Offshore-uri electorale

11 noiembrie 2014 at 06:34 177 comentarii

Țara e pe cale să devină un paradis. Ciopoare de culturnici și soboare pe popi fac sluj la comisarii jafului, ai pomenilor și mitei sub toate formele. Ciopoare de sportivi și artiști și soboare de sutane foșgăiesc în spațiul public încercând să ne convingă s-alegem minciuna, hoția, ura, risipa, distrugerea programată a resurselor țării. Jefuirea banului public e echivalentă cu huzurul lor. Veșnicia, pentru interesele lor, înseamnă trădarea de neam și de credință.  Fericirea lor atârnă de mafia politică precum sacul cu arginți de credința-n lovele a BOR-ului pesedist. Rezidenții paradisului pompează în neștire banii noștri în plapuma lor făcând praf bugetul pe 2015, mai-nainte de a fi constituit. Votați, așadar, cum vă-ndeamnă cezarii bisericii: mizerie programată pe un cincinal! Apetența pentru bănet a patronilor din paradisurile fiscale se-nfrățește firesc cu a celulelor de propagandă pesedistă din paradisul BOR. Pontul euxin pentru ponta xeroxin. Vot din vot se face rai fiscal în paradisul lui Mazăre și în băniile din raiul lor.

Dacă Mazăreland e un Puerto Felix de largă recunoaștere națională și internațională în lumea sexului și a tripourilor, faimosul ținut Teledrum a devenit deja o legendă. Magnetismul electoral al locului ar motiva un megaproiect Regio cel puțin de valoarea EADS. Oficial! …Și permanent, nu doar în sezon (de distracții și de inundații). Desfășurat în condiții grele, prin cripte, cu sabia DNA-ului deasupra capului, reușita experimentului „cimitirul civic” stă la temelia primului offshore electoral. Motorul de viitor prin care partidul poate schimba orice structură politică neconvenabilă. Și îngropa diaspora! Printr-o bancă de voturi tranzacționabile de la vii și morți. Poate și o bursă deschisă amatorilor din toată lumea. Prin noua dezordine națională spre noua ordine electorală! Teleorman, Puerto Libre! Urmat de Giurgiu, Mehedinți,  Călărași, Olt, etc. Autonomie fiscală garantată de partid și sfințită de BOR. Baronate mizere, lipsite de investiții, de drumuri și cu un șomaj înfloritor, cu baroni ghiftuiți  și popi îmbuibați  Cum zice la cartea roșie:  celui ce ne votează, i se dă. Celorlalți li se ia și ce au. Gata cu haosul, partidul vrea control total și politizare ireversibilă. Cu justiție cu tot.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , .

Revoluție&reformă- frăția politico-religioasă (2/2) Un rezultat deloc întâmplător

177 comentarii Add your own

 • 1. Bască ilie  |  11 noiembrie 2014 la 14:07

  Saluttare!
  Parcă se întoarce lumea pe dos; lumea de dincolo cu iadu-n sus pentru popi și astălaltă cu raiul pe pământ pentru muritorii de rând.
  Când ne-o veni rândul, să vezi ce ghinion pe capul nostru! Sfințiile lor ne vor ocupa duhul până la ultimul, ne vor ține acasă cu forța rugăciunilor, fiindcă datorită lor nu mai sunt locuri de transport și cazare. Acolo, sus, cineva ne iubește. De la BOR-ul de salvare națională. Dacă nu-i în direct Trâmbițaș TV, cu rază mare de acoperire și preaînaltă izbăvire din ochiul dracului, o fi vreo pilă de la Popa-socru, să fie sigur că ne vom închina la necioplit, ca un făcut dat din ceruri, noul președinte al tuturor pământenilor.

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  11 noiembrie 2014 la 14:13

  Ziua bună! Da, toată necurățenia păstrată și cultivată vreme de un sfert de secol ( aș zice că în biserică chiar mai mult ca în celelalte instituții) țâșnește ca dintr-un canal spart. Fie-n rău, fie-n bine, lucrurile nu vor mai fi în 2015 ca pân-acum.

  Apreciază

 • 4. Bască ilie  |  11 noiembrie 2014 la 14:23

  La telșanț, aqua park-uri de distracție din fonduri mugetare românești în criză de nervi și arvune neuro-pene. 🙂

  Apreciază

 • 5. Bască ilie  |  11 noiembrie 2014 la 14:33

  Da, la urmă se redeschide prăvălia justiției adevărate, pentru liniștea neamului, prosperitatea mândrilor români pe veci stăpâni și ridicarea nivelului de grai, numai dacă nu mai stai ca prostu’ în același colț de rai.

  Apreciază

 • 6. Bască ilie  |  11 noiembrie 2014 la 14:41

  Și-o să fie soare fără de apus,
  Învățând chineza cu profesor rus,
  Libertate, dreptul de vot triumfal,
  Pe-o gură de rai ca cea de canal. 🙂

  Apreciază

 • 7. noradamian  |  11 noiembrie 2014 la 14:57

  Oriunde ai intra într-o biserică de-afară, a oricărui cult crestin, n-auzi de-astea. Nici în Israel, ca democrație teocratică, nu există asemenea comandamente politice. În România zilei, capii ortodoxismului încep să semene cu cei ai lui putin. Și par rude ale fundamentalismului islamic. Ca și unii popi zănatici reformați, de prin Harkov.

  Apreciază

 • 8. Bască ilie  |  11 noiembrie 2014 la 16:46

  Electorale să fie!
  Avem o țară rară, cu de toate:

  Codul penal nou:
  Art. 388

  „Frauda la votul electronic

  Tipărirea şi utilizarea de date de acces false, accesarea frauduloasă a sistemului de vot electronic sau falsificarea prin orice mijloace a buletinelor de vot în format electronic se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani”.

  Apreciază

 • 9. Laurentiu  |  11 noiembrie 2014 la 17:26

  Prea trist, dar adevărat! De orice rau, mantuieste-ne, Doamne! Dumnezeu sa-si amintească de Scumpa noastra Patrie si sa nu o lase sa fie din nou îmbrăcată in Rosu! …

  Apreciază

 • 10. Bască ilie  |  11 noiembrie 2014 la 18:01

  Coana preoteasă riscă în postul mare. 🙂
  *
  http://www.reportervirtual.ro/2014/11/dna-il-ancheteaza-pe-liderul-psd-care-a-amenintat-ca-da-oameni-afara-daca-nu-iese-ponta.html

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  11 noiembrie 2014 la 19:07

  Seara bună! Bsk. dacă în codul nou a fost introdus articolul.388, presupun că va fi introdus și votul electronic, cândva… 🙂

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  11 noiembrie 2014 la 19:10

  Laurențiu, e trist și faptul că mulți oameni acceptă minciuna si hoția ca pe ceva normal. Sperăm că rugăciunea celolalți să fie ascultată.
  Doamne ajută!

  Apreciază

 • 13. dictaturajustitiei  |  11 noiembrie 2014 la 19:18

  Reblogged this on Dictatura justitiei and commented:
  Le zici bine! 😀

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  11 noiembrie 2014 la 19:19

  Klaus Iohannis: „Nu am crezut că discut în această campanie şi despre găini, dar iată că am ajuns şi aici. Această campanie electorală a devenit abominabilă. D-le Ponta, aţi reuşit un record! Este cu distanţă cea mai mizerabilă campanie din ’90 încoace. Iar legat de acest simbol, probabil nu ştiţi, este un simbol foarte vechi, este o ameninţare directă cu moartea. Ultima dată când cineva a folosit astfel de simboluri a fost în anii ’40 şi a fost folosit de nazişti. Dacă arunci cuiva o gaină cu capul tăiat sau un cocoş cu capul tăiat, peste gard sau în casă, este o ameninţare directă cu moartea, şi naziştii au avut grijă să-l şi execute pe respectivul. Nu am crezut că vom ajunge vreodată în România la acest nivel de campanie electorală, să folosească unii simboluri şi ameninţări cu moartea, folosite ultima dată de nazişti”.

  Găina sau cocoșul cu capul tăiat aruncat peste gard unui indezirabil, ca simbol nazist de amenințare directă cu moartea, apare în filmul „Cocoșul decapitat”, un film românesc realizat în anul 2008 de regizorul Radu Gabrea după romanul omonim al lui Eginald Schlattner, având ca subiect istoria unor familii de sași din Transilvania în timpul celui de-al doilea război mondial.

  Gerda lu pandelică și gărzile lor roșii au transformat secera si ciocanu în zvastică. Sper să fie găsiți autorii acestei „glume” macabre. Fiindcă cu așa ceva nu se glumeste.

  Apreciază

 • 15. dictaturajustitiei  |  11 noiembrie 2014 la 19:22

  Bună seara !
  Ție Nora și celorlalți vă zic, mai sunt și preoți întregi la minte, mai sunt și pensionari care nu se lasă cumpărați, mai sunt și dascăli care nu iubesc plagiatorii și mincinoșii.

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  11 noiembrie 2014 la 19:22

  Carmen, servus, servilismul față de mutanții lui ponta e mai periculos decât ponta însuși. O biserică națională transformată în instrument politic e o blasfemie.

  Apreciază

 • 17. noradamian  |  11 noiembrie 2014 la 19:29

  Carmen, în cei întregi la suflet și la minte, ne e speranța! Sper să fie mai mulți decât cei fără coloană vertebrală dar în ecuație mai intră si furăciunile. Dificil de apreciat cu ce efect.

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  11 noiembrie 2014 la 19:48

  Peste câteva minute, dezbatere electorală la Realitatea.

  Iohannis: nu a existat o dezbatere publică, nu există niciun semn că s-ar dori o discuție pe această temă. În concluzie, las orgoliile mele deoparte și ne vedem la ora 20:00 la Realitatea TV într-o dezbatere televizată!

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  11 noiembrie 2014 la 19:58

  Scrisoarea lui tânărului Daniel Nica adresată patriarhului daniel:

  „Stimate Înalt Prea Sfintiţ Părinte Daniel,

  Uitându-mă la evenimentele ce se petrec în ultima perioadă în Casa Domnului nu ştiu dacă mie trebuie să-mi fie ruşine că vă port numele sau dumneavoastră să vă fie ruşine că aveţi acelaşi nume cu mine.

  Aş putea spune că am fost crescut la ţară, fiecare vară din primele 17 – 18 ale vieţii mele petrecându-mi-o alături de bunici într-un sat din sudul ţării. Ştiţi care erau cei mai importanţi oameni acolo? Primarul, doctorul şi popa! O să mă întrebaţi de ce, lipsit de respect, îl numesc Popă şi nu părinte, aşa cum am fost (OBLIGAT) să învăţ în timpul orelor de relgie? O să vă răspund: suntem un stat LAIC iar acest „Popă“ are cel puţin respect din partea mea! De ce?

  Spre deosebire de dumneavoastră, Popa din satul meu, deşi obligat de Biserica dumneavoastră, nu percepe taxe săracilor care îşi îngroapă părinţii sau îşi căsătoresc copii. Nu le cere banii pe care nu îi au pentru a sta în faţa lui Dumnezeu.

  Nu le vorbeşte despre alegeri prezidenţiale bunicilor mei!

  Nu îi obligă să cumpere ziarele bisericii sau calendarele (printate de sfinţiile dumneavoastră fără a înţelege, măcar, ideea de TVA!). Ziarele primite (OBLIGATORIU) sunt plătite din buzunarul Părintelui Nea’ Nelu (aşa cum îl ştie lumea în sat), iar calendarele sunt de multe ori oferite tot gratuit, pentru că nu toată lumea are Mercedes la poartă (dacă înţelegeţi unde bat).

  Obişnuiam, mic fiind, să cumpăr (de placere) cel puţin o iconiţă de la fiecare biserică/mânăstire pe care o vizitam cu părinţii mei în vacanţe. Şi credeţi-mă, am vizitat multe. Atât de multe încăt acum câţiva ani Mânăstirea Curtea de Argeş, pe care o mai vizitasem în trecut, tot pentru a aprinde o lumânare, mi-a cerut şi mie şi părinţilor mei taxă la intrare.

  Ni s-au dat bilete! Puteţi să credeţi asta ?! BILETE la intrare în Mânăsitre, bilete pentru a ne putea ruga. A fost ultimul an în care am vizitat acel loc, deşi plin de credincioşi, uitat de Dumnezeu. Dumneavoastră Preafericitul Părinte Daniel, împreună cu Biserica Ortodox Română, încercaţi să îmi manipulaţii buncii şi străbuncii! Îi faceţi să acţioneze politic în funcţie de interesele dumneavoastră mizând pe credinţa lor şi folosindu-vă cu NERUŞINARE de încrederea lor… de, poate, prea puţinele cărţi citite de ei…

  Nu cred că este nevoie să demonstrez cele scrise mai sus, aveţi cunoştinţă de ele şi pot să fac pariu că aveţi acces la internet de pe un Mac pe care eu nu o să mi-l permit prea curând… noroc de poporul creştin-ortodox.

  Înainte de a ajunge la subiectul acestei scrisori, o să subliniez pentru a spulbera orice dubiu, că sunt creştin, mulţumesc Celui de Sus după fiecare masă la care îmi adun părinţii şi prietenii şi mă închin în fiecare seară înainte să adorm.

  În calitatea mea de Fiu al Lui Dumneazeu, vă întreb, stimate Înalt Preasfinţit, aşa cum l-am auzit o dată pe tata întrebând: Nu vă e ruşine? Nu vă e ruşine că l-aţi vândut pe Dumnezeu cu bucăţica?

  V-aş ruga să nu vă rugaţi pentru mine, nu o să-mi permit să plătesc… Dumnezeul în care am fost învăţat să cred nu costă şi nu face politică.

  Cu pioşenie, Un Daniel, Un om.“

  http://adevarul.ro/news/societate/scrisoarea-unui-tanar-patriarhul-romaniei-nu-e-rusine-l-ati-vandut-dumnezeu-bucatica–1_54622ac30d133766a8c273e7/index.html

  Apreciază

 • 20. ovidiu  |  11 noiembrie 2014 la 19:59

  Bună seara grădinari 🙂
  http://www.contributors.ro/cultura/„de-ce-eu”-–-nu-doar-un-film/

  Apreciază

 • 21. noradamian  |  11 noiembrie 2014 la 20:00

  Bună, Ovidiu! 🙂 Multzam!!!

  Apreciază

 • 22. noradamian  |  11 noiembrie 2014 la 22:22

  Somn usor! 🙂

  Apreciază

 • 23. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 09:30

  Saluttare!
  Curtea Constituțională trebuie să se autosesizeze pentru a rezolva problema secțiilor de votare din diaspora, pasată de la BEC la MAE și viceversa ca pe-o minge din jăratec.
  *
  Constituție, art. 146 lit. f) CCR „veghează la respectarea procedurii pentru alegerea Preşedintelui României şi confirmă rezultatele sufragiului”.
  *
  Asta-i una din puținele cazuri în care CCR se poate sesiza din oficiu (idem la referendum) privind orice abatere de la respectarea regulilor și procedurilor legate de alegerea președintelui.
  Ori veghează, ori vegetează! 🙂

  Apreciază

 • 24. racoltapetru6  |  12 noiembrie 2014 la 09:42

  Va fi mobilizare mare duminică. Din partea primarilor, a preoților și a baronilor locali. Să vedem dacă mobilizarea de bună voie o să poată contracara tăvălugul PSD-ist.

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  12 noiembrie 2014 la 10:36

  Ziua bună! 🙂 Bsk, asa ar fi normal, dar au trecut zece zile de la primul tur și dacă n-a intervenit, nu cred s-o mai facă în cele 4 zile rămase.

  Apreciază

 • 26. noradamian  |  12 noiembrie 2014 la 10:39

  Petru, nu le e rușine de nimic, o demonstrează prin tot ce spun si fac. Asa că nu se vor da în lături de la nimic. Singura speranță e ca românii cu bun simț să fie lucizi si să nu lase țara pe mâna lor.

  Apreciază

 • 27. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 10:48

  @Nora-25
  Așa-i. Unde vegetația se dezvoltă zece zile, mai încap alte patru.
  Măcar să știm de unde ni se trage. 🙂

  Apreciază

 • 28. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 11:13

  Nora
  Ai și două minute ce încap într-un ceas. 🙂
  Dacă-i ultimul, nu-i bai, facem altul.

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  12 noiembrie 2014 la 11:34

  Bsk, ceasul meu merge după ora lu’ Nora. O s-o iau la rost că ea e di vină 🙂

  Apreciază

 • 30. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 12:33

  L-am mai pigulit un pic și merge ceas. 🙂

  Apreciază

 • 31. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 13:42

  Am reparat și pițigoiul (schimbul de tură al cântărețului singuratic 🙂

  Apreciază

 • 32. noradamian  |  12 noiembrie 2014 la 14:42

  Of, of și măi, măi!

  Ministrul de Externe Teodor Melescanu a propus, pentru viitoarele alegeri, ca romanii din strainatate sa aiba drept de vot doar daca anunta cu 6 luni inainte de alegeri la Ambasada Romaniei din tara respectiva, transmite Digi 24.

  Apreciază

 • 33. noradamian  |  12 noiembrie 2014 la 14:44

  Văzui, Bsk! Merge ceas! 🙂

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  12 noiembrie 2014 la 14:47

  Grimus:
  Vom lasa clipul si versurile piesei sa vorbeasca de la sine. Cand am scris-o, undeva prin 2007 nu credeam ca, din pacate, ea va fi la fel de actuala si in 2014. Mesajul nostru este cat se poate de simplu: nu ramaneti indiferenti in aceste vremuri tulburi ale tarii noastre. Nu lasati aceste „political animals” sa ne manevreze cum vor! Votati pentru voi, nu pentru ei!

  GRIMUS | POLITICAL ANIMALS
  music & lyrics: Vali Rauca directed by Tudor Giurgiu DOP – Tudor Panduru soundtrack of the movie “De ce eu?” , 2014 directed by Tudor Giurgiu DOP – Marius

  Apreciază

 • 35. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 14:56

  Apreciază

 • 36. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 16:21

  @34
  Min. 2:55
  „Domnule procuror, cred că știați foarte bine ce aveți de făcut când ați primit dosarul ăsta. Păi, dacă șeful vă spune: „domnule, fă-l!”, fă-l!; altfel, pleci!”
  *
  Filmul redă foarte bine ordinul primit de Panait, de la seful Picioruș, -atenție!-înainte să plece spre Oradea:
  „Domnule, fă-l pe Lele!” , adică strecoară-i niște înscrisuri în timpul percheziției la domiciliu, apoi tot tu le găsești și mi-l arestezi!
  Arestarea lui Lele cu o percheziție trucată a fost singurul scop al trimiterii lui Panait la Oradea, după un instructaj prealabil în București, la Parchetul General, exact în seara dinaintea plecării în delegație.

  Cât de prost trebuie să fie cineva, încât să mai creadă într-un alt rost al unei percheziții acasă la Lele, când ministrul justiției de-atunci, Rodica Stănoiu, anunțase deja public percheziția cu 5(cinci) zile înainte. Ce procuror mai speră să găsească un vârf de ac compromițător la cel anunțat de percheziția cu atâtea zile înainte? Numai Picioruș e în stare de atâta naivitate?
  După mai mult timp de la percheziție, același Picoruș s-a justificat penibil:
  „Nu a respectat indicațiile”.
  Doamne, iartă-mă!
  Adică ce alte indicații ar fi produs minunea de a fi scos din casa lui Lele corpul delict?

  Apreciază

 • 37. noradamian  |  12 noiembrie 2014 la 16:54

  Bsk, logic! Ceva nu se potrivește aici…

  Apreciază

 • 38. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 17:07

  @37
  Exact asta-i ideea. Nu se potrivește și exact de-aici se îmbrobodește adevărul în fel și chip. 🙂

  Apreciază

 • 39. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 17:16

  Știi cine a sesizat prima dată – în 2005 🙂 – sintagma-gafă a lui Picioruș „Nu a respectat indicațiile”?
  Monica Macovei, când și-a propus să obțină de la Ilie Botoș redeschiderea dosarului Panait.
  Eu acum doar am explicat de ce și cum, dar de-aici începe adevărul lucrului prost făcut și mai prost ticluit. 🙂
  Voi căuta linkul doveditor.

  Apreciază

 • 40. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 17:35

  Se vede un pic deasupra subtitlului: Macovei: „Numirea lui Piciorus la CSM, o rusine”
  *
  „Solutia data de Cristian Panait a fost infirmata imediat, iar Ilie Piciorus s-ar fi exprimat ca Panait nu ar fi urmat indicatiile stabilite anterior”, a spus Macovei.
  *
  Eu când vreau să fluier, fluier oricând cât de multe știu despre Monica Macovei și onestitatea ei.
  Acum s-a terminat campania primului tur și îmi permit să fluier liber. 🙂

  http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2005-07-23/raport-incomplet-in-cazul-procurorului-panait.html

  Apreciază

 • 41. noradamian  |  12 noiembrie 2014 la 18:07

  Bsk, no, liber la fluierat! 🙂

  Apreciază

 • 42. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 18:47

  Din episodul 2, „Cazul Panait, standard de lucru…”
  *
  24 martie 2002
  Ministrul Justiției, Rodica Sanda Stănoiu, își anunțase deja public-cu surle și trâmbițe- avizul dat de ea pentru organizarea unor percheziții la Oradea. Procurorul Lele a aflat vestea audiovizuală și aștepta să fie luat prin surprindere.
  *
  PS. În dosarul Lele, la Oradea s-au desfășurat mai multe percheziții, înainte de cea din apartamentul lui la 27 martie 2002 (una din percheziții, la Brandas Dorin, o rudă, pentru care a fost acuzat c-ar fi încercat s-o obstrucționeze). Repetăm , cât de luat prin surprindere putea fi Lele și cine-ar fi crezut c-ar mai avea rost percheziția, fără planul măsluirii?

  Au scris ziaristii despre caz și nu mai știau recent cum să-și împartă meritele, dar depinde și ce-au scris, fiindcă unii au manipulat din greu, după indicațiile aceluiași buton-roșu, mai ales cei care au insistat eroic să deturneze căutarea către nu știu ce minuni de contrabandă găsite de el în dosarele instrumentate de Lele în cazul Tărăru.
  Desigur, Lele are meritele lui în acele dosare, dar Panait avea altă treabă cu Lele, în alt dosar, cu alt obiect – împotriva lui Lele – atât de subțire în acuzații întemeiate, încât nu avea ce să-l impresioneze pe Panait; tocmai de asta singurul plan a fost arestarea forțată; după eșecul trucajului la percheziție, Panait și-a declarat dosarul simplă maculatură (altfel Lele nici n-ar fi scăpat teafăr și despăgubit; ba peste ce-a găsit Panait mai nimic împotriva lui Lele, eroina alcoolului Rădescu Elena l-a preluat după tragedie – conform planului inițial (chiar era dosarul ei de la început, transferat un pic numai pentru misiunea specială la Oradea, că doar de aia biroul lui Panait se numea Anchete Speciale) și a mai plusat cu niște acuzații, îndosariate de ea și tot nu a reușit să-l răpună pe Lele.

  Tot ea s-a ales ea cu acuzația de represiune nedreaptă împotriva altor judecători și a fost recompensată cu 12 ani în funcția de procuror-inspector în CSM, până în 2018, buuuună de coordonat de la butonul roșu!

  Apreciază

 • 43. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 19:00

  Aceeași bună bucățică, procuror Elena Rădescu, a primit și una bucata mare apartament central cu dedicație prin HG de la Bombo, în decembrie 2004, odată cu eroii necunoscuți, tot procurori : Ilie Botoș, Marcel Sâmpetru, Gheorghe Muscalu. Pe unde-s ăștia acum, ai?

  Apreciază

 • 44. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 19:04

  Fluier, vorba Monicăi Macovei, sunt o rușine (ei, nu eu 🙂 ) prin CSM și guvern!

  Apreciază

 • 45. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 19:12

  În timp ce George Maior strigă-n Parlamentul mare, in februarie anul trecut: „Există ofițeri acoperiți SRI între magistrați”.
  -Da’ de ce-i mai ții la secret, lupule paznic la oi multe si cornute? Ca să nu recunoști nici Constituția pe care ai jurat, nașule?
  – „Ca să mint mai bine că-s incompatibili”. 🙂

  Apreciază

 • 46. Nora Damian  |  12 noiembrie 2014 la 19:16

  Bsk, și dacă n-aș vrea nu pot să te contrazic. Toate-s clare, logice si verificabile 🙂

  Apreciază

 • 47. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 19:28

  Nora
  Vreau să văd cum mă contrazici în ultima parte!
  „Help, Președintele României și CCR! Jihadul acoperiților sapă subteran la desăvârșirea blocajului instituțional.(3/3)”

  Nu-mi convine să creadă careva c-aș urmări un scop electoral de campanie, nu de alta, dar nu cred în puterea unor astfel de influențe și-ar fi nedrept să se înțeleagă greșit unde bate ideea încercării de soluționare la CCR a conflictului juridic de natură constituțională cu subiecți acoperiți. 🙂

  Prefer s-o postezi cât mai aproape de 16 nov, poate chiar o zi după.

  Apreciază

 • 48. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 19:30

  Are o lungime de trei lungimi lungi. 🙂

  Apreciază

 • 49. Nora Damian  |  12 noiembrie 2014 la 20:03

  Waw! O să-ncerc! 🙂

  Apreciază

 • 50. Bască ilie  |  12 noiembrie 2014 la 20:07

  Are și secvența bârlogului un rol în următoarea postare.

  Vă mai amintiți din „Marea spovedanie” a lui Cristian Sima de întâlnirea lui Cătălin Predoiu – „din bârlogul sri”, casa conspirativă veche – construită de regele Carol al II-lea pentru Lupeasca și Predoiu? 🙂 🙂 🙂
  Cum a reacționat Cătălin Predoiu, omul de casă (conspirativă)?
  Că era normal ca ministrul justiției să se întâlnească cu SRI-ul.
  Și cu Sima tot acolo era normal. 🙂
  Și-apoi mai zice Sima
  După un timp Predoiu îmi spune:”au zis că ești deștept, dar ești incontrolabil”
  Stai puțin! Unde i-au zis, (evident, în lipsa lui Sima), la budă?
  Rețineți momentul, decembrie 2011 înainte de alungarea lui Emil Boc și alte lovituri de departajare la picajul lui MRU.
  Poate doriți să revedeți, pentru încălzire. 🙂
  *
  https://mareaspovedanie.wordpress.com/tag/carol/

  Apreciază

 • 51. Nora Damian  |  12 noiembrie 2014 la 21:09

  Multzam, Bsk! E bine de revăzut 🙂

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  12 noiembrie 2014 la 22:48

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 53. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 09:21

  „Exista fraze si afirmatii interesante in textele lui Cristian Sima, pe care le detaliaza intr-un interviu acordat Ziare.com.Fost matematician in lotul olimpic al Romaniei, in adolescenta, Cristian Sima a devenit, cu firma sa, WBS, unul dintre cei mai de succes brokeri, timp de 15 ani, pana in 2012”.
  Cristian Sima: „Functia de prim-ministru este cea mai importanta functie din statul roman. Ea confera cea mai mare putere, mai ales putere economica. Puterea corupe. Mai e mult pana cand puterea va corupe pe cei care nu o au. Asa ceva functiona pe vremea lui Giulio Andreotti. Singura persoana care ar putea aduce bunastare in Romania de azi sau care ar putea sa schimbe sistemul e prim-ministrul. Parghiile puterii sunt in proportie de 90% la cabinetul prim-ministrului”.

  Rep: „Ce persoana vedeti in aceasta functie, pe care o considerati potrivita si competenta?”

  CS: „Ar fi frumos sa avem un prim ministru care sa stie limba romana, sa fie un bun comunicator, sa fie umil, sa nu fie arogant, sa aiba umor si mai ales sa fie autoironic. Un astfel de personaj ar trebui sa-si aleaga consilieri pe cinste si sa-i asculte. Florin Citu ar fi un consilier economic ideal. Andrei Plesu, la fel.
  Radu Gologan la invatamant ar putea sa faca o reforma la fel ca Spiru Haret. Solomon Marcus este mai lucid si mai coerent decat toti analistii. Un astfel de prim ministru, inteligent si educat, ar putea strange multe valori din Occident si din tara in jurul sau. Viitoarele razboaie se vor da pe Internet si hackerii romani pot fi folositi cu succes.
  Avem sute de valori in Occident care ar veni in tara daca ar fi inspirate de primul ministru. Nu e nevoie de multi bani ca sa-i aducem inapoi, e nevoie de carisma si respect. As dori un prim ministru care a incercat ceva in viata, care a condus o societate, care si-a riscat proprii bani, care a construit ceva. As vrea un prim ministru care a trecut prin scoala si nu oricum”.

  Apreciază

 • 54. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 09:26

  Rep: „Cine erau cei care v-au dorit scos de pe piata? Cum au facut si ce conexiuni cu politicul au avut? Ce compromisuri ati fost nevoit sa faceti? De ce nu v-au ajutat compromisurile?”

  CS: „Scandalul Sima nu ar fi existat daca eram de acord pe 29 septembrie, la hotelul Howard Johnson, sa vand tot ce aveam in Romania si in lume, pe zero lei, asta era scopul, si sa lucrez pentru ei 5 ani. Am spus da, ei ma asteptau la hotel sa semnez, dar eu pe 29 septembrie, la 6 dimineata, am plecat”.

  Rep: „Sa vindeti cui?”

  CS: „Lui Dimofte. El e proprietar la Howard Johnson”.

  Rep: „Cine sunt cele mai putin de 10 persoane care au pierdut bani? Cei de care va temeti si fac parte dintre umbre?”

  CS: „Daianu a pierdut, si la fel Radu Dimofte sau Irina Schrotter. Nu pierzatorii fac probleme, ci anumiti castigatori.

  Rep: „Cine sunt castigatorii atunci?”

  CS: „Toti politicienii care au castigat au probleme, nu cu castigul, ci cu arhiva, la fel si Dimofte. Sunt cateva zeci, din toate partidele”.

  Rep: „Macar un numar aproximativ: cati politicieni au facut tranzactii prin firma dvs.?”

  CS: „Pe la 20-30, ca nu i-am numarat niciodata. Niciun politician nu a plecat cu bani mai putini, chiar daca au pierdut ceva in 2012. Per total, toti sunt in castig, ca doar in 15 ani au si retras. Per total, doar 12-13 au pierdut bani si nu foarte multi. Multi in 2012, dar daca punem si castigurile de pana atunci, raman foarte putini”.

  Apreciază

 • 55. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 09:29

  Rep: Spuneti: „Predoiu e convins ca intr-un an o sa fie milionar si in doi ani presedinte”. De unde milionar?

  CS: „Nimic special. Era convins ca, dupa ce nu va mai fi ministru, foarte multa lume va face afaceri cu el si ca toata lumea-l va respecta. S-a inselat”.

  Apreciază

 • 56. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 09:39

  Arhiva, Arhiva, cu ea să nu te pui,
  Arhiva, căci Arhiva e dată dracului.
  Arhiva îți dă viață, te ridică, te înconjoară și tot ea te omoară.

  Cine face pactul cu Diavolul intră în împărăția Arhivei.
  Dacă îți dă drumul, scapi.
  Dacă nu, nu.

  Apreciază

 • 57. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 09:47

  -Unde ți-a Arhiva, neamule? Inclusiv sau mai ales aia dinainte de 1990.
  -?
  -Atunci, lasă-te de bancurile cu suveranitatea ta!

  Apreciază

 • 58. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 09:53

  Fiecare vopsește gardul cu ce poate: cu pensula, cu bidineaua, cu vopsea lavabilă, cu verdele-s sus.

  Numai Arhiva își vopsește gardul cu Constituția României.

  Apreciază

 • 59. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 10:04

  Saluttare!
  Ultima propoziție e tot ce-am vrut să vă transmit.

  Restul a fost doar o introducere cu încălzirea de înviorare. 🙂

  Apreciază

 • 60. noradamian  |  13 noiembrie 2014 la 10:38

  Ziua bună! 🙂 tocmai am înțeles că pentru vvp dezbaterea de aseară de la B1 n-a existat! Asa a hotărât el. (N-a fost, domnule, nici o dezbatere, ce tot vorbiți?) :mrgreen:

  http://prisacariu.ro/2014/11/13/votati-ponta-votati-cenzura-grosolana-studiu-de-caz-pe-dezbaterile-prezidentiale/

  Apreciază

 • 61. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 10:47

  Imunologie acută cu semne clinice de bombonautică cronică și afecțiuni psihoterapeutice generate de neîncredere PSD-istă în arestările de vinerea.
  Idriceanu de la noi, un Lele mai dinapoi. 🙂
  *
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/fapt-divers/irina-schrotter–creatoarea–tineretului-psd–condamnata-la-doi-ani-inchisoare–53598

  Apreciază

 • 62. noradamian  |  13 noiembrie 2014 la 10:47

  Iar vopsitu gardului Arhivei cu Constituția României pare un curs de bază în deprinderea tehnicilor de acoperire.

  Apreciază

 • 63. noradamian  |  13 noiembrie 2014 la 10:53

  Bsk, înseamnă că madam ar trebui să profite de oportunitate și să lanseze linia vestimentară „penitenciar”. 🙂

  Apreciază

 • 64. noradamian  |  13 noiembrie 2014 la 11:17

  La ce bun un institut național de statistică într-o țară în care un candidat la prezidențiale își permite să fabrice cifrele care-i convin ca să le folosească public, într-o dezbatere?

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18543395-tudorel-andrei-cifrele-anuntate-premier-privind-evolutia-economiei-trimestrul-treilea-nu-corespund-celor-care-vom-anunta-vineri-nu-sunat-statistica-nimeni-din-partea-guvernului-afle.htm

  Apreciază

 • 65. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 11:48

  @63
  Da, în aceeași Arhivă se găsesc toate tiparele și modelele pentru orice linie vestimentară, sezonul postdecembrist.
  Deh, standard de lucru în „Cooperativa Avântul”! 🙂

  Nu știm dacă sau când a ieșit din tipare, până la reactivare, la fel cum nici modelul Ponta nu a ieșit în 2001, cum greșit se insinuează, din funcția de procuror, ci în 16 iulie 2002, (decret retroactiv 806/14.10. 2002 – link nr. 5).

  Coincidența s-a potrivit imediat după ce Bombonautul recompensator l-a trecut și pe alt tabel este, premiat de onoare cu medalia „Meritul Judiciar” la pachet promo(emo)țional cu reducerea de impozit pe venit între 20-50%. (decret de vânzare-cupărare nr. 602/28.06.2002- link nr.4)

  Unde-i lege, nu-i tocmeală, ci Bombo în abureală!
  Ponta nu avea dreptul să obțină medalia, fiindcă nu îndeplinea condiția cerută de Legea de organizare pentru organizarea judecătorească nr. 92/1992 , minim 5 ani vechime – în funcția de procuror (stagiatura nu se pune la socoteală).

  Ponta a fost numit procuror prin decret nr. 345/13.10.1998 (link nr. 1), or până la 16 iulie 2002 nu-s 5 ani, ci numai 3 ani și 9 luni.

  Toate aceste linkuri și date se găsesc din aprilie 2012 în episodul 5, „Cazul Panait, standard de lucru…”

  https://noradamian.wordpress.com/2012/04/09/cazul-panait-standard-de-lucru-in-%E2%80%9Ecooperativa-avantul5/
  *
  Legea 92/1992:
  Art. 108
  Ordinul si medalia „Meritul judiciar” se confera astfel:
  Ordinul „Meritul judiciar” clasa I, pentru 25 de ani vechime in magistratura;
  Ordinul „Meritul judiciar” clasa a II-a, pentru 20 de ani vechime in magistratura;
  Ordinul „Meritul judiciar” clasa a III-a, pentru 15 ani vechime in magistratura;
  Medalia „Meritul judiciar” clasa I, pentru 10 ani vechime in magistratura;
  Medalia „Meritul judiciar” clasa a II-a, pentru 5 ani vechime in magistratura.
  In cazul intreruperii activitatii in magistratura, timpul cat magistratul a desfasurat alta activitate nu va fi luat in calculul vechimii in magistratura pentru care se confera ordinul sau medalia.
  Descrierea ordinului si a medaliei este prevazuta in lege speciala.

  Art. 109
  Magistratii in activitate, decorati cu Ordinul „Meritul judiciar” clasele a III-a, a II-a si I, beneficiaza de reducerea impozitului pe venit cu 30%, 40% si, respectiv, 50%, iar cei decorati cu Medalia „Meritul judiciar” clasele a II-a si I beneficiaza de reducerea impozitului pe venit cu 20% si, respectiv, 25%.
  Magistratii pensionari, decorati cu Ordinul „Meritul judiciar” clasele a III-a, a II-a si I, beneficiaza de o majorare cu 10%, 15% si, respectiv, 20% a cuantumului pensiei, fara a se depasi salariul de baza actualizat.
  *
  PS. Medalia clasa a V-a este de fapt echivalentă medaliei clasa a II-a din art. 109 (medalia pentru începători normali, nu născuți prematur 🙂 )

  Apreciază

 • 66. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 12:23

  Vă mai amintiți când Ponta s-a lăudat c-ar fi cel mai potrivit pentru funcția de Procuror General?

  Știați că Ponta poate să revină în funcția de procuror, cu câteva luni, un an, înainte de pensionare, și să beneficieze de pensie de serviciu (specială), fiindcă pe toată durata politică îi curge nasul odată cu vechimea în magistratură, ca și cum ar fi rămas procuror?

  Știați că numai componenta contributivă (cel mult) din pensia de serviciu se suportă din bugetul asigurărilor sociale, în timp ce componenta distributivă din pensia specială de serviciu se suportă numai de la bugetul de stat?

  Știați că perioada ocupării scriptice a funcției de procuror, simultan cu cea de ofițer acoperit, înseamnă de fapt un contract fictiv- fraudulos, pentru viitor, cu promisiunea statului să-i ia în calculul vechimii în magistratură perioada comună ofișer-magistrat, în loc să-l fi exclus din magistratură, astfel încât să-i garanteze beneficiul de pensie frauduloasă într-un jaf național din bugetul de stat?

  Știți câți astfel de magistrați acoperiți amanetează pentru ei și urmașii lor viitorul bugetului de stat, cu secretul de stat în aceeași minciună, împotriva bugetului urmașilor noștri?

  Apreciază

 • 67. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 12:45

  Ali-Baba magistraturii- şi cei 40 de asimilhoţi
  Toți pentru unul se asimilează, unul pentru toți recompensează.
  Curge vechimea în magistratură la fel pentru toți acești hoți și revarsă bugetul de stat în viitorul luminos al prostimii.
  Acoperiții lăcomiei bugetare n-au de fapt nicio restricție în spatele gardului vopsit cu Constituția României.
  Au numai hau-hau-gar-gar-iști propagandiști.
  *
  (După Lg 303/2004, MJ Sanda Stănoiu „se consideră asimilaţi în magistratură personalul de specialitate juridică din”:)
  1. Ministerul Justiţiei,
  2. Ministerul Public,
  3. Consiliul Superior al Magistraturii,
  4. Institutul Naţional de Criminologie,
  5. Institutul Naţional al Magistraturii.
  6. magistrat-asistent,
  7. personal de specialitate juridică în fostele arbitraje de stat,
  8. auditor de justiţie,
  9.judecător financiar,
  10. judecător financiar inspector,
  11. procuror financiar,
  12. consilier în secţia jurisdicţională a Curţii de Conturi,
  13. grefier cu studii superioare juridice,
  14. avocat,
  15. notar,
  16. asistent judiciar,
  17. jurisconsult,
  18. consilier juridic (sau a îndeplinit funcţii de specialitate juridică) 19. în aparatul Parlamentului,
  20. al Administraţiei Prezidenţiale,
  21.al Guvernului,
  22. al Curţii Constituţionale,
  23. al Avocatului Poporului,
  24. al Curţii de Conturi,
  25. al Consiliului Legislativ, (MJ Chiuariu, prin OUG 100/2007, aprobată prin Lg 97/2008 “:” )
  26. ofiter de politie judiciară cu studii superioare
  27. expert criminalist cu studii superioare juridice, autorizat potrivit legii,
  28. cadru didactic în învăţământul juridic superior acreditat,
  29. personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor,
  30. procuror financiar inspector,
  31. consilier în secţia jurisdicţională a C. de Conturi,
  32. consilier de conturi în secţia jurisdicţională,
  33. personalul de probaţiune cu studii superioare juridice, ( personal care a îndeplinit funcţii de specialitate juridică în “:” ),
  34. Institutul de Cercetari Juridice al Academiei Române, (Institutul Naţional de Expertize Criminalistice; nu-l renumerotăm, s-a reintrodus după ce fusese scos de MM),
  35. Institutul Român pentru Drepturile Omului,
  36. personal de specialitate juridică în fostele arbitraje administrative, (în Parlament sau în aparatul acestuia)
  37. senatori,
  38. deputaţi (idem anterior, prin Lg 92/1992, modif/complet prin Lg 142/1997, dar şi prin OUG179/1999, dispoziţii păstrate în temeiul art.104 alin 1 din Lg 303/2004: „Timpul cât o persoană, licenţiată în drept sau în drept economic-administrativ, este senator, deputat”),
  39. în cadrul Direcţiei juridice şi consulare din Ministerul Afacerilor Externe
  40.”în cadrul altor organe ale administraţiei publice, se consideră vechime în magistratură”

  Apreciază

 • 68. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 13:26

  Nu uitați, azi 13, a venit ziua judecății imunității penale a lui Ponta!
  Îi pică sau nu-i mai pică bine să ajungă președinte.
  Va pierde sau nu va pierde frontul de salvare națională a penalilor pușcăriabili din camera deputaților.

  Dacă va ajunge președinte, va mai vorbi doar de salvarea pierdută din camera din care făcea parte, până s-a ales cu altă carte :

  -Ptiu, ce carte-am tras! 🙂

  *
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18543477-presedintele-curtii-constitutionale-despre-decizia-privind-imunitatea-sefului-statului-avea-relevanta-pentru-nu-incheie-lumea-acest-presedinte-vor-mai-presedinti-aici-incolo.htm

  Apreciază

 • 69. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 13:34

  Ponta a scăpat.
  Nu se va putea începe urmărirea penală împotriva lui, cât timp va fi președinte.
  Ponta să fii, noroc să ai! 🙂

  Apreciază

 • 70. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 13:39

  Ultima soluție, electorevoluție! 🙂

  Apreciază

 • 71. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 13:57

  Avantajele soluției CCR de azi.
  – se va suspenda cursul prescripției penale;
  adică un termen de prescripție a răspunderii penale de ex. 8 ani, de la data săvârșirii unei infracțiuni, să zicem, în decembrie 2009, pentru unii, acuzați în același dosar pentru aceleași fapte penale, se va împlinii în 2017, dar pentru Ponta se suspendă cursul în decembrie 2014 (cu 5 ani consumați ) și mai rămân 3 ani începând din decembrie 2019 până în decembrie 2022, timp de urmărire penală până la condamnare (sau tot 3 ani, din 2024 până în 2027, dacă ne mănâncă des, tot în Ponta, reales 🙂 )

  Apreciază

 • 72. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 14:03

  -s-a confirmat că fostul procuror-sef al DNA, Daniel Morar, a gândit constituțional suspendarea dosarului penal al flotantului Traian Băsescu.

  Apreciază

 • 73. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 14:08

  -eventualul președinte ales des, Ponta, nu mai are motive urgente să se repeadă la beregata procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Koveși.
  Dezavantajele sunt trei: Ponta a scăpat necercetat, necercetat, necercetat. 🙂

  Apreciază

 • 74. noradamian  |  13 noiembrie 2014 la 16:09

  Cine îl învață să mintă pe Victor Ponta!
  Mesajul lui Adrian Nastase pentru Victor Ponta in legatura cu legea amnistiei si gratierii: Victor, spune ca esti de acord cu propunerea de convocare a Parlamentului. Un vot negativ nu ar insemna respingerea pentru eternitate, subiectul poate fi reluat.
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-18545791-mesajul-lui-ad…
  (Victoraș, fă-te că lucrezi!)

  Apreciază

 • 75. noradamian  |  13 noiembrie 2014 la 16:10

  Operațiunea „ cupoane contra voturi” a eșuat. Guvernul a trimis o circulară în teritoriu către primării, prin care le cer să restituie la centru toate cupoanele, pentru că ar fi fost distribuite greșit.

  Apreciază

 • 76. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 17:56

  @74
  Continuarea imaginară a dialogului Bombo – Ponta:
  Ponta:
  -Asta ar însemna să amânăm adoptarea Legii amnistiei și grațierii, cu reluare abia din februarie 2015.
  – Da, și ce? Ți se rupe inima, de nerăbdare să-l eliberezi pe Hrebe?
  – Nu el mă interesează la adunat voturile în turul doi, dar dacă se satură baronetul de cât îi duc cu zăhărelul, se demobilizează și risc să-ți calc pe urme la numărul de eșecuri. Stricăm și odihna electorală a parlamentarilor concentrați în teritoriu.
  -Atunci rămâne cum zici. Să dea Dumnezeu să-mi calci pe urme la numărul de victorii! 🙂

  Apreciază

 • 77. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 18:11

  La tema postării.
  Gabriel Liiceanu i-a trimis astazi Patriarhului Daniel volumul recent aparut, Fie-va mila de noi si alte texte civile, cu urmatoarea dedicatie: „Preafericitului Parinte Daniel, Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane, si tuturor preotilor care, in aceste zile, considera rusinoasa si nu accepta tararea Bisericii noastre in alegerile prezidentiale”
  *
  Dovada olografă:
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18547266-dedicatie-autografa-lui-gabriel-liiceanu-volumul-recent-aparut-fie-mila-noi-alte-texte-civile-catre-patriarhul-daniel.htm

  Apreciază

 • 78. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 18:14

  Înalt Preaacopeitul Datornic Daniel nu se scapă pe el, se scapă pe toți. 🙂

  Apreciază

 • 79. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 18:51

  Orologiul sună seara jumătate.
  La Nora în poartă, oare cine bate?
  -Eu sunt, fă, Grădină, vreau să mai închin,
  Cu acel amarnic tulbur vin pelin.
  *

  Apreciază

 • 80. noradamian  |  13 noiembrie 2014 la 19:18

  Bsk, cu ceaiuri, antigripale, si cu ceva încurajări de la Harap Alb, poate-mi trece răceala până duminică… 🙂

  Apreciază

 • 81. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 19:29

  Parcă am simțit ceva. Merge și-un vin fiert.
  Sănătate și ai grijă de tine! Fă tot posibilul să fii aptă combatantă! 🙂

  Apreciază

 • 82. noradamian  |  13 noiembrie 2014 la 19:38

  Am înțeles!!! Tnx, HA 🙂

  Apreciază

 • 83. Bască ilie  |  13 noiembrie 2014 la 20:27

  Votul pentru Iohannis în turul doi reprezintă datoria de onoare a celor care am combătut ideea candidatului unic (impus de jocul partidelor poreclite de dreapta) când am susținut candidaturile multiple într-o competiție deschisă din primului tur.

  Nu uitați cum ne-au insultat tot felul de îndrumători, în frunte cu Andrei Cornea, considerându-ne inapți de judecată fără însoțitor, impunându-se cu tupeu și nerușinare să votăm ca oile la comandă pentru Iohannis în primul tur, fiindcă altfel ne-am boicota șansele de a-l vedea pe Ponta învins în turul doi.

  Votul pentru Iohannis înseamnă dovada respectului de sine și demnitatea cuvântului dat în mod responsabil, oricât de neînsemnați am fi sau suntem priviți în virtualitatea noastră cea de toate zilele. 🙂

  Apreciază

 • 84. noradamian  |  13 noiembrie 2014 la 21:06

  Apreciază

 • 85. ovidiu  |  13 noiembrie 2014 la 22:17

  Bună seara,
  Am emoții pt duminică…

  Apreciază

 • 86. ovidiu  |  13 noiembrie 2014 la 22:19

  Acoperiții vor juca la rupere. E ultima lor șansă. Un idiot ca pontanacu’ nu vor mai găsi in veci.

  Apreciază

 • 87. noradamian  |  14 noiembrie 2014 la 12:46

  Ziua bună! 🙂 Bsk, turul 1, MM, turul 2, IK! Mă bucur tare că MM a ieșit imediat să-l susțină pe Iohannis si odată cu ea, sper, toți votanții ei. Din momentul în care IK a cerut convocarea parlamentului pentru revocarea infamului proiect de lege cu amnistia si grațierea, nu am nici un dubiu că va fi un demn apărător al statului de drept. Așa că îl susțin cu încredere asa cum am făcut și în 2000, la primul lui mandat de primar, cu aceeasi convingere că asta trebuie făcut acum, pentru țară.

  Apreciază

 • 88. noradamian  |  14 noiembrie 2014 la 12:47

  Ovidiu, asa e, nu vor precupeți nimic, deja s-au descoperit tot felul de manevre pregătitoare. Sper să fie împiedicate cât se poate, înainte să altereze iremediabil rezultatele de duminică.
  O bună parte din susținătorii lui sunt îndoctrinații antenei si rtv, moștenitorii servili ai păunescismului și servii pseudo-culturii socialist-oligarhice, puscăriași, cei certați cu justiția, abonații la afaceri privilegiate cu statul, rromi, o parte a BOR, si toți cei gata să se vândă pe un blid. Plus, ca formula să fie completă, si ăstia:

  http://www.stiripesurse.ro/gregorian-bivolaru-si-a-ales-favoritul-pe-cine-voteaza-yoghinii-misa-in-turul-ii_939045.html

  Apreciază

 • 89. noradamian  |  14 noiembrie 2014 la 12:55

  Să li se-mplinească visul!!! 🙂

  Apreciază

 • 90. Bască ilie  |  14 noiembrie 2014 la 13:59

  Saluttare!
  @Nora-86
  Deplina motivație pentru susținerea Monicăi Macovei în primul tur a funcționat la pachet cu promisiunea noastră că-l vom vota oricum pe candidatul anti-Ponta în turul doi.
  Ne respectăm promisiunea.

  Cine a vrut să ne lege cu forța manipulării idioate de un anume candidat înainte de primul tur – fie el și Iohannis – nu are ce să regrete. Să zică merci și altă dată să-și țină clanța! 🙂

  Apreciază

 • 91. Bască ilie  |  14 noiembrie 2014 la 14:19

  @89
  Frumos.
  În acest an ne-am pricopsit cu cele mai mizerabile campanii electorale și cele mai impertinente moduri de operare ale clasei politice, dar astfel de mobilizări cu aer proaspăt de tinerețe și optimism, ca-n videoclipul anterior, îmi transmit un sentiment de speranță și parcă ne mai curăță sufletește de mizeria împroșcată pe fețele noastre de veteranii democrației de rahat. 🙂

  Apreciază

 • 92. Bască ilie  |  14 noiembrie 2014 la 15:08

  La promisiunea de onoare din comentariul 90, nu-i includ pe pedagogii psihopați, supradotați cu incurabila lor obsesie de însoțitori, săritori să ne lămurească ce imaculată și perfectă a rămas aceeași promisiune în tabăra lor unică.

  Nu de mult, după primul tur, se dădeau de ceasul morții anti-Iohannis, iar de-acum dau lecții moraliste într-un cuvânt, limpede de cristal – pur, să nu fie de deochi!- ca să nu mai zic cât s-au coit, până l-au îndrăgit, ca nimeni. 🙂

  Apreciază

 • 93. Bască ilie  |  14 noiembrie 2014 la 15:14

  Grețoși duplicitari îndurerați la burtică cu ci(n)stită și limbrici!

  Apreciază

 • 94. Bască ilie  |  14 noiembrie 2014 la 15:23

  Ăștia-s singurii viermi care confirmă teoria lui Andrei Cornea.

  Apreciază

 • 95. Bască ilie  |  14 noiembrie 2014 la 15:33

  Însurătoarea votantului la urnă e ca văzul cu ochelari de bârnă. 🙂

  Apreciază

 • 96. noradamian  |  14 noiembrie 2014 la 16:10

  Bsk, tocmai fiindcă îl socotisem un purtător integru de valori pro-comunitate, de prin 2007 am avut și îndoieli, într-o oarecare măsură îndreptățite, la adresa lui IK. Indispensabilă democrației, judecata critică (care exclude versatilitatea, duplicitatea și negativismul) e vizibilă la cei care pun valorile civice și comportamentul mai presus de imagine. Nu și la cei pentru care imaginea (adesea fabricată) acoperă restul. Idolatrizarea nu face bine nici comunității, nici celui idealizat. Mă refer la zelul înduioșător al fanilor care dorm cu poza adoratului sub pernă, convinși că ei dau tonul la muzică. („ați văzut bă, acum pricepeți? ce vă spuneam EU?”) 🙂
  Mă bucur că ultimele săptămâni au dovedit că între cei doi nu încape comparație. Nici pe valori, nici pe comportament. Și nici pe imagine. Cât despre judecata critică, ea e o valoare în sine care, pentru a fi benefică, se cere gestionată în funcție de moment, nu de orgoliu. De interesul societății, nu de al celor care-și bat joc de ea.

  Apreciază

 • 97. noradamian  |  14 noiembrie 2014 la 16:48

  Altfel spus, cîntărește mai mult o apreciere cumpănită de la o voce critică, decât o laudă exagerată de la un galerist.

  Apreciază

 • 98. noradamian  |  14 noiembrie 2014 la 16:49

  Încurajări de la kamikaze: 🙂
  http://www.kmkz.ro/opinii/editorial/de-ce-victor-ponta-nu-va-fi-niciodata-presedintele-romaniei/

  Apreciază

 • 99. Bască ilie  |  14 noiembrie 2014 la 17:41

  @97
  Bănuim cât de tare îl apreciază politicianul pe fanaticul lui necondiționat.
  @98
  Am rămas cu dilema veche: cum naiba câștigă Ponta acum, cu o imagine de o infinitate de ori mai proastă decât avea Bombo în 2004?
  Îmi amintesc foarte bine ce gândeam în 2004. Nu acceptam nicicum să fie Bombo președinte, dar nu-l detestam în cel mai înalt grad, ca pe Ponta, nu era pericolul întruchipat ca-n Ponta, mai lăsa ceva loc de stăpânire de sine, măcar atât cât să mai înșele unele aparențe.
  Ponta știe numai ce-l învăța pe Geoană în 2009, la duelul Tv de final, cu podul palmei ondulat prin aer: să spună orice numai să pară peste Băsescu.

  O explicație pentru eventuala victorie a lui Ponta ar fi că a investit electoral tot ce i-a picat în mână.
  Fiul risipitor ar merita să rămână pe gânduri cu un decont riguros.

  Apreciază

 • 100. noradamian  |  14 noiembrie 2014 la 17:53

  …Pe care să-l plătească el, nu noi!

  Apreciază

 • 101. Bască ilie  |  14 noiembrie 2014 la 18:00

  Turcu plătește, ca de obicei. 🙂

  Apreciază

 • 102. Bască ilie  |  14 noiembrie 2014 la 18:08

  Suportăm și obiceiul de plată, numai să-l văd în picaj, or așa o dandana ar fi de o infinitate de ori mai spectaculoasă decât a lui Bombo. 🙂
  Ce-mi plac picajele date în spectacol!

  Apreciază

 • 103. noradamian  |  14 noiembrie 2014 la 19:57

  Suportăm, dară! Văd că tot mai mulți ies în stradă. Și nu doar în la Cluj, Bucuresti, Iasi, mai în toate orasele mari și măricele. Am înțeles că și la Craiova, desi olgutza a trimis jandarmii ca nu cumva s-o ia si oltenii pe urmele ardelenilor! 🙂

  Apreciază

 • 104. Bască ilie  |  14 noiembrie 2014 la 20:36

  Apreciază

 • 105. ovidiu  |  14 noiembrie 2014 la 21:07

  Bună seara,
  Chiar că… 🙂
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=565594466904748&id=100003626008769

  Apreciază

 • 106. ovidiu  |  14 noiembrie 2014 la 21:33

  Râd eu da’ nu-i râsu’ meu.

  Apreciază

 • 107. ovidiu  |  14 noiembrie 2014 la 21:47

  Cu cine votează Pontonacul:

  Apreciază

 • 108. Bască ilie  |  14 noiembrie 2014 la 21:48

  Fugiiiiiți!
  Măicuțele PSD-iste ne anunță că vine peste noi potopul de fraude din ACL.

  http://www.reportervirtual.ro/2014/11/socant-dragnea-invoca-frauda-acl-si-cheama-ultrasii-psd-sa-faca-ordine-langa-sectiile-de-votare.html

  Apreciază

 • 109. noradamian  |  14 noiembrie 2014 la 22:35

  Multzam, prieteni!
  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 110. ovidiu  |  14 noiembrie 2014 la 22:41

  Japonezu’ Marius in spiritul lui Bsk:
  O socoteală simplă:
  10 voturi fictive, sau în urnă mobilă (pe adeverințe fictive), la o secție de 1000 de electori înseamnă 1%. Iar la 50% participare la vot, 10 voturi măsluite înseamnă 2%.
  2% pot face diferența între iad și neiad.

  Apreciază

 • 111. noradamian  |  14 noiembrie 2014 la 22:52

  Ovidiu, doar prezența masivă la vot, de cel puțin 60%, poate să le neutralizeze furăciunile. După ce s-a petrecut zilele astea, e de asteptat să crească numărul votanților. Poate mai lămurim și noi pe unii nedeciși…

  Apreciază

 • 112. noradamian  |  14 noiembrie 2014 la 22:54

  Încă o vechitură faină-
  de somn usor 🙂

  Apreciază

 • 113. Bască ilie  |  14 noiembrie 2014 la 22:57

  Somn ușor!
  Nu uitați, urbanul răstoarnă planul!

  Hoților de (la) tară, deșteptarea, ha, ha, ha ! 🙂

  Apreciază

 • 114. noradamian  |  14 noiembrie 2014 la 23:10

  O chestie drăguță pe care o auzisem când a venit Julio Iglesias să concerteze la Sibiu, cu câțiva ani în urmă (am găsit-o pomenită și pe FB). O luasem drept glumă…

  Klaus Iohannis: „Iglesias cand a venit sa ma viziteze, fara nicio alta introducere mi-a spus „Dvs o sa fiti presedintele tarii”. Am zis „Cum asa?”, mi-a raspuns „Stiu eu, ca am cunoscut multi oameni””

  Dacă urbanul se mobilizează duminică, se va întâmpla…

  Apreciază

 • 115. Bască ilie  |  14 noiembrie 2014 la 23:21

  Apreciază

 • 116. ovidiu  |  14 noiembrie 2014 la 23:45

  Doamne, am o dorința!
  Fă-l pe Iglesias profet!

  Apreciază

 • 117. Bască ilie  |  14 noiembrie 2014 la 23:51

  Nu-i suficient. 🙂

  Apreciază

 • 118. ovidiu  |  15 noiembrie 2014 la 00:31

  Pentru anu’ ăsta mi-ajunge 🙂

  Apreciază

 • 119. Bască ilie  |  15 noiembrie 2014 la 00:49

  Așa, da! 🙂

  Apreciază

 • 120. Bască ilie  |  15 noiembrie 2014 la 09:58

  „Iesi afara, javra ordinara!”
  „Ponta, nu rezisti nici cu mii de securisti!”
  „Ponta, ce-a patit procurorul Panait?”
  „Ponta la buloi, după turul doi!”
  *

  Apreciază

 • 121. Bască ilie  |  15 noiembrie 2014 la 10:15

  Saluttare! Publicitate !
  Dacă ai cui, reclamă postarea următoare! 🙂
  *
  Puțulescu nici nu știi
  Ce bine a fost să fii
  Ofițer acoperit!
  Fost-ai, lele, parvenit,

  Ca toți foștii arhivați,
  Să vedem cum mai scăpați,
  Când piratul vede, luni,
  Detectorul de minciuni. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 122. Bască ilie  |  15 noiembrie 2014 la 10:57

  Dacă ai cui, să știi că-i cuiul lui Pepelea: cui pe cui se scoate!
  Corb la corb nu scoate ochii, însă, când nu toți corbii au același cui, ai rupt cuiul! 🙂

  Apreciază

 • 123. ovidiu  |  15 noiembrie 2014 la 11:06

  Bună dimineața,
  Mai sunt și preoți lucizi, nu mulți:
  http://ioanflorin.wordpress.com/2014/11/15/pe-scurt-acum-ca-s-a-incheiat/

  Apreciază

 • 124. Bască ilie  |  15 noiembrie 2014 la 11:06

  Încă una și mă duc: secretului trebuie să-i faci puțină curte. 🙂 🙂 🙂
  *
  Ca să știți ce mi-a venit:
  Eu nu mă mai văd oprit,
  Până nu am la privit
  Acel „dosar Panait”. 🙂

  Apreciază

 • 125. Bască ilie  |  15 noiembrie 2014 la 11:29

  În viața impostorului parvenit, o escrocherie nu vine niciodată singură.
  Dacă n-ați citit, nu pierdeți ocazia!
  Recuperați prima treime a zilei întârziatului neterminat! 🙂
  *
  http://www.turcescu.ro/2014/11/adevarul-despre-cum-a-ajuns-ponta-la-paris-si-dispensa-care-l-a-facut-din-repetent-candidat-la-presedintie/

  Apreciază

 • 126. noradamian  |  15 noiembrie 2014 la 15:52

  Ziua bună! 🙂 Ovidiu, de apreciat revolta preotului, dar să nu uităm că Ioan Florin trăieste în Scoția, dacă nu gresesc. Ceva asemănător de la fețele bisericești de aici n-am auzit și nu cred c-o s-auzim.

  Apreciază

 • 127. noradamian  |  15 noiembrie 2014 la 15:55

  Bsk, 124, de câte ori vorbesti de „secret” m-astept la o surpriză 🙂

  125, misterul unei parveniri record ca viteză și „fapte de bravură” 🙂

  Apreciază

 • 128. noradamian  |  15 noiembrie 2014 la 15:57

  De acord cu toate:

  „Declaraţia de la Cluj

  Noi, cetăţeni ai Municipiului Cluj-Napoca, reuniţi în 14 noiembrie 2014, în Piaţa Unirii, afirmăm că sunt esenţiale pentru România şi cerem viitorului Preşedinte şi întregii clase politice să-şi asume următoarele puncte:

  1. Drepturi cetățenești

  Respectarea fără rezerve şi consolidarea dreptului nostru la liberă exprimare, la protest și la vot, inclusiv la votul prin corespondență pentru diaspora.

  2. Reformă politică

  Reformarea clasei politice şi a legislativului prin reducerea numărului de parlamentari, înlesnirea formării de noi partide și facilitarea legiferării prin inițiativă cetățenească. Limitarea numirilor politice în instituţii la nivelul secretarilor de stat.

  3. Justiţie

  Respectarea separării puterilor în Stat prin excluderea oricărei imixtiuni a politicului în activitatea judiciară. Respingerea imediată a proiectelor de lege privind graţierea şi amnistia şi renunţarea la orice iniţiative legislative în acelaşi sens. Limitarea imunităţii demnitarilor exclusiv la declaraţiile politice; eliminarea oricărei discriminări între aceştia şi restul cetăţenilor, inclusiv în ceea ce priveşte reţinerea, arestarea şi percheziţia (prin eliminarea Art. 72, alin. 2 din Constituţie); alegerea prin vot direct a Avocatului Poporului.

  4. Sănătate

  Respectarea dreptului cetăţenilor la sănătate şi finanţarea eficientă a sistemului sanitar. Alocarea a 6% din PIB pentru Ministerul Sănătăţii şi separarea bugetului Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate de bugetul consolidat. Asigurarea în mod real şi continuu a accesului populaţiei la medicamente, inclusiv cele compensate. Stoparea exodului cadrelor medicale prin asigurarea unei salarizări la nivelul pregătirii şi responsabilităţii acestora.

  5. Educaţie şi cercetare

  Recunoaşterea importanţei acestor două domenii şi stimularea lor prin respectarea legii: alocarea imediată şi efectivă a 6% din PIB pentru educaţie, respectiv a 1% pentru cercetare. Remunerarea cadrelor didactice şi a cercetătorilor la un nivel corespunzător cu importanţa acestora în societate.

  6. Mediu şi resurse naturale

  Recunoaşterea problemelor de mediu ca fiind de domeniul siguranţei naţionale. Garantarea accesului tuturor cetăţenilor la resursele vitale fundamentale: apă, aer curat, surse de hrană. Interzicerea completă, pe teritoriul României, a procedeului de cianurare în minerit, a fracturării hidraulice în industria gazelor de şist şi a organismelor modificate genetic în agricultură. Oprirea imediată a defrişărilor ilegale şi declanşarea reîmpăduririlor la scară naţională.

  7. Viaţă socială şi comunitară

  Încetarea imediată şi completă a oricărui discurs de tip separatist, a discriminării şi instigării la ură pe criterii etnice, rasiale, de clasă, statut social, opţiune religioasă sau politică.

  Aici sau peste hotare, suntem cu toţii cetăţeni ai României; proiectul de ţară este al nostru. Rămânem solidari şi atenţi la comportamentul clasei politice şi al decidenţilor. La 25 de ani de la Revoluţia Română, reafirmăm valorile acesteia şi avertizăm că nu mai tolerăm nicio trădare a intereselor noastre legitime”.

  Apreciază

 • 129. Bască ilie  |  15 noiembrie 2014 la 16:44

  @Nora-127
  Dacă în timp, aproape cinci ani de grădinărit (cu unele intermitențe), te-am obișnuit cu exagerările, denaturările sau laudele mele nestăpânite, atunci îndoiește-te de mine ori de surprizele promise sau lăsate de înțeles!

  Dacă nu, nu! 🙂
  Nu se știe ce-o să iasă, însă detectorul de minciuni nu-i o minciună, ci o surpriză pentru secrete și neîncrezători ( nu spun în cine, persoană importantă) 🙂

  Apreciază

 • 130. noradamian  |  15 noiembrie 2014 la 20:32

  Bsk, observ că ne adâncim în mister! Da și cu asta m-am obisnuit 🙂

  Apreciază

 • 131. ovidiu  |  15 noiembrie 2014 la 21:00

  Bună seara in grădină,
  Nora 126 corect. Fețele de aici fac in pantaloni…

  Apreciază

 • 132. ovidiu  |  15 noiembrie 2014 la 21:05

  Bască, te rog să îmi traduci, că sunt mai greu de cap și simt că e de bine.
  Ca toți foștii arhivați,
  Să vedem cum mai scăpați,
  Când piratul vede, luni,
  Detectorul de minciuni.

  Apreciază

 • 133. ovidiu  |  15 noiembrie 2014 la 21:19

  Tertipuri peste minciuni, sunt nebuni:
  http://levantin54.wordpress.com/2014/11/15/agurida-de-la-desert/

  Apreciază

 • 134. noradamian  |  15 noiembrie 2014 la 22:16

  Ovidiu, inventează tot felul de mizerii care să-i facă pe oameni să nu mai vină la vot, mai ales că mîine va fi mai frig ca în 2 noiembrie. Votanții din diaspora, majoritatea, sunt tineri care par deciși să nu se lase. La Londra si la Munchen deja sunt cozi…

  Apreciază

 • 135. Bască ilie  |  15 noiembrie 2014 la 22:20

  @Ovidiu-132
  Traduc: așteaptă până luni!
  Vei vedea la fel ca toată lumea. 🙂

  Apreciază

 • 136. ovidiu  |  15 noiembrie 2014 la 22:22

  Mulțumesc 🙂

  Apreciază

 • 137. noradamian  |  15 noiembrie 2014 la 22:36

  6.45 am Auckland, New Zealand

  Dan Ioan Coroianu e primul român care a votat. 1-0 pentru Klaus!

  „De fapt sunt mândru ca sunt primul român din lumea asta care are șansa si privilegiul de a NU vota cu simbolul perfect al hoției, corupției, minciunii, arogantei, anormalului.

  Stau în fața secției de votare si ma întreb de ce ma trece scrisul. E disperarea de a ma vedea furat, din nou, de speranța ca țara mea o sa meargă în direcția bună. E disperarea emigrantului care vrea sa aibă șansa de a se întoarce (da, într-un loc cu mari probleme, dar care se afla pe drumul bun). Nu vreau sa imi pierd limba, “I Love You” dă bine numai in filme. Nu vreau să o mai văd pe mama plângând atunci cand plec. Nu mai vreau atacurile de panică în dimineața plecării. Nu mai vreau să mă simt un ticălos care alege bunăstarea si casa pe malul marii in favoarea prietenilor de o viața, Clujului, familiei… Nu “vreau o țara ca afara”. Vreau doar un pic de normalitate si certitudinea ca nu ne îndreptam din nou in direcția greșita. Bunăstarea va veni, probabil, prea târziu pentru noi, dar sunt dispus sa renunț in favoarea unui trai decent.”

  Apreciază

 • 138. noradamian  |  15 noiembrie 2014 la 23:00

  Noapte bună! 🙂

  Expert Forum (EFOR)

  Pentru că primim multe întrebări despre chestiuni tehnice și pentru că alegerile nu trebuie să fie un șir de necunoscute, în turul al doilea te asistăm de la distanță pentru a-ți exercita dreptul la vot.

  Sună-ne la 0756.459.194 (Orange), 0720.273.334 (Vodafone), 0770.332.065 (Digi) sau pe Skype (ID votcorect) și întreabă-ne orice vrei despre legea electorală, cum raportezi nereguli sau ce trebuie să faci în ziua votului. Primim și sesizări vizavi de nereguli electorale prin formularul de pe http://www.expertforum.ro/votcorect/

  Operatorii Expert Forum (EFOR) și Funky Citizens vor răspunde întrebărilor și sesizărilor tale atât sâmbătă, 15 noiembrie (între orele 15 și 20), cât și duminică, 16 noiembrie (între orele 6 și 22).

  ‪#‎votcorect‬ ‪#‎AsistentaAlegatori‬ ‪#‎HotlineElectoral‬ ‪#‎prezidentiale2014‬

  Apreciază

 • 139. Bască ilie  |  16 noiembrie 2014 la 08:00

  Saluttare!
  Baftă la răsturnat buturuga mare în așa-zisele alegeri corecte!

  PS. Nora
  Orologiul sună ca nuca în strună. 🙂

  Apreciază

 • 140. Bască ilie  |  16 noiembrie 2014 la 10:03

  Concordanța dintre două principii fundamentale ale democrației:
  – suveranitatea poporului;
  – alegeri libere și echitabile;
  ne arată în ce cacealma ne amăgim odată cu democrația de țară bananieră, consacrată prin originalitatea bananelor în forma coloanei infinitului.

  Apreciază

 • 141. eugeni  |  16 noiembrie 2014 la 10:24

  @Basca Ilie

  Este aproape deprimant ce ai spus.

  Apreciază

 • 142. Bască ilie  |  16 noiembrie 2014 la 10:58

  @Eugeni
  Prin Grădină mă bântuie și bat câmpii deprimării de ani de zile, din cauza alegerii temelor cu vederi largi despre alegeri numai în alegeri, nu înaintea lor.
  Mă deprimă și mobilizarea unor ONG-iști de seamă, numai la memorat o căciulă de voturi furate în ziua scrutinului. S-a făcut dispecerat de sugestii și reclamații de speriat vestul bananierei, să se învețe minte de acum încolo toți hoții de voturi, internați deja la spitalul de înspăimântați.

  Apreciază

 • 143. Bască ilie  |  16 noiembrie 2014 la 21:10

  Minune trăsnet! 🙂 🙂 🙂
  Trăsnet minunat!
  Trăsni-te-ar încă o minune, Puțulache Puțulescu! 🙂

  Apreciază

 • 144. Bască ilie  |  16 noiembrie 2014 la 21:17

  Numai o mobilizare fantastică poate să-i aducă în pierdere pe cei mai mari hoți de voturi. 🙂

  Apreciază

 • 145. noradamian  |  16 noiembrie 2014 la 21:18

  Bsk 🙂 tocmai am aflat că dr. plagy a depus o cerere de contestare a alegerilor la CCR invocand organizare defectuasa in strainatate…plângere că MAE a organizat prost alegerile din Diaspora! 🙂

  Apreciază

 • 146. Bască ilie  |  16 noiembrie 2014 la 21:25

  Salve, Nora!
  Asta-i culmea autoplagiatului! 🙂

  Apreciază

 • 147. noradamian  |  16 noiembrie 2014 la 21:25

  Agenția de sondaje Bor a anunțat rezultatul înaintea tututuror! 🙂

  Laurențiu Mihu:
  „ Patriarhul a condus mașinăria BOR cu viteză mare în curbe periculoase. Având în vedere următorul citat, să conchidem că „pragmaticul” PF Daniel se repliază și admite schimbarea de paradigmă? Iată ce a declarat tocmai astăzi: „În istoria poporului român, ca răspuns la rugăciunile sale pentru a dobândi libertatea şi unitatea naţională, adesea Dumnezeu a lucrat chiar şi prin oameni străini de neamul nostru. De pildă, România Mare s-a realizat mai ales şi prin conducători ai României ca regele Ferdinand şi regina Maria, care nu aveau deloc sânge românesc în venele lor. Când Dumnezeu voieşte ca să se ridice şi să ajute un popor, lucrează prin cine voieşte El, când voieşte şi cum voieşte, ca noi să învăţăm că nu numai cei de un neam cu noi sau rude apropiate pot să ne ajute, ci, adesea, chiar şi oameni străini de neamul nostru, dar care îl iubesc şi vor să îl ajute”. (Sursa: Mediafax)

  Apreciază

 • 148. noradamian  |  16 noiembrie 2014 la 21:28

  Bsk, Victor a făcut tot posibilul să-i împiedice să voteze, în timp ce Viorel se gândea că, dacă nu-i vor iesi socotelile, va avea motive să depună contestație 😀

  Apreciază

 • 149. Bască ilie  |  16 noiembrie 2014 la 21:37

  Da, mai glumim, dar se întrevedea posibilitatea asta. Am discutat-o la postarea anterioară. Diferența mică între finaliști și fraudă cât cuprinde de la pesediști, lasă loc de contestație cu probe aduse chiar de hoți. 🙂

  Apreciază

 • 150. Bască ilie  |  16 noiembrie 2014 la 21:45

  Popa a jucat la două capete sau s-a orientat după proteste?

  Apreciază

 • 151. Bască ilie  |  16 noiembrie 2014 la 22:02

  Iohannis a venit tare din urmă și a reușit depășirea cu puțin înainte de finish, când mașinăria pesedistă tușea din greu, cu rateuri, în criză de combustibil. 🙂

  Apreciază

 • 152. noradamian  |  16 noiembrie 2014 la 22:59

  Popa s-a orientat din mers 🙂 Iar ponta n-are cum schimba lucrurile. E un moment istoric, să recunoastem 🙂

  Apreciază

 • 153. Bască ilie  |  16 noiembrie 2014 la 23:13

  Recunosc, recunosc. 🙂
  Mai vreau efecte, tot istorice. În lanț.

  Apreciază

 • 154. ovidiu  |  16 noiembrie 2014 la 23:33

  Puțină răbdare … 🙂

  Apreciază

 • 155. ovidiu  |  16 noiembrie 2014 la 23:34

  Se stică sandramaua 🙂

  Apreciază

 • 156. ovidiu  |  16 noiembrie 2014 la 23:35

  Strică, chiorule, dormi? 🙂

  Apreciază

 • 157. noradamian  |  16 noiembrie 2014 la 23:41

  „Multumim Traian Basescu. Succes Iohannis. Asta nu e victoria ta, e victoria poporului care te-a pus presedinte. Sa nu ii inseli niciodata”.

  Apreciază

 • 158. Bască ilie  |  16 noiembrie 2014 la 23:41

  Nu dorm. 🙂

  Apreciază

 • 159. noradamian  |  16 noiembrie 2014 la 23:41

  Alegerile astea transcend persoanele. În prim plan, fără-ndoială, candidații constituie rostul scrutinului. În profunzime însă, votul de azi înseamnă mai mult. Înseamnă expresia revoltei acumulate vreme de 25 de ani împotriva regimul minciunii și furtului care a atins o culme insuportabilă. Alegerile de azi le-a pus perfect în evidență. De fapt, se-ntâmplă ca-n 1989 și-n anii de după. Jos comunismul însemna mai mult decât jos Ceaușescu.

  Apreciază

 • 160. noradamian  |  16 noiembrie 2014 la 23:44

  Aud că prin olt si teleorman sunt dați afară observatorii din secțiile de votare! Poate că dragnea își permite să întindă și mai mult coarda, stie că nu mai are ce pierde: tot la pușcărie ajunge.

  Apreciază

 • 161. Bască ilie  |  16 noiembrie 2014 la 23:49

  @159
  Punct lovit.
  Dragnea afișa acum o mină și un ton de juri că nu s-a întâmplat nimic în PSD. Ce față de ticălos!

  Apreciază

 • 162. ovidiu  |  17 noiembrie 2014 la 00:01

  Mult a trebuit să mai treacă de la revoluție ca să ne trezim.

  Apreciază

 • 163. Bască ilie  |  17 noiembrie 2014 la 00:04

  Dragnea a mai zis că Ponta n-are de ce să demisioneze după ce a luat 5 milioane de voturi.
  Am mai văzut doi cu depozitul de voturi după ei. Crin și Geoană.

  Apreciază

 • 164. Bască ilie  |  17 noiembrie 2014 la 00:06

  Nora
  Îți trimit un mic mesaj-întrebare.

  Apreciază

 • 165. noradamian  |  17 noiembrie 2014 la 00:08

  Da, Ovidiu, și avem tot dreptul să ne bucurăm, dar nu ne va fi ușor. Sper ca DNA-ul să continue în forță și să taie capetele caracatiței, că mai sunt!… Tata socru, Ponta, Ghiță etc.

  Apreciază

 • 166. noradamian  |  17 noiembrie 2014 la 00:10

  Bsk, indivizii bravează, încearcă să pară că stau în picioare… Ca bețivii… 🙂

  Apreciază

 • 167. noradamian  |  17 noiembrie 2014 la 00:15

  Bsk, sunt pe fază! 🙂

  Apreciază

 • 168. Bască ilie  |  17 noiembrie 2014 la 00:20

  @166
  Perfect identici. Ba parcă mai căutau băutură. 🙂

  Apreciază

 • 169. ovidiu  |  17 noiembrie 2014 la 00:22

  Aștept decontul pontanacului.

  Apreciază

 • 170. ovidiu  |  17 noiembrie 2014 la 00:37

  Mă culc mai liniștit, 
  noapte bună!

  Apreciază

 • 171. Bască ilie  |  17 noiembrie 2014 la 00:39

  Apare și Buldogu acuma, să ne amintească de existența lui merituoasă și de vremurile uitate. 🙂

  Apreciază

 • 172. Bască ilie  |  17 noiembrie 2014 la 00:41

  Noapte bună, Ovidiu!
  Nu uita, încălzirea-i liniștea! 🙂

  Apreciază

 • 173. noradamian  |  17 noiembrie 2014 la 00:48

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 174. Bască ilie  |  17 noiembrie 2014 la 00:57

  Somn ușor! 🙂
  *

  Apreciază

 • 175. dora  |  17 noiembrie 2014 la 13:54

  Salut gradinari!
  Gata! Ne-a trecut glontul pesedist pe langa ureche,romanii s-au trezit,au gandit de doua ori inainte de a pune stampila pe buletinul de vot.
  Efervescenta strazii,solidaritatea cu romanii din strainatate ,incapatanarea diasporei de a vota au fost conjuncturi favorabile care nu puteau fi ignorate si ocolite de romani.
  Eu cred ca trebuie sa reevaluam rolul tinerei generatii pe care i-am crezut imaturi si rupti de interes pentru tara………si s-o spun clar,e cazul sa-l reevaluam si pe Klaus Iohannis,poate manipulati si dezinformati in legatura cu abilitatile sale de viitor sef de stat.

  Eu numai vreau atacuri nejustificate,nu ma iau dupa vorbe,ci dupa fapte.

  Apreciază

 • 176. noradamian  |  17 noiembrie 2014 la 16:22

  Dora, saluuut! 🙂 Critica este o parte a evaluării. Sau a reevaluării, după caz. Important e că am trecut un hop istoric. Iar faptele de care e nevoie pentru schimbarea clasei politice, trebuie să urmeze de-aci-nainte.

  Apreciază

 • 177. noradamian  |  17 noiembrie 2014 la 16:23

  postare nouă!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.656 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.656 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: