Vremea reevaluărilor critice

18 iunie 2014 at 19:02 125 comentarii

Una din cauzele răului politic din ce în ce mai ameninţător pentru societate e campania perenă inter-alegeri continuată cu fervoare de soldăţeii casei, potenţiali aliaţi. Dacă nu pot să  se reîncetăţenească, adică să aprecieze cu aceeaşi unitate de măsură şi nu prin ochii favoritului, situaţia, măcar de-ar încerca să iasă din uniforme. Să privească cu acelaşi ochi critic pe toţi de pe palierul dreptei nu doar pe concurenţii celui pe care-l slujesc. Chestiune imposibilă, după cum reiese din atacurile necontenite la adresa oricărui potenţial concurent al idolului lor (singurul care nu greşeşte). Exact când mă gândeam la efectele negative ale acestor rivalităţi primitive care ţin în mod obişnuit loc de civism, dau de nişte soldăţei aruncând cu turte noroioase în posibilii adversari ai şefului lor de dreapta, pentru a o unifica, probabil, aşa cum cere de câte ori prinde ocazia, Billy Idol– Mru,  posibil şi prin stânga, dar asta e peste ce pot ei să vadă acum.

Cele câteva articole critice: aici    aici   aici    post-scrutinul din 24 Mai au rostul de a arăta unde şi la cine ar trebui căutate cauzele ultimului insucces al dreptei. Chestiune imposibilă pentru fanii politici care, înregimentaţi sau nu, le cauţionează- voluntar sau nu, inconştient sau nu, dar cu zel, eşecul-  vezi aici. Laudele fanilor (care trec binevoitori ca mamiţica peste prostiile d-lui Goe)  nu-i  folosesc unui lider. Indiferent că place ori nu place fanilor, în răgazul dintre două scrutinuri nu-i cazul de guerillă infantilă întru gloria şefului de cartier ci de analiza greşelilor şi efectelor lor, a vulnerabilităţilor şi a punctelor tari pentru fiecare din actorii politici. Un lider autentic n-are  pic de respect pentru adulatori chiar dacă se lasă slujit ori se foloseşte de ei. Fără a înţelege rostul criticii vs. adulaţie, vom intra „fatalmente” într-un nou ciclu descendent. Cât despre pactizările unora contra altora pe aceeaşi parte a frontului politic, astea-s  de-a dreptul sinucigaşe. 

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , .

Sindromul soldatului care n-are vatră Ce mai fac puciştii patriei?

125 comentarii Add your own

 • 1. Bască ilie  |  18 iunie 2014 la 19:43

  „Un lider autentic n-are pic de respect pentru adulatori chiar dacă se lasă slujit ori se foloseşte de ei. Fără a înţelege rostul criticii vs. adulaţie, vom intra “fatalmente” într-un nou ciclu descendent”.

  Negreșit liderul autentic vede în adulator o victimă lipsită de personalitate, gândire și atitudine independente, tocmai fiindcă se folosește de el/ea fără efort, ca de-o slugă docilă și proastă.
  Descendența vine de la sine pe planul înclinat și alunecos pentru turma ce se alege la urmă cu o compensație naturală, poreclită fatalitate. 🙂

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  18 iunie 2014 la 19:51

  Bsk. turma mare e formată din turme mici care se-mpiedică unele de altele şi asta convine de minune, lupilor. Iar oile ca si ciobăneii lor par să nu priceapă nicicum că-n felul ăsta, azi mâine dispar… 🙄

  Apreciază

 • 3. theo  |  18 iunie 2014 la 20:22

  bunä,
  ce drägutzi, nu sunt turme, sunt haite de maidanezi,
  astia nu au mamä,nu au tatä.

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  18 iunie 2014 la 20:33

  Efectul fluturelui „cap de mort” n-a generat doar situaţia penibilă ( si nemeritată!) în care a ajuns peste noapte PMP ( noaptea din 7 iunie!) ci si o tristă vulnerabilitate abia asteptată de „flămânzii” de forţă politică ai dreptei (un fel de sacali, nu prea deştepţi) I-am trecut prin ciur pe fiecare, mai puţin pe iohannis. Urmează…

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  18 iunie 2014 la 20:35

  Theo, salut! Da asa e, din păcate. Haite care se devorează între ele şi pe dreapta. Pofta de putere e sinistră!

  Apreciază

 • 6. theo  |  18 iunie 2014 la 20:50

  l-am väzut adineauri pe Vosganian la B1, omul acesta este un escroc sentimental, interpreteazä totul halucinant.
  el si Täriceanu ar fi trebuit sä infunde puscäria, au furat tot
  bugetul, din ani de „duduialä”- escrocii au läsat absolut goalä
  visteria, de asta nu vorbeste nimeni, iar amäratul de boc s-a
  inhämat la un sacrificiu, care a salvat tzara.

  si cine recunoaste, ?auzi si dela dreapta injuräturi.

  Apreciază

 • 7. Bască ilie  |  18 iunie 2014 la 20:54

  Nora
  Ultimul tău comentariu de la postarea precedentă, 34, se leagă de ce-aș avea de zis aici. Îl reiau:
  „Rămân la ideea (verificată prin declaraţiile ei publice contradictorii) că udrea a adus un mare deserviciu PMP, asta neînsemnând că partidul n-are loc în calcululele unei drepte raţionale”.

  Da, „calculele dreptei raționale” sunt determinante și diferite de „rostul” resentimentelor, chiar dacă noi credem că era loc de altceva, la alt nivel, într-un registru nou (cel puțin în aparență).
  Din aceleași „calcule ale dreptei raționale” mă încearcă un sentiment straniu, generat de mobilizarea evidentă anti-Băsescu în scopul izolării/dezarmării PMP, vizibilă până la 25 mai și înainte de ziua congresului, 7 iunie: adăugând pretextele fariseilor anti-PMP, exprimate după congres și până azi, nici cu altă conducere nu văd acum certitudinea unei atitudini rezonabile din partea „dreptei” față de PMP.

  Tocmai „raționalul dreptei” e atât de sublim 🙂 , încât îl văd neschimbat în splendoarea lui pe relația cu eventualul alt ales în fruntea PMP, Daniel Funeriu. Implicit, nici CD nu se simțea candidat mai uscat și mai curtat. (cu altă conducere, CD de ce să fi renunțat azi?)
  Știm cu cine avem de-a face în Opoziția fuzionistă (mai degrabă funestă), o revedem cu același rău de mare Pirat și porniri infantile anti-PMP perfect iraționale.
  Atunci, de unde să scot credibilitate de pe „dreapta”, cu colaci în coadă… pentru Daniel Funeriu?
  Opoziția fariseilor a avut o țintă comună, acum înțeleg c-ar fi urmărit și cu Daniel Funeriu, ales în locul Elenei Udrea, ca PMP-ul să le fie sluga docilă și proastă, nimic mai mult.

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  18 iunie 2014 la 21:08

  Theo, ăstia au făcut prăpăd dar au scăpat pe bune sub pavăza „deciziilor politice”. Măcar de ar avea bunul simţ să tacă 😦

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  18 iunie 2014 la 21:13

  Bsk, e o discuţie lungă aici, n-as pune totuşi, din capul locului semnul egal între ce s-a petrecut sub patronajul EU si ce s-ar fi petrecut dac-ar fi fost Daniel Funeriu sau altcineva doar fiindcă „inamicul public” Băsescu era girantul PMP.

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  18 iunie 2014 la 21:19

  Aduc aminte doar că si aici pe blog si-n alte părţi, mulţi „băsişti” au întâmpinat cu mare satisfacţie intrarea grupului reformistilor în PDL şi au rămas la fel de atasaţi ideii de reînnoire politică prin ei şi după ce au ajuns în PMP. O chestiune pe care am spus-o şi eu repetat neuitând să adaug de fiecare dată că am aceeaşi preţuire şi pentru MM chiar dacă ei au decis să nu rămână în aceeasi formaţie.

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  18 iunie 2014 la 21:54

  N-am fost încântată, ca şi mulţi alţii, că MM a procedat pragmatic alegând să rămână-n PDL-ul buldogului, uitând de camarazii cu care proiectase înnoirea din interior a clasei politice dar stiind că misia ei în UE nu poate fi a nimănui altcuiva, am trecut peste nemulţumire. „M-a ajutat” şi ieşirea pemepistului Cristi Preda (ce-i drept cu nimic mai puţin grosolană decât acea a pedelistului TRU) Pe lângă faptul că MM a avut o campanie ca la carte, probabil cea mai bună dintre candidaţii europarlamentarelor, după 7 iunie mi-am dat seama că în pmp- ul Elenei Udrea n-ar fi avut absolut nici o şansă. Ar fi rămas pe margine ca şi Funeriu&comp.

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  18 iunie 2014 la 22:05

  Noapte bună, prieteni!

  Apreciază

 • 13. neax  |  18 iunie 2014 la 22:27

  Ştiţi care e secretul ca politicienii să te surprindă uneori plăcut? Să nu aştepţi nimic bun de la ei.

  Apreciază

 • 14. Bască ilie  |  18 iunie 2014 la 22:35

  @11
  „..după 7 iunie mi-am dat seama că în pmp- ul Elenei Udrea n-ar fi avut absolut nici o şansă. Ar fi rămas pe margine ca şi Funeriu&comp”.
  Ne mai lămurim după ce vedem mai multe indicii, dar mi se pare că spunem ceva similar, oarecum în oglindă :
  „..după 7 iunie mi-am dat seama că, din pmp-ul lui DF sau MM, aceștia n-ar fi avut absolut nici o şansă să mai conlucreze cu PDL& PNL. Ar fi rămas pe margine ca şi Elena Udrea”.
  *
  @9
  Da, nu se poate pune semnul egal, dar cât de neegal ar fi schimbat ceva esențial în relația Opoziție(fără pmp) – PMP, cu același inamic public girant al PMP?
  Elementul cheie este candidatura lui CD .
  Cu Daniel Funeriu președinte PMP, nu avem niciun motiv să credem că la congres partidul nu l-ar mai fi propus pe CD candidat.
  Nu avem de ce să credem că Opoziția (fără pmp) l-ar fi îmbrățișat pe CD datorită alegerii lui Daniel Funeriu liderul partidului.
  Opoziția(fără pmp) nu a arătat nicio diferență de atitudine între candidatul la prezidențiale EU și non-EU, la fel cum n-au schimbat aversiunea față de TB, oricum la fel cu bască sau fără bască,
  De unde să trag concluzia că tocmai eventuala alegere a lui DF lider, acesta n-ar fi avut parte de același tratament , cu șapcă CD sau fără șapcă TB?
  Nu se vede unde ar fi fost schimbarea în raport de Funeriu, din cauza persistenței fariseilor în aversiunea față de Băsescu, de PMP, de candidatul CD, neagreat nicicum pentru primul tur. (aici e ceva paradoxal de constant în ipocrizia fariseilor din opoziția dornică de soluția unică a reunirii optime… la fel cum sunt eu candidat la premiul Nobel)
  Somn ușor! 🙂

  Apreciază

 • 15. Bască ilie  |  18 iunie 2014 la 22:40

  Poate vrei să știi premiul Nobel pentru ce…
  Pentru că n-am ce face. 🙂

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  18 iunie 2014 la 22:57

  Neax, yes, acum suntem exact într-un asemenea moment!! 🙂

  Apreciază

 • 17. Bască ilie  |  18 iunie 2014 la 23:07

  Ca să vezi coincidență!
  Acum am văzut la copac de la Light, a dat și link:
  “Nu vom face alianţă cu PMP. Nu ne interesează, noi facem unificarea dreptei, fiindcă aşa dorim noi, din Partidul Naţional Liberal şi Partidul Democrat Liberal. Această unificare a dreptei nu se face, în niciun caz, pentru Băsescu, nu se face împotriva lui Băsescu, se face pur şi simplu fără Băsescu”, a susţinut Klaus Iohannis.

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  18 iunie 2014 la 23:07

  Bsk, după ce am pus comentul mi-a picat fisa: era acelaşi gen de echivalenţă, între ceva demonstrat şi ceva care ar fi putut fi. 🙂
  Mai rămân însă, două diferenţe:
  1. cu privire la natura si relaţiile dintre personaje- relaţiile nu prea cordiale între cele două doamne fiind mai vechi şi de notorietate, în timp ce domnii D.Funeriu, A.Papahagi şi mai ales T.Baconschi erau în relaţii prieteneşti cu EU (spre deosebire de MM) Cel puţin lăsau impresia că au încredere în bunul simţ al d-nei Udrea. De unde dezolarea lor postfactum. D-na a crezut că-i surclasează dar s-a păcălit. Şi a păcălit şi PMP-ul asa cum a fost el conceput. Ca şi pe mare parte din simpatizanţi.
  2. stupefacţia unei mari părţi a electoratului băsist faţă de ce s-a petrecut la PMP, ceeace e mai important, cred, decât poziţia antibăsistă previzibilă a pnl&pdl.

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  18 iunie 2014 la 23:11

  Am văzut pe FB declaraţia lui iohannis (o infatuare tipică pentru un ins care se lasă folosit periodic!) Am vrut s-o aduc aici dar m-am luat cu altele si am uitat.

  Apreciază

 • 20. Bască ilie  |  18 iunie 2014 la 23:17

  @18
  1. Aha-aha! De-aici ni se trag și unele concordanțe de idei (vechi și noi). 🙂

  Apreciază

 • 21. noradamian  |  18 iunie 2014 la 23:18

  În mod sigur! 🙂

  Apreciază

 • 22. noradamian  |  18 iunie 2014 la 23:42

  Vise plăcute! 🙂

  Apreciază

 • 23. nightmare  |  19 iunie 2014 la 09:50

  Ziua buna ,gradinari !!!

  Ceva nu-i logic aici ….pentru ce să-l dizloci pe Crizel din USL ,ca să facă si pe dreapta aceiasi coalitie antibasescu ???….logic ,ar fi trebuit să ramana exact acolo unde era ….plus de asta ,eu am impresia ca nici un candidat de acum ,nu va mai fi in toamna ….prea mare plictiseala față de cei care sunt acum in vizor …toată lumea parcă așteaptă ceva de la Pirat ,care nu mai vine … 🙂

  Daca ,stai si te uiti la emisiunile cu partide ,vezi clar ca sunt toti pe o felie ….parcă sunt la șezătoare ,toti fac glumițe si rîd ca imbecilii de glumele lor proaste ….nu m-am uitat la tv de foarte mult timp si asta este impresia care mi-au lăsat-o …ceva forțat jucat foarte prost .

  Apreciază

 • 24. theo  |  19 iunie 2014 la 11:14

  cat de ordinar este acest PONTA, care a pus la cale
  la A3 si ghitzä; CARE A INCEPUT LUPTA CONTRA PRESEDINTELUI, din cauza fratelui:

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  19 iunie 2014 la 12:58

  Ziua bună, prieteni! 🙂 Night, pe zi ce trece se vede că singura logică în felul de a face politică (cu rarissime excepţii care confirmă regula) e de a se instala prin orice mijloace la cârma ţării ca la o moşie bună de jefuit. Asta explică de ce nu-s capabili şi nici interesaţi s-o gospodărească, să-i respecte valorile şi să-i redea demnitatea.

  Apreciază

 • 26. racoltapetru6  |  19 iunie 2014 la 13:17

  E greu de crezut că liderii de azi nu-și dau seamă că aceia care te lingușesc mai tare azi, mâine te vor critica cel mai mult. Probabil că sunt conștienți de asta, dar le place atât de mult încât trăiesc într-o anestezie plăcută, sperând să țină cât mai mult.

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  19 iunie 2014 la 13:30

  Petru, adesea linguşitorii devin mai puternici decât cei pe care-i linguşesc. Le folosesc slăbiciunea (care ţine de lipsă de caracter) şi-i învelesc în linguşeli ca-ntr-o pânză de paianjen. Un mod curent de „convieţuire” politică în ţara asta.

  Apreciază

 • 28. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 14:36

  Traian Băsescu trebuie să demisioneze, să arate că din înălțimea funcției nu influențează independența procurorilor în dosarul de cercetare a faptelor de birou oval, din Palatului Victoria, ale traficanților de funcții Adrian Duicu și Victor Ponta.

  Apreciază

 • 29. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 14:47

  Mondialele șpăgi de două milioane de euro, însușite de Laura Koveși și Lidia Stancu, reconfirmă spaima Varanului de pronunțarea deciziei de condamnare înainte de alegerile prezidențiale 2014.

  Apreciază

 • 30. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 14:53

  Frate, frate, da’ domnia legii nu-i pe bani! 🙂

  Apreciază

 • 31. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 15:04

  Serialul „Palme pulite” continuă să pălmuiască cu episodul 2:
  „Nu da cu palma acolo de unde iei cu ambele mâini!”

  Apreciază

 • 32. ovidiu  |  19 iunie 2014 la 15:07

  Bună ziua
  Bască 29
  Exact, ăștia au înnebunit. Aruncă cu prostii in toate părțile poate crede cineva. Îmi și imaginez cum ar sta la o șezătoare Livia Stanciu sau Laura Koveși cu mondialul.

  Apreciază

 • 33. ovidiu  |  19 iunie 2014 la 15:08

  Morcovu’ la varan e cu frunze cu tot cre’ c-are și iepurele infipt.

  Apreciază

 • 34. ovidiu  |  19 iunie 2014 la 15:13

  Cum naiba ar putea cineva inghiți că cele două doamne ar vorbi măcar cu mondialii penali?
  Cât de spălat pe creier să fi?

  Apreciază

 • 35. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 15:14

  Cine sapă filmulețul altuia cade turnat erou principal în alt filmuleț.

  Apreciază

 • 36. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 15:16

  Salve, Ovidiu!
  @32
  Ridicolul are două fețe: una ascunsă și cealaltă de râsul lumii. 🙂

  Apreciază

 • 37. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 15:21

  Nu-l subestima pe prostul încolțit, tratează-l la justa lui valoare… în celula lui de criză!

  Apreciază

 • 38. ovidiu  |  19 iunie 2014 la 15:25

  Atmosfera se-ncinge rău pe frigu’ de-afară. Și e doar începutul…

  Apreciază

 • 39. ovidiu  |  19 iunie 2014 la 15:26

  Bască 37,
  Să vină mai repede… celula!

  Apreciază

 • 40. theo  |  19 iunie 2014 la 15:27

  miza este desfintzarea Justitziei si inläturarea presedintelui,
  vor cat mai repede HAITA ROSIE sä punä mana pe putere;
  SIGUR PUNE ORCE MAFIOT;ESCROC SÄ ARUNCE MIZERII:

  FÄRÄ DOVEZI; A3 si TVghitzä , au pus totul la cale,
  ar trebuii sä dea socotealä

  aceastä manevrä miroase a santajistului VOICULESCU.

  Apreciază

 • 41. theo  |  19 iunie 2014 la 15:29

  trebuie urgent introdus in dosarul lui DUICU si PONTA
  s-a fäcut trafic de influentzä in biroul lui.

  PONTA DEMISIA.

  Apreciază

 • 42. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 15:32

  Căpitanul de cursă lungă le lasă șobolanilor onoarea de a părăsi primii nava.

  Apreciază

 • 43. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 15:38

  Mai comentăm, ne mai contrăm, mai glumim, dar în memoria lui Alzheimer nu șobolănim… ca uitucii de onoare. 🙂

  Apreciază

 • 44. theo  |  19 iunie 2014 la 15:42

  bäscutzä,
  este clar cä a fost o actziune concertatä, altfel nu se fäceau
  3 ani la rand inregisträri. au fost plätitzi si instruitzi, sä parä
  ca vine dela ei. aici este manä securistä KGB-istä.

  Apreciază

 • 45. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 15:51

  Nașul SRI-ului nu l-a informat pe Președintele României despre sursele de inspirație ale lui Mircea Băsescu și se apără cu pretextul că n-ar fi văzut un pericol pentru siguranța națională.

  Sigur că da! A văzut doar o bună ocazie pentru siguranța PSD-ului, pe lângă un alt pericol: să nu șoptească ceva frățește președintele cel mai informat și să pună ocazia naș-fin în pericol de siguranță electorală.

  Apreciază

 • 46. ovidiu  |  19 iunie 2014 la 15:56

  Bască 45,
  Mulțumesc.
  Acum înțeleg mai bine, se leagă lucrurile. Asta-mi dovedește ce mic e nășicu’ maior… mic de tot și prost pe deasupra.

  Apreciază

 • 47. nightmare  |  19 iunie 2014 la 16:01

  Maior e un mic căcăcios ….dacă își imaginează ca el conduce SRI ….acolo omul de bază e Coldea ,un profesionist .

  Apreciază

 • 48. nightmare  |  19 iunie 2014 la 16:04

  Disperare mare pe imbecili …..cind te joci cu serviciile ,tu om din afară numit ,așteaptă-te la represalii

  Apreciază

 • 49. nightmare  |  19 iunie 2014 la 16:06

  Acum au ocazia să scape de cozile de topor din SRI ,care mai au legături cu foștii nomenclaturisti securisti ,gen Abraham

  Apreciază

 • 50. nightmare  |  19 iunie 2014 la 16:08

  Bsk 42

  Acum s-au deconspirat si toti de prin presa „basistă „

  Apreciază

 • 51. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 16:20

  Sistemul vrea pentru noi un pirat… Țap Șpășit-doi.
  Ce rost ar mai avea un alt învins de structura de rezistență la spartul târgului de mandate prezidențiale?
  Să bage la cap viitorii președinți – aleși – cu cine vor avea de-a face și cine conduce de fapt România.

  Apreciază

 • 52. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 16:23

  @50
  Sistemul include și presa infiltraților acoperiți.
  Nu toți pres(t)atorii scriu prostii din aceeași postură acoperită, dar au în coasta de serviciu câte un coordonator dresat… și neobservat. 🙂

  Apreciază

 • 53. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 16:34

  Pavel Abraham e adânc înhăitat într-o școală (de corecție și supraveghere specială) cu unul dintre cei implicați în ștergerea urmelor „sinuciderii” procurorului Cristian Panait.

  Apreciază

 • 54. theo  |  19 iunie 2014 la 16:35

  POATE SI NASUL MAIOR , FACE PARTE DIN COMPLOT

  Apreciază

 • 55. theo  |  19 iunie 2014 la 16:38

  nu am väzut un om mai scarbos ca Abraham,
  omul are scheletzi cat un cimintir, de aia face orce
  sä serveascä sefii.

  Apreciază

 • 56. nightmare  |  19 iunie 2014 la 16:40

  53

  Upssss …..atunci se explică … ))))))…. Acțiunea e un mare fîssss

  Apreciază

 • 57. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 16:40

  Nu spui (acum) cine, persoană importa(n)tă. 🙂

  Apreciază

 • 58. theo  |  19 iunie 2014 la 16:41

  nesimtzitul de Blaga, a fost rece si a ignorat situatzia fam.
  Bäsescu, acum interlopul il acuzä pe el.
  deci Bercea si fam; nu stie carte, dar are milioane si au
  stiut sä facä inregisträri:

  Apreciază

 • 59. theo  |  19 iunie 2014 la 16:45

  CEL PENTRU CARE MANIPULEAZÄ A3 -TV ghitzä

  turnätorul Voiculescu, si totzi pt, „mitomanul plagiator”

  Apreciază

 • 60. noradamian  |  19 iunie 2014 la 16:51

  Salut! În stadiul fierbinte al războiului cu justiţia din acest moment interlopii politici aveau nevoie de un imbecil pe post de grenadă ca să atace decisiv oamenii ei de bază. MB s-a dovedit prostul ideal. Probabil au fost siguri că însfârsit lovesc serios în Kovesi, Stancu, şi-n oricine le iese-n cale din justiţie. Şi, desigur, în Băse! Clanurile ţigănesti tocmite de felixieni l-au scos la înaintare pe interlop, fratele presedintelui are drumul deschis la bulău, dar cred că şi de data asta lui abraham&comp li s-a fâsâit deja „bomba”. S-au grăbit!

  Apreciază

 • 61. ovidiu  |  19 iunie 2014 la 16:58

  Sar’ na
  S-au grăbit pt. că vine peste ei urgia. Aud că Petre Tobă ar fi recunoscut ce făcea Duicu in biroul pontanacului… E de bine…

  Apreciază

 • 62. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 17:06

  De bine, de rău, Ponta nu se află în fața pericolului de a fi urmărit penal, grație protecției de ministru-parlamentar imun în fața legii egale pentru hoți.

  Apreciază

 • 63. noradamian  |  19 iunie 2014 la 17:09

  Ovidiu, şi eu zic la fel! Chestia de-acum seamănă cu montajul cu caseta din 2009 a lui patriciu. După ce a făcut valuri si au socotit că i-au venit de hac lui Băse, la scurt timp s-a terminat nu cu Băse, ci cu autorul potlogăriei. Nimeni nu mai vorbeste de întâiul miliardar al ţării care făcea si desfăcea guverne. La rând, varanu si ponta…

  Apreciază

 • 64. noradamian  |  19 iunie 2014 la 17:11

  Bsk, n-a intrat în funcţiune chestiunea cu „cauţiunea”?

  Apreciază

 • 65. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 17:11

  Spaimele micului imunizat Ponta vor începe (doar) odată cu pierderea majorității parlamentare de protecție și pază.

  Apreciază

 • 66. noradamian  |  19 iunie 2014 la 17:13

  E posibil ca „mondialu” să-şi dea seama c-a fost păcălit, şi dac-osă mai primească si un plus de pedeapsă nu-i exclus să ciripească despre cine ce si cum…

  Apreciază

 • 67. noradamian  |  19 iunie 2014 la 17:14

  acuma e în perioada de „prespaimă” 🙂

  Apreciază

 • 68. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 17:16

  @Nora
  Aia nu înlocuiește imunitatea unui ministru-parlamentar, a cărui urmărire penală nu poate începe fără hotărârea camerei din care face parte.
  Pățitul cu cauțiunea nu a fost ministru.
  Ponta va fi dezinfectat pentru cercetare penală când Camera Deputaților va avea majoritate potrivnică, adică va deveni cămara deputuților. 🙂

  Apreciază

 • 69. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 17:25

  Isăilă a ajuns la mâna senatorilor deoarece se ceruse arestarea lui și a fost salvat de majoritatea hoților.

  Apreciază

 • 70. theo  |  19 iunie 2014 la 17:32

  mazäre mafiotul drogat a intrat la ghitzä urland,
  cum este posibil sä mai fie kövesi la DNA; CAND A LUAT BANI”

  Apreciază

 • 72. noradamian  |  19 iunie 2014 la 17:40

  Bsk, astept să fie „dezinfectat”. Vine si momentul ăla

  Apreciază

 • 73. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 17:40

  @66
  Nora,
  De mai multe ori ai depistat căile ascunse ale Domnului. 🙂

  Apreciază

 • 74. noradamian  |  19 iunie 2014 la 17:41

  Livia Stanciu a fost şantajată şi acum zece zile şi a cerut pe loc cercetarea cazului. Şantajista are ce-a căutat…

  http://adevarul.ro/news/eveniment/judecator-capitalasantajat-dna-mai-multe-perchezitii-galati-1_539599130d133766a86d07da/index.html

  Apreciază

 • 75. noradamian  |  19 iunie 2014 la 17:43

  Bsk, oricine are din când în când sensibilitate crescută la „semnale” 🙂

  Apreciază

 • 76. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 17:48

  @72
  Se pot utiliza mai târziu împotriva lui Ponta materialul probator-incriminator și eventual puterea de lucru judecat a hotărârii de condamnare a lui Adrian Duicu, dacă micul imunizat nu este ales Președinte în 2014 (2019) sau parlamentar în 2016 (dacă ratează Cotroceniul și nu-l protejează alt președinte ales). Chiar de-ar fi reales deputat în 2016, depinde de majoritatea protectoare sau nu. 🙂

  Apreciază

 • 77. theo  |  19 iunie 2014 la 18:01

  ce treabä avea Bercea, pt. cä in procesul lui ; nu a avut dea
  face cu el, nici k si nici livia s:
  CINE A DAT INSTRUCTZIUNI SI A SPUS NUMELE MAGISTRATELOR.?????

  Apreciază

 • 78. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 18:03

  Nora
  Laura Codruța Koveși are și acum posibilitatea să declanșeze o acțiune curajoasă, inedită și spectaculoasă: să solicite o hotărâre a Camerei Deputaților de aprobare a arestării premierului Ponta. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 79. noradamian  |  19 iunie 2014 la 18:05

  Bsk, unii zic că se apropie momentul, şi asta ar fi motivul pentru lansarea operaţiunii „Bercea mondialu” 🙄

  Apreciază

 • 80. noradamian  |  19 iunie 2014 la 18:06

  billy idol mai face un pas spre glorie:

  „FC-MRU fuzioneaza cu PNL-PDL”

  Apreciază

 • 81. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 18:10

  @80
  Vom vorbi de toți grămadă mai pe scurt. 🙂

  Apreciază

 • 82. indu  |  19 iunie 2014 la 18:20

  Bercea a fost prima piesa din Dominou ,Iliescu ultima piesa.

  Apreciază

 • 83. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 18:24

  Iliescu s-a înscris întotdeauna ultimul pe listă. 🙂

  Apreciază

 • 84. Creanga  |  19 iunie 2014 la 19:35

  Ziua buna!
  Nora 80
  Doar tatonari, se pare ca sunt in discutii si cu PDL:

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-17513801-klaus-iohannis-intalnit-mihai-razvan-ungureanu.htm

  „Intalnirea a durat aproximativ o jumatate de ora. Iohannis a evitat sa dea declaratii despre acest subiect, insa Ungureanu a afirmat ca a fost vorba de ‘o cafea intre prieteni’ iar printre temele de discutie s-a aflat si unitatea dreptei.

  Intrebat daca FC va fuziona cu PNL, el a raspuns ca „Suntem in discutii preliminare si nu cred ca exista un pret atat de mare care sa nu poata fi platit pentru unitatea dreptei. (…) Cred ca n-a existat moment in care sa nu sustinem proiectul constituirii unui mare partid in jumatatea de centru-dreapta a scenei politice romanesti, un partid care sa se revendice de la grupul popular european si care sa fie solidar cu celelalte partide din PPE”.

  El a spus ca a avut discutii pe aceleasi subiecte si cu liderul PDL, Vasile Blaga”

  Apreciază

 • 85. noradamian  |  19 iunie 2014 la 19:39

  Bsk, 81, grămezii ăsteia i-ar sta bine în turbinca lui Ivan 😀

  Apreciază

 • 86. noradamian  |  19 iunie 2014 la 19:46

  crengulin, salut! B-Idoll tatonează pe oriunde adulmecă c-ar fi rost de rost, de când a intrat în politică. Are comportament tipic de arivist. Acum însfârsit, pare că îşi va găsi locul în tagma pseudo-dreptei foarte asemănătoare în spirit cu tagma pseudo-stângii. Iar scandalul de azi cu mondialu’ şi fratele lui Băse, le vine bine.

  Apreciază

 • 87. Creanga  |  19 iunie 2014 la 19:48

  Nora, eu cam asa vad unitatea dreptei:

  Apreciază

 • 88. noradamian  |  19 iunie 2014 la 19:49

  Crengulin, 😆 😆

  Apreciază

 • 89. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 19:54

  @85
  Nora,
  MeReU cu prea zăngănita unire în PPE sună ca talanga de import la gâtul bovinelor interne.
  „Cred ca n-a existat moment in care sa nu sustinem proiectul constituirii unui mare partid in jumatatea de centru-dreapta a scenei politice romanesti, un partid care sa se revendice de la grupul popular european si care sa fie solidar cu celelalte partide din PPE”

  Acoperă politica de cireadă, din țară, cu talanga europeană, de parcă asta ar schimba ceva din caracterele bovinelor compromise în Parlament.
  Colac peste cornute, MRU invocă mândria de a fi român la PPE într-un partid cu niciun europarlamentar. 🙂

  Apreciază

 • 90. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 19:57

  Mircea Băsescu a fost reținut de DNA într-o situație complicată:
  @31+35
  “Nu da cu palma acolo de unde iei cu ambele mâini!”
  Cine sapă filmulețul altuia cade turnat erou principal în alt filmuleț.

  Apreciază

 • 91. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 20:20

  Frate, frate, da’ domnia legii nu-i pe bani!
  Mircea Băsescu a jucat la risc extrem reclamația pentru șantaj. Dacă a primit bani, a avut de ales să-i returneze și să închidă circul.

  Apreciază

 • 92. noradamian  |  19 iunie 2014 la 20:25

  Bsk. mda, o pregătesc de mult, piromanii, numai că firul dinamitei pe care l-au aprins acum îl arde poate, pe MB, dar le sfârâie şi lor pe sub ferestre.

  Apreciază

 • 93. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 20:38

  Nora,
  Filmarea primitorului banilor e practică veche, ca măsură de precauție pentru atingerea dezideratului cumpărat sau la șantaj pentru obținerea unui câștig mai mare decât prețul plătit cu șpaga inițială.
  Știu mai multe situații din astea. Într-un caz similar și-a prins viitorul un mare șef de direcție vamală regională. Mituitorul cu camera ascunsă era un smecheraș care urmărea un prim import de utilaje fără plata taxelor vamale. Ulterior a supralicitat cu amenințarea difuzării filmulețului și denunțul penal. În final l-a adus pe vameșul șef după gratii.

  Apreciază

 • 94. noradamian  |  19 iunie 2014 la 20:46

  Bsk, uite un comentariu despre înregistrarea audio:
  „Am făcut analiză audio și nu video, deși acolo continuitatea/întreruperea ar fi fost mai ușor de evidențiat, pentru că fața lui MB vorbind am văzut-o doar în unul dintre fragmente, când apare spunând să nu dea bani la nimeni, din ce îmi amintesc. În rest, în toate celelalte nu putem vedea buzele, ci doar bucăți de corp, deci nu putem fi siguri dacă filmarea și coloana sonoră sunt unitare”.

  Apreciază

 • 95. theo  |  19 iunie 2014 la 20:52

  ACTZIUNI DIFERITE AU FOST INCEPUTE DEMULT
  vroiau cu orce pretz sä-l inläture sä-l compromitä pe presedinte, boul de frate, se pare a fost atras intr-o capcanä
  oricum, presedintele nu trebuie sä plece. ei vor acum sä-l punä pe Täriceanu, pe care il manipuleazä cum vor

  Apreciază

 • 96. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 20:53

  Da, este corectă observația, însă sonorul poate fi suficient de edificator.
  Nu am sesizat la MB să nege autenticitatea înregistrărilor și-apoi contează recunoașterea lor în fața procurorului DNA.
  Fără astea mai mai găsea vreun refugiu.

  Apreciază

 • 97. theo  |  19 iunie 2014 la 20:53

  POATE SUNT SECVENTZE TRUCATE.

  Apreciază

 • 98. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 21:06

  Infracțiunea de trafic de influență se consideră consumată în momentul primirii banilor, indiferent dacă te-ai ținut sau nu de promisiune. Ironia sorții celui care nu îndeplinește sarcina promisă este tocmai persistența în sfidarea donatorului. Donatorul cameraman precaut te scoate la licitație. Repet, MB trebuia să facă pe dracu-n patru să restituie banii primiți și să profite de postura nașului în famiglie, nu să-și caute nașul cu sfidarea lui.

  Apreciază

 • 99. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 21:13

  Mâine judecătorul are o singură cale să-l scape de arest: dacă nu-i plece legalitatea înregistrărilor.

  Apreciază

 • 100. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 21:22

  MB nu a fost filmat și înregistrat audio când ar fi primit banii, ci în timp ce recunoștea primirea unei sume la un moment anterior.
  El nu a găsit pentru procurori o explicație rezonabilă a scopului pentru care ar fi primit suma respectivă, încât să-i convingă că n-ar avea legătură cu traficul de influență reclamat.

  Apreciază

 • 101. noradamian  |  19 iunie 2014 la 21:36

  Da, nu ne putem plânge de plictiseală, zilnic avem „breaking news” 🙂

  Apreciază

 • 102. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 21:51

  Nu cunosc data înregistrărilor; ar fi interesant de aflat dacă nu cumva s-au cules după arestarea fiului lui Bercea Mondial, șantajistul; probabil înainte.
  În dosarul de șantaj nu contează dacă amenințarea constă în divulgarea unei fapte adevărate sau inventate. Din acest motiv, se poate ca înregistrările să nu fie considerate relevante în cauză, dar să aibă greutate în acuzarea lui MB pentru trafic de influență.

  Apreciază

 • 103. theo  |  19 iunie 2014 la 21:58

  ce nemernicie, pdl-pnl, totzi cer demisia presedintelui, ce ordinari, ce lasi. acesti oameni nu meritä nici un vot.
  astia se numesc democratzi si fac jocul lui Voiculescu si
  ponta.
  rusine sä le fie:

  Apreciază

 • 104. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 22:05

  Ar fi de lămurit de ce șantajistul nu s-a adresat direct parchetului (ar fi scăpat de arest/condamnare; presupunem că deținea înregistrările) și a preferat să-l amenințe pe MB.
  Ori a încercat să obțină o sumă mai mare decât ar fi dat, ori nu avea de gând să se războiască dur cu MB, dar a fost îndrumat să joace la amenințare… și/sau la obținerea ulterioară a înregistrărilor, dar nu a mai avut timp să le utilizeze ca probă. (asta ar explica apariția lor mai târziu)

  Apreciază

 • 105. noradamian  |  19 iunie 2014 la 22:16

  O s-aflăm, cu siguranţă. Parcă nu-i ajungea lui TB războiul cu interlopii politici, mai are si un frate care-i face zile fripte. Oricum, credibilitatea „justiţiei băsiste” iese întărită din mizeria asta.

  Apreciază

 • 106. noradamian  |  19 iunie 2014 la 22:17

  Noapte bună, prieteni! 🙂

  Apreciază

 • 107. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 22:24

  Orcan amintește pe B1 de Pavel Abraham pe când era șeful cercetărilor penale în Inspectoratul General al Poliției și l-a făcut scăpat pe un arestat (la propriu, l-a lăsat să fugă) și a ajuns în SUA.
  Vă adaug eu: acel scăpat s-a ales cu un cancer galopant și s-a întors în țară ca să moară acasă. A fost incinerat.
  V-aș mai zice ceva despre același subiect, însă mă intersectez cu altă promisiune, planificată pentru serialul Panait.

  Apreciază

 • 108. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 22:40

  Noapte bună și mai vedem!
  *

  Apreciază

 • 109. ovidiu  |  19 iunie 2014 la 23:15

  Sara bună,
  Bască 107
  Abraham rezultă că l-a aranjat pe cel scăpat înainte de plecarea in SUA?
  Abia aștept „momentul potrivit”, să mai punem câte un puzzle.

  Apreciază

 • 110. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 23:20

  Ovidiu,
  Înseamnă multe, trecute sub tăcerea urmelor pierdute.
  *
  Acum văd pe Hotnwes altă tăcere și totuși contestată de MB realitatea înregistrărilor… tot în tăcere.
  *
  Aparatorul lui Mircea Basescu a declarat, joi seara, la iesirea din sediul DNA, ca clientul sau nu a facut nicio declaratie in fata anchetatorilor, ci s-a prevalat de dreptul la tacere.

  „Mi-a spus ca nu sunt reale acele inregistrari si cred in nevinovatia dansului”, a spus Nelu Tasca, intrebat ce a vorbit el cu Mircea Basescu.

  Avocatul a mai spus ca, in afara de declaratia denuntatorului, celelalte declaratii nu sunt incriminatorii pentru clientul sau. „As putea spune ca sunt chiar in favoarea sa”, a adaugat Nelu Tasca.

  Apreciază

 • 111. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 23:34

  În sfârșit au egalat preferații mei, englezii.
  Au mai rămas 15 minute de speranță, plus prelungiri.

  Apreciază

 • 112. ovidiu  |  19 iunie 2014 la 23:37

  Au șanse să câștige după cum văd, englezii

  Apreciază

 • 113. ovidiu  |  19 iunie 2014 la 23:41

  Se poate să mergi la dna și să nu vorbeșt? Nu se numește că nu colaborezi?

  Apreciază

 • 114. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 23:44

  O zi nasoală, când începe urât, se termină și mai prost.
  Conduce Uruguay; a înscris golgeterul… lui Liverpool. 🙂

  Apreciază

 • 115. Bască ilie  |  19 iunie 2014 la 23:51

  Tăcerea nu se mai numește neconlucrare, înseamnă ceva… de ascuns și nu te favorizează.

  Apreciază

 • 116. ovidiu  |  20 iunie 2014 la 00:01

  Cam tot ce simțeam și eu,nu colaborezi pt. că ai ceva de ascuns.

  Apreciază

 • 117. ovidiu  |  20 iunie 2014 la 00:02

  Noapte bună Bască.

  Apreciază

 • 118. Bască ilie  |  20 iunie 2014 la 00:03

  Ironia sorții englezului trimis acasă.
  Uruguayanul Luis Suarez este și golgeterul campionatului englez, cu 10 goluri mai multe decât cel de pe locul secund.

  Apreciază

 • 119. Bască ilie  |  20 iunie 2014 la 00:03

  Somn ușor, Ovidiu!

  Apreciază

 • 120. ovidiu  |  20 iunie 2014 la 00:06

  A plecat și Spania.
  Ăsta e campionatul echipelor cu șansa a doua.

  Apreciază

 • 121. Bască ilie  |  20 iunie 2014 la 11:46

  Demisia președintelui ar însemna numirea unui procuror dresat în locul Laurei Codruța Koveși. Am dat cândva un pronostic pe
  Contributors pe numele următorului procuror-șef al DNA, Ilie Botos, om de casă PSD-istă la propriu și figurat, adus din timp în coasta lui Ponta de la serviciul secret al Armatei, DGIA.

  Casa pesedistă la propriu i-a fost dată lui Ilie Botoș (idem la pachet pentru alți 6 procurori din Parchetul General) printr-o Hotărâre de Guvern Năstase din patrimoniul RAAPPS, în 2004, la spartul târgului pesedist în guvernarea de dor și jale, 2001-2004. Adică toți cei 7 magnifici procurori de casă ai PSD au întocmit – grație gestului mărinimos al marelui sponsor Bombo – câte un contract de vânzare-cumpărare a independenței magistratului.

  În nicio țară europeană nu se folosesc asemenea tunuri, de practică politico-imobiliară, trase în imparțialitatea și credibilitatea magistratului, vândut/cumpărat pe viață. E drept, nici zonele centrale ale Micului Paris nu erau de lepădat. Casele de serviciu ofereau și posibilitatea – prin lege – de cumpărare ulterioară a imobilului în condiții extrem de avantajoase, la preț evaluat în famiglie, în rate, la pre inclusiv prin credit cu dobândă derizorie față de cea a pieței, ca pentru handicapații magistraturii.

  Numele celor 7 cumpărați se încadrează perfect în coincidența pentru naivi: toți au rămas fideli cauzei PSD-iste în vorbă, comportament și rezultate eroice.

  1.Ilie Botoș- suprafață 130 mp + teren 52 mp, cadru activ de rezervă, la bine și mai ales la greu, mereu recunoscător.

  2.Gheorghe Muscalu 215 mp+53mp, trăgător de sfori din postul de vicepreședinte CSM. Cunoscut cu renumele „Procurorul cocaină pentru VIP-uri” pentru scamatorii cu documente dispărute din dosarul prăfuit (Tiriac-jr), mână forte de-a dreapta securizatului imperial Ioan Nicolae, un activist de bază în destinele și intestinele Ministerului Public.

  3. Marcel Sâmpetru , fost prim adjunct al Procurorului General Tănase Joița, groparul de nădejde al dosarului „SOV-Banca Agricolă” al catastrofei de la Mihăilești, partener de bulibașeală în CSM cu alt procuror de casă, George Bălan (amator de cafea telefonată în biroul premierului Ponta, colegi dubioși pe vremea lui Ilie Picioruș în PG), apoi consilierul șefului Camerei Deputaților, uns cu toate informațiile sef-adjunct al serviciului secret intern al MAI, DGIPI. Cioclul de serviciu, pe lângă măna de ajutor al lui Omar Haysam, a mai îngropat dosarele „Mafia SRI” și RAFO. O întreagă colecție de catastrofe pe culmile parvenitismului judiciar.
  Același Marcel Sâmpetru a sărit la gâtul jurnalistei premiate recent de americani, dna Ondine Gherguț, și a obținut un răsunător câștig de cauză în prima instanță, despăgubire devastatoare de 300.000 euro. Cică jurnalista i-ar fi afectat imaginea cu dezvăluiri despre traficul de informații secrete (soldat până una-alta cu o condamnare de Barbălată, judecătoare ICCJ). Uite cine vorbește cu imaginea procurorului de casă PSD-istă! Se simte pe cai mari, i-a venit vremea să-și arate mușchii restaurației.

  4.Gheorghe Drăghici – 93 mp+14mp, șef secție Urmărire Penală în PG, infiltrat apoi în CSM de strajă frontului de salvare națională de la 1 mai muncitoresc 2009 pentru un mandat de 3 ani)- a plătit o chirie de râsul curcii, 700.000 lei.

  5 Nicolae Andrei (adjunctul lui Ghe. Drăghici), 94 mp+22mp, în același bloc cu renumitul Nicolae Pleșiță.

  6, Marilena Eftene – 66+38, de la PG s-a făcut mare procuror inspector de viitor în CSM, cu un traseu profesional similar cu al ultimei pe listă.

  7. Elena Rădescu, 95mp +14 mp, cunoștință mai veche, însoțitoarea procurorului Cristian Panait în deplasarea la Oradea (alături de Ovidius Păun- șeful Biroului Anchete speciale, unde lucra Panait) și executanta comenzii de urmărire penală în zadar a procurorului Alexandru Lele (duduia a format duet anti-Lele cu procurorul Chiciu Alexandru, ginerele PSD-istului Constantin Niță). din mercenariatul în slujba lui Ilie Picioruș, E. Rădescu s-a lipit de PNA-ul lui Amarie, apoi s-a dat pe lăngă Ilie Botos, procuror-inspector la CSM, ultima dată începând din 2012 pentru un mandat garantat până în 2018.

  Nume mari pe banca de rezerve a magistrațior independenți ca popa de bisericuță, pe lista de așteptare pentru restaurația PSD-istă liniștitoare a sistemului judiciar… ca-n ziua de apoi din anii recunoștinței 2001-2004.

  Apreciază

 • 122. ovidiu  |  20 iunie 2014 la 13:56

  Bună ziua,
  Cadre de nădejde țara noastră are!

  Apreciază

 • 123. noradamian  |  20 iunie 2014 la 13:56

  Salut, prieteni! Zi frumoasă s-aveţi,şi ceva satisfacţii în materie de fotbal, măcar- dacă-n politică e of şi vai! 🙄

  Apreciază

 • 124. noradamian  |  20 iunie 2014 la 13:58

  Ovidiu, cu atât mai de apreciat sunt cei care, în condiţiile de acum, reusesc să ţină justiţia verticală…

  Apreciază

 • 125. noradamian  |  20 iunie 2014 la 13:59

  postare nouă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.628 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.628 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: