X-jobs(3)

13 februarie 2010 at 13:55 269 comentarii

Citesc, în paralel, două articole apărute în România Liberă nu cu mult timp în urmă. Unul despre un documentar BBC privind modul de acţiune al fostei poliţii politice din Romania, celălalt despre activitatea hărţuitorilor partinici de pe net. O serie de aspecte  sunt deprimant de  asemănătoare.  Desi presiunea si frica vremurilor antedecembriste au lăsat răni şi sechele în conştiinţa şi felul de a fi al românilor, echipa de la BBC constată că  generaţia postdecembristă nu prea ştie ce-a-nsemnat comunismul. Păi, nu prea are de unde, din moment ce puzderiei de poveşti de mizerie, groază şi suferinţă, prizoniere între coperţi de dosare prăfuite, le-au luat locul altele, nu tocmai înspăimîntătoare, dar la fel de murdare. Război cu sufletele. Manipulare, denigrare, delaţiune! Hărţuire. Tactici conservate, ca şi dosarele,  spre a fi reintroduse, mai rafinate, în meniul politic de azi. Reformat prin metode moderne de marketing, comerţul cu conştiinţe azi  are loc, însă, la liber. Regenerat, putregaiul se-ntinde voios şi tembel în libertate; ca şi prostia, nu doare. Cumpărarea de funcţii politice şi de voturi de către suspuşii politicii naţionale merge ca unsă; la fel ca şi achiziţia conştiinţelor de duzină care sunt puse să facă munci murdare contracost. Asta se cheamă „militantism de partid”. Joburi la negru, negru-smoală, sponsorizate prin cotloane cu sigle trufaşe. Impozitul pe prostie şi ticăloşie ar aduce averi cât haznaua politicii de cartel şi reţea. Boleşniţă grea dar cu forme şi în stadii diferite la partidele producătoare de viruşi  politici, după cum constată investigatorul RL. Deşi artizan al gherilei partinice, PDL  se desprinde mai de timpuriu din pluton, renunţă la a investi în asemenea practici, odată cu alte decizii de acelaşi gen care aveau să-l poziţioneze pe un trend de aşteptare pozitivă din partea electoratului. Pionier al telefoanelor otrăvite şi al fluturaşilor jegoşi, PSD-ul însă, continuă să lucreze cu spor pe terenul şantajului de presă şi al zvonisticii prin „celula de reacţie rapidă” de aruncat bombe murdare pe internet înfiinţată de „comandantul mitrea” după cum recunoaşte în interviul din RL. Dar premiul cel mare, pentru cea mai numeroasă şi mai organizată reţea de  zvonistică, denigrare şi intimidare, revine săgeţilor otrăvite ale peneleului. În timp ce arătau necruţător spre fosta poliţie politică, concomitent cu apelul  la reformă morală, revoluţia binelui şi întronarea  bunului simţ, corifeii penelişti făceau recrutarea şi selecţia de cadre punând pe rol „departamentele de reacţie rapidă” cu acoperire naţională, conform organigramei întreprinderii de pulverizat dejecţii. O întreprindere cu joburi bănoase (cum şi de unde, domnule „fisc”, n-ai aflat nimic?) Cu asemenea know-how, resurse financiare şi bază de recrutare, peneleul ar fi fost, cu siguranţă câştigătorul unei licitaţii de repus pe picioare un performant aparat securistic.

up-date

X-jobs: în loc de concluzii

Generate de corupţia politică cu tehnică securistă reactivată, X-joburile post decembriste deteriorează perseverent relaţiile interumane, împiedică solidarizarea socială şi, prin asta, formarea conştiinţei civice. Infiltrarea unor “lucrători” în  mediile care în mod normal susţin civismul şi construcţia comunitară generează suspiciune, spirit defensiv, marginalizare cetăţenească dar şi extremizarea atitudinilor. Lehamite, duşmănie sau idolatrie în raport cu personaje şi facţiuni politice concomitent cu dispariţia gândirii critice normale şi necesare sau cu imposibilitatea formării ei, caracteristici psihosociale prezente oriunde în jur. Orizontul nostru, un câmp ostil care, curăţat de mine, dezţelenit de „spamuri buruienoase”, de răfuiala irositoare de energie, poate, totuşi, deveni o grădină…

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , , .

X-jobs (2) De valentine’s day

269 comentarii Add your own

 • 2. tibi  |  13 februarie 2010 la 16:14

  ziua buna !

  Ceea ce aproape orice postator normal a simtit de ani de zile, se adevereste acum, in sfirsit. Singura problema dpmdv, este ca acesti indivizi, desi depistati cu usurinta, sunt tolerati pe bloage.

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  13 februarie 2010 la 16:37

  tibi, servus, pai fenomenul e si forumistic si bloggeristic. Reteaua e finantata si are mesaje pregatite de persoane insarcinate cu „managementul” intreprinderii. Pe traseu, sunt preluate de altii „angajati” care le diversifica „creativ”. Functioneaza piramidal si cauta sa interfereze, sa produca confuzie in spatiul civic, inclusiv cel bloggeristic. Are o mare asemanare si relationare cu presa mogulilor.

  Apreciază

 • 4. tibi  |  13 februarie 2010 la 17:08

  nora

  Tocmai de aceea nu ma impac pentru nimic in lume, ca in numele unei politeti dusa pina la extrem, astfel de indivizi distructivi sunt tolerati. Nenorocitii astia capata bani buni ca sa se joace cu nervii nostri, iar noi ce facem ? Ii incurajam prin politetea pe care ei mizeaza, sa fie si mai agresivi. Si apoi constatam ca manipularea lor are succes. Are, pentru ca in afara de cei care ii contrazic, postarile lor sunt citite si de tembeli, care ii condsidera adevarati eroi. Ma intreb cine e mai vinovat. Postacii platiti, sau cei care ii tolereaza.

  Apreciază

 • 5. emily  |  13 februarie 2010 la 17:11

  Salut Nora.Tibi &all 🙂 vad ca ticalosii nu vor sa renunte cu nici un
  daca au dat faliment cu emisiuni tv si presa scrisa,au trecut la
  intoxicare info a cititorilor si hartuire a ,,opozantilor,, pe internet.
  Profit de ocazie Nora,sa incerc sa te conving acum ca a lua atitudine impotriva acestui ,,asalt,,tendentios manipulativ,in cakitate de ,,blogherist-blogosferist,, sa zicem ,nu inseamna neaparat ca esti ,,inregimentat,, intr-un anumit partid,ca faci propaganda adica.
  Tot ce vreau sa spun este ca din pacate viitorul foarte apropiat ne va arata cat de pagubitoare este NEIMPLICAREA VS CRITICISM NEINFORMAT.Atunci cand vom ,,vedea,,prapastia abia daca vom avea timp sa reactionam corect,daca nu ne-am inregimentat-implicat noi o sa ne inregimenteze VREMURILE si impactul dur risca sa ne doara mai mmult decat credem….
  grecii stiu de ce …. 😯

  Apreciază

 • 6. emily  |  13 februarie 2010 la 17:15

  scuze…nu vor sa renunte cu nici un pret,daca au dat faliment..

  Apreciază

 • 7. noradamian  |  13 februarie 2010 la 17:24

  tibi,sunt de alta parere. Postacii respectivi îsi indeplinesc misiunea practicând atacul la persoana, ca doar n-au argumente! Primesc fituica cu mesajul, instructiunile, link-ul si isi fac job-ul. Urmaresc sa marcheze puncte prin reactii de acelasi fel. Asta inseamna ca ceeace fac are efect. Exact ca si provocatorii securisti dinainte. Oricum nu agreez atacul la persoana, la nicio persoana, chiar fara sa apartina „breslei”( il socotesc injositor fata de mine insami, in primul rand). Sunt şi alte moduri de a raspunde, de a-i cere sa respecte niste reguli(pe care le respect si eu) sau pur si simplu de a ignora individul ( mai ales cand e vid: ce sa discuti cu „un vid”?)
  🙄

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  13 februarie 2010 la 17:34

  emily, salut, chiar nu trebuie sa ma convingi, crede-ma! Sunt majora si vaccinata. Eu asta şi fac, descalcesc niste fire si inclin mai mult spre a scrie minieseuri ori satire, decat analize. Şi in niciun caz articole propagandistice. Sper intr-o reparare a conduitei civice indiferent de optiunile politice ale unora si altora de pana cum si nu doresc extremizarea taberelor. Cred ca avem mare nevoie de gandire critica si nu de critica de dragul criticii versus lobby, de dragul unor personaje politice. Ce se face bine, insa, fii sigura, nu ramane neobservat si neapreciat.

  Apreciază

 • 9. tibi  |  13 februarie 2010 la 17:34

  servus emily !

  Nora
  Deie Domnul sa ai dreptate cu acele alte mijloace. Ma intreb cind vor avea efect. Pina una alta, 70 de mii de voturi au lipsit ca Geoana sa fie presedinte, iar Crin premier. Deci ? Care sunt acele mijloace si ce efect au ? Deocamdata asa cum am mai spus, postacii astia au cistig de cauza masiv, tocmai pentru ca mizeaza pe replici palide sau inexistente. Isi fac mendrele nestingheriti, si mai sunt si luati in brate de victime. Ai vazut astazi la copac ? Vrei exemplu mai bun ?

  Apreciază

 • 10. emily  |  13 februarie 2010 la 17:35

  @ Tibi 4,bravo buna intrebare cine este de vina…eu cred ca noi cei care vedem manipularea si nu deschidem ochii si celorlalti,sau nu luam atitudine contra celor care intoxica si manipuleaza cu succes pt.ca noi toleram abjectia lor fara sa-i troznim asa cum merita….noi,, nu-ii troznim,, pt.ca nu-i asa… nu se face sa fim…nepoliticosi si violenti …slabiciunea asta de ,copii prea bine educati,risca sa ne piarda…dar cred ca vom fi in stare sa ne lepedam totusi de aceasta ,,slabiciune,, inainte sa ne fie fatala 🙂
  si vom invata repede sa-i TROZNIM cu ARGUMENTUL informatiei NETRUNCHIATA adaugand eventual si un RUSINE pt.manipulator 🙂

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  13 februarie 2010 la 17:45

  tibi, excesul ofensiv produce efect invers. Asta explica in buna parte, si de ce Basescu n-a scazut din preferintele electoratului. Apărarea excesiva, prin acelasi mecanism, are efect invers! Este vorba de o chestiune psihologica, presupun.

  Proactivismul la care nu odata am facut referire nu-nseamna sa fii mai activ sau”activist” ( :lol:) ci sa nu reactionezi previzibil pentru a intretine un razboi in care, chiar daca ai dreptate, prin folosirea de mijloace de acelasi fel cu ale adversarului, nu numai ca n-ajungi la niciun rezultat, dar, uneori, ii faci, in acest fel, pârtie.

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  13 februarie 2010 la 17:50

  In plus altfel este receptat un mesaj de solidarizare sau dimpotriva, de sanctionare, facut cu convingere si cu argumente si cu totul altfel cand e facut „la comanda” si presarat cu tot felul de injurii sau etichete.

  Apreciază

 • 13. noradamian  |  13 februarie 2010 la 17:56

  tibi, apropo de copac si exemplele de acolo! Cred ca persoanele respective ar fi scris romane fluviu daca nu si-ar fi irosit timpul sa bage bete-n gard, fara absolut niciun efect, ba dimpotriva. 😆

  Apreciază

 • 14. luminita  |  13 februarie 2010 la 18:01

  Buna ziua , gradinari !
  Recunosc ca nu am avut timp sa aprofundez postarea insa am citit comentariile .
  Pe fuga.
  Asa ca ceea ce vreau sa va spun este ca noi insine am trecut printr-o experientza foarte neplacuta in livada cu portocali , nu mai dau amanunte .
  Grobianismul sefului de trib a continuat si dupa ce noi ne-am refugiat in gradina minunata a Norei si apoi in Copac.
  Unii insa au continuat sa ramana cu mitocanul .
  Culmea e ca acei „unii” erau de fapt niste fete foarte gingase dupa cum se autocaracterizau.
  Si au ramas acolo pana cand mitocanul le-a inchis blogul.
  Punct.
  Trageti voi concluziile ca eu mai am putina treaba .
  Dar mai vin.

  Apreciază

 • 15. tibi  |  13 februarie 2010 la 18:03

  nora

  Vom vedea la urmatoarele alegeri.

  Cit despre copac, exemplul de astazi este cel mai bun. O hahalera ca aia, NU are ce sa caute pe un blog portocaliu. Are loc la Roxania, cit pofteste. Pina si madam L s-a abtinut astazi. despre asta vorbesc. Afara cu hahalerele de acest tpi de pe blogurile portocalii. La parerea asta, nu renunt. Catir ma cheama. 🙂

  Apreciază

 • 16. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 18:05

  buna seara,

  interesant articol….

  adica sa inteleg ca exista chiar un biznes in acest domeniu?!
  ca nu toti care comenteaza sint simpli oameni, unii mai si primesc bani pentru asta???

  stiam despre psd si ca in subsolul din kiseleff ar exista postaci platiti…dar s-a extins chestiunea?
  am sa citesc art din RL

  Apreciază

 • 17. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 18:06

  un film emotionant despre empatie…merita sa va uitati…
  ramineti impresionati

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  13 februarie 2010 la 18:08

  luminita, servus, locul respectiv, e cel mai bun exemplu de cum, din exces furios agrementat cu atacuri mârlănesti (înghitite cu poftă, cum stim) si altele asemenea, pana la urma poti ramane cu pusca si să nu mai ai ce face cu ea 😆

  Apreciază

 • 19. tibi  |  13 februarie 2010 la 18:08

  emily/10

  Cunosti parerile mele de de ceva vreme daca nu ma insel; singura mea problema, este ca nu imi mai pierd vremea sa citesc ce scriu altii. Indraznesc sa judec doar cu tartacuta proprie. Deci cind mi se cere un linck in care ceea ce spun eu, sa fie intarit de un jurmnalist acceptat, nu am ce sa ofer. Conteaza ca ideile mele se regasesc in ideile de bun simt descrise de un Gallagher de exemplu ? Nu conteaza. Daca nu il citez pe stimabil, nu ma baga nimeni in seama. Ori asta este tot urmare a unei manipulari.

  Apreciază

 • 20. tibi  |  13 februarie 2010 la 18:10

  luminita/14

  He he heeee ! cum ma confirmi tu pe mine fara macar sa stii ! 😛

  Apreciază

 • 21. noradamian  |  13 februarie 2010 la 18:11

  tibi, nicio dreptate din lume nu ma-ndreptateste sa-l „pocnesc” pe un om altfel decat cu argumente civilizate, daca am si daca pot.Sau cu muscatura ironiei mergand pana la satira daca am de ce si cu cine. Altfel faceam „poligon de razboi” si nu „gradina”, nu?

  Apreciază

 • 22. noradamian  |  13 februarie 2010 la 18:12

  skorpion, servus, ai citit (1)? 🙄

  Apreciază

 • 23. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 18:16

  Nora,

  incredibil….banuiam, dar nu credeam ca este atit de organizata chestia…

  chiar mi-ar fi placut sa aflu ca nicknameul x este de la pnl sau psd sau pdl sau de la ambele sau de la tustrei….

  asta este, trebuie sa ne obisnuim si cu astfel de chestii, nu????

  as mai completa….dar ma abtin, ca ma apuca risul
  🙂

  Apreciază

 • 24. noradamian  |  13 februarie 2010 la 18:20

  skorpion, da, cum se vede in superbul filmulet de mai sus, animalele evoluează (relational) la noi e mai greu 😉

  Apreciază

 • 25. tibi  |  13 februarie 2010 la 18:28

  nora

  Rational vorbind, ai dreptate; nu sustin altfel de abordare. Dar. Este si o chestie de temperament. Care imi joaca feste. Nu ma pot impiedica sa intervin cind vad eu ca ceva este strimb. As fi putut sa stau linistit azi la copac, asa cum am mai stat si altadata. Probabil ca as fi fost mai cistigat. Numai ca trebuie sa si pot sa ma abtin. Si nu reusesc intotdeauna. 😦

  Apreciază

 • 26. luminita  |  13 februarie 2010 la 18:30

  tibi,
  apropo de hahalera respectiva :
  eu am reactionat destul de dur la un anumit moment la adresa ei a a altcuiva , in campania electorala din toamna parca ,
  insa reactia primita de la redactia blogului a fost ca trebuie sa fim tolerantzi , asa cum scrie si pe frontispiciul autoasumat de fiecare dintre noi i.
  M-am simtit naspa pe moment crezand ca sunt perceputa ca o persoana prea autoritara si exclusivista ceea ce nu-i adevarat , ca- slava Domnului -macar un pic ma cunosc si pe dinauntru si pe dinafara . 😛
  Apoi mi-a trecut .
  Pana la urma asta e , nu e blogul meu ca sa fac doar ce mi se pare mie corect.
  E posibil insa ca antrenandu-i in discutii si pe cei mai ciudati si mai antipatici postatori sa ai macar posibilitatea de a te distra trosnindu-i cu nitzica ironie de arogantza .( hihihi !)
  E singura solutie pe care am gasit-o .
  Daca ii iei in serios ajungi sa te comporti ca ei sau sa faci vreun atac cerebral , doamne-fereste !

  Apreciază

 • 27. clemycali  |  13 februarie 2010 la 18:31

  Buna seara, buna seara.
  Intai la subiect. Eu stiam despre gherilla asta virtuala care isi avea sediul la guvern (in timpul mandatului lui Tariceanu), destul de redusa la inceput, si apoi la sediul PNL. Metoda nu este noua. Se practica si in SUA dar aici mecanismele de reactie sunt mult mai dezvoltate ca si anticorpii simplilor cititori si comentatori debloguri.
  @luminita, nici nu mai vreau sa-mi aduc aminte de livada si de ce s-a intamplat acolo.
  @tibi, dar ce s-a intamplat la copac? Intreb ptr ca ieri aproape nu m-am apropiat de computer.

  Apreciază

 • 28. noradamian  |  13 februarie 2010 la 18:32

  tibi, important e fondul gândirii, al caracterului, al nazuintelor. Mijloacele se mai si aleg. Sigur, nu tot mereu le nimerim. Stiu din proprie experienta 🙂

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  13 februarie 2010 la 18:34

  clemy, servus, ceva mai devreme am dat si eu pe acolo: e vorba de niste bine stiuti aciuiti care produc disconfortul obisnuit. Uneori, sa recunoastem, mai si anima dezbaterile 🙂

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  13 februarie 2010 la 18:36

  lumi, cam asa vad si eu. Cand aberatiile depasesc o limita, cel mai indicat e un ras sanatos 😀

  Apreciază

 • 31. clemycali  |  13 februarie 2010 la 18:38

  @nora, multam ptr informatie. 🙂

  Apreciază

 • 32. tibi  |  13 februarie 2010 la 18:59

  luminita

  Am avut si eu niste contre pe acolo cu un admin pe care de fapt il stimez. Ma abtin de regula sa comentez acolo. Cind am timp, macar citesc. Pe blogul acesta ma simt mai confortabil si pe cit posibil, mai si spun cite ceva.

  Apreciază

 • 33. tibi  |  13 februarie 2010 la 19:03

  Stiu nora, stiu

  Sint impulsiv. Problema insa ramine valabila. Postarea ta o spune limpede. Linckul ilustreaza perfect spusele tale. Iar eu stiu ca intre lupi urli ca lupii, sau te lasi mincat. Poate gresesc, poate nu, … 🙂

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  13 februarie 2010 la 19:09

  tibi, wow, tocmai asta spun, ca urlatul la urlet duce doar la un paroxism strident si fara efect. Sunt ani buni de cand am avut ocazia sa observ si sa ma conving de acest lucru in tot felul de imprejurari., nu numai politice. 🙂

  Apreciază

 • 35. tibi  |  13 februarie 2010 la 19:16

  Eh, nora

  Situatii si situatii, oameni si oameni. Se poate generaliza ? 🙄

  Apreciază

 • 36. luminita  |  13 februarie 2010 la 19:20

  „O lume fara printzipuri se cheama ca nu le are „.
  Parca asa zicea Caragiale.
  De fapt tocmai cei care se autoproclama oameni cu principii si cu moral inalt se comporta ca si cand nu le-ar avea .
  Dupa cum bate vantul.
  Dintr-o dunga.

  Apreciază

 • 37. noradamian  |  13 februarie 2010 la 19:22

  tibi, nu stiu. Dar se poate observa si studia 🙂

  Apreciază

 • 38. noradamian  |  13 februarie 2010 la 19:25

  luminita, da, au facut un taraboi inimaginabil de prinzipuri si recurs la onoare, penelistii lui tariceanu, crin, patriciu, ghise, quintus, quariu, remes, nicolai, sica orban, dinescu,
  hai ca-i stiti :mrgreen:

  Apreciază

 • 39. luminita  |  13 februarie 2010 la 19:29

  nora,
  ai dreptate cu urlatul la urletele altcuiva.
  Nu duce la nimic bun.
  Dioar ca se face mult curent si se pot sparge geamurile.
  Urlatorul de profesie o sa reinceapa sa urle cu prima ocazie , ba chiar o sa-ti reprosezei tie ca ai procedat la fel randul trecut.
  Toate comportamentele acestea ciudate tin de fapt de patologia psihicului.
  Insa la noi nimeni nu merge de buna voie la un psiholog , ca sa nu mai spun la un pshihiatru.
  Iar cei care sunt nevoiti sa le suporte defectiunile de comportament sau de rationament devin psihologi de nevoie .
  Asta ti-o spun ca sa nu crezi ca am trecut prin viatza ca o mimoza.
  😆

  Apreciază

 • 40. noradamian  |  13 februarie 2010 la 19:31

  luminita, nici eu 😆

  Apreciază

 • 41. clemycali  |  13 februarie 2010 la 19:37

  Apreciază

 • 42. tibi  |  13 februarie 2010 la 19:40

  Hai ca m-ati convins ! 😛

  Apreciază

 • 43. clemycali  |  13 februarie 2010 la 19:43

  Apreciază

 • 44. noradamian  |  13 februarie 2010 la 19:52

  clemy, era vremea si pentru Verdi 🙂

  Apreciază

 • 45. clemycali  |  13 februarie 2010 la 19:54

  @nora, exact. Si m-am gandit sa pun cateva pasaje mai putin cunoscute asa cum este preludiul la Briganzii si uvertura de la Batalia de la Legnano. Si, bineanteles, sa il intoduc pe Carlo Bergonzi, probabil celmai bun tenor verdian al tuturor timpurilor. 🙂

  Apreciază

 • 46. dora  |  13 februarie 2010 la 19:55

  nora,

  pe mine nu ma mira querila blogosferei.Este lupta surda dusa intre adversarii politici.Pana la un punct este ceva normal. Dar sunt majoritari batui-ar sfantu’ si asta ma ingrijoreaza si pe mine.

  Eu cu timpul si spatiul limitat ,in corpore(din motive obiective) nu ma aventurez prea departe. Si cu siguranta ,gresesc si limitele mele sunt inacceptabile.Ma asociez intransigentei voastre si ma voi stradui sa fiu mai percutanta in opinii.Fara rasete bascalioase,insa, ca,n-au nici un efect la profesionistii manipularii si inocularii de adevaruri false.
  In principiu sunt de acord cu voi,ma despart doar mijloacele de contracarare.Pornesc dela substratul genetic-energetic-genom -sau cum vreti sa-l numiti pentru anihilarea raului uman.Aici ne despartim in abordarea subiectului.Scoate cineva sissul,sabia,bomba, reactionezi cu arsenalul combativ,! daca vine cu cu apelative enestexice o dai cu alcalinul si „cafeaua” revigoranta.Nu exclud nici o clipa aspectul individual,unuform si nerepetabil al fiintei umane.Este credinta mea dumnezeiasca de care nu ma pot dezice.Ar fi multe de spus in aceasta privinta,ma opresc pt.ca optiunea politica nu are nimic de a face cu bunatatea crestina si este chiar pacat!.

  Apreciază

 • 47. clemycali  |  13 februarie 2010 la 19:56

  Apreciază

 • 48. clemycali  |  13 februarie 2010 la 19:59

  Nu stiu ce cred altii. Dar pe mine duetul Rodolfo-Marcello din ultimul act al Boemei ma emotioneaza intotdeauna.

  Apreciază

 • 49. dora  |  13 februarie 2010 la 20:01

  Apopo,am intrat in postul Pastelui?

  Sunt cea mai recalcitranta si pacatoasa fiinta! N-am tinut post decat in vinerea mare si nici atunci dupa canon.M-am ghidat mereu dupa cerintele personale ale organismului meu pacatos.Post saptamani intregi cand simteam nevoia!. 🙂

  Apreciază

 • 50. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:03

  Apreciază

 • 51. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:04

  @dora, nu stiu ce sa-ti spun. Dar in privintapostului putem sa ne luam de mana. Nici eu nu sunt in stare sa postesc dupa canon 🙂

  Apreciază

 • 52. tibi  |  13 februarie 2010 la 20:04

  dora

  Postul Pastelui incepe luni 15 februarie.
  Si stai linistita : nici eu nu tin post. 🙂

  Apreciază

 • 53. noradamian  |  13 februarie 2010 la 20:05

  clemy, superb duet, minunata interpretare! N-am auzit pana acum, spre rusinea mea, de Carlo Bergonzi.

  Apreciază

 • 54. noradamian  |  13 februarie 2010 la 20:06

  dora, consilierii lui tariceanu, intr-un interviu( l-am studiat fiindca am avut o postare pe tema) asta si urmareau, intre altele: sa se ajunga la un nivel insuportabil al incaierarilor in „piata mare” necesar pentru a arata cauza: conflictualul Basescu. Destui portocali de buna credinta s-au lasat dusi de val! Chiar si Basescu, a recunoscut,la un moment dat, ca fara sa vrea, le-a facut jocul, cand, inervat( de inteles, omeneste) s-a bagat in niste bârfeli-capcana.

  Apreciază

 • 55. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:06

  noi am facut post negru in ultimul deceniu al ceausestilor, ca sa avem ce da la copii de mincare….este suficient, nu???
  🙂

  Apreciază

 • 56. noradamian  |  13 februarie 2010 la 20:08

  dragilor, nici eu nu postesc, decat in ajunul marilor sarbatori. Dar am toata admiratia pentru cei care reusesc. 🙂

  Apreciază

 • 57. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:09

  dar voi remarcati un lucru:

  unde este basescu?
  de ce nu s-a bagat in problema PDL – preda/macovei vs greii PDL,
  acum oprea vs. tismaneanu…

  isi vede de drumul sau:
  r. moldova,
  scutul american….

  ii lasa pe toti sa fiarba in sucul propriu si pe ziaristi sa dea faliment din lipsa de stiri suculente despre si anti-basescu
  :mrgreen:

  Apreciază

 • 58. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:09

  nora,

  inseamna ca ma admiri, nu????
  😉

  Apreciază

 • 59. noradamian  |  13 februarie 2010 la 20:11

  skorpion, ca-i lasa sa fiarba si-i omoara prin „inanitie” pe ziaristii anti, e foarte bine. Dar parca ne fierbe si pe noi un pic, nu? 🙄

  Apreciază

 • 60. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:11

  @nora, atunci am sa mai postez ce gasesc cu el. Bergonzi a fost un mare tenor al anilor 60-70. Rivalul lui Franco Corelli, Jon Vichers si Alfredo Kraus. Un tenor lirico spint de o calitate exceptionala si de o mare eleganta. Traieste inca, are o academie muzicala extrem de respectata la Milano si este un fan declarat al lui JDF. Si este gata sa-l pregateasca daca vocea lui JDF va evolua suficient ptr a intra in rolurile verdiene. 🙂

  Apreciază

 • 61. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:12

  Apreciază

 • 62. noradamian  |  13 februarie 2010 la 20:12

  clemy, excelent! Uite cum se-ntalnesc cei mai buni si trecand oceanul si trecand bariera timpului 🙂

  Apreciază

 • 63. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:13

  @skorpion, Basescu face foarte bine ca tace si se ocupa de problemele pe care le-ai enumerat. iar in ceea ce priveste presa mogula: lasa-i sa crape de foame ca nu au de ce sa-l apuce.

  Apreciază

 • 64. noradamian  |  13 februarie 2010 la 20:13

  skorpion, pe tine oricum te admir! Si daca postesti si daca nu postesti 😆

  Apreciază

 • 65. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:14

  Aproape doua miliarde de oameni sarbatoresc Noul An chinezesc, marcand astfel intrarea in Anul Tigrului de Metal, conform zodiacului traditional.

  Anul visurilor indraznete

  Anul Tigrului aduce modificari de tot felul, fiind un an al transformarilor, care va evolua inregistrand schimbari bruste de intensitate, spun astrologii chinezi. Oamenii vor trai si vor actiona numai pentru fapte mari si idei indraznete. O data la 12 ani, dupa un an calm si plin de ezitari, cum este Anul Boului care tocmai s-a incheiat, urmeaza un an al introducerii reformelor si al schimbarilor curajoase, care va marca un moment de cotitura in vietile tuturor.

  😛

  Apreciază

 • 66. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:15

  @nora, am spus daca. Desi, ascultandu-l pe JDF in inregistrarile de la Dresda cu Rigoletto, parca imi vine sa cred ca s-a consultat cu Bergonzi cand a pregatit rolul.

  Apreciază

 • 67. dora  |  13 februarie 2010 la 20:15

  M-as bucura daca m-ati descifra in substraturile mele cele mai intime in urma dezvaluirilor mele ,aici,si aiurea.Nu ma supara confruntarea cu realitatea cea mai subra!Sunt pregatita la orice provocare,numai sa fie deschisa si sincera! 🙂

  Apreciază

 • 68. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:16

  Papa Benedict al XVI-lea, inviat in Romania

  ati observat greseala de tipar?

  INVIAT in loc de INVITAT???
  🙂

  IPS Ioan Robu l-a invitat pe Papa Benedict al XVI-lea in Romania pentru un pelerinaj pastoral, pentru a intalni poporul roman si a oferi Bisericilor imbratisarea pacii, potrivit reprezentantilor Arhiepiscopiei Romano-Catolica Bucuresti.

  Apreciază

 • 69. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:17

  Apreciază

 • 70. noradamian  |  13 februarie 2010 la 20:18

  Antonietta Stella, o voce limpede, puternica. Se potrivesc!

  Dar ce fel de scriere se vede pe clip? 🙄

  Apreciază

 • 71. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:19

  @skorpion, serios? Ami esit din anul boului? Amin. Inseamna ca in San Francisco sunt mari serbari stradale. O minunatie. 🙂
  PS: am citit despre invitatia adresata lui Benedict.

  Apreciază

 • 72. noradamian  |  13 februarie 2010 la 20:21

  skorpion, pentru chinezi chiar pare a fi un an al reformelor si evoultiei pozitive 🙂

  Apreciază

 • 73. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:22

  Dora,

  ti-am scris sa-ti pui un briu pentru fixarea mai buna a muschilor si oaselor slabite, sa nu ii supui unor presiuni prea mari din cauza corpului….desi am inteles ca nu esti masiva, nici corpolenta…

  in plus poate reusesti sa pleci la Bazna sau in alta parte….

  si cu optimism se rezolva multe…

  cu cit esti mai putin predispusa spre deprimare, cu atit esti mai sanatoasa si fizic….

  🙂

  Apreciază

 • 74. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:23

  @nora, e traducerea in japoneza. E vorba de o inregistrare facuta la Tokyo.

  Apreciază

 • 75. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:24

  Apreciază

 • 76. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:24

  NORA<

  mie efectiv mi-e teama de evolutia pozitiva a Chinei….

  cind eram mici (pina in 10 ani) era o vorba printre copii:

  a fost valul alb,

  a fost valul…..nu mai stiu care

  si

  mi-a ramas intiparit in minte: urmatorul va fi valul galben, al chinezilor…

  si iata ca in multe domenii CHINA este pe locul I
  (inclusiv ca producator de automobile a intrecut Germania)

  si totusi …..ramin cu oarecare teama….

  un fel de invazie (in alt fel) a la DzinghisHan, dar chinezesc de data asta…..

  Apreciază

 • 77. noradamian  |  13 februarie 2010 la 20:27

  dora, eu cred ca exista o afinitate spirituala a celor care zabovim pe aici, mai mult sau mai putin, in functie de multe alte restrictii pe care le avem prin vietile noastre, chiar daca nu totdeauna gandim „la xerox”. Ar fi si plictisitor… 🙂

  Apreciază

 • 78. noradamian  |  13 februarie 2010 la 20:30

  he, he, clemy, Celeste Aida, vad, e cu text japonez ca la karaoke 🙂

  Apreciază

 • 79. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:31

  Apreciază

 • 80. noradamian  |  13 februarie 2010 la 20:32

  skorpion, deocamdata chinezii au speriat producatorii de textile de la noi si nu numai 🙄

  Apreciază

 • 81. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:33

  @nora, skorpion, chinezii au speriat pe multi. Si nu doar pe producatorii de textile. Ce fac ei in materie de razboi tehnico-virtual iti da frisoane.

  Apreciază

 • 82. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:35

  clemy,

  asta spuneam si eu!

  Apreciază

 • 83. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:36

  Apreciază

 • 84. luminita  |  13 februarie 2010 la 20:36

  Clemy,
  incantata de Bergonzi !
  In prima auditie pt mine.

  PS nici eu nu am tinut vreodata post dupa preceptele religioase .

  Apreciază

 • 85. noradamian  |  13 februarie 2010 la 20:37

  clemy, cateodata e bine sa nu stii chiar tot( ma refer la performantele chinezilor in materie de razboi virtual) 😉

  Apreciază

 • 86. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:37

  #80 si #84, aceeasi arie cantata la un an distanta de Bergonzi in 81 si Pavarotti in 82.
  @skorpion, exact.

  Apreciază

 • 87. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:38

  dora,

  eu sint mai primitiv. nu stiu ce inseamna kosmodiskul?
  dar briul stiu ca este bun…

  Apreciază

 • 88. luminita  |  13 februarie 2010 la 20:40

  Din cate stiti voi chinezii de azi mananca tot cu betisoare sau au adoptat furculitza ?
  😯

  Apreciază

 • 89. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:41

  @luminita, ma bucur ca ti-a placut Bergonzi si vad ca clubul celor care nu tin post canonic se largeste. 🙂
  @skorpion, stiu si eu daca este bine sa nu stim.

  Apreciază

 • 90. noradamian  |  13 februarie 2010 la 20:42

  luminita, din cand in cand clemy ne aduce „bunatati” in premiera 🙂

  Apreciază

 • 91. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:42

  hai, ca esti tare, lumi…..

  cred ca maninca cu miinile goale

  😛

  superba aria cintata de pavarotti.

  Apreciază

 • 92. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:42

  Apreciază

 • 93. luminita  |  13 februarie 2010 la 20:43

  skorpion,
  nu se zice primitiv , se zice ca nu te uiti la OTV .
  Acolo se face reclama acestui cosmodisc , un fel de brau care-ti ia durerea ca prin minune -asa sustin „pacientii” din spot.

  Apreciază

 • 94. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:45

  Lumi,

  atunci incult si neracordat la televiziuni?
  :mrgreen:

  waoo, ce forta Bergonzi !!!!

  Apreciază

 • 95. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:45

  @luminita, dar un argint viu nu promoveaza la OTV?

  Apreciază

 • 96. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:46

  97

  Apreciază

 • 97. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:46

  98

  🙂

  Apreciază

 • 98. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:46

  99

  :mrgreen:

  Apreciază

 • 99. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:47

  @skorpion, este probabil cel mai bun tenor verdian al tuturor timpurilor. Cu siguranta unul din cei mai buni ai ultimilor ani. In anumite roluri doar Pavarotti a reusit sa se ridice la nivelul atins de el.

  Apreciază

 • 100. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:47

  sutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  😛

  Apreciază

 • 101. luminita  |  13 februarie 2010 la 20:47

  skorpion,
  se pare ca ai puseuri de autoflagelare in seara asta. 😆

  Apreciază

 • 102. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:47

  😦

  😦

  clemy, mi-ai……………………….

  😛

  Apreciază

 • 103. noradamian  |  13 februarie 2010 la 20:48

  clemy, remarcabila aria 93! Plina de sensibilitate si emotie 🙂

  Apreciază

 • 104. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:48

  Apreciază

 • 105. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 20:48

  lumi,

  fac misto de …………….mine

  😛

  sint bine dispus, mai este o zi pina luni !!!

  Apreciază

 • 106. noradamian  |  13 februarie 2010 la 20:49

  skorpion, unde-i tibi sa rada putin de tine 🙂

  ( ca si eu rad de mi-au dat lacrimile :lol:)

  Apreciază

 • 107. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:56

  Apreciază

 • 108. clemycali  |  13 februarie 2010 la 20:59

  Pavarotti se transforma sub ochii pubicului in timp ce canta aria. Totul e concentrat in privirea lui. Absolut remarcabil.

  Apreciază

 • 109. noradamian  |  13 februarie 2010 la 21:06

  clemy, aceeasi arie, alta interpretare, cel putin la fel de impresionanta.

  Apreciază

 • 110. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 21:13

  lumi,

  ambele propozitii sint corecte.

  dar clemy vorbea de om cumsecade, nu crezi???

  Apreciază

 • 111. luminita  |  13 februarie 2010 la 21:18

  skorpion,
  vezi ca ai incurcat blogurile , dar iti raspund aici.
  Era vorba despre un om , adica un candidat la sefia partidului , care sa fie asa cum se cade, adica potrivit cu rolul lui .
  Punct.
  N-are de-a face aici cumsecadenia cu calitatile unui candidat.

  Apreciază

 • 112. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 21:21

  dar clemy s-a referit la cumsecadenie si nu la cum se cade.

  punct

  🙂

  bai, ce-mi place cind expuneti o idee si apoi spuneti scurt si scris: punct….

  nu esti singura….asa ca am folosit si eu azi;PUNCTUM

  😉

  Apreciază

 • 113. tibi  |  13 februarie 2010 la 21:22

  nora

  Sterge si tu un coment mai anost si fa-l fericit pe skorpion. 🙂

  Apreciază

 • 114. luminita  |  13 februarie 2010 la 21:24

  tibi,
  adica am un coment anost ?

  Apreciază

 • 115. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 21:24

  tibi,

  am dobindit fericirea in copac!

  nu am nevoie de 2 fericiri in aceeasi seara

  🙂

  Apreciază

 • 116. luminita  |  13 februarie 2010 la 21:24

  tibi,
  te credeam un tip cumsecade.
  hihihi!

  Apreciază

 • 117. Băşcăliosul  |  13 februarie 2010 la 21:25

  Salutări din suflet pentru suflarea sufletistă!
  După sufleţelul meu, joburile amintite au două componente esenţiale, una bună, una rea. Încep cu ambele şi mă opresc la alta, de mijloc.

  Au totuşi caracter sezonier, cu pondere premergătoare evenimentelor electorale, dar sursa de finanţare n-ar mai fi atât de rea dacă şi-ar pierde caracterul aproape permanent. Întreruperea robinetului curgător ar fi în stare să descurajeze până la eliminare chiar şi partea sezonieră, întrucât adevărul se află în partea de mijloc, atunci când motivele de neîncredere sau ezitare te îndepărtează de certitudinea că ai fi pe drumul corect, mai ales când cantitatea de „combustibil lichid” dă semne de agitaţie. Constrângerile şi adevărul mijlociu i-ar îndeamna pe investitrii în astfel de joburi cu sorbul dubios, să se întrebe dacă scopul mai scuză mijloacele sau în ce măsură mai merită costul deranjului.

  Eu deja am îndoieli în privinţa efectelor miraculoase produse de investitorii în astfel de arme neconvenţionale de distrugere în masă, numai dacă mă gândesc la vulnerabilitea celor treziţi la „realitate” prin această metodă de lucrătură prin procesare până devin victimele manipulării grosolane. Nu sunt convins că se lasă mulţi influenţaţi în acest mod; ar fi incapabili să-şi formeze singuri o poziţie proprie, în ciuda suficientelor ocazii anterioare de informare (până la campania de mobilizare a joburilor de ocazie), deci n-am motive cred în existenţa unei mase consistente de votanţi cu asemenea probleme de discernământ şi, în acelaşi timp, nu văd nici justificarea interesului pentru a le mai îndrepta cumva dificultăţile lor de a face distincţie între argumente şi manipulări.

  Pe de altă parte, cine nu are timp sau preocupare să se informeze, într-un mod edificator şi decisiv înainte de exprimarea votului, nu e la curent… nici cu netul, şi e prea puţin probabil să fie pe fază în perioada desfăşurării operaţiunilor de manipulare.

  Sursele scăpate de sub control nu sunt doar cele curgătoare la robinete necontorizate, iar pericolele lor de mare amploare cuprind atât investiţia transformabilă în voturi cât mai ales consecinţele dezastruoase ale preocupării oarbe pentru deschiderea cu orice risc şi preţ a robinetelor… pentru inundaţiile provocate.

  Apreciază

 • 118. clemycali  |  13 februarie 2010 la 21:27

  Apreciază

 • 119. clemycali  |  13 februarie 2010 la 21:33

  Apreciază

 • 120. noradamian  |  13 februarie 2010 la 21:40

  Bascaliosul, salut, ca efect electoral, iti dau perfecta dreptate. Dar eu am pus problema asta si din alta perspectiva, a unui test, daca vrei, din care se vede cam cat se respecta pe sine o buna parte din noua generatie! Fără-ndoiala ca pe vremea lui ceasca ar fi iesit din ei un regiment de informatori jegosi si lipsiti de scrupule! Pe de alta parte, privind inainte, aceasta calitate umana reprezinta, in buna parte, viitorul tarisoarei, nu?… 😦

  Apreciază

 • 121. clemycali  |  13 februarie 2010 la 21:41

  Apreciază

 • 122. noradamian  |  13 februarie 2010 la 21:42

  clemy, e bun Alagna, nu ca JDF, dar e placut 🙂

  Apreciază

 • 123. clemycali  |  13 februarie 2010 la 21:42

  Apreciază

 • 124. clemycali  |  13 februarie 2010 la 21:45

  @nora, da, JDF este mult mai bun decat Alagna. iar ca Romeo, Villazon este absolut imbatabil. Si cat as vrea sa-l vad pe JDF cantand Romeo pe scena. Ce Romeo minunat ar fi fi !!!

  Apreciază

 • 125. tibi  |  13 februarie 2010 la 21:46

  @ luminita

  Nu pot decit sa te felicit ca ai iesit din eroare. hi hi hi

  Apreciază

 • 126. clemycali  |  13 februarie 2010 la 21:47

  Apreciază

 • 127. clemycali  |  13 februarie 2010 la 21:48

  Apreciază

 • 128. clemycali  |  13 februarie 2010 la 21:50

  Apreciază

 • 129. Băşcăliosul  |  13 februarie 2010 la 21:51

  @Nora,
  De acord, e cât se poate de benefică reflectarea mentalităţii şi obiceiurilor de nelepădat ale celor care „veghează” la binele public de nu se mai satură. N-am contestat nimic în această privinţă, dar mi-a făcut o plăcere deosebită să mai reduc, cât de cât, ceva din satisfacţiile sperate de autorii necunoscuţi.

  Apreciază

 • 130. tibi  |  13 februarie 2010 la 21:52

  bon !

  Va urez tuturor, toate cele bune ! 🙂 Pe miine.

  Apreciază

 • 131. noradamian  |  13 februarie 2010 la 21:52

  Bascaliosul, asta da! O sa constate si ei, de altfel 🙂

  Apreciază

 • 132. noradamian  |  13 februarie 2010 la 21:53

  tibi, seara buna si salutari lui Robert 🙂

  Apreciază

 • 133. clemycali  |  13 februarie 2010 la 21:54

  Apreciază

 • 134. clemycali  |  13 februarie 2010 la 21:54

  Apreciază

 • 135. clemycali  |  13 februarie 2010 la 21:55

  @tibi, noapte buna 🙂

  Apreciază

 • 136. noradamian  |  13 februarie 2010 la 21:57

  clemy, probabil va ajunge si in rolul asta. Dupa cum observ, doar de cand ne pui la curent cu ce se-ntampla pe marile scene sau in studiourile de inregistrare, repertoriul lui JDF devine din ce cuprinzator. 🙂

  Apreciază

 • 137. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:01

  CARNAVAL – DANS.

  Europa – vals, tango, mazurca, etc
  Cuba – conga
  Bolivia – diabladas;
  Peru – huaylas:
  Brayilia – maracatu, SAMBA

  Apreciază

 • 138. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:01

  @nora, poate da, poate nu. Eu cred ca Romeo ii sta in putere in viitor. JDF este insa destul de retinut in privinta asta. A fost intrebat in numeroase randuri daca are de gand sa cante Romeo. Nu a spus clar nici da nici ba. Poate ca e mai bine sa nu atace rolul daca nu se simte capabil sa-l cante din punct de vedere vocal. Sa vedem.

  Apreciază

 • 139. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:01

  Apreciază

 • 140. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:02

  Apreciază

 • 141. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:02

  Apreciază

 • 142. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:03

  Apreciază

 • 143. noradamian  |  13 februarie 2010 la 22:03

  fini, servus 🙂 Incepem cu valtul de Haciaturian, nu?
  Hei, cu asta chiar zburam 😆

  Apreciază

 • 144. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 22:04

  hello, fini, cam tirziu, cam tirziu…..

  🙂

  Apreciază

 • 145. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:04

  Apreciază

 • 146. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:05

  Apreciază

 • 147. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:06

  @nora, sunt curioasa ce parere ai de beczala. Este unul din tenorii care a profitat din plin de hiatusul interpretativ al lui Villazon.

  Apreciază

 • 148. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:06

  Apreciază

 • 149. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:08

  Apreciază

 • 150. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:09

  Apreciază

 • 151. noradamian  |  13 februarie 2010 la 22:09

  clemy, acum il ascult! Cred ca i se potriveste foarte bine aria din Lucia di Lamermoor, are un timbru care emotioneaza 🙂

  Apreciază

 • 152. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:10

  Mâine ajung la Rio.

  Apreciază

 • 153. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:11

  Apreciază

 • 154. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 22:13

  super la conga + diablada

  Apreciază

 • 155. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:13

  @fini, salut. Serios? Petrecere frumoasa 🙂

  Apreciază

 • 156. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:17

  Salut Grădina!

  Unul zboară cu mine în aurore boreale şi unul mă ceartă c-am întârziat 1 MINUT.

  Skorpi,

  aş vrea să am atâtea sute,la câte întâlniri ai aşteptat mai mult de 1 MINUT! 😆

  Trec să vă citesc.

  Apreciază

 • 157. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:18

  Fini super, super.
  E vorba de un fragment din shwul tv britanic intitulat „Strictly ballroom”, care in SUA e botezat „Dancing with the stars”, iar in Romania a fost transformat in „Dansez ptr tine”.

  Apreciază

 • 158. noradamian  |  13 februarie 2010 la 22:21

  fini, cu atatea minunatii muzicale chiar ca zburam! Cand ascult inaripatul valtz al lui Shostakovich sunt in stare sa-mi inchipui ca sunt pe schiuri la Vancouver 😆

  Apreciază

 • 159. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:22

  Clemy, 🙂

  salut!
  Te-aş ruga frumos să cauţi în trăistuţă 1-2 clipuri realizate în „LA FENICE”, că tot suntem şi la Veneţia. Asta pentru sufletul meu.

  Apreciază

 • 160. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:23

  @nora, ne incalzim picioaele dansand conga si samba 🙂 Ca tot e iarna si e frig la Bucuresti iar in California a venit primavara. Sunt aproape 25 de grade afara 🙂 si pomii sunt gata sa infloreasca.

  Apreciază

 • 161. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:24

  @fini, carnavalul de la Venetia? Pai sa caut. Sa vad ce gasesc.

  Apreciază

 • 162. orangeskorpion  |  13 februarie 2010 la 22:24

  fini , scuze, n-am stiut ca ora ta este 22….

  m-am uitat sus si intr-adevar am vazut ca ai intrat la ora 22.01

  🙂

  Apreciază

 • 163. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:26

  Clemy,

  oare JDF se pricepe şi la Huaylas? Cred că DA.

  Apreciază

 • 164. noradamian  |  13 februarie 2010 la 22:27

  clemy, superb JDF (154) 🙂

  fini, am trecut la tango!
  La Venetia, poftiti, cu Celentano 😆

  Apreciază

 • 165. dora  |  13 februarie 2010 la 22:28

  Scuze,nu mi-a permis timpul fizic sa fiu si cu voi si sa ascult incantatoarele clipuri muzicale.

  Uneori te apleci si la ceea ce doare mai mult.Pacat ca nu toti „prietenii” realizeaza acest impact inexorarabil al vietii si cu atat mai mult tangibil de intelegere. Pana si in arta cand , ploua in suflet nu-i niciodata senin afara,de asemeni seninatatea din suflet nu-i un barometru pentru ploaia de afara.

  Apreciază

 • 166. noradamian  |  13 februarie 2010 la 22:28

  clemy, tu stai sub portocali si noi privim la zloata de afara 😆

  Apreciază

 • 167. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:29

  @fini, cred ca da. Cred ca la un momnt dat am pus un clip cu el cantand muzica populara peruana.

  Apreciază

 • 168. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:30

  Nora,
  la 159

  eu cred că ai început să-ţi faci încălzirea la Hultanul 😆

  Apreciază

 • 169. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:32

  Apreciază

 • 170. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:32

  Clemy,

  ştiu mai multe clipuri cu el cântând muzică populară peruană.

  Apreciază

 • 171. noradamian  |  13 februarie 2010 la 22:33

  dora draga, suntem cu tine, as vrea sa-ti fie senin, sa te invioreze ca deobicei, muzica si gandurile noastre bune 🙂

  Apreciază

 • 172. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:33

  Apreciază

 • 173. noradamian  |  13 februarie 2010 la 22:35

  fini, da, am dat de tine acolo mai devreme, era imposibil sa nu ajung si in Venetia, macar printr-un clip 😆

  Apreciază

 • 174. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:35

  @fini, am sa le caut si am sa le pun din nou 🙂
  Sa valsam in carnaval alaturi de Andre Rieu.

  Apreciază

 • 175. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:38

  EVRICA! găsii.

  Apreciază

 • 176. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:38

  Apreciază

 • 177. noradamian  |  13 februarie 2010 la 22:38

  n-am vazut pana acum Huaylas! Ce plin de viata 🙂

  Apreciază

 • 178. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:42

  Apreciază

 • 179. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:43

  Skorpi,
  la 163

  🙂

  Apreciază

 • 180. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:43

  @fini, daca e bal, atunci bal sa fie. Trecem si pe sud americane:) Tangouri, conga, samba, etc.

  Apreciază

 • 181. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:45

  Nora,

  peruanii trăiesc la propriu sus la munte,sus.

  Apreciază

 • 182. noradamian  |  13 februarie 2010 la 22:47

  Ce placut e JDF si in piesele de muzica peruana(fini, 176 si clemy, 179) 🙂

  Apreciază

 • 183. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:48

  Apreciază

 • 184. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:50

  Apreciază

 • 185. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:51

  Apreciază

 • 186. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:51

  Apreciază

 • 187. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:52

  #la 186 canta un cantec popular mexican. celalte sunt melodii mexicane.

  Apreciază

 • 188. noradamian  |  13 februarie 2010 la 22:53

  eu acum m-am intors la 146, dansez Conga 😆 Nu vreau sa nu-mi scape vreun clip din urma, sunt atat de frumoase 🙂

  Apreciază

 • 189. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:55

  Si un Florez din 1989, cand avea in jur de 16-17 ani si nici nu se gandea sa cante opera ci pop sud-american. 🙂

  Apreciază

 • 190. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:55

  Apreciază

 • 191. clemycali  |  13 februarie 2010 la 22:57

  Apreciază

 • 192. Fini  |  13 februarie 2010 la 22:57

  Jurame cu VILLAZON

  Apreciază

 • 193. Fini  |  13 februarie 2010 la 23:00

  Villazon e la subiect. 🙂

  Apreciază

 • 194. clemycali  |  13 februarie 2010 la 23:01

  @fini, si mie imi place villazon. Jurame in versiunea lui este extrem de pasional. Aici e mai bun ca JDF.

  Apreciază

 • 195. Băşcăliosul  |  13 februarie 2010 la 23:02

  Un ceas cu de toate pentru toţi, în linie:

  http://home.tiscali.nl/annejan/swf/timeline.swf

  Apreciază

 • 196. Fini  |  13 februarie 2010 la 23:10

  Un tenor şi jumătate!

  Apreciază

 • 197. Fini  |  13 februarie 2010 la 23:12

  Băşcăliosu,

  mişto ceas! Mulţumesc.

  Apreciază

 • 198. Fini  |  13 februarie 2010 la 23:14

  Clemy,

  Villazon se întrece pe sine în „Jurame”.

  Apreciază

 • 199. noradamian  |  13 februarie 2010 la 23:16

  fini, samba de mai sus e mor-ta-la! 🙂

  Apreciază

 • 200. clemycali  |  13 februarie 2010 la 23:16

  @fini, nu poate fi petrecere adevarata fara mariachi 🙂 De cand traiesc aproape de Mexic am inceput sa prind gust ptr genul asta muzical.

  Apreciază

 • 201. Băşcăliosul  |  13 februarie 2010 la 23:18

  @Fini
  Pentru puţin!
  Am văzut decalajul orar faţă de Skorpion şi, în afară de forma interesantă, oferă avantajul că atunci când nu funcţionează computerul te uiţi pe… net!

  Apreciază

 • 202. noradamian  |  13 februarie 2010 la 23:18

  clemy, fain pusti era JDV, acolo unde canta la un festival sau concurs de „Miss” din La Paz, parca, dar tot mai mult imi place cum se prezinta acum 🙂

  Apreciază

 • 203. clemycali  |  13 februarie 2010 la 23:18

  Tot din repertoriul mariachilor. 🙂

  Apreciază

 • 204. noradamian  |  13 februarie 2010 la 23:19

  bascaliosul, eu sunt tot in urma cu timpul, o sa-mi prinda bine 🙂

  Apreciază

 • 205. clemycali  |  13 februarie 2010 la 23:19

  Apreciază

 • 206. clemycali  |  13 februarie 2010 la 23:20

  Apreciază

 • 207. Fini  |  13 februarie 2010 la 23:21

  Apreciază

 • 208. clemycali  |  13 februarie 2010 la 23:21

  @fini, sa cante mariachi, sa curga tequilla si sa dansam 🙂

  Apreciază

 • 209. clemycali  |  13 februarie 2010 la 23:23

  Apreciază

 • 210. dora  |  13 februarie 2010 la 23:28

  La Celentano ma asociez si eu.Este cantaretul meu preferat.Nici numai conteaza urmatorii…poate alta data!…pentru ca mai sunt indiscutabil.Ati ghicit cine sunt? 😆

  Apreciază

 • 211. clemycali  |  13 februarie 2010 la 23:28

  Apreciază

 • 212. clemycali  |  13 februarie 2010 la 23:30

  Apreciază

 • 213. noradamian  |  13 februarie 2010 la 23:30

  clemy, drept sa spun se simtea putin nevoia de tequilla in gradina 😆

  Apreciază

 • 214. noradamian  |  13 februarie 2010 la 23:31

  dora, esti mascata??? 🙄 😆

  Apreciază

 • 215. dora  |  13 februarie 2010 la 23:32

  se pare ca l-am visat doar pe A.Celentano.

  Sa mi se implineasca visul caut o melodie care-mi place,,,poate si voua. :lol

  Apreciază

 • 216. dora  |  13 februarie 2010 la 23:34

  nora,da! sunt mascata ca se apropie Valentine’s day.

  Imi revin cu melodia urmatoare! 🙂

  Apreciază

 • 217. dora  |  13 februarie 2010 la 23:36

  Apreciază

 • 218. Fini  |  13 februarie 2010 la 23:36

  Clemy,

  am rămas cu gura căscată din cauza tequillei, arde pe gât. Mai bine casc gura la mariachi. Îmi plac!

  Apreciază

 • 219. clemycali  |  13 februarie 2010 la 23:39

  @fini, trebuie sa te invat cum sa bei tequilla. Mariachi canta un gen muzical care mai este supranumit ranchero. Un fel de county mexican. Parca imi place mai mult feelingul mariachilor. 🙂

  Apreciază

 • 220. Fini  |  13 februarie 2010 la 23:40

  Dora,

  una de „Somn uşor” pentru tine:

  Apreciază

 • 221. clemycali  |  13 februarie 2010 la 23:41

  Apreciază

 • 222. Fini  |  13 februarie 2010 la 23:42

  Clemy,

  vin la cursul de Tequilla! 🙂

  Apreciază

 • 223. clemycali  |  13 februarie 2010 la 23:42

  Apreciază

 • 224. clemycali  |  13 februarie 2010 la 23:44

  Apreciază

 • 225. Băşcăliosul  |  13 februarie 2010 la 23:46

  Am înţeles că s-au adunat pe-aici mai multe intenţii de călătorie. Eu ofer câteva detalii. Câteodată nu-i rău să ştim ce ne aşteaptă.
  Nu se ştie. Poate, până la muzică, ne papă Papa.

  http://www.vatican.va/various/basiliche/san_giovanni/vr_tour/index-en.html

  Apreciază

 • 226. noradamian  |  13 februarie 2010 la 23:47

  fini, clemy, si io, si io! Mariachi si tequilla! 😆

  Apreciază

 • 227. dora  |  13 februarie 2010 la 23:48

  Ce bine e cand nu gemi de durere.

  Apreciază

 • 228. clemycali  |  13 februarie 2010 la 23:48

  @fini, o felie de lamaie dupa ce dai pe gat tequilla si merge ca focul. Si bineanteles ca dupa cateva shot de tequilla incepi sa canti impreuna cu mariachi. Au si melodii dansante dar majoritatea sunt de inima albastra, amoruri neampartasite, tradari si suflete facute franjuri din dragoste.
  Iar Vincente Fernandez este tatal lui Alexandro de la @210. Si in spiritul asta o sa va parasesc ptr ca trebuie sa fac niste cumparaturi. 🙂

  Apreciază

 • 229. noradamian  |  13 februarie 2010 la 23:49

  Bascaliosu, misterioasa calatorie! O s-o descurcam, insa 🙂

  Apreciază

 • 230. noradamian  |  13 februarie 2010 la 23:50

  clemy, sa te bucuri de o zi frumoasa ca muzica cu care ne-ai incantat 🙂

  Apreciază

 • 231. dora  |  13 februarie 2010 la 23:51

  Pentru mine Adriano ramane vesnic tanar si interpretul ideal al muzicii pasionale…urmeaza(ca sa ma deconspir)J.IglesiaS SI e>wiliams>

  Apreciază

 • 232. noradamian  |  13 februarie 2010 la 23:52

  dora, si eu il iubesc pe celentano 🙂

  Apreciază

 • 233. Băşcăliosul  |  13 februarie 2010 la 23:58

  Nora,
  Au ceva oarecum misterios: imaginile oferite de fiecare număr de detaliu sunt 3D şi se manevreză din mouse: apropiere, depărtare, stânga, dreapta, rotire. Au vizibilitate mai rapidă decât pe viu.

  Apreciază

 • 234. noradamian  |  13 februarie 2010 la 23:59

  Bascaliosul, fain, uite ca vedem Vaticanul si de acasa in cele mai mici detalii 🙄

  Apreciază

 • 235. Fini  |  14 februarie 2010 la 00:02

  Băşcăliosu,

  io cred că vrei să-mi sară somnu. 🙂

  Până acum mă uitam la ceasul tău. Acum nu mă culc până nu văd tot ce e în linkul tău.

  Auuuuu, iar am întârziat!

  Apreciază

 • 236. Fini  |  14 februarie 2010 la 00:03

  Apreciază

 • 237. Fini  |  14 februarie 2010 la 00:04

  Apreciază

 • 238. Fini  |  14 februarie 2010 la 00:05

  Apreciază

 • 239. dora  |  14 februarie 2010 la 00:10

  fini,

  incantator,da’ nu ma poti trimite la culcare,tocmai amu cand am dat de miere! TKS. 😆

  Apreciază

 • 240. noradamian  |  14 februarie 2010 la 00:11

  fini, ai ales masquerade mai rafinate pentru miezonoptica! Imi place Leon Russell 🙂

  Apreciază

 • 241. noradamian  |  14 februarie 2010 la 00:11

  dora, 😆

  Apreciază

 • 242. Fini  |  14 februarie 2010 la 00:12

  Clemy,
  @ 229

  mulţumesc, mă voi conforma.
  Se simte că Fernandez cântă „de inimă albastră”.

  Apreciază

 • 243. Fini  |  14 februarie 2010 la 00:15

  Nora,
  241

  a trebuit să le rafinez, că am învăţat să beau tequilla. 🙂

  Apreciază

 • 244. noradamian  |  14 februarie 2010 la 00:17

  fini, nu-i rea 🙂

  Apreciază

 • 245. Fini  |  14 februarie 2010 la 00:20

  Cazacii vă cântă frumuşel GUTE NACHT!

  Apreciază

 • 246. dora  |  14 februarie 2010 la 00:22

  Si eu ce sa fac? 🙂

  In ori ce parte butonez Celentano imi canta…si o face de-mi sare somnul pana dincolo de Valentine’s day

  Apreciază

 • 247. dora  |  14 februarie 2010 la 00:24

  fini,

  ma uimesti!Adica ai ajuns la tequilla?Numai din filme stiu de aceasta licoare exploziva. 🙂

  Apreciază

 • 248. dora  |  14 februarie 2010 la 00:28

  Vai ce frumos si ademenitor e Guten Nacht-ul cazac……pai,ce sa fac decat sa fac pasi usori spre dormitorul meu cel primitor.

  Scutecele mereu sunt primitoare.TKS fini!

  Apreciază

 • 249. noradamian  |  14 februarie 2010 la 00:28

  fini, da’ stiu ca esti maestra in navigat pe marile muzicii!
  Minunat corul de noapte buna!

  Somn usor 😀

  Apreciază

 • 250. noradamian  |  14 februarie 2010 la 00:33

  dora, noapte buna, muzica vindeca si mangaie 🙂

  Un gand ma duce la robin! Unde esti oana- robin? Sa stii ca ti-am simtit absenta in seara asta, poate fiindca tu spuneai ca o petrecere nu trebuie organizata, vine cand se nimereste.

  Noapte buna prieteni si vizitatori si o duminica frumoasa!

  🙂

  Apreciază

 • 251. dora  |  14 februarie 2010 la 00:38

  Na,bine na!

  Mi-ati risipit somnul si voi ati intins-o la caldurica.

  Nu-i bai,eu tot ascult muzica care-mi tihneste.

  Gute Nacht! 😆

  Apreciază

 • 252. noradamian  |  14 februarie 2010 la 00:41

  dora, uite ca si eu am mai ramas sa ascult, au fost deosebite piesele din seara asta 🙂

  Apreciază

 • 253. Fini  |  14 februarie 2010 la 01:27

  Robin nu există! E o fantomă, sau ce-o fi.

  Apreciază

 • 254. Creanga  |  14 februarie 2010 la 10:27

  Neatza!

  Uff, am fost desconspirat
  Recunosc, am fost cumparat
  Al’ batran m-a trimis
  Sa stric lumea in ras
  Mi-a zis inainte de-a pleca:
  Pe prosti nu-i incaleca
  Nu stiu hais, nu stiu cea
  Gura nu le va tacea
  Mergi inainte, zambeste
  Cateodata-i biciueste
  Dar sa fii perseverent
  Sa nu arunci cu ciment
  Nu cu fundul in doua luntre
  Altfel si mierea iti pute
  Spui ca e doar o joaca
  Pan’ la urma cazi in troaca
  Te muraderesti si nu stii
  Cum de ai spus prostii
  Bun, am plecat catinel
  Un prea hatru ramurel
  Padurea era cam deasa
  Nu am pus mana pe coasa
  Doar usurel cu biciul
  Am pocnit pe bot ariciul
  Si mare mi-a fost mirarea
  Cand l-a prins enervarea
  Eu credeam ca se ascunde
  Si cand colo, el raspune
  Am sa mai biciuesc subtil
  Daca mai intra tiptil
  De apare un mistret
  Repede-l bag la cotet
  Unoeri il las sa zbiere
  Pan’ la urma singur piere
  Tibi rau se enerveaza
  Vena i se dilateaza
  Asa-i el dintr-o bucata
  Imediat usa arata
  Caposii nu prea inteleg
  Oare de el sa ma leg?
  Mi-aduc aminte de batran
  Fii cuminte, nu nebun
  Tandara mai sare uneori
  Si mai tai iarba din flori
  Ce gradin curata
  De oameni buni cultivata
  Desi taran, imi gasesc locul
  Dar nu imi fortez norocul
  Sa ne auzim cu bine
  In gradina fara prune!

  Apreciază

 • 255. dora  |  14 februarie 2010 la 11:05

  Buna dimineata si sa fie ziua plina si cu noroc.
  Creanga a deschis poarta
  A venit din nou cu poanta
  Biciuieste cand e cazul
  De ne trece tot necazul. 🙂

  Apreciază

 • 256. orangeskorpion  |  14 februarie 2010 la 11:09

  bravo, creanga => EXCELENT !!!
  si nu ai aruncat doar vorbe-n vint, ci si cu schepsis..

  bravo, dora!

  🙂

  buna dimineata!

  Apreciază

 • 257. Băşcăliosul  |  14 februarie 2010 la 11:42

  Neaţa, cu tărie! Cum s-ar zice, una mică:

  Ştie Creguţă ce spune,
  Când vrea interzis la prune
  În grădina cea mai mare:
  Pericol de procesare !

  Preventiv, întoarce fila,
  În ce hal se bea tequilla
  Nu-i ghes să vadă vreo puică
  Ameţită… de la ţuică.

  Apreciază

 • 258. Fini  |  14 februarie 2010 la 12:35

  😆 😆 😆

  Apreciază

 • 259. noradamian  |  14 februarie 2010 la 14:23

  fini, bascaliosu,creanga, skorpion,
  prieteni,
  salutari de weekend cu soare!

  ps. Dupa atata tequila ni se facu dor si de o tuica, nu ?
  😆
  Ne auzim mai incolo

  Apreciază

 • 260. tibi  |  14 februarie 2010 la 15:01

  Salutari de valentine ! 🙂

  Techila ? bleah. am gustat o data si era sa mor. :mrgreen:

  Apreciază

 • 261. dora  |  14 februarie 2010 la 15:16

  Salut somnorosii:skorpi,Bascaliosul,nora,fini,tibi.

  N-ar fi mai bine sa ne sarbatorim Dragobetele?

  E Sarbatoare indigena si tot IUBIREA o glorifica. 🙂

  Macar nu se umplu magazinele cu fast-food-uri si kitsch-uri

  🙂

  Apreciază

 • 262. dora  |  14 februarie 2010 la 15:17

  Si am uitat chiar de tequila…..ca tot tuica e mai buna 🙂

  Apreciază

 • 263. dora  |  14 februarie 2010 la 15:27

  24 februarie Dragobetele

  Apreciază

 • 264. dora  |  14 februarie 2010 la 15:49

  Anticipez pentru a nu uita Dragobetele romanesc.

  Apreciază

 • 265. dora  |  14 februarie 2010 la 15:53

  O alta varianta cu Trestariu,formidabila!

  Apreciază

 • 266. noradamian  |  14 februarie 2010 la 16:17

  Dora, servus, asta e un cantec cu adevarat inspirat, aici intr-o interpretare cel putin tot atat de reusita ca si cea dinainte a autorului . TKS 🙂

  Apreciază

 • 267. dora  |  14 februarie 2010 la 16:48

  Nora,

  melodia este frumoasa,iar interpretarea pe masura.Azi mi-am amintit de acesti doi cantareti si mi s-a parut potrivit pentru o d.m de odihna. 🙂

  Apreciază

 • 268. noradamian  |  14 februarie 2010 la 16:54

  postare noua 🙂

  Apreciază

 • […] Ciocnirea celor două fake-uri doctrinare autohtone are de-acum o tentă tragicomică. Apărându-și valoarea, nici măcar declarată pe propria răspundere darmite dovedită, combatanții de ambele părți par a avea o autenticitate de tipul celei regale a majestăților sale din Turnișorul Sibiului sau Costestiul clanurilor. Domni serioși, care se iau în serios, de pe dreapta au declarat stânga ca fiind spațiul politic al celor mai reprobabile vicii umane și sociale. De-acum confirmat, putem spune cu convingere privind spre grozăviile social-democraților băștinași. Dar ce să zicem când, privind în partea ailaltă, cea zis liberală, dăm de frații lor de sânge. Iar sângele oligarhic, apă doctrinară nu se face cu toate sloganele comuniste schimbate pe unele mai profitabile, capitaliste. „Stânga” d-lor se poate chema oricum, preferabil marțea proștilor, dar asta n-are nimic cu doctrina si cu politica reală de stânga. E o caricatură. Când auto-declarata dreaptă se încaieră cu auto-proclamata stângă preluându-i stilul gregar, riscă să devină tot o caricatură. Să se califice în aceeași ligă. A vorbelor fără fapte. Ăsta e și motivul încrederii populare, a poliței în alb cu care a fost investit noul venit, ieșit victorios din lupta caricaturală a combatanților dușmani, de aceeași stirpe și cu aceleași năravuri. Problema e că noul președinte reprezintă unul din cele două fronturi, cel auto-proclamat de dreapta (al „marelui partid liberal”, vorba unui buldog.) Și că e dependent, dacă nu de baroni, cu siguranță de liberalii de carton cu a căror susținere a ajuns la Cotroceni. Ajutat enorm de justiția angrenată într-un proces accelerat de curățare a mizeriei politice adunate de pe ambele fronturi, ar avea șanse mari să pună pe roate o politică a faptelor dar asta nu e suficient. Pentru o „altfel de politică” e nevoie și de o lustrație a gradelor din partid, pe cât posibil eliminând criteriul obedienței. Pentru că pe frontul ciolaniadei frățești tradiționale, călită prin atâtea războaie electorale, armele dreptei s-au dovedit, de regulă, murdare ca și ale dreptei. Auzind de „altfel de politică” e suficient să-l văd pe dl Mihalache, strategul PNL de la dreapta noului președinte, ca să-mi aduc aminte de munculița lui plină de zel din abominabila „campanie integrată online”, când era unul din dirijorii militanților anonimi angajați în departamentul de reacție rapidă pentru Crin Antonescu. Despre tehnicile de lucru și organizarea muncii în departamente de reacție rapidă ale partidelor, de stânga ca și de dreapta, aici. Iar despre sursa joburilor murdare autohtone, aici.  […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.628 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.628 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: