Orice premiu obligă

24 iunie 2014 at 15:49 279 comentarii

Eforturile neabătute ale clasei politice post decembriste au fost încununate de o largă recunoaştere internaţională, însfârşit, în decembrie 2013. Să ne amintim deci, memorabilul moment în care Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP)  a acordat premiul de „Coruptul Anului” Parlamentului Romaniei.(aici) Premiile OCCRP, în caz c-aţi uitat, fiind destinate exclusiv unor persoane şi grupuri organizate care promoveaza principiile unei societati fara respect fata de lege prin care recompenseaza  frauda si deturnare de fonduri, falsificare, furturi si mită„. Un premiu de o semnificaţie teribilă legată de contagiozitatea corupţiei din diverse ţări care tinde să devină un flagel global mai distrugător decât războaiele- cea a politicienilor autohtoni fiind  urcată în costumaţie politică interlopă pe prima treaptă a podiumului.

Din motivaţia acordării premiului OCCRP: In decembrie, Parlamentul roman a aprobat cateva amendamente la Codul Penal care vor da dreptul membrilor sai, ca si altor oficiali alesi, sa aiba imunitate in fata acuzatiilor de coruptie. Amendamentele, care au fost votate fara a fi dezbatute, ii declara pe presedintele tarii, pe senatori si deputati in afara categoriei functionarilor publici. In acest fel, ei nu mai pot fi invinuiti de luare de mita, abuz in serviciu, conflict de interese si alte acuzatii legate de coruptie. Oficialii guvernamentali deja condamnati pentru coruptie ar putea fi eliberati”. (…) Parlamentul Romaniei a dus coruptia la un nou nivel in Europa, transformand-o in ceva legal.(…) Modificarile propuse la Codul Penal „sunt in flagranta contradictie cu acordurile internationale ratificate de Romania”, potrivit procurorului general al Romaniei. Parlamentul  a trecut amendamentele. Ajutat de o parte a mediei care a denumit ziua respectiva ‘Martea Neagra’ a democratiei romanesti” preşedintele a reuşit în extremis să le respingă, se arata in textul distribuit in toata presa internationala. Parlamentul roman a propus, de asemenea, o lege a amnistiei (…) sub pretextul supraaglomerarii inchisorilor (…) pentru a elibera fostii ministrii incarcerati. In acest moment ( decembrie 2013) 28 de membri ai Parlamentului au fost condamnati sau sunt in curs de condamnare pentru coruptie. Mai mult de 100 de primari sunt judecati pentru abuz in serviciu, aminteste OCCRP.

Au trecut şase luni. În ton cu iniţiativele guvernului de încălecare în formă continuată a instituţiilor statului parlamentul pare deja înscris în cursa pentru un superpremiu:
– Toţi penalii politici aflaţi în cursă din ianuarie încoace au fost protejaţi  şi promovaţi de parlament pe criteriile OCCRP expuse mai sus. Unii au fost exportaţi cu viruşii corupţiei cu tot şi în nou alesul parlament european iar efectele nu s-au lăsat aşteptate nici acolo.
– Recentele (per)mutări politice sunt tot atâtea replantări de personaje compromise, pe criteriul utilităţii în clan. N-au scăpat de contaminare nici  aşteptatele coagulări de forţe înnoitoare, mesajul implicit fiind că puţinele persoane cu inteligenţă caracterială care le-au pus pe picioare animate de dorinţa de a schimba starea de lucruri ar fi în plus.
– Încă potent, adică plin de conturi, cu instituţii şi supuşi guvernamentali la picioare, varanu-mondialu dă de înţeles că EL, supremul, ar deţine cheia de la Cotroceni pusă-n joc la trillerul prezidenţialelor din toamnă (dacă ţine atacul la justiţie. Aş paria că NU!)

ORCCP e pe fază.

 

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , .

Ce mai fac puciştii patriei? Papeete

279 comentarii Add your own

 • 1. Zorin Diaconescu  |  24 iunie 2014 la 16:11

  cu o asemenea distribuţie nu se poate juca Hamlet 🙂

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  24 iunie 2014 la 16:18

  Ziua bună, prieteni!

  Un exemplu cald de cum funcţionează „criteriul utilităţii în clan”:

  ( în clanul uselist care, dându-se mort, si-a schimbat blana, s-a îmbogăţit cu pdl, s-a ornamentat cu ppdd, şi-a pus manechin în geam şi pe iohannis, moţ)

  PNL&Klaus Johhanis : ” Chiar daca avem confirmarea sefului SRI ca Traian Basescu nu a cunoscut si nu a fost informat despre relatiile fratelui sau cu interlopul Bercea, totusi noi am decis sa VOTAM cererea de DEMISIE a presedintelui tarii..”

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  24 iunie 2014 la 16:20

  Zorin, categoric! …poate Macbeth 🙂

  Apreciază

 • 4. theo  |  24 iunie 2014 la 16:28

  E F: BINE, sä voteze cu PSDpt. ipocrizie, minciunä si trädare

  liberalii si buldogul , nu meritä voturi.egal ce se intamplä
  dar jOHANNIS FACE ASTA ; CÄ ESTE AFILIAT LA VOICULESCU.

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  24 iunie 2014 la 16:31

  Theo, nici nu mai stiu cine e afiliat la cine, dar clanul se manifestă ca un întreg, chiar dacă se mai muşcă-ntre ei.

  Apreciază

 • 6. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 16:34

  „Iar astrologii antibăsişti dau ca sigură informaţia că ponta şi iohannis sunt favorizaţi de luna neagră”.
  *
  Până la postul negru al sfârșitului de an, (îmi) voi repeta întrebarea desprinsă comentariul precedent 185.
  Cine folosește informațiile colectate de serviciile secrete, ale guvernului (prin DGIPI și DGA) și ale SRI – netransmise nici președintelui, nici parchetelor – și cine supraveghează/verifică soarta/destinația acestor informații? Neamul prost n-are reprezentare și nici asemănare. 🙂

  Apreciază

 • 7. noradamian  |  24 iunie 2014 la 16:49

  Bsk, presupun că Băse-i stie ( ori îi bănuieşte)- că-i stie şi naşu maior, dar asta nu schimbă circulaţa ocultă a informaţiilor nici fudulia neamului 🙂

  Apreciază

 • 8. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 17:44

  @Nora-7
  Fudulia neamului nu vede și nu aude că circulația asta informativă este acoperită de hărmălaia puciștilor în corul reunit Parlament&Guvern.
  Diversiune uselistă în toată splendoarea și nostalgia trecutului!

  Klaus(trofobul) Johannis – speriat patologic de spațiul imobiliar limitat – nu recunoaște o decizie definitivă și irevocabilă a Curții de Apel Brașov care i-a năruit toate isprăvile imobiliare pe nisipurile mișcătoare; doar trage de timp în gol, adică își exercită abuziv niște pretinse drepturi procesuale, cu vădită rea-credință, ca un escroc de cursă lungă.
  Klaustrofobul se crede prezidențiabil cu șanse. 🙂

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  24 iunie 2014 la 18:55

  Bsk, cum zice M Marian pe FB: „s-a vazut mult mai repede decat credeam ca pnl ramane o anexa a psd, iar diferenta intre iohannis si nicusor constantinescu este ca unul din ei vorbeste germana. atat.”

  Apreciază

 • 10. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 18:57

  @9
  Ja, Ja! 🙂

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  24 iunie 2014 la 19:06

  Ja, ja, se bucură iohannis că scapă în fine, de valiza cu incompatibilităţi ca si alte sute de aleşi plus că şi-au dat liber la bani furaţi legal. Sigur, dacă trec de Băsescu şi de CCR. Altfel spus, neagră tuci, si marţea asta.

  http://www.gandul.info/politica/parlamentul-a-scapat-1-200-de-alesi-locali-de-dosarele-de-incompatibilitate-seful-ani-va-trebui-sa-le-inchidem-e-o-noua-zi-de-marti-la-fel-de-neagra-ca-cea-din-decembrie-12823825

  Apreciază

 • 12. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 19:36

  @11
  Va mai sta multișor în aer până la promulgare.
  Asta-i de încălzire la Cotroceni. 🙂
  Ce-și fac aleșii cu mâna lor se numește vacanță parlamentară întreruptă din instinct primar. Până la toamna, iarna nu-i ca vara la Primărie, adică depinde cât ține minunea cu speranțe ale primarilor. Să se roage să nu-i prindă alegerile cu dorința neîmplinită! 🙂

  Apreciază

 • 13. noradamian  |  24 iunie 2014 la 20:10

  Am mai avut unele surprize, dar asta e o premieră:
  Yahoo nu mă lasă să intru la mesaje şi-mi spune motivul:

  „Conexiunea nu este sigură (…)
  Dacă de obicei vă conectați la acest sait fără probleme, această eroare ar putea însemna că cineva încearcă să vă păcălească și nu ar trebui să continuați.”

  prin urmare, până se lămureste treaba, dacă se va lămuri, am disponibilă adresa de e-mail pe g-mail. Dacă nu, găsim alta. 🙂

  Apreciază

 • 14. theo  |  24 iunie 2014 la 20:14

  M-AM UITAT SCURT LA TV-GUITZ

  Täriceanu este un mizerabil, il inegreste pe presedinte,
  spune el nu a fäcut trafic de influentzä.
  trebuie cäutatä d-na Macovei, sä intre prin telefon, sä
  spunä cum in biroul lui Täriceanu, era infractorul Patriciu,
  si pe ea a chemat-o pt. dosarul lui. asta este trafic de influentzä, s-au nu?

  SE PARE AU UITAT TOTZI FAZA:

  Apreciază

 • 15. noradamian  |  24 iunie 2014 la 20:22

  Sabin Gherman:

  Numirea lui Şova ca şef al campaniei electorale pentru candidatul PSD la Cotroceni arată câte ceva…

  – Dragnea și baronetul vor fi îndepărtați de la butoane
  – partenerii externi par să se împace cu ideea că Ponta poate fi președintele României
  – aceeași parteneri externi s-au convins că e greu sau imposibil să dialogheze din partea dreaptă a politicii
  – Ponta a înțeles (sau mizează bine) că nu mai are voie să se bage peste justiție (asta spre disperarea – jucată? – a lui Voiculescu și Dragnea)

  Turnesol: hai să vedem pe cine atacă presa Varanului :)))

  Apreciază

 • 16. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 20:35

  Eu m-am gândit la demisia lui Șova, scos la încălzire din birou pe câmpul de luptă, nu c-ar fi mare organizator de campanie electorală, ci pentru preluarea șefiei PSD.

  Apreciază

 • 17. noradamian  |  24 iunie 2014 la 20:39

  Într-o logică a contextului politic, Ponta + Iohannis (unul preşedinte, celălalt premier, ordinea e indiferentă) ar putea fi favoriţii „lunii negre” dacă ne-am gândi că Germania are interese energetice presante pe linia rusească. Cuplul ar conveni ambelor părţi- în schimb ce ar fi bine pentru români (care nici nu mai stiu cu cine le-ar fi bine) contează mai puţin. Ce ar însemna asta pentru ţară, am putea să ne întrebăm! Că oricum, nu noi decidem deşi votul nostru îi legitimează 🙂

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  24 iunie 2014 la 20:43

  Asta e o simplă speculaţie 🙂
  Da, probabil Şova va deveni şeful pesedeului.

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  24 iunie 2014 la 20:48

  Theo, Macovei a intervenit zilele trecute dar cred că nu e tot timpuul atentă la ce minciuni se toarnă prin tocşouri.

  Apreciază

 • 20. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 21:06

  Prietenia Șova-Ponta are rădăcini adânci, legături periculoase, obligații reciproce, aceeași vârstă, afinități speciale (afaceri, aventuri, secrete comune).
  Dragnea are fondul gol-goluț (l-au evaluat băieții de mult), a fost doar idiotul bun de folosit în teritoriu la voturi pentru mandate cu dedicație, un baronel cu pretenții de recompensare a hoțiilor electorale, sponsorel, în rest proces penal la gât și cam atât. Nu-l lasă nici ilici în fruntea PSD.

  Apreciază

 • 21. tucu2  |  24 iunie 2014 la 21:08

  Nora 15,
  Dl Gherman ar putea avea dreptate daca Romania nu ar avea doua categorii de parteneri externi extrem de influenti.UE pe de o parte , partener care sunt sigur ca s ar intelege cu cuplul Ponta -Johanis si SUA in privinta careia am mari indoieli ca accepta ca interesele ei in Romania sa fie controlate de cei doi +UE.
  Sigur ca rationamentul meu este valabil daca SUA au realmente interese in Romania.
  Cred ca trebue sa avem putina rabdare pentru a putea evalua situatia cit de cit corect.

  Apreciază

 • 22. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 21:17

  @19
  Nu iese nimic din povestea cu lepra trădătoare și bilețelul rozaliu.
  MM ar fi chemată ca martor, dacă s-ar începe urmărirea penală, însă mă îndoiesc de asemenea intenție la DNA.
  Aș râde o săptămână să-l văd pe Tăriceanu lepădat de majoritatea senatorilor pe mâna DNA-ului, după ce PSD-ul își va fi făcut mendrele cu el la prezidențiale, pentru un motiv de vacantare a șefiei Senatului. 🙂

  Apreciază

 • 23. noradamian  |  24 iunie 2014 la 21:24

  Bsk, ponta & locotenenţii lui precum sova, au făcut tot ce au putut pentru primari si baroni, au făcut posibile cele două marţi negre dedicate special „nevoilor lor” (desi poate nici cea de azi n-o să se-ncheie cum vor ei). Probabil că ponta ar vrea să scape totuşi, de presiunea baronilor (dacă n-o ajunge chiar el să înfunde puscăria).

  Apreciază

 • 24. noradamian  |  24 iunie 2014 la 21:28

  tucu2, nu e o evaluare, e o speculaţie. Asa am si spus. M-am gândit si eu că în menghina asta, doar parteneriatul cu SUA ne-ar da niţică libertate. Cu condiţia să fie păstrat si după Băsescu, la aceeaşi cotă. Atât antibăsismul cât şi prorusismul ambilor, ale premierului Ponta si primarului Iohannis, şi unul şi altul cu porniri prezidenţiale şi aparent dusmani, nu pot fi puse doar pe seama unei coincidenţe.

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  24 iunie 2014 la 21:37

  Bsk, 22, mai mult decât să-i fie dat repetat peste nas cu bileţelul nu se poate face. Dar măcar atât… 🙂

  Apreciază

 • 26. noradamian  |  24 iunie 2014 la 21:51

  …ăsta-n schimb, e caz greu, albastru petrol, nu roz şobolăniu!
  Să vedem pe unde scoate mâneca, manechinu!…

  http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1210557-tariceanu-speculat-10-milioane-actiuni-rompetrol-baza-pont.htm

  Apreciază

 • 27. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 21:57

  Nora
  Abia rezist acum pe Antena 3 în așteptarea unor stenograme și alte trăsnăi promise. N-am mai dat pe-aici de nu știu câți ani.
  Primul invitat, lepra trădătoare.Derapantul se arată stupefiat, zice că nu-i vine să creadă cum a ajuns la nivelul președintelui corupția cu Mondial. Se trage tare cu cererea parlamentară de demisie, a intrat telefonic și Ponta, dă asigurări de vot pentru. Mare mobilizare în interesul României. Gâdea a început emisiunea cu un aer grav și promisiunea că va prezenta chiar recunoașterea lui MB c-ar fi primit bani pentru TB. 🙂 Probabil e o gâdilătură trasă de păr.

  Apreciază

 • 28. noradamian  |  24 iunie 2014 la 22:14

  Bsk, fii tare! 😆

  Apreciază

 • 29. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 22:45

  Gâdea recită din niște rânduri scrise de ei în studioul Antenei.
  Le zice c-ar fi stenograme. Nicio imagine, niciun sunet până acum, doar dialogurile scrise.
  Așa avem și noi stenograme, ca la nr. 28: „Bsk, fii tare!” 🙂

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  24 iunie 2014 la 22:54

  Bsk, da, asta-i cea mai „tare stenogramă” 😀

  Apreciază

 • 31. noradamian  |  24 iunie 2014 la 22:55

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 32. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 22:55

  Or fi de prin niște înregistrări, preluate parțial și mai degrabă completate de ei prin părțile esențiale, cât să ridice la fileu anumite mingi mai colorate. Nu mai rezist la ce urmează: analiza pe textul vopsit a măscăricilor Ciuvică, Badea, Tudor.
  Deocamdată sunt povești fără nicio valoare. Țeapă! 1-0 pentru ei. 🙂

  Apreciază

 • 33. ovidiu  |  24 iunie 2014 la 23:03

  Bună seara tuturor,
  Bască, ptr. mine ești un mucenic dacă te poți uita la gâdele.

  Apreciază

 • 34. theo  |  24 iunie 2014 la 23:05

  eu m-am uitat la realitatea, orban este un mizerabil, l-ar musca pe presedinte, ii aruncä toate mizeriile, cä a lovit o
  fetitzä si a plecat de acolo, betzivul.
  spune cä ei liberalii sunt contra lui Bäsescu, au fost intodeauna. bravo, stim ce gandesc:

  Apreciază

 • 35. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 23:08

  Ovidiu.
  Sunt un muci mic. 🙂
  Nu mai prezintă interes, fiindcă sunt fițuici de-ale lor, nu stenograme.

  Somn ușor și mai vedem ce visăm! 🙂
  *

  Apreciază

 • 36. ovidiu  |  24 iunie 2014 la 23:15

  Somn dulce 🙂 și odihnitor.

  Apreciază

 • 37. Bască ilie  |  24 iunie 2014 la 23:53

  Posibil să nu fie corectate stenogramele. Fără nicio probă audio, mi s-au părut dubioase. Văd c-au fost preluate de Realitatea, Hotnews.
  *
  http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-17547222-antena-3-publica-noi-stenograme-cazul-mircea-basescu-izaura-anghel-imprumuta-frati-mircea-basescu-cum-imprumut-frate-miu-crezi-ala-are-bani-stii-nici-ala-nu-are.htm

  Apreciază

 • 38. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 00:00

  E mai interesant meciul grecilor cu ivorienii. 🙂

  Apreciază

 • 39. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 00:09

  Furnizează Abraham ptr. antene nonstop… Aștept să le vină decontul pt. toate mizeriile…

  Apreciază

 • 40. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 00:11

  Bască 39
  Încă mai țin cu verzii…

  Apreciază

 • 41. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 00:12

  Bască 39 e de fapt pt. 38. Ce fac, dorm pe mine?

  Apreciază

 • 42. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 00:31

  Somn odihnitor!

  Apreciază

 • 43. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 00:33

  Egalară și verzii mei.

  Apreciază

 • 44. theo  |  25 iunie 2014 la 09:21

  BUNÄ,
  prestatzia mizerabilä a lui MRU, a arätat lumii cä degeaba te lauzi cu studii , posturi,etc, dacä nu ai caracter, rämai o javrä

  Apreciază

 • 45. noradamian  |  25 iunie 2014 la 10:10

  Ziua bună, prieteni! 🙂 Ovidiu, în afacerea cu ţiganii, mai implicat decât MB e dl. abrahamham. Ţiganii nu dau niciodată bani decât DUPĂ rezolvarea afacerii, asta ar fi o lege la ei, plus că nu-i uită pe cei care-i păcălesc, spun specialistii în ţigănologie.

  Apreciază

 • 46. noradamian  |  25 iunie 2014 la 10:14

  Theo, despre ce promitea caracterul lui mru (sub acoperirea unui comportament de om educat şi civilizat) am vorbit cu cel puţin un an în urmă când se puteau observa primele semne, iar după europarlamentare Bsk a venit cu un articol „la zi”,lămuritor.

  Apreciază

 • 47. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 10:25

  Bună dimineața,
  Încet, încet, ne spune mru cine este el 🙂
  http://prisacariu.ro/2014/06/25/cum-minte-mru-prosteste-penibil-si-interesat-pentru-ponta/

  Apreciază

 • 48. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 11:18

  Într-o ședință a camerelor reunite ale Parlamentului, prezidentul strigă:

  -Dragi colegi parlamentari, v-am rugat să votați, dar nu apare niciun vot înregistrat pe tabela electronică. Vă văd în bănci cum scrieți ca apucații. Ce se întâmplă?
  Un parlamentar PSD se ridică și se îndreaptă spre cel mai aporpiat microfon din sală:
  -Domnule prezidel de ședință, ați lipsit de la lucru prea mult în legislatura asta, ați pierdut contactul cu viața parlamentară. Nu observați o creștere spectaculoasă a prezenței noastre la slujbă? Ne-am consultat între noi, ne-am ales câte o temă și un titlu: instanța de executare a pedepselor ne va răsplăti cu eliberarea condiționată, dacă scriem câte o carte după modelul Năstase. Asta-i acum deviza activității noastre parlamentare: “O carte pentru fiecare liberare!”

  – Stimați colegi parlamentari, după ce ajungem în pușcărie – Doamne iată-mă, bat în lemn! – vom dispune de timp căcălău pentru scris, să ne treacă plictiseala, că nu-mi imaginez să ne ocupăm cu altceva timpul de reeducare. Condiții perfecte de scris!

  -Asta s-o crezi mătăluță, domn prezidel! În Parlamentul României avem condițiile ideale de scris; la bulău trebuie să cumpărăm rechizitele, raționalizate, și n-avem de unde să copiem pe rupte, biblioteca săracă și cu tematică la noroc, pe când aici ne sunt asigurate consumabilele gratuite la discreție și avem încă libertatea să alegem orice bibliotecă sau lucrări de-ale înaintașilor noștri pușcăriabili, cu experiență într-ale copiatului. Scrisul curge, leafa merge! Și asta nu e totul. În pușcărie nu ne adaptăm la altă muncă nici cu miliția penitenciarului după noi, oricât ne-am dori reducerea executării pedepsei. Scrisul premeditat este frontul nostru de salvare parlamentară

  -Măi demnitarule, zise prezidentul nedumerit, tot n-am priceput. De ce trebuie să scriem cartea salvatoare înainte să ajungem la pușcărie?

  – E foarte clar și simplu. Dacă ne lăsăm în baza scrisului pe timp de detenție, riscăm să ne lovim de timpul insuficient pentru terminarea cărții. Scriem greu, încet, chiar și când copiem, durează. La cât de puțin timp sperăm noi să ne mai rămână de executat din pedeapsă, riscul cel mai mare este să nu apucăm să ne terminăm cartea destinată liberării condiționate. Și-atunci, cum mai scăpăm din pușcărie mai devreme? Singura soluție este modelul Năstase, pe care l-am aflat chiar de la el, când l-am vizitat în grup pesedist după liberarea precedentă: scriem cartea liberării dinainte, după principiul parlamentar al precauției pușcăriașului: Ai carte, ai parte de liberare condiționată, numai să vii la pușcărie cu ea de-acasă, adică vara la sanie în vacanță parlamentară, iar în tot restul legislaturii de 4 ani scriem, scriem, scriem! Prevenția e mama înțelepciunii parlamentarului român. Unii dintre noi am început a doua carte și vizăm un spor de reducere a pedepsei pentru scriitori recidiviști.

  – Dragă coleg legiuitor, m-ai convins să mă apuc de scris. Voi propune să modificăm condițiile regimului de detenție și de reducere a executării pedepsei prin liberare condiționată în progresie geometrică… după numărul cărților pre-scrise de pre-văzătorii pre-pușcăriași. Ori suntem, ori nu suntem organ suprem. Mai am o singură nelămurire. Năstase a fost într-adevăr, până la Ponta, premierul cel mai bun în criminalitate organizată minuțios, dar nu-mi dau seama cum i-au trecut prin cap cărțile liberărilor condiționate?

  – Cu mult înainte să fie condamnat prima dată, Bombo a fost în audiență la niște rude din clanul vrăjitoarelor și i-au prevăzut o viață liniștită de trei condamnări cu executare. Atunci el le-a cerut să vadă în viitor ce condiții pentru scris cărți ar avea în pușcărie. După răspunsul primit, și-a dat seama că singura soluție de liberare condiționată este să fie pregătit dinainte cu temele și cărțile scrise de-acasă.

  – Va fi valabil și pentru noi; spune-ne ce i-a zis vrăjitoarea, cum l-a convins să scrie cărțile dinainte și să nu se bazeze pe timpul din pușcărie?

  -“Adriane nici nu știi cin’ nu te lasă să scrii”

  Apreciază

 • 49. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 11:47

  Saluttare!
  Avocatul lui Bombo, ieri, după plusul de 6 luni:

  „El a scris o lucrare ştiinţifică, care aduce o scădere de 30 de zile din pedeapsă şi acum termină o a doua lucrare, sper ca acest efect al celor şase luni să fie anulat de câştigul acestor zile prin activitatea ştiinţifică”.
  *
  Avocat un pic speriat de aritmetica pentru netoți: 🙂
  „câştigul acestor zile prin activitatea ştiinţifică” … anulează „acest efect al celor şase luni”?
  E ca-n bancul cu animalele băgate în casa lui Ițic, la recomandarea rabinului, ca să vadă ce confortabil se va simți după scoaterea lor. 🙂

  Bombo ar fi redus mai mult- „prin activitatea științifică” din ce ar avea deja de executat (o treime din 4 ani = 16 luni) – fără să punem la socoteală aceste 6 luni- adică, degeaba trage avocatul plapuma peste treimea de 2 luni (de executat din suplimentul de 6 luni), fiindcă rămân descoperite (și de executat) alte două luni din cealaltă porție, de 16 luni, pe care nu o va mai putea reduce… la 14 luni, tocmai din cauza suplimentului de 6 luni.
  *
  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/Avocatul+lui+Adrian+Nastase+Sporul+de+sase+luni+s-ar+putea+tradu

  Apreciază

 • 50. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 12:30

  Altfel zis, Bombo avea până ieri posibilitatea să reducă durata efectivă de executare a pedepsei nu doar de la 4 ani la 16 luni, ci și de la 16 la 14 luni, printr-o „activitate științifică” suplimentară.
  Din cauza suplimentului de ieri, pierde reducerea visată la 14 luni, deci nu-i la fel cu ce spera înainte, cum greșit susține avocatul care vrea să lase impresia că noutatea de ieri nu-l afectează cu nimic pe Bombo. Nu-i la fel de mândru român fudul după gratii.

  Apreciază

 • 51. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 12:38

  @Ovidiu-47
  Fain articolul despre zvâcnirile lui MRU!
  Înghesuială la leprozerie! 🙂

  Apreciază

 • 52. theo  |  25 iunie 2014 la 12:45

  CE TRÄDÄTORI SUNT LIBERALII ROSII
  azi PONTA a spus, azi a functzionat USL

  DECI FELICITÄRI ! fuzionatzi cu USL

  Apreciază

 • 53. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 12:46

  MRU altă mârțoagă ieftină.
  M-a-ntrebat de anu’ trecut soția. ” ce tot vezi tu la MRU? că mie nu-mi spune nimic.

  Apreciază

 • 54. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 12:48

  În articolul adus de Ovidiu la 47, Prisacariu zice:
  „Pe scurt, MRU ori ne ia de idioți, ori e idiot chiar el”.
  *
  Pe scurt, mi-am amintit un dialog dintre un moderator TV și MRU.
  Moderatorul:
  – Ori e așa, ori altfel așa (a precizat la ambii „așa”, n-are relevanță acum)
  MRU:
  – Se poate și ambele, adică și-și. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 55. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 12:52

  Când văd ce fac parlamentarii iluștrii ai neamului prost mă cuprinde o lehamite de nedescris.
  MRU n-a votat împotrivă? S-a aliat cu cei care l-au dat jos.

  Apreciază

 • 56. theo  |  25 iunie 2014 la 12:53

  ce bine cä MRU; a fäcut pipi contra vantului,
  se vede ce destept este, l-o fi luminat soros?

  Apreciază

 • 57. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 12:56

  @Ovidiu-53
  Ai grijă, poartă-te frumos cu soția ta! 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 58. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 13:05

  MRU și-a dat arama strident pe față în decembrie anul trecut, când l-a lăudat de mama focului pe Hrebenciuc pentru calitățile sale de negociator util oricărui partid. Atunci s-a rupt filmul color și-am zis că-l voi trata ca pe un idiot fricos. Culmea penibilului lui MRU: contribuția lui Hrebe la negocierea voturilor care i-au trântit guvernul de scurtă durată!

  MRU își merită soarta lingușitorului universal debusolat.

  Apreciază

 • 59. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 13:12

  MRU este un monument de lașitate fudulă, afișată cu demnitate de compătimit.

  Apreciază

 • 60. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 13:21

  Bască 59,
  L-ai caracterizat perfect.

  Apreciază

 • 61. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 13:23

  Varanul Felix și-a pus în cap s-o mituiască pe Codruța Kovesi cu 250.000 euro. 🙂
  Procurorul șef al DNA cheamă în judecată Antena3 și cere un sfert de milion euro, bani de buzunar, plus cheltuieli de judecată.

  Apreciază

 • 62. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 13:26

  Bască ce zici, are șanse Codruța să-l înghesuie pe varan?

  Apreciază

 • 63. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 13:31

  @62
  Kovesi are șanse mari.
  Felix le are mai mari: și condamnat și cu banii luați. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 64. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 13:34

  M-ai făcut fericit!!!

  Apreciază

 • 65. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 13:43

  Lepra penelistă recidivează cu bila goală.

  Hotnews, azi: „Calin Popescu Tariceanu: Este greu de crezut afirmatia presedintelui ca nu a fost informat de SRI in legatura cu legaturile fratelui sau cu lumea interlopa. nu are nicio scuza ca prestigiul institutiei prezidentiale a avut de suferit. Trebuie sa faca singurul gest acceptabil si sa isi depuna demisia de onoare”.

  Nu-i greu de crezut cât de greu se prinde lepra de cum contestă de fapt într-o veselie credibilitatea nașului SRI, George Maior.

  Apreciază

 • 66. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 13:53

  Mișcare populară mai inspirată decât denunțul – la parchet? 🙂 – împotriva leprei peneliste.

  Protest – spontan 🙂 – al PMP cu ”bileţelul roz” înainte de şedinţa Parlamentului pentru demisia lui Băsescu
  *
  http://www.evz.ro/protest-al-pmp-cu-biletelul-roz-inainte-de-sedinta-parlamentului-pentru-demisia-lui-basescu.html

  Apreciază

 • 67. Mache  |  25 iunie 2014 la 14:56

  Salut. Citi dintre dvs v-ati pus intrebarea daca tot ce se intimpla are o alta destinatie decit cea sugerata. Si imbratisata mult prea repede de naivi.

  Ce-ar fi daca…

  … o operatiune de tip ‘honeytrap’ a inceput acum ceva timp pe linia intaririi statului ( amintiti-va vorbele sasaite ‘domnii mei intariti-va sssstatul! – e dupa gratii personajul)

  … MB a predat banul luat dela Mondial … statului roman in 2011 !!!
  Si chiar a facut-o se pare…
  http://www.comisarul.ro/actualitate/exclusiv/banii-primi%C5%A3i-de-mircea-basescu-au-fost-p_104955.html

  … operatiunea face parte dintr-una de maxima anvergura care se face cu sprijinul nemijlocit al unor structuri de aparare a legii, externe Ro legat de parteneriatul de securitate al tarii
  Vezi http://www.comisarul.ro/politic/mai-e-pu%C5%A3in/-%C5%9Eeful-de-cabinet-al-primului-ministru_105033.html

  http://www.enational.ro/dezvaluiri/avem-documentele-care-il-pot-baga-in-puscarie-pe-dan-sova-408101.html/

  http://www.enational.ro/dezvaluiri/dan-sova-incoltit-de-procurorii-anticoruptie-410062.html/

  … ati citi aceste articole http://www.enational.ro/author/catalin-tache/

  … ne-am gindi la semnificatia imbarligarii dintre mafiile politice, mediatice, juridice si ale administratiei locale cu interlopii vis-a-vis de furtul banului public adica ‘prezenta la ciolan’ – 40% din cheltuiala publica dispare – adica 12 mlde euro din 30 mlde euro bugetul central + local – google ‘vacaroiu 40% dispar’ … cel putin

  Vezi http://adevarul.ro/news/politica/vacaroiu-In-romania-fura-prea-mult-urmeaza-cei-mai-grei-ani-1_50ae9eed7c42d5a6639e80f1/index.html

  si tineti-va bine http://www.antena3.ro/romania/nicolae-vacaroiu-presedintele-curtii-de-conturi-a-calculat-ca-in-romania-se-fura-prea-mult-189264.html

  … ne-am da seama ca toata aceasta operatiune este parte intrinseca a blestematei lupte electorale cu semnificatii ptr viitorul concret al natiunii noastre
  Vezi porcareala de vot din parlamentul hotilor / pungasilor!

  Si in final am intelege totul in contextul geopolitic actual
  Btw … unde a avut loc ultimul CE de fotbal? Cine si-ar fi imaginat atunci … realitatea singeroasa de azi??!!…

  Apreciază

 • 68. noradamian  |  25 iunie 2014 la 15:21

  Salut, băieţi! 🙂 Îşi mai spală si Udrea din păcate! 🙂 Papahagi lasă de înţeles( misterios) că Băse mai are „un sacrificiu de făcut, nu de demisie e vorba” 🙄

  Apreciază

 • 69. noradamian  |  25 iunie 2014 la 15:26

  Şi addenda la şedinţa uselistă de azi:
  (varanuţule, tăricenică, ghiţă, mru, etc. etc. mă tem că iar luaţi plasă 😀 )

  „Banii primiţi de Mircea Băsescu de la Florin Anghel au fost predaţi de acesta procurorilor DNA încă din anul 2011. Surse din anturajul DNA Constanţa afirmă că Mircea Băsescu a informat procurorii în legătură cu faptul că urmează să primească o sumă de bani de la un membru al familiei Anghel şi că întreaga operaţiune a fost monitorizată de SRI, iar banii au fost predaţi, cu documente, procurorilor DNA. Aceleaşi surse afirmă că nu s-a organizat un flagrant pentru că ancheta viza şi alte obiective şi că în curând vor apărea elemente noi în acest dosar. Sursele mai afirmă că afirmaţiile procurorului Iacobescu au fost pe punctul de a dinamita întreaga operaţiune”. (Comisarul.ro)

  Apreciază

 • 70. theo  |  25 iunie 2014 la 15:30

  cand a fäcut declaratziile iacobescu?
  acum de curand? s-au sunt vechi.

  Apreciază

 • 71. noradamian  |  25 iunie 2014 la 15:40

  Chestiunea cu hop-ul pripit al pucistilor se confirmă plus că vine si cu alte posibile belele (ăstia 344 ori câţi mai sunt, nu se mai satură să joace-n aceleaşi filme cu prosti):
  Laura Codruţa Kovesi a dat antena în judecată ( asta-ii vine numa bine varanului mai ales că peste 5 zile e şi momentul astral” al judecării în dosarul ICA…
  Manechinu riscă şi el trei ani de pârnaie cu executare pentru afacerea cu traficul de influenţă la petromidia …
  Procesul lui Duicu tocmai intră-n faza periculoase pentru premier
  În fine, marţea neagră de ieri n-o să le aducă bucurii incompatibililor
  iar tândală-iohannis şi păcală-mru şi-au dat cu stângu-n dreptu fără să-i pună nimeni

  Apreciază

 • 72. noradamian  |  25 iunie 2014 la 15:44

  nu iacobescu e cheia ci madam ponea, judecătoarea din Mehedinţi apropiată grupului duicu, baronul anchetat tot pentru trafic de influenţă.

  Apreciază

 • 73. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 15:56

  Săr’na,
  Nora, ce vești bune ai adus in grădină, mi-am mai revenit puțin.

  Apreciază

 • 75. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 16:07

  Salve, Nora!
  Dificil de ghicit ce vrea să spună Papahagi. Probabil are legătură cu șansele pentru alegerile prezidențiale, iar sacrificiul ar fi de culoare deschisă (poate să deschidă și o ușă pentru nou-veniți 🙂 )

  Interesant scenariu, însă cum rămâne cu sacrificiul lui MB, căzut în p(r)ost arestat de serviciu? Eroarea ar compromite și DNA-ul.

  Procurorul Iacobescu a avut în 2011 o singură problemă: să nu-i scape Bercea Mondial, fiindcă avea interes să-l ascundă în pușcărie și astfel să-l elimine de concurent incomod în afaceri pentru o rudă ( rudă a procurorului). Când s-a văzut amenințat cu luarea dosarului la Parchetul Curții de Apel Craiova (sub voinica Ponea Elisabeta), a crezut că se urmărește scăparea lui Mondial și a început să agite spiritele, inclusiv cu informația despre banii ajunși lui MB. S-a liniștit repede, fiindcă superiorii de la PCA i-au dat de înțeles că Bercea nu va scăpa de condamnare și nu are nimeni alt interes la acel nivel, dimpotrivă, vor să scoată profit maxim din ocazia asta… mai ales în planul traficului de funcții (fam. Ponea și împrejurimi de gașcă, via Duicu).
  În rest, eu văd rolul lui Iacobescu trecător și minor. Viitorul i-a demonstrat că într-adevăr nu avea de ce să-și facă griji, ba chiar s-a plusat în instanța Curții de Apel Craiova pedeapsa lui Mondial, de la 7 ani jumate… la 10 ani.

  Apreciază

 • 76. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 16:14

  Eu bănuiesc că lui Iacobescu nu i-a parvenit informația despre bani pentru MB din dosarul lui Mondial, ci din rețeaua de informatori (din dosar ar fi știut suma exactă, ori el a bâlbâit-o cu 300.000 euro)

  Apreciază

 • 77. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 16:30

  Rețeaua de informatori înseamnă vorba multă, sărăcia membrilor familiei Bercea Mondial: n-au avut stare, s-au lăudat pe unde tăcerea le prindea mai bine; a auzit cine știa sau era dresat să ciripească și a ajuns informația la urechile celor specializați în circulația vorbelor utile în arest, pușcărie, șatră sau țiganiadă.

  Apreciază

 • 78. noradamian  |  25 iunie 2014 la 16:37

  Ştirea e în actualizare.”Comisarul” îmi pare cam excesiv (e mai puţin jurnalist si mai mult „comisar” :)) dar merită urmărit. Om vedea curând ce va ieşi de aici. Deocamdată mi se pare logic pentru duicu&comp. să fi adulmecat că dosarul cu mondialu & MB- în lucru atunci la iacobescu (tot un şnapan, dar mai mititel) poate fi o marfă extrem de utilă. Din nefericire pentru ei, duicu a intrat în colimatorul DNA tot pentru trafic de influenţă! Şi ce trafic 🙄

  Apreciază

 • 79. noradamian  |  25 iunie 2014 la 16:38

  Ce si-a căutat, aia a găsit: (de pe fb) „Surse din DNA sustin ca audierile in cazul de trafic de influenta al premierului Calin Popescu Tariceanu [ denuntat la DNA de catre PMP ] vor demara in forta, urmand ca persoanele implicate sa fie chemate la audieri, intre acestea urmand sa fie citat si beneficiarul din 2007 al traficului de influenta, omul de afaceri Dinu Patriciu”

  Apreciază

 • 80. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 16:40

  În orice comunitate funcționează o ierarhie a gradului de invidie personală, adică realizările apropiaților (inclusiv rude) stârnesc sentimentele legate de capra vecinului: așa se naște turnătorul util cauzei instrumentate de procuror. 🙂

  Apreciază

 • 81. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 16:43

  @77
  Mi-ar părea bine să nu se confirme scepticismul meu legat de urmărirea penală a bilețelului roz. 🙂

  Apreciază

 • 82. noradamian  |  25 iunie 2014 la 16:52

  Bsk, la data respectivă n-ar fi avut şansă de reusită o asemenea cauză. Acum a devenit totuşi, posibilă iar dacă nu va duce la un verdict, măcar readuce emoţionantul episod în actualitate.

  Apreciază

 • 83. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 16:53

  @76
  Nora,
  Repet de la 73, scenariul comisarului și eroarea arestării lui BM ar compromite DNA-ul; ar fi posibil numai dacă jocul umbrelor a urmărit așa ceva din capul locului.

  Apreciază

 • 84. theo  |  25 iunie 2014 la 16:59

  bäscutzä,

  dar MM ; nu poate fi maTorä, doar a fost in biroul trädi;CHEMATÄ
  tot sä ajute pe Patriciu? nu poate fi un martor??

  Apreciază

 • 85. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 17:02

  Bască ,
  Ne impărtășești și nouă(dacă poți) scepticismul de la 79?

  Apreciază

 • 86. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 17:04

  @Ovidiu 83
  22 🙂

  Apreciază

 • 87. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 17:07

  Doamne-ajută să râzi o săptămână!

  Apreciază

 • 88. noradamian  |  25 iunie 2014 la 17:08

  Bsk, bineînţeles asta o lămureşte doar DNA-ul. De altfel circulă tot felul de păreri care se bat cap în cap, mai durează un pic până se vor afla toate dedesubturile 🙄

  Apreciază

 • 89. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 17:09

  @Theo 82
  22 🙂

  Apreciază

 • 90. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 17:13

  @Nora 86
  A ști sau au nu ști, aceasta-i întrebarea… DNA-ului. 🙂

  Apreciază

 • 92. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 17:28

  Altfel zis la 88
  1. Dacă DNA știa (scenariul valid al comisarului) cum naiba de-a acceptat să-l rețină pe BM nevinovat și să ceară arestarea lui?
  Ar însemna să fi fost sacrificat MB (la înțelegere DNA-MBl) pentru o țintă mai grasă.
  2. Dacă DNA nu știa, se compromite rău (idem, scenariul valid al comisarului) pentru arestarea lui MB nevinovat, superficialitate. incompetență, jos Kovesi! DNA ar fi lucrat tare de jocul umbrelor.

  Concluzia mea, scenariul comisarului nu este valid.

  Apreciază

 • 93. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 17:31

  Adică scenariul comisarului nu-i valid fiindcă partea a doua de la pct. 1 are o probabilitate infimă să fie adevărată.

  Apreciază

 • 94. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 17:40

  @Nora 89
  E adevărat ce scrie Emil Bot. Pavel Abraham este avocatul care și-a înfundat cu brio membrii clanului Bercea:
  Clienții lui Abraham, înfundații lui Felix.
  Sincronizat cu scenariul comisarului (că banii au fost declarați din start de MB și depuși la DNA), Abraham și Felix ar fi eroi naționali în slujba actului de justiție, dar cu MB ce-am făcut?

  Apreciază

 • 95. noradamian  |  25 iunie 2014 la 17:43

  Bsk, n-am citit motivaţia reţinerii, dar unii pomeneau de o frază care te face să te gândeşti si la o „protecţie a martorului.” Oricum, acest MB ar fi trebuit închis preventiv, cu ani în urmă dac-ar fi bănuit cineva ce e-n capul lui 🙂

  Apreciază

 • 96. noradamian  |  25 iunie 2014 la 17:48

  subiect de roman politico- poliţist 😀 văd că dl.comisar n-a actualizat stirea, încă…

  Apreciază

 • 97. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 17:55

  Nora-93
  Un singur element mă pune pe gânduri:
  Cînd am scris la 90 pct. 1 – Ar însemna să fi fost sacrificat MB (la înțelegere DNA-MBl) pentru o țintă mai grasă- adică MB nevinovat fiindcă ar fi depus banii la DNA imediat cum i-a primit (după noul scenariu al comisarului enigmartic)… s-ar lega ( repet, foarte improbabil după mine), cu varianta MB în postura unui martor acoperit, nevinovat și sacrificat în arest,… s-ar corela oarecum cu tăcerea anormală a lui MB după reținere.

  Apreciază

 • 99. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 18:00

  Aceeași tăcere a lui MN după ce a fost reținut de DNA, pentru mine, înseamnă mai degrabă că avea ceva de ascuns, era surprins, marcat și nu-și fixase o apărare rezonabilă.
  Aștept curios versiunea comisarului, dacă nu se răzgândește. 🙂

  Apreciază

 • 100. noradamian  |  25 iunie 2014 la 18:03

  Bsk, dacă nu era arestat, ar fi urmat cel puţin, un fel de „ianuarie 2012” . niste „sindicalisti” din Vâlcea erau pregătiţi să-l şi linseze dacă era cazul, odată cu atacul la DNA . De-aia se şi oprise masina politiei lăsându-l pe mondialu să se adreseze românimii antibăsiste s-o cheme „să se facă dreptate”

  Apreciază

 • 101. noradamian  |  25 iunie 2014 la 18:05

  cine-i MN?

  Apreciază

 • 102. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 18:05

  @96 Zice (și 🙂 ) MM:
  „În 2002, Ponta a fost trimis să facă presiuni asupra procurorului Panait. Procurorul Panait s-a sinucis“

  Apreciază

 • 103. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 18:06

  @99
  Scuze! A fost peste tot MB: Mircea Băsescu.

  Apreciază

 • 104. noradamian  |  25 iunie 2014 la 18:11

  Bsk, dacă dracii au încins cazanul cu smoală, n-ar fi de mirare să cadă în el…
  🙂
  mai jos, un fragment de conversaţie între „un comentator” si kmkz:

  – Mihai Panait Bețivan-o ! Nu vezi ca Basescu nici nu te mai baga in seama?si-a găsit alt tovaras de pahar.
  – Revista Kamikaze Ati avu-t ocazia sa beti impreuna?

  Apreciază

 • 105. cinic  |  25 iunie 2014 la 18:13

  salut bsk si nora. Si daca totul e orchestrat de SRI ca sa desfiinteze definitiv cloaca doi s’un sfert? si pe beneficiarii acesteia, plus recuperarea arhivelor?

  Apreciază

 • 106. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 18:19

  @Cinic, salve!
  DGIPI (2 și-un sfert) ar corespunde portretul robot pentru ținta mai grasă. 🙂 Ar fi o lucrătură de speriat secretele poliției politice, practicată de Ponta după modelul Bombo. Să sperăm!

  Apreciază

 • 107. noradamian  |  25 iunie 2014 la 18:22

  cinic, salut! pare logic, concordă cu observaţiile de mai sus 🙄

  Apreciază

 • 108. noradamian  |  25 iunie 2014 la 18:23

  …furtuni în ţară ca-n Caraibe! 😦

  Apreciază

 • 109. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 18:26

  Viorel Hrebenciuc are un cumnat – Constantin Constantin – ofițer activ la 2 și-un sfert dinainte și după 1990.

  Apreciază

 • 110. noradamian  |  25 iunie 2014 la 18:28

  mda, eminenţa hrebe si „flacăra lui violetă”…
  probabil că-s „mulţi cumnaţi” adunaţi acolo…

  Apreciază

 • 111. noradamian  |  25 iunie 2014 la 18:35

  până una alta, ultraşii lui ghiţă nu pierd timpul:

  „RTV anunţă imagini compromiţătoare cu Bercea Mondialul alături de Traian Băsescu (deci nu Mircea) „într-un moment delicat al vieţii sale”. M-am uitat din cauza acestei sintagme bizare. Ce credeţi că era: Bercea, ca şi Becali, ca şi alte câteva sute de oameni, participase la înmormântarea mamei lui TB!!! Care, în paranteză fie spus, era şi a lui MB. Dar chiar dacă n-ar fi fost, adică dacă TB n-ar fi avut un frate. Ajungem să acuzăm un om nu numai pentru ce-a făcut (DACĂ a făcut) fratele lui major şi vaccinat, ci şi pentru cine a venit la înmormântare şi – cam asta ar fi logica, nu? – nu l-ai dat afară din cimitir!?
  Chiar nu mai există nicio limită a decenţei?
  A!, să nu uit: secvenţa era ilustrată muzical cu melodia din „Naşul”…
  Scurt şi din inimă: HUO, NESIMŢIŢILOR!”

  Tudor Calin Zarojanu

  Apreciază

 • 112. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 18:37

  Nora,
  Îți mai aduci aminte, Doamnă, cum se băteau PSD-iștii cap în cap pentru numirile chei la 2 și-un sfert, DGIPI?
  Acolo și SIPA a fost până în 2004, inclusiv, cheia și lăcata urmăririi magistraților șantajabili, de serviciul secret într-o Ureche, generalul Marian Ureche, racolatorul dinainte de 1989 al turnătoarei Sanda Stănoiu. (în ultimul an Ureche a fost înlocuit; cunoscut pentru urmărirea lui Ioan Petru Culianu)

  Apreciază

 • 113. noradamian  |  25 iunie 2014 la 18:51

  Mache, 67 şi 74 am scos cele două comenturi (de la 14.56 şi 15.59) erau la spam ((din cauza linkurilor). Multzam! Aduc noutăţi şi confirmă, în esenţă, ce am dedus/speculat noi pe aici. Rămâne de văzut unde se ajunge.

  Apreciază

 • 114. noradamian  |  25 iunie 2014 la 18:53

  Bsk, era logic că nu se vor opri! Sunt setaţi pe acţiuni de felul ăsta.

  Apreciază

 • 115. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 18:55

  SIPA a fost în Ministerul Justiției omologul secret al DGIPI din Ministerul de interne.
  SIPA lucra în cadrul DGPA (Directia Generala de Protectie si Anticoruptie din Administratia Nationala a Penitenciarelor )
  Monica Macovei a desființat SIPA în 2006.
  Judecătorul Cristi Dănileț a avut acces la vizitarea dosarelor SIPA, înainte de sigilarea și conservarea arhivei.
  SIPA a anunțat dispariția lui Omar Hayssam. 🙂
  Cadrele de nădejde nu s-au lăsat destructurate, ci s-au restructurat în DGIPI.

  Apreciază

 • 116. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 19:00

  @Mache
  Așteptăm cu nerăbdare confirmări oficiale. 🙂
  Vom găsi resurse să înțelegem și soluția extremă a arestării lui Mircea Băsescu, în ciuda nevinovăției sale, dacă se va adeveri scenariul comisarului.

  Apreciază

 • 117. noradamian  |  25 iunie 2014 la 19:05

  No, devine clar: război în toată regula!! DGPI apărat indirect de parlament. Observ că fiecare atac uselist-pucist ale unor aliaţi unificatori se lasă cu câte un protocol.
  Văd că dl. Schwartz aduce clarificări chiar în acest moment legat de războiala internă în contextul tensiunilor geopolitice din zonă.

  Apreciază

 • 119. theo  |  25 iunie 2014 la 19:14

  aceste actziuni demente, nu cred cä aduc nimic bun romaniei.
  jocuri de securisti, la care au luat parte inconstientzi s-au nu,
  si liberalii.

  Apreciază

 • 120. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 19:15

  @117
  De-o fi să plutească DGIPI-ul… în aer, înainte de explozie, apăi musai fi-va ca fitilul dat de gol să fie aprins de prostia parlamentară a puciștilor pripiți ca de obicei. 🙂

  Apreciază

 • 121. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 19:23

  @Nora 118
  Se anunță mutări pe viață și pe moarte.

  Apreciază

 • 122. ion  |  25 iunie 2014 la 19:31

  Salutare tuturor,
  Pai nu zicea Nasul Maior ieri la comisie ca ”informatia va bate speculatia”.

  Apreciază

 • 123. theo  |  25 iunie 2014 la 19:31

  acest puci parlamentar, are indicatzii rusesti

  Apreciază

 • 124. theo  |  25 iunie 2014 la 19:35

  nasul a dat informatzia, poate numai finului

  Apreciază

 • 125. ion  |  25 iunie 2014 la 19:52

  Nasul a dat informatia DNA-ului.
  Din rechizitoriu dosarului Florian Anghel &Co: ”DNA: „După momentul sesizării Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au fost efectuate interceptări ale convorbirilor telefonice purtate de inculpatul Anghel Florin. Pe calea acestui procedeu probatoriu s-a stabilit că inculpatul a discutat cu fiul unor gardieni de la Penitenciarul Colibaşi, unde era încarcerat tatăl său, dar şi cu o altă persoană, cu privire la posibilităţile acestuia de a-l ajuta pe tatăl său precum şi cu fiul şefului Poliţiei oraşului Drăgăneşti Olt.”

  Apreciază

 • 126. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 20:12

  @Pentru Filadel
  Am citit acum postarea de la Copac
  Filadel, mi-ar plăcea să-și susțin observațiile, dar, cu părere de rău, nu am cum. Iau numai un pasaj mai semnificativ:
  *
  „Cine-a fost hoț pînă la data de 17 aprilie 2012 nu mai este hoț. […]
  N-a fost lege înainte? Nu erau interzise furtul și crima? Ce s-a schimbat în lumea asta și eu n-am observat?”
  *
  Totul se învârte în jurul distincției dintre confiscarea bunurilor folosite, destinate sau rezultate din infracțiune (indiferent când a fost săvârșită infracțiunea, adică inclusiv când fapta a fost comisă înainte de intrarea în vigoare a legii 63/2012, la 22.04.2012 ) și respectiv confiscarea extinsă, posibilă numai asupra bunurilor dobândite după 22.04.2012.(evident, și pt. infracțiunile săvârșite după această dată)

  Hoții dinainte de 22.04.2012 au avut norocul să nu existe Legea 63/2012, dar n-au scăpat de confiscare normală, dacă s-au încadrat în prima parte a paragrafului anterior.

  Nu se poate ignora condiția de neretroactivitate a legii. Bunurile dobândite anterior datei de 22.04.2012 nu pot avea legătură cu legea intrată în vigoare după această dată: nu se pot confisca în forma extinsă, prevăzută de Legea 63/2012.

  Apreciază

 • 127. noradamian  |  25 iunie 2014 la 20:16

  ion, salut! Treptat,se conturează un puzzle al unui război planificat şi dus de mai multă vreme în subterane care abia acum iese pe scenă. Impresia mea e că pucistii nu controlează tot ce se-ntâmplă si că s-au pripit. Noi suntem doar spectatori.

  Apreciază

 • 128. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 20:17

  Am scris 22.04.2012 deoarece Legea 63 din 17.04.2012 a intrat în vigoare după trei zile de la publicarea în MO (19.04.2012)

  Apreciază

 • 129. noradamian  |  25 iunie 2014 la 20:31

  Discuţia lui Bădin cu Turcescu a scos la iveală că lucrătura tinde să prindă toate statele foste comuniste din estul Europei care au intrat într-un vârtej de întâmplări destabilizatoare. Iar aşa cum se prezintă acum P E nu cred că ne poate fi o pavăză serioasă, cu socialistul Schultz, în capul parlamentului nou ales, prieten si apărător a lui ponta&usd şi protectorul coruptului silaghi. Schultz rămâne la şefia PE (mai de neclintit decât severin!!) deşi MM îl acuză public de ilegalităţi grave- faţă de care au luat poziţie şi unii jurnalisti germani- ca dl.Schwartz si unii politicieni si facţiuni politice. Schultz e pe aceeasi lungime de undă cu Juncker, un luxemburghez socialist feroce. Vorbim de doi indivizi în poziţii de putere care, spre deosebire de Merkel, îl aprobă pe putin în chestiunea crimeii. În contextul ăsta, alianţele de la noi, cu colaboratori ai vocii rusiei, ca aceea eşuată de curând la Timisoara, întâlnirile misterioase ale unor înalte personaje cu militanţi ai refacerii influenţei rusiei în zonă ca dughin, reactivarea lui tăriceanu şi a unor rusofoni cu trecut kaghebist, declaraţiile proruse ale unor prezidenţiabili, nu-s de trecut cu vederea.

  Apreciază

 • 130. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 20:38

  O singură completare pt Filadel.
  Bunurile ( sau suma echivalentă valorii lor) a căror proveniență nu poate fi justificată – indiferent dacă au fost dobândite sau nu prin infracțiune și independent de legea 63/2012, adică și în cazul dobândirii înainte de 22.04.2012 – se confiscă, după legea ANI, deținătorilor de funcții publice sau de demnitate publică.

  Apreciază

 • 131. ion  |  25 iunie 2014 la 20:41

  Nora,
  nu e Mefisto atat de negru pe cat trambiteaza Turcescu, Badin si altii. Trebuia insa data o lectie test sistemului judiciar pentru a vedea cat rezista. Vom vedea daca testul a fost trecut atunci cand se va da sentinta in cazul Varanului.
  PS Nu va mai legati de Lilith ca ea acum e bine pozitionata. Avem o opozitie intre doi malefici Marte-Uranus.

  Apreciază

 • 132. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 20:43

  @Nora-129
  Avem parte de curenți și curente din mai multe puncte cardinale și de atac. Sper să nu răcim de la crivăț, înainte să aflăm totul despre briza mării.

  Apreciază

 • 133. theo  |  25 iunie 2014 la 20:48

  ion,

  il mai chinuie mult pe presedinte?salutäri d-nei Kepler

  Apreciază

 • 134. noradamian  |  25 iunie 2014 la 20:52

  Ion, una-i să te sperii de mefisto si alta e să-l observi cu atenţie, chiar dacă nu e negru ci e căcăniu. Vorbim de componenţa PE, în primul rând si de seful nou ales acolo care se erijează în salvatorul unui corupt notoriu, al unui un politician pesedist ex-penelist expediat de „marte si uranus” probabil, în refugiul european

  Apreciază

 • 135. ion  |  25 iunie 2014 la 21:00

  Nora, cand ai obtinut un scor de 221 la 191 PPE/PES cu un David Cameron foarte egoist, cu vreo 70 de eurosceptici unul mai clonat dupa Vadim, la ce sa te astepti, decat la ”politica nu etica”.Tu crezi ca numai romanii l-au luat pe ”vreau ceva de la Stat” in brate. Am aterizat ieri din Lausanne. Si acolo incep asistatii sociali sa-si arate coltii.

  Apreciază

 • 136. ion  |  25 iunie 2014 la 21:01

  Theo, Piratul e pe drumul Damascului. Inca.

  Apreciază

 • 137. noradamian  |  25 iunie 2014 la 21:03

  păi asta am constatat si eu: s-a cam terminat cu etica acolo!

  Apreciază

 • 138. noradamian  |  25 iunie 2014 la 21:22

  TB, felicitându-l pe dl. Rus:
  „Domnule ministru, în primul rând felicitări pentru revenirea în Guvern. Aş vrea să vă atenţionez însă că mergeţi într-un minister cu probleme. Acolo ar trebui să fiţi atent în mod deosebit la premisele de contractare a autostrăzii Comarnic – Braşov. Din informaţiile mele, deja s-au produs acte de corupţie. De asemenea, s-au contractat studii de fezabilitate de circa 50 de milioane de euro care nu vor mai fi valabile în cea mai mare parte din ele în doi ani, dar s-au găsit nişte firme cărora să li se facă cadouri. Am rugămintea să verificaţi cu atenţie lucrurile acestea înainte de a vă asuma derularea mandatului. Sigur, cu Loteria nu sunteţi dumneavoastră şi nici cu banii de la Rompetrol. Dar poate vă uitaţi la colegii din Guvern. Vă mulţumesc mult. Şi vă doresc succes !”

  Apreciază

 • 139. theo  |  25 iunie 2014 la 21:35

  cat de lung este drumul D, pt. Presedintele:?
  mai bine zis panä cand?

  Apreciază

 • 140. noradamian  |  25 iunie 2014 la 22:17

  Theo, nu stiu cât de lung e drumul presedintelui dar bine măcar c-a-nceput să se lumineze situaţia.

  Mi-a plăcut c-ai salutat-o pe d-na Kepler 😀

  Şi asta e ce are-n cap ideologul Kremlinului, prieten cu înalţi politicieni şi prelaţi români:
  „De aceea sunt apropiat de Noua Stanga, de Brigazile Rosii, de Rote Armee Fraktion. Sarcina noastra nu se limiteaza la cultura, sarcina noastra este sa facem o revolutie reala. Pentru aceasta avem nevoie de ideologie si pregatire intelectuala, dar fara participare concreta la actiune, fara experienta de front, fara botezul luptei ￯ ne va ramane inaccesibila”
  Aleksandr Dughin, ideologul Kremlinului,in vizită în Romania de duminica pana azi

  Apreciază

 • 141. noradamian  |  25 iunie 2014 la 22:22

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 142. ion  |  25 iunie 2014 la 22:58

  Nora,
  Felicitarile Piratului pentru Ioan Rus sunt cu ”cantec”. I-a amintit diplomatic de prietenul Ioan Bene care detine SCC Napoca SA, amic care momentan e la brutarie pentru 30 de zile alaturi de fostul sef CJ Cluj Uioranu.

  Apreciază

 • 143. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 23:14

  Bună seara,
  Puțină destindere:

  Apreciază

 • 144. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 23:15

  Scuze,
  Altceva am vrut să pun

  Apreciază

 • 145. Bască ilie  |  25 iunie 2014 la 23:16

  @Ovidiu-143
  42 🙂

  Apreciază

 • 146. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 23:35

  🙂 sunt năuc

  Apreciază

 • 147. ovidiu  |  25 iunie 2014 la 23:48

  Bască 57,
  La fel mi-a zis și despre Mihai Neamțu. L-a văzut cam increzut și infumurat. Eu nu și nu, m-am dus să mă inscriu in Noua Republică pe frigul lui februarie la -10 grade.
  S-a întâmplat să-mi ia chiar Neamțu datele din buletin chiar la stația de metrou la piața unirii. Îmi făcuse impresie bună. A reușit după o vreme să mă enerveze cu aerele lui…
  Ce ți-e și cu intuiția feminină.

  Apreciază

 • 148. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 00:02

  Ai grijă, poartă-te frumos cu soția ta! Ai scăpat o dată de cântarul analitic, după alegerea aia, pe frigul din februarie. 🙂

  Apreciază

 • 149. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 00:19

  Somn ușor! 🙂
  *

  Apreciază

 • 150. ovidiu  |  26 iunie 2014 la 00:28

  Somn ușor!

  Apreciază

 • 151. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 08:17

  Nu pierdeți acest articol!
  Am fost întotdeauna și am rămas de acord cu MRU: o persoană numită într-o funcție nu este sclavul al celui care l-a numit, nu are statut de obedient pe viață și nu are obligația să-și vândă independența de gândire sau decizie.
  Sunt binevenite criticile sale referitoare la lacunele legislative majore în materia informațiilor clasificate, accesul brownian al neaveniților la astfel de informațiile clasificate sau tolerarea creatorului (aglomerația parlamentară- legiuitorul) de vulnerabilități strict legate de caracterul informațiilor.

  Acest articol merită citit pentru marea densitate de adevăruri spuse curajos și consistent, dar asta nu-l scuză pe MRU pentru recenta atitudine perversă de la Realitatea TV – descrisă de Prisacariu la poz. 47- ba dimpotrivă, chiar articolul lui MRU încearcă perfid să ascundă sub preș acea remarcă despre informarea președintelui despre legăturile mondiale ale fratelui (implicit minciuna nenominalizatului protejat Maior). Nu știu cât de onorat se mai simte MRU când își regăsește gândurile în vorbele lui Tăriceanu de la 65; le repet pt lecturare mai rapidă:
  Hotnews, azi: “Calin Popescu Tariceanu: Este greu de crezut afirmatia presedintelui ca nu a fost informat de SRI in legatura cu legaturile fratelui sau cu lumea interlopa. nu are nicio scuza ca prestigiul institutiei prezidentiale a avut de suferit. Trebuie sa faca singurul gest acceptabil si sa isi depuna demisia de onoare”.
  *
  În articol MRU pare să-l renege cumva pe Călin, file de lepră, însă perversitatea rămâne în modul ales de MRU să se dea lovit de nedreptate, fiindcă ar fi dat semne (criticate de Cristoiu) de lepădare de Băsescu… vai, de la vulnerabilitățile semnalate de el în lege. 🙂 🙂 🙂

  Amice, ești idiot!
  Nu de la vulnerabilitățile legii, l-ai ascuns pe Prisacariu ( poz. 47)

  Zice MRU sub preș:
  „Dar ca om politic, îţi asumi, chiar şi când nu îţi place, unele situaţii. De data aceasta, punctul în discuţie este o declaraţie pe care am făcut-o la Realitatea TV legată de vulnerabilizarea statului român din cauza unor acţiuni iresponsabile ale clasei politice. Ce arămas din ea este că m-aş fi lepădat de Traian Băsescu”.

  http://adevarul.ro/news/politica/de-m-as-lepadat-traian-basescus-1_53aaf5390d133766a8e4b585/index.html#

  Apreciază

 • 152. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 08:36

  Am scris în grabă și cam aiurea câteva articulate, la început, totuși se înțelege. 🙂

  Apreciază

 • 153. theo  |  26 iunie 2014 la 09:07

  bunä dimineatza,
  asa este, Prisecariu este un bun observator.
  MRU. rämane un sobolan.

  Apreciază

 • 154. theo  |  26 iunie 2014 la 09:11

  asearä m-a oribilat, slänina ambulantä Norica N, femeia este
  tipic cadru de parid de pe vremuri, dintre cele mai infocate
  consomoliste. si in PSD , nu cred cä mai sunt multzi.
  dar astia, asa zisi liberali, sunt mai räi- laburistii marxisti ei
  au trädat.,mare porcärie de om, cä nu pot spune femeie:

  Apreciază

 • 155. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 09:32

  Regret c-am abandonat ideea unei postări despre Norica Nicolai, imediat după 25 mai, cu titlul „Testul Papanicolai”. 🙂
  Scrisesem o parte, cu intenția să ajung la marea dilemă a conviețuirii armonioase PDL-PNL pornind de la ferocitatea acestei malformații politice de cea la josnică creatură, numită Nicolai, testul de armonie ce urma să se desfășoare nu doar în plan intern, ci și sub umbrela comună a PPE.
  Nu am anticipat neadaptarea ei la decizia PNL și preferința de a rămâne izolată în ALDE, dar „Testul Papanicolai”, în loc de Papanicolau, a avut drept țintă recunoașterea acestei tumori drept cauză malignă de infertilitate a alianței PDL-PNL. 🙂
  I-am trimis Norei ce scrisesem, mi-a transmis niște observații juste, am amânat finalizarea… până am lăsat-o baltă. Acum regret fiindcă se potriveau multe efecte ale bolii incurabile Norica Nicolai.

  Apreciază

 • 156. theo  |  26 iunie 2014 la 09:37

  denumirea ta este f. potrivitä este o malformatzie politicä,
  o tumoare mizerabilä.

  Apreciază

 • 157. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 10:01

  Zice în Gândul lui Costin Georgescu, fost director al SRI în perioada 1997-2000.
  *
  Plicurile SRI vin cu „poşta militară”. „În tren, au compartimentul lor. E o servietă cu plicuri şi cineva care o păzeşte”
  “În tren, dacă vă uitaţi bine, o să-i vedeţi. Au un compartiment numai al lor şi merg cu acceleratul sau rapidul, nu cu personalul. Informaţiile sunt păzite, este o servietă cu plicuri şi cineva care să o păzească”,
  *
  Nu spune nimic deosebit, ci încearcă să sugereze o circulație frecventă de informații către Președinte, de la SRI pe calea militară, însă asta nu demonstrează nimic în privința conținutului informației transmise.
  În realitate, aceeași poștă militară este uzuală pentru transmiterea unei diversități de documente, de la o mulțime de expeditori- nu numai SRI – către diverși destinatare, de exemplu de la și spre parchete, de la și spre instanțele judecătorești… din toată țara, alte către Primării sau Prefecturi etc.

  Și „dacă vă uitați bine în tren și o să-i vedeți „într-un compartiment într-adevăr „numai al lor”… și cu asta ce-am făcut? Ne-am dus de proști pe direcția indicată de Costin Georgescu, să-i vedem cu ochii cât cepele marea lui dovadă incontestabilă: poșta militară există și trăiește,informația de la SRI există și se mișcă iute către președinte, adică USL trăiește! 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 159. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 10:07

  @Theo-156
  “Testul Papanicolai” depistează această malformație congenială. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 161. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 10:29

  Ipocrizia idioată este în capul celor cu blocați grețos pe insinuarea că Monica Macovei ar tulbura mai amplu și mai util apele alianței PSD-PNL dacă ar pleca din PDL… nu se știe unde și de ce, de parcă a venit sfârșitul lumii politice din cauza staționării ei în miezul problemei – cât va crede de cuviință și necesar – și va pierde ocazia imediată de a zdruncina din lună duplicitatea PNL-istă și șansele useleului la prezidențiale. 🙂 🙂 🙂
  Altă etapă, aceiași grețoși… nu se mai satură de mâncat din același polonic!

  Apreciază

 • 162. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 10:44

  Ferește-ne, Doamne, de susținătorii fixației grețoase… nu se știe, nu se știe, până când!
  *

  Apreciază

 • 163. theo  |  26 iunie 2014 la 11:16

  dar botzului de gräsime, trebuia sä-i facä un vaccin inainte sä se nascä, nu contra cancerului , ci a sclerozei neuronilor

  Apreciază

 • 164. theo  |  26 iunie 2014 la 11:38

  ce se intamplä dacä , totul a fost un scenariu pt. descreditarea Presedintelui ?

  sä väd pe totzi romanii; cum cer demisia lui TONTA si

  DIZOLVAREA PARLAMENTULUI:

  Apreciază

 • 165. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 11:56

  Am citit acum din puterea.ro despre suspiciunea implicării lui Dan Șova în filiera baronetului Adrian Duicu.
  Mi-am amintit de legăturile lui Șova cu Oltul:
  Dan Șova a fost președintele interimar al organizației PSD chiar în localitatea Drăgănești și membru al organizației PSD Olt, ales senator de Olt în două mandate consecutive din 2008 încoace.
  A fost în coasta lui Duicu, s-a folosit de el în alegeri, iar în Drăgănești-Olt își are reședința clanul Bercea Mondial.

  Apreciază

 • 166. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 12:08

  Se pare că relația trainică Ponta-Șova nu se traduce în propulsarea lui Șova în fruntea PSD, ci în spusele președintelui:
  Hotnews: „Traian Basescu despre declaratia Parlamentului in care i se cere demisia: O actiune de intimidare a justitiei. Parlamentul a fraternizat cu clanul Bercea ”
  Fraternizarea PSD-istilor n-are limite.

  Apreciază

 • 167. noradamian  |  26 iunie 2014 la 12:14

  Ziua bună, prieteni! 🙂
  Bsk, la cât rău lasă-n urmă dom şova, el singur face cât zece „mondiali”! Dacă punem ce a realizat cu „grupul de lucru” cu tot, ar fi o serie de zece ori zece şamd.

  Apreciază

 • 168. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 12:20

  Salve, Nora!
  Se decantează informațiile cu greutate.
  Timpul aduce scufundarea. 🙂

  Apreciază

 • 169. noradamian  |  26 iunie 2014 la 12:21

  bercea ar trebui să fie recunoscut ca erou antibăsist al useleului, să i se confere (de către abraham!) ordinul de cavaler al furăciunilor de pretutindeni, să fie înscris ca unul din părinţii social democraţiei cu altoi penelist şi să i se dea tot spijinul pentru înfiinţarea republicii „mondiale”- în primă fază, euroasiatică.

  Apreciază

 • 171. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 12:35

  @170
  Cuprinzător, orientat, aplicabil!
  Cristian Diaconescu mi-a amintit de neîncrederea mea în actualul CSM căptușit mai nou în prim-plan cu niște figuri de tristă performanță, foarte pricepute în creația de imagini manipulatoare, cum ar fi – în față vopsit gardul – cu apărarea reputației Codruței Koveși, iar în spate sapă adânc și aștern culcușul leoparzilor.

  Apreciază

 • 172. theo  |  26 iunie 2014 la 12:41

  consomolista norica, ii aducea ode lui TEMNICERA, cea care a fäcut un puci la csm, ce vroia sä elimine totzi magistratzii tineri, dar aducea niste capete de topor. temnicera o nerusinatä ,ce se plimba cu masina lui Nästase, dar nu stia.

  Apreciază

 • 173. theo  |  26 iunie 2014 la 12:43

  multe nenorociri a inläturat presedintelui, sigur atatea cat a putut. dupä plecarea lui, IL vetzi regreta:

  Apreciază

 • 174. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 12:51

  Norica Nicolai aspiră să devină colegă de CCR cu Pivnicereru peste câțiva ani. Nu scăpăm de leprozeria PNL-iștilor. Se întinde cât cuprinde timpul lor.

  Apreciază

 • 175. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 13:04

  Istoria străvezie a unui Stavarache de Bacău de-al lui Kăkăru. 🙂
  Mai alaltăieri- 11 mai 2014:
  „Evenimentul electoral al PNL a continuat în Bacău cu o conferință de presă susținută de primarul Romeo Stavarache și președintele Crin Antonescu. Candidatul liberal la Președinție a vorbit despre situația politică actuală și a ironizat campania pe care și-o fac PMP, cu parașuta, și PSD, cu barca”.
  Stavarache: „Acum, ne batem ca guvernarea liberală să fie o certitudine din noiembrie 2014”
  *
  Azi 26.06.2014
  „Primarul Bacaului, Romeo Stavarache (PNL), retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, pentru luare de mita. DNA sustine ca Stavarache a luat mita 2,3 miloane de lei si 260.000 de euro”

  *
  Parcă și cu barcă, tot mai liber te simți cu parașuta. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 176. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 13:10

  PNL-ul lui Stavarache a obținut pe 25 mai la Bacău 17,5 %
  Iei un ban și stai în față, peste media PNL pe țară.
  Iei câțiva ani, stai în spatele gratiilor peste așteptările electorale. 🙂

  Apreciază

 • 177. cinic  |  26 iunie 2014 la 13:29

  re-salve BSK. Apropos de legea confiscarii:
  A. cine face dovada DOCUMENTARA a dobandirii inainte de 04.2012?
  B. Inteleg ca Directiva europeana [apud Macovei] -evident tergiversata la adoptare la Shparlament- prevede ca se confisca rodul infractiunii, FARA LIMITA TEMPORALA. Un furt/delapidare din 2008 nu poate produce uz netulburat in 2014.

  Apreciază

 • 178. noradamian  |  26 iunie 2014 la 13:31

  Bercealismul e gena politico-interlopă a omului nou, emblematic pentru clasa politică si-n mod deosebit pentru usele ca si a sateliţilor lor din „societatea civilă” 🙂

  Apreciază

 • 179. ovidiu  |  26 iunie 2014 la 14:01

  Bună ziua,
  ptr. liniștea pontanacului: 🙂
  http://www.hotnews.ro/stiri-film-17557338-tudor-giurgiu-bucura-filmul-cristian-redeschida-cazul-procurorului-panait.htm

  Apreciază

 • 180. theo  |  26 iunie 2014 la 14:18

  si DD, era prieten cu bercea, sova a depins de ei,
  dragnea avea intanliri cu ei. acum nu stiu,nu au väzut, nu cunosc

  Apreciază

 • 181. theo  |  26 iunie 2014 la 14:20

  f. bun tudor giurgiu,

  sper din suflet, ca ancheta sä-l arate pe monstrul ce a inpins
  la moarte, pe procurorul Panait., dar nu cred, au mana peste tot:

  Apreciază

 • 182. theo  |  26 iunie 2014 la 14:23

  NORICA N, nu trebuie sä mai ajungä in justitzie,
  patroanä de bordel poate, agresivä si desgustätoare:

  Apreciază

 • 183. theo  |  26 iunie 2014 la 14:24

  CUM POATE FUZIONA O CARICATURÄ CA NORICA CU MM ?

  Apreciază

 • 184. theo  |  26 iunie 2014 la 14:26

  BECALI ;DD;sunt tot un fel de bercea, ceva mai albi,
  dar restul caracterelor sunt identice:

  Apreciază

 • 185. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 14:27

  Voiculescu are ghinion!
  Au fost desemnați în completul dosarului ICA judecătorii Bogdan Camelia și Mihalcea Mihai Alexandru. 🙂

  Apreciază

 • 186. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 14:30

  Bogdan Camelia – a fost schimbată înainte soluționarea cauzei din dosarul SOV de Elena Burlan (Tribunalul București), după admiterea unei cereri de recuzare a Cameliei Bogdan (soluție trăsnită: a reținut un motiv de incompatibilitate inexistent)
  Bodgan Camelia l-a condamnat pe afaceristul Riza Ștefan (dosar instrumentat de procurorul Doru Tuluș prin 2008-2009)
  Mihai Alexandru Mihalcea a respins o cerere de liberare condiționată a lui SOV (condamnat la 1 an din cauza lui Ghiță la portiță)

  Puciștii se împucinează. 🙂

  Apreciază

 • 187. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 14:37

  Camelia Bogdan a mai susținut cândva o opinie separată într-un caz important de respingere a măsurii de arestare preventivă. Îmi voi aminti mai exact. E drăcoasă. 🙂

  Apreciază

 • 188. noradamian  |  26 iunie 2014 la 15:03

  Asta nu pare lege cu dedicaţie pentru Dan Voiculescu? ( de la Camelia Badea, FB):

  Pe 1 iulie ar trebui să se pronunţe sentinţa definitivă şi irevocabilă în „Dosarul ICA”.
  Cum adică sentinţele devin executorii numai în cazul în care condamnatul a fost arestat preventiv în cursul urmăririi penale? Şi dacă nu a fost arestat – şi nu pentru că nu ar fi meritat ori pentru că procurorii nu au cerut lucrul acesta, ci pentru că x sau y a reuşit să ţină Justiţia în şah ori pentru că, după modelul Nicuşor Constantinescu, a reuşit să dispară înainte de emiterea mandatului de arestare – rămâne liber, indiferent de gravitate faptei?…

  Dă clic pentru a accesa 14b288FG.pdf

  Apreciază

 • 189. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 15:05

  Camelia Bogdan este un judecător mai puțin obișnuit, scrie mult în publicații diverse, se documentează, are o serie de opinii curajoase privind sarcina probei în domeniul confiscărilor, oricum un judecător dedicat profesiei și asta nu-i de ici-colea. 🙂
  A participat la o reuniune internațională împreună cu csm-istul judecător Cristi Dănileț, la Paris sau Praga, oricum un oraș cu P. 🙂

  Apreciază

 • 190. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 15:14

  @188
  O porcărie!
  Da, cu dedicație, dar aș paria că nu se va promulga înainte de condamnarea Varanului și intrarea lui acolo unde i-a fost scris. 🙂
  N-are nicio rațiune dependența soluției de inexistența sau de forma măsurii preventive.
  Trâmbițașii apărători ai pușcăriabililor ștrigă sistematic caracterul excepțional al arestării preventive și normalitatea judecării în libertate, dar acum se creează condiționarea executării pedepsei după condamnare de măsura preventivă anterioară. Absurd!

  Apreciază

 • 191. noradamian  |  26 iunie 2014 la 15:15

  Bsk, la celelalte termene am fost cam sceptici auzindu-i pe unii că asteaptă cu sticlele de şampanie la-ndemână. De data asta parcă ne-am pregăti si noi… 🙂

  Apreciază

 • 192. ovidiu  |  26 iunie 2014 la 15:16

  Hai cu varanu’ la brutărie!
  Degeaba stă varanu cu spatele la perete dacă are gura deschisă 🙂
  Scuzați, nu m-am putut abține.

  Apreciază

 • 193. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 15:25

  În dosarul de stabilire a măsurii preventive nu se judecă fondul cauzei, or dacă un judecător se trezește cu o indigestie în ziua respectivă ar însemna ca odată cu respingerea arestării preventive să-i acorde inculpatului eliberarea cu anticipație sau o cale de atac suplimentară împotriva hotărârii pronunțate pe fondul cauzei.
  Nu cred că CCR ar admite o asemenea legătură sau dependență între soluția de fond și măsura preventivă.

  Apreciază

 • 194. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 15:32

  @Nora-191
  Și Tăriceanu așteaptă cu șampania la rece. Se adună cam multe proiecte de lege la rând pentru promulgare pe mâna lui de președinte interimar. 🙂

  Apreciază

 • 195. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 15:40

  Judecătoarea Burlan i-a reproșat practic Cameliei Bogdan în dosarul lui Vîntu stabilirea termenelor prea scurte- celeritate exagerată 🙂 – un motiv de recuzare incredibil. CSM-ișii au analizat mascarada și n-au luat nicio măsură disciplină. Au luat Burlanul în brațe și-au început să joace țonțoroiul micii reforme în bătaie de joc. 🙂

  Apreciază

 • 196. ovidiu  |  26 iunie 2014 la 15:41

  Îmi plac clujenii de la tnr:
  http://www.timesnewroman.ro/politic/12827-10-lucruri-despre-arestarile-dna-din-ultima-vreme

  Apreciază

 • 197. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 15:44

  Măsură disciplinară a fost luată numai împotriva inculpatului Vântu: l-au eliberat după înlăturarea Cameliei Bogdan.

  Apreciază

 • 198. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 15:56

  @Ovidiu -179
  Cred că regizorul Tudor Giurgiu a depus un efort considerabil, cu răbdare și preocupare pentru un film de calitate, a pătruns destul de bine în pielea personajului principal, procurorul Cristian Panait, și mă aștept să atingă punctele cheie ale cazului. În același timp, însă, mă îndoiesc c-ar prinde în film elementele determinante ce vor fi incluse în ultimele 7 episoade planificate ale serialului din Grădină.

  Apreciază

 • 199. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 16:17

  Pe Hotnews văd un articol despre noii judecători în dosarul ICA, are ora apariției 14, m-am uitat acum la ce ore am comentat și descopăr altă suspiciune de plagiat. Vă zic inutil, n-am citit înainte pe Hotnews și n-avea niciun farmec să mă expun ca fraierul, îl loc să preiau direct de acolo articolul. În fine, rămân de fazan. 🙂

  Apreciază

 • 200. nightmare  |  26 iunie 2014 la 16:19

  Vulpea coordonează A Treia Frăţie a Securităţii

  În spatele acţiunilor care au dus la arestarea lui Mircea Băsescu se află şeful DGIPI (cunoscută ca Doi şi un sfert) Gelu Oltean. Dar cel care controlează jocul este nimeni altul decât Virgil Ardelean,celebra Vulpea. Acesta şi-a făcut o superreţea, un serviciu de informaţii paralel, care cuprinde şefi din DGIPI, DIICOT, Spălarea Banilor… Şi alţii la fel de grei din sistem, care, finanţaţi de Ion Ţiriac, îşi duc planul de a pune mâna pe toate butoanele României la capăt. În plan, Ponta este doar unealta. Cunoscătorii susţin că în înregistrările discuţiilor lui Mircea Băsescu cu membrii clanului Bercea Mondial se observă uşor că romii folosesc “discursul” lui Gelu Oltean.

  Pe de altă parte, servilismul lui Pavel Abraham, în afară că e funciar, se datorează vizitei Corpului de Control al premierului la Agenţia Naţională Antidrog (ANA), unde a descoperit multe minuni făcute de avocatul lui Bercea Mondial pe când conducea Agenţia. Actualul şef al ANA, Sorin Oprea, cică l-a dat cu mare drag în gât pe predecesorul său. Aaa, Bursa Zvonurilor era să uite. Şi Gabriel Oprea este membru în frăţia de care vorbeam. Evident, în numele interesului naţional.

  http://www.puterea.ro/bursa_zvonurilor/vulpea-coordoneaza-a-treia-fratie-a-securitatii-95025.html

  Apreciază

 • 201. ovidiu  |  26 iunie 2014 la 16:25

  Bască 198
  Astept episoadele ca pâinea caldă când ți-e foame.

  Apreciază

 • 202. ovidiu  |  26 iunie 2014 la 16:28

  Rabd până la momentul potrivit. Rezist.

  Apreciază

 • 203. ovidiu  |  26 iunie 2014 la 16:29

  Aștept să văd ce impresie îți lasă filmul.

  Apreciază

 • 204. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 16:35

  Cu mulți ani în urmă, scriam pe blogul lui Doc, Inventarul stricăciunilor politice, eram cam nou prin blogosferă. Ca orice începător, nu știam că scrisul cu majuscule sau bolduit înseamnă să țipi la cititori și să ieși în evidență, precum un călăreț prețios și dominant, ca Vodă printre pigmeii din lobodă.
  Scriam cu majuscule numai cuvintele sau propozițiile văzute de mine mai importante și de reținut.
  Nu mi-a atras nimeni atenția și am persistat ca prostul în neștire. Abia după vreo doi ani am văzut pe alt blog în ce rahat m-am complăcut și n-am cuvinte să vă spun cât de rușine mi-a fost.

  Nu știu alții cum sunt, dar eu, când văd câte un comentator în aceeași postură din vremurile mele de necioplit într-ale blogosferei, uite-așa îmi saltă inima de bucurie. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 205. nightmare  |  26 iunie 2014 la 16:41

  ok ,Bsk ….bucură-te in continuare …vei mai avea multe momente de bucurie …..eu scriu cum vreau eu ,cind consider că e important …

  Apreciază

 • 206. nightmare  |  26 iunie 2014 la 16:45

  nu-ți cere nimeni nici să mă iubesti,nici să mă placi si nici să mă simpatizezi….ca nu -s femeie . 😉

  Am receptionat ,dintele tau …dar,zău dacă-mi pasă 🙂

  Apreciază

 • 207. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 17:03

  @Ovidiu-201
  Cazul Panait se lovește de două planuri distincte
  1. Mușamalizarea până la evitarea sistematică a cercetării/judecării cauzei.
  2. Modalitatea reală de deschidere a cercetării penale.

  Filmul lui Tudor Giurgiu nu are cum să atingă pct. 2, să-i determine pe cei interesați de mușamalizare să se retragă în banca lor și să le lase locul – marcat de impostori – acelor magistrați care ar avea dispoziția, pregătirea și hotărârea să stabilească faptele și adevărul, inclusiv să aducă inculpații în fața judecății.
  Nu toate cele 7 episoade rămase de postat conțin acele elemente determinante, doar 4; restul încearcă să se concentreze pe posibilitatea de concretizare a punctului 2, cu speranța să rămânem blocați în stadiul sugestiilor și reclamațiilor fără rost, de dragul teoriei despre gargară.
  Cu sugestii și reclamații nu se mișcă nimic, oricâte filme s-ar turna pe acest subiect. Cele 4 episoade determinante conține elemente esențiale și verificabile, utile pentru trecerea la pct. 2 tot pe căi esențiale și verificabile.

  Alegerile prezidențiale ne iau timpul și cheful de citit episoade despre trecut. 🙂

  PS. Ovidiu
  Ce crezi? Dacă Ponta s-ar teme de deschiderea dosarului Panait, crezi c-ar mai candida la prezidențiale? Dar dacă CCR ar decide că un președinte în funcție poate fi cercetat penal? 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 208. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 17:09

  @205-206
  @Stai calm cu tonul, nu mă intimidezi!

  Apreciază

 • 209. neax  |  26 iunie 2014 la 17:10

  Şampanie? Dau şi eu una, cu bucurie, ba chiar cu spargerea sticlei în capul lui Felix, ca la lansarea navelor!

  Apreciază

 • 210. nightmare  |  26 iunie 2014 la 17:19

  208

  Stai linistit,ca nu-i preocuparea mea primordială să te intimidez sau să te impresionez …am altele mai importante

  Apreciază

 • 211. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 17:20

  @Neax-209
  Era loc de noroc pentru Felix. 🙂
  Deocamdată, speranță n-are de gând să moară ultima.

  Apreciază

 • 212. nightmare  |  26 iunie 2014 la 17:21

  Iar tonul este exact pe masura postarii tale …cel mai bine ar fi să mă ignori ….

  Apreciază

 • 213. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 18:11

  Avocatul lui Mircea Băsescu a ieșit de la DNA, a refuzat să vorbească cu ziariștii și le-a zis: 🙂 🙂 🙂
  – MB nu a fost adus azi la DNA pentru declarații:
  – numai martorilor li s-au luat azi declarații;
  – urmează expertizarea ( n-am auzit ce anume, se subînțelege: expertiza bate filmul);
  – nici Nelu Barbu n-a auzit din studioul B1 toată propoziția avocatului; a zis și el ce a înțeles: „S-a încercat decredibilizarea sistemului de justiție” (viitorul sună a spectacol interesant)

  Apreciază

 • 214. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 19:00

  @188
  Când nu se emite mandatul de executare a pedepsei imediat după pronunțarea hotărârii definitive, condamnatul are timp să dispară.
  Propunerea asta minune, să condiționezi executarea de existența anterioară a măsurii de arestare și redactarea motivării hotărârii, înseamnă crearea cadrului optim pentru fugă din țară, fiindcă inițiatorul a avut grijă să nu prevadă nicio măsură preventivă în perioada de așteptare a tramvaiului numit speranță,
  Odată cu fuga de aplicarea legii, va începe să curgă termenul de prescripție a executării pedepsei. Condamnatul revine acasă peste 7-10 ani ca nou, curat și nevătămat, numai bun de reales. 🙂

  Apreciază

 • 215. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 19:17

  Legiuitorul neamului propune de fapt o suspendare de la executare pentru evadare. Chiar dacă interdicția de a părăsi țara, până la momentul emiterii mandatului de executare, ar completa propunerea legislativă, ultima soluție tentantă a condamnatului ar fi să devină investitor: investește într-un vameș sau o filieră organizată din vameși de serviciu în frontul de salvare națională a condamnaților care vor o țară ca afară. 🙂

  Apreciază

 • 216. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 19:41

  Dacă ne întrebăm de ce n-ar fugi inculpatul din țară înainte de pronunțarea deciziei ultimei instanțe, aici intervine diferența de clasă sau de ligă, cum zicea șantajistul de presă, SRS.
  Unde și cu ce să dispară un muritor de rând din liga județeană?
  N-are bani nici să-l cumpere pe vameșul înger-păzitor, (presupunînd c-ar avea interdicție să părăsească țara până la pronunțare), darămite să-și găsească un loc de trai în siguranță financiară. Și-apoi omul rând inculpat are parte de un regim preventiv de calitate înainte să-și facă vise de evadare.
  Inculpatul din liga mare, cu bani la saltea sau într-un cont, are o mare dilemă existențială înainte de pronunțare: să riște mai devreme, ratează speranța de viață în țară după un aranjament procesual în extremis, se teme să nu fie prins, băgat la izolare preventivă și scos de pe lista libertarienilor beneficiari ai noii prevederi; toate drumurile duc la sacrificiul extrem după ce nu mai are nicio altă ieșire: cu bani de cheltuială, altfel riști, altfel joci, altfel te descurci.

  Apreciază

 • 217. Creanga  |  26 iunie 2014 la 19:56

  Buna seara gradinari!
  Basca ilie, daca ai bani iti poti inscena si moartea printr-o tara papuasa. Devii lber de puscarie, de-ai facut economie. Te mai schimbi putin la fata, si ramai fara de greata (de justitie).

  Apreciază

 • 218. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 20:09

  @Creangă
  Pe lumea cealaltă, fictivă, într-o țară ca afară nu mi-a trecut prin cap. Numai înainte de executare, de-adevăratelea, am văzut-o ca scăpare autohtonă și eternă. 🙂

  Apreciază

 • 219. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 20:17

  La disperare, condamnatul joacă totul pe-o carte cu mai mare tragere de inimă.
  Cât așteaptă (până la pronunțare) de multe ori nici nu știe exact ce anume, poate speră o amnistie, grațiere, aranjament sau mai vedem. 🙂

  Apreciază

 • 220. noradamian  |  26 iunie 2014 la 23:00

  Seara bună, prieteni! Manevrele economice preced manevre politice. Ştirea asta îmi aduce aminte de Sovrom.

  Andrei Bădin: „Știrea anului e anexarea OMV-Petrom de către GAZPROM. Tovarășii și-au pregătit din timp acțiunea cumpărând prin intermediari. Acum doar oficializează. Urmează să-și oficializeze și participațiunile la băncile austriece care sunt și în România. Se desfac conservele”

  Apreciază

 • 221. noradamian  |  26 iunie 2014 la 23:16

  Orice încercare de decredibilizare ticăloasă şi imbecilă a justiţiei are ca efect credibilizarea sistemului. Din războiul ăsta o să iasă mai puternică şi mai motivată.

  Apreciază

 • 222. noradamian  |  26 iunie 2014 la 23:17

  Somn usor! 🙂

  Apreciază

 • 223. ovidiu  |  26 iunie 2014 la 23:28

  Bună seara tuturor,
  Bască 207 mulțumesc,
  „Dacă Ponta s-ar teme de deschiderea dosarului Panait, crezi c-ar mai candida la prezidențiale?”
  Poatede asta și candidează, să scape de cercetare pe perioada mandatului. Ptr micul Alzheimer e un motiv suficient.
  „Dar dacă CCR ar decide că un președinte în funcție poate fi cercetat penal?”
  Ar putea CCR să facă asta? Ca ce chestie să decidă așa ceva? Cine să-i întrebe de sănătate?

  Apreciază

 • 225. Bască ilie  |  26 iunie 2014 la 23:56

  La congresul PNL, de mâine-poimâine, lupta cea mare pentru conducerea partidului
  1 post președinte, 2 candidați: Johannis și Ghișe
  35 – prim-vicepreședinți, 70 candidați plus Ghișe
  231- vicepreședinți, 225 candidați plus Ghișe 🙂

  La ultima categorie partidul nu mai are membri; se așteaptă completarea listei de candidați de la Poarta Albă, Rahova, Jilava plus Ulioreanu de la Gherla.
  *
  http://www.mediafax.ro/politic/congresul-pnl-doi-contracandidati-la-functia-de-presedinte-si-57-pentru-31-vicepresedinti-12840444?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MediafaxPolitic+%28Mediafax+-+Politic%29

  Apreciază

 • 226. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 00:20

  Somn ușor și, dacă n-aveți ce dace, visați ! 🙂
  *

  Apreciază

 • 227. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 00:25

  … dacă n-aveți ce face, rușii au fost egalați.
  La scorul ăsta spală putina. 🙂 AMR 25 minute.

  Apreciază

 • 228. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 00:54

  Apreciază

 • 229. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 08:35

  Inițiatorul anomaliei judiciare cu suspendarea executării propune de fapt introducerea automată în Codul penal a trei prezumții inedite:

  1. Prezumția de analfabetism judecătoresc.

  După pronunțarea hotărârii definitive de condamnare, judecătorii nu știu să scrie motivarea, au nevoie de un curs de alfabetizare forțată și adaptată la speța soluționată, dată fiind imposibilitatea schimbării dispozitivului hotărârii de condamnare.

  2. Prezumția de vinovăție a actului de justiție inutil.

  Pe tot parcursul procesului penal, inculpații de pretutindeni au beneficiat de prezumția de nevinovăție, susținută de peste 20 de ani cu vehemență infracțională pe toate drumurile și posturile ticsite de zombi-TV. După pronunțarea hotărârilor definitive în instanțele din toată țara, condamnații și întreaga societate intră în noua epocă: Halloween judiciar. Armata de infractori dovediți și condamnați cu executate suspendată imediat – lăsată în libertate colectivizată ca să-i sperie pe cetățenii nevinovați ai patriei – va demonstra cacealmaua și inutilitatea actului de justiție. Ceilalți cetățeni ai societății vor fi pe cât de nevinovați, pe atât de condamnați cu executare imediată la conviețuire laolaltă – în Penitenciarul de Siguranță Națională – cu infractorii dovediți și gradele lor diverse de pericol public. Va crește nivelul de trai comun prin eșalonarea perpetuă a condamnaților – unii mai intră la izolare pe parcurs, în timp ce alți noi condamnați le iau locul în libertate – pentru publicul larg deschis ca porțile raiului pe pământ românesc.

  3. Prezumția de certitudine a prostiei parlamentarilor pericol public.

  Ăștia sunt faliții noștri, buni de reales până când ne facem o țară ca nicăieri, în care cetățenii români fără antecedente penale vor constitui grupul organizat al disidenților de minoritate națională.

  Apreciază

 • 230. noradamian  |  27 iunie 2014 la 12:00

  Ziua bună! în marea lor parte, dezvăluirile d-lui Gheorghe Oancea circulă de câţiva ani (probabil tot din surse SRI) le-am mai adus şi pe aici ca argumente ale inepţiei atacatorilor la adresa hipsterimii care, de bine, de rău, a mai stopat din efecte. În link-ul următor însă, ne e pusă la dispoziţie o sinteză cât se poate de lămuritoare. Dacă ne gândim fie şi numai la dezastrul „Bechtel”, ori la OMV-ul dat pe mai nimica, austriecilor, ca s-aflăm acum că ei îl vând Gazpromului … 😦

  http://stareanatiunii.com/serviciile-secrete-rup-tacerea-in-cazul-rosia-montana.html

  Apreciază

 • 232. noradamian  |  27 iunie 2014 la 12:06

  O zi frumoasă s-aveţi, prieteni! 🙂

  Apreciază

 • 233. theo  |  27 iunie 2014 la 18:11

  ceva nu este clar, este asa de grav sä dea drumul lui mb,?
  dar l-au eliberat pe sechelariu imediat.
  AU O STRATEGIE S-AU ESTE O CATASTROFÄ.ß

  Apreciază

 • 234. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 20:47

  @Nora-130
  Ce mică-i lumea!
  Fostul procuror militar colonel Gheorghe Oancea zice de un fost ofiţer MAPN: „a cartografiat zăcămintele, a vândut şi a ajuns director la RMGC”
  Anonimul e unul și același actual director RMGC: Tănase Dragoș.
  Negustorul neprins și cinstit ne povestește frumos la TV cât de rotund e Pământul… la Roșia Montană.
  Ne-a lucrat din postul de maior din Direcţia Topografică a MApN

  @131
  Bună, bună! 🙂

  Apreciază

 • 235. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 21:10

  Dacă doriți să-l revedeți pe Wilson. 🙂

  19.06.2013
  „Ionel Ispas cunoscut în municipiul Focşani sub porecla de „Wilson”, judecat şi condamnat într-un dosar privind traficul de substanţe stupefiante, şi condamnat în primă instanţă la doi ani şi şase luni cu executare, a fost pus ieri în libertate de magistraţii Curţii de Apel Galaţi. Prin aceeaşi decizie, instanţa gălăţeană a dispus restituirea unor sume de bani inculpaţilor şi confiscarea altora. „Dispune suspendarea sub suprave-ghere a executării pedepsei principale şi a celei accesorii aplicate inculpatului Ispas Ionel, pe durata termenului de încercare de 5 ani. Obligă pe inculpatul Ispas Ionel ca pe durata termenului de încercare să se supună următoarelor măsuri de supraveghere:…”
  *
  http://www.monitorulvn.ro/articole/ionel-ispas-zis-wilson–a-fost-pus-in-libertate_2_148118.html

  Apreciază

 • 236. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 21:12

  După un an: azi, 27.06.2014
  *
  Inculpatul a fost prins în flagrant în data de 26 iunie 2014, după ce a încercat să scape de autorități demarând în trombă cu autoturismul în care se aflau diferite cantităţi de canabis, haşiş, precum şi o pulbere de culoare albă, parte dintre aceste substanţe fiind achiziţionate în aceeaşi dată de la numitul Ispas Ionel zis „Wilson”.
  *
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/trei-traficanti-de-droguri–retinuti-la-vrancea-340987

  Apreciază

 • 237. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 21:43

  Comisarul
  (de Gorj, înțeleg)

  „Victor Ponta încearcă, prin interpuşi de cea mai joasă speţă, să împiedice apariţia numelui său în filmul lui Tudor Giurgiu despre moartea tragică a procurorului Cristian Panait, intitulat ,,Cristian”. El bănuieşte că filmul este o răzbunare a lui Adrian Sârbu, iar cozi de topor ca Lilian Zamfiroiu s-au angajat să facă demersuri pe lângă regizorul filmului, Tudor Giurgiu, pentru a-l convinge că nu este bine ca personajul care l-ar reprezenta pe Victor Ponta să apară în film”.

  http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/victor-ponta-incearca-prin-interpusi-de-c_109142.html

  Apreciază

 • 238. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 22:07

  Lilian Zamfiroiu de la 237, a fost numit de Senat, în 2013, șeful Institutului Cultural Român, la propunerea USL.

  24.06.2013- Teodor Baconschi, despre Lilian Zamfiroiu propus la şefia ICR: „Nu se cunosc antecedente intelectuale sau fapte de creaţie“
  „Lilian Zamfiroiu provine din armată. E de vreo zece ani in MAE”
  *
  http://adevarul.ro/cultura/arte/icr-lilian-zamfiroiu-1_51c84ba7c7b855ff56c07fd9/index.html

  Apreciază

 • 239. noradamian  |  27 iunie 2014 la 22:23

  Salut! 🙂 Bsk, infernală realitatea politicului, zici că-i invazie de şobolani! as prefera niste ficţiuni chiar şocante de-ar fi, măcar stii că se termină. Şi când se termină! 🙂

  Apreciază

 • 240. noradamian  |  27 iunie 2014 la 22:25

  Sibiul e”invadat” de filme ( TIFF) 🙂 am văzut vreo două, deosebite!şi mai am în plan niste vizionări mâine şi poimâine. Pe urmă tot la „breaking news” ajungem. Filmul „Cristian” va ajunge pe ecrane abia în primăvara 2015. Nu e documentar ci o ficţiune inspirată de cazul respectiv. Oricum, personajele fiind creionate după unele reale vor fi recunoscute, chiar dacă nu vor purta numele persoanelor reale.

  Apreciază

 • 241. noradamian  |  27 iunie 2014 la 22:31

  Mâine intră o postare estivală (scrisă de Crengulin) cu care se deschide categoria „vacanţă în grădină” 🙂 Ca de obicei, discuţiile-s libere 🙂

  Apreciază

 • 242. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 22:39

  @241
  Vacanța ne oferă binevenite vederi de ansamblu, mai de departe, să nu ne pierdem ochii și timpul în mărunțișuri. 🙂

  Apreciază

 • 243. noradamian  |  27 iunie 2014 la 22:47

  Bsk, am cam încheiat seria reevaluărilor aspiranţilor la prezidenţiale Cine stie, poate unii pe care i-am încondeiat o să ne surprindă plăcut ( desi mă-ndoiesc!) Oricum mai au vreme. Văd că dl. Predoiu- pe care nu prea l-am băgat în seamă, face paşi 🙂

  Apreciază

 • 244. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 22:48

  @239+240
  Când un film începe târziu se termină și mai prost. 🙂
  Filmul nostru, din Grădină… mai bine mai târziu decât să nu iasă prost. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 245. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 22:49

  @234
  Da, da, sigur că da! Predoiu face pași. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 246. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 22:59

  Altfel zis mai înainte, la 245, cine își imaginează în congresul PNL desemnarea lui Predoiu, candidat al asociației PDL-PNL, mai are o alegere la fel de inspirată: să-l vadă pe Predoiu candidând de unul singur și să iasă pe locul doi. 🙂

  Apreciază

 • 247. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 23:05

  La 245 am răspuns la @243 (nu 234)

  Apreciază

 • 248. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 23:08

  La congresul PNL, „Testul Papanicolai” nu se dezminte. 🙂

  Apreciază

 • 249. noradamian  |  27 iunie 2014 la 23:15

  Predoiu şi-o fi dat seama că n-are şanse să fie candidatul adunăturii şi asta l-a energizat brusc! 🙂 Opunându-se „aliaţilor”, a fost chiar bun!

  La penele 31 de vicepreşedinţi!!!! ????? 🙂

  Apreciază

 • 250. noradamian  |  27 iunie 2014 la 23:25

  hopa!! …aşa să fie?

  „Șeful Serviciului Român de Informații, George Maior, a primit sarcină din partea SUA să îi extragă din jocul politic românesc pe toți cei care fac jocurile Rusiei. Devoalarea unor nume grele din politica românească pe care Moscova le are plantate în țară ar zgudui clasa politică.

  Solicitarea pe care Administrația de la Washington o are față de SRI vine în contextul situației dificile din Ucraina, Casa Albă susținând că numărul agenților ruși în România s-a triplat în ultimele luni. Americanii sunt convinși că serviciile secrete rusești încearcă rusificarea României după modelul aplicat în Cehia și Austria, unde cetățenii celor două state s-au trezit că economia și cele mai importante economii au fost folosite de Federația Rusă, prin intermediari. Potrivit ziarului Național, următoarea perioadă va cădea sub zodia retragerilor suspecte din politică, eliminări liniștite a rusofililor fără prea mare tam-tam mediatic”.

  Apreciază

 • 251. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 23:26

  Așa cred și eu, Nora. Predoiu este mai frecventabil, însă la fără frecvență. 🙂

  Apreciază

 • 252. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 23:28

  @250
  Nu-i de lepădat în stadiul actual. Ar fi alegerea răului cel mai mic. 🙂

  Apreciază

 • 253. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 23:35

  Cea mai mare catastrofă rămâne răul actual cel mai mare… din fruntea guvernului. 🙂

  Apreciază

 • 254. noradamian  |  27 iunie 2014 la 23:35

  În tot răul e si un bine! Cât o fi de infect momentul cu bercealizarea parlamentului, mă gândesc că va avea ca efect şi scotocirea unor „afaceri” ale unor onorabili politicieni cu celebre clanuri ţigănesti 🙂

  Apreciază

 • 255. noradamian  |  27 iunie 2014 la 23:37

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 256. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 23:38

  Da, mereu există un tot răul spre bine, dar nu se știe, nu se știe până când mai rezistăm cu sferturi de măsură… nemăsurate. 🙂

  Apreciază

 • 257. Bască ilie  |  27 iunie 2014 la 23:40

  Somn ușor și nu uitați să visăm mai realist! 🙂
  Locul doi nu se premiază.
  Iarna nu-i ca vara. Cine nu ajunge primul își rupe gâtul… în zadar. 🙂
  *

  Apreciază

 • 258. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 00:39

  Mai citim, mai glumim, mai răbdăm, dar se adună prea multe glume de-ale „Comisarului de Gorj”, or glume din astea au o limită.

  Acuma-i târzior, dau numai un exemplu:
  „Ponta se folosește iar de informațiile secrete. Pentru a nu fi arestat ca ministru, Șova va fi remaniat de urgență”
  *
  Nu deloc adevărată afirmația despre arestarea ca ministru, deoarece plecarea lui Șova din guvern nu schimbă cu nimic procedura legată de eventuala arestare.

  Indiferent dacă ar fi rămas în guvern sau a plecat, arestarea și începerea urmăririi penale în cazul unui actual ministru-parlamentar sau unui fost ministru (actual parlamentar) necesită aceeași încuviințare prin hotărârea camerei din care face parte.
  Pentru plecatul Șova este musai nevoie de Hotârârea de aprobare a plenului Senatului, repet, atât pentru arestare (reținere, percheziție), cât și pentru începerea urmăririi penale.

  Comisariatul trage paralel cu adevărul și recidivează cu gloanțe oarbe.
  Mai ochim și noi pe ici-colo câte ceva. 🙂
  *
  http://www.comisarul.ro/politic/ponta-se-foloseste-iar-de-informa%C5%A3iile-secrete/pen_101996.html

  Apreciază

 • 259. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 01:26

  Să ochim și un fost ministru, demisionar scăpat ulterior de votul camerei din care mai face parte!
  Daniel Chițoiu, fost ministru de finanțe:
  A demisionat din guvern: 6 februarie 2014
  Votul salvator al Camerei Deputaților: 12 martie 2014.

  Apreciază

 • 260. Mache  |  28 iunie 2014 la 05:48

  Dl Basca buna dimineata dvs si tuturor!
  Dvs stiati de chestia asta?
  http://www.bursa.ro/?s=politica&articol=236348

  si mai ales comentariile …
  ” 7.1. fără titlu (răspuns la opinia nr. 7 )
  (mesaj trimis de Eleni Dumitru, in data de 07.05.2014, ora 13:37)

  Stimate domnule „yamacri”, vă rog să vă abţineţi în lipsa unei documentări riguroase. Cele făcute publice de mine – şi pe care mi le-am asumat şi în plângerea penală făcută la Parchetul Înaltei Curţi, în plângerea făcută la Înalta Curte şi către cele două comisii juridice ale celor două Camere ale Parlamentului- nu sunt nişte alegaţii, aşa cum insinuaţi Dvs. Mi-am asumat cele declarate sub semnătură iar dacă aveţi nelămuriri, vă rog ca Dvs să fiţi acela care să mă contactaţi, pentru a vă infirma dubiile. Deşi nu lăsaţi loc de dubii prin limbajul suburban folosit, dovadă că aveţi convingeri. Ba, neîntemeiate pe fapte reale şi prin documentare, ceea ce până la urmă e dovadă de ignoranţă.
  Cu stimă,
  Eleni Dumitru”
  … nu de alta dar eu dela coop avintul „va cunosc”!
  Asa am dat de dvs toti cei de aici. A fost o experienta mama-mama!
  Nici acum nu am terminat de citit materialul + comentarii.
  Cit despre giurgiu TG … nu stiu daca a folosit ‘coop avintul’ database ?!.. Si da este DOAR o creatie artistica. Cred ca aici mai mult se exploateaza politic decit orisice altceva

  In alt ordine am fost impresionat pozitiv de predoiu la real tv cu toate ca diaconescu CD ramine alegerea mea.

  Si … cred ca va urma un tsunami vis-a-vis de actiunea MB vs BERCEA STOLOJAN (ca de acolo vine mondialu’)!

  Apreciază

 • 261. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 08:29

  Salve!
  Domnule Mache,
  Te rog, fără „domnule” ! 🙂
  Noi folosim aici termeni de politețe numai când vorbim cu Domnul. 🙂

  1. Mache, da, am știut de articolul din Bursa. Dovada (am boala dovezilor, de verificat, de scormonit și de arătat pe cât posibil) se află la comentariul următor nr. 70 din 6.05.2014. Linkul a fost adus de stăpâna grădinăreasă a blogului, Nora:

  https://noradamian.wordpress.com/2014/05/05/mandrie-noroioasa-de-campanie/

  2 De comentariul de-acolo, semnat Eleni Dumitru, n-am știut și îți mulțumesc pentru semnalare. Nu știu cât de sigur ar fi chiar mătușa lui Cristian autorul/autoarea acelor observații, dar eu sunt de acord cu ele și înțeleg ce spune inclusiv pentru că dețin și eu acele materiale amintite în comentariu.

  3. Procurorul orădean Alexandru Lele este una din cele mai credibile voci pe subiectul „cazul Panait”, un apărător al adevărului… în limitele posibilităților. Singurele mele rezerve din spusele lui Alexandru Lele (ușor de înțeles pentru atitudinea sa) țin doar de interpretarea mea diferită a unor întâmplări legate de deplasarea lui Cristian Panait la Oradea. În special Alexandru Lele tinde să-și apere cauza din anii 2002 încoace prin asociere cu frământările de-atunci ale lui Cristian la Oradea (dosarul Lele-Tărău, mai exact „dosarul Lele-Oradea”), pe când eu susțin cu tărie (și este foarte importantă acestă observație): moartea lui Cristian a fost pecetluită (prestabilită în planul „Cooperativei Avântul”, aici îl includ și pe Ponta) dinainte de deplasarea lui la Oradea, or asta înseamnă că soarta lui Panait nu a depins de conținutul dosarului Lele-Oradea.

  Ziariștii care s-au străduit să deturneze atenția cititorilor către conținutul actelor din dosarul cercetat de Cristian la Oradea, aceia le-au făcut jocul (unii premeditat, alții din superficialitate) celor interesați să ascundă cauzele reale ale execuției și morții lui Panait.

  4. A fost mult, puțin mai este… de scris. Îmi bine că te interesează.
  Am lăsat intenționat piese grele de puzzle pentru ultimele 7 episoade următoare. Reține semnul (*) înseamnă: Urmează explicații… la vremea lor! 🙂

  Apreciază

 • 262. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 08:48

  Un alt exemplu de rateu, deocamdată… până la proba contrarie, al Comisarului este scenariul cu depunerea banilor la DNA de către Mircea Băsescu imediat după primirea lor în 2011.
  Menținerea arestării de ieri nu-mi permite încă să gândesc altfel.
  Pentru rapiditatea urmării motivelor opiniei mele contrare, reiau aici două din comentariile mele de mai sus:
  *
  83. Bască ilie | iunie 25, 2014 la 16:53
  @76
  Repet de la 73, scenariul comisarului și eroarea arestării lui BM ar compromite DNA-ul; ar fi posibil numai dacă jocul umbrelor a urmărit așa ceva din capul locului.
  *
  92. Bască ilie | iunie 25, 2014 la 17:28
  Altfel zis la 88
  1. Dacă DNA știa (scenariul valid al comisarului) cum naiba de-a acceptat să-l rețină pe BM nevinovat și să ceară arestarea lui?
  Ar însemna să fi fost sacrificat MB (la înțelegere DNA-MBl) pentru o țintă mai grasă.
  2. Dacă DNA nu știa, se compromite rău (idem, scenariul valid al comisarului) pentru arestarea lui MB nevinovat, superficialitate. incompetență, jos Kovesi! DNA ar fi lucrat tare de jocul umbrelor.
  Concluzia mea, scenariul comisarului nu este valid.
  *

  Apreciază

 • 263. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 09:30

  @Mache
  În completarea celor spuse de mine la 261 pct. 3 – moartea lui Cristian a fost pecetluită (prestabilită în planul “Cooperativei Avântul”, aici îl includ și pe Ponta) dinainte de deplasarea lui la Oradea – același înțeles îl are și ideea că soarta lui Panait nu a depins nici de reușita sau eșecul percheziției la domiciliul procurorului Alexandru Lele din 27.03.2002. Indiferent se deznodământul percheziției, Cristian era deja sacrificat dinainte de deplasarea la Oradea, conform planului, întrucât aceea a fost pentru el ultima misiune de împușcat simultan al doilea procuror: Alexandru Lele (scopul vizitei la Oradea a fost doar aretarea abuzivă a acestuia, nicidecum cercetarea lui în baza maculaturii din dosar )
  Maculatura din dosarul Lele-Oradea – cu acuzații neîntemeiate împotriva lui Alexandru Lele – a fost confirmată nu numai de Cristian Panait ci și de continuarea zadarnică a mascaradei cu procurorii Elena Rădescu și Chiciu Alexandru (ambii procurori de casă și serviciu ai lui Bombo, prin Ilie Piciorul&co via Hrebenciuc), dovada irefutabilă ulterioară fiind achitarea lui Alexandru Lele în toate încercările, despăgubirile obținute de circa 500.000 euro sau dolari și repunerea sa în situația anterioară de procuror (persecutat de regimul odiosului Năstase 2001-2004, cel mai bun premier – până la Ponta- în criminalitate organizată minuțios 🙂 )

  Apreciază

 • 264. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 09:58

  Modelul Năstase din 2001-2004 include și folosirea serviciilor secrete – paralele și nu numai, DGIPI (SIPA) – de poliție politică personală, reactivată de marsupleantul Ponta în zilele noastre.

  Apreciază

 • 265. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 10:17

  În realitatea anilor de până în 2004, avem de-a face cu modelul de Miliție politică al marsupiului Năstase inclusiv împotriva magistraților.
  Cine îndrăznea să se opună – ca Panait – ordinelor date de marele premier și acoliții lui, să observe și să declare că este urmărit de servicii, era declarat ori nebun, ori dispărut în triunghiul bermudelor, ori ambele.
  Pe vremuri, între prietenii mei le spuneam securiștilor – codificat- bermuzi, bermude. De ex „Ai grijă ce vorbești la coadă, să nu te intercepteze vreo bermudă cu microfonul din poșetă!” 🙂
  Pe parcurs poate vă povestesc cum și de unde s-a născut porecla. Acum vă spun numai de unde: de la un fost prieten și coleg foarte apropiat, devenit ulterior, după 13 ani de la absolvire, securist get-beget. 🙂 Ne-a povestit ceva din activitatea lui de securist… îmbrăcat în bermude. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 266. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 11:01

  Mai spuneam pe vremuri că șansele românilor de supraviețuire sunt invers proporționale cu numărul spiritelor bermuzilor care le bântuie casa.
  Din nenorocire, aceleași spirite au bântuit casa lui Cristian în 2001-2002 cel puțin.
  Catastrofal pentru o anchetă reală, riguroasă și profesională, ulterior au fost ignorată intenționat urmărirea permanentă a procurorului Cristian Panait, nu numai în apartamentul blocului din str. Logofăt Luca Stroici nr. 35 .

  Apreciază

 • 267. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 11:03

  A fost ignorată/acoperită și lista persoanelor cu care Cristian a vorbit în ultimele zile și ore de viață.

  Apreciază

 • 268. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 11:06

  @267
  …la telefon.

  Apreciază

 • 269. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 11:27

  La congres, nereales, Antonescu zice des:
  „Iohannis este un candidat cu sanse mari”/ „Nu vrem si nu vom renunta niciodata la numele nostru”

  Ce tare-mi plac falsele probleme, inventate din criza de idei a bunului-simț.
  La fel zic pot să strig și eu:
  – Nu voi renunța niciodată la numele meu, Bască ilie.
  Din același motiv al Crinăucului: nici nu mi-a cerut nimeni asta în mod expres, dar n-am despre ce altceva să vorbesc. 🙂

  Apreciază

 • 270. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 11:43

  Bineînțeles, în numele PNL-ului se bate șaua să priceapă PDL-ul cum vine treaba cu fuziunea, însă asta-i reînviată azi după ce a fost răsuflată de mult în cuvântul turnătorului Quintus și-apoi treaba mare a fuziunii are alte buboaie… mai mari decât căminul asociației PDL-PNL.
  De la „Testul Papanicolai” și până la adaptarea la așteptatul divorț în frunte cu MM… la vremea ruperii amiabile 🙂 ,uite un exemplu de la Doc:

  „Alt augur prost e schimbarea statutului în sensul alegerii nominale a conducerii PNL, nu în echipă. Asta reduce semnificativ puterea liderului de partid, plus că e un obstacol în calea unei fuziuni. Ce o să facă? O să dubleze posturile de vicepreședinți? Cum o să decidă care dintre vicii PNL lasă locul unuia de la PDL?” 🙂 🙂 🙂
  *

  Apreciază

 • 271. noradamian  |  28 iunie 2014 la 11:52

  Salut tuturor! 🙂 Înainte de alte cele, Bsk musai să constat că textul tău depre testul „papanicolai” de-acu o lună- două era premonitoriu 🙂

  Apreciază

 • 272. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 11:52

  Căminul de nefamiliști al asociației de locatari PDL-PNL mă trimite cu gândul la lanțul de garsoniere individuale, pe unde Buldogul latră și caravana cacealmalei trece. 🙂

  Apreciază

 • 273. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 11:53

  @271
  Salve, Nora!
  Premonitorul de Lași! 🙂

  Apreciază

 • 274. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 12:04

  Johahahannis! Ce prostii debitează acum… de amețit audiența trădătorilor recidiviști! 🙂

  Apreciază

 • 275. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 12:08

  Hopa! Uite cine vorbește! Crinăucul (înregistrat, în reluare):
  -Când trădezi, nu exiști! 🙂

  Apreciază

 • 276. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 12:52

  La 275, Crinăucul și-a dat pe față umorul negru pein autoironie albă ca neaua bunului-simț permanent.
  Nu și-a trădat niciodată apartenența la PNL-ul care s-a lepădat în aprilie 2007 de miniștrii PDL-ului din alianța DA, nu și-a trădat nici Constituția în iulie 2012 din USL.
  Un preacurat al existenței politice de trădare monumentală!

  Apreciază

 • 277. noradamian  |  28 iunie 2014 la 13:29

  încă un farfuridi pe deplin (auto)validat, la congres 😀

  http://www.stiripesurse.ro/mru-mesaj-pentru-liberali-ma-bucur-ca-am-revenit-acasa/

  Apreciază

 • 278. noradamian  |  28 iunie 2014 la 13:30

  postare nouă

  Apreciază

 • 279. Bască ilie  |  28 iunie 2014 la 13:37

  Farfuridul zburător… mereu OZN-eu!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.328 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.456 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.328 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: