Ce mai fac puciştii patriei?

20 iunie 2014 at 13:51 191 comentarii

1 decembrie, 2009, Timişoara. Mircea Geoană, Crin Antonescu, Klaus Iohannis  descalecau în oraşul martir al revoluţiei pentru a lansa împreună cu primarul ţărănist Gheorghe Ciuhandu „Parteneriatul pentru Timişoara”  şi pe dl. Geoană la preşedinţie (ambele cu tele-binecuvântarea d-lui Dan Voiculescu)-  în scopul „reunificării societăţii româneşti divizată de Traian Băsescu”. În acelaşi spirit patriotic inspirat de Ziua Naţională a ţării şi de iminentele alegeri, înainte de iscalirea actului, s-a semnat  şi un document de reconciliere natională PSD si PNTCD. Conform planului, după fericitul eveniment însoţit de discursurile şi caldele felicitări ale semnatarilor şi ale altor personaje politice de calibru din partidele înfrăţite a urmat mitingul de susţinere  pentru candidatul Mircea Geoană. În Piaţa Operei artizanii ecumenismului politic dădură piept cu mulţimea de timişoreni furioşi şi, sub bombardamentul cu ouă  (pe multe pancarte ale timişorenilor se putea citi „vor să ne vândă ruşilor„) bătură în retragere fugind iepureşte pe uşa din dos a clădirii şi de-acolo luând-o la sănătoasa spre aeroport aici

Ţărănistul Ciuhandu consolidă totuşi, parteneriatul pro-unificare din Timişoara ajutând ţigănimea bogată să pună mâna pe centrul oraşului şi pe fraţii Cristescu-PSD, pe restul. Domnul Iohannis rămase câtva timp ascuns după eveniment dar reveni la timp ca să-l susţină pe unificatorul Geoană în unica noapte a preşedinţiei lui. Game over.

Proiectul Grivco se metamorfoză în proiectul USL, tot de concepţie varanică şi tot în spiritul valorilor  marilor devalizatori  ai patriei. În 2013  dl. Iohannis luă marea decizie şi intră în PNL devenind uselist cu acte-n regulă pentru ca împreună cu domnii Ponta şi acelaşi Crin (fără Geoană)  să pună umărul la proiectul unificării societăţii româneşti dezbinate desigur, de preşedintele Băsescu. Inspirat de realizările d-lui  Ciuhandu, primar al Timişoarei, mai modest însă, dl. Iohannis se mărgini la câteva prize fructuoase cu mafia imobiliară locală din Sibiu devenind proprietar cu acte false al unor imobile în centrul urbei. În câţiva ani  i se confiscară pe rând (nu înainte de a încasa sume fabuloase din chirii) după îndelungi tergiversări ale dosarelor (aici) Ultimul, în luna mai a.c. (Mai spun însă, ceva societăţii, într-o ţară sufocată de corupţie, asemenea „mărunţişuri”? Ori cele câteva incompatibilităţi pe rol încă la ANI ale mult lăudatului primar?) În fine, deşi unitatea de monolit a USL  după doi ani de JosBăsescu a cedat – evident, după europarlamentare- domnul Iohannis  a rămas acelaşi liant politic utilizabil pentru  o nouă unificare, de data asta (aparent) împotriva domnului Ponta. Până la achiziţia cu acte de noi piese şi subansamble (PNL in integrum, FC in mru)  noua unificare fiind ceva doar între domnii Blaga şi el însuşi (demisionarul Crin realizând surprins că a cam rămas de căruţă, abandonat până şi de fidelul său susţinător (Ev.Z) )

3 iunie, 2014. Timişoara. Coinicidenţă sau nu, vechiul montaj al „reunificării” prin pesedizare din 2009  se reia, într-o variantă adaptată momentului, de pesedistul Bojin şeful CJ Timiş, colaborator al Vocii Rusiei  şi admirator declarat al d-lui Putin. De data asta fără PNL, înlocuit  cu plasticul PPDD. Astfel PSD Timiş  încheie urgent un protocol de colaborare care urma să fie valabil până-n 2016, cu partidul poporului al lui DD, cu PNŢ-CD şi cu FDGR  aici (ca şi în 2009) prin dr. Karl Zinger preşedintele filialei Timiş a formaţiunii (care, după ce lucrătura a fost scoasă la iveală, a retractat) aici . Totodată, FDGR, prin deputatul timişorean Ovidiu Ganţ, anunţă că-l susţine atât pe Ponta cât şi pe Klaus Iohannis. „Forumul Democrat al Germanilor, prin reprezentantul său în Parlament, deputatul timişorean Ovidiu Ganţ, susţine Guvernul Ponta. Asta nu influenţează însă în niciun fel calculele electorale.(aici şi aici Aşadar şi pe cal şi în căruţă! Cât despre noua încercare de pesedizare a Timişoarei (aici ) a picat ca şi cea din 2009 şi tot cu scandal (mai puţin manifestaţiile de stradă). Rămân două încercări eşuate (decembrie 2009  şi iunie 2014)  cu mesaj şi scop comun, cu protagonişti comuni şi/sau de aceeaşi apartenenţă, care au mai jucat în piesa asta şi posibil să mai fie distribuiţi.

Domnii Ganz şi Iohannis par să fi uitat că s-au declarat de partea puciştilor în 2012, dl. Ganz acţionând hotărât, ca deputat, şi împotriva statului de drept în „marţea neagră”. Iar dl.Klaus Iohannis, aspirant la poziţia de prezidenţiabil din partea aşa-zisei drepte în curs de asamblare, cu penali cu tot, se poziţionează avant la lettre pe aceeaşi lungime de undă cu Victor Ponta când se declară împotriva unificării României cu Moldova şi pentru apropierea de Moscova (de aici). Interesant şi ce spunea Crin Antonescu, laudativ, în 23 februarie (atunci prezidenţiabil  usl sprijinit de  Iohannis)  la emisiunea „După 20 de ani” (Pro-tv)  aici: „câtă vreme şi Traian Băsescu vorbeşte despre faptul că, în condiţiile în care nu intrăm în Schengen din cauză că nu vrea Germania, prezenţa unui om, nu doar etnic german, ci şi cu cetăţenie germană cum este Klaus Iohannis ar fi o şansă”… şamd (decorat în câteva rânduri pentru servicii aduse statului german)

20 iunie, 2014. Timişoara. Klaus Iohannis din nou în vizită de lucru la Timişoara, de data asta în ipostază de potenţial prezidenţiabil.

UP-DATE
Că, prin 2016-2017, senatorul Băsescu a făcut KO cele 2 mandate ale ex-președintelui reformator Băsescu e o altă poveste, urâtă, care continuă.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , , , , .

Vremea reevaluărilor critice Orice premiu obligă

191 comentarii Add your own

 • 1. theo  |  20 iunie 2014 la 15:43

  BÄSCUTZÄ;

  AI FÄCUT O FISE MEDICALÄ A ” PACIENTZILOR”
  cu simtome si inplicatzii colaterale.

  crezi cä existä tratament s-au ceva radical????

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  20 iunie 2014 la 18:00

  Ziua bună! Theo, postarea asta e o mică cercetare în care am pus cap la cap lucruri care s-au petrecut în ultimii ani. Chestiuni pe care le-am văzut, pe care le ştim din presă şi din tocşouri. Cititorii au posibilitatea să le verifice, să observe relaţia între ele, să se gândească la cauze si la posibile efecte. Şi să aprecieze protagonistii.

  Apreciază

 • 3. theo  |  20 iunie 2014 la 20:24

  bunä seara,
  dragä nora,
  mä uitam cu catä insistentzä cer demisia Presedintelui,
  cand numai Ponta, mitomanul plagiator, are asa multe la activ,
  cä ar trebuii sä ascundä intr-o vägäunä
  sigur cä le-ar place sä-l punä pe Trädiceanu provizoriu, sä
  decapiteze DNA;ANI:ETC
  si sä scape totzi mafiotzii, care i-ar da milioane pt. a castiga alegerile.

  totul a fost pus la cale ; de mafia securistä VOICULESCU

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  20 iunie 2014 la 23:11

  Theo, cred că a venit vremea să ne dezintoxicăm de politic, după atâtea mizerii doar justiţia mai poate scoate societatea asta la liman.

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  20 iunie 2014 la 23:36

  Am văzut mulţi inşi azi, inclusiv „băsişti” isterizaţi, căutând s-arunce vina lui MB asupra întregii familii (asta-mi aduce aminte de stilul de acuzare securist) Faptul că presedintele nu a intervenit în justitie nici măcar pentru frate-su e cea mai serioasă confirmare a funcţionării statului de drept adusă de acest caz trist şi implicit, dovada că „justiţia băsistă” înseamnă justiţie independentă.

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  20 iunie 2014 la 23:38

  De acord cu ce spune Cristoiu aici:
  „Contrar prostiilor debitate de Victor Ponta pe nemîncate, dar și de Crin Antonescu, Klaus Iohannis, interesați în a se da anti-băsescieni de ultimă oră, Traian Băsescu n-are nici o vină în această tărășenie. Orice român care are un frate zbanghiu, ba chiar și un copil care se droghează, știe că-n acest caz n-are ce face. Neamurile ți le dă Dumnezeu, nu ți le alegi tu. Mai ales că pot fi situații cînd neamul unui demnitar face tot felul de prostii dinadins, pentru a-i face rău demnitarului. (…)
  Traian Băsescu e la fine de mandat.
  Nu pe el îl vizează campania declanșată de Dan Voiculescu, sprijinit de întreaga mașinărie de propagandă a PSD.
  Campania, de notele unei mineriade, vizează Justiția română.
  Cuplul Victor Ponta – Dan Voiculescu și-a făcut un țel al vieții din compromiterea Justiției din ultimii zece ani ca fiind instrumentul politic al lui Traian Băsescu.
  De ce?
  Pentru ca toți corupții, înfrunte cu Dan Voiculescu, să scape de sancțiunea Justiției după ce PSD pune mîna pe toată Puterea în România.
  Victor Ponta și-a făcut un program din ceea ce el numește Dărîmarea Regimului Băsescu, după ce ajunge Președinte.
  În sintagma Regimul Băsescu e cuprinsă, alături de presa independentă, de Servicii, și Justiția.
  Scandalul Mircea Băsescu e un bun prilej de a mai compromite Justiția română.
  Cu complicitatea liderilor Opoziției, care, fie din prostie, fie din interes, fac în acest caz jocul cuplului Dan Voiculescu – Victor Ponta.”

  Apreciază

 • 7. noradamian  |  20 iunie 2014 la 23:39

  Noapte bună!

  Apreciază

 • 8. Erwin Lucian Bureriu  |  21 iunie 2014 la 09:51

  Cel mai interesant lucru e încercarea de a-l diaboliza pe Johannis, de a-l mânji ca și cum ar fi și el un miticist sau un Mondialu`. Este o veche, tradițională silă, să nu-i zic xenofobie, față de „străini” a vechilor regățeni? Pe net l-au făcut și neofascist. E cam prea mult, zic eu. Iar în ce privește pe cei ce tot ies în stradă la Timișoara, îi cam cunosc. Urmașii legionarilor sau securiștilor, elemente declasate, din eșalonul II, bețivani. Ceva în stilul lui Claudiu Iordache, care a venit cu bătăuși în 1989 ca să dea jos conducerea revistei Orizont (din care făceam și eu parte). Se și vede ce regim au instalat, cam același de 24 de ani. Când va ieși viitoarea mea carte, Adevărul despre Timișoara, vor avea ocazia să mă dea în judecată. Poate în judecata de apoi, căci momentan tastez în California. Aveți un blog frumos și e bine că faceți o colecție de evenimente. E bine să le păstrați pe suport electronic, poate ieși oricând o carte, de ce nu?

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  21 iunie 2014 la 12:13

  Domnule Bureriu, nu-l diabolizez pe Iohannis, îmi pare chiar rău că nu mai am pentru ce să-l susţin, aşa cum am făcut-o la intrarea d-lui în politică ( 2000, campania pentru primărie). Moralitatea lui s-a văzut încă din 2009 când s-a lăsat folosit de Voiculescu (s-a distrat toată ţara atunci, dar „românul” uită repede)) Chestiunea aia a trecut şi dl. Iohannis ar fi avut vreme să se reabiliteze cum se spune.(că „românul iartă repede) Au urmat declaraţiile de presă prin care se situa de partea celor care au dinamitat statul de drept în 2012 şi tot restul. Mai curând el s-a contaminat de defectele celor la care faceţi referire. Datele din postare nu sunt inventate, nu sunt presupuneri, nu sunt speculaţii. N-am luat în seamă decât aspectele verificabile- cum e şi cel de mai jos (nu e singurul):

  „Tribunalul Braşov a judecat dosarul 262/62/2014 (fost dosar nr. 850/62/2009) şi prin Hotărârea 235/2014, din 16.05.2014, i-a deposedat pe proprietarii Iohannis Klaus Werner, Iohannis Carmen Georgeta şi Baştea Ioan, de imobilul situat în municipiul Sibiu, str. N. Bălcescu nr.29”

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  21 iunie 2014 la 12:27

  Şi încă ceva: sunt o apropiată a mediului săsesc ( ca si a celui maghiar!) critica respectivă n-are nimic a face cu etnicitatea ( regret dac-aţi înţeles asta) e strict legată de aspecte politico-etice. Mai iute as spune că d-lui, în ciuda succesului, a trădat prestigiul etniei care a adus certe beneficii acestor locuri- toate împregnate de ideea de „corectitudine”. Mă bucur să cunosc destui alţi saşi care continuă să ţină la educaţia, la credinţa si la imaginea lor si s-o demonstreze în fapt.

  Apreciază

 • 11. theo  |  21 iunie 2014 la 13:06

  NORA;
  eu nu-l cred pe Johannis, este o speculatzie politicä,
  eu nu väd ca mentalitate Johannis ca neamtz, are carentze
  mult prea multe. se foloseste de originea lui, dar atat.
  mentalitatea germanä o cunosc bine(din nastere)

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  21 iunie 2014 la 14:26

  Theo, în formarea mea scolară am avut parte si de profesori saşi cărora le păstrez toată viaţa o stimă de neclintit. Probabil si modelul lor de conduită (si numai) mă face acum să constat că valorile pe care le găsisem în ei nu se regăsesc şi în comportamentul d-lui Iohannis în materie de morală. De aici şi dezamăgirea mea. Am urmat de altfel, cursurile liceului „Stephan Ludwig Roth” si am fost profund impresionată de tot ce am aflat despre existenţa şi faptele acestui cărturar transilvănean din sec XIX, care a rămas în topul reperelor mele de viaţă.

  Apreciază

 • 13. theo  |  21 iunie 2014 la 15:18

  dragä nora,
  eu sunt de origine si sunt total dezamägitä de Johannis,
  multe ifose si sunt atentä la ce combinatzii, ” afaceri si
  legäturi politice,” se dä de dreapta, dar nu este.
  si acum discursul lui , contra presedintelui este mai aproape de a psd-ului ; decat de dreapta:

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  21 iunie 2014 la 15:56

  Theo, în fapt KI e mai apropiat de „valorile” varanului şi clanului său, adversar cu orice ocazie, al justiţiei. Oricum, e altceva decât vrea să pară. În 2008 îl declarase public indezirabil pe Daniel Thelmann, furios c-a îndrăznit să candideze sub sigla PDL la primăria Mediaşului trădând FDGR-ul (din care a şi fost exclus rapid). Thelmann a fost un primar de excepţie al Mediasului, plâns de toţi locuitorii urbei la moartea sa prematură (în urmă cu vreo trei ani). Nu trece mult însă şi, peste noapte, IK, apărătorul purităţii fedegeriste, devine marionetă grivco în 2009, iar în 2013 intră în pnl-usl. În 2014 se alătură actualei făcături „de dreapta” pdl-pnl &comp decis s-ajungă la vârful piramidei unora care au făcut din ţară moşia lor.

  Apreciază

 • 15. theo  |  21 iunie 2014 la 16:13

  dacä itzi aduci aminte, eu scriam demult, de ce am auzit
  despre „mafiotul Johannis” cum ii spun multzi plecatzi de acolo,
  si cunosc, afacerile si combinatziile lui:

  Apreciază

 • 16. theo  |  21 iunie 2014 la 16:15

  cand o sä plece dela primärie, vor avea multzi curajul sä
  vorbeascä, sä se vadä pe cine a „inpropietärit „si afaceri cu
  adeväratzi mafiotzi:

  Apreciază

 • 17. theo  |  21 iunie 2014 la 16:17

  DECE FELIX NU E AGRESIV CU EL?????
  FAC PARTE DIN ACEIAS COLOANÄ:

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  21 iunie 2014 la 16:24

  Theo, e adevărat, dar fii sigură că pentru regimul Merkel (si pentru oricare ar urma în Germania) ar fi considerat un câştig să aibă un ins cu cetăţenie germană (peste cea românească) la Cotroceni. Şi că nu-i prea interesează caracterul omului. Dac-ar fi dovedit asa ceva, ne-am fi bucurat. Nu trebuie să fii mare analist ca să-nţelegi de unde are KI sprijin (în afara sprijinului găstilor zise de dreapta de care am vorbit) De-aia l-au si decorat în câteva rânduri. Cea mai recentă fiind după episodul cu dezproprietărirea prin decizie juridică. Dovadă că altele-s criteriile lor.

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  21 iunie 2014 la 16:26

  Theo, felix nu-l mai are la inimă de când IK s-a dezis de Grivco. Ca si cum nici usturoi n-a mâncat nici gura nu-i miroase. În plus acuma antenele îl ţin sus pe ponta care e în conflict cu crin (si deci cu IK). Asta nu-nseamnă că nu sunt din acelasi aluat.

  Apreciază

 • 20. noradamian  |  21 iunie 2014 la 16:28

  Apreciază

 • 21. theo  |  21 iunie 2014 la 21:20

  ULUITOR SUNT ASA DISPERATZI SÄ PUNÄ MANA PE PUTERE
  CÄ AU FÄCUT DIFERITE PLANURI:
  SE POATE TZIGANUL SÄ FIE O CARTITZÄ

  Apreciază

 • 22. theo  |  21 iunie 2014 la 21:21

  abraham, tocmai se laudä cä are multe inregisträri,
  este clar a fost pus la cale demult, dela suspendäri

  Apreciază

 • 23. noradamian  |  21 iunie 2014 la 22:05

  Theo, e de notoietate: abraham, specializat în apărarea interlopilor fost securist îmbogăţit în ani 90 prin devalizarea Bancorex, fost șef al Poliției Române în locul lui costică voicu, fost director al Agenției Naționale Antidrog, până-n 2008 e folosit de ani de zile de securisti ca unealtă pentru treburi murdare si diversiuni.

  Apreciază

 • 24. noradamian  |  21 iunie 2014 la 22:47

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  21 iunie 2014 la 22:53

  Apreciază

 • 26. theo  |  22 iunie 2014 la 12:19

  bunä,
  cine putea sä amestece si sä instige clanul Bercea la un complot , decat militzianul Abraham ce are sute de tinichele de gat si „stele rosii pe piept.”

  dece nu se intereseazä ;asa mai subtil securitatea, dece
  a fäcut acest purcel mizerabil jocul lui Voiculescu?

  TREABA ESTE CLOCITÄ,
  nu le trecea tziganilor prin cap, sä filmeze ore , bine montatzi cu camere si cabluri, ca securistii, cineva i-a dirijat.

  unde este securitatea, de lasä acesti monstrii sä distrugä tzara
  familia interlopului, are milioane, case ilegale, dece nu-i demoleazä??? LEGEA PT: INTERLOPI NU EXISTÄ????

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  22 iunie 2014 la 12:44

  Salut! Theo, serviciile, o parte, or fi cu ei, dacă nu reacţionează!
  Pe de altă parte, Băse plăteşte şi el că s-a apropiat, imprudent de mult, de magraoni (nu mi-a căzut deloc bine când l-am văzut cu câţiva ani în urmă la petrecerea de Sfânta Maria la Costeşti) Fiecare gest al unui preşedinte care s-a angajat, aproape nebuneşte, să aducă ţara în cadrul unui stat de drept trebuie gândit prin efecte. Altfel poate să-l coste. Şi pe el si pe noi. Totuşi, nu cred că puciştii vor reusi cu toate că au pus în joc toată maşinăria de care dipun…

  Apreciază

 • 28. noradamian  |  22 iunie 2014 la 12:45

  Cum a ajuns România la mâna tuciuriilor de şatră?

  de Sabin Gherman

  Cum naiba ajung interlopii ăştia tuciurii în apropierea unor oameni normali?
  Bercea Mondialu’ lui peşte e fin cu judecători, prim-procurori, vice-primari, deputaţi – inclusiv Stolojan i-ar fi botezat un copil. Cum ajunge fratele unui preşedinte de stat să se încuscrească cu un analfabet de şatră, unu’ care-şi botează copiii Judecător, Izaura, Patronaş?
  Cum ajunge un interlorp de-ăsta, în 2009, să facă o vizită la sediul centrul al PSD şi să povestească o jumătate de ceas cu Liviu Dragnea în biroul acestuia?
  Şi la urmă: cum naiba ajunge un fost şef al Poliţiei Române, acum avocat, să apere un infractor cu 120 de dosare penale?
  A întrebat cineva de unde cele două milioane de euro despre care vorbește tovarășul interlop?

  La întrebările astea ar trebui să răspundă tovarăşii politicieni, de la stânga la dreapta – ei că s-au gudurat pe lângă interlopi sperând la voturile ţiganilor şi trecând cu vederea toate daravelile penale.
  Cu Traian Băsescu în frunte, invitat de onoare la chefurile bulibaşelor naționale, şi până la Liviu Dragnea cel Feciorelnic, şef de coloană la autobaza electorală şi sculător din morţi ai votanţilor PSD, toţi ar trebui luaţi la întrebări.

  Pentru că dincolo de breaking-news-urile sforăitoare, acum se vede efectul: adevărata minoritate în ţara asta nu sunt romii/ţiganii (spune-le cum vrei), ci oamenii normali. Romii, ca și noi, rămân în sărăcia lor – în timp ce liderii prosperă.
  Minoritar e românul ăla care-şi pune ceasul la şase şi jumătate, minoritar e şi pensionarul care păzeşte promoţiile la farmacii – la fel medicul, la fel dascălul. Mătuşa aia care iese la asfalt cu trei fire de pătrunjej – şi ea e minoritară… Minoritar rămâne și mustaciosul ăla fain care bate cuprul și duce mai departe chiar tradiția țigănească. ..

  Majoritari sunt în România doar politicienii şi şmecherii care trăiesc pe după ei.
  S-au obişnuit să negocieze viaţa românilor exact cum negociază şmecheriile cu fier vechi sau cu voturi.

  Nu ştiu dacă fraierul ăsta de Mircea Băsescu a luat vreun ban. N-are decât să funcţioneze justiţia şi să-i dea peste bot.
  Nu ştiu câţi bani ia tovarăşu’ Pavel Abraham, fost şef al poliţiei, acum avocat al interlopului.
  Nu ştiu dacă şaradele de la televiziunile lui Voiculescu îi vor readuce lui Abraham poziţiile visate în Ministerul de Interne.

  Ceea ce e sigur: cu sau fără Bercea Mondialu, n-a fost niciodată ţigănie mai mare în ţara asta.
  Parcă ar fi un blestem vechi, din Mavrocordaţii: că ei, în Valahia, când i-au eliberat pe ţigani din robie, au scris aşa “am eliberat ţiganii din starea de rumânie” – că la ei “rumânie” asta însemna: sclavie – ş-acuma ajungem noi sclavii lor; noi, ăia care punem ceasul la şase şi jumătate sau ieşim cu pătrunjelu’ la asfalt.
  Aşa că sună urât? – dar e adevărul şi musai să fie spus.

  Pentru că mai un pic, doar un pic – şi nu vei mai putea deosebi România de o şatră.

  Apreciază

 • 30. theo  |  22 iunie 2014 la 13:11

  am citit declaratzia sotziei lui M Bäsescu,
  mi se pare ; cä este un om cu mult bun simtz.
  treaba asta cu tzigänia, se pare au fäcut-o totzi
  sigur nu este bine, dar ii auzi urland DISCRIMINARE.
  sunt ca o plagä.
  uite la stefänesti PSD minunea lui PONTA, in olt
  Ponta a fost la nunta unui interlop tzigan;PESTE TOT SUNT
  TZIGANII S-AU ALTE NATZII TERORISTUL HAYSAM; SI NU
  STIU DAR CALAFAT………………………………

  Apreciază

 • 31. noradamian  |  22 iunie 2014 la 13:12

  Scenariu plauzibil (iohannis, crin, blaga&comp) adică cei de pe „dreapta” care cer debarcarea lui Băse sunt, la urma urmei, oricând gata să schimbe macazul. Sunt „ambivalenţi” şi deopotrivă, adversari ai statului de drept. Au dovedit-o.

  http://www.realitatea.net/scenariu-uluitor-privind-adevaratul-motiv-al-scandalului-uria-mircea-basescu_1466835.html#sthash.bbpgOp76.JyNEtwWc.gbpl

  Apreciază

 • 32. noradamian  |  22 iunie 2014 la 13:16

  Theo, sigur c-au făcut-o toţi!! Şi încă cum! Prin relaţii de acest fel s-au câştigat alegeri! Psd-ul mai ales e proofi în treaba asta. Dar cel puţin din prudenţă, familia preşedintelui nu trebuia să aibă tangenţe cu ei decât din considerente instituţionale.

  Apreciază

 • 33. noradamian  |  22 iunie 2014 la 13:23

  …iar în PE se apără pe faţă, corupţii! Uite cine sare în apărarea unei triste celebrităţi peneliste ori pesediste- că tot aia e! ( păi să ne mai mirăm de iohannis?)

  http://www.monica-macovei.ro/blog/2014/06/22/monica-macovei-martin-schulz-a-blocat-cererea-direc%C8%9Biei-na%C8%9Bionale-anticorup%C8%9Bie-de-ridicare-a-imunita%C8%9Bii-fostului-europarlamentar-roman-ovidiu-silaghi-suspectat-de-fapte-de-corup/

  Apreciază

 • 34. theo  |  22 iunie 2014 la 13:45

  schulz
  este un mizerabil comunist, dar rosu bine,
  nemernicul a blocat si ascuns si alte cereri:

  Apreciază

 • 35. theo  |  22 iunie 2014 la 13:47

  CAT PRIVESTE FALSA DREAPTÄ,

  cred cä lucreazä pe ascuns cu PSD

  Apreciază

 • 36. theo  |  22 iunie 2014 la 13:54

  se pare cä Johannis, este amenintzat, si cä are schelete;
  cantä cu PSD, si contra Presedintelui, un caracter de escroc:

  Apreciază

 • 37. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 14:53

  Saluttare, lume-lume!
  Mare bâlci mare – Vasilache și Mărioara – deschis la ferestra ta, din dubă, de polițiștii cu bărbi din penitenciarul Colibași… la poarta DNA-ului!

  Vorbitor acordat cu nemiluita deținutului Vasilache… Mondial, pornit să le dea bătaie de cap compromițătoare Mărioarelor… Koveși și Stanciu, într-un spectacolul organizat de milioane, două milioane euro tot la discreție .

  Apreciază

 • 38. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 15:01

  Unde ați mai văzut o dubă să stea cu atâta plăcere lungă – ca vițelul la portița nouă – să dea din guriță vorbitor la o cotitură, de dat înapoi cu mânie?
  Duba de Colibași pentru Mondial – AG 07 ANP – se codea s-o cotească cu spatele, dar de fapt stătea de plăcere la scărpinat pe coasta dreaptă și nu se mai îndura să intre în curtea DNA-ului.

  B1TV ne-a dat spectacolul lui Vasilache cu sonor abia de la min. 23:50. La un moment dat, vocea unui polițai de la poarta DNA (cam saturat de durata vorbitorului de la fereastră în culmea marșarierului), a exclamat în minutul 25:15:
  “Auzi, Ciprian? Gata bă, fraților, gata cu …!”

  (Ciprian o fi unul dintre gardieni: șoferul sau cel de lângă șoferul dubei). De la strigătură a mai trecut circa jumate de minut până la intrarea pe poartă, în marșarier (la 25:45).
  Înainte de sonorul de la 23: 50, se poate observa (la min 17:10) un alt minut – mut – de staționare la scărpinat până să se adune microfoanele grămadă, total circa 3 minute. Un marșarier mai lung decât ar dura alimentarea dubei. În culmea staționării, șoferul a mai înaintat două șchioape… ca să dea impresia că s-ar afla în mișcare înainte să dea înapoi.
  Simularea marșarierului de durată îndelungată a marcat teritoriul de acțiune pentru deținutul Mondial, în regia artistică a Direcției Penitenciarelor.

  Direcția Generală a Penitenciarelor se află în subordinea Ministerului Justiției, condus de Robert Cazanciuc (ruda premierului prin alianță, fost coleg la drept și PG). În sfârșit, Ponta guvernează și el ceva, spectaculos, cu duba pentru cauza nobilă a pucăriabililor și pușcăriașilor prin decredibilizarea concertată a sistemului judiciar.
  Demisionăm și noi ceva din Guvern? Un marșarier de 3 minute face cât un contact cu lumea comunității, interzis deținuților prin nomele referitoare la transportul acestora.
  *
  http://inregistrari.b1.ro/view-19_Jun-2014-rom%C3%A2nia__acum_%28i%29-115.html

  Apreciază

 • 39. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 15:28

  O țintă maximă = impactul minim.
  Asta mai fac puciștii neamului, urmăresc impactul minim.

  Presiunile pe decredibilizarea sistemului judiciar și demisia președintelui, sincronizate cu agitația din jurul cazului Mircea Băsescu, adaugă la ținta schimbării Laurei Koveși și justificarea scoaterii pe piață a mult râvnitei Legi a amnistiei și grațierii (LAG), însă contează modalitatea optimă de adoptare și de intrare în vigoare în timp util. Pentru liniștea lui Ponta și Voiculescu, precum a celorlalți atinși în moalele capului de efectele legii penale – concentrați cu trup și suflet în lupta de clasă electorală – “în timp util” înseamnă înainte de alegerile din toamnă. În concepția lui Ponta, înaintea scopului urmărit, de această dată primează mijloacele prin care se justifică nașterea LAG, adică pentru el contează când și cum, nu oricum.

  Ponta nu duce lipsă de cerere din partea viitorilor beneficiari ai LAG, însă nu-i convenea să riște imaginea PSD-ului înainte de europarlamentare. După 25 mai nu are încotro, fiindcă este direct interesat să-și adune oastea de baroneți și mercenari la întreaga capacitate electorală. Prin OUG ar merge la efect imediat, însă nu-i convine să-și expună direct imaginea proprie de premier-prezidențiabil (nu toată nația exultă printre coșmarurile anulării efectelor legii penale și ale muncii în zadar din sistemul judiciar, nici la gândul eliberării pușcăriașilor pe drumurile publice sau pe oriunde te aștepți să recidiveze).
  Ponta preferă – în stilul lui caracteristic – să paseze în Parlament răspunderea adoptării LAG prin împrăștiere pe umerii mulțimilor de senatori și deputați, mulți da’ ascunși într-o majoritate nedefinită cu prostia ei de largă respirație penală-națională.

  Cu fundul în două tăișuri, Ponta se plasează între ciocan și nicovală, inclusiv din cauza nesiguranței întrării în vigoare a LAG în timp util, câtă vreme Traian Băsescu poate să-i obstrucționeze promulgarea din Dealul Cotrocenilor. ( nu mai repet din ce motive socoteala lui Ponta nu se potrivește cu promulgarea din târg, comentate anterior).

  Ponta&acoliții ar justifica mult mai telegenic eliberarea pușcăriabililor și condamnaților de sub teroarea unui sistem judiciar compromis (de sub jugul terorismului judiciar) pentru a-i repune de fapt pe toți în situația anterioară – la capacitatea maximă, în slujba terorismului electoral – pentru câștigarea alegerilor prezidențiale și următoare.(primari, consilieri, prefecți perfecți pentru organizarea secțiilor de votare cu mercenari destoinici, președinți de consilii județene și alți baroneți permanenți, mobilizatori la urne de toate rasele, finanțatori din infracționalitate organizată și alți interlopi electorali tradiționali, de la clanul Duicu la clanul Bubuienilor, de la traficanți de funcții la traficanți de droguri pentru voturi).

  În concluzie, Ponta și acoliții vizează, odată cu decredibilizarea sistemului judiciar și persistența pe demisia președintelui, obținerea unui impact minim prin justificarea spectaculoasă… la un moment oportun al intrării în vigoare a LAG și al schimbării actualului procuror-șef al DNA.
  Președintele nu trebuie să demisioneze cu niciun chip, știe asta și nu cred că le va da satisfacție.

  Apreciază

 • 40. theo  |  22 iunie 2014 la 16:37

  bäscutzä,
  sigur nu trebuie sä-si dea demisia, ca sä ajungä golanii la putere ,sä distrugä tot. dar nu o face, este cäpitan, nu
  päräseste corabia:-

  Apreciază

 • 41. nightmare  |  22 iunie 2014 la 17:29

  Bsk

  Thx pentru clarificări ….e o luptă pe viața si pe moarte ….

  Apreciază

 • 42. nightmare  |  22 iunie 2014 la 17:34

  Bsk

  Ce crezi că vor face in continuare ????

  Apreciază

 • 43. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 18:28

  Presupun că fără demisia președintelui și implicit fără interimatul Tăriceanului de serviciu în slujba PSD (lepra utilă la semnat decretul de numire a înlocuitorului Laurei Koveși și promulgarea fără jenă a legilor), Ponta și acoliții vor toca persistent cazul MB și opera de decredibilizare a sistemului judiciar pentru a-l descuraja pe TB să se implice în campania electorală (boală veche în capul premierului necopt), preconizând cel puțin efectul întârziat al schimbării Laurei Koveși după prezidențiale (cu mâna președintelui ales de la PSD).
  Probabil Ponta va fi nevoit să adopte OUG pentru amnistie și grațiere, dar posibil cu prețul renunțării la candidatura pentru Cotroceni…(orientarea finală în privința candidaturii lui din septembrie, cel târziu, ar mai depinde de șansele întrevăzute pentru candidatul susținut de TB, inclusiv de ce ispravă ar mai rupe lepra trădătoare din halca penelistă)

  Apreciază

 • 44. theo  |  22 iunie 2014 la 18:40

  SOTZUL MEU ESTE TOTAL SCARBIT, aspus cä la asemenea
  josnicii si escrtocherii ,la care se preteazä politicienii, ca sä-l elimine pe Presedinte, este primitiv si murdar.
  ce este mai groaznic, cä romanii , nu-si trezi, cä nici mäcar
  intelectualii nu se revoltä, cä indirect nu-si dau seama ce se intamplä, dacä haita rosie pune mana pe tot.
  nu l-am väzut niciodatä asa scarbit pe sotul meu, ne fiind
  vorba de persoana Bäsescu, dar de ce tzine acum in manä
  ca presedinte. ce o sä urmeze, voi prietenii mei nu meritatzi.

  Apreciază

 • 45. theo  |  22 iunie 2014 la 18:41

  Presedintele este comandant, nu demisioneazä.

  Apreciază

 • 46. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 18:56

  (Hotnews)”Perchezitii DNA in Suceava si Radauti la institutii judiciare, firme si domicilii, intr-un dosar de coruptie. Surse: Trei magistrati, suspectati ca ar fi acceptat oua si gaini drept mita, adusi la audieri la Bucuresti”
  -Ce-a fost mai întâi, oul sau găina?
  -Cererea disperată pentru un proces echitabil. 🙂

  Apreciază

 • 47. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 19:03

  Nu uitați!
  Un DNA vânjos și băgăcios poate să descurajeze frauda electorală a PSD și să aducă balanța prezidențialelor în situația de… nu se știe. 🙂

  Apreciază

 • 48. nightmare  |  22 iunie 2014 la 19:04

  Bsk

  Uite ,de ce au declanșat scandalul

  http://www.turcescu.ro/2014/06/inapoi-la-declansator/#comments

  Apreciază

 • 49. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 19:08

  @48
  consider corectă observația lui Turcescu, însă nu văd noutatea sugerată de tine.

  Apreciază

 • 50. nightmare  |  22 iunie 2014 la 19:13

  Răspuns la dosarul lui Duicu de adevărat trafic de influență facut din biroul lui Ponta

  Apreciază

 • 51. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 19:14

  Eu, unul, n-am zis și nu cred că necazul numit MB îl avantajează pe TB.

  Apreciază

 • 52. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 19:19

  @50
  M-ai trimis cu @48 la comentariul lui Turcescu, nu la articolul lui sau la finalul articolului.
  Nici problema Duicu nu-i o noutate cel puțin pentru cine citește în Grădină. Mă obligi să reiau un comentariu din postarea precedentă:

  28. Bască ilie | iunie 19, 2014 la 14:36

  Traian Băsescu trebuie să demisioneze, să arate că din înălțimea funcției nu influențează independența procurorilor în dosarul de cercetare a faptelor de birou oval, din Palatului Victoria, ale traficanților de funcții Adrian Duicu și Victor Ponta.

  Apreciază

 • 53. theo  |  22 iunie 2014 la 19:22

  procurorul Iacobescu din Slatina, spune cä el a fäcut investigatzii, cä nu-i vorba de MB , cä vor sä-i i-a dosarul
  instrumentat de el, de cei dela Craiova
  .
  el nu vrea s-l dea, cä nu stie motivul.
  ceva este necurat aici:

  Apreciază

 • 54. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 19:30

  Nu-i normală atitudinea superioară a autorilor de articole sugestive de originalitate închipuită. De ce nu se limitează decent la expunerea ideilor, fără subestimarea cititorilor, priviți de parcă ar fi paraleli cu realitatea originalului mesager? (sau subestimarea altor autori de postări, fiecare cu ce-l doare)

  Apreciază

 • 55. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 19:34

  Problema procurorului Iacobescu se află de fapt în ograda procurorului-șef de sorginte PSD-istă, Elisabeta Ponea (născută Drăguț) de la parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova (soțul ei înhăitat cu Duicu).

  Apreciază

 • 56. nightmare  |  22 iunie 2014 la 19:41

  Bsk

  Nu te înțeleg …voiam doar să citești articolul lui Turcescu ..posibil să fi copiat greșit linkul ….nu am ținut neaparat să citești comentariile mele ,nu erau importante

  Apreciază

 • 57. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 19:45

  Aceeași catastrofă a magistraturii – Elisabeta Ponea – a fost pe lista profitorilor de funcții traficate (aspira la conducerea DNA local și alte pofte la nivel central) și nu întâmplător a fost cocoțată în PCA Craiova, de unde a tras pe linie moartă buboiul umflat al banilor dați de Bercea pentru MB, buboi aflat deja în circulație publică la momentul când i-a luat dosarul lui Iacobescu.

  Apreciază

 • 58. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 19:58

  @56
  Ai să înțelegi după ce verifici ce link mi-ai dat. Eu n-am nicio vină și nici capacitatea paranormală să-ți ghicesc gândurile. 🙂
  *
  Iacobescu a fost doar un trecător procuror de etapă (chiar dacă avea și el niște interese ascunse), însă, din momentul în care dosarul Bercea Mondial (tentativă de omor) a ajuns la Elisabeta Ponea, putem bănui că de la ea s-au creat condițiile declanșării supravegherilor serviciilor secrete, poe capul lui MB, inclusiv prin DGIPI-ul ministerului afacerilor interne… ajuns la mâna lui Ponta. Boala lui Bombo e transmisibilă.

  Apreciază

 • 59. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 20:11

  Implicarea serviciilor în urmărirea lui MB ridică două semne de întrebare:

  1. Avem certitudinea că toate înregistrările video și audio, realizate de serviciile secrete, au fost autorizate de judecători?

  2. Avem certitudinea că peste imaginile filmate de membrii familiei Mondialului (cu cravata ascunsă) nu se suprapune cumva, la montaj în laboratorul lui Voiculescu, sonorul convenabil ales din înregistrările serviciilor pe șestache?

  Instanța este obligată să verifice proveniența sonorului pe imaginea obținută cu cravata interlopilor și să stabilească dacă sunt îndeplinite condițiile de legalitate a înregistrărilor în întregul lor.

  Apreciază

 • 60. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 20:18

  Obligația instanței (de mai sus) intervine în cazurile în care MB nu recunoaște corespondența dintre imagine și sunet, adică le contestă și solicită expertizarea lucrăturilor montate de securiștii Felix și Abraham.

  Apreciază

 • 61. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 20:35

  De asemenea, esențială este urmărirea înregistrărilor în întregul lor în fiecare etapă interceptată de servicii și de cravată.
  Din declarația lui MB mai rezultă un aspect important:
  *
  „Fac precizarea că aceste imagini trebuie analizate în integralitate și coroborate cu toate celelalte probe aflate în dosarul de șantaj. Astfel, din interceptarea realizată de procurorii și ofițerii DGA a discuțiilor purtate între mine, membrii familiei Anghel și Marian Căpățână rezultă fără echivoc natura relațiilor dintre părți”.
  *
  MB știa numai de DGA, serviciul secret al Armatei? Cu atât mai mult ar fi de verificat dacă DGIPI și-a băgat coada lui Ponta și în ce condiții. Cu poliția politică se schimbă niște date ale problemei, chiar dacă o parte din suma primită de intermediarul Marian Căpățină s-a lipit și de mîna lui MB.

  Apreciază

 • 62. noradamian  |  22 iunie 2014 la 21:11

  Seara bună, prieteni! 🙂 Monica Macovei nu renunţă la rezolvarea cazului Silaghi şi cere demisia lui Schultz. Un caz care face valuri în presa germană (mai puţin la noi, desigur)

  http://www.faz.net/aktuell/politik/europaeische-union/europaparlament-schulz-soll-strafverfolger-blockiert-haben-13003440.html?fb_action_ids=7

  Apreciază

 • 63. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 21:16

  Procurorul Iacobescu a mințit în 2011. Îl cred pe Grigore Cartianu (a povestit cum Iacobescu a declarat în fața a șase jurnaliști c-ar avea cunoștință de banii ajunși la MB, iar ziarul Adevărul a publicat imediat informația ca provenită din surse; ulterior, Iacobescu a negat totul, însă îl contrazice acum confirmarea acelei informații în declarațiile familiei Anghel, cu filme admise de DNA și un judecător, până una-alta mai credibili decât Iacobescu). A dat-o la întors și cu pierderea dosarului Bercea Mondial; inițial s-a rățoit că nu-i de acord, apoi se dădea disciplinat și conformat prevederilor Codului de procedură penală. Mincinos și ipocrit.

  Apreciază

 • 64. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 21:19

  @62. Salve, Nora!
  Nici Schultz nu și-a dorit-o pe MM în coastă.
  Numai famiglia Daciana-Viorel-Popa Sârbu este fericită. 🙂

  Apreciază

 • 65. noradamian  |  22 iunie 2014 la 21:29

  Bsk, cred jupân Schultz si-a găsit nasul cu MM, totuşi 🙂

  Apreciază

 • 66. theo  |  22 iunie 2014 la 21:36

  bunä seara,

  dacä sunt cu adevärat democratzi, colegii d-nei MM
  trebuie sä o sustzinä totzi, altfel singurä nu are succes.
  Schulz este un cretin, pe acelas calapod cu ponta.

  Apreciază

 • 67. noradamian  |  22 iunie 2014 la 21:46

  theo, pân-acuma e singura din tot PE-ul care a iesit în front! Să vedem cine o va susţine.

  Apreciază

 • 68. theo  |  22 iunie 2014 la 22:03

  nimeni,nu vor sä oboseascä, sä punä räu.
  este o tristetze cä sunt asa lasi.

  Apreciază

 • 69. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 22:06

  Urmează la Realitatea anunțatul necunoscut care rupe tăcerea. acum aflu c-ar fu un procuror foarte tare, se va referi MB și interlopi.
  Dacă va fi Dan Voinea, mi se cam rupe tăcerea lui. 🙂

  Apreciază

 • 70. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 22:07

  Nu-i Dan Voinea, are 30 de ani. Interesant!

  Apreciază

 • 71. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 22:18

  Ha, ha! Are 30 de ani… de procuratură. 🙂
  Încă nu spune cine-i. Are ceva iz de țeapă. 🙂

  Apreciază

 • 72. cinic  |  22 iunie 2014 la 22:20

  bsk salut. Aud TREI SUME diferite: 600, 300 si 250. Aud monede diferite USD si EURO. Cam multe inconsistente. Ca sa ai FIX 250 000 euro, trebuie sa dai USD cu virgula.
  Iar Golgota abia incepe, caci indiciile trebuie sa se transforme in probe inatacabile si analizarea nu dureaza putin.

  Apreciază

 • 73. noradamian  |  22 iunie 2014 la 22:23

  Bsk, după prezentare, ai zice că e Superman al justiţiei, aşa e? 🙄

  Apreciază

 • 74. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 22:43

  Cinic,
  De reținut observația ta și de luat la bani mărunți. 🙂
  Nora
  Oancea l-a prezentat cam ciudat. Cică l-ar fi întrebat de ce nu merge la alt post cu dezvăluirile lui. Acest Gheorghe Oancea a mai sărit cu dezvăluiri despre RM anul trecut. Eu îl rețin ca meseriaș în mușamalizarea dosarelor revoluției, între 1990-1994.
  Până acum a zis câte ceva interesant, nu foarte, mai mult reținute despre Abraham. (ceva de talia lui Tudor Stănică, adică milițianul bun cunoscător al mentalității arestaților și condamnaților; eu înțeleg un profitor al relațiilor directe cu aceștia).
  Are nostalgia Superman-ului, fără să mai fi fost nevoie de prezentarea lui Oancea. 🙂

  Apreciază

 • 75. noradamian  |  22 iunie 2014 la 22:50

  Bsk, noroc că ne-am obisnuit să selectăm, să discernem, să nu -nghiţim pe nemestecate informaţiile- cu detalii şi nuanţe 🙂

  Apreciază

 • 76. noradamian  |  22 iunie 2014 la 22:51

  Noapte bună, prieteni! 🙂

  Apreciază

 • 77. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 22:51

  Spune de importanța specială a DGIPI, concurența serioasă cu celelalte servicii secrete. Îl consideră implicat în cazul MB.

  Apreciază

 • 78. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 22:52

  Somn ușor, Nora!
  Selectează-ți și visele frumoase! 🙂

  Apreciază

 • 79. noradamian  |  22 iunie 2014 la 23:06

  O părere de pe FB, de influenţat selecţia viselor: 🙂

  „Avem un interlop, BM, si un prostănac care pare șpăgar, MB, fratele președintelui. Justiția va hotări exact! Ceea ce observ însă este că primul mandat al lui Băsescu a început cu un alt mare scandal de trafic de influență: bilețul roz al lui Tăriceanu cerând o intervenție a Parchetului în favoarea lui D.P. BM și MB sunt la zdup, iar CPT ne dă lecții la televizor. În rest să urmărim desfășurarea. E doar începutul! Și bine ar fi să fie explozia care să curețe scena. De la stânga la dreapta fără nici o excepție”.

  Apreciază

 • 80. noradamian  |  22 iunie 2014 la 23:11

  Si o stire stranie, plauzibilă însă, de ultimă oră:

  http://www.stiripesurse.ro/surse-ponta-a-dat-ordinul-parlamentul-il-executa-pe-basescu/

  Somn usor!

  Apreciază

 • 81. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 23:14

  @79
  Simpatic comentariu! De rumegat. 🙂

  Dacă n-ai auzit până acum de sorbonele 🙂 (eu n-am știut, ne-a explicat procurorul invitat GO: facultățile particulare apărute ca ciupercile după ploaie, producătoare de mediocrități ajunse inclusiv în magistratură; eu le zic bâte 🙂 ). E plăcut de urmărit și scapă sufciente perle curajoase, destul de credibile. 🙂

  Apreciază

 • 82. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 23:18

  @80
  Da, nu-i exclusă această încercare disperată de rezolvare a țintelor urgente, descrise parțial în comentariul 39.
  Pe linia asta, nu-i văd bine pe puciști.

  Apreciază

 • 83. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 23:28

  GO are aceeași suspiciune, legată de TB: posibil ca forțele oculte să-l transforme… în Țap Spășit-doi.

  Apreciază

 • 84. Bască ilie  |  22 iunie 2014 la 23:47

  Asta-i interesantă de la GO: dacă Bercea nu primește ce așteaptă de la ultimii colaboratori, mai devreme sau mai târziu (câteva luni), el și membrii familiei lui vor scoate pe goarnă (eu zic) deșteptarea. 🙂

  Apreciază

 • 85. theo  |  23 iunie 2014 la 00:00

  interesant om GO, clar a zis este o treabä inscenatä, cä oamenii lui oprea nu si-au fäcut treaba, desigur nu-l place
  pe Bäsescu, pe MM, dar nici pe Kövesi.
  dar omul a spus lucruri f. clare, totul este special fäcut, ABRAHAM erste un escroc, a spus-o mai bland, cä poate are
  OBLIGATZII DIN TRECUT- ce o insemna asta.
  profesional are multä experientzä, si a spus ce am citit si pe blog .

  Apreciază

 • 86. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 00:51

  Filmulețul dat recent din cravata ascunsă a fost turnat pe 23 feb 2011, după arestarea preventivă (din 20.02.2011) a lui Bercea Mondial pentru tentativa de omor (din ziua de vineri 18.02.2011).
  Nu-i validă versiunea că MB ar fi luat banii, amintiți în filmuleț, cu camătă de la Mondial înainte de tentativa de omor. Apoi banii cu camătă n-ar mai fi avut nevoie de un intermediar precum Marian Căpățină.

  Apreciază

 • 87. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 01:06

  Corectez anul: filmulețul cu cravata este din 23 feb 2012. (un an după arestare).
  Până la 24 mai 2014, când s-a pronunțat decizia definitivă la ICCJ, familia lui Bercea Mondial nu avea interes să amenințe sau să declanșeze un scandal, fiindcă pierdeau ultima speranță de salvare.
  Aveau doar motive de neîncredere, din cauza soluțiilor nefavorabile primite în instanțele inferioare; speranța e mai alunecoasă decât certitudinea și nu de puține ori mai perdantă.

  Apreciază

 • 88. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 01:17

  De altfel, filmulețul a apărut din necesitatea luării primei măsuri preventive din cauza primului motiv de îndoială: cu o zi înainte, pe 22 feb 2012, se pronunțase prima instanță cu condamnarea de 7 ani și 6 luni.
  A doua îndoială, 01.11,2013, la Curtea de Apel Craiova, 10 ani.

  Apreciază

 • 89. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 09:37

  Sună ca dracu declarația lui Cristian Diaconescu, ales de Băsescu să se laude că nu va fi jucător ca Băsescu. Ce naiba, nu-i chiar așa de greu de evitat astfel de inspirații-minune! Înțeleg vânătoarea de voturi din rândurile anti-piraților și poate ale piraților mai rezervați, însă nici chiar așa… călcând prin străchini în pas de defilare!

  Apreciază

 • 90. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 09:51

  Și-apoi nici momentul ales de CD pentru repezeală la străchini nu deloc potrivit. Sună a oportunism duplicitar al candidatului într-un moment greu pentru TB. Ce rezolvă așa de urgent acum și ce avea dacă mai aștepta să treacă un pic valul? Poate îi revenea și inspirația la loc, cu o formulare mai acătării.
  L-a luat valul pripit și s-a făcut de etalon cu moț pe prispă. 🙂

  Apreciază

 • 91. theo  |  23 iunie 2014 la 09:59

  sper ca si cei ce vizioneazä filmuletzele sä le interpreteze ca bäscutzä, trebuie sä fie cineva care ii invatzä,ii instigä:

  Apreciază

 • 92. nightmare  |  23 iunie 2014 la 10:57

  Serviciul secret al Ministerului de Interne controlează foarte bine mediile ţigăneşti. Afirmaţia a fost făcută de fostul procuror Gheorghe Oancea, la Realitatea TV. Totodată, acesta a susţinut că Serviciul secret al MAI este implicat în scandalul care-l vizează pe fratele preşedintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu. Afacerea Bercea este “o lucrătură”, spune Oancea.

  http://www.realitatea.net/procurorul-oancea-acuzatii-bomba-serviciul-secret-al-mai-implicat-in-dosarul-bercea_1467330.html#ixzz3dm3F6dwF

  Apreciază

 • 93. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 11:44

  Ar fi momentul să se diversifice ascunzișul diavolului de filmat din cravată, să se treacă la papion, guler scrobit sau piercing la nas.
  De-o vreme încoace, cum apare în preajma mea câte unul cu cravată, mă uit lung la gâtul lui – ca la talanga suspectă de luat vederi – și nu mai am mult până ajung la psihiatru. 🙂

  Apreciază

 • 94. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 12:14

  Cretinii parlamentului sunt atât de neputincioși să înțeleagă semnificația demisiei – act unilateral de voință, nicidecum impus de cretinismul majoritar – încât ar fi capabili să aprobe o emanație comună către pensionarii nației, să se le pretindă sinuciderile în masă, din patriotism, pentru reducerea deficitului bugetar.

  Apreciază

 • 95. noradamian  |  23 iunie 2014 la 12:28

  Ziua bună, prieteni! Desi mi s-a acrit de duhorile din politică, încă n-am evadat pe cocaluri- dar urmează… 🙂
  Implicarea servicului de informaţii al guvernului- deconspirată aseară de GO- pare a fi o chestiune neobişnuit de gravă chiar şi-n mediul politic îmbâcist de la noi. În cazul ăsta am două nedumeriri:
  – cine a fost ministru de interne în perioada în care, se spune, paingii au prins în plasă muscoiul cu ajutorul rahatului mondial?
  – mi se pare mie sau asta ar favoriza intrarea sobrului George Maior în arena prezidenţialelor? al cărui nume a fost vehiculat la un moment dat si de EU?)

  Apreciază

 • 96. noradamian  |  23 iunie 2014 la 12:37

  Bsk, percingurile si tatuajele fiind mai atractive decât cravatele, ar câştiga, fără niciun efort de gândit, încrederea cocălarilor 🙂

  Apreciază

 • 97. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 12:39

  Declarația Elenei Udrea la vremea respectivă, despre eventuala susținere a candidatului SRI-ului nu era condamnabilă și nici nu cred că suna a invitație sau previziune, ci avea un sens rațional: sugera nepotrivirea de caracter cu Crinăucul, de nevotat în cazul calificării lui în turul al doilea vs Maior.

  Apreciază

 • 98. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 12:41

  @96
  Da, Nora, chiar de încredere este vorba până la urmă. 🙂

  Apreciază

 • 99. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 12:48

  Nora-95 + 97
  Bineînțeles, Elena Udrea îl împușca dintr-un foc și pe al doilea pretendent la Cotroceni: Ponta.
  Eu gândesc acum la fel ca ea atunci. 🙂

  Apreciază

 • 100. noradamian  |  23 iunie 2014 la 12:54

  90, nu era momentul să intre în „precampanie” cu asemenea declaraţii, însă cred c-a fost sincer (i-a scăpat!) Cristian Diaconescu dacă ar ajunge la Cotroceni, nu va fi un preşedinte jucător, o atitudine previzibilă din cel puţin două motive:
  – s-a convins pe pielea lui ce-nseamnă să te pui cu haita.
  – e martor de câţiva ani la ce duce oponenţa faţă de haită
  Nu numai CD ci oricare alt (potenţial) prezident s-ar feri să mai intre în „arenă”. A declarat-o si MRU, de altfel.

  În plus, după perioada Băsescu, justiţia va duce războiul cu haita desigur dacă va rămâne în picioare

  Apreciază

 • 101. noradamian  |  23 iunie 2014 la 12:57

  Bsk, Udrea rămâne loială …mai ales ei însăşi! TB a fost un vehicul bun, cu el a urcat cât i-a permis inteligenţa ei politică (slăbuţă) 🙂

  Apreciază

 • 102. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 13:06

  @100
  Și mie îmi mai atrage atenția soția mea, din când în când:
  „Te-a pus dracu’ să fii sincer cu mine, acum suportă consecințele! Sinceritatea este de apreciat, în principiu, însă nu la fel în toate cazurile”. 🙂

  Apreciază

 • 103. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 13:14

  Altădată soția m-a întrebat la ce mă aștept dacă într-o zi îi voi spune cu sinceritate când, cum sau de ce am înșelat-o.
  I-am răspuns tot sincer: mă aștept să mă primească iubita să locuiesc la ea. 🙂

  Apreciază

 • 104. noradamian  |  23 iunie 2014 la 13:18

  Bsk, pe CD l-a trădat inconştientul, de aici „sinceritatea” declaraţiei 🙂

  Apreciază

 • 105. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 13:19

  Ți-am trimis un e-mail conștient. 🙂

  Apreciază

 • 106. noradamian  |  23 iunie 2014 la 13:24

  În 2007, Calin Popescu Tariceanu se intalnea si se pupa in Italia cu Costică Argint, tigan interlop urmarit international de Interpol pentru multe infractiuni grave. Între timp si-a întors haina de liberal pe dos si defilează mândru cu căptuşeala roşie PSD (asortată cu piaţa din Moscova) În plus, CPT si-a făcut şi lifting (pe bune!! 🙂 )

  Apreciază

 • 107. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 13:31

  Aș avea ceva frumos și palpitant de povestit din viața renumitului interlop Fane Spoitorul (Ion-numele real, Titișor-penumele), inclusiv detalii ale relației lui cu securistul reactivat în polițist după 1990, Pavel Abraham.

  Apreciază

 • 108. Maria  |  23 iunie 2014 la 13:33

  Bună ziua 🙂
  Nora, vă citesc constant, îmi plac şi comentariile. Uneori îmi vine să mai scriu şi eu câte ceva, apoi renunţ şi citesc mai departe. 🙂

  Dar acum văd una drăguţă mai sus, la Băscuţă #103.
  Băscuţă, eu nu m-aş hazarda să pun vreo astfel de întrebare pe care ar putea să mi-o pună şi soţul mie. 🙂 🙂 Şi P.S.: pe subiectul Udrea noi doi vom rămâne, pour toujours, hăis şi cea. O consider un dezastru naţional. Na, sinceritate! 😀

  Apreciază

 • 109. Maria  |  23 iunie 2014 la 13:34

  Ioi, ce de mai emoticoane mi-or ieşit. Dar nu-i bai. Aşa e şi starea mea de spirit. 🙂

  Apreciază

 • 110. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 13:51

  Bine ai venit, Maria!
  Jur, sincer, când am scris la 103, mi-am amintit de tine fără nicio legătură cu comentariul în sine. Pur și simplu. 🙂

  Apreciază

 • 111. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 13:53

  @Maria-108
  Nu-i bai. Fiecare cu dezastrele lui sincere. 🙂

  Apreciază

 • 112. Maria  |  23 iunie 2014 la 13:56

  Băscuţă #110, ştiu! 🙂

  Iar la #111, fie la ea, acolo. Aştept cu amuzament deznodământul. 🙂

  Apreciază

 • 113. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 13:59

  @112
  Amuzant! 🙂

  Apreciază

 • 114. Maria  |  23 iunie 2014 la 14:07

  #113
  Nu mai întreb care. 🙂

  Apreciază

 • 115. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 14:15

  Finalul. 🙂

  Apreciază

 • 116. noradamian  |  23 iunie 2014 la 14:27

  Salutaţiuni vesele 🙂 exact când puse Bsk. comentul 103, la Sibiu se luă curentul! A revenit, văz, după ce trecu pericolul 😀

  Apreciază

 • 117. noradamian  |  23 iunie 2014 la 14:30

  Maria, multzam! Întâi felicitări pentru periplul italian, cel mai fructuos si mai plăcut episod al proiectului, am impresia!
  🙂
  Al doilea, 108, cam asta zic şi eu desi m-am ferit de termenul „dezastru” 🙄

  Apreciază

 • 118. noradamian  |  23 iunie 2014 la 14:42

  Mondialii, in integrum după gratii:

  DNA : Toata familia lui Bercea Mondial trimisa in judecata pentru santaj si coruptie de procurorii anticoruptie

  CONSTANTIN MARIUS, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj cu circumstanţe agravante, în stare de recidivă
  ANGHEL IZAURA – concubina primului menționat, sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj cu circumstanţe agravante
  ANGHEL GRINICĂ – ION, minor în vârstă de 17 ani – fiul celei de-a doua menționate, sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj cu circumstanţe agravante,
  ANGHEL FLORIN, (aflat în penitenciar, în executarea unei pedepse dispusă într-o altă cauză), fratele celei de-a doua menţionate, pentru săvârşirea a 3 infracţiuni concurente de şantaj, dintre care una în stare de recidivă
  ANGHEL FĂNICA, mama celei de-a doua menţionate, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj

  Apreciază

 • 119. noradamian  |  23 iunie 2014 la 14:46

  Răzvan Cucui:
  Uite că și publicul e luat în considerare:
  „Curtea a statuat în mod constant în sensul că din cauza gravităţii deosebite şi a reacţiei publicului faţă de acestea, unele infracţiuni pot să provoace o tulburare socială de natură a justifica o detenţie provizorie, cel puţin pentru un anumit timp.

  şi antena 3 dă cu subsemnatul la DNA pentru şantaj, nu numai mondialii!

  Apreciază

 • 120. Maria  |  23 iunie 2014 la 14:57

  Salutaţiuni, Nora 🙂 Mulţumesc! A fost, într-adevăr, cel mai fructuos periplu de până acum, dar aceasta doar datorită Italiei, o ţară extraordinară, unde te simţi – vrei, nu vrei – ca acasă, de la aeroportul din Roma şi până pe plaja din Vasto. În rest, partenerii – un pic cam dezorganizaţi, veşnic în întârziere (uneori şi de o oră!), ceea ce pentru spiritul meu de mic central-european era greu de înţeles. Ne-am adaptat spiritului locului şi am cules tot ce a fost mai frumos de acolo. Până la urmă a fost bine, dar am aşteptat cu nerăbdare să mă întorc acasă. 😀

  Apreciază

 • 121. Maria  |  23 iunie 2014 la 15:00

  Partea cu ,,dezastrul” nu e o exagerare. Se va vedea mai bine la toamnă. Poate că pe domni îi mai poate păcăli femeia asta, dar pe mine nu. Înţeleg perfect ce şi cum face.

  Apreciază

 • 122. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 15:11

  @Maria-121
  Mă faci să roșesc. 🙂 🙂 🙂
  Păcăliții au dimensiunea realității lor, amuzantă. 🙂

  Apreciază

 • 123. noradamian  |  23 iunie 2014 la 15:12

  Maria, sintagma cu „femeia aflată în spatele fiecărui bărbat care are succes” pe aici se traduce complet diferit (verificat istoric!):
  în spatele fiecărui dezastru există câte o leanţă care ajunsă în cârca bărbatului puternic se crede Elena din Troia 🙄

  Apreciază

 • 124. Maria  |  23 iunie 2014 la 15:19

  Băscuţă #122
  Hopa! 🙂 Simt, pe bune, o notă de amuzament. Ai acum o nouă dimensiune a realităţii? 🙂

  Apreciază

 • 125. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 15:21

  @Nora-123
  Îmi place adevărul, indiferent din ce versiune ni se trage (din cele două). 🙂

  Apreciază

 • 126. Maria  |  23 iunie 2014 la 15:23

  Nora, exact!
  O leanţă-zdreanţă a cărei oglindă interioară deformează rău de tot realitatea.

  Ce diferenţă între această atitudine prăfuită de ,,femeie aflată în spatele unui bărbat de succes” şi cea pe care o admir realmente la o femeie adevărată: sigură, puternică, independentă…

  Apreciază

 • 127. Maria  |  23 iunie 2014 la 15:25

  Trebuie să fug la lucru… Vă citesc diseară. 🙂

  Apreciază

 • 128. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 15:36

  @Maria-124
  Da. Dimensiunea nouă este impresia ta despre devotamentul meu orb. 🙂
  Deduc de aici c-ai fost prinsă de timpul petrecut în Italia și mă bucur din nou pentru tine. Trecând cu virtualul pe-aici ai fi observat mai multe corespondențe de opinii între noi, însă rămân fidel reacțiilor mele în fața nedreptății, adică nu amestec simpatia sau antipatia mea față de o persoană cu situațiile în care se întâmplă să o nedreptățim prin extindere. Mi se pare cinstit să fiu riguros și să fac distincție între pornirea de natură sentimentală și problema apreciată cu aceeași unitate de măsură valabilă pentru oricine, inclusiv pentru mine.
  După asta, revin fără dificultate la la aceleași sentimente… nobile. 🙂

  Apreciază

 • 129. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 15:38

  @Maria-127
  Baftă și să te întorci mulțumită!

  Apreciază

 • 130. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 19:47

  Obositor, Robert Turcescu!
  Persistă pe o pistă eronată și nu vede date evidente. Zice mai nou:

  “Ce nu inteleg: de ce se spune ca banii au fost luati in perioada 2012-2013, cind bani au fost dati in 2011, dupa cum declara insusi Iacobescu?!”
  **
  Nu se spune nicăieri de 2012-2013. Rechizitoriul zice negru pe alb exact ce nu înțelege Turcescu (el descoperă ce se știe deja; ridicol!)
  Hotnews:

  „In perioada 20 februarie 2011 – 22 februarie 2012, Mircea Basescu a primit suma de 250.000 de euro de la un denuntator, prin intermediar, in schimbul promisiunii ca va interveni”

  “La inceputul anului 2011, dupa ce tatal denuntatorului, Bercea Mondial, a fost arestat preventiv de catre Tribunalul Olt, fiul acestuia i-a remis unui intermediar (Marian Capatana) suma de 250.000 de euro…”
  *
  http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-17514155-mircea-basescu-fost-retinut-dna.htm

  Apreciază

 • 131. theo  |  23 iunie 2014 la 20:03

  NU ESTE INTERESANT
  MRU, nu face declaratzie, asteaptä sä vadä in bratzele cui
  sä alerge. jalnic. imi pare räu

  Apreciază

 • 132. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 20:03

  Mai zice Turcescu:

  „Familia lui sandu Anghel, luind legatura cu Bercea in puscarie, din interceptari reiese ca s-au dat bani, dar bani de care se stia inca din 2011, adica la doar citeva zile dupa retinerea lui Bercea Mondialu! Banii insa erau pentru altceva: erau bani dati cu camata de Bercea lui Marian Capatina”.
  *
  Alo! Nu mai avea nimeni chef din familia lui Bercea Mondial să dea bani cu camătă după arestarea lui. Astea-s surse de neinspirație.
  *
  http://www.turcescu.ro/2014/06/surse/

  Apreciază

 • 133. theo  |  23 iunie 2014 la 20:05

  Trädiceanu, mite el nu ar fi intervenit prin biletzel pt. patriciu,
  dar väd cä totzi uitä. D-na MACOVEI- poate spune cum a intervenit chemand-o la el.

  Apreciază

 • 134. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 20:37

  În postarea precedentă (linkul de la 48) cu titlul „Înapoi la declanșator”, Turcescu susținea contrariul, că MB ar fi primit împrumutul cu camătă, de la Bercea, înainte de arestare.
  Puțină relaxare nu strică!
  E bine intenționat, însă nu rezolvă nimic cu bulibășeala asta.

  Apreciază

 • 135. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 20:54

  Membrii familiei lui Bercea Mondial n-au dat bani cu camătă, ci cu panică, pentru salvarea capului de familie; au reacționat numai după evenimentul procesual consumat, descurajați de hotărârile pronunțate și neîncrezători în rezolvarea favorabilă.

  1. 22.02.2012 condamnare 7ani+6 luni Tribunalul Olt; a doua zi- 23.02.203 – au filmat cu cravata, ca să-l aibă cu ceva la mână pe MB și să prevină un fiasco.

  2. 01.11.2013 condamnare 10 ani, Curtea Apel Craiova; au cerut imediat banii înapoi, au primit 315.000 euro și-au mai rămas 285.000 euro.

  3. 24.05.2014 condamnare 8 ani+9 luni, ICCJ; au cerut restul de 285.000 euro, iar 29.05.2014 s-a organizat flagrantul pentru șantaj.

  Înregistrările au fost depuse la DNA Constanța pe 13.06.2014, apoi dosarul a fost preluat de DNA central.
  *
  Din video cu Izaura, min 0:15: “Am aflat sentința de la Curtea de Apel Craiova, dată de 10 ani, când am aflat-o, am mers de-aici și le-am cerut banii. I-a dat lui Puiu 315.000 de euro și-au mai rămas 285.000. Când au rămas banii ăștia, eu când am aflat sentința dată de Suprem, m-am dus la el la Constanța și-am zis: Nașule trebuie să-mi dai banii…”

  Apreciază

 • 136. noradamian  |  23 iunie 2014 la 21:17

  Seara bună! De regulă, Turcescu e bun dar are si momente în care e niţel pripit ori superficial. Sper să se lămurească!…

  Apreciază

 • 137. noradamian  |  23 iunie 2014 la 21:25

  theo, dacă pe stânga-s canalii patentate, pe dreapta mai toţi sunt jalnici! Notă bună pentru Predoiu de data asta, a fost în tonul Monicăi Macovei într-un cor de inepţi ori oportunisti ca mru care reacţionează calculat, în funcţie de interesele personale.
  Blaga, în schimb, ar apărea niţel mânjit, se spune, în interceptări, prin intermediarul căpăţână.

  Apreciază

 • 138. noradamian  |  23 iunie 2014 la 21:42

  125, Bsk, ani de zile am privit-o cu bunăvoinţă pe Udrea. Îmi plăcea că rezistă atacurilor turmelor de misogini şi am apreciat loialitatea si dinamismul ei, chiar şi felul cum reusea să iasă din încurcături. A avut si realizări incontestabile dar în două situaţii, cruciale politic, am văzut o udrea -pacoste:
  – primul, când l-a ales pe jenantul prigoană să candideze la primăria Bucurestiului, pasându-i astfel capitala, lui oprescu. O gafă teribilă, anticipată şi de mulţi observatori mărunţi nu doar de analisti!
  – al doilea, mult mai grav în actualul context politic, în 7 iulie, când a terminat, într-o noapte, un partid promiţător la care au trudit vreo doi ani niste oameni de excepţie ca să-l pună-n şine în perspectiva prezidenţialelor şi apoi mai departe. Din 8 iunie e în garaj. Şi cât timp va fi ea în frunte acolo, nu-l văd reabilitat.

  Apreciază

 • 139. noradamian  |  23 iunie 2014 la 21:49

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 140. Maria  |  23 iunie 2014 la 21:50

  Bascuta, multumesc 🙂 Chiar m-am intors multumita.
  Iti admir forta argumentatiei, dar… tot timpul cat am stat in Italia am trecut cu virtualul prin Gradina. Inteleg la ce te referi, insa doar de cateva zile am remarcat o usoara schimbare a perspectivei tale. Daca in urma cu o luna as fi indraznit sa scriu ce am scris mai sus, m-ai fi tuns fara probleme. 😉 Asta nu inseamna ca nu am gandit. Ah, dar vai! Cine o nedreptateste pe persona respectiva? Nu o extinde nimeni, ea se extinde singura. Din pacate, a nenorocit tot meciul politic…

  Apreciază

 • 141. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 22:15

  @Maria-140
  Da, așa-i, ai observat bine acea schimbare a perspectivei mele. Era tot o problemă punctuală legată de atitudinea refractară a opoziției (dornică de unu știu ce unificare 🙂 ) față de PMP și mi s-a părut normal să mă întreb dacă există argumente care să mă convingă că alta ar fi fost atitudinea refractarilor cu Daniel Funeriu în locul EU. Nu mi se pare corect să-i atribuim EU aceeași vină, dacă motivul real al neadaptării PMP la restul opoziției rămâne tot mobilizarea anti-Băsescu, soldată cu izolarea planificată a PMP, TB, EU, CD, DF. 🙂

  Până la urmă, atunci, m-a liniștit Nora cu un aspect mai relevant decât comparația EU-DF. 🙂

  Apreciază

 • 142. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 22:25

  @Nora-136
  În seara asta, Turcescu a fost foarte bun cu descrierea situației lui Radu Pricop, ginerele lui TB, urmărit penal.
  Poate mai mult și cu rost… când nu se pierde pe uliță. Încerc să-i fiu de ajutor, nu să-l persecut. 🙂

  Apreciază

 • 143. Maria  |  23 iunie 2014 la 22:38

  Bascuta, din pacate nu va sti nimeni care ar fi fost atitudinea refractarilor in cazul in care Daniel Funeriu ar fi devenit numarul 1. Cineva s-a extins peste sansa lui. Problema insa e putin mai veche si a inceput cu cel mai neinspirat afis electoral pe care l-am vazut vreodata. Oare nu devenea farsa evidenta inca din acel moment? Cine mai putea respecta atunci o mana de barbati condusi de blugii (sexy, da) ai unei sforarese? Va exista in continuare o forta puternica de opozitie – nu la PMP, ci la Udrea, pentru ca ea reprezinta tot ceea ce dispretuieste un om bine educat in respectul unor principii si valori pe care ea nu le va accepta niciodata. Daca le-ar fi acceptat si ar fi avut vreo urma de bun simt (macar politic!) ar fi facut un pas in spate.

  Apreciază

 • 144. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 22:40

  Cu cererea colectivizată a demisiei lui TB, cel mai tare își dau cu tesla PNL-iștii: uselește și lămuritor pentru bătaia prezidențială. 🙂

  Apreciază

 • 145. noradamian  |  23 iunie 2014 la 22:48

  Da, Turcescu e bun, în seara asta 🙂

  Dragilor, un partid are scopuri politice,criteriile esenţiale, presupun, ar trebui să fie cele politice. Politice, nu politicianiste. În cazul udrea, politicianismul a făcut inutilă calitatea remarcabilă a politicului acestei noi şi promiţătoarei formaţiuni. Totuşi, never say never! Cine ştie, poate se vor îndrepta lucrurile deşi avântul cu care PMP-ul a plecat pe o cale înnoitoare atrăgând mulţi oameni de valoare s-a cam dus.

  Apreciază

 • 146. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 22:53

  Maria,
  Eu mi-s mai reținut cu violența domestică. Câteva excepții confirmă regula mea.
  Una care nu suportă nicio comparație, cu nimeni (nici cu EU):
  Cap de Șorica la tavă (foto) 🙂
  *
  http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/norica-nicolai-vrea-sa-si-impuna-finul-la-controlul-fondurilor-europene-100094

  Apreciază

 • 147. Maria  |  23 iunie 2014 la 23:05

  Bascuta #146, daca-mi mai dai link-uri cu poze dintr-astea imi va creste tensiunea si ma vei avea pe constiinta. 🙂
  Da’i tare dragut din partea ta ca ai asociat-o, fie si indirect si fara termen de comparatie, in aceeasi fraza, cu Udrea.
  P.S. Acum n-o lua si tu ad litteram pe aia cu tunsu’. Doar stilista mea are voie sa umble cu foarfeca prin podoaba mea capilara. :))

  Apreciază

 • 148. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 23:15

  Eu nu zic să închidem ochii la orice, ci să înlocuim – pe cât posibil – lamentările tardive cu ceva mai palpabil, pornind de la ce ne-a rămas: bun, rău, de recondiționat, de refolosit, de aruncat, de neconceput, de la alt început, să fie ceva mai util decât nimic.

  Apreciază

 • 149. noradamian  |  23 iunie 2014 la 23:25

  …Suntem spre miezul nopţii de sânziene, păcat că e cam ploioasă 🙂

  http://www.superstitii.ro/modules/news/article.php?storyid=77

  Apreciază

 • 150. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 23:31

  Am sentimentul ciudat al unui pericol devastator, ca o catastrofă naturală iminentă, în timp ce ne concentrăm atenția și puterile pe organizarea unui concurs de strigături. 🙂

  Apreciază

 • 151. Maria  |  23 iunie 2014 la 23:36

  Bascuta @148
  Amin! 🙂

  Apreciază

 • 152. Maria  |  23 iunie 2014 la 23:38

  Nora, pe aici mai e un strop de cer senin. Dar nu se-arata niciun sanzian prin noapte. 🙂 Cred ca ma duc la culcare. Maine lucrez toata ziua, miercuri la fel…

  Apreciază

 • 153. noradamian  |  23 iunie 2014 la 23:43

  Un cântecel simpatic de „somn usor” cu trimitere la spectacolul „Sânziana si Pepelea” pus în scenă de Dabija la Cluj, jucat si la Sibiu în 15 iunie- ultima zi a FITS) 🙂

  Apreciază

 • 154. Bască ilie  |  23 iunie 2014 la 23:50

  Somn ușor, doamnelor! 🙂
  *

  Apreciază

 • 155. Maria  |  23 iunie 2014 la 23:54

  Si eu stiu canta la chestia aia. Am uitat cum i se spune. 🙂

  Noapte buna, dragilor! 🙂

  Apreciază

 • 156. Maria  |  23 iunie 2014 la 23:56

  Adica la chestia aia de la @153. Ascult acum si… pianul, iar apoi chiar ma culc. 🙂 Pa!

  Apreciază

 • 157. Maria  |  24 iunie 2014 la 00:00

  Huh! Bun, domnule, bun!
  Somn usor! 🙂

  Apreciază

 • 158. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 08:19

  Investim timp pentru încredere… în încrederea vizibilă cu timpul. 🙂
  *
  http://copaculdinpadure.wordpress.com/2014/06/24/banca-increderii-si-proba-timpului/

  Apreciază

 • 159. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 08:51

  Încrederea pe care reușești să o vezi/simți cu timpul, confirmată în timp, te recompensează cu încrederea cea mai de preț… în tine însuți.

  Orice fel de încredere se dobândește și se verifică în timp… până la proba contrarie.

  Încrederea cea mai de preț – în tine însuți – te ajută, cu timpul, să vezi/simți cum se poate pierde încrederea ta în cine nu a meritat-o.

  Pierderea încrederii poate să-ți întărească încrederea cea mai de preț – în tine însuți – atunci când recunoști proba contrarie ca un beneficiu binevenit. 🙂

  Încrederea cea mai de preț – în tine însuți – îți permite și luxul să nu ai încredere în nimeni. 🙂

  Apreciază

 • 160. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 09:07

  Nu-ți pierde încrederea în greșelile tale… recunoscute! Învățătura de minte nu te minte niciodată. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 161. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 09:45

  Mâna întinsă spre tine cu sinceritate, pentru a-ți arăta greșeala ta, nu lingușește și nu cere recunoștință. Depinde de tine cum știi s-o primești… ca învățătură de minte.

  Apreciază

 • 162. theo  |  24 iunie 2014 la 10:20

  bunä,
  incredere si sperantzä trebuie sä ai, numai cä unora le face feste timpul. ce ironie, Presedintele este asaltat si terorizat
  färä sä aibä timpul, sä-si demonstreze nevinovätzia,
  deci nu este de ajuns, conjunctura si adversarii nu tzii potzi
  alege:

  Apreciază

 • 163. theo  |  24 iunie 2014 la 10:34

  incredere?
  nicusor C, se fotografia pe 17 ,cu un ziar unde se vedea data si el in spital cu drenaj. minciunä.

  spitalul american spune, omul respectiv, nu este acolo,
  de luna trecutä: SE EXPLICÄ DECE NU ARE ATEST DE BOALÄ;

  Apreciază

 • 164. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 10:36

  Sistemul judiciar organizat să acopere făcăturile serviciilor secrete nu atrage credibilitatea reală: suspiciunea de complicitate între ele și actul de justiție incomplet creează sofismul încrederii zadarnice în domnia adevărului și a legii.

  (mai devreme sau mai târziu, competiția inevitabilă dintre capcana timpului și compensația timpului va aduce adevărul în matca lui credibilă a echilibrului natural; satisfacția de moment a profitorilor actului de justiție incomplet proliferează de fapt o credibilitate falsă, de imagine nedurabilă, a sistemului judiciar… amăgit de persistența în propria greșeală, nerecunoscută).

  Jumătate de adevăr într-un act de justiție înseamnă prea multă minciună și credibilitate pierdută.

  Apreciază

 • 165. lastnightmusic  |  24 iunie 2014 la 10:42

  Salut 🙂
  O postare aici http://alegatordedreapta.info/ „Ponta nu a mintit, USL traieste” cu o concluzie ecumenica a lui @eugeni

  In concluzie:
  Cei care cred in statul de drept, principiile lui, au fost impartiti, in contextul politic actual, pe categorii aproape disjuncte:

  1. cei care au mers cu PMP
  2. cei cred ca PDL (MM) sustine aceleasi principii
  3. Cei care au renuntat sa voteze un partid (PDL) sau altul (PMP) avand neclaritati de apartenenta.
  4. Cei care au mers la alte partide care respecta aceste principii adica PFC si chiar PNR

  Acesti sustinatori ai statului de drept, ai principiillor statului de drept, ai independentei justitiei cred ca ar trebui din nou adunati sub acelasi ideal pe care l-au sustinut inainte. Cred ca,
  Fuziunea fortelor de dreapta trebuie facuta, acum, sub stindardul acestor principii incluzand , EXCLUSIV partidele care adera la ele

  Ce parere aveti ?

  Apreciază

 • 166. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 11:07

  Salut, Lnm!
  Te asigur că nu-ți va conveni sinceritatea mea.
  Tot cu sinceritate îți spun acum că prefer să mă abțin de la detalierea înțelesului din prima mea propoziție, însă îți dezvălui doar motivul: încerc să respect vechimea amiciției noastre (cu bunele intenții și sincopele ei ascunse sau nerecunoscute, mai mult sau mai puțin reciproce), iar „încerc” are semnificația neîncrederii mele în mentalitatea lupului căutător de creduli pe care să-i convingă de schimbarea năravului. (aici nu mă refer la tine în sens individual)

  În ceea ce mă privește direct, fiindcă țin la constanța preferințelor exprimate și justificate anterior, referitor la pct. 2, eu nu confund în niciun fel personalitatea Monicăi Macovei și principiile susținute de ea cu fapte, pe de o parte, cu PDL și gogoșile vândute de majoritatea decisivă a membrilor PDL, de cealaltă parte.

  Apreciază

 • 167. noradamian  |  24 iunie 2014 la 11:12

  Ziua bună tuturor!
  Bsk, în mod deosebit, apreciez astea: „Încrederea cea mai de preț – în tine însuți – te ajută, cu timpul, să vezi/simți cum se poate pierde încrederea ta în cine nu a meritat-o.
  Pierderea încrederii poate să-ți întărească încrederea cea mai de preț – în tine însuți – atunci când recunoști proba contrarie ca un beneficiu binevenit. 🙂
  Încrederea cea mai de preț – în tine însuți – îți permite și luxul să nu ai încredere în nimeni.”

  …presupun că şi-n materie de încredere există un aspect cantitativ şi unul calitativ- în funcţie de exigenţele oamenilor.

  Apreciază

 • 168. noradamian  |  24 iunie 2014 la 11:17

  Lnm, practic, opţiunile depind de încrederea pe care o (mai) pot insufla fiecare din părţile amintite.

  Poziţionarea faţă de TB în noul episod, în derulare, al puciului, o să producă nişte mutaţii sau (re)aşezări.

  De pildă, deşi atitudinea MM în chestiunea TB în formă e aceeaşi cu a lui Blaga, motivaţiile lor sunt diferite.

  Apreciază

 • 169. lastnightmusic  |  24 iunie 2014 la 11:19

  @basca
  Dimpotriva imi convine sinceritatea. E mai comoda de inteles de mine
  Daca spui ca nu te referi la mine fizic e cu atat mai bine caci nu ar avea rost.

  Traim vremuri speciale. Daca folosim tot cauciucele de iarna si pe nisip la Vama veche e o problema.
  Cunoastem pozitiile politicienilor dar ele erau potrivite pentru situatiia dinainte de 25 mai sau 15 iunie.
  Acum avem 2 solutii: sa stam in cochilie si sa ne respectam tabieturile dinainte sau sa cautam o adaptare la situatie.

  Prima solutie au adoptat-o dinozarii din era tertiara. Ultimul dintre ei manifesteaza – contra lui Ponta – din spate in Piata Victoriei la Antipa cand ne mai adunam cate 200 de zgribuliti

  Apreciază

 • 170. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 11:26

  @Nora-167
  Da, Nora, și cantitatea este un criteriu important; l-am neglijat din greșeală sau mi-a scăpat din grabă, adică mi-ai dat o idee de luat în seamă pe parcurs. 🙂

  Apreciază

 • 171. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 11:45

  @Lnm-169
  „Dimpotriva imi convine sinceritatea”
  Păi, vezi? Deja începem să ne înțelegem nemaipomenit, din moment ce eu te-am asigurat de contrariul din prima mea propoziție. 🙂
  Să fiu mai scurt și cuprinzător. Îmi va face plăcere să dialoghez cu tine numai pe seama ideilor tale – proprietate personală 🙂 – nu preluate, copiate, împrumutate de pe unde n-am niciun chef să disput cu tine proprietatea termenilor sau a găselnițelor altora.
  Altfel discutăm în fața vizitatorului aflat pe picioarele lui, cu ideile lui și implicit cu răspunsurile omului potrivit la locul potrivit. 🙂

  Apreciază

 • 172. lastnightmusic  |  24 iunie 2014 la 11:54

  @basca, 171
  Eu personal am idei despre muzica, dans modern, mancare buna si vinuri seci.

  Cum nu ma duce capul la politica, astia cu idei de la http://alegatordedreapta.info m-au pus admin de zi, iar @eugeni -admin de noapte, m-a rugat sa trimit articolul asta la copac, la voi, la politeia in ideea unui ecumenism. ceeace am facut cu multa sirguinta. Nu ma intreba rogu-te lucruri care ma depasesc intelectual.
  Nu conversezi cu mine ci cu ideea lui eugeni: mai lasa jupane, mai da si tu stapane ca altfel vine gaia 10 ani si ne papa.

  In rest nu trage dom Semaca, sunt eu Lastarica messingerul.
  🙂

  Apreciază

 • 173. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 11:55

  Lnm
  Altfel zis,
  ți-am acordat încrederea necesară… până la proba contrarie. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 174. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 12:08

  În ton cu postarea lui Viq, timpul le rezolvă pe toate: ori expiră, ori ne va spune adevărul despre încrederea investită… odată cu timpul. 🙂
  Beneficiezi la pachet de dreptul de opțiune. Mai mult nu am ce să-ți ofer, oricâtă bunăvoință aș avea… peste puterile mele.

  Apreciază

 • 175. lastnightmusic  |  24 iunie 2014 la 12:40

  173-174 Tu esti cazut in cap prietene 🙂 tot repeti acelasi lucru.

  Ti-am cerut eu sa imi oferi vre-un pic de incredere ? Fereasca sfantul. E bine sa fii precaut si danger / don’t talk to strangers 🙂

  Daca mi-o dai sau nu mi-o dai tine de flerul si dispozitia ta 🙂 si de decalogul lui Viq. 🙂 E la latitudinea ta. Tu spui fetelor : Te rog sa ma iubesti ? Lasa-le pe ele sa faca ce simt mai bine.

  Apreciază

 • 176. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 12:48

  Gata! Am căzut în cap și te rog să faci abstracție de persoana mea.
  Te-a depășit sensul mesajul meu și era doar o mică chestiune de timp să-ți arăți valențele greu de lepădat. Tipul a expirat.

  Apreciază

 • 177. lastnightmusic  |  24 iunie 2014 la 12:57

  Perfect intram in normal

  Apreciază

 • 178. theo  |  24 iunie 2014 la 13:10

  CE IPOCRIZIE SI NESIMTZIRE
  cum sä aduci pe ION RUS in guvern, cand el a favorizat un infractor Nästase. nu este räu sä fie controlate firmele lui Rus si a fiilor , vetzi descoperii mari afaceri cu statul

  Apreciază

 • 179. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 13:27

  Punct ochit… cu bățul lui Bombo, agitat printre gratii, cu ocazia neratată la europarlamentare! 🙂

  „Curtea de Apel Bucuresti a acordat un spor de pedeapsa de 6 luni de inchisoare pentru Adrian Nastase”
  *
  http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-17542880-curtea-apel-bucuresti-decide-marti-daca-acorda-spor-pedeapsa-cazul-lui-adrian-nastase.htm

  Apreciază

 • 180. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 13:34

  Mândrul puci al pușcăriașului la scara lui Năstase:
  Bombonel, la o adică, s-a făcut de puciulică. 🙂

  Apreciază

 • 181. theo  |  24 iunie 2014 la 13:41

  chiar dacä 6 luni nu este mult, dar au dat dovadä cä nu
  se lasä intimidatzi.
  interesant o sä fie dacä ajunge la condamnarea escrocului
  turnätor Voiculescu, dacä nu tergiverseazä iar:

  Apreciază

 • 182. theo  |  24 iunie 2014 la 13:43

  IAR O SÄ URLE LEPROSII ROSII; BÄSESCU ESTE VINOVAT

  Apreciază

 • 183. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 13:46

  Din serialul „Cum se fac puciștii patriei”:
  Se întrec și se petrec. 🙂
  *

  Apreciază

 • 184. theo  |  24 iunie 2014 la 14:15

  multzumesc mult, m-a. amuzat , si el este tzigan, in orce caz
  apucäturi de smecher are, chiar dacä arboreazä arogantza
  de om NOBIL- nobil -mobil, pe vremuri vindea ciresi in piatza
  rahova cu mahalagioaca de sorä- acum are ifose.

  Apreciază

 • 185. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 15:59

  Nașul Maior anunță din incinta Parlamentului, după ce a fost investigat de comisia parlamentară:

  1. Președintele TB a fost informat numai o singură dată de isprăvile clanului Mondialu – în nov 2009- și nu avea legătură cu fratele președintelui. (dintr-un șir de informări derulate din 2001 încoace)

  2. Informările trimise organelor abilitate ale statului, referitoare la activitatea clanului Bercea Mondialu, inclusiv Parchetul General/DNA au fost atât de secrete – sâc! – încât președintele TB nu a mai avut acces la ele.

  Concluzii:
  a). Președintele cel mai informat nu pupă nicio informație destinată parchetelor.
  b) Informarea de la pct. 1 era despre starea vremii în clanul Bercea Mondial și din acest motiv nu a mai fost necesară transmiterea ei la vreun parchet sau procuror.
  c) SRI-ul nu știe, nu se informează sau se face că plouă, nu-i interesat de performanțele serviciului secret al Guvernului, DGIPI, din Ministerul Afacerilor Interne. Nici parlamentarii din comisie nu par să-și fi exprimat acestă curiozitate în timpul dialogului cu Nașul. Fixația pe Băsescu le-a luat mințile de pe secretele tabu ale guvernului.
  d) Nicio informare a SRI transmisă președintelui nu ajunge la procurori. 🙂
  e) Secretele cel mai strașnic clasificate se află în informațiile deținute de SRI, dar netransmise nici președintelui, nici parchetelor. Cine le folosește și cine întreabă de soarta lor în țara asta?

  Apreciază

 • 186. noradamian  |  24 iunie 2014 la 16:01

  News-uri înviorătoare pentru un început de săptămână mohorât! 🙂

  Apreciază

 • 187. noradamian  |  24 iunie 2014 la 16:04

  postare nouă

  Apreciază

 • 188. Erwin Lucian Bureriu  |  28 iunie 2014 la 15:19

  Cred ca peseditul de Timis e TITUS BOJIN, nu BOJAN.

  Apreciază

 • 189. noradamian  |  28 iunie 2014 la 15:26

  Mulţumesc, Erwin, aşa e, am corectat!

  Apreciază

 • 190. noradamian  |  20 februarie 2016 la 09:50

  Reblogged this on Gradina de hartie and commented:

  Remember!
  (2009 -2014)
  Proiectul Grivco se metamorfoză în proiectul USL, tot de concepţie varanică şi tot în spiritul valorilor marilor devalizatori ai patriei. În 2013 dl. Iohannis luă marea decizie şi intră în PNL devenind uselist cu acte-n regulă pentru ca împreună cu domnii Ponta şi acelaşi Crin (fără Geoană) să pună umărul la proiectul unificării societăţii româneşti dezbinate desigur, de preşedintele Băsescu. Inspirat de realizările d-lui Ciuhandu, primar al Timişoarei, mai modest însă, dl. Iohannis se mărgini la câteva prize fructuoase cu mafia imobiliară locală din Sibiu devenind proprietar cu acte false al unor imobile în centrul urbei. În câţiva ani i se confiscară pe rând (nu înainte de a încasa sume fabuloase din chirii) după îndelungi tergiversări ale dosarelor (aici, aici, şi aici) Ultimul, în luna mai a.c. (Mai spun însă, ceva societăţii, într-o ţară sufocată de corupţie, asemenea „mărunţişuri”? Ori cele câteva incompatibilităţi pe rol încă la ANI ale mult lăudatului primar?) În fine, deşi unitatea de monolit a USL după doi ani de JosBăsescu a cedat – evident, după europarlamentare- domnul Iohannis a rămas acelaşi liant politic utilizabil pentru o nouă unificare, de data asta (aparent) împotriva domnului Ponta. Până la achiziţia cu acte de noi piese şi subansamble (PNL in integrum, FC in mru) noua unificare fiind ceva doar între domnii Blaga şi el însuşi (demisionarul Crin realizând surprins că a cam rămas de căruţă, abandonat până şi de fidelul său susţinător (Ev.Z) )

  Apreciază

 • 191. Vară capricioasă | Drumul spre Mirhinia  |  18 iulie 2019 la 14:39

  […] Nimic din ce se petrece acum pe scena politică nu e întâmplător. Câteva date lămuritoare aici: https://noradamian.wordpress.com/2014/06/20/ce-mai-fac-pucistii-patriei/ […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.328 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.456 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.328 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: