Vedere de pe pod. De pe podul de mucava.

11 decembrie 2012 at 12:36 62 comentarii

Ce s-a-ntâmplat după lovitura din mai a useleului dată statului? Mi-e jenă să recunosc cât de creduli am putut fi  sărind cavalereşte în apărarea unui pedele preluat, după căderea guvernului Ungureanu, de domnul Blaga. Pentru Monica Macovei, Cristi Preda, Funeriu, Boagiu şi- ulterior dl. Papahagi, însă merita! Personalităţi care au încercat din răsputeri să schimbe-n bine politica şi ţara-n ultimii ani, dar  cu o susţinere mult prea redusă. Atragerea-n alianţă a unor mici formaţiuni promiţătoare, un motiv în plus să ne oferim sprijinul. În ciuda unor nepotriviri vizibile de la bun început, între aliaţi, susţinându-l peste vară pe preşedintele suspendat ne găseam pe o poziţie comună. Iar preşedintele  se dovedi a le fi şi de astă dată, locomotivă cu toată situaţia ingrată-n care se afla. ARD părea să devină cu fiecare zi de minciuni ale guvernului ponta, un cui în talpa USL. Mai ales că organismele europene n-au asistat, pasive, la atacurile  asupra statului  iar instituţiile statului au manifestat o rezistenţă admirabilă. Era limpede, totuşi, că segmentul -real- al votanţilor antibăsescieni, în jur de patru milioane, constant la locale ca şi la referendumul de demitere a preşedintelui, n-avea cum să se modifice semnificativ până-n decembrie. De aceea ţinta, pentru alianţă, ar fi trebuit să fie în zona electoratului care aştepta o atitudine anti-corupţie fără echivoc.
*
Din acest punct, mai precis de la momentul eludării rostului comisiei Macovei (acceptând acest compromis, MRU s-a dovedit un coechipier de rang inferior) rolul jucat de dl. Blaga începe să producă efectele care au condus  la pierderea câtorva procente  cel puţin de votanţi pentru alianţă, în 9 decembrie. Procente cruciale. Cu veteranii pedelişti proţăpiţi în prim plan, în vreme ce noii aredişti – precum Biriş, Crăciun şi alţii, lipsiţi de suport, ofensiva aredistă avea deja datele unui bluf. Aşteptată din partea Alianţei, schimbarea clasei politice  s-a dovedit o glumă proastă. Din capul locului, ARD a arătat că lupta cu corupţia e de faţadă, făcând din Macovei şi din integritate, un inamic! exact ca şi useleul. Doar să mârâie contra preşedintelui care-i pune-n umbră mai lipsea şi au făcut-o şi pe asta. Şi parcă nu era destul, după declaraţiile- dunăre, de iubire  a unor patrioţi, la o săptămână de la măreaţa zi a unirii, pe  unii i-am zărit pe post de acuzatori dezicându-se de popor. „Un popor de care ar trebui să ne fie ruşine, o adunătură de zdrenţăroşi, de păduchioşi, de hoţi,” etc. În cele 60 de procente de electorat care a refuzat să voteze sunt tot felul de oameni. Sunt şi indolenţi, sigur- şi ignoranţi. Şi chiar păduchioşi! Dar sunt mulţi şi din aceia care n-au mai suportat să dea girul unora pe care nu-i socotesc cu nimic diferiţi de biotopul uselist. Iar aceştia din urmă reprezintă exact acele câteva procente cruciale, milionul de voturi  pierdut în şapte luni pe mâna lui Blaga. Însfârşit, cum să ai pretenţia de la niste oameni obisnuiţi să fie mai strategi si mai clarvăzători, mai ofensivi, decât capii aredisti?

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , .

Cod galben cu dungi maro Klanul din fortăreaţa poporului

62 comentarii Add your own

 • 1. dora  |  11 decembrie 2012 la 18:18

  Salut gradina fermecata!

  @Maria,ti-am receptionat mesajul si am inteles preocuparile tale literare,ca de altfel si pana acum.Il stiam pe Iulian Craciun si mi-a confirmat inca odata verticalitatea sa umana si determinarea de a se lupta fie si cu „Goliat”.Sunt sigura ca era constient de batalia cu o masinarie politica infernala si n-a abandonat.Este de datoria noastra sa-l sustinem,nu sa-l consolam ca,nu cred ca i-ar face placere.Important este sa nu capituleze,sa fie constient de valoarea sa in fata nemernicului de securist care nu valoreaza nici cat o ceapa degerata.

  ps.cand ai timp de palavrageala,contacteaza-ma,reactionez in masura disponibilitatii mele de sanatate.

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  11 decembrie 2012 la 18:36

  Seara bună, prieteni!

  asta e chiar din cale afară 😦 :

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/vasile-blaga-a-iesit-senator-cu-voturile-pd-l-cluj-1015443.html

  Apreciază

 • 3. Maria  |  11 decembrie 2012 la 19:01

  Bună seara,
  Nora, e greu de înţeles algoritmul distribuirii. 😦 Acum înţeleg asigurările de ieri ale lui Videanu, cu privire la siguranţa unui mandat pentru Blaga. Sau altfel contabilizat: un mandat pentru Blaga, cu preţul a două mandate pentru USL Cluj. Cam aşa se înţelege.

  Apreciază

 • 4. dora  |  11 decembrie 2012 la 19:02

  nora,te salut cu drag!

  S-ar putea sa ne contrazicem in anumite puncte-neesentiale-dar urmam aceiasi directie.

  Sa adoptam o atitudine lucida si responsabila in materie de analiza politica si de optiune.Corecta afirmatia ta in legatura cu prestatia PDL,mai precis a conducerii partidului.Sa nu uitam insa decapitarea din iarna a conducerii acestui partid ,condus de Bocut,cand toate belelele au fost aruncate in spinarea unui politician integru ,cu limitele sale(printre care toleranta fata de presiunile baronilor locali si lipsa abilitatii de comunicare si persuasiune a electoratului).Sa nu uitam ca acet om muncea peste orele normale de program(obicei pe care-l stiu si pe vremea cand era primar al Clujului) si era preocupat de a gasi solutii la situatia inedita cauzata de criza economica.

  El a fost omul potrivit la locul potrivit si a avut puterea sa-si asume consecintele prin demisia intregului guvern.A lasat locul unui tanar,la fel de inzestrat-MRU- care s-a confruntat cu aceleasi dificultati si n-a rezistat in fata presiunilor sociale si politice,dintre care cea a baronilor locali(de toate culorile) a fost decisiva.

  In concluzie,criza ne-a bulversat,ne-a scindat in doua Romanii,(cu aspiratii mai mult sau mai putin realiste)ne-a facut sa intelegem ca puterea banului e suverana si nimic altceva nu conteaza.

  In acest context ,s-a desfasurat scrutinul electoral recent.Nu avem dreptul sa indreptam degetul incriminator spre PDL,singura formatiune(cu bune si rele) care a facut fata situatiei.Din punctul meu de vedere am gresit enorm,demonizand formatiunea si atacand constant pe unii lideri,considerandu-i ZEI si alaturandu-ne corului demolator al mediei pesediste.Ce am realizat in final?Au fost atacati furibund si personaje care s-au asociat unei constructii de Dreapta numita ARD.Exclud un Blaga-dovedit penibil -(si acest lucru il spun dupa multa vreme de reflectie si apararea a sa),asta insa nu ma impiedica sa apar vlastarele sanatoase din partidul PDL au asigurat structurile si logistica in aceasta ultima campanie.

  Am si alte observatii de facut,un singur lucru vreau sa subliniezNu e ceeace credem noi ca e corect(?) si conteaza in alegeri,,ca nu avem un electorat elitist si ca,trebuie sa ne adaptam situatiei,sa ne apropiem de masa care intelege mai greu si sa avem rabdare.

  In final,ARD-Cluj a obtinut cel mai bun rezultat national si asta se datoreaza hulitului Bocut si noua care l-am sustinut.

  Apreciază

 • 5. dora  |  11 decembrie 2012 la 19:07

  Stirea pe care mi-o dai,Maria,ma deceptioneaza profund.Deci asta-i blatul de care am tot auzit.Numai am cuvinte.

  Apreciază

 • 6. Maria  |  11 decembrie 2012 la 19:07

  Dora, mă bucur că eşti de partea luptei noastre împotriva tendinţelor varanice de a desfiinţa o instituţie extraordinară. Chiar te rog să ne susţii cauza în toate locurile pe unde mai scrii. Acolo lucrează nişte oameni cu totul deosebiţi care se confruntă zi de zi cu urmele unui trecut sinistru.
  În privinţa timpului pentru pălăvrăgeală, mă tem că nu e de partea mea. Câteva motive le-am expus în direct în jurnalul de la digi tv. Mai lămuritoare explicaţii decât acolo nu pot da. Apoi mai este şi cealaltă urgenţă: am o carte de editat.
  Dar pot fi găsită oricând aici, în Grădină, alături de temele actualităţii.

  Apreciază

 • 7. dora  |  11 decembrie 2012 la 19:11

  Dupa ce l-am auzit pe Dragnea,spunand ca Blaga e un politician cooperant,nu ma mir de nimic.

  Apreciază

 • 8. dora  |  11 decembrie 2012 la 19:14

  Maria,te rog sa fii convinsa ca sunt si voi ramane intotdeauna de partea adevarului si dreptatii.

  Apreciază

 • 9. Daniel Francesco  |  11 decembrie 2012 la 19:19

  Buna seara!

  Liviu Dragnea l-a vrut pe Blaga in Parlament si a reusit:

  „Îmi doresc ca Vasile Blaga să intre în Parlament. Opinia mea personală e că Vasile Blaga e un om cu care poţi comunica. Vasile Blaga ar putea fi omul cu care putem comunica serios ca preşedinte al PDL. Pe noi ne interesează atât să avem o coabitare şi o colaborare instituţională corectă cu Traian Băsescu, iar pe de altă parte să încercăm noi să construim o relaţie putere-opoziţie normală, modernă, firească. Opinia mea personală e că Vasile Blaga ar putea fi omul cu care putem comunica serios ca preşedinte al PDL”.

  http://www.antena3.ro/politica/dragnea-imi-doresc-ca-blaga-sa-intre-in-parlament-seful-pdl-e-omul-cu-care-putem-comunica-serios-195520.html

  Imi pare rau de Adrian Papahagi, Sulfina Barbu, Daniel Buda, Theodor Baconski.

  Ii avem in schimb pe Ion Stan, Felix – Dan Voiculescu, Dan Sova etc

  Apreciază

 • 10. Daniel Francesco  |  11 decembrie 2012 la 19:30

  I-am uitat (pana sa pun etc) pe pe „gloriosii” Monica Iacob-Ridzi, Relu Fenechiu, Ecaterina Andronescu etc

  Apreciază

 • 11. ovidiu  |  11 decembrie 2012 la 20:08

  Bună seara tuturor,
  Dacă e adevărat și pare să fie, priviți cine e blatistul anului:
  http://prisacariu.kamikazeonline.ro/2012/12/11/o-fi-renuntat-maidanezul-blaga-la-certificatul-de-revolutionar-obtinut-ilegal/

  Apreciază

 • 12. Almanahele Goagal  |  11 decembrie 2012 la 20:44

  Servus Nora,

  Cum stii, de obicei nu comentez pt ca abia o fac la mine pe blog, dar cred ca situatia ma obliga s-o fac. Fara dubiu, Blaga este blatist si colaborationist. Am spus-o imediat dupa locale, dar nimeni nu m-a sustinut. Nu-i bai… N-o mai sustin pe Elena Udrea si nici pe altcineva din PDL, atat din cauza blatului de la locale, cat si a celui recent. Nu ma supara ca si-au negociat locuri in Marea Adunare Nationala, ci ca au facut-o in mod marsav, in detrimentul nostru, al tuturor. Blaga e vinovat, fara discutie, dar MRU a facut ceva? In afara de perpetuarea „relansarii dreptei”? Dar Neamtu? Cand l-am auzit cum isi felicita adversarii politici in loc sa urle despre frauda masiva, greata mi s-a facut. Oare Macovei-amazoana l-a auzit? I-o fi placut? Ma refer la ce a auzit, nu la altele… Toti din fosta ARD sunt vinovati de bagatelizarea si relativizarea unei constructii de dreapta ce nici nu incepuse. Mai au cel putin o vina… Aceea de a fi dat tara pe mana unor sifilitici de cea mai joasa speta, vina de a fi contribuit mercantil la desfiintarea statului de drept, la distrugerea valorilor romanesti si as mai zice… Suntem un popor furat, inselat si mintit ordinar, dar unii nu uita sa spuna ca romanii sunt prosti. Romanii nu sunt atat de prosti pe cat sunt de ticalosi uslasii si complicii lor din „opozitie”. Nimeni nu a inteles (din pacate nici PDL n-a vrut sa faca vreun pas in directia asta) ca romanii sunt, intai de toate DEZINFORMATI. Asadar, romanii dezinformati au ales prost. Cine a permis sa existe tele-vizuini care in afara, in lumea civilizata ar fi fost demult inchise? Si PDL. Cine a informat corect si eficient populatia de la sate? A acceptat cineva ce spuneam pana mi s-a urat, ca drepta inseamna apostolat si munca de teren si nu functii si locuri in parlament? Acum vedem rezultatele. Daca PDL ar fi aplicat o parte din cele pe care eu le-am spus (nu de la mine, ci m-am facut ecoul lui Petre Tutea si ai altor martiri romani), acum alta era situatia. Nu au stiut? Cum sa nu stie?! Si atunci? In loc sa devina un partid de dreapta, PDL a devenit prin prezenta lui Blaga – de centru-stanga, adica nici cal, nici magar. Acum, PDL a incetat sa mai insemne ceva. Ce mai ramasese a fost compromis de constructii heirupiste si nu mereu oneste. Ce va mai reprezenta peste 8 ani (daca nu cumva 12) FC sau NR? Nimic absolut. PDL? Doar nimic.

  Apreciază

 • 13. skorpion  |  11 decembrie 2012 la 21:07

  cine a spus asta?

  “Un popor de care ar trebui să ne fie ruşine, o adunătură de zdrenţăroşi, de păduchioşi, de hoţi, etc”

  Apreciază

 • 14. dora  |  11 decembrie 2012 la 21:14

  Imi trebuie o pauza ca sa meditez si sa-mi revin.Scuzati-ma!

  Apreciază

 • 15. skorpion  |  11 decembrie 2012 la 21:17

  PDL(Blaga)_9/decembrie – PDL(Boc)_20/iunie = MINUS 900.000 voturi!

  nu stiu ce mai asteapta Blaga,
  Boc, Udrea + altii si-au dat demisia dupa alegerile locale, acum la parlamentare este linisteeeeeeeeeeeeeeee!

  Apreciază

 • 16. skorpion  |  11 decembrie 2012 la 21:23

  mai este ceva:

  totusi unii foarte suparati azi nu inteleg ca:

  PDL-ul lui Boc (cel care a facut reforma dura in Ro, a reusit, Boc laudat ca premier f. bun de catre UE)

  nu este acelasi cu PDL-ul lui Blaga din ziua de azi…

  7 luni distanta,
  1.000.000 de voturi distanta….

  si inca mai astept explicatiile legate de tradarea lui frunzaverde & co!!! dar cine sa mi le dea!!!

  parerea mea:
  nu cred ca PDL va supravietui ca partid acestui ultim cutremur politic.
  va aparea ceva nou cu oameni ca MM, Emil Boc, Papahagi, Sever Voinescu, Cristian Preda, poate si MRU, Paleologu..

  si ce ziceti…… intr-o buna zi:
  Papahagi – presedinte al Ro
  Cristian Preda – premier (aici l-as baga si pe TB macar pentru 1 an, sa se joace de-a premierul, ca multi ar avea ce invata)

  🙂
  😛

  Apreciază

 • 17. noradamian  |  11 decembrie 2012 la 22:21

  Seara bună 🙂 Dora, răspunsul meu se potriveşte cu a lui Skorpion. PDL-ul sub Emil Boc încă era partid. De când l-a luat Blaga e doar un grup de politruci veterani plus câţiva oameni de calitate care nu-şi mai găsesc locul acolo.

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  11 decembrie 2012 la 22:31

  Daniel Francesco, da, bosul Dragnea a ajuns maestrul principal al malversaţiunilor politice. Pe lângă sleahta aia de netrebnici, avea nevoie si de omul opoziţiei, la ordine, adică de pedelistul blaga, conform planului.

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  11 decembrie 2012 la 22:33

  skorpion, 13, extras din zicerile unei doamne, pe fb, de care am mai pomenit zilele trecute pe aici. Rămâne să deduci. Ce-i trist e că asta a căzut bine la mulţi.

  Apreciază

 • 20. skorpion  |  11 decembrie 2012 la 22:35

  Ar fi pacat ca Papahagi sa renunte la politica, asa cum rezulta pe FB…. o infringere nu trebuie sa-l opreasca!

  Apreciază

 • 21. noradamian  |  11 decembrie 2012 la 22:37

  Ovidiu, stiam de diploma falsă de revoluţionar a vamesului. S-a mai discutat de asta în anii trecuţi si probabil de aceea a venit cu zvonul ccă ar fi donat terenul. După aia nimeni nu s-a mai interesat cum stau lucrurile. Ar putea-o face acum 🙄

  Apreciază

 • 22. noradamian  |  11 decembrie 2012 la 22:51

  Almanahe Gogăl, corect ce spui! luând-o pe traseul ăsta mocirlos, pedeleul a ajuns acuma, sub înţeleapta conducere a buldogului, la o limită inacceptabilă.Sper că asta va genera o coagulare a forţelor cu adevărat reformiste. Mă-ndoiesc, însă, că liderul unei formaţiuni de dreapta renăscute din cenuşă ca pasărea Phoenix, va fi MRU – nu găsesc că s-ar fi ridicat la înălţimea speranţelor investite-n el de o parte a electoratului

  Apreciază

 • 23. noradamian  |  11 decembrie 2012 la 22:54

  Skorpion, şi mie mi-ar părea rău, dar nu stiu dacă va mai avea inima să se arunce-ntr-o bătălie cu atât de puţine şanse de reusită.

  Apreciază

 • 24. Almanahele Goagal  |  11 decembrie 2012 la 23:01

  Nu, Nora, MRU e terminat. A avut sansa si a ratat-o. Merg pe mana prietenului (de facebook) Papahagi. Daca va avea echipa consitenta, daca va intelege ca trebuie sa realizeze o constructie de la zero, atunci dreapta se poate naste. Dreapta, nu „centru-dreapta”.

  Apreciază

 • 25. Almanahele Goagal  |  11 decembrie 2012 la 23:02

  *consistenta

  Apreciază

 • 26. skorpion  |  11 decembrie 2012 la 23:11

  Papahagi sa se uite putin la unul …..Traian Basescu si sa nu-si linga ranile, ci sa se apuce de o noua constructie politica!!!!
  Daca vrei, poti (reclama la Adidas)
  Cred ca TB insumeaza batalia politica a vreo 1000 de politicieni la un loc si inca mai traieste
  🙂

  Apreciază

 • 27. skorpion  |  11 decembrie 2012 la 23:16

  nora,
  cioc, cioc, cioc, cioc – 4 ori
  🙂

  Apreciază

 • 28. noradamian  |  11 decembrie 2012 la 23:18

  Almanahe, mă bucur c-ai spus-o direct! MRU nu mai convinge. Nu numai din cauza lipsei de strategie si de vlagă politică demonstrate în campanie, ci si din niste pricini care-l apropie de conduita lui Blaga. Se plânge de sabotajul lui Blaga uitând că amândoi au sabotat-o pe Macovei. Am mai amintit asta si cred că stiu destui despre ce fapte de vitejie e vorba.

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  11 decembrie 2012 la 23:19

  skorpion, am dat o raită pe FB, să văd ce zice Papahagi 🙂 Cine stie, poate va continua. El convinge 🙂

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  11 decembrie 2012 la 23:23

  Skorpion, multzam! 🙂

  Apreciază

 • 31. skorpion  |  11 decembrie 2012 la 23:26

  multam pentru ce, nora?

  Apreciază

 • 32. noradamian  |  11 decembrie 2012 la 23:26

  No, pentru 1, 2, 3, 4 lămuriri. Am ajuns la 3… 🙂

  Apreciază

 • 33. skorpion  |  11 decembrie 2012 la 23:36

  ti-am trimis niste mesaje pe email
  🙂
  noapte buna!

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  11 decembrie 2012 la 23:39

  Mă duc si acolo, somn usor 🙂

  Apreciază

 • 35. skorpion  |  12 decembrie 2012 la 09:55

  Rezultatul de aproximativ 60% trecut de Biroul Electoral Central în contul USL este fără doar și poate succesul televiziunii ca armă politică. Un proiect cu dublu impact de învingător: politic și financiar. Au mai existat și alte televiziuni, mai mici sau mai mari, mai noi sau mai vechi, cu jurnaliști interesați sau pur și simplu înregimentați, dar rolul lor a fost minor în această ecuație, insignifiant în comparație cu suflul Antenelor.

  Discursurile PSD, PNL, PC, toate manevrele subterane și înțelegerile pragmatice ale liderilor acestor partide de la centru și din teritoriu nu valorau nici cât o ceapă degerată dacă ele nu erau potențate, ambalate ingenios și vândute impecabil prin ecranul televizorului. Nu-mi imaginez ca Victor Ponta și cu atât mai puțin Crin Antonescu să recunoască vreodată importanța Antenei 3 în victoria USL. Ar fi, logic, un semn de slăbiciune, o dovadă rușinoasă că, deși ești mare (PSD, PNL), de fapt ești mult prea mic.

  (reporter virtual)

  articol integral:
  http://www.reportervirtual.ro/2012/12/antena-3-a-castigat-alegerile-voiculescu-si-basescu-conduc-romania-dar-cum.html

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  12 decembrie 2012 la 11:18

  Ziua bună 🙂 skorpion, e o realitate care, sper, să nu ne-nvingă definitiv 🙄

  Apreciază

 • 37. Maria  |  12 decembrie 2012 la 18:31

  Bună seara

  Ce piesă frumoasă la 34, Nora…
  Cred că am nevoie de o vacanţă…

  Apreciază

 • 38. noradamian  |  12 decembrie 2012 la 18:47

  Seara bună 🙂 Maria, da, e o piesă superbă. 🙂
  Iar vacanţa e pe aproape… 🙂

  Apreciază

 • 39. noradamian  |  12 decembrie 2012 la 18:49

  Un comentariu de apreciat:

  „Mihai Politeanu
  Dragilor, in timpul Comisiei de etica, imediat dupa si in timpul campaniei mi s-a explicat direct sau prin decizii ca or fi ai nostri corupti, incompatibili, da’ sunt si nostri. Si, prin urmare, trebuie votati oricum. Acelasi lucru l-au facut simpatizantii USL. S-a intamplat sa fie mai multi de data asta, logica si calitatea judecatii au fost aceleasi.
  N-am indemnat pe nimeni sa nu
  se duca la vot si nici nu am zis ca nu ma duc la vot. Nu am facut isterii si nu am jignit pe nimeni. Am pastrat judecata pe baza criteriilor din Comisia de etica si, pentru ca in colegiul meu mi s-au propus doua traseiste politice care au participat la lovitura de stat din vara, am ales sa nu ma duc la vot.
  Am ales sa pastrez consecventa in evaluarea candidatilor, indiferent de partid. Asta imi da dreptul sa ma isterizez cand vad penali in Parlament.
  Si apropos, vedeti ca au intrat in Parlament niste trimisi in judecata/urmariti penal/incompatibili de la ARD. Eu nu ii mai nominalizez. Atunci cand am incercat am fost jignit. Toate bune.”

  Apreciază

 • 40. Maria  |  12 decembrie 2012 la 20:19

  Nora, 38, doar gândul acesta îmi mai dă puterea să rezist… 🙂

  Apreciază

 • 41. noradamian  |  12 decembrie 2012 la 20:22

  Maria, da 🙂 uite o piesă minunată (Jan Garbarek a concertat si la Sibiu, cu câţiva ani în urmă)

  Apreciază

 • 42. noradamian  |  12 decembrie 2012 la 20:56

  Încep s-apară şi analizele serioase(nepărtinitoare) care ar trebui să dea dureri de cap ARD. Da’ mă-ndoiesc că are asa ceva.

  http://inliniedreapta.net/cateva-motive-pentru-infrangerea-dreptei/

  Apreciază

 • 43. Daniel Francesco  |  12 decembrie 2012 la 21:52

  Buna seara!
  Nora, multumim pentru aprecierile la adresa articolului colegului George Daniel.
  Ne straduim sa disecam subiectul cu gandul la viitor

  Apreciază

 • 44. Maria  |  12 decembrie 2012 la 21:55

  Nora, 41, minunat 🙂 Mi s-a făcut un dor…
  Mi-am adus aminte de formaţia lui Peter Herbolzheimer, care a concertat, de asemenea, în 2007 la Sibiu. Vocea e a Ancăi Parghel. Ştiu că l-am mai postat, dar parcă de fiecare dată îi sporeşte farmecul. 🙂 Şi, în plus, mi-e tare dor…

  Apreciază

 • 45. Maria  |  12 decembrie 2012 la 21:59

  Scuze. Vocea e a Jacquelinei Bensch, soţia lui Peter Herbolzheimer.

  Apreciază

 • 46. noradamian  |  12 decembrie 2012 la 23:46

  Daniel Francesco, salut,! Vă susţinem 🙂

  Apreciază

 • 47. noradamian  |  12 decembrie 2012 la 23:48

  Maria, multzam! E la fel de încântător, să-l tot vezi 🙂 l-am distribuit pe pagina grădinii 🙂

  Apreciază

 • 48. noradamian  |  12 decembrie 2012 la 23:49

  Si piesa asta a mai fost:

  Apreciază

 • 49. noradamian  |  12 decembrie 2012 la 23:51

  Fondul muzical al promo-ului lui Banciu:

  Apreciază

 • 50. Maria  |  13 decembrie 2012 la 00:11

  Nora, cu multă bucurie 🙂 Să fie o audiţie plăcută. 🙂

  Îmi amintesc de piesele lui Django Reinhardt. Cred că nu cu mult timp în urmă au mai poposit aici.

  Apreciază

 • 51. noradamian  |  13 decembrie 2012 la 00:44

  Maria, muzica lui Django mă binedispune, e plăcută si energizantă.
  Da’ nu-nţeleg de ce apar nunai linkurile 🙄

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  13 decembrie 2012 la 00:44

  Somn usor 🙂

  Apreciază

 • 53. Maria  |  13 decembrie 2012 la 01:07

  Nora, 52, Cesaria Evora ne-a lipsit din Grădină. 🙂 Încerc şi eu să lipesc link-ul, poate reuşesc. Uneori, url-urile de pe youtube au nişte extensii pe care wordpress-ul nu le recunoaşte. Mi s-a mai întâmplat şi mie.

  Apreciază

 • 54. Maria  |  13 decembrie 2012 la 01:10

  Ok, mr. wordpress, să încercăm altfel:

  Apreciază

 • 55. Maria  |  13 decembrie 2012 la 01:11

  Yes! Nora, ,,s”-ul de la https era baiul. 🙂 Trebuie şters.

  Apreciază

 • 56. Maria  |  13 decembrie 2012 la 01:12

  Noapte bună 🙂

  Apreciază

 • 57. noradamian  |  13 decembrie 2012 la 02:02

  Multzam Maria! N-as fi bănuit 🙂 Somn usor!

  Apreciază

 • 58. Maria  |  13 decembrie 2012 la 14:39

  Bună ziua 🙂

  Nora, să tot vii acasă pe asemenea muzică. 🙂

  Apreciază

 • 59. Maria  |  13 decembrie 2012 la 14:41

  De fapt, ziua s-a desfăşurat până acum doar în workaholic mood. 🙂 Şi va fi la fel, în continuare, până la orele mici din noapte.

  Apreciază

 • 60. noradamian  |  13 decembrie 2012 la 15:54

  Ziua bună 🙂 Maria 🙂

  Take care… 🙂

  Apreciază

 • 61. Maria  |  13 decembrie 2012 la 15:59

  Ok, Nora… 🙂

  Apreciază

 • 62. noradamian  |  13 decembrie 2012 la 18:13

  postare nouă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.628 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.628 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: