Hrebe, ia mai zi!

18 mai 2012 at 12:08 79 comentarii

Daca lumea vrea să nu mai aiba parte de taieri, ci de creşteri,  să pună ştampila la vot acolo unde trebuie -pe USL„, spune Moş Crăciun-Florin Georgescu actual ministru providenţial de finanţe-n guvernul Ponta,  jongler de bănci autorizat, cel care a făcut din Bancorex numai panglici. Câţiva l-au recunoscut: fir’ar, uite-l pe  lupul finanţelor din guvernul Văcăroiu! Guvernul lui Hagi al Finanţelor cel ajuns apoi şi al BID-ul lui Vântu! Măi, cum ne-aţi lucrat, ca pe boşimani! (Hrebe, ce ai zis aici e clar, dar ia mai zi, măi dragă, doar ai ce povesti, nu te ruşina, că nu eşti genul! Că şi atunci prosteaţi poporul cu televizorul şi cu xerox-ul de bani îl făceaţi mangă…)

Până la Crăciun nu se ştie ce se-ntâmplă, că vara uselistă nu ţine mult. Aşa că Moşu’, precaut, cu căruţa plină de iluzii colorate, bântuie prin Europa după copiii diasporei, cei pe care-i afurisea prin 2009. Acum, însă, cu mare grijă (concretă, foşnăitoare şi numărabilă) la şefii de colectivă din piaţa de voturi. Câte o atenţie, acolo, pe merit, doar băieţii lucrează pentru comunitate. Că prin cumpărare se face totul pe lumea asta! Dacă au dat lovitura acasă cumpărând mai toate mărfurile compromise din parlament şi au apucat la putere, n-o să se zgârcească să mai arunce ceva  firfirici prin locurile de unde, mizând pe cârlănismul  şoşonarilor de aici şi de dincolo, ar câştiga putere şi avere câtă tot neamul ăsta de sărăntoci la un loc n-ar recupera… Tradiţia  se cere respectată: şi-n ţară şi afară.

Mai întâi cârlănimea o să se identifice fără alte intervenţii, cu cârlanul şi victoria lui. Ura! Sunt de acelaşi soi (Băi, aţi văzut ce l-a păcălit pe dictator? )  Concomitent, că nu e vreme de pierdut, intră pe rol fondurile de investiţii. Astea cad pe prostime ca mană drăcească (nu în proiecte, ce naiba!) şi-o bagă-n ţarc. Metodă sigură (67, 5% din cazuri): cu firfirici lipite pe ochi ca lentilele de contact, victimele nu văd ce prăpăd le aduce căderea leului şi inflaţia. Chiar dacă simt ceva, placa cu vinovaţii dinainte-i calmează. Şi până să se prindă turma, numa’ bine intră lupu’ peste ea…

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , .

Politică reptiliană Taxa pe uzurpărit

79 comentarii Add your own

 • 1. Bască ilie  |  18 mai 2012 la 13:14

  Saluttare!
  Hrebe, stindard al pericolului social… democrat! 🙂

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  18 mai 2012 la 13:43

  Ziua bună 🙂 Hrebe, simbolul potlogăriilor sforarilor…democraţi 🙂

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  18 mai 2012 la 14:45

  http://www.revista22.ro/ambasadorul-sua-e-greu-de-gasit-cineva-mai-bun-decit-daniel-morar-voi-cere-explicatii-guvernului-ponta-pentru-instituirea-moratoriului-asupra-gazelor-de-sist-15110.html

  …Cât priveste asa-zisul „pericol” reprezentat de expoatarea gazelor de şist ( operaţie curentă-n SUA, de altfel) şi asta face parte din folklorul uselist de creat spaime, folositoare doar lor, la bobor. Am oameni de specialitate, geofizicieni) în familie si stiu ce vorbesc.

  Apreciază

 • 4. dora  |  18 mai 2012 la 15:00

  Nu,nu au cum sa vada extaziatii uslinosilor ce inseamna inflatia si cadertea leului fata de euro.Sunt in extaz dement si cred ca l-au prins de picior pe trimisul cerului divin care le da faramituri numai bune sa puna stampila pe trimisii diavolului deghizati in ceea ce e mai distrugator.

  Iata de ce eu ma refrofilez pe retete sanatoase,poate ca ajuta la insanatosire mintala.

  o salata de primavara:salata verde,ridichi cu frunze cu tot,loboda rosie,ceapa verde,usturoi,felii de rosii,de mozzarela,de oua de prepelita,dresing,rosii cu zeama de lamaie,ulei de masline,sos de soia,dura-dura- si frunze de marar si busuioc proaspat.Mie imi place si ardeiul iute si ghimbir.

  Pofta buna! Regret ca nu pot atasa si un clip cu salata gata preparata.La faccbook am reusit,poate va uitati. 🙂

  Apreciază

 • 5. dora  |  18 mai 2012 la 15:04

  nora,servus! 😆
  E la fel cu extractia Au de la Baia-Mare cu cianuri si nu s-a scandalizat nimeni.Acolo e companie cu capital rusesc si este tabu pentru politicienii nostri.Nu e curios?

  Apreciază

 • 6. Bască ilie  |  18 mai 2012 la 15:07

  Useliștii nu-l vor lăsa pe Daniel Morar să ajungă la conducerea Parchetului General nici cu Miliția. Numai unul agreat de ei va fi scos din joben, mai întâi prin simulare de numire la propunerea CSM aranjată în consens (deja anunțată, dar va avea nevoie de modificare legislativă cam greu de promulgat în timp util), apoi în forță, prin amenințarea suspendatului de serviciu.

  Apreciază

 • 7. dora  |  18 mai 2012 la 15:09

  De ce s-au isterizat actualii guvernanti la prospectia gazului de sist din Dobrogra?Poate gasim raspunsul la incercarile ME Marga de a da unda verde prietenilor sai rusi si „inegalabilului”Putin.

  Apreciază

 • 8. dora  |  18 mai 2012 la 15:18

  Bsk,servus! 🙂
  Regret ca n-am fost prezenta la discutiile voastre extrem de pertinente si cu care sunt perfect de acord din motive obiective(interventie chirurgigala cu risc).

  Uslinosii ii vor capul lui Daniel Morar de multa vreme.Acum li s-a ivit ocazia nesperata din motive conjuncturale complexe.Am si eu varianta mea,nu insist.Mi se pare totusi ca moment de rascruce solutionarea dosarului A.Nastase.E de rasul curcilor cum a scapat acest mafiot de atatea dosare,in timp ce altii mai putin vinovati au ajuns la puscarie.

  Apreciază

 • 9. Bască ilie  |  18 mai 2012 la 15:32

  Dora, sănătate!
  Luăm țeapă dacă ne iluzionăm cu ideea că Ponta ar urmări vreun avantaj de pe urma condamnării lui Bombo, cu executare. Numai Crin are un asemenea interes.
  Ponta nu-și permite să-l trădeze pe Bombo; e prea legat ombilical de marsupiul lui… în vecinătatea lor de rețea materno-paternală.
  Așa-i cum spui despre Daniel Morar. Ura lui Bombo e uriașă și deosebit de periculoasă. El este un agent de bază în structura acoperită. Eu mă aștept să recurgă la amenințări grele, în maniera lui obișnuită, la adresa judecătorilor și procurorilor. Are destul personal de execuție în preajmă, format, reformat și răsformat în vremurile lui de guvernare în forță 2001-2004.
  Numirea lui Ioan Rus la interne este dovada vie de revigorare a acelor timpuri.

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  18 mai 2012 la 15:33

  Dora, salut! Multzam de salată, pare savuroasă 🙂 o să te caut si pe FB 🙂

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  18 mai 2012 la 15:36

  Bsk, greu de sperat că uslinoşii vor da ascultarea aprecierii americanilor si nu numai.Scopul principal al guvernului lor fiind exact resubordonarea justiţiei 😉

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  18 mai 2012 la 15:37

  Exploatarea gazelor de sist nu pune de fel problemele exploatării aurului. Nu e toxică. Se sparge roca, se inundă si se extrage gazul. În zonele respective de la noi, locurile sunt deja perforate cu puţuri deci nu pun nici măcar astfel de probleme. Timp de 5 ani se fac, de altfel, doar prospecţiuni, abia după aia, dacă merită efortul se trece la exploatare. Extragerea ar fi benefică pentrucă din calculele făcute până acuma se apreciază că peste zece ani, dacă nu găsim alte surse de-ncălzire vom intra în impas cu gazele necesare consumului casnic. ( Despre celelalte să nu mai pomenim).

  Apreciază

 • 13. Bască ilie  |  18 mai 2012 la 15:58

  Nora 11
  Despre pofta uselistă de a re-subjuga procuratura și justiția ne permitem să nu avem îndoieli. 🙂

  Apreciază

 • 14. dora  |  18 mai 2012 la 17:09

  nora,BSK,s-au facut atatea speculatii cu rezervele de metale pretioase si gaze naturale in scopul derutarii noastre complete incat am cazut si noi in plasa.
  asa cum ai mentionat,nora,suntem in faza de prospectii si pana la exploatare mai e ceva vreme.Este important sa gasim resurse cat mai repede si sa ne debarasam de tatucul”cel bun”din rasarit; intre timp e previzibil sa se descopere alte resurse energetice ce vor pune omenirea pe alte coordonate mai avantajoase.Eu am ajuns la concluzia,dupa adanca cugetare(cu dubii intr-un anume sens),ca nu ai motive sa stai pe mormane de zacaminte utilizabile natiei tale in prezent si sa le conservi pentru un timp incert cand nu-ti mai aduc beneficii. 🙂

  Apreciază

 • 15. dora  |  18 mai 2012 la 17:12

  BSK,astai „poanta”ce-a „pontit” iresponsabilul PM cazut ca musca-n zer la puterea guvernamentala.

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  18 mai 2012 la 17:28

  Dora, de acord cu tine, cu excepţia Rosiei Montana, acolo e problematic (stiu tot din sursele de familie)

  Apreciază

 • 17. dora  |  18 mai 2012 la 17:39

  nora,dubiile mele sunt legate tocmai de aceasta zona.Cu toate acestea,reticientele nu mi se par motivate suficient.Sunt si eu sentimentala legata de puritatea si conservarea naturii si a vestigiilor istorice din considerente profesionale.Dar,nu suntem prea tributari emotiilor si subiectivismelor in dauna beneficiilor economice,chiar de durata?
  Nu achiesez deloc la pericolul cianurilor utilizate fara probleme in tara si in alte zone ale Europei si lumii.Scuza-ma,cum am spus dupa o o cugetare mai adanca mi-am schimbat punctul de vedere.Nu ma sperie deloc zona apropiata de locul in care vietuiesc,ma gandesc de data aceasta pragmatic si in perspectiva.

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  18 mai 2012 la 17:49

  Dora, nu-i vorba de emoţii, nici de dorinţe, nici de impresii, ci de informaţii profesionale de la profesionisti. Cum spuneam, venite din aceleasi surse de la care stiu cum stă treaba cu gazele de şist. Adică din familie. Care au si făcut „teren” acolo, cum spun geofizicienii, si stiu să interpreteze stiinţific, datele. Asta-n afara datelor financiar economice.

  Apreciază

 • 19. dictaturajustitiei  |  18 mai 2012 la 20:29

  Dragilor, bună seara !
  O să cadă și capul lui Morar dar și a Laurei Kovesi.
  De când poftesc ei la asta.

  Apreciază

 • 20. noradamian  |  18 mai 2012 la 20:40

  Salut, Carmen! Categoric că la asta poftesc, dar poftitul ăsta e cu două tăişuri. De pildă, atâta i-au purtat sâmbetele lui Boc că l-au adus din nou în preferinţele Clujenilor. 🙂 http://www.ziare.com/emil-boc/premier/emil-boc-pe-primul-loc-in-sondajele-de-la-cluj-1168061

  Apreciază

 • 21. skorpion  |  18 mai 2012 la 22:21

  Om trai si om vedea!

  pica sau nu pica Daniel Morar,
  pica sau nu pica Koevesi, deja muguras ciuvica a inceput asaltul asupre lui Koevesi fabricindu-i un plagiat la doctorat. Koevesi neaga.
  ciuvica avind sindrom stockholm agravant crede ca atacind-o pe Koevesi de plagiat lumea va uita plagiatul lui
  mang-copy-paste,
  al corinutei dumitrescu,
  al rovanei plumb…

  iar hrebe a scapat pasarica din gura pronuntind cu gura mare intentia unei revolutii de tip arab in ianuarie-februarie 2012…

  Apreciază

 • 22. Bască ilie  |  18 mai 2012 la 22:32

  Brava lor, clujenilor! 🙂

  Apreciază

 • 23. Bască ilie  |  18 mai 2012 la 22:42

  Apreciază

 • 24. skorpion  |  18 mai 2012 la 22:47

  splendid videoclipul…

  Apreciază

 • 25. Doina  |  18 mai 2012 la 23:09

  Vara nu-i ca iarna , Clujul nu e Bucuresti :
  http://oradecluj.oradestiri.ro/clujul-lui-arhimede/editorial/2012/04/28/

  Apreciază

 • 26. skorpion  |  18 mai 2012 la 23:22

  ar fi super sa iasa Boc la Cluj,
  super din foarte multe puncte de vedere,
  ma si mir, ca mai are putere dupa anii astia de munca si tonele de injuraturi si de la adversari, dar si simpatizanti pdl si TB.

  concluzie:
  Boc este un om puternic!
  🙂

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  18 mai 2012 la 23:23

  Skorpion, hrebe avu o criză inexplicabilă de sinceritate 😆

  M-as bucura să iasă Boc la Cluj! Merită 🙂

  Apreciază

 • 28. noradamian  |  18 mai 2012 la 23:26

  Bsk., fain clip- Kenny G e minunat, Tnx!

  Ceva mai devreme am vorbit cu Fini, vă transmite salutări, încă vreo două zile si apare-n grădină 🙂

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  18 mai 2012 la 23:28

  Doina, multzumim, bun articol. Bravo clujenilor 🙂

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  18 mai 2012 la 23:29

  Somn usor 🙂

  Apreciază

 • 31. skorpion  |  18 mai 2012 la 23:30

  sinceritatea lui hrebe poate fi explicata si prin siguranta ca de-acum incolo lumea este din nou al lor, al usl_acomilor,

  sper ca o vor lua in bot!

  Apreciază

 • 32. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 00:05

  Pentru Fini, întoarcere urgentă acasă, revenire grabnică în Grădină și însănătoșire imediată!
  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 33. skorpion  |  19 mai 2012 la 00:07

  aceleasi urari si din partea mea, liebe Fini!
  🙂

  gute Nacht!

  Apreciază

 • 35. skorpion  |  19 mai 2012 la 00:24

  nu cred ca ar trebui sa jubilam prea tare de atacul abject al dementului de v.stan, ceva se petrece, dar inca nu-mi dau seama ce:
  este premierul_varanul felix nemultumit de ceva?
  nu-i ajunge ministerul condus de ala micu?
  vrea sa-l asmuta pe ponta impotriva lui TBasescu?

  dubi, dubi, dubioso
  🙂

  haita se sfisie?
  tare bine ar fi!

  Apreciază

 • 37. skorpion  |  19 mai 2012 la 00:33

  excelent Funeriu, zau, ca are stofa si de politician!

  Apreciază

 • 38. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 00:34

  Nu jubilam. Mă pișcam pe mine de râs. 🙂

  Apreciază

 • 39. skorpion  |  19 mai 2012 la 00:35

  bune si unele comentarii la articolul legat de Funeriu,
  stiu ca nu jubilai, nu la tine m-am referit in mod expres…
  noatpe buna!

  Apreciază

 • 40. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 00:41

  Somn ușor! 🙂

  Apreciază

 • 43. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 08:38

  Harașo, harașo!

  https://noradamian.wordpress.com/2012/05/05/abramburocratia-2012/#comment-77160

  Apreciază

 • 44. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 08:49

  Secu, se cu, se cunosc cei interesați să ne ardă cu gazul la preț harașo:

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/omul-punte-dintre-voiculescu-si-rusii-de-la-alro-si-gazprom-cine-arde-gazul-ieftin-romane-96134.html

  Apreciază

 • 45. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 09:02

  Arde gazul, neamule!
  Ăla mediu, de la coș: ăla micu și ăla balșoi fac ceva pe noi (în medie) până ne aruncă la coș.
  Popor matur… plin de coșuri! De 20 de ani ?
  Le ardem sau le cauterizăm. 🙂

  Apreciază

 • 46. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 09:11

  Independența energetică e rațională ca suveranitatea.
  Hai cu rația, ca pe vremuri, neamule!

  Apreciază

 • 47. clemycali  |  19 mai 2012 la 10:18

  Buna dimineata tuturor. Am trecut putin prin gradina ca sa va salut pe toti, sa va imbratisez virtual, sa va spun ca va citesc dar ca nu am suficient timp sa intru si sa combat atat de mult pe cat mi-as dori. Sper sa remediez acest din urma aspect 🙂

  Apreciază

 • 48. maya  |  19 mai 2012 la 10:56

  Buna dimineata lume!
  😆

  Apreciază

 • 49. maya  |  19 mai 2012 la 11:28

  Intr-o emisiune la B1TV, Ioan Cristoiu l-a facut „praf” pe FGeorgescu!

  Zic io ca pe buna dreptate!

  Apreciază

 • 50. noradamian  |  19 mai 2012 la 11:50

  Ziua bună, prieteni 🙂

  Skorpion, Bsk, n-am văzut emisiunea cu pricina,atacurile lui stan-laptop la ponta înseamnă un avertisment al bossului felix care vrea suspendarea lui Băse şi inscăunarea lui crin. E clar că psd-ul nu vrea asta, si e explicabil de ce. Nu numai stanlaptop ci si alţi agenţi media penelisti se ocupă insistent de ponta, de pildă leca de la ziare.com (site antenist). Simptome ale războielilor interne care vor începe după locale….

  Apreciază

 • 51. noradamian  |  19 mai 2012 la 11:51

  Clemy, multă baftă! Te asteptăm 🙂

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  19 mai 2012 la 11:53

  Maya, multzam, înviorător clip 🙂 Da, Cristoiu e remarcabil în ultimele emisiuni.

  Apreciază

 • 53. skorpion  |  19 mai 2012 la 11:55

  si abject in altele
  :mrgreen:
  deh, ca ziaristul echidistant….hmmmmm

  Apreciază

 • 54. noradamian  |  19 mai 2012 la 12:00

  Bsk, 44, 45, 46 pentru viitorii ani gazele României, câte au mai rămas, sunt deja calculate în sume cu multe zerouri pentru tata antenelor, ai băieţilor destepţi din energie, a celui de la agricultură, etc etc… Haraşo 😉

  Apreciază

 • 55. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 17:51

  Ia mai zi-ne, domnu‘ Hrebe, ceva de inimă roșie cu logica ta infailibilă! Despre pirat, ce părere ai?
  *
  -Având în vedere că domnia sa este tentat să joace un rol în politica României, faptul că scade în sondaje pe zi ce trece […], dacă va pierde în alegeri prezidențiale, lucru de care eu cred că le va pierde, este clar că va ieși din politica românească. Or domnia sa este totuși un om tânăr, n-are încă 60 de ani de zile, deci nu-l putem considera un om epuizat pentru politica românească; necandidând, poate căpăta un capital de simpatie care să-l facă să aibă un rol activ în politica românească(Turcescu: din postura de?)…din postura de eventual prim-ministru sau nu știu ce altă postură ar dori să-și aroge…
  *
  Aha, deci prim-ministru este unul clar ieșit din politica românească. 🙂

  Apreciază

 • 56. andrzej  |  19 mai 2012 la 18:36

  Salut!
  Avazut citind presa ca hrebenciuc a inviat. Ciudat este ce l-a tinut departe, o perioada, de planul prim al sforariilor pe care ani multi le-a construit.
  Omu’ nu e propst, dar este o canalie „desavarsita”,
  Ciudat este ca acest personaj apare in „peisajul politic” in vremuri extem de tulburi, pozeaza ca „analist independent” plasand mici mine(antipersonal), dupa care dispare.
  Acest personaj este dupa parerea mea un fel de mujahedin psd-ist, dar nu numai, mai degraba un fel de molah.
  Mai ciudat mi se pare ca dupa ani si ani de de devaluiri, acest personaj funest pentru Romania nu si-a luat portia de dezvaluiri(sigur domnia sa are multe de spus, inclusiv unde este ingopat dosarul sau)….
  Cine este acest „hrebenciuc” si cui serveste?

  Apreciază

 • 57. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 19:32

  Salut, Andrzej!
  Potrivită caracterizare! Molahul nu-i molău, e mafiot rău. 🙂
  Îl consider printre cei mai periculoși.

  Apreciază

 • 58. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 19:53

  Hrebe este băgat în petrol până peste cap. Nimic nu s-a mișcat în Bacău fără implicarea lui în desfacere la negru, RAFO, împreună cu Iacubov, inclusiv coordonarea și garantarea creditelor de la Bancorex prin FPS-Moldova. Este aranjorul principal al afacerii Petrom, partenerul de bază al lui Bombo și curățitorul de persoane incomode. Partener cu traficanții de armament Viktor Bout (fost GRU-ist, recent condamnat în SUA) și Yoav Shtern (am mai adus recent vorba despre el pe-aici).
  .

  Apreciază

 • 59. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 20:06

  În spatele lui Hrebe mergeau pe burtă procurorii Ilie Picioruș, Ovidius Păun și Alexandru Tuculeanu; lustruiau urmele și puneau prelata acoperitoare. A fost apropiat de-al lui Radu Timofte.
  Cristian Panait a instrumentat în aproape un an mai multe dosare, printre care Timofte-KGB, Viorel Gheorghiu (asigurarea trucată), Bebe Ivanovici (certificate false), Antonie Iorgovan (fals intelectual).

  Apreciază

 • 60. skorpion  |  19 mai 2012 la 20:10

  de remarcat si faptul ca in ultimii ani eu personal nu l-am vazut si nu l-am auzit pe hrebenciuc – parca guzganul rozaliu ii spunea ctp-ul – pe nicaieri si brusc a reaparut.
  interesant si acest aspect…
  larva a venit la suprafata, transformindu-se in canalia care a fost si anterior pe vremea lui nastase…iesirea lui pe sticla este un semnal. Pentru cine?

  la fel a aparut si ioan rus, adversar al lui iliescu, dar totusi amic cu altii
  (?)

  Apreciază

 • 61. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 20:17

  Dosarul Timofte-KGB are urmele intereselor ascunse ale lui Bombo (pe lângă atașatul lui de suflet, Ristea Priboi) într-un mic răzbel cu Iliescu. Un aranjament împotriva lui Timofte, cu documente false scoase pe piață de SRI-iști, cu implicarea lui Măgureanu.

  Apreciază

 • 62. skorpion  |  19 mai 2012 la 20:21

  hoho,
  ristea priboi, timofte, magureanu…personaje uitate demult….cu hrembenciuc in frunte…chiar nu credeam sa-l revad pe individ…ponta doar se executa

  Apreciază

 • 63. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 20:25

  Ristea Priboi, absolvent al Scolii de Securitate de la Băneasa înainte de 1990; a fost încadrat ca ofiter la Directia de Informatii Externe, iar dupa 1990 a rămas în SIE.
  Din 1995, Adrian Nastase l-a luat consilier personal la Camera Deputatilor;,în 2000, Ristea Priboi se face deputat PSD. Bombo s-a forțat tare să-l urce în fruntea Comisiei parlamentare pentru controlul SIE.

  Apreciază

 • 64. skorpion  |  19 mai 2012 la 20:27

  cum s-ar exprima theo-nona: jivinele bolsevice reapar, au colcait in subteran, acum au primit semnalul: iesiti, javrelor afara!
  🙂 este ”iepoca” noastra…

  Apreciază

 • 65. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 20:31

  Adrian Năstase își întreabă confrații acoperiți și, dacă ai un statut asemănător, te șantajează cu deconspirarea cât ai zice Bombo, la fel cum l-a amenințat pe consulul din China, acarul Păun.

  Apreciază

 • 66. skorpion  |  19 mai 2012 la 20:33

  chiar astept clipa deconspirarii si aceasta s-ar putea produce numai daca judecatorii vor avea curajul sa-l condamne definitiv pe bombo..
  atunci va exploda bombo………..potopul uselist va urma

  Apreciază

 • 67. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 20:33

  64
  Da, ieșiți mai tare, javre ordinare, a revenit vremea noastră!

  Apreciază

 • 68. skorpion  |  19 mai 2012 la 20:35

  sper ca numai pina la toamna/iarna cind isi vor rupe gitul din nou,
  desi cu noua lege electorala, ma indoiesc!
  TB trebuie sa semneze legea noua electorala, ca atunci prevad ca poate o va respinge?! ….

  Apreciază

 • 69. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 20:35

  Două bombe sunt necesare:
  1. Condamnarea cu executare a lui Bombo.
  2. Condamnarea lui Iliescu la judecata de apoi, cu suspendarea picioarelor tot înainte, spre răsărit.

  Apreciază

 • 70. skorpion  |  19 mai 2012 la 20:37

  :mrgreen:
  mai ales bomba a 2.a, ca aici pe pamint nici pomeneala

  Apreciază

 • 71. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 20:40

  Bombele pot fi două ghiulele, ambele legate de picioare. 🙂

  Apreciază

 • 72. skorpion  |  19 mai 2012 la 20:41

  pe cind s-a aminat procesul lui bombo?
  abia astept meciul in ghilimele intre dreptate si ticalosie!
  va fi o proba de foc!

  Apreciază

 • 73. skorpion  |  19 mai 2012 la 20:45

  revin mai tirziu

  Apreciază

 • 74. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 20:47

  O a treia bombă ar fi (nu-i deloc imposibil) un conflict în interiorul serviciilor de informații între tabere rivale. Au mai existat, dar mizele erau mai mici înainte și au permis o fâșâială de pace relativă.

  Apreciază

 • 75. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 20:50

  72
  Următorul termen pt Trofeul cantității de calitate: 23 mai.
  Eu nu revin nici mai târziu. 🙂

  Apreciază

 • 76. noradamian  |  19 mai 2012 la 22:35

  Seara bună prieteni 🙂 Excelente comentarii, se sincronizează perfect cu conţinutul postării pe care tocmai am pus-o.

  Bsk, informaţiile astea apărute prin presa ultimelor două decenii, pare c-au intrat în uitare. Dar cum au iesit din nou jivinele la suprafaţă e bine să ni le amintim. Multzam 🙂

  Apreciază

 • 77. noradamian  |  19 mai 2012 la 22:35

  postare nouă

  Apreciază

 • 78. Bască ilie  |  19 mai 2012 la 22:55

  Da, soro, din presa apărută pe ici-colo și prin perioadele permisive; nu eu le inventez, dar nici nu le iau la întâmplare; le verific din mai mai multe surse 🙂 le compar, le mai adulmec; unde se leagă mai acătării, le mai pun și eu câte un mic moț constatator. 🙂 .

  Apreciază

 • […] un ideolog harismatic. Dacă se mai pune şi scăparea de înţelepciune  a lucrătorului Hrebe (aici) extrasul din gândirea revoluţionarului Marga are valoare de program antidictatură. O gândire […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.319 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.456 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.319 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: