Hidroparlamentarul Severin prins cu hidrogen dosit

21 martie 2011 at 02:28 133 comentarii

Chiar dacă pe pupitrul de europarlamentar are la dispoziţie apă Evian să se spele pe cap cu ea, europarlamentarul Severin se scaldă şi acolo tot în gârla garantat social-democrată. Dâmboviţa apă lină, din politică faci cocină, cum s-ar zice. Fost vicepremier, fost absolvent sau director, nu reţin, la Ştefan Gheorghiu sau cum i-o fi spunând acum, domnul Aquaseverin a urcat treaptă cu treaptă până la o altitudine politică de unde, împreună cu euro-eroii naţiei Gigi, Vadim, Corina, Adina, Bambina & other rânduiesc soarta europenilor şi, din când şi când, îşi pârăsc adversarii de acasă. Socotind, de la înălţimea cunoştinţelor sale hidropolitice, că, dacă sare într-un bidon cu dejecţii, tot în piscina albastră cu steluţe aurii a parlamentului european va plonja după bani şi aplauze, domnul Hidrofor se vede copleşit acum de probleme grave de higienă a apei. Plus alte secrete de calcul a moleculei apei care-l ajung din urmă. Sărac şi cinstit, conform patternului de succes garantat, eurohidricul parlamentar pare a completa de minune tabelul periodic iliescean al elementelor social democrate cu o formă mai fluidă de cleptocraţie. Dar, ca să vezi ghinion: nu-i destul că-n ţară, oprimat de dictatura lui Băsescu, aparatul bugetar a intrat la apă, s-ajungă şi acolo, în deplină libertate, un funcţionar să dea socoteală? Să fie întrebat ca un infractor, de ce foloseşte o formulă de calcul atât hidrogenată pentru euroînsetatul său secretariat? Cum să nu dea în clocot când ziariştii de la Sunday Times mai să plouă auzindu-l că a scoate H2O din hârtii e o chestie de democraţie? Cum de şi-au permis să-l caute la hidrogeni? Şi culmea, oare de ce or râde de el când le cere şefilor PE şi eurocolegilor să facă zid alogen, omogen, de apărare în jurul lui, precum se obişnuieşte în parlamentul de la Bucureşti?

Entry filed under: 7301634. Tags: , , .

Mătuşa Martin Schultz dă cu severin în solidaritatea uslaşă

133 comentarii Add your own

 • 1. Fini  |  21 martie 2011 la 03:48

  Un şobolan.

  Apreciază

 • 2. Creanga  |  21 martie 2011 la 06:41

  Neatza,
  Trompeta Turnu Severin din apa a facut chiar vin, 66% hidrogen e prea mult, pe oxigen nu-l mai ascult, europenii poate au alta formula, la Evian si apa de gura, faci un lobby primesti euroi, de nu te curata nici 7 ploi, ce o urma? e evident, vor ingropa tot in ciment, nu demisoneza precum austriacul, ca il sustine pesedracul, fir-ai stoichiometria sa-i fie, verifcata la puscarie!

  Apreciază

 • 3. Creanga  |  21 martie 2011 la 07:14

  http://www.dilemaveche.ro/sectiune/dilemateca/articol/cit-cum-unde-am-gresit-ultimii-500-ani

  Concluzia de final:

  Spuneţi în carte că, în Irlanda anilor ’80, un guvern care avea un deficit bugetar în­gri­jo­rător a trecut la măsuri de austeritate. Iar cei de dreapta din opoziţie au susţinut că gu­vernul face ce trebuie şi nu l-au atacat pentru asta. Şi au ajuns la un compromis care le-a per­mis să stabilizeze situaţia. Credeţi că avem vreo şansă să facem aşa ceva în România?
  Ar fi bine, dar nu-mi fac iluzii. Şansele sînt mici cu actualii politicieni

  Apreciază

 • 4. skorpion  |  21 martie 2011 la 07:28

  neata,

  severin – un individ pervers de inteligent, de o rautate crunta;
  salariul de europarlamentar de 190.000 euro/an nu-i ajunge.
  mi-aduc aminte ca a scris in fostul ziar „ziua” un articol abject impotriva lui basescu pe motiv ca acesta este de origine tatara; un articol xenofob rar intilnit in presa romaneasca….

  in plus tot in presa romaneasca am citit ca este nepot dupa silviu brucan sau dupa sotia acestuia….

  oricum sper ca Parlamentul European sa-l puna cu botul pe labe, ca acum tot el vrea sa-i dea pe ziaristii englezi in judecata.

  este omul nou creat de ceausescu, adica plin de tupeu cind este prins, fara mustrari de constiinta, fara constiinta de fapt, fara coloana vertebrala, un tip deosebit de periculos de care este plin parlamentul Ro.

  Apreciază

 • 5. skorpion  |  21 martie 2011 la 07:34

  daca este luni este Tom Gallagher

  http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/pdl-pnl-si-disensiunile-interne-220006.html

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  21 martie 2011 la 12:41

  Salut, prieteni! 🙂
  Fini, da, a chiţăit cam mult până l-au prins si chiţăie si acum

  Apreciază

 • 7. noradamian  |  21 martie 2011 la 12:50

  Creangă, eu încă sper s-avem sanse de redresare economică.
  Iar pe plan juridic, ce-ntâmplare, nu mult după ce ponta pârâse România pentru justitia abuzivă, cazul severin, sabotor de ţară ajuns sus in politica europeană, le vine-n freză 🙄 🙂

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  21 martie 2011 la 12:51

  Skorpion, asa este, si prin aceste „calităti” părea invincibil 🙂
  Cine seamănă, se adună şi se apără:
  http://contramanipulare.wordpress.com/2011/03/21/miruna-hurezeanu-si-chireac-cu-sapun-si-buretel-in-ajutorul-victimei-severin/

  Apreciază

 • 9. Fini  |  21 martie 2011 la 13:43

  Cu care Theo vorbeşti? 🙄 😆 😆

  Apreciază

 • 10. Creanga  |  21 martie 2011 la 13:51

  Salutare,
  Matusa contraataca:

  http://www.criticatac.ro/5518/scrisoare-deschisa-catre-premierul-romaniei-domnul-emil-boc/

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  21 martie 2011 la 13:55

  Fini, văzusem pe undeva un videoclip, ceva asemănător, pus de theo, si de aici confuzia! Scuze 😆

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  21 martie 2011 la 13:59

  Creangă, ce scrie”mătusa” acolo, nu prea e de negat! Când apelezi la argumente aduse de premiaţi cu „Nobel” trebuie să fii foarte atent. Dar poate nu Boculeţ ci consilierii lui să fie de vină.

  Apreciază

 • 13. Daniel Francesco  |  21 martie 2011 la 14:01

  Salut tuturor!
  Nora, am citat din postarea ta pe http://inliniedreapta.net.

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  21 martie 2011 la 14:03

  Francesco, salut, multzam 🙂

  Apreciază

 • 15. Creanga  |  21 martie 2011 la 14:05

  Nora,
  Nu sunt fan Boc, eu doar spuneam ca pica exact acum cand Severin a calcat pe bec. Este foarte bine ca o matusa sau unchi sa ii arate cu degetul pe cei ce vorbesc pe langa. Astept si eu un raspuns de peste hotare intr-o chestiune. Cat priveste consilierii… cred ca ar fi cazul sa mai reduca din ei.
  Trebuie sa citesc cartea dlui Murgescu, se pare ca darama multe statui folosind doar cifre. Se pare ca mai avem pana iesim din tunel. Luminitaaaa unde esti?

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  21 martie 2011 la 14:08

  Creangă, nu vorbesc de Codul Muncii în sine ( personal cred că e bun, dar nu sunt specialistă) ci de faptul că s-a folosit de o argumentaţie pe care criticatacantii ăia care atât asteaptă, au folosit-o într-un moment sensibil. Cam asa se vede de la distanţă 🙂

  Apreciază

 • 17. Creanga  |  21 martie 2011 la 14:14

  Nora, nici eu nu sunt specialist, spanioli, nemti, romani, un costum nu pica bine pe toata lumea, la unii pica turnat, la altii sta lălâi. Eu astept sa vad contraatac pe toate fronturile.
  Codul muncii, se pot face si abuzuri, dar daca esti bun nu te zboara nimeni, cam asa vad eu de la mai mare distanta.

  Apreciază

 • 18. Băşcăliosul  |  21 martie 2011 la 14:15

  Labbistul intrat la apă, Adi Severin, s-a pricopsit cu postura de eurofacturier parlamentar, din moment ce a întocmit factura care înseamnă „pretenţia de efectuare a plăţii”. Plată şi răsplată pentru ce? Pentru că, vorba acestui labilul întrebat de sănătate, are voie să se prefacă în consultant, dar nu pe bani. Zice el, pe limba lui de lemn, întrebat de „graniţa legalităţii” în probleme de aşa-zisă consultanţă :

  „Să nu facem lobby pentru bani şi eu nu aş face un act procedural pe bani. Poţi sa mă rogi să depun un amendament, dar fără bani.”

  Mă rog, Doamne, ca labilul labbist să aibă cale de consultanţă de specialitate la un medic psihiatru, capabil să-i traducă, pe limba lui pieritoare, gravitatea simptomelor de Alzheimer, fiindcă uită de la mură pân’ la factură, ba chiar , mai laborios, pretinde că manipulanţii camerei ascunse i-au rămas datori vânduţi, din momentul în care au început cu 12.000 euro cumpărătoarea inversă (de dus până la 100.000 euro), iar el-săracul!- cică a pierdut timpul… pentru ei. Nu mă-nnebuni! Mai zice că nu a cerut bani, dar îi pretinde cu aceeaşi frenetică amnezie.
  În schimb, parşivul Severin are ţinere de minte a trocului „Time is money”, motivat de banii duşi pe apa sâmbetei, mai pe româneşte: şi ud şi cu banii luaţi… în contumacie.

  Păi, şi eu şi oricine ar pretinde bani, ca interpusul cu bâta-n balta consultării, şi ne-am prezenta cu picioarele la încasare, de exemplu într-un restaurant- „Lacul lebedelor ude”-, dar donatorul nu ne mai onorează cu prezenţa sau cu şpaga, am zice că am pierdut timpul… degeaba. Dacă ne trezim şi turnaţi pe deasupra, cu hârdăul, duşul rece din cap până-n picioare nu ne mai spală de rahat nici cu supradoza de hidrogen peste oxigenul tras din toată Dunărea itinerariului european.

  Culmea nesimţirii scufundatului, dus cu pluta pe apa cu pricina, este pretenţia lui de a se crede plutitor-nemuritor la suprafaţă, după principiul lui Adi Parshimede: „Un corp de aşa-zişi consultanţi, scufundat într-un lichid pentru şpăgari mizerabili, este împins de jos în sus cu o forţă egală cu greutatea eurofacturierului parlamentar de neînlocuit”

  Contrar principiului lui Parşimede, eu cred că timpul nu-i pierdut, fiindcă Parchetul General poate să se autosesizeze -pe româneşte- cu practica deloc inedită a şpăgarilor scufundaţi în obiceiul autohton al stoarcerii de bani… după spălare la suprafaţă prin simpla maşinărie de consultat donatorul de bani albi pentru zilele mituiţilor.

  Metoda „ şpăgii de jurisconsult” a fost obosită şi de recentul arestat preventiv într-un dosar al vămuirii, avocatul Marius Stăncescu, după ce şi-a extins relaţiile internaţionale asupra donatorului italian Antonio Celestini.

  Rolul contractului de consultanţă este acela de a oficiliaza nu doar şpaga în sine ci mai ales sursa de finanţare, înregistrabilă în contabilitatea donatorului, adică deductibilă pe cheltuieli înainte de eventuala impozitare pe profit (altfel, donatorul-mituitor ar fi nevoit să-şi procure sursele din bani negri sau din venitul net, în condiţii mai riscante sau nerentabile)

  Consultantul mascat nu oferă altceva decât influenţă în trafic, cu trocul negru pe alb, mită contra: moliciune la control (vamal, fiscal, judiciar), pază şi protecţie în infracţionalitate acoperită, facilităţi şi scutiri fiscale, licitaţii trucate, trocate şi tocate, transferuri diverse (serviciu, persoane, terenuri şi alte imobile), procese („de conştiinţă”) câştigătoare, legislaţie favorabilă (tagma legiuitorilor să trăiască… pe picior mare!) ş.a. De la sublimul graniţelor noastre până la ridicolul internaţional nu-i decât un pas.

  Colac de salvare peste pupătorul consultativ de euromălai, când mito(consul)manul autohton este scăpat peste graniţă cu obiceiurile casei de toleranţă, dezvoltate de democraţia confiscării, ne-am aranjat recunoaşterea internaţională a capacităţilor româneşti paranormale, în materie de furtişaguri grosolane. Propunerea jurnalistică s-a portrivit ca o mănuşă peste educaţia primită în cei de trei ori 7 ani de-acasă.

  Ar fi aproape onorant, pentru parşivenia lui Severin, să facă echipă cu figuri de altă provenienţă naţională, dacă aceştia nu s-ar arăta afectaţi de aroma pestilenţială a materiei în care s-au băgat. Rămâi mască, după ce vezi cum mascatul neconsultat al României confundă şpagomania pe faţă cu masca de gaze şi protecţie climatică a nesimţirii caractristice.

  Dacă nu factura, filosof (sp)era şi mai lungea boala labbistului cu vorba, dar cea mai mizerabilă urmă a escrocului internaţional este tocmai umblatul lui cu mănuşi, în speranţa deşartă că amprentele lui nu vor fi depistate, odată ce cărbunele încins în corpul delict va fi fost scos cu mâna lui Sebastian Bodu.
  Asta-i prea de oaie neagră! Ca o adiere, Severin, cu mănuşi chirurgicale, căuta să consulte doar capra vecinului… mai profund decât rotula ginecologică din bătaia vântului.

  Condiţiile lui sterile de lucru şi decontare pretenţioasă sunt demne de ferma animalelor pesediste, reprezentative la nivel european, bune de adăpat prin intrare la apă cu euroscufundătorul Parşimede, cap de listă… neagră.

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  21 martie 2011 la 14:18

  Crengulin, bine argumentat! 🙂

  Apreciază

 • 20. Băşcăliosul  |  21 martie 2011 la 14:19

  Saluttare!
  Erată: vorba acestui „labil”

  Apreciază

 • 21. noradamian  |  21 martie 2011 la 14:23

  Bsk, o demonstraţie excelentă privind modul de utilizare a consultanţei drept paravan pentru corupţie de către expertii dîmboviţeni. Iar principiul lui Adi Parshimede ( 😆 ) „Un corp de aşa-zişi consultanţi, scufundat într-un lichid pentru şpăgari mizerabili, este împins de jos în sus cu o forţă egală cu greutatea eurofacturierului parlamentar de neînlocuit” ar trebui pus în ramă! Ei uite, că urciorul lor n-a mai mers la apă 😀

  Apreciază

 • 22. Creanga  |  21 martie 2011 la 14:33

  Mr B Supercalifragilistic

  In reluare

  Anomalia apei inghetate
  Si a politicii de dat din coate
  Ramai mereu la suprafata
  Plutind mereu fara de greaţa
  Temperatura de va creste
  Politica de doi lei se topeste
  Bagati socialistilor lemne pe foc
  Ca poate veti scapa de Boc
  N-o s-aveti timp sa va bucurati
  Ca nici nu stiti peste cine dati

  Apreciază

 • 23. Băşcăliosul  |  21 martie 2011 la 14:40

  Creangă,
  Vorba rătăcitului din oglindă:
  -Intraţi cu noi la apă, ca Parşimede, fiindcă nici nu ştiţi ce pierdeţi!

  Apreciază

 • 24. Creanga  |  21 martie 2011 la 14:49

  B
  Anomalia apei si a politicii ii tine la suprafata, cu cat spun mai multe prostii cu atat se dilata. Densitatea cea mai ridicata a apei se gaseste la fundul baltii, acolo, la 4 grade stau ascunsi pesti amortiti de mare potential. Inca o generatie si poate vine primavara, s(l)oiurile politice urmand sa dispara.

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  21 martie 2011 la 14:57

  Si-a dat demisia si slovenul:
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-8412243-slovenul-zoran-thaler-dat-demisia-din-functia-eurodeputat-urma-scandalului-lobby.htm
  Doar hidroeroul SEVERIN rezistă! Probabil se va plânge si la CEDO 😆

  Apreciază

 • 26. Băşcăliosul  |  21 martie 2011 la 15:00

  Tot sperăm, da’ până când?
  Timpul consumat e deja de speriat până şi rostul speranţei.

  Apreciază

 • 27. Băşcăliosul  |  21 martie 2011 la 15:11

  Oameni buni, cer scuze pentru menţiunea privind calea PG de a se autosesiza. Abia acum am citit că s-a întâmplat deja.
  Nici despre demisia slovenului nu am ştiut, doar am dat cu presupusul optimist în diferenţele de mentalitate şi atitudine.

  Apreciază

 • 28. Creanga  |  21 martie 2011 la 15:15

  Apa Dunarii trece, Trompeta Turnu(de la sah) Severin ramane.

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  21 martie 2011 la 15:15

  Bsk, rămas singur pe metereze, ca simbol al corupţiei româneşti care rezistă până la ultimul uselist!

  Un comentariu anonim ( intre sute pe subiect) de pe HotNews:

  Severine sa nu carecumva sa cedezi! (Duminică, 20 martie 2011, 22:58)
  (Gutza [anonim])
  1.Sigur imaginile sunt trucate, tu ai experienta de la Patriciu.
  2.Sigur tu nu esti vinovat, tu ai experienta de la Vintu.
  3.Sigur tu nu ai acceptat sa primesti spaga, tu ai experienta de la A.Nastase.
  4.Sigur tu nu ai mintit in declaratii, tu ai experinta de la Iliescu.
  5.Sigur tu ai vrut sa faci un bine romanilor (la vreo 2-3), tu ai experienta de la Ponta.
  6.SIGUR TU NE-AI FACUT DE RISUL LUMII, TU AI EXPERIENTA DE LA VADIM!

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  21 martie 2011 la 15:18

  Creangă,perseverenţa asta a jegului de a rămâne în văzul lumii, ba de a mai si pleda nevinovat la televiziile jegurilor, într-un fel ne e necesar pe aici: să vadă tot poporeanul pe cine a votat 🙄

  Apreciază

 • 31. Băşcăliosul  |  21 martie 2011 la 15:19

  Mişto comentariul de pe HN! 🙂

  Apreciază

 • 32. noradamian  |  21 martie 2011 la 15:21

  Da, excelent 🙂

  Apreciază

 • 33. Creanga  |  21 martie 2011 la 15:23

  Adriene vezi cum esti
  Dupa hidrogen te dosesti
  Ai si tu putin curaj
  DEenu, te saltam la baraj

  Nora, poporeanul nu intelege, el doar se uita.

  Apreciază

 • 34. Creanga  |  21 martie 2011 la 15:33

  Noi privim, nu gandim
  Ca ca el nu mai gasim
  Il votam inca o data
  Chiar daca cu apa se-mbata

  Apreciază

 • 35. Un tanar de stanga  |  21 martie 2011 la 16:48

  18
  B
  e grooaaaaaznic de bun
  🙂 🙂

  Apreciază

 • 36. paul bacosca  |  21 martie 2011 la 17:13

  E si el un bolsevic precum toti ceilalti din clasa politica romaneasca! Traieste cum stie, cum poate si cum este, nimic nou pe plaiurile romanesti.
  S-ai lasam sa se umfle de atata avutie, ca poate doar vor exploda si asa vom scapa si noi de ei!

  Apreciază

 • 38. snapshot  |  21 martie 2011 la 17:52

  urmariti discutia cu reporterul. nenorocitul a luat banii pe amendamentul altui roman, intamplator din opozitia de acasa:
  http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/209562/Un-eurodeputat-roman-dispus-sa-vanda-informatii-presei.html

  Apreciază

 • 39. noradamian  |  21 martie 2011 la 18:04

  snapshot, nefericitul văzându-se descoperit, vrea să-i tragă si pe alţii, se apără atacând 🙄
  http://www.ziare.com/adrian-severin/parlamentul-european/adrian-severin-o-rusine-fara-margini-1083060

  Apreciază

 • 40. Băşcăliosul  |  21 martie 2011 la 18:22

  TDS 35,
  Tinere, ce groaznic eşti! 🙂

  Nora 37,
  Severin constituie profilul robot al absolventului-lector-îndobitocitor, format tipizat-eşalonat, al Academiei „Ştefan Gheorghiu”.

  Printre mulţimile de aberaţii pregătite de suflul post-revoluţionar, îndoctrinat cu argumentaţia justificativă a confiscărilor de tot felul, a enunţat o puzderie de sofisme în apărarea intangibilităţii corupţiei din sistemul judiciar, intrate apoi în circuitul propagandistic, adică preluate de combatanţii salvării cu frontul (de ambulanţă naţională telegnică) în producţia de serie prin îndobitocire.

  Apreciază

 • 41. luminita  |  21 martie 2011 la 18:38

  Buna ziua de la capatul tunelului , lumeee!

  Apreciază

 • 42. luminita  |  21 martie 2011 la 18:47

  Ce sa ii ceri acestui creator de umbra , acestui spirit constipat, care se da pe sticla cu tupeu ,care in loc sa se ascunda dreaqu’ in munti, in pesteri, in bunker, undeva, se da ofuscat .
  Mai ramane sa zica si ca a facut un imens sacrificiu personal , in numele onoarei si a iubirii de patrie , pentru a demasca putreziciunea ziaristilor capitalisti.
  Sa-ti fie rusine, adrian severin!
  cu litere mici ti se va scrie numele de azi inainte. :mrgreen:
  Asta nu e penal , e oopenal.

  Apreciază

 • 43. luminita  |  21 martie 2011 la 19:16

  De cand sunt aici o singura data am auzit la stiri pronuntandu-se roman/Romania. Era un minireportaj realizat in Viena, cu o romanca prostituata, care fusese desfigurata de un client cu ulei fierbinte si acum cerea bani ca sa-si repare fatza. Ca onoarea ramanea nereparata, fireste.
  Acum e a doua oara .
  De data asta e vorba de un prostituat. Si tot cu onoarea ramasa nereparata.

  Apreciază

 • 44. tiberiuorasanu  |  21 martie 2011 la 19:18

  Salut !

  Oarecum, off/topic 😀

  http://www.youtube.com/watch_popup?v=XKRj-T4l-e8&vq=large

  Apreciază

 • 45. skorpion  |  21 martie 2011 la 20:08

  buna seara,

  ce intelegeti din postarea lui marius delaepicentru?????
  multa lume este ingrijorata, idem si eu

  http://delaepicentru.wordpress.com/2011/03/22/anunt/#comment-1424

  Apreciază

 • 46. dictaturajustitiei  |  21 martie 2011 la 20:22

  Bună! Ca de obicei pe fază !

  Apreciază

 • 47. noradamian  |  21 martie 2011 la 21:10

  DJ, salut si multzam

  Apreciază

 • 48. noradamian  |  21 martie 2011 la 21:13

  lumi, exact asta spune acum prostănaku, bun prieten cu hidrogenatu pe TVR1: un om integru, care si-a pus toată viaţa în slujba interesului naţional ” in numele onoarei si a iubirii de patrie” 😉

  Apreciază

 • 49. noradamian  |  21 martie 2011 la 21:16

  tibi, servus, 44, off-topic sau mai putin, dar minunat! 🙂

  Apreciază

 • 50. noradamian  |  21 martie 2011 la 21:16

  skorpion, sunt intrigată, mai ales că de alaltăieri (când a dat un click si aici pe „like”, la postarea cu „miracolul”) pauză! n-a mai apărut nici măcar cu un comentariu pe nicăieri, nici pe blogul lui. Totusi, ultimele două postări sunt destul de stranii. Acum trebui să se lumineze de zi la ei, poate aflăm ceva. Posibil să n-aibe curent, posibil să-i fi fost hakerit blogul, să fi fost amenintat, cine stie 😦 Sper să nu i se fi întâmplat nimic rău lui si familiei si să reapară cu noutăţi. 🙄

  Apreciază

 • 51. skorpion  |  21 martie 2011 la 21:27

  Regina Elisabeta a II-a, George W. Bush si Traian Basescu mor si ajung in
  iad. Dupa un timp, Elisabeta:
  – Mi-e dor de Anglia ! Vreau sa sun in Anglia sa vad ce face lumea acolo.
  Suna regina, vorbeste cam 5 minute si apoi il intreaba pe Diavol:
  – Cat iti datorez pentru convorbirea asta?
  – 5 milioane $.
  Semneaza regina cecul de 5 milioane $ si se duce la cazanul ei…
  Dupa cateva momente, Bush, tipa:
  E randul meu! Vreau sa sun si eu sa vad ce se intampla in Statele Unite,
  ce fac americanii! Suna Bush, vorbeste cam 10 minute, dupa care il
  intreaba Diavol:
  – Cat iti datorez pentru convorbirea asta?
  – 10 milioane $.
  Bush, cu o privire taioasa, semneaza un cec de 10 milioane de $ si se duce
  la locul lui… Vazand acestea, Basescu solicita si el, pe un ton
  vehement:
  – Vreau sa sun in Romania , sa vad ce fac romanii, daca au scapat de
  coruptie? Vreau sa
  vorbesc cu ministrii, cu deputatii, vreau sa vorbesc cu toti!
  Suna Basescu in Romania , sta la telefon vreo 2 ore, vorbeste cu toate
  neamurile, cu toti prietenii, cu toti deputatii si ministrii… Dupa ce
  termina de vorbit, se pregateste sa-i plateasca Diavolului: – Scuze, am
  stat cam mult… Cat iti datorez?
  – Un dolar…
  – Poftim?!?!? Doar un amarat de dolar??
  -Pai, da… Ca daca suni dintr-un iad in alt iad, e convorbire locala …

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  21 martie 2011 la 21:36

  skorpion, 🙂

  Apreciază

 • 53. luminita  |  21 martie 2011 la 21:58

  Foarte ciudata tacerea lui Marius Delaepicentru.
  Indiferent ce probleme ar fi avut cu computerul sau cu blogul putea intra de pe alt laptop pe oricare dintre blogurile din Romania.
  Adresele le cunoastem toti pe de rost. Cu atat mai mult el.

  Apreciază

 • 54. Fini  |  21 martie 2011 la 22:00

  Titanul 21 martie 1685

  „Nicht Bach ! – Meer sollte er heissen…”
  Beethoven

  Nu pârâu ! – Ocean trebuia să se numească….

  Apreciază

 • 55. noradamian  |  21 martie 2011 la 22:00

  luminita, da, nu poti să nu iei in serios ce spune, nu e genul care aruncă vorbe aiurea

  Apreciază

 • 56. Fini  |  21 martie 2011 la 22:01

  Apreciază

 • 57. Fini  |  21 martie 2011 la 22:02

  Apreciază

 • 58. noradamian  |  21 martie 2011 la 22:03

  Fini, mai potrivite cuvinte nu puteau fi spuse 🙂

  Apreciază

 • 59. Fini  |  21 martie 2011 la 22:03

  Apreciază

 • 60. Fini  |  21 martie 2011 la 22:04

  Apreciază

 • 61. Fini  |  21 martie 2011 la 22:05

  Apreciază

 • 62. Fini  |  21 martie 2011 la 22:06

  Apreciază

 • 63. noradamian  |  21 martie 2011 la 22:11

  Fini, admirabilă selectie

  Apreciază

 • 64. Fini  |  21 martie 2011 la 22:27

  Nora, 🙂

  îmi pare bine că-ţi place.
  E imens, deaceea lipsesc multe. N-am ştiut bine la ce să mă opresc. Aş asculta non stop oratoriile şi cantatele.
  Astă noapte m-a apucat ora 4 dimineaţa ascultând Bach. Acuma îmi ard ochii de parcă aş avea jar sub pleoape.

  Apreciază

 • 65. Băşcăliosul  |  21 martie 2011 la 22:28

  Apreciază

 • 66. Băşcăliosul  |  21 martie 2011 la 22:28

  Apreciază

 • 67. noradamian  |  21 martie 2011 la 22:33

  Fini, da, îţi încarcă sufletul!! Sper că din tot ce ai „răsfoit” să pui rezerve si pentru altă dată

  Apreciază

 • 68. Băşcăliosul  |  21 martie 2011 la 22:39

  Apreciază

 • 69. noradamian  |  21 martie 2011 la 22:39

  Bsk, 65, minunat song

  Apreciază

 • 70. noradamian  |  21 martie 2011 la 22:50

  Bsk, 3+1, una mai plăcută ca cealaltă. Piese relaxante, numai potrivite de somn usor, multzam 🙂

  Apreciază

 • 71. noradamian  |  21 martie 2011 la 23:08

  Fini, Bsk, prieteni,

  noapte bună

  Apreciază

 • 72. Fini  |  21 martie 2011 la 23:21

  Somn uşor, Nora. 😉

  Apreciază

 • 73. Fini  |  21 martie 2011 la 23:48

  Apreciază

 • 74. Fini  |  21 martie 2011 la 23:49

  Apreciază

 • 75. Fini  |  21 martie 2011 la 23:50

  Apreciază

 • 76. Fini  |  21 martie 2011 la 23:53

  Apreciază

 • 77. Fini  |  21 martie 2011 la 23:55

  Noapte bună, tuturor. 🙂

  Apreciază

 • 78. Fini  |  22 martie 2011 la 06:54

  NEAŢA! 🙂

  Cafeaua cântată de Johann Sebastian Bach

  Apreciază

 • 79. skorpion  |  22 martie 2011 la 07:24

  neata,

  afara este soare,
  totusi vine si primavara, nu?
  🙂

  Apreciază

 • 80. Fini  |  22 martie 2011 la 07:30

  „Dacă Europa… să fie cu ochii aţintiţi asupra noastră, dacă mă pot pronunţa astfel, care lovesc soţietatea, adică fiindcă din cauza zguduirilor… şi… idei subversive… (asudă şi se rătăceşte din ce în ce) şi mă-nţelegi, mai în sfârşit, pentru care în orce ocaziuni solemne a dat probe de tact… vreau să zic într-o privinţă, poporul, naţiunea, România… (cu tărie) ţara în sfârşit… cu bun-simţ, pentru ca Europa cu un moment mai nainte să vie şi să recunoască, de la care putem zice depandă… ”

  „Pe de o parte „Răcnetul Carpaţilor”, pe de altă parte chiverniseala confraţilor; pe de o parte opoziţie la toartă, pe de altă parte teşcherea la buzunar!… Urlă târgul, domnule..”

  „Pe mine, cetăţean onorabil, pe mine, om venerabil, să vie într-o adunare publică, să mă facă falsificator… cine? ”

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/severin-nu-demisioneaza-nici-la-solicitarea-bruxelles-ului-924638.html

  Apreciază

 • 81. skorpion  |  22 martie 2011 la 07:30

  articol bun de sorin ionita

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-o-diversiune-pentru-linistea-facturilor-lui-adrian-severin-924618.html

  Apreciază

 • 82. Fini  |  22 martie 2011 la 07:32

  Skorpi, 🙂

  „Vine, vine primăvara!”

  Apreciază

 • 83. luminita  |  22 martie 2011 la 08:34

  Buna dimineata!
  „Uite, vezi unde ne aduce guvernul?
  Te pomenesti ca de la criza ni se trage.”

  „Cand nu poti ca sa mai ai printzipuri si valori…cand si rapitza s-a dus dracului de mult …eu…care dintotdeauna ….cu Mircea cel Batran si cu Vlad Tepes, care va sa zica ….”

  Apreciază

 • 84. luminita  |  22 martie 2011 la 08:39

  Un rock pentru dezmortirea neuronului :

  Apreciază

 • 85. Creanga  |  22 martie 2011 la 08:58

  Neatza lume, lume si Lumi, Lumi

  Fini de dimineata ne-a incantat, iar Skopri primavara a catat, Lumi a rasuflat usurata, pielea de mistret a fost salvata.

  Apreciază

 • 86. noradamian  |  22 martie 2011 la 10:23

  Salut 🙂 Bună cafeaua cântată de Bach băută cu prieteni 🙂
  Fini, Lumi, Skorpion, Creangă, all
  azi e mai bine decât ieri, pare-se 🙂

  O zi frumoasă!

  🙂

  Apreciază

 • 89. Un tanar de stanga  |  22 martie 2011 la 11:57

  salut

  Apreciază

 • 90. Un tanar de stanga  |  22 martie 2011 la 12:00

  si aici cenzureaza platforma 🙂 ?

  Apreciază

 • 91. Creanga  |  22 martie 2011 la 12:11

  Prins cu hidrogenul dosit
  Cand de lobbisti era platit
  Nu intelege c-a luat teapa
  Iar Severinul intra la apa

  Apreciază

 • 92. luminita  |  22 martie 2011 la 14:33

  Apreciază

 • 93. Un tanar de stanga  |  22 martie 2011 la 20:54

  Frumos oldule

  Apreciază

 • 94. Băşcăliosul  |  22 martie 2011 la 21:02

  Saluttare!
  Exceptional, Mr. Old!

  Apreciază

 • 95. Băşcăliosul  |  22 martie 2011 la 21:03

  Apreciază

 • 96. tiberiuorasanu  |  22 martie 2011 la 21:05

  Off topic : preşedintele va ţine o conferinţă de presă în scurtă vreme.

  Apreciază

 • 97. skorpion  |  22 martie 2011 la 21:08

  wonderful „Memory”
  mersi,

  good evening.

  Apreciază

 • 98. Creanga  |  22 martie 2011 la 21:12

  Bine ca ai venit Skorpi sa iei suta, eu nu indrazneam, o poti dona lui TOG.
  Asta seara una rece, una calda: TOG are probleme, Marius a revenit din plimbarea pe insula.

  Apreciază

 • 99. Un tanar de stanga  |  22 martie 2011 la 21:31

  New Yorker cover, March 28, 2011
  http://newyorker.tumblr.com/post/4003263919/in-this-weeks-issue-evan-osnos-on-the-earthquake

  Apreciază

 • 100. skorpion  |  22 martie 2011 la 21:32

  @creanga,

  ce-i cu Tog, fug pe blogul lui, poate aflu de acolo..
  chiar sincer imi pare rau daca are probleme…
  😦

  Apreciază

 • 101. Fini  |  22 martie 2011 la 22:00

  Andrew Lloyd Webber 22 martie 1948

  Jesus Christ Superstar

  Filmed primarily in Avdat,the Dead Sea and the Bell Caverns in Israel, Jesus Christ Superstar is a 1973, Oscar-nominated film adaptation of the rock opera of the same name, based on the conflict between Judas and Jesus in the last weeks before the crucifixion of Jesus. The film was directed by Norman Jewison. Ted Neeley and Carl Anderson were nominated for two 1974 Golden Globe Award for their portrayals of Jesus and Judas, respectively.

  Apreciază

 • 102. Băşcăliosul  |  22 martie 2011 la 22:09

  TDS,
  102 – Minunat! 🙂
  103- 28 martie 20411 a trecut. 🙂

  Apreciază

 • 103. Băşcăliosul  |  22 martie 2011 la 22:24

  Isuse! 🙂

  Apreciază

 • 104. Fini  |  22 martie 2011 la 22:39

  B.
  97

  musicalul „Cats” este compus tot de Andrew Lloyd Weber.
  A mai compus şi „Don’t Cry for Me, Argentina”.

  Apreciază

 • 105. Fini  |  22 martie 2011 la 22:43

  Nora 🙂

  am un comentariu în aşteptare 😥

  Apreciază

 • 106. Fini  |  22 martie 2011 la 22:44

  B.
  97

  musicalul “Cats” este compus tot de Andrew Lloyd Weber.
  A mai compus şi “Don’t Cry for Me, Argentina”.

  Apreciază

 • 107. luminita  |  22 martie 2011 la 23:01

  Am intrat sa va salut , dar nu stiu pe cine gasesc pe-aci ca numai youtuburi vad in fatza ochilor.
  Deci, io va salut . Orisicum.

  Apreciază

 • 108. skorpion  |  22 martie 2011 la 23:02

  LUMINITA,

  si eu te salut printre iutuburi,
  🙂

  Apreciază

 • 109. luminita  |  22 martie 2011 la 23:02

  Oooooooooooooooo
  Fini are un comentariu in asteptare.
  Asta sigur e tot un youtube.

  Apreciază

 • 110. luminita  |  22 martie 2011 la 23:07

  Asadar, ce poate face un emigrant intr-o atare situatie?
  Un emigrant , intr-o atare situatie , si mai ales ingrata, nu poate face decat sa-si inchida conexiunea, adica laptopul care este. Carevasazica, pe maine , sau pe curand.

  Apreciază

 • 111. Fini  |  22 martie 2011 la 23:08

  În seara asta ori calulatorul meu ori platforma funcţioneşte ca ochii mortului. Nu mai am răbdare şi vă spun tuturor „Noapte bună!”

  Apreciază

 • 112. Băşcăliosul  |  22 martie 2011 la 23:09

  1. Încerc să-mi imaginez cum ar fi să mă ademenească nevastă-mea la cină cu:
  -felul unu, supă;
  -felul doi, supă;
  -desert, supă.
  Să zicem că n-ar fi exclus să încerc acest meniu complet, ca să văd cum e.

  2. Dacă mi se face foame după 1-2 ore şi cer ceva în compensare, iar ea îmi spune că are tot supă, deja simt că nu mai sunt în stare să-mi imaginez ce ar urma.

  3. Cred că se poate întâmpla ceva mai grav, dacă în zilele şi săptămânile următoare doar pronunţă cuvântul „supă”.

  4. Deja mi se pare că înnebunesc la gândul că… ar fi în stare să-l pronunţe. 🙂

  Apreciază

 • 113. luminita  |  22 martie 2011 la 23:09

  Bineinteles nu inainte de a-l saluta pe skorpion.
  Cu toata condescendentza.

  Apreciază

 • 114. luminita  |  22 martie 2011 la 23:13

  Bascaliosul,
  supa ra-ma mai putin la miezul noptii.
  Numai la foale iti sta gandul blocat.

  Apreciază

 • 115. Băşcăliosul  |  22 martie 2011 la 23:17

  Apreciază

 • 116. luminita  |  22 martie 2011 la 23:52

  Dar cel mai tare tot Dorobantu e.
  Parerea mea. De emigrant.

  Apreciază

 • 117. luminita  |  23 martie 2011 la 00:04

  Si acum pentru Fini ,

  Apreciază

 • 118. luminita  |  23 martie 2011 la 00:06

  Fara gluma , va spun noapte buna.

  Apreciază

 • 119. Fini  |  23 martie 2011 la 06:48

  Luminoaso, 🙂

  este o încântare să-l răsfoişti pe Leighton la ceas de seară. Eu am făcut-o când se crapă de ziuă şi-ţi mulţumesc.
  Mi-am început ziua cu „Nocturna” 🙂 E binevenită oricând.

  Apreciază

 • 120. Fini  |  23 martie 2011 la 06:56

  Luminoaso, 🙂

  să ai o zi cu soare!

  Apreciază

 • 121. Un tanar de stanga  |  23 martie 2011 la 07:27

  J C Superstar are o muzica foarte expresiva. Cind ma pregateam pentru arhitectura aveam profesor un arhitect ce nu stia engleza ce provenea de la tara din Banat dar care cunostea biblia si ascultind opera pe magnetofonul nostru in timp ce desena si el ne indica exact despre ce era vorba in fiecare piesa. Noi care stiam opera dar nu citisem biblia am ramas mirati.
  🙂

  Apreciază

 • 122. Un tanar de stanga  |  23 martie 2011 la 07:43

  “A world without Andrew Lloyd Webber and Tim Rice musicals would be less stable and more dangerous for all of us. ”
  ~ Margaret Thatcher on World Peace

  The song Don’t cry for me Argentina has been known to make large, hairy British men weep. Taken to heart by the British public during the Falkland Islands War, it was voted second as the song most likely to replace the English national anthem, God Save the Queen in an online poll conducted by The Sun newspaper (the first is the theme from Balamory but we’re not taking that very seriously because everyone knows Balamory is in Scotland). This is also Argentina’s National Anthem.

  Apreciază

 • 123. noradamian  |  23 martie 2011 la 08:13

  Fini, Lumi, Tibi, Bsk, Skorpion, Creangă, Oldhasu, TDS,
  prieteni,
  bună să vă fie ziua si-nsorită 🙂
  Platforma cuminţită, muzică pe alese, e OK!

  🙂

  Apreciază

 • 124. noradamian  |  23 martie 2011 la 08:14

  Postare nouă

  Apreciază

 • 125. Fini  |  23 martie 2011 la 08:21

  UTS, 🙂

  ai pus punctul pe „i” cu comentariile tale. Mulţumesc.

  J. C. Superstar este o capodoperă. Mi-a venit greu ca din 21 de clipuri să aleg doar câteva.

  Apreciază

 • 126. Fini  |  23 martie 2011 la 08:28

  UTS,

  magnetofon Kashtan? 🙂

  Apreciază

 • 127. noradamian  |  23 martie 2011 la 08:30

  Fini, abia astept s-o ascult si eu mai târziu. Oricum, stiu că place mult copiilor mei 🙂

  Apreciază

 • 128. noradamian  |  23 martie 2011 la 08:31

  Lumi, între iutuburi văd că e deplină solidaritate si-nţelegere 🙂

  Apreciază

 • 129. noradamian  |  23 martie 2011 la 08:34

  TDS, interesantă istorie! Dacă devenea imn naţional al Engliterei nu mai ajungea hit al Madonei 🙂

  Apreciază

 • 130. Fini  |  23 martie 2011 la 08:36

  Nora, 🙂

  să ai o zi faină!

  Apreciază

 • 131. noradamian  |  23 martie 2011 la 08:41

  Fini, multzam şi ţie!

  🙂

  Apreciază

 • 132. Viorel Grecu  |  8 mai 2011 la 16:45

  Interesant articolul !

  Apreciază

 • 133. noradamian  |  7 octombrie 2016 la 08:02

  Reblogged this on Gradina de hartie and commented:

  Eveniment! Hidroparlamentarul Severin reia într-o formulă juridică nouă chestiunea de interes național a surplusului de hidrogen din apă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.628 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.628 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: