Unde e liniștea de altă dată?

17 octombrie 2014 at 21:33 65 comentarii

Se poate spune că în aceste zile trăim episodul decisiv al bătăliei pentru statul de drept, un moment de maximă importanță pentru destinul României. Implicarea sau non-combatul în acest război crucial sunt tot atâtea teste revelatoare. Dacă grupările politico-economice, devenite în multe cazuri rețele infracționale de crimă organizată, reacționează previzibil, obtuzitatea unor candidați la președinție sau formalismul lor standard spun mai multe despre ei decât orice program! Ca și meschinele răfuieli interpersonale între unii formatori de opinie care arată ori că preocupările lor periferice primează ori că nu vor pur și simplu un stat sănătos. Li se asociază și mulți anonimi, fie din categoria celor infectați cronic de canalele media ale rețelelor, fie cei atrași în dispute personalizate nu doar prostești ci și teribil de dăunătoare. Toate astea pot bloca șansa evadării din marasm generată de breșa operată de TB în tenebrele SIE.

Nu prea departe de ei se poziționează și unele personalități neinteresate de grozăvia scoasă la iveală. Plictis inspirat. Recomandări, texte meșteșugite, dedicate, al căror stil, seamănă într-un fel cu personajele preferate: agreabile, civilizate, abile politico-kinetic, de sub care  răzbește o consecventă admirație de sine. Ton ironic ori plăcut tăios. Stil sentențios, ușor autoritar. Ceva caracteristic pentru niște repere culturale. Nu mai puțin și pentru elitiștii care se-nvârt prin preajmă. S-au săturat de agitația din justiție generată, de un deceniu încoace, de Băsescu și de Macovei. Îi obosește.

Ar prefera oameni calmi, care tac. Le e dor de liniștea iliesceană. Nu simt imperativul momentului. Nu-i mare lucru că, la finele unui deceniu infernal,  DNA, ANI și DIICOT adună cu duba șobolănimea transpartinică dând batjocoritei noastre țări, o șansă de ieșire din grotă. Exact acum, când după înghesuiala de la DNA s-ar putea crede că-i promoție la tigăi, vor liniște. L-ar fi preferat pe exagerat de politicosul MRU dar, dacă n-a fost să fie, se mulțumesc și cu portretul spilcuit al sasului Iohannis. Ambii, modele politice cu ștaif. Și ambii, purtători de valori ai unei adunături debordând de penali cu rădăcinile subterane înnodate cu ale pesede. Altfel, oameni calmi, simpatici, educați.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , , .

Time-thinking înainte de fluierul arbitrului Revoluție &reformă- frăția politico-religioasă (1/2)

65 comentarii Add your own

 • 1. racoltapetru6  |  18 octombrie 2014 la 12:42

  Oricare din discursurile candidaților către populație pare o imitație nereușită a celor pe care le vedem, de exemplu, în SUA. Și nu-mi vine să râd deloc.

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  18 octombrie 2014 la 13:29

  Petru, da, din spirit de imitație (ca să nu zic de maimuțăreală)
  …Iar asupra celor lipsiți de personalitate tehnicile implementate de consultanța de peste ocean în condițiile de aici nu e hazlie, e ridicolă.

  Apreciază

 • 3. Bască ilie  |  18 octombrie 2014 la 13:55

  Saluttare!
  Nora,
  Printre alte delicatese, un preambul perfect pentru postarea următoare!
  „Toate astea pot bloca șansa evadării din marasm generată de breșa operată de TB în tenebrele SIE”.

  Codificat:
  – Breșa-i breșă, creșa-i creșă, și pe toate le întrece creșa de breșe! 🙂

  Decodificat.
  Unul din motivele mele de îndoială în privința interesului președintelui TB de a iniția la CCR acțiunea propusă de mine, în postarea următoare din Grădină, derivă din temerea mea față de un sistem discriminatoriu al președintelui de selecție a breșelor din aceeași mare creșă de breșe. 🙂
  Breșa Meleșcanu a fost să fie preferată, pe gustul lui TB, dar îmi doresc să nu fi fost și preferențial selectată, ca să nu-i cadă rău la gust sau pe oriunde aceluiași decident prezidențial, de la care sper să fructifice la CCR ocazia odată cu alte breșe ce vor fi prezentate în postare (din aceeași mare creșă cu breșe de-ale acoperiților incompatibili și ale altor acoperiți în aceeași liniște de la ilici la omega 🙂 )

  Cine se servește din marea creșă își ia în brațe breșa pentru acasă. (odrasla). Mă întreb, nu dau cu parul:
  – O scapă sau n-o scapă din brațe? 🙂

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  18 octombrie 2014 la 14:09

  Bsk, salut! 🙂 Înseamnă că te gândești și la altă variantă. S-o vedem, sunt curioasă…

  Apreciază

 • 5. Bască ilie  |  18 octombrie 2014 la 14:20

  E aceeași variantă, dar are și alte breșe(una-i cât gaura neagră 🙂 ) , nu numai breșa Meleșcanu cu HG-ul lui de pomină și pomană de la Guvern nr. 223/2013. 🙂

  Apreciază

 • 6. Bască ilie  |  18 octombrie 2014 la 14:44

  Alta-i cât două găuri negre. 🙂
  Pe de altă parte, mesajul postării nu se limitează la motivele sesizării CCR. Mai sunt și alte lucruri de acoperit. 🙂

  Apreciază

 • 7. Bască ilie  |  18 octombrie 2014 la 15:08

  „Nu-i mare lucru că, la finele unui deceniu infernal, DNA, ANI și DIICOT adună cu duba șobolănimea transpartinică dând batjocoritei noastre țări, o șansă de ieșire din grotă”.

  Șobolănimea transpartinică este o subdiviziune a șobolănimii trans-triunghi al bermudelor – format din cele trei puteri ale statului: legislativă, executivă și judecătorească – în care liantul de coagulare a șobolănimii lucrează cu informații și prestări servicii pentru o cauză comună: consolidarea structurii de rezistență – la otrava pt. șobolani – până la imunizare.

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  18 octombrie 2014 la 15:16

  Ce spune DPA, deshis și fără menajamente despre momentul în discuție și modul de raportare la situație:

  „Concluzia mea, de outsider, la ultimele 48 de ore de evolutii in tara este urmatoarea:

  1. “Dezvaluirea” lui Basescu si ofensiva sa publica au creat conditii unice pentru un cutremur major politic, insititutional si electoral in Romania. E un fapt.

  2. Nu conteaza de ce a facut-o: amor, prostie, razbunare, patriotism, nebunie. E irelevant. Chestia a fost aruncata in arena, e acolo si are implicatii potentiale majore. Pur si simplu e o pierdere de vreme speculatia cu motivatia. IMPLICATIA e tot ceea ce conteaza.

  3. Ca sa aiba insa aceste implicatii majore pozitive, chestiunea trebuie insa sustinuta, rostogolita, dusa pana la capat, utilizata si amplificata in toate consecintele ei politice si institutionale cu tenacitate si determinare de catre toate fortele politice si figurile publice care vad in Ponta, PSD si reteaua de influenta si coruptie transpartinica un pericol social si national. Chestia nu va avea consecinte de la sine, mecanic, automat, fara effort.

  4. Si exact aici e problema: Din cate vad, o buna parte a celor care ca figuri publice, formatori de opinie si politicieni ar trebui sa se coalizeze imediat si urgent in jurul temei si demersului, si-au pierdut si isi pierd vremea in cele mai importante momente ale crizei fie cu tangente irelevante, fie cu lucruri total subiective, aberante si fara legatura cu tema majora a momentului si poate a intregii perioade:

  Se razboiesc cu personalitatea si amorurile presedintelui, isi critica adversarii politici, fac tot felul de filosofie si sociologie electorala, dau la peste dupa iepuri, dau sustinere mediatica celor care incearca diversiuni sau musmalizarea cazului, fac propaganda electorala candidatului preferat etc. etc. etc. Da. In ultimele 48 de ore, cand in mod normal, ar fi trebuit sa fie fascinati si obsedati de faptul ca se zguduie sub ochii lor pilonii cerului politic sub care stau de peste 20 de ani. Sau, ma rog, s-au creat conditii pentru zguduirea lor, daca ar pune toti umarul.

  Ma uit si nu-mi vine sa cred ca prieteni si colegi de baricada pot fi atat de orbiti, confuzi, lipsiti de intuitia importantei momentului strategic si fara initiativa si sange in vana.

  Impresia ce mi-o lasa e ca majoritatea (inclusiv prietenii si colegii nostri dragi pe care continuam sa-i admiram, iubim si respectam) au calculat deja ca e mai buna certitudinea corupta si confortabila cu Ponta si PSD si preferabil razboiul mic de guerilla, decat incertitudinea unei batalii majore si decisive institutionale, constitutionale si politice, cu consecinte greu de prevazut.

  Asta e.

  Ma pot insela in toate cele de mai sus si accept asta. De aceea, in ceea ce ma priveste pot spune de pe acum: In aceste conditii, mie personal imi vine greu sa ma mai automotivez ca sa mai particip la aceasta epopee nationala.”

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  18 octombrie 2014 la 15:21

  …și tot DPA:

  „Aproape fiecare ciclu de istorie politica din viata unei natiuni moderne contine unul sau doua episoade de acest fel. Pentru cateva momente, planetele par aliniate pentru o cauza politica, o figura publica sau o miscare politica. Cartile sunt in mana sa. Fereastra de oportunitate este larg deschisa. Iar el sau ei ezita, nu stiu ce vor, nu stiu ce e mai bine sa faca. Uneori pus si simplu nu o sesizeaza ca atare. Nu stiu daca nu e mai bine sa astepte… sau sa pluseze. Sa se uite in alta parte sau sa forteze… Cred naiv ca fereastra va ramane larg deschisa indefinit. Sau si mai rau: ca nu e deschisa.

  Fereastra insa se inchide. E o lege a politicului. Istoria merge mai departe. Cui ii mai pasa azi cine sunt cei ce au ratat marea conjunctura si de ce?! Note de subsol ale istoriei, raman de interes doar ca obiect de studiu si speculatie pentru rafinatii stiintei politice si pasionatii istoriei. Malpraxis? Destin? Cine poate spune?!

  Ce putem spune insa cu certitudine este ca aproape fiecare ciclu de istorie politica din viata unei natiuni moderne contine si un scenariu cu totul diferit. Pentru fiecare Henri, conte de Chambord, exista un De Gaulle. Pentru fiecare Georges Ernest Jean-Marie Boulanger, un Churchill. Pentru fiecare revolutie ratata, una invingatoare. Pentru fiecare popor pe burta, coate si genunchi, un popor liber, demn si in picioare. Oameni care au fost acolo unde trebuie. Atunci cand trebuie. Care au vazut planetele aliniindu-se pentru o clipa in fata destinului lor politic si care nu au ezitat. Care nu s-au pierdut in amanunte si tangente sterile. Cei care au incercat.

  Modurile in care se poate pierde sau castiga sunt nenumarate. Esenta fenomenului ramane insa aceeasi. Este momentul deciziei. Sau al indeciziei. Vechii greci aveau si un nume pentru el. Ii spuneau Kairos.

  Fereastra in timp a oportunitatii. Unica, irepetabila. Sa te intrebi de ce s-a deschis acum si nu alta data, sa te plangi de soarta si inconvenienta, ca de ce acum si nu alta data, ca stai sa vezi ca nu-mi plac acela sau aceia sau circumstantele care au deschis-o, sa stai sa analizezi metafizica si teologia si sociologia momentului, e pierdere de vreme. Mai rau: e prostie pura. Care se plateste.

  Actionezi sau nu. Pui umarul sau nu. Fortezi destinul colectiv al istoriei sau nu. Asta e si altfel nu e. Si daca vine cineva sa va dea explicatii si sa va spuna ca sa vezi si sa nu crezi, ca de ce aia si celalta, sa stiti un lucru: NU stie ce spune.”

  Apreciază

 • 10. Bască ilie  |  18 octombrie 2014 la 15:22

  Acel liant se păstrează cel mai bine în mediu acoperit 🙂 , iar în timp devine extrem de coroziv, nu numai în plan economic.
  Corodează galopant fundamentul democrației reale și al statului de drept.
  Supraviețuirea aceluiași liant depinde de conservarea supremației secretului de stat în minciună… atât cât ține îndobitocirea în masă. 🙂

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  18 octombrie 2014 la 15:40

  Din discursul, fără prompter, al lui IK la Iasi:
  (caznă mare)
  „Văd aici în mulţime o mare mulţime”, „Cu toţii ştim că se întâmplă lucruri ciudate”

  Apreciază

 • 12. Bască ilie  |  18 octombrie 2014 la 16:11

  În mulțime se întâmplă o mare mulțime de lucruri ciudate. 🙂

  Apreciază

 • 13. Bască ilie  |  18 octombrie 2014 la 16:12

  Vorba senzaționalului DD:
  Stăm acasă și nici nu știm ce pierdem. 🙂

  Apreciază

 • 14. theo  |  18 octombrie 2014 la 16:13

  la o coferintzä o sä spunä,”inteligent”
  ce bine cä ne-am adunat sä fim multzi.

  Apreciază

 • 15. theo  |  18 octombrie 2014 la 16:14

  DD este o rasnitzä de tampenii färä pauzä

  Apreciază

 • 16. theo  |  18 octombrie 2014 la 16:58

  Johannis s-a näscut putzin retardat si a recuperat putzin.

  Apreciază

 • 17. emily  |  18 octombrie 2014 la 17:02

  salve gradina 🙂 Nora 11..din acelasi discurs fara prompter …moldovenii mei sa stiti ca in mandatul meu nu o sa va taie nimeni pensiile si salariile…no draghe aici razbate un trasnitor iz de…ungurean..la tema sa stii ca au prins imperativul momentului dar s-au speriat de perspectiva…unii pentru ca nu sunt muiati posmagii si altii se grabesc sa-si traga repede acoperitoarea la loc…deci nu e bine sa sapam ca ne murdarim sau ne infectam de dna..si apoi avem ordin pe unitate…repede repede sa bagam ,,unitorul,, nostru intru liniste la cotroceni dupa care sa inchidem fereastra sa tragem jaluzelele..si vrem sa inchidem si usa cu oportunitatea lor cu tot ca sa nu mai auzim multimea furioasa care s-a trezit din mahmureala electorala in frigul dezastrului economic de afara…

  Apreciază

 • 18. theo  |  18 octombrie 2014 la 17:08

  unitate intre dobitoace, sistemele lor sunt numai putzin vopsite,
  dar aceleas ce furä si mint.

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  18 octombrie 2014 la 20:34

  Seara bună! Theo, fiind mai conciliantă, spun doar că IK, candidatul, nu vorbeste cu vorbele lui. Asta se vede (și uimește!)când, adus în situația de a răspunde, nu de a recita ce i se scrie, pare cu totul altă persoană. Luat repede, îi scapă prostioare și aroganțe. Adică la ce se pricepe în realitate. înafară de meditații. 🙂

  Apreciază

 • 20. noradamian  |  18 octombrie 2014 la 20:37

  Emily, mă mir că-n țara asta se mai pot lua de bune minciunile electorale. Mai ales ale unor candidați emanați de partide corupte, care plătesc sume uriașe consultanților pentru a fi instruiți să mintă convingător. Asa se procedează-n toată lumea, dar la noi exagerat de convingător 🙂 Asta pe de o parte. Pe de alta, băieții ăia pricepuți i-au pictat lui IK o imagine de personaj pozitiv de benzi desenate, în timp ce ăilalți, de la PSD, specialiști în pompat căcat, au prelucrat inovator păcatele omului ca să-și hrănească votanții cu ce le place.

  Apreciază

 • 21. Bască ilie  |  18 octombrie 2014 la 20:56

  @20
  Vai, ce cuvânt direct, preluat din munca specialiștilor: „pompat”. 🙂

  Apreciază

 • 22. noradamian  |  18 octombrie 2014 la 21:20

  Păi, cum? Materia primă preferată care-i definește! 🙂

  Apreciază

 • 23. noradamian  |  18 octombrie 2014 la 21:21

  I-auzi ce zice Klauss:

  „Am impresia că toată lumea în afară de mine mă atacă pe mine”

  Păi cum să nu te impresioneze?

  Apreciază

 • 24. Bască ilie  |  18 octombrie 2014 la 21:35

  @23
  🙂 🙂 🙂
  Și eu îmi mai dau palme din când în când.

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  18 octombrie 2014 la 21:39

  Bsk, 😀

  Apreciază

 • 26. Bască ilie  |  18 octombrie 2014 la 21:58

  L-am văzut acum la B1 pe Zgonea și cât de greu i-a pronunțat numele lui Hrebenciuc.
  O reporteră drăcoasă avusese inspirația să-l întrebe cine sunt deputații vizați de DNA pentru arestare. 🙂
  Își imaginează cineva OK-ul de la majoritatea camerei deputaților?
  Eu nu concep așa ceva.
  Ne vor îndoctrina repetitiv-pesedește cu placa la cap despre prezumția de nevinovăție și regula normală a anchetării în stare de libertate.

  Apreciază

 • 27. Bască ilie  |  18 octombrie 2014 la 22:07

  Reuniunile astea parlamentare sunt doar ocazii pentru opoziție să-și reconfirme neputința de sub 30% din numărul total al colocatarilor din respectiva cameră de tortură.

  Apreciază

 • 28. noradamian  |  18 octombrie 2014 la 22:15

  Bsk, n-au nici o reținere de a merge cu nerusinarea până-n pânzele roșii! În campanie, pe unde se duc, încalcă orice reguli si legi. Peste tot acționează ca niște invadatori, sub scutul poliției. Deși amărăștenii dau semne de trezire, până la conștiința civică mai e mult… Iar opoziția a rămas ce a fost: decor!

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  18 octombrie 2014 la 22:17

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 30. Bască ilie  |  18 octombrie 2014 la 22:20

  Somn ușor, măcar să visăm! 🙂
  *

  Apreciază

 • 31. noradamian  |  18 octombrie 2014 la 22:38

  Narcisa Iorga:

  „Fanilor atitudinii „să nu ne spună nouă americanii ce să facem la noi acasă”, le recomand o ştire de ultimă oră: SUA au introdus interdicţii de călătorie pentru 10 maghiari – membri ai guvernului de la Budapesta, funcţionari guvernamentali, oameni de afaceri apropiaţi guvernului FIDESZ – pentru atingerea adusă intereselor americane, corupţie sau afaceri legate de acest fenomen (Hotnews). Urmează România?”

  Apreciază

 • 33. nightmare  |  19 octombrie 2014 la 01:58

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  19 octombrie 2014 la 10:15

  Ziua bună! 🙂 Multzam Night, e tare scena! Și când mă gândesc ce si-au permis după 2012… justiția, însă, nu mai e cea din 2001

  Apreciază

 • 35. Bască ilie  |  19 octombrie 2014 la 11:19

  Saluttare!
  Nora,
  „Dacă ai ocazia, sa vorbesti la lada cu ceas despre subiect?” 🙂

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  19 octombrie 2014 la 11:24

  Da, te asteaptă 🙂

  Apreciază

 • 37. noradamian  |  19 octombrie 2014 la 11:30

  Apreciază

 • 38. Bască ilie  |  19 octombrie 2014 la 12:07

  Apreciază

 • 39. Bască ilie  |  19 octombrie 2014 la 12:35

  Mica spovedanie a marelui mitoman? 🙂
  În famiglie?
  La Înalt Preaacoperitul Daniel Ciubote Roșii?
  Secretul de stat la mica spovedanie! 🙂
  *
  http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/misterioasa-vizita-a-lui-ponta-la-patriar_239714.html

  Apreciază

 • 40. theo  |  19 octombrie 2014 la 12:44

  BUNÄ,
  parlamentul este scut pt. infractori.

  biserica romanä este o rusine, pt. bani miluieste totzi escrocii
  din haita rosie.

  rusine bisericii ortodoxe.preasläveste impostorii si securistii.

  Apreciază

 • 41. Bască ilie  |  19 octombrie 2014 la 12:45

  Uneori degeaba te spovedești, dacă nu nimerești la duhovnicul potrivit de la psihiatrie. 🙂

  Apreciază

 • 42. Bască ilie  |  19 octombrie 2014 la 12:57

  Circula recent o poză cu acoperitul pupând o icoană, aplecat la 90 de grade, sub titlul parcă „Ofițer în grad de credincios”.
  Ceva nu-i în regulă cu convertirea asta spășită printre pupici la icoane și poala popii.
  Ori l-a convins popa-socru cu argumente securiste depășite, ori ăștia i-au pus ceva în aghiazmă. 🙂

  Apreciază

 • 43. theo  |  19 octombrie 2014 la 12:58

  DA; dar cel mai bine il poate intzelege, fericitul daniel
  si el este acoperit de sutanä.

  Apreciază

 • 44. theo  |  19 octombrie 2014 la 13:00

  poate l-o fi rugat sä lucreze pt. ei,
  atunci nu poate fi päcat.

  Apreciază

 • 45. Bască ilie  |  19 octombrie 2014 la 13:08

  Fericit cel împăcat cu sine! 🙂

  Apreciază

 • 46. Bască ilie  |  19 octombrie 2014 la 13:25

  Imediat după scena balconului cu Julieta iliescu – liniștit și liniștitor – în teatrul de operațiuni mincinoase printre gloanțele oarbe de admirație, discutam aprins – în țarcul de fumat cafeaua la locul de muncă – câtă siguranță sub protecție securizată se citea pe fața lui ilici.
  Securitatea lui ilici a rămas printre noi.
  Ion Liniștitorul nu și-a schimbat niciodată fața aia de la balcon.

  Apreciază

 • 47. Bască ilie  |  19 octombrie 2014 la 13:33

  Românul Romeo de sub balcon a rămas la fel de cântăreț în strună al serenadei orbului. 🙂

  Apreciază

 • 48. Bască ilie  |  19 octombrie 2014 la 14:28

  Numai curajul nebunesc de cursă lungă al piratului jucător a reușit să ne arate, printre altele, două fețe diametral opuse ale democrației originale:
  1. Fața acoperiților.
  2. Prefața Justiției.
  Nici în cele mai optimiste gânduri nu-mi imaginez să mai fi ajuns la o asemenea performanță, într-un raport de forțe evident defavorabil, fără multiplele jocuri la două capete ale piratului, adică numai prin tolerarea alternativă a fețelor acoperite putea să câștige treptat, cu pași mici, câte o palmă de teren… retrocedat populimii (din păcate nu ireversibil). Altfel, ar fi avut soarta Țapului Spășit sau chiar înfrânt mai spectaculos, fiindcă a atras prea multă ură pentru curajul de a înfrunta autoritatea istorică a acoperiților.
  Repet, fericit cel împăcat cu sine!
  Acoperiții nu s-au împăcat nici cu nebunia curajului, nici cu ei înșiși. În ultima perioadă au cedat un pic psihic și au scăpat arama pe față. Griparea mecanismului lor mincinos de eludare a Constituției și legilor – adoptate împotriva lor… de complezență – în scopul apărării armatei lor de incompatibili ascunși în cele trei zări esențiale ale democrației originale, le dărâmă șandramaua.
  Incompatibili nedeclarați – în derâdere și siguranță… națională- înseamnă evaziune acoperită cu tupeu.
  În capul listei, cu moț și explicații de groază :
  -„Legea sunt eu” ;
  -„Când eu spun nu, nu avem incompatibili în politică și sistemul judiciar, nu vi-e rușine să cârâiți împotriva celui mai presus de lege?”;
  -„Deasupra mea nu-i decât cerul” ( de la metoda Stănică citire) ș.a;
  -cu voia dv, ultimul pe listă, „Liniște, cu ciocul mic!”.
  *
  https://noradamian.wordpress.com/2013/10/30/cazul-panait-standard-de-lucru-in-cooperativa-avantul22/

  Apreciază

 • 49. theo  |  19 octombrie 2014 la 14:42

  dacä romanii se resemneazä, asupritzi dar liniste,
  ciocul mic dar furatzi, sunt vinovatzi.

  Apreciază

 • 50. Bască ilie  |  19 octombrie 2014 la 15:57

  Apreciază

 • 51. nightmare  |  20 octombrie 2014 la 00:24

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  20 octombrie 2014 la 00:37

  Tnx, prieteni! Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 53. dora  |  20 octombrie 2014 la 07:35

  Buna dimineata nora,dragi gradinari!

  Apreciază

 • 54. theo  |  20 octombrie 2014 la 19:19

  bunä,
  un om mai stupit,mai primitiv -parvenit si escroc,
  nu am väzut ca Adam.
  acela tip agresiv si obraznic este si cretinicä Sova.

  Apreciază

 • 55. dictaturajustitiei  |  20 octombrie 2014 la 19:41

  Bună! Mie una nu-mi place liniștea iliesciană în care toată lumea „bună ” fură. 😀

  Apreciază

 • 56. theo  |  20 octombrie 2014 la 19:48

  sigur cä-l demonizeazä pe Presedinte, sä-i dezbrace………
  sä vadä tot. ce om.
  tare imi este c-o sä suspine adanc romanii dupä Bäsescu

  Apreciază

 • 57. theo  |  20 octombrie 2014 la 19:49

  d-na Nuland se mira dece romanii nu es in stradä,

  sunt lasi???

  Apreciază

 • 58. noradamian  |  20 octombrie 2014 la 20:41

  Seara bună! 🙂 Dora, 53, buuun! E nevoie de terapia prin muzică și poezie, măcar când si când. Sper să intrăm în normal și, dincolo de comentariul politic, grădina să nu uite de bucuriile artei.

  Apreciază

 • 59. noradamian  |  20 octombrie 2014 la 20:42

  DJ, ar fi tare trist: linistea aia înseamnă un stat ocupat pe veci de hoți, fără justiție.

  Apreciază

 • 60. noradamian  |  20 octombrie 2014 la 20:45

  Theo, Ioan Adam e din Zărnești, lăcătuș mecanic la bază, recrutat de securitate care l-a ajutat să-si facă liceul la seral și l-a băgat în Justiţia lui Ceausescu. Regimul Iliescu l-a preluat, l-a făcut pesedist, l-a băgat la facultate, după un stagiu securistic la Băneasa, l-a făcut avocat, judecător, apoi scriitor, profesor universitar şi deputat care ne face legi. Ptiu!

  Apreciază

 • 61. noradamian  |  20 octombrie 2014 la 20:51

  Unor oameni normali, ca d-na Nuland, le e greu să-nțeleagă că atâția oameni se lasă mințiți,furați si că sunt deciși să-i voteze tot pe ăia care-si bat joc de ei.

  Apreciază

 • 62. Maria  |  20 octombrie 2014 la 21:13

  Kalispera! 🙂

  Apreciază

 • 63. noradamian  |  20 octombrie 2014 la 22:19

  Kalinihta! 🙂

  Apreciază

 • 64. theo  |  21 octombrie 2014 la 13:52

  bunä,
  se fac jocuri de escroci in parlament, bocot prin absentzä,
  altul demisioneazä sä schimbe tribunalul si vagabondul mitoman
  se laudä. totul este pozitiv.

  Apreciază

 • 65. noradamian  |  21 octombrie 2014 la 18:36

  theo, în parlamentul ăla numai de-astea se fac, de peste doi ani. acum, mai mult ca oricând.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.640 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.640 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: