Calea grea a reformismului vs. scurtătura celor 3 R

22 martie 2013 at 14:55 133 comentarii

“Erau ministri care atunci cand intrau in sala de sedinte izbucneau in lacrimi spunand ca nu mai pot rezista la tot felul de presiuni la care erau supusi.”  Să izbucneşti  în râs auzind asemenea confesiuni înduioşătoare, dacă n-ar fi de observat ceva care merită puţină atenţie. „Oamenii trebuie agăţaţi cu istorioare convingătoare, cu poveşti care fac impresie”, ne spunea şeful unei agenţii de consultanţă-n proiecte publice unde am lucrat un timp. „Aşa-i dai gata, ajung de- ţi ciugulesc din palmă”…  Am fost printre primii care au ales să plece de acolo, nu mai suportam lecţiile de “manipulare pozitivă” al căror scop era legat, de regulă, de interesele personale ale şefului (afară-i vopsit gardu’, înăuntru-i leopardu’ ) La scurt timp, de altfel, se şi destrămă echipa. De fapt, nici nu-i mai era de trebuinţă personajului. Deprinsese deja suficient  tehnicile de alpinism politico-economic.

Mi-am amintit de asta auzindu-l pe MRU povestind de miniştrii -n lacrimi. Providenţial om! Cine să verifice aşa ceva? La un lider cu atâta empatie, fireşte că trag traseiştii. Aici e rost de rost! (Chiar şi vacile pot spera să-şi recâştige locul cuvenit în zootehnie iar la o adică ar putea deveni şi sfinte) Nu-i rău! Electoratul are şansa să vadă un om de tip nou care întrupează pe deplin calităţile  stabilite-n documentele de partid. La care se adaogă abilitatea suplimentară de a transfera politic formule biblice adaptate (lăsaţi pe oricine să vină la mine). Mai  adunând de pe drumuri vlăstare alungate din NR, mai prinzând pălmaşi de prin gospodării virtuale, proiectul prinde contur. Iar cu ceva captări de flash moburi, în plin sezon de moţiuni, ar fi ca şi vândut. În fine, cu inovatoarea idee a celor trei R- revizuire, recuperare, reciclare din documentele pecere, prelucrate gospodăreşte, politicianul recuperator, strângător şi negustor poate pescui cu folos în apele tulburi.

“M-a mirat ca toata competitia se muta din interior spre exterior, e ca si cum ti-ai scoate rufele murdare in strada, face foarte mult rau unui partid” declară  MRU, deloc mirat, despre competiţia moţiunilor din PDL. “un spectacol profund dezagreabil şi nefiresc, dăunător pentru PDL şi trebuie ca toţi membrii partidului să facă eforturi să se sustragă de la acest lucru şi nicidecum să-şi spele rufele murdare în public”  e de părere şi aripa Blaga prin gura lui Radu F Alexandru. Cu alte cuvinte, lăsaţi traseiştii, plagiatorii şi trolii să vie la noi- iar asta nu vă priveşte, că-i vorba de gospodăria noastră, internă de partid. …Ia te uită! Gândirea tip pecere e proforma şi la vameş  şi la noul şef de alianţă, produsul superior al serviciilor. Ca şi-n tot politicul! De unde difuzează cu spor şi-n mai toată societatea! Numai că atunci când societatea, contaminată grav de mizeria politicului, dă semne că nu se mai suportă atât de murdară şi murdărită, nu mai rămâne altă cale decât ca rufele politicului să fie spălate-

Oameni noi (75%)

Oameni noi (75%) (Photo credit: cod_gabriel)

exact sub ochii ei! Pentru prima dată micul grup reformist al Monicăi Macovei are determinarea morală să defecteze pecerismul dar mă tem că puţini îşi dau seama ce şansă avem prin ei. Previzibil că nu vor ajunge să fie aleşi liderii pedeleului, partid, dominat- ca şi tot restul politicului- de poveşti agăţătoare de proşti sub care colcăie interesele insalubre (şansele fiind mici şi riscul asumat) dar şi aşa, abordarea reformiştilor va deschide alt drum. Atât politicului cât şi societăţii.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , .

Furturi legale şi ilegale În urmă şi în faţă

133 comentarii Add your own

 • 1. Tiberiu Orasanu  |  22 martie 2013 la 15:16

  Servus, Nora
  Văd că MRU nu doar că n-a fost invitat la congresul PDL dar, este atacat în tandem de Blaga + Udrea pentru ideea de a resuscita Alianţa D.A. Ce să le faci? Inşi mici de statură politică care se simt ameninţaţi de un OM adevărat care ar putea relansa conceptul de Dreaptă Autentică în politica românească, adică MRU.

  Apreciază

 • 2. Tiberiu Orasanu  |  22 martie 2013 la 15:16

  Reblogged this on Tiberiuorasanu's Blog and commented:
  Văd că MRU nu doar că n-a fost invitat la congresul PDL dar, este atacat în tandem de Blaga + Udrea pentru ideea de a resuscita Alianţa D.A. Ce să le faci? Inşi mici de statură politică care se simt ameninţaţi de un OM adevărat care ar putea relansa conceptul de Dreaptă Autentică în politica românească, adică MRU.

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  22 martie 2013 la 16:06

  Tibi, servus. Preluarea alianţei DA nu e tocmai corectă, asta pe de o parte, o spun ca fost alegător care am votat DA în 2005. Pe de altă parte, Între Blaga si MRU au existat niste punţi utile amândorura în campania electorală care acum nu mai funcţionează- iar pe Udrea, MRU a atacat-o constant în media, ca si Neamţu, deci n-au cum fi amici. După ce s-a consumat episodul cu comisia de integritate din precampanie nici grupul reformistilor nu-l mai are la inimă pe MRU desi se manifestă mai discret decât ceilalţi doi. Prin urmare atitudinile astea sunt explicabile, ceeace, rezultă, cred, şi din unele postări de aici.

  Apreciază

 • 4. Tiberiu Orasanu  |  22 martie 2013 la 17:15

  Nora, eu cred că un PDL condus (fie) de Blaga sau de Udrea, n-ar mai putea coaliza nimic în jurul lui şi s-ar topi în USL via PNL.
  Măcar MRU, oferă o şansă celor care nu mai pot vota un pdl blatist care înainte de campanie timpul campaniei şi mai ales după campania electorală nu a făcut şi nu face absolut nimic.
  Niente. Nada. Zero. Nothing.
  Despre grupul reformiştilor, încă nu mă pronunţ. Aştept să văd poziţionarea lor de după ziua de mîine.

  Apreciază

 • 5. ovidiu  |  22 martie 2013 la 20:00

  Exact ce bănuiam doar că acum avem dovezi!
  http://www.danbadea.net/2013/03/22/dan-voiculescu-in-careul-de-asi-ai-lui-vasile-blaga/

  Apreciază

 • 6. ovidiu  |  22 martie 2013 la 20:00

  Bună seara tuturor 🙂

  Apreciază

 • 7. dictaturajustitiei  |  22 martie 2013 la 20:34

  Bună!
  De multe ori Nora ți-am mărturisit că-mi place cum scrii, în general vedem lucrurile la fel, dar cu articolul acesta chiar m-ai pus pe gânduri. Dacă ai dreptate ?

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  22 martie 2013 la 20:52

  Seara bună! tibi, eu m-am pronunţat despre grupul reformistilor, mai concret, despre Macovei, nu de acum- ci de ani de zile. MM este persoana care nu s-a abătut nici o clipă de la angajamentul civic-politic de apărătoare a statului de drept si a fundamentului lui etic (pus sub ministeriatul ei) pe care-l apără si acum.

  Apreciază

 • 9. Maria  |  22 martie 2013 la 20:54

  Bună seara,

  Nora, am citit acest articol în continuarea primului, publicat de tine în 2 martie:

  https://noradamian.wordpress.com/2013/03/02/calea-grea-a-reformismului/

  Arătai acolo, pe bună dreptate, că adevărata cale a reformismului politic şi instituţional a fost iniţiată de Băsescu. Conchideai apoi cu afirmaţia memorabilă: ,,Reformismul acţiunilor îndrăzneţe e calea realistă spre statul de drept. O cale extrem de grea, plină de “mantre” duşmane dar indispensabilă.”

  Acum, în lumina cheii de interpretare de mai sus, se poate decela sensul expresiei din titlu ,,vs. scurtătura celor 3 R”… 🙂

  Aşadar, BIG LIKE pentru articol! 🙂

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  22 martie 2013 la 20:55

  Ovidiu, si ce dovezi!!!! Wow! Asta explică perfect, atitudinea lui, „stilul” lui înselător de luptă politică, dar mai ales- rolul mizerabil în alunecarea de acum a ţării , a lui si ai nucleului lui. Un trădător!

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  22 martie 2013 la 21:00

  Maria, multzam 🙂 N-am privit înapoi dar există, cred, un parcurs logic al evenimentelor si poziţionării actorilor politici. Cât despre inamici, unii-s cunoscuţi alţii o boicotează mai discret si-s cu atât mai de luat în seamă. Că evenimentul politic de mâine e privit de mulţi ca o competiţie electorală între reformisti si noua alianţă, nu e surprinzător. E ceva cu premeditare… 🙂

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  22 martie 2013 la 21:04

  Carmen, din comportamentul oricărui actor politic poţi sesiza din vreme elementele care-l definesc si-i vor marca parcursul.Avem exerciţiul ăsta (măcar atât să fi-nvăţat în anii ăstia!)legat de o mulţime de indivizi care-ntâi ne-au entuziasmat si după aia ne-au dezamăgit crunt E preferabil să nu treci peste semneletimpurii ca să eviţi dezamăgirile de mai târziu.

  Apreciază

 • 13. brindusa  |  22 martie 2013 la 21:15

  Seara buna!
  Realitatea din RFG ( Rahova , Ferentari, Ghencea) ….in eMisie! 😛

  „Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, spune ca social-democratilor le este indiferent cine va fi viitorul presedinte al PDL, Vasile Blaga si Elena Udrea fiind singurii care conteaza in aceasta lupta, dar sunt precum „apa sfintita”, in timp ce Monica Macovei „n-are legatura cu realitatea PDL”. (ziare.com)

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  22 martie 2013 la 21:26

  Brîndusa, seara bună :)! Marian Vanghelie nu se poate teme decât de cineva care n-are legătură cu realitatea PDL si-n general, cu realitatea politică. Adică de o persoană al cărei caracter e complet deosebit de al lor.

  Apreciază

 • 15. fini  |  22 martie 2013 la 21:34

  Bună seara, tuturor! 🙂

  Prezenţa preşedintelui Traian Băsescu la Convenția Extraordinară a PDL este certă şi-i aştept cu nerăbdare discursul. Este un bun comunicator şi sper să convingă.

  Apreciază

 • 16. brindusa  |  22 martie 2013 la 21:43

  Da Nora, o unitate de masura comuna a realitatii partidelor politice din Ro -marianul vanghelie ! 😛

  Apreciază

 • 17. fini  |  22 martie 2013 la 21:45

  Noaptea poate fi un sfetnic bun pentru participanţii la Conventie.

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  22 martie 2013 la 21:47

  Fini, servus 🙂 Sper că revenirea lui în politică va echilibra situaţia înainte să fie prea târziu. Pân-atunci fiecare luare de poziţie, inclusiv cea de mâine de la convenţie are importanţa în tot ce se petrece.

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  22 martie 2013 la 21:48

  Brîndusa, 16 😆 sunt o mulţime de unităţi- nulităţi de astea!

  Apreciază

 • 20. noradamian  |  22 martie 2013 la 21:51

  Fini, 17 , fain! Si văd că mi-au fost actualizate si plugging-urile, merg automat (că m-au cam necăjit ieri, nu stiam ce se-ntâmplă cu wordpressul) 🙂

  Apreciază

 • 21. Tiberiu Orasanu  |  22 martie 2013 la 21:54

  Uite între cine au pedeliştii de ales:

  Vasile Blaga: „Mi se pare foarte firească o alianță cu PNL” (Mediafax, 5 martie 2013).

  Elena Udrea: „PSD este un partid cu care dialogul politic este necesar” (Moțiune „Noul PDL, o nouă Românie”, p. 11).

  Aşa căăăăă 1 la 0 pentru Ungaria 🙂

  Apreciază

 • 22. noradamian  |  22 martie 2013 la 21:58

  Tibi, era de asteptat. Ca si 1 la 0 cu Ungaria! Dar luptătorii adevăraţi nu abandonează 🙂

  Apreciază

 • 23. fini  |  22 martie 2013 la 22:00

  Tibi te salut! 🙂

  Pedeliştii au o singură alegere înţeleptă: MONICA MACOVEI.

  Care sunt oare sirenele care îţi cântă la ureche Bl(e)aga, Blagaaaaaa?

  Apreciază

 • 24. Tiberiu Orasanu  |  22 martie 2013 la 22:03

  Fini, servus 🙂
  Pe Blaga îl tot bag eu undeva de mai mult de doi ani de zile.
  Mi-am luat şi papară la copac pe chestia asta 😀

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  22 martie 2013 la 22:27

  He, he, păi de când ziseserăm şi noi pe aici una si alta despre Blaga? Nu chiar din 2010? …desi stiam şi ne-am asumat „paguba” ( :)) că-n felul ăsta stârnim ceva antipatii? A scrie liber de orice convenienţe si legături trecătoare e -în sine, o obligaţie morală normală. Altfel n-ar avea nici un rost.

  Apreciază

 • 27. Tiberiu Orasanu  |  22 martie 2013 la 22:30

  Aşa este, dragă Nora, aşa este 🙂
  D’aia mizez eu acum pe MRU: cred că după convenţia de mîine, nu va trece prea multă vreme şi reformiştii (eventual excluşi) din pdl se vor alipi la programul său politic (perfectibil).

  Apreciază

 • 28. noradamian  |  22 martie 2013 la 22:43

  Tibi, cel puţin acum există niste impedimente serioase. Şi nu din cauza reformistilor. Nu totdeauna cel întrânt virează spre o poziţie conjunctural mai bună. Mă-ndoiesc prin urmare, dar în viaţă si mai ales în politică nimic nu e imposibil.Revenirea lui Băsescu în arenă va aduce noi poziţionări. 🙂

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  22 martie 2013 la 22:53

  Fini, subscriu părerii lui Emilian Isailă si de astă dată. E unul din jurnalistii care nu iese mult în faţă, observator onest care nu trece peste detaliile importante 🙂

  Apreciază

 • 30. Tiberiu Orasanu  |  22 martie 2013 la 23:09

  Nora, din cîte se pare, Băsescu îi va mai bîntui multă vreme pe uselişti; nu m-ar mira ca electoratul său fidel, să-l voteze la următoarele alegeri prezidenţiale pe preferatul său 🙂
  Deocamdată, tare-s curios ce va spune mîine, la congres… 🙂

  Apreciază

 • 31. noradamian  |  22 martie 2013 la 23:19

  Tibi, fără-ndoială că va avea un rol important si de-aci înainte. Nu fac însă, pronosticuri, Băsescu s-a dovedit nu odată imprevizibil. Asta si explică interesul de care are parte atât din partea celor pe care-i bântuie ca si a celor care-l creditează. Si de asta, poziţionarea lui poate da peste cap multe calcule 🙂

  Apreciază

 • 32. Tiberiu Orasanu  |  22 martie 2013 la 23:43

  Nora, piratul este imprevizibil chiar şi pentru susţinătorii săi, printre care ştii că mă număr.
  Deocamdată se pare că mai avem noroc, noi românii, de susţinerea de care se mai bucură (din partea UE şi NATO) nu neapărat România ci, de efortul deosebit făcut de preşedintele Băsescu pentru implementarea democraţiei pe meleagurile noastre mioritico- dîmboviţene…
  Noapte bună! Mai vorbim 🙂

  Apreciază

 • 33. brindusa  |  22 martie 2013 la 23:57

  Noapte buna, tuturor!

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  23 martie 2013 la 00:01

  Fini, Brîndusa, Carmen, Tibi, Ovidiu, noapte bună, prieteni, multzam pentru seara agreabilă. Pe mâine 🙂

  Apreciază

 • 35. fini  |  23 martie 2013 la 00:28

  Tibi,
  27

  ar fi culmea culmilor ca Monica Macovei şi „reformiştii” să treacă la FC, după cât au fost bălăcăriţi acolo.

  Apreciază

 • 36. fini  |  23 martie 2013 la 00:39

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 37. fini  |  23 martie 2013 la 07:46

  Neaţa! 🙂

  Apreciază

 • 38. neax  |  23 martie 2013 la 08:33

  Bună dimineaţa
  În turbarea mea băsistă, trag azi o concluzie: alături de ce aliaţi de căcat (MRU, Blaga) a trebuit să lupte Băsescu împotriva adversarilor. Aproape că-mi vine să spun că adversarii au fost singurii pe care s-a putut baza, aceia fiind consecvenţi în ticăloşia lor.

  Apreciază

 • 39. Maria  |  23 martie 2013 la 09:19

  Bună dimineaţa 🙂

  Fini, acum dau o fugă până la şcoală pentru o pregătire, apoi mă delectez cu cafeluţa. 🙂

  Apreciază

 • 40. Maria  |  23 martie 2013 la 09:20

  Nea, întotdeauna e o plăcere să te citesc la şi pe subiectele zilei. De ce nu treci mai des prin Grădină? 🙂

  Apreciază

 • 41. neax  |  23 martie 2013 la 09:37

  Chiar azi mă întrebam şi eu asta. Şi mi-am dat seama, că pentru a intra aici şi, mai ales, pentru a comenta aici, am nevoie de o stare de spirit specială. Nu vreau să devină o rutină, o condică. Recunosc, trag cu ochiul aproape zilnic la voi, dar nu comentez decât când simt că e momentul.

  Apreciază

 • 42. dora  |  23 martie 2013 la 09:46

  Buna dimineata,dragi gradinari!
  Nora,am vrut sa recitesc declaratia lui Papahagi de pe facebook pe care ai transmis-o,tu si a disparut.Asa frica le este uslamistilor de adevar?

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  23 martie 2013 la 11:30

  Ziua bună, prieteni 🙂 Oricum s-ar încheia congresul, marchează un punct de cotitură.

  Fini, bună cafea, inspirată 🙂

  Maria, apreciez ca si tine, sublinierile excelente ale lui Neax!

  Băsescu:
  – ştiţi deja OPŢIUNILE mele
  – am venit să ştiu dacă mai putem fi parteneri sau nu
  – acestea sînt obiectivele mele: – orientare pro-europeană, promovare tineret, anticorupţie, absobţia fondurilor europene, reorganizarea administrativă, parlament unicameral cu 300 de parlamentari, o nouă lege electorală, reglementarea sănătăţii.

  Apreciază

 • 44. noradamian  |  23 martie 2013 la 11:35

  Fini, 35, Neax, 38, asta e situaţia! Noi am tot semnalat, am argumentat si, din când în când, am si consemnat: https://noradamian.wordpress.com/2013/02/18/fructele-amare-ale-tradarii/

  Apreciază

 • 45. brindusa  |  23 martie 2013 la 11:44

  OPŢIUNILE sunt doua! 🙂

  Apreciază

 • 46. brindusa  |  23 martie 2013 la 11:50

  Mai merge o cafea doar si la ora asta, mai ales ca ziua-i Luuunga! 😛

  Apreciază

 • 47. noradamian  |  23 martie 2013 la 11:54

  Dora, am dat o raită si am verificat!…
  nu stiu ce să zic, nici cum nici cine poate face chestii de astea dar mi s-a mai întâmplat 😉

  Apreciază

 • 48. noradamian  |  23 martie 2013 la 11:58

  Brîndusa, 45 🙂

  46, Merge, cum să nu, vine tare bine 🙂

  Apreciază

 • 49. noradamian  |  23 martie 2013 la 12:12

  Din păcate, se anticipează ca Blaga va avea in jur de 3100 de voturi, Udrea, in jur de 1800 iar Macovei in jur de 100 de voturi. Blaga, victorie din primul tur 😦 (Blogary)

  Apreciază

 • 50. noradamian  |  23 martie 2013 la 12:15

  „Paradoxul reformiștilor: ca să ajungă în poziția de unde pot face reforma, trebuie să câștige sprijinul celor pe care reforma respectivă urmează să-i afecteze, uneori chiar dramatic” (MD)

  Apreciază

 • 51. brindusa  |  23 martie 2013 la 12:43

  Deci se prefigureaza ca tineretul PDL e baza! Acidul sunt baza, in rest! 😛
  Pretul succesului in bartd!

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  23 martie 2013 la 13:25

  Vameshu’ pierde si dacă va câstiga! Cu Băsescu si Boc împotriva lui, plus „fetele” 🙂 n-are altă cale, mai devreme ori mai târziu, decât fuga pe usa din dos, la penele( că doar asta au în cap, nu mai pot păcăli pe nimeni :))

  Apreciază

 • 53. skorpion  |  23 martie 2013 la 15:38

  hello,
  abia acum am observat ca avem postare noua si insorita
  🙂

  Nora, cred ca esti prea optimista cind spui ca societatea nu se mai suportă atât de murdară şi murdărită,
  asa crezi? asa o fi oare?

  legat de ideea ca MM sa treaca intr-un fel sau altul la PFC denota ca unora le lipsesc informatii extrem de importante si de aceea se gindesc la o astfel de alianta, practic imposibila acum..
  🙂

  Apreciază

 • 54. noradamian  |  23 martie 2013 la 15:48

  Salut, skorpion 🙂 „Societatea” adică concetăţenii (acum dezamăgiţi!) care şi-au trecut peste scrupule si au pus stampila pe ARD (inclusiv pe unii care au trecut deja la PNL si pe alţii, de-ai buldogului care tocmai se pregătesc) plus a milioanelor care au refuzat să voteze…

  Apreciază

 • 55. noradamian  |  23 martie 2013 la 15:50

  mru, mai devreme (frustrat, oarecum :)): „Ce păcat ! Nimeni nu vorbește despre cetățeni , ci doar despre electorat”.

  Cred că celor cărora le lipsesc datele (sau nu vor să le vadă) informaţiile cu privire la motivele relaţiilor reci ale MM cu MRU se pot deduce direct din ce spunea Macovei azi în discursul de la Congres:

  „Sa nu ne mintim. V-a placut cum s-a purtat PDL in campaniile din 2012 ? Mie nu. Vi s-a parut ca PDL a avut un mesaj pentru a-i aduce pe oamenii nehotarati la vot? Mie nu. Blaturile in alegerile parlamentare v-au placut ? Mie nu. V-a placut ca pe listele noastre erau persoane cu dosare penale si cu probleme de coruptie? Mie nu. Eu nu vreau sa fim colectorul voturilor negative”…

  Oare chiar să le fi scăpat unora la ce blaturi se referă Macovei ca si Băse? 🙄

  Apreciază

 • 56. skorpion  |  23 martie 2013 la 15:50

  da, nora,
  asa este!

  si acum ride fiica-mea ca am votat cu ARD, ca i-am creditat…
  si atunci aveam banuieli, nemultumiri, dar i-am votat spre deosebire de altii care si-au aratat protestul pe fata nevotind cu nimeni.

  cine a procedat mai corect?
  cei care au votat ARD-ul, chiar daca au simtit inca atunci blatul?!
  sau
  cei care pur si simplu nu au votat deloc…

  Apreciază

 • 57. noradamian  |  23 martie 2013 la 15:54

  păi eu n-am votat-o pe raluca? Si n-am auzit-o zilele astea aducându-i elogii lui blaga? Plus că, alături de grupul vulpiţelor mai direct ori mai discret, lasă clar să se-nţeleagă că vor cu peneleul.

  Apreciază

 • 58. skorpion  |  23 martie 2013 la 15:54

  🙂

  cetatenii nu sint si electoratul?
  da, pe undeva electoratul este mai < decit masa cetatenilor…

  dar a fost MRU cam rautacios, nu?
  dar de ce, oare, nu l-au invitat?!

  si parca nu este nici un an cind intr-o asemenea adunare a PDL a spus "Fiti ungurenii mei!" fiind ovationat de sala, dar intimpinat de o tacere glaciala dinspre tribuna unde trona blaga & co, probabil si frunzaverde
  :mrgreen:
  ehei, pe atunci, eram simpatizant MRU…

  Apreciază

 • 59. skorpion  |  23 martie 2013 la 15:55

  vulpite, 🙂

  azi am inteles ca madam Vass a facut un plagiat dupa scena biletelului roz al Elenei Udrea
  nu am prins faza la TV

  Apreciază

 • 60. noradamian  |  23 martie 2013 la 16:02

  Skorpion, nuanţa aia strecurată acum are niţel venin. Foarte atractiv :)) Nu spunea că vrea să atragă toată suflarea dreptei? („lăsaţi-i să vină la mine„…)

  Apreciază

 • 61. fini  |  23 martie 2013 la 18:05

  Neax,
  38

  sunt de acord cu tine, cuvânt cu cuvânt.

  Apreciază

 • 62. brindusa  |  23 martie 2013 la 18:52

  Se pare ca s-a aplicat metoda „roberta anastase” de numarare a voturilor! 😛
  Din 4359 de voturi au ramas 4639 de voturi! Traiasca abacul!

  Apreciază

 • 63. noradamian  |  23 martie 2013 la 19:18

  O victorie internă (nu tocmai surprinzătoare, existau destule semne că totul fusese pregătit de „organizator” :)) egală c-o prăbusire la prima confruntare electorală. Dacă opoziţia la usele va fi pedeleul lui blaga si mc-ul lui mru ( că ppdd si nr nu se pun) eu intru-n opoziţie declarată cu toţi :mrgreen: 🙂 Cred, totusi, că acest esec previzibil era necesar ca acumulare de energie si determinare pentru un alt parcurs politic. Care să pornească de la moţiunea Macovei.

  Apreciază

 • 64. brindusa  |  23 martie 2013 la 19:33

  Draga Nora, nu intra in opozitie cu toti ! E pierdere de vreme !
  Vreme trece, vreme vine! 😛
  Esti deasupra norilor care aduc ploaia!
  Gradina de Hartie e o poveste plina de verde crud! Adica seva vietii!

  Apreciază

 • 65. noradamian  |  23 martie 2013 la 20:09

  Brîndusa 🙂 încă nu s-a isprăvit frumuseţea, adevărul, dreptatea si bunătatea-n lume. Când căutăm cu răbdare, mai găsim 🙂

  Apreciază

 • 66. brindusa  |  23 martie 2013 la 21:07

  Nu s-a ispravit!
  In rest sunt calcule precise! Aliante de asa zisa dreapta! 😛
  In afara de Corneliu Coposu si Ion Ratiu, restul viilor sunt cancan cu dreapta stangii! 😛

  Apreciază

 • 67. brindusa  |  23 martie 2013 la 21:33

  Mesajul lui Traian Băsescu, pe Facebook: „Adio, PDL”. Preşedintele anunţă un nou partid

  Apreciază

 • 68. noradamian  |  23 martie 2013 la 22:44

  Brînduşa, deznodământul de azi era de asteptat si într-un fel clarifică lucrurile. MRU exultă, dar am mari îndoieli că poate păcăli grupul reformist, mai ales pe Monica Macovei cu cântecul lui de sirenă 🙄

  Apreciază

 • 69. brindusa  |  23 martie 2013 la 23:11

  Nu m-am gandit nicio clipa la senzatiile prin care trece MRU! 😛
  Eu am vazut mesajul marinarului si l-am ascultat cu atentie!
  Mai ramane de vazut care este trasabilitatea unui eventual proiect!

  Apreciază

 • 70. noradamian  |  23 martie 2013 la 23:53

  Brîndusa, faptul că Băse e mereu cu o mutare înaintea celorlalţi nu e legendă 🙂 Sunt sigură c-a luat în calcul rezultatul de azi, doar de zile bune se ştiu dedesubturile organizatorice, urmate de proteste publice din partea reformistilor şi a Elenei Udrea. Şi chiar fără asta, ce încredere prezintă un ins care n-a câstigat ca politician nici un meci electoral si-n general, reuseste doar prin blaturi si mânării – asa cum a intrat si-n actualul parlament.Asa stând lucrurile cred că deja planul marinarului se apropie de faza de implementare. 🙂

  Apreciază

 • 71. Maria  |  24 martie 2013 la 00:05

  N-au înţeles nimic din propriile erori. Astăzi aranjamentele organizatorice au fost la vedere.

  Noapte bună…

  Apreciază

 • 72. noradamian  |  24 martie 2013 la 00:13

  Maria, nu stiu dacă mă crezi, dar într-un fel chiar simt o usurare.. PDL a ajuns unde-i era locul, în garajul FSN de unde-l va prelua, după un timp, crin. În locul lui e momentul s-apară ceva de calitate. 🙂

  Apreciază

 • 73. noradamian  |  24 martie 2013 la 00:13

  Noapte bună 🙂

  Apreciază

 • 74. Maria  |  24 martie 2013 la 00:25

  Nora, mai speram într-o minune. Acum ne rămâne să aşteptăm adevărata mutare decisivă. Resurse umane de calitate există, doar liderul mai trebuie să arate calea. Şi singurul om capabil să reformeze dreapta românească rămâne, în continuare, Băsescu.

  Apreciază

 • 75. Maria  |  24 martie 2013 la 00:33

  Mulţumesc pentru Jethro Tull 🙂

  Apreciază

 • 76. brindusa  |  24 martie 2013 la 00:38

  Noapte buna Nora, Maria!
  Somn usor all!

  Apreciază

 • 77. Maria  |  24 martie 2013 la 00:55

  Noapte liniştită 🙂

  Apreciază

 • 79. fini  |  24 martie 2013 la 05:25

  Apreciază

 • 80. noradamian  |  24 martie 2013 la 06:49

  ‘Neaţa! Văzut, băut, plăcut! Multzam, Fini 🙂
  Duminecă plăcută, prieteni 🙂

  Apreciază

 • 81. skorpion  |  24 martie 2013 la 20:46

  Apreciază

 • 82. skorpion  |  24 martie 2013 la 20:54

  Chiar daca cunoasteti videoclipul de mai jos, imi doresc ca in toata aceasta mocirla sa va bucurati de muzica, totusi….merita….viata merge mai departe, om iesi cumva la liman, nu-i asa???
  🙂

  http://www.wimp.com/bestcoin/

  Apreciază

 • 83. noradamian  |  24 martie 2013 la 21:27

  Multzam, Skorpion, asta e absolut necesar 🙂 Iar fado-ul Amaliei Rodriguez e încântător. Am văzut şi un spectacol fain în seara asta, cu câstigătorii competiţiei mondiale de balet „Open Europa 2013” 🙂

  Apreciază

 • 84. skorpion  |  24 martie 2013 la 21:30

  da, trebuie sa ne adapam la cultura, la muzica,…..
  azi am vorbit cu 2 persoane f. triste de cele intimplate ieri, una din ele fiind si in sala Romexpo la votare….a votat cu Monica Macovei….

  Apreciază

 • 85. noradamian  |  24 martie 2013 la 21:34

  Asta e, n-avem ce face 😉 Eu am de gând, asa cum spuneam de zilele trecute, să schimb „meniul” de aici, să trec politicul în plan secund, dar deocamdată chiar simt nevoia de relaxare, poate de o vacanţă 🙂

  Apreciază

 • 86. skorpion  |  24 martie 2013 la 21:37

  🙂
  cred ca nu esti singura…..dar totusi trebe sa avem urechile ciulite

  Apreciază

 • 87. noradamian  |  24 martie 2013 la 22:15

  Sigur, Skorpion 🙂 Măcar acum suntem lămuriţi, stim destule despre insalubra zonă a politicii autohtone.

  Noapte bună 🙂

  Apreciază

 • 88. skorpion  |  24 martie 2013 la 22:17

  bon nuit, NOra,
  ma delectez ascultind muzica……forma de relaxare:)

  Apreciază

 • 89. fini  |  25 martie 2013 la 07:49

  Neaţa ! 🙂

  Ziarul matinal:

  http://www.hotnews.ro/stiri-14482137-care-sunt-planurile-elenei-udrea.htm

  Apreciază

 • 90. fini  |  25 martie 2013 la 07:51

  Apreciază

 • 91. brindusa  |  25 martie 2013 la 08:11

  Neata! 🙂
  Va aduc un mafiot simpatic !

  Apreciază

 • 92. skorpion  |  25 martie 2013 la 09:51


  De ce TRAIAN BASESCU face greseala vietii lui daca se rupe de PD-L. VEZI 14 motive pentru care Basescu trebuie sa ramana aproape de democrat-liberali

  http://www.econtext.ro/eveniment–2/politic/de-ce-traian-basescu-face-greseala-vietii-lui-daca-se-rupe-de-pd-l-vezi-14-motive-pentru-care-basescu-trebuie-sa-ramana-aproape-de-democrat-liberali.html

  Apreciază

 • 93. fini  |  25 martie 2013 la 10:47

  Brânduşa,
  91

  🙂 🙂

  Apreciază

 • 95. fini  |  25 martie 2013 la 16:10

  Blaga are cam 100 de zile la dispozitie, nu mai mult. Altfel sunt terminati – el si cadrele sale. Daca in 3 luni nu vine cu Marele Smen, sunt buni de impaiat toti, trasi in poza si expusi la Antipa.

  http://www.contributors.ro/fara-categorie/ruperea-pdl-graba-strica-treaba/

  Apreciază

 • 96. noradamian  |  25 martie 2013 la 17:43

  Ziua bună, prieteni 🙂
  Brînduşa, nimerit cântecul, ca si cafeaua mafiotului 🙂

  Fini, multzam, azi n-am fost prea harnică în materie de documentare 🙂

  Profit că m-a lăsat platforma să intru relativ uşor, să vă spun si „o seară plăcută”, că s-ar putea să-mi facă nazuri mai încolo.

  Apreciază

 • 97. cattaneoHernan21  |  25 martie 2013 la 20:39

  The web is great, long time till my last visit. Added to favs. Greets

  Apreciază

 • 98. fini  |  25 martie 2013 la 21:24

  Bună seara, tuturor! 🙂

  BUNA VESTIRE
  de Tudor Arghezi

  Dragă mama, dragă mamă,
  Panza iar mi se destrama.
  Sufletul si-acum ma doare,
  Trupul iar, în cingatoare,
  Bratul mi se leneveste,
  Fusul scapa dintre deste,
  Firul rasucit, din furca,
  Mi se-nnoada si se-ncurca,
  Acul floarea vrea s-o-nceapa
  Si se-ntoarce si ma-nteapa.
  Dau s-aleg si dau sa cos
  Si-mi iese lucrul pe dos.
  Ochiul uda in nestire
  Borangicul cel subtire.
  Gandurile mi-s amare
  Ca izvoarele de sare.
  In tot ce vreau si gandesc
  Aiurind ma pomenesc.
  Mama draga, mama draga,
  Parca-mi creste-n san o fraga.
  Am fost vinerea la schit:
  M-am rugat si m-am smerit.
  Ce sa cred si ce sa fac,
  Cu mine ca sa ma-mpac?
  Ma simt pe la innoptat
  Ca un zarzăr scuturat,
  Inclestat in rădăcină
  De-o zvacnire de răşina.
  Si-uneori sânt ca o cracă,
  Singura care se-apleaca,
  Singura ce se framanta,
  Singura plange si canta,
  Singura se încovoaie
  De un gand ascuns de ploaie,
  Ca o pasare in foi.
  Draga mama, îmi nazare
  Ca din brâu pe la-nserate
  Inviem si santem doi.

  Apreciază

 • 99. fini  |  25 martie 2013 la 21:25

  BUNAVESTIRE

  Lucian Blaga

  In noapea asta lunga, fara sfarsit,
  o femeie umbla supt cerul apropiat.
  Ea intelege mai putin decat oricine
  minunea ce s-a intamplat.
  Aude sori cantareti, intraba,
  intraba si nu intelege.
  In trupul ei sta inchis ca intr-o temnita buna
  un prunc.
  De noua ori se-nvarte discul lunei
  in jurul pruncului.
  El ramane nemiscat si creste mirandu-se.
  In noua noapte fara sfarsit
  ciobanii pazesc nasterea unor semne ceresti.
  Ma duc intre ei sa vestesc:
  Taiati-va mieii pe cruce
  in amintirea jertfei ce se va face.
  Ridicati-va de langa foc
  in cojioace cu flacari de lana.

  Luati faclia ce-am aprins-o
  in steaua coborata
  deasupra ieslelor roase de boi
  si dati-o mai departe
  din mana in mana.
  In curand fiul omului va cauta un loc
  unde sa-si culce capul,
  razimandu-si-l ca si voi
  de pietre ori de cani adormiti.
  In curand ranile purtate prin vaile noastre
  s-or vindeca
  inchizandu-se ca florile la intuneric.
  In curand picioare albe
  vor umbla peste ape.

  Apreciază

 • 100. fini  |  25 martie 2013 la 21:27

  BUNAVESTIRE
  Ion Pillat

  Ţesea cuminte ca întotdeauna
  Maria borangicul la război,
  Şi cum prin seară cădeau umbre moi,
  I s-a părut întâi ca intră luna,
  Atât de alb venea. Dar nici o rază
  Nu calcă mai uşor pe tălpi de vis .
  Şi s-a mirat ea: cine a deschis
  Larg poarta? . Când s-a ridicat să vază,
  I-a nălucit acum că porumbelul
  Ei alb bătea din aripi lângă ea.
  Şi cum, sfioasă, fata-l mângâia,
  Arhanghelul dezvăluindu-şi felul,
  Nu s-a temut, nu s-a ferit de dânsul
  . Cu îngerii se sfătuia de mult –
  S-a bucurat spunându-i: . .Te ascult..
  Arhanghelul tăcu, închis într-ânsul.
  Atunci s-a speriat, căci nici un sunet
  Nu-i pogora în suflet solul sfânt.
  Dar a picat ca moartă la pământ
  Când îngerul cu trăsnet şi cu tunet
  A fulgerat, neaşteptat, Bunavestire…

  Apreciază

 • 101. fini  |  25 martie 2013 la 21:28

  Apreciază

 • 102. brindusa  |  25 martie 2013 la 22:57

  Buna seara, tuturor!
  Fini, imi permiti sa adaug si pe regina muzicii soul (n.25.03) cu un gospel de neuitati?

  Apreciază

 • 103. Creanga  |  25 martie 2013 la 23:06

  Seara buna!
  Dintr-o blonda si-o bruneta, au ales tovarasul cu cascheta.
  ‘Flecitari’ Fini, ai luat suta, pune-o deoparte!

  Apreciază

 • 104. skorpion  |  25 martie 2013 la 23:25

  salve,

  Doua stiri care m-au binedispus in seara asta:

  1. aparitia fundatiei Miscarea Populara
  2. propunerea lui Daniel Morar la CCR.

  vedem ce va fi mai departe…

  Apreciază

 • 105. noradamian  |  25 martie 2013 la 23:27

  Seara bună cu buna vestire în versuri si muzici admirabile! Fini, Brîndusa,bune alegeri! Skorpion,Congresul ăsta va avea si părţile lui bune. Deocamdată a declansat ceva necesar. Crengulin, bine ai venit, grădina te salută 🙂

  Noapte bună 🙂

  Apreciază

 • 106. brindusa  |  26 martie 2013 la 00:23

  Inainte de noapte buna!
  Nu intamplator i-am sugerat lui Skorpy zilele trecute – „Alegere de Stareta” – taman inainte de alegerle din PDL ( imaginea butonarilor din PDL a fost dezvaluita- atat au putut) !
  Astfel am aflat optiunile PDL ( ne sunt dragi ciolanele!!! 😛 ) si imagini clare depre optunea … Sulfinei ( ca Sofia nu poate fi, oricat s-ar stradui si cat de muncitoare este! :P) plus melodii populare gen „Jos cashcheta mai baietzi, care vretzi , care putetzi” (cafelutza „daruita” muzical sambata de mine a fost NU INTAMPLATOR usor muncitoreasca! ) :P.
  In opinia mea, succesul Miscarii Populare depinde enorm de cei ce vor fi cooptati! Daca se vor utiliza aceleasi fetze care au dezamagit indus sau in mod real, slabe sanse! Mizez ca se va da la o parte tehnica creatorului de imagini, DEOARECE in Romania, nu tin mult timp cliseele standard imprumutate din manualele de manipulare! : P
  Parerea mea, ca nici constructia demolatoare si impotriva firii numita USL nu ar trebui sa se simta prea bine si nici deontologii lor! 😛
  Parerea mea!

  Apreciază

 • 107. brindusa  |  26 martie 2013 la 00:26

  Si intr-un final , noapte buna,dragi gradinari!

  Apreciază

 • 108. fini  |  26 martie 2013 la 01:17

  Brânduşa,
  102

  te rog să aduci ce muzică îţi place.
  Şi mie îmi place gospel-ul 🙂

  Apreciază

 • 109. fini  |  26 martie 2013 la 01:17

  Creangă

  sliu! 🙂

  Apreciază

 • 110. brindusa  |  26 martie 2013 la 07:24

  ‘Neata!
  Fini 108, multumesc! E o buna stire! 🙂

  Si daca-i marti, e Beethoven! Zi buna, va doresc!

  Apreciază

 • 111. fini  |  26 martie 2013 la 09:06

  Neaţa Brânduşa!

  Încă o „neterminată”. 🙂 Nu-i aşa că sună bine? Probabil o pereche a „Pastoralei”.

  Apreciază

 • 112. fini  |  26 martie 2013 la 17:08

  Bună ziua, tuturor! 🙂

  La orizont…Mişcarea Populară.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/miscarea-populara-este-populara-pe-facebook-1029838.html

  Apreciază

 • 113. fini  |  26 martie 2013 la 20:49

  „Winter Moon” în luna lui Mărţişor.

  stan getz & laurindo almeida

  Apreciază

 • 114. fini  |  26 martie 2013 la 20:51

  Apreciază

 • 115. fini  |  26 martie 2013 la 20:53

  Apreciază

 • 116. brindusa  |  26 martie 2013 la 21:15

  Seara buna!
  Fini, sa ma anunti cand s-aduc bradul! 😛

  Apreciază

 • 117. skorpion  |  26 martie 2013 la 23:11

  hello, hell,
  toata lumea ok? nu a inghetat nimeni?
  v-a placut smecheria lui oprescu cu economia facuta tinind copii acasa in loc sa-i trimeata la scoala? 10 cm de zapada, cica, sfirsitul lumii…dar nimeni nu-l critica, in schimb ce tambalau a fost prin 2007 …

  Apreciază

 • 118. skorpion  |  26 martie 2013 la 23:14

  Deci asta e descrierea statului român, în capul celor care i-au scris Constituţia. Pare impresionant. Dacă citeşti atent, este o colecţie de baliverne inutile, plus minciuni, plus prostii periculoase…………

  merita citit articolul lui Cristian Ghinea

  http://dilemaveche.ro/sectiune/editoriale-opinii/articol/dreptul-constitutional-hirtie-igienica-groasa?fb_action_ids=547482058625776&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

  Apreciază

 • 119. skorpion  |  26 martie 2013 la 23:18

  🙂

  Sau acest articol: „Statul trebuie să asigure păstrarea identităţii spirituale, sprijinirea culturii naţionale, stimularea artelor, protejarea şi conservarea moştenirii culturale, dezvoltarea creativităţii contemporane, promovarea valorilor culturale şi artistice ale României în lume.“

  Serios? Adică Andrei Marga e neconstituţional? Asta explică oarecum situaţia.

  Apreciază

 • 120. fini  |  27 martie 2013 la 01:21

  Brânduşa, te saut! 🙂
  116

  mai lasă-l să crească puţin.

  Apreciază

 • 121. fini  |  27 martie 2013 la 01:22

  Noapte bună, tuturor! 🙂

  Apreciază

 • 122. fini  |  27 martie 2013 la 06:36

  Neaţa! 🙂

  „Între păcătoşi, şiretenia e genialitate şi neruşinarea vitejie.” –
  Nicolae Iorga

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/provocarea-lui-fenechiu-catre-basescu-o-sa-vedem-care-pica-primul-1029875.html

  Apreciază

 • 123. brindusa  |  27 martie 2013 la 08:02

  Neata!

  Skorpy @117, nu se sesizeaza nici din oficiu cei abilitati !
  C-asa-i in sah!

  http://www.tolo.ro/2013/02/20/falsuri-si-pungi-cu-bani-scoase-din-clubul-primariei-lui-oprescu/

  Apreciază

 • 124. brindusa  |  27 martie 2013 la 08:25

  Neata, fini!

  „Prădătorii sunt în natură nu doar ofensivi, ci şi violenţi.
  Frauda este pentru cei slabi un substitut al violenţei şi forţei brute care le lipseşte.” ( „Homo fraudens”- Acad.Mircea Malita)

  Apreciază

 • 125. fini  |  27 martie 2013 la 13:04

  Sorin Frunzăverde:

  ” În ţară situaţia este dezastruoasă. Nu ştim dacă vom putea plăti următoarea tranşă de rambursare a împrumutului de la FMI. Dacă vom plăti salariile şi pensiile, să fim fericiţi!”

  Citiţi mai mult: Vicepreședintele PNL Sorin Frunzăverde, într-un moment de sinceritate: „Dacă vom plăti salariile și pensiile, să fim fericiți” – Guvern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/vicepresedintele-pnl-sorin-frunzaverde-intr-un-moment-de-sinceritate-daca-vom-plati-sal-1029.html#ixzz2OjkkQqRQ
  EVZ.ro

  Apreciază

 • 126. dora  |  27 martie 2013 la 13:44

  nora si dragi gradinari! 😆

  Plang si eu pe umerii vostri daca asta ajuta la ceva.
  Sa fim sinceri,stiam din start ca integritatea nu este o optiune nici pentru majoritatea membrilor portocalii,nu este nici pentru electorat.
  Primii isi apara imunitatea si locurile din politica castigate cu mari „sacrificii”,electorii cu mintea incetosata se multumesc cu cate un oscior de ros si se legana in iluzii desarte ca,reprezentantii socialistilor le va aduce echitatea-in sens socialist.

  Eu m-as aplica mai mult la acest electorat decat la diversii lideri ,care nu pot copta decat un segment restrans de simpatizanti.Ma doare sufletul,dar MM nu este inteleasa ,proiectul ei este restrans ceea ce nu conteaza la o masa electorala.MM este apreciata la nivel european si nu de „populime”,contrara optiunii unei parti din intelectualitate si clasa de mijloc romaneasca.Care ar fi solutia pt. schimbarea acestei perceptii,nu stiu.Daca pana si TRU (cu toate ca optiunra sa are o logica pt.pastratea unitiatii in PDL) s-a indepartat de „reformisti” parand mai pragmatic in aceiasi idee de pastrare a unutatii portocaliilor.

  Ma ingrijoreaza soarta Aliantei DA,dupa demararea proiectului Miscarii populare.Nu va lasa impresia ca se scindeaza Dreapta, proiectele se elimina reciproc? Nu ,eu nu-mi doresc asa ceva?Ce se intampla cu Neamtu?Inca n-am inteles optiunea sa finala!

  Apreciază

 • 127. dora  |  27 martie 2013 la 13:50

  nora,dupa cum ai observat eu demult mi-am luat concediu.Mai apar la copaceni ca nu-i pot lasa de izbeliste dupa atatea controverse ce apar si la blogurile pe care le frecventez si le aprob.Suntem dispersati si asta convine uslamistilor ceea ce e moarte sigura.

  Apreciază

 • 128. dora  |  27 martie 2013 la 13:53

  fini,acest pronostic a fost dat de Base de multa vreme.Nu-i o noutate.Ma mira atitudinea lui Fverde,defectorul,lipsit de scrupule si tradator de „ianta clasa”.

  Apreciază

 • 129. fini  |  27 martie 2013 la 16:40

  Dora,
  127

  este vorba de sacul fără fund al statului fără cap.
  În ţara lui Papură-vodă Frunzăverde, Fenechiu etc. sunt împăraţi.

  @ 125

  clasa politica românească are două doamne:
  – Mona Muscă;
  – Monica Macovei.
  MM – coincidenţă.

  Apreciază

 • 130. noradamian  |  27 martie 2013 la 18:38

  Salut, prieteni 🙂 Nu, nu suntem îngheţaţi, Skorpion, si asta se vede bine si din comentariile de aici. Cu creierii bocnă sunt cei care-i dau credit doctorelui primar al capitalei.

  Fini, „winter moon” în asemenea interpretări admirabile, un motiv să ne placă si aceste seri iernatice si cenusii.
  Cât despre amăgitorul frunză verde s-a umplut de omizi! Dacă până si ponta-l critică… :mrgreen:

  Brîndusa, 110, sună minunat Beethoven şi miercuri.

  Dora, înţeleg, da nu’ nu-i vreme de plâns ci de căutat soluţii. Am trecut noi prin situaţii si mai nasoale. Deocamdată observăm tendinţele, jucătorii şi ce miscări fac. Suntem cu ochii pe ei.

  Fini, MM şi MM două doamne de marcă în politica românească. Sper ca Macovei să rămână pe baricade.

  Apreciază

 • 131. brindusa  |  28 martie 2013 la 07:19

  Buna dimineata!
  Daca Munchausen nu ar fi fost un personaj fictiv, atunci s-ar fi numit Sorin Oprescu ? 😛

  http://www.mediafax.ro/politic/basescu-afirmatia-lui-oprescu-cu-incalzirea-gratuita-intra-la-categoria-autostrazi-suspendate-10695760

  Apreciază

 • 132. noradamian  |  28 martie 2013 la 13:23

  Ziua bună 🙂 Brânduşa, don oprescu e perfect compatibil cu toate vieţuitoarele politice în cap cu premierul! Acolo selecţia se face exact pe asemenea criterii: cine minte mai grozav cine fură mai zdravăn :mrgreen:

  Apreciază

 • 133. noradamian  |  28 martie 2013 la 13:24

  postare nouă 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.628 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.628 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: