Crescent şi descrescent

11 martie 2011 at 12:34 177 comentarii

Are dreptate d-l Lăzăroiu? Privind spre istoria Europei occidentale de după revoluţia franceză, s-ar spune că are. Are dreptate d-l Dan Tapalagă? Aici nu-i de stat pe gânduri, degradarea politică autohtonă sărind în ochi: da, categoric are. Strict algebric, într-o democraţie cosmică, demonstraţia de pe HotNews n-ar avea sens. În algebra deformată de la noi însă, în care, relativizat de interese private, raportul dintre morală şi justiţie e abuzat politic de peste două decenii, din disputa respectivă rezultă nevoia de reaşezare a celor două categorii, fiecare pe palierul propriu. Că de aici provine inadecvarea sistemului democratic românesc la valorile europene, nu e o noutate. Că de aici pleacă „revoluţiile antidictatură” din ultimul deceniu ale lui felix, patriciu, vântu, crin, ponta fără a mai socoti şi grupul bvb plus TRU o arată chiar jurnalele de campanie ale mediei lor îndobitocite de atâta făcătură. La ce performanţe a ajuns această clocitoare de revoluţii oligarhice se-nţelege şi fără translator din etichetările &manevrele stil grivco ale facţiunii bevebiste. Prin urmare intervenţia grupului Macovei într-un moment în care degradarea politico-socială a devenit aberantă nu va fi fără efecte. Asumarea unei grile de integritate de către o formaţiune politică ar da semnalul aşteptat public: politicului, ca scut al potlogăriilor trebuie să i se pună stavilă. A durat prea mult şi a produs daune incalculabile. De aici rezultă rostul statutului Macovei, ca formă capabilă să genereze un conţinut sănătos. Un fond în care integritatea morală şi lipsa unei vini juridice nu-s neapărat acelaşi lucru. Cum monopolul politic-bizz-ului original e-n pericol de a fi decuplat de la ţâţa statului, patronii corupţiei reacţionează previzibil. Într-o concurenţă reală, dar pe o piaţă mai ofertantă şi cu un electorat mai exigent e de aşteptat că nu va mai fi înghesuiala de mai an la mizerii oricât s-ar investi în ambalaj. Şi odată ce-şi pierde credibilitatea orice „firmă” politică are „garantat” şi declinul financiar. Cu raiul fesenist cu tot. Calendarul cosmic nu minte:cu un cincinal înainte de a atinge frumoasa vârstă de un pătrar şi echinocţiul de primăvară, blocată din crescent, blocada bolşevic-totalitară intră în descrescent.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , .

Politica, între asumare şi somare Amintiri din Grecia (2)

177 comentarii Add your own

 • 1. noradamian  |  11 martie 2011 la 13:23

  Inainte de toate, il salut pe prietenul de la epicentru cu admiraţie pentru felul în care-şi manifestă solidaritatea deopotrivă cu cei de aici de acasă, ca si cu concetăţenii din ţara de adopţie. Marius ne aduce aproape Japonia cu specificul ei cultural, cu strălucirile şi catastrofele ei neobisnuite prin alte părţi. Despre recentul cutremur peste care, fără-ndoială, niponii vor trece oricât ar fi de greu şi de dureros se vede a fi, ne relatează aici:
  http://delaepicentru.wordpress.com/2011/03/11/eroism/

  Apreciază

 • 2. Creanga  |  11 martie 2011 la 13:30

  Buna Nora,
  Optimista postare, intr-o zi cutremuratoare.
  Am scris si eu la TOG acum 2-3 zile despre confruntarea ozenistica. Parca simt si eu un vant de schimbare in bine. Cativa jurnalisti fara stapan lucesc din ce in ce mai tare. Pe langa, nenumarati blogheri care sadesc semintele unei societati civile normale. Eu sper sa iasa si ceva politicieni din toata aceste discuti, de la ce si cum sa trecem la cine?Cine sa ii inlocuiasca pe cotoii si maidanezii din politica?

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  11 martie 2011 la 13:41

  Creangă, salut! Inţiativa & antrenare& miscare, asta ar fi binevenit acum. E o fereastră care n-o să rămână mereu deschisă. Condiţiile, orizontul de asteptare, toate ar favoriza primenirea. Mobilizarea fulger, din mers, au fost si caracteristicile ascensiunii si succeselor electorale ale lui Băsescu, exact în momente de acest fel. Acum, insă, separarea apelor e mult mai categorică. Sigur, sunt de luat în seamă şi alte aspecte legate de criză care ar trebui gestionate faptic şi comunicate corect, repede şi inteligent.

  Apreciază

 • 4. Creanga  |  11 martie 2011 la 14:04

  Nora,
  Ne antrenam, ne antrenam, dar lumea nu are curaj sa intre pe teren. Eu sunt sincer, ma pot autoevalua, as fi bun de clasa medie intr-o tara normala, un om ce isi poate purta singur de grija, dar nu destul de bun pentru politica. Pentru politica trebuie sa fii ceva mai bun, de ex Cetatean. Se gasesc oare mai multi cetateni acum, cand e inca deschisa fereastra?

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  11 martie 2011 la 14:18

  Creangă, e bun şi cetăţean şi ai fi bun si tu. Şi mai sunt mulţi alţii. E nevoie, însă, şi de una sau mai multe personalităţi cu vocaţie politică pentru a-i atrage. Tandemul Băsescu-Macovei, e unul de acest fel. Nu stiu dacă acum ar mai funcţiona la fel de unit şi de eficient ca la debutul alianţei DA. Suntem în altă conjunctură. E drept că Macovei a câştigat în experienţă, notorietate si determinare şi că Băsescu, pe ultima turnantă fiind, pare a dori să meargă până la capăt cu refacerea instituţională. Nu se mai pot baza, însă, pe aceeasi susţinere politică în PDL, de aceea e nevoie de ceva nou. Terenul e favorabil, curentul ilici-grivco e în pierdere de viteză, iar noi, boborul, suntem în asteptare.

  Un post bun, pe aceeaşi temă, pe care l-am găsit tot acum:
  http://delaepicentru.wordpress.com/2011/03/10/prezumptia-de-nevinovatie-nu-revirgineaza-curva/

  Apreciază

 • 6. Creanga  |  11 martie 2011 la 14:43

  Am ajuns la saptamana a 3a, ziua a 3 a din aventurile spre Mirhinia. Ciudate nume in carte si interesante aventuri.
  Orice e mai bun decat muraturile de acum, dar trebuie vazut lungul gogosarului, parerea mea.

  Apreciază

 • 7. noradamian  |  11 martie 2011 la 15:46

  Creangă, n-am priceput ultima propoziţie 🙄

  Apreciază

 • 8. Creanga  |  11 martie 2011 la 15:59

  Cei de acum sunt varza(majoritatea) dar nu trebuie sa sara oricine sa ii schimbe, trebuie sa ne vedem lungul nasului. Ma bag membru, lipesc afise, conving lumea, alte chestii, cel putin deocamdata, pentru alegeri e nevoie si de oameni care sa candideze, nu doar de sustinatori.

  Apreciază

 • 9. Băşcăliosul  |  11 martie 2011 la 16:22

  Saluttare!
  “Clocitoarele de revoluţii oligarhice” se află la originea dezastrului naţional, oferit cu tragere de inimă acestei naţii întunecate de vremuri şi supunere oarbă. Contractul de înşelăciune în masă este “actul democraţiei clocitoarelor”. Un (p)act prenupţial, permanetizat din 4 în 4 ani, între corupătorul cumpărător şi coruptul dator-vândut.

  I. Părţile contractante, exclusiv şi ascendent profitoare în “crescent” :

  1. Tartorul: corupător- sponsor, cumpărător de marionete politice în scop de jaf naţional;

  2. Coruptul: suflet rătăcit, încarnat în omul politic robotizat la comandă, dat la brazdă sau selectat fără conştiinţă şi scrupule, dispus să se angajeze fără menajamente în opera de înşelăciune naţională, în interes personal şi dedicat cauzei cu permanentă recunoştinţă faţă de condiţiile create de tartorul sponsor.

  Pactul cu diavolul reconstituie repetitiv făcătura democratiei prin lanţul slăbăturilor de înger, întruchipate în tagma legiuitorilor (chipurile, aleşi), în angrenajele guvernării şi dedesubturile partidului. Escrocul mic.ro , SOV şi alţi înfruptaţii din sponsorizare cu retur, manevrează din exterior piaţa politică a rătăciţilor duşi cu duhul în locul lor de plasament, după chemare şi posibilităţi.

  Tartorul-sponsor de marionete politice – corupe nu numai din exterioarele parlamentului, actului de guvernare sau al partidului, şi nu doar cu fonduri electorale. Unul ca Moto-Castrol-Mefistofelics nu s-a mulţumit să rămână la pândă doar de pe gard. Lăcomia şi simţul ridicolului nu-s pofte compatibile.

  Părţile contractate (tagmele corupătorilor şi corupţilor), se înterpătrund şi ajung să se regăsească în rândul tartorilor-sponsori ai famigliei, în partid, parlament sau guvernare. Printre aceştia se află aşa-zişii “grei ai partidului”, dotaţi cu poziţii şi putere de decizie propice dezvoltării şi funcţionării angrenajelor (bazate pe cunoştinţe cu state vechi, cecuri în alb de încredere, obligaţiuni, bilete la ordin sau alte forme de reuniune în cuget şi simţul datoriei).

  Prin sponsorizare li se oferă corupţilor din sânul famigliei de clocitoare (obligaţii de azi şi mâine) locuri eligibile sau favorizante în alegeri parlamentare, susţinere electorală prin implicare directă cu forţe de colectare a voturilor, funcţii guvernamentale, centrale şi teritoriale, locuri sfinte de colectare cu instrinct primar şi pentru returul de recunoştinţă (piramidale sau directe), ba chiar şi achitări sau suspendări în procese penale.

  II. Păgubitul permanent în “descrescent”.

  Pactul penupţial al viitorilor aleşi… cu diavolul (înainte de noaptea anunţării rezultatelor alegerilor parlamentare) consfinţeşte tagma închipuiţilor reprezentanţi ai… perdanţilor contractului de înşelăciune.

  Naţia în ansamblul ei – suverană pe dracu!- poate doar privi cum mandatul reprezentativ e dat dracului din faza de concepţie.

  Populimea este atrasă în cursă, fără a fi parte în acestă sublimă convenţie perpetuă, ci doar cu rolurile emblematice de ţap ispăşitor civilmente-responsabil şi, culmea, garant al propriei posturi de păgubit prin această înşelăciune.

  Propunerile trioului Macovei, Preda, Voinescu dăunează grav sănătăţii şi armoniei pactului dintre sponsorii de suflete şi vânduţii lor susţinători.

  Apreciază

 • 10. theo  |  11 martie 2011 la 17:13

  dan badea, prezintä dovezi excelente, de

  „nevinovätzie”A COTOIULUI SECURIST SI ESCROC:

  CRINOLIN; ESTE TRUP SI SUFLET CU SECURISTUL:

  LIBERALI NU MAI EXISTÄ:

  Apreciază

 • 11. ela  |  11 martie 2011 la 18:52

  La lipit afise ma pun si eu; daca primarele nostru repeta figura, ma pun si sa mobilizez ca in decembrie anul trecut. Imi plac cativa tineri cu verb si curaj,pe care ii tin sub observatie 🙂 si sunt dispusa sa le fac galerie.
  Si eu cred ca o fereastra ca asta,cu luna atat de apropiata de pamant,cu crescent si descrescent trebuie exploatata de urgenta.

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  11 martie 2011 la 19:47

  Seara bună!

  Bsk, bună sinteza ta! Da, clocitoarele astea au odrăslit „generaţia pro” în care intră si parte mare din societatea civilă: unii din interes, alţii din nepricepere şi prostie, din vanitate dar cei mai mulţi prin indiferenţă.

  Apreciază

 • 13. noradamian  |  11 martie 2011 la 19:48

  theo, de la bun început liberalismul penelist a fost clocit în ouă de varani. Acuma vede toată lumea, asa-i.

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  11 martie 2011 la 19:50

  ela, si eu :)! Ceva trebuie făcut, sper să-şi dea seama cât mai multi tineri, mai ales, cum zici

  Apreciază

 • 15. Creanga  |  11 martie 2011 la 20:00

  Nora & Ela

  Avem banii de nunta, unde e mirele?

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  11 martie 2011 la 20:09

  Creangă, asteptăm s-apară 🙂

  Apreciază

 • 17. Creanga  |  11 martie 2011 la 20:13

  Bun, eu plec la cautat mireasa, voi asteptati mirele. 🙂
  Noapte buna! Luna e in crestere, hau, hauuuuu!

  Apreciază

 • 18. luminita  |  11 martie 2011 la 20:39

  Buna seara!
  Cand am citit titlul postarii am crezut ca e despre securistul Voiculescu, ca el era mare boss la firma aceea CRESCENT, pe care a devalizat-o fara scrupule.

  Apreciază

 • 19. Băşcăliosul  |  11 martie 2011 la 20:44

  De ex. un alt tartor, Năstase, l-a corupt pe discipolul Ponta, la început cu bombonele şi acade din funcţiile aflate la îndemână şi oferite din încredere periată Micului Tâmpilescu, săltat în regim necopt de urgenţă şi precocitate cronică de la o Judecătorie direct la Parchetul General şi apoi în fruntea propriei trupe de control guvernamental.
  Incompetenţa în formă avansată s-a trezit ulterior mare sculă pe bascula TSD şi parlamentar, să nu fie de deochi!
  Tartorul i-a smuls politicianului viitorului sufletul şi slugărnicia pe viaţă, iar acum il manevrează în fel şi chip… după chipul şi asemănarea tartorului.
  Perfidia în formă educată i-a adus pe amândoi în strachina comună a motanului Felix, cu argumentul universal „Băsescu e-n toate… de vină” indiferent de problema ridicată. Discipolul jalnic şi iritant, la rampă cu un argument de o nesimţire crasă: „pe vremea aia jucam baschet”, de parcă ar avea vreo relevanţă ce făcea Tâmpilescu pe vremea când motanul turna şi fulgera. Acum are importanţă doar CE şi CUM a ajuns să debiteze în coasta şi stilul tartorului… formator al coruptului de mâine din toate punctele de vedere.

  http://www.ziare.com/victor-ponta/presedinte-psd/ponta-despre-voiculescu-eu-pe-vremea-aceea-jucam-baschet-intrebati-l-pe-basescu-1081009

  Apreciază

 • 20. luminita  |  11 martie 2011 la 20:48

  Imi place de Badea. Dan Badea . Are mereu argumente.
  Nu l-am mai citit de pe vremea cand eram in RO si vad acum ca si-a tras poza cu Basescu pe blog.

  Apreciază

 • 21. skorpion  |  11 martie 2011 la 20:54

  salvem, all

  crescem, descrescem?!
  that’s the question!
  🙂

  Apreciază

 • 22. luminita  |  11 martie 2011 la 20:55

  Bascaliosul,
  zi-mi pe scurt parerea ta despre motivul/motivele pentru care Nastase prin gura lui Ponta si Patriciu prin gura lui Crin au anuntat ca nu se dezic de securistul cu Antene.
  PC-ul n-are electorat nici ca sa intre in Parlament iar Crin i-a promis sefia Senatului, a doua functie in stat.
  Dar pe cine reprezinta, bre Voiculescu, de se vrea al doilea om in stat?
  PS: sa nu-mi aduci argumentul cu antenele ca mi se pare ca nu tine.
  S-au decredibilizat la greu .

  Apreciază

 • 23. skorpion  |  11 martie 2011 la 20:56

  O stire excelenta:

  http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-8383137-basescu-voi-cere-introducerea-constitutie-unui-deficit-bugetar-maxim-3.htm

  pleaca piratul in 2014,
  vin lacustele dar mai cu masura
  🙂

  Apreciază

 • 24. luminita  |  11 martie 2011 la 20:58

  salve, skorpion!

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  11 martie 2011 la 20:59

  Luminita, servus! securistul voiculescu, mostenitorul conturilor împuscatului prin crescent, vitrocin etc. a fost până ieri cel mai periculos exemplar din sandramaua politică plină ochi de rechini şi alte vietăţi cu dinţi. Dela sefia comisiei parlamentare care a condus puciul antibăsescu din 2007 până la năsitul usele, nu s-a ţinut decât de porcării. În 25 martie voia să-l suspende iar pe Băse( de-aia am legat echinocţiul de primăvară de descrescent) Curios, verdictul cnsas coincide cu intervenţia grupului Macovei. Iar bvb-eii pedelisti antiMM au tratat-o exact cu obrăznicia varanului şi în limbajul folosit de el şi tagma lui ( „procuroare comunistă” etc) Cum să optez pentru un partid care are asemenea inşi? Poate să-şi tot spună portocaliu!

  Apreciază

 • 26. Băşcăliosul  |  11 martie 2011 la 21:00

  Sigur că da! Şi ponderea iresponsabililor din parlament redusă la maximum 10%… ca să facă posibilă adoptarea legii de revizuire a constituţiei.

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  11 martie 2011 la 21:01

  Am uitat să amintesc de campania pentru presedinţie a prostănacului cu icoana iohannis care tot la grivco s-a pus la cale

  Apreciază

 • 28. noradamian  |  11 martie 2011 la 21:02

  Skorpion, salut! Multzam de link. Descrescent, descrescent,ei, nu noi 🙂

  Apreciază

 • 29. luminita  |  11 martie 2011 la 21:04

  Bsk,
  poti sa-mi raspunzi? ca mi se termi……..;)

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  11 martie 2011 la 21:05

  Creangă, noapte bună 🙂

  Apreciază

 • 31. Băşcăliosul  |  11 martie 2011 la 21:10

  Lumi-Lumi!
  Spiritul de haită şi uniunea tartorilor nu suportă despărţirile. Vor găsi întotdeauna şi oricum argumente de coeziune „coerentă”. Sprijinul reciproc pentru ei înseamnă stabilitate.

  Apreciază

 • 32. luminita  |  11 martie 2011 la 21:33

  Bsk,
  eu cred ca e ceva, punctual, cu nume si prenume .
  Cat de prost ar fi Crin atitudinea asta mi se pare iesita din tipare.
  Nu ma mai refer la Ponta ca el e greiere pesedist, cu ideologie de ceapist.

  Apreciază

 • 33. luminita  |  11 martie 2011 la 21:38

  Am mai dat o raita pe la Marius Delaepicentru, omul asta nu doarme . E groaznic ce se petrece in Japonia, replici mari si tsunami.
  Se asteapta dimineata ca sa se evalueze dezastrul.
  Si centralele nucleare sunt supraincalzite.
  Doamne, ai grija de japonezi !
  La cat sunt de harnici isi vor reconstrui totul.
  Lasa-i in viata !

  Apreciază

 • 34. Băşcăliosul  |  11 martie 2011 la 21:42

  Ei au în cap cu totul alte interese, valori, unităţi de măsură, înţelesul unor termeni, sopuri, prevenţii, vecinătăţi şi redute de apăra, decât ne place nouă să credem sau să ne imaginăm in mintea lor.
  De exemplu, stabilitatea urmărită de ei are cu totul alt înţeles şi domeniu de utilizare: continuitatea sistemului construit şi întreţinut de ei cu migală şi ani de expunere la risc.
  Interzis accesul persoanelor străine de termenii lor!

  Apreciază

 • 35. luminita  |  11 martie 2011 la 21:52

  Bsk, @34,
  ai dreaqu, parc-ar fi extraterestri. :mrgreen:

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  11 martie 2011 la 21:53

  Să stăm liniştiţi: bvb lucrează pentru noi

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/vasile-blaga-macovei-si-preda-nu-iau-nici-1-219044.html

  Apreciază

 • 37. Băşcăliosul  |  11 martie 2011 la 21:55

  Crinăucul este un excutant fără discernământ, înconjurat şi susţinut de o gaşcă conştientă că nu vor mai pupa puterea alături de PDL, după isprăvile din 2007-208. N-au de ales, fiindcă le-ar rămâne doar singurătatea lipsită de orice perspective.

  Apreciază

 • 38. Fini  |  11 martie 2011 la 22:00

  BOBBY MCFERRIN – 11 martie 1950

  Apreciază

 • 39. Băşcăliosul  |  11 martie 2011 la 22:01

  Ironia sorţii trădătorului mizerabil este satisfacţia pe termen mult mai scurt decât bătaia încasată pe termen foarte lung.

  Apreciază

 • 40. Fini  |  11 martie 2011 la 22:01

  Apreciază

 • 41. Fini  |  11 martie 2011 la 22:02

  Apreciază

 • 42. Fini  |  11 martie 2011 la 22:03

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  11 martie 2011 la 22:04

  Fini, servus! Simpatic Bobby Mc Ferrin, chiar si când vorbeste-n nemţeşte si cântă yodlere 🙂

  Apreciază

 • 44. Fini  |  11 martie 2011 la 22:04

  Apreciază

 • 45. Fini  |  11 martie 2011 la 22:05

  Nora, 🙂

  te salut.

  Apreciază

 • 46. Fini  |  11 martie 2011 la 22:06

  Apreciază

 • 48. Fini  |  11 martie 2011 la 22:07

  Apreciază

 • 49. noradamian  |  11 martie 2011 la 22:14

  wow, Ela, prin ce trebuie să treacă săracii de ei 😉

  Apreciază

 • 50. noradamian  |  11 martie 2011 la 22:15

  Fini, Bobby e bulbuc de talent 🙄

  Apreciază

 • 51. ela  |  11 martie 2011 la 22:17

  Ma tot bantuie o intrebare,de cand amc itit prima data postarea Norei. Mai tine cineva minte filmuletul in care Iliescu ii investea pe viitorii capitalisti ai Romaniei? L-am vazut acum ceva vreme la B1tv, la nasul.
  Am vaga impresie ca varanul era cu CV si mapa de serviciu a personajelor iar Iliescu cu coordonarea.

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  11 martie 2011 la 22:20

  ela, n-am văzut filmul, dar nu mă-ndoiesc că varanul ave mapa cu personajele bine alcătuită şi verificată 😉

  Apreciază

 • 53. dictaturajustitiei  |  11 martie 2011 la 22:55

  Salut!

  Mi-e dor să citesc cu atenţie comentariile. Până mâine, noapte bună!

  Apreciază

 • 54. Un tanar de stanga  |  11 martie 2011 la 22:57

  Salut, 🙂
  Un Macbeth de exceptie a fost asta seara (premiera) la National cu Caramitru si Valeria Seciu. Regia Radu Penciulescu !!!

  Apreciază

 • 55. Băşcăliosul  |  11 martie 2011 la 23:00

  Ela,
  Fiecare dintre noi, direct sau prin persoane apropiate şi de încredere- din sectoarele capitalei şi din judeţele ţării- putem să privim retroactiv evoluţia politică a unor „personalităţi”. Înainte de 1990 erau înfipte deja în eşalonul vremurilor: conduceri ale intreprinderilor, numite de partid, membri ai Marii Adunări Naţionale, practicieni activişti în funcţii de partid, miliţie, armată, securitate, instituţii de învăţământ superior, activişti şi turnători comandaţi în instanţele de judecată. ş.a.
  Îi vei regăsi pe traseul politic de după 1990 în imediata apropiere a oportunităţii recunoscute cu vârf şi îndesat de decidenţii revoluţiei confiscării, unii cu longevitatea dusă până în prezent.

  Apreciază

 • 56. skorpion  |  11 martie 2011 la 23:05

  cred ca ela se refera la un filmulet din ianuarie 1990 transmis pentru prima data la B1Tv in urma cu vreo 10-12 luni…

  la o masa luuuuunga erau iliescu ,
  patriciu,
  tariceanu…

  de figurile astea imi aduc perfect aminte, restul o fi fost si varanul…

  oricum cam de atunci se puneau bazele democratiei „originale” si a capitalismului „de cumetrie”

  Apreciază

 • 57. Băşcăliosul  |  11 martie 2011 la 23:11

  Da, Skorpi,
  Era o şedinţă în care Iliescu îşi prepara viitoarele cadre de nădejde, din ianuarie 1990. Printre curiozităţi erau Patriciu şi Tăriceanu.
  Nu mai fă pe niznaiu! Erai şi tu pe-acolo,te-am recunoscut, dar am avut decenţa să nu te întreb pe ce uşă ai avut intrarea asigurată. 🙂

  Apreciază

 • 58. skorpion  |  11 martie 2011 la 23:18

  mister B,

  M-ai prins, vrajitoareooooo!
  😛

  Apreciază

 • 59. noradamian  |  11 martie 2011 la 23:22

  Dj, salut! Ne găsim si mâine 🙂

  Noapte bună

  Apreciază

 • 60. noradamian  |  11 martie 2011 la 23:24

  TDS, 54, esti de invidiat dacă ai ajuns să-l vezi

  Apreciază

 • 61. noradamian  |  11 martie 2011 la 23:25

  skorpion, uite că pe bsk nu-l poti păcăli 🙂

  Apreciază

 • 62. Băşcăliosul  |  11 martie 2011 la 23:25

  Era prelucrată o parte din generaţia tartorilor viitorului.
  Acum, fiecare tartor cu anturajul, vecinătatea, împrejmuirea, ograda, famiglia, gaşca, clanul, urmaşii lui.
  Cea mai consecventă grijă a lor a fost îngustarea căilor de acces pentru nepoftiţi, independenţi sau cu personalitate la purtător.
  Repulsia lor pentru astfel de scăpări n-are reţineri. A se vedea tratamentul terapiei de haită, aplicat celor ca Monica Macovei!

  Apreciază

 • 63. skorpion  |  11 martie 2011 la 23:28

  tratamentul haitei aplicate Monicai Macovei a fost de-o ticalosie rara…. mi-aduc aminte de tariceanu cum o batjocorea, mi-aduc aminte chiar si de blaga, de ponta nu mai zic…
  toti aceia care se simteau macar c-o musca pe caciula, toti astia aveau boala si inca mai au boala pe ea….si-au aplicat mirlania pentru a o speria.

  Apreciază

 • 64. Băşcăliosul  |  11 martie 2011 la 23:32

  Concurenţa reală este greu de suportat şi de confruntat în rândul fariseilor neamului, dotaţi doar cu incompetenţă crasă şi scopul parvenitismului cu orice preţ.

  Apreciază

 • 65. ela  |  11 martie 2011 la 23:36

  Bsk: asa e,asta e convingerea mea. Si daca ma gandesc la traiectoria fiecaruia dintre ei,la anturaj,chiar familie,nu ma mir de absolut nimic.Iar astia pe care ii vedm vocali au ramas la vedere. Masa aia era plina de personaje,de la „lupii tineri” la multi altii. Speram sa stie cineva lista completa.
  Stim cu totii ce insemna sa ajungi sef al unei delegatii sau chiar al unei echipe de specialisti in strainatate.Numai vorbesc despre reprezentantul unei firme romanesti in strainatate.

  Apreciază

 • 66. ela  |  11 martie 2011 la 23:37

  La fukujima sunt nevoiti sa purjeze aburul radioactiv.11 din 55 reactoarele nucleare sunt afectate.

  Apreciază

 • 68. Un tanar de stanga  |  11 martie 2011 la 23:43

  Frumoase muzici si in seara asta . Merci 🙂

  Apreciază

 • 69. noradamian  |  11 martie 2011 la 23:45

  ela, 66, în zone cu pericol seismic e o mare imprudenţă să ai centrală nucleară 🙄

  Apreciază

 • 70. ela  |  11 martie 2011 la 23:47

  inclusiv instalatii cu pericol de explozie!

  Apreciază

 • 71. noradamian  |  11 martie 2011 la 23:49

  da, TDS, Bobby Mc Ferrin e unicat: cântă gospel, yodlere, Vivaldi, Ave Maria! Cu o interpretare inconfundabilă 🙂

  Apreciază

 • 72. Băşcăliosul  |  11 martie 2011 la 23:49

  Dacă aceşti farisei, tartori şi susţinătorii formaţi de ei, nu s-ar aprecia, lăuda şi susţine între ei, ar fi terminaţi. Mobilul lor din totdeauna a fost să inducă pe voci simultane, concertate,în rândul credulilor, ideile favorabile lor, dar în acelaşi timp propaganda este îndreptată şi spre interiorul adunăturii lor… pentru ridicarea moralului celor din preajma lor, până ajung şi aceştia din urmă să credă în directivele trasate de tartorii titulari.
  Asta se întâmplă şi acum. Teama că cei din jur se mai trezesc pe ici-colo e un coşmar permanent.

  Apreciază

 • 73. noradamian  |  11 martie 2011 la 23:49

  Da, dovadă incendiile lanţ…

  Apreciază

 • 74. noradamian  |  11 martie 2011 la 23:53

  bsk. păi nu-s din acelasi aluat? E drept că penele se dovedeste chiar drojdia

  http://blogary.ro/2011/03/vicepresedintele-senatului-din-partea-pnl-a-colaborat-cu-securitatea/

  Apreciază

 • 75. Băşcăliosul  |  11 martie 2011 la 23:54

  Ioana Lupea:
  „Vasile Blaga nu poate salva PDL de la dezastru electoral pentru că scopul lui nu e victoria partidului, ci să-şi negocieze cu adversarii politici supravieţuirea.”
  Acesta e adevărul crud, exprimat şi de noi pe-aici.

  Apreciază

 • 76. Un tanar de stanga  |  11 martie 2011 la 23:56

  Salut B, vocea limpede de la miezul noptii 🙂
  pune si o melodie preferata neexpirata de minim 40 ani vechime. pls.

  Apreciază

 • 77. Un tanar de stanga  |  11 martie 2011 la 23:59

  Târzie, insuficientă, atestarea oficială a lui Dan Voiculescu drept colaborator al Securităţii este totuşi o mare victorie a normalităţii. Şi un semn că, deşi România înaintează greu, poticnit, se află indiscutabil pe drumul cel bun.

  Dan Turturica in RL care se intreaba de ce e PSD crispat daca tot sta asa grozav in sondaje ..

  Apreciază

 • 78. Băşcăliosul  |  11 martie 2011 la 23:59

  Nora 74. Asta cu „din partea PNL” e spusă la marea artă. Mie mi-a scăpat.

  Apreciază

 • 79. Băşcăliosul  |  12 martie 2011 la 00:00

  UTS, da’ ce ţi-am făcut, prietene? 🙂

  Apreciază

 • 80. noradamian  |  12 martie 2011 la 00:01

  TDS, si eu zic la fel. Neinchipuit de greu, cu caznă, dar lucrurile merg in directia bună.

  Apreciază

 • 81. Un tanar de stanga  |  12 martie 2011 la 00:02

  Pai cind pui Beatles sau beyonce le alegi binishor 🙂 ai degete lungi si mladii.

  Apreciază

 • 82. Fini  |  12 martie 2011 la 00:05

  Apreciază

 • 83. ela  |  12 martie 2011 la 00:07

  A propos de editorialul lui Turturica, Nastase se poarta ca o tanti aflata la…varsta a doua!

  Apreciază

 • 84. Băşcăliosul  |  12 martie 2011 la 00:08

  UTS!

  Apreciază

 • 86. Fini  |  12 martie 2011 la 00:11

  Apreciază

 • 87. Fini  |  12 martie 2011 la 00:12

  Apreciază

 • 88. Fini  |  12 martie 2011 la 00:13

  Noapte bună, tuturor! 🙂

  Apreciază

 • 89. noradamian  |  12 martie 2011 la 00:16

  ela, 83, expertă în agoniseală, coana năstase, şi în trisarea justiţiei

  Apreciază

 • 90. Băşcăliosul  |  12 martie 2011 la 00:16

  UTS
  „ai degete lungi si mladii”. Ai nimerit-o cum nici nu-ţi imaginezi.

  Apreciază

 • 91. de-a dura lex  |  12 martie 2011 la 00:17

  să iubim turnătorii la securitate, până-i mai avem.
  că-n lipsa lor ne înjurăm între noi, inamici de turnători.

  Apreciază

 • 92. noradamian  |  12 martie 2011 la 00:18

  Fini, Ela, Bsk,Tds,
  noapte bună
  🙂
  Somn usor tuturor

  Apreciază

 • 93. noradamian  |  12 martie 2011 la 00:20

  De-a dura, cam asa 😉

  Noapte bună 🙂

  Apreciază

 • 94. Un tanar de stanga  |  12 martie 2011 la 00:21

  Merci pt Dikdik interesant sa ascult in italiana -Procol Harum – A Whiter Shade Of Pale
  Noapte buna Fini- Chick Coreea si Bobby McF( pe care nu il stiam ))suna bine.

  Apreciază

 • 95. Un tanar de stanga  |  12 martie 2011 la 00:26

  Ei B, 🙂
  daca poti ghici dimensiunea sexului dupa nas si alte semnalmente, tot asa poti ghici multe dupa verbui interlocutorului.

  Sau, poate…. psst…. cine stie…. nu ghicesc… stiu ! Uita-te acum pe fereastra din bucatarie. Ma vezi jos aprinzind tigarea si facitndu-ti cu mana.!

  Apreciază

 • 96. ela  |  12 martie 2011 la 00:26

  Noapte buna,Nora.Vise placute si maine o zi mai buna!

  Apreciază

 • 97. ela  |  12 martie 2011 la 00:29

  Iaca si botis,pe post de traducator:
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8383402-botis-traduce-crestineste-codul-muncii-ridicati-voi-cei-care-ati-lenevit-munciti.html

  Noapte buna!

  Apreciază

 • 98. Un tanar de stanga  |  12 martie 2011 la 00:38

  Eu sunt ala… al 7 lea fiu … Willie Dixon
  Noapte buna 🙂
  Miine o zi la fel de buna ca ieri (cu un motan faultat)!

  Apreciază

 • 99. Băşcăliosul  |  12 martie 2011 la 01:03

  Somn uşor, adormiţilor! 🙂

  Apreciază

 • 100. Creanga  |  12 martie 2011 la 05:03

  Neatza,
  Sa o iau, sa nu o iau? Asta-i intrebarea. Daca o las in drum vine altul si o ia, hai ca o iau si o depun la casierie. 🙂

  Apreciază

 • 101. Fini  |  12 martie 2011 la 05:54

  Creangă neaţa!

  🙂 🙂 🙂

  Să ai un week-end fain!

  Apreciază

 • 102. Creanga  |  12 martie 2011 la 07:31

  Neatza Fini,
  UIte ca mai bine o lasam in drum, era in siguranta. Nici un Papeti nici un Havai, acolo e vai si vai!
  Este fain, e soare afara, pasarelili iar zboarî, să ai un vikend frumos, sa mergi kilometri pi jos!

  Apreciază

 • 103. ela  |  12 martie 2011 la 08:31

  Buna dimineata!
  poate va intereseaza:
  http://www.slate.com/id/2287913/

  Apreciază

 • 104. ela  |  12 martie 2011 la 09:28

  a propos de crescent:
  http://www.slate.com/id/2288020/

  Apreciază

 • 105. Fini  |  12 martie 2011 la 10:17

  O zi cu soare tuturor! 🙂

  Cafeaua de dimineata

  de Jacques Prevert (Trad: Gellu Naum)

  el si-a pus cafeaua
  linistit in ceasca,
  laptele l-a pus
  in ceasca de cafea,
  zaharul l-a pus
  in cafeaua cu lapte
  si cu lingurita
  l-a amestecat.

  a baut cafeaua,
  ceasca a lasat
  fara sa-mi vorbeasca.
  a scos o tigara,
  a fumat tacut,
  s-a jucat cu fumul
  – cercuri a facut –
  a pus, calm,
  tot scrumul
  intr-o scrumiera

  fara sa-mi vorbeasca.
  fara sa ma priveasca.

  si s-a ridicat,
  si-a pus palaria
  cu un gest distrat,
  si-a luat pe umeri
  mantaua de ploaie,
  pentru ca ploua,
  apoi a plecat.
  a plecat in ploaie

  fara sa-mi vorbeasca.
  fara sa ma priveasca.

  Apreciază

 • 106. Un tanar de stanga  |  12 martie 2011 la 10:45

  Buna 🙂
  O iexplicatie la ce vedeti mai sus in utube.

  Cafea cu lapte – Cafe au lait Pui filtrul de cafea la “fierbinte”. Pui cafea proaspat risnita nu prea fin apoi torni incet 100 ml apa fiarta. Lasi 3 minute apoi torni gradat din nou apa fiarta 1/2 litru avind grija ca in nici un caz apa sa nu mai fiarba (100 grade) dupa ce apa a fost turnata. Se muta apoi intr-un ibric infierbintat in prealabil. Iei apoi lapte proaspat (cam 600 ml )si incalzit cu grija (dar nu fiert) si se pune intr-un vas fierbinte. Pui pe masa cestile de cafea infierbintate si torni in ele cafea si lapte juma’ juma’.

  si iei l 3.50 euro si spui mersi mamzel, mersi mesiu

  Apreciază

 • 107. Băşcăliosul  |  12 martie 2011 la 10:48

  Saluttare!
  UTS,
  Asta-i un fel de papă-lapte cu ceva cafea. 🙂

  Apreciază

 • 108. Un tanar de stanga  |  12 martie 2011 la 11:02

  Salutare B

  Nu m-am referit la aia pe care ti-o bagi direct in vena 🙂
  si pretul la cafenea e 3.5 nu 13,5 cum am scris
  La noi e 1.5 euro Dar merita sa dai 3.5 la paris

  Apreciază

 • 109. Băşcăliosul  |  12 martie 2011 la 11:13

  Eu dacă n-o iau intravânos de 3-4 ori pe zi, mi-e teamă să nu-mi vină poftă de suflat în iaurt. 🙂

  Apreciază

 • 110. Un tanar de stanga  |  12 martie 2011 la 11:22

  Pentru Fini una mai rainy mood, si mai rara
  Iar cind boul pleaca si nu zice : cafeaua a fost excelenta- inseamna ca nu mai primeste aIdata

  Apreciază

 • 111. Fini  |  12 martie 2011 la 11:24

  E un deliciu să trag cu urechea la cozeria voastră. 😆

  Apreciază

 • 112. Un tanar de stanga  |  12 martie 2011 la 11:31

  Remarcam imaginea la clip este o pictura celebra Nighthawks, din 1942 de Edward Hopper un virf in arta moderna americana si cultura pop – e la muzeul de arta mod din Chicagooo , Chicagooo !

  Apreciază

 • 113. Fini  |  12 martie 2011 la 11:36

  Mersi mesiu. 🙂

  Asta cere şi o ţigară, deşi eu am aruncat-o demult. Din când în când nu strică.

  Pe alt blog ai preparat o cafe preţ de jumătate de ceas. Te rog prepar-o şi aici.

  Apreciază

 • 114. Un tanar de stanga  |  12 martie 2011 la 11:39

  Azi am baut dar ceai dar incerc asa cum mi-am promis sa fac o frittata cu spanac de la congelator 🙂

  Apreciază

 • 115. Băşcăliosul  |  12 martie 2011 la 11:50

  Apreciază

 • 116. Fini  |  12 martie 2011 la 11:51

  UTS,
  112

  mi-a scăpat, să-mi fie ruşine. Cu proxima ocazie nu-mi scapă.
  Americanii ăştia dacă au bani investesc enorm şi în colecţii şi muzee. Oraşe cu muzee mai puţin cunoscute adăpostesc comori de artă de la Antichitate până la cele din zilele noastre. Muzeul din Milwaukee e formidabil, vizitându-l nu ştii cum trece timpul.

  Apreciază

 • 117. Fini  |  12 martie 2011 la 11:54

  Da’ spanacul proaspăt ce are?

  Apreciază

 • 118. Fini  |  12 martie 2011 la 11:56

  B. 🙂
  115

  îţi clăteşti ochii.

  Apreciază

 • 119. Un tanar de stanga  |  12 martie 2011 la 12:01

  Nu am si nu am chef sa merg pina la piata.
  In plus e mai sanatos. De la recoltare la congelare trec max 6 ore in timp ce spanacul cules de taran ajunge pe taraba dupa mult mai mult timp.

  Ce cumpar vineri d amiaza aia am in weekend. Nu am chef sa ies afara de loc azi Am ce face inauntru slava domnului

  Apreciază

 • 120. Un tanar de stanga  |  12 martie 2011 la 12:03

  Mr B
  115 are o problema. Daca ascult muzica nu ma uit la imagini.
  Daca ma uit la imagini, nu mai ascult muzica. definitely ! 🙂

  Apreciază

 • 121. noradamian  |  12 martie 2011 la 12:04

  Salut, prieteni

  Ziua bună începe cu bunătăţi cafelistico-muzicale.
  Am ciugulit si eu câte ceva, thank you, my friends,
  sunteţi proofi 🙂

  Apreciază

 • 122. Un tanar de stanga  |  12 martie 2011 la 12:07

  Suntem nora,
  Ce e al nostru e al nostru !

  Buna
  🙂

  Apreciază

 • 123. Băşcăliosul  |  12 martie 2011 la 12:12

  115 e pentru tri-distributivi :
  cafeluţa savurată cu ochiul şi timpanul. 🙂

  Apreciază

 • 124. Fini  |  12 martie 2011 la 12:16

  Pentru că nu mai pot zăbovi prea mult las tot pe Chick Corea &….

  Apreciază

 • 125. Creanga  |  12 martie 2011 la 12:20

  Salutare Nora,
  Am sterpelit suta de dimineata, am depus-o la fondul SolidariCanare ca in Pacific nu se merita.

  Nu stiu altii cum sunt, dar eu am baut ultima cafea acum multiii ani, am si uitat de cand. Nici pana atunci nu ma omoram, cre’ca toata cafeaua bauta nu intra intr-un termos. Recunosc, sunt papa lapte. 🙂

  Apreciază

 • 126. Fini  |  12 martie 2011 la 12:21

  Spor la treabă, apoi poftă bună!

  Apreciază

 • 127. Un tanar de stanga  |  12 martie 2011 la 12:41

  Merci Fini,
  La buna revedere, la drum de seara 🙂

  Apreciază

 • 128. noradamian  |  12 martie 2011 la 12:42

  Cu Pacificul nu e cazul acum, ai dreptate, creangă, iar în alte părţi rămâne de cercetat, deocamdată ne bucurăm de bunătăţile aduse de voi pe aici.
  ela, bună adresa, cu chestii de interes, de reţinut!
  am preluat si adresa cu frittata -tks, TDS- o s-o-ncerc cât de curând, plus alte retete faine pe acolo
  bsk, fini, tds, poezia lui Jackues Prevert dă o savoare specială cafelelor de aici…
  ps. Crengulin, vezi, ai grijă de lovele, ţine-le-n seiful grădinii si nu spune nimănui cifrul! 🙂

  Apreciază

 • 129. noradamian  |  12 martie 2011 la 12:44

  Aţi auzit de Hachi, minunatul dog japonez si povestea lui de pe la-nceputul secolului trecut?

  Apreciază

 • 130. noradamian  |  12 martie 2011 la 12:45

  Ne auzim mai târziu, spor la treburi, dragilor.

  Apreciază

 • 132. Galeata cu pixeli  |  12 martie 2011 la 16:16

  Vazut filmul. Bun filmul, caine credincios, caracter adevarat, om bun. 🙂

  Apreciază

 • 133. ela  |  12 martie 2011 la 18:21

  Va semnalez articolul d-lui profesor Tismaneanu
  http://www.contributors.ro/politica-doctrine/incalcarea-semnaturii-crin-antonescu-felix-si-declaratia-de-la-praga/

  Apreciază

 • 134. skorpion  |  12 martie 2011 la 18:46

  Azi am avut o senzatie de zi ireala, parca pluteam in realitatea asta din cauza celor intimplate in departata si totusi apropiata Japonie…

  si in acest cosmar care se deruleaza in Japonia cu consecinte inca nestiute in totalitate, mi-am acordat ragazul vizionarii filmului The Kings’ Speech.

  multumesc, Nora.

  Apreciază

 • 135. luminita  |  12 martie 2011 la 20:51

  Va salut si eu !
  Fara mai multe cuvinte.

  Apreciază

 • 136. Fini  |  12 martie 2011 la 22:03

  Ce am uitat să aduc din Barocul italian ?

  TARTINI

  Apreciază

 • 137. Fini  |  12 martie 2011 la 22:04

  Apreciază

 • 138. Fini  |  12 martie 2011 la 22:05

  Apreciază

 • 139. Fini  |  12 martie 2011 la 22:07

  LOCATELLI

  Apreciază

 • 140. Fini  |  12 martie 2011 la 22:08

  VERACINI

  Apreciază

 • 141. Fini  |  12 martie 2011 la 22:10

  TOMMASO ALBINONI

  Apreciază

 • 142. Fini  |  12 martie 2011 la 22:12

  Apreciază

 • 143. Fini  |  12 martie 2011 la 22:13

  Să aveţi o seară frumoasă. 🙂

  Apreciază

 • 144. noradamian  |  12 martie 2011 la 22:31

  Fini, multzam! 🙂

  asemeni si tie! Excelentă selectie, bine venită-n „ziua asta ireală” cum zice Skorpion.

  Apreciază

 • 145. noradamian  |  12 martie 2011 la 22:32

  Lumi, servus!

  Apreciază

 • 146. noradamian  |  12 martie 2011 la 22:34

  Gcpixeli, salut, da, impresionantă, tulburătoare istorie, drept pentru care pun si varianta japoneză adusă de tine pe facebook :

  Apreciază

 • 147. noradamian  |  12 martie 2011 la 22:41

  Ela, 133, peneleul şi-a compromis orice credit şi afară defilând în continuare cu felix după recenta declaraţie a porumbacului! Cine să ia în seamă niste insi care nu respectă nimic din ce spun şi ce semnează?

  Apreciază

 • 148. Fini  |  13 martie 2011 la 00:01

  Apreciază

 • 149. Fini  |  13 martie 2011 la 00:02

  Apreciază

 • 150. Fini  |  13 martie 2011 la 00:04

  Apreciază

 • 151. Fini  |  13 martie 2011 la 00:05

  Noapte bună, tuturor. 🙂

  Apreciază

 • 152. noradamian  |  13 martie 2011 la 00:11

  Fini, faine bluesuri la miezonoptica. Multzam!

  Noapte bună!

  Somn usor tuturor.

  🙂

  Apreciază

 • 153. noradamian  |  13 martie 2011 la 00:40

  Un gând de solidaritate pentru japonezii aflaţi în dificultate, de compasiune pentru pierderile lor, de apreciere pentru modul în care-si trăiesc tragedia.
  Şi din nou, acest simbol al loialităţii legat tot de acele locuri:

  Apreciază

 • 154. Fini  |  13 martie 2011 la 08:16

  NEAŢA! 🙂

  De citit:

  http://www.revista22.ro/articol-10105.html

  Apreciază

 • 155. Un tanar de stanga  |  13 martie 2011 la 09:43

  Frumoase piese a pus Fini. Nu stiu daca ai pus si la barocul italian Gabrielli , Alegri , Monteverdi iar la mediteranean Soler, Lotti, Victoria, Pergolesi , Mudarra(bineinteles cu Pavan &Galliard )

  Apreciază

 • 156. Băşcăliosul  |  13 martie 2011 la 10:07

  Saluttare!

  Apreciază

 • 157. Băşcăliosul  |  13 martie 2011 la 10:08

  Apreciază

 • 158. Băşcăliosul  |  13 martie 2011 la 10:08

  Apreciază

 • 159. dictaturajustitiei  |  13 martie 2011 la 10:18

  Salut!
  Nu vedeam prea bine când scriam şi înainte dar, acum , nu mai văd aproape nimic. Sper să nu fac mari greşeli pe care nu am cum să le observ înainte de a trimite comentariul.

  Eu sunt dezamăgită de toţi. Şi de PDL-işti şi de guvernanţi. S-a votat, în CSM cred, să se schimbe durat prescriptibilităţii şi anume aceasta să fie de la data comiterii.

  Ministrul Justiţiei vrea ca să nu mai fie hărţuiţi magistraţii.
  Aceştia dau rezoluţii sau sentinţe incorecte şi nu sunt pedepsiţi de nimeni.

  Îmi pare rău , dar eu, nu mai am încredere că se vrea cu adevărat o asanare a acestei societăţi corupte până în măduva societăţii.

  Crescent . O mare minune. Ce este în spatelele acestei hotărâri? Eu sunt sceptică.

  Apreciază

 • 160. Băşcăliosul  |  13 martie 2011 la 10:40

  DJ,
  1. Orice fel de termen de prescripţie a fost, este şi va fi socotit de la momentul comiterii faptei, cu excepţia executărilor (silită sau a pedeapsei) când se socotesc de la momentul apariţiei titlului executoriu (respctiv hotărârea finală de condamnare).

  2.In CSM nu se votează schimbări ale termenelor de prescripţie. (Asta ţine de legislativ). În CSM se trage de timp pentru expirarea termenului de prescripţie privind aplicarea sancţiunilor disciplinare.

  Apreciază

 • 161. Un tanar de stanga  |  13 martie 2011 la 10:46

  Salut DJ

  B
  merci, se vede ca le pui pe cele de suflet. sunt bune. O nota in plus Crazy de care uitasem. Se dansa in obscuritate intre 2 piese de rock zbantzuit

  Apreciază

 • 162. Băşcăliosul  |  13 martie 2011 la 10:51

  Apreciază

 • 163. Băşcăliosul  |  13 martie 2011 la 10:52

  Apreciază

 • 164. Băşcăliosul  |  13 martie 2011 la 10:53

  Apreciază

 • 165. Fini  |  13 martie 2011 la 11:01

  UTS,

  la ce am înşirat împreună prin postări se pot adăuga cei înşiraţi de tine la 155 sau Scarlatti, Cimarosa, Frescobaldi, Claudio Merulo; îţi iau ochii prin frumuseţe.
  Aşa înşiraţi putem realiza un colier maaare care încape în căuşul palmelor lui Bach.

  Apreciază

 • 166. Un tanar de stanga  |  13 martie 2011 la 11:01

  Veracini – imi place, e nou pt mine

  Mr B
  Ai scos antileria pe pozitii. Ai grija ca in 4 zile nu mai ai ce sa pui daca termini bunatatile 🙂

  Apreciază

 • 167. Fini  |  13 martie 2011 la 11:04

  B.

  🙂 🙂

  Apreciază

 • 168. Fini  |  13 martie 2011 la 11:10

  UTS,

  câtă frunză, câtă iarbă în Barocul italian. Ce să alegi prima dată?!

  Apreciază

 • 169. Fini  |  13 martie 2011 la 11:16

  Veracini în Largo parcă a sărit peste epoci, pare a face parte din Romantism.

  Apreciază

 • 170. Băşcăliosul  |  13 martie 2011 la 11:26

  UTS,
  Spui ce ştii şi ştii ce spui. 🙂

  Apreciază

 • 171. skorpion  |  13 martie 2011 la 11:41

  Apreciază

 • 172. Un tanar de stanga  |  13 martie 2011 la 12:01

  O piesa nu foarte cunoscuta dansata in 70th in Club A pe care v-o dezgrop cu bucurie. E o dulceatza.

  Apreciază

 • 173. Un tanar de stanga  |  13 martie 2011 la 12:06

  GAMBLING BAR ROOM BLUES e pe Utube si cintate original de JIMMIE RODGERS in anii 30 (va asteapta) dar eu mi-o amintesc dansata in Selari si cintata de Special Alexander Harvey band 🙂

  Apreciază

 • 174. Un tanar de stanga  |  13 martie 2011 la 12:18

  sal skorpy boy 🙂

  Apreciază

 • 175. luminita  |  13 martie 2011 la 12:48

  Nu mai vorbesc cu voi.
  Voi puneti clipuri iar eu NU AM VOIE sa le deschid.

  Apreciază

 • 176. noradamian  |  13 martie 2011 la 13:14

  Salut, girls and boys! O să revin la ascultat, cu mare interes, deocamdată se-anunţă aterizarea lui Crengulin, direct din Grecia!

  O zi însorită 🙂

  Apreciază

 • 177. noradamian  |  13 martie 2011 la 13:14

  Postare nouă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.628 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.628 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: