La o „aniversare”

7 iunie 2013 at 12:12 106 comentarii

Peste câteva zile vom „aniversa” 23 de ani de la mineriada din iunie’90. După victimele din decembrie’89 au urmat şi cele din Iunie’90. Au intrat în „costuri” cum a şi declarat Ion Iliescu, capul sângeroaselor evenimente şi fondator al „democraţiei originale” secondat de ai săi. Inclusiv din justiţie. Ţara a acceptat. Tragicul eveniment interesează tot mai puţin. Deşi crimele sunt imprescriptibile, justiţia nu pare interesată de descoperirea oficială a crimelor de atunci, de faptele preşedintelui onorific al celui mai puternic partid din România. Nu-i de mirare de vreme ce instituţiile statului se află şi acum sub asediul beneficiarilor minciunilor instituţionalizate şi al hoţiei generalizate. Dezvăluirile despre fraude, instant neutralizate prin manipulările mafiei extinse din media, nu mai impresionează. Mai trist e faptul că noile generaţii nu par să-nţeleagă gravitatea ofensivei neîntrerupte asupra viitorului lor a acestor structuri malefice.

Câteva elemente de pe parcursul celor 23 de ani prezentate mai jos dovedesc apartenenţa la aceeaşi şcoală de gândire. Observaţi, vă rog, perfecta articulare a asediatorilor, coerenţa  în acţiuni malefice a protagoniştilor-  seniori şi juniori.

Iunie 1990, Ion Iliescu: „Vă mulţumesc pentru răspunsul de solidaritate muncitorească pe care şi de astă dată l-aţi dat, la chemarea noastră”!…vă mulţumesc pentru ce aţi demonstrat şi în aceste zile, că sunteţi o forţă puternică, cu o înaltă disciplină civică şi muncitorească, oameni de nădejde şi la bine, dar mai ales la greu”.

Ianuarie 2012, Victor Ponta: „Voua, tuturor celor care ati fost, fizic sau macar sufleteste alaturi de primii romani care au iesit in strada, va datorez un profund respect. Fara curajul vostru, fara vocile voastre, nimic din ceea ce s-a intamplat in 2012 nu ar fi fost posibil”.

Februarie 2011, Felix Voiculescu pe blogul personal (imediat după arestarea senatorului Cătălin Voicu!) cheamă opoziţia sub un singur steag, al USL precizând: „Dacă acest lucru nu se va întîmpla şi opoziţia va rămîne ezitantă şi relativ divizată, nimic nu va putea opri diviziile ANI, CNSAS şi DNA să transforme România într-un viguros şi vajnic regim monopartidist. Că prea vorbim mulţi neîntrebaţi în ţara asta”.

5 Iunie 2013, Felix- Voiculescu, revenit în ţară (la o săptămână după arestarea directorului trustului Intact):
Trebuie s-avem grijă de România! Dacă avem judecători şi procurori care fac astfel de lucruri, azi unul, mâine altul, poimâine putem veni toţi la rând. Trebuie să punem puțină ordine în lucrurile astea! Și o să punem”.

 29 mai, 2013, deputatul PSD, Florin Iordache: S-a votat”existenţa unui cvorum de participare la 30% din cetăţenii existenţi pe listele electorale. De asemenea, un cvorum de validare egal cu jumătate plus unul din cetăţenii existenţi pe listele electorale, dar nu mai puţin de 25% dintre aceştia şi cea mai şi importantă este prevederea care stabileşte unificarea acestui prag pentru toate tipurile de referendum

6 Iunie 2013, senatorul PNL Tudor Chiuariu: unul dintre amendamentele adoptate azi în Comisia de revizuire a Constituţiei oferă posibilitatea Parlamentului (inclusiv parlamentarilor cu dosare penale!) de a chema pentru eventuale audieri persoane fizice sau juridice, fapt care se poate aplica şi conducerii Parchetului”.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , , .

Presa şi denaturarea puterii ei în stat Lănci tocite

106 comentarii Add your own

 • 1. fini  |  7 iunie 2013 la 17:40

  Buna ziua tuturor!

  Este un remember trist si rusinos.
  Andrei Cornea despre evenimentele din 13-15 iunie ’90:
  „Alcătuind o „categorie socio-profesională ce aparține mai degrabă secolului al XIX-lea decât secolului al XXI-lea”, minerii au adâncit, în Romania postcomunistă, schismele sociale, delimitările dintre clase, sporind frustrările și ranchiunile.
  În alt articol, Andrei Cornea spune că se poate vorbi despre un pogrom simbolic împotriva studenților și intelectualilor de elită.”

  Lupta impotriva intelectualilor nu a incetat dar a adoptat alte forme. Sa ne gandim la Andrei Marga & ICR. Andrei Marga care se da victima presedintelui Traian Basescu care chipurile a dat in vileag activitatea lui de turnator. Andrei Marga care mai zilele trecute a spus „Justiţia de azi, eu nu vreau să o depreciez, dar poţi să nimereşti pe mâna unui judecător care nu se pricepe”, a vorbit Andrei Marga, la postul Antena 3. Mizerabilul acesta insinueaza ca justitia este nepriceputa in ce-l priveste si o face la postul Antena 3. Paduche la paduche trage! (si ban la ban).

  Citiţi mai mult: EXCLUSIV. Dosarele de la SECURITATE în care apar TURNĂTORIILE lui Andrei Marga. EVZ prezintă TOATE DOCUMENTELE – Politica > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-dosarele-de-la-securitate-in-care-apar-turnatoriile-lui-andrei-marga-evz-prezin-1041328.html#ixzz2VXWcqddl
  EVZ.ro

  Da, parlamentul urmeaza sa supervizeze activitatea Parchetului. E tichia de margaritar care lipseste actualei Constitutii. O rusine.
  Lucian Boia are dreptate cand intreaba ” DE CE ESTE ROMANIA ALTFEL?”

  Apreciază

 • 2. fini  |  7 iunie 2013 la 19:12

  „Uitaţi-vă ce luptă este să nu se atingă ANI, să nu se atingă parchetul de oameni politici. Ce campanie se dezlănţuie când te atingi de cineva, indiferent cum se numeşte”, a spus Băsescu.

  Citiţi mai mult: Băsescu: Parlamentul vrea să cheme orice persoană la comisie, ne aşezăm într-un ridicol – Preşedinţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/basescu-parlamentul-vrea-sa-cheme-orice-persoana-la-comisie-ne-asezam-intr-un-ridicol-104137.html#ixzz2VY05L4Ur
  EVZ.ro

  Apreciază

 • 3. nightmare  |  7 iunie 2013 la 19:18

  Buna seara ,gradinari !!!’

  Cine vrea sa vadă întâlnirea lui TB cu sustinatorii de pe FB aici

  http://ltv.ro/

  Apreciază

 • 4. fini  |  7 iunie 2013 la 20:00

  Multumesc nightmare.

  Apreciază

 • 6. Lina  |  7 iunie 2013 la 20:43

  într-adevăr vechea școală marxistă de manipulare încă funcționează la noi în politică.
  „Cine nu-i cu noi e împotriva noastră”, dacă înainte cine se opunea regimului comunist era etichetat bandit legionar, acum cine nu e pro USL e băsist, iar dacă unui X din parlament i se face dosar e clar o făcătură a rivalilor politici… un complot băsist.

  Apreciază

 • 7. noradamian  |  7 iunie 2013 la 20:46

  Seara bună 🙂 Fini, teama de intelectuali, de cei autentici care gândesc liber, critic şi articulat au avut-o toţi dictatorii si o au, în general, toţi cei care gândesc dictatorial. Dar există, din nefericire, si destui asa-zisi intelectuali ieftini, buni de cumpărat, de soiul lui marga si al multor altora.

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  7 iunie 2013 la 20:49

  Lina, bine zis: exact asa stau lucrurile la noi. Firul roşu marxist e şi acum de actualitate. 🙄

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  7 iunie 2013 la 20:50

  Fini, 2, Night, 3, multzam 🙂

  Apreciază

 • 10. skorpion  |  7 iunie 2013 la 20:51

  salut,
  sper ca borfasii nu vor introduce borfășănii in Constitutie!

  Apreciază

 • 11. skorpion  |  7 iunie 2013 la 20:55

  ascult TB – multumesc, nightmare.
  recunosc ca nu-mi place dragos stanca
  😦

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  7 iunie 2013 la 20:57

  Skrpion, salut! Păi asta si vor! Dacă le vom accepta, s-a terminat cu statul de drept.

  Apreciază

 • 13. skorpion  |  7 iunie 2013 la 21:27

  ceva ma face sa spun urmatoarea chestie (azi 7 iunie 2013), ca este posibil sa nu mai fie nevoie de votare de constitutie,
  ceva imi spune ca totul se va fisii si vom ramine in continuare inca citiva ani cu constitutia veche…

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  7 iunie 2013 la 21:51

  Nu stiu… constituţia asta e gândită curveşte- o stratagemă menită să le „consfinţească” statutul de stăpâni pe veci. Cu acceptul „democratic” al supusilor. Poate boborul va pricepe, totuşi, că-şi votează condiţia de sclavie la fel ca robii varanului. Poate de data asta nu va pica în plasă…

  Apreciază

 • 15. skorpion  |  7 iunie 2013 la 21:53

  Adunatura de borfasi………
  nu stiu – poate gresesc – dar ca tot ce i se fissiie lui antonescu, cred ca si noua constitutie i se va fisii
  nucrezi?
  :mrgreen:

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  7 iunie 2013 la 21:55

  skorpion, crin e un instrument în toată chestia asta. Dacă nu vai iesi, el e de vină. Dacă va iesi, nu va trage el foloasele.

  Apreciază

 • 17. skorpion  |  7 iunie 2013 la 21:58

  da, crin este instrumentul borfasilor, l-am auzit azi pe chi-ua-ua.. de chiuariu debitind abjectii (multiplele dosare penale ale lui TB)….ce cauta penalul ăsta in parlament? doar ca nu este singurul!!!!

  Apreciază

 • 18. skorpion  |  7 iunie 2013 la 22:00

  hop, dupa ce am scris la #17, iata ce citesc:

  USL are un scop in viata politica: sa obstructioneze justitia

  Incercarile tot mai dese ale USL de a-i chema la ordine pe procurori, inclusiv prin amendamentul propus de Tudor Chiuariu la modificarea Constitutiei ca orice persoana fizica sa aiba obligatia de a se prezenta in fata unei comisii parlamentare, arata:

  – frica politicienilor USL de o justitie corecta si impartiala;

  – dorinta de a ameninta si intimida toti procurorii;

  – incalcarea separatiei puterilor in stat, principiul care reprezinta esenta democratiei.

  Argumentul lui Chiuariu ca procurorii nu fac parte din autoritatea judecatoreasca este ridicol si pueril. Oricum este irelevant daca procurorii fac sau nu parte din autoritatea judecatoreasca, cat timp numai ei ancheteaza si decid trimiterea in judecata, iar politicienilor exact de anchete le este frica si vor sa le opreasca.

  USL mai are putin si scrie in noua Constitutie ca doar persoanele cu carnet PSD, PNL si PC vor da legi si vor efectua anchete penale.

  Nu este singura modificare neconstitutionala adoptata de Comisia prezidata de Crin Antonescu, pentru care suveranitatea poporului nu inseamna nimic si de aceea nu respecta vointa exprimata prin referendum: ca Parlamentul sa aiba o singura camera cu maximum 300 de parlamentari.

  (Monica Macovei)

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  7 iunie 2013 la 22:37

  Skorpion, ţinta borfaşilor a fost si e subordonarea JUSTIŢIEI! Pân-acum, datorită lui Băse, a lui Macovei, şi a celor care-i susţin, încă n-au reusit. Sper să nu reusească nici de acum-nainte, iar asta nu se poate fără a le opune rezistenţă ( când zic asta, din păcate, nu mă gândesc la actuala opoziţie… ;))

  Apreciază

 • 20. noradamian  |  7 iunie 2013 la 22:38

  Noapte bună 🙂

  Apreciază

 • 21. skorpion  |  7 iunie 2013 la 22:44

  nora,
  NOI ne vom opune si nu polirucii din opozitie…
  noape buna

  Apreciază

 • 22. fini  |  8 iunie 2013 la 02:37

  Salve Skorpi! 🙂
  @ 10

  „O parte din intelectuali a facut pact cu lumea borfasilor” spune Aurora Liiceanu intr-un interviu, vezi
  http://www.revista22.ro/articol.php?id=27020

  Apreciază

 • 23. fini  |  8 iunie 2013 la 02:45

  Nora,
  @ 14

  Ciprian Cucu are o solutie:

  http://www.revista22.ro/eu-nu-voi-vota-nu-voi-participa-la-votul-de-modificare-a-constitutiei-27200.html

  Apreciază

 • 24. noradamian  |  8 iunie 2013 la 12:42

  Salut, dragilor! Da, skorpion, nici o nădejde din partea politrucilor ( nu-i mai pomenesc c-am vorbit destul despre ei)

  Fini, 22, 23, bune şi folositoare, multzam!

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  8 iunie 2013 la 12:51

  O zi frumoasă vă doresc! Pe aici a-nceput Sibfest-ul, din păcate pe ploaie, dar oricum e frumos. O să vă povestesc. 🙂

  Apreciază

 • 27. fini  |  8 iunie 2013 la 13:48

  Emanatul din gaura cu musca – Andrei Marga ICR-istul, citat:
  „„Nu eram în niciun caz prima victimă a lui Traian Băsescu. Nu mi-am făcut mari griji. Nu există niciun document. Să fie clar. S-a inventat. Eu am fost verificat de Guvern, în trei guverne înainte. Am fost verificat ca rector, pentru că oricine cerea, te putea verifica. Nu există nimic. S-a dat verdictul, care se ştie, de necolaborare. S-a tot încercat de către nişte oameni de la Cotroceni să mă lege de tot felul de situaţii. Nu e niciun document. […] Trebuie să te gândeşti ce să faci. Justiţia de azi, eu nu vreau să o depreciez, dar poţi să nimereşti pe mâna unui judecător care nu se pricepe”, a vorbit Andrei Marga, la postul Antena 3.”

  EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-evz-prezinta-documentul-care-atesta-ci-andrei-marga-a-fost-racolat-ca-informator-104140.html#ixzz2VcVZ5OT8
  EVZ.ro

  Apreciază

 • 28. Mih  |  8 iunie 2013 la 16:22

  O zi (si la mine, ploioasa rau) cat mai buna (totusi)!!!
  Va citesc cu placere (poate nu-i cel mai potrivit cuvant pt subiectele respective, dar ma bucura …lungimea de unda comuna).
  Constitutia borfasilor NU TREBUIE validata (ar fi bine ca intuitia lui Skorpy sa functioneze 100%).

  Apreciază

 • 29. skorpion  |  8 iunie 2013 la 17:39

  imi place ploaia, am mers prin ploaie, chiar torentiala..
  🙂

  interesant articolul lui turturica, nu?

  http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/cine-l-a-protejat-pe-voiculescu-dupa-2005-304179.html

  Apreciază

 • 30. Andrei  |  8 iunie 2013 la 19:05

  Buna searea prieteni! Am citit postarea Norei si am simtit un frison, ca in atunci cand un presentiment sumbru iti da tarcoale. am citit si opiniile celorlati prieteni si observ ca nimeni nu vorbeste despre acea afirmatie precum ca „votarea noii constitutii ar trebui boicotata”.
  Parerea mea este ca dimpotiva toti romanii ar trebui sa participe la acest referendum . De obicei orice referendum are o singura intebare si trei variante de raspuns. Eu sigur voi vota cu NU(dupa cum vad ce se vor adoptate amendamente ).

  Apreciază

 • 31. fini  |  8 iunie 2013 la 21:15

  Buna seara tuturor! 🙂

  CIRESAR
  Nichita Stanescu

  Nimeni nu ne crede daca sarutam
  pasarea din zbor, iarba înverzind.
  Noi suntem un fel de martori
  ai adolescentei ruginind.

  Nimeni nu ne spune: bea, flamândule!
  Nimeni nu ne spune: însetatule!
  Curge primavara pe sub fluturi,
  visator podeaua curge pe sub tine, patule!

  Lasa-te pe somnul meu, tu vis frumos,
  cade-mi tu în gura mea uscata
  rosie cireasa dintr-un chiparos,
  zâna inventata!

  Apreciază

 • 32. noradamian  |  9 iunie 2013 la 00:18

  Seara bună la miezonoptica! 🙂 Zi plină de chestii faine pe aici, ar trebui să fie ziua dublă si tot n-ar fi deajuns… 🙂

  Fini, Mih, skorpion, Andrzej, multzam!!

  Nu, Andrzej, n-o să votăm ca o asemenea însăilătură făcută pe pohta câtorva insi să devină constituţia ţării!

  „Nimeni nu ne crede daca sarutam
  pasarea din zbor, iarba înverzind.
  Noi suntem un fel de martori
  ai adolescentei ruginind”…

  frumos sună ciresarul lui Nichita, Fini!

  Apreciază

 • 33. nightmare  |  9 iunie 2013 la 00:19

  Noapte buna

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  9 iunie 2013 la 00:30

  Frumoasă piesă, nightmare, multzam 🙂

  Noapte bună!

  Somn usor, tuturor!

  🙂

  Apreciază

 • 35. nightmare  |  9 iunie 2013 la 00:37

  Thx ,Nora .

  Apreciază

 • 36. fini  |  9 iunie 2013 la 00:41

  Nora,
  @ 32

  se pare ca lui Nichita i-a fost drag Ciresarul. 🙂

  STAREA DE A FI CIRESAR
  de Nichita Stanescu

  Ah, n-o să ştie nimeni
  gingaşa pricină a cireşului
  profunda pricină a stejarului
  cauza ochilor mei.

  Ah, n-o să ştie nimeni
  zburata pricină a păsărilor
  împietrita pricină a pietrelor
  cauza inimii mele.

  Ah, n-o să ştie nimeni
  neagra pricină a pământului
  curgătoarea pricină a râurilor
  cauza sufletului meu.

  Apreciază

 • 37. fini  |  9 iunie 2013 la 00:45

  Noapte buna tuturor! 🙂

  Apreciază

 • 38. skorpion  |  9 iunie 2013 la 00:49

  #37, fini,
  superb!
  noapte buna!!!!

  Apreciază

 • 39. fini  |  9 iunie 2013 la 01:03

  Skorpi,

  cu mult drag.
  Ca sa adormi cu zambetul pe buze uite, pentru tine ti-o aduc pe Virginia Zeani (marea ta feblete) cu aceeasi arie.

  Apreciază

 • 40. skorpion  |  9 iunie 2013 la 01:09

  ascult, ascult, Fini,
  ……………mai mult decit splendida V.Zeani!
  danke & gute Nacht!

  Apreciază

 • 41. fini  |  9 iunie 2013 la 01:30

  🙂 🙂

  Apreciază

 • 42. fini  |  9 iunie 2013 la 08:23

  Neata! 🙂

  Apreciază

 • 43. maya  |  9 iunie 2013 la 10:07

  Buna dimineata si buna sa va fie inima!
  😆

  Apreciază

 • 44. maya  |  9 iunie 2013 la 10:07

  Apreciază

 • 45. maya  |  9 iunie 2013 la 10:12

  Devas – o formatie romaneasca (din Ardeal) ce merita promovata!
  😆

  Apreciază

 • 46. maya  |  9 iunie 2013 la 10:18

  Larry Watts: In 1989 Puterea a fost acaparata de vechii agenti KGB si GRU

  „Cea mai recentă carte a sa, „Fereşte‐mă, Doamne, de prieteni”, tratează un subiect incendiar: războiul secret al sovieticilor şi aliatilor loiali acestora din Pactul de la Varşovia împotriva României.

  Volumul monumental – 795 de pagini cu aproape 3000 de note de subsol şi o bibliografie de peste 800 de titluri – a produs un veritabil cutremur în conştiinta publicului avizat.

  În el, Larry L. Watts analizează războiul rece clandestin dus de tările din Pactul de la Varşovia cu România. O Românie pe care, în cartea sa, americanul nostru o plasează la înăltimea şi în lumina adevărului istoric. Un gest atât de aşteptat…”

  Apreciază

 • 47. maya  |  9 iunie 2013 la 10:19

  „LARRY L. WATTS a absolvit cu master Universitătile din Washington, Seattle şi UCLA, având şi un doctorat la Umea University din Suedia.

  Între 1990 şi 1991, a condus Biroul IREX din Bucureşti, iar pînă în 1997, a fost Senior Consultant al Project on Ethnic Relation şi director al Biroului PER din România.

  Din 1990, a fost consilier în probleme de reformă democrată şi control asupra institutiilor statului şi s-a ocupat de înfiintarea Colegiului National de Apărare şi a Consiliului pentru Minorităti Nationale.”

  Apreciază

 • 48. maya  |  9 iunie 2013 la 10:25

  I:
  „Mentionati în carte că războiul contra României a fost dus de KGB până târziu, prin 1995. Aşa cum în secolul al XVI-lea „legenda neagră” propagată de inamicii Spaniei a învăluit această tară, creându-i imaginea de simbol al represiunii, obscurantismului intolerantei religioase şi înapoierii intelectuale şi artistice (!), tot aşa o legendă neagră învăluie, astăzi, România. Sunt semne vizibile că acest război de imagine contra tării noastre este dus şi în prezent. Ne întrebăm, retoric, de ce şi de către cine?”

  R:
  „În 1989, noi americanii, am realizat primele legături cu serviciile de informatii din Europa de est, noi având foarte putini oameni în zonă şi în special în Balcani, primul contact fiind cu serviciile ungare.

  Ei ne-au oferit informatii deloc favorabile românilor. Şi apoi, în ’90 şi ’91, am creat aceleaşi legături cu Polonia, cu Cehia, cu Bulgaria dar nu şi cu România care era văzută în continuare ca un inamic. Partial, cel putin. De ce? Din cauză că noi am primit informatii de la ei că România ne este inamic, iar noi n-am avut sursele noastre, singura sursă pe care am avut-o din 1989 până la sfârşitul lui ’92 fiind reprezentantul CIA la Bucureşti, Harold James Nicholson, care a fost depistat, mai târziu, ca agent sovietic!

  În aprilie ’92, când a fost numit director la SIE, Ioan Talpeş, primul şef de servicii care n-a avut legătură cu fosta Securitate, a deschis relatiile cu americanii şi prima sa vizită în Statele Unite a fost în martie ’93.

  Atunci, directorul FBI a ridicat problema: De ce ai sute de agenti aici împotriva noastră?

  Şi Talpeş a fost surprins fiindcă el a ştia foarte bine că România nu a avut mai mult de 12 agenti sub acoperire în Statele Unite în ultimii 25 de ani.

  O tară ca România nu poate avea sute de agenti sub acoperie, este enorm. Nici Statele Unite nu au avut atât de multi agenti în Uniunea Sovietică, în timpul războiului rece!

  Sovieticii şi alti membri ai Pactului de la Varşovia au folosit pretextul agentilor români acoperiti ca să compromită România în Statele Unite.

  Şi lucrurile au mers aşa pe mai departe, iar acest lucru apărea şi într-un manual pentru Departamentul de Apărare al SUA în 1996 unde se mentiona că România şi China au rămas inamici ai intereselor economice americane. În ’96!

  Iar după ’91, după prăbuşirea Uniunii Sovietice, când serviciile de informatii au fost reformate partial, toti au intrat într-un fel de competitie între egali pentru sursele de asistentă din occident. Şi ei au conlucrat, în toată perioada războiului rece, pentru excluderea României. Dar, de data asta, nu le mai dicta Moscova, ci doar interesul lor propriu, lucru foarte nociv pentru România, lucru necunoscut şi neînteles de occident.”

  Apreciază

 • 49. maya  |  9 iunie 2013 la 10:28

  I:”Care a fost rolul serviciilor secrete străine, al agentilor KGB şi urmaşilor lor în ratarea „revolutiei” române din 1989?

  R:
  „În România de după ’89 a existat linia gorbaciovistă care nu a vut intervente militară,

  a fost linia GRU care a fost pregătită pentru interventia militară şi paramilitară

  şi a fost linia KGB-istă, de asemenea, pregătită pentru interventia militară sau paramilitară.

  Puterea a fost acaparată de vechii agenti sovietici înlăturati de Ceauşescu.

  Şi a apărut, Nicolae Militaru, de unde? Un tânăr ofiter anuntat, pur şi simplu, la Televiziune, numirea lui Militaru drept comandant al armatei. De către cine?! Şi Militaru a reactivat o multime de oameni care au fost pregătiti în Uniunea Sovietică. De zece ani de zile nu mai fusese nimeni la vârful armatei pregătit în Uniunea Sovietică.

  Fuseseră înlăturati. Si acum ei au apărut din nou, şeful de stat major, la informatii militare, la Interne şi multi altii, toti pregătiti de sovietici.

  Şi tot atunci au fost aduşi şi Doicaru şi Caraman. Securitatea a fost desfiintată, ceea ce a fost o mare greşeală. Aceeaşi greşeală am făcut-o noi, americanii, în Irak. Dacă procedezi aşa, pierzi controlul evenimentelor.

  În Polonia, în Ungaria, în Cehia, în Bulgaria s-a negociat cu „cei vechi” şi nu a fost nici o problemă. Ei au rămas în serviciu, nu a fost nici un proces, procese au fost numai aici, în România, şi totuşi unii au spus că nu au fost destul de multe procese. Dar dacă fac o comparatie cu alte tari, România a fost singura tară în care au avut loc astfel de procese şi în care manipularea mediatică a functionat masiv.”

  Apreciază

 • 50. maya  |  9 iunie 2013 la 10:32

  I:
  „Este o ipoteză conform căreia Karoly Kiraly ar fi putut fi agent sovietic. Se spune că el ar fi unul din păpuşarii evenimentelor de la Târgu-Mureş din martie 1990.

  Dar fenomenul Piata Universitătii, multiplele mineriade au fost manipulări ruseşti?

  R:

  „Karoly Kiraly e plauzibil să fi fost agent sovietic. A fost, nu o dată, în URSS. A fost la studii acolo. Şi, mai mult decât atât, când Gorbaciov a venit aici în ’87 şi Karoly Kiraly era consemnat la domiciliu, Gorbaciov a trimis o maşină de la Ambasada sovietică la Târgu-Mureş, l-a luat la receptia la care a fost şi Ceauşescu şi, în timpul acestei receptii, a stat de vorbă cu Kiraly vreo zece minute. Şi după asta Kiraly a fost dus cu o maşină sovietică din nou la Târgu-Mureş.

  Nu mai este nici o îndoială, el a fost omul sovieticilor. Ar fi foarte folositoare o abordare istorică şi nu polemică despre ce s-a întâmplat în martie 1990.

  Toate acestea au putut fi date pe fată abia după 2000, din ceea ce s-a putut recupera din arhivele ultrasecrete ale RDG, apoi din arhivele URSS, gratie lui Boris Eltîn care a permis accesul la documente, o vreme. Un volum uriaş de documente rămâne, însă, sub aceeaşi lespede grea a traditionalei conspirativităti şi ipocrizii.”

  Apreciază

 • 51. maya  |  9 iunie 2013 la 10:34

  Citatele de mai sus:
  Fragment din cartea „Anamnesis” a autoarei Irina Airinei
  http://karadeniz-press.ro/kara/larry-watts-in-1989-puterea-a-fost-acaparata-de-vechii-agenti-kgb-si-gru/

  Apreciază

 • 52. maya  |  9 iunie 2013 la 10:37

  L-am vazut saptamina aceasta la tv de 2 ori pe Larry Watts; la Nicoleta Savin si la TV2 la emisiunea „Romania frumoasa”.

  M-a impresionat; de aceea am postat cele de mai sus!
  Am sa-i cumpar cartile! Merita!

  De astfel de prieteni are nevoie Romania!
  Multumesc domnule Larry Watts! 🙂

  Apreciază

 • 53. noradamian  |  9 iunie 2013 la 12:23

  Ziua bună, prieteni! Fini, 36, şi nouă ne e drag Cireşarul! Şi cu atât mai mult iubim versurile lui Nichita care celebrează „Starea de a fi Cireşar” !
  37, 39, 42, Superbe clipuri!!! Mai spre miezul nopţii sper să le reascult 🙂

  Apreciază

 • 54. noradamian  |  9 iunie 2013 la 12:27

  Maya, bine ai venit cu muzică minunată si cu informaţii interesante! N-am ascultat emisiunile respective, am auzit de Larrry Watts, doar! De 23 de ani simţim o umbră neagră-n România,ne apasă pe toţi! O să-i caut cartea, multzam, dragă Maya 🙂

  Apreciază

 • 55. nightmare  |  9 iunie 2013 la 12:48

  Buna ziua ,grădinari !!!!

  Poate ca ar trebui înainte sa va informați cine este Larry Watts ,foarte susținut de Victor Roncea …..eu nu pun prea mare baza pe informațiile lui Roncea ,care vin din zona foștilor sereisti ….

  http://www.contributors.ro/societatelife/rastalmacirile-lui-larry-watts-si-rastalmacirile-altora-despre-larry-watts/

  Apreciază

 • 56. nightmare  |  9 iunie 2013 la 12:57

  Si inca un link

  http://mariusghilezan.ro/larry-watts-deschide-cutia-pandorei-in-fata-generalilor.html

  Din ce-am citit si citesc de Larry Watts ,eu nu as pune prea mare accent ,din moment ce-i înconjurat de foști .

  Apreciază

 • 57. nightmare  |  9 iunie 2013 la 13:05

  Are si Badin o părere …dar ,nici pe informațiile lui n-as pune mare preț ,fiindca știm bine cit de acoperit este musiu ,chiar daca si-a reevaluate simpatiile acu 2-3ani …..))))))))

  http://www.badin.ro/2012/10/18/exclusiv-demantelarea-unei-retele-a-securitatii-activa-si-azi-episodul-1/

  Adevarul e undeva la mijloc si fiecare parte are interese majore in manipularea care exista din 89 încoace ….parerea mea …

  Apreciază

 • 58. nightmare  |  9 iunie 2013 la 13:44

  Marile manipulari se fac cu 1 parte adevăr si 2-3 minciuni …..se scoate in fata partea adevarata pentru credibilitate si apoi se arunca pe piața minciunile care de regula sunt cu directie

  Apreciază

 • 59. maya  |  9 iunie 2013 la 14:05

  Nora
  😆
  Servus!

  Apreciază

 • 60. maya  |  9 iunie 2013 la 14:08

  nightmare
  😆
  multumesc pentru linkuri!

  Apreciază

 • 61. noradamian  |  9 iunie 2013 la 16:08

  Good afternoon! Asa, pe fugă: băgate-n „calculator”, informaţiile se filtrează-ntre ele si duc la un rezultat cât de cât corect. Adică rămân adevărurile care contează si nu cele amestecate care manipulează. În general sunt cu mare băgare de seamă când în sacul cu informaţii îşi aduc bolul si neolegionarii. Am mai pomenit sin alte rânduri de alte personaje cu o bună priză la public care au tangenţă cu fenomenul neolegionar sau chiar sunt înregimentate. Odată ce ne înarmăm cu asemenea precauţii, orice informaţie are rostul ei. 🙂

  Multzam maya, multzam nightmare!! 🙂

  Ne auzim mai târziu.

  Apreciază

 • 62. fini  |  9 iunie 2013 la 20:45

  Buna seara! 🙂

  IUNIE

  ” Când iunie surâde cu nopţile-nstelate,” (Noaptea de iunie – Alexandru Macedonski

  Apreciază

 • 63. fini  |  9 iunie 2013 la 21:08

  La ora aceasta Nora este la FITS. In fiecare an imi spun ca la anul voi fi si eu acolo. Sper ca la anul……….. 🙂

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/galerie-foto-cu-sibiul-asediat-de-fits-1041500.html

  Apreciază

 • 64. skorpion  |  9 iunie 2013 la 22:51

  o țâră de Russian party
  🙂

  http://www.wimp.com/russianparty/

  Apreciază

 • 65. noradamian  |  10 iunie 2013 la 00:45

  Sunt mai mult musafir pe acasă, pe perioada FITS, e o nebunie faină pe aici 🙂 fini, skorpion, dac-aţi sărit şi peste cel de anul ăsta sper ca la anul să fiţi aici…

  Bune link-uri, multzam 🙂

  Apreciază

 • 66. noradamian  |  10 iunie 2013 la 00:46

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 67. fini  |  10 iunie 2013 la 12:36

  Nora,
  @ 65

  sper ca la anul ne vom bucura impreuna. 🙂
  Pana atuncii ma voi bucura impreuna cu tine in masuira in care ne vei povesti. 🙂

  Apreciază

 • 68. noradamian  |  10 iunie 2013 la 22:57

  Fini, programul zilei : după masă concert al Operei Corsicane în Biserica Ursulinelor iar seara, Frumoasa Pantofăreasă (Garcia Lorca) la teatrul Gong. Între ele, orchestre si spectacole stradale si două reprize de furtună. În fine, acuma am ajuns acasă „cântând în ploaie”… 🙂

  La anu’ te includ în program, să ştii! 🙂

  Apreciază

 • 69. skorpion  |  10 iunie 2013 la 23:00

  hello,
  asta da program cultural…
  super,
  suna teribil de misto….
  ma incluzi si pe mine la anu????

  felicitari, nora!

  Apreciază

 • 70. noradamian  |  10 iunie 2013 la 23:16

  Skorpion, normal !! 🙂

  Apreciază

 • 71. noradamian  |  10 iunie 2013 la 23:21

  Dacă optezi pentru două, trei spectacole(teatru, muzică, dans,etc)zilnic, adică cu niţel efort (plăcut)în finalul celor zece zile cred că te alegi cu ceva de ţinut minte…

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 72. skorpion  |  10 iunie 2013 la 23:23

  de tinut minte, da, asa este,
  plus iti marcheaza si sufletul….

  Apreciază

 • 73. noradamian  |  10 iunie 2013 la 23:58

  Apreciază

 • 74. fini  |  11 iunie 2013 la 08:40

  Nora,
  @ 68

  multumesc. Abia astept. 🙂

  Apreciază

 • 75. fini  |  11 iunie 2013 la 08:41

  Neata! 🙂

  O cafea pentru toata lumea:

  Apreciază

 • 76. skorpion  |  11 iunie 2013 la 09:11

  buna dimineata,
  m-am trezit cu cafeaua adusa de @fini
  🙂

  Apreciază

 • 77. skorpion  |  11 iunie 2013 la 09:11

  foarte frumos & straniu song of Corsica, inclusiv videoclipul,
  danke, nOra

  Apreciază

 • 78. skorpion  |  11 iunie 2013 la 09:13

  ………………..Crin Antonescu poarta o mare raspundere pentru dezastrul pe care il recunoaste acum partenerul sau de alianta. De aceea, nu-i suficient ca doar Ponta sa-si ceara scuze. Primul care trebuie s-o faca este Antonescu insusi!

  N-o va face. Pentru asa ceva e nevoie de caracter. Pacat, Crin Antonescu! Pacat de PNL, de USL, dar mai ales de Romania!

  Germania in schimb stie sa ierte. Asa se explica gestul Angelei Merkel de a-l primi pe Victor Ponta. Meritul este si al lui Traian Basescu. Coabitarea este un act de vointa intre doua parti, iar presedintele vrea sa arate ca stie sa-si respecte intelegerile, inclusiv deschizandu-i partenerului incomod usi ferecate cu multe lacate.

  Ponta n-ar fi intrat in veci pe poarta Berlinului, daca n-ar fi batut palma cu Traian Basescu. A fost momentul in care a inceput numaratoarea inversa pentru Antonescu&Voiculescu. Timpul se scurge rapid…

  Romania e condusa astazi de un triunghi solid: Basescu-Merkel-Ponta. Suficient de puternic sa faca multa curatenie. Se simte deja. Dar e doar inceputul…

  (preluat de pe reportervirtual.ro)

  va doresc o zi placuta
  🙂

  Apreciază

 • 79. fini  |  11 iunie 2013 la 11:41

  Skorpi,
  @ 78

  reportervirtual spune ca Germania stie sa ierte.
  O fi! 🙄 Dar e limpede ca Germania nu uita. Cum sa-mi explic ca premierul roman a vorbit discutie cu cancelarul Germaniei timp de patru minute?

  Pe parcursul vizitei, Ponta a dat câteva interviuri în presa germană, inclusiv cotidianului „Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ). El a insistat pe avantajele coabitării cu preşedintele Băsescu şi a susţinut că este hotărât să apere ANI şi DNA. „M-am angajat atât în faţa Comisiei Europene (…) nu doar să apăr cadrul legal al acestor instituţii, dar şi să menţin în funcţii de conducere persoanele a căror activitate a fost recunoscută internaţional. Acest angajament a fost complet respectat (…) Pentru că protejez aceste instituţii sunt uneori atacat mai dur decât preşedintele Băsescu”, a afirmat premierul român, întrebat despre atacurile USL asupra DNA şi ANI.
  În ceea ce priveşte evenimentele din vara lui 2012, Ponta a spus că nu regretă nimic, dar a înţeles că acea criză a costat scump România. „De aceea trebuie să găsim o cale de convieţuire cu preşedintele până la sfârşitul mandatului său, anul viitor”, a declarat Ponta, pentru FAZ.

  Citiţi mai mult: Patru minute. Atât a discutat Merkel cu Ponta – Guvern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/patru-minute-atat-a-discutat-merkel-cu-ponta-1041832.html#ixzz2VtWd8OKD
  EVZ.ro

  Apreciază

 • 80. fini  |  11 iunie 2013 la 11:55

  La conferinta de presa cancelarul Germaniei a spus:
  „Pentru economia germană e important să fie respectate standardele statului de drept, să fie transparenţă, nu corupţie”.
  Nu, Germania nu uita si nici nu va ierta abaterile de la standardele statului de drept.

  Trebuie reamintit că Angela Merkel s-a întâlnit de două ori cu premierul Tăriceanu (Berlin și București) și o dată cu premierul Boc (București). Iar discuțiile au durat între 30 și 60 de minute.

  Apreciază

 • 81. fini  |  11 iunie 2013 la 12:00

  Ce se intampla zilele acestea cu piptenarea Constitutiei este terifiant.

  Apreciază

 • 82. noradamian  |  11 iunie 2013 la 13:23

  Ziua bună, prieteni 🙂 Skorpion, bine ar fi, mă tem, însă, că RV e cam optimist, mai e si un parlament care l-ar ţine din scurt pe Victoraş la o adică. Totusi, evident că soluţia pactului are efecte pozitive -cu toată strădania unor dreptaci -antibăsişti mascaţi neobosiţi- care, si acum, încearcă să vâre băţu-n gard.

  Apreciază

 • 83. noradamian  |  11 iunie 2013 la 13:32

  Fini, pentru ponta cele 4 minute sunt o mare reusită :)Iar constituţionarii lui crin au cam reusit să se facă de baftă. Nu cred că va trece constituţia.

  Apreciază

 • 84. fini  |  11 iunie 2013 la 15:43

  Nora,
  @ 83

  „marea” reusita a premierului este coabitarea.
  Cheia de la Cancelaria Federala Germana a primit-o prin intermediul presedintelui Basescu.

  Apreciază

 • 85. skorpion  |  11 iunie 2013 la 19:55

  Cheia de la Cancelaria Federala Germana a primit-o prin intermediul presedintelui Basescu.

  absolut corect, Fini, dar intrebarea pe care ti-o pun: de ce a facut-o Basescu?

  (parerea mea: o face pentru Ro, ai tu alta parere?)

  Apreciază

 • 86. skorpion  |  11 iunie 2013 la 20:18

  Schimb de replici intre ambasadorul roman in Franta, Bogdan Mazuru, si un deputat francez care a calificat Romania drept stat derbedeu

  dar si deputatul francez obraznic rau…….

  Apreciază

 • 87. fini  |  11 iunie 2013 la 20:29

  Skorpi,
  @ 85

  desigur. Nu vad alt motiv.
  Presedintele a pregatit din timp vizita premierului la Berlin. Sa ne aducem aminte ca in 22 mai premierul a fost delegat de catre presedintele tarii la Consiliul European de la Bruxelles.

  http://www.ziare.com/basescu/victor-ponta/basescu-il-trimite-pe-ponta-la-consiliul-european-nu-sunt-binevoitor-e-un-semn-de-incredere-1235511

  Apreciază

 • 88. fini  |  11 iunie 2013 la 20:33

  Astazi este aniversare RICHARD STRAUSS 11 mai 1864

  Apreciază

 • 89. fini  |  11 iunie 2013 la 20:36

  „DIE NACHT” ( Noaptea)

  „Aus dem Walde tritt die Nacht,
  Aus den Bäume schleicht sie leise,
  Schaut sich um in weitem Kreise,
  Nun gib Acht!

  Alle Lichter dieser Welt,
  Alle Blumen, alle Farben
  Löscht sie aus und stiehlt die Garben
  Weg vom Feld.

  Alles nimmt sie, was nur hold,
  Nimmt das Silber weg des Stroms,
  Nimmt vom Kupferdach des Doms
  Weg das Gold.

  Ausgeplündert steht der Strauch,
  Rücke näher, Seel an Seele;
  O die Nacht, mir bangt, sie stehle
  Dich mir auch.

  LA NUIT

  Légère, elle se glisse hors des arbres,
  Regarde l’étendue autour d’elle,
  Maintenant, prends garde.

  Toutes les lumières de ce monde
  Toutes les fleurs, toutes les couleurs
  Par elle sont éteintes et les gerbes dérobées
  Dans les champs.

  Elle prend tout, uniquement ce qui est beau,
  Du fleuve elle prend l’argent
  Du toit de cuivre de la cathédrale elle prend
  L’or.

  Le buisson est là, dépouillé,
  Viens plus près, cœur contre cœur;
  Ô j’ai peur que la nuit t’arrache aussi
  À moi.

  Apreciază

 • 90. fini  |  11 iunie 2013 la 20:47

  Skorpi,

  in seara asta nu am de gand sa ma cherchelesc de bucurie pentru ca premierului „nostru” i s-a cerut „să fie respectate standardele statului de drept, să fie transparenţă, nu corupţie”.

  @ 86

  nu ma sifonez pentru ca deputatul francez care a calificat Romania drept stat derbedeu. Cu tot ce se intampla pe la noi: numirea unor justitiabili ca ministri, martirajul lui Becali , dezmatul parlamentului.

  Traim in BECALIA.

  Apreciază

 • 91. fini  |  11 iunie 2013 la 20:53

  Abia astept sa ma duc sa votez la noul referendum.

  Presedintele Basescu pe canalul B1 la ora 21.

  Apreciază

 • 92. skorpion  |  11 iunie 2013 la 21:05

  danke, fini
  🙂

  Apreciază

 • 93. skorpion  |  11 iunie 2013 la 21:29

  ce a spus acum/adineauri TBasescu, am spus-o eu in urma cu citeva saptamini, parca pe facebook sau poate chiar la nora in gradina
  …..
  de ce se defriseaza atit de mult atributiile presedintelui? intreaba Turcescu….
  Basescu raspunde ca atributiile presedintelui vor fi golite de continut in favoarea lui antonescu, – dedesubturi murdare – numai ca ei, pesedistii, sa aiba tara la picioarele lor, iar cacarau sa fie doar un decor….
  lucru care ii convine si căcărăului:
  – sa fie presedinte,
  – dar sa nu aiba nici un fel de obligatii, batai de cap, nopti nedormite, tone de legi de citit, framintari……

  Apreciază

 • 94. noradamian  |  11 iunie 2013 la 22:25

  Salut, dragilor! Multzam de seara frumoasă cu Richard Strauss, Fini!

  Fini, Skorpion,nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat fără opoziţia lui Băse si a a lui Macovei în momentele cruciale!Si ce ar putea urma…

  Apreciază

 • 95. noradamian  |  11 iunie 2013 la 23:39

  Noapte bună 🙂

  Apreciază

 • 96. skorpion  |  11 iunie 2013 la 23:43

  noapte buna!

  🙂
  v-a placut TBasescu?
  🙂

  Apreciază

 • 97. fini  |  11 iunie 2013 la 23:48

  Noapte buna tuturor. 🙂

  Un cantec de leagan frumos:

  Apreciază

 • 98. dictaturajustitiei  |  12 iunie 2013 la 08:30

  Reblogged this on Dictatura justitiei.

  Apreciază

 • 99. lastnightmusic  |  12 iunie 2013 la 08:35

  Salut

  Cantecul asta este durerea in stare pura
  Asta nu are legatura cu dragostea. Nu e un cantec de dragoste.
  Pe post de cafea

  Apreciază

 • 100. skorpion  |  12 iunie 2013 la 08:56

  neata,
  @lnm, ai perfecta dreptate, ”Ne me quitte pas” nu este cintec de dragoste, este implorare, este umilinta suprema, este rugamintea crunta, durerea pierderii, il stiu, m-am socat cind am ascultat pentru prima data acest cintec si recunosc ca nu ma inghesui sa-l ascult prea des..
  🙂
  nici acum
  😛

  o zi merveieuză va doresc
  🙂

  Apreciază

 • 101. lastnightmusic  |  12 iunie 2013 la 09:01

  L-am simtit ieri cind in fata mea o doamna tanara si-a parasit pe aleie cele 2 pisici batrane si a tulit-o

  Apreciază

 • 102. skorpion  |  12 iunie 2013 la 09:17

  cum dracu poti sa faci asa ceva????
  noi avem 2 pisici care impreuna fac vreo 30 de ani, dar niciodata nimeni din familie nu s-ar gindi sa faca un asemenea gest….
  culmea ca despre al doilea motan am aflat de curind virsta lui reala, adevarul ne-a fost spus la vreo 7 ani dupa ce l-am adoptat….
  oameni, oameni…..

  Apreciază

 • 103. skorpion  |  12 iunie 2013 la 09:29

  Suna telefonul:

  – Alo, senor Rod?Aici este Ernesto, ingrijitorul d-voastra de la casa de la tara.

  Rod: Da Ernesto, ce pot sa fac pentru tine?

  Ernesto: Oh, am sunat, senor Rod, sa va anunt ca papagalul d-voastra a murit.

  Rod: Papagalul meu?! Tocma papagalul meu vorbitor care a cistigat multe premii internationale?

  Ernesto: Da senor, acela.

  Rod: Ce nenorocire, am cheltuit o avere cu papagalul asta. De ce a murit?

  Ernesto: A mincat carne stricata.

  Rod : Carne stricata?! Cine l-a hranit cu carne stricata?

  Ernesto: Nimeni senor, a mancat el singur carne de cal mort.

  Rod: Cal mort? Ce cal mort?

  Ernesto: Calul dumneavoastra pursange, senor.

  Rod: Nepretuitul meu cal pursange, multiplu campion, este mort?

  Ernesto: Da senor, a murit de epuizare tragind la caruta cu apa.

  Rod: Ai innebunit de tot? Ce tot spui acolo? Ce caruta cu apa?

  Ernesto: Cea pe care o foloseam sa stingem focul, senor.

  Rod: Dumnezeule ! Ce tot spui? Care foc?

  Ernesto: Focul de la casa dumneavoastra senor. O lumanare a cazut si a aprins draperiile si perdelele…

  Rod:Ce vrei sa spui, ca mi-a luat foc casa de la o lumanare?

  Ernesto: Si, senor.

  Rod: Pai avem electricitate !!!Pentru ce era luminarea aprinsa?

  Ernesto: Senor,lumanarea era aprinsa pentru inmormantare.

  Rod: CARE NENOROCITA DE INMORMANTARE ?!!!

  Ernesto: A sotiei d-voastra, senor Rod.

  Rod:………………………!!!!!!!!!!!….????

  Ernesto: Sa vedeti, a venit intr-o noapte acasa pe intuneric si eu am crezut ca este un hot. Asa ca am lovit-o cu crosa d-voastra de golf, model Tiger Woods Nike Driver.

  Rod: Ernesto! Daca mi-ai rupt crosa aia esti intr-un mare rahat!!!

  Apreciază

 • 104. Balbeck  |  12 iunie 2013 la 10:21

  Va multumesc pentru ca ati venit!

  Apreciază

 • 105. noradamian  |  12 iunie 2013 la 16:31

  Ziua bună 🙂 Skorpion, 103, merveieuz 😆

  Fini, 97, plăcut! De reascultat si la noapte 🙂

  Fini, Carmen, Lnm, Balbeck, Skorpion, mulţumesc, prieteni 🙂

  Apreciază

 • 106. noradamian  |  12 iunie 2013 la 16:31

  postare nouă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.640 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.640 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: