Profeţia Maya, rezonanţa Schumann şi anul 2012

18 iulie 2009 at 20:24 116 comentarii

Am primit prin e-mail textul de mai jos.  Mă feresc să-l calific în vreun fel,deşi prietena care mi l-a trimis mă întreabă ce părere am. Îmi lipsesc argumentele specifice. Nespecific pot spune că nu prea pun preţ pe filozofia New Age, pe documentare de genul Zeit Geist, ori pseudoştiinţe(astrologie, alchimie atc) atât de populare şi seducătoare, în felul lor. Am pus textul pe blog din două motive:
pe de o parte conţine date astrofizice şi geochimice interesante, iar pe de altă parte din pură curiozitate, pentru a vedea dacă şi cum e receptat un astfel de text. Altfel spus am şi eu aceeaşi întrebare ca şi prietena de la care l-am primit: Voi ce părere aveţi?

Spre sfarsitul secolului XX, multe secte, chiar si unii oameni cu carte propovaduiau si asteptau cu sufletul la gura “Sfarsitul Lumii”, fenomen ce urma sa aiba loc exact la trecerea in secolul XXI. S-au scris nenumarate carti, articole pe aceasta tema. De catva timp tot auzim speculatii referitoare la anul 2012. Unii aduc ca argument si presupusele modificari ale rezonantei Schumann.
Rezonanţa Schumann
este demonstrata matematic de fizicianul german Winfried Otto Shumann (1988 – 1974) in anul 1952. Numita simplu Pulsul Terrei, aceasta rezonanta se produce in spectrul frecventelor radio extrem scurte, datorita descarcarilor luminoase care au loc in cavitatea atmosferica dintre suprafata Terrei si ionosfera.
Pulsul terrei a fost de 7,83 cicli/secunda (constanta folosita in domeniul militar) dar, din 1980 se modifica, acum fiind de 12 cicli. Se speculeaza cu ideea ca datorita acestui fenomen, ziua are acum de fapt doar 16 ore, nu 24. Acest aspect ar fi sesizat de altfel instinctiv de multi dintre noi. Parca timpul se scurge din ce in ce mai repede si nu mai avem timp sa facem tot ce ne propunem.Dupa câteva calcule facute s-a ajuns la concluzia ca, in anul 2012, timpul va junge la valoarea zero. Astronomii spun, ca tot atunci, planul Sistemului nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee, lucru care se intâmpla o data la 26.000 ani, când se incheie un Mare Ciclu Cosmic Previziuni ale calendarului maya. In urma cu 3500 de ani, civilizatia maya punea bazele astronomiei.  Au calculat date astronomice pentru perioade de milioane de ani, cat si ciclurile prin care planeta trece ireversibil. Bineinteles, toate acestea sunt sustinute in ziua de azi de stiinta. Inca de pe atunci, au calculat oscilatia axei terestre care, cu cicluri de 26.000 de ani, schimba continuu pozitia aparenta a stelelor, iar la nivel planetar, se produce o inversiune a polilor magnetici. Fenomenul se petrece o data la 13.000 de ani, deci de doua ori intr-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani. In prezent, ne apropiem de aceste doua mari schimbari, aflandu-ne la sfarsitul acestui mare ciclu, dar si la inceputul unuia nou.Mayaşii au prezis prin calcule astronomice, evenimente pentru o lunga perioada de timp, chiar si data exacta a disparitiei propriei civilizatii. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile.Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012.
Proiectul Montauk. Alte informatii despre anul 2012 sunt legate de controversatul Proiect Montauk ( informaţii numeroase pe internet) care continuă straniul proiect Philadelphia din 1943 al lui Albert Einstein. Descrierile lor se opresc la acelaşi an 2012 despre care spun ca este „ca un zid abrupt” de netrecut, de nepatruns, de neperceput de noi acum
Radarul din Camp Hero State Park in Montauk, statul New York,implicat in Proiectul Montauk
arată  modificari ale atmosferelor planetelor sistemului solar:
Soarele are campul magnetic crescut cu 230% din 1901.
Venus
ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa.
Jupiter
sufera o modificare atat de puternica, incat s-a format un tub de radiatie ionizata intre el si un satelit. De asemenea, campul lui magnetic a crescut in intensitate de doua ori.
Uranus
si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
Atmosfera planetei Marte creste rapid ; acum s-a dublat si a dus la defectarea lui Mars Observer in anul 1997.
Luna
isi genereaza o atmosfera proprie, care acum se intinde pe o suprafata de 6.000 km, fiind formata din compusi ai sodiului, dupa cum declara cercetatorul rus Alexei Dimitriev
Sistemul solar. Pe Terra se vorbeşte de inceputul inversarii Polilor magnetici, lucru care se intampla o data la 13.000 ani. Acum, campul magnetic este cu 30% mai slabit. Iminenta inversarii Polilor poate fi aratata si de extinderea Aurorei Boreale catre Atlanticul de Sud si de disparitia a mii de pasari calatoare(ce se orienteaza dupa campurile magnetice). Activitatea vulcanica pe Terra a crescut cu 500% din 1875 incoace, in straturile superioare ale Terrei se formeaza un nou gaz. Conform Academiei Nationale de Stiinte din Siberia (NASS), aceste schimbari se datoreaza intrarii Sistemului Solar intr-o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Plasma stralucitoare de la marginea Sistemului Solar a crescut recent de 10 ori in intensitate. Cercetatorii rusi au studiat partea frontala a heliosferei si au observat acolo plasma stralucitoare, ca si cum intregul Sistem Solar a intrat intr-o zona cu o energie mult mai intensa, numita Centura Fotonica. Imaginea Pamantului si a Sistemului nostru solar fata de Centura Fotonica este destul de complexa.
Schimbarea climatică şi încălzirea globală
.
In ianuarie 2004, David King a intrat in atentia intregului mapamond. David King ministrul pe probleme stiintifice in Anglia si mare om de stiinta i-a facut o vizita lui Tony Blair inainte de a publica un articol despre situatia critica in care planeta Terra se afla. Tony Blair i-ar fi spus sa pastreze tacerea asupra subiectului. Considerand ca e o problema grava, pe care intreaga omenire ar trebui sa o cunoasca, in ianuarie 2004, David King a publicat concluziile sale stiintifice in Jurnalul American de Stiinta. In articol, King spune: “Dupa parerea mea, schimbarile climatice sunt cele mai severe probleme de care se loveste intreaga umanitate, mult mai severe decat amenintarea terorista”.                      ( Informaţiile se gasesc pe internet)

Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi. Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita. Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk. Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei. In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice,astronomice si chiar juridice.  Cuvantul de ordine este diversitatea.  Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba „bataia inimii”. Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, „rezonanta Schumann” a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt… doar 16 ore reale! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi. Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga planeta, inclusiv omenirea, va trece intr-o alta dimensiune! Mai concret: 24 de ore vor fi…  zero ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista! Moment în care se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului.
De neimaginat vor fi şi schimbările fiinţei umane, dar însotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna – este semnul ca organismul se purifica):- migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;- simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;- slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;- modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului. In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita „inaltare”, „ridicare la Cer”, despre care vorbesc si vechile scrieri. „Inaltarea” fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine. Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.

Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.

 

 

 

 

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , .

Duhuri blânde pe dealuri (3) Doamna Cati faţă cu vanghelimea

116 comentarii Add your own

 • 1. bibliophyle  |  18 iulie 2009 la 21:16

  @nora, salut. Chiar nu stiu cum sa calific astfel de documente, insa.. Culturile mezo-americane, inclusiv maya erau de felul lor fataliste si „sinucigase”, am foarte putina stima fata de profetiile maya, care in majoritatea lor au fost dezmintite, sau au fost gasi rationalul pentru ele (exemplul catastrofelor vulcanice, locatiile pe centuri vulcanice sau catastrofele climaterice produse de el-ninio).

  Cat despre Schumann, el a fost un fizician nazist, total supus misticului care a insotit acest regim, eu l-as acaracteriza „Nichtkönnen” (un savant incompetent sau aiurit), folosirea numelui lui in aceasta profetie, ma convinge total ca este…apa de ploaie, sper sa traiesc inca 3 ani ca sa ma si conving 🙂

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  18 iulie 2009 la 21:24

  bibliophyle,

  servus!

  Cred ca toate astea au fost puse intr-o formula si a iesit ce a iesit! Cum datele respective circula pe internet,chiar am dorit sa aud pareri avizate!

  Cu exceptia calendarului, datelor astronomice si a constructiilor, mayasii au o ciultura ciudata si lugubra, intr-adevar.
  Despre Schumann habar n-aveam.
  Iar in ce priveste proiectul Philadelfia si reluarea lui in Montauk, aici sunt chestiuni tare ciudate.
  🙂

  Apreciază

 • 3. clemycali  |  18 iulie 2009 la 21:39

  @nora, eu sunt sceptica privind profetiile sfarsitului lumii din 2012. In SUA anul 2012 a devenit o adevarata industrie ptr tot soiul de prezicatori. S-a vorbit de un soi de trecere intr-o alta dimenisune a intregii populatii, de coliziunea Terrei cu asa numita Planeta X care deocamdata este invizibila, si nu imi aduc aminte toate teoriile vehiculate.

  Apreciază

 • 4. bibliophyle  |  18 iulie 2009 la 21:43

  @nora, cred ca 2012 va fi un an obisnuit, si daca nu va fi, Dumnezeu cu mila 🙂

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  18 iulie 2009 la 21:47

  bibliophyle,

  mai sunt trei ani! După cum ma cunosti si eu declin asemenea profetii!
  Am postat textul cum spuneam la inceput, ca sa aflu ce cred si altii. 🙂

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  18 iulie 2009 la 21:50

  clemy,

  dar ce-i cu proiectul Montauk? Ai auzit de el?… Niste cercetatori americani care au facut niste experimente ciudate, ceva legat si de proiectarea primului avion invizibil( am uitat cum se cheama)…

  Apreciază

 • 7. clemycali  |  18 iulie 2009 la 21:53

  @nora, de experimentul ala am citit prima data aici. Habar n-aveam de el. Daca o fi sau nu adevarat iar nu stiu. Dar uite, e un talk show nocturn la radio in care apar destul de des profeti din astia. Prima data cand mai apare unul o sa iau notite si o sa va tin la curent cu noile teorii privind 2012. Ce zici de idee?

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  18 iulie 2009 la 21:57

  Clemy,

  Buuun! 🙂

  Nu de alta dar, inainte sa postez textul, am dat o raita pe google si cred ca sunt zeci, daca nu sute de surse( carti, forumuri, bloguri, etc) Inseamna ca exista un interes grozav: Si cred ca e bine sa aflam ce mai zic si cred oamenii de peste tot, chiar daca avem fiecare, crezuri si pareri personale. 🙂

  Apreciază

 • 9. clemycali  |  18 iulie 2009 la 22:06

  @nora, exact. Eu nu cred prea mult in profetiile astea dar cateodata se spun si lucruri interesante. Am ascultat acum ceva timp niste interpetari ale Apocalispei care m-au lasat cu gura cascata. Asa ca o sa tin urechea ascutita la ce se mai vorbeste pe la talk showurile nocturne. Acum nu trebuie inteles ca la astfel de emisiuni se discuta doar despre extrateresti si sfarstiul lumii. S-au discutat in emisiuni si probleme economice, istorice, de fizica aplicata, de geo-politica. Bun, si teorii conspirationiste, ca astea fac audienta inclusiv la miezul noptii, dar eu am crezut intotdeauna ca daca vrei sa ai o opinie formata corect trebuie sa fi informat si asupra teoriilor mai putin main stream.

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  18 iulie 2009 la 22:11

  clemy,
  desigur! Asa ajungi sa ai o privire cat de cat realista… )

  Aici e cea mai calda seara din vara asta! Speram chiar sa ploua, dar vad ca ne ocoleste.

  La tine acolo, nu prea sunt precipitatii, nu-i asa?

  Apreciază

 • 11. orangeskorpion  |  18 iulie 2009 la 22:22

  Eu nu cred deloc in povestile de mai sus….

  intr-adevar am senzatia ca timpul alearga infiorator de repede, ca nu am timp sa ma plictisesc nici 1 minut pe zi, dar asta este alta poveste…

  citind apocalipsa pentru anul 2012, unii au prevazut si data exacta,
  parca 24 decembrie, ora exacta, minutul exact…=> povesti..

  si mi-am adus aminte de o poveste asemanatoare citita: despre coliziunea planetei cu cometa Halley pentru 1906 si cica multi oameni au crezut ca va fi sfirsitul lumii, unii si-au vindut averile, s-au distrat crezind ca vor muri…

  la fel se spunea ca anul 2000 va fi sf. lumii…

  probabil ca oamenii au nevoie acuta de asemenea povesti, cica vrajitoriile au inceput iarasi sa aiba succes, iar sarlatanii cistiga money
  :mrgreen:

  si-apoi este caraghios sa se spuna ca doar cei buni vor scapa… cine va stabili ca sint bun sau rau?

  Paroles, paroles, paroles
  O mai tineti minte pe Dalida?

  o placuta ocazie de a sta de vorba fara …………….politica,
  nu-i asa?

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  18 iulie 2009 la 22:29

  skorpion,

  avem nevoie si de povesti, fara indoiala! Dar sa ramana la statutul de povesti.
  Pe de alta parte sunt unele date astrofizice interesante! E clar ca suntem intr-o schimbare accelerata a conditiilor de viata pe terra daideea ca exista o data calculata a unei schimbari de acest gen e cam prea mult… 🙂

  Apreciază

 • 13. noradamian  |  18 iulie 2009 la 22:30

  skorpion, o da! Putina dezintoxicare nu strica! 😆

  Apreciază

 • 14. orangeskorpion  |  18 iulie 2009 la 22:32

  Nora,

  da, de acord cu tine
  si mie mi-au placut si-mi plac unele povesti..

  dar in lumea asta, pe planeta OU
  🙂

  nu se paote intimpla nimic intr-o singura secunda…

  chiar si o cometa, o racheta sau ce a fost cind a lovit in Siberia indepartata la Tungusk, s-a cutremurat globul pamintesc si atit….

  Apreciază

 • 15. clemycali  |  18 iulie 2009 la 22:34

  @skorpion, data exacta a sfarsitului lumii ar fi 21 decembrie 2012, ora 12 parca sau asa ceva. Adica nu sunt sigura de ora. E vorba de un fenomen astronomic cu o aliniere a Terrei cu centrul galaxiei.
  @nora, eu nu vad un nor pe cer si o picatura de ploaie din mai pana in noiembrie. Climatul Californiei este un semiarid. In zona costala, au noroc cu oceanul care nu face ca temperaturile sa fie foarte ridicate dar in zonele centrale, vara este extrem de lunga si calduroasa. Ca sa nu mai pomenim ca avem si desert, desert. In Mojave acum sunt temperaturi de aproximativ 50C ziua.

  Apreciază

 • 16. orangeskorpion  |  18 iulie 2009 la 22:35

  un articol dragut despre AMSTERDAM…

  perfect pentru a ne relaxa si visa:

  http://turism.evz.ro/emain/articolul/859777/Amsterdam-ca-o-poezie-de-dragoste-a-lui-Neruda-

  Apreciază

 • 17. noradamian  |  18 iulie 2009 la 22:39

  clemy,

  cred ca adaptarea nu e usoara. Fara aparat de conditionare nu prea merge 😉

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  18 iulie 2009 la 22:46

  Interesant loc,Amsterdam si frumos descris:
  Parca-i de pe alta planeta

  Canalul din fotografie inserata in articol seamana perfect cu Canal du Midi din sudul Frantei.

  Apreciază

 • 19. elena agachi  |  18 iulie 2009 la 22:59

  Nora, te salut!
  Ceva adevăr probabil că e în toată povestea… oricum, nu suntem singuri, oriunde ne-am afla. De murit, tot o să murim, așa că nu pricep ce e cu toată mascarada asta. La ce ne ajută să știm? Și apoi, inițiații spun, nu? că nimeni NU VA ȘTI când anume va fi Sfârșitul… Îți dai seama ce impact psihologic va avea 2012… mă aștept la sinucideri colective, la psihoze… Să trăim cu putere fiecare clipă ce ne e dată ar fi ideal… Moartea nu întreabă dacă ești acasă… dar nici nu se anunță din vreme…

  Apreciază

 • 20. clemycali  |  18 iulie 2009 la 23:00

  @am aparat de aer conditionat, nu asta e problema. M-am adaptat oarecum la climatul de aici. Dupa patru ani si mai bine de cand am plecat din Romania. Totusi cateodata este prea cald pana si ptr aerul conditionat. In schimb toamnele si iernile sunt extrem de placute. Faptul ca nu trebuie sa ma incotosmanesc este extrordinar. 🙂

  Apreciază

 • 21. Riddick  |  18 iulie 2009 la 23:03

  Buna seara ! Sunt multe date si cifre, dar una imi sare in ochi : „scaderea zilei de la 24 la 16 ore” , prin nu stiu ce modificare de frecventa. Ori, durata zilei este data de viteza de rotatie a Pamantului, care a scazut datorita cresterii continue a diametrului, prin acumulare de material cosmic (meteoriti si mai ales praf copsmic), in miliarde de ani (cam 4). Apoi, clima. Al Gore a creat o miscare politica in jurul „incalzirii globale”, dar refuza sa dialogheze in direct cu specialisti in materie. Se pare ca Soarele, prin activitatea mai mult sau mai putin intensa (radiatii care produc campuri electromagnetice, care influenteaza cantitatea de infrarosii – deci caldura – care este absorbita prin atmosfera, influenteaza clima). In epoca asta cand lumea nu prea mai citeste, se gasesc si unii care raspandesc „stiri’ alarmiste.
  Un link despre clima de pe un blog foarte documentat:

  http://errortheory.blogspot.com/2008/12/natural-warming-is-driven-by-level-of.html

  Apreciază

 • 23. clemycali  |  18 iulie 2009 la 23:11

  @skorpion, nimic nou in articolul respectiv desi dupa titlu ma gandeam ca e o stire despre kenya unde se intrec baietii in intrecerea socialista in omorarea vrajitoarelor acuzate ca produc impotenta. Presei romanesti daca ii tai AP si abonamentul Mediafax unde se copiaza stiriile din New York Times ii elimini si putinele stiri de politica externa care mai apar. Putine si alea proaste si scrise dupa ureche.

  Apreciază

 • 24. orangeskorpion  |  18 iulie 2009 la 23:12

  clemy,

  🙂

  Apreciază

 • 25. Riddick  |  18 iulie 2009 la 23:15

  In Tanzania a fost si o vreme cand albinosii erau omorati, ziceau ca ar fi „duhuri rele” :

  http://www.hotnews.ro/stiri-international-5389915-video-tanzania-organele-albinosilor-ucisi-transformate-amulete.htm

  Apreciază

 • 26. clemycali  |  18 iulie 2009 la 23:21

  @riddick, da, tanzania, kenya, ghana si mai stiu eu ce alte coclauri din astea. Cu alte cuvinte procesele de vrajitorie sunt in voga bine mersi si la ora actuala. Iar premiul intai cu coronita ptr astfel de aberatii ar trebui dat unui tribunal din Arabia Saudita care a lasat sa se desfasoare proceduri juridice impotriva unui geniu (spirt, fantoma), proces intentat de o familie care sustinea ca spiritul respectiv ii hartuieste. Cum au pedepsit fantoma nu se stie. Mde, civilizatie te mananc.

  Apreciază

 • 27. Riddick  |  18 iulie 2009 la 23:29

  @clemycali : In America a avut loc in 1925 „The Great Monkey Trial”, sau „procesul maimutelor”. Un profesor a predat teoria evolutionista intr-un stat din Sud (tennessee), desi legile statului specificau predarea creationismului. S-au facut si filme dupa cazul asta.

  http://www.law.umkc.edu/faculty/projects/FTrials/scopes/EVOLUT.HTM

  Apreciază

 • 28. Vali  |  18 iulie 2009 la 23:30

  …nu stiam nimic de Montauk…dar primul rezultat in google este: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_conspiracy_theories

  Apreciază

 • 29. Riddick  |  18 iulie 2009 la 23:36

  Cel mai creepy in materie de teoria conspiratiei este Benjamin Fulford.

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  18 iulie 2009 la 23:40

  riddick,

  consemnam, consemnam… 🙂

  Apreciază

 • 31. noradamian  |  18 iulie 2009 la 23:41

  Clemy,

  un spirit condamnat!! Acolo da, justitie 😆

  Apreciază

 • 32. noradamian  |  18 iulie 2009 la 23:41

  vali,

  interesant! Traim in epoca conspiratiilor! Teoretice dar, uneori si practice,
  din nefericire…

  Apreciază

 • 33. clemycali  |  19 iulie 2009 la 00:00

  @riddick, creationismul isi face bine mersi de cap si in ziua de azi in SUA. In special in sud, unde bisericile neoprotestante, in special cele baptiste, sunt extrem de influente.
  @nora, exact. Ai furat ti se taie mana, ai fost prins in flagrant delict de adulter, daca esti barbat poate ai noroc si scapi doar cu niste bice pe spinare, daca esti femeie esti omorata cu pietre. Un sistem juridic exemplar.

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  19 iulie 2009 la 00:09

  Clemy,

  a sosit si miezul noptii, asa ca, ducandu-ma la culcare,
  iti doresc „o zi frumoasa” 🙂

  Apreciază

 • 35. noradamian  |  19 iulie 2009 la 00:09

  skorpion, riddick, vali,

  noapte buna! 🙂

  Apreciază

 • 36. Reddog  |  19 iulie 2009 la 00:59

  Salutare all.
  De acord cu Skorpi. Nici eu nu cred in povesti. Doar Atotputernicul stie ce va fi, cum va fi si cand va fi !

  Apreciază

 • 37. Reddog  |  19 iulie 2009 la 01:00

  Noapte buna !

  Apreciază

 • 38. orangeskorpion  |  19 iulie 2009 la 11:28

  salve,
  gradina

  o duminica linistita

  Apreciază

 • 39. noradamian  |  19 iulie 2009 la 12:30

  salve, garden!

  Salut skorpion, reddog, all!

  Apar si eu dar mai tarzior, dupa masa.

  O duminica racoroasa

  🙂 🙂

  Apreciază

 • 40. dora  |  19 iulie 2009 la 12:30

  Salut!

  maya si all!

  E o tema interesanta si deloc de neglijat.Din pacate ,n-am suficiente date si poate nici increderea necesara pentru o abordare serioasa,Asta nu exclude interesul meu pentru subiect. Si va spun ce stiu sau,mai exact, ce cred .

  Lumii stiintifice din domeniul astronomiei,fizicii sau astrologiei i se pot contesta anumite previziuni(chiar data fixa de 2012),dar in nici un caz ,nu i se pot nega constatarile fenomenologice ce includ sistemul solar si scoarta terestra.Previziunile sunt legate direct de astrologie,cea mai veche stiinta,contestata o vreme si ,de o vreme,redefinita si acceptata ca o stiinta mentala fundamentala,cu aplicatie practica.

  Ca o profana in probleme fizice(n-am inteles-o nici in scoala),nu-mi pot imagina cum va functiona rezonanta Schumann,cum va trece Terra intr-o alta dimensiune(de la cea tridimensionala) si unde timpul va inceta sa existe.Am fost tot timpul convinsa de relativitatea timpului ca el este doar o conventie stabilita de oameni,de incadrare mai precisa a realitatii in statiu.Deci nu exclud posibilitatea fenomenului,fiind de principiul ca nu tot ce-mi este inexplicabil,nu exista.

  Despre readaptarea organismului uman,corelarea lui cu frecventele Centurii Fotonice aflu abia acum.Dupa teoria acceptata de mine ,consideram ca „Inaltarea” si trecerea spiritului dincolo,se va petrece dupa moartea fizica.Iar in sferele inalte se va produce evolutia spirituala,perfectionarea,in functie de darul divin cu care am fost dotati la nastere.La acest proces continua sa actioneze cele 10forme de energie cosmica.

  O nedumerire am :de ce Biblia nu precizeaza anul 2012?
  ,

  Apreciază

 • 41. maya  |  19 iulie 2009 la 12:40

  Buna dimineata si buna sa va fie inima!
  😆

  Reflectarea structurii macrocosmosului la nivelul microcosmosului uman este o conceptie holistica conform principiului „partea reprezinta intregul”.
  Thales din Milet,Pitagora,Socrate,gindirea chineza antica si medievala, etc proslaveau armonia cosmica.

  Holografia a fost descoperita in 1947,dar realizarea ei a necesitat aparitia laserului.
  In raport cu fotografia,holograma apare ca fiind transcedentala,perceptia fiind tridimensionala.
  Potrivit celor mai noi teorii stiintifice universul e conceput intr-o viziune holistica,asemeni unui ansamblu de vibratii ;”substanta Cosmosului” e un substratuniversal si nedeterminat,care releva intrega diversitate de in ceea ce numim electroni,fotoni/alte entitati.
  Vidul NU exista,fiind inlocuit de un substrat constituit de unde/particule,care se pot „actualiza” sub efectul unor cuante de energie.
  Solomon Marcus spune ca excitatiile superioare ale „corzii vibratorii” conduc la diferite forme de materie.Muzica produsa de aceste corzi este insasi materia.
  Fizicianul F.Capra arata ca la nivel subatomic particulele nu sint constituite dintr-o materie,ci din „entitati dinamice” ce se transforma una in alta ,intr-un dans continuu al energiei. Calugarii budisti tibetani sustin si ei ca toate lucrurile sint agregari de atomi ce „danseaza”,miscarile lor producind sunete.

  Simturile noastre traduc doar unele game de vibratii,unele benzi de frecventa,transformindu-le in structuri vibratorii care,la rindul lor sint preluate de creier.
  F.Capra recunoaste ca fizica moderna ne conduce spre o conceptie despre lume,apropiata de cea a misticilor.
  Conceptia holistica se regaseste si intr-o alta conceptie moderna a fizicii
  care aduce in discutie a cincia dimensiune a spatiului mai mica decit nucleul atomului,dar in care se regaseste intregul univers.
  Sepher Yetsiram arata ca lumea in acre traim are 5 dimensiuni:
  3 spatiale,una temporala si una spirituala

  Stiinta recunoaste existenta lui Doamne,Doamne
  Isaac Newton:’exista o Fiinta necorporala,vie,inteligenta,omniprezenta”
  F.Capra:”daca omul este dotat cu inteligenta,atunci intregul din care face parte este dotat cu inteligenta”

  Lucrari recente in fizica postuleaza existenta principiului antropic potrivit caruia proprietatile fizice ale universului sint exact cele care ar fi necesare omului sa poata aparea,de aici apare si existenta/posibilitatea unei finalitati.

  Albert Einstein:Dumnezeu nu joaca zarurile cu Lumea” este deja o fraza celebra
  Isaia/Biblie spune ca Domnul a intocmit pamintul ca sa fie locuit,iar in Coran se spune ca cerul si pamintul nu a fost facut in desert.

  Amanry de Riencourt spunea ca existenta unui foarte mare numar de religii care se contrazic adeseori intre ele a contribuit/contribuie la neintelegerea si declinul credintei spirituale.Marele „avantaj” al stiintei este ca e una singura.

  Problema este insa a patrunde in esenta tutror religiilor, a gasi o cale spirituala comuna,un mod de viata comun tuturor oamneilor indiferent de religie
  A ne dedica numai intelectual unei doctrine religioase nu este suficient.

  Nazuinta catre „calea” marilor sfinti si mistici care de cele mai multe ori par pentru noi ca au dus vieti extraordinare,supraomenesti/transumane este cheia.

  Ca sintem crestinii care urmeaza Calea lui Iisus,/”Eu sint Calea”, budistul care
  urmeaza „Nobila Cale”,sa fii taoisul care vede in Tao,calea,sau hindusul care vede in Mahabharata „dura este marea cale” este drumul pe care trebuie sa meraga omenirea.

  Aceasta este „calea”,calea misticului,iar destinatia ei este misterioasa,inefabila,inexprimabila in orice limba si poate fi exprimata numai in metafore. Acesta este „simburele” tuturor religiileor,deoarece exista o singura Cale si o singura Destinatie,numai o experienta fundamentala,Experienta Mistica

  Psihiatrul KPribram spunea ca fiecare creier este o parte din Marea Holograma si ca in anumite conditii creierul poate avea acces la Sistemul Cibernetic Universal

  Natura=Universul este o Gindire Inalta un Organism Inteligent, atit in totalitatea sa cit si in cea mai marunta dintre manifestari si „ea” este in fapt Inteligenta Integrala si Absoluta,

  Apreciază

 • 42. maya  |  19 iulie 2009 la 12:40

  dora
  😆
  Servus!Ma bucur „sa te vad”!

  Apreciază

 • 43. maya  |  19 iulie 2009 la 12:43

  Imi cer scuze pentru lungimea textului/textelor dar am vrut sa va impartasesc si voua sintetizat dupa mai multi autori, ceea ce am citit in ceva ani despre acest subiect!
  Nu ca sa ma „maratzesc” 😆
  Nu-i cazul! Stiu ce nu stiu! 😆

  Apreciază

 • 44. maya  |  19 iulie 2009 la 12:44

  Am vazut tema de dimineata si de atunci tot scriu! 😆
  Ma pasioneaza!
  Va mai „atac” mintenash! 😆

  Apreciază

 • 45. maya  |  19 iulie 2009 la 12:48

  Ce este Prezicerea?

  I.profetie calculata
  II. viziunea
  III. captarea printr-un medium de informatii si date

  profetia calculata :
  1.astrologia
  2.numerologia
  3.alchimia

  Exista planete care ne „influenteaza” si in baza miscarilor ciclice efectuate se poare recunoaste care ciclu se desfasoara la cel mai mic nivel in organism(asa la mai mare,asa la mai mic)

  Viata in cosmos este ordonata,formeaza o ordine,la fel cum ordohnata este miscarea planetelor.
  Viata/Timpul se deruleaza ciclic,se reintoarce si este masurabila.

  Care este scopul prevestirilor?
  Toate gindurile si sentimentele pe care un om le are sint „inregistrate” in cimpul sau magnetic la fel ca si datele intoduse intr-un calculator.

  Fiecare planeta are si ea un cimp magnetic propriu,care contine toate datele despre toate fiintele existente/Cimpul magnetic al Pamintului =Cronica Akasha are la rindul ei inregistrata toate informatiile tuturor vietuitoarelor si cele petrecute pe Pamint nu sint altceva decit oglinda a tot ceea ce „poarta” in ele fiintele.

  Existenta pe Pamint corespunde „colectivului” tuturor gindurilor si sentimentelor,pe de o parte,iar pe de alta parte,faptelor rezultate si intreprinse de catre toti oamenii

  De aici si (parafrazez) sa nu gresim nici cu gindul,nici cu cuvintul,nici cu fapta!
  Nu realizam faptul ca un cuvint „urit” aruncat aiurea genereaza o fapta rea undeva in lume,la fel cum un cuvint bun,genereaza o fapta buna undeva in lume.

  sentimentele + gindurile = existenta de pe suprafata Pamintului

  O viziune=inregistrarea/scanarea pe moment a cimpului magnetic colectiv (Cronica Akasha
  Omul „merge la scoala” pe aceasta planeta prin intermediul sufletului animat spiritual. „Jocul” jucat este „Viata din materie”
  Profetia are caracter dublu:avertisment si previziune;prin urmare exercita o schimBare la nivelul fiecarui individ.

  Omul,daca isi recunoaste prin intermediul prezicerii,metoda de actionare si isi schimba din acel moment comportamentul,va pune cauze noi,va cunoaste efecte noi,iar prezicerea va actiona ca si avertisment,atenuind efectul.

  Viitorul este ca un mozaic permanent schimbator,transformindu-se prin gindirea,simtirea si comportamentul nostru
  Viitorul nu este o soarta arbitrara,planuita de Doamne,Doamne,ci este efectul faptelor noastre actuale.

  O viziune apocaliptica este de aceea,nu numai un viitor care POATE fi schimbat,ci si un viitor care TREBUIE schimbat

  Depinde numai de noi acest lucru/sa schimbam „sensul” prevestirilor!
  Sansa mai este de partea noastra/pentru ca cu cit ne apropiem de o anumita prevestire,presiunea timpului creste.

  Vizionarii nu au vazut „viitorul”:toti au „receptat in clipa in acre au avut viziunea respectiva „o imagine” instantaneea a Cronicii Akasha,o privire asupra memoriei Pamintului si asupra lucrurilor cauzate pina atunci de catre omenire si care „se va intoarce” din nou asupra lor

  Sa fim mai buni,sa fim blinzi,sa iubim si sa manifestam compasiune pentru cei incercati! Sa inceapa fiecare de le el insusi si atunci vom schimba ……Viitorul!

  Apreciază

 • 46. noradamian  |  19 iulie 2009 la 12:52

  Salut dora,

  🙂

  si eu mi-am pus intrebarea asta!

  Apreciază

 • 47. noradamian  |  19 iulie 2009 la 12:53

  Maya,

  Imi pare rau ca nu pot ramane acum mai mult la discutii, e foarte interesant şi frumos ce spui.

  Cum spuneam mai-nainte, o sa apar dupa masa!

  Enjoy!

  🙂

  Apreciază

 • 48. maya  |  19 iulie 2009 la 12:57

  nora
  😆
  Servus!
  Imi cer scuze pentru faptul ca „am invadat” blogul,dar am vrut sa va scriu ce stiu eu despre acest subiect! NU spun ca detin adevarul,este doar o opinie!
  Dupa masa pina spre seara sint putin ocupata!

  Apreciază

 • 49. maya  |  19 iulie 2009 la 13:54

  Proiectul Philadelphia ce a avut loc in 1944/12 august prin care un vapor urias incarcat cu materilale si cu oameni a fost „catapultat instantaneu” de pe o coasta a USA pe cealalta,a avut la baza proiectul MONTAUK

  Proiectul Montauk = Calatorii in timp

  Viteza de dilatare a Universului =viteza luminii
  De aici rezulta ca un corp accelerat mai puternic decit lumina „paraseste” potrivit teoriei relativitatii,in mod inexplicabil,unitatea nostra de timp si spatiu.

  Cimpul accelerat =cimp de tahioni,de cuante,de particule electromagnetice,poate fi determinat sa se „roteasca” in jurul unui corp mmai repede decit lumina,ceea ce produce acelasi efect.

  Matematicianul John von Neumann a declarat a orice om se naste cu un asa zis punct de referinta in timp lucru care demonstreaza ca trupul fizic tebuie privit separat de cel spiritual.

  Sufletul reprezinta ceea ce sintem noi de fapt;perceperea noastra ca fiinta fizica si metafizica are la baza acel punct de referinta in timp,legat de cimpul electromagnetic al pamintului.

  Punctul de referinta in timp ne serveste si ca punct esential de orientare pentru intelegerea universului si a evolutiei sale,precum si pentru perceperea noastra liniara. Pamintul (planeta) are si el un bioritm propriu cupunct culminant o data la 20 de ani.

  Bob Frisell descrie tehnica MER – KA – BAH a cimpului magnetic geometric al omului:
  toate dimensiunile acestei lumi constau concomitenty din AICI si ACUM si sint strins legate intre ele;ele nu se deosebesc decit prin fiecare frecventa in parte.

  Cheia intregului univers sta/se gaseste in lungimea de unda care pentru „lumea ,,noastra” este de 7,23 cm,valabila pentru toate lucrurile din aceasta lume,daca ar fii sa le masuram.

  Dimensiunile sint si ele diferentiate prin intermediul lungimilor de unde,asemenea notelor pe o scala muzicala.Fiecare ton are propria sa frecventa de oscilatie,deci un sunet propriu.
  Intre clapele unui pian se afla 12 puncte de armonie,pe care extrapolate asupra dimensiunilor le numim armonie superioara. La fel se intimpla si la televizor atunci cind trecem de la un canal la altul,schimbind astfel frecventa.

  Fiecare dimensiune este separata de celelalte printr-o rotaie de 90 de grade

  Daca omul si-ar putea schimba de bunavoie propria sa lungime de unda si ar putea face o rotatie de 90 de grade,ar disparea pe loc din aceasta lume,reaparind undeva in dimensiunea frecventei respective.

  Imaginile pe care le-am putea vedea s-ar modifica in functie de lungimea de unda a lumii in care ne-am trezi „scufundati”>

  Planeta noastra cunoaste mai multe „lumi paralele”,deosebite intre ele,pe care NU le putem percepe doar datorita faptului ca propria noastra constiinta este reglata pe o anumita frecventa.Cu toate aceste ,existam concomitent in toate dimensiunile,experientele noastre fiind diferite insa cu totul diferite pe fiecare plan in parte.

  Daca ne-am „ridica” de pilda in planul imediat superior -si chiar sintem pe cale sa o facem- vom constata ca tot ceea ce gindim se si manifesta de indata.

  Aici,in cea de a treia dimnesiune,lucrul acesta NU este posibil,deoarece
  se interpune o decalare in timp

  Si aici „ne creem” prin gindirea noastra propria noastra realitate,dar manifestarea practica a acesteia nu este imediat perceptibila in dimensiunea noastra.

  Cheia intelegerii efective a trecerii de la o dimensiune la alta se afla in forma geometrica a tetraedrului stelat/ un poliedru piramidal cu 24 de fete triunghiulareForma aceasta cojnstituie baza pentru ceea ce numim MER-KA-BAH.

  Fiecare tetraedru stelat consta din doua tetraedre imbinate intre ele,care formeaza de fapt,o stea a lui David tridimensionala.Cele doua tetraedre imbinate intre ele simbolizeaza energia masculina si cea feminina,intr-un echilibru perfect.

  Corpul uman si tot ceea ce exista este inconjurat de un astfel de tetraedru stelat.

  Omul are:
  1.un corp fizic
  2.un corp mental
  3.un corp emotional
  fiecare are forma unui tetraedru stelat
  Este vorba aici de 3 cimpuri identice,suprapuse,singura deosebire dintre ele constind in faptul ca corpul fizic este static.NU se roteste.

  Merkabatah-ul – un vehicul timp-spatiu,un asa zis OZN intern,se realizeaza prin cimpuri de energie cu sensuri de propagare opuse

  Tetraedrul stelat mental de natura electrica si masculina executa rotatii de stinga
  Tetraedrul stelat emotional de natura magnetica si feminina se roteste spre dreapta

  imbinarea spiritului cu inima si cu corpul fizic intr-un model geometric cu totul special da nastere apoi,la o anumita viteza de rotatie = cu cea a Merkabah-ului.

  Cel care „invata” sa-si activeze propriul lui Merkabah,este in stare sa „patrunda” cu viteza gindului in intregul Univers,sa zboare,sa se faca invizibil,sa paseasca pe ape..

  Tehnia de a face sa se roteasca in sensuri diferite 2 cimpuri magnetice,cu o viteza de 9/10 din viteza luminii,ii este de fapt proprie oricarui om inca de la nastere,respectiv de la nasterea sa sufleteasca,doar ca in cazul a 99,9999999% dintre oamnei ea ramine neutilizata (ca si la calculator)

  Oameniii au fost/sint lipsiti de cunostintele necesare valorificarii acestei tehnologii interne ascunsa in om;astazi este „apanajul” unui mic numar de oameni.

  Omul „a uitat” ca ea formeaza baza existentei lui si „a uitat” parola
  de activare a „tehnicii”.

  „Tehnica” poate insa „reinvatata” de catre oameni/trebuiesc dez insa niste virtuti desavirsite ca:Iubirea,Iertarea,Compasiunea

  Depinde,iarasi numai de fiecare dintre noi! Sa ne „ascultam” mai des Inima! 🙂

  Apreciază

 • 50. dora  |  19 iulie 2009 la 14:02

  Bibliophile,

  ai dreptate cu viziunea fatalista a mayasilor si popoarelor precolumbiene.Sunt sinistre unele practici si ritualuri religioasde la sacrificiul de sange din partile corpului propriu,la sacrificii umane.

  Dincolo de dualismul luptei dintre bine si rau,practicat pana in zilele noastre de toate popoarele,pe mine ma uimeste ce au realizat in stiinta si arta.Indiscutabil,civilizatia mayasa este extraordinara.Calculele si cunostintele astronomice,astrologice sunt demne de admiratie:precizia calendarului cu 365,2421 zile,,Cunostintele despre Constelatia Gemeni,Pleiade,Ursa Mica sau observatiile corecte privind Planeta Venus.Sunt cu atat mai uimitoare cu cat instrumentele folosite le vedem azi f.primitive.De exp. pentru a prevedea eclipsele foloseau doua bastonase incrucisate,iar turnurile de observatie a cerului erau simple ferestre orientate intr-o anumita directie.Ramane o enigma oprirea calendarului mayas la anul 2012 Dar eu nu vad nici o dovada ca ei au prevazut sfarsitul lumii.Teoriile ce folosesc acest amanunt sunt,din punctul meu de vedere,speculatii.Se exploateaza orice fenomen pentru escaladarea conspirationismului -ce vine de pe Terra sau din afara ei.Si Biblia prevesteste Apocalipsa,dar nu si-a permis s-o dateze cu precizie.

  Apreciază

 • 51. maya  |  19 iulie 2009 la 15:00

  <Lumea fizica este creata de spiritul ce se transforma in materie;materia este compusa din energie care se transforma prin constiinta

  Sistemul nostru solar realizeaza la o scara mai mare o rotatie uriasa=ciclu imens=rotatia in jurul Soarelui Central al galaziei noastre,Calea Lactee

  Rotatia intregului nostru sistem solar in jurul Soarelui Central (nevazut,dar „calculat” din antichitate) se imparte tot in 12 zodii de aproximativ 2155 de ani fiecare -impreuna sint numite „an platonic”/”an sideral”/”an cosmic”/an eon”

  Marea diviziune temporala cosmica se desfasoara „invers” acelor ceasornicului,decit semnele nostre zodiacale lunare,de aceea dupa era Pestilor,urmeaza era VARSATORULUI.
  Aproximativ din anul 1962 a inceput tranzitia din era Pestilor in era Varsatorului/peioada in care omenirea se dez./vibratiile erei vechi scad treptat,iar cele noi cresc permanent.

  Aceste influente „de iradiere si vibratie cosmica” care sint schimbatoare si se rasfring asupra omenirii au ca efect noi curente spirituale si obligatoriu urmeaza schimbari radicale in politica si structura conducerii,evenimente „razboinice si revolutionare”

  PESTII=eu CRED
  VARSATOR = eu STIU
  aduce zborul pamintean,cel cosmic si o conceptie superioara despre Doamne,Doamne,o religiozitate cu origine in intelegerea cosmica,pe linga cunostintele transcedentale metafizice.

  Trecerea in era Varsatorului este „speciala” deoarece are loc/inseamna sfirsitul unui mare an cosmic cu 12 epoci mondiale de cite 2155 de ani fiecare = 25860 ani
  Sistemul nostru solar a parcurs in acesti 25.860 de ani o rotatie in jurul marelui Soare Central al Caii Lactee

  Orbita parcursa de sistemul nostru solar este eliptica intensitatea radiatiei variaza in functie de distanta fara de ea,in cursul rotatiei.

  „Radiatia” constelatiei „Pesti” este cea mai joasa dintre cele 12 virste ale lumi echivalenta cu infrarosii cu 15 trilioane de vibratii/secunda
  „Radiatia” constelatiei „Varsator” este cea mai inalta echivalenta cu
  75 trilioane de vibratii/secunda sint de 5 ori mai mari

  Pamintul a ajuns acum la marginea exterioara a „radiatiilor de aur” care sint radiatiile cel mai puternic schimbatoare din toate timpurile.

  <aceasta dubla influenta enorma provoaca o singura data la un ciclu complect de 25.857 de ani,datorita acestor radiatii aurii puternice,asa zisa "Epoca de Aur" pe care au anuntat-o toate profetiile/vremea in care dispare vechea ordine si ia fiinta o noua ordine supewrioara a vietii si in care "toate lucrurile sint facute din nou

  expresia „sfirsitul lumii”/”declinul lumii”/apocalipsa” NU reprezinta nimic altceva decit prezicerile „SFIRSITULUI”unei epoci lungi siderale =25.860 ani

  Cu fiecare rotire completa a Soarelui nostru,frecventa legii de vibratie devine mai puternica si ea transmite mai departe planetei sale aceasta energire superioara

  Pe Pamint – omenirea – ne situam la marginea unei SPIRALE care urca/intregul nostru sistem solar se misca pe o spirala din cosmos in asa fel incit se pare ca noi „am fi legati de ceva”/astronomii au observat acest lucru si „cauta” acel Corp.

  Pamintul are la polul opus Steaua SIRIUS A cu care se misca prin cosmos pe o SPIRALA/ aceasta spirala corespunde la rindul ei helixului moleculei ADN

  Pamintul are/imparte aceias „soarta” cu Sirius A,IAR PE DRUMUL NOSTRU „COMUN” SE DEZ. O CONSTIINTA, asa cum cromozomii moleculei de ADN elimina informatiile lor intr-un anumit „loc”

  Exista „timpuri cheie” in care se poate petrece ceva anume,iau fiinta reglari „genetice” intre Sirius A,Pamint,restul Cosmosului

  Frecventa/vibratia sistemului nostru palnetar se va accelera si se va „inalta” din punct de vedere fizic si spiritual.

  Frecventa celor mai mici particule se va accelera ca si viata in general,lucru ce se intimpla chiar in acest moment

  Evenimentele vietii se petrec mai rapid,iar in ultimii ani se petrec mai multe decit in ultimele secole/decenii

  Ceasurie atomice care dupa „afirmatiile stiintifice” merg 1000n de ani foarte exact,pina la ultima secunda,au fost deja „potrivite” de 2 ori numai in 1992

  Timpul se accelereaza,Timpul se schimba

  In lumea externa totul se desfasoara mai repede,in lumea „interioara” a omului se schimba constiinta de sine.

  Sistemul nostru solar se misca „inapoi” catre Soarele Central,totul se accelereaza,influentind Legile spirituale care mentin viata.

  tot ce se transmite in materie de ginduri,actuni,se transmit mai repede Creatorului

  Sistemul nostru solar devine „mai performant”,iar persoana care „introduce” un gind in viata sau l-a introdus,indiferent daca e constructiv sau distructiv va fi mai repede confruntat cu „creatia”sa.

  Epoca actuala in care traim KALI-YUGA si din care tocmai iesim este cea in care vibratiile au cea mai joasa frecventa=este cea mai distructiva,ceea ce a detrminat o perceptie gresita a adevaratei realitati, neatentie croniva fata de Legea cosmica,naturala/divina.

  cine se bazeaza pe lucruri exterioare isi pierde increderea in fortele sale interioare

  Viata in a treia dimensiune este armonioasa/MATERIA numita metafizic „a treia dimensiune” este „aventura” omului si „jocul omului” – capacitate de a ne impotrivi tentatiilor materiei fara a o nega sau a deveni dependenti de ea.

  Cine vrea sa scape „de aici” trebuie sa fie un maestru al materiei,al dimensiunii a treia,el trebuie sao „stapineasca” si abia mai tirziu are voie sa treaca mai departe.
  CHEIA este in interiorul nostru
  Cine are urechi de auzit,sa auda

  Noi toti sintem o parte a Cretiei si numai in mintea noastra ne putem separa de ea! In inima insa acest lucru,NU este posibil!

  Apreciază

 • 52. maya  |  19 iulie 2009 la 15:04

  Ps: imi cer scuze pemtru lunga dizertatie!
  Daca am plictisit,scuze de un katralion, de katralion de ori! 😆

  Nu uitati:sa fiti iubiti/sa aveti grija de voi si ceea ce este cel mai important:bine o sa fie!

  Materialele sint un „rezumat” facut de mine dupa mai multi autori pe care i-am citit de=a lungl anilor! Repet,este o opinie!
  Dar NIMIC nu este INTIMPLATOR!

  Apreciază

 • 53. dora  |  19 iulie 2009 la 15:06

  maya,

  sunt impresionata de lectia ta de cosmologie si metafizica.Eu sunt complet profana (nu in sens religios) si greu pot descifra enigmele cosmosului si a vitii in ultima instanta.Mi-am fixat totusi cateva repere:creatia,infinitatea,liberul arbitru-darul cu care am fost inzestrati la nastere – moartea fizica nu este sfarsitul,perfectionarea spirituala,efectul gandurilor pozitive si negative asupra celorlale entitati,in care cred.

  Apreciază

 • 54. maya  |  19 iulie 2009 la 15:09

  dora
  🙂
  Multumesc!

  Apreciază

 • 55. orangeskorpion  |  19 iulie 2009 la 15:09

  maya,

  multumesc
  pentru postarile tale,

  vreau sa le si citesc….

  Apreciază

 • 56. maya  |  19 iulie 2009 la 15:11

  Va fac cadou acum un tangou ca sa „ma iertati” pentru lungile postari!
  Sper ca NU am plictisit prea mult! 🙂

  Apreciază

 • 57. maya  |  19 iulie 2009 la 15:13

  skorpion
  🙂
  Servus si multumesc!

  Apreciază

 • 58. maya  |  19 iulie 2009 la 15:14

  Phonix :Nebunul cu ochii lui inchisi
  http://www.trilulilu.ro/gigi_utv/3864377dc49582

  Apreciază

 • 59. orangeskorpion  |  19 iulie 2009 la 15:15

  superb tangoul,

  nu avem de ce sa te iertam..

  Apreciază

 • 60. maya  |  19 iulie 2009 la 15:21

  @all
  O zi buna si frumoasa in continuare!
  Sa fiti iubiti!

  Apreciază

 • 61. dora  |  19 iulie 2009 la 16:21

  maya,

  sa fii iuita si tu draga maya.Mi-ai rascolit sufletul si ma inciti sa ma informez mai temeinic.Multe idei le am si eu in capsor -cam haotice ,neselectate si insuficient aprofundate. 🙂

  Apreciază

 • 62. dora  |  19 iulie 2009 la 16:31

  Apreciază

 • 63. dora  |  19 iulie 2009 la 16:34

  Apreciază

 • 64. dora  |  19 iulie 2009 la 16:39

  Apreciază

 • 65. dora  |  19 iulie 2009 la 16:48

  Apreciază

 • 66. tibi  |  19 iulie 2009 la 21:01

  Kalimera ! 🙂

  Apreciază

 • 67. tibi  |  19 iulie 2009 la 21:05

  draga dora

  Am ascultat foarte atent, TOATE melodiile propuse de tine. Cel mai mult, mi-a placut cea cu Nana acompaniata subtil, de Iglesias. 🙂

  Apreciază

 • 68. maya  |  19 iulie 2009 la 21:30

  Hello,hello tibi!
  🙂
  Servus!
  Bine ai revenit!

  Apreciază

 • 69. maya  |  19 iulie 2009 la 21:33

  In 22 iulie la ora (aproximativ) 5 are loc o eclipsa de soare!
  Deci vine eclipsu’! 🙂
  Energii la maxim! Aveti grija sa „le controlati”! 🙂 Voi pe ele si nu ele pe voi!
  In acord cu tema si cu eclipsu’

  Total Eclipse of the Heart- Bonnie Tyler

  Apreciază

 • 70. orangeskorpion  |  19 iulie 2009 la 21:35

  Kalimera,

  dar cred ca asta inseamna buna dimineata sau buna ziua

  🙂

  revin mai tirziu

  Apreciază

 • 71. dora  |  19 iulie 2009 la 21:35

  tibi,

  crede-ma ,nu te mint,dar cand am ales-o m-am gandit la tine.

  Banuiam ca se apropie clipa revederii si ziceam ca-ti fac o bucurie.Am oscilat intre melodia asta si una interpretata de Irene Papas….dar mie imi place Iglesias….asa ca am imbinat placerile. 🙂

  Apreciază

 • 72. noradamian  |  19 iulie 2009 la 21:37

  Salut gradinarese si gradinari!

  maya, skorpion, dora, tibi!
  Am parcurs repede, repede comentariile!
  Am ce citi si asculta! Si pare foarte interesant!
  🙂

  Apreciază

 • 73. noradamian  |  19 iulie 2009 la 21:38

  Kalispera, tibi!

  😆

  Apreciază

 • 74. dora  |  19 iulie 2009 la 21:39

  maya,

  pentru tine era Enya.

  Azi numai eu am scris o gramada de ineptii,ca una care n-are cunostintele de rigoare.Poate tu ai inteles ceva.

  Apreciază

 • 75. noradamian  |  19 iulie 2009 la 21:44

  Dragilor,

  Cum nu cunosc astrofizica, sunt prudenta in a lua toate astea asa cum apar in postare. Din orice auzim, citim,insa, e bine daca reusim sa ramanem cu ce e bun si constructiv.

  Textul Mayei e remarcabil, coplesitor, o sa revin asupra lui.

  Cred ca toate cercetarile si supozitiile de acolo, se inscriu in curiozitatea umana fireasca,mereu in cautare de lucruri noi.
  Cum universul cosmic se vede a fi o Creatie de o grandoare si complexitate posibil de descifrat doar pana la un punct, consider ca nu ne este dat din partea Creatorului sa stim toate tainele.
  Cu atat mai putin o datare a unui sfarsit/inceput, posibil de aflat prin calcul. (indiferent de cat de performante si precise ar fi calendarele, masuratorile astronomice, astrofizica etc)
  Cred ca si voi, ca exista un rost al acestei lumi in care traim, că existam cu un rost, ca nu exista intamplare.
  Si că Viata si Adevărul se-ntâlnesc pe o singură Cale: a bunătăţii, iubirii şi iertării.

  🙂

  Apreciază

 • 76. maya  |  19 iulie 2009 la 22:00

  dora
  🙂
  Servus!
  Am „simtit” eu ca pentru mine ai postat Enya! Multumesc din tot sufletul!
  In ceea ce priveste tema discutiei de astazi, este o „preocupare” mai veche a mea. Este adevarat ca nu stiintifica,dar ceea ce sigur am reusit este ca mi-am „asezat” in ordine prioritatile. Clipa traita si NU frica este solutia/schimbarea interioara depinde numai de mine si sint in acelasi timp raspunzatoare fata de mine si fata de cei care ma inconjoara.

  NU pot singura schimba lumea,dat pot sa ma schimb pe mine;ceea ce am mai „invatat” este faptul ca urmeaza o epoca de elevare spirituala,precedata insa de separarea „griului de neghina”!

  Bunatate,blindete,iubire si compasiune! Acestea sint coordonatele noii epoci.
  Sigur NU sint „o sfinta,”nu suport ipocrizia,fatarnicia si nici fanatismul la nici un nivel.Nimic din ce e omenesc nu imi este strain;dar am invatat cel putin unde trebuie sa ajung! Nu e usor,dar ma straduiesc!

  Apreciază

 • 77. maya  |  19 iulie 2009 la 22:02

  nora
  🙂

  Apreciază

 • 78. maya  |  19 iulie 2009 la 22:04

  Cadou din partea mea @all
  Maria Buza -Tu nu stii/Iarta-ma

  Apreciază

 • 79. noradamian  |  19 iulie 2009 la 22:09

  maya,

  „NU pot singura schimba lumea,dat pot sa ma schimb pe mine”
  Asa socotesc si eu in ce ma priveste. 🙂 🙂

  Multumesc Maya, pentru gandurile tale bune care dau roade.

  🙂

  Apreciază

 • 80. noradamian  |  19 iulie 2009 la 22:26

  Elena Agachi,19

  Asa e! „Nimeni nu stie ceasul acela” Ei bine, oamenii il tot calculează si la fiecare data anuntata solemn si sigur de unii si de altii, au loc atacuri de panica colective si alte asemenea isterii producatoare de nenorociri, cum s-a mai consemnat prin istorie.

  Pe de alta parte e perfect legitim sa fim atenti si responsabili deopotriva, la tot ce se-ntampla si la mersul lucrurilor, in masura in care vrem sa ne-ntelegem rostul.

  Apreciază

 • 81. maya  |  19 iulie 2009 la 22:47

  Nora
  🙂
  Noapte buna si ingerasii sa te aiba in paza!

  Apreciază

 • 82. maya  |  19 iulie 2009 la 22:47

  @all
  Noapte buna,ingerii sa va vegheze!

  Apreciază

 • 83. noradamian  |  19 iulie 2009 la 23:04

  Noapte buna, Maya!

  Noapte buna, all!

  🙂

  Apreciază

 • 84. dora  |  19 iulie 2009 la 23:15

  nora,

  va veni „sfarsitul”-sub ce forma nu stiu,dar va veni pe neasteptate,ca un hot adica -asa se precizeaza in Biblie.

  Perfectionarea spirituala si aproperea sincera de Doamne Doamne si de ceea ce asteapta de la noi -iubire,bunatate,intelegere -trebuie sa fie calea.

  Noapte buna all! 🙂

  Apreciază

 • 85. noradamian  |  19 iulie 2009 la 23:18

  dora,

  ma bucur ca suntem pe aceeasi Cale.

  Noapte buna!

  🙂

  Apreciază

 • 86. oanitha  |  9 octombrie 2009 la 16:40

  Ca sa revin on topic, Mrtorii lu’ Iehova ne tot ameninta cu sfarsitu lumii din zece in zece ani (probabil ca odata si odata vor avea si ei dreptate),si ca sa ii credem ne tot baga pe nas de vre-o suta de ani brosurelele alea frumos colorate. Eu cred ca daca n-am „pus botu” cand eram mic la Cartea Cartilor, m-as lasa si mai greu convins de spusele lu’ ‘nea Al Bielek … iar daca vrei ca ziua sa revina la 24 de ore pe care sa le simti intr-adevar, vinde tot ce ai, cumpara-ti un teren la tara, si refa totul cu mana ta(casa, gospodarie, fantana, animale, camp, etc etc etc) ai sa vezi ca timpul isi revine imediat la normele initiale… mai ales vara la prashit :)):)):)):))=))=))=))

  park era planeta aia nibiru=))=))=0)\\

  Apreciază

 • 87. Alexu  |  3 noiembrie 2009 la 21:28

  Se vorbea pe alte site-uri ca pe 21 decembrie 2012 va veni sfarsitul lumii sau asa zisa schimbare a noastra ca oameni cum spun unii sii…. cred ca o sa ma trezesc pe 22 decembrie 2012 dimineata si o sa vad ca nu a inceput niciun sfarsit al lumii cred ca o sa ma oftic pentru ca am acordat atata incredere mayasilor si lui Nostradamus si am citit o gramada de carti si articole referitoare la ce ne asteapta in 2012…in fine pana atunci o sa ma documentez in continuare . Sunt curios ce se va intampla in 2012. VOI NU ?

  Apreciază

 • 88. noradamian  |  3 noiembrie 2009 la 21:36

  Alexu, cam tot ce era de spus la tema, s-a cam spus! Altfel, sigur ca suntem curiosi! E o chestie omeneasca, Nu?

  Apreciază

 • 89. AR-Thor  |  1 decembrie 2009 la 00:04

  NU stiu in ce masura unii sau altii ati studiat cultura maiasa dar daca ati fi facut-o cu atentie nu ati fi subestimat-o sau nu ati fi numit predictiile lor nefondate si incerte.
  Ca sa subliniez numa citeva chestiuni:
  – Cel mai prolific si puternic imperiu existent vreodata pe fata pamintului a fost cel sumerian. Acest imperiu a luat nastere dupa cercetarile oficiiale si cele neoficiale in jurul anulu 5000 iCr oficial intre Tigru si Eufrat in locul actualmente ocupat de Iraq. Neoficial, dar fondat pe nenumarate dovezi acest imperiu ocupa o suprafata mult mai mare decit cel precizat in istoria oficiala, cuprinzind atit Egiptul si o mare parte din Africa cit si Creta, o mare parte a Turciei de azi si o parte din India. Acest fapt se poate dovedi din simplu prin asemnarea numelui principalului zeu precum Menes in Sumer, Minos Creta, Manj, Manis in Egipt, existind o asemanare zdrobitoare intre ei atit la cum au luat fiinta, cum si-au dobindit tronul, numele copiilor, zeii de la care primeau porunci si asa mai departe. de ex: Minos avea un fiu Minotaur, Menes avea un fiu numit Taurul la fel si Minj si Menis cum era numit in Egipt. Toti primeau porunci de la un zeu care la cretani se numea Zeus iar la in Sumer si Egipt Zagg, ambii erau mari preoti, toti au construit un labirint si toti au dus civilizatia in regatul lor. O mare asemnare este si cu marea mama a mayasilor numita generic „Maya” si in plus inca o asemanare este cultul sarpelui si anii de domnie (3000 – 2700 iCr)
  -Sumerul precum si celelalte avea cunostinte avansate in ceea ce priveste astrologia, si matematica si multe altele pe care nu le voi dezbate acum aici.
  -Inca o asemanare este si pe asta doresc sa pun un accent imens „faptul ca ei foloseau simbolismul pentru transmiterea cunoasterii”. Atit sumerienii cit si egiptenii si mayasii, grecii, nordici, etc. foloseau simbolismul pt descrierea a ceea ce numeau ei cunoaster tocmai pentru a transmite acea cunoastere doar celor initiati in simbolismul lor. Spre ex: cum ar suna un tex in sumera: „Si ciinele cu cei cind se va intilni cu cei doi pui ai lui peste 100 de ani va domni peste regatul intunericului. Asta poate fi tradusa astrologic constelatia ciinelui care este o constelatie de referinta pt cultura fiecarui regat dintre cele enumerate mai sus avind ca stea pe Sirius fiin cea mai stralucitoare stea dupa soare de pe cer avind doi sateliti Sirius B si Sirius C ( satelitii fiind descoperiti recent iar Sirius C nici macar nu este vizibil ci doar prin deductii i s-a stabilit existentasi si traiectoria !!!) au o miscare de revolutie in jurul lui Sirius A de 100de ani, si prin alinierea lor Sirius devine si mai stralucitoare bine asta ipotetic doar ca exemplu. Deci unuia care nu-i initiat cu simbolurile lor i s-ar parea ciudat ceea ce aude si ar putea interpreta in multe feluri ceea ce aude.Deci eu zic ca eu poate au zis ceva dar noi interpretam de foarte multe ori altceva dat fiind faptul ca ei au ascuns bine adevaratul continul al textelor lor.
  – O alta chestiune este faptul ca un popor care construieste piramide de 146-148m inaltime, alcatuite din aprox 2milioane de blocri de beton perfect slefuite si imbinate fiecare cintarind in jur de 2,5 tone, orientate perfect spre punctele cardinale si spre cele de vortex, si asta cu cu aprox 5000 de ani in urma…….. io zic ca lasa multe semne de intrebare. Tot aceste civilizatii avea cunostinte perfecte asupra sistemului nostru solar si nu numai, multe din planetele sau constelatiile descrise de ei fiind descoperite de curind (ex Sirius C). Oare cum au putut acei oameni cu atita timp in urma fara nici o tecnica moderna sa faca studii atit de aprofundate incit noi in ziua de azi multele din ele am reusit sa le facem cu ajutorul unui telescop amplasat pe orbita (Hubble)!!! Io zis ca ii un semn de intrebare care te pune oleaca pe ginduri!!!
  -Plus mai era un comentariu care punea la indoiala calitatea de savant al lui Schumann……io zis sa studieze putin cel de al doilea razboi mondial si realizarile in materie de stiinta a nemtilor intr-o perioada atit de scurta. Marea majoritate a savantilor nemti au fost imediat repatriati ba in SUA ba in CPPP

  Apreciază

 • 90. Ebeneser  |  10 ianuarie 2010 la 17:03

  Sfirshitul povestei astea poarta o adiere sectanta de genul – cine sunt rai si cine sunt buni, sfirsitul lumii va veni numai pentru cei cu un suflet rau si toate aste bazate pe „date stiintifice” … Astea chiar povesti de adormit copii, mai degraba cred in profetiile civilliizatiei Maya decit in aiurelele astea

  Apreciază

 • 91. simona68  |  11 februarie 2010 la 19:01

  de acord,ebeneser!

  Apreciază

 • 92. Bogdan  |  3 mai 2010 la 23:23

  eu am vizionat un film…mai exact 45 de filmulete si am tras anumite pareri despre ce poate fi sau nu in 2012,ba mai mult in acest material se vorbeste despre mai multe „cauze” ,”efecte” si mai important „cum” am ajuns sa fim noi.asta este parerea mea,important este sa vizionati acest material si sa impartasiti opinia voastra.va urez succes!

  Apreciază

 • 93. Bogdan  |  3 mai 2010 la 23:26

  apropo scuze pentru eventualele greseli de ortografie sau dezacorduri,am scris in graba si la o ora destul de tarzie.

  Apreciază

 • 94. Anisoara Tomsa  |  9 iunie 2010 la 01:08

  E trziu si nu sant in stare de un comentariu pe masura dar bine ca am descoperit acestea si voi reveni.In acest moment am toate reactiile umane interioare.De bucuriie a descoperirii dar si de suparare ca probabil nu vom avea timp sa gasim metoda prin care sa trecem mai usor prin aceasta perioada a SISSTEMULUI SOLAR SI IMPLICIT AL TEREI.DUMNEZEU CU NOI .Va felicit pentru abordare si informare.anaIasiRomania

  Apreciază

 • 95. delaepicentru  |  31 august 2010 la 18:19

  Timpul se scurtează pentru că pur şi simplu îmbătrînim. Acum vreo 30 de ani am emis ipoteza cum că percepţia accelerării calendarului se datorează unei socoteli simple: raportul dintre durata unui an şi virsta subiectului din anul respectiv. Dacă pentru un copil de cinci ani, un an reprezintă 20% din viaţa lui, la 50 de ani, anul se reduce la 2%. Recent am avut şi cinfirmarea. Ascultînd Radio NHK, am regăsit ipoteza mea ca fapt ce fusese explicat demult, din 1949, de către un psiholog francez. (din păcate nu i-am reţinut numele)

  Apreciază

 • 96. noradamian  |  31 august 2010 la 21:00

  marius, nu stiam de teoria asta, o gasesc logica si cat se poate de plauzibila. Felicitari pentru ca ai descoperit independent explicatia, chiar daca ipoteza a existat mai-nainte. 🙂

  Apreciază

 • 97. CoanaKiritza  |  10 septembrie 2010 la 09:48

  Daca nu va veni sfarsitul lumii pe 21 Decembrie 2012, sigur se vor naste foarte multi bebelusi pe 20 Septembrie 2013…

  Apreciază

 • 98. noradamian  |  10 septembrie 2010 la 17:17

  Logic, coana Kiriţa 🙂

  Apreciază

 • 99. Raluca Ioana Agasanu  |  21 septembrie 2010 la 14:58

  Tot citesc prin ziare si ma minunez. Nu pot sa cred ca oamenii credinciosi pot crede asemenea aberatii. Am citit ceea ce ai postat. Este cel mai „cuminte” lucru pe care l-am putut citi vreodata. Astazi, in Adevarul, ziar „cuminte” vad o stire ca expertii NASA avertizeaza desrpe sfarsitul europei in 2013 din cauza exploziilor solare. Explozii solare au fost tot timpul in ultimii ani. Cred ca voiau sa spuna ca mare parte din Europa va fi desrtificata. O colega de serviciu mi-a mai spus despre o carte pe care am descartat-o de pe Internet, o carte in limba romana, scrisa de un francez si tardusa nu mai stiu de cine, DESIGN INTELLIGENT, cum ca rasa umana ar fi un „subprodus” al extraterestrilor si ca trebuie „sa piara”. Este oribil, oribil. In acea carte, pur si simplu, religia este desfiintata, casatoria este desfiintata, societatea este desfiintata, familia este desfiintata, dar se propune, nici mai mult, nici mai putin, crearea uni GUVERN MONDIAL, defiintarea tarilor, a popoarelor si „existenta sclavilor”, adica a celor mai putin inteligenti, pentru munci grele si istovitoare. Este clar ca este „opera necuratului”, imbracata stiintific. Asta ca sa fac o comparatie cu ceea ce am citit aici. Probabil ca se va intampla cum scrie in articolul postat de tine. Noi trebuie sa fim optimisti, credinciosi si – acum spun pentru oamenii care se simt singuri – NIMENI NU ESTE SINGUR, ci toti SUNTEM CU DUMNEZEU. Miluieste Doamne poporul tau si binecuvanteaza mostenirea ta. Amin.

  Apreciază

 • 100. noradamian  |  21 septembrie 2010 la 20:14

  Raluca Ioana Agăsanu, cam asa vad si eu lucrurile 🙂

  Apreciază

 • 101. anca  |  5 octombrie 2010 la 16:42

  F interesant articol,om vedea ce o sa fie atunci…

  Apreciază

 • 102. necula  |  1 ianuarie 2011 la 18:14

  HRISTOS A MURIT SI PENTRU TINE
  intra pe EVANGHELIA.RO

  Apreciază

 • […] ca este doar inceputul! Mai un cataclism nuclerar ar trebui. Groaznic,se adevereste teoria Maya? https://noradamian.wordpress.com/2009…-si-anul-2012/ …nu stiu daca 2012 este o asa MARE prostie…cum cred unii…poate nu data exacta,dar priviti si […]

  Apreciază

 • 104. cosmin  |  18 martie 2011 la 17:32

  http://documentare.italk.ro/ancient-aliens-2009/
  un documentar foarte interesant care abordeaza culturile antice cu realizarile lor „imposibile” pentru acea vreme.

  Apreciază

 • 105. Mihaela  |  18 aprilie 2011 la 22:05

  Maya, te felicit pentru postarile facute! Nu de foarte mult timp am devenit interesata, foarte interesata, cu adevarat interesata de astfel de „chestii” , doar dupa ce am gasit din greseala un post pe internet despre asta.
  Te rog, daca mai ai documente ( si nu este prea tarziu- vad ca postarile s-au facut in 2009) sa le postezi aici pentru ca cei ce cauta informatii le vor gasi indeed!

  Si imi permit ca pun un link la postul pe care l-am gasit din greseala pe internet- poate cineva vrea sa citeasca! 🙂
  http://www.dimensiuni.ro/wp-content/uploads/2009/05/despre-reptilieni-si-planeta-pamant.htm

  Apreciază

 • 106. MIHAI  |  14 octombrie 2011 la 09:50

  mi e mi se pare interesant de aceea vreau sa mai traiesc inca un an sa vad ce se va intampla in 21 decembrie 2012

  Apreciază

 • 107. dora  |  15 octombrie 2011 la 21:04

  Cat de departe au fost aceste zile cand ma destainuiam mayei si ce placere imi faceau.Recitind postarile mele ,ma intreb :eu am fost oare?.Cat de profunda eram si cat de naturala! Am obosit,boala mi-a cicatrizat simturile si aplombul vital de care ma agatasem in permanenta si reuseam sa-mi castig apropiati?Nu,gresec profund,:prietenii adevarati imi sunt alaturi si eu sunt acea nerecunoscatoare care i-am abandonat dintr-un orgoliu prostesc.Si stiu prea bine ca, Nora imi reproseaza acest afront nemeritat.

  Dar unde sunteti dragii mei companioni?

  Apreciază

 • 108. skorpion  |  15 octombrie 2011 la 21:05

  dora,

  o parte sintem inca aici si acolo si acolo….

  sanatate maxima!

  ai grija de tine!

  Apreciază

 • 109. noradamian  |  15 octombrie 2011 la 21:18

  Dora, multzam, suntem aici, oricând 🙂

  Sănătate deplină, dragă Dora

  Apreciază

 • 110. Elektrische Zahnbuerste  |  3 decembrie 2011 la 04:20

  … [Trackback]…

  […] There you will find more Infos: noradamian.wordpress.com/2009/07/18/profetia-maya-rezonanta-schumann-si-anul-2012/ […]…

  Apreciază

 • 111. eu cel ce sunt  |  25 decembrie 2011 la 19:12

  Pamantul nu intra pur si simplu brusc si dintr-o data in „centura fotonica” Deci pe 21.12.2012 este punctul maxim sau centrarea lui perfecta in acea centura! Deci nu se intampla brusc nimic ci doar treptat … ceva! …. daca se intampla!
  Ce va fi? Simplu: Sfarsitul unei etape si inceputul altei etape „OFICIAL”
  Regula de baza este: Nimic nu se pierde ci totul se transforma!
  E greu sa gandim?
  Voi nu vedeti ca a inceput o constientizare a omului ca nu este singur in univers? Incepem sa intelegem ce este TIMPUL, ce-l defineste, cum poate fi manevrat…..Asta ca dimensiune NOUA!
  Vedem ca viteza luminii care pana nu demult a fost un tabu acum e depasita? Fratilor, deschideti ochii!

  Apreciază

 • 112. Erin  |  14 decembrie 2012 la 16:34

  Suntem in 14.12.2012 si in afara ca a nins, absolut nimic nu s-a intamplat si nici nu se va intampla nimik. totul a fost un plan media din care unii au devenit milionari 😉

  Apreciază

 • 113. noradamian  |  14 decembrie 2012 la 17:04

  Păi cum!… Asta da, era previzibil 😉

  Apreciază

 • 114. bmarinescu41  |  16 decembrie 2012 la 22:18

  AMR 5 !!!Aşa număram în armată zilele rămase până la „liberare”!
  Au Mai Rămas 5 (zile) 😀 )))

  Apreciază

 • 115. noradamian  |  16 decembrie 2012 la 22:23

  😆

  Apreciază

 • 116. bmarinescu41  |  16 decembrie 2012 la 22:41

  Începeţi ziua de 21 cu gânduri pozitive şi energia solară (aflată la intensitate maximă) vi le va amplifica!!!Dacă o începeţi cu frică şi cu gânduri negative,energia solară vă va distrugeeeeeee 😀 😀 😀 )))
  Eu voi deschide fereastra şi voi striga în gura mare:
  VĂ IUBESC PE TOŢI,PĂMÂNTENILOOOOOOOR !!!!!!!!!!!!!!
  Şi nu este o minciună,aşa simt eu !!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.628 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.628 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: