Raţe şchioape şi gâşte îndopate
1 aprilie 2011 at 12:46 noradamian 167 comentarii
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a explicat, joi, ca expresia „lame duck” (rata schioapa) pe care ar fi folosit-o, potrivit traducerii presei romane, pentru a caracteriza guvernul Romaniei intr-un document atribuit WikiLeaks este o expresie colocviala in SUA, si nu are o incarcatura critica. Mai mult, diplomatul a precizat ca expresia se referea la guvernul PDL-PSD din perioada 2008-2009 si nu la actualul cabinet Boc, asa cum a speculat presa.
În jurul nevoii de energie, condiţie indispensabilă a dezvoltării economice oriunde-n lume, în general, şi de rezerve de hidrocarburi, în special, se joacă politica întregii planete: tratate, relaţii, războaie, etc, toate au legătură cu sursele de hidrocarburi. Pentru ca România să-şi poată valorifica deplin resursele energetice, guvernul trebuie să respecte agajamentul de a liberaliza piaţa energiei. Doar cu venituri obţinute din taxe nu se poate obţine capital pentru infrastructura României, nici menţine deficitul economic convenit, spunea zilele trecute dl Gitenstein, ambasadorul SUA la Bucureşti observând că reorganizarea companiilor energetice de stat în doi campioni energetici naţionali seamănă cu rearanjarea şezlongurilor pe Titanic. Fără privatizare şi investiţii de cca 10 miliarde de dolari, sectorul energetic va fi ca şi până acum, nu motorul economiei, ci piedica în calea ei. „Polonia a făcut acest lucru fără ca guvernul să piardă controlul activelor esenţiale„. …Dar România? Privind înapoi putem constata, cu tristeţe, cum, după ’89, liberă fiind, România şi-a prăduit rezervele strategice, adică ce avea mai de preţ.
Pe o scară a pierderilor de resurse, acordul economic cu Reichul lui Hitler, din 4 decembrie 1940, când cantităţi substanţiale de petrol au luat calea Germaniei ca resursă de război, a fost mai puţin păgubos decât ceea ce a urmat. Expolierea uriaşă prin Sovromuri de către sovietici, n-a fost de ajuns: în subsolul ţării încă mai erau hidrocarburi suficiente pentru ca resursa să fie cap de listă pentru politica ceauşistă de exploatare forţată, chimizare, intrarea pe piaţa petrodolarilor şi în datorii istorice. Măcar, prin înfometarea poporului, defunctul a ajuns să le achite. Un mod ironic de a părăsi statutul de dictator şi această lume forţat de ceva gloanţe ale tovarăşilor, lăsându-le pentru ospăţul de după, ce a mai rămas din resurse (destul, la acea dată). Ce inginerii au făcut energeticienii politici ai naţiei după ’89, rămâne temă de cercetare social- economică cu parfum penal. La această oră, Petrom OMV exploatează aproape integral petrolul românesc (4,5 ml tone anual) şi jumătate din cele de gaze naturale (peste 5,5 miliarde M3 anual). Iar grupul Rompetrol, cu 75,32% din acţiuni şi 51% din Rompetrol Services, e controlat aproape integral de KazMunaiGaz. Ştiind că altfel, economia se scufundă, guvernul n-are de ales, va trebui să liberalizeze preţul hidrocarburilor, asta însemnând scumpiri peste poate la consumatorii casnici. Nu ştiu dacă şi la dl. miliardar Nicolae ajutat de stat şi acum cu gaz la jumătate de preţ ca să facă îngrăşăminte.
Entry filed under: 7301634. Tags: Gitenstein, ioan nicolae, OMV Petrom, Rompetrol. KazMunaiGaz, Sovrom.
167 comentarii Add your own
Lasă un răspuns
Trackback this post | Subscribe to the comments via RSS Feed
1.
Fini | 1 aprilie 2011 la 15:11
Te salut Nora! 🙂
E bine când prin dezvăluiri apare un „deja vu” privit însă din alt unghi aşa încât apucăm să vedem şi noi cine şi cum trage de sfori.
E bine când se găseşte cineva din afară care să le pună în faţă oglinda care nu minte.
Aduc spre citire articolul lui Mircea Marian.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/frumoasa-cariera-a-baietilor-destepti-in-regimul-lui-basescu-cel-incoruptibil-925582.html
ApreciazăApreciază
2.
Fini | 1 aprilie 2011 la 15:18
Ieri am adus articolul lui Tapalagă; „Romania in WikiLeaks: Cateva teme esentiale. Efectul de turnesol (I)”. Astăzi a publicat partea a doua: „.Romania in WikiLeaks: Pretul loialitatii si dublul discurs romanesc (II)”. Putem reflecta pe marginea lui.
http://www.hotnews.ro/stiri-8463023-romania-wikileaks-pretul-loialitatii-dublul-discurs-romanesc.htm
Ne revedem pe înserate. 🙂
ApreciazăApreciază
3.
luminita | 1 aprilie 2011 la 16:10
$$_____________________________________$$$
$??$__________________________________$??$
$???$$______________________________$$??$$
*$$????$$,*_____________________*,$$???$$*
*$$$??????$$,,_______________,,$$?????$$$*
____$$$??????$$$_ _._____.___$$$???????$$$
___$$$????????$$,_’.____.’_,,$$????????$$$
___$$$$$??????$$$,, ‘.__,’_$$$????????$$$$
____$$$?????????$$$$..:..$$$$?????????$$$
_______***$$??????$$@@$$??????$$****
_________,,,$$*$????$$@????$$,,,,,,
_____,,$$?????????$$*@@*$$???????$$$,,,
____*$$$????????$$$*@@*?????????$$
___,,*$$$????????$$__.@.__*$?????????$$$,,
_,,*___*$$??????$$$___*___*$???????$$*__ *’,,
*____,,*$$?????$$$_________$????????$*,,____ *
______,;$*$,$$**’____________**’$$***,,
____,;’*___’_.*__________________*___ ‘*,,
,,,,.;*____________–____________ _ ____ ‘**,,,,
ApreciazăApreciază
4.
luminita | 1 aprilie 2011 la 16:12
Am vrut sa desenez o ratza schioapa dar mi-a iesit un iepuras.
😳 😳 😳
ApreciazăApreciază
5.
Creanga | 1 aprilie 2011 la 16:22
Salutare,
Bombo tu mi-ai furata ratza, da-mi-o inapooooi, ca de nu eu vin cu pusca si cu doi copooooi.
ApreciazăApreciază
6.
Băşcăliosul | 1 aprilie 2011 la 17:08
Postare super, de stârnit pofta de scormonire a adevărului despre România titanicilor !
La noi se aranjeată şezlongurile, dar n-avem Titanic. Folosim pluta cu prea mulţi plutaşi şi, pe deasupra, foarte pricepuţi în scormoniri, scufundări şi înecuri.
De fapt nici şezlonguri n-avem şi, în locul lor, folosim cuie. Cu vârful în sus, c-aşa ne-am însuşit ordinele şi indicaţiile eşalonate, ca miliţienii mobilizaţi la plantaţii cu verdele-n sus.
Fiecare dus cu pluta se aşează cu ce-l doare şi lucrează intens la dat găuri în plută, cu sfredelul şi cu toată încărcătura de plutaşi mult peste sarcina utilă, ca să ajungă mai repde la fundul bălţii.
De fapt, după ce stocul de peşte s-a epuizat, nici baltă nu mai avem; au secat-o, ca să scormonească după icre negre în mâl, inglodaţi până peste cap, c-aşa-i datoria tuturor.
Nu mai avem resurse, nu mai avem nimic de amanetat cu reverenţe, în loc de revedenţe, în schimb ştim ce avem de făcut cu preţurile: le punem la crescut perpetuu până la rupere şi le spunem omenilor adevărul gol-goluţ despre scumpirile de poveste:
-Dragi români, v-am făcut… numai bine; datorită scumpirilor v-am salvat de la inflaţie. De cumpărare, numai de bine, că oricum nu mai aveţi putere!
ApreciazăApreciază
7.
Băşcăliosul | 1 aprilie 2011 la 17:33
Lumi-Lumi!
Âsta-i unul îmbrăcat în chimono, cu mersul crăcănat, din cauza prea multor ouă şi vrea să se predea odată cu chinezăriile şi trofeul cantităţii de bani furaţi.
Ruşinea transparentă îl face plin… de Bombonervi.
ApreciazăApreciază
8.
Băşcăliosul | 1 aprilie 2011 la 17:37
Altfel strigat:
Lumi-Lumi nici nu ştii, ce „on-topic” poţi să fii !
ApreciazăApreciază
9.
ela | 1 aprilie 2011 la 17:54
si credeti ca o sa apuc in viata asta sa-i vad pe Iliescu,Nascase si Tariceanu vaicarind la usa tubulaturii ca Petcu „nici nu stiti cat bine v-am facut in astia 20 de ani”?
ApreciazăApreciază
10.
tiberiuorasanu | 1 aprilie 2011 la 17:58
Salutare grădină!
Ela
Deie Domnul deşi, eu nu prea mai cred să apuc…
ApreciazăApreciază
11.
Băşcăliosul | 1 aprilie 2011 la 18:55
De câte când citesc sau ascult din cele spuse de Mark Gitenstein, îmi revine în minte încercarea admirabilă a predecesorului său, Nicholas Taumban, de se opune introducerii unei serii de bazaconii în Codurile penal şi de procedură penală.
În fruntea apărătorilor infracţionlităţii se strofocau bancherul Bolovan Olteanu şi mafiotul mamii lui întrebătoare, marea nulitate lătrătoare, Tudorică Chiuaua. (asociat perfect cu catastrofa şi protecţia infractorilor din OUG 95/2007 toamnatică de desfiinţare a prerogativelor prezidenţiale-constituţionale privind cererile de urmărire penală a miniştrilor)
Prestaţia jalnică a lui Chiuaua- copilul neterminat nici în imitaţia posturii de ministru al justiţiei, împotriva îndrăznelii lui Taubman de a-şi băga coada sfătoasă în ţara penaliştior titanici, a găsit o mulţime de aderenţi-grohăitori din troaca uslăturlor consacrate, straşnici parteneri de dialog pe relaţia americană şi niciodată turnători în relaţii mai strânse, testiculare sau la fel de diplomatice.
Amnezia mă ajută să-mi amintesc de ambasadorul Ivan Putinovici, cum a intervenit, la fel de bine intenţinat, când ne-a dat de înţeles să spălăm putina economică, să le-o dăm curată, din inimă, fără reţineri sau prejudecăţi.
La fel l-a preocupat şi putinţele Codurilor din materie penală, sus amintite; tuna, fulgera şii ploua direct în putinică, turna cu găleata partenerilor de dialog, pentru spălarea codurilor, curăţirea spirituală a neamului de hoţi şi bandiţi… ca racheţii şi racolaţii, numai după Codul manierelor elegante
ApreciazăApreciază
12.
Băşcăliosul | 1 aprilie 2011 la 19:03
Erată la cap: „De câte ori ascult…”
Mi-a sunat telefonul taman când să şterg „când” şi să pun „ori”.
Când am revenit… de pare că nu mi-am revenit. 🙂
ApreciazăApreciază
13.
Băşcăliosul | 1 aprilie 2011 la 19:05
Ce v-am zis eu? (Doamne, cât detest lăudăroşenia asta!)
În cap era „De câte ori citesc sau ascult…”
ApreciazăApreciază
14.
luminita | 1 aprilie 2011 la 19:52
Lasa, Bsk, ca ai scris bine , pe intelesul tuturor.
Pacat ca pe Chiuaua, de ex. ,nu-l ating sfichiuirile vorbelor tale.
Nici nu citeste bloguri de atitudine ca cel de fatza, el socializeaza pe feisbuc, asa cum ii sta bine unui ciuaua fost ministru de justitie.
Pe catastrofa asta n-as fi angajat-o nici portar.
ApreciazăApreciază
15.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 20:02
Seara bună, prieteni 🙂
Acum am picat si eu de la treburi si plimbăreli.
Fini, din păcate, Mircea Marian are dreptate la virgulă în articol 😉
Urmează să citesc si ce scrie Dan Tapalagă.
ApreciazăApreciază
16.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 20:04
Lumi, ingenios modelul grafic, poate fi adaptat de la raţă la balenă 🙂
Dacă s-ar pune numere de conturi în loc de puzderia de semne de întrebare s-ar rezolva urgent niste enigme destul de cunoscute 🙄
ApreciazăApreciază
17.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 20:06
Creangă, să ne-o dea s-o punem pe varză, fir-ar să fie 🙂
Ela, Tibi, greu de crezut, că vor ajunge acolo, dar măcar au devenit subiecte de manual si studii de cercetare ale rolului lor decisiv în îndoparea gâstelor 😉
ApreciazăApreciază
18.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 20:11
Bsk., „…Nu mai avem resurse, nu mai avem nimic de amanetat cu reverenţe, în loc de revedenţe, în schimb ştim ce avem de făcut cu preţurile: le punem la crescut perpetuu până la rupere şi le spunem omenilor adevărul gol-goluţ despre scumpirile de poveste”…
Poate undeva s-or face calcule economice comparative între valorile cu care au păgubit Romania în materie de resurse, nazistii, bolsevicii sovietici,( ca străini) apoi prea iubitul ceausescu (nici unul dintre ei n-a luat zăcămintele în stăpânire, insă) si vânzătorii de după’ 89 care le-au instrăinat şi aproape le-au terminat. Cea mai mare lovitură, dintre toate cele, nenumărate, mari si mici, rămâne trecerea zăcămintelor de petrol si gaze în proprietatea OMV.
Da, si Taubman si Gitenstein n-au pregetat să ne arate, cu onestitate, de pe poziţia lor diplomatică, cum stau lucrurile…
ApreciazăApreciază
19.
ela | 1 aprilie 2011 la 20:25
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8465955-wikileaks-telegrama-ambasadei-sua-despre-motivele-pentru-care-comisia-europeana-nu-invocat-clauza-salvgardare-justitie.html
iar despre Cruella!
ApreciazăApreciază
20.
ela | 1 aprilie 2011 la 20:27
Nora,instrainarea resurselor cred ca e cel mai grav lucru care ni s-a intamplat.
ApreciazăApreciază
21.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 20:33
Ela, da, din păcate istoria recunoaste jaful resurselor făcute de străini ( de care doar am pomenit in postare) în timp ce constituţia, legislaţia de acum e croită anume să protejeze trădările bomboneilor& other care au făcut un rău ireversibil ţării
ApreciazăApreciază
22.
skorpion | 1 aprilie 2011 la 20:50
salve, all,
si eu consider ca instrainarea resurselor din pamint este o chestie nasoala facuta in primul rind de cetatenii acestei tari; apoi ii acuzam pe straini.
Mai ales atunci cind nu este stare de razboi.
vinovat este vinzatorul si nu cumparatorul, care poate cere si luna de pe cer, important este sa fii capabil sa refuzi si sa ceri pretul bun astfel incit afacerea sa devina win-win.
ApreciazăApreciază
23.
Fini | 1 aprilie 2011 la 20:57
SERGHEI RAHMANINOV 1 aprilie 1873.
Ultimul romantic.
ApreciazăApreciază
24.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 20:58
Skorpion, active de acest fel, sunt strategice. De ele, în ultimă instanţă, depinde suveranitatea statală.A vinde rezervele strategice ale unui stat, dreptul de exploatare a resurselor naţionale de energie altora, condamnă statul la dependenţă fără drept de apel. Şi ţara, ca fiind de categorie inferioară. 😦
ApreciazăApreciază
25.
Fini | 1 aprilie 2011 la 20:59
ApreciazăApreciază
26.
Fini | 1 aprilie 2011 la 21:00
ApreciazăApreciază
27.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 21:01
Fini, bine ai revenit cu romanticul Rahmaninov 🙂
ApreciazăApreciază
28.
Fini | 1 aprilie 2011 la 21:02
ApreciazăApreciază
29.
skorpion | 1 aprilie 2011 la 21:02
fini,
zametchatelnyii Rahmaninov!
danke
ApreciazăApreciază
30.
Fini | 1 aprilie 2011 la 21:03
Servus Nora! 🙂
ApreciazăApreciază
31.
Fini | 1 aprilie 2011 la 21:04
Salve Skorpi! 🙂
Vom Herzen gern!
ApreciazăApreciază
32.
Fini | 1 aprilie 2011 la 21:05
ApreciazăApreciază
33.
Fini | 1 aprilie 2011 la 21:06
ApreciazăApreciază
34.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 21:10
Fini, Somewhere in time!!! 🙂 Thank you! Nu-s cinefilă, dar filmul ăsta e de pus de o parte. Si se potriveste perfect cu muzica lui Rahmaninov (cea din film) dar si a celorlalte clipuri pe care le-ai selectat 🙂
ApreciazăApreciază
35.
Fini | 1 aprilie 2011 la 21:21
Nora,
Rahmaninov place câtorva dintre prietenii Grădinii. 🙂
ApreciazăApreciază
36.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 21:22
Fini, sunt convinsă 🙂
ApreciazăApreciază
37.
Arizonianul | 1 aprilie 2011 la 21:23
Fini dragă,
ai un 10 de la mine, plus „Magna cum laude” pentru acel fantastic de straniu şi de sensibil „Somewhere in time”, pe care mi l-ai readus în amintire…
Oameni buni, dacă aveţi cum, încercaţi să-l vedeţi!
Merită tare mult a-l ţine pe lista filmelor de referinţă.
(Desigur, gusturile nu se discută, dar eu vă vorbesc de lista mea de filme de referinţă!).
Nu ştiu cum, dar mă trimite, într-un fel, la marele nostru Mircea Eliade…
ApreciazăApreciază
38.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 21:26
Arizona, salut 🙂
ApreciazăApreciază
39.
oldhashu | 1 aprilie 2011 la 21:26
Bună seara, dragilor! 🙂
Unde se găsesc diamantele, mai ales că unul dn ele este ROMÂN!
Surpriza este la minutul 2’50” ❗
Observați reacțiile blazaților din cele două jurii! 😀
Astă seară, în prima semifinala la PROTV, a fost magistral cu Adaggio lui Albinoni !
ApreciazăApreciază
40.
Fini | 1 aprilie 2011 la 21:27
Nick salut! 🙂
mă bucur că-ţi place.
E rândul meu să-ţi mulţumesc frumos pentru ceeace îmi trimiţi.
ApreciazăApreciază
41.
oldhashu | 1 aprilie 2011 la 21:27
Scuze, am uitat „argumentul”!
ApreciazăApreciază
42.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 21:27
Old, salut, un motiv să ne bucurăm 🙂
ApreciazăApreciază
43.
Fini | 1 aprilie 2011 la 21:29
Old salut! 🙂
Nu am urmărit. 😥
ApreciazăApreciază
44.
skorpion | 1 aprilie 2011 la 21:30
pot sa pun si eu ceva de Rahmaninov?
ApreciazăApreciază
45.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 21:33
Narcis Iustin Ianău, un fenomen!! 😀
ApreciazăApreciază
46.
Băşcăliosul | 1 aprilie 2011 la 21:37
On-topic!
ApreciazăApreciază
47.
Băşcăliosul | 1 aprilie 2011 la 21:38
ApreciazăApreciază
48.
skorpion | 1 aprilie 2011 la 21:41
sper ca Iustin Narcis sa cistige locul I, nu ca Susan Boyle care a cistigat in final……..locul II si o trupa de dansatori locul I.
dreptatea cu ochiul spart comme d’habitude…
ApreciazăApreciază
49.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 21:41
Skorpion, krasivoe spasiba 🙂
ApreciazăApreciază
50.
skorpion | 1 aprilie 2011 la 21:42
nora, pojaluista
🙂
ApreciazăApreciază
51.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 21:44
Bsk, Abba, rămâne şi la ‘the end of the world’ Abba 🙂
ApreciazăApreciază
52.
Fini | 1 aprilie 2011 la 21:44
Skorpi mulţumesc! 🙂
Corurile ruseşti sunt formidabile, au culoare lor specifică pe care le-o dă vocile bărbăteşti, iar Rahmaninov a scris parcă inspirat de Cer Liturghia din care este extras imnul pe care ni l-ai adus.
ApreciazăApreciază
53.
skorpion | 1 aprilie 2011 la 21:45
fini,
chiar ma bucur ca ti-a placut;
🙂
ApreciazăApreciază
54.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 21:47
Şi Eagles, si-au câstigat locul definitiv 🙂
ApreciazăApreciază
55.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 21:48
Fini, Skorpion, da, are ceva îngeresc corul acela interpretând Rahmaninov
ApreciazăApreciază
56.
Un tanar de stanga | 1 aprilie 2011 la 21:53
Salut 🙂
Gonzalo Rubalcaba aici cu Chick Corea
ApreciazăApreciază
57.
oldhashu | 1 aprilie 2011 la 21:56
@ Fini 32, multumesc! 🙂
Realizat în 1980, la noi a ajuns câțiva ani mai târziu cu un titlu cam chinuit. A arătat a altă față a lui Superman și a Doctor Quin, adică Cristopher Reeve și Jane Seymour, un film de o frumusețe stranie ce nu prea intră în canoanele Hollywood-ului!
@ Mr Arizona, sanatate! 🙂
Dacă îți place și „Călăuza” lui Tarkovski, cam tot din perioada aia dar dincoace de „zid”, inseamna că ne intâlnim in preferințe! 😀
ApreciazăApreciază
58.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 22:03
Tds, salut! Admirabil dialog muzical, multzam! Buni, băieţii 🙂
ApreciazăApreciază
59.
oldhashu | 1 aprilie 2011 la 22:05
Poate cei cu „vechime” își mai amintesc de piesa câstigătoare de concurs EUROVIZIUNE cu care s-au consacrat cei patru ABBA:
ApreciazăApreciază
60.
Un tanar de stanga | 1 aprilie 2011 la 22:06
Tot Gonzalito 🙂 Rubalcaba cu Ivan Lins, Joao Bosco
Incompatibilitatea geniilor
ApreciazăApreciază
61.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 22:17
Old, piesa pe cât de cunoscută, pe atât de frumoasă 🙂
ApreciazăApreciază
62.
oldhashu | 1 aprilie 2011 la 22:22
Tds, salut! 🙂
Da’ de ăștia îti amintești, au fost și-n Ro pe la sfârsitul anilor ’60!
Mamă, ce țoale cu fireturi și ceaprazărie pe ei…
Ani de zile am tot sters praful de pe mapa LP-ului vinil Electrecord cu poza lor!
Cu discul nu prea aveam contact că nu mă pasiona „latino”…
ApreciazăApreciază
63.
Fini | 1 aprilie 2011 la 22:24
UTS salut! 🙂
João Bosco e Gonzalo Rubalcaba e nou pentru mine. Portughez?
Scrie câteva cuvinte despre el ,te rog. Am căutat dar n-am găsit decât clipuri.
ApreciazăApreciază
64.
Fini | 1 aprilie 2011 la 22:28
Old,
62
cu Luis Alberto del Parana
ApreciazăApreciază
65.
Băşcăliosul | 1 aprilie 2011 la 22:31
🙂
ApreciazăApreciază
66.
Fini | 1 aprilie 2011 la 22:34
ApreciazăApreciază
67.
Un tanar de stanga | 1 aprilie 2011 la 22:38
fini 63 salut
Gonzalo Rubalcaba este pianist faimos de jazz latino. E cubanez care impreuna cu chucho valdez -tot cubanez – uriasi pianisti de jazz
In prima piesa Spain cintata cu Corea in Japonia e un pariu. Corea a cintat Spain cu multi pianisti .(Hiromi Uejhara etc)
A doua piesa este cu un grup brazilian de jazz.
Observi ca samba – fara tobe = jazz – bosanova = in Brazilia
in timp ce la New York se cheama salsa acest latino jazz
ApreciazăApreciază
68.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 22:38
Bsk, 65, e de „noapte bună?”
Somn usor, atunci 🙂
ApreciazăApreciază
69.
Fini | 1 aprilie 2011 la 22:38
ApreciazăApreciază
70.
Fini | 1 aprilie 2011 la 22:40
Mulţumesc UTS.
ApreciazăApreciază
71.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 22:44
Fini, frumoase „Nopţile din Paraguay” cu muzica asta 🙂
ApreciazăApreciază
72.
Fini | 1 aprilie 2011 la 22:47
recidivez cu Rahmaninov.
ApreciazăApreciază
73.
Fini | 1 aprilie 2011 la 22:48
ApreciazăApreciază
74.
Un tanar de stanga | 1 aprilie 2011 la 22:55
Rubalcaba cinta jazz afro-cuban fiind descoperit de Gizzy Gillespie (Vezi o noapte in Tunesia si one note samba )
Hai sa va dau si ceva mai „simpu”: Brubeck din care vedeti superioritatea jazzului –
Saruta-ma mult
ApreciazăApreciază
75.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 22:57
Fini, Rahmaninov are căutare deosebită şi datorită acestor aranjamente moderne, sunt atractive 🙂
ApreciazăApreciază
76.
skorpion | 1 aprilie 2011 la 22:58
noapte buna, LION!
🙂
ApreciazăApreciază
77.
Fini | 1 aprilie 2011 la 23:00
Nora,
71
grupul a fost foarte îndrăgit. Una din cele mai cântate melodii ale lor a fost „Malaguena”
ApreciazăApreciază
78.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 23:04
N-as proclama supremaţia unui gen faţă de altul, gusturi si gusturi, dar muzica, jazzul afro-cubanez are cu adevărat, un farmec unic 🙂
ApreciazăApreciază
79.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 23:05
Fini, multzam!
🙂
ApreciazăApreciază
80.
Fini | 1 aprilie 2011 la 23:08
UTS, 😆
tocmai am căutat ” Besame mucho” cu Los Paraguayos pentru Nora şi nu l-am găsit. Întorcădu-mă dau de al tău, sună bine.
ApreciazăApreciază
81.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 23:09
Multzam prieteni, celor care rămân le spun seară frumoasă în continuare, celorlalţi, somn usor 🙂
ApreciazăApreciază
82.
skorpion | 1 aprilie 2011 la 23:11
somn ushor, nora & everybody..
ApreciazăApreciază
83.
oldhashu | 1 aprilie 2011 la 23:12
Si acum, inainte de culcare, două „mostre” de muzică a Nordului 🙂
Care Orfeu i-a îmblânzit pe varegii de acu un mileniu daca urmașii lor au scris o asemenea muzică?!
…și puțin mai spre răsărit:
Noapte bună! 🙂
ApreciazăApreciază
84.
Fini | 1 aprilie 2011 la 23:18
Nora, vise frumoase!
ApreciazăApreciază
85.
Un tanar de stanga | 1 aprilie 2011 la 23:19
Nora 🙂 nu a fost o platitudine ce am zis 🙂
Superioritatea consta in :
Daca asculti Besame Mucho cintate de Evora si Bocelli piesa a murit deja pt ca nimeni in urmatorii sa zicem 20 ani nu o vor cinta mai bine. Jazzul iti permite sa reinvii aceiasi melodie in multe interpretari de tip jam session. De aia e uluitor jazzul. Sanie cu zurgalai dupa ce a cintat-o Maria tanase , a murit . Nu o mai poti asculta in alta interpretare. decit cea a aurei uriziceanu.
Los Parguayos sunt foarte simpatici , dar cinta la fel dupa note aceiasi melodie cintata de 100 de ani si de 1000 de trupe exact la fel dupa aceleasi note.
ApreciazăApreciază
86.
Fini | 1 aprilie 2011 la 23:20
Old,
fain, sunt două din cele mai frumoase concerte, sunt romantici.
Noapte bună! 🙂
ApreciazăApreciază
87.
Fini | 1 aprilie 2011 la 23:22
Eu ascult emisiunea lui Florian Lungu şi Godoroja pe TVR2
ApreciazăApreciază
88.
Un tanar de stanga | 1 aprilie 2011 la 23:25
Fini
Standardul e cel de mai jos sau de evora
Cum spuneam mai sus nu iti mai trebuie alta interpretare dupa Bocelli
ApreciazăApreciază
89.
skorpion | 1 aprilie 2011 la 23:25
Nora,
am uitat sa-ti spun ca mi-a placut titlul postarii tale..
ApreciazăApreciază
90.
Un tanar de stanga | 1 aprilie 2011 la 23:27
Asa ca eu il ascult pe Bocelli.
Darrrr…. cind vreau sa schimb….. ascult jazz . 🙂 De pilda Gonzalo Rubacalba cintind Besame mucho 🙂
ApreciazăApreciază
91.
Fini | 1 aprilie 2011 la 23:31
Acum se cântă:
ApreciazăApreciază
92.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 23:36
Ehe, am mai dat o tură înainte să-nchid râşniţa si bine am făcut!
🙂
Old, bună întrebare, nu stiu cine si ce i-a inspirat, dar muzica lor rămâne un dar fermecător de care ne putem bucura mereu 🙂
ApreciazăApreciază
93.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 23:38
Tds, excelent explicat plus exemplele, e ceva ce intuisem, adică simţeam că e asa, dar n-as fi reusit să spun atât de limpede. 🙂
ApreciazăApreciază
94.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 23:40
Skorpion, multzam, mai că te duce gândul la un festin ( raţă cu portocale, foie gras 😀 )
ApreciazăApreciază
95.
Un tanar de stanga | 1 aprilie 2011 la 23:42
Florian lungu este un erudit, Il ascultam acum 30 ani la radio.
Jazzul romanesc e simpatic, dar e provincial. Si muzica europeana e provinciala fata de cea din americi – In america de sud gasesti compozitori si muzicieni cel putin la nivel de Vangelis si nu unul ci multi si multe . Atita doar ca noi nu prea ii cunoastem si e pacat. Au o muzica divina si e pacat de noi ca nu ajunge pina aici. Dar cu internetul asta …. 🙂
ApreciazăApreciază
96.
noradamian | 1 aprilie 2011 la 23:42
Vise plăcute 🙂
ApreciazăApreciază
97.
Un tanar de stanga | 1 aprilie 2011 la 23:45
Nora, lasa gargara 🙂 🙂 si asculta-l pe Gonzalito cu Besame Mucho, dupa ce l-ai ascultat pe Bocelli
si zi ca mine: multumesc doamne ca sunt toti, cinta acelasi cintec dar spun lucruri atit de diferite dar frumoase 🙂 🙂
Te rog eu
ApreciazăApreciază
98.
skorpion | 1 aprilie 2011 la 23:48
nora,
vise placute cu…
🙂
ApreciazăApreciază
99.
Fini | 1 aprilie 2011 la 23:52
Ute ce au mai cântat acum:
ApreciazăApreciază
100.
Fini | 1 aprilie 2011 la 23:54
Doamne feri, bolânzi mai sunt cei de la „trenul de noapte”! Dar cântă bine.
ApreciazăApreciază
101.
skorpion | 1 aprilie 2011 la 23:55
sper ca nu-i ca nuca in perete
ApreciazăApreciază
102.
Fini | 1 aprilie 2011 la 23:59
UTS,
nu voi asculta melodia cu Bocelli, o voi reasculta cu Cezaria.
ApreciazăApreciază
103.
Un tanar de stanga | 2 aprilie 2011 la 00:01
Buna si ea , dar dupa aia il asculti pe Gonzalo ? 🙂
ApreciazăApreciază
104.
Fini | 2 aprilie 2011 la 00:03
Skorpi, 🙂
fiecare aduce melodia care-l destinde, nu te mai uita după nuci.
ApreciazăApreciază
105.
Fini | 2 aprilie 2011 la 00:05
UTS,
Ok, îl ascult acum. 🙂
ApreciazăApreciază
106.
skorpion | 2 aprilie 2011 la 00:11
in loc de noapte buna
Lucruri simple!
si videoclipul este fain
ApreciazăApreciază
107.
Fini | 2 aprilie 2011 la 00:19
Skorpi,
fain! Gute Nacht, 🙂
ApreciazăApreciază
108.
Un tanar de stanga | 2 aprilie 2011 la 00:20
frumos – 🙂
noapte buna nobile skorpion
ApreciazăApreciază
109.
Fini | 2 aprilie 2011 la 00:24
UTS,
am ascultat-o şi o voi mai asculta-o dar nu în noaptea asta, înseamnă că-mi sare somnul. 😆
E şi mâine o zi. Interesant să o ascult ziua, cu siguranţă că pricep altceva.
Somn uşor! 🙂
ApreciazăApreciază
110.
Fini | 2 aprilie 2011 la 00:25
ApreciazăApreciază
111.
Un tanar de stanga | 2 aprilie 2011 la 00:27
hehehe
fiecare ora are frumusetea ei
somn usor
🙂
ApreciazăApreciază
112.
Arizonianul | 2 aprilie 2011 la 00:58
Oldhashule dragă,
cum să-ţi spun? Cel mai nimerit ar fi că amândoi, mergem umăr la umăr, pe acelaşi trotuar şi în aceeaşi direcţie, cu acelaşi ritm al paşilor!
🙂
ApreciazăApreciază
113.
Fini | 2 aprilie 2011 la 08:09
NEAŢA! 🙂
Ochii mari! O cafea fierbinte.
ApreciazăApreciază
114.
ela | 2 aprilie 2011 la 08:58
Neata!
ApreciazăApreciază
115.
Fini | 2 aprilie 2011 la 09:48
Old,
83
neaţa bună! 🙂
Referitor la cele două „mostre” de muzică a Nordului, s-ar putea să ai dreptate gândindu-mă că este o teorie conform căreia rusii au fost un grup de varegi care trăiau pe ţărmul Mării Baltice, în Scandinavia.
Orfeu a fost ceva mai „old” şi de origine tracă, după Strabon. Este posibil să fi transmis şi umaşilor urmaşilor lui darul de a îmblânzi fiarele.
Oricum cele două lucrări aduse de tine au ca fir comun nostalgia zilelor însorite, a primăverii.
ApreciazăApreciază
116.
Fini | 2 aprilie 2011 la 09:50
ela, 🙂
neaţa bună ! Mulţumesc frumos.
ApreciazăApreciază
117.
Un tanar de stanga | 2 aprilie 2011 la 10:32
Dlor si doamnelor Nestor Torrrres ! 🙂
ApreciazăApreciază
118.
Un tanar de stanga | 2 aprilie 2011 la 10:42
Cafea cubaneza facuta de un jamaican- Nestor Torres
ApreciazăApreciază
119.
Maria | 2 aprilie 2011 la 10:48
Bună ziua, Nora şi prietenilor din grădină!
Mă simt precum cel ce ajunge cu întârziere în cel mai frumos loc din lume şi se bucură din tot sufletul de răsfăţ. Mă topesc când audiez Rahmaninov, tresalt la Concertul pentru pian al lui Grieg, ador muzica de jazz şi toată muzica bună, indiferent de stilul ei.
Vă mulţumesc pentru toate splendorile aduse aici!
ApreciazăApreciază
120.
skorpion | 2 aprilie 2011 la 10:51
neata,
un cal splendid de pe un link numai cu cai de o splendoare rara
(chiar daca este rus, 🙂
http://vikarus.deviantart.com/gallery/?offset=24#/d39zt8t
ApreciazăApreciază
121.
skorpion | 2 aprilie 2011 la 10:52
Black and White !
superbi
http://vikarus.deviantart.com/gallery/?offset=72#/d35pw7b
ApreciazăApreciază
122.
Creanga | 2 aprilie 2011 la 11:21
Neatza,
Azi program de voie?
ApreciazăApreciază
123.
skorpion | 2 aprilie 2011 la 11:22
Vad ca nu va plac caii mei…
m-am suparat + mi-am luat jucariile si …..am plecat
🙂
p.s. am glumit……….
ApreciazăApreciază
124.
noradamian | 2 aprilie 2011 la 11:38
Ziua bună, prieteni 🙂
Multzam, e tare însorit azi pe aici 🙂
ApreciazăApreciază
125.
noradamian | 2 aprilie 2011 la 11:51
Skorpion, multzam de link-uri, splendide făpturi
Maria, Creangă, Old, bună să vă fie inima
Fini, Ela, Tds, buuuune cafele: latino, cubaneze, jamaicane
🙂
ApreciazăApreciază
126.
Băşcăliosul | 2 aprilie 2011 la 13:09
Saluttare!
Skorpi 123
Am văzut doi cai frumoşi, maxim şase cai… la o căruţă. 🙂
ApreciazăApreciază
127.
Un tanar de stanga | 2 aprilie 2011 la 13:34
Sal B
Imi amintesc ca priveam cu mult dispret Hotel California – Eagles , zicind ca e muzica de consum care va fi uitata in 6 luni. M-am inselat 🙂
ApreciazăApreciază
128.
ela | 2 aprilie 2011 la 13:43
Salut,din nou!
TDS,asa ma uitam la ABBA cand a aparut;mi se parea comerciala si atat.
ApreciazăApreciază
129.
ela | 2 aprilie 2011 la 13:57
Va rog sa va uitati cu atentie pana la sfarsit.
ApreciazăApreciază
130.
luminita | 2 aprilie 2011 la 13:58
skorpion, 121,
ApreciazăApreciază
131.
Un tanar de stanga | 2 aprilie 2011 la 14:04
🙂
ApreciazăApreciază
132.
luminita | 2 aprilie 2011 la 14:08
skorpion,
mai buna e varianta aceasta:
ApreciazăApreciază
133.
luminita | 2 aprilie 2011 la 14:14
skorpion,
uite-o si pe sora lu’ 6 cai:
ApreciazăApreciază
134.
luminita | 2 aprilie 2011 la 14:16
ApreciazăApreciază
135.
luminita | 2 aprilie 2011 la 14:18
Nora, sterge , te rog, duplicatu’ lu’ 6 cai, ca doishpe e deja prea multi . 😆 😆 😆
ApreciazăApreciază
136.
Băşcăliosul | 2 aprilie 2011 la 14:22
TSD 127
„Hotel California” s-a afişat pe-aici de mai multe ori. Ultima dată am comentat despre ce şi cum răscoleşte amintiri… de-ale mele. 🙂
Longevivele au ceva… poate mai degrabă inexplicabil sau conjunctural sau ambele.
ApreciazăApreciază
137.
dictaturajustitiei | 2 aprilie 2011 la 14:31
Bună ziua la toată lumea !
Sâmbăta despre ce vorbim?
Tot de politicienii noştri ne minunăm,cât sunt de frumoşi , de culţi şi de integri?
ApreciazăApreciază
138.
Creanga | 2 aprilie 2011 la 14:35
DJ
Sambata vorbim de calarie, politicienii ne calaresc, oare de ce nu ii aruncam din sa?
ApreciazăApreciază
139.
Fini | 2 aprilie 2011 la 14:36
UTS saliu! 🙂
127
Cam elitist. Bine că nu te-am cunoscut atunci! Se pare că te-ai mai domolit şi de când te cunosc. 😆
Nici eu nu sunt mai brează. A fost o periodaă când priveam de sus orice muzică în afara celei clasice. Am făcut parte dintr-un cvintet de muzică clasică şi colegii mei, care practicau jazzul în afara programului, au insistat mult să mă alătur lor. N-a fost chip! Eu, jazz?! 🙄 Acum privesc vineri seara la emisiunile lui Florian Lungu şi stau cu gura căscată la ce spui tu.
La facultate am dat peste profesorul de folclor care cu răbdare m-a învăţat ce formidabil este melosul popular, pe mine cea cu ifose clasice în nări, pe mine cea care n-am călcat o zi măcar pe la ţară.
Eram cam aşa cum îi zugrăveşte Arghezi în „Trişca” pe „Boierii meseriei de cântec şi condei” şi care exclamă indignaţi:
…”auzi colega?
„Noi maeştri cu faimă, noi Alfa şi Omega”.
Se pare că mi-a venit mintea la cap.
ApreciazăApreciază
140.
Un tanar de stanga | 2 aprilie 2011 la 14:40
Unul din cele mai frumoase cintece. Numai porcii de francezi pot din cind in cind sa scrie ceva atit de perfect.
Exista 400 variante
Jaques Trenet face cit 10 Sarko la un loc
ApreciazăApreciază
141.
Băşcăliosul | 2 aprilie 2011 la 14:42
Dedicaţie muzicală în „Grădina publică”, pentru„Trompeta cu muştiucul decăzut dizgraţios”, Mona-Lifta Pivniceru, pentru ironia sorţii justiţiei… de a NU se fi nimerit la locul nepotrivit, cum ar fi dosarele lui Petcu sau Bombonervi (pe lângă camera de comerţ şi industria de dosare)
De urmărit până la capăt… recomandarea! 🙂
ApreciazăApreciază
142.
dictaturajustitiei | 2 aprilie 2011 la 14:46
Creangă,
ţi-am spus că mi-eşti drag?
Călătorii imaginare avem voie?
ApreciazăApreciază
143.
Fini | 2 aprilie 2011 la 14:51
UTS,
îl ascultai pe Nestor Torres; Bun improvizator! Am ascultat în continuare „Tierra Colora” care mi-a trezit nostalgii de prin anii 70,când am făcut rost de o placă şi am ascultat-o până la saturaţie. Era cu Orquesta Casino de la Playa şi solist este Carlos Diaz; mai ţin minte doar „La negra Leonor” şi „La Cachimba de San Juan”. Le-am căutat pe net vreo oră, dar nimic. Tu bolânzeşti omu’!
ApreciazăApreciază
144.
Un tanar de stanga | 2 aprilie 2011 la 14:53
Fini,
Nu e vorba de elitism. Ii comparam cu cei ce erau in aceiasi ani in Bilboard . si mi se parea ca sunt mai prejos decit Silly Love Songs, Paul McCartney and Wings
Don’t Go Breaking My Heart, Elton John and Kiki Dee
sau Disco Lady, Johnnie Taylor
2 Ai mai spus-o. Hai sa o zic si eu :
De fapt sunt la fel de rigid ca intotdeauna. 🙂 Cred ca tu te-ai schimbat un pic, sau eu am reusit sa -mi exprim rautatea mai coerent 🙂 🙂
Chiar nu sunt elitist de loc. Atunci cind pot deosebi un lucru bun de unul de calitate mai proasta il prefer pe cel bun.
Daca te pricepi sa alegi pepenele in piata il iei pe cel mai bun din granada fara sa risti ca negustorul sa strige dupa tine : Elitistoooo !!!! 🙂
ApreciazăApreciază
145.
Fini | 2 aprilie 2011 la 14:56
141 ai lăsat-o cu fregeaua trasă peste ochi.
La mer
Qu’on voit danser le long des golfes clairs
A des reflets d’argent
La mer
Des reflets changeants
Sous la pluie
La mer
Au ciel d’été confond
Ses blancs moutons
Avec les anges si purs
La mer bergère d’azur
Infinie
Voyez
Près des étangs
Ces grands roseaux mouillés
Voyez
Ces oiseaux blancs
Et ces maisons rouillées
La mer
Les a bercés
Le long des golfes clairs
Et d’une chanson d’amour
La mer
A bercé mon coeur pour la vie
ApreciazăApreciază
146.
Fini | 2 aprilie 2011 la 15:05
Sal Creangă! 🙂
139
Tu călăreşti un dulap.
ApreciazăApreciază
147.
luminita | 2 aprilie 2011 la 15:19
ApreciazăApreciază
148.
Creanga | 2 aprilie 2011 la 15:19
DJ & Fini
Poate am sa dorm pe dulap. 🙂
ApreciazăApreciază
149.
luminita | 2 aprilie 2011 la 15:21
ApreciazăApreciază
150.
luminita | 2 aprilie 2011 la 15:26
ApreciazăApreciază
151.
luminita | 2 aprilie 2011 la 15:33
ApreciazăApreciază
152.
Fini | 2 aprilie 2011 la 15:35
UTS,
145
😆 😆 Asta în legătură cu elitismul.
Pepeni-i aleg după miros, lubeniţele nu le aleg că nu-mi plac.
Până nu mi-am terminat studiile numele de care care ai amintit nu-mi spuneau absolut nimic. Ajunsă la catedră am început să aflu de ei, prin elevi. Nici nu ştiu ei ce profesori buni mi-au fost. Când intram la oră unii mă aşteptau la uşa clasei cu plăci sau cu benzi ca să le ascult . Odată sau de două ori pe lună veneau duminică la mine acasă ca să ascultăm împreună şi să ne spunem părerea.
Când mi-au crescut progeniturile au început şi ei să mă înveţe . Atunci ţin-te; casa mea mea a fost ca o gară frecventată de pletoşi cu diverse preocupări şi gusturi.
ApreciazăApreciază
153.
luminita | 2 aprilie 2011 la 15:36
ApreciazăApreciază
154.
Fini | 2 aprilie 2011 la 15:39
Luminoaso, 🙂
Helene Fischer – Und morgen früh küss ich dich wach ” ai mai dat-o. Sau o repeţi zilnic? 😆
ApreciazăApreciază
155.
luminita | 2 aprilie 2011 la 15:39
ApreciazăApreciază
156.
Creanga | 2 aprilie 2011 la 15:42
Partieeee! A intrat Lumi cu bobul.
ApreciazăApreciază
157.
Fini | 2 aprilie 2011 la 15:43
Luminoaso,
ApreciazăApreciază
158.
luminita | 2 aprilie 2011 la 15:44
Fini, 155
si ce, tu n-ai mai dat Rachmaninov de mai multe ori?
plus Mozart .
ApreciazăApreciază
159.
Un tanar de stanga | 2 aprilie 2011 la 15:46
Pentru ca ti-au placut gonzalo Rubalcaba si Nestor torres ii poti incerca si pe astia -tot jazz latino::
chucho valdez
charlie palmieri
Sergio mendez
Gato barbieri
in ce ma priveste m-am convins ca nu pot trai 200 de ani si am hotarit sa nu ascult a 4 a oara o piesa de Vanghelis ci sa incerc pe cineva nou. Si am observat ca in America de sud oamenii nu prea au auzit de Vanghelis in schimb am gasit acolo 10 ca Vanghelis. Este extraordinar ce muzica buna e in diverse locuri de care noi habar nu avem.
o alta modalitate pe care o folosesc : intreb oamenii din diverse locuri din lume – care este piesa care iti place cel mai mult si de ce iti place ? si nu ma doare nimic sa o ascult. Si asa am surprize. Eu in gradina norei ascult absolut toate utuburile puse.
ApreciazăApreciază
160.
luminita | 2 aprilie 2011 la 15:47
Creanga,
gata, bre, m-am oprit.
Da’ ai vazut ca si io pot sa scot la fix o selectie?
eeeeeeeiiiiiiii. 😆
ApreciazăApreciază
161.
Fini | 2 aprilie 2011 la 15:47
Mă retrag până mai încolo. 🙂
ApreciazăApreciază
162.
luminita | 2 aprilie 2011 la 15:48
tinere,160,
sa mori tu ca le asculti si pe alea puse de mine? 😳
ApreciazăApreciază
163.
noradamian | 2 aprilie 2011 la 15:54
Salut din nou: sâmbătă dăm o fugă cu Crengulin în China: 🙂
Postare nouă
ApreciazăApreciază
164.
Fini | 2 aprilie 2011 la 15:56
UTS,
160
mulţumesc. Poate la noapte îi caut.
Tu m-ai mai făcut să-l caut pe Johnny Răducanu – bass-ist şi când am zis hop, am văzut că ce e mai bun ai adus tu la vezeală. Mi-au mai rămas două clipuri, poate le aduc într-o seară.
ApreciazăApreciază
165.
Un tanar de stanga | 2 aprilie 2011 la 15:58
163
Luminita
Bine inteles ca le ascult. Chiar mi-am notat sa caut 2 melodii de Drafi Deutscher care cinta in anii 70 – ooh motor biner , si beng beng – asa se aud 🙂 si imi placeau mult ca pusti ce eram. 🙂 El a murit tinar. Am intrat pe utube, are multe piese dar nu am stiut sa le caut pe cele ce doream sa le reascult – o data !
ApreciazăApreciază
166.
Un tanar de stanga | 2 aprilie 2011 la 16:06
Cele mai bune ale lui Johhny Raducanu nu se exista 🙂
Doar in mintea noastra la Club A acum citeva zeci de ani in subsolul de pe Blanari http://musicmix.rol.ro/Stiri/Club-A-de-37-de-ani-beciul-hipiotilor.htm
Dupa cite un concert, venea la mijloc Johnny Raducanu ,cu scaunele de jur imprejur si cu contrabasul. si cinta singur. Apoi veneau pe rind ceilalti , nu le mai spun numele ca mi se face rau, ce muzica buna si clandestina am avut si nu a inregistrat-o nimeni sau, a inregistrat-o si nu o am eu.
Dar cum spuneam ma consolez ca in Argentina (nu am fost acolo) sunt 50 ca Johnny Raducanu 🙂
ApreciazăApreciază
167.
Băşcăliosul | 2 aprilie 2011 la 16:56
Creangă 156,
Nu te lua de Lumi! Sunt mai mulţi duşi cu bobul.
Dăm în bobi şi ne dăm magici… cu alba-neagra.
Lumi-Lumi,
Merci chérie, so schön, so schön!
ApreciazăApreciază