Pe culmile duplicităţii

27 noiembrie 2013 at 14:56 47 comentarii

Într-un editorial din revista 22, Tom Gallagher tratează subiectul abandonului moral devenit obişnuit în comportamentul personajelor sus-puse ale scenei noastre politice. Faptul că Marius Oprea- vânătorul de securişti ajunge apărătorul unui securist notoriu în instanţă, de pildă, compromite orice acţiune serioasă de decontaminare oficială de excrescenţele securiste postdecembriste în care sunt angajate instituţii ca CNSAS, IICCMER (unde, culmea duplicităţii, penelistul antisecurist e acum director). Iar ăsta-i doar un exemplu al felului în care  personaje de vârf împing ţara în groapa imoralităţii- mai adâncă decât cea  din care credeam c-am ieşit acu’ douăzeci şi patru de ani.

Aspectele care dovedesc nesănătatea civic-politică se văd însă, oriunde am privi. E o naivitate să mai crezi posibilă funcţionalitatea unor criterii de integritate când constaţi prăpastia între clamarea sforăitoare cu privire la nevoia de unitate a dreptei  şi jocurile politice duplicitare de culise, blaturile oneroase cu adversarii; când asişti la extrema duplicitate jucată public non-stop de un corp de actori politici de cea mai joasă speţă într-o comedie care hipnotizează publicul amator de tocşouri iar în partea opusă la apatia segmentelor debusolate şi automarginalizate. Şi când vezi nu mai puţin duplicitara văicăreală elitist- original democratică cu mămăliga care nici măcar nu se umflă asezonată cu nelipsita ei miştocăreală la adresa celor care protestează.

Am să repet, într-o formă diferită şi întrebarea, rămasă fără răspuns, din finalul postării trecute: unde poate duce confuzia între traseismul ca mercenariat politic practicat de formaţiuni cu oferte „atractive„, cu lideri blatişti, duplicitari, practicanţi ai jocurilor politice perdante pentru ţară şi „traseismul” ca dezlegare de acest mediu imoral? Pot nişte personaje devenind privilegiate ale unui mediu compromis să mai fie utile? Credibile?

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , , , .

Conduita neputinţei Privind cu coada ochiului spre comunismul extrem oriental

47 comentarii Add your own

 • 1. theo  |  27 noiembrie 2013 la 17:37

  Ponta este un dobitoc notoriu, a declarat cä doctorii sunt instigatzi la grevä de presa bäsistä.

  SINDICALISTUL CARE A NEGOCIAT A SPUS; NOI NU AM FOST PUSI DE NIMENI; SUNT REVENDICÄRILE NOASTRE:

  PONTA, un MIZERABIL MINCINOS- MATRAFOXAT SI SEROXAT;
  ESTE DUS CU PLUTA SI REPETÄ INEPTZII.

  RUSINE GOLANULUI PONTA

  Apreciază

 • 2. theo  |  27 noiembrie 2013 la 17:38

  UN CUVANT NU A SCOS; ACEST FORUM A FOST PROGRAMAT SI ARANJAT DE BOC si MRU

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  27 noiembrie 2013 la 18:30

  Theo, salut! Românii au fost si sunt martori la toate astea. În plus, odată ce am intrat pe mâna ăstora vom avea tot mai puţine opţiuni de ales oameni normali si cinstiţi . După cum se vede acum, viitorul ţării n-arată prea bine.

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  27 noiembrie 2013 la 18:46

  Uite si o voce normală capabilă să ne facă mai lucizi şi mai optimisti

  Adrian Papahagi:

  Am cam început să mă plictisesc de discuțiile despre unificarea dreptei. Încep să râdă oamenii de noi: uniți, unificăm dreapta unită!

  E simplu: toți reformiștii dreptei să vină alături de cel care i-a promovat în spațiul public, adică Traian Băsescu. Toți cei care vor opoziție la USL să se strângă în jurul celui mai eficient și redutabil adversar al USL, Traian Băsescu.

  Pentru cine mai are dubii: Mișcarea Populară nu există pentru a satisface ambiții personale, nici pentru a oferi locuri eligibile sau contracte cu statul garantate USL.

  Nu ne-am înființat pentru a negocia în genunchi cu cei de care mulți dintre noi ne-am despărțit din rațiuni principiale, ci pentru a construi alternativa, pentru a ne asuma curajos o luptă, din ce în ce mai grea, atacați din toate părțile.

  Va veni și momentul împăcării, dar nu prin revenirea la un T-zero, ci împingând lucrurile spre reformă și asumare. Acum e momentul construcției și al curajului politic.

  Apreciază

 • 5. Bască ilie  |  27 noiembrie 2013 la 20:41

  Saluttare pe culmile duplicității!
  Premierul chinez în parlamentul României:
  1. ”Anul viitor China va importa din Romania 5.000 de vite”
  2. ”Vom oferi burse pentru ca studenti romani sa candideze la burse din China in programul de 5.000 de burse…”
  *
  Traducere și alte infiormații:
  China acordă una bursă pe cap de vită furajeră.
  Comisia de lucru – după datina românească – va aduna toate propunerile colegilor parlamentari cu numele/prenumele bursierilor de prioritate națională: odrasle, nepoți și celelalte rude preferate pentru lista aranjată a celor 5000 vite.
  Bursa de vite se va deschide cu alai pe stadionul din Beijing, unde – după obiceiul chinezesc- va avea loc ceremonia sacrificării.

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  27 noiembrie 2013 la 20:55

  Bsk. salut! Din câte am înţeles nimeni n-a identificat o ctitorie industrială chinezească în Europa! Ceva serios (nu fleacurile si cârpele din târg) made in China: o sosea, o construcţie, un tren… Poate, cine stie, om fi noi primii 🙂

  Apreciază

 • 7. dictaturajustitiei  |  27 noiembrie 2013 la 21:12

  Bună seara la toți !
  Tare mi-e teamă, dragă Nora, că și la anul pe vremea asta ne vom ruga la bunul Dumnezeu să le dea minte politicienilor ce se declară de dreapta, nu știu dacă și sunt cu adevărat, să se unească și să lupte împotriva USL-ului ăstuia otrăvit.

  Apreciază

 • 8. Bască ilie  |  27 noiembrie 2013 la 21:14

  Om fi primii, așteptăm sosirea chinezăriilor la anul și la mulți ani.
  O primă dovadă de prețuire deîndată a relațiilor de prietenie și schimburi de experiență, politice, economice și culturale româno-chineze, Guvernul Ponta adoptă Ordonanța de Urgență pentru Crăciun, Anul Nou și la mulți ani… legalizarea prostituției.

  Apreciază

 • 9. Bască ilie  |  27 noiembrie 2013 la 21:46

  Ţine minte ! Când o femeie îţi zice că e bine, nu înseamnă că e şi destul !
  *
  Bărbatul care nu are noroc la femei, nu ştie – de fapt – ce noroc are !
  *
  Domnule pacient, mă îngrijorează culoarea galbena a penisului dvs.
  Lucraţi cu substanţe toxice?
  – Nu lucrez, doctore, sunt şomer.
  – Şi ce faceţi toată ziua?
  – Păi, mă uit la filme porno… mănânc pufuleţi…
  *
  – Alo, Poliţia? Veniţi, vă rog, cineva încearcă să mă vio… o…Ah ! Ah ! Oh ! OOO !!! ….Nu mai veniti !!!

  Apreciază

 • 10. Bască ilie  |  27 noiembrie 2013 la 22:18

  Se vehiculeaza ca la Ministerul Economiei, in locul lui Seres, PNL-ul l-ar fi dorit pe Dan Radu Rusanu, un personaj de care Academia Catavencu s-a ocupat intens. Daca l-am bagat noi atit de mult in seama, e clar ca omul era demn de o asemenea functie. Din CV-ul lui neoficial am reaminti citeva realizari: la terminarea facultatii, in 1975, a primit repartitie la Centrocoop, unde a fost in subordinea suspect de civilului Gioni Popescu. Rusanu, un extra-civil si el, a promovat pina la pozitia de sef al controlului financiar.

  Dupa deranjul din ’89, Gioni Popescu si-a intors pe dos paltonul de directoras si si-a scos la vedere captuseala de ofiter de informatii, ajungind ditamai generalul in SRI. Numele lui a fost legat de incalcarea embargoului (afacerea „Jimbolia”), dar s-a facut auzit si in smenuri mai marunte, cu tigari de contrabanda. Schimbarea regimului i-a prilejuit noi succese si lui Dan Radu Rusanu.

  S-a inscris in PNL inca din 1990, ceea ce nu l-a impiedicat sa ajunga in 1992, sub PDSR deci, sef al Directiei Generale a Finantelor Publice din Bucuresti. In ’92, un liberal sef peste pusculita aflata sub stapinire PDSR? Nu va mirati, se poate. Conteaza mai putin partidul si mai mult structura din care faci parte. Si la Rusanu a contat mult relatia de serviciu cu ofiterul SRI Gioni Popescu. In timp ce Popescu avansa in grad, avansa si Rusanu in functie. A ajuns director economic al Primariei Capitalei, in scurtul mandat de edil al lui Ciorbea. Apoi secretar de stat la Ministerul de Finante, in scurtul mandat de premier al aceluiasi ochios. Cind Ciorbea a fost dat jos, ca prin minune, Rusanu a ramas pe pozitie si in Guvernul lui Radu Vasile.

  Explicatia poate fi gasita in faptul ca usiera lui Vasile, Camelia Andrusenco, fusese colega de arme si subalterna a civilului Rusanu la Centrocoop-ul comunist. Din pacate, Rusanu n-a avut colegi de serviciu sau servicii la nivel inalt in SUA si UE, motiv pentru care o seama de parteneri strainezi au cerut sutirea lui din Finantele romånesti, excesiv de corupte. Rusanu a fost retrogradat la pozitia de presedinte al Eximbank, specializata in credite neperformante, fara garantie.

  Pozitie in care s-a simtit foarte confortabil, senzatie care s-a pastrat si dupa ce PSD-ul a preluat puterea. Gioni Popescu a avansat in grad, deci nu putea sa-i fie rau nici subalternului Rusanu, care n-a fost afectat de vreo ancheta pesedista. De unde se vede ca gradul bate totusi functia de partid.
  *
  06.12.2006
  http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Actualitate/49536/In-locul-lui-Seres-se-prefera-un-Sereis.html

  Apreciază

 • 11. nightmare  |  27 noiembrie 2013 la 22:22

  Omul care a înspăimântat Europa. Germania şi-a pierdut iluziile

  Europa va trebui să regândească relaţiile cu Rusia şi să înceapă să discute cu ea cu voce fermă. Şi aceasta deoarece Kremlinul face un joc tot mai dur cu UE. Suferă din această cauză nu numai Lituania, avocatul apropierii Ucrainei de Uniune, dar chiar şi Olanda, care nu este favorabilă acestui proces. scrie RADOR, care citează Gazeta Wyborcza din Polonia.

   În primăvara anului 2008, când Polonia şi Lituania au făcut demersuri la summitul NATO pentru deschiderea pentru Ucraina şi Georgia a uşilor Alianţei (inutil, aceste ţări primind doar vestea că vor deveni cândva membre), presa din Germania a ţipat că ar trebui să „li se sucească mâinile iraţionalilor polonezi şi baltici mai înainte de a strica relaţiile Rusiei cu UE”.

  Invitat la lucrările summitului, Putin a spus că Ucraina este un stat artificial. Liderii occidentalui s-au prefăcut că nu aud aceste cuvinte.

  http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/omul-care-a-inspaimantat-europa-germania-si-a-pierdut-iluziile-189276.html

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  27 noiembrie 2013 la 22:24

  Carmen, din atitudinea lui Băse şi din ce spune Papahagi (4) si nu numai el, deduc că nu pun niciun preţ pe unirea asta, n-o socotesc viabilă de niciun fel pentrucă nu e decât o fumegaţie la nivel de negocieri între lideri de carton, de-alea care se uzează rapid. Am vorbit despre asta încă de când am văzut ce s-a petrecut cu ARD. Aceiasi sefi sunt si acum si nu-s cu nimic mai morali si mai înţelepţi. Ce au avut de demonstrat, au demonstrat. Nu acelasi lucru îl cred despre membrii simpli de partid.

  Dacă mâine ar fi alegeri si ar exista un soi de „bloc” pe dreapta l-as vota din datorie cetăţenească, ce să fac, dar fără pic de preţuire şi cu toată neîncrederea. 😉

  Apreciază

 • 13. noradamian  |  27 noiembrie 2013 la 22:27

  Bsk, 10, o istorie plină de chestii dosnice, demnă de o eminenţă cenusie ca Ruşanu 🙄

  Apreciază

 • 14. nightmare  |  27 noiembrie 2013 la 22:31

  Promovarea Non Valorilor a ajuns azi Politica de Stat ….iar aceasta promovare a nulitaților este apanajul mafiotilor

  Daca aveam astazi o societate inversata ,toate s-au realizat in timp prin anularea premeditată a tradițiilor și ponegrirea sistematică a tuturor personalităților, instituțiilor sau organizațiilor care ar fi putut deveni un model sau reper de formare a personalității, stabilității intelectuale, ambiției și încrederii în viitor pentru generația tânără și nu numai.

  Politicienii de conjunctură datorită gandirii de tip mafiot și dorinței de înavuţire s-au gândit bine ce beneficiu poate fi lipsa de respect și dezinteresul față de promovarea și apărarea adevăratelor valori și repere ale țării .

  Din această cauză mafiotii și escrocii de toate soiurile au prosperat.
  O persoană ca să devină victimă a unui politician mafiot trebuie lămurită să renunțe la personalitatea ei, prin negarea valorilor care îi dau stabilitate și respect pentru viața și viitorul său.

  Totul a fost posibil pentru ca ne-am îndepărtat de la traditii ….Familia ,școala ,educatia au fost permanent atacate ,precum si instituții ale statului .

  Internetul ar trebui sa ofere o soluție si sa participe activ la Stoparea politicii promovării Non valorilor ,Inducerea de comportamente incorecte si denaturarea adevărului .

  Apreciază

 • 15. noradamian  |  27 noiembrie 2013 la 22:32

  Nightmare, Europa tocmai si-a dezvăluit, astfel, slăbiciunea în relaţia cu Rusia în materie de extindere. Ţările din vecinătatea Rusiei fiind cele mai vulnerabile. Ukraina, Moldova… 🙄

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  27 noiembrie 2013 la 22:36

  Nightmare, din păcate nici mult hulita „rezistenţă prin cultură” nu mai există 😉 Rezistenţa a devenit o termen golit de valoare iar cultura ( ca si educaţia şi tradiţiile) e în suferinţă

  Apreciază

 • 17. nightmare  |  27 noiembrie 2013 la 22:47

  Rusia n-a renunțat la visul imperialist si nici la Testamentul lui Petru cel mare ….vor sa anexeze toată Europa ,iar polul puterii sa fie Rusia ,daca e sa ne luam dupa ce spune Alexander Dughin ,ideologul lui Putin ,cel care a nașit Eurasia ,iar arma in aceasta lupta de anexare a Europei este Gazpromul
  Dupa cum si cite state occidentale negociază cu Rusia pentru gaze ,acest lucru nu va dura prea mult ,daca UE nu reuseate sa gasesasca o sursa comuna energetica

  Pentru cine stie ruseste …..

  Apreciază

 • 18. nightmare  |  27 noiembrie 2013 la 22:56

  Eu am traducerea,dar e foarte lunga

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  27 noiembrie 2013 la 22:59

  Multzam Night! Unde nu pricepem mai deducem 🙂

  Apreciază

 • 20. noradamian  |  27 noiembrie 2013 la 23:00

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 21. nightmare  |  27 noiembrie 2013 la 23:01

  Oricum ,te ingrozesti ce au rusii in cap si ce vor sa facă

  Apreciază

 • 22. noradamian  |  27 noiembrie 2013 la 23:12

  Sigur că vor, bineînţeles că-n conjunctura actuală încearcă să se impună, dar echilibrul forţelor economice în condiţiile globalizării nu le mai permit, totusi, să revină la ce au fost.

  Apreciază

 • 23. noradamian  |  27 noiembrie 2013 la 23:42

  De meditat, niţel, la asta:

  ”Nu atât valoarea investițiilor e importantă acum, foarte importantă e însă prezența Chinei în regiune. Eu aș privi din punct de vedere al intereselor pe termen lung și de asta e important să valorificăm prezența Chinei, să facem câteva proiecte importante care țin de Guvern. Dacă Guvernul va fi eficient să prezinte proiecte, sunt convins că partea chineză va merge înainte și va finanța proiectele. Pe noi ne interesează și din alt punct de vedere prezența Chinei. Suntem într-o regiune in care vedem presiunile legitime ale Rusiei. O prezență a Chinei nu e cel mai rău lucru ” declara Traian Băsescu.

  Apreciază

 • 24. Aliosa  |  28 noiembrie 2013 la 08:22

  Apreciază

 • 25. Mih  |  28 noiembrie 2013 la 09:12

  Buna dimineata!

  Aduc si in Gradina un comentariu de pa contributors.ro, cu care evident, sunt de acord:

  ZeroAbsolut spune:
  27/11/2013 la 22:28

  Problema este simpla: si UE, si Rusia, si China ofera bani conditionat si interesat. UE ofera bani si cere democratie, stat de drept, domnia legii. Rusia ofera bani si cere supunere. China ofera bani si asteapta sa-i luam, pentru a cere apoi, cand nu putem refuza. Depinde doar de noi ce fel de dezvoltare dorim.

  Faptul ca marinimoasa China s-a grabit sa miste rama-n carligul pregatit pentru Europa de Est in timp ce se afla in negocieri cu UE e o dovada clara ca au intentii ascunse. Bani aveau si acum 2-3 ani, cand era si criza-n fierbere, si nu s-au aruncat sa “investeasca”.

  Apreciază

 • 26. Mih  |  28 noiembrie 2013 la 10:14

  Nora 23
  Aspectul geopolitic subliniat de Traian Basescu (o contra-balansare a presiunii rusesti in zona) este cred, singurul plus pe care eu l-as da prezentei chinezilor in Romania. Alaturi de o multime de minusuri (care tin atat de partea chineza, cat si de cea guvernamental-majoritar-parlamentara romana).

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  28 noiembrie 2013 la 12:41

  Ziua bună! 🙂 24, sper să ne ocrotească, pe noi ca naţiune si pe fiecare din concetăţenii nostri.

  Apreciază

 • 28. noradamian  |  28 noiembrie 2013 la 12:48

  Mih, înainte de toate, se vede si aici că presedintelui nu-i scapă „plusul”, asa cum zici, aspectul pozitiv (la care sigur s-au mai gândit si alţii ) dar pe care-l subliniază ca punct tare. Mentalitate pozitivă, de om care a găsit iesiri din toate situaţiile.

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  28 noiembrie 2013 la 12:49

  Foarte nimerit comentariul de pe Contributors, multzam, Mih! 🙂

  Apreciază

 • 30. Mih  |  28 noiembrie 2013 la 12:51

  Nora, servus!
  Comandant harsit in infruntari cu stihiile (alea umane sunt de departe cele mai cumplite, ca pe natura, oricat de furioasa ar fi, nu te poti supara…)

  Apreciază

 • 31. theo  |  28 noiembrie 2013 la 17:06

  ACUM STIU DECE A SPUS ADIO PRESEDINTELE-
  PARTIDULUI PDL, a aflat trädärile lui ba-LIGÄ si baronilor lingäi
  cat si alipirea tacitä la dorintele ungurilor, jumate din fam lui sunt unguri, de mafiotul de ginere nu mai spun, face si slus
  in fatza lui Ponta:

  Apreciază

 • 32. noradamian  |  28 noiembrie 2013 la 18:01

  Theo, cetăţenii maghiari sunt una, politicienii maghiari sunt alta! Mai concret, societatea e de o parte, iar majoritatea politicienilor indiferent de partid ori apartenenţă etnică e de cealaltă! Adică opusă intereselor ei naţionale, etnice si civice. Trist e că-n pedele nimeni nu se revoltă împotriva buldogului duplicitar…

  Apreciază

 • 33. Mih  |  28 noiembrie 2013 la 18:08

  Nora
  „Trist e că-n pedele nimeni nu se revoltă împotriva buldogului duplicitar…”
  Da! Si s-au cam adunat destule.

  In plus, citeam un coment pe fb despre realegerea lui Oltean ca lider al PDL Bistrita-Nasaud si despre…tacerea din PDL-Blaga 😦

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  28 noiembrie 2013 la 18:19

  Mih, „legea tăcerii” spune mai mult decât orice analiză despre nivelul etic din pedele. Spune că e bucăţică ruptă din fesene.

  Apreciază

 • 35. Mih  |  28 noiembrie 2013 la 18:47

  Nora,
  Am tot sperat (si vorba Piratului, voi spera pana in ultima clipa), ca ramanerea in partid a pedelistilor „basisti” este o strategie pt a recupera partidul din mana lui Blaga & Co, la momentul potrivit…
  Dar am si indoieli destule…

  Apreciază

 • 36. theo  |  28 noiembrie 2013 la 22:45

  nora,
  desigur nu m-am referit la cetätzenii unguri, chiar cunosc
  oameni minunatzi.

  Apreciază

 • 37. noradamian  |  29 noiembrie 2013 la 09:47

  Ziua bună! Mih, s-ar putea si asta, Funeriu spune pe FB că ar fi momentul ca dreapta să se aşeze la masă şi să-l convingă pe Emil Boc să candideze… 🙄

  Apreciază

 • 38. noradamian  |  29 noiembrie 2013 la 09:49

  Theo dragă, sunt încredinţată de asta,ai un suflet mare, nici nu se putea altfel! Am subliniat aspectul ăsta doar ca să nu înţeleagă vreun vizitator altceva.

  Apreciază

 • 39. theo  |  29 noiembrie 2013 la 10:08

  bunä
  dragii mei, BOC, este un om bun, un bun roman, ar fi un
  excelet candidat., dar eu l-as sfätui sä n-o facä.
  are de-a face cu BANDITZI DE DRUMUL MARE, ar cheltui
  totzi bani din buget sä mituiascä loazele si mortzi. ar manipula
  ar face orce. si dacä ar castiga l-ar boicota si umilii-
  TÄRIA SI PERSONALITATEA PRESEDINTELUI BÄSESCU
  N-O ARE.

  Apreciază

 • 40. Mih  |  29 noiembrie 2013 la 10:08

  Buna dimineata! 🙂
  Nora, nu stiu ce sa zic…Eu l-as vota pe Boc (il consider un om de incredere, onest, serios, tenace…).
  Dar sunt tot mai ingrijorata si nemultumita de…electorat, „al nostru”, care e PREA defetist, farmitat, pretentios, nazuros, tafnos, dispretuitor, increzut, ranchiunos etc. etc. etc. 😦

  Apreciază

 • 41. theo  |  29 noiembrie 2013 la 10:10

  sä nu uitatzi, cei din occident au incredere in Bäsescu,
  ce a promis acolo, s-a tzinut de cuvant, desigur nu a putut
  da peste gurä plagiatorului mitoman.

  Apreciază

 • 42. theo  |  29 noiembrie 2013 la 10:11

  Mih
  intr-un cuvant NEEDUCAT.

  Apreciază

 • 43. theo  |  29 noiembrie 2013 la 11:14

  funeriu si voinescu , sunt f. buni la B1

  Apreciază

 • 44. theo  |  29 noiembrie 2013 la 11:19

  cand a propus funeriu si limba chinezä printre altele
  a fost catalogat in fel si chip, acum PLAGIATORUL
  il pune pe bäiatul lui sä invetze chineza.
  eu gäsesc cä este o perversiune

  personal, cred cä cele mai inportate lucruri pt. copii,
  tineri ,pe langä meserii limbile sträine, indiferent care,
  sunt f.f. bune,

  Apreciază

 • 45. noradamian  |  29 noiembrie 2013 la 13:31

  Theo, ai dreptate! Orice limbă străină învăţată e o deschidere spre orizonturile culturale ale lumii. Că ponta spune asta acum uitând ce spunea când era Funeriu ministru e tipic la un lingusitor mitoman.

  Apreciază

 • 46. noradamian  |  29 noiembrie 2013 la 13:31

  postare nouă

  Apreciază

 • 47. Dora  |  1 decembrie 2013 la 15:00

  Dragi gradinari!
  La multi ani de ziua noastra nationala!
  Depanand firul istoriei cu bune si rele din care pastrarea fiintei nationale este un mare castig,sa ne gandim la viitor pozitiv,cu optimismul caracteristic romanului.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.232 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.456 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.232 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: