Cum apără dreapta capitalismul

3 septembrie 2013 at 15:10 112 comentarii

V-aduceţi aminte cum aberaţiile decise de  secretarul general al PCR şi activiştii săi  erau puse automat în funcţiune  în numele nobilelor valori ale comunismului? Asta  însemna să construieşti socialismul. Asta însemna să-ţi slujeşti ţara. De-aia boborul avea datoria să susţină, cu entuziasm, toate jecmănelile ordonate de sus. Culmile de bunăstare care răsăreau non-stop din documente impuneau sacrificii, dar legile erau legi, ştia partidul de ce le dă, ştia partidul ce e bine şi ce e rău pentru noi.

A ştiut şi după ’89, când întinatele valori ale comunismului au fost date la curăţat doctrinar şi transformate exemplar în valori capitaliste. Astfel, vechii şi mai noii secretari şi activişti, fondatori şi proiectanţi de succes ai democraţiei autohtone originale construiesc de peste 23 de ani un capitalism original prin legi cu dedicaţie.

Un efect pervers al regimului infracţional instalat astfel e faptul că boborul, martor la jaf, a ajuns să considere raptul legal, capitalism- şi pe ici pe colo, să „se implice” în construcţia lui. Mutulice, aşa cum ne-a obişnuit mai ales în ultimul timp, dreapta stă cuminte-n banca ei, aşteptând s-apuce şi ea la ceva, mai modest, de ciugulit din bunătăţile lumii capitaliste construite de foştii comunişti. Mai energici, unii teoreticieni ai dreptei ignoră  din principiu efectele perverse ale capitalismului de pradă asupra mentalului social. Nu par îngrijoraţi că, mereu pregătită să-şi menţină spaţiul de parvenire politică într-un climat „revoluţionar”, în  raport cu mofturile dumnealor de elită politică, stânga iese câştigată de fiecare dată. Aşa se face că, furioşi pe „imbecilii” care nu ştiu ce-i ăla capitalism, prizonierii doctrinari ai dreptei  pică la proba practică.

Prin urmare, beneficiarii sumedeniei de „legi cu dedicaţie” (risipiţi pe tot spectrul politic şi cu densitate maximă în stânga) au parte- ca bonus, şi de beneficiile politice produse de această atitudine -pe cât de mioapă pe atât de vanitoasă. Maniera de a dicta ce-i bine şi ce-i rău, aduce cu consecvenţa încruntată a tovarăşilor de la partid. A ălora care „ştiu ce trebe”! A susţine un act care subminează statul de drept de pe poziţiile dreptei, respectiv  legea anti-capitalistă, antinaţională şi anti-cetăţenească dictată de RMGC actualului guvern de stânga pare un fel de autosabotaj- aducând un evident deserviciu electoral dreptei. Şi capitalismului. Cea mai urgentă nevoie de revoluţie, o are acum,  după cum se vede, chiar gândirea multora din  spaţiul politic al dreptei.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , .

RMGC bagă ordine Cele două constante

112 comentarii Add your own

 • 1. theo  |  3 septembrie 2013 la 18:49

  PRIN CONDAMNAREA UNORA CA iliescu si comp.

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  3 septembrie 2013 la 19:32

  Seara bună :)! Theo, justiţia (nu politicienii) asa cum a evoluat în ultimii ani acum e capabilă să se ocupe serios şi de crimele revoluţiei.

  Eu mă refer la diversi insi (jurnalisti, bloggeri) care, în cazul punctual de o mare mizerie al proiectului „ponta pentru RMGC”, se străduiesc să ducă-n derizoriu protestele sub pretextul prezenţei deranjante a unor intrusi (ăstia nu lipsesc de niciunde, cine nu stie asta!)exonerând dreapta de responsabilitate. Si pierzând astfel, un prilej extrem de favorabil pentru iesirea în faţă a dreptei…

  Apreciază

 • 3. fini  |  3 septembrie 2013 la 21:00

  Buna seara tuturor! 🙂

  Tema Norei cred ca este asteptarea si speranta ca dreapta s- ar putea ridica din „zoaiele clasei politice” si ar trebui sa devina justitiar . Realiatea este dezamagitoare. „Dreapta” ? Dreapta cea disipata?
  Intr-un fel sau altul, mai mult sau mai putin, o natiune intreaga s-a saturat sa fie pacalita ciclic si isi face totusi iluzii ca inca nu e totul pierdut.
  Exista o asteptare care nu este nici din partea dreapta, desi asteapta sa se faca dreptate in primul rand, nici de partea stanga, desi e asteptarea unei vieti mai bune.

  Foşti demnitari sau portavoci ale regimului o duc, după cum o mărturisesc chiar ei, mai bine decât înainte de 1989. Ei au profitat tocmai de ceea ce interziceau pe vremuri: iniţiativa privată. Puterea lor a constat, ca şi înainte, în relaţii şi în informaţii. Unii şi-au sporit influenţa prin asocieri de afaceri cu oameni ai momentului, politicieni sau miniştri. Dincă, neuitatul, a lăsat capitalismului Imperiul ginerilor (N. Badea + G. Popoviciu), pe unde umblă şi C. P. Tăriceanu, T. Postelnicu are nepot capitalist asociat cu Videanu, comunistul naţional P. N. Mizil capitalizează prin fiu si nepoţi Oana şi Serghei, C. Burtică a recunoscut că trăieşte mai bine în capitalism, fiind milionar în euro, C. Boştină, secretarul lui Ceauşescu, şef la Bursa Română de Mărfuri,
  I. Păţan, fostul şef al lui Stolo, e pensionar şi asociat în firme, iar Şt. Andrei – consilierul lui S.O.V. Toţi aceştia au fost căpetenii comuniste. Acum construiesc capitalismul în ţară.
  Capitalism? „Capitalismul original” sau „Capitalismul de cumetrie” al carpei kagebiste.

  Apreciază

 • 4. skorpion  |  3 septembrie 2013 la 21:02

  A susţine un act care subminează statul de drept de pe poziţiile dreptei, respectiv legea anti-capitalistă, antinaţională şi anti-cetăţenească dictată de RMGC actualului guvern de stânga pare un fel de autosabotaj- aducând un evident deserviciu electoral dreptei. Şi capitalismului.

  Cea mai urgentă nevoie de revoluţie, o are acum, după cum se vede, chiar gândirea multora din spaţiul politic al dreptei.

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  3 septembrie 2013 la 21:15

  Salut, fini, exact acum am dat peste isprăvile lui Videanu si Vozganian ministri cu state vechi prin guverne liberale, deci reprezentanţi ai dreptei. Pe vremea alianţei DA, fireste i-am votat cu toată încrederea, ne-am bucurat c-au ajuns la putere…

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  3 septembrie 2013 la 21:17

  Skorpion, salve, uite aici, o să dai si de drăguţul de Piteiu, colegul nostru… 😀

  http://www.realitatea.net/dosarul-subminarii-economiei-nationale-cine-sunt-pionii-din-stenograme_1262059.html

  Apreciază

 • 7. skorpion  |  3 septembrie 2013 la 21:32

  Vlad Mixich

  O fetiţă de 3-4 ani se aşează pe scaunul de lângă mine, cu câteva secunde înainte de începerea concertului pentru două piane a lui Mozart. Cântă Radu Lupu şi Daniel Barenboim într-un duet rarissim.

  Copila mănâncă o prăjiturică învelită în hârtie dantelată. Foşneşte. Dau să mă enervez, apoi îi privesc mama: trasă la faţă, zâmbeşte către scenă. Mă gândesc că poate nu a avut cu cine să-şi lase fetiţa acasă. Până la urmă muzica lui Mozart se potriveşte bine cu foşnitul unei prăjiturici mâncate de o copilă. Mă relaxez, ascult frumos când, deodată, aud tare din spate: „Ce nesimţire să vii cu un copil la concert şi să deranjezi pe toată lumea”.

  Pianele cântă şi doi spectatori din faţă se întorc ţâţâind nervoşi către copilă şi prăjiturica ei. Orchestra intră într-un forte şi o altă doamnă gâgâie din spate: „De ce n-aţi lăsat-o acasă? Chiar în halul ăsta…” Fetiţa şi-a înghiţit prăjiturica şi, salvator, apare Sfântul iPhone şi jocurile lui. Nu s-a mai auzit nici pâs dinspre ea în restul concertului. Per total, mai mult deranj au făcut spectatorii care se răsteau la mămică decât copila cu a ei prăjiturică dantelată, atât de potrivită cu muzica lui Mozart.

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  3 septembrie 2013 la 21:47

  Skorpion, sensibilă relatare! Deh, nu toţi iubitorii de muzică iubesc copiii. Asta mi-aduce aminte de gălăgia plăcută a copiilor care se aude prin ferestrele deschise, vara. Nu mă deranjează nici dacă mă odihnesc. Dimpotrivă. În schimb, câte o voce stridentă care strigă la ei să facă liniste, mă scoate din sărite.

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  3 septembrie 2013 la 21:48

  Nici una din cele cinci condiţii nefiind îndeplinită de proiectul premierului ponta, aprobarea proiectului de către deputatul ponta&comp. ar însemna un uriaş abuz.

  „Comunicat de presă
  Materiale de presă | 3 septembrie 2013
  Partidul Mişcarea Populară îi cere primului-ministru/deputatului Victor Viorel Ponta să renunţe la proiectul lege privind Roşia Montana, în forma actuală, să realizeze o largă consultare, într-un mod transparent, cu societatea civilă şi să îşi exprime poziţia fără echivoc asupra proiectului Roşia Montana.

  Partidul Mişcarea Populară susţine orice activitate de exploatare a resurselor minerale sau naturale, fie că este întreprinsă de companii de stat, fie că este întreprinsă de companii private, cu cinci condiţii:

  1. respectarea standardelor de mediu.
  2. beneficii pentru toţi cetăţenii României (locuri de muncă, bani, energie ieftină, etc.).
  3. prezervarea patrimoniului naţional şi local.
  4. transparenţă deplină a contractelor şi condiţiilor de exploatare pentru buna informare a publicului.
  5. beneficiile financiare obţinute de statul roman să meargă în investiţii, nu în consum.

  Partidul Mişcarea Populară consideră că, în acest moment, proiectul Roşia Montana, aşa cum a fost promovat de guvernul Ponta, din informaţiile disponibile, nu respectă aceste 5 condiţii.

  În măsura în care cele cinci condiţii vor fi respectate, Partidul Mişcarea Populară va sprijini fără rezerve acest proiect.

  Partidul Mişcarea Populară îşi reafirmă ataşamentul pentru valorile economiei de piaţă, competiţiei şi libertăţii economice. Partidul Mişcarea Populară consideră că formele de organizare capitalistă sunt cele mai bune pe care le-a cunoscut până acum omenirea”.

  Eugen Tomac
  Presedinte,
  Partidul Miscarea Populara

  Apreciază

 • 10. theo  |  3 septembrie 2013 la 21:49

  bunä seara,
  remarc de mult timp – V Mixich, scrie bine si f. sensibil

  Apreciază

 • 11. theo  |  3 septembrie 2013 la 21:52

  in aceastä searä, am remarcat un Presedinte, pe cat de aplicat si pracmatic, atat de sensibil si omenos.

  cei 2 croncänitori,päcälicii romaniei, au nevoie sä nasä incä odatä, sä gandeascä si sä comporte ca Bäsescu.

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  3 septembrie 2013 la 22:05

  Theo, subscriu aprecierilor tale: atât pentru Mixich.cât şi pentru preşedinte 🙂

  Apreciază

 • 13. noradamian  |  3 septembrie 2013 la 22:15

  De câte ori dau peste câte o opinie pertinentă, dinspre dreptaci, o pescuiesc că nu-s prea multe. De pildă niste întrebări faine puse de dl. Papaphagi:

  „Ponta ascultă sfaturile Președintelui când îi pică bine. I-a zis să nu mai guverneze la televizor, s-a dat la fund. Silenzio stampa. Altfel trebuia să răspundă la următoarele întrebări:

  -s-a împăcat premierul care a semnat proiectul de lege RMGC cu deputatul care vrea să-l trântească în Parlament?
  -de ce nu era de ajuns o HG pentru a da drumul proiectului?
  -s-a văzut cu protestatarii din stradă?
  -ce părere are el, ca șef USL care a blocat proiectul de lege al eutanasierii câinilor, de moartea unui băiețel de 4 ani sfârtecat de dulăi?
  -îl menține pe Varujan Vosganian, acuzat de subminarea economiei naționale?
  -de ce a fost nevoie să aștepte 45 de zile ca să semneze contractul cu GFR prin mâna unui secretar de stat?”

  Apreciază

 • 14. theo  |  3 septembrie 2013 la 22:17

  desi multzi il criticä, chiar ii terfelesc pe cei din MP,
  isi väd de treabä, chiar poate mai intens si bine tzintit, ca alte partide.f. bine, mie imi plac.

  am väzut pozele cu presedintele, se pare si caini il iubesc ………..

  Apreciază

 • 15. theo  |  3 septembrie 2013 la 22:19

  spritzige gandire are Papahagi si un f. bun orator.

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  3 septembrie 2013 la 22:32

  Acum, în Romania:
  (luate de pe FB, nu bag mâna-n foc că n-am cercetat si alte surse)
  Suma pentru un caine comunitar este 400 LEI/luna.
  Alocatia unui copil: 45 lei/luna.
  Suma pentru un puscarias: 500 lei/luna.
  Salariul minim pe economie: 750 lei/luna.

  Apreciază

 • 17. theo  |  3 septembrie 2013 la 22:39

  cate milioane de euro au luat dela UE; TOATE
  AU MERS LA OPRESCU SI NISTE CUNOSTINTZE CU ONG-uri.

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  3 septembrie 2013 la 22:46

  theo, am înţeles c-a intrat DNA si pe reţeaua ONG-urilor care sifonează bani pe seama câinilor maidanezi.

  Apreciază

 • 19. theo  |  3 septembrie 2013 la 22:57

  a scris odatä in EVZ, fiul lui Oprescu cu niste prieteni ar face niste adäposturi, ar fi incasat milioane euro, sper sä-i
  prindä
  ,dar mafiotzii sunt expertzi in furturi.

  noapte bunä.

  Apreciază

 • 21. skorpion  |  3 septembrie 2013 la 23:05

  @nora,
  da, am citit si eu, ca a intrat DNA pe fir, intrucit sefa de la Cutu_Cutu a amenintat ca va trage dupa ea inca vreo 200 bucuresteni, care primeau bani (400 lei/luna/ciine) cu promisiunea ca le vor da mincare ciinilor pe care ii au in grija… unele persoane aveau in grija (in ghilimele) si 20 de ciini.
  acum sa calculam 400 lei x 20 ciini….8000 lei pe luna, si daca persoanele respective erau lipsite de constiinta si responsabilitate, se pare, ca bagau banii in buzunar…
  si 8000 lei /bucurestean smecher x 200 bucuresteni smecheri cum ameninta doamna de la cutu_cutu ca ii va da in vileag, rezulta 1.600.000 lei pe luna…halucinant, nu? mai ales ca banii nu se duc la ciinii maidanezi, ci in buzunarele smecherilor, lichelelor, care sper sa intre si ele la puscarie…
  oare chiar pot dormi linistit astfel de fiinte? auzindu-i pe ciinii nehraniti cum latra noapte de noapte?

  Apreciază

 • 22. noradamian  |  3 septembrie 2013 la 23:08

  Skorpion, ar trebui încă vreo duzină de DNA-uri 🙄

  Apreciază

 • 23. noradamian  |  3 septembrie 2013 la 23:17

  Noapte bună, prieteni! 🙂

  Apreciază

 • 24. skorpion  |  3 septembrie 2013 la 23:17

  yes, dar ce repede s-au mobilizat totusi…. probabil ca rezultatele vor iesi mai incolo la iveala, ca este muuunca, nu gluma!

  Apreciază

 • 25. skorpion  |  3 septembrie 2013 la 23:18

  noapte buna, all!
  🙂

  Apreciază

 • 26. skorpion  |  3 septembrie 2013 la 23:20

  stefan vlaston

  Anunt important

  Marele Stat major al armatei USA a luat act de oferta numitului Crin si i-a dat in primire flancul sud est-vest de operatiuni din Mediterana, Suez si Golful Persic.

  😛
  😛

  Apreciază

 • 27. skorpion  |  3 septembrie 2013 la 23:23

  hai, ca are mult umor vlaston

  Stefan Vlaston
  Un vis ciudat.

  Am visat ca DNA si DIICOT s-au prezentat la Palatul Victoria in timpul sedintei de guvern si au arestat tot guvernul, in frunte cu premierul. Brrrr… sunt obsedat. Ma intorc la flori si la muzica.

  Apreciază

 • 28. noradamian  |  3 septembrie 2013 la 23:27

  Skorpion, un vis de aplaudat, cu anunţul inclus… 😀

  Somn usor 🙂

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 09:55

  Skorpion, salut, numirea madamei într-un post anume creat de guvern pentru ea dincolo de ocean, aminteste de „misiunile” cu care erau investiţi anumiţi insi trimisi de secu prin locuri cu mulţi români. Misiuni fireşte plătite din banii românilor…

  Apreciază

 • 31. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 09:57

  N-am crezut s-ajung să citez din CTP:

  „Nu sunt în măsură să trag o concluzie economică sau ecologică în legătură cu Roşia Montană. Pot, în schimb, să trag una logică: când cineva cheltuieşte aur cu tona, ani de zile, pentru a te convinge public că vrea să-ţi facă un mare bine, ţie, nu lui, mai mult ca sigur te aşteaptă un rău pe măsură.”

  Apreciază

 • 32. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 17:58

  Saluttare!
  Ba să crezi, dragă Nora! Să-i dăm Cezarului ce-i al CTP-ului și să recunoaștem valoarea raționamentului său, de această dată, echivalent cu o perlă veritabilă.
  Dacă încercăm să înțelegem ce l-a apucat, primul gând mă duce la ideea că nu se exclud nici perlele scoase din prostie. 🙂 Altă motivație CTP-istă, doldora de logică aurită, nu prea îmi pică la îndemână. 🙂
  Ori a avut un moment de amnezie și a scăpat din vedere originea lui sănătoasă într-ale jurnalismului practicat in slujba Bombonautului calității, stimulat de publicitatea supraponderală, (răs)plătită cu vârf și îndesat din resursele PDSR-iste, ori l-a luat valul obsesiei anti-prezidențiale și a crezut că, în acestă logică, durata „ani de zile” bate șaua să priceapă Ponta de câtă vreme piratul din Caraibe a depistat comoara în Roșia Montană. 🙂

  Apreciază

 • 33. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 18:18

  Nu-i ușor să eutanasiezi fondurile babane, alocate cu milă și papate programat, cu poftă pavloviană.
  Din păcate, câinele Ponta are stăpâni și nu-și face griji în privința eutanasierii haitei guvernamentale.

  Apreciază

 • 34. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 18:41

  Pentru puzderia de câini din Micul Paris, Ponta îl consideră vinovat pe primarul Băsescu, adică au scăpat din laț descendenții fătați după 2004, din cauza originii nesănătoare a generației câinilor lui Băsescu… de dinainte de 2004. După ce i-a fătat mintea un asemenea raționament, câinele Ponta ar trebui să-și facă urgent un test de paternitate. Poate descoperă că n-are în instalație sânge pesederist și tot Băsescu e de vină. 🙂

  Apreciază

 • 35. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 18:59

  Seara bună! 🙂 Taikă, în cazul de faţă am luat strict raţionamentul,ca si cum nici n-aş ştii cine e (celebrul!) autor fiindcă tot asta cred si eu despre afacerea RM- şi destui alţii. Altfel as cădea în raţiunea stranie ( si păguboasă!) a multor dreptaci- observabilă în aceste zile, prefer să n-o aduc în acest moment în discuţie.

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 19:05

  viorel si crinel, două marionete rudimentare, setate pe un program anti-Băsescu din care nu pot iesi indiferent de subiect.

  Apreciază

 • 37. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 19:40

  Băsescu pârjorește creiere de stânga-dreapta, indiferent din ce cauză se manifestă pofta pavloviană a posesorilor de cerebel: li se aprinde flama oricum și reacționează din reflex necondiționat, fiindcă nu contează ce face sau spune aprinzătorul despre bască, șapcă, rezultate din trecut sau efecte vizibile în prezent; din moment ce scopul imediat al prefăcuților tânjește să le scuze numai mijloacele lor „onorabile”, strident jignitoare și expres formulate la adresa băsiștilor. Cu ce caracterizări rezonabile mai poate răspunde un băsist-macovist ca mine? 🙂

  Apreciază

 • 38. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 20:06

  TT, da, de-aia cred că având un discurs atât de transant, de asertiv şi de direct îi face KO pe ipocriţi, îi condamnă să schiaune la nesfârsit Băsescuuuu. Iar pe noi ne scuteste adesea să mai adăugăm ceva… 🙂

  Apreciază

 • 39. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 20:07

  Mi-ar plăcea s-o văd pe Miss Căcărău de la CCR, Mona-Lifta Pivniceru, cum se spală pe cap cu câinii salvați de colegii ei de ogradă, cu majoritatate de voturi, dacă ar ajunge pe masa lor de operație problema similară a eutanasierii tranșate în urmă cu aproape doi ani.
  Nu s-ar da în lături nici să simuleze o opinie separată cu bucurie, adică fără efect când de fapt îi convine de minune ce a decis majoritatea.
  Arta duplicității n-are scrupule în lumea specialiștilor la dat din coate… pe sub mână.

  Apreciază

 • 40. fini  |  4 septembrie 2013 la 20:15

  Buna seara tuturor! 🙂

  GEORGE BACOVIA – 4 august 1881

  Scantei galbene – George Bacovia

  O femeie in doliu pe strada,
  O frunza galbena tremura dupa ea –
  Luat de-a orasului sfada,
  Uitasem ca toamna venea.

  … Era mai demult o strada,
  O scoala, si bruma cadea –
  Prin sali, ca nimeni sa-l vada,
  Un elev singuratic palea

  Un om, in amurg, pe-o strada …
  Pe foi nu mai stiu cum trecea –
  Sub tropot, si-a lumii gramada …
  -Uitasem ca toamna venea.

  Apreciază

 • 41. fini  |  4 septembrie 2013 la 20:16

  MONOSILAB DE TOAMNA – George Bacovia

  Toamna sună-n geam frunze de metal,
  Vânt.

  În tăcerea grea, gând şi animal
  Frânt.

  În odaie, trist sună lemnul mut:
  Poc.

  Umbre împrejur într-un gol, tăcut,
  Loc.

  În van peste foi, singur, un condei
  Frec.

  Lampa plânge… anii tăi, anii mei
  Trec.

  Să mă las pe pat, ochii să-i închid,
  Pot.

  În curând, încet va cădea în vid
  Tot.

  O, va fi cândva altfel natural,
  Bis.

  Toamna sună-n geam frunze de metal,
  Vis.

  Apreciază

 • 42. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 20:34

  Fini, servus! Muzica si poezie dulce,tristă, de toamnă, pentru alinarea sufletului! …Că prea suntem bombardaţi zilele astea- cu stiri rele produse de „alesi” 😉

  multzam, fini 🙂

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 20:47

  Subscriu:

  ” Emil Boc a avut o majoritate de 50% plus 1 si a avut curajul sa taie salariile, sa reechilibreze economia si sa reformeze educatia. Ponta, Crin si Oprescu au 70%, si in parlament si in Capitala, dar fac pe ei de frica. Le e frica sa semneze CFR Marfa, le e frica sa isi asume decizia pt Rosia Montana, le e frica sa rezolve problema maidanezilor. Niste impotenti.” ( Camelia Badea)

  Apreciază

 • 44. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 20:55

  Aștia nu-și asumă nici asomarea populației, practicată de ei fără încetare, pânâ când legea compensației va da peste ei cu roata întoarsă. Deocamdată se-nvârtește, țac, țac, țac!

  Apreciază

 • 45. skorpion  |  4 septembrie 2013 la 20:58

  Pe scurt – contribuabilii români vor suporta costurile emigrării Corinei în SUA, demențial!

  http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013090490589/Actualitate/Romanii-platesc-din-banii-lor-traiul-Corinei-Dragotescu-in-SUA.html

  Apreciază

 • 46. skorpion  |  4 septembrie 2013 la 21:01

  Ca urmare, decizia Bucureștiului de a-i oferi o sursă de venit Corinei Drăgotescu la Los Angeles, nu putea veni decât ca o

  răsplată pentru servicii politice murdare, făcute unui papițoi sus pus, lipsit de educație și bun simț.

  Pe lângă salariul în lei și indemnizația în valută – potrivit legii –
  Corina Drăgotescu va avea dreptul:

  – la o indemnizație de instalare,
  – sporuri,
  – premii
  – și beneficii;
  – o indemnizație pentru soțul ei (dacă acesta nu va fi încadrat în muncă în SUA);
  – indemnizație pentru cumpărarea unor efecte personale
  – și o sumă care va acoperi o parte din taxele de studii ale fiicei ei.

  Halucinant, nu???

  javra asta dupa ce s-a laudat ca se care in SUA de scirba, sa nu mai auda de Ro, acum tot pe banii contribuabililor din Ro traieste….

  cum de nu-i crapa obrazul de crocodil?!

  si totusi s-a respectat legea???

  Apreciază

 • 47. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 21:09

  Skorpion, singurul lucru care se poate face acum e să fie informaţi românii de acolo cine e şi cu ce s-a ocupat pe aici, persoana pe care statul nost’ le-o pune la dispoziţie pentru „ajutor”…

  Apreciază

 • 48. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 21:10

  Griveii din țara fără stăpâni au o soarta maidaneză.
  Nu întâmplător a știut Stelică Tănase să le spună lucrurilor pe nume (de ființă). Am vrea noi să devenim mișcătoare mușcătoare, dar nu ne lasă pedigreeul.

  Apreciază

 • 49. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 21:11

  TT, chiar si ce se-ntâmplă acum, toate mizeriile astea de care li se cere socoteală, e un semn că „legea compensaşţiei” funcţionează…

  Apreciază

 • 50. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 21:13

  @47
  Faină idee, Nora!
  Socoteala din târgul american nu se potrivește cu internetul de-acasă. 🙂

  Apreciază

 • 51. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 21:20

  Taikă, păi românii de-acolo, sper, sunt mai pretenţioşi decât cei de acasă 🙂

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 21:24

  Însfârşit, după ceva tatonări a felului cum e privit subiectul pe ici pe colo, iese şi DPA cu o poziţie usor elitistă dar raţională:

  http://www.revista22.ro/rosia-montana-piata-politica-si-idiotii-utili-30700.html

  Apreciază

 • 53. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 21:24

  Te cred. Își exprimă în direct preferințele cromatice cu ouă, roșii și ouă roșii. 🙂

  Apreciază

 • 54. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 21:25

  Taikă, 😆

  Apreciază

 • 55. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 21:30

  Daniel P. Funeriu:
  Ponta a avut în pixul său posibilitatea de a împiedica devorarea unor copii de către câini sălbatici. Nu a făcut nimic. De azi nu mai este iresponsabilul vesel. Este iresponsabilul criminal. Împreună cu Oprescu. Ăștia au credibilitate în România? Treziți-vă oameni buni, putea fi copilul dumneavoastră.

  Apreciază

 • 56. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 21:33

  Câinele Ponta s-a obișnuit (rodat) și cu iresponsabilitatea criminală.

  Apreciază

 • 57. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 21:40

  Nora 52
  Văd că și DPA are ouă articulate (în articol, hotărât ). 🙂

  Apreciază

 • 58. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 21:49

  Nora,
  Referitor la protestele anti-RM, din punctul meu de vedere, are deosebită importanță să știu ce a fost mai întâi: oul sau găina? Adică cine, unde, când și cum a adus sămânța de scandal la scandat?
  Nu prea înțeleg pe unde ar apărea prima mutare din partea celor bine intenționați.

  Apreciază

 • 59. fini  |  4 septembrie 2013 la 21:54

  Vladimir Tismaneanu despre „cianura morala”

  Societatea civila e framantata de Rosia Montana si de maidanezi, partidele politice la fel. In fapt, pentru a relua o discutie propusa de Cristian Preda, exista ceva mai rau, ori la fel de rau precum cianura chimica, e vorba de cianura morala, de turpitudinea devenita mod de existenta, de dispretul pentru cei pe care pretinzi ca-i reprezinti, de criza reprezentarii in genere, de distrugerea deliberata a increderii, de minciunile transformate in abecedar al vietii politice din Romania de azi. […]

  Marii criminali au fost practic lasati in pace, si-au savurat si, daca mai sunt in viata, continnua sa-si savureze linistiti batranetile. Ion Iliescu, patriarh al comunismului romanesc, trecut, prezent si viitor, exceleaza in tupeu, participa la ceremonia beatificarii uneia din victimele absolute ale regimului pe care, fara onoare dar cu sarg, l-a servit. […]

  Este vorba acum de un anticomunism ciudat, instrumental, selectiv si lipsit de fundament moral cata vreme este trambitat pe canalele de televiziune ale unui fost securist. Nu este anticomunismul sferei publice, al conversatiei democratice, ci acela al aranjamentelor de culise si al cursei useliste pentru imagine. Autorii de apeluri in serie pentru decomunizare, “vanatorii de securisti” intrati in jocul uselist, par total netulburati de faptul ca prin aceasta anexare a discursului anticomunist de catre Felix, Iliescu si Ponta, subiectul insusi se prabuseste in derizoriu.”

  http://www.contributors.ro/politica-doctrine/anticomunism-cu-geometrie-variabila-despre-cianura-morala/

  Cristian Preda: „Exista, din pacate, ceva mai rau decat cianura”

  http://adevarul.ro/news/politica/exista-mai-rau-decat-cianurau-1_52264da6c7b855ff5641f704/index.html

  Apreciază

 • 60. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 21:58

  Oul cel mult aderă la o mișcare începută, pe când găina poate fi cloșcă din start, or lucrul clocit nu-mi miroase a parfum de inocență. 🙂

  Apreciază

 • 61. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 22:12

  Taikă, posibil ca protestele să fi iesit dintr-un ou ecologist clocit de o closcă oengistă. Important e că foarte repede, natura protestelor a devenit mult mai cuprinzătoare, mai complexă, decât cloceala (presupun c-a fost si asa ceva) din cuibarul respectiv.

  Apreciază

 • 62. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 22:20

  Importanța sămânței de scandal nu contestă participarea justă pe parcurs și motivată cu bună-credință, ci ne obligă să înțelegem qui prodest și de ce.

  Apreciază

 • 63. fini  |  4 septembrie 2013 la 22:25

  Nora,

  am un comentariu „in asteptare”, posibil pentru ca am dat doua link-uri in aceeasi postare. Desparte-le, te rog, daca este nevoie.

  Apreciază

 • 64. skorpion  |  4 septembrie 2013 la 22:26

  André Rieu – Ballade pour Adeline

  Apreciază

 • 65. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 22:31

  Fini, are mare dreptate Tismăneanu! De altfel poluarea morală premerge, condiţionează chiar, poluarea fizică… 🙄

  Apreciază

 • 66. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 22:33

  Skorpion, balada lui Adeline, pentru Fini, Nora and friends… Tocmai mă prinde somnul 🙂

  Apreciază

 • 67. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 22:56

  Taikă, am putea întreba si cui nu-i foloseşte, nu?
  Oricum, ar fi fost un câstig cert pentru dreapta (atât de insignifiantă la ora asta!) dacă ar fi fost pe fază, dacă ar fi considerat momentul oportun ( chiar dacă au sărit si ecologistii) si s-ar fi poziţionat (repede) în prim-planul contestatarilor proiectului! Fiindcă aveau toate motivele. Să ai o dovadă izbitor-anticonstituţională şi să te legi de chestii periferice mi se pare o tristă lipsă de abilitate. Să constaţi că ponta a transferat companiei RMGC, nici mai mult nici mai puţin decât niste prerogative statale, o premieră absolută în materie de ticălosie (într-o ţară care de 23 de ani nu duce lipsă de toate formele de ticălosie ) să te supere mult mai rău niste aspecte minore, ei bine, asta poate fi o explicaţie la poziţia defensivă ( electoral!) în care s-au instalat de bună voie. O fi asa de rusinos să denunţi o lege anti-economică, anticapitalistă si anti-cetăţenească? … Să fie atât de compromiţător să te intersectezi prin piaţa mare cu niste hipsteri?

  Apreciază

 • 68. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 22:57

  Vă zic şi eu
  somn usor! 🙂

  Apreciază

 • 69. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 23:06

  Într-o sesiune parlamentară, semnăturile pentru inițierea unei moțiuni de cenzură sunt consumabile precum cartușele de vânătoare. Dacă le tragi în vânt doar ca probă de încercare și antrenament pentru vremuri mai propice, riști să te trezești la un moment dat cu ocazia mare cât un urs, cu muniție insuficientă și o singură cale de ieșire: să tragi vânturi și să te faci de tot eșapamentul.

  Apreciază

 • 70. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 23:16

  Pentru sonerii, pocnitori, plesnitori, semmale diverse (de alarmă, de gargară sau de imagine) există calea moțiunii simple… cu gloanțe nenumărate și oarbe. 🙂

  Apreciază

 • 71. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 23:22

  Taikă, încerc să decriptez 🙂 Problema e că aceia de care vorbim nu trag nici cu prastia. Iar o ocazie ca asta cu RM, mai rar,. Moţiunea de cenzură- în condiţiile parlamentare de-acum- ar fi un exerciţiu de auto-admiraţie! :)) e mult mai puţin importantă decât a câştiga un dram de admiraţie de la bobor. În primul rând de la boborul care a lipsit de la vot în ultimii ani, prezenţi acum la proteste, cei cărora DPA le spune tandru 🙂 „idioţi utili”. Inutilă, însă, constatarea lui DPA. tardivă.

  Apreciază

 • 72. Taika Terezu  |  4 septembrie 2013 la 23:40

  @67
  În proiectul legii m-am uitat numai la mecanismul de expropriere semnalat în articolul adus de Fini de pe Contributors. Precedentele decizii CCR și câteva practici încurajate de legislația în vigoare au înclinat spre dificultatea identificării unui motiv de neconstituționalitate. Este foarte probabil să aibă bube neconstituționale în alte privințe, neurmărite încă.
  Ai argumente tari pentru fructificarea situației în favoarea taberei trase pe drepta. Nu știu de ce, am impresia că a fost un pic luată prin surprindere; oricum, nici nu excelează în operativitate. Poate mintea românului cea de pe urmă va mai scoate ceva în afară de turmă.
  Somn ușor și vise cât mai realizabile cu putință! 🙂

  Apreciază

 • 73. fini  |  4 septembrie 2013 la 23:54

  Nora, Skorpi va multumesc frumos. 🙂

  Apreciază

 • 74. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 23:55

  Încă una: avizul e din 13 august iar ponta a pasat legea parlamentului în 27 august! Măi să fie! 🙄

  http://www.revista22.ro/ministerul-justitiei-aviz-negativ-pentru-proiectul-de-lege-rosia-montana-expertii-fac-praf-legea-trimisa-de-guvern-la-parlament-30695.html#.UidqHnOWbGs.facebook

  Azi pe postul B1 s-a dat până la saturaţie invitaţia de a semna pentru mineritul de la RMGC! Păi ce deontologie să mai aştepţi de la presa angajată? Vocea celor mai mulţi e-n perfectă concordanţă cu zornăitul bănuţilor livraţi în conturi…

  Apreciază

 • 75. noradamian  |  4 septembrie 2013 la 23:57

  Fini, danke, o zi plăcută-ţi doresc!!

  🙂

  Somn usor, tuturor!

  Apreciază

 • 76. fini  |  5 septembrie 2013 la 00:07

  Noapte buna tuturor! 🙂

  Apreciază

 • 77. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 00:20

  @ Nora 71
  Admirabilă decriptare! (fără „auto”)
  Am obiceiul să scriu direct în căsuța de comentarii și n-am cum să mai văd ce a apărut între timp. Uneori mai iau câte o pauză de fumat, înainte să închei, iar după ce trimit țidula și mă întorc de la altă țigară, observ ce bine mi-ar fi prins dacă aș fi scris pe un fișier din calculator și aș fi aruncat o privire înainte de transmitere. Din cauza asta dau și răspunsuri decalate, întârziate.

  @Fini 73
  Eu n-am vrut să te mint, fiindcă n-am apucat să ascult nimic. 🙂
  Încă o dată, somn ușor și mai vedem! 🙂

  Apreciază

 • 78. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 00:50

  Pentru copăceni și Blogary:
  Nu saprosan, sacrosanct. 🙂

  Apreciază

 • 79. fini  |  5 septembrie 2013 la 01:05

  Taika,

  iarta-ma pentru omisiune de la @ 73. Nu stiu ce m-a apucat, nu-mi plac enumerarile pentru ca se intampla sa dai in orbu’ gainilor si iti scapa cate un nume.
  Sincer, din graba nici eu nu am citit la @ 72 decat acum. 😳

  Apreciază

 • 80. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 01:09

  🙂
  1,2,3 etc
  Somn ușor și mai vedem… ce visăm! 🙂

  Apreciază

 • 81. fini  |  5 septembrie 2013 la 01:15

  🙂 🙂

  Apreciază

 • 82. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 09:59

  Saluttare!
  Epoleții profesorului Hrebenciuc sunt motivul scepticismului meu, oricât de cristalin ar suna cătușele amenințătoare dinspre Parchetul General. Tare mi-ar plăcea să greșesc. 🙂
  Mai ușor cu Ovidiu Musătescu pe scările DNA! De unde e, nu-l mai aduce nimeni înapoi.
  Epolitizarea rețelei lui Priboi, ne-a adus numai eroi: Bombonautul calității, Câinele de companie Ponta (mic, dresat, slujitor și șantajabil) și, cu voia lui Ilici, ultimul pe listă și cel dintâi alunecos, Hrebe. Să nu-l întrebăm cum a făcut primul milion… de la Hayssam! Abia așteaptă să se toarne singur. 🙂
  *
  http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2005-10-19/Hayssam+ii+aduce+la+DNA+pe+Hrebenciuc,+Oprea+si+Musetescu

  Apreciază

 • 83. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 10:14

  Numai câte ar putea să scoată pe goarnă cel mai mare șantajist postdecembrist, șarlatanul Hrebenciuc, bagă deja spaima-n structurile revoluționare, darămite să vorbească, începând cu „Adevărul”, continuând cu execuțile la comandă, standardul de lucru în Cooperativa neosecurității și terminând cu minciuna.

  Apreciază

 • 84. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 10:33

  Nu întâmplător Hrebenciuc a fost cel mai influent agent mobilizator de voturi parlamentare epolitizate, în cazurile de necesitate extremă: secretul de serviciu îi dădea primul indiciu (la identificat calitatea duplicitară a parlamentarului), apoi șantajul și votajul gata aranjat pentru trântirea unui guvern. Migrația epoleților n-are granițe sau restricții, la fel cu tronează doctrina tâlhăriei fără frontiere.

  Apreciază

 • 85. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 11:10

  La fel cum sistemul informatic funcționează și prin e-mail, sistemul de informații posdecembrist lucrează cu e-poleți. 🙂
  S-a perimat „îngerul păzitor” al funcției de demnitate publică și i-a luat locul îngerul e-politizat al neosecurității, la fel cum Hrebenciuc, când acupa funcția de secretar general al guvernului, în perioada 1992-1996, păzea guvernul și l-a avut de-a dreapta lui pe consilierul e-politizat Picioruș, numit după scurt timp procuror șef de secție în Parchetul General. Idem Priboi pe lângă Bombonel, Ponta de-a drepta lui Bombo.în corpul lui de control .
  Asa s-au născut și crescut rețelete, din tandem în tandem, îngerii e-politizați ne păzesc și ne dictează destinele.

  Apreciază

 • 86. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 11:19

  Politizarea și e-politizarea (mai corect e-poletizarea) (ne) lucrează tot în tandem ca siamezii păzitori.

  Apreciază

 • 87. noradamian  |  5 septembrie 2013 la 11:24

  Ziua bună :)! TT, tot ce spui e real. Chestiuni la care toată societatea e martoră de ani buni, doar că prea puţini văd. Şi pe mai puţini îi interesează.

  Apreciază

 • 88. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 11:28

  Intersecția dintre mulțimea politizată și cea e-poletizată nu dă o mulțime vidă, dar ne videază atmosfera până la irespirabilă și se extinde ca pecinginea… din tandem în neotandem. 🙂

  Apreciază

 • 89. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 11:30

  Salve Nora!
  O să ne intereseze. 🙂
  Viitorul sună a interes, cînd nu vom avea nici fes. 🙂

  Apreciază

 • 90. noradamian  |  5 septembrie 2013 la 11:35

  O să ne intereseze, taikă, există legi obiective pe care nu le-nţelegem decât, poate, când ne zgâlţâie. 🙄

  Apreciază

 • 91. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 11:39

  E normal (adică e-normal) ca zona tabu a neosecurității să fie privită cu scepticism precum ar fi privit omul a-normal. 🙂
  Asta-i concepție indusă de stragtegi, psihologi specializați la locul de muncă e-poletizat. De-aici ni se trage rezerva… de cadre. 🙂

  Apreciază

 • 92. noradamian  |  5 septembrie 2013 la 11:39

  Păcat că lumea nu se revoltă înainte să se-ntâmple o tragedie ca-n cazul lui Ionuţ. 😉

  Apreciază

 • 94. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 11:49

  Se aseamănă cumva cu revolta mea înainte să ne lucreze strategia e-politizată de prevenire a dezastrelor. 🙂

  PS. Legendă de scriere:
  Politizat intersectat cu e-poletizat = mulțimea e-politizată.
  De-aici provin și parlamentarii care au trântit guvernul MRU.
  Dacă și MRU bate câmpii cu legea anti-e-politizați, atunci tre să merg la psihiatru. 🙂

  Apreciază

 • 95. noradamian  |  5 septembrie 2013 la 11:54

  Taikă, da! Un jurnal live de felul ăsta poate fi un mod de a rezista psihic când vezi că barca-şi pierde direcţia si nu se găseşte cine s-o redirecţioneze.

  Apreciază

 • 96. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 11:55

  @93
  În acest sens am comentat la 33:
  *
  Nu-i ușor să eutanasiezi fondurile babane, alocate cu milă și papate programat, cu poftă pavloviană.

  Apreciază

 • 97. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 11:58

  Da, Nora!
  Tre să ne întrebăm cum și-aș zice un cuvânt îndrăzneț: destructurare.
  Prin destructurare forțată din exterior. Niciodată bolovanul nu se poate ridica singur prin voință și forță proprii.

  Apreciază

 • 98. noradamian  |  5 septembrie 2013 la 12:03

  Preluare de la Sebastian Lăzăroiu

  „Rabinic 🙂 ”

  „Vicepremierul Liviu Dragnea spune că Guvernul „a luat cea mai înțeleaptă decizie” în privința proiectului minier de la Roșia Montană și a precizat că Executivul nici nu l-a aprobat, nici nu l-a respins.”

  Numai ca ADEVARUL e chiar pe site-ul guvernului:

  „2. PROIECT DE LEGE privind unele măsuri aferente exploatării minereurilor auro-argentifere din perimetrul Roşia Montană şi stimularea şi facilitarea dezvoltării activităţilor miniere România.

  Guvernul A APROBAT (s.n.) acest Proiect de Lege care, potrivit procedurii va trebui adoptat de Parlamentul României. Principalele măsuri propuse în proiectul de lege sunt:……………………………………….”

  Apreciază

 • 99. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 12:11

  Niciun idiot n-ar fi în stare să ia atâtea decizii contradictorii dacă ar fi după capul lui. Deciziile lui Ponta nu-i aparțin, sunt dirijate de alții…în lanțul slăbiciunilor, de asta-i inglodat până peste cap în contradicții cu nemiluita.

  Apreciază

 • 100. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 12:19

  Alții din „lanțul slăbiciunilor”, adică diferiți, care mai întâi se bat cap în cap între ei și-apoi îi dau ordine Prim-Manipulatului șantajat, iar el execută orbește, fără să clipească; nu se simte responsabil de deciziile altora ci doar un mare organ executiv la comandă.

  Apreciază

 • 101. noradamian  |  5 septembrie 2013 la 12:30

  …uite si alte detalii: 🙂
  ( preluare de la Stefan Vlaston):

  Concret, Orban povesteste cum proiectul Rosia Montana a fost transferat de la ministerul Economiei (condus de liberalul Varujan Vosganian) la “ministerul cum i-o mai fi spunand” condus de Dan Sova.

  “Dupa aceasta , ministerul lui Sova (alaturi de Ministerul Mediului, condus de doamna Plumb – nu cianura) este cel care elaboreaza si initiaza acest proiect de lege. Colac peste pupaza, Ministerul Economiei, din niste motive obscure, nu este trecut printre ministerele care trebuie sa avizeze proiectul. Dan Sova este unul dintre colaboratorii apropiati ai lui Victor Ponta, este clara premeditarea si interesul premierului in adoptarea acestui proiect”, detaliaza Ludovic Orban

  Cat de prosti om fi, dar totusi:

  Ponta, CATI BANI AI LUAT?

  Apreciază

 • 102. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 12:41

  Nesimțirea din capul lui Ponta n-are margini; se manifestă ca o sugativă nesaturabilă: cum-necum, se îmbimă contunuu și se cere împrospătată fără tihnă.
  Are loc… cât nu cuprinde. 🙂

  Apreciază

 • 103. Ovidiu  |  5 septembrie 2013 la 14:03

  Bună ziua tuturor,
  TT ce spuneți, a fost mai ușor de adus Omar H decât Mușetescu?

  Apreciază

 • 104. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 14:11

  Salve, Ovidiu!
  Mușetescu a dat ortul popii de câțiva ani.
  Da, e mai ușor la cântar, nu de adus. 🙂

  Apreciază

 • 105. Ovidiu  |  5 septembrie 2013 la 14:17

  Mi-ați făcut ziua 🙂
  Răd ca prostu’ pe stradă cu fața la telefon. 🙂

  Apreciază

 • 106. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 14:30

  Ovidiu, dacă vrei să (re)vezi cu se dă colțul în mod obișnuit. 🙂
  *
  http://nastase.wordpress.com/2009/10/18/a-murit-ovidiu-musetescu/

  Apreciază

 • 107. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 14:32

  Cineva, acolo sus, îi iubește.
  *
  http://sitadeasa.wordpress.com/2007/10/06/iorgovan-inainte-de-moarte-am-fost-iradiat/

  Apreciază

 • 108. Taika Terezu  |  5 septembrie 2013 la 14:52

  Din ultimul link, mai jos:
  *
  Dat afara din PSD dupa ce a declarat ca Nastase a fost inconjurat de o gasca de homosexuali, masoni si infractori, senatorul Antonie Iorgovan si-a intetit aseara atacurile, avandu-l ca tinta pe vicepresedintele Ilie Sarbu, care ar fi nu homosexual, ci mason. “Eu nu l-am facut homosexual pe Ilie Sarbu. Evident ca nu-l vedeam la homosexuali, dar categoric mi s-a confirmat ca este mason. Pai, daca este mason si Frunzaverde este tatal lor si ei merg in genunchi, cum pot ei sa fie vreodata adversari politici si sa sara la gatul lui Frunzaverde?”, a declarat Iorgovan intr-o conferinta la Ploiesti. Spunand ca Sarbu este “mana dreapta a lui Frunzaverde”, Iorgovan i-a cerut acestuia sa aleaga daca face politica sau “ii duce tava sefului de cuib”.

  Apreciază

 • 109. noradamian  |  5 septembrie 2013 la 14:54

  Oho, ce remember interesant! Salut, Ovidiu 🙂

  Apreciază

 • 110. noradamian  |  5 septembrie 2013 la 14:56

  TT, referitor la războielile si înfoielile din on-line mi-aduc aminte de o vorbă a cuiva: nu contează cât de mare e polonicul ci cu ce e umplut… 🙂

  Apreciază

 • 111. noradamian  |  5 septembrie 2013 la 14:58

  postare nouă

  Apreciază

 • 112. theo  |  7 septembrie 2013 la 13:13

  Taicä,
  nici nu au fost adversari, masoneria romaneascä este un talcioc se securisti,interlopi ,kgb si mafiotzi, s-au aciuit
  prin toate partidele precum sobolanii, dar masonii romani,
  tot niste mizerabili trädätori räman, nu au nimic cu adevärata
  masonerie, niste mizerabili oportunisti.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.628 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.628 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: