Discuţie cu un om serios

22 august 2013 at 16:58 100 comentarii

După mai multe încercări eşuate,  Reprezentantul Asociaţiei de Cercetare a Misterelor Politice e primit, în fine, de premier, pentru o discuţie  amicală.

RACMP ( în picioare, emoţionat)   –  Sunt bucuros, d-le premier că ne dăruiţi câteva minute din timpul d-tră atât de preţios. ( la semnul premierului, ia loc pe un scaun)  Mulţumesc! (Deschide un blocnotes şi îşi drege vocea )
–  … Sunt aproape trei ani de când, d-le premier, aţi început să urcaţi spectaculos pe firmamentul politicii autohtone şi de atunci nu v-aţi mai oprit. De aici aş începe discuţia noastră. De la memorabila zi de februarie 2010, când, cu mesajul de înnoire, dinamizare și regăsire a identității social-democrate a PSD, aţi convins partidul  că doar un politician cu seriozitatea d-tră merită să le fie lider suprem fiindcă…

Pm. P ( îl întrerupe amuzat)  – Da, a fost o bătălie strânsă cu colegul Geoană, un om politic de mare valoare, pesedist de al nostru, pe care l-am ajutat, dar l-am surclasat atunci prin forţa istorică a mesajului meu. Lucru recunoscut şi de  susţinătorii lui.

RACMP (înviorat)  – Între alţi admiratori, dl. Vanghelie îşi exprima, cu acea ocazie, speranţa că veţi rezolva problemele care apasă România: comunismul şi corupţia… …Greşesc?

Pm.P  (râde)  -Tare, domle! Eu mi-amintesc mai curând ce spunea atunci dl. Dâncu: „Sunt bucuros, pentru ca un prieten a ajuns sa fie din nou o speranta pentru mine, o speranta ca vom face ceva odata cu politica asta de carton din Romania. Cred ca este o victorie a Romaniei reale impotriva politicii de carton si victoria tarii, cred, care a infrant Bucurestiul cu subteranele lui politice”. Ha, ha! Ai fi zis că nimeni nu-i mai departe de modul de a fi şi de a gândi al lui Vanghelie!  …Mare pişicher, Vasilică…

RACMP  -Pentru cei care au uitat, îngăduiţi-mi să amintesc esenţa mesajului d-tră de atunci :  „Trebuie sa oferim modele de lideri si oameni. Azi, tupeul, lacomia, banul necinstit sunt modele. Va promit ca voi fi aspru in aceasta evaluare.” Un mesaj de forţă, d-le premier, un mesaj care nu trebuie uitat, un mesaj care va învinge timpul!
Deşi sunt  multe de discutat despre cei aproape trei ani care au trecut de atunci, ar fi de mare interes, cred, d-le premier, să trecem la problemele din prezent, să vedem, în mare, ce va rămâne din tot ce aţi realizat  în ultimele 68 de săptămâni de când conduceţi guvernul- având, practic, susţinerea din partea întregii clase politice.

Pm.P ( bine dispus)  – N-o să reuşiţi să mă atrageţi pe un teren alunecos, poate nu credeţi dar am rămas la fel de tare, chiar mai tare. …Mă ştiţi, eu spun doar adevărul.

RACMP ( profesionist) –  Admirabil, dar mă gândesc totuşi, d-le premier, că e o premieră, ceva demn de Guiness book, ca 12 miniştri din guvernul pe care cu onoare-l conduceţi, să ajungă unul după altul, la DNA pentru corupţie,  plagiate, incompatibilitate, incompetenţă, să fie măturaţi într-un an  şi …

Pm.P (sarcastic)    -…Şi patru luni trei săptămâni şi două zile!… Păi ce pot răspunde? Doar ştiţi deja: Boc, Udrea, Criza, Băsescu… Aş ţine-o tot aşa, da’ vine şi Antonescu…

RACMP (răbdător)  – Da, ştim, astea-s obiecte de activitate pentru noi şi diverse alte oengeuri!… Mai greu e să asociem avalanşa de ratări, presiuni, distrugeri, eşecuri, pagube, absenţe în momentele dificile, cu obligaţia asumată public de a arăta electoratului ca sunteţi altfel. Citez tot din d-tră (şi tot cu ghilimele!) “nu voi promova nonvaloarea, primitivismul, chiar daca acestea aduc voturi. Cine seamana nonvaloare, asta va culege.  () Nu voi confunda PSD cu o bursa in care totul se tranzactioneaza, nu voi face bisericute in partid. Sunt gata sa jur că…”
Mă opresc aici  şi vă-ntreb, domnule premier, oare o să puteţi trece peste propriile d-tră spuse? În ce fel? Consideraţi c-ar ajuta să invocaţi iar chestii precum „flota”?

Pm.P Cât timp trăim în regimul lui Băsescu n-ar trebui să vă miraţi. Asta-n primul rând. Şi, de fapt, în toate. În al doilea rând, să fim serioşi, mesajul din 2010 era unul de scenă, pentru partid! Cu poporul, e altceva. În al treilea rând, mai băgăm pe ici pe colo şi „flota”, c-am avut grijă să conservăm subiectu’, a mers bine mult timp, dar acum, strategic,nu prea mai ţine. Orice politician normal stie că e ceva epuizat, că nici un şurub nu i se va imputa, preşedintelui, că juridic n-au existat probe în afara celor fabricate de madam Stănoiu, demult demontate. Colegilor din penele, însă, unora de acolo cu simţ politic rudimentar şi imaginaţie redusă, le place. Tre’ să spună şi ei ceva.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , .

Profeţiile lui Nostraputin Necontenita ofensivă a politizării

100 comentarii Add your own

 • 1. tucu2  |  22 august 2013 la 18:32

  Buna seara Nora
  Frumos si instructiv interviu.
  Credeam insa ca ne vei tine la curent cu evenimentul anului ce este in desfasurare la tine n urbe.
  Cum poti sa te gindesti la Ponta cind miine sunt anuntate citeva evenimente epocale -sfirsitul lumii, inmormintarea secolului, furtuna magnetica si colac peste ptupaza bolovanul cazut in capul mamei celodoua dive .

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  22 august 2013 la 18:37

  Seara bună! 🙂 Tucu2, m-am refugiat în interviul ăsta ( normal!!) ca să nu mai aud de paranormalităţile locale, naţionale, planetare… 😀

  Apreciază

 • 3. theo  |  22 august 2013 la 20:10

  bunä,
  nici dacä trebuie sä jure pe biblie, plagiatorul nu ar recunoaste o vorbä. omul este pervers, mincinos si escroc.
  Crin maimutza bätranä si sclifositä este deranjat la cäputz,
  dar Ponta, este inräit in perversiune si distrugere, fie si crimä.
  incep sä cred V MARIAN, avea undeva dreptate

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  22 august 2013 la 22:19

  Theo, servus! Uite tocmai am ajuns şi am mai prins ceva din discuţia de pe B1 cu „personajul serios”. Mai corect ar fi din ” şueta cu un cameleon” . Nimic din ce susţinea ieri nu mai spune azi. Şi nimic din ce spune azi nu va spune şi mâine. Vai de cine-l crede!

  Apreciază

 • 5. skorpion  |  22 august 2013 la 23:08

  hello,
  misto dialogul, interviul….
  super!

  nu l-am urmarit pe borfas la b1tv decit citeva minute, mi-a fost de ajuns, am prins exact faza cind Puscalau il anunta pe borfas, ca nini sapunaru (vai, ce alegere dezastruoasa din partea căcărăului…)
  a acceptat functia de ministru al transporturilor…..
  de fapt, borfasul ar fi trebuit sa anunte primul, dar căcărău i-a luat=o inainte…

  dar ce? miine este sf. lumii?
  pai, nu a fost prin 2010 deja?
  😛

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  22 august 2013 la 23:23

  skorpion, săpunaru e ăla de la vamă, prins cu spăgi. Se-nscrie în criteriile guvernamentale.. :mrgreen:

  da, mâine e ziua prezisă… 😛

  Apreciază

 • 7. noradamian  |  22 august 2013 la 23:25

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 8. skorpion  |  22 august 2013 la 23:26

  😛

  noaptebuna, cu Rasputin
  🙂

  Apreciază

 • 9. Mih  |  23 august 2013 la 00:34

  Servus! (vorbesc in soapta, ca-i trecut bine de miezul noptii)
  Suuupeeer!!!!!! 😀 😀 😀

  Apreciază

 • 10. tucu2  |  23 august 2013 la 11:20

  Stie cineva cine este prim ministrul guvernului ?
  Citez din Victor Viorel Ponta care poarta acest titlu desi se pare ca nu prea stie la ce foloseste respectiva functie..
  „”Am sa i prezint lui Basescu propunera PNL pentru postul de ministru al transporturilor””

  Deci Victor Viorel Ponta este un fel de cureier intre PNL si Presedinte.
  Propunerea de nominalizare a unui ministru in propriul guvern nu este a lui ci a PNL ului.
  Responsabilitate a la Ponta.

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  23 august 2013 la 12:21

  Ziua bună! Mih multzam 🙂

  Tucu, în ciuda fanfaronadei pe care o afişează, ponta se comportă ca un individ şantajat. Adică a fost si mai este o unealtă a unor structuri subterane. Nu odată s-a putut observa că răspunde unor comenzi. Cât timp „abilităţile” lui native vor fi pe placul respectivilor, îl ţin în faţă. 🙄

  Apreciază

 • 12. tucu2  |  23 august 2013 la 13:11

  Ai dreptate.Cum putea altfel un asemenea specimen sa ajunga in capul mesei.
  Este o paiata manevrata de cine stie cine.Este ina evident ca pina si rolul de paiata este prea greu pentru el.

  Apreciază

 • 13. noradamian  |  23 august 2013 la 13:22

  Tucu 2, pân-acum a fost cum a fost, de-aci încolo îi va fi din ce în ce mai greu.

  Apreciază

 • 14. theo  |  23 august 2013 la 13:23

  Ponta mincinosul, s-a contrazis asearä tot timpul,
  omul este un pervers si un ipocrit, el a atacat-o pe
  Udrea dar ea nu avea voie, dece ? CICÄ A FÄCUT-O
  POLITIC, adicä atacul de marlan, este permis ,politic??

  Apreciază

 • 15. noradamian  |  23 august 2013 la 14:01

  theo, cu fiecare apariţie, ponta confirmă toate astea. Din păcate unii-l plac tocmai pentru că e mincinos şi ipocrit, fiindcă-i seamănă. 😉

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  23 august 2013 la 14:26

  Ha, ha! Ponta nu-l vrea pe săpunaru!.Mai au ce să propună penelistii? …Pe ghise?

  Ori urmează ruptura?!?…

  Apreciază

 • 17. tucu2  |  23 august 2013 la 15:26

  Ce o fi patit Mutunache?
  Nu vleau Nini, nu vleau Nini ca i gras si ulit.
  Mutunache se da cu fundul de pamint si nu vrea.
  Bietul Kakarau , iar se iuntoarce din Antalya.
  Va dati seama ce obosit va fi la toamna?

  Apreciază

 • 18. tucu2  |  23 august 2013 la 15:31

  Tiganiada a descoperit metoda prin care toti tiganii pot ajunge intr o zi regi.Daca moartea lui Florin Cioaba a inmultit cu 2 numarul de regi , cind or muri astia doi vom avea minimum 4 regi noi.Si tot asa.
  Doamne se redreseaza piata imobiliara la cite palate noi trebue construite.
  Oricum sunt dezamagit.Pe linga vila cavou a lui Catarama mormintul lui Cioaba pare anexa unde tii sculele de gradina.

  Apreciază

 • 19. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 16:59

  Saluttare!
  „Ziarul de Iași”- din 23.08.2006- divulgă vechimea relațiilor de prietenie dintre liberalul Săpunel și Oprișan (codificatul securizat Alin, de pe lăngă un fost ofițer secu).
  ***
  Deputatul PNL Nini Sapunaru a trimis ieri CNSAS o declaratie a fostului ofiter de Securitate Lungu Doru, care sustine ca, in 1989, l-a recrutat pe Marian Oprisan sub numele conspirativ „Alin”. „Va rugam sa cercetati exactitatea celor declarate de domnul Lungu Doru, deoarece domnul Marian Oprisan a declarat ca nu a facut politie politica si nu a colaborat cu Securitatea”, a solicitat Sapunaru. Lungu Doru Catalin arata ca a fost ofiter la Securitatea Vrancea in perioada 1988-1989 si a cerut CNSAS „scoaterea dosarului de informator din evidente (…) a numitului Oprisan Marian, presedintele Consiliului Judetean Vrancea”. „Ii dadeam 200-300 de lei, iar in loc de bani ii mai ofeream uneori un pulover. Nu mai stiu ce marime era. Oprisan era mult mai slab ca acum”, a adaugat Doru Lungu. El precizeaza ca „a facut mai multe demersuri”, dar Oprisan a obtinut de la CNSAS adeverinta care atesta ca nu a colaborat cu Securitatea. Lungu a mai declarat ca a absolvit facultatea in 1988, cu specialitatea contraspionaj, fiind repartizat in Vrancea, pe domeniul industriei usoare. „Acest domeniu al industriei usoare din Vrancea includea si fabrica unde lucra Marian Oprisan. La aceasta fabrica veneau persoane din Germania si din Italia, care trebuiau supravegheate informativ. Pe Marian Oprisan l-am recrutat si l-am instruit in vederea acestui scop”, a precizat Lungu. lOprisan: „Am dat doar rapoarte la sefii de serviciu” In replica, presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca nu a facut politie politica si ca nu a dat nici o nota la Securitate, ci doar a inaintat rapoarte catre seful sau de serviciu, cind lucra la Fabrica de Confectii Focsani. El a confirmat faptul ca Doru Catalin Lungu lucra, inainte de Revolutia din 1989, in Securitate, fiind ofiterul de obiectiv al Fabricii de Confectii Focsani. „Intr-o zi m-am trezit cu el in audienta. Imi cerea sa vorbesc cu ministrii Stanoiu sau Rus, sa il angajeze in Directia Generala a Penitenciarelor, in SIPA, la Graniceri sau la Jandarmi, dar, cind am auzit ce a facut la Pitesti, i-am dat flit. De atunci il foloseste Nini Sapunaru, ca securist de serviciu”, a sustinut Marian Oprisan.
  ***
  http://www.ziaruldeiasi.ro/national-extern/baronul-marian-oprisan-nume-de-cod-alin~ni43n8

  Apreciază

 • 20. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 17:43

  Securistul știa unde și-au găsit un rost postdecembrist foștii lui colegi de breaslă. În penitenciare se mai pune de-o execuție la comandă prin metoda „Stănică” (cum a pățit-o la Oradea fostul procuror, ofițer acoperit, Alexandru Pantea); se mai aranjează câte o masă otrăvită (penitenciarul Codlea, fostul ofițer acoperit SRI, Sorin Știrbăț); prin SIPA au fost urmăriți magistrații, ofițerii acoperiți și… magistrații-ofițeri acoperiți, până s-au strâns „probe” de încălcare a jurământului dat Tartorului șef-din „Cooperativa Avântul”- de unde se iese numai conform standardului de lucru.

  Apreciază

 • 21. tucu2  |  23 august 2013 la 17:55

  A aparut acum citiva ani pe piata o carte semnata Victor Suvorov .
  Fostul ofiter afirma referitor la KGB
  „”de aici nu se iese decit pe cosul de fum al crematoriului””

  Nu stiu ce este cu cearta asta intre Nini si Oprisan pentru ca banuiesc ca si Nini are ceva tangente cu Cooperativa.Nu mi pot imagina ca poate fi sef peste vamesi un om care sa nu prezinte incredere 100%.

  Apreciază

 • 22. tucu2  |  23 august 2013 la 18:20

  Kakarau si a umflat muschii:
  http://www.ziare.com/crin-antonescu/victor-ponta/antonescu-ponta-trebuie-sa-vina-cu-argumente-pentru-a-l-respinge-pe-sapunaru-1253112

  Reiau intrebarea.Cine i Prim Ministru in Romania?

  Apreciază

 • 23. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 18:23

  Salve, Tucu2-21!
  Am observat o listă cu oameni ce par de aceeași încredere, numiți de-a lungul anilor, în funcția de adjunct al Procurorului General. Cutumă neosecuristă: șeful parcă-i obligat să aibă în coastă un supraveghetor de serviciu. (Nu mă miră, având în vedere ușurința cu care sunt angajați tot felul de indivizi cu activitate dubioasă și vână pe linie de securitate, în special șefi ai corpului de control de pe lângă diverși miniștri, pe bază de recomandare prin scrisoare închisă și nescrisă, doar nu pe bază de concurs sau rudenie) Ulterior sunt fie reclamați, fie deconspirați, fie dați dispăruți.
  *
  Un exemplu de reclamație, de pe vremea lui Ovidiu Grecea (tot din cazul Panait, ep. 13, pct. 22)
  *
  22.Bombonautica: știința penetrării cu însoțitor acoperit, din 2001 încoace.
  Ovidiu Grecea- fost ofițer în DGIPI (UM 0962- serviciul de informații din Ministerul de Interne) din 1994, numit de PDSRistul Doru Tărăcilă- ocupa în 2001 funcția de secretar de stat, șef al Corpului de Control al Primului-Ministru Adrian Năstase. În 14 martie 2001, a intrat în istorie ca oponent al penetrării cu ofițeri acoperiți în structurile guvernamentale; a întocmit un raport și l-a prezentat chiar promotorului Bombonauticii, Adrian premierul-minune. A arătat cu degetul un șir de clujeni penetrați din interesele oculte ale PDSR- Virgil Ardelean, Radu Sârbu, Alin Giurgiu, Sorin Nas şi Andrei Marga- îngrijorat fiindcă „încearcă penetrarea sistemului relaţional al primului-ministru Adrian Năstase”. Apoi a nominalizat niște grade ofițerești, alături de niște miniști cooptați, și a tras concluzia: „Prin usurinţa cu care s-a aprobat în şedinţa Guvernului prevederea referitoare la numirea funcţionarilor acoperiţi în cadrul structurilor guvernamentale, numiri efectuate la propunerea lui Virgil Ardelean, numai cu aprobarea ministrului Ioan Rus, s-au creat premisele infiltrării în structurile statului a unor persoane care să satisfacă interese personale.” (aici )
  Grecea nu a înțeles că primul satisfăcut era chiar penetratul Năstase, interesat de Bombonautică din februarie 2001, când a emis cu febrilitate OUG nr. 29 din 26.02.2001 (aici) pentru simplificarea procedurilor de atragere în avalanșă a ofițerilor sau funcționarilor acoperiți și de dotare cu instrumente operative mai eficiente la lucrături. Începea era bombonauticii după principiul: „Nici o funcție înaltă fără o tinichea de coadă acoperită!” La DGIPI a fost doar începutul. Tinicheaua vopsită în „Cooperativa Avântul” penetra structurile guvernamentale în tandem- păzitul și paznicul- sub măștile smălțuite de șef al corpului de control al câte unui ministru, consilier, adjunct sau secretar de stat pe unde apucă. Pe același mecanism au fost numiți adjuncți ai Procurorului General (Tănase Joița) procurorul securist Alexandru Tuculeanu și procurorul milițian general Ovidius Păun; așa a ajuns cu avalanșa și căpitanul Sorin Crivăț sef al corpului de control al ministrului integrării; cu același accelerat și pe același standard de lucru a fost uns în funcția de șef al corpului de control al primului ministru Năstase- în aprilie 2001- pretinsul mare luceafăr al politicii actuale românești, Victor Ponta. Atunci s-a dat liber la mascați în structurile de putere, iar promotorul Bombonauticii l-a adus în pachet de-acasă, cu calitatea dublă de pupil doctorand și lucrător operativ.

  Apreciază

 • 24. tucu2  |  23 august 2013 la 18:46

  Bine te am regasit Taika.
  Era sa spun nestiute s caile Cooperativei.
  Ma bucur sa vad ca nu i chiar asa.

  In cazul Ponta este clar ca a fost plantat acolo .Nimic nu explica ascensiunea sa fulminanta in afara de apartenenta si obedienta fata de „”Cooperativa””
  Ma intreb totusi cum de „”Sefu””a putut face o alegere atit de proasta.

  Vad ca si Kakarau incearca sa si impuna propria famiglie, cu insistenta, cu incapatinare , desi a vazut clar ca nu merge.
  Ce o fi avind in cap iar nu pot intelege.
  Mai este o intrebare -ce ramura sau ramurica o fi cocotat Kakaraul in functia de sef de partid.

  Apreciază

 • 25. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 19:17

  Cea mai săltăreață anomalie reușită de Bombonautică, prin aruncare cu trambulina Cooperativei, rămâne plantarea necoptului Ponta taman la Parchetul General, imediat după ce a fost numit mic procuror în pampersi, fără vechimea cerută de lege, 8 ani.
  Un pericol social, în folosul Cooperativei!
  Cine mișcă strâmb, după ce i se oferă o astfel de ascensiune, nu mai ajunge departe, nici măcar premier șantajabil.

  Apreciază

 • 26. skorpion  |  23 august 2013 la 19:18

  salut, salve, all

  tucudoi spune:
  Ma intreb totusi cum de “”Sefu””a putut face o alegere atit de proasta.

  pentru cine este alegere proasta?
  – pentru pesede pentru ca guverneaza de peste 1 an si jumatate?
  – omul acesta a reusit cu sprijinul lui felix sa denigreze fantastic de mult pe unul din cei mai buni presedinti pe care i-a avut romania, incepind cu whisky-ul de sub masa? deci alegere proasta? pentru cine? individul il denigreaza in continuare pe TB.
  deci pentru cine este alegere proasta?
  🙂
  – pentru USL?
  – alegere proasta? desi nu guverneaza/ci distruge sistematic economia romaneasca, el este in continuare pe locul doi in preferintele electoratului si posibil presedinte de Romania!!

  alegerea proasta, catastrofala este pentru economia Ro, pentru oamenii normali la cap, onesti, dar nu pentru borfasii care il sustin si care cel putin pina acum au tot cistigat, mai ales in decembrie 2012…

  Apreciază

 • 27. tucu2  |  23 august 2013 la 19:26

  @Skorpi
  Eu zic ca alegerea este proasta si pentru PSD,
  Nici un partid nu si doreste sa piarda capitalul electoral.
  Eu ma gindesc ca daca Ponta continua tot asa in primavara PSD va inregistra o scadere semnificativa in sondaje.
  Sigur ca in Romania totul este posibil deci s ar putea sa ma insel.

  Apreciază

 • 28. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 19:27

  Legat de Kăkărău, ar fi pe undeva o similitudine: aceeași jurnalistă intangibilă de șantaj, Simona Marcela Fica, i-a ”publicat” dosarul „Porumbacul” cu număr, amănunte picante de-ale tinereții cumpărate de secu și alte legături răsplătite, iar acuzatul tace… la fel ca Ponta.

  Apreciază

 • 29. tucu2  |  23 august 2013 la 19:30

  @Taika
  Bomboneaua a vrut sa si planteze oamenii in punctele cheie.
  Atunci nu se astepta sa piarda prezidentialele.
  Intrebare- Crezi ca pregatise Pontanacu ca pe viitorul sef de partid atunci cind el avea sa se mute la Cotroceni?

  Apreciază

 • 30. tucu2  |  23 august 2013 la 19:33

  Eu nu mi explic ascensiunea lui Kakarau , felul in care a reusit sa inchida gura gastii Tariceanu decit prin apartenenta la Cooperativa.

  Apreciază

 • 31. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 19:35

  @Tucu2-29
  Nu cred că Ponta urma să-i ia locul imediat după ce Bombo ar fi ajuns la Cotroceni. Era prea devreme, cu vechime prea mică în PSD, dar l-a clocit cu bătaie mai lungă, din moment ce l-a format ca lider TSD.

  Apreciază

 • 32. tucu2  |  23 august 2013 la 19:40

  @Taika 31
  Bun si atunci cum de a fost bagat tocmai Ponta pe teava dupa ce Bombonica a pierdut alegerile?
  Crezi ca Bombonelul l a impins ca sa aiba omul lui de incredere acolo?

  Apreciază

 • 33. neax  |  23 august 2013 la 19:41

  Tucu, nu ştii povestea? Era procuror şi trebuia să muşamalizeze dosarul unui afacerist arab pesedist (ce pleonasm) picat pe bec. S-a achitat cu brio de misiune şi a intrat în graţiile bombonautului, avansând în politică. L-a ajutat şi umărul de ajutor dat procurorului Panait, care se codea să sară pe geam.

  Apreciază

 • 34. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 19:43

  Un lucru e mai mult decât clar: lui Ponta i-au plăcut dreptul și activitatea de procuror, cu dăruire, la fel cum m-a pasionat pe mine să ajung popă. 🙂

  Apreciază

 • 35. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 19:51

  @Neax-33
  Bancul cu aruncătorul de oameni, Ponta, pe geam s-a răsuflat de mult. Uite de-asta n-am mai vrut să scriu ep. 20! Mi-am dat seama că „cititorii” rețin aceleași minciuni debitate de jurnalista… tratată în ep.19.

  Apreciază

 • 36. tucu2  |  23 august 2013 la 19:54

  Bun.Intrebarea pe care eu mi o pun este urmatoarea.
  Ponta a ajuns presedinte PSD impins de la spate de Bombonel sau nu?
  Ponta este fara nici o indoiala creatia lui Bombonel dar dupa cum spunea @Taika la 31 nu era inca in carti pentru postul de sef de partid.
  La momentul respectiv Bombonelul ,probabil cazuse de acord cu celelalte fractiuni din PSD ca el sa fie presedinte si X probabil de la alta grupare sef de partid si /sau prim ministru.

  De ce intreb si insist pe intrebare.Ascensiunea rapida a lui Ponta a lasat precis pe cineva cu buza umflata.
  In politica asemenea datorii nu se uita .

  Apreciază

 • 37. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 19:56

  N-are relevanță. Întotdeauna o ascensiune fulminantă îi lasă pe alții cu buzele umflate. 🙂

  Apreciază

 • 38. tucu2  |  23 august 2013 la 20:05

  @Taika 37
  Si nu se gaseste un cutitas de infipt in spate ?
  Zic si eu ca obiceiu i vechi de cind lumea.

  Apreciază

 • 39. neax  |  23 august 2013 la 20:09

  Taika Terezu, după moartea lui Panait s-a deschis o anchetă. Care a fost închisă, tot pe vremea lui Bombonică. Nu ştiu ce scrie în dosar, dar am citit în presă că Ponta a fost ultimul care l-a văzut în viaţă şi că Panait se temea de acea întâlnire. Din punctul meu de vedere, subiectul se va răsufla când se va stabili clar cum a decurs întâlnirea aceea. După noul cod penal, omuciderea nu se mai prescrie, deci nisi nu se răsuflă.

  Apreciază

 • 40. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 20:18

  Nu-i adevărat. Ponta nu a fost niciodată în vizită acasă la Panait, mătușa lui nu s-a văzut niciodată cu Ponta și nici nu susține altceva în această privință. Cristian Panait i-a spus într-adevăr mătușii „Câinele de Ponta m-a aranjat”, dar cu 12 zile înainte să se arunce de pe terasa blocului (s-a aruncat în prezența mamei și a mătușii) și nu imediat după cădere, cum susținea jurnalista cu pricina șantajistă.

  .

  Apreciază

 • 41. neax  |  23 august 2013 la 20:28

  Dacă te-ai documentat, e ok. Eu luasem de bună ce citisem, de, meteahna de a crede jurnalistul pe cuvânt. Trebuie să mă dezbar de ea. Oricum, se lipea, Ponta are meclă de om care şi-ar arunca-o şi pe mă-sa pe geam.

  Apreciază

 • 42. noradamian  |  23 august 2013 la 20:29

  Sara bună! 🙂 Neax, Cele 19 episoade ref. la cazul Panait postate în grădină reconstituie pas cu pas toată istoria respectivă, cu toţi actorii din prim plan ori din umbră, care au avut un rol în chestiune, inclusiv Ponta. O investigaţie jurnalistico-juridică făcută de un profesionist ( ilie Bască!) amănunţită din care rezultă o radiografie a zonei subterane, a „cooperativei” cu temelie securistică în care au activat bombonel şi viorel. Dacă o citesti atent, o să vezi legăturile dintre personaje, rolul fiecăruia, istoria cazului si „carierele” unor cooperatisti de acolo, etc.

  Apreciază

 • 43. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 20:30

  A hotărât să se arunce, fiindcă și-a dat seama că a fost otrăvit iremediabil și nu i se mai oferă nicio șansă decât să fie internat la Spitalul Militar la un anume general de brigadă specializat în schizofrenie și farmacologie (Gheorghe Mihai-Dumitru), din mâinile căruia nu avea cum să mai iasă teafăr (!), dar motivul principal e fost standardul de lucru al Cooperativei Avântul: amenințarea membrilor de familie. (s-a temut pentru viața mamei și a mătușii).

  Apreciază

 • 44. neax  |  23 august 2013 la 20:37

  Nora, mea culpa, trebuie să revăd analiza postată.

  Apreciază

 • 45. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 20:50

  Acel general de brigadă, medic psihiatru, a apărut și în emisiunea Tucă pe antena1, să susțină bazaconia aia de analiză psihiatrică post-mortem; era șef cu vechime în tagma farmacologilor și director la o publicație de specialitate. A murit prin 2007 într-un accident de circulație: a dat peste el, pe contrasens, un tir cu balast, în drum spre Brașov, unde mergea la un mare simpozion.

  Apreciază

 • 46. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 20:58

  Pe scurt, generalul era om de bază, iar procurorul Picioruș (omul lui Hrebenciuc din Parchetul General) ținea morțiș să-l interneze la el pe Panait, ba chiar l-a programat și o forța pe mătușa Eleni, spunându-i că-i așteptă în sâmbăta dinaintea zilei tragice.

  Apreciază

 • 47. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 21:16

  Panait a realizat cum l-a aranjat câinele Ponta, când i s-a reproșat (la un fel de briefing securistic) ce anume a vorbit „nepermis”, adică aunci și-a dat seama de două aspecte:
  – a înțeles să a fost urmărit de servicii;
  -numai lui Ponta îi spusese o serie de lucruri și numai de la tunătoria lui s-a aflat.
  De altfel chiar Ponta a recunoscut, indirect, că Panait se exprima împotriva regimului (Am amintit într-un episod o declarație de-a lui Ponta, în fața unor ziariști- din memorie : „Avea draptate Panait când spunea că asta-i țara în care trâim…”).
  Câinele îl turna și post-mortem pe Cristian Panait.

  Apreciază

 • 48. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 21:29

  Acel briefing securistic a fost de fapt ședința „Cooperativei Avântul” de justificare a condamnării acuzatului aflat sub jurământ de credință și tăcere absolută, conform contractului cu Diavolul neosecuristic. Un fel de datorie de „onoare” a călăilor, când partea contractantă ia cunoștință de acuzațiile ce i se aduc sub amenințarea membrilor de familie și constrângerea „ori-ori!”.

  Apreciază

 • 49. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 21:47

  Detaliile le cunosc din sesizarea întocmită de mătușa lui Panait, depusă la ICCJ în 6 dec 2002. Am avut șansa să-mi parvină acest document (după ce scrisesem vreo 15 apisoade); cuprinde date notate la vremea producerii evenimentelor, cu lux de amănunte; mi-au permis să fac mai multe conexiuni și să înțeleg, zic eu, mai aproape de adevăr, puțin altfel decât a relatat presa.

  Apreciază

 • 50. theo  |  23 august 2013 la 22:01

  bunä seara,

  nimic nu mä mirä, omul acesta mincinos si pervers, este
  crescut ca un pion distructiv, functioneazä,si se contrazice
  dela o orä la alta.

  Apreciază

 • 51. theo  |  23 august 2013 la 22:04

  mä uluieste acesastä bestie tanärä, el face spume, minte si induce in eroare o tzarä, totul se duce de rapä, dar Presedintele il boicoteazä, cand ei muncesc de se rup.

  Apreciază

 • 52. theo  |  23 august 2013 la 22:08

  Taicä fie ca Panait sä-i punä piedicä acestui nemernic, toatä viatza, panä nu o sä pläteascä, sä nu aibä liniste.
  dece dosarele lui Hrebe- inplicat in multe si cu hayssam
  nu este pus la zid? si multzi altzii.

  sper , ca Voiculescu mäcar sä pläteascä, a fäcut mult räu romaniei.

  Apreciază

 • 53. theo  |  23 august 2013 la 22:09

  este inspäimantätor ,Ponta poate cälca pe cadavre.
  parcä este programat.

  Apreciază

 • 54. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 22:17

  Dragă Theo,
  Cazul Panait demonstrează parșivenia căutătorilor de turnători care au prestat înainte de 1990 și au afectat drepturile omului din acele vremuri, când de fapt mișună activiști postdecembriști de teapa turnătorului ordinar Ponta, scăpați la guvernare pentru liniștea unei nații de gură-cască.

  Apreciază

 • 55. theo  |  23 august 2013 la 22:39

  Taicä,
  dacä si acesti tineri, sunt programatzi ca „distrugätori”
  este jalnic, sper ca ceva , fie dumnezeu,astrele,oamenii normali
  la cap, sä se trezeascä.

  poate sunt mult mai multzi, a cäror soartä au distrus-o,
  nu e posibil totusi sä pläteascä bestiile??

  Apreciază

 • 56. theo  |  23 august 2013 la 22:42

  nenorocitul Voiculescu, si-a turnat familia, cine stie cate rele
  a fäcut la viatza lui si cu asta s-a inprietenit liberali,silä
  javra aia de Johannis, il vizita mereu la grivco ,pe varan.

  Apreciază

 • 57. noradamian  |  23 august 2013 la 22:43

  Le merge, le merge, până la un punct, vorba lui Nostrasputin 🙂

  Apreciază

 • 58. noradamian  |  23 august 2013 la 22:44

  Somn usor, dragilor 🙂

  Apreciază

 • 59. theo  |  23 august 2013 la 22:49

  noapte bunä.

  Apreciază

 • 60. Taika Terezu  |  23 august 2013 la 23:05

  Noapte bună, națiune! 🙂

  Apreciază

 • 61. ovidiu  |  24 august 2013 la 00:44

  Bună dimineața tuturor,
  Taica Terezu, mulțumesc frumos!

  Apreciază

 • 62. tucu2  |  24 august 2013 la 08:53

  Buna dimineata,
  @Taika Terezu,
  Este cumplit de trist ceea ce s a intimplat cu Panait.
  In naivitatea mea credeam ca asemenea practici au incetat.
  Se pare ca nu .Suntem bolnavi , grav bolnavi.Nu ne vom vindeca pina cind criminalii astia nu vor plati.Degeaba arestam excroci , hoti sarlatani daca criminalii sunt in libertate , daca statul este ori complice ori neputincios in fata lor.

  Degeaba vorbim de stat de drept de justitie de democratie daca statul permite Cooperativei sa actioneze in voie , brutal , fara frica.
  Pina la urma nu poti sa nu te gindesti ca de fapt Cooperativa este statul.
  Pina acum credeam ca mafia politico economica nu este singeroasa.Se pare ca am gresit.

  Apreciază

 • 63. skorpion  |  24 august 2013 la 09:21

  Dar gestul excepţional al Casei Regale (cunoscută pentru parcimonia cu care face acte de recunoaştere!), personal al Regelui Mihai, de a-l fi decorat, anul acesta, pe Sorin Oprescu, pentru „profesionalismul şi bunele practici în dezvoltarea urbană a Capitalei”, precum şi pentru „iniţiativele sale de înalt simbolism şi forţă identitară prin care a redat Bucureştiului (sic!) monumente de for public”..

  horror oprescu, horror gestul Regelui

  buna dimineata

  Apreciază

 • 64. skorpion  |  24 august 2013 la 09:22

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/1054024.html

  Apreciază

 • 65. tucu2  |  24 august 2013 la 09:31

  @Buna dimineata Skorpi.
  Bietul Rege Mihai se pare ca nu mai este constient de mult timp de gesturile sale.Batrinetea nu i usoara.
  Cit despre decorarea lui Sorin Oprescu sau invitarea la masa a lui Voiculescu si a lui SRS ar trebui intrebat Radu Duda despre care se zvoneste prin tirg ca ar fi un produs al baietilor cu ochi albastri.
  Asa ca ce sa te mai miri?
  Astia au calcat in picioare tot.Istorie simboluri nationale , educatie , principii morale, tot..Tot ceea ce constitue scheletul moral al unei natiuni.

  Apreciază

 • 66. skorpion  |  24 august 2013 la 09:34

  Nicolae Manolescu:

  De ce este (încă!) necesar un proces al comunismului

  http://adevarul.ro/news/societate/de-inca-necesar-proces-comunismului-1_52178270c7b855ff5607f1ca/index.html

  Apreciază

 • 67. skorpion  |  24 august 2013 la 09:38

  corect, tucudoi, ce spui,

  Citisem cu ceva timp in urma ca:
  1. tatal lui radu duda a fost membru PSD si bun prieten cu ion iliescu,
  2. radu duda in persoana a colaborat strins cu securitatea. In decembrie 1989, intr-un sertar din biroul secretarei PCR din Iasi s-a gasit un document care proba cele de mai sus.

  Eu cred in continuare ca radu duda a fost strecurat in patul fiicei Regelui Mihai cu sprijinul lui ion iliescu si a fostei/actualei securitati, ca sa-l „linisteasca pe Rege”. Si l-au linistit, dindu-i ceva case, castele + niste bani (nu multi pentru un rege) lunar din bugetul de stat.

  Apreciază

 • 68. Mih  |  24 august 2013 la 09:48

  Buna dimineata! 🙂

  Apreciază

 • 69. Mih  |  24 august 2013 la 09:56

  Apreciază

 • 70. tucu2  |  24 august 2013 la 09:57

  @Skorpi
  In mediul lor -al actorilor – se vorbea despre prietenia lui Duda cu organele inainte ca acesta sa ajunga Altete Regala.Cei care l au cunoscut vorbesc despre un om inteligent si instruit.
  Cum a ajuns in patul Margaretei este o poveste pe care probabil nu o vom afla nici o data.Birfele insa spun ceea ce spui si tu.
  Oricum ar fi mezalianta a compromis definitiv imaginea Casei Regale cu toate puseurile de monarhism de conjunctura manifestate de unii.
  Se incearca acum dregerea busuiocului cu nepotul Regelui.Din nefericire este si tardiv si ineficient.
  Trist este faptul ca familia regala cinta dupa cum le dicteaza baietii veslei.Nu cred ca vre una dintre fetele Regelui Mihai are sadita in constiinta apartenenta la Casa Regala a Romaniei si nu cred ca sunt dispuse sa accepte sacrificiile si comportamentul impus de aceasta pozitie.
  In rest este un teatru ieftin.

  Apreciază

 • 71. skorpion  |  24 august 2013 la 09:59

  tucu2,

  teatru ieftin,
  q.e.d.
  🙂

  Apreciază

 • 72. Mih  |  24 august 2013 la 10:47

  Skorpy, Tucu2

  Iliescu-KGB & Co au reusit „magistral” (au „clasa” tovarasii) sa-si rezolve frisoanele date de aclamatiile sutelor de mii de romani care isi puneau sperantele, la inceputul anilor ’90 in monarhie, in rege, in copilandrul care ii statea alaturi…
  Nu-i vorba, stiau ei si pe ce se pot baza…Cand lucrezi cu „materialul clientului”, sansele sa-ti „iasa”, sunt mari 😦

  Apreciază

 • 73. tucu2  |  24 august 2013 la 11:10

  Suntem inca tinuti intr o umbra deasa care ascunde multe nenorociri din istoria noastra recenta.
  Era simplu acum sa se faca o radiografie a actului de la 23 August.Sa se risipeasca toate indoielile.
  Arhivele noastre sunt teoretic deschise , arhivele sovietice privind aceiasi perioada sunt deschise.

  Nu se face.

  Vorbea Manolescu de inca un proces al comunismului.
  Dupa parerea mea este inca o manipulare .Nea Niki s a simtit bine cu toata lumea asa ca recita si el ce i sugereaza tovarasii.
  Un proces poate fi initiat dupa ce s au deschis toate , dar absolut toate arhivele inclusiv cele ale securitatii.Securitatea este parte a comunismului.Numai atunci acestea pot fi studiate , faptele facute publice si lumea poate judeca.
  Crimele comunismului nu pot fi condamnate atita timp cit nu suntem constienti de amploarea lor.
  Altfel vom avea alt teatru ieftin.

  Probabil ca aceasta curatenie morala nu va avea loc prea curind.Sunt prea multi cei care inca profita de pe urma structurilor mostenite de la vechiul sistem.

  Pina atunci nu trebue sa ne mire nimic.Vor apare zeci de „”Justitiari”” , zeci de fosti dizidenti, zeci de sentinte date aiurea , zeci de decizii politice care aparent nu au nici un sens , zeci de Pontanaci si Kakarai, si mai ales zeci de gargaragii care vor sadi in mintea romanului convingerea ca valorile despre care vorbeau bunicii nu au nici un sens.

  Apreciază

 • 74. noradamian  |  24 august 2013 la 11:22

  Ziua bună, prieteni!În ton cu discuţia- că vorbim despre oameni seriosi- mă gândeam că ar fi fost nevoie zilele astea de Banciu, de ratamentele lui de şoc, un antidot la kitchăreala mortuară a televiziilor care au jucat, în faţa naţiei, cu buricul gol…

  Apreciază

 • 75. noradamian  |  24 august 2013 la 11:25

  De aceeasi părere:

  http://www.ziare.com/florin-cioaba/inmormantare/ati-luat-o-razna-cu-totii-1253113

  Apreciază

 • 76. tucu2  |  24 august 2013 la 11:32

  Neata Nora,
  Stai ca de abea au inceput.Azi dimineata 2 posturi transmiteau in direct din biserica unde este depusa mama celor doua dive.Eveniment national.
  Sa speram ca nu se cere si doliu national.
  De la cretinismul lor te poti astepta la orice.

  Apreciază

 • 77. noradamian  |  24 august 2013 la 12:00

  …Te poţi astepta la cretinizarea deplină a naţiei. 😉

  Apreciază

 • 78. noradamian  |  24 august 2013 la 23:35

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 79. dora  |  25 august 2013 la 14:07

  Sa salut cu draga inima dragi gradinari!
  nora,scumpa mea,am avut mici inadvertente de comunicare pe net.Sa stii ca nu te-am uitat si esti gurul meu fericit si de mare valoare in experienta mea de bloger.

  Apreciază

 • 80. dora  |  25 august 2013 la 14:10

  Nora,iti promit sa fiu mai prezenta in gradina mea fermecata…..daca,bineinteles nu apar perturbari tehnice cu care m-am confruntat in ultima vrema.

  Apreciază

 • 81. oldhashu  |  25 august 2013 la 21:05

  Seara bună grădinari! 🙂

  A fost Jean Michel Jarre…
  O piesă cu o poveste ieșită din comun, elegie pentru eroii spațiului rămași acolo, sus…

  Apreciază

 • 82. fini  |  25 august 2013 la 22:38

  Buna,buna! 🙂 🙂

  ELVIS CISTELLO – o voce calda (1954 august 25)

  Apreciază

 • 83. fini  |  25 august 2013 la 22:42

  Noapte buna tuturor! 🙂 🙂

  Apreciază

 • 84. Taika Terezu  |  26 august 2013 la 20:25

  Saluttare!
  DEOSEBIREA dintre CE (trebuie făcut) și CUM (să pui în aplicare ideile… aproape 🙂 viabile) – când ți-ai propus să construiești pe ruinele moștenite și (colac de salvare națională peste pupăza din ambulanță) sub stricta supraveghere a specialiștilor în demolări de (prea) lungă durată – devine o ASEMĂNARE de toată frumusețea melodică, zdrăngănitoare și perpetuă.
  *
  CE și CUM se scurge tot timpul…de la stânga la dreapta!
  *
  Ce se tot constată, de-o vreme încoace:
  De-a dreapta stângii stă drept o strâmbă.
  Ne-om zbate și-o punem, o dregem și-om face:
  Doar trei decenii de dat din drâmbă.

  Apreciază

 • 85. Taika Terezu  |  26 august 2013 la 21:27

  Să nu ne pierdem nădejdea! Timpul trece așa de repede încât acușica vom simți mai pe îndelete vremea colidei (horror).
  Să ne repetăm! Se aude și drâmba:
  “Suntem toți în farfurie,
  Ding, ding,
  Ding, ding,
  Poftă bună!”
  *
  Noapte bună, națiune! 🙂
  *

  Apreciază

 • 86. Taika Terezu  |  26 august 2013 la 21:44

  Apreciază

 • 87. fini  |  26 august 2013 la 22:51

  Maica Tereza (26 august 1910)

  „Viaţa este oportunitate, foloseşte-o.
  Viaţa este frumuseţe, admir-o.
  Viaţa este un vis, realizează-l.
  Viaţa este o provocare, înfrunt-o.
  Viaţa este un joc, joacă-l.
  Viaţa este o promisiune, realizeaz-o.
  Viaţa este tristeţe, depăşeşte-o.
  Viaţa este un cântec, cântă-l.
  Viaţa este o luptă, accept-o.
  Viaţa este o tragedie, înfrunt-o.
  Viaţa este o aventură, îndrăzneşte.
  Viaţa este noroc, fă-ţi-l.
  Viaţa este viaţă, luptă-te pentru ea.”

  Apreciază

 • 88. Taika Terezu  |  26 august 2013 la 23:25

  Viața bate filmul, maica bate câmpii. Iartă-mă, Doamne! 🙂
  Viața e o cacealma, trage-le-o altora! Poate ține.
  Dacă nu mă credeți, întrebați-l pe Căcărău de câte ori i-a mers cacealmaua în viața de trântor!

  Apreciază

 • 89. Taika Terezu  |  26 august 2013 la 23:39

  Despre cacealmalele premierului-mitoman n-am cuvinte. Ăsta când ține o carte, în mână, ține morțiș s-o scaneze… o viață pentru o idee. 🙂

  Apreciază

 • 90. Taika Terezu  |  27 august 2013 la 08:08

  După ce (ne) vom drege și vom face (doar) trei decenii de dat din drâmbă, vom revedea un pic mai clar cât de adânc a fost plantată ideologia comunistă și cât a continuat să se dezvolte cu îngrășămîntul postdecembrist de calitate nomenclaturistă, bazat pe același sistem perpetuu (format și reformat de relații, prietenii, rudenii, combinații, schimb de experiență, informații și mai ales obligații, izvorâte din secretele ideale de serviciu în scop de șantaj de mare viitor). Vom revedea un pic mai săritor în ochi, precum sare puricele pe elefant, cum dimensiunea colosală a fost în stare să depășească până și așteptările cunoscătorilor strategi de talie brucaniană.O trecătoare etapă cât trei decenii de imunitate a elefantului la acțiunea antidotului cât un purice timid, plăpând, șchiop, dotat cu bune intenții… paliative.

  Apreciază

 • 91. Taika Terezu  |  27 august 2013 la 08:45

  Numai transplantul masiv de organe lovește dureros și cu efect peste ciolanele perpetuate, însoțit de infiltrarea sistematică cu celule sănătoase, selectate riguros, pentru instaurarea statului de drept. Cu migală, ne îndreptă pe direcția schimbătoare câte o celulă de DNA în punctele nevralgice, câte un Danileț în locul șacalilor moraliști, câte o doamnă Livia Stanciu în locul refuzatei Lidia Bărbulescu, câte un Morar la moara cu noroc(unde mai decide norocul în locul madamei Miss Căcărău = Mona Pivniceru), câte o doamnă Monica Macovei pe unde nici nu se așteptă panicații. 🙂

  Apreciază

 • 92. Taika Terezu  |  27 august 2013 la 09:13

  După același principiu clasificat „Nu-i pentru cine se pregătește să nu se nimerească”, se impune să recunoaștem în locul Bombonautului calității și câte un Traian Băsescu, fără de care prea multe din cele menționate anterior ar fi rămas în stadiul de Fătuca Morgana în deșertul autohton, îndesat cu nisipuri mișcătoare și alte iluzii de adormit puzderia de gură-cască. Cine confundă recunoașterea contribuțiilor Președintelui Traian Băsescu cu idolatrizarea, folosește un tertip iversionist și depășit, jignitor pentru cititorii de bună-credință, mai ales când sensul de bumerang îl face de toată bășcălia:
  „Idolatru’ meu nu-i ca al tău, de-aia latru mereu și nu mă satur de… eu”. 🙂

  Apreciază

 • 93. theo  |  27 august 2013 la 11:27

  bunä,
  Taicä,
  plagiatorul este un mitocan mizerabil si un inchipuit,
  cicä el munceste, ” spre deosebire de Bäsescu, eu i-am
  dat instructziuni dnei. Mänescu ”
  despre ce i-o fii dat instructziuni, asta nu stie decat sä latre-

  iar paiatza istericä.CÄCÄRÄU s-a arätat in toatä splendoarea ei, un
  om bolnav, chiar f. bolnav.

  Apreciază

 • 94. noradamian  |  27 august 2013 la 11:31

  Ziua bună, prieteni! Mai dau si eu pe acasă, din când în când 🙂

  Dora, chiar mă-ntrebam ce mai faci, pe unde te duc cărările verii! Mă bucură ce spui, multzam! Sper să rezolvi toate problemele 🙂

  Apreciază

 • 95. noradamian  |  27 august 2013 la 11:32

  OldH, 81, mereu frumos 🙂

  Fini, 82, 83, 87, Elvis Costello, Chet Baker bineveniţi ( reveniţi!) în grădini la sfârşit de vară. Muzica bună trece usor si un ocean! 🙂

  86, simple si benefice îndemnuri!

  Taikă ce ar mai fi de adăugat? Putem spune ( si repeta, că mereu se uită!) că singura cărare viabilă e cea deschisă de cei pe care i-ai amintit mai sus (91)

  Apreciază

 • 96. noradamian  |  27 august 2013 la 11:37

  Theo, kkrău e chiar un om bolnav, din ce în ce mai bolnav! Nu cred că cei din apropierea lui nu-sşi dau seama din moment ce, si de la distanţă, e atât de vizibil.

  Apreciază

 • 97. noradamian  |  27 august 2013 la 11:40

  TT, 85, 86, adevăruri din ce în ce mai dureroase…

  …mi-ai amintit de o postare de demult intitulată chiar „CE şi CUM”. Nu prea obişnuiesc să le repostez, o s-o pun , însă, pe pagina de pe FB.

  Multzam 🙂

  Apreciază

 • 98. Taika Terezu  |  27 august 2013 la 12:44

  @97
  Salve, Nora!
  Postarea ta „CE și CUM” ți-am mai reamintit-o, intenționat, cu alte ocazii. Merită oricând. 🙂

  Apreciază

 • 99. noradamian  |  27 august 2013 la 15:22

  Multzam, taikă! Una din postările rămase „de actualitate”. Din păcate.
  🙄

  Apreciază

 • 100. noradamian  |  27 august 2013 la 15:22

  postare nouă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.319 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.456 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.319 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: