Curba lui Klaus

6 ianuarie 2015 at 14:14 169 comentarii

Având în vedere istoricul politic al actualului președinte, parcursul lui până la cea mai înaltă funcție în stat, imaginea virtuală din cale afară de exagerată pictată de politicieni din ex-usl &pdl &fani riscă să se năruie ca un decor de carton la confruntarea cu problemele statale. Mărturisesc că n-am avut altă pretenție de la președintele nou ales decât aceea de a-și respecta angajamentele declarate public între cele două tururi de scrutin în fața nației și de a răspunde exigențelor politice ale organismelor occidentale de care aparținem. Rezultatul alegerilor, spectaculos, conjunctura geopolitică, aparenta depășire a fricțiunilor între diferitele tabere politice, impresionanta solidaritate a diasporei, succesele, și mai spectaculoase, ale justiției, ale DNA mai cu seamă, pe frontul anti-corupție, toate astea ar fi constituit o energie politică suficientă pentru consolidarea statului de drept și relansarea unor reforme vitale. Cu condiția ca presiunea angajamentelor publice să nu fie depășită de presiunea altor angajamente, mai puțin publice, ale noului președinte. Simptomele, mărunte dar semnificative, ale acestei presiuni dosnice care s-au făcut de timpuriu vizibile nu-s câtuși de puțin simple gafe ori naivități. Felul în care președintele a demonstrat azi în ședința CSM că înțelege separarea puterilor statului poate fi de neînțeles doar pentru cine a avut naivitatea să-l considere independent.

După ultimele sondaje încrederea în DNA a depășit până și tradiționala încredere în biserică. Mare pericol! Faptul că boborul, chiar ăla anesteziat de consensul iliescean, a aflat însfârșit pe ce murdărie colosală e clădit sistemul politic autohton nu poate rămâne fără contramăsuri! Cu un nou președinte pentru liniștea lor, punerea la adăpost a furăcioșilor e din nou posibilă. Punct și de la capăt! Pe Kovesi n-o pot da jos probabil, ar fi o mișcare care ar confirma public că susținerea tentativei de lovitură de stat din 2012 și a încercărilor useliste ulterioare de destabilizare a statului de drept au însemnat o condiție pentru ascensiunea politică a lui KWI. Iar asta ar da un semnal extrem de prost în afară. Dar nu-i neapărată nevoie să și-i pună iar în cap pe occidentali! După cum se prefigurează deja, se poate lucra soft, cu proceduri (artificii, combinații, numiri etc.) mai bine gândite…

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , .

Nevoie urgentă de dezordonanțe Pași

169 comentarii Add your own

 • 1. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 14:26

  Președintele promițător se arată independent de voința populară.
  Bune observații, bun și titlul. 🙂

  Apreciază

 • 2. ela  |  6 ianuarie 2015 la 14:31

  „Magistraţii nu vor negocia niciodată independenţa actului de justiţie, „nici măcar de dragul unei păci politice”, a declarat marţi preşedintele instanţei supreme, Livia Stanciu, la şedinţa de plen a Consiliului Superior al Magistraturii, la care a participat şi preşedintele Klaus Iohannis”
  Mi-a placut replica doamnei judecator

  Apreciază

 • 3. Zorin Diaconescu  |  6 ianuarie 2015 la 14:33

  No surprise!

  La ce să ne aşteptăm de la un preşedinte apărut „out of nowhere”?

  a. credem în basmul cu Cenuşăreasa? – şi aşteptăm miracole

  b. nu credem în basmul cu Cenuşăreasa – şi ne întrebăm cine a contribuit cu adevărat la „răsturnarea scorului” din turul 2?

  Răspunsul „generaţia FB” nu mă mulţumeşte din 2 motive:
  1. prea îl repetă toată lumea
  2. generaţia FB nu există

  Deci contribuţia reală vine din altă parte. Logic. Dacă Ponta ar fi făcut ce a făcut KJ, se scandaliza şi Honolulu – aber mit unserem Staatsoberhaupt ist es eben eine andere Geschichte…

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  6 ianuarie 2015 la 14:49

  Ziua bună! 🙂
  Bsk,
  da, curat independență! Probată! 🙂

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  6 ianuarie 2015 la 14:51

  Zorin,
  unii cred, încă… 🙂 Cât despre generația FB. fenomenul există, merită interpretat, dar cu detașare. Pentru că în generația asta intră tot felul de grupuri, multe antagoniste, destule cu „misie”, diverși adulatori care n-au altă treabă decât să deschidă pagini de exprimare a adorației față de noul idol (pe modelul pupatului de moaște) etc. 🙂

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  6 ianuarie 2015 la 14:53

  Ela,
  perfectă replica Liviei Stanciu! Ce bine că avem în justiție persoane responsabile care nu-s dispuse să treacă cu vederea derapaje din astea, „nevinovate”… 🙂

  Apreciază

 • 7. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 14:59

  Replică la înălțimea puterii judecătorești.
  Din păcate, anul 2016 marchează sfârșitul mandatelor cheie:
  -Livia Stanciu la 13 sept. (al doilea, fără drept de înnoire)
  -Laura Codruța Koveși la 20 mai (cu drept iluzoriu de înnoire)

  Apreciază

 • 8. luminita  |  6 ianuarie 2015 la 15:16

  Salutari!
  ca a citit si la CSM, de pe niste foi, un discurs scris de altii, mi se pare de neconceput pentru un om de formatie profesor, obisnuit cu prelegeri libere, ca doar nu le-a predat elevilor citindu-le lectia din manualul deschis pe catedra.
  Dar a citit discursul si inainte de sedinta, l-a aprofundat nitel, ca sa aiba habar ce urmeaza sa zica?
  Eu nu am inteles rostul propunerii ca un procuror sa devina membru CSAT. ( chestie aplaudata imediat de fostul porcuror Gunoiponta).
  Ce sa caute un reprezentant al autoritatii judecatoresti in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii?!?

  Apreciază

 • 9. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 15:40

  „Generația FB” are și pentru mine un iz iritant, forțat, de confiscare a unor merite necuvenite. Totuși a constituit una din punțile de legătură dintre Diaspora și țară, precum și placa turnantă a mobilizărilor la manifestații de protest din mai multe orașe.
  Cred c-ar fi mai potrivit să distingem între „rolul FB” și „generația FB”, nu-s de minimalizat, dar niciuna nu a avut caracter decisiv la realizarea miracolului.
  În ordinea importanței, fără să am pretenția deținerii adevărului, doar ochiometric apreciez procentual partea de contribuție:
  1. Diaspora, atitudinea admirabilă și fermă a românilor provocați de prostia lui Ponta în ziua primului tur și ulterior: 60% (atitudinea admirabilă și prostia originală se întrepătrund în aceeași cauză 🙂 )

  2. Realizările sistemului judiciar în reflectarea corupției PSD-iste (să nu uităm interesul crescut – față de anii precedenți – al diasporei prin prezența la urne în primul tur; la conturarea tabloului real al corupților în opoziție cu statul de drept au contribuit, de-a lungul timpului, personalități politice, magistrați și câteva instituții cheie) : 30%

  3 Reacția românilor din țară, influențați în măsură mai mare sau mai mică de pct 1 și 2; au știut să recepționeze și să valorifice mesajul diasporei, restul de 10% , în mai multe forme de exteriorizare (în procente împărțite), inclusiv proteste și votul exprimat.

  Apreciază

 • 10. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 15:50

  Caracterul decisiv l-am atribuit numai punctului 1, fără de care miracolul nu s-ar fi înfăptuit. 🙂 Celelalte sunt recunoașteri proporționale ale contribuției fără rol decisiv.

  Apreciază

 • 11. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 16:04

  Kurva lui Klaus sau susținerea PNL (pdl+pnl), fără miracol, ar fi rămas în lături și ar fi obținut ce-au reușit toți ocupanții locului nepremiat la prezidențialele precedente. 🙂

  Apreciază

 • 12. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 16:17

  Fără excesul precedent de scenarii, Sebastian Lăzăroiu punctează mai precis acum:

  Paradoxal, cu cât Iohannis va fi mai detașat și inactiv, cu atât cresc șansele partidelor noi de a rupe din potențialul electoral de 3-5 milioane în perspectiva alegerilor parlamentare. Dacă Iohannis va alege să se implice mai mult și să ajute la polarizarea PSD-PNL, atunci șansele noilor costrucții sunt mult mai mici.

  În orice caz, noile partide care ar putea să apară nu vor putea accesa cele 3-5 milioane de alegători fără o agendă de modernizare a statului și liberalizare a vieții politice. Promisiunile de tip populist, fie că sunt de stânga sau de dreapta, ar putea avea un impact mult mai scăzut la acest tip de electorat. În cazul în care noile partide se vor înscrie în agenda mainstream , atunci e foarte probabil că vom avea în 2016 o participare modestă la alegeri, în limitele obișnuite (aproximativ 50% la locale și 40% la parlamentare). Cu alte cuvinte, mulți din cei 3-5 milioane vor fi suficient de dezamăgiți ca să stea în casă, așa cum au făcut-o în mai multe rânduri din 2004 încoace. Un scenariu foarte convenabil PSD și PNL.

  Partidul Facebook nu poate exista ca atare. Mediul online și, în particular, rețelele de socializare nu se pot constitui în vehicule politice, pentru că ele au o eterogenitate foarte mare și reprezintă doar instrumente de mobilizare. Ca mijloace de mobilizare a electoratului ele pot fi extrem de utile unui alt tip de organizare a noilor partide. În schimb sub această etichetă, ”Partidul Facebook”, se ascund aspirații și valori care nu mai pot fi ignorate pe termen lung de partidele dominante.
  *
  http://www.contributors.ro/editorial/anul-2015-ce-va-fi-v-partide-noi/

  Apreciază

 • 13. Am plins, birliceste, si l-am iertat  |  6 ianuarie 2015 la 16:33

  Nene Ilie, las-o, bre, balta cu miracolul. Nu te-ai intrebat niciodata, cum de a iesit Impostorul sa-si recunoasca infringerea inainte de comunicarea unui rezultat provizoriu? Cind stii cit e capabil sa fure pesedeul si co? Iar de aici sa-ti pui intrebarea normala de ce s-a grabit sa-i dea victoria? A avut informatia ca cei ce nu-l vor s-au asigurat ca nu va iesi, si pe fondul zgomotului de la ambasade, i-au dat lui Iohannis atitea voturi cite n-a putut sa fure Dragnea? Si a inteles sa nu se mai zbata, ca masinaria pesedista de furat voturi n-a functionat suficient? De o cacealma nu mai vorbesc. E foarte probabila, ca o alternativa, vazind concordia dintre doi foarte iubitori de puciuri antistatale. Dar miracol n-a fost si de la matale am pretentii.

  Apreciază

 • 14. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 16:49

  @13
  Eu n-am pretenții mari nici de la mine.
  Ponta nu mi s-a părut grăbit să-și recunoască înfrângerea; dimpotrivă, a ieșit la declarație publică după o oră de la anunțarea exit poll-urilor și nu era greu să-și dea seama în ce sondaje se umfla egalitatea, când diaspora încă mai avea de votat ceasuri bune.
  Nu știu dacă ai idee ce înseamnă să mai furi peste 500.000 de voturi după închiderea urnelor, dar nici în cele mai sumbre gânduri nu-mi imaginez o cedare a PSD-iștilor, netam-nesam, știindu-se cu victoria în mână. 🙂
  Să negi efectul sfidării românilor cu drept de vot din Diaspora mi se pare o glumă bună pentru comentatorii fără pretenții. 🙂

  Apreciază

 • 15. depemures  |  6 ianuarie 2015 la 16:55

  CIORBA LUI JOHANNIS….. , cum suna ? Boc a fost facut zob ,de cele mai multe ori pentru ca a nu a fost un bun comunicator.
  In cazul Domnului Presedinte lucrurile incep sa devina deosebit de grave. Nu are „harul” comunicarii: ,asta este, dar cei ce-l sfatuiesc si ii elaboreaza discursurile se dovedesc niste bieti politruci stangisti ,anchilozati in cateva sabloane , nefiind interesati de ceea ce inseamna stat de drept ,si pentru cel putin doi consilieri ,stat de drept inseamna ,fara ANI ,DNA ,CSM si CCR ,de aici si traznaia cu includerea in CSM a procurorului general si a sefului CSM. Ati vazut ca ticalosul de ponta a si imbratisat ideea ,laudand-o !! Iar bizonul de Serban , a mers mai departe. Vad ca fiecare politician a inteles in felul sau mesajul ,simplu,din 16 noiembrie. PNL parca ar dori un targ/blat cu PSD ? Acest mesaj a fost transmis de votantii Dvs. Domnule Presedinte??? … Nu cred. De cate ori i-ati cerut demisia premierului ? Seful SRI „ne ameninta” ca pleaca dupa alegeri. Romanii i-au incurcat si lui socotelile.Nu uitati domnule presedinte , nu uitati.
  Va rog sa schimbati o data perdelele alea,si cel putin unu , sau chiar doi consilieri ! Schnelle !!!

  Apreciază

 • 16. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 17:03

  @depemureș
  Fizica lui Iohannis și chimia politică se potrivesc precum colțul de masă populară lovit de coiul lui Columb. 🙂

  Apreciază

 • 17. theo  |  6 ianuarie 2015 la 17:11

  dacä Bäsescu debita tampeniile lui J, ce era?
  el nu citea.

  j; sä nu uite, poate fi suspendat cu 30%, tocmai cei ce l-au
  sustzinut -il vor suspenda. in ritmul asta duce Romania spre
  nenorocire. dacä nu schimbä consilierii ; o sä plece cu ei odatä:

  Apreciază

 • 18. Creanga  |  6 ianuarie 2015 la 18:51

  Buna seara! Prezent. 🙂

  Apreciază

 • 19. Creanga  |  6 ianuarie 2015 la 18:54

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19027694-macovei-despre-declaratiile-lui-iohannis-seamana-spune-psd-iohannis-csm-important-subliniat-justitia-nu-supraputere-radu-tudor-lauda-discursul-presedintelui-referinta-salutat-viziune-diferita-lui-base.htm

  Europarlamentarul Monica Macovei a criticat, marti, la B1TV, afirmatiile presedintelui Klaus Iohannis facute la CSM despre ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare, despre faptul ca justitia este unua dintre cele trei puteri, „nu o supraputere” si despre scurgerile de informatii din dosare in presa. Macovei a declarat ca „sunt declaratii care seamana cu ce spune PSD” si ca din ele se intelege ca presedintele transmite justitiei sa „o lase mai moale cu anchetele in cazul celorlalte doua puteri: Guvern si Parlament”.

  Apreciază

 • 20. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 18:58

  Prezentule!
  Ai sosit cu mâna goală?
  Ieri vorbeam cu Nora despre simptomele restaurației PSD-iste, câte-un pic, pic, pic!
  Azi și-a arătat colții din CSM.
  Prea se vede cu ochiul liber, oameni buni!

  Apreciază

 • 21. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 19:00

  Respinsă cererea lui Felix! 🙂

  Apreciază

 • 22. theo  |  6 ianuarie 2015 la 19:05

  a fost respinsä?
  nu mai poate ataca?

  Apreciază

 • 23. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 19:07

  Rămâne cum s-a stabilit: Hagi de Jilava, zece pentru România. 🙂

  Apreciază

 • 24. theo  |  6 ianuarie 2015 la 19:09

  multzumesc.

  Apreciază

 • 25. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 19:15

  I-am crezut în stare de o boacănă cât un munte de tâmpiți.
  E mișto să n-ai încredere în justiție. 🙂

  Apreciază

 • 26. Creanga  |  6 ianuarie 2015 la 19:16

  @Bsk Cum cu mana goala? Venii cu ecoul dnei Macovei.
  Curba lui Klaus, duce spre Mickey Mouse. 🙂

  Apreciază

 • 27. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 19:19

  aseară
  174. noradamian | ianuarie 5, 2015 la 20:15
  Bsk, mai sunt si judecători tâmpiți, dar nu cred că si de data asta…
  *
  PS. Mă exasperează doamna asta. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 28. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 19:25

  @Creangă-26
  Când am intrat în căsuța de comentarii, nu apăruseși cu bagajul, văzusem numai prezența ta anunțată ( după ce am început să-ți răspund, m-am întrerupt cu pauză de fumat: când îmi vine să fluier, fumez 🙂 , nu mai stau pe gânduri)

  Apreciază

 • 29. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 19:33

  Da, curva lui Klaus ne duce la vârful PNL și curba lui Klaus ne duce pe ocolite la restaurația PSD, cu accent USL-ist.
  Din nerăbdare l-am numai pe Mickey Mouse și ne-a scăpat Minnie Mouse. 🙂

  Apreciază

 • 30. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 19:34

  Din nerăbdare l-am văzut numai pe Mickey Mouse…

  Apreciază

 • 31. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 19:39

  Apreciază

 • 32. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 19:53

  Primele frământări ale nou-născutului Iohannis nu-și găsesc liniștea de grija numitului PSD-ist Tiberiu Nițu. Minnie Mouse nu poate să doarmă, dacă procurorul general nu se lipește de CSAT, ca să ce? Indiferent ce mână moartă sau de ajutor ar fi în stare procurorul general să demonstreze – unde n-are ce să caute – strigător la cer să-l vezi pe Iohannis cât de preocupat e să extindă ocupația de factură PSD-istă în CSAT, unde majoritatea miniștrilor este covârșitoare și deja are locul rezervat ministrul justiției.
  Minnie Mouse execută ordinele primite fără să clipească.

  Apreciază

 • 33. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 20:11

  Din propunerea cooptării procurorului general în CSAT, eu înțeleg că se pregătește patul germinativ al unei guvernări PNL-PSD. În CSAT ar urma să se redistribuie locurile pe ministere, or PSD-ul își impune preventiv dominația. Absurditatea pare să vină din condiția în vigoare: hotărârile CSAT se iau numai în unanimitate, or infiltrarea procurorului general ar avea sens numai dacă există intenția modificării acestei condiții în legea CSAT.
  Iohannis a zis azi ceva ce vrea să sune a justificare pentru gândul lui de pace cu PSD-ul și parchetul general: „consolidarea sistemului judiciar, regândirea și modernizarea legilor siguranței naționale și a legii CSAT”.
  „consolidare”? „regândire”? „modernizare”?
  Cu procurorul general de nelipsit din CSAT are o singură semnificație: președinte marionetă!

  Apreciază

 • 34. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 20:17

  Pe scurt, se urmărește intangibilitatea acoperiților, inclusiv din parchete, instanțe, CSM.

  Apreciază

 • 35. theo  |  6 ianuarie 2015 la 20:18

  asta cu procurorul este o propunere usl-inoasä, dela consilierii
  lui sub acoperire.vai si amar, j -e mare si………….

  Apreciază

 • 36. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 20:22

  Blocajul și șantajul!
  Unde se asigură intangibilitatea secretului, ce ține de regimul incompatibilităților și chiar de natură penală, șantajul proliferează.

  Apreciază

 • 37. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 20:25

  Din aceeași bătaie lungă, se deduce numirea cel puțin a unui director SIE/SRI din ramura PNL.

  Apreciază

 • 38. ovidiu  |  6 ianuarie 2015 la 20:25

  Bună seara,
  N-a rezistat mult Klaus-ică fără s-o dea de gard.
  Ce și-o fi zis: decât să tac să fiu luat de prost, mai bine vorbesc să elimin acest aspect.
  Ne-am pricopsit cu un neisprăvit…

  Apreciază

 • 39. ovidiu  |  6 ianuarie 2015 la 20:33

  😀 a mai murit un drac.

  Apreciază

 • 40. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 20:34

  La B1 se reamintește acum de pericolul scindării PSD,
  Păi, USL-ul înseamnă, printre alte motivații, și antidotul eventualei scindări a PSD.

  Apreciază

 • 42. Cristian  |  6 ianuarie 2015 la 20:48

  Astăzi, la CSM, Santa Klaus a atras atenţia asupra pericolului ca magistraţii să se considere a fi o supraputere. Oricât de de bun simţ ar părea observaţia asta, mie unuia, trăitor de ceva decenii pe plaiuri mioritice, nu mi-a sunat prea bine.

  Apreciază

 • 43. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 20:53

  @Lumi-41
  Perla amenințătoare la adresa justiției – supraputere – demonstrează că Iohannis e prost bâtă. Restul e vid. 🙂
  *
  Pușcăriașii aplaudă.
  „Relu Fenechiu il lauda din inchisoare pe Klaus Iohannis pentru discursul privind Justitia: Am vazut cu speranta ca ati atras atentia asupra unor aspecte care au facut ca Justitia sa devina o „supraputere” in stat”
  *
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19028434-relu-fenechiu-lauda-din-inchisoare-klaus-iohannis-pentru-discursul-privind-justitia-vazut-speranta-ati-atras-atentia-asupra-unor-aspecte-care-facut-justitia-devina-supraputere-stat.htm

  Apreciază

 • 44. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 20:59

  @Cristian-42
  Nu s-a găsit nimeni din toată sala aia a CSM să-l întrebe ce vrea să spună cu supraputerea, să detalieze un pic ce i-a cășunat.
  L-ar fi lăsat mut. Omul nu știe ce vorbește.

  Apreciază

 • 45. Creanga  |  6 ianuarie 2015 la 21:23

  Daca doriti sa recititi:
  http://turturica.ro/putem-vota-in-fiecare-zi/

  Concluzia banală, dar pe care cel mai adesea o ignorăm, este că dorința noastră de a trăi într-o țară civilizată depinde, în final, de ce suntem dispuși să facem, fiecare dintre noi, pentru a trăi într-o comunitate în care să avem un cuvânt de spus în deciziile ce ne privesc, în care distribuirea avuției comune să țină cont de nevoile comune și în care nimeni să nu fie deasupra legii.

  Ce înseamnă, concret, toate astea, acum, a doua zi după ce am primit confirmarea oficială că, în scurt timp, am putea avea un președinte care întruchipează tot ce este mai rău în țara asta? Înseamnă că, de fapt, lucrurile de care ne temem cel mai tare că s-ar putea întâmpla după ce el va ajunge șeful statului s-ar fi putut întâmpla și dacă alegerile ar fi fost câștigate și de cel mai vrednic dintre români.

  Apreciază

 • 46. luminita  |  6 ianuarie 2015 la 21:26

  Basca, @44,
  mai degraba i-a lasat el muti pe toti din sala aia.
  Cineva trebuie sa-l traga de maneca pe Klaus, preo o festeleste useleste.
  Deocamdata vad ca presa e de garda.
  Nu stiu ce se mai intampla pe fb, s-au trezit din miracol?

  Apreciază

 • 47. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 21:33

  Lumi
  Zburdă toată lumea în exotismul mediatic, împrăștiat de Iohannis în piața publică.

  Apreciază

 • 48. ovidiu  |  6 ianuarie 2015 la 21:40

  Vorba Cucui-ului de la Kamikaze:
  Să fiu dezamăgit de Klaus? Da’ cine și-a pus speranța-ntrânsul?

  Apreciază

 • 49. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 21:47

  Nu-i corect să-l criticăm pe Iohannis și să uităm susținerea promptă a lui Ponta cu aceleași perle.
  Președintele și premierul, Minnie Mouse și Mickey Mouse, și-au dat azi mâna peste țară. 🙂

  Apreciază

 • 50. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 21:51

  Un nesimțit la B1! Senatorul PDL Radu F. Alexandru a recitat în seara asta niște poezii despre ce-ar fi vrut să spună Iohannis în CSM: a emanat numai traduceri ca la carte… pentru copii. 🙂

  Apreciază

 • 51. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 21:54

  De acord, Ovidiu.
  Da’ cine și-a pus speranța-ntrânsul?

  Totuși mă întreb:
  -Da ce știm noi? 🙂

  Apreciază

 • 52. Creanga  |  6 ianuarie 2015 la 21:55

  Cum sta treaba cu ‘scursurile’ de presa? Cine toarna si influenteaza ele cumva ancheta? A fugit careva din tara?
  Johannis de Tahiti, face de-a perle numai bune de muzeu. 🙂

  Apreciază

 • 53. Creanga  |  6 ianuarie 2015 la 21:59

  Ce cooperare intre popoare. Tovarasii chinezi pot bea Feteasca cu Borsec. 🙂

  „In zilele noastre cetatenii chinezi pot gusta la ei acasa Feteasca Neagra, vinul romanesc, si apa minerala Borsec. Aceasta demonstreaza interconexiunile dintre piata romaneasca si cea chineza la toate nivelurile. Invitam si mai multe produse romanesti sa intre pe piata chineza”, a afirmat diplomatul chinez la receptia de ramas bun pe care a organizat-o la sediul Ambasadei.

  Iar Ponta lauda ‘pretenia’ dintre cele doua popoare.

  Apreciază

 • 54. ovidiu  |  6 ianuarie 2015 la 22:02

  Bsk 51,
  Nu știm noi multe, da’ ce știm, știm bine. 🙂

  Apreciază

 • 55. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 22:14

  Somn ușor!
  Nu uitați, Iohannis greșește din prea multă dragoste față de justiție!
  Nu-i ascunde cât de tare o iubește. Spune și de ce. 🙂 🙂 🙂
  *

  Apreciază

 • 56. ovidiu  |  6 ianuarie 2015 la 22:26

  Somn ușor Bsk!

  Apreciază

 • 57. ovidiu  |  6 ianuarie 2015 la 22:28

  Laura Ștefan la TVR îl demontează pe Klaus-bucățică cu bucățică…

  Apreciază

 • 58. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 22:33

  DPA
  *
  Da. Exact astea erau problemele sistemului de justitie din Romania: „Consider important de subliniat faptul ca Justitia este una din cele trei puteri ale statului, nu o supraputere. Justitia trebuie exercitata cu demnitate, respect si sobrietate, nu etalata sub aspect de exotism mediatic.” Astea erau marile prioritati!? Stii ceva? Hai sictir! Asta nu merita nici macar un comentariu sau o analiza. Merita un sanatos si neaos: Hai sictir! Ca, stii, noi suntem aici mai spre Balcani si nu ne ferim de exotisme.
  *
  Nu credeam ca in viata vietilor mele sa ajungem in acelasi pattern dupa nenorocirea pe care a adus-o asupra tarii sistemul netransparent si corupt de casta generat de clasa politica sau daca vreti „patura superpusa” creata de regimul Iliescu. Nu stiu daca omul asta, presedintele prin ricoseu, intelege ce face dar semnalele pe care le da suna exact asa: Sa punem la loc capacul pe patura superpusa, sa oprim transparenta si presiunea asupra ei. Retorica asta e. Pozitionarea asta e: cea a lui Iliescu in care poporul doritor de liniste si armonie vrea sa puna capat unei perioade de turbulente si anarhie destabilizatoare.
  Vreau sa cred ca nu asta e intentia dar din pacate asta pare sa fie proiectia. Si directia.
  *

  Apreciază

 • 59. Bască ilie  |  6 ianuarie 2015 la 22:35

  DPA
  *
  Da, prieteni. Ati citit correct. Toti astia care criticam de pe o pozitie de principiu declaratiile cel putin dubioase ale Presedintelui si care atragem atentia ca in general a inceput cu stangul, noi astia am ar fi cei care personalizeaza problema. NU cei care sar sa faca apologii personalizate lui Johannis sfidand evidenta, logica si bun simtul. Omul a facut-o lata de data asta. Si daca nu a intentionat nimic rau, ceea ce a spus si contextul in care a spus-o justifica ingrijorare si critica.
  *
  https://www.facebook.com/pauldragos.aligica?fref=nf

  Apreciază

 • 60. noradamian  |  6 ianuarie 2015 la 23:30

  Seara bună, prieteni, bine v-am regăsit! Am făcut o „haiducească”, în dup-amiaza asta, adică am dat o fugă la Cluj, la teatru, ca să (re) vedem o nebunie de piesă.
  („ Insula”, după Gelu Naum, în regia Adei Milea) 🙂

  Apreciază

 • 61. noradamian  |  6 ianuarie 2015 la 23:36

  Aflu deci, abia acum, că varanu s-a calmat și că Fenechiu din admirație pentru prestația de azi a d-lui Iohannis, i-a trimis felicitări! 🙂

  Excelent, DPA! 🙂
  Are dreptate Lăzăroiu, cu atitudinea asta, IK va contribui la constituirea rapidă a unor partide noi de opoziție precum cel în germene deja, al Monicăi Macovei.

  Apreciază

 • 62. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 01:56

  Somn usor! 🙂

  Apreciază

 • 63. depemures  |  7 ianuarie 2015 la 11:11

  Hai sa-l vedem/ascultam pe presedinte ; si mai vorbim

  http://www.digi24.ro/Media/TV/Live/Digi24

  Apreciază

 • 64. racoltapetru6  |  7 ianuarie 2015 la 11:19

  Ieri m-am temut că justiția îl va elibera pe Voiculescu din pușcărie, dar m-am liniștit când am văzut că judecătorii n-au schimbat sentința. E încă un motiv de apreciere pentru ei!

  Apreciază

 • 65. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 12:02

  Ziua bună! 🙂
  Depemureș, noul presh e tare la luarea de angajamente- cel puțin la fel de tare ca și la uitarea&încălcarea lor.

  Apreciază

 • 66. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 12:05

  Petru, vestea asta bună a zilei de ieri, a mai echilibrat catastrofalul discurs al lui IK la CSM.

  Apreciază

 • 67. depemures  |  7 ianuarie 2015 la 12:50

  Conform tipologiei ardelenesti ,zic ,hai sa-l mai creditam putin. Sper ca vazand reactiile starnite va deveni mai precaut,si mai „intelept” in vorbiri.
  Si noi va trebui sa ne acomodam cu un altfel de presedinte.Problema este ca am devenit deosebit de suspiciosi prin cele facute de Pictor Vonta si gasca sa…brrrr ! Iar aseara domnu Pirtulescu a vorbit la Digi pana a facut o gramada maaaaare de rumegus,incercand sa-l „perieze” pe presedinte,CP ( Pro democratia)s-a dovedit ca este ceea ce a fost : un arivist si leftist ! bleah !
  LA MULTI ANI Ioanelor si Ionilor 😀 ,dragilor ,da` ne-ati blagoslovit cu un geeer..
  si un mic dar muzical tematic.. 🙂

  Apreciază

 • 68. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 13:15

  depemureș,

  să nu ne imaginăm că juriștii consilieri ai președintelui ca și KWI în persoană nu știau că e neconstituțional ca un procuror să facă parte din CSAT, din CSM ori din ICCJ! În fapt, dl. Iohannis vine tare și fără scrupule să preia de pe poziția de ales în cea mai înaltă funcție în stat, precedentul ofensivei anti-stat de drept din 2012. E genul de șef care consideră că deciziile lui au valoare de lege, mai presus de constituție. Și e abia la început…

  Apreciază

 • 69. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 13:16

  Noul președinte proclamă din start o formulă „originală” cerând ieșirea din „paradigma” de separare a puterilor în stat. O postură non-constituțională pentru care l-ar invidia și Ion Iliescu.

  Apreciază

 • 70. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 13:20

  67, inspirată alegere! multzam, depemureș! 🙂

  Apreciază

 • 71. depemures  |  7 ianuarie 2015 la 13:28

  Cu tot respectul si pretuirea mea , imi doresc sa va inselati…,desi cel putin pe subiectul evenimente vara 2012 , nu stiu sa se fi delimitat domnul presedinte. Cei de la Adevarul n-au fost foarte incisivi . Probabil din politiete. Revin si zic sa asteptam ,chiar maraind ,sa treaca,sa zicem 100 de zile …pls

  Apreciază

 • 72. depemures  |  7 ianuarie 2015 la 13:33

  INCREDIBIL !!!
  Atentat terorist in redactia sediul ziarului francez de satira Charlie Hebdo, cel putin zece morti
  de Red. Stiri HotNews.ro
  13:09 Actualitate | Internaţional
  Focuri de arma automata au fost semnalate miercuri de martori la sediul saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo, cunoscut pentru publicarea unor caricaturi ale profetului Mahomed. Potrivit Reuters, 10 oameni ar fi murit in urma atacului, iar AFP scrie ca exista un numar neprecizat de victime. Atacatorii ar fi doi barbati cu cagule negre.”
  http://www.hotnews.ro/

  Apreciază

 • 73. depemures  |  7 ianuarie 2015 la 13:35

  http://www.euronews.com/news/streaming-live/

  Apreciază

 • 74. depemures  |  7 ianuarie 2015 la 13:40

  EURONEWS confirma : 11 morti si 5 raniti grav si 10 raniti usor…
  Doi atacatori cu AK .. :`)

  Apreciază

 • 75. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 13:41

  depemures, să nu crezi că n-as vrea să mă înșel! în fond toți de pe aici sperăm în conducători onești și responsabili capabili să apere statul de drept! nedezicerea de tentativa de lovitură de stat agreată în 2012 ne-a făcut foarte atenți la fiecare pas al d-lui KWI. Și, pân-acuma cel puțin, pare că dă intenționat prin gropi.

  Apreciază

 • 76. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 13:43

  72, șocant!!! ofensiva fundamentalismului islamist devine tot mai distructivă, și la est și la vest. jurnaliștii sunt permanent ținte… 😦

  Apreciază

 • 77. depemures  |  7 ianuarie 2015 la 13:52

  Precizari de ultima ora : 11 victime ; 4 grav raniti….2 politisti pe lista celor ce si-au pierdut viata.
  Daca situatia nu va fi gestionata corect,poate deveni extrem de periculoasa…..greu de estimat evolutia.
  Presedintele Frantei la locul tragediei vorbeste despre libertate ,despre libertatea de exprimare;verdict : ATENTAT TERORIST !!

  Apreciază

 • 78. depemures  |  7 ianuarie 2015 la 13:53

  Hollande : mai multe atentate dejucate in aceasta saptamana !!!

  Apreciază

 • 79. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 13:55

  Posibil ca acest grav eveniment să schimbe politica UE mult prea tolerantă cu radicalismul islamic. în Germania deja există o puternică mișcare civică care militează pentru expulzarea fundamentaliștilor islamici din țară.

  Apreciază

 • 80. depemures  |  7 ianuarie 2015 la 14:04

  Suntem alaturi de francezi si de FRANTA !

  Apreciază

 • 81. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 14:22

  subscriu!

  Apreciază

 • 82. depemures  |  7 ianuarie 2015 la 14:26

  Sa nu uitam ca parizienii sunt deja traumatizati de terorismul fundamentalist. Datorita acestui fapt Franta si-a dezvoltat un mecanism de reactie extrem de bine pus la punct. La fel si la nivelul omului de rand sunt stabilite reactii civice de prevenire si stopare a fenomenului terorist. Cum vor evolua partidele din Europa ? Dar in Franta , unde exista cca 6 mil. de islamisti ; majoritatea sunt CETATENI FRANCEZI , la a doua si a treia generatie !….

  PS 12 morti din pacate

  Apreciază

 • 83. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 14:38

  pe B1, un ins explică cu patos că vinovați sunt morții!
  că radicalii musulmani sunt îndreptățiți să lichideze pe oricine le ia în glumă religia. așadar, dragi occidentali, aveți grijă cum glumiți, ce scrieți și ce spuneți! …doar aparent trăiți într-o țară liberă.

  Apreciază

 • 84. depemures  |  7 ianuarie 2015 la 14:41

  „Premierul Victor Ponta le-a solicitat astăzi ministrului Transporturilor şi ministrului Finanţelor să discute cu reprezentanţii companiilor despre preţul combustibilului, arătându-se convins că printr-o astfel de discuţie se va putea ajunge la un preţ „corect şi rezonabil”, scrie Agerpres.”
  Agerpresul pontanac transmite stirea de mai bazandu-se pe faptul ca prostia nu doare ,nu pute ….si le-o spun eu : n-are leac!

  Dragi tovarasi de la Agerpres ,sa ne anuntati si pe noi cand apar mercurialele la statiile de carburanti,normal,in urma discutiilor galactice cu patronatele !!

  Apreciază

 • 85. luminita  |  7 ianuarie 2015 la 14:45

  Saracul Klaus, azi n-a mai citit de pe foi, si a confundat prezentza in componentza CSAT a ministrului justitiei cu cea a ministrului transporturilor.
  http://www.stiripesurse.ro/gafa-a-presedintelui-la-primul-interviu-din-2015_943567.html

  Apreciază

 • 86. depemures  |  7 ianuarie 2015 la 14:45

  noradamian 83 ; au astia de la 🙂 B1 un talent a invita niste habarnisti de prima clasa, care se dau mari stiutori,! Digi ,desi nu-mi place Prelipceanu ,sunt mai „comestibili”…

  Apreciază

 • 87. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 14:51

  trec de pe b1, pe digi și pe realitatea, când și când, mai mult ca să le observ parti-priurile. digi le surclasează pe celelalte- dar nu cu mult 🙂

  Apreciază

 • 88. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 15:16

  lumi,
  posibil să-i fi confundat deliberat, ca s-arate că în viziunea lui integratoare, CSAT-ul ar trebui să devină un club suprastatal 🙂

  Apreciază

 • 90. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 18:49

  Crengulin, salve! 🙂
  da, văd că ND a reintrat în atenție cu niste intervenții bine venite. Am dat si eu peste unele pe FB, azi noapte târziu- n-am mai comentat, eram terminată de oboseală. În plus, toată lumea fugise la culcare. Da nu m-am culcat până n-am citit cu mare interes toate știrile și comentariile pe care le-ați adus în lipsa mea (inopinată! 🙂 ) în grădină

  Apreciază

 • 91. Mélanie  |  7 ianuarie 2015 la 19:03

  va multumesc pentru urarile lasate la locu’-mi de joaca si v-adresez traditionalu’ LMA cu sanatate, bucurii si realizari… un 2015 pozitiv, optimist, senin – afar’ si-n suflet… cu pretuire si-amicale gânduri, Mélanie NB – Toulouse, France – patria mea adoptiva, îndoliata azi de barbaria comisa la sediu’ popularului ziar francez… ignoranta, nestiinta, lipsa de informatie sunt radacinile tuturor „relelor” – pe toate meridianele…

  Apreciază

 • 92. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 20:22

  Mélanie,
  multzam pentru urări și pentru ce ne oferi pe minunatul tău blog!
  Demult, în vara 1998 (era chiar în timpul campionatului de fotbal) am petrecut o lună de vacanță fabuloasă la Tolouse și în Midi Pyrénée. Lumea era mai frumoasă și mai bună, atunci…

  Apreciază

 • 93. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 20:29

  Mă tem că tolerarea inducerii unor germeni de frică totalitaristă într-o societate liberă ca acea din Franța (și nu doar acolo) a atins pragul primejdios în care electoratul, în majoritatea lui, va opta, democratic deocamdată, pentru regimuri mai dure. adică extremiste.

  Apreciază

 • 94. Bască ilie  |  7 ianuarie 2015 la 22:43

  Iohahannis, politica golului bine golit!
  *
  Ieri la CSM:
  “De asemenea, din acelasi punct de vedere al consolidarii sistemului judiciar, opinez ca, in perspectiva regandirii si modernizarii arhitecturii institutionale a legilor sigurantei nationale si a legii CSAT, este util sa luam in discutie daca nu cumva intre membrii CSAT ar trebui sa se regaseasca si procurorul general, nu o persoana anume, ci institutia procurorului general. De asemenea, cred ca CSM, Inalta Curte si Parchetul General ar trebui sa poata avea initiativa legislativa pentru ca reprezinta institutiile de aplicare a legii, respectiv de guvernare a justitiei”.

  Azi la Adevărul-live:
  “Eu am spus ca este o chestiune care ar trebui foarte bine judecata”

  Unde a spus una ca asta? Ne chiorăște de la ureche cu vorba resuscitată a mutului tupeist.
  În continuare a persistat în prostie, cu propria judecată – idioată – și a dat insistent cu muncii în fasonata soluționare “foarte bine judecată”, mai tare ca bolovanul și cu țeapa mai iute ca judecătorii CCR:
  “Nu se amesteca puterile in stat”.

  S-a lansat azi la apă judecata mutului, scăpat la vorbit ca măciuca la același car de oale sparte ieri la CSM.
  Îl freacă prea urgent grija de soarta procurorului general. Măncărime mare!
  Constat o mulțime de căzuți pe gânduri și pe spate după „lămuririle” de azi, căzuți de la agonia de ieri la extazul de azi.
  Și mâine va fi o zi a golului bine golit.
  Golul mut de la Cotroceni nu a aflat încă pe cine reprezintă, din moment ce se simte perfect în silentio stamba! .

  Apreciază

 • 95. Bască ilie  |  7 ianuarie 2015 la 23:01

  Silentio stamba:
  Azi rep:
  „Nu vom auzi deci nici o replica a dvs privind OUG pe plagiat?”

  Golul vine cu plinul:
  „Cu siguranță 🙂 nu voi da replici prin media.[…] Eu niciodată nu am fost de părere ca trebuie sa dăm legi pentru o persoană”. 🙂
  *
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-19033724-live-text-ora-11-00-klaus-iohannis-interviu-adevarul-live.htm

  Apreciază

 • 96. Bască ilie  |  7 ianuarie 2015 la 23:10

  Rep: „V-ati acomodat cu Palatul Cotroceni?”

  KI: „M-am acomodat si faptul ca iesirile mele genereaza reactii foarte multe ma bucura. E o dovada a faptului ca am identificat teme importante”.
  *
  PS. Fiecare tâmpenie prezidențială are importanța ei. 🙂

  Apreciază

 • 97. luminita  |  7 ianuarie 2015 la 23:15

  Dupa ce s-a intalnitt cu Gunoiponta intr-o celula de criza, Klaus a concluzionat ca nu exista vreun motiv de alerta terorista in RO si si-a schimbat statusul fb in „Je suis Charlie”.

  Apreciază

 • 98. Bască ilie  |  7 ianuarie 2015 la 23:21

  Somn ușor!
  Nu uitați să adormiți! 🙂
  Incompetența nemiloasă a golului nu se satură de muțenie.
  *

  Apreciază

 • 99. Bască ilie  |  7 ianuarie 2015 la 23:33

  „Religia, o formă medievală de abandonare a raţiunii”
  *
  „Religia, o formă medievală de abandonare a raţiunii, devine o ameninţare reală la adresa libertăţilor lumii atunci când se combină cu armele moderne (…)

  Acest totalitarism religios a provocat o mutaţie mortală în inima Islamului şi vedem consecinţele tragice astăzi, la Paris.

  Sunt alături de Charile Hebdo şi aşa trebuie să fim cu toţii, pentru a apăra arta satirei care a fost întotdeauna o forţă a libertăţii împotriva tiraniei, necinstei şi prostiei.

  Respectul pentru religie a ajuns să însemne „teama de religie”. Religia, la fel ca alte idei, merită să fie criticată, satirizată şi, da, tratată fără teamă cu lipsă de respect”.
  *
  http://www.paginadepolitica.ro/ce-spune-salman-rushdie-scriitorul-condamnat-la-moarte-in-numele-islamului-despre-atacul-asupra-charlie-hebdo/

  Apreciază

 • 100. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 23:38

  Lumi&Bsk, mai devreme am dat peste niste penelisti fundamentalisti niste bigoți politici care au găsit iute unde-i vina pentru solidarizarea pesediștilor, anteniștilor și pușcăriașilor politici cu KWI. Și reciproc, a președintelui nou ales cu respectivii: la băsiștii și macoviștii care-i critică derapajele în loc să i le laude ori măcar să facă ciocul mic! Nu s-au gândit nici un moment că apărându-și astfel idolul, ca pe o momâie fără principii și fără personalitate, îl portretizează ei singuri: influențabil, manipulabil, șters. Și asta nu-i frumos… 🙂

  Apreciază

 • 101. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 23:40

  E evident că lumea occidentală a intrat într-un dezechilibru periculos. Sistemele cultural-educative occidentale devenind tot mai ireverențioase față de propriile lor fundamente valorice s-au debilizat treptat (fără să dea atenție suficientă cauzelor și pericolului acestei șubreziri alarmante). În timp ce, conștientizând slăbiciunea mediului gazdă prizonier aL politically correctness, fundamentalismul islamic s-a întărit constant. Nu-i de mirare că s-a ajuns la un moment extrem de critic. Nu în privința instituțiilor ei de apărare ( o să-i găsească în timp record pe criminali) ci a stării precare a valorilor ei spirituale. Ca să producă boli, virușii au nevoie de organisme slabe.

  Apreciază

 • 102. Bască ilie  |  7 ianuarie 2015 la 23:42

  @100
  N-au decât să-i ignore. Formează o mulțime neglijabilă. 🙂

  Apreciază

 • 103. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 23:45

  Nu-s capabili. Respectivii sunt din specia soldățeilor! Suferă de bigotism politic în formă avansată 🙂

  Apreciază

 • 104. noradamian  |  7 ianuarie 2015 la 23:48

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 105. Bască ilie  |  7 ianuarie 2015 la 23:49

  @103
  De tratarea bolilor se ocupă sistemul sanitar, probabil apolitic, nu băseiștii, udreiștii și macoviștii. 🙂

  Apreciază

 • 106. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 09:20

  Saluttare!
  Nu mai pișa ochii, măi dragă!
  Procurorul general are deja drept de inițiativă legislativă constituțională sau familiară, la alegere.

  1. Constituțională
  Art. 74 alin (1): “Iniţiativa legislativă aparţine, după caz, Guvernului, deputaţilor, senatorilor sau unui număr de cel puţin 100.000 de cetăţeni cu drept de vot”.
  Ca orice cetățean, mai pune alături 99.999 de semnături, cu minim 5.000 pe județ , dintr-un sfert din județele țării, și gata inițiativa. Dacă nu-i place, s-o ia pe scurtătură, să le lase și altora dreptul… la muncă!

  2. Familiară
  La orice întrunire de familie, cumetrie, nuntă sau ori de cîte ori e nevoie de orice poftește famiglia cu un simplu telefon la Victor, s-o pună de-o lege, îi scoate la bucată cu OUG, ori îi oferă procurorului general un parlamentar PSD-ist de discuție, să-i pună inițiativa direct în gușă, ce le-ar prinde bine la locul muncă și de frecat parchetul.

  Ultimul cuvânt îl are finul Ponta:
  “NUP-ule, general Tiberiu, cel mai simplu ne întâlnim la una mică în familie. Vin cu afinul Cazanciuc, nașul Maior și mai aduc câțiva USL-isti la pachet din PNL, ca să nu se prindă nimeni de unde ni se trage legea. Cu inițiativa lui Klaus plângăreț pentru tine la CSM nu mai ține, ne face famiglia de râs”.

  *

  Apreciază

 • 107. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 09:59

  Același Cod a muncii în famiglie, completat cu prevederile utile din Codul manierelor elegante, are deschisă calea de încercat cu degetul marea îndopare cu forța a procurorului general în CSAT.
  Ca să nu se mai bage plângăciosul unde nu-i fierbe oala prezidențială.

  Apreciază

 • 108. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 10:04

  Același Cod al muncii în famiglie, la art. 1, prevede:
  Articol unic: Nu uitați Legea tăcerii! 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 109. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 10:19

  După vorba lui Klaus, de la CSM, cred că este timpul pentru o schimbare [ „In ultimii ani insa, rapoartele MCV au constatat progrese importante realizate de aproape toate institutiile din justitie si, de aceea, cred ca este timpul pentru o schimbare”].

  Pe cale de consecință, în locul titlului „Curba lui Klaus”, a venit timpul pentru schimbarea în Curba de Klaus. 🙂

  Apreciază

 • 110. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 10:47

  CTP = fost formator și lider în Cuibarul Tâmpit de Presă = (nu se va schimba niciodată, a rămas același) Căcat Terorist de Presă.

  Apreciază

 • 111. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 10:58

  Nu uitați! CTP, omul de casă bună cu SRI, apărătorul cas(t)ei acoperiților din presă și teroristul de serviciu în grad de ștergător în cazul jurnalistului racolat de SRI, Daniel Befu.

  Apreciază

 • 112. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 11:11

  Duetul fondator al „Gândului” plecat de la „Adevărul”, CTP + BC, tandemul pieilor roșii = trecut, legături și patrimoniu comun: CPM!

  Apreciază

 • 113. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 11:19

  Ăsta a fost Adevărul : Școala șantajului pentru parveniții din presă.

  Apreciază

 • 114. depemures  |  8 ianuarie 2015 la 13:55

  110;111;112;113 – APROB POZITIV 😀
  O palma fina ( prea fina dpmdv :D) primita de CTP ; acest amestec de SRS ,Nistorescu , Chireac ,R.Dumitrescu si Cristoiu…cel putin 😀
  „Mă despart categoric de opiniile prietenului C.T. Popescu „Analistul Emil Hurezeanu consideră că libertatea de expresie este mai presus de orice și ea nu poate fi limitată de nimic.
  integral :http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/ATAC+TERORIST+PARIS+Emil+Hurezeanu+vs+CTP+Popescu
  PS l-am vazut la digi pe Pictor la ambasada Frantei .Ptiu,sa nu-l deochi ,ce falcute si-a tras 😀 ,s-o fi „tunat” sa faca impresie unei doamne de peste ocean ? 😀

  Apreciază

 • 115. noradamian  |  8 ianuarie 2015 la 15:32

  Ziua bună, prieteni! 🙂
  bsk, depemureș, toate elementele aduse mai sus scot la iveală că din nou am ajuns aproape de a fi cotropiți de „democrația originală”

  Apreciază

 • 116. noradamian  |  8 ianuarie 2015 la 15:35

  Încă un element pe aceeași linie:
  Purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava si procurorul general Tiberiu Nitu : „avem nevoie de Legea Big Brother in Romania”‘

  Apreciază

 • 117. noradamian  |  8 ianuarie 2015 la 15:43

  Sper totuși, că nu se va întâmpla una ca asta deși e posibil:

  Mircea Mihăieş: „Trăim într-un fel de a doua preşedinţie a lui Emil Constantinescu, în care lucrurile par să fie calme, pare să existe un anumit entuziasm, dar de fapt nu se întâmplă nimic, şi asta va pregăti o revenire, probabil la fel de violentă precum cea din 2000, a aceloraşi forţe care reprezintă contra-progresul,”

  http://timpolis.ro/mircea-mihaies-si-in-tarile-civilizate-…/

  Apreciază

 • 118. depemures  |  8 ianuarie 2015 la 15:51

  Pana primeste KWJ raspunsul pe FB ,daca procurorul general sa faca parte ,sau nu,din CSAT ; ce daca juristii spun ca n`are treaba PG in CSAT,d-l Nitu ,transformat de Ponta in Pristanda ,incepe sa numere dosarele lui Basescu ! De ce este bun un grajdan in plus ? Voila ! Sau un alt grajdan: Serban Nicolae ,care vine cu o initiativa legislativa demna de perioada in care era soferul personal al lui SOV , deci acest domn ,propune ca banditii ce nu dau la cap ,doar fura ( un ou sau o suta de milioane euro ) sa nu li se puna catuse;ca sunt persoane mai sensibile cu naturelu.Nu suporta la incheieturile mainilor catuse ,dragii de ei. Ceva bratari de flori exotice ar fi in regula grajdane? Pai daca s-a dat OU pentru UN politician ,in cazul Serban,propunerea vizeaza mai multi ,cat mai multi politicieni.
  Frumos mesaj de intampinare pentru doamna Nuland tovarase! . Cica doamna Nuland,nu se intalneste cu CopiPaste; wtf !pleaca din nou in Italia dolofanul??
  Intreb,nu dau cu parul.

  Apreciază

 • 119. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 16:18

  @116+117
  Libertatea de exprimare este întrecerea dintre doi vecini care împing același gard, să-l mute fiecare înspre ograda celuilalt, ca să acapareze cât mai mult din suprafața pavată cu bune intenții și drepturi sau libertăți învecinate.
  Prostul mută gardul și noaptea, pe ascuns, nu cedează niciodată primul, ba tinde să stăpânească toată ograda vecinului și nu uită s-o facă pe deșteptul, arătând cu degetul unde a stabilizat granița despărțitoare.
  Prostul mutant care în plus sare gardul în ograda celuilalt și se consideră pentru toți exemplu de judecată obligatoriu de urmat se numește Guru.
  Un lanț de guri 🙂 : Guru de presă, Guru de SRI, Guru de SIE, Guru de Cotroceni, Guru de Victoria, Guru de Guru de alte lăcașuri de sfințit drepturi sau libertăți învecinate și încălcate, fiecare cu vecinii lor.
  Ghici ciupercărie de Guru!

  *
  Iohannis:
  “Și-am plâns prostește, fără voia mea, acum o dau la-ntors… c-aș întreba pe FB”.
  *
  Gurile rele de parchet general și SRI :
  “Dragi Big Brothers, terorismul Curții Contituționale amenință Micul Paris”
  *
  Ion Cristoiu.
  “Nu vede nimeni terorismul la fel de clar ca mine. Luați de-aici: eu nu mă pronunț. ”
  *
  CTP:
  “Caricaturilor!

  Apreciază

 • 120. depemures  |  8 ianuarie 2015 la 16:30

  Pesedistii ii strecoara acum dulceata in galosi Domnului Presedinte
  ,susurandu-i la ureche,ca ce frumos si destept este si ca ei sunt foaaaaarte onorati sa lucreze spre binele tarii ; ca ce diktator a fost Basescu si ce baiat fin este Domnia Sa ……,sper sa nu reuseasca sa-i inoade si sireturile pana soseste doamna Nuland in tara noastra.Domnule Presedinte ,atentie la Doamna Nuland ; ca este directa si nu se pricepe la „delicateturi verbale ” ….pontaice…
  S-or fi schimbat perdelele de la Cotroceni ??….

  Apreciază

 • 121. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 16:37

  „Cristoiu, despre masacrul din Paris: Sunt prea multe semne de întrebare”
  http://www.paginadepolitica.ro/cristoiu-despre-masacrul-din-paris-sunt-prea-multe-semne-de-intrebare/

  Apreciază

 • 122. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 16:43

  „Președintele Iohannis reia tema procurorului general în CSAT”
  http://www.paginadepolitica.ro/presedintele-iohannis-reia-tema-procurorului-general-in-csat/

  Apreciază

 • 123. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 16:59

  Hai Bade Ioane Cristoiu, pronunță-te!
  Lasă poziția originală de-a curmezișul!
  *
  „Detalii terifiante din biografia unuia dintre suspectii de terorism: Cherif Kouachi si-a intalnit „mentorul” fundamentalist in inchisoare”
  *
  http://www.hotnews.ro/stiri-international-19046094-detalii-terifiante-din-biografia-unuia-dintre-suspectii-terorism-cherif-kouachi-intalnit-mentorul-fundamentalist-inchisoare.htm

  Apreciază

 • 124. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 17:31

  B(o)lândul Klaus!
  *
  Ori la bal, ori la pronunțare! 🙂
  „Ion Cristoiu: Mesajul lui Iohannis privind Justiția a fost înțeles de corupți ca un îndemn la blândețe în relația cu ei”
  *
  http://www.b1.ro/stiri/politica/ion-cristoiu-mesajul-lui-iohannis-privind-justi-ia-a-fost-in-eles-de-corup-i-ca-un-indemn-la-blande-e-in-rela-ia-cu-ei-100146.html

  Apreciază

 • 125. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 18:26

  Da, să privim peste gard, fără patimă, să înțelegem distincția dintre balizele stabilite cu forța unui Guru și un punct de vedere diferit, dar decent exprimat!
  „#jesuischarlie. Merită să mori/ ucizi pentru asta?”
  *
  http://www.reportervirtual.ro/2015/01/jesuischarlie-merita-sa-moriucizi-pentru-asta.html

  Apreciază

 • 126. Creanga  |  8 ianuarie 2015 la 18:45

  Seara buna!
  Hotnews incepe sa semene cu evz. Aveau informatii de la „un benzinar”. Pentru mine benzinar e un traficant de benzina, nu un proprietar de benzinarie. Acum alta, tsunami in social media romaneasca. Sa va tineti bine de gard, nu cumva sa va ia tsunami!
  Dupa orice atentat, cresc costurile de securitare, pe care tot noi le platim, bilete de avion sau muzeu mai scumpe, timp pierdut sa fii cautat si in…

  Apreciază

 • 127. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 18:48

  …în Tahiti. 🙂

  Apreciază

 • 128. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 19:05

  Uite un PNL-ist curajos și motivat !
  „Lider liberal, atac la serviciile secrete: Sefii Procuraturii Generale si SRI pun presiune asupra Curtii Constitutionale”
  *
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19047149-lider-liberal-atac-serviciile-secrete-sefii-procuraturii-generale-sri-pun-presiune-asupra-curtii-constitutionale.htm

  Apreciază

 • 129. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 19:18

  Scurt și la obiect!

  http://www.comisarul.ro/politic/iohannis-pentru-tine-charlie-este-poporul-rom%C3%82n/ia_330099.html

  Apreciază

 • 130. Creanga  |  8 ianuarie 2015 la 19:34

  Chiar ca scurt la 129. Ponteroristul.

  Apreciază

 • 131. depemures  |  8 ianuarie 2015 la 21:26

  Mi-ar placea ca Mrs. Nuland sa-i ofere Domnului Presedinte un pahar cu apa rece .Sa-l trezeasca din autocontemplarea de sine, in care-l tine pontosul acompaniat de ‘limbistii” cunoscuti din televiziunile „independente”
  Nu pot sa cred ca mincinosul tarii , sustinut de o armata de pupincuristi ciolanari ,pot sa distruga credibilitatea uriasa de care s-a bucurat noul presedinte al Romaniei.
  Ce se intampla cu presedintele ? A ajuns sa consulte poporul pe FB?? Poate ca si acest mic gest democratic sa insemne ca nu a uitat chiar tot. Domnule Presedinte ,este adevarat ,nu v-am votat in primul tur ,dar in al doilea am facut-o.De acasa pana la scoala unde am votat ,am parcus cca 800 m ,dus – intors. Prieteni de ai mei ,stabiliti te miri pe unde in lumea asta,au facut zeci si sute de kilometrii ,care cu masinile personale sau cu trenul.pe banii lor , unii nici n-au reusit sa voteze ,indurand ,unii frigul,altii bastoane. In primul rand ,lor ,si pe urma noua ne-ati transmis ca ati inteles mesajul transmis de cei ce v-au votat.. Ceva s-a intamplat. Sau noi nu am inteles bine ce ne-ati spus ,sau Domnia Voastra nu ne-ati inteles . Este dreptul invingatorului sa-si aleaga echipa. Aici deja am avut primele nemultumiri. Am inceput sa vedem si mai ales sa auzim si citim cuvinte care ne-au durut.Nu ati simtit nevoia sa ne explicati alegerile echipei Dvs. Nu ne explicati subiectele discutiilor cu primul ministru. De ce ? Va pregatiti sa declarati razboi cuiva si doriti sa pastrati secretul? Urmeaza sa anuntati o descoperire facuta de primul ministru intr-un laborator ultra secret si respectiva inventie va schimba semnificativ viata noastra? Sper ca in bine. Sau ca un jucator de canasta ce sunt ;ma gandesc ca jucati cu primul ministru acest joc ( nu mi-e clar cu cine faceti echipa) ,si mai cred ca sunteti invingator si aveti o jena sa-l faceti de cacao pe mincinos.Va atrag respectuos atentia ca jmecherila de prim ministru ,se lasa invins ,ca sa nu observati ca mai da o OU numai pentru EL ; mai piteste un insucces si intre astea doua mai indeparteaza o scama viitoare de pe sacoul Dvs. V-ati schimbat logo-ul. Poate schimbati si primul ministru,
  Vreti sa nu-l putem uita pe Basescu ?

  Apreciază

 • 132. noradamian  |  8 ianuarie 2015 la 22:59

  Crengulin, nu doar că serviciile or să ne coste mai mult, dar vor folosi situația asta nenorocită ca să obțină o putere sporită în stat! o „super-putere”… cam ce se vede în linkul de la 128

  Apreciază

 • 133. noradamian  |  8 ianuarie 2015 la 23:01

  Bsk, așa -zisele „naivități” ale lui IK se potrivesc perfect cu doleanțele deloc naive, useliste, cu legea împotriva ”exotismului mediatic” propusă mai deunăzi de Șerban Nicolae și considerată exact ce trebe de noul președinte.

  Iar cu un ecuson ”Je suis Charlie”, probabil o să fie bine primit la slujbele musulmane. Eventual de Ramadan.

  Apreciază

 • 134. noradamian  |  8 ianuarie 2015 la 23:03

  Depemureș, dacă d-na Nuland l-a socotit acum un an pe ponta garantul corupției, posibil că n-o să-i placă deloc îngăduința neinstituțională si nesănătoasă a lui KWJ față de premier. Și nici derapajele recente ale președintelui legate de libertatea presei și dorința de a reașeza la pachet puterile în stat.

  Apreciază

 • 135. noradamian  |  8 ianuarie 2015 la 23:11

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 136. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 23:21

  Scorul înregistrat azi: 2-1 pentru Ion Cristoiu. 🙂
  Cristoiu, reacție dură față de politicienii care au preluat mesajul „Je suis Charlie”: „O izmeneală”
  *
  http://www.b1.ro/stiri/eveniment/ion-cristoiu-o-noua-izmeneala-a-jurnali-tilor-i-politicienilor-no-tri-je-suis-charlie-100212.html

  Apreciază

 • 137. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 23:28

  Somn ușor!
  Nu uitați boala maimuței! 🙂
  *

  Apreciază

 • 138. Bască ilie  |  8 ianuarie 2015 la 23:59

  Dacă doriți să le revedeți. 🙂
  Boala imitației între primele primate, în tandem.

  Apreciază

 • 139. Bască ilie  |  9 ianuarie 2015 la 01:25

  Șerban Nicolae reprezintă fața hidoasă a parlamentarului român.
  Propune o lege cu dedicație pentru infractorii cu gulere albe: scutire de arest și cătușe. Nu-i place unitatea de măsură a coruptului ales: hrebenciucul.
  Demersul hidosului Șerban Nicolae calcă pe linia trasată de maimuța plângăreață la CSM.

  Apreciază

 • 140. depemures  |  9 ianuarie 2015 la 08:41

  https://www.youtube.com/watch?v=NjHHCGbSjjw 😀

  Apreciază

 • 142. Bască ilie  |  9 ianuarie 2015 la 09:35

  La carul cu dosare!
  *

  Apreciază

 • 143. Bască ilie  |  9 ianuarie 2015 la 10:19

  Viceversa din ultimul rând al comentariului @139 explică în mare măsură funcționarea mecanismului de cooperare și verificare a USL-ului tras de boi, adică PSD a dictat mai întâi linia pe care s-o imite la CSM maimuța de la Cotroceni
  Caricatura parlamentară – Șerban Nicolae – inițiase din decembrie legea arestului selectiv și se știa de scoaterea ei pe tarabă în imediata sesiune parlamentară. Printre altele plângăciuni de urgență la CSM, ideea scutirii de arest a gulerelor albe și scrobite avea nevoie de o un brânci pentru intrare în atmosfera sezonului de condamnare a spectacolului rușinii telegenice: circul mediatic cu parlamentari pârâți de rechizitoriile și stenogramele din dosare, arestați arătați de camera ascunsă cu mâinile curate ascunse în cătușe. Pe astea le evită și proiectul PSD-ist, inclusiv pentru ele s-a plâns Iohannis la CSM, de unde modificarea legislativă se va mai milogi o dată pentru un aviz csm-ist.
  Linia caricaturală comandată de PSD s-a executat la CSM prin imitare cu maimuța bocitoare de la Cotroceni.

  Apreciază

 • 144. Bască ilie  |  9 ianuarie 2015 la 10:40

  Maimuța plânge pentru eliberare, din spatele gratiilor, de la Cotroceni.
  *

  Apreciază

 • 145. Bască ilie  |  9 ianuarie 2015 la 10:42

  Apreciază

 • 146. Bască ilie  |  9 ianuarie 2015 la 11:01

  Radu Banciu, mesaj pentru cei care au adoptat „#jesuischarlie”: „Sunteți niște căcați!”
  *

  Apreciază

 • 147. Bască ilie  |  9 ianuarie 2015 la 11:05

  Împingeți gardul de la @119 și avansați mai în față, vorba taxatoarei din fund! 🙂
  *
  Andrei Pleșu: „Libertatea de expresie nu e libertatea să-ţi pui poalele-n cap şi să-ţi baţi joc de alţii”
  *
  http://www.reportervirtual.ro/2015/01/plesu-libertatea-de-expresie-nu-e-libertatea-sa-ti-pui-poalele-n-cap-si-sa-ti-bati-joc-de-altii.html

  Apreciază

 • 148. Bască ilie  |  9 ianuarie 2015 la 11:31

  @147-Libertatea de expresie:
  -Hai, Guru, Guru, Guru,
  Că diseară… !

  PS. Că diseară rupem audiența, justificând în dodii dreptul de a ucide caricaturiști provocatori și colegi de-ai lor… necaricaturiști, prefăcându-ne că n-am spus „Așa le trebuie!”.
  Lașitatea vorbește cu curu’, ca un Guru.

  PSS. V-ați întrebat dacă poziționarea ideală a gardului de separație între drepturile/libertățile învecinate ar fi suficientă ca să prevină încălcarea lor și crimele?

  Apreciază

 • 149. Bască ilie  |  9 ianuarie 2015 la 11:52

  Drepturile/libertățile separate de gardul menționat la @119 sunt învecinate și antagonice. Poziționarea ideală a gardului nu-i suficientă încât să prevină cauza principală a conflictului: tendința reciprocă de acaparare a unei suprafețe cât mai mari din ograda învecinată. Fără diminuarea/anihilarea tendinței, dilema se va dezbate la infinit și nu va rezolva nimic.

  Apreciază

 • 150. Bască ilie  |  9 ianuarie 2015 la 12:09

  Concentrarea exclusivă a analizei pe centimetrii pătrați de drepturi sau libertăți cuvenite fiecărei părți învecinate agravează starea conflictuală, lasă cauza principală (neglijată) să se dezvolte, mocnind, până când explodează, cu pagube imprevizibile, inclusiv amplificarea gradului de dificultate în gestionarea cauzei principale.

  Apreciază

 • 151. Bască ilie  |  9 ianuarie 2015 la 12:20

  Suficiența cronică și comoditatea tradițională a puturosului, refugiat în lașitate, creează dependență și degenerează, mai devreme sau mai târziu, în demență.
  Excelența sa, Guru, veghează la demență.

  Apreciază

 • 152. Bască ilie  |  9 ianuarie 2015 la 12:27

  Apreciază

 • 153. ovidiu  |  9 ianuarie 2015 la 13:24

  Bună ziua tuturor,
  Mi se pare de bun simț ce spune Cristian Sima:
  http://mareaspovedanie.ro/la-france-la-terre-daccueil-encore/

  Apreciază

 • 154. noradamian  |  9 ianuarie 2015 la 14:24

  Ziua bună! 🙂 Cred că e nevoie de solidarizarea prin „Je suis Charlie”. Chiar dacă nu agreem conținutul unor texte și caricaturi ( publicația fiind de extremă stângă) e vorba de apărare a drepturilor fundamentale ale oamenilor, ale presei libere, ale libertății de exprimare cu tot ce înseamnă acest lucru.

  Apreciază

 • 155. noradamian  |  9 ianuarie 2015 la 14:29

  Era de asteptat însă, ca să fie și mulți care fac asta din „snobism” politic, din considerente doctrinare, teologice, din neînțelegerea importanței evenimentului în contextul politic actual. După cum era previzibilă și aroganța lui Banciu.

  Apreciază

 • 156. noradamian  |  9 ianuarie 2015 la 14:33

  153, îmi place opinia lui Sima, Ovidiu, într-adevăr, de bun simț.

  Apreciază

 • 157. noradamian  |  9 ianuarie 2015 la 14:34

  postare nouă

  Apreciază

 • 158. dictaturajustitiei  |  10 ianuarie 2015 la 19:17

  Bună seara! Este tardive dar mi-a plăcut și titlul și conținutul. Cred că foarte puțini dintre noi ne-am pus speranțele KWI 😦

  Apreciază

 • 159. noradamian  |  10 ianuarie 2015 la 21:04

  Salut, Carmen!
  Ai dreptate! Am sperat, totuși, că angajamentele asumate public ar avea ceva șanse să fie respectate. Până acum însă, toate semnalele arată că nu. Posibil însă, ca presiuni externe să schimbe ceva…

  Apreciază

 • 160. dictaturajustitiei  |  10 ianuarie 2015 la 21:14

  Nora, tu ai o părere formată despre el cel puțin așa am crezut.
  Mi-am zis tot timpul că voi sibienii aveți deja făcută o impresie care este mult mai aproape de adevăratul caracter al său. Am gândit de asemenea că , îmi asum votul pe care l-am dat, dacă tu poți să-l votezi n-am să mor nici eu cu toate că individul nu-mi inspiră încredere deloc. 😦

  Apreciază

 • 161. noradamian  |  10 ianuarie 2015 la 21:42

  Carmen, nici înainte, nici în timpul campaniei nu mi-am ascuns scepticismul și, în mare, l-am explicat. De altfel, argumentele reținerilor mele față de KWI puteau fi găsite și prin presă.
  (m-am mărginit să dau niste linkuri cu privire la problemele lui imobiliare și de incompatibilitate) Nu i-am făcut însă, campanie negativă fiindcă alternativa ponta era inacceptabilă.

  Apreciază

 • 162. noradamian  |  5 martie 2016 la 12:56

  Reblogged this on Gradina de hartie and commented:

  Curbă ornamentată de curând cu două prelungiri: 1) contribuția d-lui decisivă la abandonarea adevărului legat de Revoluției ca problemă nerezolvată a nației și 2) desconsiderarea fățișă a justiției în cazul casei sale dobândite cu acte false și în cel similar, al antenelor care refuză să elibereze clădirea statului conform hotărârii judecătorești.

  Apreciază

 • 163. theo  |  5 martie 2016 la 15:52

  caracter ciudat, un neamtz sadea, nu numai cu numele, imediat ar renuntza. sunt lucruri care au mai multä valoare, decat cele materiale. multzi cred cä nu terminä mandatul, eu cred cä le va face tuturor pe plac, iscäleste orice si pune pe altzii in fatzä, sä de-a vina pe ei. desigur atitudinea lui ii avantajeazä pe mafiotzi care pot lucra in liniste. de aia il vor sustzine multzi hotzi.

  Apreciat de 1 persoană

 • 164. noradamian  |  5 martie 2016 la 16:40

  nimic nu-i sigur, theo! cred, totuși, că deși nu se așteptau la mare lucru, a dezamăgit multă lume.

  Apreciază

 • 165. theo  |  8 martie 2016 la 21:33

  Carmencita s-a fäcut iar de ras, parvenita este ridicolä

  Apreciază

 • 166. noradamian  |  9 martie 2016 la 11:33

  Amândoi au făcut impresie proastă dar ea a depășit așteptările.

  Apreciază

 • 167. theo  |  9 martie 2016 la 14:13

  nu existä la noi sä meargä presedintele s-au kancelarul sä stea cu zilele intr-o tzarä! face vizita, si pleacä in aceiasi zi sau a doua zi dacä seara mai era ceva. dar nimeni nu a abuzat de vizite cu zilele, asta nu se face, mai ales cand tzara are probleme, lucruri de rezolvat. mi se pare atitudinea asta nepotrivitä pentru presedinte si foarte costisitoare.

  Apreciază

 • 168. noradamian  |  9 martie 2016 la 14:42

  theo, pe lângă banii țării cheltuiți aiurea (de care oricum, nu-i pasă) îl costă și imaginea pe care și-o face în lumea largă. unii zic că nici de asta nu-i pasă…

  Apreciază

 • 169. theo  |  9 martie 2016 la 15:10

  Are consilieri foarte prosti

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.637 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.637 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: