Politica cataclismelor

26 ianuarie 2012 at 14:31 89 comentarii

Invocările telelevistic-apocaliptice, insistente mai ales în ultimii doi-trei ani, îşi arată, în fine, roadele. Boborul a devenit aproape mayaş. Iar dacă strănutatul unor trezorieri ai finanţelor planetei, precum dl. Soros, produce valuri de confuzie ale societăţii globale, avântul surfingului politic e logic. Lumea devenind complet deschisă revoluţiilor, surferii, de orice fel, au parte de tentaţii şi senzaţii nebănuite.

Dar să-i lăsăm pe mayaşi, să privim şi altfel, la mulţimile înfuriate ca valurile mării de-aci. Să observăm că publicitatea mediatică produce un apetit tot mai mare al spectatorilor pentru sporturile extrem-politice. Că, unidirecţionată, energia le-a înţepenit aproape, degetul mare-n jos, ca la circul din arenele romane siroind de sânge.(De-nţeles: nu vrem şi noi să punem umărul la reconstruit imperiul?)

Fiindcă vorbim în termeni sportivi, se ştie, cel puţin de către cei care au practicat sau practică un joc sportiv, că, pe tot parcursul campionatului, modificările în componenţa echipei sunt absolut normale. O echipă, însă, fie ea bună sau mai puţin bună, nu se înlocuieşte cu altă echipă, în două situaţii:
1- sub presiunea adversarului
2- în ajunul finalului unui campionat.

Orice observator politic care nu şi-a pierdut brusc, memoria ştie că USL nu s-a înfiinţat ca formaţiune de opoziţie democratică ci ca un cumul de forţe decise programatic să distrugă tot ce le-ar pune în pericol cuceririle lor de jefuitori legali sau cu acoperire în reţea. Adică orice început de reformare, orice semne de funcţionare normală a instituţiilor statului. Ceea ce au şi făcut- pas cu pas. Cu partidul oponent nu şi-au făcut mari griji, ştiu ei pe cine pot conta la o adică, acolo.

Să recapitulăm: criza globală produce scăderea calităţii vieţii mai peste tot, adică nemulţumiri de tot felul. Desigur, cu diferenţe locale. Problema devine realmente gravă, însă, în cazul intereselor oculte din spatele revoluţiilor cu detonator politic-extremist din statele cu democraţie şubredă. Periculoasă pentru viitorul acestor state şi a popoarelor lor. Acum, ne numărăm printre acestea. Şi dacă nu ne-am pierdut memoria, cum spuneam mai -nainte, n-ar fi rău să ne amintim ce s-a petrecut la-nceputul lui 2010, la debutul crizei şi recesiunii în România, cu încercarea de înlocuire a guvernului Boc – cu o echipă de tehnocraţi. Stilul batjocoritor, inacceptabil, de a refuza orice candidat din partea puterii.

Amintiţi-vă fie şi numai scena revoltătoare a tratamentului la care a fost supus dl.Croitoru, în parlament- în ciuda excelentului său portofoliu profesional, care, de altfel, n-a contat deloc. Oponenţă amintind izbitor de licitaţiile de formă, cu câştigător prestabilit, atunci în persoana Iohannis. Ceva normal pentru indivizi de această speţă. Proiectul grivco n-a reuşit, aşa că, imediat, ofensiva a intrat într-un nou ciclu de cataclisme politice provocate. Din acelaşi motiv. Nu ştiu ce sorţi de izbândă ar avea la această oră, evident e doar faptul că licitaţia se defăşoară între aceiaşi protagonişti. Plus, pe margine, ca nişte ventilatoare, echipe de chibiţi care mai că nu chiuie. Abia aşteaptă ca vântul să-i împingă-n joc. Începe surfingul.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , .

Soluţii politice, dincolo de „Jos” Vaccin anti-bolşevism

89 comentarii Add your own

 • 1. skorpion  |  26 ianuarie 2012 la 15:53

  http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/basescu-a-innebunit-sau-despre-cine-nu-stie-de-fapt-pe-ce-lume-se-afla-251478.html

  un articol lucid de C.Campeanu

  prostia este uriasa, este incredibila si nedreapta…

  ma tot ciondanesc de zile intregi cu un arhitect pe care il stiam normal la cap, acum imi trimisese adineauri un email prin care vrea sa-mi dovedeasca de ce basescu nu a vrut legea sanatatii…

  iata textul:

  Ce se ascunde în spatele scandalului uriaş legat de SMURD?

  TRAIAN BĂSESCU I-A PROMIS LUI JEFFREY FRANKS [FMI ]CĂ VA PUNE BANII CONTRIBUABILILOR ROMÂNI LA DISPOZIŢIA COMPANIILOR AMERICANE DE ASIGURĂRI

  Traian Băsescu dă înapoi în ambiţiile sale de a promulga până în luna martie noua Lege a Sănătăţii. Enervat de faptul că demiterea lui Raed Arafat de la conducerea SMURD s-a dovedit o mişcare ce i-a pus în cap toată societatea românească, Pazvante Chiorul caută acum soluţii de a calma spiritele, fără să pară că a fost înfrânt.
  În acest context, joi seara, în jurul orei 21:00, el a discutat, mai bine de două ore, cu sfătuitorii lui de taină: nelipsitul Sebastian Lăzăroiu şi, prin telefonul special, Virgil Măgureanu.
  Pentru a ieşi cât mai neşifonat din chestiune, cei doi i-au sugerat să amâne etapa de intrare la vot, în Parlament, a Legii, programată pentru începutul lunii martie, cu încă două-trei luni, sub pretextul măririi perioadei de dezbatere publică.
  Astfel, legea va fi tocată de opinia publică până la epuizare, sub pretextul… democraţiei (?!), iar evenimentul cu Arafat va fi uitat.
  Sursele noastre spun că soluţia părea să îi surâdă lui Traian Băsescu, dar el se teme că prelungirea termenului de promulgare îl va supăra pe Jeffrey Franks.
  Noi am aflat că el i-a promis stăpânului de la FMI că legea, care, în esenţă, va pune la dispoziţia companiilor americane de asigurări de sănătate banii contribuabililor români, va fi promulgată în primul trimestru al acestui an.
  De altfel, discuţia publică vehementă, declanşată pe marginea legii, a provocat întrunirea de urgenţă, la Camera de Comerţ Româno-Americană (cunoscută oficină a CIA), a reprezentanţilor din România ai firmelor americane de asigurări .

  i-am raspuns sec:

  2 vorbe, 3 prostii
  😛

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  26 ianuarie 2012 la 16:02

  Skorpion, salut! Bârfe, cleveteli, pretexte infame, îndoctrinare uselistă de cea mai joasă speţă. Cu asemenea „convingeri” riscăm s-o luăm la vale ireversibil spre bucuria demolatorilor. De ce trebuie ca toate astea să se petreacă-n ajun de alegeri? De ce trebuie musai să se strice regula jocului în prag de alegeri? Cum de oameni inteligenţi, altfel, se aruncă-n jocul ăsta, fără să calculeze riscurile, în loc să aibe răbdare că doar mai sunt câteva luni până la alegeri ?? 😉

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  26 ianuarie 2012 la 16:04

  2, nimic de mirare! 😉

  Apreciază

 • 5. Bască ilie  |  26 ianuarie 2012 la 16:33

  Nora,
  Din cauza alergiei mele la gudureală, repet, nu-mi permit să-ți laud postările pe cât merită, dar de data asta pot spune cât de surprins sunt și de calitățile tale de antrenor.
  Politica superficială a neaveniților și oportuniștilor, prin subestimarea receptorilor populimii și ai adversarilor de orice fel, mai ales cei politici, ne oferă un șir interminabil de contradicții, gargarele adormirii, catastrofe fără cap sau cataclisme fără număr.
  Dacă toate astea nu vor folosi la nimic, vor rămâne pe capul griveilor ca niște enigmele nedeslușite și refolosibile până la adânci bătrâneți. 🙂

  Apreciază

 • 6. Bască ilie  |  26 ianuarie 2012 la 16:40

  ca niște enigme nedeslușite, cum ar fi cele legate de viața parlamentară: nici acum nu sunt definite limitele ipocriziei politice a celor orientați cu trup și suflet după doleanțelor celor care cică i-au ales, nu se știe precis cât ține durata mandatului unui parlamentar în sânul partidului-mamă, nu se știe cât timp va mai desemna președintele un candidat de premier nevalidat de Griv(ei)co…

  Apreciază

 • 7. Bască ilie  |  26 ianuarie 2012 la 17:06

  Președintele a pregătit două discursuri pe același schelet 🙂 , unul cu comasarea admisă la CCR, altul fără: comasare, regionalizare, redesenarea colegiilor, reducerea parlamentarilor la 300
  și alte câteva ingrediente; cu ce-a mai rămas și el, ca nevoiașul la casa omului gospodar, când vrea o masă mai îmbelșugată și-o pune până la urmă de-o ciorbă de orice, într-o oala mare, în care își bagă nasul toți neinvitații.

  Apreciază

 • 8. Bască ilie  |  26 ianuarie 2012 la 17:15

  Abia acum ar fi năstrușnică ideea demisiei, pe motivul că un alt președinte ar putea transforma bucătăria tradițională românească în ceea ce n-a fost nicicând.

  Apreciază

 • 9. Bască ilie  |  26 ianuarie 2012 la 17:30

  O consolare pentru alegerile locale la termen ar fi ușa larg deschisă unor figuri mulțumite cu câte un Consiliu Județean sau o primărie mai de soi, căzute pleașcă într-o zonă împrejmuită, dar salvatoare pentru întreaga țară prin neprezentare la alegerile parlamentare.

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  26 ianuarie 2012 la 17:42

  Bsk, salut 🙂 O privire din alt unghi prin care se desluşesc, mai bine, aceleasi aspecte. Demisia sub presiunea străzii a unui presedinte ales democratic, oricare ar fi el, înseamnă a pune democraţia-n băţ. Cu efecte incalculabile. Iar dacă presiunea e generată politic, de speriaţii de justiţie si de tot felul de trupeţi dornici s-apuce la slănină, e si mai rău! Lucrul ăsta, însă, nu se va -ntâmpla, oricât ar forţa lucrurile niste cocălari politici autohtoni si oricât ar dori un voronin si alţii.

  Apreciază

 • 11. Bască ilie  |  26 ianuarie 2012 la 17:44

  Fără doar și poate, precedentul perpetuează accidentul democrației originale.

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  26 ianuarie 2012 la 17:47

  Da, acum au dovedit-o.

  Apreciază

 • 13. Bască ilie  |  26 ianuarie 2012 la 17:49

  Eu am vrut să punctez cât de inofensiv a ajuns președintele în câteva puncte delicate, de interes major pentru optimiști și de groază maximă pentru fripturiști, dar distrugerea a cât a mai rămas de respectat din principiile democrației confiscării și ale statului de drept va desăvârși cataclismul.

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  26 ianuarie 2012 la 17:54

  Bsk, păi nu mai putea fi amânat momentul, că se apropiaseră primejdios niste soroace. Ultima amânare, cea din cazul procesului „Trofeul calităţii” e grăitoare.

  Apreciază

 • 15. Bască ilie  |  26 ianuarie 2012 la 18:04

  Și-așa îi numărau zilele… de manifestații, de isterii ale Crinăucului care n-avea tresăriri din somn decât în Dealul Cotrocenilor, de contradicții Pontoase și peneliste, date de ceasul morții lui Boc, că numai Tăriceanu și-a permis să mai stea prim-ministru după ce a eșuat cu legea VU-corcit, asumată și găsită neconstituțională, iar Bombo simțea cum îi fuge de sub picioare prima sentință de condamnare.

  Apreciază

 • 16. Bască ilie  |  26 ianuarie 2012 la 18:11

  Cu fiecare zi demonstrativă de presiune anti-judecătorească, Bombo punea în pantaloni câte un ou tare de inventar.

  Apreciază

 • 17. Bască ilie  |  26 ianuarie 2012 la 18:16

  După ce mi-ai amintit de Bombo, acuma oprește-mă! 🙂

  Apreciază

 • 18. Bască ilie  |  26 ianuarie 2012 la 18:24

  Pe Hotnews:
  „PSD declina propunerea lui Crin Antonescu.
  Victor Ponta: Daca parlamentarii Opozitiei ar demisiona nu ar mai avea cine sa conteste legile la Curtea Constitutionala a Romaniei”
  Ha, ha! 🙂 Cine i-a crezut pe peneliști cu demisia lor, când pretextele răzgândirii sunt pe toate drumurile. Demisiile scrise, fără strigarea lor în plenul fiecărei camere, după caz, n-au nicio valoare.
  Doar pentru creduli. E drept, n-am văzut prea mulți. 🙂

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  26 ianuarie 2012 la 18:33

  Bsk, ponta nu vrea suspendare! Iar chestia asta îl va „suspenda” cât de curând, definitiv pe chucky de la ambiţiile prezidenţiale, cel puţin. Soarta trădătorilor e totdeauna tristă 🙄

  Apreciază

 • 20. Bască ilie  |  26 ianuarie 2012 la 18:42

  Acum sunt conștienți de inutilitatea încercării de suspendare, dar după alegeri candidatul de premier va fi desemnat sub spectrul acestei presiuni. Sunt curios dacă udemeristul din CCR și-a făcut încălzirea, odată cu votul lui împotriva comasării.

  Apreciază

 • 21. noradamian  |  26 ianuarie 2012 la 18:59

  Da, probabil deja se schiţează variantele de atac

  Apreciază

 • 22. skorpion  |  26 ianuarie 2012 la 19:44

  salve,
  udmr-istul a inclinat balanta in favoarea ne-comasarii alegerilor?
  este acelasi udmr-ist din cauza caruia azi avem TVA= 24%?

  Apreciază

 • 23. skorpion  |  26 ianuarie 2012 la 19:50

  am vazut un sondaj la b1tv, cica, uslinosii – pentru locale, in Bucuresti – ar avea 52%.

  efectiv nu-mi vine sa cred acest lucru.

  Apreciază

 • 24. skorpion  |  26 ianuarie 2012 la 19:55

  🙂

  http://www.dollo.ro/2012/01/zapada-constitutionala/

  Apreciază

 • 25. Hantzy  |  26 ianuarie 2012 la 20:31

  scorpion #23. Nicie mie: probabil ca au 152%!!!

  Apreciază

 • 26. skorpion  |  26 ianuarie 2012 la 20:34

  hundertdreiunfuenzig, eigentlich…

  Apreciază

 • 27. Bască ilie  |  26 ianuarie 2012 la 20:39

  Am lipsit nițel. M-am deplasat până la Doc, pe Contributors, să zic și eu ceva despre numirea lui Diaconescu. Am descoperit din întâmplare articolul în timp ce umblam prin Grădină.
  Mr. Sk
  Încă nu știu cum s-a votat în CCR la comasare, dar alt udemerist de nădejde nu avem acolo.

  Apreciază

 • 28. Hantzy  |  26 ianuarie 2012 la 20:40

  Richtig! Aber wie übersetzt man „uslinos”?

  Apreciază

 • 29. Fini  |  26 ianuarie 2012 la 21:02

  Bună seara! 🙂

  Ion Cristinoiu 26 ianuarie 1942

  Apreciază

 • 30. Fini  |  26 ianuarie 2012 la 21:03

  Apreciază

 • 31. Fini  |  26 ianuarie 2012 la 21:05

  Apreciază

 • 32. Fini  |  26 ianuarie 2012 la 21:06

  Apreciază

 • 33. Fini  |  26 ianuarie 2012 la 21:25

  De citit:

  http://www.monica-macovei.ro/blog/?p=920

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  27 ianuarie 2012 la 00:34

  Seara-noapte bună 🙂 Fac lectură si audiţie muzicală nocturnă. Multzam prieteni 🙂

  Somn usor ( că eu am dormit aiurea, până mai adineori si acusi mă culc la loc :))

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  27 ianuarie 2012 la 00:46

  Fini, cam asa văd si eu lucrurile:

  http://www.monica-macovei.ro/blog/?p=913

  mă bucur de selecţia ta: farmecul melodiilor de altă dată rămâne 🙂

  Apreciază

 • 37. noradamian  |  27 ianuarie 2012 la 01:00

  Vise plăcute 🙂

  Apreciază

 • 38. Bască ilie  |  27 ianuarie 2012 la 01:14

  Somn și resomn ușor! 🙂

  Apreciază

 • 40. theo- nona  |  27 ianuarie 2012 la 08:14

  bunä dimineatza,

  cum naiba sä se schimbe ceva, cand o parte din cetätzenii romaniei, nu-si dau zäpada in fatza casei, dar urlä cä nu face statul. in germania orcine este , are obligatzia sä tzinä curat pe trotuar , in fatza casei. este o somitate, pune pe cineva.
  vreau sä mai aud, aia cu,
  vreau o tzarä ca afarä, asta o poate face fiecare,
  dacä se sträduieste.cu lene si lätrat , NU

  Apreciază

 • 41. Bască ilie  |  27 ianuarie 2012 la 08:47

  Saluttuare!
  Theo, ai nimerit încă una în plin. 🙂
  „Vreau o țară tot mai rară, curățați voi, cei de-afară!”

  Apreciază

 • 42. Hantzy  |  27 ianuarie 2012 la 10:16

  theo-nona,
  in Germania chestia aia cu curatitul strazii si spalatul treptelor e reglementata prin contractele de inchiriere sau intelegerile intre locatari. Nu dintr-un impuls de voluntariat, ci dintr-o obligatie fata de ceilalti colocatari se face curatenie rpin rotatie. Iar astfel se reduc si cheltuielile de intretinere.
  In Ro, asta cadea in sarcina asociatiilor de locatari, care trebuiau (teoretic cel putin) sa angajeze personal auxiliar, platiti din banii de intretinere. Cum insa nimanui nu-i prea pasa de asta, fiecare parte considera ca asta e insarcina celeilalte … iar pruncul cu doua moase, ramane cu ombilicul netaiat.

  Apreciază

 • 43. skorpion  |  27 ianuarie 2012 la 10:47

  neata,
  nimeni nu curata de placere (cu rare exceptii) zapada din fata casei.

  intimplator, la nivel de Bucuresti exista instructiuni si amenzi privind aceasta tema.

  dar nimeni nu aplica: bucuresteanul nu-si curata zapada din fata casei, care ingheata, urmeaza temperaturi de pina la – 19 grade Celsius noptile urmatoare, deci si ruperi de picioare sau miini,
  dar nimeni nu il amendeaza pe bucuresteanul ”indignat” !

  aici este problema: ia, sa se fi amendat vreo citeva sute si sa se fi mediatizat acest llucru, in anul urmator toata lumea ar fi curatat zapada!!!

  Apreciază

 • 44. skorpion  |  27 ianuarie 2012 la 11:57

  neata,

  chiar il doare-n basca,
  inchisoare cu suspendare,
  deci liber,
  banii la tescherea,
  chiar ca-l doare-n basca lui de corupt cu justitie absolut corupta

  http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-11347466-fostul-presedinte-botosani-constantin-contac-condamnat-trei-ani-inchisoare-suspendare-intr-dosar-coruptie.htm

  Apreciază

 • 45. noradamian  |  27 ianuarie 2012 la 12:04

  Ziua bună deşi sub zăpezi , prieteni 🙂

  skorpion, toti nesuspendaţii ăstia cu dosare jegoase, luptă din greu pentru suspendarea justiţiei, a presedintelui… 🙄

  Evident, si patriotele naţional a prins glas:

  http://www.ziare.com/adrian-nastase/psd/nastase-premierul-se-executa-nu-se-discuta-1147378

  Apreciază

 • 46. Bască ilie  |  27 ianuarie 2012 la 12:05

  Te legi de mine fără motiv. 🙂
  Mă doare și modul cum mă pârăști.

  Apreciază

 • 47. skorpion  |  27 ianuarie 2012 la 12:08

  neata,
  stiam ca se va supara basca ta!
  🙂

  nora,
  se lupta pentru suspendarea lui Basescu,
  dar eu cred ca justitia este deja demult suspendata, nu crezi?

  Apreciază

 • 48. skorpion  |  27 ianuarie 2012 la 12:14

  Despre cum se manipulează opinia publică ȘI cu televizorul. Aseară, la Realitatea TV, a intrat în direct, prin telefon, vestitul baron local PSD, Marian Oprișan, președintele consiliului județean Vrancea. Dânsul s-a bătut cu pumnul în piept că, deaoerce dânsul fiind deștept nu ca alții, în Vrancea a manageriat excelent situatia si că de aceea nici un drum din Vrancea nu este inzăpezit.

  O oră mai târziu, aceeași Realitatea TV a difuza știri despre situația gravă din Vrancea, unde ajunsese în sfârșit viscolul de 100 km/h și se blocaseră drumurile.

  dar bizonul ramine cu ideea ca oprisan a rezolvat problema in vrancea, restul nu conteaza 🙂

  Apreciază

 • 49. skorpion  |  27 ianuarie 2012 la 12:15

  Cum se manipulează „subtil” poporul cu televizorul.

  Realitatea TV a prezentat un montaj de imagini despre cum se intervine în alte țări în caz de căderi masive de zăpadă, ca să arate, prin comparație, cât de incompetente ar fi autoritățile din România.

  Ne-au fost arătate imagini spectaculoase din SUA, Canada, Japonia și Scandinavia – unde autoritatile sunt dotate cu niste superutilaje de deszăpezire. Imaginile erau spectaculoase, chiar turistice, deoarece pe cerul turcoaz strălucea soarele.

  DECI NU ERA VISCOL CU VÂNT DE PESTE 100 KM/H. V-ați prins?

  Apreciază

 • 50. skorpion  |  27 ianuarie 2012 la 12:16

  iar AMP isi arata talentele antibasesciene si pe ziare.com

  Apreciază

 • 51. Bască ilie  |  27 ianuarie 2012 la 12:17

  Bombo mânăncă pe nemestecate.
  Din vremea guvernului Tăriceanu, Traian Băsescu și-a nuanțat pretenția ca solicitarea premierului pentru remanierea unui ministru să fie însoțită și de numele înlocuitorului propus, altfel nu va semna decretul de revocare. Cine își imaginează, ca Bombo, că tocmai Boc ar avea tupeul să ceară remanierea fără să-l fi consultat pe președinte și mai ales fără să fi stabilit de comun acord cine va fi înlocuitorul, ca Bombo să pățească.

  Apreciază

 • 52. theo- nona  |  27 ianuarie 2012 la 16:41

  dna, mungiu, dupä ce este uratä, mai räu, are un suflet mizerabil, säraca, o sä moarä, din cauza veninului ei.

  Apreciază

 • 53. theo- nona  |  27 ianuarie 2012 la 16:46

  dar in cazul nästase, ce asteaptä justitzia.?????????????

  jzustitzia , a fäcut o parte din mizeria si lupta politicä scarboasä.

  magistratzii sunt vinovatzi, nu sunt in stare sä rezolve cateva dosare de escroci politicieni, precum nästase,voicu,nicolescu
  copos,becalii,etc.

  magistratzii nu lucreazä, numai gura de ei.

  Apreciază

 • 54. noradamian  |  27 ianuarie 2012 la 20:00

  Seara bună, dragi prieteni 🙂 treptat, treptat, se mai rezolvă câte ceva

  Sunt pe aici, dar cum mi-am schimbat râşniţa trebuie s-o mobilez cu programe si pluggins-uri. Mai durează……… 🙂

  Apreciază

 • 55. Fini  |  27 ianuarie 2012 la 21:00

  Nora, bun regăsit! Servus!
  Am răbdare. 🙂

  Apreciază

 • 56. Fini  |  27 ianuarie 2012 la 21:01

  MOZART – 27 ianuarie 1756

  În copilărie căuta „sunetele care se iubesc”.
  Armonia dintre sunetele găsite de compozitor, de-a lungul scurtei sale vieţi, se extinde într-un infinit temporal.

  Apreciază

 • 57. Fini  |  27 ianuarie 2012 la 21:03

  JAZ-ZART

  Jazz-ul a îmbrăţişat armoniile mozatiene.

  Apreciază

 • 58. noradamian  |  27 ianuarie 2012 la 21:05

  Fini, si eu :)! Cu ajutorul lui Mozart e mai usor si mai plăcut 🙂

  „Sunetele care se iubesc”, ce expresie superbă!

  Apreciază

 • 59. Fini  |  27 ianuarie 2012 la 21:05

  Apreciază

 • 60. noradamian  |  27 ianuarie 2012 la 21:06

  Corespunde exact cu ce cred si eu :): http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-full-contact-cu-base-poftiti-in-cusca-963488.html

  Apreciază

 • 61. noradamian  |  27 ianuarie 2012 la 21:12

  Finiiii 🙂 Faine de tot pentru o seară -nzăpezită de ianuarie! Danke 🙂

  Apreciază

 • 62. Fini  |  27 ianuarie 2012 la 21:12

  Nora,

  numai un copil poate să exprime ideea de consonanţă atâta de frumos.
  Şi mie mi-a plăcut.

  Apreciază

 • 63. Bască ilie  |  27 ianuarie 2012 la 21:13

  Să fie într-un ceas bun râșnitoarea și să-ți meargă brici!
  De-am aduna bob cu bob, le-om ronțăi în Grădină, orice-ar fi și ce-o ieși, tot mai fain… să fie fină!

  Apreciază

 • 64. Fini  |  27 ianuarie 2012 la 21:15

  Cerere în căsătorie:

  Apreciază

 • 65. Fini  |  27 ianuarie 2012 la 21:16

  Apreciază

 • 66. Bască ilie  |  27 ianuarie 2012 la 21:16

  Resetăm cum râșnițăm. 🙂

  Apreciază

 • 67. Fini  |  27 ianuarie 2012 la 21:19

  Apreciază

 • 68. Fini  |  27 ianuarie 2012 la 21:24

  După varianta clasică a Fanteziei în do minor cântată de Gulda iată şi varianta aceleiaşi piese în Cuba fashion:

  Apreciază

 • 69. Fini  |  27 ianuarie 2012 la 21:29

  Bsk
  @ 63

  fină, fină la gust f(a)ină.

  Apreciază

 • 70. skorpion  |  27 ianuarie 2012 la 21:50

  @nora, all
  aterizai si eu in sfirsit..
  🙂

  sper ca risnita mere ca lumea pentru ca ai cafea de foarte buna calitate, risnita era problema.

  multumesc pentru semnalarea articolului lui Vlad Macovei, foarte interesant

  Apreciază

 • 71. noradamian  |  27 ianuarie 2012 la 22:18

  Mr. Bsk, Skorpion, multzam! E ca si cum te-ai muta 🙂

  Apreciază

 • 72. skorpion  |  27 ianuarie 2012 la 22:31

  o veste buna

  Iranianul condamnat la moarte pentru ca a devenit crestin a primit azil in Romania
  stiam de caz, dar acum aflu ca s-a rezolvat pozitiv pentru om

  http://www.ziare.com/social/romani/iranianul-condamnat-la-moarte-pentru-ca-a-devenit-crestin-a-primit-azil-in-romania-1147495

  Apreciază

 • 73. Fini  |  27 ianuarie 2012 la 23:07

  Se conideră că Beethoven s-a inspirat din Simfonia no. 40 de Mozart atunci când a compus partea a treia din Simfonia a cincea (a destinului).

  Apreciază

 • 74. Fini  |  27 ianuarie 2012 la 23:09

  Iarăşi Simfonia no. 40 – jazz.

  Apreciază

 • 75. Fini  |  27 ianuarie 2012 la 23:13

  Noapte bună tuturor! 🙂 cu Simfonia a 40-a

  Apreciază

 • 77. Fini  |  27 ianuarie 2012 la 23:44

  Mozart – „Schlafe, mein Prinzchen, schlaf ein” (cântec de leagăn) pentru cei ce adorm greu:

  Apreciază

 • 78. Fini  |  27 ianuarie 2012 la 23:48

  Schlafe, mein Prinzchen, schlaf ein!
  Es ruh’n Schäfchen und Vögelein
  Garten und Wiese verstummt
  auch nicht ein Bienchen mehr summt
  Luna mit silbernem Schein
  gucket zum Fenster herein.
  Schlafe beim silbernem Schein
  Schlafe, mein Prinzchen, schlaf ein
  Schlaf ein, schlaf ein!

  Wer ist beglückter als Du?
  Nichts als Vergnügen und Ruh
  Spielwerk und Zucker vollauf
  und noch Karossen im Lauf
  Alles besorgt und bereit,
  daß nur mein Prinzchen nicht schreit
  Was wird das künftig noch sein?
  Schlafe mein Prinzchen, schlaf ein.
  Schlaf ein, schlaf ein.

  Apreciază

 • 79. Fini  |  28 ianuarie 2012 la 06:27

  Un dejun „a la Mozart”.

  Apreciază

 • 80. Fini  |  28 ianuarie 2012 la 06:29

  Neaţa! 🙂

  O cafea delicioasă:

  Apreciază

 • 81. Fini  |  28 ianuarie 2012 la 06:33

  Reclama îndeamnă să oferi un cadou de vis:

  Apreciază

 • 82. skorpion  |  28 ianuarie 2012 la 09:47

  neata,

  cintecul de leagan de Mozart mi-l cinta si mama mea, dar pe atunci nu stiam ca este de Mozart si nici cine este Mozart
  🙂

  danke, Fini, pentru remember !!

  Apreciază

 • 83. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 11:40

  La mulți ani, Theo-Nona!
  Să ai parte de sănătate și bucurii, să fii la fel de energică și vigilentă, să ne fii alături cu mesajele tale de suflet românesc aparte, aparent departe, aparent pripit, în realitate tulburător de deschis și echilibrat!

  Apreciază

 • 84. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 12:06

  Pentru Theo-Nona. 🙂

  Apreciază

 • 85. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 13:13

  Ziua bună, dragilor!

  Cu Mozart am adormit, cu mozart m-am trezit, pe muzică de mozart am lucrat 🙂 Fini, multzam! Si pentru cafea 🙂

  Apreciază

 • 86. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 13:14

  Theo-nona, aflu că e ziua ta :)! Mă alătur urărilor lui Mr. B: La mulţi ani fericiţi!

  Apreciază

 • 87. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 13:14

  postare nouă

  Apreciază

 • 88. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 13:21

  79, stilul „dejunului” mozartian, delicios, e de găsit si în „cântatul la pian” a celebrului Chico Marx . O să-l readuc, la un moment dat, în grădină, chiar mi-e dor de „fraţii Marx” 😆

  Apreciază

 • 89. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 13:24

  Skorpion, 82, cântecul de leagăn, figura, într-un timp, si in repretoriul corului liceului St. L. Roth 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.328 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.456 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.328 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: