Comportament şi caracter

18 martie 2013 at 14:21 40 comentarii

Există atâtea forme de inteligenţă distincte, încât a aprecia gradul de inteligenţa a unei persoane pare a fi din capul locului o întreprindere nesigură. Inteligenţa comportamentală e totuşi forma cea mai acceptabilă, spun profesioniştii în materie. O apreciere pe care o regăsesc în ce spune Andrei Pleşu despre MRU când admiră “abilitatea lui Ungureanu de a naviga în ape tulburi şi de a face faţă cu succes oricărei situaţii dificile” şi subliniază calităţile  care-l definesc: “dimensiunea culturală, politeţea şi simţul oportunităţii şi al orientării politice“. Un crochiu în care, în câteva linii, politicianul  e prins tridimensional şi exact. Pot spune, pe deplin convinsă, că primele două merită lăudate! Doar în privinţa “navigatului în ape tulburi“ -cu argumentul istoric al demisiei lui onorante din guvernul d- lui Tăriceanu, ceva nu merge azi. E contrazis de tot ce a dovedit recent, mai mult sau mai puţin discret, de când a fost debarcat, prin mânăreli politice, de la şefia guvernului PDL.

Vreau sa vă amintesc că aşa au început toate marile schimbări. Mahatma Gandhi a început prin a protesta pentru dreptul de a călători la clasa I a unui tren. A fost bătut şi aruncat afară din tren. A doua zi, a revenit. Şi a călătorit la clasa I”, declară MRU în discursul inaugural al alianţei second-hand din care vrea să facă  o confecţie haut-couture. Probabil există momente în viaţa unui om, a unui politician, când consideră că e vremea să renunţe la personajul A (MRU cel istoric din descrierea lui Andrei Pleşu, buşit acu’ un an) în favoarea personajului B (MRU, actualul  care „face sacrificii” nedându-se în lături de la machiavelisme de orice fel: de la compromisuri etice până la blaturi cu “inamicii”). Comportament inteligent, apreciat cu deosebire la noi.  Doar că n-are a face cu caracterul, aşa cum nici vorbele nu-s în potriveală cu faptele -fără ca asta să deranjeze pe prea mulţi.

Domnul MRU a ales nu doar episodul  indian  ca  parabolă  a destinului său de om dat jos abuziv din  guvern care se urcă iar în trenul puterii -clasa I -cu o formaţiune plagiată după una defunctă- ci şi momentul politic. Peste câteva zile pedeliştii îşi decid destinul iar oportunitatea unei presupuse prăbuşiri definitive a PDL (intens vehiculată)  e mană cerească: ce navigator în ape tulburi, n-ar specula-o?…  În plus, după cum reacţionează staful lui MRU (nu, nu el, personal!  :)) se simt deranjaţi de susţinerea populară de care se bucură Monica Macovei ca reper al anticorupţiei, al integrităţii, al potrivelii vorbelor cu faptele. Unii se manifestă ca-n campanie, ca şi cum la sfârşitul săptămânii ar avea loc un scrutin la care boborul va alege între Gandhi-MRU şi reformiştii PDL. (plus un referendum pro- shengen, viabil peste câţiva ani!) Un moment numa’ bun pentru domnu’ MRU ca să aplice nişte învăţături de la cei care l-au dat jos din tren pe Gandhi.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , .

Cu ai noştri pe arătură Furturi legale şi ilegale

40 comentarii Add your own

 • 1. dictaturajustitiei  |  18 martie 2013 la 14:26

  Bună !
  Citind ce scrii tu mai aflu ce se întâmplă pe lumea asta. Nu cunoșteam aceste aspecte.

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  18 martie 2013 la 14:36

  Carmen, salut 🙂 N-am mai reluat toate „detaliile” concrete, de pe parcursul politic respectiv din ultimul an, am mai scris despre ele în precedentele postări, începând cu rolul jucat de reprezentanţii lui MRU şi Pavelescu în comisia de etică unde au făcut blat cu „dragă Stolo”, omul lui Blaga- ca să-şi salveze corupţii, urmat de acorduri mutuale de într-ajutorare si non-combat în campanie, până la episodul „triumfal” de ieri 🙄

  Apreciază

 • 3. blog de caine rau  |  18 martie 2013 la 18:14

  Pi atata i duce mintea: in loc sa-i perceapa pe cei buni, necompromisi, verticali, ca pe niste aliati, ei ii trateaza drept rivali.

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  18 martie 2013 la 19:08

  Păi da! I-auzi ce spune vanitatea si ambiţia politică de mâna-ntâi 😆 despre”vanităţile si ambiţiile de mâna doua” care au îndrăznit să propună standarde etice şi să aplice criterii de moralitate în selecţia candidaţilor promovaţi de ei:

  „Alianta Romania Dreapta nu a fost un proiect esuat al PDL, ea s-a prabusit din cauza vanitatilor personale si a ambitiilor politice de mana a doua, a spus sambata presedintele Fortei Civice, Mihai-Razvan Ungureanu”.

  Apreciază

 • 5. Maria  |  18 martie 2013 la 19:48

  Bună seara,

  Nora, felicitări pentru articol! Bravo pentru atitudine! Sunt în deplin acord cu tine.

  Fapte:
  1. În urmă cu câţiva ani urmăream o emisiune CNN cu un tânăr şi promiţător politician român. Bun retor, fin vorbitor al englezei literare, rafinat diplomat. Exact imaginea pe care o căutam la o astfel de figură reprezentativă pentru România. A râs într-un anume fel, cu subînţeles, când jurnalista l-a întrebat, în final, dacă se vede în viitor preşedintele României.
  2. După un parcurs politic mai puţin strălucitor, este numit directorul sie. I-am mai acordat un credit.
  3. Iese cu totul din umbră devenind prim-ministru cu un program ambiţios de guvernare. Pare de neclintit.
  4. În dialogurile mele personale din urmă cu exact un an, îl apăr cu toată energia împotriva diverşilor detractori. Nu în mediul online.

  Decăderea:
  1. Este înlăturat de la guvernare de coaliţia uselistă. Pare dezorientat, nu înţelege ce se întâmplă.
  2. După întemeierea FC se asociază cu persoane controversate. Unele cu grave acuzaţii de plagiat în spate şi cu identitate incertă.
  3. Reprezentanta sa în comisia de etică (creată la iniţiativa Monicăi Macovei) face jocuri de culise şi compromite întregul efort de imaculare a ard-ului. Au răzbătut în presă şi rumori despre un comportament straniu pentru o persoană căreia i s-a atribuit o asemenea responsabilitate.
  4. Comite o gafă de proporţii asociindu-şi în mod public numele de cel al unei persoane compromise în urma publicării de articole antisemite. Din acel moment, pentru orice om lucid care a crezut vreodată în el a devenit clar că deviza sa politică este alta. Şi aici, Nora, permite-mi să te citez: ,,Fiţi tocilenii mei!”
  5. Pe lângă gafa enormă a asocierii cu coafeza antisemită, asocierea dintre FC şi PNTCD este parfum de trandafiri. Nici nu mai contează. Finish.

  Apreciază

 • 6. Maria  |  18 martie 2013 la 19:50

  Şi, pentru gogoşarii muraţi care s-au trezit ieri să-mi dea tot felul de semnale idioate pentru că le-am arătat adevărata lor faţă, las un singur mesaj: ,,Fiţi pocilenii mei!” Mai departe n-aveţi decât să vă înfoiaţi până nu mai puteţi. Mi se rupe.

  Apreciază

 • 7. noradamian  |  18 martie 2013 la 20:06

  Seara bună 🙂 Maria, 5, mulţumesc pentru concreteţea elementelor sesizate, evidente- de altfel- de orice observator onest si atent al scenei politice în general si al personajelor în discuţie, în cazul de faţă, din ultimele luni.

  Apreciază

 • 8. Maria  |  18 martie 2013 la 20:22

  Servus, Nora 🙂 Zilele lungi de muncă ascut, se pare, spiritul de observaţie şi capacitatea de sistematizare a ideilor. 🙂 Sunt convinsă că mulţi gândesc aproximativ la fel. Doar că încă nu au curajul să-şi exprime opiniile. Eu mai sper. Dacă într-un an s-au spulberat atâtea voaluri de pe o imagine, în perioada următoare se va vorbi tot mai deschis despre alte dezvăluiri. De orice natură.

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  18 martie 2013 la 20:38

  Da, Maria, dacă nu se observă la vreme ce efecte au „vanităţile si ambiţiile” ca să-l citez pe ambiţiosul şi vanitosul de rangul I care se descrie pe sine, posibilitatea ca să se umple politicul de noi serii de parveniţi, curteni de joasă condiţie morală, desigur mai inteligenţi si la faţadă, poate respectabili în comparaţie cu uselistii rudimentari de acum, poate duce oricând la alt val de dezamăgiri. Avem exemple destule de decădere de acest fel, de pildă TRU.

  Apreciază

 • 10. Maria  |  18 martie 2013 la 20:46

  Da, TRU! Încă de azi-noapte am vrut să mă iau de sufleţelul lui, dar am zis că-l mai las un timp în pace. Oare ce s-a întâmplat cu instinctul lui de jurnalist format în redacţii internaţionale redutabile? Parcă e un băieţaş ce visează frumos, idilic chiar, uitând că diamantele sunt doar pentru cei ce le merită…

  E bine să-i observăm la timp, cum bine scrii mai sus.

  Apreciază

 • 11. brindusa  |  18 martie 2013 la 21:05

  Buna seara!
  Incet se ajunge la facies , fara tusuri si retusuri !
  Despre cardasie, dupa necesitati ….!
  „Un grup mafiot de interese coordonat de ministrul MAE, Razvan Ungureanu, format din reprezentanti ai Parlamentului si exponenti ai Coalitiei guvernamentale a conspirat in vederea adoptarii tacite a Ordonantei Gojdu, a declarat ieri pentru ZIUA vicepresedintele PPCD, deputatul independent Aurelian Pavelescu. „Ministrul MAE a fost capul acestei masinatiuni pe care a copt-o din prima faza. Toata aceasta conspiratie in interiorul Parlamentului si Guvernului, realizata de un grup de ministri si deputati este o lucratura de tip mafiot care functioneaza pentru inducerea in eroare a deputatilor si manipularea votului, atunci cand interesele acestui grup mafiot ar putea fi periclitate”, a sustinut Pavelescu. Deputatul a spus ca nu exclude ca serviciile secrete sa coordoneze aceste actiuni in cardasie cu o serie de lideri politici ai Coalitiei. El si-a argumentat teoria explicand ca scopul adoptarii tacite a Ordonantei s-a intrezarit inca de la primele dezbateri ale cazului „Gojdu” in Comisia Juridica a Camerei, prin absenteismul reprezentantilor MAI de la sedinte. „Adoptarea tacita s-a incercat in Comisie in ultima zi. Atunci au lipsit toate cele sapte persoane care acopereau procedura – secretarii de stat, ministrul MIE si ministrul delegat Bogdan Olteanu. S-a reusit insa prelungirea termenului de adoptare tacita la 60 de zile”, a aratat Pavelescu. El a avertizat insa ca exponentii Ministerului nu au catadicsit sa isi faca simtita prezenta nici la urmatoarele dezbateri. Razvan Ungureanu a absentat din plenul de ieri al Camerei desi deputatii ii solicitasera prezenta inca de la inceputul saptamanii, iar Biroul Permanent il instiintase ca Ordonanta Gojdu se va dezbate cu sau fara prezenta sa. Mai mult chiar, desi conducerea Camerei decisese luni dezbaterea ordonantei pana la epuizarea totala a problemelor, s-a incercat sistarea sedintei pe motiv ca a fost depasit timpul regulamentar. „Titu Gheorghiof (PNL) si Marton Arpad (UDMR) au facut presiuni imense pentru suspendarea sedintei, fapt care ar fi sprijinit adoptarea tacita a Ordonantei in defavoarea vointei parlamentare”, a sustinut Pavelescu. El a atras atentia ca declaratiile aberante ale conservatorului Sergiu Andon, care a declarat ca Ordonanta nu a cazut, fac parte din aceeasi conspiratie. „Argumentul lui Andon este un artificiu juridic. El spune ca Ordonanta nu a fost votata singura, de sine statatoare. A fost retrimisa in trecut la Comisie impreuna cu un amendament si a fost votata in plen impreuna cu o declaratie interpretativa. In ambele cazuri, Ordonanta ca atare nu a fost respinsa. Este un siretlic care vrea sa evite votul plenului si faptul ca intentia parlamentarilor a fost sa respinga ordonanta”, a explicat Pavelescu. Deputatul a mentionat ca votul Camerei reprezinta un semnal pentru senatorii care vor dezbate aceasta problema, Senatul fiind Camera decizionala in privinta cazului Gojdu.

  La stalpul infamiei
  Pavelescu a trecut in revista o serie de „minciuni sfruntate” prin care reprezentantii MAE au incercat sa-i intoxice pe deputati pentru a le influenta votul. „S-a spus ca Biserica Ordodoxa Romana a fost despagubita de catre Ungaria desi despagubita trebuie sa fie Fundatia Gojdu. S-a mintit ca Biserica a fost consultata in acest domeniu si s-a fabulat ca statul roman nu ar avea nici o atributie in recuperarea mostenirii Gojdu”, a dezvaluit Pavelescu. „In cazul Gojdu este vorba despre o conspiratie anti-BOR si anti-religioasa”, a conchis taranistul. El a avertizat ca PPCD va trimite listele cu numele parlamentarilor care au votat pro Ordonanta in toate circumscriptiile electorale, inclusiv in Ardeal, pentru ca acestia sa fie cunoscuti de intreaga populatie.
  Razvan GHEORGHE( Sursa: 31.03.2006Ziua)
  http://www.newspad.ro/Pavelescu-indica-mafia-MAE,101962.html
  Transhumanta lui Pavelescu in natura… politica !

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  18 martie 2013 la 21:22

  Seara bună, Brîndusa :)! Asta chiar o uitasem fiindcă pe-atunci nu-l prea băgam în seamă pe Pavelescu. Singurul moment când am crezut că toate animozităţile si acuzele pot fi lăsate-n urmă printr-o solidarizare responsabilă a fost azi-vară când cu „cămăsile albe”! Atunci le-am acordat încredere. Dar a trecut repede…

  Apreciază

 • 13. Maria  |  18 martie 2013 la 21:23

  Mulţumesc, Brânduşa! În mod deliberat am omis să înscriu în punctele de la commentul 5 cazul moştenirii Gojdu.

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  18 martie 2013 la 21:25

  Mie-mi pare revăzând astea, ca un scaiete care se prinde azi acolo, mâine dincolo, de orice vehicul politic cu care poate să-si continue slalomul.

  Apreciază

 • 15. brindusa  |  18 martie 2013 la 22:14

  Nora draga, nu poti pleca la drum cu un astfel de exemplar! Incet mastile cad! Fara partinire!
  Prea multe masti si prea putine chipuri!

  Apreciază

 • 16. skorpion  |  18 martie 2013 la 22:21

  bonsoir,

  cind MRU a exclamat intr-o conferinta, congres sau ce-o fi fost al PDL-ului/2012: fiti ungurenii mei! toata sala a fost incintata/entuziasmata si pro_MRU spre deosebire de figurile triste de la masa tribunei…cu blaga in frunte.
  eu la rindul meu am fost de partea lui MRU atunci…

  Intre timp multe lucruri s-au intimplat, incit pentru multi MRU ramine o cometa care a facut furori pentru o prea scurta perioada ….politic nu are vână, forta, charisma necesara pentru piata romaneasca (poate in Occident ar fi avut mai mult succes)….este foarte inteligent, cult, vorbitor de vreo 7 limbi straine, dar nu are stofa de politician….nu este grav acest lucru, dar nu se poate nici invata, parerea mea!

  In plus oameni din jurul lui precum vintan, frosa etc. i-au daunat grav imaginii…..spune cu cine te …..:) si cum spune si Nora, si-a periclitat foarte grav imaginea atunci cu comisia de etica/MM

  Apreciază

 • 17. noradamian  |  18 martie 2013 la 22:40

  skorpion, seara bună, postarea se referă, în principal la caracter- vs. cultură şi comportament- în cazul politicianului în discuţie. la care si-au adus aportul din plin, vinţan, frosa :D. Cam aceleasi dezamăgiri le am si eu.

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  18 martie 2013 la 22:43

  Brîndusa, 15, bună ilustrarea muzicală 🙂

  Apreciază

 • 19. skorpion  |  18 martie 2013 la 22:43

  da, mi-am dat seama, doar ai vazut ca eu am insiruit niste calitati, apoi niste defecte 😛
  in final (+1-1) la mine dă minus… mult si nu zero
  🙂

  Apreciază

 • 20. brindusa  |  18 martie 2013 la 22:46

  Vezi Skorpy, nu intodeauna poti fabrica manusi din pielea clientului oricat de mare ai IQ-ul!
  “am un IQ foarte mare (…) pot să vă spun că am un IQ mare, într-adevăr. Dar nu vreau să mă laud cu el” a spus D-na Vintan la o emisiune de la Anatema 3 ( si imi dau seama cat „bine” au facut aceste declaratii imaginii FC)
  Eu sunt de acord ca MRU ar putea face o altfel de politica, dar nu in Romania de astazi, scindata, framantata, angoasata si saturata pana peste cap de netrebniciile politice cotidiene!
  Si nici un caz impreuna cu scaieti de conjunctura! 🙂
  Nu uita ca si domnul Baconsky s-ar fi raliat la ICCD, dar s-a reevaluat! 😛
  Daca ” interesul national” , vorba lui Gabita Oprea, o cere…

  Apreciază

 • 21. noradamian  |  18 martie 2013 la 22:46

  skorpion 😆 Tocmai o ascult pe pora, o persoană demnă de tot respectul dar care, când vine vorba de udrea parcă-şi pierde uzul raţiunii. Nu se poate, totusi, s-o vadă exact de calibrul lui blaga decât dintr-o pornire aproape viscerală,

  Apreciază

 • 22. skorpion  |  18 martie 2013 la 22:51

  o mai prind pe Pora?
  la TV desigur
  🙂

  ce ma amuza pe mine femeile care sint dusmance feroce cu alte femei….

  Apreciază

 • 23. noradamian  |  18 martie 2013 la 22:56

  Nu, gata! Are fixul ăsta ce să zic! În rest, şi-n general, e ok
  🙂

  Apreciază

 • 24. skorpion  |  18 martie 2013 la 22:57

  @brindus,

  Vintan = “am un IQ foarte mare (…) pot să vă spun că am un IQ mare, într-adevăr. Dar nu vreau să mă laud cu el”
  hăhăhăhă/…..
  – demential de nerusinata mica excroaca Vintan, care seamana perfect atit fizic, cit si mental cu personajul descris de mine cindva aici pe blog (persoana care a pierdut la jocuri de noroc 2 case etc……..) – doar ca Vintan este personajul norocos….

  = o mica javruta in plina desfasurare si dezvoltare/parvenire… cu viitor mare in Ro, dar in nici un caz afara…

  O singura data am vazut-o la tv si vorbea de MRU – amicul meu…….ii reducea din valoare lui MRU

  Apreciază

 • 25. skorpion  |  18 martie 2013 la 23:01

  multi barbati si multe femei din Ro au fixuri.
  Acum vorbesc de fixul cu elena udrea, niste fixuri teribil de viscerale.
  Atit la femei romance, cit si la barbati romani, domnul Freud & co ar putea da explicatii deosebit de competente/pertinente de ce doamnele & domnii au cresteri masive de tensiune in cazul elenei udrea.
  :mrgreen:

  p.s.
  personal nu am votat-o niciodata,
  nu sint fan_udrea,
  dar n-o urăsc asa cum fac visceralii,
  pur si simplu ma lasa rece – nemuritor si rece….sâc
  😛

  Apreciază

 • 26. noradamian  |  18 martie 2013 la 23:04

  Eu am dat de un interviu kilometric alpersoanei cu IQ uriaş, în revista Tango, n-am reusit să citesc decât o juma de pagină! Colosal 😀

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  18 martie 2013 la 23:08

  skorpion, bârfele şi fixurile „freudiene” ale inamicilor ei mi-au făcut-o mai simpatică. Dincolo de asta, m-am referit la ea doar ca la o persoană politică, cu bune si rele.

  Apreciază

 • 28. noradamian  |  18 martie 2013 la 23:21

  noapte bună 🙂

  Apreciază

 • 29. skorpion  |  18 martie 2013 la 23:26

  link se poate la birfele si……?:????

  Apreciază

 • 30. skorpion  |  18 martie 2013 la 23:27

  noapte buna, iu tuuuuuu
  🙂

  Apreciază

 • 31. brindusa  |  18 martie 2013 la 23:28

  Crezi ca Nutzica Udrea nu se descurca? Fii pe pace,Skorpy! Stie sa dribleze ! Daca nu esti romaskan ( fieful marilor perzonalitatzi precum SOV, Razvan Teodorescu, Ioan Timofte si cu voia dvs.,,,, Culitza Taratza si nu numai ) si nici nu stai in sectoru’ 6, n-ai cum sa fii cu votu’ ci doar cu intelegerea contextului ! 😛
  Sa-ti spun un secret,si scuipaciosu’ de Ciutacu face valuri ca vulpea,dar sta la pupat antenosu’ si nu zice nici mar, nici cir, nimic nu zice!

  http://www.zoso.ro/ipocrizia-filmata-ciutacu-udrea/

  Asa ca ce sa intelegi? „Neste frustati si frustate!”

  Skorpy , iti recomand o carte satirica excelenta -Alegere de stareţă (Damian Stănoiu, 1932), te vei amuza de finalul inedit al romanului satiric!

  Apreciază

 • 32. brindusa  |  18 martie 2013 la 23:31

  Noapte buna, Nora!
  Somn usor, all!

  Apreciază

 • 33. skorpion  |  18 martie 2013 la 23:34

  @brindusa,

  -mie la suta ca elena udrea se descurca si se va descurca. are stofa de winner, chiar daca eu genul acesta de realizare umana n-o agreez..
  – nu pot vedea linkul, dar sa nu-mi spui ca este scena in care udrea se pupa cu ciutacu, ca atunci ma bucur ca nu-l pot viziona…
  🙂 daca este vb de acea scena – gretoasa, dubioasa, degradanta, tipic balcanica, unde toti vor sa lase o usa deschisa….pentru orice eventualitate.. nu se stie care si cind….
  – multumesc pentru recomandare, o voi cauta in mod negresit!
  danke
  🙂

  Apreciază

 • 34. skorpion  |  18 martie 2013 la 23:34

  somn ushor

  Apreciază

 • 35. brindusa  |  18 martie 2013 la 23:50

  Ala e! LINkul! 😛

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  19 martie 2013 la 23:05

  Noapte bună 🙂

  Apreciază

 • 37. noradamian  |  20 martie 2013 la 13:14

  postare nouă

  Apreciază

 • 38. tucu2  |  12 noiembrie 2013 la 11:34

  Foarte interesanta postarea si excelente comentariile.
  Despre MRU numai de bine.
  Eu am insa un handicap in momentul in care il ascult.Am senzatia ca mi se serveste ceva alunecos.Nu pot sa l definesc .Este exact ca o bula de grasime topita pe care ti se scurge printre degete.
  Oi fi eu incapabil sa inteleg marile spirite .Din nefericire senzatia asta iti creaza o neincredere greu de invins.

  PS.Cine este Dna Vintan?Recunosc rusinat ca nu cunosc toate persoanele cu IQ syupradimensionat din politica.

  Apreciază

 • 39. noradamian  |  12 noiembrie 2013 la 11:45

  Salut, Tucu! Ghinionul lui mru e că există termenul de comparaţie „Băsescu”. Adică un reper deloc alunecos, dintr-o bucată şi aia cu asperităţi.

  Corina Vinţan era subordonata şi amica lui MRU pe vremea când era ministrul AE. N-as fi stiut de ea dacă nu apărea într-un interviu lung dintr-un tabloid în toată „nuditatea” unor mărturisiri de comă 🙂

  Apreciază

 • 40. Etajul şi macazul | Gradina de hartie  |  7 iulie 2014 la 15:50

  […] nu mă plagia! Consilierul (spăşit)  –  Aveţi dreptate. Am crezut c’aţi uitat. Uite, de-aici  am luat-o. Undiţeanu (cu delicateţe)  – O să-i fac să stea capră, dacă e nevoie, ca […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.319 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.456 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.319 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: