Sondaje, cifre: valori, măi? De unde?
6 mai 2011 at 14:29 noradamian 71 comentarii
…Daca intoarcem cifrele, ne cutremuram. 66% dintre romani nu au incredere in cel mai bine plasat politician, prezidentiabil socotit favorit. 76% nu au incredere in presedintele Senatului. 80% nu au incredere in presedintele Romaniei. 83% nu au incredere in premierul Romaniei. Dar nici institutiile nu stau mai bine. Potrivit IMAS, doar biserica (83%) si armata (66%) au peste 50% incredere. (Ioana Ene, ziare.com. actualitate, 4 mai, cu referire la sondajul intern PDL)
…Înainte de toate, însă, românii şi-au pierdut dramatic încrederea în ei înşişi, atâta câtă le-a mai rămas după zeci de ani de comunism, abia în libertate. Oare de ce?
Un banc spune că o nevastă unguroaică ar fi ideală la tinereţe, că-i focoasă, mai spre maturitate, o franţuzoaică, fiindcă e rafinată, iar colo la bătrâneţe o româncă de bună seamă, că ştie să pună nişte parastase… Aparent fără legătură, îmi vine-n minte o scenă (care mă îmbolnăvise aproape, în spital fiind cu ani în urmă, internată pentru o pneumonie). La un pat distanţă de mine, o tânără străvezie de o slăbiciune extremă cu cancer la plămâni în fază terminală era vizitată de o mulţime de persoane, nu numai din mediul familial şi al apropiaţilor ci şi din mediul preuniversitar căreia îi aparţinea dar şi cel sportiv, dat fiind că fusese până nu demult schioare de performanţă. Ceva firesc numai că fiecare năvală de asta însemna un efort cumplit pentru ea. Ceea ce mă intriga teribil de fiecare dată, însă, era atitudinea multora care păreau a-şi da întâlnire acolo la o şuetă. Între trăncăneli obişnuite privind meciul de seară şi preţurile la gogonele-n piaţă, o căinau cu voce tare amintind şi de bieţii copii care aveau să rămână orfani. Nici n-am încercat să-mi imaginez jelaniile pioase ale acestor persoane la înmormântarea care avusese loc, aflasem, la trei zile după ce eu fusesem externată. Fără să vreau mă duce gândul la tradiţionalismul înmormântărilor şi, mai ales, al parastaselor la care, după potopul de lacrimi, frecvent la al doilea pahar încep bancurile şi veselia. Hmm! Mă gândesc, totuşi, că populaţia a păstrat şi bogăţii spirituale precum bijuteriile de familie, ca şi fel de fel de tradiţii inclusiv cele bisericeşti. Asta face ca biserica să fie încă percepută ca suport. Un suport, poate, dar unul care şi-a pierdut puterea regeneratoare din simplu motiv că după regimul represiv n-a catadixit să-şi plece capul ci şi-a iertat fără jenă păcatele alegând să-şi “valorifice” atribuţiile tradiţional-instituţionale cu corupţie cu tot. Şi-atunci, ce mai face boborul? La sărbători se-nghesuie să pupe moaşte, nu rareori cu înghionteli şi-njurături. ”Eminescu, Alexandri, ei au scris Biblia” răspund nişte săteni la întrebarea unui reporter de la Prahova-TV! …În mod sigur spaţiul dintre ignoranţa/infantilismul nonvaloric, pe de o parte şi ipocrizia celor care pozează altfel, pe de alta, nu e pustiu, dar nici bogat şi fertil nu poate fi! De curând, o mostră de băşcălie nefericită emanată de Caţavencu prilejuită de un eveniment tragic soldat cu victime ajunsă pe FaceBook a stârnit oroare! …Mai demult, la moartea Monicăi Lovinescu, într-un editorial din Cotidianul, Gabriel Liiceanu îi pictase cu exces de detalii macabre portretul de muribundă plus rătăcirile mentale dinaintea sfârşitului cu voluptatea morbidă a unui prieten devotat şi purtător autodeclarat de valori. Inclusiv iubire.
Entry filed under: 7301634. Tags: biserică, ignoranţă, ipocrizie, tradiţionalism.
71 comentarii Add your own
Lasă un răspuns
Trackback this post | Subscribe to the comments via RSS Feed
1.
Creanga | 6 mai 2011 la 14:55
Ziua bună,
Românul vrea să se schimbe ceva, fără a se implica
Este vorba despre datele culese printr-un chestionar aplicat unui esantion reprezentativ la nivel national printr-o colaborare CADI-IRES cu cateva luni in urma, mai precis, in decembrie 2010. Tema chestionarului, autoguvernarea la romani, spiritul civic-comunitar, implicarea in rezolvarea problemelor comunitare, locale, etc. O tema care ne spune sigur ceva, fie si indirect, despre romani si despre sfera politica la romani. Reproduc cateva raspunsuri relevante, fara comentarii:
1. Dacă vi s-ar cere sfatul, v-ati pronunta privind ceea ce este de făcut într-o anumită problemă publică de interes local?
Niciodata 33%
Rareori 27%
Deseori 18%
De fiecare data 13%
NS/NR 9%
2. Dacă ar fi posibil, ati participa la sedintele Consiliului Local, chiar si fără a fi plătit?
Niciodata 41%
Cel putin o data pe an 24%
Cel putin de sase ori pe an 8%
In fiecare luna 10%
In fiecare saptamana 5%
NS/NR 12%
http://www.contributors.ro/fara-categorie/valeriu-stoica-schimbarea-clasei-politice-si-o-teza-de-doctorat/
ApreciazăApreciază
2.
noradamian | 6 mai 2011 la 15:16
Ziua bună, deşi cam rece 🙂
Creangă, Ni Hao 🙂 cred că şi în China cifrele ar fi arătat mai încurajatoare. Până la urmă lipsa de implicare e explicabilă, inexplicabil e modul în care, tratamentul din partea celor oarecum consideraţi capabili de asta, o rezolvă de tot 😦
ApreciazăApreciază
3.
Creanga | 6 mai 2011 la 15:34
Ni hao Nora,
Sondajul e din 2010, nu ştiu daca implicare era in creştere ori ba. Eu sunt optimist, cu paşi mici,tot înainte!
Aici e buba, ăsta-i intersul lor, să provoace lehamitea oamelor şi omilor.
ApreciazăApreciază
4.
Fini | 6 mai 2011 la 17:02
Nora salut ! 🙂
Îmi amintesc şi eu de editorilalul semnat de Gabriel Liiceanu în „Cotidianul”. Totuşi acelaşi autor semnează ceva mai târziu „Intalnire cu un necunoscut”, despre o carte a Doinei Jela :
” 30 iulie 2008. Imi cade in mana cartea Doinei Jela, cu si despre Monica Lovinescu, in anii si zilele de suferinta care i-au precedat sfarsitul. Nu stiu sa fi vazut pana acum o asemenea punere ” culturala” in scena a unei abjectii. Rasfoiesc si am senzatia, in primele clipe, ca nu pot deslusi intocmai ceea ce se desfasoara sub ochii mei. Oriunde as deschide, pagina ma trage in mlastina ei. Spontan, simt nevoia sa o inchid, sa o ascund, sa uit ca am deschis-o si ca ea exista.
Dar nu o fac inainte de a ma dumiri care este aici lucrul cel mai teribil, mai grotesc, mai respingator. Pesemne ca pozele reproduse la sfarsitul cartii. Impudoarea lor imi taie respiratia : o femeie trecuta de 80 de ani este exhibata publicului in intimitatea mizeriei ei fizice extreme, pe patul de spital si cu perfuzii, si asta doar pentru a furniza documente menite sa ilustreze relatia muribundei cu autoarea cartii. Teribila e mai cu seama imaginea in care aceasta cotropeste perna si resturile de spatiu vital ale bolnavei, cu cateva zile inaintea mortii ei. Jela pare ca se inghesuie in spatiul pozei, se catara in patul celui bolnav pentru a aparea cu ce a mai ramas din el, cu spectrul lui. Sau poate mai grozava este ideea ca victima, din politete, accepta o sedinta foto inainte de a muri? “- Caci Monica, iubita Monica, tu, care mi-ai dat voie sa ne tutuim pentru ca, in urma cu zece ani, ti-am luat de pe umeri povara, scriind, in locul tau, cartea despre mama ta, tu ai sa intelegi cat de important este momentul acesta pentru mine nu? Monica, muribunda mea draga, hai intelege-ma si fa-mi cadou moartea ta, lasa-ma sa ma trag in poza cu ea si zambeste. Fa-o pentru mine, fa-o pentru cartea pe care deja o pregatesc, pandindu-mi posteritatea cu tine de gat.”
Si Monica a facut-o. S-a pozat, politicoasa, cu Doina Jela. Si apoi a murit. Asa cum mai inainte, intr-un moment cand in mintea ei cuvintele nu se mai adunau decat cu greu laolalta, se lasase hartuita cu un interviu in care intrebarile de ţoapa ( Ai fost vreodata geloasa? Ce ai facut? Cu Virgil ai trait intr-un continuu extaz?) alternau cu neadevaruri flagrante strecurate in raspunsurile celei intrebate. […]
Închid cartea şi în minte îmi vin, în sfârşit, cuvintele potrivite pentru a numi ce se întâmplă în ea: a escroca moartea cuiva.”
Cu amărăciune trebuie să-mi amintesc proverbul latin „Quod licet Iovi, non licet bovi.”
ApreciazăApreciază
5.
Fini | 6 mai 2011 la 17:24
Păstrez şi acum primele trei numere ale Academiei Caţavencu, au fost difuzate pe străzile capitalei gratuit. Mult timp am aşteptat cu nerăbdare apariţia ei săptămânală .
De mult timp nu o mai citesc. Poate Doru Buşcu ne va anunţa în curând apariţia unei „Historia incrementorum atque decrementorum Aulae… Cccaţavencu”
ApreciazăApreciază
6.
Fini | 6 mai 2011 la 17:27
Apăruşi ! ! 😆
ApreciazăApreciază
7.
Creanga | 6 mai 2011 la 17:41
Fini,
Unde, unde?
ApreciazăApreciază
8.
Un tanar de stanga | 6 mai 2011 la 18:43
buna :
Jela si Liiceanu se bat pe un cadavru. Vreau sa spun ca nici Liilceanu nu era indrituit sa povesteasca ce a povestit
Trebuia sa ne lase cu imaginea pe care o aveam despre Monica Lovinescu. Doinei Jelea putea sa ii scrie o scrisoare,sa ii arate obrazul, sau putea sa o astepte pe ulita si sa ii traga un sut in dos.
ApreciazăApreciază
9.
Un tanar de stanga | 6 mai 2011 la 18:45
Fini, buna 🙂
Primul numar din catavencu il am in minte 🙂
ApreciazăApreciază
10.
noradamian | 6 mai 2011 la 20:37
Seara bună, prieteni 🙂
Creangă, am fost dezamăgită rău, nu odată, dar lehamitea tot n-are succes la mine 🙂
ApreciazăApreciază
11.
noradamian | 6 mai 2011 la 20:37
Fini,Tds, servus, bine aţi revenit!! 🙂
Fini, nu stiam de textul aceluiasi autor despre ce scrisese Doina Jelea, n-am citit nici cartea respectivei, bună completare, multzam!
Oricum, ipocrită potrivire, pare că şi-au servit de model, unul altuia 🙄 😉
Cât despre Doru Buşcu, ori ce ar scrie, oricât de pretenţios şi stufos e gata uzat moral.
ApreciazăApreciază
12.
noradamian | 6 mai 2011 la 20:39
Tds, de acord cu tine. Dintr-un caţavencu timpuriu îmi amintesc o poză cu iliescu în costum vărgat. Oare ei şi-or mai aminti-o? 🙄
ApreciazăApreciază
13.
Fini | 6 mai 2011 la 20:48
Creangă,
@ 7
când mi s-a arătat era acolo sus. 🙂 Acum nu-l mai văd, dar e…
ApreciazăApreciază
14.
skorpion | 6 mai 2011 la 20:53
boonsoir, gradinari,
excelenta postare.
fini, cine este doina jela sau doina jelea caci apar ambele variante.
grotesc oricum. am citit si articolul lui liiceanu la vremea respectiva si recunosc ca nu mi-a placut.
ambii erau ca niste corbi…
ApreciazăApreciază
15.
Fini | 6 mai 2011 la 20:54
UTS, bună! 🙂
@ 8,9
– dacă tăcea, filosof rămânea;
– am avut colecţia primilor doi ani şi am păstrat-o până când s-au porcit. Am aruncat-o de silă.
ApreciazăApreciază
16.
noradamian | 6 mai 2011 la 20:57
skorpion, seara bună, danke 🙂
Da, grotesc, un model cultural, se pare 😉
ApreciazăApreciază
17.
Creanga | 6 mai 2011 la 20:58
Oua Fini! L-ai vazut pe al de sus?
ApreciazăApreciază
18.
Creanga | 6 mai 2011 la 21:00
Nora,
Normal ca nu apuca lehamitea, altminteri nu ai mai scrie pe aici.
Eu nu prea stiu de Doina Jalea si Liiceanu, spun doar ca nu-i frumos.
ApreciazăApreciază
19.
Fini | 6 mai 2011 la 21:08
Jean Sibelius: The Swan of Tuonela, Patru legende ale Kalevalei, pentru orchestră, Op.22
ApreciazăApreciază
20.
Un tanar de stanga | 6 mai 2011 la 21:10
🙂
ApreciazăApreciază
21.
Fini | 6 mai 2011 la 21:10
Creangî,
17
îhî ! 😉
ApreciazăApreciază
22.
Creanga | 6 mai 2011 la 21:11
Multe sondaje sunt doar trucaje, dar acum e adevarat, noapte buna v-am urat!
ApreciazăApreciază
23.
noradamian | 6 mai 2011 la 21:13
Crengulin, există un şurub, ceva slab la platformă de câtva timp care face ca unele gravataruri de sus să nu se vadă, sau să dispară după un timp. Fini l-a observat pe Filadel cu Like 🙂
Da, bunul simţ e pe primul loc. Nu acela din vorbe goale de sloganuri desigur 🙂
ApreciazăApreciază
24.
noradamian | 6 mai 2011 la 21:15
Noapte bună, Creangă 🙂
ApreciazăApreciază
25.
noradamian | 6 mai 2011 la 21:16
Ehe, astă seară avem muzică! Bună! Multzam, prieteni 🙂
ApreciazăApreciază
26.
Creanga | 6 mai 2011 la 21:19
Hihi, pana sa plec, cre’ca vreun roman a furat ceva suruburi de la platforma. 🙂 Sondare placuta!
ApreciazăApreciază
27.
Un tanar de stanga | 6 mai 2011 la 21:26
Dimineata de carnaval – Luiz Bonfa
interpretata de multi=–. aici de Astrud Gilberto
A Day in the Life of a Fool – in SUA Theme from Black Orpheus in GB,La Chanson D’Orphée in FR Mañana de Carnaval- in Spania
ApreciazăApreciază
28.
Un tanar de stanga | 6 mai 2011 la 21:31
ApreciazăApreciază
29.
noradamian | 6 mai 2011 la 21:31
27, Superb cântec, minunată interpretare 🙂
ApreciazăApreciază
30.
Fini | 6 mai 2011 la 21:36
Am vrut să fiu cuminte în seara asta. Nora poate să confirme.
Poftim, vine UTS cu ispita şi se duce naibii tot.
Tot e week-end !
HARLEM NOCTURNE în mai multe variante la alegere.
ApreciazăApreciază
31.
Fini | 6 mai 2011 la 21:37
ApreciazăApreciază
32.
Fini | 6 mai 2011 la 21:39
ApreciazăApreciază
33.
Un tanar de stanga | 6 mai 2011 la 21:39
🙂
ApreciazăApreciază
34.
Fini | 6 mai 2011 la 21:40
ApreciazăApreciază
35.
noradamian | 6 mai 2011 la 21:41
29, It’s amazing: ce armonizare între cei doi, de necrezut 🙄
ApreciazăApreciază
36.
noradamian | 6 mai 2011 la 21:43
Fini, confirm tot 😆 Şi trec să le ascult 🙂
ApreciazăApreciază
37.
Fini | 6 mai 2011 la 21:43
ApreciazăApreciază
38.
Fini | 6 mai 2011 la 21:45
ApreciazăApreciază
39.
Un tanar de stanga | 6 mai 2011 la 21:48
Eu vi l-am dat pe Dr John excentricul din New Orleans, cu interpretarea lui speciala din It dont be nothing…
apoi Luis Bonfa cel care impreuna cu Stan Getz/Gilberto/Jobim au creat nebuina biossanocva in jazul american tyimp de un deceniu in 60
apoi un exemplu de fusion cu Corea iar apoi piesa lui Valee cintata de Wanderley
Toti au lasat o dira groasa in muzica contemporana
ApreciazăApreciază
40.
Fini | 6 mai 2011 la 21:50
UTS,
ascult acum a doua oară pe Dr. John. Poate îl mai ascult încă şi încă odată. Nu ştiu când va ajunge rândul celorlalte. 😉
ApreciazăApreciază
41.
noradamian | 6 mai 2011 la 21:53
dragilor, de ales între piese, nici vorbă! Doar de ascultat si reascultat: una mai specială decât alta 🙂
ApreciazăApreciază
42.
Un tanar de stanga | 6 mai 2011 la 21:55
Si daca mai faceti fata la monstri- inca un standard – Birdland a lui Zawinul aici cu Weather Report si hehehe… str 52 in Niu York
ApreciazăApreciază
43.
noradamian | 6 mai 2011 la 22:10
Tds, buuun şi monstrul ăsta, chiar dacă vine după alţii de temut, e remarcabil 🙂
ApreciazăApreciază
44.
Un tanar de stanga | 6 mai 2011 la 22:30
🙂 🙂 nora ma bucur
Fini eu aleg cite un personaj sau piesa sau compozitor. Sunt sigur ca tu dupa ce il asculti cauti si ce mai are prinprejur. Cind aleg piesa de exemplu sunt subiectiv. Descoperirea personajului va ramine voua, daca evident va place 🙂
ApreciazăApreciază
45.
noradamian | 6 mai 2011 la 22:47
Da, Tds, avem ce cerceta, de la fiecare se deschid usi spre alte bunătăţi 🙂
Noapte bună 🙂
Somn usor, tuturor
ApreciazăApreciază
46.
Un tanar de stanga | 6 mai 2011 la 23:01
Noapte buna,
eu ramin cu putin cabernet de transilvania, putin cirnat ardelenesc si singur cu primele 2 episoade din sezonul 2 la Treme (cartier din New orleans ) plin de muzica, inainte si dupa Catrina 🙂
Grea viata de om singur. 🙂
ApreciazăApreciază
47.
Nea | 6 mai 2011 la 23:14
O fi fandacsie, sau cei 83% care au încredere în biserică sunt acei 83% care nu au încredere în Boc?
Teoria mulţimilor arată că cel puţin 66% şi cel mult 83% dintre români intră în ambele categorii de mai sus, anti-Boc şi pro BOR.
Dictatura J poate să confirme
ApreciazăApreciază
48.
skorpion | 6 mai 2011 la 23:17
bonsoir,
nu este fandacsie referitoare la cei 83%, ci o manipulare abjecta din partea televiziunilor și o lipsa totala de gindire, dublata si de unele tare (lene, circoteala vesnica, frica de necunoscut, de viitor)
ApreciazăApreciază
49.
skorpion | 6 mai 2011 la 23:40
un articol de zile mari:
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-8594553-intrebarea-unui-tanar-jurnalist-pentru-corina-dragotescu.htm
ApreciazăApreciază
50.
Fini | 7 mai 2011 la 00:34
Mai ascult odată Dr. John şi trec la celelalte, cred că mă apucă zorile. 🙂
ApreciazăApreciază
51.
Fini | 7 mai 2011 la 00:44
UTS,
44
Nora are dreptate, deschid uşile şi spre alte frumuseţi.
Toţi suntem subiectivi când alegem piesele. Uite, acum nu aş mai aduce Harlem nocturne.
Vizionare plăcută la ce ţi-ai propus.
ApreciazăApreciază
52.
Fini | 7 mai 2011 la 01:10
Replică la @ 28
Aceeaşi temă cu un trio de zile mari:
ApreciazăApreciază
53.
Fini | 7 mai 2011 la 01:11
ApreciazăApreciază
54.
Fini | 7 mai 2011 la 07:28
NEAŢA ! 🙂
ApreciazăApreciază
55.
Fini | 7 mai 2011 la 07:32
Ziarul de dimineaţă.
Free puzzle, uite piesa care a fost pierdută pentru o bucată de timp din jocul politichiei :
http://www.evz.ro/detalii/stiri/nati-meir-portretul-escrocului-la-batranete-929260.html
ApreciazăApreciază
56.
Fini | 7 mai 2011 la 07:35
Clipul sătămânii trecute:
http://life.hotnews.ro/stiri-fun-8583539-clipul-zilei-nunta-regala-scurt.htm
ApreciazăApreciază
57.
Salomea | 7 mai 2011 la 09:52
Fini, buna dimineata
Invatatura care trebuie luata din cazul excrocului Meir este foarte importanta: persoanele care candideaza la posturi politice sau civice sa fie cercetate cu multa atentie si strictete , Nati Meir este cred si un psichopat,dupa articolul de mai sus, cum de absolut nimeni nu a fost destul de vigilent ca sa sesizeze acest lucru si sa intervina ?
ApreciazăApreciază
58.
Un tanar de stanga | 7 mai 2011 la 10:10
neata 🙂
Frumos Spain cu Bobby McFerrin. Printre cele mai bune . Cred ca va amintiti cind acum o luna l-am introdus in gradina 🙂 pe Gonzalo Rubalcaba in tandem cu Corea.
Imi plac versiunile ce contin preludiul bazat pe Concerto de Aranjuez din 1940 a lui Joaquin Rodrigo
ApreciazăApreciază
59.
Un tanar de stanga | 7 mai 2011 la 10:24
Un Nexpresso puternic si subtil de dimineata 🙂
ApreciazăApreciază
60.
Un tanar de stanga | 7 mai 2011 la 10:42
Si.. daca vorbiti de nunta regala , mie cel mai mult si mai mult mi-a placut Pippa sora miresei 🙂
http://www.thesun.co.uk/sol/swf/vidobj/sunplayer.swf?embedCode=h0NjlmMjpo-Q9QkSoI2QFqWIF1SRUCcu&xmlDir=http://www.thesun.co.uk/sol/swf/vidobj/xml/sun&links=http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/video/news/royals/3555786/Gorgeous-Pippa-is-a-style-hit.html&share=true
ApreciazăApreciază
61.
noradamian | 7 mai 2011 la 11:04
Ziua bună, prieteni 🙂
Skorpion, 49, punct ochit, punct lovit: bun articol!
Fini, Nati Meir un excroc irecuperabil, in felul lui, fericit. Ar fi bun de personaj de roman politic 😆
ApreciazăApreciază
62.
noradamian | 7 mai 2011 la 11:09
Salomea, condamnat la Haifa în’ 87,cu 30 de capete de acuzare individul vine aici şi i se face cărare în politică, evident de niste insi cu care se potrivea moral. Nici nu se pune problema să nu se fi stiut ce făcuse omul în Israel! Mai ales că si după ce i s-au dezvăluit isprăvile de acasă, în presă, drumul lui politic, dintr-un partid în altul a continuat. Cel mai haios a fost episodul din partidul lui vadim.Din păcate vorbim de o relaţie de corupţie politic-financiară dintr-o mulţime altele, cu alţi protagonişti. Iar cei care i-au deschis uşi în politică, una după alta, fac mai departe ce au făcut şi până acum, cu aceeasi „onorabilitate”.
ApreciazăApreciază
63.
noradamian | 7 mai 2011 la 11:14
Fini, Tds, printre treburi mă delectez cu muzici, şi de aseară si de acuma.
Fini, 54, aromată cafea 🙂
Tds, concertul de Aranjuez e dintr-acelea care rămâne proaspăt în fiecare versiune.
Pippa e superbă! Şi n-a purtat nici pălărie ceea ce le-a cam intrigat pe tradiţionaliste doamne din high-class-ul britanic. 🙂
ApreciazăApreciază
64.
Arizonianul | 7 mai 2011 la 11:56
Vorba mare a lui ştiţi voi cine:
Salut tare!
Imberbule levogir…
ai fuma matale pipă? 🙂
Hm???
ApreciazăApreciază
65.
Fini | 7 mai 2011 la 12:11
Arizona
64
Voi între voi bărbaţii. Râd şi eu pe înfundate 😆 😆
ApreciazăApreciază
66.
Fini | 7 mai 2011 la 12:20
Salomea te salut. 🙂
Nora ţi-a răspuns perfect în locul meu la @ 62.
Şi-a dat seama că este elementul care lipseşte din jocul de puzzle politico-mioritic.
ApreciazăApreciază
67.
Fini | 7 mai 2011 la 12:33
UTS, 🙂
păstrez de ceva vreme în trăistuţă un „Concerto de Aranjuez” deosebit. Mâine îl voi aduce şi în Grădină la care voi adăuga şi un „Spain”. Sper să placă.
ApreciazăApreciază
68.
Fini | 7 mai 2011 la 12:39
Piotr Ilici Ceaikovsky – 7 mai 1840
Secvenţă din filmul „Le Concert” („Concertul”).
http://www.trilulilu.ro/d2gg/0d5684ffab6afd
ApreciazăApreciază
69.
Fini | 7 mai 2011 la 12:42
Câte ceva despre filmul „Le concert”.
http://www.filmoteca.ro/film/concertul
ApreciazăApreciază
70.
noradamian | 7 mai 2011 la 13:08
Salut, din nou 🙂
Fini, original, deosebit, film, TKS 🙂
ApreciazăApreciază
71.
noradamian | 7 mai 2011 la 13:09
postare nouă
ApreciazăApreciază