Hoţi şi mucenici

11 martie 2012 at 13:19 129 comentarii

Nu se ştie dacă istoria va consemna modul în care sf. Mucenic de republică nouă îşi lăsă trebile baltă şi trecu, hotărât şi din cale afară de optimist s-o slujească. Văzând enorm şi simţind monstruos, cu miasmele sulfuroase de la Porţile Orientului în nas, îi cam trecu optimismul dar trebuie să treci şi peste asta când ai un crez. Cu mânecile suflecate de mucenicii entuziaşti din garda proprie, piedestalul fu ridicat în timp record ca mucenicul fondator să se arate naţiei. Întâi de toate, cum e împământenit, orice erou întâiaşi dată pentru prima oară trebuie să se pună-n valoare. Apoi să se declare învingătorul, avant la lettre, al unor mitici neevoluaţi de care se va ocupa mai târziu. Fiindcă, vorba aia: cine nu-i cu noi, e cu puşlamalele, cu canaliile şi cu vampele. Aşa că noul  Lăpuşneanu  se grăbi să-şi  eticheteze duşmanii, în general şi pe Băsescu, în special, ca să se vadă diferenţa între cei patruzeci, mulţi, şi el, unicul, slujit de mucenicii lui. Mirosul înecăcios de tămâie, înghesuiala la pupat moaştele-n viaţă ale acestui martir deschizător de istorie sfântă n-au trecut neobservate. Numai că ideea fixă de a-şi hăcui prezumtivii adversari ca obiectiv naţional de program, asemenea antibăsescismului uselist, e deja uzată. Ţintitul facil în stil antenist la fiarele din vechea republică fără deosebire de cazier şi caracter, ca și la adresa tuturor celor care nu se-nghesuie să-l omagieze pe drumul spre cuvenita sa beatificare ca unicat politic, e jenant. Cu atacurile sale de revistă împotriva celor care-i pun la-ndoială valoarea declarată, ataturkul cel nemţean, mucenic şi nourepublican va fi, poate, de un oarecare ajutor armatelor varanului dar pe termen lung n-are cum să-şi expire rivalii din crezul său cotrocenist nici cât înduioşătorul apel către lichele. Mai ales că listarea calităţilor sale aduce izbitor cu cele din cursurile de învăţământ ideologic dinainte de ’89, dedicate omului nou, în cap cu superlativele rezervate iubitului conducător.

Să fii doar un aspirant şi să te consideri un jucător redutabil în campionatul electoral aplicând lovituri de pe margine în favoarea celei mai nocive, mai primejdioase, alianţe din cele de până acum, iată ceva straniu care, altfel, ar putea să ne amuze. Fiindcă exact asta mai lipsea frustrantelor manifestări de paranoia de pe scena politică: niţică infatuare mioapă plus un strop de narcisism politicianist.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , .

Schimbare de accent Marmeladă din pere de plop

129 comentarii Add your own

 • 1. luminita  |  11 martie 2012 la 14:28

  Buna ziua si bine ai revenit, Nora!
  Cin` sa fie, cin` sa fie in aceasta tragi-comedie?
  M.N.

  Apreciază

 • 2. skorpion  |  11 martie 2012 la 14:33

  bonjurici,
  scris la furie, dar scris bine, nora
  🙂

  luminita,
  ghicisi, soro, ghicisi!!
  bravo!

  Apreciază

 • 3. luminita  |  11 martie 2012 la 14:42

  skorpion, 😀
  nici n-a fost greu, mi-am dat seama de la primul rand, cand l-a denumit mucenic.

  Apreciază

 • 4. skorpion  |  11 martie 2012 la 14:48

  de la cuvintul mucenic te-ai prins?
  de ce?
  😛

  Apreciază

 • 5. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 15:18

  Văleu, văleu!
  Gudura-m-aș gudura, da-i mai fain a șuiera,
  Cât din palme dau să zic, bine-ai revenit… și-un pic! 🙂
  Delicatesă delicată brici și bici,
  Nu intrăm forțat pe gâtul Noii Republici cu limba de la pantofi! De ce s-o căutăm? De amigdalită sau de ci(n)stită. N-avem de gând să-i băgăm cu leica indicații înecăcioase și nici s-o aranjăm. După cum abia învață să meargă copăcel, ca să prindă rădăcini consumabile, așteptăm mult și bine până va ști cum sa stea capră.
  Dăm bice doar la libertatea de exprimare, că de-or pofti să ne cenzureze, începând cu “Ce-ați făcut în ultimii 5 ani?” și culminând cu criza supradotatului în autocaracterizări (nesuferită altitidine de nova-garga!), le-om spune să ne pupe în șezătoarea noastră, fiindcă dragostea siloasă nu-i gustoasă.
  La pomul autolăudat, să te tot duci cu pilotul de încercare! Cine vrea, n-are decât să încerce!
  Când dai lecții de conducere națională, dar nu ești în stare să organizezi nici măcar strângerea a 25.000 de semnături, ești bun doar pentru Cenaclul Noua Republică. Cu doar 10 semnături pe zi, obținute de fiecare alergător, cu câte 15 persoane pe județ și din circa 25-30 județe, s-a depăși numărul necesar… într-o singură săptămână. [10 (pe zi)x7 (zile)x15 (lăudăroși)x25 (județe)= n-ar mai plimba ursul pe la Tv-uri pentru urgenta teorie a practicantului… peste 8 ani]

  Apreciază

 • 7. skorpion  |  11 martie 2012 la 15:22

  asta cu semnaturile asa este…
  nu spun ca nu este greu, ca-ti ia mult timp, dar totusi dureaza de multe luni, prea multe luni!
  chestie de organizare!

  Apreciază

 • 8. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 15:41

  Nici eu nu zic c-ar fi musai de finalizat într-o săptămână, dar nu dai lecții de organizare, mai șezi blând cu clonțul autocaracterizării până una-alta, când de fapt te poticnești în scuze și pretexte, iar colac peste pupăză, ai început de fapt rezolvarea problema strângerii de semnături -prevăzută de legea partidelor- cu o mare văicăreală mioritică. Că-s prea multe și cornute, vă vom prinde și vă vom schimba toate legile pe care le vom negocia… până le vom face praf și pulbere. Noua ordine de drept- harnică, nevoie mare!- începe cu ultima zi din săptămână- cea de o odihnă- și cu stângul, prin contestarea domniei legii în vigoare. CCR a respins de cel puțin 3 ori astfel de văicăreli specifice neputincioșilor.

  Apreciază

 • 9. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 15:48

  Cu alte cuvinte, deciziile CCR sunt general obligatorii cu excepția Cenacliștilor care trâmbițează motive mofturoase și neprimite de judecătorii CCR. Clonțul mic! Nu de alta, dar încercarea asta este pilotată de tot râsul.

  Apreciază

 • 10. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 15:57

  Decizii CCR de respingere a sesizării de neconstituționalitate (privind art. 19 alin 3 din Legea partidelor politice nr. 14/2003):
  nr. 954/2010, nr. 433/2006, nr. 35/1996
  Pe scurt: pragul instituit ( cel de 25000 semnături necesare pt înființarea unui partid politic) nu are ca efect suprimarea exercitarii dreptului.

  Apreciază

 • 11. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 16:54

  1. „Fiindcă, vorba aia: cine nu-i cu noi, e cu puşlamalele, cu canaliile şi cu vampele”.

  Păi, da, și cu drogații, prostituatele și alcoolicii. Numai ăștia îi votează pe PDL-iști.
  Argumentul electoral precedent, nou pentru noi la poarta nouă.

  2. „Numai că ideea fixă de a-şi hăcui prezumtivii adversari devenind repede obsesivă, asemenea antibăsescismului uselist, nu mai prinde. Ţintind în stil antenist la fiarele din vechea republică fără deosebire de cazier şi caracter şi, de regulă, la adresa tuturor celor care nu se-nghesuie să-l aplaude pe drumul spre cuvenita sa beatificare ca unicat politic, plictiseşte”.

  Prinde înghesuiala la noua plictiseală, în timp ce lichelismul moare, dar nu se predă. 🙂

  3. „dar nu va reuşi să-şi expire rivalii din crezul său cotrocenist nici cât pateticul apel către lichele”

  Crezul său cotrocenist îi bagă-n ceață pe ceilalți visători, participanți la Cenaclul Noua Răbdare.

  4. „Să fii doar un aspirant şi să te comporţi ca şi cum ai devenit un jucător redutabil în campionatul electoral aplicând lovituri de pe margine în favoarea celei mai nocive…”

  Asta-i chiar culmea amuzamentului trist!

  Apreciază

 • 12. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 17:14

  Asemănarea și deosebirea dintre Crin Antonescu și Mihail Neamțu:
  ambii se concentrează pe aceeași strategie victorioasă- „Ori ei, ori noi”- însă primul numără silabele, în timp ce ultimul le pune în aplicare. 🙂

  Apreciază

 • 13. noradamian  |  11 martie 2012 la 17:16

  Ziua bună, prieteni 🙂 Fusei prin parc la jogging dar am fugit de vijelie!!

  Lumi 🙂 e usor de recunoscut si fără să-l numesti în vreun fel! Are un stil de a se numi singur ceva de speriat! 🙄

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  11 martie 2012 la 17:20

  Bsk. da’ ce curios, si eu mă gândisem la efectele rapide uneori năucitoare pe care le are simplul miros al sansei de a parveni asupra unor persoane. 🙄

  Apreciază

 • 15. noradamian  |  11 martie 2012 la 17:22

  Skorpion, :)până la semnăturile alea sunt multe alte aspecte nefericite, am atins câte ceva în postare… Da, ai sesizat bine, cred că sunt mulţi dezamăgiţi de evoluţia respectivei asociaţii, pretenţiile ei de vedetă înainte de a demonstra ceva practic sunt jenante! Sunt revoltată şi pe mine însămi fiindcă, desi cu reţinere, totusi le acordasem credit şi am sperat să văd alt mod de a face politică la ei… 🙂

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  11 martie 2012 la 17:25

  Bsk. 5 😀 …”ce aţi făcut în ultimii cinci ani?” Da, asta e întrebarea cheie, refrenul revoluţionar-bolşevic lansat după ’89, ceva special de tras la răspundere, cu un iz usor ameninţător, la care vom reveni din când în când. Deocamdată, în altă postare, am răspuns la una pe matriţa negativă, adică „ce n-aţi făcut în ultimii cinci ani” 😆 Oricum si ce am făcut si ce n-am făcut nu se potriveste nicidecum cu imaginea de la-nceput 😉

  Apreciază

 • 17. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 17:41

  Nora 16
  Am prescurtat-o, pentru economie de spațiu aerian. Forma completă: „Ce ați făcut în ultimi 5 ani pentru NR?”. N-am uitat-o pe cealaltă, cu „ce nu am făcut”, nu ți-am caracterizat-o întâmplător, la vremea apariției postării tale. Preafericitul a propovăduit-o cu vârf și îndesat… de mă crucesc și astăzi.
  Unde să mai punem transferul în interesul noului serviciu de salvare națională al unei părți rupte, cu strângere de inimă, din rândul puşlamalelor, canaliilor, vampelor, drogaților, prostituatelor și alcoolicilor ?

  Apreciază

 • 18. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 17:56

  PS. Nora, în ultima frază am pus intenționat la grămadă toate cele 6 categorii, fără discriminare… să nu fie de deochi în noua viziune, chiar dacă numai ultimele au reprezentat votanții PDL-ului și ai lui TB.

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  11 martie 2012 la 17:57

  Bsk, aici e chintesenţa a ceea ce as numi crez bolsevic, adică a unei forme de gândire-exprimare în care o asociaţie, formaţie, mă rog, o colectivitate e suprapusă manipulativ, peste imaginea de „popor”. Astfel încât acuza că unii fac si dreg, că muncesc de le sar ochii, în timp ce alţii stau pe margine si chibiţează, ori critică, ori bârfesc (în fine, nu contează :)) ) să fie receptată-percepută în sensul de „ce aţi făcut voi pentru ţară?”

  Apreciază

 • 20. noradamian  |  11 martie 2012 la 18:00

  Bsk. wow, mi-ai amintit de faza în care ludovic orban, parcă, spunea că votanţii luii TB sunt toţi alcoolici şi curve! Stiu că după declaraţia aceea ne-am recunoscut toţi a aparţine acestor gunoaie ale societăţii 😆

  Apreciază

 • 21. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 18:02

  20
  Exact la asta m-am referit. Am fost mai uniți ca oricând. 🙂

  Apreciază

 • 22. skorpion  |  11 martie 2012 la 18:03

  asa-, nora, am fost comparati in felul acesta de fiul unui general de securitate….dar asemenea insulte dinspre pnl-psd nu sint tocate zi de zi de mass-media, aia vocala, aceasta fiind totalmente in solda asa zisei tagme de uslinosi.

  si atunci putea Dan Grigore sa se simta deranjat, nu?
  dar au fost mii de ocazii pentru a se simti insultat, dar el s-a sesizat NUMAI cind el personal a fost vizat.

  ne trebuie oameni care sa fie sensibili si atunci cind este vorba de alte persoane, nu numai cele legate de persoana lor proprie……

  Apreciază

 • 23. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 18:10

  19
  Legat de chibiții de galerie, ieri am spus că sunt de acord (doar) cu ideea ca opiniile exprimate de noi să nu fi considerate obligații pentru NR, fiindcă nu avem pretenția să le băgăm pe gât nimic… nici măcar limba de la pantofi. Ei sunt liberi să-și aleagă ce strategie vor, dar asta nu-i îndreptățește cu nimic să ne cenzureze dreptul la liberă exprimare sau să-și arate- împotriva comentatorilor mărginași- alți colți de aceeași proveniență bolșevică.

  Apreciază

 • 24. noradamian  |  11 martie 2012 la 18:28

  Skorpion, 22, uite asa ajunse si e să-şi dea măsura de penelist de format uselist jignit peste poate în amoarea de sine 😉

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  11 martie 2012 la 18:29

  Bsk, 21, avu si orban un rol pozitiv, nu? 😆

  Apreciază

 • 26. noradamian  |  11 martie 2012 la 18:40

  Bsk. bolsevismul, de care, ca si tine, am pomenit destul de des mai ales în ultima vreme a actualului cincinal politic fiindcă dă semne de trezire de unde n-ai fi bănuit, în forma lui teoretică, primară din exemplul zilei se rezumă la ideea că oricine e de partea respectivilor e pur si plin de calităţi, în timp ce restul, contestatari, chibiţi, etc. sunt, în cel mai bun caz , personaje amorfe, mitici care nu fac nimic pentru binele public, lipsiţi de bun simţ si în general, de calităţi. O forma sintetică brevetată de usele fiind aceea de „băsişti”. Şi de aici, la categoria celor vizaţi de orban cu vreo doi ani în urmă 😆

  Apreciază

 • 27. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 18:49

  Asta-i bună!
  O nouă roială la lampa lui Costică s-a făcut de Mitică pe Contributors. Uf! Noi am scăpat: n-am intrat laolaltă în categoria „cetățeni și grădinari”. Ne paște verdele copt: în ultimii 5 ani n-am prestat nimic politic și n-am fost aleși nici noi.
  *
  ela spune:
  11/03/2012 la 16:40
  PDL fiind compromis politic, presedintele s-a gandit sa lanseze cateva “Albe ca Zapada” ca momeala pentru electoratul sastisit si nehotarat.
  NR urma sa fie una din ele dar n-a fost sa fie.
  Baietii s-au dovedit onesti, curajosi si mult prea independenti, atacand pe buna dreptate tot ce se cheama politician de Dambovita.
  Critica, desi justa, nefiind suportata la cel mai inalt nivel, asupra NR au fost asmutiti niscaiva “cetateni” cu pretentii de sfatuitori politici, desi n-au fost niciodata alesi de nimeni si nici n-au prestat in politica nici prin tara si nici pe alte meleaguri.
  Consultanti, care va sa zica, dar cu experienta practica nula.
  Adica mitici.
  *
  Văleu, văleu!
  Mitică, Mitică, dă lampa mai mică! 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 28. luminita  |  11 martie 2012 la 18:55

  skorpion, @ 4, are o legatura cu o anumita latura a lui, evidentiata mai ales inainte de intrarea lui in politica, de pe vremea cand il cunosteam doar ca jurnalist.

  Apreciază

 • 29. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 19:08

  27
  Comunicat important către Grădină:
  Acea Ela nu-i Ela noastră sau , mă rog, e tot a lor, dar nu-i al ei acest comentariu.
  Recunosc, am avut o strângere de inimă. 🙂

  Apreciază

 • 30. luminita  |  11 martie 2012 la 19:26

  Bsk, salut! am vazut ca Ela noastra a fost clonata.

  Apreciază

 • 31. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 19:30

  1. „Dacă ceva sună prea bine ca sa fie adevărat, foarte probabil că nu e adevărat”.

  Îmi plac la nebunie intepretări ca asta a lui Dragoș Paul Aligică, de pe Contributors.

  2. Sa ne inchipuim ca guvernul unui stat oarecare vrea sa creasca salariile in sectorul public in anul electoral. Ce-o sa faca? Sa iasa in conferinta de presa si sa spuna: “Dragii mei, e an electoral, stim ca nu e OK ce facem dar ganditi-va, ce inseamna sa piedem noi alegerile si in loc de Dan Suciu, MRU samd sa aveti iar de a face cu incontinentii semi-analfabeti ai lui Tariceanu & co (ei fiind varianta stelara fata de ce va asteapata in realitate).Va convine? Nu. Nici noua. Deci suntem pe aceeasi pagina. Asta e…”
  *
  Vă convine? Nici nouă nu-mi convine să fie, dacă ne duce la aceeași concluzie.
  Revin la punctul 1:
  -Dacă sună prea bine nova-garga ca să fie adevărată, foarte probabil că e adevărată… pe lumea cealaltă. 🙂

  Apreciază

 • 32. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 19:34

  Salut, Lumi!
  Îmi pare bine că n-a fost ea și de asta am ținut să precizez.
  Nu se potrivea cu Ela cunoscută de noi, da’ multe mutații s-au mai produs în ultima vreme și mă așteptăm la orice. 🙂

  Apreciază

 • 33. noradamian  |  11 martie 2012 la 19:55

  Bsk. mă asociez logicii lucide, responsabile, a lui Dragos Paul Aligică. Conform rigorilor mucenice în discuţie, asemenea remarcă, absolut normală, l-ar poziţiona, evident, pe autor, în categoria „miticilor”.

  Apreciază

 • 34. luminita  |  11 martie 2012 la 20:16

  Daca mi se permite un offtopic, rasfoind presa am dat peste acest cantec care a concurat pt calificarea la Eurovision, dar locul intai a fost castigat de trupa Mandinga,
  Catalin Josan-o voce care mie imi place si o prezenta scenica frumoasa:

  Apreciază

 • 35. noradamian  |  11 martie 2012 la 20:30

  Lumi, multzam!! 🙂 L-am găsit- si mi-a plăcut- si pe blogul Argentinei
  Gribincea 🙂

  Apreciază

 • 36. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 20:51

  Mucenicul aspirant,
  Cu năsucul tot mai sus
  Și debitul delirant,
  Pe automat s-a pus.

  Cu muci în freză și spor,
  Promite… tot, singur cuc,
  Ca mucenic vrăjitor:
  Nova-garga, sfârc și muc!

  Apreciază

 • 37. skorpion  |  11 martie 2012 la 20:53

  nova-garga cu sau fara pioneze??????????
  🙂

  Apreciază

 • 38. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 21:13

  Nova-gargara se recomandă pionier fără pioneze prin autocaracterizare; e peste tot și dă din coate, singur le face noi pe toate.
  Vis eroic, tras din somn automat:

  Apreciază

 • 39. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 21:33

  Mai grăitor:

  Apreciază

 • 40. skorpion  |  11 martie 2012 la 21:42

  va place ZAZ?

  Apreciază

 • 41. ela  |  11 martie 2012 la 21:46

  Buna seara
  Bsk,luminita, nora, va multumesc pentru incredere.
  Oricarear fi optiunea mea, nu intorc niciodata spatele prietenilor si nici nu le infig cutitul in spate.
  Am ales drumul asta, am gasit si oameni minunati.Nu este usor. V-ar mira daca v-as spune ca noi si multi altii aproape am terminat cu semnaturile? Dar mai sunt destule alte lucruri de facut.
  va doresc o seara frumoasa !

  Apreciază

 • 42. skorpion  |  11 martie 2012 la 21:48

  haideti pina la Montmartre cu ZAZ

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  11 martie 2012 la 21:48

  Bsk. 38, 39, grăitoare clipuri 🙂

  Apreciază

 • 44. noradamian  |  11 martie 2012 la 21:49

  Skorpion, merci, îmi place Zaz, nu stiu cui nu i-ar place 🙂

  Apreciază

 • 45. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 21:51

  Ăsta-i la fel de… mai grăitor. 🙂

  Apreciază

 • 46. noradamian  |  11 martie 2012 la 21:53

  Ela, servus, sunt si oameni care oriunde ar fi vor să facă bine şi rămân aceiasi oameni de încredere! Asa că mă bucur că esti tot Ela noastră 🙂

  Apreciază

 • 47. noradamian  |  11 martie 2012 la 21:54

  Bsk. 45, 😆

  Apreciază

 • 48. ela  |  11 martie 2012 la 21:57

  „moi je veux de la joie, de la bonne humeur et surtout pas qu’on m’emmerde… moi je vis et je veux mourir telle quelle.. la main sur le coeur… Jamais de regret, jamais de remords… mais vivre BIEN et VITE….”

  Apreciază

 • 49. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 21:59

  Ela
  Îți doresc să iasă bine, adică așa cu vrei, dar să fie fără USL!
  Indiferent prin ce acțiuni, inacțiuni, rațiuni egoiste sau influențe, nu este scoasă useleala din ecuația guvernării viitoare, orice altă țintă mi se pare compromisă din fașă.

  Apreciază

 • 50. noradamian  |  11 martie 2012 la 22:00

  Skorpion, încă o piesă, superbă, cu Zaz 🙂

  Apreciază

 • 51. ela  |  11 martie 2012 la 22:00

  daca intra usla,Timisoara iasa din joc!

  Apreciază

 • 52. ela  |  11 martie 2012 la 22:03

  Cand si daca veti putea vedea Codul etic produs de timisoreni, veti intelege de ce nu suntem agreati, ci loviti din toate partile.

  Apreciază

 • 53. skorpion  |  11 martie 2012 la 22:03

  nora,
  foarte simpatica cintareata.
  recunosc ca abia azi am descoperit-o!

  Apreciază

 • 54. skorpion  |  11 martie 2012 la 22:05

  @ela

  daca intra usla,Timisoara iasa din joc!

  adica? nu inteleg! poti sa explici?

  Apreciază

 • 55. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 22:08

  Ela 51+52
  Pe mine, ca chibiț mărginaș de Grădină, nimic altceva nu mă deranjează decât accederea pericolului uselist. Implicit, orice stimulează această perspectivă mă revoltă.

  Apreciază

 • 56. skorpion  |  11 martie 2012 la 22:10

  asta ar trebui sa se inteleaga mai bine!
  pericolul uslinos….dar – din pacate – unii nu constientizeaza din lipsa de experienta de viata, de experienta politica si lipsa de fler politic cit de periculoasa este accederea la putere a tandemului uslinos crin/ponta….

  Apreciază

 • 57. noradamian  |  11 martie 2012 la 22:11

  Skorpion, uite ce fain interpretează acet tango celebru: 🙂

  Apreciază

 • 58. skorpion  |  11 martie 2012 la 22:15

  splendida interpretare,
  danke

  Apreciază

 • 59. ela  |  11 martie 2012 la 22:17

  Skorpi: imi esti tare drag,prietene, dar chiar nu pot inca sa fiu mai explicita. Nu ca m-as omori de dragul secretomaniei, ci dimpotriva.
  Intai sa ne facem lectiile. ok?

  Apreciază

 • 60. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 22:18

  Nu ne încălzește cu nimic retragerea NR după ce răul se va fi produs. Degeaba mai iese din joc, fiindcă opțiunea rămâne la fel de egoistă și inutilă… dacă demersul NR s-a soldat cu o contribuție strategică la accederea USL-ului .

  Apreciază

 • 61. skorpion  |  11 martie 2012 la 22:21

  @ela,
  OK, am rabdare, daca nu se poate acum, chiar nu este nici un bai….
  astept!
  🙂

  Apreciază

 • 62. ela  |  11 martie 2012 la 22:21

  off,Bsk, ce grea imi faci tu viata! Noi avem siigur ceva cu USL-ul, crede-ma! Mai acorda-mi un pic de ragaz,te rog.

  Apreciază

 • 63. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 22:24

  OK,Ela.
  Să fie (din nou) cum zice suflețelul tău! 🙂

  Apreciază

 • 64. Maria  |  11 martie 2012 la 22:28

  Bună seara!

  Nora, 57, frumoasă interpretare! În seara aceasta voi asculta Zaz. Recunosc că m-a furat niţel şi subtitrarea în slovenă (sper să nu greşesc, dar sârbă şi croată nu par a fi; poate ştie cineva). Jednoj ljubavi. .)

  Apreciază

 • 65. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 22:30

  Ela, am și eu o ultimă dorință. 🙂
  Să nu mi-o iei în nume de rău că n-am încredere deloc în aroganța lui MN! Vom vedea cum stăm cu flerul sau alte forme aluzive legate de nu se știe ce experiențe. Cu opiniile noastre din Grădină nu răsturnăm munții și nici rezultatul alegerilor.

  Apreciază

 • 66. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 22:40

  Nora 57
  A dracului interpretare ai găsit. 🙂
  „Ai adus luminița în viaţa mea (probabil de la capătul tunelului) doar pentru a stinge lumina… mai târziu”.
  E clar,
  Mitică a suflat prea tare în lampă, când a fost pus s-o facă mai mică. 🙂

  Apreciază

 • 67. ela  |  11 martie 2012 la 22:46

  bsk, sper sa nu fie si ultima noastra dorinta!
  Nora s-a culcat deja?

  Apreciază

 • 68. skorpion  |  11 martie 2012 la 22:48

  noraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
  😆

  Apreciază

 • 69. skorpion  |  11 martie 2012 la 22:49

  @Maria,
  este limba croata!

  Apreciază

 • 70. noradamian  |  11 martie 2012 la 22:50

  Maria, servus, am observat si eu titrarea într-o limbă slavă, înseamnă că Zaz e plăcută si pe acolo 🙂

  Apreciază

 • 71. noradamian  |  11 martie 2012 la 22:55

  Ela, aici sunt 🙂 avem încredere în tine, în tot ce ai spus si ai făcut tu ai fost sinceră si corectă. La ora asta habar n-am cum stau lucrurile la nivelul filialelor stim doar ce s-a văzut, auzit direct si citit. Dar în timp ce în ianuarie al „revoluţiei jos Băsescu&Boc” provocate de oamenii lui felix mulţi dintre simpatizanţii ori membrii activi ai NR s-au poziţionat fără echivoc de partea presedintelui, MN si încă vreo două ajutoare ale sale au susţinut , fără reţinere, poziţia USL. Au vorbit cu cuvintele lui Crin! Asta pentru noi cei care comentăm aici a însemnat nu numai o demonstraţie de politicianism mărunt, dar si o crasă lipsă de responsabilitate civică . Îţi dai seama, Ela, că tare am fi preferat să n-ajungem să spunem asta! Din păcate lucrurile n-au rămas acolo, suntem în martie si ei au rămas pe aceleasi poziţii… 😉

  Apreciază

 • 72. noradamian  |  11 martie 2012 la 22:56

  Skorpion, ai putea fi responsabil cu multilingvismul la UE 🙂

  Apreciază

 • 73. skorpion  |  11 martie 2012 la 22:57

  nici chiar asa, NOra,
  😛

  Apreciază

 • 74. Maria  |  11 martie 2012 la 22:58

  Skorpy, mersi! Văzusem cuvântul ,,postojanja”, foarte asemănător cu nişte lexeme din slovenă. Mă rog, sunt tot vecini. 🙂

  Nora, aşa se vede. 🙂 O mai ascultasem şi înainte, mai răruţ, ce-i drept. ,,Les passant” şi ,,Je veux” sunt splendide. Câteva instrumente şi o voce care acoperă strada.

  Apreciază

 • 75. noradamian  |  11 martie 2012 la 22:59

  Skorpion, esti modest 🙂

  Apreciază

 • 76. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 23:00

  Ela
  Te asigur că pentru tine mă voi bucura din toată inima să te văd învingătoare.

  Apreciază

 • 77. noradamian  |  11 martie 2012 la 23:03

  Maria, e foarte specială Zaz , aduce un suflu nou în muzică 🙂 Je veux e cea mai cunoscută piesă a ei 🙂

  Apreciază

 • 78. Maria  |  11 martie 2012 la 23:05

  Nora, Skorpy, apropo de multilingvism şi de Ataturk, evocat şi în postare, de altfel. 🙂 De vreo 3-4 săptămâni, în pagina de home de pe FB începuseră să-mi intre postările de la Ataturk, un ziar sau revista din Turcia. Totul în splendida limbă turcă. Habar n-am cum au aterizat la mine, n-am dat like jamais la aşa ceva. Prin vară, la fel am păţit cu o pagină de poezie, tot în limba turcă. Vouă vi s-a întâmplat ceva asemănător cu FB-ul?
  Să nu uit. Iar mi-am deconectat profilul…

  Apreciază

 • 79. skorpion  |  11 martie 2012 la 23:12

  Ceva îmi spune că mulți vor accepta, spre toamnă, că singura formațiune cu adevărat curată și independentă, născută din spuma entuziasmului democratic și al speranței genuine (dincolo de revolta față de sistemul ăsta nenorocit, care îl pune pe Becali în alianța populară a lui Traian Ungureanu – să spunem…), singura platformă credibilă sub raport uman și profesional, e Noua Republică – așa imperfecți cum părem să fim. Construim pe temelii solide și NU pe calcule de conjunctură.
  M.N.

  Apreciază

 • 80. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 23:25

  Ceva îmi spune că această primă etapă deja sună a țeapă, din moment ce ieri construcția declarată pentru 2020 prezentase anul 2012 trecător ușurel, tiptil, neobservat. Nici Răzgândeanu nu avea așa o viteză de schimbare la gargară.

  Apreciază

 • 81. ela  |  11 martie 2012 la 23:26

  Maria, si mie mi-au intrat deja cateva site-uri, care mai de care mai ciudate, la care sigur nu am dat like.

  Apreciază

 • 82. noradamian  |  11 martie 2012 la 23:33

  Maria, Ela, mie nu mi s-au întâmplat, până acum, de astea 🙂 dar mai e timp! Fiindcă veni vorba de turci, însă, vreau să spun că am descoperit cu surprindere vreo doi pictori-fotografi turci pe FB, de o imaginaţie debordantă! Îmi place simţul lor artistic, are ceva din exuberanţa Mediteranei… 🙂

  Apreciază

 • 83. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 23:33

  Știți care e culmea hărniciei comparate la MN ?
  Are creierul cât furnica. 🙂

  Apreciază

 • 84. Maria  |  11 martie 2012 la 23:34

  Ela, în mod firesc aşa ceva nu ar trebui să se întâmple. Prin vară am descoperit, absolut întâmplător, un like de-al meu la o anumită postare la care m-aş fi ferit de un asemenea gest. Era genul acela de text subiectiv a cărui apreciere îţi poate aduce adversari de unde nu te aştepţi. Şi chiar mi-am atras mânia câtorva amici, fără să înţeleg măcar despre ce e vorba. Nu cad în mania conspiraţiilor, dar totuşi nu-mi place ce se petrece uneori pe FB.

  Apreciază

 • 85. Maria  |  11 martie 2012 la 23:37

  Nora, de acord cu cei doi turci fotografi!
  Anul acesta, ai mei au pus la cale un drum cu masina până la Kusadasi. Aventură curată. Le-am promis că merg numai dacă vizităm Troia. 🙂

  Apreciază

 • 86. skorpion  |  11 martie 2012 la 23:41

  @Maria,
  vei fi dezamagita de Troia, dar tot merita sa ajungi acolo..
  sa-mi povestesti, ok?

  noapte buna, all!

  Apreciază

 • 87. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 23:41

  Culmea reflexului condiționat al lui MN, când se repede cu hărnicie la funcția prezidențială:
  Îl furnică creierul.

  Apreciază

 • 88. noradamian  |  11 martie 2012 la 23:41

  Nimeni nu poate face rău mai mare unei formaţiuni politice decât ea însăşi, de regulă prin cei care o conduc. Cel mai bun exemplu, ce a reusit să facă crin din penele, poate fi studiu de caz. Şi ce caz 🙂 Dar asta e valabil la orice partid. NR ( tot cu şefii!) a călcat rău înainte s-ajungă partid. Vom fi cu ochii pe toţi şi pe fiecare si, dacă ei nu se „iartă” noi nici atât 🙂

  Apreciază

 • 89. noradamian  |  11 martie 2012 la 23:43

  Maria, parcă mă bate gândul să merg la o plajă pe acolo prin mai… Încă nu ne-am decis 🙂

  Apreciază

 • 90. noradamian  |  11 martie 2012 la 23:45

  Skorpion, noapte bună! 🙂
  … De fapt mă cam retrag si eu, acusa e miezul nopţii, nu ?

  Somn usor, Maria, Ela, Bsk, dragi prieteni 🙂

  Apreciază

 • 91. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 23:48

  Apreciază

 • 92. Bască ilie  |  11 martie 2012 la 23:50

  Somn ușor!
  Mai avem de răbdat 20 de zile. 🙂

  Apreciază

 • 93. Maria  |  11 martie 2012 la 23:53

  Skorpy, am văzut într-un reportaj că n-a rămas mai nimic din Troia de odinioară, în afara unui câmp arheologic. Dacă vom ajunge acolo la vară, promit să fac cât mai multe fotografii şi să povestesc toate impresiile de călătorie.

  Apreciază

 • 94. Maria  |  11 martie 2012 la 23:56

  Nora, trebuie încercată şi apa mărilor din Turcia. 🙂 Am auzit că în perimetrul staţiunilor e superb.
  Mai am putere acum să mă gândesc la aşa ceva?!

  Noapte bună tuturor!

  Apreciază

 • 95. noradamian  |  12 martie 2012 la 00:06

  Deocamdată ninge!… E alb pe afară 🙂

  Apreciază

 • 96. noradamian  |  12 martie 2012 la 00:07

  Noapte linistită 🙂

  Apreciază

 • 97. Bască ilie  |  12 martie 2012 la 00:30

  „Dreptate și neadevăr. Excurs filozofic și bilanț politic 2004-2012”

  Ăsta chiar mănâncă rahat neîntrerupt în timpul gargarei de tip nou.
  “Cu atât mai mult cu cât tranziţia a dat României o alianță politică intitulată, în vara lui 2004, „Dreptate şi adevăr”. Din speranţele investite atunci de milioane de români s-a ales astăzi praful.”

  Sigur că da! S-a ales praful și din tot ce n-a făcut nimeni nimic…nici Monica Macovei, nici Traian Băsescu.
  Nu spune nimic concret. Nova-gargara! Numai el vede și știe ce nu va face praf; îl va lăsa întreg.
  http://www.contributors.ro/sinteze/dreptatea-%C8%99i-neadevarul-bilan%C8%9B-politic-2004-2012/

  Apreciază

 • 98. Maria  |  12 martie 2012 la 00:35

  Nora, e bine de ştiut. Păstrăm cizmuliţele aproape. 🙂

  P.S. Tocmai am aflat, cu câteva minute în urmă, că, în timp ce scriam aici despre Troia, neprofesioniştii de la un anume post tv au încurcat Elenele. Simplă coincidenţă.

  Apreciază

 • 99. Bască ilie  |  12 martie 2012 la 00:49

  Îl va păstra întreg, să fie mai comestibil.
  Teoria nimicului, trâmbițată fără noimă! În ce calitate și de unde rațiunea asta infailibilă a nesimțirii?
  „Toți n-au realizat nimic, deci numai eu știu ce am de făcut”.
  Bate câmpii și cu CE. Nici vorbă de CUM.
  Supradotat autocaracterizat. Da cum!

  Apreciază

 • 100. Bască ilie  |  12 martie 2012 la 01:17

  Se dă rotund cu bilanțul și aroganța, iar cititorul trebuie să înțeleagă că noua soră medicală în diagnostic va fi doctor în vindecare. Cum-necum, aiurează cu tratamentul viitorului ascuns.
  E problemă de urgență: operația teoretică a reușit, pacientul e cu noi, ne dă sfaturi. 🙂

  Apreciază

 • 101. Bască ilie  |  12 martie 2012 la 01:27

  …sfaturi practice. (electorale, pentru grivei creduli).

  Apreciază

 • 102. Creanga  |  12 martie 2012 la 05:26

  Salutare!
  Al(i)ba(ba) ca zapada si 7 pitici. Cei 40 de hoti si mucenici. Sf Mihai Gura de cenaclu de esti, infiintezi Noua Republica de la Blogoiesti. Renunti la casa, masina, sofer si la basca de pioner, cine nu-i cu noi, este impotriva, spune miscarea, nitel costeliva. Iarna grea, gerul cumplit, radacinile-au ofilit, tot astept cu incordare, o frunza oare apare?
  „Sper să conteze faptul că noi înşine suntem tineri. Am 33 de ani și am renunțat la câteva oportunități personale și profesionale pentru a face pasul. Aveam o poziție confortabilă la un institut guvernamental (șofer, casă la RAPPS – niciodată acceptată), puteam călători pe banii statului la simpozioane internaționale, huzurind în condiția birocratului atât de bine descris de Ludwig von Mises. Tinerețea mi se pare lipsită de farmec dacă nu riscă, dacă nu are gustul marii aventuri. Până se îmburghezesc, tinerii știu să slujească o cauză mai mare decât ei înșiși. Mizăm pe votul lor.”
  Declaratia cu casa si masine am auzit-o de cateva ori, chiar am scris pe blogul NR ca si o singura data era prea mult.

  Apreciază

 • 103. Maria  |  12 martie 2012 la 09:31

  Bună dimineaţa…

  Creangă, cine a scris textul pe care l-ai citat în comentariul anterior? 😦 Am câteva probleme de asimilare a unor cuvinte şi sintagme: ,,oportunităţi”, ,,poziţie confortabilă”, ,,puteam călători pe banii statului”, ,,huzurind în poziţia birocratului”… Modesta mea formaţie de lingvist cu ceva deschideri spre semiotică îmi semnalează potenţialul exploziv şi subliminal al unor asemenea formulări nefericite, în detrimentul multor oameni serioşi.

  Apreciază

 • 104. theo- nona  |  12 martie 2012 la 09:51

  bunä dimineatza.
  desigur se poate jegmänii statul , mai bine zis cetätzenii ei
  f. mult, atata timp cand nimeni nu se revoltä
  trebuiesc täiate toate drepturile ,leafä, diurnä, masä si hotel gratis.

  Apreciază

 • 105. theo- nona  |  12 martie 2012 la 09:54

  noua republicä este o fandosealä, imi pare räu, dar
  cand incepi cu critici si tu iesti dl. nimeni, te asezi pe aceias treaptä ,cu crinolin si pontosul isteric.

  Apreciază

 • 106. Creanga  |  12 martie 2012 la 12:54

  Maria,
  Am citat din Mihail Neamtu, era abia la inceput de drum. Declaratia s-a mai repetat de cateva ori, s-a inmultit mitotic.

  Apreciază

 • 107. noradamian  |  12 martie 2012 la 16:38

  Ziua bună, prieteni 🙂 Crengulin, 102, curat-murdar: demonstraţie tipică de farfuridism şi dorinţă de fripturism 😆

  Apreciază

 • 108. noradamian  |  12 martie 2012 la 16:40

  Maria, probabil că formaţia d-sale nu include elementele de semiotică altfel s-ar fi ferit, măcar din diplomaţie, stiind cum te poate trăda subconştientul 🙂

  Apreciază

 • 109. noradamian  |  12 martie 2012 la 16:41

  theo-nona, 105, cel puţin în ultima vreme exact asta s-a văzut 🙄

  Apreciază

 • 110. noradamian  |  12 martie 2012 la 16:48

  Bsk, 97, e mai mult decât cusută cu aţă albă dorinţa irepresibilă a individului de a minimaliza rezultatele, cu adevărat de excepţie în împrejurările extrem de ostile de atunci ( ca si de acum, de fapt) ale lui TB&Macovei în privinţa reformării statului de drept. Treptat si-a făcut un autoportret cât se poate de sugestiv 🙄

  Apreciază

 • 111. Maria  |  12 martie 2012 la 17:00

  Bună ziua!

  Nora, Crengulin, acum am înţeles… Nu-mi vine în minte decât o expresie dintr-un titlu mai puţin cunoscut: ,,La început a fost sfârşitul”. Atenţie mare la semnele de criză a limbajului!

  Apreciază

 • 112. Maria  |  12 martie 2012 la 17:33

  Nu ştiu dacă a mai dat cineva link-ul.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-traian-basescu-anul-acesta-nu-vor-fi-masuri-de-sprijinire-a-agentilor-economici-970835.html

  Un alt tip de discurs politic: calm, lucid, asumat, matur.

  ,,Traian Băsescu: În primul rând am să aduc o corecţie afirmaţiei dvs. că sunt un om de dreapta. Eu am devenit un om de dreapta, după ce am parcurs un proces de maturizare în politică. V-aş aduce aminte cât de stângaci abordam lucrurile pe la începutul anilor 90, când era vorba de restituirea caselor naţionalizate. Atât era cultura mea politică atunci pentru că n-am fost pregătit pentru politică. Eu am fost pregătit să conduc nave. Am avut în timp o evoluţie care m-a făcut să văd corect politica şi scopul politicii. Acum pot spune că ceea ce eu cred şi ceea ce am cerut guvernelor să aplice, campania mea din 2009, a vizat o abordare profundă de dreapta, iar evoluţia mea s-a cantonat puternic în abordările de dreapta. În România este un electorat destul de mare de dreapta, care mizează pe performanţă, care mizează pe grija de sine şi nu aşteaptă ca statul să aibă grijă de ei, iar acest electorat poate fi lărgit numai cu evoluţia României spre bine. (…)

  Şi pe acei domni din Comisia pentru revizuirea Constituţiei îi voi amenda public şi cu siguranţă nu îi voi vota, chiar dacă unii sunt din PDL. Pentru că, mai ales acum, după decizia Curţii Constituţionale legată de comisii, nu mai au nicio scuză că nu au majoritate. Decizia Curţii Constituţionale spune foarte clar că pot lucra, dacă nu se prezintă opoziţia şi acela e cvorumul de lucru. Pot să vină până la plen cu propunerea de revizuire a Constituţiei. Dar dacă n-o vor face, în mine nu vor avea un prieten.”

  Apreciază

 • 113. Maria  |  12 martie 2012 la 17:36

  Dacă mâine Traian Băsescu ar decide înfiinţarea unei noi formaţiuni politice, ştiu sigur cu cine voi merge mai departe. Mi-a plăcut cum a trecut prin ochiul uraganului.

  Apreciază

 • 114. theo- nona  |  12 martie 2012 la 19:21

  bunä,
  vä aducetzi aminte acum 50-60 de ani era un curent rebel comunist in frantza si in alte tzäri.
  eu imi amintesc, simone signoret. si si iubitul yves montand

  erau printre ei, dupä ani ,inainte sä moarä
  povestea cä ii pare bine , cä s-au trezit amandoi.
  comunismul nu a adus nimic bun.s-au vindecat ei si pe altzii.

  Apreciază

 • 115. theo- nona  |  12 martie 2012 la 19:22

  cu ce cuvinte simple a explicat, omul stie sä vorbeascä din suflet. e mare lucru.

  Apreciază

 • 116. skorpion  |  12 martie 2012 la 19:56

  добрый вечер
  Subject: NU DISPRETUITI UMORUL RUSESC!

  Nu poţi îngenunchea un popor deprins să se târâie.

  -Nu-i greu să ademeneşti soţia altuia. Greu e să i-o dai înapoi.

  -Prietenia care nu cunoaşte hotare se cheamă expansiune.

  -Oficierea căsătoriei este o formalitate absolut necesară pentru pronunţarea divorţului.

  -Al­coolism e atunci când nu vrei să bei, dar trebuie.

  -Bărbaţii şi femeile sunt de acord într-o singură privinţă: n-au încredere în femei.

  -Dacă munceşti din greu şi te remarci opt ore zilnic, ajungi şef şi munceşti şaisprezece ore.

  Banii pentru salariile şi pensiile mari ……ajung întodeauna; Nu ajung banii pentru salariile şi pensiile mici.

  -În viaţă, e loc şi pentru eroism. Totul e să te ţii departe de el.

  -Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut
  niciodată câine în casă.

  -Avem un singur fel de a ne naşte şi milioane de feluri de a muri.

  -Oglinda este lucrul care o ajută pe femeie să întârzie.

  -Cei mai buni zece ani din viaţa unei femei sunt între 28 şi 30.

  -Computerele rezolvă toate problemele pe care nu le-am avea dacă n-ar exista computerele.

  -Fiecare om are dreptul să trăiască atât cât poate.

  Ţara noastră a avut nevoie de când e ea de alt popor.

  -Furtul ideilor unei persoane e plagiat, iar al mai multor persoane,
  cercetare ştiinţifică.

  -Toţi ne naştem uzi, goi şi flămânzi. Şi acesta e doar începutul.

  -Copilăria grea nu se termină niciodată.

  -Un prieten adevărat nu poate fi cumpărat, dar poate fi vândut.

  -Cumpără deodată trei sticle de votcă şi n-o să te trimită nimeni după a doua.

  -Dacă n-ar pune întrebări, co­piii n-ar afla niciodată cât de puţin ştiu
  părinţii.

  -O ţigară scurtează viaţa cu o oră, o sticlă de votcă o scurtează cu trei, iar o zi de muncă o scurtează cu opt

  -Viaţa se compune din zilele pe care le ţii minte, nu din zilele care au
  trecut.

  -De orice fel ţi-ar fi sănătatea, ea îţi ajun­ge până la sfârşitul vieţii.

  -Dacă vrei să ai o nevastă deş­teaptă, frumoasă şi bogată trebuie să te insori de…………….trei ori.

  -Posibi­li­tăţile medicinii sunt nelimitate, li­mi­tate sunt doar
  posibilităţile pa­cienţilor.

  -Burta mare nu e de la bere, e pentru bere.

  -Femeia poate să-l facă repede milionar pe orice miliardar.

  -Între primul şi al doilea pahar, e destul timp ca să mai bei vreo şase.

  -Un semn rău de tot e când îţi taie calea o pisică neagră cu căldările goale.

  Ignoranţa e de trei feluri: când nu ştii nimic, când ştii numai prostii

  🙂
  😛
  😆
  şi când ştii ce nu trebuie.

  Apreciază

 • 117. noradamian  |  12 martie 2012 la 21:31

  Seara bună 🙂 Maria, 112, mulţumesc, chiar nu-l citisem, prinsă fiind cu altele, si mi-ar fi părut rău să-l pierd, e sincer si încurajator. Mă întreb în ce măsură s-o fi petrecut o astfel de maturizare, constientă, cât se poate de necesară pentru evoluţia societăţii, si la nivelul concetăţenilor 🙂

  „Mi-a plăcut cum a trecut prin ochiul uraganului” A încă unui uragan!!

  …Şi mie 🙂 .

  Apreciază

 • 118. noradamian  |  12 martie 2012 la 21:37

  Theo-nona, 🙂 comunistii din vest n-au influenţat fundamental, societăţile lor. Iar stânga occidentală are rolul ei, necesar, nu e de origine comunistă ca aceea de la noi. Dar şi aşa, acum duce lipsă de argumente viabile si realiste raportate la starea economico-financiară a statelor respective.

  Apreciază

 • 119. noradamian  |  12 martie 2012 la 21:39

  Skorpion, excelente, inteligente, proaspete 😆 Şi de mare actualitate!

  Apreciază

 • 120. noradamian  |  12 martie 2012 la 22:33

  Somn uşor 🙂

  Apreciază

 • 121. skorpion  |  12 martie 2012 la 22:35

  splendid cintecul, il ascult in timp ce scriu….
  🙂

  noapte buna!

  dar mai adaug ceva care ma uluieste pur si simplu:

  ieri a fost referendum in……Elvetia.
  Tema: vreti concediu de odihna (platit) 6 saptamini pe an in loc de 4 saptamini pe an cum este acum?

  cum credeti ca au votat elvetienii ?
  NU concediului de 6 saptamini.
  si au votat cu …scirba.

  intrebare: cum s-ar fi votat in Ro???? 🙂

  Apreciază

 • 122. noradamian  |  12 martie 2012 la 22:36

  Skorpion, mai bine să nu ne gândim 🙄

  Noapte bună 🙂

  Apreciază

 • 123. skorpion  |  12 martie 2012 la 22:39

  noapte buna, nora!

  Apreciază

 • 126. skorpion  |  13 martie 2012 la 09:45

  Reportaj făcătură de la Antena 1. Cumpărătoare şi vânzătoare în acelaşi timp.
  atentie la secunda 17 & 40 !!!!

  Apreciază

 • 127. noradamian  |  13 martie 2012 la 12:52

  Ziua bună 🙂

  Skorpion, multzam de linkuri, deloc vesele, dar bine-venite 🙂

  Apreciază

 • 128. noradamian  |  13 martie 2012 la 12:54

  Cooperativa intact e inepuizabilă, vai de cine-i abonat la „legumele” lor :mrgreen:

  Apreciază

 • 129. noradamian  |  13 martie 2012 la 12:54

  postare nouă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.628 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.628 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: