Fructele amare ale trădării

18 februarie 2013 at 15:05 48 comentarii

De afară se aud tot mai tare vocile celor care o vor pe Monica Macovei la şefia PDL, dar şi bruiajul vocilor antenei care-l vor pe Blaga. Alţii, până mai ieri lătrăi în spume ai buldogului, se-ntrec să  pună virgule printre vocile dreptei.  Iar Traian Băsescu o consideră aptă pe Udrea. Momentul decisiv pentru destinul partidului bate la uşă. Dar, indiferent ce doresc cei de afară, viitorul lui va fi decis de cei dinăuntru. Crede cineva că-n acest partid coşcovit e dorită Macovei la conducere?  Păi nici Udrea nu pare să se mai bucure de mare trecere! Ca o frunză-verde-n vântul trădării, spiritul buldogului bântuie pe unde nu te aştepţi! Prin sud, zice-se, mişună şacalii. Iar vulpile politice tocmai au ieşit din rolul de căprioare. Aplauze! Oligarhia salvează România! Dacă bănuiam că distinsa doamnă Turcan îşi va declara preferinţa pentru buldogul fără dinţi, fără curajul de a duce bătălii electorale şi, mai ales, fără priză la electorat, nu m-aş mai fi obosit în decembrie să merg la secţia de votare! Delicata Raluca şi-a-ncheiat cariera: încă un pufuleţ care preferă dulăii năpârliţi!

Dat la o parte de o perspectivă dezolantă, optimismul meu are un moment de gol: în acest context Monica Macovei şi cei care se luptă de cel puţin doi ani de zile să moralizeze-reformeze mediul pedelist au ajuns la finish. Probabil la sfârşitul lui martie, lucrurile se vor aşeza, nu cum ar dori electoratul, ci patronatul de partid. Eventuala plecare a Monicăi Macovei, poate şi a celorlalţi, în aceste condiţii, nu e nicidecum o problemă de oportunism şi nici de traseism ca la majoritatea politicienilor din soiul varani, buldogi, şacali, vulpi, pentru care partidul e locul de învârteli şi adăpostul de justiţie. Şi n-ar fi deloc rău dacă spiritul buldogului n-ar fi compromis unitatea dreptei şi prin alte părţi care au pus umărul la trădare.

Câtă încredere pot avea reformiştii şi-n primul rând, Monica Macovei în forţa civică a partidului  lui MRU? Ce au avut în cap cei din stafful lui când au pornit, prin toamnă, o campanie a la Ivan pesedistul, anti-Macovei? Să fi fost în necunoştinţă de cauză fostul şef de servicii de informaţii, de manevrele astea? Abia când au văzut cât de susţinută e pe toate fronturile au făcut ciocu’ mic! …Le-o fi fost de folos? Se mai poate repara o asemenea nerozie? Cu tot parcursul lui păgubitor din vremea constituirii, partidul d-lui Neamţu cel puţin n-a trădat-o! S-ar putea trece peste toate? Chiar şi peste săgeţile otrăvite ieşite din aceleaşi surse insalubre pentru a bloca o asemenea nenorocire? Acum grupuri de pe Facebook cer forţelor dreptei, unitate. Înduioşător! Par nişte copii care le cer părinţilor despărţiţi să refacă familia.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , , , , , .

Raţiuni politice dincolo de bârfe Totul sau nimic?

48 comentarii Add your own

 • 1. fini  |  18 februarie 2013 la 19:36

  Monica Macovei ar fi marea şansă a dreptei de a renaşte din propria-i cenuşă. Dar „dreapta” se pare că e hotărâtă să-şi dea cu „stânga” în moalele capului. Stafful anti-Macovei ? Ce frumos a spus Vladimir Tismăneanu „Monica Macovei este numele a tot ceea ce acesti indivizi iubesc sa urasca. ”

  „Timp in care mercenarii lui Felix, lichelele si lacheii, continua sa profereze infamiile in care sunt experti impotriva unei fiinte de o admirabila verticalitate morala. Monica Macovei este numele a tot ceea ce acesti indivizi iubesc sa urasca. Este opusul lui Homo Praevaricatus. Spre a relua o faimoasa formula a lui Havel, ea traieste in adevar. Nu se inclina dupa cum bate vantul.

  Spune-mi cine te detesta ca sa-ti spun cine esti. In Romania zilelor noastre, acesta pare sa fie criteriul dupa care merita sa ne ghidam atunci cand evaluam performantele personalitatilor publice. Pe Monica Macovei o detesta canaliile, mafiotii, gangsterii, poltronii, plagiatorii, demagogii iresponsabili, negationistii Holocaustului, paleo si neo-comunistii, fostii securisti, mamelucii amorali, hotii, borfasii si si escrocii.”

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  18 februarie 2013 la 19:59

  Seara bună! Fini, excelentă intervenţie! Cu asta, Tismăneanu a concentrat în câteva cuvinte esenţa duşmăniei faţă de Monica Macovei, calitatea mizerabilă a celor obsedaţi s-o scoată în afara scenei politice.

  Apreciază

 • 3. fini  |  18 februarie 2013 la 20:38

  Bună seara, tuturor! 🙂

  Pee Wee King 101 ani 18 februarie 1914
  Cântăreţ şi compozitor american de origine poloneză.

  Compune cântecul „Tennessee Waltz” care devine cântecul oficial al statului Tennessee.
  Cunoscute sunt şi variantele interpretate de Patti Page şi Leonard Cohen.

  Apreciază

 • 4. fini  |  18 februarie 2013 la 20:40

  Apreciază

 • 5. fini  |  18 februarie 2013 la 20:41

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  18 februarie 2013 la 21:46

  Fini, admirabilă piesă, în toate interpretările!!! 🙂

  Apreciază

 • 7. skorpion  |  18 februarie 2013 la 22:37

  pe asta ati citit-o???

  Traian Basescu pe facebook

  Dragi susţinători,

  Am decis să scriu acest mesaj pe pagina de Facebook a voastră, a susţinătorilor mei, deoarece cred că trebuie să fac câteva precizări cu privire la dezbaterea pe care am provocat-o în PDL în ultimele zile despre starea în care a ajuns astăzi Partidul Democrat-Liberal.
  Intervenţia mea este legitimă pentru că şi eu, şi PDL avem acelaşi electorat. Dacă actualii lideri ai PDL îşi asumă riscul dezinformării cu privire la propriile lor eşecuri, eu refuz acest lucru şi, pentru moment, vă transmit următoarele:
  1. – după alegerile din decembrie 2012 între mine şi conducerea PDL nu a existat niciun fel de dialog şi nici nu poate exista un dialog atâta timp cât conducerea PDL-ului va fi asigurată de actuala echipă de politicieni;
  2. – unii lideri PDL încearcă să-şi justifice propriul eşec şi să câştige voturi în convenţia care urmează utilizând în dezbaterea internă argumentele false şi populiste din sloganurile USL şi atacându-şi propriul guvern;
  3. – încercarea de a ascunde sub sloganurile USL adevăratele cauze ale eşecului lor electoral nu face decât să garanteze noi eşecuri în viitor;
  4. – nu m-am lăsat niciodată impresionat de atacurile adversarilor şi nu mă voi lăsa impresionat nici acum de avertismentul că actualii lideri PDL vor răspunde la următoarele mele declaraţii despre starea partidului; joia trecută eu nu am atacat PDL-ul, ci am făcut o radiografie a modului în care arată astăzi partidul; intenţia mea a fost şi rămâne aceea de a genera o dezbatere cinstită despre eşecul PDL; din acest motiv mă adresez vouă, membri şi simpatizanţi ai PDL, care m-aţi sprijinit constant şi pentru câştigarea celor două mandate de primar general al Capitalei, şi pentru câştigarea celor două mandate de preşedinte al României, şi în cele două referendumuri de demitere;
  5. – am văzut reacţia publică a conducerii PDL de după declaraţiile mele de joia trecută… reacţia lor nu a făcut decât să întărească ceea ce am şi spus atunci: în loc să existe o analiză şi o dezbatere corecte pe problemele semnalate de mine, au preferat atacuri specifice Antenei 3 şi USL;
  6. – în perioada următoare voi continua să mă adresez susţinătorilor mei şi electoratului PDL chiar dacă pe unii lideri din conducerea partidului îi deranjează;
  7. – consideră că, atunci când mare parte a societăţii româneşti aşteaptă o revigorare a dreptei politice, ar fi tragic ca PDL să fie manipulat şi să revină la practicile şi abordările FSN.

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  18 februarie 2013 la 22:53

  Multzam,, Skorpion! Sunt de acord cu ce spune dar nu stiu dacă va reusi să mai urnească încă odată, partidul ăsta! 🙄

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  18 februarie 2013 la 23:00

  Noapte bună 🙂

  Apreciază

 • 10. dictaturajustitiei  |  18 februarie 2013 la 23:20

  Bună seara !
  Nora, eu încă mă gândesc ce se ascunde în spatele acestei povești.

  Apreciază

 • 11. fini  |  18 februarie 2013 la 23:24

  Skorpion mulţumesc pentru mesajul preşedintelui Traian Băsescu.

  Preşedintele spune:
  „Intervenţia mea este legitimă pentru că şi eu, şi PDL avem acelaşi electorat.”
  Intervenţia este legitimă pentru că atâta timp cât l-a păstorit acest partid a fost pe un trend crescător. E frustrant să vadă cum tot ce a construit se năruie cu bunăştiinţă.
  Eu cred că la ora aceasta electoratul PDL nu mai este acelaşi cu cel al preşedintelui.

  Apreciază

 • 12. skorpion  |  18 februarie 2013 la 23:25

  @fini
  si care ar fi electoratul lui TB?
  oricum este > electoratul pedeleului

  Apreciază

 • 13. skorpion  |  18 februarie 2013 la 23:27

  nora,
  apropo de Raluca Turcan,
  – nascuta in 1977 –
  are vreo importanta/legatura ca a facut in facultate 1-2 semestre la Moscova si loialitatea ei fata de buldog?

  Apreciază

 • 14. skorpion  |  18 februarie 2013 la 23:32

  8 bloggeri au dat LIKE postarii NOrei.

  dar am si eu o intrebare: de ce dau doar like si nu comenteaza?
  eu nu pot da like, desi vreau, in schimb mai si comentez…
  ii drept?
  😛
  normal, ca comentez de placere, nu de munca patriotica…

  dar ma amuza cum se insiruie 8-10 bloggeri si mai multi – toti demonstrind ca au citit, dar nu stim care este parerea lor
  🙂

  Apreciază

 • 15. fini  |  18 februarie 2013 la 23:38

  Skorpion,
  @ 12

  ai dreptate: electoratul preşedintelui, aşa demonizat chiar şi de „ai lui”, este mai mare decât electoratul PDL

  Apreciază

 • 16. Maria  |  18 februarie 2013 la 23:56

  Bună seara,

  Skorpion, 14, eu sunt tăcută motivat. 🙂 Lucrez de la 8 dimineaţa, cu o pauză de 2 ore. Încă lucrez la ora asta. Mâine dimineaţă probabil că mă voi trezi, iarăşi, la 6 ca să-mi pun în ordine toate temele zilei următoare. Aşa că deocamdată mă rezum la a vă lectura opiniile, cu care, în general, sunt de acord. Dacă n-aş fi, aş bombăni, desigur, nu m-aş abţine. 🙂 O să recuperez.

  Apreciază

 • 17. fini  |  19 februarie 2013 la 00:00

  Noapte bună, tuturor! 🙂

  Ich bin zu müde, um schlafen zu gehn – Charly Niessen

  Ich bin zu müde, um schlafen zu gehn,
  (Eu sunt prea obosită pentru a mă duce la culcare)
  ich möcht’ noch ein wenig reden;
  (Eu aş mai dicuta puţin)
  Sie müssen nicht zuhörn und auch nichts verstehn,
  (Voi nu trebuie să ascultaţi şi nici să înţelegeţi)
  ich muss nur mit jemandem reden.
  Eu trebuie doar să vorbesc cu cineva)

  Ich bin zu müde, um schlafen zu gehn,
  für wen soll ich mich auch erholen?
  Ich weiß, es ist vier, Sie wollen jetzt gehn,
  und gähnen seit langem verstohlen.

  So sitze ich seit Jahren, hasse die Stille,
  liebe den Lärm, die schlaflose Nacht;
  erwarte den Tag mit ertrunknen Gedanken,
  begegne der Frühschicht der Stadt, die erwacht.

  Allein, das können wir immer noch sein,
  wir haben nichts anderes erfahren,
  wir kennen uns nicht, und erkennen uns doch,
  zu zweit ist, was wir niemals waren.

  So lebe ich seit Jahren, hasse die Ruhe,
  liebe den Puls der eiligen Nacht;
  versinke im Licht des mutlosen Tages,
  erwarte die Stunde der Nacht, meiner schlaflosen Nacht.

  Apreciază

 • 18. skorpion  |  19 februarie 2013 la 00:01

  schoen, schoen, fini,

  @Maria,
  toata lumea are scutire medicala de la mine
  🙂

  Apreciază

 • 19. skorpion  |  19 februarie 2013 la 00:05

  totalitarism in toata regula la latrinele_tv la tatuca_felix

  Simona Gherghe, amendata de Antena 1 dupa ce si-a schimbat look-ul. Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a povestit, in aceasta seara, cum a fost amendata de catre trust datorita faptului ca si-a schimbat culoarea parului. “Am stipulat in contract ca nu trebuie sa-mi schimb look-ul. Intr-o zi, m-am gandit eu asa sa ma vopsesc, din blonda sa ma fac bruneta. Mi-am luat amenda.”, a explicat Simona Gherghe.

  biata femeie – nici parul n-are voie sa-si schimbe la culoare,
  incredibil, nu

  (preluat de pe reporter virtual)

  Apreciază

 • 20. Maria  |  19 februarie 2013 la 00:25

  Skorpy, 18, degeaba. 🙂 De 10 luni n-am mai fost nici măcar o zi beteagă.

  19: Sufletul şi l-a vândul diavolului cu păr cu tot. Aşa că să suporte.

  Apreciază

 • 21. skorpion  |  19 februarie 2013 la 00:36

  @Maria,
  like pentru ambele propozitii ale tale,
  mult succes in tot ce faci!

  Apreciază

 • 22. Maria  |  19 februarie 2013 la 00:48

  Danke, Skorpy!:)
  Nu prea se văd roadele imediat. E multă muncă de rutină, dar… ciudat: mă salvează…
  🙂

  Apreciază

 • 23. noradamian  |  19 februarie 2013 la 07:42

  Salut! Skorpion, plăcute şi unele si altele, le mulţumesc tuturor! Scriu cât mai am ceva de spus…

  Apreciază

 • 24. noradamian  |  19 februarie 2013 la 07:43

  O zi minunată s-aveţi, dragilor, ne auzim mai încolo 🙂

  Apreciază

 • 25. fini  |  19 februarie 2013 la 08:37

  Neaţa! 🙂

  Cristian Preda:
  „Dacă Blaga sau altcineva crede că şefia PDL se câştigă atacându-l pe Preşedinte, atunci partidul e debusolat.”

  Citiţi mai mult: INTERVIU EXCLUSIV. Cristian Preda: „Dacă Blaga crede că şefia PDL se câştigă atacându-l pe Preşedinte, partidul e debusolat” | VIDEO – Interviul 2+1 > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/interviurile-2-1-cristian-preda-daca-blaga-crede-ca-sefia-pdl-se-castiga-atacandu-l-pe-pre.html#ixzz2LKACg3Tt
  EVZ.ro

  Apreciază

 • 26. fini  |  19 februarie 2013 la 08:40

  Cin’ să fie? Cin’ să fie cea de-a treia candidatură? 🙂

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  19 februarie 2013 la 09:42

  Interesant, Fini, multzam! Mai ales ideea cu triumviratul! 🙂

  Să vezi si să nu crezi: si dragă stolo îl vrea pe buldog! …Ce bine se simte-n baltă şefimea pedelistă… tot mai greu de ţinut viu, bietul pedele…

  Apreciază

 • 28. fini  |  19 februarie 2013 la 21:00

  Bună seara! 🙂

  Marin Sorescu 19 februarie 1936

  AM ZĂRIT LUMINĂ – Marin Sorescu

  Am zărit lumină pe Pământ
  Şi m-am născut şi eu
  Să văd ce mai faceţi.
  Mulţumesc, nu-mi răspundeţi.
  N-am timp de răspunsuri,
  Abia dacă am timp să pun întrebări
  Dar imi place aici
  E cald, e frumos,
  Şi atâta lumină încât
  Creşte iarba.

  Iar fata aceea, fata aceea iată,
  Se uită la mine cu sufletul…
  Nu, dragă, nu te deranja să mă iubeşti
  Nu, dragă, nu te deranja să mă iubeşti
  O cafea neagră voi servi, totuşi
  O cafea neagră voi servi din mâna ta,
  Imi place că tu ştii s-o faci amară
  O cafea neagră voi servi din mâna ta.
  Dar imi place aici
  E cald, e frumos,
  Şi atâta lumină încât
  Creşte iarba.

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  19 februarie 2013 la 21:32

  Seara bună! 🙂 Fini, plăcută aniversare! Iubesc poezia lui Sorescu, în felul ei unică si atât de plină de prospeţime si naturaleţe :)Se potriveşte grozav cu muzica lui Alifantis.

  Apreciază

 • 30. skorpion  |  19 februarie 2013 la 21:56

  hello, bonsoir, all,
  aterizai si eu de la munca
  🙂

  fini,
  mi-a placut poezia asta a lui Sorescu,
  nefiind fan Sorescu
  🙂

  Apreciază

 • 31. fini  |  19 februarie 2013 la 22:52

  Nora, Skorpion,

  îmi pare bine că vă place.

  @ 30
  eu sunt fan Marin Sorescu 🙂

  Apreciază

 • 32. skorpion  |  19 februarie 2013 la 22:56

  hai, ca m-a amuzat articolul acesta al lui Plesu,
  foarte bine scris
  🙂

  http://adevarul.ro/news/politica/obsesii-competente-1_51232f0200f5182b857a3b65/index.html

  Apreciază

 • 33. fini  |  19 februarie 2013 la 23:32

  Visele
  Marin Sorescu

  Dar nici cu ochelarii pe nas
  Nu mai vad visele si e grav.
  Ca sa stiu unde-am ramas,
  Sterg globii ochilor c-un postav.

  O hemoragie de-ncurcaturi
  Si pe plan international.
  Oamenii, tot mai impuri,
  Se lasa dusi, dusi de val.

  Ah, cum ma ustura de la ficati,
  Ah, cum ma doare
  Aceasta trista alunecare!
  Aceasta atmosfera de esuare,
  Aceasta lume de nevropati!

  Apreciază

 • 34. skorpion  |  20 februarie 2013 la 07:54

  neata,
  ce rusine pentru corlatean, dar care ne minjeste si pe noi…
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/gest-diplomatic-fara-precedent-olandezii-il-fac-mincinos-pe-seful-diplomatiei-romane-1024646.html

  Apreciază

 • 35. dora  |  20 februarie 2013 la 13:26

  Salut gradina fermecata:)

  Subscriu la ingrijorarile tale,nora!

  Si sustin in totalitate punctul de vedere al presedintelui meu.Mesajul sau nu inseamna nici decum abandonarea PDL ci preocuparea pentru salvarea lui,daca se mai poate.

  O stire m-a socat:Klaus Johannis s-a inscris dupa 16 ani de forumist german in PNL. S-a analizat pericolul prabusirii acestui partid sau e vorba de un calcul personal in cazul reusitei regionalizarii tarii?

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  20 februarie 2013 la 15:38

  Ziua bună, prieteni :)Skorpion, 32, bine scris, bine ar fi ca asemenea reflecţii să stârnească si atitudini active si iniţiative civice responsabile. De corlăţeanu, ce să zici? jenant personaj! 😉

  Apreciază

 • 37. noradamian  |  20 februarie 2013 la 15:39

  Fini, 32, excelentă alegere, versuri puternice, o poezie care pare a fi fost scrisă acum…

  Apreciază

 • 38. noradamian  |  20 februarie 2013 la 16:13

  Dragă Dora, şi eu subscriu poziţiei presedintelui, chiar dacă am si observaţii critice. Cât priveste miscarea lui Iohannis, se-nscrie perfect în titlul si conţinutul acestei postări.Dar uite si o altă perspectivă care s-ar potrivi tot acestei postări… 🙄 http://www.blogary.ro/editorial/psdbasescu-vs-dreapta-unita/

  Apreciază

 • 39. fini  |  20 februarie 2013 la 20:40

  Bună seara ! 🙂

  NANCY WILSON 20 februarie

  Your eyes don’t shine like they used to shine
  And the thrill is gone when your lips meet mine
  I’m afraid the masquerade is over
  And so is love, and so is love

  Your words don’t mean what they used to mean
  They were once inspired, now they’re just routine
  I’m afraid the masquerade is over
  And so is love, and so is love

  I guess I’ll have to play Pagliacci
  And get myself a clown’s disguise
  And learn to laugh like Pagliacci
  With tears in my eyes

  You look the same, you’re a lot the same
  But my heart says „no, no, no, no, you’re not the same”
  I’m afraid the masquerade is over
  And so is love, and so is love

  Apreciază

 • 40. noradamian  |  20 februarie 2013 la 20:56

  Nu prea plăcută ziua care se-ncheie!
  Fini, tnx pentru relaxarea poetic-muzicală 🙂

  Apreciază

 • 41. fini  |  20 februarie 2013 la 21:00

  Nora,
  @ 40

  cu drag 🙂

  Apreciază

 • 42. brindusa  |  20 februarie 2013 la 22:38

  Seara primavaratica!
  ’Se spune ca intelectul este dat omului ca sa cunoasca adevarul; intelectul este dat omului, dupa parerea mea, nu ca sa cunoasca adevarul, ci sa primeasca adevarul. (Petre Tutea) si se mai spune ca Onestitatea este atunci cand ai curajul sa fii TU! Acelasi tu, in fata tuturor! Si in fata ta, si in fata celor puternici si in fata celor slabi! Putini, foarte putini au curajul si taria aceasta!

  Si daca au fost frenezii soresciene…

  Cine
  M. Sorescu

  Să cercetăm bine
  Cine se ascunde sub noi,
  Să fim foarte atenţi
  Pe cine numim
  Eu.

  Că nu mai poţi
  Avea încredere oarbă
  În nimeni,
  Să fim atenţi, mai ales,
  Pe cine numim
  Eu.

  Îndesaţi cu genunchiul
  Sub nişte măşti,
  Atît de convenţionale,
  Rîsul, plînsul, iubirea,
  Ne căznim, stîngaci,
  Să fim familiari cu noi.

  Poate chiar reuşim
  În unele momente,
  Dar ne speriem grozav
  Cînd ne auzim glasul.”

  si din pacare miscarea browniana cultiva , cu buna stiinta, anomia !

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  20 februarie 2013 la 22:47

  Bună alegere, Brîndusa, în spiritul acestei seri! Sorescu explorator al limitelor… Multzam 🙂

  Apreciază

 • 44. noradamian  |  20 februarie 2013 la 22:52

  Noapte bună 🙂

  Apreciază

 • 45. fini  |  21 februarie 2013 la 01:24

  Noapte bună, tuturor! 🙂

  Apreciază

 • 46. fini  |  21 februarie 2013 la 01:26

  Vise frumoase! 🙂

  Apreciază

 • 47. noradamian  |  21 februarie 2013 la 12:53

  Ziua bună!!! Luminoasă, primăvăratecă şi muzicală! Fini, multzam! Visele frumoase aduc sănătate 🙂

  Apreciază

 • 48. noradamian  |  21 februarie 2013 la 12:53

  postare nouă!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.319 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.456 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.319 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: