„Poporul”

23 iunie 2010 at 13:51 96 comentarii

Ieşiţi, cu regret, din utopia comunistă, ei încearcă, inconştient, s-o regăsească în ceva sau cineva, printr-un fel de religiozitate  bidimensională. Un surogat, ceva ca fotografia electorală a unui personaj, dublată pervers de o icoană creştină.  Fibră din trupul naţiei, acest  soi uman postcomunist profund şi continuu degradat, cu metodă, aş zice, constituie şi acum  suportul, scara ideală pe care s-au cocoţat cohortele de cozi şobolăneşti ajunse în cămările statului. Cu spiritul malformat de  maşinăria antenistă, de TVR, de  noxele realităţii, de mizeria otevismului, „poporul” revine în prim plan de câte ori „ţara” are nevoie de „respect şi rezistenţă”. Cu „portretul” generic  în minte, iubitor de damfurile lui vadim şi cu înţelegere „omenească” pentru crimele lui iliescu, cotizând din greu la umplerea buzunarelor sutanelor iubitoare de arginţi, soldat fidel şi victimă inconştientă a falselor valori, acest „popor” pare a deveni axa noii societăţi. Cu aceeaşi fervoare cu care i-au aplaudat pe minerii „noii ordini naţionale”, cu care l-au apărat pe supercreştinul gigi şi au manifestat pentru eliberarea unor primari corupţi, cu care îşi strigă lozincile sindicale învăţate pe de rost, „estetizate” cu lozinci şi gesturi obscene, fac zid acuma şi în jurul senzaţionalui DDD.  Energia nocivă a acestor „trăiri” alimentate din tot ce poate fi mai mizerabil, ne dă măsura costului  teribil al „tranziţiei”. Ne dovedeşte câtă degenerare a trebuit proiectată şi produsă prin mocirla mass media pentru a trece  avutul naţiei în buzunarele păcălicilor naţionali. Manifestările rudimentare, adesea hilare şi paroxistice ne arată că maleficul laborator politic-media a produs, cu succes, ce-i trebuia: un „popor” la dispoziţie. Şi ar trebui să ne spună că surogatul tragic de civism nu mai poate fi tratat doar ca o chestiune banală, eventual material de amuzament. Fără a fi luat în seamă ca problemă de agendă culturală naţională, acest curent va intensifica politica murdară a malversaţiunilor care întunecă spiritul contra cost. Iar asta  poate îngropa civismul. Mai mult, poate compromite iremediabil, chiar POPORUL! Şi, ceea ce numim, încă, valori fundamentale.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , .

Ei sau noi? Cine dă tonul? Ce părere aveţi despre arta străzii?

96 comentarii Add your own

  • 1. Creanga  |  23 iunie 2010 la 14:24

    Servus!

    Postarea imi aduce aminte de Sibiu. Am ajuns acolo cu o zi inainte de a incepe festivalul, zic ia sa vad ce au de spus sibiieni de festival la Tv. Am dat peste postul Eveniment Sibiu, sau asa ceva. Stiristii erau suparati ca de ce s-au dat 5 milioane de euro pentru organizarea festivalului de teatru, ca din acei bani cate pensii si salarii s-ar fi putut plati. Nu conta ca de la primarie erau doar 3 milioane iar restul de la sponsori si alte institutii, nu conta ca festivalul va atrage 30.000-40.000 de turisti care vor cheltui ceva bani pe acolo. Tara ardea iar lor le ardea de festival care pana la urma crea loucri de munca, atragea straini care daca aveau o impresie buna vor recomanda si altor prieteni. Am asistat la spectacole in 3 sali diferite, mi s-au parut foarte mici salile, mai ales Radu Stanca. Poate daca erau mai mari salile as fi avut mai multe sanse sa gasesc bilete la mai multe spectacole.
    Imi aduc aminte ca Skorpi spunea ca doar centrul e renovat, daca te departezi de piata mare gasesti tot felul de cladiri coscovite. Cred ca in timp se va rezolva si aceasta problema. Turistii vin si cheltuie bani, mai multe locuri de munca, sibienii vor avea mai multi bani si isi vor ingriji casele, nu poate primaria sa renoveze toate casele.
    La tema doar DDD=DDT. Din cate stiu DDT este toxic si interzis.

    Apreciază

  • 2. noradamian  |  23 iunie 2010 la 15:01

    Creanga, servus! 🙂 Bune observaţii!
    Provincialism, deh! Si codite de tot felul 🙄 In mod sigur autorii acelei emisiuni n-au mai avut interesul sa faca socotelile si după festival. Si nici o analiza de ansamblu a beneficiilor acestui program pe termen lung. De fapt, cum spui, FITS a propulsat pur si simplu turismul cultural in zona.

    Da, cand am descris frumusetea Sibiului, m-am referit la centrul istoric. S-au facut lucruri notabile si prin alte zone ale orasului si se mai fac. Dar, din pacate sunt si destule ” facaturi” dizgratioase care uratesc teribil unele locuri si care sunt atat de nepotrivite, de iraţionale, incat te duc cu gandul la „targuri” oneroase. 😦

    Apreciază

  • 3. Creanga  |  23 iunie 2010 la 15:37

    Nora,
    Am fost si in parcul Sub Arini, prima data in graba citisem pe harta submarin, nu mai sunt adidasii agatati in pom, tocmai curatau pomii. Poate aveau nevoie de lemne de foc, au ciuntit niste copaci de numa numa, tot asa si Balcescu, erau niste copaci desfigurati, care aratau mai debraga a stalpi decat a copaci.
    Am vazut cateva minute la tv pe Realitatea cred pe Storceasca cu minsitrul Vladescu. Avea o asa ura in ea, ziceai ca acu sare la gatul ei, cu gura stransa, incruntat si cu parul cam in ochi ziceai ca e vrajitoare. Fericiti cei ce nu se uita la tv (ma uit de 2,3 ori pe an) ca a lor va fi linistea.

    Huo, huo ati mintit poporul
    Cu presa si televizorul
    Semeni Vant, culegi furtuna
    Nu te scapa nici o zana
    De noxe romanu-i satul
    Si-ajunge sa spuna destul!
    Butonul OFF il apasa
    Manipularea nu mai intra-n casa

    Apreciază

  • 4. noradamian  |  23 iunie 2010 la 15:47

    Creanga, eu locuiesc chiar peste drum de parc( „submarin” :lol:) şi de stadion. Sa nu-ţi imaginezi ca, din patriotism local imi tin gheruţele-n teaca. Sunt o multime de treburi neglijate sau care sunt facute prost. Inclusiv taierile de copaci pe care le-ai observat. (Imi pare rau ca n-au avut atata simt al umorului incat sa lase adidasii-n pom! Ca atractie turistica :lol:)

    Da, noroc ca, paralel cu cretinizarea unora, produsa de manipulare, la altii are loc si fenomenul invers, de imunizare 🙂

    Apreciază

  • 5. luminita  |  23 iunie 2010 la 19:24

    Salut , Nora ,
    salut , Creanga !
    Iata ca mi-a fost dat sa-l citesc si eu pe Creanga in proza , nu doar in versuri .
    hihihi!
    Referitor la tema , Nora, e o nenorocire cu TVR-ul , numai din greseala de zappare am nimerit deunazi la un jurnal de stiri
    unde chiar si la METEO se scria pe ecran despre taierile de pensii si salarii.
    Tot jurnalul , indiferent de subiectul stirilor, se referea la taieri si se facea o conexiune prosteasca la aceste masuri ale guvernului.
    Tu stii ca eu m-am pronuntzat vehement impotriva taierilor de pensii hotarate inaintea altor masuri care sa sustina combaterea crizei economice si reforma in adevaratul sens al cuvantului.
    Dar ceea ce se transmite la TVR1 depaseste imaginatia.
    Chiar imi pare rau ca PDL-ul nu a reusit sa-l scoata pe Sassu de la carma, am inteles ca pana in toamna e de neclintit.

    Apreciază

  • 6. noradamian  |  23 iunie 2010 la 19:38

    luminita, servus! Ca o confirmare a ceea ce spunem noi, adineaori, rasfoind presa zilei( azi cu mare intarziere) am gasit pe ziare-com un articol incheiat cu fraza:

    „CSAT: Presa, o vulnerabilitate a statului roman
    In opinia Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, campaniile de presa facute „la comanda cu scopul de a denigra institutii ale statului, prin raspandirea de informatii false despre activitatea acestora” constituie una dintre vulnerabilitatile Romaniei, motiv pentru care acest aspect a fost inclus in Strategia Nationala de Aparare a Tarii, adoptata marti si trimisa miercuri la Parlament.”

    http://www.ziare.com/politica/parlament/csat-si-presa-periculoasa-vezi-reactiile-liderilor-politici-1023820
    http://www.ziare.com/media/presa/practicile-presei-si-siguranta-nationala-1023828

    Ma bucura pur si simplu stirea 🙂

    Apreciază

  • 7. noradamian  |  23 iunie 2010 la 19:45

    Despre caul DDD şi efectele lui scrie, un articol, bun, Alex Rahoveanu:
    http://rahoveanu.wordpress.com/2010/06/23/%C2%AE-basescu-omul-care-aduce-ploaia/
    şi TOG:
    http://turnofftheglory.com/blog/2010/06/23/dan-diaconescu-in-arest/

    Apreciază

  • 8. luminita  |  23 iunie 2010 la 19:47

    Nora,
    pana la urma ar trebui interzise si dezbaterile teve ,intinse pe durate de ore , cu subiecte preluate din presa scrisa si neverificate , gen”perdele de 70.000 de euro cumparate de Udrea”.
    Chiar daca Udrea atunci a adus chitantele care contraziceau pretul tonomatele au continuat sa prezinte stirea falsa cu o nonsalantza greu de inghitit.
    Si asta e numai un exemplu care mi-a venit acum in minte.
    Aberatiile televizionistice sunt insa multe, prea multe.

    Apreciază

  • 9. luminita  |  23 iunie 2010 la 19:50

    Nora,
    despre cum vad eu „fenomenul” DDD am scris la Theophyle azi.
    Ma dezgusta.
    Latra acum toti jurnalistii lui peste angajati de Diaconescu si zbiara ca a fost arestat la comanda lui Basescu.
    Niste imbecili.
    Pe care-i merita auditoriul acestui imbogatit pe seama prostimii fara busola .

    Apreciază

  • 10. noradamian  |  23 iunie 2010 la 19:51

    luminita, în numele libertăţii presei si-au luat libertatea de a ne umple cu mizerie! Tragic e ca multor „consumatori” le place, au devenit dependenti, le-a schimbat metabolismul psihic! Un pericol care trebuie, macar acum, in ceasul al doispelea, luat in seama 🙄

    Apreciază

  • 11. noradamian  |  23 iunie 2010 la 19:52

    luminita, exact despre asta scrie Alex demontand toata mizeria suplimentara, adaugata peste mizeria DDD, generată de presa de care vorbim… 🙄

    Apreciază

  • 12. luminita  |  23 iunie 2010 la 19:56

    Nora,
    dau o fuga sa-l citesc pe Rahoveanu.

    Apreciază

  • 13. luminita  |  23 iunie 2010 la 20:08

    Nora,
    ha,ha,ha !
    Bun Rahoveanu !
    Dar si TOG-ul nostru, lui i-am lasat si un coment, ca-i moldovean de-al meu, de la Galati.
    😆

    Apreciază

  • 14. noradamian  |  23 iunie 2010 la 20:09

    luminita, baieti buni, aprigi si destepti 😆

    Apreciază

  • 15. luminita  |  23 iunie 2010 la 20:09

    Nora,
    ma uimeste insa Tiberiu Lovin, el ii canta in struna lui Senzationescu, l-am auzit azi intervenind telefonic la OTV.

    Apreciază

  • 16. noradamian  |  23 iunie 2010 la 20:11

    luminita, incurcate sunt cararile presei 🙄

    Apreciază

  • 17. noradamian  |  23 iunie 2010 la 20:14

    Uite, zice ca va fi diseara la OTV, cu niste prieteni (ai,ai,ai ce personaje, unul si unul 😆 ) :
    or sa sara ca arsi sa apere imunitatea ticălosiei fara margini în numele „libertatii presei”. :mrgreen:
    http://www.reportervirtual.ro/2010/06/stirile-de-seara-89.html

    Apreciază

  • 18. luminita  |  23 iunie 2010 la 20:25

    Uau, Nora,
    se micsoreaza iar lista bloggerilor .
    Apelez si eu la metoda la moda cu „taierile” de pe lista favoritilor.

    Apreciază

  • 19. theo  |  23 iunie 2010 la 20:27

    DESIGUR MIZERIILE SI INBARLIGÄTURILE SUNT MULTE:

    CU SIGURANTÄ VOR MAI VENII DECLARATZII

    NU M-AR MIRA CA PC-PSD SI TICÄLOSII LIBERALI

    SÄ FACÄ FRONT COMUN CU ESCROCUL:

    POATE SUNT INPLICATZI IN AFACERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    IN SPATELE LÖUI DIACONESCU SE ASCUNDE CINEVA:

    Apreciază

  • 20. theo  |  23 iunie 2010 la 20:29

    NU POT SÄ CRED:

    DACÄ TIBERIU LOVIN FACE ASTA, ADIOS!!!!!!!!!!!!!!!

    INCÄ UNUL PIERDUT:

    Apreciază

  • 21. theo  |  23 iunie 2010 la 20:29

    RAHOVEANU F: BUN:

    Apreciază

  • 22. noradamian  |  23 iunie 2010 la 20:32

    theo, salut! Sper sa se instituie un mod democratic prin care sa nu mai fie posibila aceasta mizerie fara egal si fara limite.

    Apreciază

  • 23. noradamian  |  23 iunie 2010 la 20:36

    luminita, 18: ce sa facem! 🙄

    Apreciază

  • 24. luminita  |  23 iunie 2010 la 20:46

    Nora,
    ca sa nu ma repet la tine, vezi ca am scris ceva la Raho, nu stiu daca esti la curent cu aceasta campanie murdara pe care a dus-o Senzationescu cateva luni si despre care mi-am amintint acum ,
    facand legatura si cu arestarea lui.

    Apreciază

  • 25. noradamian  |  23 iunie 2010 la 20:53

    luminita, OK 🙂

    Apreciază

  • 26. luminita  |  23 iunie 2010 la 21:02

    Nora,
    am vazut ca ai citit.
    Era o campanie de strans semnaturi pentrupromovarea unei LEGI care prevedea reimpartirea patrimoniului statului catre toti traitorii, sub forma unor cupoane valorice, a cate 20.000 de euro pentru fiecare roman.
    Iti dai seama cati sunau zilnic si trimiteau sms-uri la OTV ca sa spuna ca sunt se acord si apoi trimiteau plicuri cu datele personale si semnatura.
    A fost o campanie intinsa pe cateva luni , cu o brutalitate iesita din comun , condusa de unul care se da jurnalist, Tudor Barbu.

    Apreciază

  • 27. luminita  |  23 iunie 2010 la 21:06

    Nora,
    ti-am dat cateva detalii pt ca m-am prins ca n-ai inteles despre ce era vorba.
    Nici eu n-as fi stiut daca nu as fi ramas o perioada fara semnal pe satelit decat la OTV si DDTV.

    Apreciază

  • 28. noradamian  |  23 iunie 2010 la 21:06

    luminita, imaginatie de excroc din tara unde lui voicu ii pupau până ieri, mâna, politicieni si magistraţi… Poate va deveni si chestia asta dosar, ca are toate datele unei gainarii senzaţionale 🙄

    Apreciază

  • 29. noradamian  |  23 iunie 2010 la 21:07

    Da, luminita, nici nu stiu cate chestii de astea am pierdut 🙂

    Apreciază

  • 30. skorpion  |  23 iunie 2010 la 21:21

    urasc ciuntirea copacilor,

    parca ar fi niste oameni de la Auschwitz..

    un cretinism mai rar aceasta toaletare (ce cuvint grotesc)
    a copacilor….

    Apreciază

  • 31. skorpion  |  23 iunie 2010 la 21:22

    salut,
    salve,
    servus,
    guten Abend,
    buna seara

    🙂

    scuze ca nu v-am salutat..

    in clasele primare la scoala germana a existat si pedeapsa de a scrie de 50 de ori ceva
    🙂

    Apreciază

  • 32. skorpion  |  23 iunie 2010 la 21:24

    de UNU AUGUST sassu devine angajat al lui patriciu

    la adevarul holding…

    misto, nu?

    leprele nu se uita niciodata!

    Apreciază

  • 33. noradamian  |  23 iunie 2010 la 21:25

    skopion, servus! 🙂 Da, de-aia a ajuns asa mare „leprozerie” tara asta!

    Apreciază

  • 34. skorpion  |  23 iunie 2010 la 21:29

    si inca ceva, ce am citit astazi…despre cazul ddd.

    se pare ca ddd a picat in plasa ca urmare a cercetarilor facute in cazul LOCIC (va aduceti aminte?)

    dd a cumparat niste imobile de la locic,
    se pare spalari de bani etc..

    merita sa treceti si la badea dan blog

    Apreciază

  • 35. luminita  |  23 iunie 2010 la 21:30

    Nora,
    acum am reintrat si am citit stirea ta referitoare la CSAT, post.6.
    Mie nu mi se pare ok.
    Presa poate fi reglata si fara interventia CSAT, aici mi se pare impardonabila introducerea in strategia de aparare a tarii.
    Pe sistemul acesta si ciupiturile de tantar pot reprezenta pericol national.

    Apreciază

  • 36. noradamian  |  23 iunie 2010 la 21:31

    skoorpion, inseamna ca ajung. treptat, la nodurile de retea 🙄

    Apreciază

  • 37. luminita  |  23 iunie 2010 la 21:32

    skorpion,
    salut !
    dau o fuga la Dan Badea.
    Despre afacerile lui DD cu Locic stiam.

    Apreciază

  • 38. noradamian  |  23 iunie 2010 la 21:33

    luminita, cred ca nici CSAT-ul nu poate sa faca mare lucru! Citeste-l si pe Dan Tapalaga pe Hot News…

    Apreciază

  • 40. clemycali  |  23 iunie 2010 la 21:41

    Buna seara, buna seara.
    La Sibiu n-am mai fost de peste 20 de ani. Vorbesc serios. Dar ma bucur sa aflu ca s-au facut renovari importante in centrul istoric. Era si cazul.
    Despre cazul DD. Cred ca situatia este mult mai complicata si complexa acolo. Iar al invinui pe Basescu de arestarea lui DD pe motiv ca primarul comunei a fost la un moment dat membru PDL mi se pare de o prostie si de o rea vointa uluitoare.
    La subiect: nora, am spus de nenumarate ori ca problema o constituie lipsa de educatie. Poporul, generic vorbind, a ajuns in capitalism si intr-o soicetate democratica (cel putin pe hartie in 1990) fara sa fi fost pregatit ptr asa ceva. Teren prielnic ptr tot soiul de profitori si pescuitori in ape tulburi. Iar efectele anului 1990 se vad si acum din pacate.

    Apreciază

  • 41. clemycali  |  23 iunie 2010 la 21:45

    Si inca cateva fragmente din Dama cu camelii inceputa ieri 🙂

    Apreciază

  • 42. clemycali  |  23 iunie 2010 la 21:45

    Apreciază

  • 43. clemycali  |  23 iunie 2010 la 21:46

    Apreciază

  • 44. clemycali  |  23 iunie 2010 la 21:49

    Apreciază

  • 45. clemycali  |  23 iunie 2010 la 21:51

    Apreciază

  • 46. noradamian  |  23 iunie 2010 la 21:59

    clemy, servus! Poate o sa mai ajungi si la Sibiu 🙂

    Legat de cazul DD, pe de o parte avem, asa cum spui, o parte din bobor nu mult mai avansata decat in’89 si nici intr.-un caz in bine, iar pe de alta tagma mogulilor pentru care acest segment e un target foarte pretios 😦

    Apreciază

  • 47. noradamian  |  23 iunie 2010 la 22:00

    si acum sa ne bucuram de minunatul spectacol de balet al Damei cu camelii 🙂

    Apreciază

  • 48. clemycali  |  23 iunie 2010 la 22:02

    @nora, e un spectacol lung. Cred ca ne vom delecta cu bucati din el si in zilele urmatoare 🙂

    Apreciază

  • 49. clemycali  |  23 iunie 2010 la 22:03

    Apreciază

  • 50. noradamian  |  23 iunie 2010 la 22:08

    clemy, asteptam 🙂

    Apreciază

  • 51. clemycali  |  23 iunie 2010 la 22:08

    Apreciază

  • 52. clemycali  |  23 iunie 2010 la 22:11

    @nora, cred ca finalul o sa-l pun maine. E deja ora la care trebuie sa apara fini 🙂

    Apreciază

  • 53. clemycali  |  23 iunie 2010 la 22:20

    Apreciază

  • 54. noradamian  |  23 iunie 2010 la 22:25

    clemy, sper sa vedem tot 🙂

    Apreciază

  • 55. noradamian  |  23 iunie 2010 la 22:26

    Nu numai dansul dar pana si gesturile cele mai obisnuite au o gratie desavarsita 🙂

    Apreciază

  • 56. clemycali  |  23 iunie 2010 la 22:33

    @nora, o coregrafie remarcabila. Iar muzica este minunata. Ma bucur ca iti place. Acum eu as putea sa continui sa postez si azi pana apre fini. Nu stiu ce sa fac. Nu vreau sa incalc normele de programare 🙂

    Apreciază

  • 57. noradamian  |  23 iunie 2010 la 22:42

    clemy, eu sunt pe receptie, inca 🙂

    Apreciază

  • 58. clemycali  |  23 iunie 2010 la 22:45

    Apreciază

  • 59. Fini  |  23 iunie 2010 la 22:47

    Salut, 🙂

    azi mi-a făcut probleme calculatorul probleme, aşa că am fost lipsă la apel. Sper să fie bine acum.

    Apreciază

  • 60. clemycali  |  23 iunie 2010 la 22:48

    Apreciază

  • 61. clemycali  |  23 iunie 2010 la 22:49

    @fini, salut 🙂

    Apreciază

  • 62. Fini  |  23 iunie 2010 la 22:52

    Clemy,

    este minunată această versiune a „Damei cu camelii”. Astă noapte nu m-am putut culca pînă nu am ascultat toate clipurile, iar astăzi am ascultat odată. Mulţumesc.
    Ce idee formidabilă au avut să folosească „Concertul pentru pian şi orchestră” de Chopin ca fond muzical. Dansatorii sugerează perfect toate trăirile.

    Apreciază

  • 63. noradamian  |  23 iunie 2010 la 22:55

    fini, servus! Da, clemy a venit cu ceva special, ne-a bucurat sufletele 🙂

    Apreciază

  • 64. Fini  |  23 iunie 2010 la 22:55

    Clemy,

    pune până la sfârşit toate clipurile pe care le ai. E mai bine aşa. Eu oricum nu am pregătit ceva pentru seara asta.
    Cred că voi încerca la miezonoptică.

    Apreciază

  • 65. clemycali  |  23 iunie 2010 la 22:56

    @fini, ma bucur ca ti-a placut atat de mult. Ideea nu este chiar noua. O prima varianta coregrafica a povestii, tot pe muzica lui Chopin, a fost facuta ptr Margot Fontayn acum peste 30 de ani. Varianta asta este mult mai noua, mai complexa, si mult mai bine facuta. O coproductie si baletul asta. Mai circula o varianta, daca nu ma insel, dansata la Stuttgart.

    Apreciază

  • 66. clemycali  |  23 iunie 2010 la 22:57

    @fini, ok 🙂

    Apreciază

  • 67. Fini  |  23 iunie 2010 la 22:58

    Nora, 🙂

    servus. Poate ar fi trebuit să-ţi dau un telefon…………

    Apreciază

  • 68. clemycali  |  23 iunie 2010 la 22:58

    Apreciază

  • 69. clemycali  |  23 iunie 2010 la 23:00

    Apreciază

  • 70. Fini  |  23 iunie 2010 la 23:01

    Clemy,

    e mai bine să fie grupate, ca să nu caut prea mult.
    În noaptea asta iar am ce asculta .

    Apreciază

  • 71. noradamian  |  23 iunie 2010 la 23:03

    fini, ai observat bine, muzica lui Copin se potriveste perfect cu gratia, delicatetea si expresivitatea miscarilor 🙂

    Apreciază

  • 72. clemycali  |  23 iunie 2010 la 23:04

    Apreciază

  • 73. Fini  |  23 iunie 2010 la 23:09

    Încă una Clamy te rog. 🙂

    Apreciază

  • 74. Fini  |  23 iunie 2010 la 23:12

    Aş face bine să nu mai scriu în seara asta, că scriu greşit. Sunt obosită sau naiba ştie ce am (cred că m-am supărat cu calculatorul).

    Apreciază

  • 75. clemycali  |  23 iunie 2010 la 23:12

    Apreciază

  • 76. clemycali  |  23 iunie 2010 la 23:14

    @fini, clipul 17 e finalul.Avem tot baletul.

    Apreciază

  • 77. noradamian  |  23 iunie 2010 la 23:20

    clemy, a fost minunat! Imi vine sa aplaud si eu 🙂

    Apreciază

  • 78. Fini  |  23 iunie 2010 la 23:23

    Clemy,

    mulţumesc frumos. E perfect aşa, le voi asculta pe rând şi pe îndelete.
    Probabil mâine dimineaţă voi ajunge să citesc ce s-a scris astăzi în Grădină.

    Apreciază

  • 79. clemycali  |  23 iunie 2010 la 23:30

    @nora, te cred. Si nu stiu daca ai observat ca pas de deux final (Manon-des Grieux) este dansat pe aceeasi muzica ca primul pas des deux Marguerite-Armand. Manon si Marguerite, amandoua damnate, victime ale propriei pasiuni, mor impreuna.

    Apreciază

  • 80. noradamian  |  23 iunie 2010 la 23:37

    clemy, am revazut, imi pare o sugestie de mare finete regizorala 🙂

    Apreciază

  • 81. clemycali  |  23 iunie 2010 la 23:38

    @nora 🙂

    Apreciază

  • 82. noradamian  |  23 iunie 2010 la 23:44

    clemy, datorita tie si lui fini, am progresat la capitolul receptivitate artistic-muzicala 🙂

    Apreciază

  • 83. noradamian  |  23 iunie 2010 la 23:44

    fini, asteptam miezonoptica? 😆

    Apreciază

  • 84. clemycali  |  23 iunie 2010 la 23:47

    @nora, cred ca imi acorzi un credit mult prea mare. Eu cred ca si festivalul de teatru de la Sibiu a avut un rol.

    Apreciază

  • 85. noradamian  |  23 iunie 2010 la 23:49

    clemy, si festivalul, sigur 🙂

    Apreciază

  • 86. Fini  |  24 iunie 2010 la 00:01

    NOAPTE BUNĂ ! celor ce se culcă.

    Apreciază

  • 87. noradamian  |  24 iunie 2010 la 00:06

    fini, o ultima cafea muzicala pe ziua de azi, aromata si placuta, numai buna inainte de culcare 🙂

    Apreciază

  • 88. noradamian  |  24 iunie 2010 la 00:09

    fini, noapte buna!
    clemy, o zi frumoasa!
    tuturor, somn usor!

    🙂

    Apreciază

  • 89. Fini  |  24 iunie 2010 la 00:09

    Nora,

    SOMN UŞOR ! 🙂

    Apreciază

  • 90. clemycali  |  24 iunie 2010 la 00:12

    @nora, noapte buna.

    Apreciază

  • 91. Fini  |  24 iunie 2010 la 00:34

    Clemy,

    eu ascult, privesc……… 🙂
    Să ai o zi bună în continuare.

    Apreciază

  • 92. Fini  |  24 iunie 2010 la 06:33

    NEAŢA ! 🙂

    Apreciază

  • 93. noradamian  |  24 iunie 2010 la 10:01

    Ziua buna si mai putin ploioasa! 🙂

    fini, servus, seria Smooth Jazz Cafe, de superclasa 😆

    Apreciază

  • 94. noradamian  |  24 iunie 2010 la 10:06

    Dl Peter Eckstein Kovacs despre aprecierile din CSAT privind vulnerabilitatea presei:
    „Este o strategie care porneşte de la evaluarea
    riscurilor care sunt pe plan extern faţă de siguranţa cetăţeanului din România şi vulnerabilităţile, posibilităţile prin care siguranţa statului şi a cetăţeanului pot să fie atinse. Este un raport voluminos, care face o enumerare a ceea ce reprezintă problemă pe plan naţional în materie de siguranţă. Este o constatare a CSAT-ului. Au fost mai multe campanii electorale în care trusturi de presă s-au implicat mult peste statutul de neutralitate. O ştim cu toţii”, încheie consilierul.(realitatea.net)

    Apreciază

  • 95. delaepicentru  |  24 iunie 2010 la 14:41

    DNA trebuie să înveţe să construiască culoarul de transport pentru arestaţi. E inadmisibil să lase faţa împricinatului la vedere în bătaia lentilelor foto-video, din momentul arestării şi pînă cînd învinuitul e adus la proces. Atîta timp cît poliţia şi procurorii sunt neprofesionişti e greu de luptat cu nemernicii fotogenici.

    Apreciază

  • 96. noradamian  |  24 iunie 2010 la 15:28

    Asa e, Marius, din pricina neprofesionalismului, pentru ca lipseste culoarul respectiv, cum spui, e loc si timp suficient pentru fanii excrocilor, sa se desfasoare „artistic” 😉

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

  • 936.328 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.456 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

  • 936.328 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: