Sondaje, cifre: valori, măi? De unde?

6 mai 2011 at 14:29 71 comentarii

Daca intoarcem cifrele, ne cutremuram. 66% dintre romani nu au incredere in cel mai bine plasat politician, prezidentiabil socotit favorit. 76% nu au incredere in presedintele Senatului. 80% nu au incredere in presedintele Romaniei. 83% nu au incredere in premierul Romaniei. Dar nici institutiile nu stau mai bine. Potrivit IMAS, doar biserica (83%) si armata (66%) au peste 50% incredere. (Ioana Ene, ziare.com. actualitate, 4 mai, cu referire la sondajul intern PDL)
…Înainte de toate, însă, românii şi-au pierdut dramatic încrederea în ei înşişi, atâta câtă le-a mai rămas după zeci de ani de comunism, abia în libertate. Oare de ce?

Un banc spune că o nevastă unguroaică ar fi ideală la tinereţe, că-i focoasă, mai spre maturitate, o franţuzoaică, fiindcă e rafinată, iar colo la bătrâneţe o româncă de bună seamă, că ştie să pună nişte parastase… Aparent fără legătură, îmi vine-n minte o scenă (care mă îmbolnăvise aproape, în spital fiind cu ani în urmă, internată pentru o pneumonie). La un pat distanţă de mine, o tânără străvezie de o slăbiciune extremă cu cancer la plămâni în fază terminală era vizitată de o mulţime de persoane, nu numai din mediul familial şi al apropiaţilor ci şi din mediul preuniversitar căreia îi aparţinea dar şi cel sportiv, dat fiind că fusese până nu demult schioare de performanţă. Ceva firesc numai că fiecare năvală de asta însemna un efort cumplit pentru ea. Ceea ce mă intriga teribil de fiecare dată, însă, era atitudinea multora care păreau a-şi da întâlnire acolo la o şuetă. Între trăncăneli obişnuite privind meciul de seară şi preţurile la gogonele-n piaţă, o căinau cu voce tare amintind şi de bieţii copii care aveau să rămână orfani. Nici n-am încercat să-mi imaginez jelaniile pioase ale acestor persoane la înmormântarea care avusese loc, aflasem, la trei zile după ce eu fusesem externată. Fără să vreau mă duce gândul la tradiţionalismul înmormântărilor şi, mai ales, al parastaselor la care, după potopul de lacrimi, frecvent la al doilea pahar încep bancurile şi veselia. Hmm! Mă gândesc, totuşi, că populaţia a păstrat şi bogăţii spirituale precum bijuteriile de familie, ca şi fel de fel de tradiţii inclusiv cele bisericeşti. Asta face ca biserica să fie încă percepută ca suport. Un suport, poate, dar unul care şi-a pierdut puterea regeneratoare din simplu motiv că după regimul represiv n-a catadixit să-şi plece capul ci şi-a iertat fără jenă păcatele alegând să-şi “valorifice” atribuţiile tradiţional-instituţionale cu corupţie cu tot. Şi-atunci, ce mai face boborul? La sărbători se-nghesuie să pupe moaşte, nu rareori cu înghionteli şi-njurături. ”Eminescu, Alexandri, ei au scris Biblia” răspund nişte săteni la întrebarea unui reporter de la Prahova-TV! …În mod sigur spaţiul dintre ignoranţa/infantilismul nonvaloric, pe de o parte şi ipocrizia celor care pozează altfel, pe de alta, nu e pustiu, dar nici bogat şi fertil nu poate fi! De curând, o mostră de băşcălie nefericită emanată de Caţavencu prilejuită de un eveniment tragic soldat cu victime ajunsă pe FaceBook a stârnit oroare! …Mai demult, la moartea Monicăi Lovinescu, într-un editorial din Cotidianul, Gabriel Liiceanu îi pictase cu exces de detalii macabre portretul de muribundă plus rătăcirile mentale dinaintea sfârşitului cu voluptatea morbidă a unui prieten devotat şi purtător autodeclarat de valori. Inclusiv iubire.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , .

Democraţia cu E-uri Aventuri în China (10,11)

71 comentarii Add your own

 • 1. Creanga  |  6 mai 2011 la 14:55

  Ziua bună,
  Românul vrea să se schimbe ceva, fără a se implica

  Este vorba despre datele culese printr-un chestionar aplicat unui esantion reprezentativ la nivel national printr-o colaborare CADI-IRES cu cateva luni in urma, mai precis, in decembrie 2010. Tema chestionarului, autoguvernarea la romani, spiritul civic-comunitar, implicarea in rezolvarea problemelor comunitare, locale, etc. O tema care ne spune sigur ceva, fie si indirect, despre romani si despre sfera politica la romani. Reproduc cateva raspunsuri relevante, fara comentarii:

  1. Dacă vi s-ar cere sfatul, v-ati pronunta privind ceea ce este de făcut într-o anumită problemă publică de interes local?

  Niciodata 33%

  Rareori 27%

  Deseori 18%

  De fiecare data 13%

  NS/NR 9%

  2. Dacă ar fi posibil, ati participa la sedintele Consiliului Local, chiar si fără a fi plătit?

  Niciodata 41%

  Cel putin o data pe an 24%

  Cel putin de sase ori pe an 8%

  In fiecare luna 10%

  In fiecare saptamana 5%

  NS/NR 12%

  http://www.contributors.ro/fara-categorie/valeriu-stoica-schimbarea-clasei-politice-si-o-teza-de-doctorat/

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  6 mai 2011 la 15:16

  Ziua bună, deşi cam rece 🙂

  Creangă, Ni Hao 🙂 cred că şi în China cifrele ar fi arătat mai încurajatoare. Până la urmă lipsa de implicare e explicabilă, inexplicabil e modul în care, tratamentul din partea celor oarecum consideraţi capabili de asta, o rezolvă de tot 😦

  Apreciază

 • 3. Creanga  |  6 mai 2011 la 15:34

  Ni hao Nora,
  Sondajul e din 2010, nu ştiu daca implicare era in creştere ori ba. Eu sunt optimist, cu paşi mici,tot înainte!
  Aici e buba, ăsta-i intersul lor, să provoace lehamitea oamelor şi omilor.

  Apreciază

 • 4. Fini  |  6 mai 2011 la 17:02

  Nora salut ! 🙂

  Îmi amintesc şi eu de editorilalul semnat de Gabriel Liiceanu în „Cotidianul”. Totuşi acelaşi autor semnează ceva mai târziu „Intalnire cu un necunoscut”, despre o carte a Doinei Jela :

  ” 30 iulie 2008. Imi cade in mana cartea Doinei Jela, cu si despre Monica Lovinescu, in anii si zilele de suferinta care i-au precedat sfarsitul. Nu stiu sa fi vazut pana acum o asemenea punere ” culturala” in scena a unei abjectii. Rasfoiesc si am senzatia, in primele clipe, ca nu pot deslusi intocmai ceea ce se desfasoara sub ochii mei. Oriunde as deschide, pagina ma trage in mlastina ei. Spontan, simt nevoia sa o inchid, sa o ascund, sa uit ca am deschis-o si ca ea exista.

  Dar nu o fac inainte de a ma dumiri care este aici lucrul cel mai teribil, mai grotesc, mai respingator. Pesemne ca pozele reproduse la sfarsitul cartii. Impudoarea lor imi taie respiratia : o femeie trecuta de 80 de ani este exhibata publicului in intimitatea mizeriei ei fizice extreme, pe patul de spital si cu perfuzii, si asta doar pentru a furniza documente menite sa ilustreze relatia muribundei cu autoarea cartii. Teribila e mai cu seama imaginea in care aceasta cotropeste perna si resturile de spatiu vital ale bolnavei, cu cateva zile inaintea mortii ei. Jela pare ca se inghesuie in spatiul pozei, se catara in patul celui bolnav pentru a aparea cu ce a mai ramas din el, cu spectrul lui. Sau poate mai grozava este ideea ca victima, din politete, accepta o sedinta foto inainte de a muri? “- Caci Monica, iubita Monica, tu, care mi-ai dat voie sa ne tutuim pentru ca, in urma cu zece ani, ti-am luat de pe umeri povara, scriind, in locul tau, cartea despre mama ta, tu ai sa intelegi cat de important este momentul acesta pentru mine nu? Monica, muribunda mea draga, hai intelege-ma si fa-mi cadou moartea ta, lasa-ma sa ma trag in poza cu ea si zambeste. Fa-o pentru mine, fa-o pentru cartea pe care deja o pregatesc, pandindu-mi posteritatea cu tine de gat.”

  Si Monica a facut-o. S-a pozat, politicoasa, cu Doina Jela. Si apoi a murit. Asa cum mai inainte, intr-un moment cand in mintea ei cuvintele nu se mai adunau decat cu greu laolalta, se lasase hartuita cu un interviu in care intrebarile de ţoapa ( Ai fost vreodata geloasa? Ce ai facut? Cu Virgil ai trait intr-un continuu extaz?) alternau cu neadevaruri flagrante strecurate in raspunsurile celei intrebate. […]
  Închid cartea şi în minte îmi vin, în sfârşit, cuvintele potrivite pentru a numi ce se întâmplă în ea: a escroca moartea cuiva.”
  Cu amărăciune trebuie să-mi amintesc proverbul latin „Quod licet Iovi, non licet bovi.”

  Apreciază

 • 5. Fini  |  6 mai 2011 la 17:24

  Păstrez şi acum primele trei numere ale Academiei Caţavencu, au fost difuzate pe străzile capitalei gratuit. Mult timp am aşteptat cu nerăbdare apariţia ei săptămânală .
  De mult timp nu o mai citesc. Poate Doru Buşcu ne va anunţa în curând apariţia unei „Historia incrementorum atque decrementorum Aulae… Cccaţavencu”

  Apreciază

 • 6. Fini  |  6 mai 2011 la 17:27

  Apăruşi ! ! 😆

  Apreciază

 • 7. Creanga  |  6 mai 2011 la 17:41

  Fini,
  Unde, unde?

  Apreciază

 • 8. Un tanar de stanga  |  6 mai 2011 la 18:43

  buna :
  Jela si Liiceanu se bat pe un cadavru. Vreau sa spun ca nici Liilceanu nu era indrituit sa povesteasca ce a povestit
  Trebuia sa ne lase cu imaginea pe care o aveam despre Monica Lovinescu. Doinei Jelea putea sa ii scrie o scrisoare,sa ii arate obrazul, sau putea sa o astepte pe ulita si sa ii traga un sut in dos.

  Apreciază

 • 9. Un tanar de stanga  |  6 mai 2011 la 18:45

  Fini, buna 🙂
  Primul numar din catavencu il am in minte 🙂

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  6 mai 2011 la 20:37

  Seara bună, prieteni 🙂
  Creangă, am fost dezamăgită rău, nu odată, dar lehamitea tot n-are succes la mine 🙂

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  6 mai 2011 la 20:37

  Fini,Tds, servus, bine aţi revenit!! 🙂
  Fini, nu stiam de textul aceluiasi autor despre ce scrisese Doina Jelea, n-am citit nici cartea respectivei, bună completare, multzam!
  Oricum, ipocrită potrivire, pare că şi-au servit de model, unul altuia 🙄 😉

  Cât despre Doru Buşcu, ori ce ar scrie, oricât de pretenţios şi stufos e gata uzat moral.

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  6 mai 2011 la 20:39

  Tds, de acord cu tine. Dintr-un caţavencu timpuriu îmi amintesc o poză cu iliescu în costum vărgat. Oare ei şi-or mai aminti-o? 🙄

  Apreciază

 • 13. Fini  |  6 mai 2011 la 20:48

  Creangă,
  @ 7

  când mi s-a arătat era acolo sus. 🙂 Acum nu-l mai văd, dar e…

  Apreciază

 • 14. skorpion  |  6 mai 2011 la 20:53

  boonsoir, gradinari,

  excelenta postare.

  fini, cine este doina jela sau doina jelea caci apar ambele variante.
  grotesc oricum. am citit si articolul lui liiceanu la vremea respectiva si recunosc ca nu mi-a placut.
  ambii erau ca niste corbi…

  Apreciază

 • 15. Fini  |  6 mai 2011 la 20:54

  UTS, bună! 🙂
  @ 8,9

  – dacă tăcea, filosof rămânea;

  – am avut colecţia primilor doi ani şi am păstrat-o până când s-au porcit. Am aruncat-o de silă.

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  6 mai 2011 la 20:57

  skorpion, seara bună, danke 🙂
  Da, grotesc, un model cultural, se pare 😉

  Apreciază

 • 17. Creanga  |  6 mai 2011 la 20:58

  Oua Fini! L-ai vazut pe al de sus?

  Apreciază

 • 18. Creanga  |  6 mai 2011 la 21:00

  Nora,
  Normal ca nu apuca lehamitea, altminteri nu ai mai scrie pe aici.
  Eu nu prea stiu de Doina Jalea si Liiceanu, spun doar ca nu-i frumos.

  Apreciază

 • 19. Fini  |  6 mai 2011 la 21:08

  Jean Sibelius: The Swan of Tuonela, Patru legende ale Kalevalei, pentru orchestră, Op.22

  Apreciază

 • 20. Un tanar de stanga  |  6 mai 2011 la 21:10

  🙂

  Apreciază

 • 21. Fini  |  6 mai 2011 la 21:10

  Creangî,
  17

  îhî ! 😉

  Apreciază

 • 22. Creanga  |  6 mai 2011 la 21:11

  Multe sondaje sunt doar trucaje, dar acum e adevarat, noapte buna v-am urat!

  Apreciază

 • 23. noradamian  |  6 mai 2011 la 21:13

  Crengulin, există un şurub, ceva slab la platformă de câtva timp care face ca unele gravataruri de sus să nu se vadă, sau să dispară după un timp. Fini l-a observat pe Filadel cu Like 🙂

  Da, bunul simţ e pe primul loc. Nu acela din vorbe goale de sloganuri desigur 🙂

  Apreciază

 • 24. noradamian  |  6 mai 2011 la 21:15

  Noapte bună, Creangă 🙂

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  6 mai 2011 la 21:16

  Ehe, astă seară avem muzică! Bună! Multzam, prieteni 🙂

  Apreciază

 • 26. Creanga  |  6 mai 2011 la 21:19

  Hihi, pana sa plec, cre’ca vreun roman a furat ceva suruburi de la platforma. 🙂 Sondare placuta!

  Apreciază

 • 27. Un tanar de stanga  |  6 mai 2011 la 21:26

  Dimineata de carnaval – Luiz Bonfa
  interpretata de multi=–. aici de Astrud Gilberto
  A Day in the Life of a Fool – in SUA Theme from Black Orpheus in GB,La Chanson D’Orphée in FR Mañana de Carnaval- in Spania

  Apreciază

 • 28. Un tanar de stanga  |  6 mai 2011 la 21:31

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  6 mai 2011 la 21:31

  27, Superb cântec, minunată interpretare 🙂

  Apreciază

 • 30. Fini  |  6 mai 2011 la 21:36

  Am vrut să fiu cuminte în seara asta. Nora poate să confirme.
  Poftim, vine UTS cu ispita şi se duce naibii tot.
  Tot e week-end !

  HARLEM NOCTURNE în mai multe variante la alegere.

  Apreciază

 • 31. Fini  |  6 mai 2011 la 21:37

  Apreciază

 • 32. Fini  |  6 mai 2011 la 21:39

  Apreciază

 • 33. Un tanar de stanga  |  6 mai 2011 la 21:39

  🙂

  Apreciază

 • 34. Fini  |  6 mai 2011 la 21:40

  Apreciază

 • 35. noradamian  |  6 mai 2011 la 21:41

  29, It’s amazing: ce armonizare între cei doi, de necrezut 🙄

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  6 mai 2011 la 21:43

  Fini, confirm tot 😆 Şi trec să le ascult 🙂

  Apreciază

 • 37. Fini  |  6 mai 2011 la 21:43

  Apreciază

 • 38. Fini  |  6 mai 2011 la 21:45

  Apreciază

 • 39. Un tanar de stanga  |  6 mai 2011 la 21:48

  Eu vi l-am dat pe Dr John excentricul din New Orleans, cu interpretarea lui speciala din It dont be nothing…
  apoi Luis Bonfa cel care impreuna cu Stan Getz/Gilberto/Jobim au creat nebuina biossanocva in jazul american tyimp de un deceniu in 60
  apoi un exemplu de fusion cu Corea iar apoi piesa lui Valee cintata de Wanderley
  Toti au lasat o dira groasa in muzica contemporana

  Apreciază

 • 40. Fini  |  6 mai 2011 la 21:50

  UTS,

  ascult acum a doua oară pe Dr. John. Poate îl mai ascult încă şi încă odată. Nu ştiu când va ajunge rândul celorlalte. 😉

  Apreciază

 • 41. noradamian  |  6 mai 2011 la 21:53

  dragilor, de ales între piese, nici vorbă! Doar de ascultat si reascultat: una mai specială decât alta 🙂

  Apreciază

 • 42. Un tanar de stanga  |  6 mai 2011 la 21:55

  Si daca mai faceti fata la monstri- inca un standard – Birdland a lui Zawinul aici cu Weather Report si hehehe… str 52 in Niu York

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  6 mai 2011 la 22:10

  Tds, buuun şi monstrul ăsta, chiar dacă vine după alţii de temut, e remarcabil 🙂

  Apreciază

 • 44. Un tanar de stanga  |  6 mai 2011 la 22:30

  🙂 🙂 nora ma bucur
  Fini eu aleg cite un personaj sau piesa sau compozitor. Sunt sigur ca tu dupa ce il asculti cauti si ce mai are prinprejur. Cind aleg piesa de exemplu sunt subiectiv. Descoperirea personajului va ramine voua, daca evident va place 🙂

  Apreciază

 • 45. noradamian  |  6 mai 2011 la 22:47

  Da, Tds, avem ce cerceta, de la fiecare se deschid usi spre alte bunătăţi 🙂

  Noapte bună 🙂

  Somn usor, tuturor

  Apreciază

 • 46. Un tanar de stanga  |  6 mai 2011 la 23:01

  Noapte buna,
  eu ramin cu putin cabernet de transilvania, putin cirnat ardelenesc si singur cu primele 2 episoade din sezonul 2 la Treme (cartier din New orleans ) plin de muzica, inainte si dupa Catrina 🙂
  Grea viata de om singur. 🙂

  Apreciază

 • 47. Nea  |  6 mai 2011 la 23:14

  O fi fandacsie, sau cei 83% care au încredere în biserică sunt acei 83% care nu au încredere în Boc?
  Teoria mulţimilor arată că cel puţin 66% şi cel mult 83% dintre români intră în ambele categorii de mai sus, anti-Boc şi pro BOR.
  Dictatura J poate să confirme

  Apreciază

 • 48. skorpion  |  6 mai 2011 la 23:17

  bonsoir,

  nu este fandacsie referitoare la cei 83%, ci o manipulare abjecta din partea televiziunilor și o lipsa totala de gindire, dublata si de unele tare (lene, circoteala vesnica, frica de necunoscut, de viitor)

  Apreciază

 • 49. skorpion  |  6 mai 2011 la 23:40

  un articol de zile mari:

  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-8594553-intrebarea-unui-tanar-jurnalist-pentru-corina-dragotescu.htm

  Apreciază

 • 50. Fini  |  7 mai 2011 la 00:34

  Mai ascult odată Dr. John şi trec la celelalte, cred că mă apucă zorile. 🙂

  Apreciază

 • 51. Fini  |  7 mai 2011 la 00:44

  UTS,
  44

  Nora are dreptate, deschid uşile şi spre alte frumuseţi.
  Toţi suntem subiectivi când alegem piesele. Uite, acum nu aş mai aduce Harlem nocturne.
  Vizionare plăcută la ce ţi-ai propus.

  Apreciază

 • 52. Fini  |  7 mai 2011 la 01:10

  Replică la @ 28
  Aceeaşi temă cu un trio de zile mari:

  Apreciază

 • 53. Fini  |  7 mai 2011 la 01:11

  Apreciază

 • 54. Fini  |  7 mai 2011 la 07:28

  NEAŢA ! 🙂

  Apreciază

 • 55. Fini  |  7 mai 2011 la 07:32

  Ziarul de dimineaţă.
  Free puzzle, uite piesa care a fost pierdută pentru o bucată de timp din jocul politichiei :

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/nati-meir-portretul-escrocului-la-batranete-929260.html

  Apreciază

 • 56. Fini  |  7 mai 2011 la 07:35

  Clipul sătămânii trecute:

  http://life.hotnews.ro/stiri-fun-8583539-clipul-zilei-nunta-regala-scurt.htm

  Apreciază

 • 57. Salomea  |  7 mai 2011 la 09:52

  Fini, buna dimineata
  Invatatura care trebuie luata din cazul excrocului Meir este foarte importanta: persoanele care candideaza la posturi politice sau civice sa fie cercetate cu multa atentie si strictete , Nati Meir este cred si un psichopat,dupa articolul de mai sus, cum de absolut nimeni nu a fost destul de vigilent ca sa sesizeze acest lucru si sa intervina ?

  Apreciază

 • 58. Un tanar de stanga  |  7 mai 2011 la 10:10

  neata 🙂
  Frumos Spain cu Bobby McFerrin. Printre cele mai bune . Cred ca va amintiti cind acum o luna l-am introdus in gradina 🙂 pe Gonzalo Rubalcaba in tandem cu Corea.
  Imi plac versiunile ce contin preludiul bazat pe Concerto de Aranjuez din 1940 a lui Joaquin Rodrigo

  Apreciază

 • 59. Un tanar de stanga  |  7 mai 2011 la 10:24

  Un Nexpresso puternic si subtil de dimineata 🙂

  Apreciază

 • 61. noradamian  |  7 mai 2011 la 11:04

  Ziua bună, prieteni 🙂

  Skorpion, 49, punct ochit, punct lovit: bun articol!
  Fini, Nati Meir un excroc irecuperabil, in felul lui, fericit. Ar fi bun de personaj de roman politic 😆

  Apreciază

 • 62. noradamian  |  7 mai 2011 la 11:09

  Salomea, condamnat la Haifa în’ 87,cu 30 de capete de acuzare individul vine aici şi i se face cărare în politică, evident de niste insi cu care se potrivea moral. Nici nu se pune problema să nu se fi stiut ce făcuse omul în Israel! Mai ales că si după ce i s-au dezvăluit isprăvile de acasă, în presă, drumul lui politic, dintr-un partid în altul a continuat. Cel mai haios a fost episodul din partidul lui vadim.Din păcate vorbim de o relaţie de corupţie politic-financiară dintr-o mulţime altele, cu alţi protagonişti. Iar cei care i-au deschis uşi în politică, una după alta, fac mai departe ce au făcut şi până acum, cu aceeasi „onorabilitate”.

  Apreciază

 • 63. noradamian  |  7 mai 2011 la 11:14

  Fini, Tds, printre treburi mă delectez cu muzici, şi de aseară si de acuma.
  Fini, 54, aromată cafea 🙂
  Tds, concertul de Aranjuez e dintr-acelea care rămâne proaspăt în fiecare versiune.
  Pippa e superbă! Şi n-a purtat nici pălărie ceea ce le-a cam intrigat pe tradiţionaliste doamne din high-class-ul britanic. 🙂

  Apreciază

 • 64. Arizonianul  |  7 mai 2011 la 11:56

  Vorba mare a lui ştiţi voi cine:
  Salut tare!
  Imberbule levogir…
  ai fuma matale pipă? 🙂

  Hm???

  Apreciază

 • 65. Fini  |  7 mai 2011 la 12:11

  Arizona
  64

  Voi între voi bărbaţii. Râd şi eu pe înfundate 😆 😆

  Apreciază

 • 66. Fini  |  7 mai 2011 la 12:20

  Salomea te salut. 🙂

  Nora ţi-a răspuns perfect în locul meu la @ 62.
  Şi-a dat seama că este elementul care lipseşte din jocul de puzzle politico-mioritic.

  Apreciază

 • 67. Fini  |  7 mai 2011 la 12:33

  UTS, 🙂

  păstrez de ceva vreme în trăistuţă un „Concerto de Aranjuez” deosebit. Mâine îl voi aduce şi în Grădină la care voi adăuga şi un „Spain”. Sper să placă.

  Apreciază

 • 68. Fini  |  7 mai 2011 la 12:39

  Piotr Ilici Ceaikovsky – 7 mai 1840

  Secvenţă din filmul „Le Concert” („Concertul”).

  http://www.trilulilu.ro/d2gg/0d5684ffab6afd

  Apreciază

 • 69. Fini  |  7 mai 2011 la 12:42

  Câte ceva despre filmul „Le concert”.

  http://www.filmoteca.ro/film/concertul

  Apreciază

 • 70. noradamian  |  7 mai 2011 la 13:08

  Salut, din nou 🙂
  Fini, original, deosebit, film, TKS 🙂

  Apreciază

 • 71. noradamian  |  7 mai 2011 la 13:09

  postare nouă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.328 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.456 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.328 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: