Vaccin anti-bolşevism

28 ianuarie 2012 at 13:02 149 comentarii

Probabil ar trebui să le fim recunoscători liderilor USL. Intenţionând să răstoarne o ţară ca s-ajungă la putere, au reuşit să producă o oportunitate, una complet defavorabilă lor, dar bine venită schimbării politico-sociale. S-ar putea aprecia că prin reluarea pseudorevoluţiei sub o altă mască, exact în momentul cel mai prielnic de punere-n acţiune a unui asalt final pentru capturarea definitivă a acestei ţări, serialul revoluţionar securist declansat în ’89 s-a învins singur. Definitiv. O şansă de ieşire din neputinţă a societăţii care face posibilă o nouă configuraţie politică, noi formule de agregare civică. Dar până se vor contura mai limpede aceste lucruri,găsesc că acest puseu revoluţionar-produs de laborator, precum un virus de gripă porcină,pare a fi exact antidotul la maladia endemică a bolşevismului care bântuie pe aici de vreun un secol. Ba aş spune că e şi mai vechi, mult mai vechi chiar, decât evenimentele istorice care i-au dat numele. Lichidarea regimului burghezo-moşieresc autohton, de pildă, a fost o reuşită aplicaţie de bolşevism. Lichidatorii au confiscat orânduirea cea crudă şi nedreaptă, au distrus tot ce nu li se potrivea şi au închis oamenii muncii de la oraşe şi sate într-un ţarc cu aplauze. Democratic. Şi-au adjudecat apoi, cam tot ce le-a plăcut din locul astfel devastat făcându-l istorie. Iar istoria şi-au preparat-o după chipul, asemănarea şi poftele lor. Dar cum lumea nu stă pe loc, o juma’ de secol mai târziu, veni şi vremea demontării ţarcului. Prinzându-se-naintea altora de noul sens al învârtelilor planetare, lichidatorii, aceiaşi, au confiscat orânduirea cea nedreaptă şi tiranică, au distrus tot ce-i încurca în noua existenţă politică. Cu ceva vorbe din vechea matriţă, s-au făcut că lucrează, mânând lumea-ntr-o parcare cu deschidere spre Europa. Urmarea,logică- şi-au adjudecat tot ce le-a plăcut din locul astfel ras făcându-l istorie.

Iar acum, simţind că se apropie clipa să le fie radiate meritele şi reţinute confiscările, lichidatorii, tot ăia (coincidenţă!) au remontat piesa bolşevică: mai hidoasă, mai plină de ură, că trăim alte vremuri acum, mult mai democratice. Cum revoluţiile, ca şi cutremurele,au un ritm al lor,după un calendar cunoscut pe undeva, nici n-a fost nevoie de imaginaţie, doar de desprăfuit lozinci din montaje ale revoluţiei-madre:jos dictatura, vrem libertate, etc. scrise cu ceva mai multe greşeli şi cu o acută nevoia de ţarc.

Dacă bolşevismului primar,primitiv, de sorginte sovietică, revoluţia română confiscată din ’89 i-a adăugat o doză de butaforie tragic-perversă, remake-ul din ianuarie 2012 a venit numai bine ca s-o îngroape. Nu cu fanfară, ci cu ultraşii. Microbul n-a pierit,totuşi, să nu ne lăsăm prostiţi, supravieţuieşte încă, patetic şi tembel, voios şi contagios. Generaţiile unei perpetue revoluţii au ajuns, însfârşit la un numitor comun, întâlnindu-se-n gene şi idealuri într-o parodie revoluţionară demnă de politicul autohton. Cu acelaşi spirit lichidator-revoluţionar, vechi acţionari politici deopotrivă cu alţii în devenire, au demonstrat, teoretic, desigur, la vedere, talente de ultraşi nebănuite. Noi achiziţii de folclor revoluţionar de o bogăţie inestimabilă, desprinse parcă, din spiritul ultraş, trimit direct la politici-tabloid în ton cu gusturile unui electorat aflat în bătaia puştii.

Comemorarea 2012- a lui Ceauşescu, ultimul dictator de pe pământ european, vine,prin urmare,cu un vaccin anti-bolşevism. Ceva care, poate, o să ne facă să pricepem, pe toţi, şi pe fiecare, că demolarea totală a unui segment uman dintr-o organizaţie, societate, indiferent de mijloace,de justificări, înseamnă demolarea societăţii însăşi. Mai pe înţelese, cei ce aruncă baniţa cu grâu fiindcă e impurificată cu plevuri, amăgind lumea că pot pune-n loc una ruptă din soare, aduc foamete. Sunt mediile ideale pentru clocit bolşevism. Acolo unde,însă, se optează pentru drumul anevoios al recuperării boabelor bune din sacul cu plevuri, va fi, în timp, rânduială şi rodnicie.

Surse:
„Ana Pauker şi cu Dej, bagă spaima în burgheji”
„Moşi bătrâni şi fără dinţi vor să fie preşedinţi”
„Blonda , chioru’ şi piticu…”

…Dar şi altele, de mare „succes”, recent folosite, nu numai în „revoluţia din ianuarie propriu-zisă,ci şi în talk-show-uri, articole diverse, pe care, probabil, le-aţi văzut.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , .

Politica cataclismelor Însemnări din Iraq (3)

149 comentarii Add your own

 • 1. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 13:52

  Saluttare!
  Nu aduce anul ce-aduce trigonul, dragonul cu trei capete sparte: cârlanul, crizanul și motanul; cu vpoa lor, în coadă vine nemuritorul îndrumător al confiscatorilor specializați la locul de muncă propagandistică, cu spiritismul revoluționar, proaspăt rătăcit și în Armata Română.

  Apreciază

 • 2. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 13:54

  „cu voia lor, în coadă” de pește mai stă și populația.

  Apreciază

 • 3. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 13:59

  Armata Română, vai, mai consternată decât în ’89!

  Apreciază

 • 4. Creanga  |  28 ianuarie 2012 la 14:00

  Buna dimineata,
  Vaccin antibolsevism, combinat cu antenism. Din oceanul de proteste, a iesit un locotenent cu trese si pe sapca lui scria, o sa infund puscaria:

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11355968-ministerul-apararii-statul-major-general-luat-cunostinta-consternare-solutiile-propuse-locotenentul-alexandru-gheorghe-militarul-care-protestat-piata-universitatii.htm

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 14:02

  Ziua bună si aici! 🙂 Bsk, dacă revoluţia îsi devorează fiii, cum se zice, pseudorevoluţia e cea care-ngroapă-n cele din urmă chiar revoluţia! Poate ar mai fi durat bălteala, probabil până când nemuritorul ilici avea să iasă din lumea asta pe care continuă s-o tâmpească si acum. Reluarea mascaradei din ianuarie, însă, a grăbit lucrurile. Spre binele ţării, să sperăm.

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 14:04

  Creangă, diliul ăsta propune, nici mai mult nici mai puţin, cu dezinvoltură, „o mică lovitură de stat”! 😆

  Apreciază

 • 7. oldhashu  |  28 ianuarie 2012 la 14:07

  Salut, gradinari! 🙂

  Cand trupa pe care o comanzi este formată din lumpeni și scursuri, poti să te dai de zece ori peste cap și nu te crede nime’ ca ai trecut pe la Saint Cyr ori West Point.
  Până și celor de la Frunze le e rușine cu tine, cât ăi fi tu de Che Gargara ori Frumosu’ Adormit…

  Apreciază

 • 8. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 14:11

  Consternantă este lăsarea evadatului în zburdălnicie pe antene și piețe, în timp ce consternarea Statului Major General prezintă populației alternativa nebunilor pe noul Front de Salvare Națională.

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 14:15

  Old, salut 🙂 Păi asta e! si-au dat minereu’ pe faţă 😆

  Dar, pe lângă asta, strasnic de interesante sunt si reacţiile altor personaje de seamă, la „eveniment”. Reacţii din care se deduc tipologii revoluţionare, veleităţi, din păcate multe amintind de vechile tipare bolsevice.

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 14:19

  Bsk, consternantă, da, pentru mulţi, un prag de prostie maximă, cu efecte autodemolatoare pentru „cauza revoluţiei”
  Dar si un vaccin, poate, unul necesar pentru bolile copilăriei noii generaţii politice urmase ale generaţiilor alterate de bolsevism 🙄

  Apreciază

 • 11. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 14:22

  Am să citez cu aproximație dintr-un clasic necunoscut:
  Pentru a se reinstaura, bolșevismul românesc ar trebui mai întâi să dispară. 🙂

  Apreciază

 • 12. dictaturajustitiei  |  28 ianuarie 2012 la 14:25

  Bună !
  Dragă Nora, mi se pare mie sau tu ai , dincolo de taote cele, o stare bună ? Să fie vremea de afară cu zăpada ei imaculată ?
  Printre rândurile tale răzbătea un umor…

  Apreciază

 • 13. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 14:32

  Carmen, servus, da 🙂 fără umor&optimism, fără să găsim ceva de învăţat, de folosit în beneficiul semenilor nostri, din orice situaţie, ne-am întoarce în vremuri de tristă amintire, sau chiar mai jos…

  Apreciază

 • 14. Creanga  |  28 ianuarie 2012 la 14:37

  Nora,
  Dl locotenent, ne salveaza de repetent, daca el ia 50% din putere, va curge doar lapte si miere, de PM (Politia Militara) trebuia saltat, nu pe la televiziuni plimbat.

  Apreciază

 • 15. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 14:41

  USL-Umoralul Socialism Liberal- îndoctrinat de bolșevismul pe scandal.
  Ce nu le-a mai oferit democrația originală falimentară, trebuie recuperat cu forța. Normele constituționale și regulile jocului pașnic sunt pentru cine are răbdare, nu pentru bolșevicii hămesiți, lacomi și neputincioși în asumarea regulamentului de joc.

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 14:41

  Bsk, parc-am auzit vorba respectivă, dar probabil, e cu referire la strictă la bolsevismul faptic, adică la cel istoric. Eu mă refer, însă, mai ales la cel mental, purtat de asa-zise spirite înnoitoare. Nu de acum l-am sesizat, pentru mine asta e o „distracţie” mai veche care mă-ntristează de fiecare dată, chiar dacă nu s-ar zice. Actualele evenimente, însă, au scos la iveală noi insi atinsi de maladie, unii pentru care ai fi băgat mâna-n foc că sunt tot ce poate fi mai străin de bolsevism…

  Apreciază

 • 17. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 14:43

  Creangă, sigur că da, numai că purtarea lui prin tembeliziuni urmăreste să-i confere un aer de erou. Efectul, si de astă dată, mă tem că va fi invers.

  Apreciază

 • 18. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 14:52

  Dragă Nora,
  Înțeleg, dar tocmai bolșevismul mental este cu mult mai periculos prin persistența lui memorabilă, imun la orice tentativă de vaccinare, fiindcă acționează înșelător cu pârghiile democrației puse în practică, falsificată astfel până în măduva oaselor , mă rog, a ciolanului.

  Apreciază

 • 19. Creanga  |  28 ianuarie 2012 la 14:56

  Nora, Orasanu le zice bine:

  http://www.contributors.ro/societatelife/mos-teaca-la-rivolutie-in-uniforma-militara/

  Apreciază

 • 20. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 15:03

  Creangă,
  E cam împăciuitor articolul lui Orășanu, nu mi se pare în consonanță cu gravitatea situației. E băiat bun, în felul lui, dar e modelul de sugativă de la mai multe țâțe, inclusiv intacte.

  Apreciază

 • 21. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 15:04

  Bsk, da, a scoate în evidenţă, destul de discret, de altfel, pericolul ăsta încă prezent în ţesutul naţiei, e si rostul acestui articol.

  Apreciază

 • 22. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 15:06

  Creangă, uite-asa, mos teacă retrezit la tinereţe de revoluţia usele, e un fel de erou, unul numa’ bun de bălăceanca.

  Apreciază

 • 23. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 15:19

  Bine, inducția are valențele ei subtile, iar panica poate fi devastatoare, totuși mi-e greu să mă împac cu ideea inducerii de soluții salvatoare în front, prin fructificarea moliciunii populare, în inferioritate închipuită de puterea protestelor regizate uselistic.
  Adică, nici percepția publicului pașnic, dar considerat de manipulatori propice de indolent, nu mi se pare o soluție de mare respirație națională. Poate da în transpirație.

  Apreciază

 • 24. Creanga  |  28 ianuarie 2012 la 15:20

  Bsk,
  Mie nu mi s-a parut impaciuitor:
  „Delirul insa nu este doar al militarului in cauza, ci si al institutiei de care apartine – cum de a putut vorbi nestingherit, a putut intra in direct, trimite petitii Marelui Stat Major, in conditiile in care este un om care a dezertat din institutia in care era la ordin, fara ca sa se sesizeze nimeni?
  Nu doar militarul ar trebui bagat urgent intr-un tribunal militar, ci si cateva capete deasupra lui, in caz ca nu au informat la timp.”
  Nu ştiu dacă suge la mai multe ţâţe, dacă bea lapte intact sau instant. 🙂
  Nora, ramane de vazut ce va incolti din boabele bune, sau daca sunt bune, cine stie, poate semeni porumb si incolteste rapita.

  Apreciază

 • 25. skorpion  |  28 ianuarie 2012 la 15:22

  bonjurici cu sclipici de zapada imaculata,

  pot azi sa te laud eu, nora? o facem cu schimbul cu mister B, dar acum eu nu ma pot abtine
  🙂 felicitari pentru postare.

  spui serialul revoluţionar securist declansat în ’89, s-a învins singur. Definitiv.

  ei, eu in acest invins. definitiv NU pot crede pentru ca:

  – am condamnat oficial ca tara (printre putinele din lume) comunismul, dar nu avem condamnati,

  – iliescu nu a fost judecat, dar-mi-te condamnat pentru mineriade, pentru sterpelirea in folosul lui personal (folosul = viata lui) si al celor care ne-au condus si inainte de 1989 (securisti, fosti activisti PCR, turnatori, etc, etc) azi oameni foarte, foarte bogati (alt tip de folos),

  – trebuie desecretizate cele 100.000 dosare puse la dospit pentru o mie de ani….am afla multe suprize, surprize aciuiate prin parlamentul acestei tari, prin top 300 etc.

  – justitia trebuie sa-si faca datoria si nu sa elibereze pe banda rulanta exact pe cei care ne tin in loc de peste 22 de ani….

  – sa se confiste averile care impreuna ajung la cifre halucinante de ordin de sute de miliarde euroi pe baza de procese juste, corecte ! un exemplu palid a fost confiscarea de la Dan Ion POpescu a sumei de 1 milion euro, probabil un fel de prafuletz in ochi…

  – of, of, ar mai fi multe exemple……

  corect?
  🙂

  Apreciază

 • 26. skorpion  |  28 ianuarie 2012 la 15:23

  am uitat sa bifez ca viitoarele comentarii sa-mi vina pe email, asa ca sa nu pierd nici unul
  🙂

  Apreciază

 • 27. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 15:28

  Eu consider toată campania de asemuire a situației prezente din țară cu revoluționarul sfârșit din 89 doar o manevră pentru ca bolșevicii useliști să justifice folosirea forței.

  Apreciază

 • 28. Creanga  |  28 ianuarie 2012 la 15:37

  Bsk,
  A venit zapada si gerul, s-a dus sufletului revolutia bolsevica reloaded.

  Apreciază

 • 29. skorpion  |  28 ianuarie 2012 la 15:55

  mister B
  #27,
  nimic din ce s-a intimplat in 2012 nu se poate compara cu cele din 1989 sau aproape nimic.

  PU2012 este un kitsch
  🙂

  Apreciază

 • 30. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 16:13

  Era programată o avalanșă mare-demonstrativă- la Leu, mai aproape de Cotroceni. Chiar acolo s află școala vieții de partid bolșevic: Academia Ștefan Gheorghiu.

  Apreciază

 • 31. skorpion  |  28 ianuarie 2012 la 16:27

  zau, waoo,

  asta cu Leu n-o stiam, deci intriga a fost uriasa,
  rezultatul, dupa mine, nul, zero barat
  🙂

  Apreciază

 • 32. Creanga  |  28 ianuarie 2012 la 16:53

  Bsk,
  De unde protest la Leu, cand nu circula nici un troleu? Demonstratia se amana, pentru cel putin o luna, in martie martisor, or uita de dictator. Cand caldura va veni, gratarele vor incalzi, vor manifesta spontan, cand vor prinde un biban.

  Apreciază

 • 33. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 16:57

  L-am auzit pe Ponta când anunța adunarea în Piața Leu, dar n-am fost atent pentru când.

  Apreciază

 • 34. ela  |  28 ianuarie 2012 la 17:02

  Faina postare, Nora
  Baietii nu numai ca s-au dat in reflectoare-n parcare, au trimis emisari neobositi in cele patru vanturi.
  Emisarii,ca samsarii, au vandut acelasi articol la mai multe ziare, schimbandu-i doar titlul.
  Isteti baietii, numai ca sunt si altii care citesc. Si asa am aflat de unde izvoraste lumina: de la A4 si domnul Parvulescu.
  Acum e in curs brigada artistica itineranta care sorcoveste ambasadele Romaniei din Europa.
  Mare scoala facea nea Fanica Gheorghiu!

  Apreciază

 • 35. dictaturajustitiei  |  28 ianuarie 2012 la 17:03

  Nora, 16
  Spunea un disident dintr-una din țările foste comuniste estice, îmi pare rău că n-am dat atunci prea multă importanță și nu i-am reținut numele, că toți cei care-am trăit în comunism suntem fără voia noastră infestați cu acest microb.

  Apreciază

 • 36. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 17:18

  În lumea asta a noastră, așa virtuală cum este ea, jur solemn , cu mâna pe inimă, că sub nicio formă- direct sau prin cei apropiați mie de-acasă și din împrejurimi, fiindcă ei îmi cer opinia și mă ascultă- nu voi vota cât voi trăi cu cei care lovesc acum, în orice mod, în Traian Băsescu. Așa să-mi ajute Dumnezeu!

  Apreciază

 • 37. dictaturajustitiei  |  28 ianuarie 2012 la 17:29

  Bsk, îmi permiți să jur și eu ?

  PS Eu vă urmăresc din umbră.

  Apreciază

 • 38. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 17:30

  Nu vă îngrijorați! Nu m-am dilit. 🙂

  Apreciază

 • 39. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 17:32

  Îmi pare bine, Dj. Mulțumesc!

  Apreciază

 • 40. Creanga  |  28 ianuarie 2012 la 17:36

  Eu nici nu jur, nici nu înjur, fiecare sa voteze cu cine vrea, chit ca nu va dormi pe saltea. 🙂

  Apreciază

 • 41. skorpion  |  28 ianuarie 2012 la 17:38

  sintem deja tri adica 3 aka trei
  🙂

  Apreciază

 • 42. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 17:46

  Creangă
  Fiecare e liber să aleagă ce-i dictează inima și conștiința.

  Apreciază

 • 43. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 17:50

  Mister Skorpion
  Sfatul meu prietenesc ar fi să te mai gândești. Înțepăturile tale nu prea au leac și s-ar putea să produci efecte ireversibile. 🙂

  Apreciază

 • 44. skorpion  |  28 ianuarie 2012 la 17:58

  mister B,
  sper ca nu te-am suparat, nu asta a fost intentia mea.

  Apreciază

 • 45. Creanga  |  28 ianuarie 2012 la 17:59

  Bsk, da, sa aleaga fiecare ce vrea. Cu alesul in minte, uite unde m-a dus gandul:
  Ştiu că a trecut 15 ianuarie (care nici nu este data reala), dar cred că se potriveşte

  Apreciază

 • 46. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 18:07

  Nicicum, Mr. Sk, dimpotrivă. 🙂 Ce e clar ne scoate din dubii și ne prezintă așa cum suntem.

  Apreciază

 • 47. skorpion  |  28 ianuarie 2012 la 19:04

  m-am linistit
  🙂

  Cei 3 ciumpalaci

  http://karikaturapolitika.wordpress.com/2012/01/28/demonstratie-de-forta/

  Apreciază

 • 48. skorpion  |  28 ianuarie 2012 la 19:17

  remember!

  ianuarie 2007 – zapada mare – primar Videanu:
  vânat, executat, desfiintat (inclusiv de f. multi pedalisti – eram pe vremea aia prin poienita lui Patrasconiu)

  ianuarie 2012 – zapada mare – primar Oprescu:
  se aude ceva???
  absolut nimic? vreo critica la adresa lui?
  totul este ok? ireprosabil?
  linistea este de-a dreptul asurzitoare
  :mrgreen:

  sau oprescu isi face treaba, iar videanu se lafaia prin tari straine.

  nu ca m-as omori dupa videanu
  (aplecarea din sale in fata lui adrian nastase nu-mi iese din minte)
  dar vad ca presa …. cu unii muma, cu altii ciuma!

  Apreciază

 • 49. skorpion  |  28 ianuarie 2012 la 19:18

  #45
  creanga,
  cintecul este splendid !

  Apreciază

 • 50. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 19:25

  Mr. Sk
  Nu se poate să nu-ți amintești de demonstrațiile anti-Bombo și anti-Iliescu, de alegerile anticipate cerute de opoziție sau de întărirea explozivă a leului după guvernarea Văcăroiu. 🙂

  Apreciază

 • 51. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 19:47

  Poate ați observat: după 1990, în toate guvernările coalițiilor opuse bolșevismului iliescian, acestea nu au reușit niciodată să-și încheie mandatul de 4 ani cu același premier sau sub coaliția inițială.
  -în mandatul 1996-2000: ultimul an l-au strecurat pe Isărescu prim-minstru.
  -în mandatul 2004-2008: ultimii aproape 2 ani a căzut guvernarea pornită sub ADA, după trecerea lui Tăriceanu de partea PSD-istă.
  -în mandatul 2008-2012- să facem iarăși maxim 3 în loc de 4!

  Apreciază

 • 52. skorpion  |  28 ianuarie 2012 la 19:57

  se desprinde ideea ca partea reactionara de sorginte bolshevico-comunisto-ceausista a societatii este mult mai puternica (inca), mult mai organizata (inca), mult mai ticaloasa decit partea progresista si cu fata spre Occident a Ro.

  Apreciază

 • 53. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 20:06

  N-are răbdare nici să se încheie guvernarea altora, n-are astâmpăr, numai guvernările bolșevice au dreptul să ne ducă cu mandatul spiritismului constituțional până la capăt.

  Apreciază

 • 54. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 20:11

  Bună seara!

  Nora, în consens cu ideile articolului, aş mai adăuga că vajnicii aderenţi la promisiunile deşarte ale bolşevismului aveau şi ei folclorul lor, nelipsit de momente amuzante. Prin anii ’49-’50, comandantul unui anume penitenciar politic, un tip cam tembel şi netrecut prin şcoală, cu rudimente de gândire, pusese ochii pe un biet deţinut pe nume Agarici. De câte ori îl vedea, îl întâmpina cu armonioasa rimă: ,,Agarici, Agarici/ Ce omoară bolşevici”. Degeaba i-a spus omul că nu el este acel Agarici omorâtor de bolşevici. Îl chema Agarici?! Da?! Bun! Atunci ,,Agarici, Agarici/ Ce omoară bolşevici”. A ţinut-o aşa până când el însuşi, comandantul de penitenciar, a ajuns la mititica pentru nu mai ştiu ce matrapazlâcuri. Oricum, şi de acolo a continuat să se intereseze de foştii lui deţinuţi. Probabil că şi de Agarici.

  Acuma, dincolo de gluma ce ne mai descreţeşte frunţile, fantoma bolşevismului ne bântuie încă şi ne-a cam dat fiori încă din primele zile ale anului. Asta aşa, ca să nu ne culcăm pe-o ureche şi să ne imaginăm că disputele politice vor fi anul acesta mai blânde, mai transparente, mai oneste. Iluzii. Peste ghiveciul protestatar, condimentat cu găştile de ultraşi, se pare că s-au văzut şi ochii băieţilor de la răsărit… de la răsărit… Şi atunci am înţeles mai bine de ce îl susţin pe Băsescu 🙂 (a propos de câteva comentarii de mai sus, pe placul meu). Pentru că este singurul preşedinte capabil să-i ţină la respect pe ruşi şi să le zădărnicească planurile, fără prea multe fineţuri. Pentru că, dacă în locul lui aveam acum un om de paie precum E. Constantinescu, îi făceau ruşii barba nod de mai multe zeci de ori. Pentru că, dacă în locul lui aveam acum un bolşevic precum I. Iliescu, toată tevatura din piaţă nu se întâmpla, era linişte şi pace, iar A. Năstase vorbea vorbe multe şi lungi la tv din care nimeni nu pricepea nimic. Pentru că, dacă în locul lui era acum M. Geoană… uf… mă opresc aici…

  Apreciază

 • 55. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 20:29

  Pe Ponta şi Crin nu i-am vârât în ecuaţie. Lor li se potrivesc versurile poetului:

  ,,S-a întors maşina lumii, cu voi viitorul trece.
  Voi sunteţi iarăşi trecutul, fără inimi, trist şi rece.”

  Apreciază

 • 56. Fini  |  28 ianuarie 2012 la 20:33

  Seară bună tuturor! 🙂

  Da’ dacă se întoarce Bombonel? 🙄

  Întrebarea este a lui Banciu:

  http://www.b1.ro/stiri/monden/radu-banciu-cum-ar-fi-sa-se-intoarca-bombonel-drept-premier-sa-ne-intoarcem-in-cloaca-aia-video-19899.html

  Apreciază

 • 57. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 20:43

  Maria, Fini,
  M-ați uns pe suflet, mai tare decât bolșevismul pe Agarici sau Bombonel pe Banciu. 🙂

  Apreciază

 • 58. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 20:44

  Seara bună, Fini 🙂

  Să se-ntoarcă… stânga-mprejur. 🙂

  Apreciază

 • 59. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 20:46

  Seara bună, Bască Ilie! 🙂

  Mai am rime şi poveşti de penitenciar. 🙂

  Apreciază

 • 60. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 20:53

  Vă salut respectuos, doamnelor. 🙂
  Graba mea s-a făcut de rușine nerăbdătoare. Scuze!

  Apreciază

 • 61. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 21:06

  Maria,
  Cândva am avut de-a face cu arestați, eram invitat să asist la interogarea lor. Pofta lor cea mai mare erau dulciurile. Când ieșea supraveghetorul sau procurorul le dădeam ciocolate pe șestache. Eram foarte impresionat de soarta lor, le mai șopteam ce să declare. Ulterior, m-am întâlnit cu una din aceste persoane, o doamnă, după ce se eliberase: a început să plângă și să-mi mulțumească, se uita lumea la noi. Culmea, se reangajase într-un biroul de contabilitate unde era șef o cunoștință foarte apropiată. A doua zi m-a sunat să-mi spună că noua subalternă i-a povestit de mine și de isprăvile mele din timpul arestului preventiv.

  Apreciază

 • 62. Fini  |  28 ianuarie 2012 la 21:07

  Maria, Bsk,

  vă salut bucuroasă că vă văd. 🙂

  Apreciază

 • 63. Fini  |  28 ianuarie 2012 la 21:08

  Apreciază

 • 64. Fini  |  28 ianuarie 2012 la 21:10

  Jazz pe aceeaşi temă.

  Apreciază

 • 65. Fini  |  28 ianuarie 2012 la 21:11

  Apreciază

 • 66. Fini  |  28 ianuarie 2012 la 21:13

  Apreciază

 • 67. Fini  |  28 ianuarie 2012 la 21:14

  Apreciază

 • 68. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 21:16

  Seara bună. prieteni 🙂 Citesc, ascult, îmi place 🙂

  Apreciază

 • 69. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 21:27

  Citesc și-mi place ce ascult. 🙂

  Apreciază

 • 70. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 21:37

  Creangă, 24, bolsevizarea nu-nseamnă o competiţie democratică, ci una prin agresiune( verbală, fizică) pentru a ocupa poziţiile de putere, în chip de salvatori pe cai albi. De o parte, atacanţii, adică „piesele albe”, cei nepătaţi, neatinsi, nevinovaţi, puri si nou-nouţi ca niste prunci geniali, de cealaltă, dusmanii, negri-tuci, în care intră toţi ceilalţi, inclusiv cei ce nu le-mpărtăsesc ideile, mijloacele, sau pur si simplu nu consideră că lumea se reduce la cele două categorii. Criteriile utopice ale unei asemenea împărţiri, cu generalizare marxistă inclusă, nu produc schimbare, ci reluarea aceluiasi stil politic, aceleiasi drame, aceloraşi năravuri , o învârteală-n cerc, cu -ntoarcere-n acelasi punct.

  Apreciază

 • 71. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 21:41

  Skorpion, după condamnarea comunismului, trebuia să intre pe rol justiţia, asa e. De fapt carenţele instituţionale si ale justiţiei, în primul rând, sunt cele care întreţin maladia bolsevismului. Noi încă n-am trăit într-un stat de drept care să ne confere încredere si siguranţă.

  Apreciază

 • 72. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 21:47

  Maria, 54, bună asociere :)! „Agarici ce omoară bolsevici”, care oricând poate fi întors pe dos, „bolsevici, ce-l omoară pe-Agarici”. Teoria cercului fără iesire.
  „fantoma bolşevismului ne bântuie încă şi ne-a cam dat fiori încă din primele zile ale anului. Asta aşa, ca să nu ne culcăm pe-o ureche şi să ne imaginăm că disputele politice vor fi anul acesta mai blânde, mai transparente, mai oneste. Iluzii”. Asa stau lucrurile, dar, măcar, să tragem nădejde într-o debolsevizare mentală.

  Apreciază

 • 73. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 21:56

  Ela, 34, stii cum se prepară revoluţiile: cu propaganda de antene, cu lupte de stradă, cu autobuze cu „revoluţionari” de partid, demolări, dar si cu organizare de proteste pe afară. Ca -n cursurile lu’ fane gheorghiu, reeditate, ce naiba 😆

  Apreciază

 • 74. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 21:58

  Carmen, 35, cred că Adam Michnick e dizidentul respectiv. Am vorbit de el si de influenţa lui antibolsevizantă în Polonia. Un spirit înalt, un vizionar. Noi n-am avut parte de astfel de personalităţi.

  Apreciază

 • 75. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 22:01

  Bsk, 69 😆 Îmi plăcu grozav chestiunea cu dulciurile. O chestie simplă care, nu-măndoiesc, a îmblânzit niste oameni de acolo. I-a făcut să creadă că si ei pot fi trataţi, fără dispreţ, cu un dram de simpatie.

  Apreciază

 • 76. Fini  |  28 ianuarie 2012 la 22:02

  Noi tragem nădejde într-o debolşevizare mentală, dar antenele trag clopotele în dungă întru adormirea creierelor.

  Apreciază

 • 77. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 22:06

  Fini, 56, bine face Banciu că aduce aminte de epoca Bombo! 🙂

  Superbă atmosfera mozartiană a pieselor alese de tine!
  Fiecare,o-ncântare!
  Danke, Fini.

  🙂

  Apreciază

 • 78. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 22:11

  Fini, au făcut si fac asta, dar, presupun, însă, că odată cu „revoluţia din ianuarie” vor fi căutaţi de ceva păduchi.
  În afară de asta, uselizarea nemulţumirilor cu logistică antenistă, adică tot bagajul de făcături, distrugeri, instigări,mai ales, e cea mai scurtă si mai sigură cale spre devalorizarea lor publică, ca politicieni.

  Apreciază

 • 79. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 22:15

  76
  Nora, erau numai cazurile unor persoane care ocupaseră funcții de conducere sau adjuncții acestora. Acuzate, de regulă, de practici sau tertipuri folosite pe scară largă în cele mai mari unități socialiste (aceștia din urmă nu erau deranjați de nimeni). La cei acuzați, fișa postului căpăta niște dimensiuni distrugătoare de destine.

  Apreciază

 • 80. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 22:15

  Nora 54, aşa e, pare un chiasm fără ieşire. 🙂 Dar după cum se schimbă timpurile, din nefericire… Va fi greu să scăpăm de moştenirea lăsată de ultima jumătate de veac XX. Aş vrea să fiu mai optimistă, dar cred că se vor mai succeda câteva generaţii până la debolşevizarea mentală. Germenii se propagă latent, dar sigur, fiind foarte greu de diagnosticat până când nu fac explozie în manifestări violente de genul celor recente.

  Apreciază

 • 81. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 22:20

  Bască Ilie 61, nu îndrăznesc să întreb unde, când, tipul încadrării juridico-legale.

  Apreciază

 • 82. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 22:22

  Pe unii dintre ei îi cunoșteam dinainte. Era groaznic în ce stare îi revedeam.

  Apreciază

 • 83. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 22:24

  Bsk, cu atât mai mult. În forma virulentă, asta face bolsevismul: distruge destine.

  Maria, e greu de spus… Dar până acum nici măcar n-a existat o situaţie ca aceea de acum, în care această maladie, dezlănţuită „în direct”, si în plină democarţie si libertate, să poată fi atât de accesibilă cercetării

  Apreciază

 • 84. Fini  |  28 ianuarie 2012 la 22:24

  Nora
  @ 77

  cu drag.

  @ 78

  sunt foarte sonori şi mulţi se lasă convinşi.
  Atâta timp cât legile nu se pot atinge de Voiculescu televiziunile-virus vor funcţiona cu motoarele turate la maxim.

  Apreciază

 • 85. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 22:30

  Fini, Voiculescu are si el dosare în lucru… Am înţeles că antenele sunt cercetate pentru instigare. Poate n-o iesi nimic de aici. Dar ceea ce au intenţionat ei cu „revoluţia” va avea un efect diferit de cel pe care contau, un efect care le va fi devaforabil si pe care nu-l bănuiau.

  Apreciază

 • 86. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 22:32

  Maria,
  Nu pot să-ți dau aici amănunte. Ar fi ușor de dedus și altele.
  E suficient să știi că vorbim de cazuri, văzute cu ochii mei, de discriminare bolșevică și familii condamnate pe nedrept. Am luat atitudine atât cât mi-a permis conjunctura și a nu-i deloc neglijabilă.

  Apreciază

 • 87. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 22:39

  Nora, s-a creat precedentul. Am speranţa că situaţia va fi atent cercetată, aşa cum bine spui. Deocamdată văd că persistă, grupuri minuscule de protestatari dau roată pieţelor din marile oraşe în fiecare după-amiază, indiferent de frigul crâncen de afară.
  🙂

  Apreciază

 • 88. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 22:44

  Nora,
  Văd acum că s-a prins în sfârșit și primarul ieșean Nichita de riscul adoptării proiectului de revizuire a Constituției, inițiat de Băsescu, dacă s-ar trece pe bune la demisia în grupă a useliștilor. 🙂

  Apreciază

 • 89. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 22:46

  Bască Ilie, scrie o carte. Nu glumesc. Nu e nevoie să dai aici amănunte, mai ales dacă amintirile te copleşesc. Uite ce mărturii interesante apar acum:

  http://www.edituravremea.ro/insemnarile-unui-procuror

  Apreciază

 • 90. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 22:47

  Maria, e foarte democratic să se protesteze. Doar că bolsevismul în acţiune, la care am asistat e cu totul altceva. Mai curând e ce se vede aici ( mă rog, o mostră, dintre altele, de uselism revoluţionar): 😆

  Apreciază

 • 91. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 22:48

  Bombe cu efect întârziat în mintea uselistă cea de pe urmă
  http://www.ziare.com/psd/stiri-psd/nichita-daca-plecam-din-parlament-puterea-poate-sa-modifice-si-constitutia-1147518

  Apreciază

 • 92. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 22:50

  Păi să protesteze, că doar nu trăiesc în dictatură. 🙂 Da’ ştii ce m-a amuzat peste poate astă după-amiază? Băieţii care asigurau ordinea în centru erau mai numeroşi decât bieţii protestatari puşi la congelat şi la dat roată în jurul pieţei de aici. 🙂

  Apreciază

 • 93. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 22:53

  Bsk, da, a ratat si de data asta crin momentul să -si proclame chiulul rezistenţă la actuala putere…

  Dar, please, urmăriţi filmuleţul de la 90

  Apreciază

 • 94. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 22:57

  Nora, îl urmăresc! Faine imagini, dar unde mă aflu acum n-am cum să şi aud! Am ratat şi Mozartul adus de Fini…

  Apreciază

 • 95. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 23:02

  Maria,
  Aș avea ce să povestesc, dar nu-i de mine încercarea asta.
  Unii erau eliberați din dispoziția primului secretar de partid, după dispute între procurorul șef și cel abilitat să efectueze cercetarea.
  Unii erau condamnați din dispoziția unor secretari de partid. Un astfel de judecător care condamna la comandă a ajuns parlamentar în echipa lui Iliescu și mai mult de atât. Cunosc cu amănunte una din cauze și a avut cei mai buni avocați din țară. Poate ai auzit de avocatul Victor Anagnoste, fost șef al Baroului București (maestrul lui Petre Ninosu), tot degeaba. Abuz comunist pe față pentru niște găinării; de fapt miza era de fapt o dispută între doi secretari de partid, condamnatul fiind în subordinea unuia din ei.

  Apreciază

 • 96. skorpion  |  28 ianuarie 2012 la 23:12

  hăhăhăhă,

  rau, incredibil de rau au ajuns liberalii, daca au fost nevoiti sa apeleze la tigani, pardon, rromi….

  m-am spart de ris in ce situatie ridicola a ajuns PNL-ul lui ochi-de-peste-mort..

  adica partidul nu a gasit simpatizanti PNL, membri PNL care sa-l sustina pe el lider maximo crizel 😛 ?!

  si dupa ce gasesc niste amariti de tigani dispusi la efort vocal, deplasare si efort mintal sa invete niste texte foarte grele (jos Basescu etc) pentru doar 50 de lei, nici banii aia nu i-au dat tiganilor…..

  super misto, dar cum sa afle toata tara chestiile astea atita timp cit tara asculta latrinele tv si irealitati bashinoase?!

  jalnic PNL-ul, probabil lucru valabil cu tigani cumparati si de catre PSD…

  huhuhu, ce m-am distrat!
  🙂

  Apreciază

 • 97. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 23:17

  Bască ilie, tocmai pentru că nu ştiu nimic despre domeniul respectiv, mi se pare necesară o asemenea mărturie şi apariţie editorială. Numele sunt de notorietate şi cred că se pot limpezi multe relaţii necunoscute până acum. Spui că încercarea asta nu-i de tine, dar e pentru ceilalţi… Şi cei de azi, şi cei de mâine trebuie să ştie. Altfel ne luptăm cu morile de vânt.

  Apreciază

 • 98. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 23:17

  Skorpion, 😆 despre acest nou succes revoluţionar, si aici:

  http://inliniedreapta.net/lavedere/cum-face-usl-revolutii-anti-basescu-prin-mituirea-tiganilor/

  Apreciază

 • 99. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 23:19

  Apreciază

 • 100. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 23:20

  Bască Ilie, să nu mă înţelegi greşit. Inclin spre publicare, şi nu spre mărturisire de tip comentariu, din motive ce ţin de unitatea informaţiei, de difuzarea şi de prelucrarea ei ulterioară de către cei interesaţi.

  Apreciază

 • 101. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 23:20

  Veniți la sută! 🙂

  Apreciază

 • 102. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 23:22

  Skorpion 96, mersi de transcriptie. :))) Acum se leagă imaginile cu restul şi pentru cei ce n-au sonor la computator.

  Apreciază

 • 103. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 23:23

  Mulțumesc, Maria.
  Mi-ai suflat-o la țanc. 🙂
  Nu fi îngrijorată!.Dracul bolșevic nu piere dintr-un comentariu.

  Apreciază

 • 104. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 23:26

  A, nu! El se ascunde în detalii! 🙂

  PS. Şi nici măcar n-am vrut s-o iau. 🙂

  Apreciază

 • 105. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 23:33

  Nu-i pentru cine se repede ca tăntălăul. 🙂
  Așa m-am distrat odată pe seama altui grădinar, după ce i-am suflat-o fără să vreau, iar acum mi-a căzut pe cap aplicarea legii compensației. Tot cred în ea, o meritam. 🙂

  Apreciază

 • 106. skorpion  |  28 ianuarie 2012 la 23:37

  http://tomsbiketrip.com/adventures/norway-sweden-winter-2011/

  Apreciază

 • 107. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 23:46

  Uite, dacă în seara aceasta aşa a fost să fie, ca eu să prind un buchet de 100 în braţe (mi-ar plăcea să fie lalele din Grădina Norei), e semn că de ceea ce am scris acolo trebuie să ţii cont, Bască Ilie. Să scrii şi să publici. Legea compensaţiei. 🙂

  Apreciază

 • 108. Fini  |  28 ianuarie 2012 la 23:46

  Noapte bună tuturor! 🙂

  Apreciază

 • 109. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 23:48

  Maria, 100 de lalele din grădină, pentru tine, ca avans pentru o primăvară înflorită. Bsk. tocmai le ambalează 🙂

  Apreciază

 • 110. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 23:49

  Skorpion, drumul acela temerar prin zăpezile arctice… Mi-a amintit că mă cheamă un vis spre alte depărtări de studiu.

  Aşadar, îmi iau suta de lalele şi mă reîntorc la lucru. A fost minunată plimbarea prin Grădină şi recunosc că mi-a lipsit. 🙂

  Noapte bună tuturor!

  Apreciază

 • 111. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 23:49

  Cutreieri câteva crâșme și aduni cât ai zice hai protestatari însetați câți vrei. Cei cu datorii la caiet ar merge la manifestații de câte ori strigă „Jos Băsescu!”. Dacă le-ai plătit doar parțial, află imediat toată lumea. 🙂

  Apreciază

 • 112. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 23:50

  Fini, plăcută piesă, perfectă pentru „somn usor” , Multzam 🙂

  Noapte bună

  Apreciază

 • 113. skorpion  |  28 ianuarie 2012 la 23:50

  http://www.wimp.com/easyforget/

  Apreciază

 • 114. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 23:51

  Nora, mulţumiri! Mă topesc după tulipe. Nici nu puteam pleca acum cu ceva mai frumos. 🙂

  Apreciază

 • 115. Maria  |  28 ianuarie 2012 la 23:52

  Fini, o să mă faci ca înainte de culcare să scotocesc prin geanta laptop-ului după vreo pereche de căşti vechi…

  Apreciază

 • 116. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 23:53

  Bsk, cei care stiu să scrie, eventual pot fi pusi să semneze o petiţie cu „jos, de unii mai scoliţi, cât de cât.

  Bolsevismul nu ţine cont de CV, si scoli absolvite.

  Apreciază

 • 117. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 23:55

  Maria, astea ţin mult, nici nu cred că se pot veşteji 🙂

  Apreciază

 • 118. Bască ilie  |  28 ianuarie 2012 la 23:56

  .

  Apreciază

 • 119. Fini  |  28 ianuarie 2012 la 23:57

  Maria, îţi stă bine cu ele în braţe. 🙂

  Apreciază

 • 120. noradamian  |  28 ianuarie 2012 la 23:57

  Skorpion, 113,impresionant!! … nu prea seamănă cu Caraibe… ori cu Tahiti 😆

  Apreciază

 • 121. skorpion  |  28 ianuarie 2012 la 23:59

  uitati-va la # 113

  impresionant!!!

  Apreciază

 • 122. Fini  |  29 ianuarie 2012 la 00:02

  Mai ţine un buchet maria. 🙂

  Apreciază

 • 123. Bască ilie  |  29 ianuarie 2012 la 00:06

  Maria, mai vorbim.
  Mi-a dat de lucru compensația naturală. Am trei încurcături în seata asta. Abia acum am nimerit-o. Somn ușor!

  Apreciază

 • 124. Bască ilie  |  29 ianuarie 2012 la 00:10

  Somn ușor la toată lumea! 🙂

  Apreciază

 • 125. noradamian  |  29 ianuarie 2012 la 00:21

  Multzam, Bsk, minunată alegere pentru miezonoptica 🙂

  Somn usor, dragilor!

  Apreciază

 • 126. skorpion  |  29 ianuarie 2012 la 00:29

  V-ati uitat la #113?

  noapte buna!

  Apreciază

 • 127. Fini  |  29 ianuarie 2012 la 00:29

  Le-ai ales pe cele frumoase. Mulţumesc Ilie! 🙂

  Apreciază

 • 128. Bască ilie  |  29 ianuarie 2012 la 00:34

  Da, Mr. Sk, m-am uitat.
  M-a dus cu gândul la sensuri complexe ale vieții, peste care trecem cu ușurință.

  Apreciază

 • 129. noradamian  |  29 ianuarie 2012 la 00:34

  Skorpion, daaaa! Impresionant, într-adevăr

  Iniţial făcusem o confuzie, cu 106 ( drumurile înzăpezite din Norvegia)

  Apreciază

 • 130. skorpion  |  29 ianuarie 2012 la 00:38

  nora,

  asta ai comentat Skorpion, 106, nu prea seamănă cu Craibe… ori cu Tahiti 😆

  commentul este ca nuca-n perete, probabil ca ai comentat la chestia cu bike prin tarile nordice…..eu intrebam de altceva…

  😦 ……… 🙂

  noapte buna,

  păi da, dom profesor,este ca nuca pe valuri, abia după ce mi-ai atras atenţia m-am dus la 113. Sorry, nu ţi-ai dat seama?? 😦

  Apreciază

 • 131. Bască ilie  |  29 ianuarie 2012 la 00:40

  Cu regretabilă ușurință.
  Din nou, noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 132. Bască ilie  |  29 ianuarie 2012 la 00:42

  N-ai pentru ce, Fini!
  Le ascultasem ieri seara și le aveam stocate undeva, dar le-am confundat cu altele.
  Somn ușor! 🙂

  Apreciază

 • 133. Creanga  |  29 ianuarie 2012 la 00:47

  Echipajul s-a marit, vom fi mai multi la vaslit.
  Noapte buna!

  Apreciază

 • 134. noradamian  |  29 ianuarie 2012 la 00:49

  Vise plăcute 🙂

  Apreciază

 • 136. Bască ilie  |  29 ianuarie 2012 la 01:10

  Nu văzusem ce-ai plasat la 90.
  Citisem comentariul lui Mr Sk la 96, credeam că citise ceva similar și mi-am zis să-i dau clipul de la 99 văzut recent. 🙂

  Apreciază

 • 137. Creanga  |  29 ianuarie 2012 la 02:16

  Concluzia este tristă, vaccin anti-bolşevism nu există, după ani şi ani, cândva, poate ne-om elibera.
  Nora, poate, până la urmă vom ieşi din cerc.

  Apreciază

 • 138. Creanga  |  29 ianuarie 2012 la 06:11

  Numai ce am vazut

  Apreciază

 • 139. Fini  |  29 ianuarie 2012 la 06:54

  Bsk,
  @ 135

  „Cel mai sensibil pianist al secolului trecut” ar fi fost un titlu mai potrivit.
  N-am ştiut că a fost un mucalit: „Dacă iubeşti o blondă superbă, dar fără pic de creier, nu te teme. Însoară-te cu ea! Trăieşte!”. 😆
  Să ai o zi bună!

  Apreciază

 • 140. Fini  |  29 ianuarie 2012 la 06:59

  Creangă, 🙂
  @ 137

  mi-e teamă că ai dreptate.
  Îmi place optimismul Norei.
  Noapte bună!

  Apreciază

 • 141. Fini  |  29 ianuarie 2012 la 07:01

  Neaţa tuturor! 🙂

  Mic dejun cubanez:

  Apreciază

 • 142. Fini  |  29 ianuarie 2012 la 07:07

  Apreciază

 • 145. noradamian  |  29 ianuarie 2012 la 15:05

  Ziua bună, my friends 🙂

  Stiri de stiri, cu apocalipse în meniu, of course.

  Creangă, vaccin este, nu se stie la câţi are efect. Probabil că nu încă la câţi ar fi nevoie pentru a ne fi tuturor mai bine.

  Skorpion, multzam de link-uri, interesante!

  Fini, superb: muzica si dansul ţin Cuba în formă
  🙂

  Apreciază

 • 146. noradamian  |  29 ianuarie 2012 la 15:07

  postare nouă

  Apreciază

 • 147. theo- nona  |  29 ianuarie 2012 la 15:20

  presedintele- declaratzie la 16, 30

  Apreciază

 • 148. noradamian  |  29 ianuarie 2012 la 15:23

  Theo-nona, multzam

  Apreciază

 • 149. Bască ilie  |  29 ianuarie 2012 la 17:08

  Fini, la fel și ție! 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 935.920 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.455 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 935.920 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: