România din remorca usele

14 iulie 2012 at 16:05 206 comentarii

În cheie uselistă, apelul prin care dl. Dobriţoiu cere preşedintelui suspendat să nu apeleze la armată nu-nseamnă decât că ei sunt capabili şi de asta! Adică de a folosi forţa pentru a-şi feri puşcăriabilii de a mai avea parte de o păţanie ca a lui Bombo! Să fi uitat românii că pentru a pune mâna pe ţară slugoii ceauşişti  şi-au împuşcat în ’89, în uralele lor, în zi de Crăciun, iubitul conducător? Că şi-au legitimat „revoluţia” trimiţând la moarte mii de români, de tineri nevinovaţi, şi că şi-au consolidat apoi „legitimarea” prin agresiunile minereşti în care au pierit şi au fost schilodiţi ori au scăpat cu fuga, peste hotare, alte mii de români? Că după ce au băgat democraţia cu bâtele-n România  în câţiva ani au pus mâna pe tot ce-au poftit? Cu voturile românilor cumpăraţi ori băgaţi în ceţuri de media securiştilor prădători nici n-a fost greu. Câteva mii de nelegiuiţi au furat destul în câţiva ani ca să-şi fondeze România lor. Într-o societate de tip occidental ar fi fost închişi pentru un secol! La noi tocmai ei, tâlharii, fac legi, atacă instituţiile, dau lovituri de stat, ca-n no man’ s land! …Să le mai stea cineva-n cale? … Cine, UE? Şi cine, „dictatorul care a furat flota„? …Faptul că n-au reuşit să-l facă marţi pe piratul rebel care renunţase la imunitate cu toată  justiţia de atunci a lu’ Stănoiu, a rămas o mare „neîmplinire” pentru gangsterimea parlamentară. Oricum, au ţinut la-ndemână refrenul. Conform manualului de tâmpire securistică dinainte de ’89, tehnic, aşa se fixează calomniile în creierele spălate. Şi după ce au ajuns atât de tari, după ce şi-au adunat în remorcă o gloată atât de tembelizată, acum că justiţia s-a pus pe picioare şi adună gherţoii cu năvodul, ce să mai aştepte? Să se mai lase blocaţi de preşedintele din „Mihăileanu”? S-o mai rabde pe Monica Macovei după ce  i-a scos din sărite cu DNA-ul, ANI, cu tăria ei fenomenală?  Şi-n definitiv, cât să-i mai suporte pe cei care nu-s cu ei? Inclusiv diaspora, cea care refuză să urce-n remorcă? N-au strâns destui trădători ? N-au moştenit ei  averea ţării? Nu le-a lăsat Împuşcatu’ şi un bobor pe măsură, atât de uşor de îmbrobodit cu fularul lui năstase încât nu mai distinge realitatea trăită de pseudorealitatea fabricată de propaganda penalilor?

Lovitura în curs care vrea să curme destinul european al României ne va costa fără-ndoială pe toţi. Îi va costa şi pe fiii şi pe nepoţii noştri. Dar neîndoielnic, cei mai loviţi vor fi la trezire cei pe care-i doare exclusiv, bănuţul. Hăulitorii din remorcă. …Europa? Stea pe fundul ei, nu să ne dea lecţii! Ce  justiţie? Ce instituţii? Ce universităţi de prestigiu? Ce respect pentru credinţa şi valorile neamului? Punguţa! Vai, şi ce goliciune o aşteaptă! Dar pân-atunci, bobor uselist, umple lada cu provizii. Şi hai cu refrenul!

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , .

„Iubiţi-vă pe tunuri” Cazul Panait, standard de lucru în „Cooperativa Avîntul”(19)

206 comentarii Add your own

 • 1. skorpion  |  14 iulie 2012 la 16:25

  hello,

  canaliile spun din nou minciuni pentru ca ei deja au inceput sa puna in practica tot ce s-ar putea fi mai rau, inclusiv un razboi civil.

  iata inceputul azi 14 iulie
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12795347-miting-militarilor-disponibilizati-piata-victoriei-circa-300-persoane-scandeaza-jos-basescu-veniti-vot.htm

  dupa ce au confiscat piata Universitatii, pentru care uslinosii au primit autorizatie pe o luna, adica pina la 29 iulie,

  acum vor confisca si PVictoriei, unde o mina de oameni protesteaza de 13 zile….inceput ca promenada ghilimelor

  Apreciază

 • 2. skorpion  |  14 iulie 2012 la 16:26

  mai puteti asculta o oda a bucuriei?

  Apreciază

 • 3. Nora Damian  |  14 iulie 2012 la 16:28

  Salut! Am văzut, skorpion. Şi am legat asta de „apelul” lui Dobriţoiu de care pomenesc în postare. Se pregătesc să-i puie României fitilul! Doar să scape ei de puşcărie. Şi prosti încă mai găsesc, gârlă! Sărman popor 😉

  Apreciază

 • 4. Nora Damian  |  14 iulie 2012 la 16:29

  Multzam, Skorpion, sigur 🙂

  Apreciază

 • 5. Nora Damian  |  14 iulie 2012 la 16:29

  Nădejdea n-a pierit şi nu piere 🙂

  Apreciază

 • 6. andrzej  |  14 iulie 2012 la 16:38

  Buna ziua!
  Nu ar fi de mirare ca cei care azi au scandat azi in p-ta Victoriei(o mana de politruci jalnici din armata comunista) si pentru care a fost oprit traficul unui nod importat de circulatie, sa imbrace prafuitele lor uniforme inzorzonate cu tinichelele tradarii si sa se prezinte la televiziunea lui elwis , sa faca apeluri la mobilizare de genul pe care le facea spionul GRU (prietenul de conspiratie al tradatorului Iliescu) criminalul sinistru gen Militaru in dec.’89.

  Apreciază

 • 7. dictaturajustitiei  |  14 iulie 2012 la 16:40

  Reblogged this on Dictatura justitiei.

  Apreciază

 • 8. dictaturajustitiei  |  14 iulie 2012 la 16:45

  Bună !
  Nora ai scris minunat și mai pe înțelesul tuturor. Prost să fie omul și tot nu are cum să nu priceapă . Voi ziceți că speranța nu moare dar eu aștept ceva , vreun as din mâneca președintelui ales, care să dezmeticească boborul.

  Apreciază

 • 9. Nora Damian  |  14 iulie 2012 la 16:51

  Andrzej, salut, păi da, ăstia fac parte din vechea lor ladă lor cu scule! Ruginite, ruginite, dar tot au ceva efect 😉

  Apreciază

 • 10. Nora Damian  |  14 iulie 2012 la 16:52

  Carmen, servus! Sper si eu ca si tine, draga mea 🙄

  Apreciază

 • 11. Nora Damian  |  14 iulie 2012 la 17:02

  Ionut Popescu
  „Becali a declarat ca pleaca in Australia daca Basescu se intoarce la Cotroceni; Crin se retrage din viata politica; Ponta nu se simte nici el prea bine ! E incredibil cate se pot rezolva cu un simplu NU la referendum: se curata tara de lichele… „

  Apreciază

 • 12. andrzej  |  14 iulie 2012 la 17:06

  Merita citit: …”Într-una din cărțile lui autobiografice, cunoscutul disident rus,Vladimir Bukovski, invocă faimoasă anecdotă cu cele două nave care se întâlnesc în mijlocul oceanului, una plină cu idealiști care se îndreaptă spre paradisul comunist din Uniunea Sovietică, iar alta plină cu realiști care evadează din acest paradis. Pasagerii fiecăreia dintre cele două nave sunt toți pe punte și le strigă din rărunchi celor de la bordul navei ”adverse”: ”Sunteți nebuni!”….

  Restul aici: http://www.contributors.ro/cultura/referendum-pe-corabia-nebunilor/

  Apreciază

 • 13. andrzej  |  14 iulie 2012 la 17:17

  Buna nora!
  Pai un „meserias” precum Iliescu are tot timpul in lada sa sculele cu care s-a obisnuit(chiar daca sunt ruginite), dar are mai tot timpul o bucata de sarma cu care va improviza(mima) o reparatie profesionala.
  Comunistii s-au bazat intodeauna pe solutii „shtift”, pe sarme si pe improvizatii insa au facut intodtdeauna cumparaturi doar la magazine „de firma”, pe care apoi le-au „asortat chinezariilor furate.
  Ma aude cumva d-l Hurezeanu, si altiii asemenea?

  Apreciază

 • 14. andrzej  |  14 iulie 2012 la 17:33

  Aud ca fiul celebrului sinucigas, intemnitat pentru a nu-si mai face rau involuntar (sau vicevesa?…!), „mare ganditor socialist” si profesor dirigent de master pentru puslamale politice(ponta si or mai fi si altii!) si ratat politician Adrian Nastase, dupa studii la scoli cu prestigiu din occident a ajuns proprietar de carciuma.
  Probabil studiile aprofundate l-au condus la concluzia ca doar un electorat zdravan embetat poate reface onoarea nereperata a „ilustrului”sau tata.
  Si dai si lupta, si lupta…

  Apreciază

 • 15. Nora Damian  |  14 iulie 2012 la 17:46

  Andrzej,12, excelent 🙂 Vldimir Bukovski e un spirit lucid si o minte luminată.

  13, rar, dar mai auzim de scula „hurezeanu” (sibian de frunte de altfel) dar cu mare jenă si rusine 😉

  Apreciază

 • 16. Nora Damian  |  14 iulie 2012 la 17:48

  Judecată de om prost: între elitele mincinoase și mahalaua cinstită
  ( Andrei Manţog, Kamikaze)

  „Victor Ponta: ”Băsescu este cel mai mare mincinos din istoria României”.
  Traian Băsescu: ”Ponta minte cu o seninătate incredibilă”.

  Cineva minte aici, asta e clar. Iar eu am mulți prieteni proști sau neinteresați care nu știu pe cine să creadă. Adevărul e că și eu sunt cam prost și insuficient interesat. Nu mă prea pricep la politică. La economie nici atât. Nu cunosc legi și cu siguranță nu-mi dau seama după culoarea lobului urechii sau anumite ticuri când cineva minte. De aceea, pentru noi, proștii, există instrumentul statisticii. Și, cu bunăvoință, ca să putem ține și noi cu cineva, facem următoarea statistică:

  În tabăra nr. 1, care (în linii mari) zice că USL-ul încalcă statul de drept și că Băsescu are dreptate, sunt: președintele Consiliului European, președintele Parlamentului European, președintele Comisiei Europene, cancelarul Germaniei, comisarul european pentru justiție, ambasadorul Statelor Unite, The Economist, Frankfurter Allgemeine Zeitung, CNN, Le Monde, El Pais, New York Times, Reuters, AFP, Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Mircea Cărtărescu, Andrei Cornea, Cristian Tudor Popescu, Mircea Vasilescu și mulți alții care probabil îmi scapă (aștept completări la listă).

  Din partea cealaltă, cei de mai sus sunt contraziși de: nici un politician european de marcă, nici o publicație străină de marcă, de Mircea Badea, de Ciutacu, de Radu Tudor, de Dana Grecu, de Ciuvică, de Gâdea, de Roșca Stănescu, de Cornel Nistorescu, de Victor Ciorbea, de Ursu, de Oana Stancu și de mulți alții. Și la această listă aștept, desigur, completări. Doar că, v-aș ruga, numiți intelectuali de marcă, ziare prestigioase sau politicieni străini de referință. Pe lichele le-am enumerat eu, le putem deja privi ca personaj colectiv. Oi fi fost tendențios, mai știi? Te pomenești că are și gașca asta numele lor grele. Cum spuneam, le aștept cu interes.

  E o chestiune de statistică, deci. Când nu poți să judeci de unul singur ce e bine și ce e rău, pe cine preferi să crezi? Mai citiți o dată ambele enumerări. Gata? Să presupunem că habar n-aveți pe ce se ceartă. Ați fost criogenați și v-ați trezit după 15 ani direct în scandalul ăsta. Nu cunoașteți nici un argument și, dacă vi se spun, oricum nu aveți fondul necesar pentru a le înțelege. Ei, în această situație, cine intuiți (măcar) că ar avea, totuși, dreptate, doar citind numele de mai sus?

  Sigur, Crin Antonescu, Ponta și toți cei din a doua tabără ne spun că străinii importanți din prima (mai pe scurt) ori mint, ori sunt proști. Adică ori știu că USL-ul are dreptate, dar nu recunosc pentru că au interese să-l țină pe Băsescu președinte, ori au fost dezinformați de pedeliști ca ultimii cretini și au pus instantaneu botul. Sigur, să-ți imaginezi că șefii celor mai importante organisme europene (din care România face parte și care șefi, prin urmare, sunt direct interesați de evoluția acesteia) nu știu ce se petrece la noi de fapt și sunt influențați de telefoanele primite de la Băsescu este ca și când ai crede că, atunci când îți bagi mâna în foc, nu creierul este cel care sesizează asta și ți-o retrage instinctiv, ci degetul mare de la picior trimite false informații către creier și îl face să-ți miște mâna de nebună, pentru că de fapt nu există nici un foc sau, mă rog, poate e unul mic, dar care nu arde așa de tare, plus că oricum aveai un neg pe mână și numai bine, se cauterizează.

  Români, eu știu că și voi sunteți proști, ca și mine. Știu că nu pricepeți ce se întâmplă. Știu că voi aveți boală pe Băsescu și altceva nu prea contează, pentru că doar despre el ați auzit vorbindu-se în vreme ce voi nu vă mai permiteați să ieșiți sâmbăta în oraș. Știu că e greu să găsiți alt responsabil pentru sărăcirea bruscă din ultimii ani (și poate chiar l-ați găsit pe acela care trebuie). Dar recitiți acele liste. Și gândiți-vă dacă e în regulă să votați cum vă spun cei din a doua, în loc s-o faceți cum vă sugerează cei din prima.

  PS – sigur, mai e și varianta în care sunteți atât de proști încât, dacă ar fi să alegeți un om care să vă reprezinte interesele dintre Mihai Gâdea și Andrei Pleșu, ați sta puțin pe gânduri. Ei, voi, ăștia, cred c-ați cam pierdut timpul citind prostia de mai sus, nu-i așa? Îmi cer scuze.

  PPS – acum imaginați-vă cum ar fi ca ăia din prima tabără să mintă și ăștia din a doua să spună adevărul. Sună imposibil, nu? Odios, scandalos, strigător la cer. Ei, acum înțelegeți că la fel de strigător la cer ni se pare și ca oamenii de bun-simț să susțină a doua tabără în disputa aceasta particulară, cu cei din prima. Dacă susțineați USL-ul în războiul cu PDL-ul poate chiar v-am fi dat dreptate, ne-am fi alăturat porcăielilor relaxați și-am fi râs împreună. Dar chiar nu mai e de râs. Așa cum v-am mai îndemnat de nu știu câte ori, recitiți cele două liste. Și gândiți-vă de partea cui vreți să fiți. Și cât de mândri v-ați simți ca a doua listă să se continue cu numele voastre.

  Apreciază

 • 17. andrzej  |  14 iulie 2012 la 18:07

  Am fost atent la discursurile mitingului desfasurat azi la Cluj.
  Dezamagitoare imagine a unuia ca Blaga care se rastea ca intr-un ritual de exorcizare de pe vremea inchizitiei, uitand ca si faimosii inchizitori, ca prin vanzarea de „indulgente(un comert prosper pe atunci al bisericii catolice) erau mai verosi decat cei pe care-i incriminau. Clasa politica( o cocazie nesperata) si in special cei din PDL , ar face bine sa le inchida gura unoara ca Blaga, Udrea, etc. si sa incerce cu figuri inca „albe”.
  Vorba cuiva: Blaga nu arata deloc bine in camasa alba….
  Apropo niciunul din politicienii PDL prezenti la miting nu a facut macar din politicianism, gestul de a-si pune tarana in cap de a cere irtare si indurare(macar asa de ochii lumii).

  Apreciază

 • 18. Nora Damian  |  14 iulie 2012 la 18:28

  De aceeasi părere: Blaga joacă un rol pozitiv acuma fiindcă e constrâns de situaţie. Dar e tot Blaga buldogul care mai deunăzi declara că se va elibera de Băsescu… 😉

  Apreciază

 • 19. andrzej  |  14 iulie 2012 la 18:44

  Bulgogul Blaga seamana teribil cu panarama mea de caine(luat de mila din strada) care face un scandal teribil cand suntem acasa latrand dupa toate pisicile pe care le simte in preajma, alfel un puturos, dar destul de „prezentabil”.

  Apreciază

 • 20. Nora Damian  |  14 iulie 2012 la 18:45

  Andrzej 🙂 🙂

  Apreciază

 • 21. Creanga  |  14 iulie 2012 la 18:55

  Ziua buna!
  Imi cer scuze ca voi fi offtopic.
  Doi prieteni au plecat intr-o lunga calatorie, din Montreal pana in Argentina cu motocicleta. Poate se gaseste cineva pe traseu cu un pat liber sau o bucata de curte pentru cort.

  http://micadu.ro/despre/ruta/

  Apreciază

 • 22. skorpion  |  14 iulie 2012 la 19:02

  @creanga,

  http://www.b66ama.com
  il stiu pe tipul asta Radu Georgescu, a facut SUA-America de Sud anul trecut cu motocicleta + alte escapade interesante
  am convingerea ca poate ajuta….

  Apreciază

 • 23. andrzej  |  14 iulie 2012 la 19:05

  Nora, cu al meu caine am avut o experienta aproape paralela cu cea care poate fi numita ironic”individuare politica”
  Copii mei au adus dupa o plimbare pe seara un catel(cca 3 luni). Era mai mult mort decat viu, si parea teribil de inspamantat. Bolnav fiind la-am dus la o clinica renumita in Bucuresti si doctorii au fost in stare sa puna javra nou aciuta pe picioare. I-au facut carnet de identitate si fisa de sanatate si totul a fost ok pentru o vreme.
  Ca sa fie protejat dormea mereu in casa, pana la o vreme cand javra a inceput sa -si manifeste obiceuri proaste fara a da vre-un semn ca regreta tot ceea ce normal ORICE caine normal nu face in casa fara sa anunte.
  Faza doi a fost trimis afara cu tot confortul unei custi impecabile(pereti dublii cu izolatie ), basca libertate totala in curte.
  O vreme a fost bine dupa care nemernicul adoptat din mila, a inceput sa sape prin curte(basca rahatii presarati oriunede).
  Acum avand si nepoati mici am decis ca Luky sa cam stea in lant, ba mai mult am fos nevoit sa a-i amenajez un spatiu inchis complet izolat, doar pentru a-mi proteja nepotii si invitatii.

  Apreciază

 • 24. andrzej  |  14 iulie 2012 la 19:08

  Salut Creanga!
  Sper ca prietenii tai nu se numesc Enesto si Fidel…….

  Apreciază

 • 25. Luminina  |  14 iulie 2012 la 19:09

  16, Nora, am avut aceleasi lecturi 🙂

  Apreciază

 • 26. Creanga  |  14 iulie 2012 la 19:31

  Merci de link skorpi.
  Andrzey, nu, sunt un el si o ea, Alexandru si Andreea.

  Apreciază

 • 27. andrzej  |  14 iulie 2012 la 19:48

  Creanga, fara sa fiu rautacios, dar si despre Ernesti si Fidel se spunea ca ar fi un el si o ea.
  Evident glumesc, dar nu despre cuplul Ernesto su Fidel…

  Apreciază

 • 28. Luminina  |  14 iulie 2012 la 19:50

  Si de la un geniu citire:

  Apreciază

 • 29. andrzej  |  14 iulie 2012 la 19:55

  ….si ca sa nu las loc la interpretari, se pare ca Ernesto si fidel ar fi fost apropiati intai sentimental si amoros fizic , abea apoi „filosofic”si politic.
  Nimic nou sub soare ar spune cinicii…

  Apreciază

 • 30. Nora Damian  |  14 iulie 2012 la 23:02

  Seara bună, prieteni 🙂 Crenguţă de arţar sper ca între cititorii blogului să fie si cineva care poate să-i ajute pe cei doi temerari! …

  Apreciază

 • 31. Nora Damian  |  14 iulie 2012 la 23:04

  Grozavă rută! Grozav si cel cu imaginile din adresa lui Skorpion.

  Apreciază

 • 32. Nora Damian  |  14 iulie 2012 la 23:06

  Andrzej, 23, asa cum „fiecare pasăre pe limba ei piere” si „fiecare câine pe lătratul lui” 🙂

  Apreciază

 • 33. Nora Damian  |  14 iulie 2012 la 23:08

  Luminina, 25, da asa se pare 🙂

  28, un speech pentru eternitate! Ca si geniul lui Chaplin ca si filmele sale şi mesajele filmelor sale. Excelent discursul din finalul celebrului film, de revăzut si de ţinut minte! Multzam, Luminina 🙂

  Apreciază

 • 34. Nora Damian  |  14 iulie 2012 la 23:38

  Somn usor si noapte răcoroasă 🙂

  Apreciază

 • 35. clemycali  |  15 iulie 2012 la 09:19

  Buna dimineata gradina fermecata si gradinari iscusiti!

  Apreciază

 • 36. skorpion  |  15 iulie 2012 la 09:35

  articol in EVZ

  ”Cine răspunde la butonul 3 de pe telefonul negru din biroul președintelui Traian Băsescu? ”

  raspunsuri ale unor comentatori:

  cazanul cu smoala,

  Putin,

  Al III-lea buton este de catapultare a USL din politica Romaneasca !

  iliescu avea telefon fara butoane cand ridica receptorul raspundea kgb-ul,

  brucan:
  La butonul 3 sunt eu . Stupid people , va mai trebuie cel putin 50 de ani ca sa scapati de comunism !

  Apreciază

 • 37. Tiberiu Orasanu  |  15 iulie 2012 la 12:44

  ziua bună
  La ora 19,15 preşedintele vine la iRealitatea.

  Apreciază

 • 38. theo- nona  |  15 iulie 2012 la 13:38

  BUNÄ;

  ILIESCU , CUNOSTEA NUMAI BUTONUL ROSU CU MOSCOVA:

  Apreciază

 • 39. theo- nona  |  15 iulie 2012 la 13:39

  irealitatea vrea sä facä audientzä?

  Apreciază

 • 40. theo- nona  |  15 iulie 2012 la 13:41

  sper din suflet, ca Timisoreni, sä facä o cotra manifestatrzie

  spontanä, sä nu lase hoarda rosie USL; SÄ PANGÄREASCÄ

  TIMISOARA:EI COMUNISTII NU AU LOC ACOLO:

  HAI TIMISORENI;

  TREZITZI-VÄ

  Apreciază

 • 41. elena  |  15 iulie 2012 la 14:42

  tiny.cc/dan_voinea

  Apreciază

 • 42. luminita  |  15 iulie 2012 la 14:58

  Va salut pe toti, cu Oda Bucuriei, adusa de skorpion, in urechi!
  Ieri am ratat postarea, astazi m-am bucurat de ea pe indelete, si cu un bonus 😆 dat de catre andrzej, aproape sa nu-l mai recunosc. 😆 salut , andrzej!

  Apreciază

 • 43. Nora Damian  |  15 iulie 2012 la 19:38

  Seara bună, prieteni 🙂 Căldură mare, măcar că avurăm si o furtună mai devreme!
  Presedintele, acum la ” realitatea”!!

  Apreciază

 • 44. Nora Damian  |  15 iulie 2012 la 19:41

  Elena, interesant! Am urmărit o parte, restul mai târziu! vaaai, ce groapă cu serpi sub societatea asta… 😉

  Apreciază

 • 45. Nora Damian  |  15 iulie 2012 la 19:43

  …Ce mediere??? Când uselistii nu s-au ocupat de nimic altceva decât de blocaje, sabotaje si boicot?

  Apreciază

 • 46. Nora Damian  |  15 iulie 2012 la 19:53

  Traian Băsescu: „Lovitura data institutiilor statului, aproape militar, este data in numele puscariabililor. Decizia se luase demult, anuntase graficul domnul Voiculescu, ea a fost respectata. Am fost suspendata dupa 59 de zile, nu 60 de zile cum estimase Voiculescu. Nu am spus puscarias, ci puscariabil. Sunt 19 parlamentari cu dosare penale, plus cei trei incompatibili, plus Voiculescu, care a fugit, ca altfel erau 20, care au votat pentru suspendarea presedintelui”, a completat Traian Basescu.

  „Nu am niciun dosar penal”

  Presedintele suspendat a vorbit si despre cele doua dosare penale pe care USL sustine ca le-ar avea, acuzandu-l ca se ascunde in spatele imunitatii de sef al statului.

  „Acuzatiile ca as avea doua dosare penale este una din minciunile puscariabililor. Eu nu am niciun dosar penal, din cate stiu eu. Apartamentul din casa Mihaileanu l-am dobandit legal, iar povestea Flotei, stiti ca au fost 119 sau 109 inculpati, a existat un procuror care a refuzat sa semneze acel rechizitoriu. Dosarul este inchis, iar oamenii sunt nevinovati, acestea sunt abordari propagandistice. (…)

  Repet: dosarul este inchis si ei sunt nevinovati. Eu am opt ani de mandat, nu ma lupt pentru un scaun. Obiectivul meu este Romania europeana, pentru ca aici am ajuns. Nu le-am facut nicio observatie. In zece zile au facut tandari reputatia Romaniei”, a mai spus Traian Basescu.

  „Europa i-a rejectat pe Antonescu si pe Ponta

  Presedintele suspendat a adaugat ca, in momentul de fata, referendumul nu mai este despre Traian Basescu, ci despre Romania izolata sau Romania cu valori europene.

  „Europa i-a rejectat ca parteneri pe Victor Ponta si Crin Antonescu. O Romanie care a dat mesaje nationaliste inacceptabile in Uniunea Europeana. Numai ca nu batea cu pantoful ca nu primeste ordine (Crin Antonescu – n. red). Ce nu a inteles Antonescu ca UE este o chestiune despre valori si atat timp cat respecti valorile nu ai probleme”, a completat presedintele suspendat.

  „Aduceti-va aminte Austria lui Heider, a fost izolata fara nici o ezitare”, a completat Traian Basescu, subliniind ca trebuie gasita solutia resetarii situatiei institutiilor statului roman.

  „Am avut speranta resetarii institutiilor prin CCR. Din pacate pentru Romania, guvernul a folosit Monitorul Oficial ca o gazeta de perete. A fost un joc de care nimeni nu poate fi pacalit. Nu avem nici o certitudine ca cei doi domni nu vor continua si in alte domenii. Daca un abuz s-a petrecut cu primii trei oameni in stat, se pot petrece si impotriva romanilor. (…)”

  Apreciază

 • 47. Nora Damian  |  15 iulie 2012 la 19:57

  Luminiţa, 42, servus, multzam dear 🙂

  Theo-nona, 39, e posibil: de când a-nceput nebunia asta, B1tv le-a luat faţa!! 🙂

  Apreciază

 • 48. andrzej  |  15 iulie 2012 la 21:35

  Buna seara!
  …” Ich bin ein berliner”…
  Stiti cine a rostit acesta propozitie?
  Desigur stiti dar probabil nu stiti ca Interimarul Antonescu a rostit-o azi la Timisoara,,,,

  Apreciază

 • 49. Nora Damian  |  15 iulie 2012 la 22:21

  Mariana Mihai:

  „Am fost la mitingul USL.
  Sa-ti fie rusine Crin Antonescu ! Oricat te-ai stradui NU AI SA INTELEGI NICIODATA CE INSEAMNA SA FII TIMISOREAN ! Nu ai cum ! O data pentru ca esti bolnav, a doua pentru ca tu chiar NU AI CUM !
  JOS LABA DE PE TIMISOARA !
  SA NU MAI VORBESTI TU DESPRE PIATA OPEREI MELE !!!
  Nici berlinez nu poti intelege cum este sa fii. Nu ai cum, din aceleasi motive expuse mai sus.
  In plus, NU AI DISCIPLINA IN SANGE !

  Rog un jurist sa spuna cat de constitutionala a fost prezenta presedintelui interimar Crin Antonescu la mitingul PSD-PNL-PC organizat la Timisoara.
  A cata oara a incalcat GRAV constitutia ? Sunt suficiente 4 motive pentru a fi suspendat ? Daca da, atunci de catre cine?

  Fara sa fii medic iti poti da seama ca omul este bolnav. Se crede JF Kennedy. Mi-a amintit de copilaria mea mica cand ma credeam Mary Poppins. Intre timp eu m-am maturizat. Ma gandesc ca daca el se crede JFK., muuuulteee gospodine din Romania se pot considera Jackie Kennedy Onassis. Cel putin pana in 29 iulie, si cine stie, poate si dupa aceea.

  A fost prezent si omniprezentu` Mircea Dinescu. Acest om nu are nicio legatura cu consecventa in ceva sau cu vreo regula, indiferent care ar fi aceea. Nu respecta nicio cutuma, nici macar una culinara. Ah ce dor imi este de emisiunile culinare facute de Dan Chisu.

  Cat despre prezenta domnului Dorel Visan…dupa ce mi-au crescut maselele de minte am inteles ca nu are nicio legatura opera cu caracterul.
  Iertati va rog ca am indraznit.

  Eu m-am decis. Nu particip la referendum. Nu vreau sa il validez prin prezenta mea.

  PS. Maaaarea majoritate a celor din piata nu erau timisoreni. Zeci de autocare X cu 50 locuri/autocar…

  Nu am agreat niciodata schimbarea denumirii din Piata Operei in Piata Victoriei, din doua motive 1. In decembrie `89 noi am luptat in PIATA OPEREI ! 2. Nu consider ca prezenta timisorenilor in Piata Operei, in aceeasi perioada, s-a finalizat cu o victorie.
  Aveti nevoie sa fac dovada ?

  Ne vedem maine seara in PIATA OPEREI NOASTRE !
  MeReU !”

  Apreciază

 • 50. Nora Damian  |  15 iulie 2012 la 22:37

  Andrzej, „Ich bin ein pechinez” , era mai potrivit zice Sebastian Lăzăroiu 🙂

  Apreciază

 • 51. Nora Damian  |  15 iulie 2012 la 23:12

  Noapte bună si răcoroasă 🙂

  Apreciază

 • 52. Mih  |  16 iulie 2012 la 09:11

  Am vazut si dau mai departe

  Apreciază

 • 53. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 09:14

  Saluttare!
  Nora, lada!

  Apreciază

 • 54. clemycali  |  16 iulie 2012 la 09:14

  Buna dimineata tuturor. La lista asta as mai putea adauga si alte „perle” culese de pe pagina de FB a unei cunostinte. Basescu este vinovat ptr ca a trimis-o pe EBA la Bruxelles si ptr ca „ne-a adus FMI-ul pe cap”. Grele zile mai traim.

  Apreciază

 • 55. skorpion  |  16 iulie 2012 la 09:50

  cea mai buna masura ar fi inchiderea latrinelor_tv,
  au facut enorm de mult rau,
  de necuantificat…..
  minti spalate, ma intilnesc zilnic cu el,
  defileaza sigure ca TB trebuie inlaturat,
  fara putinta de contradictie

  Apreciază

 • 56. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 10:03

  ”Eu, Crin Antonescu, consider că în actuala componenţă Curtea Constituţională este o ruşine”- înceacă să mușamalizeze hotărârea punerii în practică a planul conceput la înțelegere intre USL și CCR, fără de care useliștii nu aveau cum să fie atât de siguri și în grafic imperturbabil cu persistența lor diabolică.

  Apreciază

 • 57. clemycali  |  16 iulie 2012 la 10:05

  @skorpy, ar fi intr-adevar o solutie dar nu stiu cum ar putea fi pusa in aplicare.
  @mr.B, intr-adevar.

  Apreciază

 • 58. skorpion  |  16 iulie 2012 la 10:12

  Dă clic pentru a accesa D0682_12.pdf

  decizia CCR din 27 iunie inca neaparuta in Monitorul Oficial.
  sper s-o pot citi in cursul zilei de azi.

  o zi buna

  Apreciază

 • 59. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 10:23

  Păi, uselimea învingătoare tocmai radia recent de satisfacția oferită de deciziile majorității judecătorilor CCR. Ccum ce i-a cășunat pe CCR? Ultimele hopuri, postura de looser-looser ce urmează să-i fie oferită de CCR lui Traian Băsescu: ori va ataca la CCR prin PDL așa-zisele legi de modificare și adaptare în parlament ale ordonanțelor la condiția de prezență plus prelungirea referend. la 2 zile, riscând astfel să întârzie promulgarea lor până pe 27 (cu 3 zile mai târziu ar intra în vigoare, deci după 30), ori râmân în vigoare prevederile ordonanțelor de urgență 38 + 41, iar referendumul râmâne fără condiția de prezență; CCR ar urma să se prefacă lovită din nou de tsunami și să ne-o tragă în formă recidivantă.

  Apreciază

 • 60. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 10:36

  Ungurul-bulan stă de veghe, alături de majoritatea CCR, la catafalcul democrației originale și al neputinței europene, iar noi așteptăm cu naivitate minuni de la minoritatea judecătorilor CCR.

  Apreciază

 • 61. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 10:55

  Nu va apărea niciun testament de-al lui Năstase. Stați liniștiți, nu vă faceți iluzii! Șantajistul profesionist, Bombo, se dă mare bombă cu ceas, ascunde ghiulele și aruncă doar petarde, dar își atinge scopurile cu ajutorul panicaților, șantajabili cu cea mai mică adiere de vânt. Lui Bombo nu-i convine să-și deconspire propria contribuție la criminalitatea organizată și să-și expună dorsalul la înmulțirea celor 2 ani de pușcărie… odată ce grațierea este cea mai la îndemână cale de evadare.

  Apreciază

 • 62. dictaturajustitiei  |  16 iulie 2012 la 11:02

  Buna!

  Apreciază

 • 63. theo- nona  |  16 iulie 2012 la 11:08

  BUNÄ;

  CRIN-
  este un schizofrenic parvenit, f. periculos pt. romania.

  Apreciază

 • 65. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 11:31

  Una din cele mai eficiente căi de fraudare: se multiplică la xerox buletine de vot neștampilate, se predau votanților pentru antrenament (nu contează ce ștampilează), iar cele originale se pregătesc în culise prin ștampilare organizată și așteaptă momentul să le înlocuiască pe celelalte cu altă urnă sau cu sacul, după posibilități.

  Apreciază

 • 66. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 11:37

  Bineînțeles, numărul celor preparate (de regulă în biroul primarului, într-un grajd special amenajat sau la baba Safta de lângă șecția de votare) va fi mult mai mare decât numărul celor prezenți la vot, iar reprezentanții de încredere plasați în secția comunală vor semna în prostie pe listele electorale în dreptul absenților.

  Apreciază

 • 67. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 11:43

  Dacă se organizează referendumul în 2 zile, totul se simplifică atât de tare, încât reprezentantul PDL din comisia de votare nici n-are cum să-și dea seama pe ce lume se află: transbordarea buletinelor gata ștampilate se aranjează cu noaptea-n cap, iar a doua zi fiecare uselist din comisie va primi câte un număr de cod egal cu numărul de votanți în dreptul cărora va trebui să semneze… de dimineața până seara, după cum îi vine chef.

  Apreciază

 • 68. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 13:22

  Cursa lungă a coabitării useleului cu Traian Băsescu, în 2 faze :
  1. Faza scurtă, pentru câteva luni până în toamnă: un moft la risc.
  2. Faza lungă, din toamnă încolo cel puțin până în 2014: orbiți de faza scurtă, USL-iștii își măresc șansele să piardă alegerile parlamentare și să intre în cursă… după alegeri, adică să nu aibă de-a face cu niciun fel de coabitare… din opoziție; mai au și-un hop, la eventualele alegeri prezidențiale anticipate, că doar nu ne-am prostit așa tare încât să alegem la Cotroceni un psihopat irecuperabil de dragul coabitării de scurtă durată.
  USL-ul trage tare, să n-avem coabitare! 🙂

  Apreciază

 • 69. andrzej  |  16 iulie 2012 la 17:10

  Buna ziua!
  Eu cred ca strategia alesa de echipa presedintelui e proasta, una de incropeala , aiurea…
  Daca este vorba de principii, cum ar fi: legea si repectarea ei, rolul parlamentului, separatia puterilor in stat, justitia, rolul avocatului poporului si evident rolul presedintelui in aceasta masinarie numita democratie, nu cred ca presedintele trebuie sa fie motorul ci doar coordonatorul tuturor actiunilor de informare a cetatenilor.
  Societatea civila, corpul magistratilor, al judecatorilor ar trebui sa dea semnale evidente ca situatia de azi din Romania este extrem de periculoasa si sa incerce prin reprezentanti(toate institutiile lezate ) sa protesteze vehement, oriunde au credinta ca vor fi ascultati.
  Este un obicei prost si retrard in a apela presiunea maselor in momente de cumpana, acum cand mijloacele media ofera posibilitati practic nelimitate.Ce au facut toti cei enumerati sau cum s-au implicat direct in proteste (altele decat mitinguri ridicole la care urla ca niste exorcisti ratati)?… NIMIC!
  Ciudat dar ca patura selecta a societatii (artisti, scriitori, academicieni, rectori de universitati, etc) a Romaniei se pastreaza intr-un anonimat las ca si in anii represiunii comuniste, asteptand sa vada carui voda sa i se inchine.
  Toata societatea romanesca ar trebui sa reactioneze vehement folosind toate posibilitatile pe care tehnologia actuala a comunicatiilor o ofera sa apeleze la cunostinte, rude, nasi, profesori cu care au avut sa mai au legaturi aici in tara si in afara, parteneri de afaceri sau doar simple cunostinte de pe site-urile de socializare, sa-i convinga de necesitatea acestui strigat de ajutor pentru democratie si sa strige!

  Apreciază

 • 70. andrzej  |  16 iulie 2012 la 17:16

  …., cred ca trebuie demontata rotita cu rotita acesta masina infernala pusa la cale de ticalosii care ne vor grumazul sub bocancii lor.
  Hei ce facem, ca tot spunem ca suntem mai inteligenti si mai scoliti decat ei?
  HAI ACUM REPEDE CAPETELE LA CONTRIBUTIE SI SA ACTIONAM!

  Apreciază

 • 71. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 17:27

  Este extraordinar de gravă alegerea măscăricilor useliști de a-l sfida frontal pe Barroso- prin netrimiterea răspunsului la cele 11 solicitări- în timp ce în țară Ponta minte prostimea c-ar fi trimis, cu un tupeu inimaginabil: asta înseamnă escaladarea situației din țară în scurt timp.

  Apreciază

 • 72. andrzej  |  16 iulie 2012 la 17:36

  Salut B-ilie!
  Nu este nimic de neimaginat, stim din istorie ca acesata este singura lor regula adevarata , sau singurul lor adevar: minciuna .

  Apreciază

 • 73. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 17:40

  Comisia Europeană, sfidată și umilită, va reacționa repede și dur, în timp ce inconștienții useliști ai neamului prost sunt pregătiți să persiste diabolic pe acestă linie. Sunt hotărâți să fructifica haosul legislativ încurajat de CCR din momentul când a dat mâna cu puciștii și să-și atingă scopul ce va fi fost consumat odată cu demiterea ireversibilă a lui Băsescu, orice s-ar întâmpla.

  Apreciază

 • 74. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 17:44

  Salut, Andrezej!
  Aș fi apreciat mesajul tău anterior, dacă ne-ai fi spus și nouă că nu-ți poți imagina ca Ponta să fi trimis răspunsul așa cum anunțase.

  Apreciază

 • 75. andrzej  |  16 iulie 2012 la 17:46

  B-ilie, sa nu ne amagim. Cand e vorba de bani si tunurile tac.
  Romania este o ruta de tranzitie pentru capitalul mondial. Este profitabil cat e profitabil(mana de lucru calificata si ieftina, sau resurse naturale.)
  Pacat ca s-au irosit 22 de ani in care Romania putea sa fie un pertener si un capitalist in redingota.
  Romanii prefera basca!

  Apreciază

 • 76. andrzej  |  16 iulie 2012 la 17:51

  B-ilie, nu-mi pot imagina a saptea dimensiune, nici macar vidul, ce-ai vrea, sa formulez o noua frontiera a fizicii, cea din casca de copilot a lui ponta?

  Apreciază

 • 77. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 17:57

  Da, este posibil ce spui, dar mă aștept la cele mai probabile tăceri din partea FMI, BM.UE, ș-om mai vedea cât ne convine muțenia.

  Apreciază

 • 78. andrzej  |  16 iulie 2012 la 17:59

  Apropo: nemernicii uslamisti se misca mai rapid decat bosonul lui Higgs folosind ubicuitate acestei particule , in timp ce noi ceilati asteptam efectul gravitatiei definita de faimosul mar al lui sir Isaac Newton.

  Apreciază

 • 79. andrzej  |  16 iulie 2012 la 18:07

  Draga B-ilie, ne sugeram noi ce dorim, dar adevarul este ca FMI,BM, etc se imbogatesc cu ajutorul unor tradatori gen Voiculescu, iar starvnicii oportunisti Ponta si Antonescu profita ciugulind dupa masa marilor carnasieri.

  Apreciază

 • 80. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 18:22

  Eu, când vreau să fluier, urlu.
  *
  http://www.contributors.ro/fara-categorie/inepta-si-iresponsabila-strategie-a-echipei-basescu/

  Apreciază

 • 82. andrzej  |  16 iulie 2012 la 18:31

  B-ilie, acel articol mi-a sugerat postarea de la nr. 69.
  Sincer sa fiu am citit doar titlul, apoi am incercat sa imaginez ce nu suna bine in campania lui Traian Basescu.
  Chiar o sa-l citesc sa vad daca e ceva aproiat de ceea ce cred.

  Apreciază

 • 83. andrzej  |  16 iulie 2012 la 18:37

  Pe cel cu legitimarea piciului de pe Blogary l-am citit. Sincer nu prea am ramas cu impresii deosebidete. Ceea ce este ciudat este ca in orice varianta Traian Basecu pierde.
  De fapt Presedintele Basescu a pierdut de mult, nasol este ca a pierdut din vedere ca are de aface cu niste canalii nenorocite aduse la disperare.
  Cand esti atacat in strada nu te mai gandesti sa folosesti regulile boxului din colegiile Oxford.

  Apreciază

 • 84. andrzej  |  16 iulie 2012 la 18:40

  B-ilie, ai observat ca am ramas cam singurei pe aici?…….

  Apreciază

 • 85. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 18:42

  La referendumul pe problema de interes național privind VU, inițiat de Președinte în 2007, a fost rândul lor să urle răspunsul dat președintelui: invalidat! (din cauza neîndeplinirii condiției de prezență).
  Acum e rândul nostru să urlăm un răspuns pentru inițiatorul referendumului: parlamentul.
  *
  Bulversarea ne bagă mai tare în bulibășeală dacă ne prefacem mai șmecheri ca useliștii, de parcă am ține cine știe ce secret în tăcerea noastră strategică. Mai eficient mi se pare să ne pregătim pentru ambele posibilități cu voce tare, de-o fi una, de-o fi alta, până nu ne prinde de nas criza de timp.

  Apreciază

 • 86. andrzej  |  16 iulie 2012 la 18:47

  Citit parerea d-lui Aligica. Pratial de acord.
  Raman la parerea ca toata societatea romanesca trebuie sa lupte, cu toate armele si cu toata imaginatia din dotare, pentru ca aparand principii TOPTI trebuie sa ne unim pe acele principii. Restul doar vorbe….

  Apreciază

 • 87. andrzej  |  16 iulie 2012 la 18:49

  …, atlfel victoria sau infrangerea nu trebuie imputata unora ci trebuie asumata ca vina colectiva de TOTI.

  Apreciază

 • 88. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 18:49

  Eu sunt obișnuit și singur-singurel! 🙂

  Apreciază

 • 89. andrzej  |  16 iulie 2012 la 18:50

  si eu….

  Apreciază

 • 90. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 18:52

  Ești parțial de acord cu Dragoș Aligică, vei fi parțial câștigător… din părți.

  Apreciază

 • 91. andrzej  |  16 iulie 2012 la 18:57

  Tacerea stategica este doar deruta si panica(PDL?) si chiar in aceste momente cineva negociaza o tradare care va fi probalil anunatata maine, poimaine..
  Da, trebuie sa fim bine informati si pregatiti pentru ORICE posibilitate, daca cei care se bazeaza pe noi nu ne considera doar o turma buna de manat incotro o visa stapanul….

  Apreciază

 • 92. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 19:01

  Ce-și face stăpânul cu visul lui, se numește lucru manual.
  Ce-i facem noi stăpânului cu lucrătura noastră, sunt vise, maică, vise!

  Apreciază

 • 93. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 19:04

  Na, avem condiția de prezență! Crinăucul o promulgă.

  Apreciază

 • 94. andrzej  |  16 iulie 2012 la 19:10

  B-ilie, sunt partial de acord cu dl Aligica la fel cum sunt partial de acord cu alti comentatori luminati care de dragul rationamentului uita ideea, uita scopul.

  Apreciază

 • 95. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 19:17

  Andrzej,
  Dacă vrei să te amuzi, uită-te la comentariile mele din noaptea de 8 spre 9 iulie! Abia pe 10 iulie după-amiază s-a pronunțat CCR, dar înainte nu a fost deloc vreo discuție pe acestă temă. A fost o deducție firavă, dar din elemente foarte puține :
  Coment 102 și următoarele. Nu vreau să mă laud, pur și simplu sunt uimit și eu.
  *
  În cazul menținerii în Legea referendumului a condiției de prezență -de peste 50% din numărul celor înscriși cu drept de vot- am avea și soluția pentru salvarea președintelui de la demitere:
  să NU ne prezentăm la urne.
  (am avea șanse mult mai mari de invalidare a referendumului; am fi perdanți garantați dacă am miza pe o majoritate de NU a celor prezenți)
  *
  https://noradamian.wordpress.com/2012/07/07/victimele/

  Apreciază

 • 96. andrzej  |  16 iulie 2012 la 19:29

  „Ce-și face stăpânul cu visul lui, se numește lucru manual.”
  Pardon se numeste onanism mental..
  „Ce-i facem noi stăpânului cu lucrătura noastră,”… se numeste viol sacru, mimat – virtual
  …vise taica, vise!…
  Aici sunt de acord cu domnia ta, coane B-ilie

  Apreciază

 • 97. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 19:29

  Elementul principal al deducției mele în sensul schimbării miraculoase de jurisprudență a CCR- prin constatarea neconstituționalității lispsei condiției de prezență- a fost suspiciunea mea că în CCR se aranjează un troc între cele 2 tabere.
  Am spus asta printre acele comentarii.

  Apreciază

 • 98. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 19:35

  Cu reamintirea acelor comentarii din noaptea de 8 spre 9, am ținut să atrag atenția acum asupra mecanismului de funcționare a târgului de natură constituțională din incinta CCR.

  Apreciază

 • 99. andrzej  |  16 iulie 2012 la 19:46

  B-Ilie cred ca rationamentul este absolut corect,
  Din pacate nu am reusit sa exprim clar opinia prin care sustin ca tara are nevoie de o revolta reala pentru a intelege cetatean care ar fi roadele castigului.
  Daca as fi pus in situatia sa decid ceva in acest sens as incerca o mobilizre masiva in mijloacele media prin care as incerca sa intru in fiecare casa, oriunde sunt romani.
  Acest lucru se poate realiza cu mijloace relativ mca mesajul poate fi convingator prezentat din gura in gura si din casa in casa.
  Ultimul lucru ar fi oarganizarea unui miting la care as putea eventual verifica daca mesajul afost corect prezentat si inteles.

  Apreciază

 • 100. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 19:50

  De-acuma ne îndemni la pierzanie.
  Dacă asta ar mai vrea Traian Băsescu de acum încolo, i-om îndeplini și dorința asta, dar mi-e teamă că-i mai conștient decât bănuiești. 🙂

  Apreciază

 • 101. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 19:53

  Să așteptăm să treacă și zilele de sesiune extraordinară a parlamentului, marți și miercuri. N-am încredere nici în mine. 🙂

  Apreciază

 • 102. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 19:58

  Unde veți vedea pe 29 aglomerație la secțiile de votare, de nu se mai înțelege om cu om, acolo și-a băgat coada ochiul dracului.

  Apreciază

 • 103. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 20:01

  Așteptați-vă la iadul pe pământ! Se va frauda în draci useliști.

  Apreciază

 • 104. andrzej  |  16 iulie 2012 la 20:16

  B-ilie, imediat ce am scris postarea de la nr. 99, mi-am dat seama ca va fi asimilat unor gesturi extreme.
  Cand vorbesc despre o revolta reala ma gandec la o stare de frustrare ,o revolta fata de ce vezi in jur, nicidecum la furie oarba, vindicativa.

  Apreciază

 • 105. Nora Damian  |  16 iulie 2012 la 20:19

  Seara bună, prieteni! Absolut de acord cu DP Aligică!!! Referendumul e calea spre legalizarea unei monstruoase trădări a naţiei! Aparenţa de legalitate nu poate sterge această porcărie.

  Apreciază

 • 106. Nora Damian  |  16 iulie 2012 la 20:21

  „Vreau să cred că la vârful UE vor fi fost şi oficiali care au considerat că prin atitudinea lor tranşantă răsplătesc într-o oarecare măsură poporul român pentru sacrifiicile sale făcute în perioada preaderării şi rămase până acum mai degrabă nerecompensate ca urmare a incapacităţii ţării de absorbire a fondurilor UE. De-a lungul anilor, am întâlnit destui oficiali şi experţi UE încrezători în capacitatea de maturizare a românilor pentru a se lepăda¸ în fine, de gaşca pseudo-politicienilor de genul Ponta, Mazăre sau Dragnea. În nenumăratele lor vizite efectuate în România, eurocraţii au putut constata că ţara dispune de destui membri merituoşi ai sistemului judiciar, la care se adaugă nenumăraţi cetăţeni curajoşi dornici să pună umărul la anihilarea nocivelor grupuri şi reţele de influenţă.

  Românii şi în special tinerii trebuie să se mobilizeze urgent dacă doresc să mai aibă parte de un destin european la ei acasă. Doar de ei depinde, în aceste clipe de răscruce, viitorul ţării şi al lor personal. Pentru că jocul de-a suspendarea a luat o turnură dramatică pentru România, miza fiind între timp cu totul alta. Din nefericire pentru români, una incomensurabilă.” ( http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/occidentul-s-a-lamurit-in-privinta-speciei-ponta-270630.html)

  Apreciază

 • 107. andrzej  |  16 iulie 2012 la 20:26

  Stai linistit, nu va fi „aglomerat” decat in noaptea dintre prim si a doaua zi.

  Apreciază

 • 108. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 20:32

  De asta tre mai întâi să ne vedem miercuri seara, bine, sănătoși. 🙂

  Apreciază

 • 109. snapshot  |  16 iulie 2012 la 21:12

  crizel are acces mai bun acum la antena 4:

  Apreciază

 • 110. Nora Damian  |  16 iulie 2012 la 21:57

  Mda, să vedem ce ne aduce şi ziua de miercuri 🙄

  Snapshot,corect! ţara lui crizel se confundă cu antena 3.

  Apreciază

 • 111. Nora Damian  |  16 iulie 2012 la 21:58

  Noapte liniştită 🙂

  Apreciază

 • 112. Bască ilie  |  16 iulie 2012 la 23:30

  De ce ți-e teamă, ce-ar fi să nu scapi?
  *
  Somn ușor și nu uitați ce vă doriți!

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/crin-antonescu-ma-voi-retrage-din-viata-politica-daca-traian-basescu-va-reveni-la-cotroce-9922.html

  Apreciază

 • 113. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 07:38

  Saluttare!
  Ce noroc au unii… la citit comentariile! 🙂
  @DJ, bravo, frumos! Citești de te îndoi și ne pui la îndoială.
  Pui la 62, ca la 52… ca la nimeni. 🙂
  @Nora 53. Nici nu știți ce pierdeți, ar zice omul-oglindă, ba în tindă, ba în grindă.
  @68
  Altfel spus, useliștii n-au niciun drept să facă mofturi la coabitarea cu Băsescu. Au câștigat deja alegerile din toamnă și n-am aflat eu? Cine pune cu vehemență o condiție incertă și viitoare, într-o situație prezentă, demonstrează cel puțin o labilitate psihică în prezent… imposibil de vindecat în viitor.

  Apreciază

 • 114. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 08:40

  Este prima dată (și ultima 🙂 ) când apreciez pozitiv cuvântul dat de Crinăuc, bine articulat și aproape fără echivoc, în privința retragerii sale din viața politică în cazul revenirii lui Traian Băsescu la Cotroceni, chiar dacă va obține zero voturi. Nu cu lălăială de muiere plângăcioasă ca a contabilului Nicolaescu, dând-o cotită din colț în colț despre retragerea Crinului eternității ba îndoită, ba mai vedem ce-i cu invalidarea referendumului.
  Asta nu înseamnă c-aș fi căzut pe spate, leșinat de încredere în cuvântul dat de Crinăuc; dimpotrivă, am precizat c-ar fi aproape fără echivoc, fiindcă lasă loc de blocare psihopatologică din partea casei Bălăceanca poporului, astfel încât Băsescu să nu se mai întoarcă la Cotroceni… chiar dacă ar obține 3-4 milioane de voturi NU. Crinăucul nu a spus că se va retrage chiar dacă referendumul va fi invalidat cu zero voturi contabilizate în favoarea lui Băsescu, ci parcă s-ar zburli la Băsescu: Să vedem cum te întorci la Cotroceni, dacă nu câștigi cu un referendum valid.
  *
  Atrag atenția că este imposibilă, pe motiv de neconstituționalitate, organizarea unui al doilea referendum de demitere. Nu ține deloc joaca de-a repetatul ca la repetenți.
  Nu există niciun temei legal și constituțional pentru a contesta forma legitimă- adică stabilită de lege- pentru blocarea/refuzarea/infirmarea demiterii, urmare a exprimării opțiunilor și voinței populare (inclusiv prin invalidare din cauza neîndeplinirii consiției de prezență).
  Răspunsul dat de populime pentru parlamentul inițiator al referendumului (nerăbdător să afle răspunsul la întrebarea de pe buletinul de vot) cuprinde și varianta legitimă a opțiunii lui grivei pentru abținere de la vot; (altfel n-ar mai fi vorba de dreptul de vot liber exprimat), adică optez să nu validez (în cazul existenței unui barem de prezență) sau optez să-i las pe ceilalți să decidă fără prezența mea (când nu se pune condiția de prezență, iar majoritatea simplă este abilitată- prin lege- să decidă, în timp ce minoritatea doar se exprimă… frumos!)
  Nu se poate întâmpla nimic serios în suprema longevitate a prostiei parlamentare- după eventuala invalidare a referendumului- în sensul confiscării dreptului președintelui de a-și continua exercitarea funcției la Cotroceni. Cacealmiștii se amăgesc și încearcă să amăgească populimea. Referendum invalidat înseamnă Băsescu în continuare președinte ales.
  Restul sunt vise, maică, vise! În realitate îmi plac oamenii de cuvânt, ca interimarul Crin. 🙂 Prea mult interimat, strică.

  Apreciază

 • 115. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 08:50

  Cu alte cuvinte, de la un pokerist mă aștept la o cacealma: a atras atenția asupra respectării cuvântului dat după un referendum prelungir cu cîteva ore, dar a lăsat loc să dea vina pe parlament, fie prin dublarea zilelor de referendum, fie printr-o hotărâre post referendum, ambele de râsul lumii.

  Apreciază

 • 116. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 09:08

  Traian Băsescu are la îndemână recomandarea pentru populime să opteze (nu să voteze) fiecare după cum îi dictează conștiința. 🙂
  Asta lasă loc de bulibășeală, dar dreptul la libera exprimare în rândul susținătorilor lui din staff-ul de campanie poate fi exercitat mai pe șleau… inclusiv prin anunțarea votanților-om la om- prin cotloanele din teritoriu.

  Apreciază

 • 117. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 09:46

  Simpla intenție de modificare urgentă a legii pentru prelungirea cu 3-4 ore a programului de vot demonstrează bărbăția uselistă, demnă ca întrecerea socialistă de îndeplinire a planului după regula de joc: așa nu mă mai joc.
  Atâta nesimțire adunată laolaltă, nemaipomenită, arata fața hidoasă a demnității hoților, scăpați în politica de junglă… și pe ei, de frică.

  Apreciază

 • 118. clemycali  |  17 iulie 2012 la 09:53

  Buna dimineata tuturor.
  @mr.B, asa cred si eu ca duoul care a speriat (la propriu) vestul incearca sa se ascunda din nou in spatele suveranitatii Parlamentului”. Grele zile mai traim. Si imbecil staf de campanie are Basescu din moment ce il lasa sa mearga inainte pe tema chemarii la vot a populatiei.

  Apreciază

 • 119. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 09:53

  Bărbăția de muiere atârnă falnic și nu piere. 🙂

  Apreciază

 • 120. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 09:58

  Salve, Clemy!
  Așa-i! Am aceeași părere și despre staff-ul lui Băsescu. Imbecilitatea staffidită mai are o calitate: își revine greu. Sper de data să avem de-a face cu o excepție. 🙂

  Apreciază

 • 121. clemycali  |  17 iulie 2012 la 09:58

  @mr.B dar ce sugubat esti in dimineata asta 🙂 🙂

  Apreciază

 • 122. skorpion  |  17 iulie 2012 la 10:03

  neata,
  validam puciul parlamentar?!
  nyet!

  Apreciază

 • 123. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 10:04

  Sper de data asta, am vrut să zic (imbecilitatea pare transmisibilă și ne mănâncă din cuvinte. 🙂 )

  Apreciază

 • 124. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 10:06

  La urma urmei, nu Băsescu decide. 🙂 🙂 🙂 Eu am vrut și mai sper să ne corelăm opțiunile, ca să prevenim bulibășeala.

  Apreciază

 • 125. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 10:12

  Cunoaștem o droaie de înscriși care nu-și exercită dreptul de vot nici când n-au niciun motiv să absenteze de la urne. 🙂

  Apreciază

 • 126. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 10:16

  Clemy 121
  Azi și mâine sunt zile de excepție, de asta sunt șugubăț. Așteptăm să ne tragă în țeapă parlamentarii. 🙂

  Apreciază

 • 127. clemycali  |  17 iulie 2012 la 10:19

  @mr.B, eu nu astept nimic bun de la sleahta numita pompos Parlament. Din contra. Ma bucur in schimb ca esti optimist. Poate ca ar trebui sa ma contaminez de la tine. 🙂

  Apreciază

 • 128. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 10:23

  Chiar te rog să te lași contaminată… cu altă formulare, optimistă:
  Așteptăm să ne tragă CINEVA în țeapă parlamentarii. 🙂

  Apreciază

 • 129. clemycali  |  17 iulie 2012 la 10:26

  Eu ma gandeam la o drona 🙂

  Apreciază

 • 130. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 10:32

  Cine are (noroc de dronă), are. 🙂

  Apreciază

 • 131. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 10:35

  Altefel, amplasăm scutul la Detristelu. 🙂

  Apreciază

 • 132. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 10:45

  Și-o să ne apărăm, să nu vină americanii… peste noi. 🙂 Și le vom vorbi pe-o limbă unitară: Net, net, net!
  Eu am optat deja: nein, nein, nein! După regula de doi simplă: ori nu, ori nu! 🙂

  Apreciază

 • 133. Nora Damian  |  17 iulie 2012 la 11:29

  Ziua bună, prieteni 🙂 Bsk, Clemy, de acord cu voi. Şi cu mulţi alţii care văd la fel. Repet ce am zis si la copac:

  NU voi legitima referendumul cu prezenţa mea. E o capcană mizerabilă ca si cea din ’46 după care comuniştii, legitimaţi, s-au instalat la cârma ţării pentru o juma’ de secol! Traian Băsescu, în situaţia în care se află, nu poate cere asta (a sugerat-o în prima sa iesire după suspendare ( si au sărit toţi antenistii si cetepeii pe el!
  Asa că, presupun, TB mizează pe capacitatea noastră de apreciere.

  Nu trebuie să intrăm în logica pucistilor! Oricum, interpretarea lor va fi mincinoasă. Dacă CCR declară referendumul invalid nici nu mai contează ce zic ei.

  Apreciază

 • 134. Nora Damian  |  17 iulie 2012 la 11:30

  De luat în considerare si ce zice Marius:

  Marius Delaepicentruposted to Initiativa Civica de Centru-Dreapta ROMANIA
  Cum vă puteţi proteja votul neexprimat:

  Trimiteţi un mail la BEC. În mail cereţi ca CNP-ul dv. să fie inclus într-o listă cu datele personale ale cetăţenilor care şi-au declarat public neparticiparea. Lista va putea fi lesne intersectată cu cea rezultată din procesul de votare.

  Datele personale vor fi: Numele, CNP, Adresa (doar judeţul şi oraşul).

  Dacă vă răzgîndiţi, puteţi trimite un mail cu cererea de radiere din lista electorilor care nu doresc să îşi exprime votul. Cheia de autentificare va fi coincidenţa originii mailului cu datele personale din cerere.

  Apreciază

 • 135. Nora Damian  |  17 iulie 2012 la 11:31

  Şi tot de la Marius Delaepicentru: “Nu contează cîte persoane scriu, pentru că nu boicotul este scopul, ci corectitudinea scrutinului. Puteţi cere în mail ca BEC să publice online toate CNP-urile celor care şi-au exprimat votul (fără nume), astfel încît să puteţi verifica dacă nu cumva a votat altcineva în locul dv”.

  Apreciază

 • 136. Nora Damian  |  17 iulie 2012 la 11:32

  Monica Macovei ( http://www.monica-macovei.ro/blog/?p=1460 )
  “Abrogarea OUG 41 este solutia corecta

  Ponta trebuie sa abroge ordonanta de urgenta 41 care modifica legea referendumului acum, inaintea sedintelor in plen ale Parlamentului.

  Altfel, va fi o noua smecherie, iar Ponta, Antonescu si USL vor continua puciul si sa-i minta pe romani si pe oficialii europeni.”

  Apreciază

 • 137. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 11:45

  Salve, Nora!
  136
  Exact la asta m-am referit în comentariul 59.
  Oferta parlamentară pentru Băsescu, looser-looser, ar încerca să mențină în vigoare efectele ordonanțelor neconstituționale, atât timp cât legile adoptate azi-mâine nu vor fi promulgate în timp util.
  Ezitarea lui Ponta de a rupe pisica direct prin abrogare, operată de guvern, deconspiră ceata ipocriților useliști.

  Apreciază

 • 138. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 11:58

  Prin legea de aprobare a OUG 41, parlamentarii vor încerca să o modifice în sensul scoaterii de sub controlul CCR a unei categorii de hotărâri ale camerelor (mai ales reunite) ceea ce ar trebui să atragă o sesizare a CCR și implicit întârzierea intrării în vigoare; până la promulgare, cum ziceam, va mai rămâne în vigoare OUG 41 în forma actuală, iar CCR nu va putea în continuare să sancționeze hotărârile parlamentului. Trucul ăsta de două parale face parte din planul CCR-USL.

  Apreciază

 • 139. Nora Damian  |  17 iulie 2012 la 12:15

  Bsk, salut! Da! Ponta execută ce i se cere. Ca si crin. Adică o mârsăvie. „democratică” în care lupii impun societăţii să fie turmă.

  Subscriu:

  http://www.blogary.ro/2012/07/plebiscit-pentru-lovitura-de-stat-usl-ne-invita-sa-legitimam-puciul/

  Apreciază

 • 141. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 12:37

  Da, Blogary și Bleen au fost foarte buni pe tema referendumului, consecvenți, au scos în evidență de la început anomalia crasă a populimii odată cu încuviințarea puciului de bună voie și nesiliți decât de manipulare, prostie și ignoranță de compătimit.
  Pucinoșii judecători majoritari ai CCR au autosuspendat instituția fundamentală a statului… mână-n mână cu puciștii și continuă să ne atragă în capcană.

  Apreciază

 • 142. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 14:12

  Grebla și-o dă iarăși peste bot. Nu vrea prag. Tocmai zise CCR că-i neconstituțional referendumul fără ștachetă; el nu, vrea buf!
  *
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12817287-toni-grebla-psd-pragul-electoral-trebui-eliminat-cazul-referendumului.htm

  Apreciază

 • 143. snapshot  |  17 iulie 2012 la 14:52

  ne-au innebunit cretinii astia doi:

  Apreciază

 • 144. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 15:10

  Goe Repetentul și Șantajob Nebunache. 🙂

  Apreciază

 • 145. Nora Damian  |  17 iulie 2012 la 16:28

  Goe-plagiroe tocmai a fost lăsat si fără ultima si rusinoasa acoperitoare cu „comisia incognito de etică”
  Iar dovada că şantajob-nebunache a prestat la info-secu tocmai circulă pe fb

  …cum pot fi atât de bezmetici? 🙄

  Apreciază

 • 146. Nora Damian  |  17 iulie 2012 la 16:29

  Iata lista penalilor si incompatibililor dovediti, lista celor care trebuiau salvati cu orice pret. Ei sunt apostolii suspendarii presedintelui si beneficiarii loviturii de stat:
  DAN VOICULESCU – PC
  CATALIN VOICU – PSD
  RELU FENECHIU – PNL
  TUDOR CHIUARIU – PNL
  COSMIN POPESCU – INDEPENDENT
  NICOLAE DOBRA – UNPR
  LASZLO BORBELY – UDMR
  ION DUMITRU – PSD
  MONICA IACOB RIDZI – INDEPENDENT
  ADRIAN SEVERIN – PSD
  EUGEN BADALAN – PDL
  DAN ILIE MOREGA – INDEPENDENT
  DAN PASAT – INDEPENDENT
  SERGIU ANDON – PC
  FLORIN COSTIN PASLARU – PSD
  SORIN ANDI PANDELE – PDL
  ECATERINA ANDRONESCU – PSD
  MUGUREL SURUPACEANU – PSD
  MIRCEA BANIAS – PC
  MIRCEA DIACONU – PNL
  MARIAN GHIVECIU – PSD

  Apreciază

 • 147. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 17:35

  Ponta la info-secu? Vai, ce surpriză! 🙂
  O referință n-avem? Să ne clătim ochii. 🙂

  Apreciază

 • 149. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 18:22

  Îmi place la nebunie când Simona Ela Fica acuză, iar acuzatul nu îndrăznește să-i reproșeze nimic, să se apere, să nege, să o dea în judecată etc. Oare de ce? Musca pe căciulă ar fi o explicație, dar nu aș reduce totul la atât de puțin. Există o altă explicație… mai acoperitoare, inclusiv pentru curajul Elei Fica de a se expune… fără să suporte niciun fel de repercusiuni. Aici e buba! Ehe, și-apoi ce s-ar mai face Ela Fica, dacă cineva i-ar demonstra că în articol ea spune… adevărul și numai adevărul? Ha? 🙂

  Apreciază

 • 150. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 18:35

  148
  Ăsta-i standard de lucru, ascultați ce vă spune băiatul cu bască! 🙂
  Aveți puțintică răbdare! Cel mai probabil până mâine. 🙂
  Antonescu și Ponta fripți la aceeași sursă… de inspirație.
  Asta nu-i coincidență întâmplătoare. 🙂

  Apreciază

 • 151. andrzej  |  17 iulie 2012 la 18:44

  Buna seara !
  Va citesc cu mare interes….
  Mai vb….

  Apreciază

 • 152. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 19:14

  Andrzej, tombolistule! 🙂

  Apreciază

 • 153. clemycali  |  17 iulie 2012 la 20:53

  Buna seara din ou.
  @nora, am spus-o si o voi repeta: refuz sa particip la referendum si sa legitimez prin votul meu lovitura de stat. As putea sa ma trambalez pana la Los Angeles (2 1/2 ore in masina) dar nu vreau sa particip la o marsavie.

  Apreciază

 • 154. skorpion  |  17 iulie 2012 la 22:31

  salve, all,

  azi – a 16.a zi – in Piata Victoriei..
  putintei, dar buni
  🙂
  deja ne salutam, ne recunoastem, se fac bisericute cu discutii, deh, oameni care analizeaza, diseaca.
  si din cind in cind: demisiaaa! ponta, gata, vine judecata,
  repetentul din senat, vrea sa ajunga sef de stat…
  etc..
  participanti: majoritatea virsta 3-4 si citiva tineri printre ei..
  multi catei, ciini cu stapini,

  azi am stat de vorba destul de mult cu o doamna care de 30 de ani locuieste in SUA si care nu intelegea cum de prietenele ei din Bucuresti, chiar si mama ei sint anti_TB. I-am dat citeva explicatii cei care am discutat cu ea.
  A facut poze…

  ce vreau sa spun, stiti si voi:
  daca in 3 ani de guvernare ”dezastruoasa” Boc-Basescu, leul s-a devalorizat cca 10 %, atentie: in 3 ani!!!

  acum in nici 3 luni de guvernare tembela avem devalorizarea leului de 4%……in nici 3 luni !!!!

  Apreciază

 • 155. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 22:58

  Fraților și surorilor,
  După promulgarea legii Crinăucului prin decret 506 și publicarea azi în MO a legii 131 de modificare a legii referendumului 3/2000, avem prag. De-acum încolo, orice ar vota nebunii din parlament mâine, pe seama referendumului, PDL trebuie să atace proiectul de lege la CCR (cât mai târziu posibil) și să întârzie promulgarea. Președintele CCR va fixa termenul de soluționare: o săptămână ar fi suficientă. Nu ar mai fi timp să intre în vigoare (o zi, două ar dura și motivarea deciziei). Mingea a trecut în ograda lui Traian Băsescu, OUG 41/2012 nu mai are niciun efect dăunător, indiferent ce vor încerca șmecherașii. Numai altă OUG de la Ponta ar mai face minuni, dacă mai are curaj.
  Cealaltă lege, legată de OUG 38, n-ar trebui contestată, ca să-și recapete CCR atribuțiile, dar aici pot și useliștii să întârzie intrarea în vigoare, ceea ce lasă câteva chestiuni în aer.

  Apreciază

 • 156. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 23:07

  În mod normal, parlamentarii nu mai au timp să schimbe nr. zilelor de referendum și nici programul de vot între 8-20.

  Apreciază

 • 157. Bască ilie  |  17 iulie 2012 la 23:22

  Promulgarea Crinăucului le-a cam dat parlamentarilor planurile peste cap. Pe micile ecrane i-am văzut fierți și uzi. Toate speranțele lor au rămas la mâna lui Ponta, să mai scoată câteva ordonanțe trăsnite sau la președintele CCR, să se grăbească de nebun cu termenul de soluționare a sesizării PDL (indispensabilă).

  Apreciază

 • 158. Cetatean  |  17 iulie 2012 la 23:48

  salut! 🙂

  Ne vom citi maine mai pe indelete, insa ai dat o veste buna 🙂

  Legea e constitutionala, „in masura in care…” 😉

  De asta voiau Grebla si Ghise sa umble la prag maine si poimaine. Plus ca penstru schimbare de zile si ore trebuie modificata legea 3/2000, ceea ce duce iarasi la contestatie la CCR, numa buna de solutionat….dupa.

  Apreciază

 • 159. Nora Damian  |  17 iulie 2012 la 23:48

  Seara bună, prieteni 🙂 Skorpion, bravo, I like you!

  Clemy, nu numai fiindcă e vorba de a legitima o mârsăvie dar si pentru a evita orice risc. În 2007 TB avea un scor incomparabil mai mare de încredere. Acum i-a crescut cota din nou dar nu stiu dacă va ajunge la nivelul de siguranţă. Printre rânduri se poate înţelege asta si din ce spune TB la fiecare apariţie TV.

  Bsk, faaaină, bună veste, pun mare bază pe asta!!

  Cetăţean sper să nu mai reusească vreo manevră parlamentul uslaşilor, mâine.

  Apreciază

 • 160. Nora Damian  |  17 iulie 2012 la 23:49

  Somn usor 🙂

  Apreciază

 • 161. Cetatean  |  17 iulie 2012 la 23:54

  somn usor, ne citim maine 🙂

  Apreciază

 • 162. snapshot  |  18 iulie 2012 la 00:01

  de bucurie ca a fost laudat cameleonul a luat „culoarea” mediului:

  Apreciază

 • 163. Bască ilie  |  18 iulie 2012 la 01:23

  Am văzut români nefericiți, dar porniți să nu voteze, și un chinez chiar amuzant, la Copac: el zice că votează pentru demitere și se teme de un scor strâns, pe care absenții l-ar putea regreta fiindcă ar rata întoarcerea situației din cauza neparticipării; pare convins c-ar încuia tabăra pro-Băsescu, dar răspunsul potrivit pentru el se reduce la o simplă întrebare: de unde scor strâns, istețule, în lipsa celor care ar fi votat împotriva demiterii?
  Somn ușor și nu uitați că scorul strâns nu va fi posibil nici măcar prin prezentarea la urne a tuturor celor dornici să voteze NU! 🙂

  Apreciază

 • 164. Bască ilie  |  18 iulie 2012 la 01:34

  Și chiar de-am presupune un rezultat echilibrat – prin participarea tuturor celor cu NU în brațe – scorul are cele mai mari șanse să fie la fel de strâns ca frânghia în jurul gâtului susținătorilor lui Băsescu.

  Apreciază

 • 165. Bască ilie  |  18 iulie 2012 la 01:39

  Ar fi păcat să ne plantăm cu mâna noastră sublima pădure a suspendaților.

  Apreciază

 • 166. Bască ilie  |  18 iulie 2012 la 01:49

  În concluzie, dacă useliștii ar reuși- fără noi, negativiștii – să treacă de 50% din nr. înscrișilor, prezența noastră ar fi oricum inutilă; și-atunci, la ce bun să-i mai încurcăm? Doar ca să le dăm o mână de ajutor?

  Apreciază

 • 167. skorpion  |  18 iulie 2012 la 01:53

  q.e.d.
  mister B,
  și-atunci, la ce bun să-i mai încurcăm? Doar ca să le dăm o mână de ajutor?

  ce vremuri halucinante traim, nu credeam sa trecem prin asa ceva…..
  tone de adjective nu ar fi de ajuns pentru pulifricii ponta, antonescu si basinosul voiculescu.

  dar inca mai sper, ca poate nici referendumul nu va mai avea loc!
  gute Nacht,

  Apreciază

 • 168. Bască ilie  |  18 iulie 2012 la 02:02

  Mr. Sk
  Nu există niciun argument juridic sau constituțional pentru a transforma rezultatul unui referendum nevalidat într-un motiv de demitere a președintelui și nici de repetare a referendumului.
  Ciumeții din parlament visează cai verzi pe pereții casei populimii.
  Și-apoi, cu useliștii nu merită nicicum să ne complicăm speranțele.
  Somn ușor!

  Apreciază

 • 169. Bască ilie  |  18 iulie 2012 la 21:50

  Saluttare!
  Asta-i liniște de oameni normali? 🙂

  Apreciază

 • 170. Cetatean  |  18 iulie 2012 la 22:32

  Salutare! 🙂

  Scriem, scriem, insa nu pe blog 🙂

  Apreciază

 • 171. Bască ilie  |  18 iulie 2012 la 22:36

  Salve!
  Nu-ți scapă nimic. 🙂

  Apreciază

 • 172. dictaturajustitiei  |  18 iulie 2012 la 22:38

  Bună !
  E mare liniște peste tot. Cred că fiecare butonează pe canalele tv. Eu sunt în fața calculatorului poentru că am o temă de terminat.
  Pe mine mă enervează Ponta. Un bou !

  Apreciază

 • 173. Cetatean  |  18 iulie 2012 la 23:15

  Mister B., as vrea eu sa nu imi scape…. 🙂 oare cate mi-au scapat fara sa imi dau seama?

  Apreciază

 • 174. Bască ilie  |  18 iulie 2012 la 23:35

  De bună seamă, este loc de mai rău. 🙂 .

  Apreciază

 • 175. Nora Damian  |  18 iulie 2012 la 23:35

  Seara bună, prieteni! Dezamăgire: Mos Cristoiu îl lăsă-n seara asta pe dottore să mintă-n voie! Cred că pur si simplu nu se poate pune cu avântul micului minciunescu 😉

  Apreciază

 • 176. Bască ilie  |  18 iulie 2012 la 23:38

  Cristoiu se simte musafir în deplasare și dă pe-afară de politețe.

  PS. Nora, mi-am revenit cu ora. 🙂

  Apreciază

 • 177. lastnightmusic  |  18 iulie 2012 la 23:45

  intradevar, ilie are dreptate: e loc de mai rau
  Parca vad si eu romanul care se va inghesui ca la panarama ca sa ii faca 51% lui voiculescu. Prostu sta acasa cind nu trebuie si se afla in treaba tot cind nu trebuie

  Apreciază

 • 178. skorpion  |  18 iulie 2012 la 23:45

  salut, fratilor,
  inteleg ca cristoiu a fost slugarnic?
  de ce s-a dus la pontalau acasa sau unde a fost?

  avem sau nu avem rfd?
  🙂

  Apreciază

 • 179. lastnightmusic  |  18 iulie 2012 la 23:47

  pai nu stii ca a fost la fel si cu Adrian Nastase …

  Apreciază

 • 180. Bască ilie  |  18 iulie 2012 la 23:50

  Ăsta, da, optimism! Vine grădinarul Sk la spartul târgului de noapte și se așteaptă să nu mai avem referendum. 🙂

  Apreciază

 • 181. lastnightmusic  |  18 iulie 2012 la 23:52

  banciu… : aia 18 raniti la accidentul de tramvai de dimineata vor vota la ref contra lui TB . De ce ? Pai Basescu e de vina pt accident !

  Apreciază

 • 182. Cetatean  |  18 iulie 2012 la 23:54

  din fericire pentru mine, nu m-am uitat la Ponta, ca spargeam ecranul. Noroc ca am avut de scris. Cand ii vad mutra lui Ponta, vad copilul pe care Nina nu a mai apucat sa i-l dea lui Iliescu.

  Apreciază

 • 183. lastnightmusic  |  18 iulie 2012 la 23:55

  Daca il baga pe Patriciu la 20 ani. asta e in stare sa bage si Puscaria in faliment 🙂

  Apreciază

 • 184. Bască ilie  |  18 iulie 2012 la 23:58

  Lnm
  Adică va fi același rezultat ca la Năstase? 🙂

  Apreciază

 • 185. Bască ilie  |  19 iulie 2012 la 00:04

  Groaznic de iritant să-l auzi pe Ponta cât de hotărât este el să nu mai coabiteze cu Băsescu și să facă mofturi la un referendum nevalidat. Tare îmi doresc ca useliștii să piardă alegerile parlamentare și să-l văd pe Ponta cu cine mai coabitează în afară de mă-sa.

  Apreciază

 • 186. Cetatean  |  19 iulie 2012 la 00:07

  cu tata socru va coabita 😉

  Apreciază

 • 187. Bască ilie  |  19 iulie 2012 la 00:11

  Aia-i coiabitare. 🙂

  Apreciază

 • 188. lastnightmusic  |  19 iulie 2012 la 00:12

  Nenorocirea romaneasca
  Der Spiegel: Clici romanesti in lupta pentru putere
  Acum ne pun pe toti la un loc, ca le e mai simplu.

  Apreciază

 • 189. Cetatean  |  19 iulie 2012 la 00:14

  hehe, nu am indraznit sa spun, insa m-am gandit la cooabitarea familiala 🙂

  Apreciază

 • 190. Bască ilie  |  19 iulie 2012 la 00:16

  Așa ne trebuie!
  Ne-au împărțit nemțește.

  Apreciază

 • 191. lastnightmusic  |  19 iulie 2012 la 00:17

  aia e coi incidenta 🙂

  Apreciază

 • 192. Cetatean  |  19 iulie 2012 la 00:21

  🙂 ce coincidenta cointeresta 🙂

  As mai sta pe blog, insa deja sunt rupt de oboseala. Ne citim maine 🙂

  Noapte buna! Sa auzim de sesizari cointeresate la CCR!

  Apreciază

 • 193. lastnightmusic  |  19 iulie 2012 la 00:22

  civilizat e sa spui testiculenta nu coincidenta pt ca nea ilie (sarbu) e senator

  Apreciază

 • 194. Bască ilie  |  19 iulie 2012 la 00:35

  Ai crezut că eu nu-s senator, de l-ai băgat pe Sârbu în paranteze de departajare?

  Apreciază

 • 195. lastnightmusic  |  19 iulie 2012 la 00:40

  daca erai senator erai un pic mai agramat iar simtul umorului se oprea la Elena Udrea. iar aici e vorba de … in luptele de la Baicoi, nea Sarbu si-a pierdut un..

  Apreciază

 • 196. Bască ilie  |  19 iulie 2012 la 00:42

  Noapte bună, Cetățene!
  PS. Panicații useliști se tem de nevalidare, fiindcă CCR emite hotărârea de confirmare a rezultatului înainte de orice vise parlamentare și este general obligatorie ca o decizie. Prevede și întoarcerea suspendatului la Cotroceni.

  Apreciază

 • 197. lastnightmusic  |  19 iulie 2012 la 00:44

  De aia au dublat numarul sectiilor de vot in diaspora…. chiar daca voteaza pt TB , sa voteze, dar sa se valideze…. ca in rest se descurca ei…

  Apreciază

 • 198. Nora Damian  |  19 iulie 2012 la 00:47

  …pentru insomniaci 🙂

  Apreciază

 • 199. Bască ilie  |  19 iulie 2012 la 00:49

  Somn ușor, Nora! 🙂

  Apreciază

 • 200. Bască ilie  |  19 iulie 2012 la 00:57

  Îmi imaginez secțiile din diaspora aglomerate chiar și fără coadă de votanți. Un rezultat fără atingerea pragului de prezență și cu diferență sau raport foarte mare între DA și NU nu le rezolvă useliștilor nimic favorabil; nu va fi de tolerat în afară niciun abuz de interpretare românească a rezultatului, după capul useliștilor.

  Apreciază

 • 201. skorpion  |  19 iulie 2012 la 00:58

  Ai crezut că eu nu-s senator, de l-ai băgat pe Sârbu în paranteze de departajare?
  (mister ilie)

  hai, ca m-a distrat asta
  🙂

  Apreciază

 • 202. Nora Damian  |  19 iulie 2012 la 00:59

  Somn usor, dragilor 🙂

  Apreciază

 • 203. Bască ilie  |  19 iulie 2012 la 01:05

  Mă retrag și eu la garaj.
  Somn ușor și nu uitați să visați! 🙂

  Apreciază

 • 204. skorpion  |  19 iulie 2012 la 01:09

  colosala schimbarea de atitudine la Cristian Diaconescu.
  nu l-am crezut atit de combativ,
  incredibil

  Apreciază

 • 205. skorpion  |  19 iulie 2012 la 01:10

  inteleg ca toata lumea se retrage, parcheaza la garaj,
  ok,
  ma execut si eu
  🙂

  noapte buna!

  Apreciază

 • 206. snapshot  |  19 iulie 2012 la 13:31

  de unde-i vin ideile ganditorului:

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.628 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.628 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: