Marmeladă din pere de plop

13 martie 2012 at 12:48 81 comentarii

Ca aflare-n treabă, profitabilă, politicăria a ajuns să ţină loc de politică, media, economie, comerţ, cultură, educaţie. De orice şi de toate. Nimic consistent şi folositor, nimic hrănitor şi de ajutor. Doar năucitor. Sursa fenomenului vine de la trusturile de presă (cu “intact” cap de pod) care se comportă precum nişte partide în timp ce partidele şi politicienii se manifestă ca nişte jurnalişti (de scandal!). Anomalie constatată şi de alţii înaintea mea. O realitate în acţiune cu efecte politico-sociale progresiv-demolatoare sau o boală privită cu resemnare, ca o fatalitate. Dacă ne-ar arde de râs, ne-am aminti de antologicele confruntări ale celebrilor Stan şi Bran în care-şi făceau praf casa, bucată cu bucată şi-n cele din urmă se prăbuşeau cu ea cu tot, dar plini de satisfacţie că-şi vin de hac.

Ocupaţi excesiv de propria imagine, asemenea vietăţi fac din societate can-can și din politică şantan, activismul lor public fiind de regulă, unul superficial, revuistic, împănat ici-colo, cu teorii de mult fumate, cu axiome de mult ştiute, ori cu elemente de seducţie pe reţeta comună de tabloid. Neavând, prin definiţie, calităţile necesare de a face treabă,ci doar de a o mima, zoo-politicoconii fac mult zgomot ca să atragă atenţia. Se plâng de duşmani, le pictează musteţi şi gheare, îi acuză de tarele lor proprii, şoptite de fapt, de propriul subconştient. Se-mpăunează, îşi umflă muşchii (chiar dacă nu-i au), doar ca să fie luaţi în seamă. Cum toate astea sunt acuma într-o fază de fierbere la foc mic şi pregătitor de clocot, bine măcar că ţara încă mai e pe mâna unor responsabili în stare să le ignore ghiumbuşlucurile şi să-şi vadă, cum pot de treburile lor, deloc simple.

Să trecem peste momentul nominalizărilor, nu mai e necesar, ştiind că ocupanţii locurilor de onoare, a celor de excelenţă şi a aspiranţilor la “tinere talente ” pentru fabricarea marmeladei din pere de plop, s-au făcut, prin voia lor şi nesiliţi de nimeni, cunoscuţi ca atare. De subliniat încă odată, că nu media propriu-zisă, normală, cu rolul său de salubrizare (onestă!) indispensabilă, e problema în discuţie, ci fenomenul deviant prin care formaţiunile de aflare-n treabă le iau uneltele ca să se măture între ele, în timp ce jurnalismul în lesă le prepară show-cocteiluri tari, de discotecă şi le face muzica.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , .

Hoţi şi mucenici Vreme schimbătoare

81 comentarii Add your own

 • 1. luminita  |  13 martie 2012 la 13:46

  Salut, Nora!
  Postare de zile mari.
  Imi amintesc ca presa scrisa a fost prima care a coborat stacheta moralitatii deontologice la inceputul anilor 90, apoi televiziunea a invadat treptat piatza, cu un Tuca show la inceput timid, apoi cu Realitatea , Antenele si OTV-ul.
  Astazi audiovizualul este sufocat in propria hazna dar continua sa emita cu bulbuci.
  Politicienii au fost cei care desi le-ar fi putut opri dejectiile, intocmind si aproband o Lege a audiovizualului care sa reglementeze libertatea de exprimare prin mijloacele media si care să fie pusa in aplicare, au preferat sa se balacareasca in dejectiile numite talk-show-uri despre orice, puse in scena de varanii si mitocanii moguli de trusturi media.
  Toate acestea spre disperarea unor telespectatori, spre indobitocirea altora, spre infectarea si inveninarea creierelor.

  Apreciază

 • 2. luminita  |  13 martie 2012 la 14:05

  As mai adauga si ca toata vanzoleala asta disperat-hidoasa de pe ecranele televizoarelor era si este paravanul de dupa care varanii si mitocanii isi invart afacerile aducatoare de milioane de euro.

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  13 martie 2012 la 14:12

  Ziua bună 🙂 Luminiţa, remarcabil, comentariul tău, aduce precizările necesare şi bine venite. Multzam 🙂

  Apreciază

 • 4. dictaturajustitiei  |  13 martie 2012 la 15:20

  Bună !
  Am reușit să-mi virusez calculatorul și de aceea nu prea am să pot
  să combat alături de voi prea mult.
  Am câteva clipe libere la dispozitie la școală și vreau să vă salut.
  Îmi place cum scrii Nora.
  Eu cred că aceia dintre jurnaliști care au curajul să se exprime cinstit riscă să rămână fără un loc de muncă. Îi gîăsim pe unii doar pe internet.
  Vreau să spun că am întâlnit și oameni cinstiti, ziariști integri , care n–au ce face. Cred că sunt terminati psihic, de la caz la caz, sau doar profund nefericiti.

  Apreciază

 • 5. dictaturajustitiei  |  13 martie 2012 la 15:25

  @Bsk,
  Am rămas datoare cu niște detalii de la acea întâlnire politică despre care am scris sâmbătă.
  Sunt câteva minute în laboratorul de informatică al școlii și prea multe nu pot să scriu.
  Dar am rămas cu un gust amar și o mare dezamăgire.

  Mi-am pierdut orice sperantă în vointa unora de a lupta împotriva coruptiei. Poate doar președintele. Poate.

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  13 martie 2012 la 17:57

  Carmen, salut şi multzam! 🙂 Bune observaţii, aşa e, influenţa presso-politicăriei creste, ziaristica de calitate pierde teren, iar îndobitocirea contribuabilului ajunge o dramatică realitate de care ne izbim în tot ce se-ntâmplă-n jurul nostru rău. Rău din care se-ntreţine aceeasi preso-politicărie. E chiar ceeace-şi doresc „cu îngrijorare”, „producătorii”. Un fel de sistem reprodoctiv al răului care ţine captivă ceeace ar fi trebuit să fie o societate dar, din pricina asta, nu e decât o populaţie. 😉

  Apreciază

 • 7. luminita  |  13 martie 2012 la 19:04

  Nora, te salut iarasi!
  acum observ ca mi-a scapat un „sa” la „care sa fie”, un „a” la „altora”… uff, tastatura e de vina. 😆

  Am aflat ca in seara asta, de la 21:30, MRU va fi in plin studiou varanist, fatza in fatza cu domnu Gaaaadeeeea.
  Nu m-am hotarat daca o sa ma uit, nici nu stiu daca prind mustatza 3 la laptop, nu m-a incercat criza de masochism pana acum.
  Dar cred ca ar fi interesant de testat nervii capului. 😛

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  13 martie 2012 la 19:15

  Lumi, ce i-o fi venit? În fine dacă el doreste asta, o fi stiind de ce. De vreo trei ani n-am mai dat pe acolo, acum o să-ncerc si eu ca si tine, să văd dacă mă lasă „nervii capului” 😆 Multzam de informaţie, poate va fi interesant

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  13 martie 2012 la 19:17

  DJ, 5, poate ne spui, când poţi, si niste amănunte cu privire la întâlnirea aceea? 🙄

  Apreciază

 • 10. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 20:03

  Saluttare!
  Fenomenul deviant al beneficiarilor de presă măturătoare, pe muzică generoasă, mogulească, este rezultatul trocului premeditat, practicat de peste un deceniu, între două părți prostituționale, reciproc răsplătite și protejate, direct interesate în scopuri electorale și de șantaj.
  Prostituția politico-jurnalistică se întemeiază pe fărădelege și evitarea sistematică a legalizării pentru asigurarea continuității la practicarea în public, fără limite sau prejudecăți, a celei mai vechi meserii din lume în grup… între cele două grupuri de zoofili:

  1.Invitații la Karaoke pe măturate ( politicieni, analiști, alți parveniți și interpuși contra cost)

  2. Gazdele meseriașe ale presei de toleranță ( își așteaptă clienții cu bani, servicii, reclame, instrumente de lucru și alte jucărele moderne de stimulare a libidoului animalic)

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  13 martie 2012 la 20:13

  Bsk. salut 🙂 Dar problema cea mai gravă rămâne influenţa „educaţională” a acestor stabilimente complexe asupra boborului consumator al serviciilor lor 😉

  Apreciază

 • 12. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 20:16

  DJ 5
  „Mi-am pierdut orice sperantă în vointa unora de a lupta împotriva coruptiei. Poate doar președintele. Poate.”
  Bine zis „poate”!
  Poate sau poate a fost prea riscant și-atât.
  Am văzut aseară la B1 o mobilizare de ură împotriva președintelui; mi s-a părut ca niciodată atât de temeinic pregătită.

  Apreciază

 • 13. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 20:19

  Nora 11
  Păi, ce să mai facă privitorii după atâta terapie de grup?
  Îi imită. 🙂

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  13 martie 2012 la 20:28

  Bsk. 11, mai bine că n-am văzut-o! 🙄

  Apreciază

 • 15. noradamian  |  13 martie 2012 la 20:31

  Cât despre emisiunea de la 21.30, s-ar putea să fie vorba şi de subiectul ăsta: http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/nebunilor-nu-va-jucati-cu-nationalismul-256974.html

  Apreciază

 • 16. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 20:41

  Nici eu n-am văzut prea mult din emisiune. Am nimerit doar când Turcescu avea niște ochi mari, uimiți, fără replică, în timp ce un invitat (nu știu cum îl cheamă, apărea într-o vreme la rtv împreună cu Bulai barbosul) turuia cu o ură programată și parcă parte dintr-o campanie de avertisment. Am simțit o tensiune în pregătire; poate mă înșel.
  Citesc acum articolul.

  Apreciază

 • 17. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 21:03

  Eu nu văd nicio posibilitate ca ungurii să rateze intrarea în Parlament. Densitatea votanților maghiari pe colegiu le asigură câștigarea mandatului indiferent în câte partide s-ar diviza candidații. Nu mi se pare foarte relevant dacă mandatul nu va fi câștigat de un udemerist și nici dacă una din formațiunile ungurești ar rata pragul alternativ (mandatele pierdute ar fi preluate de alt partid al aceleiași minorități). Trecerea la VU-pur n-ar schimba nimic în privința lor. Nu are rost să ne facem iluzii c-am scăpa de prezența lor în legislativ.
  UDMR-iștii joacă periculos la două capete între PDL și USL.
  Deocamdată nu li s-a dat satisfacție cu UMF-ul și nu exclud transformarea lor într-o scânteie uselistă.

  Apreciază

 • 18. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 21:10

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  13 martie 2012 la 21:25

  Bsk. iată minune, de nici cească n-o credea, că plopii lui o să dea roade, cam otrăvitoare, acum vreo 22 de ani, iar acum a ajuns si vremea să se facă marmelada.. 😆

  Apreciază

 • 20. luminita  |  13 martie 2012 la 21:29

  Bsk, 18,
  salutari cordioase! Unde naibilii ai gasit, domnule, youtub-ul asta cu Ceausescu?
  Nu te grabi sa aplauzi!
  Genetica a facut progrese…….. 😛 😀 😛

  Apreciază

 • 21. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 21:30

  De la gem de foame am trecut la „Nici o zi fără marmeladă pe pâine!” 🙂

  Apreciază

 • 22. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 21:33

  Salut, Lumi!
  Ceașcă a fost mare vizionar. 🙂

  Apreciază

 • 23. noradamian  |  13 martie 2012 la 21:45

  M-am aventurat pe antena lui gâdea… Cum să se discute cu un ins ca ăsta, care nu urmăreşte decât să atace mizerabil si fără nici un argument ci doar prin generalizări? Care are exerciţiul infamiei de ani de zile? Care scoate bolnavi, canceroşi, bătrâni, ca scuturi umane pentru a-si justifica scuipăturile otrăvite? Şi a crea un aer de onorabilitate trustului lui voiculescu? MRU greseste adoptând o atitudine defensivă, mai că nu-si cere scuze… Mi-e silă 😉

  Apreciază

 • 24. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 21:51

  Încerc să rezist.
  Mă aștept să-l enerveze pe Gâdea calmul lui MRU. 🙂

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  13 martie 2012 la 21:57

  Parcă si-a mai revenit…

  Apreciază

 • 26. noradamian  |  13 martie 2012 la 22:12

  Revin: l-am subestimat pe MRU! Mă surprinde, chiar îmi place 🙂

  Apreciază

 • 27. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 22:19

  Exact la asta mă gândeam, Nora.
  Papagalii de valoarea lui Gâdea, obișnuiți cu invitați ușor de manevrat, nu-l pot întoarce cu una-două pe un MRU: are logica tare ca o stâncă, a fost format să o folosească.
  Nulităților de presă nu le mai merg amatorismul și superficialitatea. 🙂

  Apreciază

 • 28. noradamian  |  13 martie 2012 la 22:21

  Hopa, MRU îl ia cu „generalizarea” de guler 🙂 Gâdea încearcă să forţeze câte un atac în stilul casei, înghiţindu-şi scuipatu’ tot mai des, dar e limpede în defensivă

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  13 martie 2012 la 22:25

  Bsk, observ că MRU e dintre personalităţile rar întâlnite pe scena publică, la care orice replică, orice mesaj e fundamentat pe logică. O logică impecabilă 🙂

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  13 martie 2012 la 22:34

  Gâdea se băgă singur în tufe, MRU îl lasă să se descurce… a ieşit, cumva, dar tare băşicat 😆

  Apreciază

 • 31. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 22:37

  Da, așa interpretez și eu.
  Un exemplu: „Boule, nu-ți țin să repet ca papagalul ce scrie deja în programul de guvernare, un act public, deci prezumat ca fiind cunoscut!” sau în maniera lui Pandele (ală dus cu Firea): „Bă, nu fiți proști, informați-vă!”
  Alt exemplu Vreau să intru în logica dv, ajutați-mă să înțeleg de unde aveți interpretarea asta?”” sau „Unde este silogismul?”
  Își bate joc de Gâdea. 🙂 „Oftatul nu-i sarcastic”. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 32. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 22:42

  „Se vede că n-ați făcut psihologie”. 🙂

  Apreciază

 • 33. noradamian  |  13 martie 2012 la 22:48

  A venit pauza… Gâdea răsuflă usurat… cere ajutor publicului 🙂

  Apreciază

 • 34. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 22:57

  24
  Sper să se vadă mai clar. 🙂

  Apreciază

 • 35. noradamian  |  13 martie 2012 la 23:05

  Bsk. ai auzit răspunsul la întrebarea-ncuietoare… „nu pot vorbi de un pas înainte în politică până nu demonstrez de ce sunt în stare să fac”… ( citat din memorie :))

  Apreciază

 • 36. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 23:35

  🙂
  Doi caraghioși cu DEX-ul: Gâdea și Badea. Nu vor să rateze nici finalul fără să-și dea mai tare-n petec. 🙂

  Apreciază

 • 37. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 23:40

  Badea înțelegea prin formularea „în nume propriu” c-ar fi vorba numai de… nume propriu. 🙂 🙂 🙂
  MRU a mai dat o mură-n gura presei cu propoziția „Fiecare răspunde pentru propriile greșeli”.

  Apreciază

 • 38. noradamian  |  13 martie 2012 la 23:40

  Badea voia să devină erou pe seama lui gâdea: a reusit 😆

  Apreciază

 • 39. noradamian  |  13 martie 2012 la 23:46

  …”la mine vă strâmbaţi?” 😆

  Apreciază

 • 40. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 23:47

  Nu, așa-s eu. 🙂

  Apreciază

 • 41. noradamian  |  13 martie 2012 la 23:48

  măscăriciul voia să pară inspirat si cult! Săracu’ 😆

  Apreciază

 • 42. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 23:49

  Nu știu cum a trecut timpul.
  A fost un act inedit de umilire a neaveniților în presă.

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  13 martie 2012 la 23:55

  Da, a fost neasteptat de plăcut 🙂

  Apreciază

 • 44. noradamian  |  13 martie 2012 la 23:55

  noapte bună 🙂

  Apreciază

 • 45. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 23:58

  Întâmplător, am rămas pe Antena 3. Badea nu și-a revenit din strâmbătura idioată. Se prostea în continuare, să pară glumeț, dar nu era zâmbetul lui. 🙂

  Apreciază

 • 46. Bască ilie  |  13 martie 2012 la 23:58

  Somn ușor! 🙂

  Apreciază

 • 47. Fini  |  14 martie 2012 la 00:00

  Noapte bună, tuturor ! 🙂

  Apreciază

 • 48. noradamian  |  14 martie 2012 la 00:08

  Fini, servus, 🙂 ai venit exact la miezul nopţii 😆
  Înseamnă că s-a făcut bine calculatorul 🙂

  Apreciază

 • 49. Bască ilie  |  14 martie 2012 la 00:09

  Hei, Fini, bine ai revenit!
  Somn ușor! 🙂
  Pentru tine:

  Apreciază

 • 50. noradamian  |  14 martie 2012 la 00:10

  Bsk. 45, dacă a vrut neapărat să se vadă-n cadru cu premierul… dar de-acum toată lumea îi va observa cu mare atenţie grimazele 😆

  Apreciază

 • 51. noradamian  |  14 martie 2012 la 00:12

  46, 47, 49, faine clipuri de noapte bună 🙂

  multzam, fini, bsk,

  somn usor 🙂

  Apreciază

 • 52. Fini  |  14 martie 2012 la 00:17

  Nora & Bsk,

  mă bucură revederea! 🙂

  Calculatorul a fost doldora de viruşi (un prieten mi i-a făcut cadou).
  Nicio eu nu m-am lăsat mai prejos şi mi-am tras o viroză urâtă.
  Acum suntem ok.

  Apreciază

 • 53. Fini  |  14 martie 2012 la 00:18

  Bsk.

  parcă mi-a fost dor de un Cortazar ! Mulţumesc. 🙂

  Apreciază

 • 54. Bască ilie  |  14 martie 2012 la 00:19

  Prietenul la nevoie se infiltrează. 🙂
  Sănătate! (ție și calculatorului) 🙂

  Apreciază

 • 55. skorpion  |  14 martie 2012 la 00:21

  salut,
  omg, din 2004 nu m-am mai uitat la latrinele varanului, care acum cred ca este in stop cardiac si cuprisnite.

  MRU a fost excelent, a folosit cuvinte cu dublu sens (corectia,,,,),
  a avut curaj sa mearga in haznaua aceea si a procedat foarte bine!
  pacat ca nu m-am uitat decit dupa ora 23.10…..

  nora,
  excelenta postare…
  as mai adauga o chestie. Astazi privind la irealitatea fix vreo citeva minute am aflat ca apare o noua „emisiune de stiri” la irealitatea si anume stiri cu politicieni…inscrisi deja: una de pe centura lavinia sandru, chiar si sulfinei barbu i s-a parut ideea grozava…

  concluzia mea: inca o data clasa politica se dovedeste obedienta fata de mass-media in loc sa-i trateze cu siktir, faceti-va emisiunea singuri si nu cu noi, clasa politica.

  infantilism pt politruci – acceptarea provocarii desantate din partea iR in speranta ca asa isi vor creste scorul, pe naiba!

  Apreciază

 • 56. Fini  |  14 martie 2012 la 00:22

  Amândurora, somn uşor ! 🙂

  Apreciază

 • 57. Fini  |  14 martie 2012 la 00:25

  Skorpion,

  ai fost tare cu Stravinski. Danke!
  Am şi eu pregătită o postare cu Pina Bausch. E formidabilă.
  Gute Nacht! 🙂

  Apreciază

 • 58. Bască ilie  |  14 martie 2012 la 00:28

  Fini
  Plăcerea a fost de partea mea. 🙂

  Apreciază

 • 59. skorpion  |  14 martie 2012 la 00:29

  fini,
  cu placere
  :), stiam ca o sa-ti placa!!!

  gute Nacht!

  Apreciază

 • 60. Fini  |  14 martie 2012 la 00:31

  @ 58 & @ 59

  Sunteţi doi frumoşi ! 🙂

  Apreciază

 • 61. skorpion  |  14 martie 2012 la 00:34

  Ungureanu:
  „Una din marile greseli de logica este generalizarea. Ea si cum eu v-as intreba daca noi doi avem o problema inseamana ca patronul duneavoastra are ceva cu tot guvernul. Eu nu merg pe aceste greseli”.

  Gadea: „V-a trebuit aproape 50 de minute ca sa ajungeti la domnul Voiculescu? Credeam ca o sa sariti imediat”

  Ungureanu: „Va rog sa nu incercati sa duceti discutia in sensul acesta. V-am dat doar un exemplu de eroare de logica”.

  excelente replici la MRU

  sa recunoastem ca de data asta TBasescu nu s-a inselat in alegerea omului potrivit, greseli au mai fost (saftoiu, reneate weber etc..)

  Apreciază

 • 62. Fini  |  14 martie 2012 la 00:38

  Eu sunt sigură că MRU a fost alegerea din ceasul bun.

  Apreciază

 • 63. theo- nona  |  14 martie 2012 la 00:52

  noapte bunä.

  Apreciază

 • 64. luminita  |  14 martie 2012 la 01:02

  Noapte buna, prieteni!

  Apreciază

 • 65. Fini  |  14 martie 2012 la 01:08

  Luminoso, pupici şi pentri Taxi ! 🙂

  Apreciază

 • 66. Fini  |  14 martie 2012 la 01:09

  Theo,

  noapte bună ! 🙂

  Apreciază

 • 67. Fini  |  14 martie 2012 la 01:11

  Un linkuleţ pentru tăţi trecătorii.

  ZÂMBIŢI, vă rog !

  Apreciază

 • 68. Creanga  |  14 martie 2012 la 05:59

  Salutare!

  Oare cand va face plopul pere vom vedea asa ceva in Romania?

  http://www.journaldemontreal.com/affichebudget

  Apreciază

 • 69. theo- nona  |  14 martie 2012 la 09:24

  bunä,
  eu nu am väzut antenele, m-am enervat de comunistul
  infect cristoiu, care nerusinat l-a tocat si interpretat,
  dupä plac.

  Apreciază

 • 70. theo- nona  |  14 martie 2012 la 11:03

  dan andronic, a scris un articol, f. bun, despre cele
  petrecute asearä.

  Apreciază

 • 71. Bască ilie  |  14 martie 2012 la 12:05

  Saluttare, saluttare, saluttare! 🙂
  Învățați, învățați, învățați,
  Ca să știți ce întrebați,
  Să nu vă mai faultați!

  Apreciază

 • 72. Bască ilie  |  14 martie 2012 la 12:22

  Ion Cristoiu avea criză de nervi aseară din cauza lui MRU.
  S-a uitat puțintel la prima parte de pe Antena 3, a văzut cum îi fuge audiența de sub picioare, a simțit pericolul asupra spălătoriei lui de politicieni cadaverici și s-a pricopsit în reluare cu boala presei nebune… pe fond nervos.
  Cristoiu și-a dat cu boala-n petec ca un recidivist de nădejde..
  MRU ne servește pe tavă și victime colaterale.. Așa-i mereu! 🙂

  Apreciază

 • 73. Bască ilie  |  14 martie 2012 la 12:50

  Și-a revenit și Vlaston pe Contributors cu boala nouă din placa de gramofon:
  „Șo pe UDMR-iști, votați-ne pe noi și-o să scăpați de ei! Ori noi, ori ei!”
  Din motivele arătate pe scurt la 17, ideea c-am scăpa de UDMR este o iluzie prostească. De parcă n-ar fi suficient, nu există nicio relație de dependență între votul pro-NR și votul anti-UDMR (cu o singură excepție: dacă NR se adresează numai electoratului maghiar. 🙂 )
  În plus, rolul de balama al UDMR-iștilor depinde de cine are nevoie ei pentru completarea majorității parlamentare (cum ar putea fi și USL-ul, dacă va obține sub 50% din mandate). O bătaie pe funcția de balama nu-i totuna cu o mamă de bătaie, dar există o posibilitate de excepție când se pot întâmpla amândouă odată ca s-o țină minte noua învățătură de minte. :).

  Alte victime colaterale și o nouă tranșă de liniște în noua tabără a vânzătorilor de iluzii!

  Apreciază

 • 74. Mih  |  14 martie 2012 la 13:25

  Buna ziua, buna ziua!
  Pt cei care ar dori sa (re)vada…de la 08:20
  http://inregistrari.antena3.ro/view-Sinteza_Zilei_cu_Mihai_Gadea-12.html

  Apreciază

 • 75. luminita  |  14 martie 2012 la 13:41

  Fini, @65, 😀 😀 😆

  Apreciază

 • 76. noradamian  |  14 martie 2012 la 18:42

  Ziua bună si seara, prieteni 🙂 Nu-i asa că a fost, cât de cât, veselă?

  Summerwine si Ernesto Cortazar si-a adus si ele, clipurile, vreau să zic, contribuţia. Pentru mine, abia acum 🙂 Multzam 🙂

  Apreciază

 • 77. noradamian  |  14 martie 2012 la 18:45

  Mih, multzam de link! E foarte instructiv de revăzut 🙂

  Skopion, alegerea lui MRU, a lui Funeriu, Boagiu, si-mai-nainte a Monicăi Macovei, sunt suficiente ca să-i steargă altele , mai puţin inspirate. 🙂

  Apreciază

 • 78. noradamian  |  14 martie 2012 la 18:46

  Bsk, 72, ah ce repede se dă de gol natura umano-jurnalistică ! Cristoiu nu-i singurul… 😆

  Vlaston confirmă principiul lui Peter. Mai sunt si alţii (în studiu :lol:) dar la el e evident. Înainte să se arunce să cioplească la NR, era mult mai citibil.

  Apreciază

 • 79. noradamian  |  14 martie 2012 la 18:48

  Crengulin, 68, nu-i imposibil să se-ntâmple si la noi minuni de astea 🙂

  Apreciază

 • 80. noradamian  |  14 martie 2012 la 18:48

  postare nouă

  Apreciază

 • 81. Fini  |  14 martie 2012 la 20:05

  Mih,
  @ 74

  mulţumesc pentru link. Mi-a prins bine pentru că nu ştiam decât secvenţa cu „salutar”.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.628 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.628 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: