Taxa pe ură

17 august 2013 at 12:37 47 comentarii

Ura, extremismul, negativismul – boli grave- devin cumplit de distrugătoare când ajung în proporţie de masă. Tratarea lor responsabilă impune măsuri de precauţie. Altfel, apare riscul contaminării şi epidemiilor în stare să măture, orbeşte, tot. Ce se petrece în Egipt exact acum e un exemplu dintr-o mulţime altele. Oponenţa la rău prin rău nu apără justiţia, statul de drept. Nici societatea! E un drum al proştilor, cu un singur sens, unul preferat de hoarde incapabile să vadă râpa. Nici nu e nevoie de altă apocalipsă.

Singura formă de rezistenţă sănătoasă, motivantă, la boala indusă de varani şi ajunsă de vreo doi ani la apogeu, la noi, a fost cea din vara trecută din  jurul preşedintelui din garaj. A durat puţin, a avut un efect remarcabil, din păcate spulberat, în toamnă-iarnă, când interesele electorale ale „rezistenţei” le-a făcut ţăndări solidaritatea. Intereselor electorale li s-au adăugat altele, legate de bani, cum altfel (!) ca de pildă ale unor oengişti de ispravă atinşi  brusc de slăbiciuni „omeneşti”. Totuşi, cele două luni de rezistenţă din vara 2012 au întârziat măcar, dacă n-au reuşit să oprească,  goana spre râpă.  Iar justiţia demonstrează, spre dezamăgirea oengiştilor cu slăbiciuni, că nu mai e fata care duce tava aleşilor şi a clanurilor lor (inclusiv a celor din ograda ei)

Efectele anilor de ură varanică , însă, nu trec uşor. Taxa pe ură se transferă în taxe financiare, mizerie şi sărăcie galopantă. În cele din urmă, tot în ură. Boala n-a fost eradicată. O menţine afinitatea pentru hoţie şi minciuni, lipsa de stimă de sine. Falsul patriotism, falsa credinţă. Slăbiciunile „omeneşti” ale societăţii civile, caracterele slabe. În virtual, bântuie fake-uri ordinare cu misiunea evidentă de a distorsiona mesajele unor voci responsabile. Misiune evidentă dar nu pentru toţi! Nu produc ravagiile pe care scontează, dar totuşi, fac rău. O asemenea pagină (https://www.facebook.com/lupta.romanie) mi-a atras atenţia zilele trecute. Un concentrat de minciuni ale uselimii varanice, reactivate şi repuse în circulaţie împotriva  preşedintelui „coabitant” laolaltă cu clasa politică. Observ  că o seamă de personaje cu notorietate au dat girul mizeriei (cu un click- poate uitat, între timp, deşi n-aş crede). Mă-ntreb dacă se poate conta pe astfel de personalităţi, respectabile care, ameţite de popularitate, din inconştienţă ori doar din superficialitate, pun gregaritatea în locul solidarităţii civice. Indivizi aparent responsabili care dau gir urii „revoluţionare” declanşate din canale imunde.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , .

Domnul Remus Taiwan Cernea răspunde Mămăligă cu fainoşag

47 comentarii Add your own

 • 1. Nea  |  17 august 2013 la 13:18

  Mai bine enumeră negru pe alb personalităţile alea, ca să nu dăm clic pe link şi să le facem trafic.

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  17 august 2013 la 13:27

  Nea, salut, am dat adresa paginii, că-s câteva „personalităţi” nume cunoscute,mai mult sau mai puţin publice.Am atras atenţia si pe peretele meu de pe FB gândindu-mă că unii n-au mai dat demult pe acolo si poate nu stiu cum a evoluat „revoluţia”. Acum se pregătesc de alta, pe 23 august. I-am văzut, printre alţii, pe unii de la FC, unii de la NR (” ridică-te gheorghe, ridică-te ioane”) niste presari,diversi oengisti, pedelisti, pecisti, uselisti, pepedisti etc. Varză toxică.

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  17 august 2013 la 13:47

  Am tras un semnal, doar, cu riscul de a-i face trafic (ăia care digeră asta oricum tot cu asa ceva se hrănesc)

  A, uitasem! Sufletul acţiunii e unu’ Dumitru Rizoaica 😀

  Apreciază

 • 4. skorpion  |  17 august 2013 la 14:18

  hăhăhă,
  dumitru rizoaica este un nebun pe care l-am intilnit in blogosfera in urma cu citiva ani… mai exista?
  hai, sa intru si la adresa data de nora,
  sa ma dumiresc si eu putin…

  ce revolutie pe 23? unde?
  l

  Apreciază

 • 5. skorpion  |  17 august 2013 la 14:25

  Aduc textul aici, ca sa va scutesc sa mergeti acolo:
  SA VA ADUC AMINTE INTREGII TARI ROMANESTI PT. CE TREBUIE SA IESIM LA MANIFESTARE SI SA NU PIERDEM ACEASTA ZI ATAT DE INSEMNATA PT POPORUL NOSTRU – 23 AUGUST 2013 si ca sa nu ajungem sclavi in adevarul sens al cuvintului……

  Economia României şi România în general au fost distruse premeditat, pas cu pas din 1990 şi până în prezent, de cei care conduc lumea din umbră prin marionetele politice de la Bucureşti şi din teritoriu.

  România a fost acceptată în UE în principiu pentru a fi colonizată de marile puteri ale lumii.

  Industria a fost distrusă şi vândută la fier vechi.

  Economia României a fost distrusă pentru ca firmele din occident să-şi poată valorifica produsele pe piaţa din România;

  Tradiţiile, religia şi cultura României sunt distruse sistematic prin promovarea ecumenismului, pornografiei şi homosexualităţii;

  Învăţământul a fost distrus. Educaţia din România este la pământ încât în prezent şcoala produce foarte mulţi tâmpiţi – uşor de prostit şi manipulat – românii sunt o masă de manevră, sclavi muncitori moderni care nu comentează şi doar muncesc (“noi muncim nu gândim”, din 20 iunie 1990 revine în actualitate);

  Distrugerea mentală a poporului român e la cote mari, astfel încât românii nu mai sunt în stare să distingă răul de bine, normalul de anormal, utilul de frivol şi relevantul de chestii imbecile şi neimportante.

  Mafia, Corupţia, Batjocura şi Furtul banilor publici sunt la cote inimaginabile în România anului 2013

  Românii mănâncă GUNOI. Doar unii dintre noi, cei mai săraci şi amărâţi români mănâncă gunoi la propriu din groapa de gunoi (vezi Ce este sărăcia). Restul, “românii civilizaţi” mănâncă gunoi sub formă de otravă frumos ambalată, DIN SUPERMARKET.

  Sistemul bancar românesc este PUTRED şi jecmăneşte fără scrupule poporul român care tace şi înghite. Sistemul bancar românesc este patronat parcă dintotdeauna de masonul numărul 1 al României, Mugur Isărescu, în care foarte mulţi români au încredere conform sondajelor de opinie. N-am înţeles niciodată de ce să fii atât de distrus mental încât să ai încredere în Mugur Isărescu…

  Românii sunt DACI, NU romani! Noi, românii suntem strămoşii tuturor popoarelor latine şi nicidecum o rudă marginală a latinităţii – iar acest fapt NU este ştiut nici măcar de români…..astea sint numai unele dintre asupri la care am fost supusi in ultimii 23 de ani….

  concluzia mea: protocronism amestecat cu complexe de inferioritate si de superioritate, cu strainii sint vinovati de toate relele de pe lume, ce ni se intimpla, iar noi, romanii, sintem perfecti dar nu ne lasa altii……bietul popor roman perfect!!!

  pe mine m-a apucat risul citind elucubratiile de mai sus
  😛
  😛
  😛

  dupa asemenea text merit sa ma duc la o berica rece ca ghiata cu oameni normali la cap
  🙂

  Apreciază

 • 6. carat  |  17 august 2013 la 14:29

  Mi-am permis sa le trimit cate un mesaj celor doi care apareau ca *prieteni* ai respectivei pagini si anume lui Ondine Ghergut si lui Paul Dragos Aligica si sa-i rog sa intre pe pagina respectiva iar daca nu sunt de acord cu ce se scrie acolo, sa nu mai gireze cu numele lor acea porcarie.. Ondine Ghergut inca nu a vazut mesajul dar Paul Aligica da, si a facut corectura necesara. Nu mai apare pe acea pagina.

  Apreciază

 • 7. oldhashu  |  17 august 2013 la 16:02

  Salut pe toată lumea! 🙂

  Skorpy, dispui de timp dacă ți-l risipești pe bazaconiile lu’ «rizoaicadearges» 😀 Așa îl stiu eu de mult pe net. Credibilitatea lui – invers proporțională cu nr anilor…

  Apreciază

 • 8. skorpion  |  17 august 2013 la 16:20

  oldH,
  – nu te inteleg in legatura cu timpul meu….it is my time! 🙂 only my time! 🙂
  – despre rizoaica vezi ce scrie nora mai sus….A, uitasem! Sufletul acţiunii e unu’ Dumitru Rizoaica
  – am spus ca in urma cu citiva ani l-am citit de citeva ori, de unde am tras concluzia ca este nebun, n-as fi putut sa spun despre cineva ca este nebun decit dupa ce l-am citit….
  – dar vad ca si tu iti risipesti timpul cu bazaconii Așa îl stiu eu de mult pe net
  :mrgreen:

  Apreciază

 • 9. Mih  |  17 august 2013 la 18:32

  Salut, all!

  Nora, intarziate ( 😳 ) urari de bine si frumos in viata Mariei tale! 🙂

  Boala grea ura asta…si costisitoare, intr-adevar.
  Chestia aia de pe fb e cu tigle lipsa pe acoperis, rau de tot
  „Românii sunt daci, nu romani”, iaca pozna, inca o „falie” in societatea romaneasca! „Laboratoarele” nu stiu ce sa mai scorneasca.

  Apreciază

 • 10. Dan  |  17 august 2013 la 18:41

  Nu, nu şi nu ! Nu popularizaţi astfel de bazaconii ! Nouă celor cu mansarda mobilată corespunzător nu fac decât să ne crească inutil tensiunea dar unora, deficitari la capitolul ăsta şi obişnuiţi să citească superficial un text, li se pot aprinde unele beculeţe.

  Apreciază

 • 11. tucu2  |  17 august 2013 la 18:54

  Nu poti sa vorbesti numai despre taxa pe ura .Trebue sa vorbesti cumult si cu suprataxa pe prostie.
  Rezultatul celor doua taxe este neputinta.
  Nu citisem capodoperele Dlui Rizea (imi imaginez ca asta i numele) .
  Ma bucur ca @skorpi l a publicat.Trebuia numai sa adauge ca acesta este discursul obisnuit al patriotilor de ocazie difuzat cu mare succes in media romaneasca.
  Nu suntem vinovati.Nu trebue sa ne uitam in oglinda si sa ne intrebam de ce mergem ca racul.Nu trebue sa invatam nimic de la altii.Noi stim tot .Noi putem tot .Din nefericire totul ne este potrivnic.Vara este prea cald ,toamna ploua , iarna ninge , incalzirea globala a venit peste noi, capitalistii ne exploateaza , legumele sunt modificate genetic , FMI ul este un balaur si colac peste pupaza au venit si niste extraterestri care fura tot.
  Seamana cu o mica apocalipsa nemeritata de niste oameni viteji si destepti ca noi care de la Traian si Decebal ….
  Pentru cine nu a apucat vremurile sa stiti ca era discursul de indobitocire preferat pe vremea comunismului (in afara de extraterestrii aferenti-pe vremea aia nu se fura}
  Daca discursul a tinut atunci de ce nu ar tine si acum?
  In definitiv nici ura nici prostia nu se vindeca printr o revolutie.

  Apreciază

 • 12. fini  |  17 august 2013 la 19:50

  Buna seara tuturor! 🙂

  Nora, nu le am cu ura; har Domnului..
  Ura de care vorbesti este disperarea cu care se lupta pentru ramanerea in seaua calaritului pe ciolan.
  Rizoaica si „revolutia” din 23 august sunt marfa pentru Conu Leonida si coana Efimita.

  Apreciază

 • 13. fini  |  17 august 2013 la 19:51

  17 august 1905 – S–a născut Ada Falcon, „împarateasa tangoului”.”Mica bijuterie argentiniana”, cum era alintata cântareata la debut, a cunoscut consacrarea în 1923, când a devenit cea de-a treia cântareata de tango din Argentina, alaturi de Azucena Maizani si Rosita Quiroga.

  Apreciază

 • 14. fini  |  17 august 2013 la 19:54

  In „Istoria tangoului” Borges, din cartierul Palermo al Buenos Aires-ului, a scris:
  „Tangoul este o compozitie incarcata de resentimente, in care sunt deplanse cu risipa de sentimentalism nenorocirile proprii si sunt cantate cu neascunsa bucurie si diabolica nerusinare nefericirile altora.”

  Apreciază

 • 15. fini  |  17 august 2013 la 19:56

  Apreciază

 • 16. fini  |  17 august 2013 la 19:58

  Apreciază

 • 17. fini  |  17 august 2013 la 20:00

  Tango-ul zilelor noastre este Tango electronic promovat de Gotan Project.

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  17 august 2013 la 20:50

  Seara bună, prieteni! 🙂 Am înşirat şi niste nume, ceva mai devreme, dar le-am scos, gândindu-mă că e mai bine să las ceva timp să văd ce se-ntâmplă! Prin urmare, Carat, 6, mă bucur că a avut efect măcar atât! Că sunt mai mulţi.Cum spuneam, or fi si unii nimeriţi acolo din greseală! Dar nu toţi…

  Taxa pe ură si pe prostie, asa e, multzam Tucu 2!

  Mih, laboratoarele secu încă mai funcţionează! Produc gaz toxic,ca la Panemunde, până la „victoria finală” .

  Skorpion, Old, Dan, nu atât bazaconiile lui Rizoaica interesează cât acei lideri de opinie consideraţi seriosi (dintre puţinii pe care-i avem!) care i s-au alăturat, girând pagina (ceva jenant- ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns!) Unora mai săraci cu duhul le ajunge, însă, să vadă numele astea ca să creadă că e si locul lor acolo.E dezolant să dai peste persoane socotite onorabile care joacă la două capete!

  Fini, „Rizoaica si “revolutia” din 23 august” sunt marfa pentru Conu Leonida si coana Efimita!” Corect!!! Conu rizoaica şi coana…(nu mai spui care :lol:)

  Bine de semnalat, însă, rinocerizarea! Te poţi gândi si la asta când îi vezi pe Ondine Gherguţ, DPA, etc. De alţii, mărunţei flămânzi cu misie de la partide de pe stânga ca si de pe dreapta, ori de la oengeuri, pe care-i stiu de-acuma, nu mă mir.

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  17 august 2013 la 21:02

  Adrian Papahagi 🙂

  „De ce invat politica la scoala lui Basescu?

  Ar fi culmea ca, admis la Harvard, sa vreau la Spiru Haret”
  .

  Apreciază

 • 20. noradamian  |  17 august 2013 la 21:12

  Mih, muiltzam pentru urări!

  Fini, minunate piese pentru sâmbăta seara! Fug până-n Piaţa Mare ( e concert la ora asta) si mă-ntorc să le ascult la „miezonoptica” 🙂

  Danke!

  Apreciază

 • 21. filadel  |  17 august 2013 la 22:10

  Întotdeauna vine plata! Cîteodată pierdem șirul și nu ne mai dăm seama de unde vine. De salutat pe cei care ne reamintesc.

  Apreciază

 • 22. fini  |  17 august 2013 la 22:49

  Saliu,

  Fila! 🙂

  Apreciază

 • 23. fini  |  17 august 2013 la 23:00

  Apreciază

 • 24. skorpion  |  17 august 2013 la 23:23

  imi place – mai ales – sa-i privesc pe cei doi cintareti
  L.Pavarotti si Bryan Adams
  🙂

  Apreciază

 • 25. fini  |  18 august 2013 la 00:22

  Fain Skorpy!

  Asa imi place „despre” tine! 🙂

  Apreciază

 • 26. tucu2  |  18 august 2013 la 10:57

  Ma amuz dumineca dimineata citind mesaje pe Facebook.
  Papahagi intra intr o disputa cu Doru Braia.Doru Braia a strabatut intr o perioada ecranele TV urilor marginale facind ceea ce fac mai toti comentatorii.Macinind generalitati.Hotii , sa muncim , sa se creeze locuri de munca. dreapta . stinga .securistii , nomenclaturistii.
  Cunoasteti toti repertoriul.
  Solutiile la fel -cunoscute-sa nu se mai fure, sa se creeze locuri de munca , sa incurajam initiativa privata, sa desvoltam afgricultura , sa , sa , sa….

  Auzim de 23 de ani diagnosticul pus pe diverse voci de toti autobagatorii in seama.

  Nu am auzit nici o data care este tratamentul.Ce pastila trebue sa ia romanul ca sa nu mai fure , ca sa faca o munca de calitate , ca sa nu mai arunce gunoaiele pe strada , ca sa nu mai scuipe, ca sa nu mai stea cu gura cascata la toate prostiile spuse de cei ca mine .

  Astazi insa am descoperit un nou tip de mesianism.
  Doru Braia ii comunica senin lui Papahagi.
  -Daca ati fi ascultat mesajele mele astazi Romania nu ar mai fi ajuns in halul in care este.

  Dle Braia jos palarita.
  Astept ca moda sa se raspindeasca si in fiecare zi sa fim trasi de urechi de cei ce ne au dat sfaturi atit de bune.

  Sugerez tot o data , avind in vedere noile generatii total nepregatite pentru viata, ca urmatoarele dezbateri sa contina si sfaturi de genul -nu mai traversati strada in fata unei masini care vine cu 200Km pe ora.,nu sariti de la etajul 10, nu deschideti usa de la avion in zbor , nu incercati sa beti o bere cu sticla cu tot .

  PS. Nora Damina scuze.Nu stiu unde sa incadrez fapta.La prostie sau direct la Spitalul 9.

  Apreciază

 • 27. skorpion  |  18 august 2013 la 11:30

  neata,
  tuculedoi,

  1. Doru Braia – in urma cu citiva ani am aflat ca D. Braia a colaborat cu securitatea – nu mai stiu in ce calitate: turnator sau mai mult, ofiter.

  2. Pui problema:
  Nu am auzit niciodata care este tratamentul.Ce pastila trebue sa ia romanul ca sa nu mai fure , ca sa faca o munca de calitate , ca sa nu mai arunce gunoaiele pe strada , ca sa nu mai scuipe, ca sa nu mai stea cu gura cascata la toate prostiile spuse de cei ca mine .

  Iti spun eu care este tratamentul: unul singur – pedeapsa sub forma de amenda sau inchisoare!!!

  pastila = inchisoare, daca fura,
  pastila = amenda sau somaj, daca nu face munca de calitate,
  pastila = amenda pentru aruncat gunoaie pe jos, scupiat etc
  etc
  etc
  etc

  amenda + inchisoare – depinde de greseala – constituie singurul tratament pentru asta si te asigur ca se rezolva muuuuulte!

  fara mila, amenda si puscarie, nu sa vina unul si altul, bre, eliberati-l pe jiji ca are copii, are afaceri de facut si biserici de inaugurat!

  ai gresit, platesti!

  ce simplu este daca s-ar pune in aplicare

  🙂

  Apreciază

 • 28. skorpion  |  18 august 2013 la 11:42

  NEAGU DJUVARA IMPLINESTE AZI 18 AUGUST splendida (pentru multi de neatins) virsta de 97 DE ANI, sa-i uram din toata inima un calduros La multi ani si cit mai multe bazine inotate!!!
  🙂

  Apreciază

 • 29. tucu2  |  18 august 2013 la 11:51

  @Skorpion
  Care este pastila pe care trebue sa o ia justitia pentru a si face treaba ?
  Evident ca tratamentul trebue sa contina extract de puscarie.
  Dar mai trebue ceva .Ce ?

  Care este tratamentul pentru ca politia sa si faca treaba.
  Evident extractul de puscarie trebue sa fie prezent in doze mari , in cazul de fata foarte mari, dar mai trebue ceva.

  Daca nu am fi trait in epoca de aur unde a existat legea 18 , eu as fi prescris un tratament asemanator celui aplicat de fisc in Statele Unite.
  Daca lui Georgel ii apare din senin o limuzina la poarta fiscul verifica si daca nu gaseste ce trebue suna imediat la usa lui Georgel.
  Din nefericire la noi este aproape imposibil de aplicat deoarece salariatii fiscului american in varianta autohtona ar fi tot romani.

  Apreciază

 • 30. theo  |  18 august 2013 la 11:51

  bunä,

  sä fie sänätos dl. DJUVARA si la fel de sänätos la minte
  ca intotdeauna. din päcate recunosc in el singurul liberal.

  Apreciază

 • 31. theo  |  18 august 2013 la 11:57

  jocurile de escrocherii sentimentale ale mafiotzilor, ar trebuii
  sä fie ignorate, nu amplificate cum fac unele tv,este o
  rusine sä faci emisiuni despre un escroc, un hotz si
  sä il ridici in slävi, cä a dat bani la biserici si säraci.

  majoritatea acelor säraci au fost folositzi de Becalii in alegeri,
  in a face debandadä in piatzä , contra presedintelui , a insultat si blestemat, asta inseamnä crestin????????

  Apreciază

 • 32. theo  |  18 august 2013 la 12:03

  A , PAPAHAGII, este un excelent orator cu o gandire sprintenä
  si räspuns potrivit, de astfel de oameni are nevoie romania.

  ANTONESCU-CÄCÄRÄU, este o paiatzä präfuitä, mototolitä
  färä creier,s-au cel putin instinct.
  repetä niste sloganuri de retardat, ca si miscärile lui necontrolate.

  Apreciază

 • 33. theo  |  18 august 2013 la 12:05

  ce se intamplä la Copac- o debandadä voitä, s-au indusä???

  Apreciază

 • 34. Taika Terezu  |  18 august 2013 la 12:12

  Saluttare!
  @Țucu 2 dela 26.
  Diferența esențială dintre CE trebuie făcut și CUM se poate face este boală veche de peste 23 de ani și incurabilă. Ba a mai căpătat dimensiuni noi… blogosferice; mișună, așa cum menționezi, tot felul de sfătuitori cu CE în brațe, de te miri CUM dracu’ să mai lași loc evoluției cu atâta materie CEnuș(t)ie, d(o)ar băgăcioasă, ca musca atotștiutoare, fără cap și aripioare, ca o târâtoare, șerpuitoare, lipitoare, de care nu scapi decât prin nebăgare de seamă.
  *
  PS. În completare completă (nu „complectare” sau „complect” de dat cu firma-n cap ! 🙂 ), te consider un comentator simpatic și plăcut de urmărit, cu unele mici excepții legate de EU; nu pentru CE gândești despre ea, ci pentru CUM contribui la curentul celor îngrijorați de cât are de suferit Băsescu din cauza aparițiilor blondei (incomodă, oriCE ai spune, oriCUM ai lua-o și ai da-o… dacă ai ști CUM 🙂 ); deocamdată e chiar nesuferită, fiindcă nu pleacă din PDL și, CUM-NECUM, le stă în gât celor îngrijorați de soarta PMP și a lui Traian Băsescu.

  Apreciază

 • 35. tucu2  |  18 august 2013 la 12:42

  @Taika Terezule

  1/Imi plac blondele.De 30 si de ani am o nevasta blonda natural care se vopseste tot blond.Nici acum nu inteleg motivul.
  2/Sunt un evolutionist convins si consider ca saritul etapelor duce la mistificare.Nuti daca raminea fata sanatoasa si frumoasa din Patirlagele avea de cistigat.Parerea mea.
  3/Nu sunt ingrijorat de influenta negativa pe care le ar putea avea aparitiile EU.In nici uncaz nu mi fac griji pentru Basescu.Sunt convins ca stie foarte bine ce face.
  Daca asta se intelege din ce am scris este greseala mea.
  Mai mult decit atit cred ca EU este folosita drept tinta falsa.De obicei nu i consider pe ceilalti mai prosti decit mine insa in cazul lui Ponta &co cred ca am sa fac o exceptie.Ar fi trist sa ma insel.
  4/De soarta PMP sunt ingrijorat pentru ca m am saturat sa am asteptari.
  Mi as dori certitudini.

  Apreciază

 • 36. Taika Terezu  |  18 august 2013 la 13:06

  @Tucu2 de la 35.
  „In nici uncaz nu mi fac griji pentru Basescu.Sunt convins ca stie foarte bine ce face.Daca asta se intelege din ce am scris este greseala mea.”
  *
  Nu, nu asta se înțelege din ce ai scris și n-am semnalat o astfel de greșeală de-a ta. (evident, pct. 4 de mai sus are un sens; altul decât cel cu grija înspăimântaților din cauza divină).
  Poate altădată mă voi face mai bine înțeles. 🙂 Bineînțeles, cu permisiunea ta.

  Apreciază

 • 37. fini  |  18 august 2013 la 13:22

  Doru Braia,

  de sorginte SECU, aceeasi cu cea a lui Felix. Turnator emerit.
  El isi permite sa ne mai dea si sfaturi?!
  S-a dat la fund cativa ani si acum se iveste din clabucul marii, ca Venus, tinandu-se de bara de directie si gata sa ne traga de urechi.

  Apreciază

 • 38. fini  |  18 august 2013 la 13:34

  MULTA SANATATE! domnului Neagu Djuvara

  Apreciază

 • 39. fini  |  18 august 2013 la 13:35

  Apreciază

 • 40. fini  |  18 august 2013 la 13:39

  „”Şi Ponta şi Antonescu îl au pe Ion Iliescu în spatele lor şi îi vezi împreună. Iliescu e mentorul lor. Ori Ion Iliescu este un criminal care trebuia judecat de 22 de ani pentru ce a făcut în 1989 pentru că el cu cei 39 de generali au tras în popor pentru a rămâne ei la putere”, acuză istoricul.”
  NEAGU DJUVARA (in clipul de mai sus).

  Apreciază

 • 41. theo  |  18 august 2013 la 13:48

  DE ACORD;

  PRIMUL CARE TREBUIE JUDECAT PT: TOATE NENOROCIRILE SI CRIMELE- ESTE ILIESCU:

  Apreciază

 • 42. tucu2  |  18 august 2013 la 15:09

  Taika Terezule
  Astept c cu mare interes .

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  18 august 2013 la 15:20

  Salut, fila, fini, tucu2, theo, skorpion, taika terezu! O zi bună, prieteni! 🙂
  În primul rând mă asociez urărilor voastre pentru dl. Neagu Djuvara, adică să-i spunemdin partea Grădinii:

  „La mulţi ani sănătosi,d-le Neagu Djuvara! „

  Apreciază

 • 44. noradamian  |  18 august 2013 la 15:26

  26, tucu2, un comentariu bun de sharat!… 🙂

  Skorpion, 27, „doctorii” buni din sistemul de justiţie nu mai prididesc cu tratamentele. Din păcate au atâtea cazuri grele că nu stiu când vor ajunge să acopere toată avalansa de nelegiuiri! 🙄
  Cât despre nesimţirile tradiţionale si contravenţionale… 😉

  Apreciază

 • 45. noradamian  |  18 august 2013 la 15:31

  Fini,40, Theo, declaraţie de bun simţ a lui Neagu Djuvara n-a fost luată în seamă nici de penelisti, ce să mai zicem de ceilalţi! În general, penelepesede s-a încărcat cu karma lui ilici si n-are decât să meargă până-n pânzele roşii cu ea! Acuma l-ar da la o parte pe kkrău că-i toxic si pentru ei si-i face de râs. Dar între timp s-au făcut ei de râs…

  Apreciază

 • 46. noradamian  |  18 august 2013 la 15:37

  Taika Terezu şi Tucu 2, asteptăm cu interes, discuţiile 🙂

  Apreciază

 • 47. noradamian  |  18 august 2013 la 15:39

  postare nouă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.232 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.456 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.232 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: