Raţe şchioape şi gâşte îndopate

1 aprilie 2011 at 12:46 167 comentarii

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a explicat, joi, ca expresia „lame duck” (rata schioapa) pe care ar fi folosit-o, potrivit traducerii presei romane, pentru a caracteriza guvernul Romaniei intr-un document atribuit WikiLeaks este o expresie colocviala in SUA, si nu are o incarcatura critica. Mai mult, diplomatul a precizat ca expresia se referea la guvernul PDL-PSD din perioada 2008-2009 si nu la actualul cabinet Boc, asa cum a speculat presa.

În jurul nevoii de energie, condiţie indispensabilă a dezvoltării economice oriunde-n lume, în general, şi de rezerve de hidrocarburi, în special, se joacă politica întregii planete: tratate, relaţii, războaie, etc, toate au legătură cu sursele de hidrocarburi. Pentru ca România să-şi poată valorifica deplin resursele energetice, guvernul trebuie să respecte agajamentul de a liberaliza piaţa energiei. Doar cu venituri obţinute din taxe nu se poate obţine capital pentru infrastructura României, nici menţine deficitul economic convenit, spunea zilele trecute dl Gitenstein, ambasadorul SUA la Bucureşti observând că reorganizarea companiilor energetice de stat în doi campioni energetici naţionali seamănă cu rearanjarea şezlongurilor pe Titanic. Fără privatizare şi investiţii de cca 10 miliarde de dolari, sectorul energetic va fi ca şi până acum, nu motorul economiei, ci piedica în calea ei. „Polonia a făcut acest lucru fără ca guvernul să piardă controlul activelor esenţiale„. …Dar România? Privind înapoi putem constata, cu tristeţe, cum, după ’89, liberă fiind, România şi-a prăduit rezervele strategice, adică ce avea mai de preţ.


Pe o scară a pierderilor de resurse, acordul economic cu Reichul lui Hitler, din 4 decembrie 1940, când cantităţi substanţiale de petrol au luat calea Germaniei ca resursă de război, a fost mai puţin păgubos decât ceea ce a urmat. Expolierea uriaşă prin Sovromuri de către sovietici, n-a fost de ajuns: în subsolul ţării încă mai erau hidrocarburi suficiente pentru ca resursa să fie cap de listă pentru politica ceauşistă de exploatare forţată, chimizare, intrarea pe piaţa petrodolarilor şi în datorii istorice. Măcar, prin înfometarea poporului, defunctul a ajuns să le achite. Un mod ironic de a părăsi statutul de dictator şi această lume forţat de ceva gloanţe ale tovarăşilor, lăsându-le pentru ospăţul de după, ce a mai rămas din resurse (destul, la acea dată). Ce inginerii au făcut energeticienii politici ai naţiei după ’89, rămâne temă de cercetare social- economică cu parfum penal. La această oră, Petrom OMV exploatează aproape integral petrolul românesc (4,5 ml tone anual) şi jumătate din cele de gaze naturale (peste 5,5 miliarde M3 anual). Iar grupul Rompetrol, cu 75,32% din acţiuni şi 51% din Rompetrol Services, e controlat aproape integral de KazMunaiGaz. Ştiind că altfel, economia se scufundă, guvernul n-are de ales, va trebui să liberalizeze preţul hidrocarburilor, asta însemnând scumpiri peste poate la consumatorii casnici. Nu ştiu dacă şi la dl. miliardar Nicolae ajutat de stat şi acum cu gaz la jumătate de preţ ca să facă îngrăşăminte.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , .

Mecanisme de salvare Creangă: Aventuri în China

167 comentarii Add your own

 • 1. Fini  |  1 aprilie 2011 la 15:11

  Te salut Nora! 🙂

  E bine când prin dezvăluiri apare un „deja vu” privit însă din alt unghi aşa încât apucăm să vedem şi noi cine şi cum trage de sfori.
  E bine când se găseşte cineva din afară care să le pună în faţă oglinda care nu minte.
  Aduc spre citire articolul lui Mircea Marian.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/frumoasa-cariera-a-baietilor-destepti-in-regimul-lui-basescu-cel-incoruptibil-925582.html

  Apreciază

 • 2. Fini  |  1 aprilie 2011 la 15:18

  Ieri am adus articolul lui Tapalagă; „Romania in WikiLeaks: Cateva teme esentiale. Efectul de turnesol (I)”. Astăzi a publicat partea a doua: „.Romania in WikiLeaks: Pretul loialitatii si dublul discurs romanesc (II)”. Putem reflecta pe marginea lui.

  http://www.hotnews.ro/stiri-8463023-romania-wikileaks-pretul-loialitatii-dublul-discurs-romanesc.htm

  Ne revedem pe înserate. 🙂

  Apreciază

 • 3. luminita  |  1 aprilie 2011 la 16:10

  $$_____________________________________$$$
  $??$__________________________________$??$
  $???$$______________________________$$??$$
  *$$????$$,*_____________________*,$$???$$*
  *$$$??????$$,,_______________,,$$?????$$$*
  ____$$$??????$$$_ _._____.___$$$???????$$$
  ___$$$????????$$,_’.____.’_,,$$????????$$$
  ___$$$$$??????$$$,, ‘.__,’_$$$????????$$$$
  ____$$$?????????$$$$..:..$$$$?????????$$$
  _______***$$??????$$@@$$??????$$****
  _________,,,$$*$????$$@????$$,,,,,,
  _____,,$$?????????$$*@@*$$???????$$$,,,
  ____*$$$????????$$$*@@*?????????$$
  ___,,*$$$????????$$__.@.__*$?????????$$$,,
  _,,*___*$$??????$$$___*___*$???????$$*__ *’,,
  *____,,*$$?????$$$_________$????????$*,,____ *
  ______,;$*$,$$**’____________**’$$***,,
  ____,;’*___’_.*__________________*___ ‘*,,
  ,,,,.;*____________–____________ _ ____ ‘**,,,,

  Apreciază

 • 4. luminita  |  1 aprilie 2011 la 16:12

  Am vrut sa desenez o ratza schioapa dar mi-a iesit un iepuras.
  😳 😳 😳

  Apreciază

 • 5. Creanga  |  1 aprilie 2011 la 16:22

  Salutare,
  Bombo tu mi-ai furata ratza, da-mi-o inapooooi, ca de nu eu vin cu pusca si cu doi copooooi.

  Apreciază

 • 6. Băşcăliosul  |  1 aprilie 2011 la 17:08

  Postare super, de stârnit pofta de scormonire a adevărului despre România titanicilor !

  La noi se aranjeată şezlongurile, dar n-avem Titanic. Folosim pluta cu prea mulţi plutaşi şi, pe deasupra, foarte pricepuţi în scormoniri, scufundări şi înecuri.
  De fapt nici şezlonguri n-avem şi, în locul lor, folosim cuie. Cu vârful în sus, c-aşa ne-am însuşit ordinele şi indicaţiile eşalonate, ca miliţienii mobilizaţi la plantaţii cu verdele-n sus.
  Fiecare dus cu pluta se aşează cu ce-l doare şi lucrează intens la dat găuri în plută, cu sfredelul şi cu toată încărcătura de plutaşi mult peste sarcina utilă, ca să ajungă mai repde la fundul bălţii.
  De fapt, după ce stocul de peşte s-a epuizat, nici baltă nu mai avem; au secat-o, ca să scormonească după icre negre în mâl, inglodaţi până peste cap, c-aşa-i datoria tuturor.

  Nu mai avem resurse, nu mai avem nimic de amanetat cu reverenţe, în loc de revedenţe, în schimb ştim ce avem de făcut cu preţurile: le punem la crescut perpetuu până la rupere şi le spunem omenilor adevărul gol-goluţ despre scumpirile de poveste:
  -Dragi români, v-am făcut… numai bine; datorită scumpirilor v-am salvat de la inflaţie. De cumpărare, numai de bine, că oricum nu mai aveţi putere!

  Apreciază

 • 7. Băşcăliosul  |  1 aprilie 2011 la 17:33

  Lumi-Lumi!
  Âsta-i unul îmbrăcat în chimono, cu mersul crăcănat, din cauza prea multor ouă şi vrea să se predea odată cu chinezăriile şi trofeul cantităţii de bani furaţi.
  Ruşinea transparentă îl face plin… de Bombonervi.

  Apreciază

 • 8. Băşcăliosul  |  1 aprilie 2011 la 17:37

  Altfel strigat:
  Lumi-Lumi nici nu ştii, ce „on-topic” poţi să fii !

  Apreciază

 • 9. ela  |  1 aprilie 2011 la 17:54

  si credeti ca o sa apuc in viata asta sa-i vad pe Iliescu,Nascase si Tariceanu vaicarind la usa tubulaturii ca Petcu „nici nu stiti cat bine v-am facut in astia 20 de ani”?

  Apreciază

 • 10. tiberiuorasanu  |  1 aprilie 2011 la 17:58

  Salutare grădină!

  Ela
  Deie Domnul deşi, eu nu prea mai cred să apuc…

  Apreciază

 • 11. Băşcăliosul  |  1 aprilie 2011 la 18:55

  De câte când citesc sau ascult din cele spuse de Mark Gitenstein, îmi revine în minte încercarea admirabilă a predecesorului său, Nicholas Taumban, de se opune introducerii unei serii de bazaconii în Codurile penal şi de procedură penală.

  În fruntea apărătorilor infracţionlităţii se strofocau bancherul Bolovan Olteanu şi mafiotul mamii lui întrebătoare, marea nulitate lătrătoare, Tudorică Chiuaua. (asociat perfect cu catastrofa şi protecţia infractorilor din OUG 95/2007 toamnatică de desfiinţare a prerogativelor prezidenţiale-constituţionale privind cererile de urmărire penală a miniştrilor)

  Prestaţia jalnică a lui Chiuaua- copilul neterminat nici în imitaţia posturii de ministru al justiţiei, împotriva îndrăznelii lui Taubman de a-şi băga coada sfătoasă în ţara penaliştior titanici, a găsit o mulţime de aderenţi-grohăitori din troaca uslăturlor consacrate, straşnici parteneri de dialog pe relaţia americană şi niciodată turnători în relaţii mai strânse, testiculare sau la fel de diplomatice.

  Amnezia mă ajută să-mi amintesc de ambasadorul Ivan Putinovici, cum a intervenit, la fel de bine intenţinat, când ne-a dat de înţeles să spălăm putina economică, să le-o dăm curată, din inimă, fără reţineri sau prejudecăţi.
  La fel l-a preocupat şi putinţele Codurilor din materie penală, sus amintite; tuna, fulgera şii ploua direct în putinică, turna cu găleata partenerilor de dialog, pentru spălarea codurilor, curăţirea spirituală a neamului de hoţi şi bandiţi… ca racheţii şi racolaţii, numai după Codul manierelor elegante

  Apreciază

 • 12. Băşcăliosul  |  1 aprilie 2011 la 19:03

  Erată la cap: „De câte ori ascult…”
  Mi-a sunat telefonul taman când să şterg „când” şi să pun „ori”.
  Când am revenit… de pare că nu mi-am revenit. 🙂

  Apreciază

 • 13. Băşcăliosul  |  1 aprilie 2011 la 19:05

  Ce v-am zis eu? (Doamne, cât detest lăudăroşenia asta!)
  În cap era „De câte ori citesc sau ascult…”

  Apreciază

 • 14. luminita  |  1 aprilie 2011 la 19:52

  Lasa, Bsk, ca ai scris bine , pe intelesul tuturor.
  Pacat ca pe Chiuaua, de ex. ,nu-l ating sfichiuirile vorbelor tale.
  Nici nu citeste bloguri de atitudine ca cel de fatza, el socializeaza pe feisbuc, asa cum ii sta bine unui ciuaua fost ministru de justitie.
  Pe catastrofa asta n-as fi angajat-o nici portar.

  Apreciază

 • 15. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 20:02

  Seara bună, prieteni 🙂

  Acum am picat si eu de la treburi si plimbăreli.

  Fini, din păcate, Mircea Marian are dreptate la virgulă în articol 😉
  Urmează să citesc si ce scrie Dan Tapalagă.

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 20:04

  Lumi, ingenios modelul grafic, poate fi adaptat de la raţă la balenă 🙂
  Dacă s-ar pune numere de conturi în loc de puzderia de semne de întrebare s-ar rezolva urgent niste enigme destul de cunoscute 🙄

  Apreciază

 • 17. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 20:06

  Creangă, să ne-o dea s-o punem pe varză, fir-ar să fie 🙂

  Ela, Tibi, greu de crezut, că vor ajunge acolo, dar măcar au devenit subiecte de manual si studii de cercetare ale rolului lor decisiv în îndoparea gâstelor 😉

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 20:11

  Bsk., „…Nu mai avem resurse, nu mai avem nimic de amanetat cu reverenţe, în loc de revedenţe, în schimb ştim ce avem de făcut cu preţurile: le punem la crescut perpetuu până la rupere şi le spunem omenilor adevărul gol-goluţ despre scumpirile de poveste”…
  Poate undeva s-or face calcule economice comparative între valorile cu care au păgubit Romania în materie de resurse, nazistii, bolsevicii sovietici,( ca străini) apoi prea iubitul ceausescu (nici unul dintre ei n-a luat zăcămintele în stăpânire, insă) si vânzătorii de după’ 89 care le-au instrăinat şi aproape le-au terminat. Cea mai mare lovitură, dintre toate cele, nenumărate, mari si mici, rămâne trecerea zăcămintelor de petrol si gaze în proprietatea OMV.
  Da, si Taubman si Gitenstein n-au pregetat să ne arate, cu onestitate, de pe poziţia lor diplomatică, cum stau lucrurile…

  Apreciază

 • 20. ela  |  1 aprilie 2011 la 20:27

  Nora,instrainarea resurselor cred ca e cel mai grav lucru care ni s-a intamplat.

  Apreciază

 • 21. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 20:33

  Ela, da, din păcate istoria recunoaste jaful resurselor făcute de străini ( de care doar am pomenit in postare) în timp ce constituţia, legislaţia de acum e croită anume să protejeze trădările bomboneilor& other care au făcut un rău ireversibil ţării

  Apreciază

 • 22. skorpion  |  1 aprilie 2011 la 20:50

  salve, all,

  si eu consider ca instrainarea resurselor din pamint este o chestie nasoala facuta in primul rind de cetatenii acestei tari; apoi ii acuzam pe straini.
  Mai ales atunci cind nu este stare de razboi.

  vinovat este vinzatorul si nu cumparatorul, care poate cere si luna de pe cer, important este sa fii capabil sa refuzi si sa ceri pretul bun astfel incit afacerea sa devina win-win.

  Apreciază

 • 23. Fini  |  1 aprilie 2011 la 20:57

  SERGHEI RAHMANINOV 1 aprilie 1873.

  Ultimul romantic.

  Apreciază

 • 24. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 20:58

  Skorpion, active de acest fel, sunt strategice. De ele, în ultimă instanţă, depinde suveranitatea statală.A vinde rezervele strategice ale unui stat, dreptul de exploatare a resurselor naţionale de energie altora, condamnă statul la dependenţă fără drept de apel. Şi ţara, ca fiind de categorie inferioară. 😦

  Apreciază

 • 25. Fini  |  1 aprilie 2011 la 20:59

  Apreciază

 • 26. Fini  |  1 aprilie 2011 la 21:00

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 21:01

  Fini, bine ai revenit cu romanticul Rahmaninov 🙂

  Apreciază

 • 28. Fini  |  1 aprilie 2011 la 21:02

  Apreciază

 • 29. skorpion  |  1 aprilie 2011 la 21:02

  fini,
  zametchatelnyii Rahmaninov!
  danke

  Apreciază

 • 30. Fini  |  1 aprilie 2011 la 21:03

  Servus Nora! 🙂

  Apreciază

 • 31. Fini  |  1 aprilie 2011 la 21:04

  Salve Skorpi! 🙂

  Vom Herzen gern!

  Apreciază

 • 32. Fini  |  1 aprilie 2011 la 21:05

  Apreciază

 • 33. Fini  |  1 aprilie 2011 la 21:06

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 21:10

  Fini, Somewhere in time!!! 🙂 Thank you! Nu-s cinefilă, dar filmul ăsta e de pus de o parte. Si se potriveste perfect cu muzica lui Rahmaninov (cea din film) dar si a celorlalte clipuri pe care le-ai selectat 🙂

  Apreciază

 • 35. Fini  |  1 aprilie 2011 la 21:21

  Nora,

  Rahmaninov place câtorva dintre prietenii Grădinii. 🙂

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 21:22

  Fini, sunt convinsă 🙂

  Apreciază

 • 37. Arizonianul  |  1 aprilie 2011 la 21:23

  Fini dragă,
  ai un 10 de la mine, plus „Magna cum laude” pentru acel fantastic de straniu şi de sensibil „Somewhere in time”, pe care mi l-ai readus în amintire…
  Oameni buni, dacă aveţi cum, încercaţi să-l vedeţi!
  Merită tare mult a-l ţine pe lista filmelor de referinţă.
  (Desigur, gusturile nu se discută, dar eu vă vorbesc de lista mea de filme de referinţă!).
  Nu ştiu cum, dar mă trimite, într-un fel, la marele nostru Mircea Eliade…

  Apreciază

 • 38. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 21:26

  Arizona, salut 🙂

  Apreciază

 • 39. oldhashu  |  1 aprilie 2011 la 21:26

  Bună seara, dragilor! 🙂

  Unde se găsesc diamantele, mai ales că unul dn ele este ROMÂN!
  Surpriza este la minutul 2’50” ❗
  Observați reacțiile blazaților din cele două jurii! 😀

  Astă seară, în prima semifinala la PROTV, a fost magistral cu Adaggio lui Albinoni !

  Apreciază

 • 40. Fini  |  1 aprilie 2011 la 21:27

  Nick salut! 🙂

  mă bucur că-ţi place.
  E rândul meu să-ţi mulţumesc frumos pentru ceeace îmi trimiţi.

  Apreciază

 • 41. oldhashu  |  1 aprilie 2011 la 21:27

  Scuze, am uitat „argumentul”!

  Apreciază

 • 42. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 21:27

  Old, salut, un motiv să ne bucurăm 🙂

  Apreciază

 • 43. Fini  |  1 aprilie 2011 la 21:29

  Old salut! 🙂

  Nu am urmărit. 😥

  Apreciază

 • 44. skorpion  |  1 aprilie 2011 la 21:30

  pot sa pun si eu ceva de Rahmaninov?

  Apreciază

 • 45. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 21:33

  Narcis Iustin Ianău, un fenomen!! 😀

  Apreciază

 • 46. Băşcăliosul  |  1 aprilie 2011 la 21:37

  On-topic!

  Apreciază

 • 47. Băşcăliosul  |  1 aprilie 2011 la 21:38

  Apreciază

 • 48. skorpion  |  1 aprilie 2011 la 21:41

  sper ca Iustin Narcis sa cistige locul I, nu ca Susan Boyle care a cistigat in final……..locul II si o trupa de dansatori locul I.

  dreptatea cu ochiul spart comme d’habitude…

  Apreciază

 • 49. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 21:41

  Skorpion, krasivoe spasiba 🙂

  Apreciază

 • 50. skorpion  |  1 aprilie 2011 la 21:42

  nora, pojaluista
  🙂

  Apreciază

 • 51. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 21:44

  Bsk, Abba, rămâne şi la ‘the end of the world’ Abba 🙂

  Apreciază

 • 52. Fini  |  1 aprilie 2011 la 21:44

  Skorpi mulţumesc! 🙂

  Corurile ruseşti sunt formidabile, au culoare lor specifică pe care le-o dă vocile bărbăteşti, iar Rahmaninov a scris parcă inspirat de Cer Liturghia din care este extras imnul pe care ni l-ai adus.

  Apreciază

 • 53. skorpion  |  1 aprilie 2011 la 21:45

  fini,
  chiar ma bucur ca ti-a placut;
  🙂

  Apreciază

 • 54. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 21:47

  Şi Eagles, si-au câstigat locul definitiv 🙂

  Apreciază

 • 55. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 21:48

  Fini, Skorpion, da, are ceva îngeresc corul acela interpretând Rahmaninov

  Apreciază

 • 56. Un tanar de stanga  |  1 aprilie 2011 la 21:53

  Salut 🙂
  Gonzalo Rubalcaba aici cu Chick Corea

  Apreciază

 • 57. oldhashu  |  1 aprilie 2011 la 21:56

  @ Fini 32, multumesc! 🙂

  Realizat în 1980, la noi a ajuns câțiva ani mai târziu cu un titlu cam chinuit. A arătat a altă față a lui Superman și a Doctor Quin, adică Cristopher Reeve și Jane Seymour, un film de o frumusețe stranie ce nu prea intră în canoanele Hollywood-ului!

  @ Mr Arizona, sanatate! 🙂

  Dacă îți place și „Călăuza” lui Tarkovski, cam tot din perioada aia dar dincoace de „zid”, inseamna că ne intâlnim in preferințe! 😀

  Apreciază

 • 58. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 22:03

  Tds, salut! Admirabil dialog muzical, multzam! Buni, băieţii 🙂

  Apreciază

 • 59. oldhashu  |  1 aprilie 2011 la 22:05

  Poate cei cu „vechime” își mai amintesc de piesa câstigătoare de concurs EUROVIZIUNE cu care s-au consacrat cei patru ABBA:

  Apreciază

 • 60. Un tanar de stanga  |  1 aprilie 2011 la 22:06

  Tot Gonzalito 🙂 Rubalcaba cu Ivan Lins, Joao Bosco
  Incompatibilitatea geniilor

  Apreciază

 • 61. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 22:17

  Old, piesa pe cât de cunoscută, pe atât de frumoasă 🙂

  Apreciază

 • 62. oldhashu  |  1 aprilie 2011 la 22:22

  Tds, salut! 🙂

  Da’ de ăștia îti amintești, au fost și-n Ro pe la sfârsitul anilor ’60!
  Mamă, ce țoale cu fireturi și ceaprazărie pe ei…
  Ani de zile am tot sters praful de pe mapa LP-ului vinil Electrecord cu poza lor!
  Cu discul nu prea aveam contact că nu mă pasiona „latino”…

  Apreciază

 • 63. Fini  |  1 aprilie 2011 la 22:24

  UTS salut! 🙂

  João Bosco e Gonzalo Rubalcaba e nou pentru mine. Portughez?
  Scrie câteva cuvinte despre el ,te rog. Am căutat dar n-am găsit decât clipuri.

  Apreciază

 • 64. Fini  |  1 aprilie 2011 la 22:28

  Old,
  62

  cu Luis Alberto del Parana

  Apreciază

 • 65. Băşcăliosul  |  1 aprilie 2011 la 22:31

  🙂

  Apreciază

 • 66. Fini  |  1 aprilie 2011 la 22:34

  Apreciază

 • 67. Un tanar de stanga  |  1 aprilie 2011 la 22:38

  fini 63 salut
  Gonzalo Rubalcaba este pianist faimos de jazz latino. E cubanez care impreuna cu chucho valdez -tot cubanez – uriasi pianisti de jazz
  In prima piesa Spain cintata cu Corea in Japonia e un pariu. Corea a cintat Spain cu multi pianisti .(Hiromi Uejhara etc)

  A doua piesa este cu un grup brazilian de jazz.
  Observi ca samba – fara tobe = jazz – bosanova = in Brazilia
  in timp ce la New York se cheama salsa acest latino jazz

  Apreciază

 • 68. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 22:38

  Bsk, 65, e de „noapte bună?”

  Somn usor, atunci 🙂

  Apreciază

 • 69. Fini  |  1 aprilie 2011 la 22:38

  Apreciază

 • 70. Fini  |  1 aprilie 2011 la 22:40

  Mulţumesc UTS.

  Apreciază

 • 71. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 22:44

  Fini, frumoase „Nopţile din Paraguay” cu muzica asta 🙂

  Apreciază

 • 72. Fini  |  1 aprilie 2011 la 22:47

  recidivez cu Rahmaninov.

  Apreciază

 • 73. Fini  |  1 aprilie 2011 la 22:48

  Apreciază

 • 74. Un tanar de stanga  |  1 aprilie 2011 la 22:55

  Rubalcaba cinta jazz afro-cuban fiind descoperit de Gizzy Gillespie (Vezi o noapte in Tunesia si one note samba )

  Hai sa va dau si ceva mai „simpu”: Brubeck din care vedeti superioritatea jazzului –
  Saruta-ma mult

  Apreciază

 • 75. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 22:57

  Fini, Rahmaninov are căutare deosebită şi datorită acestor aranjamente moderne, sunt atractive 🙂

  Apreciază

 • 76. skorpion  |  1 aprilie 2011 la 22:58

  noapte buna, LION!
  🙂

  Apreciază

 • 77. Fini  |  1 aprilie 2011 la 23:00

  Nora,
  71

  grupul a fost foarte îndrăgit. Una din cele mai cântate melodii ale lor a fost „Malaguena”

  Apreciază

 • 78. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 23:04

  N-as proclama supremaţia unui gen faţă de altul, gusturi si gusturi, dar muzica, jazzul afro-cubanez are cu adevărat, un farmec unic 🙂

  Apreciază

 • 79. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 23:05

  Fini, multzam!
  🙂

  Apreciază

 • 80. Fini  |  1 aprilie 2011 la 23:08

  UTS, 😆

  tocmai am căutat ” Besame mucho” cu Los Paraguayos pentru Nora şi nu l-am găsit. Întorcădu-mă dau de al tău, sună bine.

  Apreciază

 • 81. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 23:09

  Multzam prieteni, celor care rămân le spun seară frumoasă în continuare, celorlalţi, somn usor 🙂

  Apreciază

 • 82. skorpion  |  1 aprilie 2011 la 23:11

  somn ushor, nora & everybody..

  Apreciază

 • 83. oldhashu  |  1 aprilie 2011 la 23:12

  Si acum, inainte de culcare, două „mostre” de muzică a Nordului 🙂
  Care Orfeu i-a îmblânzit pe varegii de acu un mileniu daca urmașii lor au scris o asemenea muzică?!

  …și puțin mai spre răsărit:

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 84. Fini  |  1 aprilie 2011 la 23:18

  Nora, vise frumoase!

  Apreciază

 • 85. Un tanar de stanga  |  1 aprilie 2011 la 23:19

  Nora 🙂 nu a fost o platitudine ce am zis 🙂
  Superioritatea consta in :
  Daca asculti Besame Mucho cintate de Evora si Bocelli piesa a murit deja pt ca nimeni in urmatorii sa zicem 20 ani nu o vor cinta mai bine. Jazzul iti permite sa reinvii aceiasi melodie in multe interpretari de tip jam session. De aia e uluitor jazzul. Sanie cu zurgalai dupa ce a cintat-o Maria tanase , a murit . Nu o mai poti asculta in alta interpretare. decit cea a aurei uriziceanu.
  Los Parguayos sunt foarte simpatici , dar cinta la fel dupa note aceiasi melodie cintata de 100 de ani si de 1000 de trupe exact la fel dupa aceleasi note.

  Apreciază

 • 86. Fini  |  1 aprilie 2011 la 23:20

  Old,

  fain, sunt două din cele mai frumoase concerte, sunt romantici.
  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 87. Fini  |  1 aprilie 2011 la 23:22

  Eu ascult emisiunea lui Florian Lungu şi Godoroja pe TVR2

  Apreciază

 • 88. Un tanar de stanga  |  1 aprilie 2011 la 23:25

  Fini
  Standardul e cel de mai jos sau de evora
  Cum spuneam mai sus nu iti mai trebuie alta interpretare dupa Bocelli

  Apreciază

 • 89. skorpion  |  1 aprilie 2011 la 23:25

  Nora,
  am uitat sa-ti spun ca mi-a placut titlul postarii tale..

  Apreciază

 • 90. Un tanar de stanga  |  1 aprilie 2011 la 23:27

  Asa ca eu il ascult pe Bocelli.

  Darrrr…. cind vreau sa schimb….. ascult jazz . 🙂 De pilda Gonzalo Rubacalba cintind Besame mucho 🙂

  Apreciază

 • 91. Fini  |  1 aprilie 2011 la 23:31

  Acum se cântă:

  Apreciază

 • 92. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 23:36

  Ehe, am mai dat o tură înainte să-nchid râşniţa si bine am făcut!
  🙂
  Old, bună întrebare, nu stiu cine si ce i-a inspirat, dar muzica lor rămâne un dar fermecător de care ne putem bucura mereu 🙂

  Apreciază

 • 93. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 23:38

  Tds, excelent explicat plus exemplele, e ceva ce intuisem, adică simţeam că e asa, dar n-as fi reusit să spun atât de limpede. 🙂

  Apreciază

 • 94. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 23:40

  Skorpion, multzam, mai că te duce gândul la un festin ( raţă cu portocale, foie gras 😀 )

  Apreciază

 • 95. Un tanar de stanga  |  1 aprilie 2011 la 23:42

  Florian lungu este un erudit, Il ascultam acum 30 ani la radio.
  Jazzul romanesc e simpatic, dar e provincial. Si muzica europeana e provinciala fata de cea din americi – In america de sud gasesti compozitori si muzicieni cel putin la nivel de Vangelis si nu unul ci multi si multe . Atita doar ca noi nu prea ii cunoastem si e pacat. Au o muzica divina si e pacat de noi ca nu ajunge pina aici. Dar cu internetul asta …. 🙂

  Apreciază

 • 96. noradamian  |  1 aprilie 2011 la 23:42

  Vise plăcute 🙂

  Apreciază

 • 97. Un tanar de stanga  |  1 aprilie 2011 la 23:45

  Nora, lasa gargara 🙂 🙂 si asculta-l pe Gonzalito cu Besame Mucho, dupa ce l-ai ascultat pe Bocelli

  si zi ca mine: multumesc doamne ca sunt toti, cinta acelasi cintec dar spun lucruri atit de diferite dar frumoase 🙂 🙂

  Te rog eu

  Apreciază

 • 98. skorpion  |  1 aprilie 2011 la 23:48

  nora,
  vise placute cu…

  🙂

  Apreciază

 • 99. Fini  |  1 aprilie 2011 la 23:52

  Ute ce au mai cântat acum:

  Apreciază

 • 100. Fini  |  1 aprilie 2011 la 23:54

  Doamne feri, bolânzi mai sunt cei de la „trenul de noapte”! Dar cântă bine.

  Apreciază

 • 101. skorpion  |  1 aprilie 2011 la 23:55

  sper ca nu-i ca nuca in perete

  Apreciază

 • 102. Fini  |  1 aprilie 2011 la 23:59

  UTS,

  nu voi asculta melodia cu Bocelli, o voi reasculta cu Cezaria.

  Apreciază

 • 103. Un tanar de stanga  |  2 aprilie 2011 la 00:01

  Buna si ea , dar dupa aia il asculti pe Gonzalo ? 🙂

  Apreciază

 • 104. Fini  |  2 aprilie 2011 la 00:03

  Skorpi, 🙂

  fiecare aduce melodia care-l destinde, nu te mai uita după nuci.

  Apreciază

 • 105. Fini  |  2 aprilie 2011 la 00:05

  UTS,

  Ok, îl ascult acum. 🙂

  Apreciază

 • 106. skorpion  |  2 aprilie 2011 la 00:11

  in loc de noapte buna

  Lucruri simple!
  si videoclipul este fain

  Apreciază

 • 107. Fini  |  2 aprilie 2011 la 00:19

  Skorpi,

  fain! Gute Nacht, 🙂

  Apreciază

 • 108. Un tanar de stanga  |  2 aprilie 2011 la 00:20

  frumos – 🙂
  noapte buna nobile skorpion

  Apreciază

 • 109. Fini  |  2 aprilie 2011 la 00:24

  UTS,

  am ascultat-o şi o voi mai asculta-o dar nu în noaptea asta, înseamnă că-mi sare somnul. 😆
  E şi mâine o zi. Interesant să o ascult ziua, cu siguranţă că pricep altceva.
  Somn uşor! 🙂

  Apreciază

 • 110. Fini  |  2 aprilie 2011 la 00:25

  Apreciază

 • 111. Un tanar de stanga  |  2 aprilie 2011 la 00:27

  hehehe
  fiecare ora are frumusetea ei
  somn usor
  🙂

  Apreciază

 • 112. Arizonianul  |  2 aprilie 2011 la 00:58

  Oldhashule dragă,
  cum să-ţi spun? Cel mai nimerit ar fi că amândoi, mergem umăr la umăr, pe acelaşi trotuar şi în aceeaşi direcţie, cu acelaşi ritm al paşilor!
  🙂

  Apreciază

 • 113. Fini  |  2 aprilie 2011 la 08:09

  NEAŢA! 🙂

  Ochii mari! O cafea fierbinte.

  Apreciază

 • 114. ela  |  2 aprilie 2011 la 08:58

  Neata!

  Apreciază

 • 115. Fini  |  2 aprilie 2011 la 09:48

  Old,
  83

  neaţa bună! 🙂

  Referitor la cele două „mostre” de muzică a Nordului, s-ar putea să ai dreptate gândindu-mă că este o teorie conform căreia rusii au fost un grup de varegi care trăiau pe ţărmul Mării Baltice, în Scandinavia.
  Orfeu a fost ceva mai „old” şi de origine tracă, după Strabon. Este posibil să fi transmis şi umaşilor urmaşilor lui darul de a îmblânzi fiarele.

  Oricum cele două lucrări aduse de tine au ca fir comun nostalgia zilelor însorite, a primăverii.

  Apreciază

 • 116. Fini  |  2 aprilie 2011 la 09:50

  ela, 🙂

  neaţa bună ! Mulţumesc frumos.

  Apreciază

 • 117. Un tanar de stanga  |  2 aprilie 2011 la 10:32

  Dlor si doamnelor Nestor Torrrres ! 🙂

  Apreciază

 • 118. Un tanar de stanga  |  2 aprilie 2011 la 10:42

  Cafea cubaneza facuta de un jamaican- Nestor Torres

  Apreciază

 • 119. Maria  |  2 aprilie 2011 la 10:48

  Bună ziua, Nora şi prietenilor din grădină!

  Mă simt precum cel ce ajunge cu întârziere în cel mai frumos loc din lume şi se bucură din tot sufletul de răsfăţ. Mă topesc când audiez Rahmaninov, tresalt la Concertul pentru pian al lui Grieg, ador muzica de jazz şi toată muzica bună, indiferent de stilul ei.
  Vă mulţumesc pentru toate splendorile aduse aici!

  Apreciază

 • 120. skorpion  |  2 aprilie 2011 la 10:51

  neata,

  un cal splendid de pe un link numai cu cai de o splendoare rara
  (chiar daca este rus, 🙂

  http://vikarus.deviantart.com/gallery/?offset=24#/d39zt8t

  Apreciază

 • 121. skorpion  |  2 aprilie 2011 la 10:52

  Black and White !

  superbi

  http://vikarus.deviantart.com/gallery/?offset=72#/d35pw7b

  Apreciază

 • 122. Creanga  |  2 aprilie 2011 la 11:21

  Neatza,
  Azi program de voie?

  Apreciază

 • 123. skorpion  |  2 aprilie 2011 la 11:22

  Vad ca nu va plac caii mei…
  m-am suparat + mi-am luat jucariile si …..am plecat

  🙂

  p.s. am glumit……….

  Apreciază

 • 124. noradamian  |  2 aprilie 2011 la 11:38

  Ziua bună, prieteni 🙂

  Multzam, e tare însorit azi pe aici 🙂

  Apreciază

 • 125. noradamian  |  2 aprilie 2011 la 11:51

  Skorpion, multzam de link-uri, splendide făpturi

  Maria, Creangă, Old, bună să vă fie inima

  Fini, Ela, Tds, buuuune cafele: latino, cubaneze, jamaicane

  🙂

  Apreciază

 • 126. Băşcăliosul  |  2 aprilie 2011 la 13:09

  Saluttare!
  Skorpi 123
  Am văzut doi cai frumoşi, maxim şase cai… la o căruţă. 🙂

  Apreciază

 • 127. Un tanar de stanga  |  2 aprilie 2011 la 13:34

  Sal B
  Imi amintesc ca priveam cu mult dispret Hotel California – Eagles , zicind ca e muzica de consum care va fi uitata in 6 luni. M-am inselat 🙂

  Apreciază

 • 128. ela  |  2 aprilie 2011 la 13:43

  Salut,din nou!
  TDS,asa ma uitam la ABBA cand a aparut;mi se parea comerciala si atat.

  Apreciază

 • 129. ela  |  2 aprilie 2011 la 13:57

  Va rog sa va uitati cu atentie pana la sfarsit.

  Apreciază

 • 130. luminita  |  2 aprilie 2011 la 13:58

  skorpion, 121,

  Apreciază

 • 131. Un tanar de stanga  |  2 aprilie 2011 la 14:04

  🙂

  Apreciază

 • 132. luminita  |  2 aprilie 2011 la 14:08

  skorpion,
  mai buna e varianta aceasta:

  Apreciază

 • 133. luminita  |  2 aprilie 2011 la 14:14

  skorpion,
  uite-o si pe sora lu’ 6 cai:

  Apreciază

 • 134. luminita  |  2 aprilie 2011 la 14:16

  Apreciază

 • 135. luminita  |  2 aprilie 2011 la 14:18

  Nora, sterge , te rog, duplicatu’ lu’ 6 cai, ca doishpe e deja prea multi . 😆 😆 😆

  Apreciază

 • 136. Băşcăliosul  |  2 aprilie 2011 la 14:22

  TSD 127
  „Hotel California” s-a afişat pe-aici de mai multe ori. Ultima dată am comentat despre ce şi cum răscoleşte amintiri… de-ale mele. 🙂
  Longevivele au ceva… poate mai degrabă inexplicabil sau conjunctural sau ambele.

  Apreciază

 • 137. dictaturajustitiei  |  2 aprilie 2011 la 14:31

  Bună ziua la toată lumea !

  Sâmbăta despre ce vorbim?

  Tot de politicienii noştri ne minunăm,cât sunt de frumoşi , de culţi şi de integri?

  Apreciază

 • 138. Creanga  |  2 aprilie 2011 la 14:35

  DJ
  Sambata vorbim de calarie, politicienii ne calaresc, oare de ce nu ii aruncam din sa?

  Apreciază

 • 139. Fini  |  2 aprilie 2011 la 14:36

  UTS saliu! 🙂
  127

  Cam elitist. Bine că nu te-am cunoscut atunci! Se pare că te-ai mai domolit şi de când te cunosc. 😆
  Nici eu nu sunt mai brează. A fost o periodaă când priveam de sus orice muzică în afara celei clasice. Am făcut parte dintr-un cvintet de muzică clasică şi colegii mei, care practicau jazzul în afara programului, au insistat mult să mă alătur lor. N-a fost chip! Eu, jazz?! 🙄 Acum privesc vineri seara la emisiunile lui Florian Lungu şi stau cu gura căscată la ce spui tu.
  La facultate am dat peste profesorul de folclor care cu răbdare m-a învăţat ce formidabil este melosul popular, pe mine cea cu ifose clasice în nări, pe mine cea care n-am călcat o zi măcar pe la ţară.
  Eram cam aşa cum îi zugrăveşte Arghezi în „Trişca” pe „Boierii meseriei de cântec şi condei” şi care exclamă indignaţi:
  …”auzi colega?
  „Noi maeştri cu faimă, noi Alfa şi Omega”.
  Se pare că mi-a venit mintea la cap.

  Apreciază

 • 140. Un tanar de stanga  |  2 aprilie 2011 la 14:40

  Unul din cele mai frumoase cintece. Numai porcii de francezi pot din cind in cind sa scrie ceva atit de perfect.
  Exista 400 variante
  Jaques Trenet face cit 10 Sarko la un loc

  Apreciază

 • 141. Băşcăliosul  |  2 aprilie 2011 la 14:42

  Dedicaţie muzicală în „Grădina publică”, pentru„Trompeta cu muştiucul decăzut dizgraţios”, Mona-Lifta Pivniceru, pentru ironia sorţii justiţiei… de a NU se fi nimerit la locul nepotrivit, cum ar fi dosarele lui Petcu sau Bombonervi (pe lângă camera de comerţ şi industria de dosare)
  De urmărit până la capăt… recomandarea! 🙂

  Apreciază

 • 142. dictaturajustitiei  |  2 aprilie 2011 la 14:46

  Creangă,
  ţi-am spus că mi-eşti drag?

  Călătorii imaginare avem voie?

  Apreciază

 • 143. Fini  |  2 aprilie 2011 la 14:51

  UTS,

  îl ascultai pe Nestor Torres; Bun improvizator! Am ascultat în continuare „Tierra Colora” care mi-a trezit nostalgii de prin anii 70,când am făcut rost de o placă şi am ascultat-o până la saturaţie. Era cu Orquesta Casino de la Playa şi solist este Carlos Diaz; mai ţin minte doar „La negra Leonor” şi „La Cachimba de San Juan”. Le-am căutat pe net vreo oră, dar nimic. Tu bolânzeşti omu’!

  Apreciază

 • 144. Un tanar de stanga  |  2 aprilie 2011 la 14:53

  Fini,
  Nu e vorba de elitism. Ii comparam cu cei ce erau in aceiasi ani in Bilboard . si mi se parea ca sunt mai prejos decit Silly Love Songs, Paul McCartney and Wings
  Don’t Go Breaking My Heart, Elton John and Kiki Dee
  sau Disco Lady, Johnnie Taylor

  2 Ai mai spus-o. Hai sa o zic si eu :
  De fapt sunt la fel de rigid ca intotdeauna. 🙂 Cred ca tu te-ai schimbat un pic, sau eu am reusit sa -mi exprim rautatea mai coerent 🙂 🙂

  Chiar nu sunt elitist de loc. Atunci cind pot deosebi un lucru bun de unul de calitate mai proasta il prefer pe cel bun.
  Daca te pricepi sa alegi pepenele in piata il iei pe cel mai bun din granada fara sa risti ca negustorul sa strige dupa tine : Elitistoooo !!!! 🙂

  Apreciază

 • 145. Fini  |  2 aprilie 2011 la 14:56

  141 ai lăsat-o cu fregeaua trasă peste ochi.

  La mer
  Qu’on voit danser le long des golfes clairs
  A des reflets d’argent
  La mer
  Des reflets changeants
  Sous la pluie

  La mer
  Au ciel d’été confond
  Ses blancs moutons
  Avec les anges si purs
  La mer bergère d’azur
  Infinie

  Voyez
  Près des étangs
  Ces grands roseaux mouillés

  Voyez
  Ces oiseaux blancs
  Et ces maisons rouillées

  La mer
  Les a bercés
  Le long des golfes clairs
  Et d’une chanson d’amour

  La mer
  A bercé mon coeur pour la vie

  Apreciază

 • 146. Fini  |  2 aprilie 2011 la 15:05

  Sal Creangă! 🙂
  139

  Tu călăreşti un dulap.

  Apreciază

 • 147. luminita  |  2 aprilie 2011 la 15:19

  Apreciază

 • 148. Creanga  |  2 aprilie 2011 la 15:19

  DJ & Fini
  Poate am sa dorm pe dulap. 🙂

  Apreciază

 • 149. luminita  |  2 aprilie 2011 la 15:21

  Apreciază

 • 150. luminita  |  2 aprilie 2011 la 15:26

  Apreciază

 • 151. luminita  |  2 aprilie 2011 la 15:33

  Apreciază

 • 152. Fini  |  2 aprilie 2011 la 15:35

  UTS,
  145

  😆 😆 Asta în legătură cu elitismul.
  Pepeni-i aleg după miros, lubeniţele nu le aleg că nu-mi plac.

  Până nu mi-am terminat studiile numele de care care ai amintit nu-mi spuneau absolut nimic. Ajunsă la catedră am început să aflu de ei, prin elevi. Nici nu ştiu ei ce profesori buni mi-au fost. Când intram la oră unii mă aşteptau la uşa clasei cu plăci sau cu benzi ca să le ascult . Odată sau de două ori pe lună veneau duminică la mine acasă ca să ascultăm împreună şi să ne spunem părerea.
  Când mi-au crescut progeniturile au început şi ei să mă înveţe . Atunci ţin-te; casa mea mea a fost ca o gară frecventată de pletoşi cu diverse preocupări şi gusturi.

  Apreciază

 • 153. luminita  |  2 aprilie 2011 la 15:36

  Apreciază

 • 154. Fini  |  2 aprilie 2011 la 15:39

  Luminoaso, 🙂

  Helene Fischer – Und morgen früh küss ich dich wach ” ai mai dat-o. Sau o repeţi zilnic? 😆

  Apreciază

 • 155. luminita  |  2 aprilie 2011 la 15:39

  Apreciază

 • 156. Creanga  |  2 aprilie 2011 la 15:42

  Partieeee! A intrat Lumi cu bobul.

  Apreciază

 • 157. Fini  |  2 aprilie 2011 la 15:43

  Luminoaso,

  Apreciază

 • 158. luminita  |  2 aprilie 2011 la 15:44

  Fini, 155
  si ce, tu n-ai mai dat Rachmaninov de mai multe ori?
  plus Mozart .

  Apreciază

 • 159. Un tanar de stanga  |  2 aprilie 2011 la 15:46

  Pentru ca ti-au placut gonzalo Rubalcaba si Nestor torres ii poti incerca si pe astia -tot jazz latino::
  chucho valdez
  charlie palmieri
  Sergio mendez
  Gato barbieri
  in ce ma priveste m-am convins ca nu pot trai 200 de ani si am hotarit sa nu ascult a 4 a oara o piesa de Vanghelis ci sa incerc pe cineva nou. Si am observat ca in America de sud oamenii nu prea au auzit de Vanghelis in schimb am gasit acolo 10 ca Vanghelis. Este extraordinar ce muzica buna e in diverse locuri de care noi habar nu avem.
  o alta modalitate pe care o folosesc : intreb oamenii din diverse locuri din lume – care este piesa care iti place cel mai mult si de ce iti place ? si nu ma doare nimic sa o ascult. Si asa am surprize. Eu in gradina norei ascult absolut toate utuburile puse.

  Apreciază

 • 160. luminita  |  2 aprilie 2011 la 15:47

  Creanga,
  gata, bre, m-am oprit.
  Da’ ai vazut ca si io pot sa scot la fix o selectie?
  eeeeeeeiiiiiiii. 😆

  Apreciază

 • 161. Fini  |  2 aprilie 2011 la 15:47

  Mă retrag până mai încolo. 🙂

  Apreciază

 • 162. luminita  |  2 aprilie 2011 la 15:48

  tinere,160,
  sa mori tu ca le asculti si pe alea puse de mine? 😳

  Apreciază

 • 163. noradamian  |  2 aprilie 2011 la 15:54

  Salut din nou: sâmbătă dăm o fugă cu Crengulin în China: 🙂

  Postare nouă

  Apreciază

 • 164. Fini  |  2 aprilie 2011 la 15:56

  UTS,
  160

  mulţumesc. Poate la noapte îi caut.
  Tu m-ai mai făcut să-l caut pe Johnny Răducanu – bass-ist şi când am zis hop, am văzut că ce e mai bun ai adus tu la vezeală. Mi-au mai rămas două clipuri, poate le aduc într-o seară.

  Apreciază

 • 165. Un tanar de stanga  |  2 aprilie 2011 la 15:58

  163
  Luminita
  Bine inteles ca le ascult. Chiar mi-am notat sa caut 2 melodii de Drafi Deutscher care cinta in anii 70 – ooh motor biner , si beng beng – asa se aud 🙂 si imi placeau mult ca pusti ce eram. 🙂 El a murit tinar. Am intrat pe utube, are multe piese dar nu am stiut sa le caut pe cele ce doream sa le reascult – o data !

  Apreciază

 • 166. Un tanar de stanga  |  2 aprilie 2011 la 16:06

  Cele mai bune ale lui Johhny Raducanu nu se exista 🙂
  Doar in mintea noastra la Club A acum citeva zeci de ani in subsolul de pe Blanari http://musicmix.rol.ro/Stiri/Club-A-de-37-de-ani-beciul-hipiotilor.htm

  Dupa cite un concert, venea la mijloc Johnny Raducanu ,cu scaunele de jur imprejur si cu contrabasul. si cinta singur. Apoi veneau pe rind ceilalti , nu le mai spun numele ca mi se face rau, ce muzica buna si clandestina am avut si nu a inregistrat-o nimeni sau, a inregistrat-o si nu o am eu.
  Dar cum spuneam ma consolez ca in Argentina (nu am fost acolo) sunt 50 ca Johnny Raducanu 🙂

  Apreciază

 • 167. Băşcăliosul  |  2 aprilie 2011 la 16:56

  Creangă 156,
  Nu te lua de Lumi! Sunt mai mulţi duşi cu bobul.
  Dăm în bobi şi ne dăm magici… cu alba-neagra.

  Lumi-Lumi,
  Merci chérie, so schön, so schön!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.640 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.640 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: