Duhuri blânde pe dealuri (3)

18 iulie 2009 at 01:59 54 comentarii

Of, avem tare multă treabă, dar vânzarea merge strună. Doamna Dăian, vecina de la parter, îşi trage un scăunel mai aproape de noi, se aşează la coadă şi tricotează cu un ochi la  Mircea, băieţelul ei care are de lucru cu o sticlă. O umple răbdător cu ţărână, o goleşte şi o umple din nou.
– Stai în loc, Mircea mamii, spune  din când în când doamna Dăian şi ne mai aruncă şi nouă câte o privire. Deodată se ridică, îşi lasă lucrul pe scăunel şi se bagă în faţă. N-o întrebăm ce doreşte să cumpere, ne uităm calme cum îşi bagă nasul într-o cutie.  Ia cu degetul din făină, gustă şi scuipă. Zice: ţţţ, ce vă mai dă prin cap! Şi-şi ţuguie buzele a mirare. Noi aşteptăm, două tinere vânzătoare jignite dar politicoase, până o vedem că se-ntoarce şi se aşează pe  scăunelul ei, apoi servim din nou oamenii. Doamna Dăian îşi reia lucrul „stai în loc, Mircea mamii”. Rânjind, Ioniko îi întinde o cutie cu fondante: „Serviţi!”.  Doamna Dăian se face că nu-l vede.  Mircea-şi toarnă nisip pe el.  „Stai în loc, sticla mamii, stai în loc, da’ stai odată locului, că te pocnesc”
N-o uit pe vecina asta a noastră de când cu găina adusă de tata de la Iernut acu’ o lună. O găină pestriţă, grasă, care făcea trei ouă pe zi. Unul cu coaja foarte tare, al doilea cu coaja mai subţire şi al treilea doar cu o pieliţă groasă. O minune de găină sănătoasă pe lângă marchizele alea trei ale noastre, cu gâtul gol, fandosite. (A doua zi de Paşti, Adi le stropea cu parfum, dar tot nu făceau mai mult de un ou , două pe săptămână).
– Tai-o, doamnă, că-i făcătura dracului, o bătea vecina la cap.  Şi mama o ascultase, tăiase găina chiar în ziua în care plănuisem s-o duc la şcoală şi s-o ţin toată dimineaţa într-un coş  să vadă  lumea minunea. Nimeni n-o să mă mai creadă vreodată că am avut o găină care făcea trei ouă pe zi.

Noaptea sună talanga, sărim din somn, când sună talanga e de rău, ce-o fi, foc, apă, o  nenorocire! Coborâm scările-n grabă. Dinspre prăvălie se văd flăcări, lumea aleargă-ntr-acolo. Arde magherniţa până-n temelie. Un chibrit aprins sau un muc de ţigare, nişte pantaloni curăţaţi cu benzină. Ard şi sacii de făină, orez, mălai, cu flăcări până la cer. Arde şi o femeie ce-şi făcuse sălaş acolo de câtva timp. Ai bărbatului ei erau hainele. Bărbatul scăpase,  era plecat la lucru.

Începuseră să se ridice câteva blocuri, cam pe unde se nimerea.
– Când va fi gata ăsta din faţă nu mai vedem noi viile şi căprioarele de pe deal, oftează mama.
În blocul cel nou abia terminat se mutaseră câteva familii. Între ei îl văd pe Saşa, colegul meu de clasă dintr-a cincea.
Saşa are două bunice rusoaice: Baba Ania, cu o cămăruţă plină de icoane unde face rugăciuni foarte dese şi Maria Pavlovna care mă cheamă uneori să-mi arate tablouri cu picturi de la Ermitaj.
–  Meserie, zic încet să nu m-audă bătrâna când deschid albumul. Pe urmă nu mai spun chiar nimic. Totuşi, i-am făcut o impresie mortală bunică-si, aşa-mi spune Saşa. Peste o săptămână când mă duc iar, Maria Pavlovna îmi dă un ciorap rupt, o ciupercă de lemn şi acul cu aţă.
–  Să văd dacă ştii să cârpeşti ciorapi, mă-ndeamnă şi mă priveşte severă prin ochelari.
–  Vrea să ne căsătorim când o să fim mari, îmi explică Saşa, mai târziu, când coborâsem în curte, în timp ce făcea o demonstraţie de dat peste cap pe o bară de scuturat covoare. Aş putea spune că i-a reuşit fiindcă deşi căzu zdravăn pe spate nu-i scăpă o lacrimă.

Familia Panin se mutase de la Westen şi tanti Clava îmi lăsase mie pianul. Nu mai avea unde să-l ducă. Primele lecţii le iau cu domnişoara Ivone pe care mama o adusese de mai multă vreme să locuiască la noi, într-o încăpere improvizată sub scară. Ivona spunea că e prinţesă din familia Cantacuzino. Mai târziu, după ce primise o cameră pe undeva pe lângă fabrica de cărămidă, continua să vină pe la noi. Îmbrăcată mereu la fel, cu  acelaşi taior, mănuşi, pălărie şi bluză albă. „Arată ca scoasă din cutie” o admira mama.  „Apăi mai dă-o încolo, de treabă, era de părere mama lui Buri povestind cu vecinele, puie şi ea mîna pe ceva să muncească, să intre-n rândul lumii, să aibe un servici, să-i deie statul locuinţă”.

Răi, ai dracului erau fratii Bugar din imobilul de mai sus de noi, unde stătea Fănuţă Trifan, prietenul lui Dănuţ. Numai la cotonogeală le era gândul. Spaima cartierului. Ţi se-ntorcea stomacul pe dos numai când îl vedeai pe cel mare, buburosu de Geri. Nu trecea unul pe lângă ei, din ăştia mici, să nu-i tragă un picior în fund şi o înjurătură. Dănuţ, Adi, Ioniko, Mitruţ, Fănuţă, toţi o încasaseră. Intr-o zi, în timp ce o aşteptam pe mama în curte Geri şi frate-su, Beni, scuipaseră în direcţia noastră. N-am zis nimic dar când ne-ntoarcem, îmi spun, o s-o las pe mama mai-nainte şi o să le trag cu piatra-n geam. Sunt o tipă hotărâtă. Bugarii ăştia trebuie trozniţi! Ba chiar lichidaţi!  Îmi luasem,  special pentru asta, nişte pietricele în buzunarul rochiţei de organdi. (Barem pe unul să-l omor, mă gândeam, amintindu-mi o clipă şi de cuţitul lui Ioniko)

Va urma….

Entry filed under: Grădina de Hârtie.

Duhuri blânde pe dealuri(2) Profeţia Maya, rezonanţa Schumann şi anul 2012

54 comentarii Add your own

 • 1. orangeskorpion  |  18 iulie 2009 la 08:36

  neata,

  🙂

  frumos, frumos de tot…
  si pe bune, gaina aia chiar facea 3 oua pe zi???

  ma uluieste cum iti aduci aminte atitea nume de familie, prenume….

  eu mi-aduc acum aminte, cum bunica mea ma trezea la 4 dimineata si ma trimitea sa cumpar lapte in acele sticle specifice care au disparut complet de pe piata dupa 1989…si aveam 5-6 ani….cam cruela bunica asta…

  Apreciază

 • 2. orangeskorpion  |  18 iulie 2009 la 08:37

  cel mai bogat procuror din Ro -> una bucata femeie….

  http://stiri.rol.ro/content/view/363539/2/

  Apreciază

 • 3. orangeskorpion  |  18 iulie 2009 la 09:00

  la belle Roumanie in le Figaro:

  Dă clic pentru a accesa 4859_1_Encart%20Roumanie.pdf

  🙂

  Apreciază

 • 4. clemycali  |  18 iulie 2009 la 09:47

  Buna dimineata oameni buni. Iar am insomnii.
  Nora, gaina aia chiar facea trei oua pe zi? Ma intreb si eu acum ramasa cu gura cascata. Ce chestie.
  Eu imi amintesc de familia Marinescu de la parter care nu exista zi sa nu traga un pui de somn intre orele 2-4 dupa amiaza. Iar vara, cand noi copiii, uitam ca e „ora de liniste” bateam mingea sau saream elasticul, si nu odata iesea domnul Marinescu in pijama si ne lua la fuga. Ca faceam zgomot. Ce vremuri. Si tot asa imi aduc aminte cum ne-a zburat de la etajul unul cateaua si a aterizat direct pe capota masinii domnului Marinescu. Asa ca tata, dupa ce s-a asigurat ca cateaua nu are nici un os rupt, a inspectat cu mare atentie masina sa nu o fi zgariat cateaua in procesul de aterizare si sa avem belele cu nebunul.

  Apreciază

 • 5. Reddog  |  18 iulie 2009 la 10:40

  Buna dimineata prieteni ! Ce atmosfera linistita, de weekend. Nora, te intreci pe tine ! Ai talent, pe bune !

  Salve Skorpi ! Azi este liber, nu esti pe plantatie? 🙂

  Clemy, mai rezisti? Cate cafele „bagi” pe zi? 🙂
  PS. Clemy, am uitat sa-ti urez bafta la examene si daca pot ajuta cu vreun sfat, macar, go ahead !

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  18 iulie 2009 la 10:51

  clemy,skorpion,

  salut!

  🙂

  Apreciază

 • 7. clemycali  |  18 iulie 2009 la 10:52

  @Reddog, cred ca am insomnii de la caldura. Chiar si cu tot aerul conditionat din lume cand afara bate catre 42 C la umbra incepi sa nu-ti mai gasesti locul. Altfel, stau cu stacanda de cafea langa mine. Am pierdut sirul lor. Multumesc ptr incurajari insa. Deocamdata, examenele sunt de limba si literatura engleza. Si recunosc cu mana pe inima ca nu am scris atatea esee, compuneri pe romaneste, si nu am facut atatea analize de text de ani de zile. Saptamana viitorare am de dat doua texte:unul eseu cercetare asupra unei probleme controversate (asta trebuie predat joi si e aproape gata), un eseu care sa ilustreze stilul cauza-efect (asta e de predat luni) si joi am examenul final cu analiza de text asupra unui roman american contemporan. Nu m-am aruncat la prea multe cursuri pe sesiunea de vara care e foarte condensata. Greul insa incepe din toamna.

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  18 iulie 2009 la 10:52

  servus reddog!

  🙂

  Esti la cafea?

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  18 iulie 2009 la 10:53

  Skorpion,
  vezi, de atunci m-am gandit eu ca n-o sa mai creada nimeni asta… 🙂 E reala povestea, sa stii! N-am adăgat nici macar un ou! 😆
  …Ai dreptate! Sticlele alea de lapte au disparut din peisaj!
  Cruela, bunica-ta, fain! Dar asta era viata si piata, cum ar zice poetul…

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  18 iulie 2009 la 10:54

  Clemy,

  o fi fost dereglata biata gaina! Una mare, pestrita roscovana, mi-amintesc! Dar ce dereglare rentabila… 😆
  Am fost tare suparata, o vreme, pe maica-mea fiindca o taiase!

  Familli ca a d-lui Marinescu exista peste tot. Am si eu pe aici asa ceva. O vecina vesnic in razboiala cu jocul copiilor care din cand in cand striga ascutit ca o sirena de fabrica. Pe cat de placuta e galagia copiilor, pe atat de deranjanta e vocea ei…

  Apreciază

 • 11. Reddog  |  18 iulie 2009 la 11:01

  Nora, chiar acum savurez cafeluta de dimineata. Vorba vine de dimineata. Am stat pana la 1.30 noaptea – este ora la care ma duc la somn – si diineata imi beau cafeau un pic mai tarziu.
  Doua pe zi, una dimineata, alta dupa masa de pranz.

  Apreciază

 • 12. clemycali  |  18 iulie 2009 la 11:02

  @nora, cred ca te-ai suparat. Noi n-am avut niciodata altceva in casa in afara de caini si pisici asa ca toate povestioarele despre alte animale de curte m-au incantat intotdeuna.
  PS:eu sunt la un martini. Poate reusesc sa adorm. Desi nu prea cred. Sunt treaza ca un viezure. 🙂

  Apreciază

 • 13. Reddog  |  18 iulie 2009 la 11:03

  Clemy, bafta multa ! Si eu trag acum sa dau o lucrare luna aceasta (de vreo 1000 de pagini) si o alta lucrare pana la sfarsitul anului.
  Nu ma pot plange ca nu am de lucru, dimpotriva ! 🙂

  Apreciază

 • 14. Reddog  |  18 iulie 2009 la 11:05

  Clemy, martini nu suna deloc rau ! Dar chiar deloc ! Eu prefer o tuica ardeleneasca dimineata, si un pahar de vin rosu dupa masa. Sau un coniac la cafeaua de dupa-masa. Coniacul preferat Remy Martin sau Courvoisier !

  Apreciază

 • 15. clemycali  |  18 iulie 2009 la 11:09

  @Reddog, trebuia sa spun ca e un dry martini, cocktailul agentului 007. La ore tarzii din noapte este cea mai potrivita bautura. Coniac nu beau. Daca nu imi preagtesc un dry martini atunci desfac o sticla de sampanie: marca preferata, Moet Chandon.
  Si uite asa, rad ca proasta, scriem de parca am face notite intr-un oracol unde erau rubrici cu „bautura preferata”, „filmul preferat” si alte intrebari de gen. Iar la petreceri, se strecura cate o sticla de Florio fara stirea parintilor. Ce vremuri.

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  18 iulie 2009 la 11:13

  clemy,

  cum o sa ma supar?? 😀

  Nici gand!

  Dadusem o raita pe alte bloguri!

  Am uitat ca la voi e noapte!

  Apreciază

 • 17. noradamian  |  18 iulie 2009 la 11:15

  reddog,

  uite sunt si eu la cafeluta( BIG cofee) intarziata rau, de data asta!
  Eram o bautoare inraita de cafele, pana nu de mult, cam cum e skorpion,
  dar m-am mai ponderat… 😀

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  18 iulie 2009 la 11:17

  clemy,
  scuze, sunt cam adormita, inca( m-am culcat pe la trei!!), sensul comentului tau era altul, spre supararea de care povesteam… 😀

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  18 iulie 2009 la 11:19

  I-auziti:

  „Spectrul candidaturii lui Sorin Oprescu la prezidentiale incepe sa se arate din nou in lumea politica, iscat, cu mai mult sau mai putin temei, pe Țsurse” si propagat cu viteza pe bloguri”

  Imi place chestia asta cu „spectrul” 🙂

  Apreciază

 • 20. clemycali  |  18 iulie 2009 la 11:19

  @nora, exact. Eu ma refeream la supararea pe care ti-a provocat-o taierea gainii. 🙂

  Apreciază

 • 21. noradamian  |  18 iulie 2009 la 11:23

  Clemy,

  e o amintire din acelea puternice pe care din cand in cand le povestesti. De regula starneste neincredere.( normal! 🙂

  Apreciază

 • 22. clemycali  |  18 iulie 2009 la 11:25

  @stiu nora, am citit stirea. Ca Dan Andronic o tine de vreo saptamana cu stiri despre candidatura lui Oprescu la prezidentiale. Si el ca si Miorita, de trei zile incoace gura nu-i mai tace. Acum s-ar putea sa fie ceva in povestea asta ptr ca este clar ca Geoana ete un candidat foarte slab iar Crin sta inca si mai prost. Radu Duda e hors concurs. Ca Iliescu nu-l are la inima pe Geoana este iarasi adevarat. Iar povestea cu Spiru Haret a aratat inca odata cat de marginit este Geoana si cum joaca el dupa muzica lui Vanghelie. Ca sa nu mai vorbim ca voturile pe carele-ar pierde PSD de pe urma eliminarii fabricii de diplome nu sunt chiar atat de numeroase ca sa iasa ditamai presedintele de partid ca sa-si dezavueze un ministru care a avut curajul de a face un pas in directia cea buna. Asa ca spectrul asta al lui Oprescu s-ar putea sa-l bantuie rau de tot pe Geoana in perioada care va urma.

  Apreciază

 • 23. noradamian  |  18 iulie 2009 la 11:27

  Asta-i bine, clemy! Ce suferinte pe bietul geoana!

  Iar Cati( nu-i fie de deochi) se tine tare! Vad ca nu da inapoi, cel putin pana acum la presiunile vangheliste

  Apreciază

 • 24. clemycali  |  18 iulie 2009 la 11:28

  @nora, cred, asa o anomalie de gaina mai rar. Normal ca iti ramane intiparita in minte.

  Apreciază

 • 25. clemycali  |  18 iulie 2009 la 11:29

  @nora, dar poate e jocul lui Iliescu si Nastase aici. Ca prea se tine Cati tare pe pozitie. Iar astia doi ar face orice doar ca sa-l sunteze pe Geonel. Si pana la urma chiar ii dau dreptate lui Iliescu. Daca a ajuns Vanghelie sa dea ordine in partid atunci chiar ca traim vremurile Apocalipsei.

  Apreciază

 • 26. noradamian  |  18 iulie 2009 la 11:38

  clemy,

  sigur ca e vorba de jocuri! Iar cat le face iliescu, geonel nu poate fi fericit…Am inteles ca si vanghelie l-a luat tare. Vanghelizarea pesedeului nu se reduce, se accentuează…

  Apreciază

 • 27. orangeskorpion  |  18 iulie 2009 la 11:56

  Am un amic libanez, care de la 4 ani nu mai maninca nimic ce are pene: pui, gaini, rate, giste …nimic, nimic…

  de ce?
  pentru ca atunci a avut un cocos superb, cu pene colorate, era prietenul lui din regnul animal..

  intr-o zi mama lui ii pune friptura de cocos pe masa, din cocosul lui, prietenul lui cucurigucesc…….de atunci nu a mai mincat nimic ce are pene….si au trecut de atunci citeva decenii…

  Apreciază

 • 28. fini  |  18 iulie 2009 la 12:01

  Salut si o zi buna tuturor!

  Sunt la a doua cafea. Aici ma opresc.

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  18 iulie 2009 la 12:02

  skorpion,

  prietenul libanez are o sensibilitate deosebita! De apreciat 🙂

  Apreciază

 • 30. clemycali  |  18 iulie 2009 la 12:02

  @skorpion, il inteleg pe amicul tau libanez. Socul o fi fost imens ptr el.
  PS:iinainte sa plec la culcare, daca filadel iti face invitatie pe blogul lui personal, te rog sa-i transmiti inca o data scuze din partea mea daca crede ca l-am jignit prin interventiile mele. Am senzatia ca prin cele ce am spus ieri am devenit oarecum persona non grape pe mountthor.

  Apreciază

 • 31. noradamian  |  18 iulie 2009 la 12:04

  fini,

  te-am vazut pe la Hultanul! Am banuit ca esti prin preajma … 🙂

  Apreciază

 • 32. orangeskorpion  |  18 iulie 2009 la 12:05

  clemy,

  am sa ii scriu lui filadel pe adresa lui de email….

  NU ESTI DELOC PERSONA NON GRATA LA MOUNT THOR,

  DE UNDE ai mai scos asta????

  desi toti sintem virtuali, este incredibil cit de sensibili, orgolosi, dar nu vanitosi sintem…

  dupa mine altcineva ar trebui sa se simta persona nonn grata, dar ti-ai gasit…

  Apreciază

 • 33. fini  |  18 iulie 2009 la 12:06

  Nora,

  am ras cu pofta citind ca Adi stropea gainile cu parfum in lunea Pastilor. 😆
  Spumos si epizodul acesta din „Duhuri blande pe dealuri”.
  Pianul il mai pastrezi?

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  18 iulie 2009 la 12:09

  Somn usor, clemy!
  A fost un test si asta. Nu banuiam sa aibe asemenea efecte. Ce sa-i faci!
  Filadel e un baiat deosebit, insa, are un anume simt al umorului, sper sa treaca peste asta si sa-ncerce mai bine sa ne combata… 🙂

  Apreciază

 • 35. clemycali  |  18 iulie 2009 la 12:11

  @skorpion, ptr ca filadel a primit foarte prost comentariile care s-au referit la materialul in care il critica pe Tapalaga ptr cele scrise de el despre madam Placinta. Asa ca nu vreau ca filadel sa abandoneze blogul din cauza mea. Si cred ca multi de pe blog au inteles ca se retrage definitiv si cel mai probabil, daca asa va fi cazul ( si eu sper ca nu se va intampla asta), cea blamata voi fi eu ptr ca am deschis discutia. Atata tot.
  Stiu insa la ce alta persoana te referi dar eu nu am sa cer niciodata ca cineva sa fie banat de pe blog. Eu sunt adepta dezbaterilor chiar daca opiniile sunt uneori contradictorii.

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  18 iulie 2009 la 12:11

  fini,

  NU! Cand am vandut casa, l-am lasat unei prietene.La fel ca si tanti Clava pe vremuri, n-aveam unde sa-l duc.
  Pe urma, insa, am cumparat o pianina( veche ruseasca) care incape destul de bine si aici si are un sunet foarte placut. 🙂

  Apreciază

 • 37. Reddog  |  18 iulie 2009 la 12:16

  @Fini, cu cele mai cordiale salutari de revedere ! Chiar nu te-am mai vazut de mult !

  @Skorpi. Ai perfecta dreptate cu privire la persoana care ar trebui sa fie non grata pe Mountthor. Numai ca acea persoana nu isi da seama de acest lucru, ci continua sa imparta …epitete.

  Apreciază

 • 38. fini  |  18 iulie 2009 la 12:18

  Nora este OK.

  Apreciază

 • 39. Reddog  |  18 iulie 2009 la 12:22

  Apropo de gaini sau de cocos. Nici eu nu pot sa fac rau animalelor. Imi plac mai ales cainii si pisicile. Cu o conditie insa: sa fie de-ai casei.

  Am fost crescut de bunici, la Brasov.
  Bunica avea o sora, la care mergeam de multe ori, copil si adolescent fiind. Intotdeauna avea o dulceata de zmeura, o prajitura pregatita.
  Odata, cand eram in liceu, m-a trimis bunica sa-i duc ceva. Ajung acolo si sora bunicii ma roaga s-o ajut pe o vecina sa taie o gaina. Am incercat sa ma eschivez, dar vecina atat a staruit incat am acceptat pana la urma. Am regretat si regreti si acum. A fost o experienta pe care nu o s-o uit cat oi trai si pe care nu as vrea s-o mai am vreodata.

  Apreciază

 • 40. fini  |  18 iulie 2009 la 12:23

  Reddog :),

  eu te citesc! Timpul cat te citesc nu este timp pierdut.

  Apreciază

 • 41. noradamian  |  18 iulie 2009 la 12:27

  reddog,

  acuma e drept ca animalele de casa sunt crescute pentru hrana… Copiii insa, sau cei mai multi dintre ei, vad cu totul altceva:
  Imi amintesc ca „marchizelor” cum le botezase mama ( aveau gatul gol ceea ce le dadea un fel de distinctie) le dadusem si nume!
  Una din ele, cea mai frumoasa a murit de batranete, nu s-a-ndurat nimeni s-o taie…

  Apreciază

 • 42. Reddog  |  18 iulie 2009 la 12:33

  No, bine dragelor si dragilor ! Ne-om vedea un pic mai tarziu. O zi buna la toti !

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  18 iulie 2009 la 12:34

  „Preşedintele estimează că stoparea declinului economic va avea loc în trimestrul al treilea.”( din cuvantarea de la Tusnad)

  Sper din toata inima, ca din toamna sa auzim tot mai putin vorbindu-se de criza…

  Apreciază

 • 44. noradamian  |  18 iulie 2009 la 12:36

  Multzam, o zi frumoasa şi tie, reddog.
  Si ai grija ca dupa-masa se anunta furtuni

  Apreciază

 • 45. fini  |  18 iulie 2009 la 12:37

  In ce priveste „persona non grata”, cred ca blogurile trebuie sa accepte pe toti cei care comenteaza.
  Aaaaaaa, ca mie nu-mi place cum gandeste x sau y, nu-l mai citesc si scap de suparare.
  Filadel este un om prea intreg,ca sa se retraga de pe blog pentru niste afirmatii cu care posibil sa nu fie de acord. Este si conciliant si dotat cu mult simt al umorului.

  Apreciază

 • 46. noradamian  |  18 iulie 2009 la 13:15

  fini,

  asa gandesc si eu.

  🙂

  Apreciază

 • 47. noradamian  |  18 iulie 2009 la 13:16

  lumi,

  specialitati de weekend! TKS 🙂

  Apreciază

 • 48. luminita  |  18 iulie 2009 la 13:22

  nora,
  acuma….daca tot ati transat gaina in absentza mea …. ma framanta alta problema :
  s-a insurat Sasa cu tine sau nu ?

  Apreciază

 • 49. noradamian  |  18 iulie 2009 la 13:49

  luminita,

  Nuuuuuuu! 😆

  E inginer de masini la Campulung. Din cand in cand e si pilot de incercare, le testează pe la raliuri. Uneori vine cu cate un eveniment de asta la Sibiu si atunci ma suna si ne intalnim la o terasa la povesti

  Apreciază

 • 50. Reddog  |  18 iulie 2009 la 18:06

  Helloooooo? Este cineva acasa ? 🙂 Ce liniste desavarsita !
  Ma intorc mai tarziu cand clemy se trezeste si bea cafeaua, iar Nora revine la pupitru.

  Apreciază

 • 51. clemycali  |  18 iulie 2009 la 21:01

  Buna seara, buna seara. M-am trezit si am o cafeluta aburinda langa mine. 🙂

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  18 iulie 2009 la 21:26

  Clemy, servus!

  N-ai dormit prea mult! Cum e acolo, acuma? O dimineata insorita?
  Aici e o zăpuseala… 🙂

  Apreciază

 • 53. clemycali  |  18 iulie 2009 la 21:35

  @nora, n-am somn. E foarte cald. Deja sunt 35C si nu e nici macar 12. Se pare ca iar o sa avem o zi de peste 40C. Am senzatia ca nici aerul conditionat nu mai face fata.

  Apreciază

 • 54. noradamian  |  18 iulie 2009 la 21:40

  clemy,

  inseamna ca avem parte de acelasi regim…termic! Cel putin acum 😦

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.328 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.456 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.328 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: