Prezumția de neghiobie

31 ianuarie 2015 at 18:20 221 comentarii

Este mai bine să fii optimist și să te înșeli,
decât să fii pesimist și să ai dreptate. –
Jack Penn

O situație confuză stimulează imaginația; de fapt, mai curând latura ei emoțională. Apar zvonuri, obsesii, temeri, scenarii. Confuzia crește, scenariile se înmulțesc. Se țes cu spor asemenea pânzelor de paingi, din firele unor informații tocate și stocate în timp și a sentimentelor pe care le generează. Negative. De diferite intensități. E aproape o regulă. Oricum, și fără veștile  bulversante, nimeni nu se aștepta la bine.

20 decembrie 2012. Guvernul impostor tocmai depune jurământul. Pe rând, ministranţii useliști au jurat că nu fură.  Au jurat pe toate minciunile, matrapazlâcurile, prăduielile trecute, prezente şi viitoare. Planificate şi neplanificate. Cu o mână pe Biblie şi cu cealaltă în buzunarul boborului care i-a ales. Și cum sinistranţii, mai toţi, au fost prinşi cu raţa-n gură, mulți socotesc și azi că ăsta e criteriul normal de accedere la putere. Așadar nu-i de mirare c-au făcut prăpăd. Că s-au ghiftuit porcește pân-au ajuns la DNA. Abia de aici s-ar putea schimba ceva din gândirea soldățeilor, devotații fără limite ai unuia sau altuia din zeitățile politice.

Ăsta e aspectul care ar trebui să fie îmbucurător. Mă tem că nu-i cazul. Fiindcă n-ajunge că boborul e prăduit sistematic și manipulat la fel de sistematic de către servii oligarhiei aliate politicienilor, psihic e de mult timp dependent de ură. Un drog vândut de dealeri specializați care din așa ceva trăiesc- gata să slujească la orice stăpân care are nevoie de servicii de-astea. Cum în momente de vrie, cererea crește vertiginos, piața urii înflorește! Un marketing dezgustător prin care denunțarea unui rău e rentabilă doar ca să susțină alt rău, în ascensiune, mai profitabil.

Șansa resolidarizării sociale devine o himeră. Oportunismul și lipsa de scrupule țin loc de valori. Nici empatie, nici conștiința trădării de sine. Nerușinarea e mai tare ca orice detergent. Păstrând proporțiile, situația seamănă cu cea a zecilor de mii de tineri occidentali sătui de mediul în care trăiesc și de cei care o conduc, niște amărâți care se cred breji când se lasă duși de feromonii urii până-n pânzele negre ale ISIS.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , .

Mecanism de Critică și Evaluare Criză de oameni (2)

221 comentarii Add your own

 • 1. brindusafrunza  |  31 ianuarie 2015 la 19:20

  Nora, buna seara !
  Din pacate o clasa politica construita pe compromis si santaj asezonata cu ciracii cu basca sau fara basca, cu stele sub camasa sau simpli nevi pigmentali pe motiv de derma defecta nu cred ca mai poate rezista la actualul cutremur creat ! Clasa politica actuala, asa cum am stiut-o pana acum e pe duca.

  Apreciază

 • 2. brindusafrunza  |  31 ianuarie 2015 la 19:21

  Si Ioha nu are niciun merit in asta! Doar faptul ca asculta de ce i se spune in casca!

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  31 ianuarie 2015 la 19:25

  Seara bună! Brândușa, da barem de s-ar duce odată! 🙂

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  31 ianuarie 2015 la 19:27

  N-are, bineînțeles, de-aci si complexul evident din toate gesturile de imagine pe care continuă să le facă deși s-a terminat campania. 🙂

  Apreciază

 • 5. ricamihai13  |  31 ianuarie 2015 la 19:55

  uneori am impresia că intrăm într-o fundătură, fără ieșire, fără rezolvare 😦

  Apreciază

 • 6. De ce nu?  |  31 ianuarie 2015 la 19:56

  Exista o sansa pentru crearea unei solidarităti sociale, dar nu ca in alte state. Noi vom fi solidari intre noi in momentul in care nu ne mai punem sperante (desarte) in clasa conducatoare.
  Daca ne punem sperante intr-un lider, intram in jocul lui si ne lasam influentati de manipularile lui (sau a celor ce-l sprijina).
  Ar trebui sa invatam sa nu mai credem in cai verzi pe pereti, ci sa fim realisti, sa privim dincolo de sloganele care ne manipuleaza mintea sau orice altceva prin care ni se manipuleaza emotiile (ne-a mai ramas doar ura fata de vreun lider).

  Apreciază

 • 7. noradamian  |  31 ianuarie 2015 la 20:14

  ricamihai,
  si eu trec prin asemenea stări dar, după un timp, îmi regăsesc optimismul.

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  31 ianuarie 2015 la 20:17

  De ce nu?
  există da! …totuși, de câte ori ne apropiem de un moment fast, intervin în forță „dealerii”, care au interese de altă natură.
  a avea încredere într-un lider nu e ceva rău cu condiția să nu-i acceptăm gesturi și acțiuni cu care morala noastră nu se-mpacă. Altfel spus, să nu cădem în idolatrie 🙂

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  31 ianuarie 2015 la 20:57

  Nici un om și,mai ales, nici un politician- nu merită o încredere oarbă, necondiționată.

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  31 ianuarie 2015 la 21:58

  Somn usor! 🙂

  Apreciază

 • 11. racoltapetru6  |  1 februarie 2015 la 08:34

  Toate instituțiile statului sunt compromise de corupție, inclusiv cele de securitate și justiție. Degeaba încearcă unii să dea vina pe pârâcioasele de Bica și Udrea, că nu iese fum fără foc.

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  1 februarie 2015 la 12:00

  Ziua bună! 🙂 Petru, nu doar alea două dive merită afumate, ci toți jmanglitorii care au făcut din țara asta o pradă.

  Câte despre Justiție și SRI, cele două instituții pe care le vedem făcând curățenie în forță, nu trebuie idealizate dar ar fi spre paguba noastră să nu recunoastem că lor le datorăm recolta de șobolani. Și exact șobolanii ăstia, în primul rând cei descoperiți din interior și sculele lor din media,au tot interesul să inducă ideea că cele două instituții ar fi compromise! …logic, să gândească așa, nu? 🙂

  Apreciază

 • 13. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 12:47

  Saluttare!
  Iartă-i, Doamne, pe neghiobi, că nu știu ce fac!
  Se autoblochează satisfăcuți de scormonitul lor cu lopățica în grămăjoara cu minciunele nisipoase mișcătoare și joacă țonțoroiul împlinirii în jurul găletușei preaplinului, cu strigături de plăcere extremă:
  „Je suis juis. Ioi, juis-juisez-juisăm!”

  Asta-i percepția publică supremă a neghiobiei – orgie în grupul futilității – emanată din consensul dezinteresului față de extinderea cercetărilor asupra cauzei fenomenului în întregime.
  Poluția precoce păzește poliția politică și implicit corupția la nivel înalt.
  Nu cumva să fie atins și să afectat nivelul cerebral al corupției cu serviciile secrete de mână! De prima mână, cu Codlea și Maior în prim-planul fără de care niciun plan de căptuială pe capete n-ar fi fost la fel de performant.
  Tele-neghiobia se bagă ca proasta-n competiție cu tele-justiția în folosul comunității de neghiobi prinși de febrilitatea transmiterii propriei percepții de valoare publică: „ Nu ne interesează ce adevăruri grave rostește inculpata printre minciuni. Noi ne satisfacem poftele suficienței cu lopățica și găletușa de minciunele”.

  Orgia suficienței poluează involuntar, altfel n-ar fi neghiobie, dar profită din plin tele-parșivenia intenționată și comandată, altfel n-ar fi manipulatoare, or aici se califică și magistrații cu putere de orientare/adaptare din mers, inclusiv procurorii de caz sau necaz din DNA, în funcție de percepția publică, în speță percepția tele-neghiobiei.

  Apreciază

 • 14. theo  |  1 februarie 2015 la 13:00

  bunä,
  cred cä DNA, trebuie sä-si dubleze angajatzii, mä uitam dimineatzä descinderi la firme, dar firmele lui Dragnea nu sunt vizitate? alea sunt corecte. in SUD, totul este o mafie. dar
  este pusculitza PSD

  Apreciază

 • 15. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 13:40

  Elena Udrea n-are decât să răspundă pentru faptele ei, are dreptul să se apere așa cum crede de cuviință sau să exprime liber ce consideră ea util să transmită public sau procurorilor, să mintă sau să spună adevărul, să demonteze suspiciunile de minciună sau să se încurce în minciuni, să aprecieze care dintre afirmațiile ei ar produce efecte benefice sau se încadrează în grupa minciunilor care nu atrag și nu probează răspunderea penală. Toate astea privesc interesul personal al inculpatei, indiferent dacă a fost o piesă activă sau de schimb într-un angrenaj. Pe mine mă preocupă o componentă a interesul public: verificarea judicioasă a afirmațiilor inculpatei legate de eventuala implicare a potentaților din SRI sau alte servicii, fiindcă aici se află cheia nesiguranței naționale.

  De regulă, tele-justiția e spaima infractorilor și magistraților care speră să aranjeze soluționarea cauzei în culisele neobservate de percepția publică băgăcioasă, prin aplicarea greșită a legii sau prin neaplicarea ei, în dosarul instrumentat la parchet și/sau judecat în instanță, Telejustiția nu-i constrânge pe magistrați să adopte soluția greșită sau nedreaptă, dar îi obligă să se încadreze cu soluționarea cauzei în limitele normalității previzibile. Asta-i deranjează pe aranjorii sistemului judiciar și profitorii de ocazie.

  Procurorii și judecătorii stăpâni pe propria motivare – prin care își justifică soluția adoptată în condiții de independență și onestitate profesională – nu au niciun motiv să se simtă afectați de manifestarea tele-justiției. (excepții foarte rare, de ex. în cazul urmăritului care ar putea fi prevenit și orientat de știrile sau datele oferite de telejustiție).

  Și Elena Udrea e suspectă de interes în promovarea tele-justiției ajutătoare, din postura inculpatului disperat, în pragul măsurii preventive de arestare, fie din cauza faptelor proprii și a probelor, fie de teama unor abuzuri procedurale sau dictate de interese oculte. E problema ei cu va ieși din această dilemă, dar nu se justifică în niciun mod tele-neghiobia, nici activă, nici sugestivă : minimalizarea acuzației formulate de EU în denunț împotriva generalului Coldea și neinspiratul dezinteres al DNA de a extinde cercetările, chiar cu riscul de a se lovi de cunoașterea și implicarea demisionatului Maior.

  Apreciază

 • 16. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 13:54

  Să nu confundăm competența după calitatea persoanei, a Parchetului Militar de a ascunde faptele penale ale unui general SRI, cu extinderea cercetării în dosarele în curs de instrumentare la parchetul competent – DNA – implicit verificarea și justificarea eventualei dispariții a declarației numitului Florică împotriva primitorului Blaga, fie la ordinul nevinovatului general Coldea, fie din propria inițiativă a procurorului de caz sau necaz din DNA. 🙂
  Să fie primiți, toți ! 🙂

  Apreciază

 • 17. noradamian  |  1 februarie 2015 la 14:03

  Salut, theo, bsk!
  🙂
  Ce ni s-a-ntâmplat în cei 25 de ani are cauză principală nivelul jos de exigență. O spun cu toată convingerea. Cu cât stacheta electoratului e mai jos, cu atât ajungem, ca societate, mai jos! De fapt de aici vine drama: din lipsa de stimă de sine a prea multor indivizi care acceptă orice mizerie; din spirit de turmă, din idealizare idolatră, din pupincurism remunerat, din toate astea la un loc…

  Apreciază

 • 18. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 14:05

  În rest, de Elena numai de bine! 🙂
  Caută, fă, fă ceva palpabil, găsește acum, cât mai ai acces la net, și arată-ne înregistrarea emisiunii de la TV-ul lui Ghiță, cu analiștii telegenici și puși pe cercetarea existenței documentului doveditor al declarației lui Florică vs Blaga!
  În cel mai nefericit caz, ar fi folositoare și dispariția înregistrării acelei emisiuni. 🙂

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  1 februarie 2015 la 14:06

  Cristian Sima: „De la IT vor cadea multe capete, din mediul de afaceri, din politica si mai ales din servicii. Afacerile multor ofiteri din servicii, descoperiti sau acoperiti, au fost afaceri cu IT. Exista si multi jurnalisti platiti lunar de sectorul de IT, jurnalistii primeau si bani si ponturi de la servicii ca sa devina populari si credibili. Toate sectoarele erau in aceeasi increngatura, politic, afaceri, presa, servicii , justitie. Cineva a deschis cutia pandorei, apoi in fiecare breasla sunt si oameni cinstiti care au inceput sa vorbeasca, apoi cu sabia lui damocles deasupra capului multi acuzati vor trage pe altii dupa ei. Se va crea haos.Razboiul e la granitele noastre. Intrebarea e ce va iesi din acest haos, cine va lua puterea si se va erija in salvatorul neamului, acolo e riscul cel mare.Populatia va fi atit de scirbita incit va accepta pe oricine vine sa promita curatenie si ghilotina pentru corupti.Dar, oare vor fi ghilotinati cei ce merita?
  La ultima pseudo revolutie ne-am ales cu iliescu si vechii securisti.Sa speram ca acum vom avea mai mult noroc!!!”

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19257680-perchezitii-bucuresti-11-judete-firme-constructii-printre-firmele-vizate-erbasu-uti-strabag.htm

  Apreciază

 • 20. noradamian  |  1 februarie 2015 la 14:09

  Un apel ipocrit la eludarea unui act de dreptate. Creștinește, iertarea e personală. Nu poate nimeni să ierte în numele altora.
  Politicește, ar fi un act de acoperire a unor crime și minciuni din istoria recentă și a făptuitorilor deveniți clasa conducătoare în stat.

  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/1990+-+Anul+0/Klaus+Iohannis+despre+prima+mineriada+28-29+ianuarie+1990

  Apreciază

 • 21. theo  |  1 februarie 2015 la 14:15

  GUITZ, minte cu o seninätate uluitore, el nu stie nimic
  nu are de-a face cu nimic, dar päteste zilnic fosti militzieni
  ajunsi sefi la diferite servicii , ce fac scenarite, barfe si chiar amenintzäri, este zilnic acuzatä DNA- de Dogaru,Abraham si altzi mojici bätrani plini de urä. betzivul ratat Bolcasi in fiecare
  emisiune, anuntzä incä un dosar deschis lui Bäsescu.
  acolo este o haltä de gunoi, ce sä invetze romanii???:

  Apreciază

 • 22. theo  |  1 februarie 2015 la 14:17

  j; panä ajunge la actualitate, trec 5 ani si nu a fäcut
  decat aiureli:

  Apreciază

 • 23. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 15:03

  M-am crucit suficient, după ce-am întâlnit jurnaliști fericiți de suficiența lor în același spirit al tele-neghiobiei: prezintă prostimii cititoare comparația dintre SRI-ul lui Coldea+Maior și SRI-ul lui Măgureanu sau Timofte.

  O asemenea neghiobie sugerează ciocul mic al suficienței, ca și cum oricând ar oferi prostimii ceva în plus decât și-au permis predecesorii – un supliment la desert, un pas și-un de șut în curul evoluției – ultimul SRI își poate permite să practice orice nivel al corupției în grup infracțional organizat, orice încălcare a legilor și Constituției, că doar nu i-or depăși în reformare infracțională pe Măgureanu și Timofte.

  Tele-neghiobia ne arată cum se păstrează și potențialul dezinteresat al jurnaliștilor cu aplecare frecventă spre sursele nevinovate din SRI/SIE. 🙂 Contribuie sau scapă cum poate fiecare jurnalist.

  Apreciază

 • 24. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 15:12

  La fel mă încântă ciocul mic și discriminatoriu al unor presupuși specialiști în lupta anti-corupție. Se cacă pe ei de frica SRI-ului sau au orbul găinii din cauza oului de ocazie aurită, numit Elena Udrea?

  Apreciază

 • 25. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 15:52

  E plină țara – online și mai direct – de specialiști telegenici la sărituri peste obstacole.
  Tele-impresia luptei anti-corupție.

  Apreciază

 • 26. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 16:27

  Vineri: Avocata Alinei Bica a dezvăluit ce le-a zis aceasta judecătorilor. Astfel, fosta şefă DIICOT ar fi primit ameninţări cu moartea în arestul Poliţiei Capitalei şi i s-a sugerat să-şi „ţină gura”.
  *
  O fi sau n-o fi adevărată această știre, dar se asortează cu declarația anterioară a aceleiași avocate, Laura Voicu, c-ar urma să prezinte în instanță un document exploziv și Alina Bica nu are intenția să denunțe pe cineva, fiindcă nu-i scriitoare.

  Joi: „Documentul poate schimba cursul dosarului. Îl poate schimba radical chiar şi am această speranţă, că acest document va lămuri foarte multe lucruri. Doamna Bica nu va face niciun denunţ niciodată, pentru că nu are despre cine să vorbească, doamna Bica nu este scriitoare. Este vorba de un document probatoriu referitor la aspecte foarte importante din dosarul în care nu numai dânsa, ci şi ceilalţi inculpaţi, sunt încarceraţi. Va duce la aflarea adevărului, ajută foarte mult, într-o proporţie foarte mare”.

  „nişte presiuni care se pun din toate părţile şi atunci e bine să fie prezentat acest document la termen”.
  *
  http://www.stiripesurse.ro/alina-bica-amenintata-cu-moartea_945872.html

  Apreciază

 • 27. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 16:39

  Cineva din arestul Poliției Capitalei înseamnă o persoană cu acces, protecție și comandă la purtător, adică nu se va autosesiza nimeni, nici măcar procurorul general sau procurorul șef al DNA.

  Apreciază

 • 28. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 16:49

  În cazul amenințărilor cu moartea, cea mai riscantă prostie este tăcerea. Favorizează/încurajează finalitatea.

  Apreciază

 • 29. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 16:53

  Și tăcerea celor abilitați să se autosesizeze și să prevină o astfel de nenorocire este un răspuns.

  Apreciază

 • 30. theo  |  1 februarie 2015 la 16:56

  procurorul general, nu are timp sä oserve ceva, el iubeste camera ca si prietenul mitoman,o sä treacä cu vederea orce,
  dacä däuneazä haitei rosii.

  Apreciază

 • 31. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 17:05

  Până în 2004, nu era niciun impediment. Comanda execuției ar fi fost executată în faza asta, iar IML-iștii de serviciu dădeau deja în regim de urgență prognosticul rezervat în raportul medico-legal de autopsie: moarte naturală, infarct sau sinucidere, după posibilități. Cine nu crede în sinucidere a unui arestat? (fără analiză psihopatologică post-mortem)

  Apreciază

 • 32. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 17:15

  Nu vă descurajați! Nu s-au pierdut toate posibilitățile de acoperire. Lucrează și în prezent la INML unii acoperiți de nădejde dintre specialiștii de serviciu din perioada 2001-2004.

  Apreciază

 • 33. theo  |  1 februarie 2015 la 17:22

  atunci sunt obisnuitzi cu ” nevoile poporului „

  Apreciază

 • 34. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 17:29

  Da, una dintre nevoile poporului este dosarul morții procurorului Panait, clasat pe suicid, dar arhivat ca secret în Parchetul General, fiindcă INML și anchetatorii se rușinează cu raportul medico-legal de autopsie, n-au curajul să-l prezinte public de exemplu ca-n cazul sinuciderii Mădălinei Manole.

  Apreciază

 • 35. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 17:46

  Pentru procurorul ilie Picioruș – infiltrat ca anchetator superior la cercetarea cauzelor morții lui Panait – nu era nicio problemă să obțină declarația falsă a unuia dintre foștii pușcăriași aflați în slujba fostului colonelul milițian Tudor Stănică (colegul și complicele lui Picioruș la omor antedecembrist); declarația falsă potrivit căreia Panait , când era în viață, ar fi primit mită de la infractorul mincinos.
  În dosarul de la Parchetul General a rămas ascuns și numele falsului mituitor al lui Panait. Nu se cade să vadă acum poporul numele denunțătorului, numai bun de luat la întrebări, până recunoaște cine l-a pus să mintă cu scopul de a-l șantaja ulterior pe Panait.

  Apreciază

 • 36. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 17:52

  Dacă denunțătorul fals ar recunoaște acum lucrătura, ar oferi un motiv de redeschidere a dosarului Panait, dar întrebarea prioritară e alta:
  – Numai numele denunțătorului fals este ascuns sau și dispariția acestuia de pe fața pământului? Suntem îndreptățiți să ne întrebăm dacă a mai fost lăsat în viață ca potențial martor.

  Apreciază

 • 37. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 18:19

  Adevărul din trecut devine din ce în ce mai revelator în prezent, tocmai fiindcă actualii deținători ai secretelor arhivate sunt interesați și acum să ascundă trecutul. Cu astfel de îngeri păzitori nu vom reconstrui nimic.

  Apreciază

 • 38. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 18:27

  Elena Udrea, FB:
  2 ore
  Coldea cere timp pentru a putea să-şi rezolve problemele interne apărute după dezvăluirile pe care le-am făcut. Practic, are nevoie de timp pentru a muşamaliza lucrurile.
  Eventual, până mă „rezolvă” pe mine.
  *
  https://www.facebook.com/EUdrea?fref=ts

  Apreciază

 • 39. noradamian  |  1 februarie 2015 la 18:37

  Seara bună! 🙂 Bsk, la postarea precedentă am transferat un coment al Ondinei Gherguț:

  Bittner, Cocoș, Petrache sunt ofițeri sub acoperire?

  „Din 2001, de când Năstase și Iliescu au dat, din nou, drumul la ființarea de firme sub acoperire , administrate de acoperiții serviciilor secrete, altele decât SIE ( unde e obligatoriu să existe firme sub acoperire pe teritoriu străin), CORUPȚIA e în floare in România.
  Prin firmele și ofițerii acoperiți se fac toate potlogăriile, știut fiind că acoperiții și colaboratorii acestora nu răspund ptr faptele penale săvârșite sub paravanul “in slujba țării”.
  Acoperiții noștri fura sute de milioane de euro de la bugetul public ptr sine, ptr politicieni, ptr partide. Si ne mai intrebăm de ce nu sunt bani ptr Sănătate (căreia i s-a redus drastic bugetul, comparativ cu anul trecut!) sau ptr Educație!
  Precizare: Între 1997-2000, Emil Constantinescu, prin CSAT, a interzis serviciilor secrete interne să aibă firme sub acoperire ptr că erau surse de corupție si de devalizare a bugetului public”

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/declaratii-incendiare-in-dosarul-sefei-diicot–bica—cum-pot-eu-sa-ma-duc-la-elena-si-sa-spun-ca-am-pus-o-dezaxata-la-anrp–365737

  …le-a interzis atunci, pentru ca nu după mult timp, în 2000, să se declare învins, să lase țara pe mâna lui Năstase &ilici și ulterior, să treacă de partea lor!…

  Oare de atunci a mai încercat cineva să pună stop acestei surse (care face ravagii de atunci) de corupție și devalizare a bugetului public sub pararavanul „slujirii de țară”?

  Apreciază

 • 40. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 18:41

  Dacă mai gâdilă timpul pierdut cu aprecieri, în loc să pună rapid osul la treabă și să adune probe ale capacității și isprăvilor lui Coldea, de orice fel, inclusiv legate de alte persoane și afaceri necurate, din orice surse – de la necunoscute, până la piratul din Caraibe 🙂 – nu o văd prea bine. Poate o încurcă și neinspirația de a-l menaja pe Maior.

  Apreciază

 • 41. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 18:43

  @39
  Între timp, s-a cam dezumflat recomandarea asta. 🙂
  Acum sună altfel. 🙂

  Apreciază

 • 42. noradamian  |  1 februarie 2015 la 18:55

  Cu titlu de informare orientativă 🙂

  http://www.comisarul.ro/politic/cutremur/coldea_352951.html

  Apreciază

 • 43. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 19:06

  @42
  Să nu uităm concluzia jurnalistului răpit, Ovidiu Ohanesian: răpirea a fost aranjată de șeful antitero-SRI.
  *
  „O acuzatie grava adusa generalului Coldea este aceea ca ar fi provocat un accident de circulatie in timp ce conducea in Bucuresti un autoturism de serviciu sub influenta bauturilor alcoolice. Potrivit unor surse din Parchetul de pe langa Curtea de Casatie si Justitie, confirmate de ofiteri din SRI, in anul 2008, generalul Coldea si-a sarbatorit ziua de nastere (21 septembrie) impreuna cu procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, dupa care, pe timp de noapte, s-au deplasat spre domiciliul acesteia, conducand personal un autoturism de serviciu. Pe B-dul Stefan cel Mare, generalul Coldea a provocat un accident de circulatie, respectiv a pierdut controlul volanului, a iesit de pe carosabil si a intrat cu autoturismul in copacii din fata Clubului Dinamo, avariind grav partea din fata a autoturismului, inclusiv parbrizul si bordul acestuia”.
  *
  Chiar nu se găsesc martori care să confirme accidentul?
  Cunosc și eu un caz, cam la fel, tot cu doi porumbei: ambii căsătoriți, au simulat în familie câte o delegație de serviciu, ea a fost condusă la tren de soț, a coborât la prima, s-a întâlnit cu amantul ca să meargă cu mașina în continuare la București și i-a călcat trenul. 🙂

  Apreciază

 • 44. Creanga  |  1 februarie 2015 la 19:09

  Seara bună!
  @42 Și eu care credeam că la SRI tre să fii tare deștept. Auzisem de unul altul care nu reuseau să intre, examene peste examene. Ori nu erau destul de deștepți, ori n-aveu destule pile precum Coldea.

  Apreciază

 • 45. Creanga  |  1 februarie 2015 la 19:14

  @43
  Auzisem și eu una, soțul plecat în delegație la blocul de alături. S-a dus și el la 2 noaptea să ducă gunoiul amantei. Din reflex s-a întors acasă.

  Apreciază

 • 46. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 19:16

  …considerat capabil de orice de către ofiţeri din SRI care l-au cunoscut mai bine : “ Este capabil să îngroape orice şi pe oricine”.
  *
  Nu zău! Pun pariu pe-a bere alcoolizată: de data asta nu mai are timp. 🙂

  Apreciază

 • 47. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 19:21

  Cu gunoiul știu și eu una cu un soț foarte harnic și rapid în mișcări. Ieșea foarte des din casă cu gunoiul, de se mira și nevastă-sa de ce nu-i la fel de săritor cu alte ajutoare casnice: iubea în draci coniacul la pahar mare și plin, dat rapid peste cap, de la bodega din colțul blocului, de lângă gunoier. 🙂

  Apreciază

 • 48. theo  |  1 februarie 2015 la 19:31

  Maior a fost tot pe pile rosii, si el i-a servit credincios:

  Apreciază

 • 49. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 19:31

  Soțul harnic avea o constituție atletică deloc de invidiat, arăta cam cât jumătate de om și nu știu unde încăpea atâta coniac, fără să se prindă nevastă-sa ce efect reconfortant are gunoiul asupra lui. 🙂

  Apreciază

 • 50. ion  |  1 februarie 2015 la 19:32

  Salutare,
  Legat de denuntul lui Florica/ Blaga amintit de EU in interviul din 30 ian.2015, aveti aici linkul
  http://www.romaniatv.net/dosarul-eads-vasile-blaga-acuzat-ca-a-luat-mita-de-80-000-de-euro-banii-ar-fi-ajuns-in-campania-lui-basescu_181777.html

  Apreciază

 • 51. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 19:32

  Maior și Codlea au funcționat în tandem, fără să-și ascundă nimic, ca doi asociați săraci și cinstiți. 🙂

  Apreciază

 • 52. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 19:47

  Ia uite ce mică-i lumea corupților!
  În august 2004, Claudiu Florică s-a întâlnit cu Vasile Blaga şi i-a dat acestuia 80.000 de euro pentru susţinerea PD în campania electorală (…) solicitându-i sprijinul în cazul în care PD va câştiga alegerile pentru a proteja contractele controlate de Claudiu Florică, respectiv SISF şi Microsoft şi introducerea firmei FSC în contractul SEI, de unde Claudiu Florică fusese înlăturat”, a susţinut martorul în faţa procurorilor DNA.
  *
  Buldogul mituit putea să doneze banii și la bunică-sa, n-are cum să-l afecteze pe pirat, indiferent cum a hotărât Blaga să-i distribuie, plus că în 2004 campania a fost comună parlamentare+prezidențiale.
  Abia acum Traian Băsescu află ce puțin a lăsat Buldogul la partid, dacă a depus, din cei 80.000 de euro. 🙂

  Apreciază

 • 53. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 19:52

  După 2004, potopul! 🙂 Buldogul și-a negociat direct rația de ciolan.

  Apreciază

 • 54. noradamian  |  1 februarie 2015 la 19:56

  Seara bună, Crengulin, Ion!

  Dragilor, zilele astea o să fie bombardament de știri care mai de care mai cutremurătoare (vorba comisarului!). prea multe cutremure nu-s de bun augur. om mai selecta din ele, că multe se bat cap în cap 🙂

  Apreciază

 • 55. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 19:57

  De ce nu l-a mușcat nimeni până acum?
  A dispărut declarația lui Florică din dosar: Nu cred una ca asta, însă procurorul anchetator care a palmat numai implicarea lui Blaga are de dat explicații, eventual de la el – ierarhic – în sus. 🙂
  Cine-i va prezintă scuze Elenei Udrea pentru minciunile adeverite?

  Apreciază

 • 56. noradamian  |  1 februarie 2015 la 19:57

  Cristian Sima

  Citeva lucruri referitoare la Kovesi:
  1. Fara bube in cap nu ajungi la DNA sef. De acord
  2.Fara pile nu promovezi.Iar de acord
  3.Nu e cel mai bun procuror.Nici nu trebuie sa fie, ea e un manager si un diplomat, cel mai bun procuror trebuie sa investigheze nu sa faca bugete.
  concluzia:Nici robert kennedy nu era cel mai bun si nici fara bube nu era. Dar robert kennedy a facut enorm pentru lupta antimafie si anticoruptie.
  Asa si Codruta, nu mai conteaza cum a ajuns, conteaza ce face, conteaza ca o sustin americanii ca altfel era deja la cimitir si conteaza ca are singe sa se lupte cu toti.Pariez ca vom vedea si oameni din servicii arestati.
  Daca noi o vom sustine doar pe FB, totul se va fisii, daca insa vom reusi sa schimbam toata clasa politica atunci ea a fost un deschizator de drumuri.
  As vrea sa incetam sa ne lamentam zilnic ca nimic nu se mai poate schimba si ca doar emigrarea e o sansa.Sunt mult mai multi romani de bun simt decit credem noi, nu toti suntem corupti, f putini de aici au facut afaceri cu statul.Poporul asta poate sa renasca, e nevoie de o scinteie si de un ideal comun.
  Ce ideal mai bun decit acela de a lasa copiilor nostri o tara mai curata, o economie mai competitiva sau macar speranta ca asa ceva se poate.
  Zau, eu chiar cred ca se poate.
  Astept critici!!!!!

  Apreciază

 • 57. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 20:02

  @56
  Completez modest.
  Judecătorul Daniel Morar a fost întrebat vreodată ce motive directe de reținere a avut la nominalizarea Laurei Koveși în fruntea DNA. Bănuiesc că are o idee și Monica Macovei.
  Tergiversarea și înglodarea dosarelor mineriadei și revoluției parcă ar fi cam puțin.

  Apreciază

 • 58. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 20:04

  La prima frază am sperat să iasă o întrebare. 🙂

  Apreciază

 • 59. ion  |  1 februarie 2015 la 20:04

  Salut Nora, iar il avem pe Mercur retrograd, asa ca nu ma mai mira nimic.
  Inca o informatie orientativa
  Sotia lui Coldea, Dorina Coldea este angajat la SRI, si cadru didactic, la SNSPA, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice.
  Tot activitate didactica presteaza la Academia Nationala de Informatii.
  http://www.comunicare.ro/cv.php?id=107

  Apreciază

 • 60. noradamian  |  1 februarie 2015 la 20:12

  Ion, de data asta sunt de acord cu tine si cu Mercur: tot ce se petrece, că înțelegem sau nu, încearcă să ne împingă într-o zodie retrogradă- deși nu-i exclus să ajungă în altă zodie 🙂

  Apreciază

 • 61. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 20:12

  Laura Koveși a demonstrat cât se poate ambiționa să producă, în ciuda recomandărilor rezervate, poate se mai ambiționează o dată la alt nivel, dar ar fi necesar pentru ea un alt combustibil mobilizator, cu cifră octanică mai mare. 🙂

  Apreciază

 • 62. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 20:13

  Hai, dați-o naibii cu stelele și planetele! O luăm de la capăt?

  Apreciază

 • 63. noradamian  |  1 februarie 2015 la 20:17

  Bsk, cu cosmosul nu te joci!

  Apreciază

 • 64. ion  |  1 februarie 2015 la 20:19

  O intrebare care se naste dupa afirmatiile avocatei Alinei Bica, ”Din mai 2013 doamna Bica a fost filata de SRI non stop. Ea, familie, prieteni. De un an jumatate a fost filata in mod direct, ambiental, telefonic, absolut in toate ipostazele.”
  Ce informari au primit PM si Presedintele de la SRI legat de nominalizarea ei ca sefa DIICOT?

  Apreciază

 • 65. noradamian  |  1 februarie 2015 la 20:23

  Penelista Adriana Săftoiu (!) pare să ia în serios ce spune Udrea:

  http://adevarul.ro/news/politica/insomniacii-elenei-udrea-1_54ce0c60448e03c0fd2bce2b/index.html

  Apreciază

 • 66. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 20:32

  @65
  Da, e bine susținută cauza Elenei Udrea, dar madame Pufulete e suspectă rău de scopuri ascunde, adică al trage mai degrabă concluzia că nu de grija inculpatei și a plătitorului de taxe nu se poate abține, ci de interesul PNL-ului de a deschide pârtia convenabilă spre SRI în locul lui Codlea, pentru un alt ofițer mai cur(t)at și agreat.

  Apreciază

 • 67. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 20:34

  Coldea e pe făraș și Săftoaia se dă responsabilă cu curățenia.

  Apreciază

 • 68. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 20:39

  @Nora-63
  Îmi displace profund să mă simt confundat cu un neghiob cosmic. 🙂
  Are și prezumția limitele ei de aplicare.

  Apreciază

 • 69. noradamian  |  1 februarie 2015 la 20:41

  Bsk, da, asta explică opinia d-nei săftoiu-pufulete, în prezent desfăsurându-se, probabil, tăceri intense între conclavul de la cotroceni și boardul penelist 🙂

  Apreciază

 • 70. noradamian  |  1 februarie 2015 la 20:46

  Bsk, consideră că nu-mi mai înțeleg nici propriile glume 🙂

  Apreciază

 • 71. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 20:49

  @69
  În plus, nici PSD nu-l mai acceptă pe Coldea, dacă ne gândim la promisiunea de debarcare lansată de Ponta, cu știrea Elenei Udrea, încă neinfirmată de mitoman. 🙂

  Apreciază

 • 72. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 20:50

  @70
  Idem la fel asemenea și eu. 🙂

  Apreciază

 • 73. noradamian  |  1 februarie 2015 la 20:53

  …Vrei să spui identic 🙂

  Apreciază

 • 74. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 20:58

  identic așijderea, ca două picături de apă plată.

  Apreciază

 • 75. noradamian  |  1 februarie 2015 la 21:00

  … de pe marte! 🙂

  Apreciază

 • 76. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 21:03

  Mă gândeam la comisia impotentă de control SRI, condusă de Pește prășit în ape tulburi: m-aș aștepta să-i găsească totuși lui Coldea un cârlig înfipt prin părțile secrete, dar mă încurcă teribil prezența lui Ghiță, nesusținut de niciun partid în comisie, în afară de amiciția imperturbabilă cu Ponta. 🙂

  Apreciază

 • 77. noradamian  |  1 februarie 2015 la 21:10

  Dacă Udrea era aliata lui Ghita &Ponta& Maior, cum spune multă lume (asta însemnând că juca la două capete, păcălindu-l pe Băse) dându-și seama că nu mai are pe cine conta la SRI și că e plină de „bube”, a sărit ca o mâță sălbatică la Coldea (stiindu-i niste puncte slabe, fără-ndoială)

  Apreciază

 • 78. noradamian  |  1 februarie 2015 la 21:16

  Dacă (iar dacă, of!!) DNA se va ocupa în perioada următoare de Ghiță, încep să se limpezească puțintel și apele astea 🙂

  Apreciază

 • 79. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 21:17

  Circula un banc cu deducțiile logice ale lui Ițic, până l-a identificat pe amantul soției lui Strul: l-a salutat pe nume pe necunoscutul care venea din sens contrar pe o uliță întunecată.
  La fel deduc din menținerea lui Ghiță în comisia parlamentară de control SRI, căruia PSD nu-i retrage sprijinul politic ca să-l înlocuiască cu un PSD-ist.
  Oficial deputatul independent Ghiță este în continuare susținut de PSD, deci PSD știe ceva despre starea de sănătate a lui ilici: nu mai are mult de trăit. 🙂

  Apreciază

 • 80. noradamian  |  1 februarie 2015 la 21:20

  Din acest motiv, fie el si banc, ar trebui iertați toți. KI asa ar face 🙂

  Apreciază

 • 81. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 21:29

  Nu știe nimeni dacă sau când îl va ierta și toată populimea pe Iohannis. 🙂 Poate omul tace și face un plan de renunțare la a doua candidatură pentru Cotroceni, altfel n-are cum să fure locul istoric ocupat de Țapul Spășit.

  Apreciază

 • 82. noradamian  |  1 februarie 2015 la 21:40

  Deocamdată a intrat în a doua lună de miere! Ar mai avea dreptul la una, dacă nu-l taie de la porție populimea cea iute schimbătoare 🙂

  Apreciază

 • 83. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 21:40

  Controlul intern SRI, comandat de Florian Codlea, are semnificația raportării răspunsului valoare inestimabilă:
  proștii parlamentului întreabă CUM și DACĂ, iar valoarea juridică clară a răspunsului NU, scos de Sfântul Coldea, zburdă ca la el acasă printre căscații rătăciți în comisie.

  Video scurt și cuprinzător:
  http://www.digi24.ro/Media/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/George+Maior++director+SRI++++Fara+ofiteri+sub+acoperire+in+Parlament+

  Apreciază

 • 84. noradamian  |  1 februarie 2015 la 21:40

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 85. noradamian  |  1 februarie 2015 la 21:47

  Bsk, 83, tu crezi ce spun ei sau ce se vede prin gardul parlamentului? 🙂

  Apreciază

 • 86. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 21:53

  Nulitățile parlamentare de control și superiorii lor din SRI n-au în cap altceva decât „deducțiile logice” standard, îndopate și asimilate ca pe Tatăl Nostru. SRIstul spune ce-i convine, nulitățile parlamentare n-au nicio cale de verificare, nici măcar pe gaura cheii din arhiva SRI, își însușesc robotic punctul de vedere securist și n-au cum să-l contrazică nici dacă ar dori.
  Culmea, încă circulă printre jurnaliști „deducția logică” de tot rahatul: „întrucât legile interzic, sigur nu există ofițeri acoperiți în parlament, guvern și sistemul judiciar”
  Îmi vine să urluuuuu!!!!

  Apreciază

 • 87. noradamian  |  1 februarie 2015 la 22:06

  Bsk, mai mult decât de semnalat, repetat, toate abuzurile astea periculoase și ce efecte nocive poate avea indiferența unor factori de putere, nu prea văd ce s-ar putea face. Cum zicea Laura Stefan mai devreme: deocamdată ăștia-s legiuitorii, n-avem alt parlament… 🙄

  Apreciază

 • 88. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 22:10

  Așa vom proceda, repetăm pentru repetenți.
  Somn ușor!
  Urlă, tată! 🙂
  *

  Apreciază

 • 89. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 22:27

  Urlăm și repetăm prezumția de neghiobie dovedită:
  George Maior, 12.02.2013:
  „Există ofițeri acoperiți SRI între magistrați”
  *
  Repetăm singurul urlet din Asociația pentru Monitorizarea Justiției:

  AMJ: “Consideram ca declaratia domnului Maior din Parlamentul Romaniei nu face decat sa confirme ca Serviciul Roman de Informatii are colaboratori sau ofiteri activi din randul magistratilor”

  AMJ: “Domnul Maior cunoaste si ascunde numele unor persoane aflate in stare de incompatibilitate care nu ar mai trebui sa fie magistrati”
  *
  http://amjust.ro/?p=644

  Apreciază

 • 90. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 22:31

  Urlăm către tăcerea neghiobiei la cel mai înalt nivel. 🙂
  *
  https://noradamian.wordpress.com/2014/10/21/help-presedintele-romaniei-si-ccr-jihadul-acoperitilor-sapa-subteran-la-desavarsirea-blocajului-institutional-12/

  Apreciază

 • 91. dictaturajustitiei  |  1 februarie 2015 la 22:49

  Bună seara !
  Nora, nu ne solidarizăm împotriva lor pentru că unora dintre noi le este mai aproape cămașa decât haina. 😀

  Apreciază

 • 92. Bască ilie  |  1 februarie 2015 la 23:09

  Ultimul urlet al manipulării securiste din standardul de lucru SRI.

  SRI-stul membru al CSAT n-are ce să caute în piața publică și parlament cu afirmația manipulatoare „Nu există magistrați incompatibili”, fiindcă nu-i cere nimeni și nimic să caute eventuale cazuri de incompatibilitate în sistemul judiciar, ci are de verificat și de semnalat la CSM numai cazurile în care declarațiile magistraților pe propria răspundere NU corespund adevărului.

  CSAT are obligați să anunțe numai numele/prenumele celor care au mințit când au declarat că „nu sunt lucrători operativi, inclusiv acoperiți, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informații” (cum este scrisă clar dispoziția art. 7 alin 3 din Legea 303/2004 : să verifice „realitatea declarațiilor prevăzute la alin 2”)

  Numai CSM stabilește incompatibilitățile și interdicțiile după care dispune măsura înlăturării din magistratură, conform legii, sau durata de aplicare a sancțiunii.

  Manipularea SRI-stă induce interferența unei interpretări a stării de incompatibilitatea, cu „deducții logice” complicate 🙂 , după ochiul și timpanul securist, ca să ascundă simplitatea verificării directe.
  Urlă, tată, doar atât: a mințit sau nu! Lasă neghiobia!

  Apreciază

 • 93. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 00:15

  Șefii SRI și SIE, la fel ca ceilalți membri CSAT (miniștri) din ministerele dotate cu servicii de informații n-au nicio verificare de efectuat, ci numai de pus pe tavă numele mincinoșilor (judecători, procurori, asimilații acestora) ascunși în arhive.
  Deducția simplă din scamatoria cu „magistrații incompatibili” denotă arama pe față și scopul ascunderii acoperiților, pentru prevenirea unei eventuale deconspirări (accidentală, neprevăzută), cu următoarea scuză neghioabă:
  „noi l-am evaluat ca incompatibil; îl aruncam în troacă, dacă am fi știut că porcul zboară cu declarații nedemne de un magistrat independent unibutonabil” 🙂
  La fel ca la turnătorii și lucrătorii Securității filtrați de CNSAS după goliciunea dosarelor scăpate cu dedicație sau fără efect de SRI și SIE: „a fost racolat, a semnat angajament, a turnat, dar e curat până la Dumnezeu, fiindcă n-a făcut poliție politică” (dovezile astea n-au apărut… încă 🙂 de la servicii).

  Ați mai auzit ceva de consilierii fotocopiatori-vânzători de la Ministerul Afacerilor de Interne al(e) lui Oprea? Mucles! I-au dat afară, dar pe ușa din dos, iar CSM-ul, parchetul și instanța de judecată cu ușile și publicitatea închise, vor lucra sincron după Codul tăcerii: să nu se afle c-au fost acoperiți.
  Populimea neghioabă trebuie să creadă în continuare orbește în respectarea legilor și Constituției la SRI, SIE, parlament, guvern, sistemul judiciar (ca-n toată țara, nicio lege nu-i încălcată).
  Omerta bate filmul cu neghiobi.

  Apreciază

 • 94. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 00:31

  Corectez un pic și competez:
  “noi NU l-am evaluat ca incompatibil; credem și acum că procurorii sau judecătorii detașați prin ministere sau CSM și asimilații lor sunt numai compatibili de-ai noștri; în aruncam în troacă, dacă știam…”

  Apreciază

 • 95. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 00:48

  Se poate verifica și descoperi numărul estimativ al acoperiților din presă, parchete, instanțe, parlament, guvern, după suma – alocată de CSAT – pentru indemnizațiilor. Plata și răsplata ilegalităților au girul și tăcerea aleșilor.
  Râd de populimea neghioabă cu gura până la urechi și ne mirăm de ce ne desconsideră.
  Noapte bună! Somnul națiunii naște glume solemne. 🙂

  Apreciază

 • 96. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 00:52

  pentru indemnizații (scutite de impozit; numai neghiobii plătesc taxe și impozite pe venit )

  Apreciază

 • 97. noradamian  |  2 februarie 2015 la 10:38

  Ziua bună! 🙂

  Ondine Gherguț:

  „Am câștigat întru totul procesul cu fostul procuror general adjunct, fost adjunct al sefului DGIPI, fost pe la MAE, fost consilier la CSM, Marcel SÂMPETRU!

  In noiembrie 2011, apoi in decembrie si in ianuarie 2012, am scris o serie de articole sustinând că SÂMPETRU nu trebuia numit consilier CSM deoarece este un procuror controversat, implicat in multe scandaluri de corupție, iar prin prezenta sa , noul CSM își compromite „generosul program anticorupție”.
  In februarie 2012 m-a dat în judecată ptr dă i-am afectat imaginea de procuror IMACULAT.
  In iulie , DNA a descins la biroul său de la CSM , punându-l sub invinuire ptr fapte de corupție.
  Cu toate acestea, instanta Sectorului 3 m-a pedepsit, oferindu-i despăgubiri materiale si publicare dispozitivului hotărârii, de 24 de pagina, ca articol de ziar, in alte patru ziare ( Jurnalul National, Evz, Adevarul, Libertatea – in ziarul print, plus România Libera pe print si online) Totul mă costa cam 300.00 de euro.
  Am făcut recurs la tribunalul Bucuresti, la o instnată care mi s-a părut extrem de ostilă.
  Mulțumesc mult tuturor intervenientilor care au sărit să mă apere, respectiv lui STELIAN NEGREA si asociației de jurnalisti pe care o reprezintă; lui DORU MĂRIES si Asociatiei 21 Decembrie, ActivWatch si unei organizaiții pentru apărarea drepturilor omului.
  De asemenea, vă multumesc, vouă, prieteni, că ați fost alături de mine!”

  Apreciază

 • 98. noradamian  |  2 februarie 2015 la 11:14

  Cam suspectă însă, în contextul actual, năpustirea asupra EU pentru dosarul „Gala Bute”! Pare forțată de SRI. Altfel spus, pare o reglare de conturi. Asta arată unele slăbiciuni ale DNA și riscă să-i șubrezească prestigiul.

  Apreciază

 • 99. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 11:24

  Resaluttare!
  Ce s-ar fi spus de Elena Udrea, dacă ar fi depus denunțul cu câteva zile sau săptămâni înainte de a fi acuzată de DNA, așa cum condiționează cu noduri în papură preasfinții din presă și comentarii?

  “Aha, ați văzut? Nu-i credibil nimic din ce afirmă Elena Udrea în denunț, fiindcă a sesizat DNA-ul abia după ce și-a dat seama că urmează să fie chemată, drept dovadă, iată, acum este inculpată!
  Trebuia să denunțe atunci când a aflat; acum e prea târziu, nu inspiră încredere nici cât negru sub unghie”.

  Sunt sătul de șmecherașii deontologiei și perfecțiunii întruchipate, de teoriile lor mișcătoare cu bască fără șapcă sau cu îmbroboditul fără basma curată.
  Căcănarii ăștia n-au nici cea mai mică idee despre starea sufletească în situații limită, trăirile și transformările interioare ale persoanelor aflate la strâmtoare, între ciocan și nicovală, nevoite să oscileze, dar sub presiunea timpului să aleagă momentul, soluția și demersurile cele mai potrivite.

  Oricât de porniți ar fi preasfinții căcănari împotriva Elenei Udrea, trebuie să fie prea goi prin părțile esențiale ca să nu-și dea seama de faptul că EU nu și-a dorit să ajungă în acest capăt de linie cu divulgări și acuzații – din declarații și denunțul cu adevăruri și îndoieli – a realizat că această alegere nu corespunde în multe privințe, produce efecte nedorite nu doar asupra ei, însă poate fi doar soluția extremă.

  A depus denunțul după chemarea la DNA, fiindcă a fost adusă în situația extremă, altfel ar fi continuat să evite această confruntare nedorită de niciuna dintre părțile litigante și nici de Traian Băsescu.

  Pe lângă șapcă, bască, basmale și alte ticuri, mai lipsește metamorfozarea posibilelor adevăruri, din denunț, în minciuni certe numai din cauza alegerii de nevoie a momentului extrem.
  Adevărul din denunț și declarații – cât negru sub unghie – a fost constatat de o rațiune infailibilă, cu titlul de adevăr absolut. 🙂

  Apreciază

 • 100. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 11:25

  Nora,
  M-am rătăcit pe coclauri. Dacă vrei, te rog să nu mă lași în două locuri. Nici aici. Mulțumesc! 🙂

  Apreciază

 • 101. noradamian  |  2 februarie 2015 la 11:54

  Salve, Bsk! 🙂 logica plauzibilelor aranjamente DNA-sereiste e de aplicat la întregul episod al relațiilor elenei udrea cu ghiță, ponta coldea, nu doar la segmentul „stiind că dosarul apare exact după ce l-a denunțat la DNA pe coldea”. și e mult mai complex, probabil. iar asta afectează aura relațiilor sănătoase dintre SRI și DNA.

  De fapt, de încrederea în DNA și SRI ar trebui să ne pese nu de udrea, maior, coldea etc.

  Apreciază

 • 102. theo  |  2 februarie 2015 la 11:55

  bunä,
  oamenii lui felix se sträduiesc demult s-o incrimineze pe Udrea
  cu orce, de altfel Bolcas anuntzä zilnic cä Bäsescu are procese”dupä care urmeazä puscäria”- AM AUZIT EU
  la Guitz tv, unde este in fiecare searä cu Dogaru,Abraham,
  Troancä-s-au Troacä si altzii:

  Apreciază

 • 103. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 11:57

  Nu-mi este la îndemână să-mi expun toate motivele luate de mine în calcul până la o concluzie.

  Mai adaug un aspect, zic eu, de luat în seamă: se vede cu ușurință – din volumul mare de informații, succesiunea lor destul de cursivă și rapiditatea depunerii denunțului (imediat după chemarea la DNA) – că întregul material a fost o preocupare din timp, EU a stat mult cu gândul și frământările ei concentrată pe subiect, întregul demers nu avea cum să fie conceput la repezeală, ci pregătit în așteptare.
  În același sens, bănuiesc și o lungime considerabilă a denunțului.

  Apreciază

 • 104. theo  |  2 februarie 2015 la 11:58

  ceva nu este normal.
  de , Mazäre, Constantinescu,Duicu,Cosma,Bunea, etc nu se
  ocupä nimeni, ei zburdä ca niste iepurasi neprihänitzi.
  este asta corect????

  Apreciază

 • 105. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 12:00

  Desigur, ne pasă de încrederea pierdută sau de (re)câștigat. 🙂

  Apreciază

 • 106. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 12:22

  Nora,
  N-am urmărit minuțios buba din „gala Bute”. În susținerea motivului tău de suspiciune, ar fi de observat prezența în poveste a eroului boxului românesc: Rudel Obreja. Un tip cu trecut dubios, cu multe bube la activ, turnător auto-deconspirat la Secu, implicat în bătăi cu alți interlopi ( Fane Căpățână) și finul milțianului Tudor Stănică (omul de casă infracțională al PSD, coordonatorul și intermediarul fondurilor masive transferate/transportate, de la lumea interlopă clasică, la interlopii politicii din PSD)

  Apreciază

 • 107. noradamian  |  2 februarie 2015 la 12:34

  Bsk, eu nici atât! dar nu mă-ndoiesc că „rudel” e nume sadea de interlop. dacă e si legat de subteranele secu, e cu atât mai urâtă toată povestea.

  Apreciază

 • 108. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 13:01

  Viorel Hrebenciuc i-a turnat pe Toni Greblă și Florin Iordache. Turnații au probleme, primul ca struțul constituțional, al doilea cu bube directe și-o nevastă judecător, demisionară din ICCJ la repezeală.
  Efectele se văd, deci să nu credem în adevărul – „cât negru sub unghie” – rostit de arestatul preventiv Hrebe, prins la înghesuială, de frică și alte calcule neortodoxe. Păi, de ce a tăcut până acum? N-are cine să-i mai asculte minciunile. E prea târziu.
  E prea târziu… pentru Greblă și Iordache. 🙂

  Apreciază

 • 109. noradamian  |  2 februarie 2015 la 13:08

  Rudel Obreja, CEO & Founder at Euro Box Promotion din 1999, verigă de legătură între lumea interlopă și lumea politică. un ins ajuns, plin de prieteni din high life 🙂

  Apreciază

 • 110. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 13:17

  Judecători de la Curtea de Apel București, condamnați în primă instanță, unul la 22 de ani 🙂 în lotul din dosarul Adamescu.
  *
  Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat, luni, pe Dan Adamescu la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare, pe judecătorul Mircea Moldovan la 22 de ani de închisoare, pe Elena Rovenţa la cinci ani şi zece luni, pe Sorin Viziru la cinci ani şi pe Ion Stanciu la trei ani şi opt luni.
  *
  http://www.mediafax.ro/social/judecatorul-mircea-moldovan-condamnat-la-22-de-ani-de-inchisoare-dan-adamescu-4-ani-si-4-luni-de-inchisoare-13798594

  Apreciază

 • 111. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 13:27

  Mircea Moldovan e judecătorul campion național la 2200 de metri garduri, întrebat la finiș de ce a sărit gardul vilei sale când i-a bătut DNA-ul în poartă.
  Record de viteză: în medie, 1 an la suta de metri. 🙂

  Apreciază

 • 112. luminita  |  2 februarie 2015 la 13:28

  Salutari!
  Cristian Diaconescu vede implicatiile dezvaluirilor Elenei Udrea pana in punctul excluderii RO din NATO.

  „Diaconescu a evocat situația Ucrainei, unde oamenii au ieșit în stradă fiind exasperați de corupția endemică din țară, care ajunsese chiar la nivelul președintelui.

  „Statul, vulnerabilizat cu ceva timp înainte din cauza acestei chestiuni de corupție, n-a știut nici să negocieze, nici să contingenteze această mișcare. Și în momentul în care s-a făcut suficient de vulnerabil, a fost atacat din exterior”, a explicat Cristian Diaconescu.

  „Sigur, românii sunt într-o situație mai fericită”, a menționat jurnalista Elena Vijulie.

  „Ziceți?”, a replicat neîncrezător Cristian Diaconescu.
  „Ziceți?!”, a repetat el.
  „Deocamdată”, a adăugat fostul ministru de Externe.
  –––––––––––––

  „Într-un stat membru NATO și al Uniunii Europene este interzis ca o astfel de instituție (SRI – n.r.) să se implice în campanie (apropo de acuzațiile aduse de Elena Udrea – n.r.). Ăsta este principiul, în ce măsură îl transformăm sau nu în definiții românești….Mai e un lucru pe care vreau să îl adaug. Nu generalizez, dar situația poate fi complicată. Dacă toate aceste aspecte, reale sau nu, nu le vom rezolva cât se poate de repede – și-aici vă dau o știre: în cinci ani devenim indezirabili în NATO! (Realizator: De ce cinci ani?) Așa apreciez eu, ca profesor de drept internațional (…)”, a declarat Cristian Diaconescu în emisiunea „Kilometrul 0” de la Digi24.

  http://www.paginadepolitica.ro/cristian-diaconescu-despre-razboiul-udrea-sri-riscam-sa-fim-dati-afara-din-nato-in-5-ani/

  Apreciază

 • 113. noradamian  |  2 februarie 2015 la 13:28

  un jeg al sistemului care, vânzându-și deciziile, a strâmbat ani de zile statul de drept, cu efecte nocive directe sau colaterale incalculabile

  Apreciază

 • 114. noradamian  |  2 februarie 2015 la 13:29

  Lui Tender i s-a furat un avion. Ei poftim, nenorocire ca asta! 🙂

  Apreciază

 • 115. luminita  |  2 februarie 2015 la 13:34

  @144, Nora,
  sa apeleze la padurarii din Apuseni. 😛

  Apreciază

 • 116. luminita  |  2 februarie 2015 la 13:35

  @114, scz.

  Apreciază

 • 117. noradamian  |  2 februarie 2015 la 13:37

  lumi, salut! îi dau credit lui Cristian Diaconescu, s-a dovedit tot timpul rațional, cerebral și preocupat de interesele țării mai mult decât ale lui.

  din pricina reglărilor de conturi în etajul de sus, pot s-apară crăpături la temelie.

  Apreciază

 • 118. noradamian  |  2 februarie 2015 la 13:41

  si ceva din categoria „absurdități de-ale varanului, pe surse”:

  http://www.stiripesurse.ro/mircea-badea-intalnire-cu-laura-codru-a-kovesi-mi-a-propus-sa_945990.html

  aveam de mult o reținere față de stirile de aici. acum îmi explic de ce 🙂

  Apreciază

 • 119. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 13:45

  @Lumi-112
  Adică cine-ar fi de vină, de ne-a adus în pericolul excluderii din NATO?
  1. Elena Udrea (nu a tăcut sub preș)
  2. Diaconescu (ne bagă în sperieți)
  3. SRI (s-a implicat în campanie ș.a.)
  4. Sistemul judiciar (dacă nu soluționează cauza cât mai rapid)

  Apreciază

 • 120. noradamian  |  2 februarie 2015 la 13:46

  „văru jean guzganian va vota ridicarea imunității senatorului trimis de mînuță cu Nuți la DNA? Cu ce inimă, cînd el pute a mercaptan de la afacerile cu gaze?” 🙂 (marius dela epicentru)

  Apreciază

 • 121. noradamian  |  2 februarie 2015 la 13:52

  I-aș da cuvântul lui klaus, s-auzim si părerea lui de președinte în legătură cu ce se spune aici, dac-as fi sigură că are vreo părere care să fie a lui 🙂

  „Ultimul eveniment la care a fost prezent generalul Florian Coldea, prim adjunctul şefului SRI, actualmente şeful interimar al principalului serviciu intern de informaţii, a avut loc anul trecut, în 18 decembrie, la sediul central al SRI. Invitat special: fostul şef al Securităţii, Iulian Vlad. La Timişoara, în acele zile, românii în frunte cu preşedintele ales Klaus Iohannis comemorau morţii de acum 25 de ani. FLUx 24 a descoperit pe siteul SRI un film în care şefii SRI, Maior şi Coldea, împreună cu fostul şef al Securităţii, Iulian Vlad, lăudau fosta Securitate. De la momentul preluării de FLUX 24, videoul ba a reapărut. ba a dispărut. La ora 00.20 a fost blocat. Am făcut însă capturi. Filmuleţul SRI legat de fosta Securitate se intitulează: TRADIŢIA BINELUI”.

  http://www.flux24.ro/exclusiv-video-de-la-reuniune-sri-generalul-sri-florian-coldea-si-fostul-sef-al-securitatii-iulian-vlad-laudand-killeri-lui-ceausescu-in-ziua-in-care-presedintele-iohannis-comemora-mortii-de-la-ti/

  Apreciază

 • 122. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 13:58

  @120
  Vuzganian va absenta motivat de la vot: își va pune barba-n ghips. 🙂

  Apreciază

 • 123. noradamian  |  2 februarie 2015 la 14:01

  păi, da, si asta se-nscrie în „tradiția binelui” 🙂

  Apreciază

 • 124. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 14:03

  @121
  Indiferent de unde se învață, inspiră, plagiază, ciordește, promtește și vorbește, Iohannis e aproape major, își asumă tot ce exprimă de bună voie și nesilit de nimeni. 🙂

  Apreciază

 • 125. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 14:46

  Elena Udrea, conferință presantă, ora 15.
  Probabil, goana Bute.

  Apreciază

 • 126. noradamian  |  2 februarie 2015 la 14:50

  Mihu Laurentiu remarcă declarația abjectă a lui kelemen hunor care, în învălmăseala acestor zile, risca să treacă neobservată.

  „ Un lider politic a aruncat în week-end cu tot noroiul pe care l-a putut cuprinde cu privirea în DNA și în judecătorii care au dat sentințe în dosarul privatizărilor strategice. Îl cheamă Kelemen Hunor, conduce UDMR și a deținut la viața lui posturi de ministru, vicepremier, parlamentar, etc. Sâmbătă, Kelemen Hunor a șters orice brumă de diferență între el și Adrian Năstase (Năstase din cazurile Bivolaru și Tărău, de pildă): „Mai există cazul lui Nagy Zsolt, care a fost nedreptăţit şi condamnat la închisoare. (…) Trebuie să fie un lucru foarte clar, cazul lui nu este un caz de corupţie, nu există nicio dovadă împotriva sa, nu s-a privatizat nicio firmă de stat pe vremea lui. Din stenogramele înregistrate cu ocazia convorbirilor purtate de alte persoane s-au tras concluzii cu privire la cazul lui şi în baza acelor stenograme a fost condamnat Nagy Zsolt. El are nevoie de sprijnul nostru, de solidaritatea noastră. Cu siguranţă nu va renunţa la lupta pentru adevăr, nici noi nu trebuie să renunţăm la lupta pentru adevăr”.

  Apreciază

 • 127. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 14:53

  Ce-ați zice de anunțarea demisiei din camera deputaților?
  Zic și eu.
  Să fie mai bărbată decât muierea bocitoare, Guzganian, și să-i lase pe deputații pofticioși de goana Bute fără obiectul muncii de lepădat urmărita la crocodili.

  Apreciază

 • 128. noradamian  |  2 februarie 2015 la 14:56

  un gest previzibil… cred că asta va face 🙂

  Apreciază

 • 129. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 14:59

  @126
  Urlă iarăși amnistia și grațierea în grup infracțional organizat. 🙂

  Apreciază

 • 130. noradamian  |  2 februarie 2015 la 15:08

  Explozia șandramalei trebuia să se producă mai devreme sau mai târziu.

  și o întrebare căreia va trebui să i se răspundă:

  http://www.contributors.ro/administratie/o-gluma-proasta-ghita-verestoy-si-sarbu-controleaza-serviciile-secrete/?cfcc

  Apreciază

 • 131. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 15:14

  Nu. A ratat ocazia. Totuși un discurs foarte bine articulat.

  Apreciază

 • 132. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 15:21

  @130
  Corect articolul Contributors!
  La final, răspunsul meu e da, pozitiv cu plus. 🙂

  Apreciază

 • 133. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 15:31

  Nora,
  Bombiță!
  În dosarul Romgaz (Ioan Niculae), DNA propune Senatului să adopte cerere de începere a urmăririi penale a lui Vosganian (idem pt. Videanu, de la președinte); B1 a scris în bandă explicația demersului DNA: „cercetări extinse”.

  Apreciază

 • 134. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 15:39

  S-ar deduce ilogic 🙂 că Videanu a ciripit clarificări în barba lui Vosganian.

  Apreciază

 • 135. ovidiu  |  2 februarie 2015 la 15:41

  Ziua bună tuturor,
  Mă doare capul…or fi si multe presupuneri aci:
  https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/01/21/dumbrava-si-cosmoiu-specialistii-sri-ului-doi-slugoi-ati-distrus-serviciile-secrete-ale-romaniei-si-inca-aveti-tupeu-sa-vorbiti/

  Apreciază

 • 136. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 15:54

  Ovidiu
  Ha, ha , ha! Am văzut emisiunea aia, ambii SRI-ști au fost de comă alcoolică. Orbecăiau, se poticneau. În direct, au contribuit indirect la trântirea legii securității cibernetice. 🙂

  Hopa! Și Cătălin Predoiu va juca la DNA în gala Bute.
  Da, să ne așteptăm ca tele-neghiobia să tragă tare din toate pozițiile în gala Bute, ca să-și consoleze urmele anterioare de la „Je suis juis” , produse după denunțul care a stârnit la muncă lopățica și găletușa. 🙂

  Nu mă zdruncină cu nimic dacă EU a comis fapte penale pe lângă sacul de box sau Obreja. Poziția mea e neschimbată: să răspundă fiecare pentru propriile păcate!

  Apreciază

 • 137. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 16:00

  Să fie primiți, toți, fără discriminare! 🙂

  Apreciază

 • 138. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 16:03

  Credibilitatea justiției se construiește mai complicat decât se înfăptuiește un act de justiție. 🙂

  Apreciază

 • 139. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 16:22

  Din câte înțeleg, după acuzațiile și probele vehiculate în dosarul „gala Bute”, DNA-ul se va retrage încetișor din elanul anti-Udrea de la „dosarul Microsoft”.
  Are ceva mai consistent la box și probabil a avut o jenă să înceapă atacul cu gala, din cauza numărului mai mare… de spectatori. 🙂
  O discriminare eșuată. 🙂

  Apreciază

 • 140. depemures  |  2 februarie 2015 la 16:25

  …si banii , BANII inapoi !!! 😀
  O zi buna , prieteni 🙂

  Apreciază

 • 141. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 16:30

  „dosarul Microsoft” , adică tentativa DNA-ului de a lega acest dosar de inadvertențele din declarațiile de avere ale EU.
  Atacul la box voios aduce retragerea silențioasă pe burtă din terenul alunecos. 🙂

  Apreciază

 • 142. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 16:38

  Terenul alunecos (al declarațiilor de avere) anunță tacit trimiterea la box a aceluiași arbitru suprem, (ca) de la SRI. 🙂

  Apreciază

 • 143. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 16:50

  Tergiversarea instrumentării dosarului „gala Bute” a avut o motivație care miroase de la o poștă a protecție climatică; ținută demnă… sub preș. A zăcut mocnit și s-a împuțit. Acum s-a făcut de unică folosință, dezinfectată și parfumată, ca nouă. 🙂

  Apreciază

 • 144. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 17:01

  Dosarul „Bute-pute 3R”
  1. Reciclare
  2. Refolosire
  3. Recondiționare

  Apreciază

 • 145. luminita  |  2 februarie 2015 la 17:06

  Pentru cine nu a prins declaratiile de azi ale Udrei,
  12minute de urmarit cu atentie:

  Apreciază

 • 146. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 17:16

  Elena Udrea: „Sunt vinovată că am vrut să-l vedem pe Bute în România”
  Nu-i deloc în regulă apărarea asta: cerșește admirația publică și încearcă să se sustragă de la singurul criteriu de măsurare a evenimentului – respectarea legii – or asta înseamnă eschivare de la răspunderea penală. Asta-i luptă cu garda jos. La declarația de azi EU era marcată vizibil. Nu-și mai stăpânea îngrijorarea.

  Apreciază

 • 147. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 17:28

  Referitor la Coldea, autocontrolul SRI, comisia parlamentară impotentă de control SRI, reactivarea acoperiților din presă ș.a, a torpilat precis și concis.

  Apreciază

 • 148. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 17:36

  Până astă noapte am avut senzația că vine din urmă replica lui Traian Băsescu. După reactivarea boxului, nu se mai potrivește. Dimpotrivă, acum TB îmi pare dezarmat și vulnerabil.

  Apreciază

 • 151. luminita  |  2 februarie 2015 la 17:49

  Scuza cu „romanii voiau sa-l vada pe Bute boxand acasa”
  nu tine.
  Asta a facut-o Nutzi ca sa-si creasca brandul personal cu banii ministerului si prin incalcarea legii.

  Apreciază

 • 152. luminita  |  2 februarie 2015 la 17:55

  Basca, 148,
  daca Base nu ar fi sustinut-o pe fatza era altceva, chiar daca i se va gasi ulterior si lui vreo implicare pe undeva.
  Faptul ca a vrut sa-si termine mandatele „cu ea de gat” a fost alegerea lui, dar ii dauneaza imaginii.

  Apreciază

 • 153. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 17:58

  Mutulică Mocăitul a înțeles importanța intervenției prezidențiale în problema SRI, a convocat CSAT-ul și o declarație de presă la ora 24.
  Urmează să stabilească și ziua. Puțintică răbdare! 🙂

  Apreciază

 • 154. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 17:59

  @152
  Care imagine?

  Apreciază

 • 155. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 18:04

  Premierul desemnat (așa-i spun opoziția și Mutulică Mocăitul), Cătălin Predoiu, se bagă tare în lupta de imagine și competență pe post de sac de box. 🙂

  Apreciază

 • 156. Creanga  |  2 februarie 2015 la 18:06

  Ziua buna!

  http://www.mediafax.ro/politic/deputatul-psd-miron-mitrea-a-demisionat-din-parlament-13799631
  Oare are legatură?
  „Miron Mitrea este condamnat în dosarul de corupţie „Casă pentru mama”, pentru lucrările de construcţie făcute la locuinţa mamei sale.”

  Apreciază

 • 157. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 18:12

  @156
  N-are nicio legătură cu evenimentele la zi.
  Mitrea Manivelă și-a anunțat retragerea din decembrie.

  Apreciază

 • 158. luminita  |  2 februarie 2015 la 18:16

  Basca, @154,
  consider intrebarea ca fiind retorica.

  Apreciază

 • 159. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 18:20

  Da, istorică. 🙂

  Apreciază

 • 160. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 18:27

  „Elena Udrea: Le cer deputatilor sa voteze in favoarea incuviintarii cererii DNA, imi voi dovedi nevinovatia in Justitie”

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-19269423-elena-udrea-cer-deputatilor-voteze-favoarea-incuviintarii-cererii-dna-imi-voi-dovedi-nevinovatia-justitie.htm

  Apreciază

 • 161. luminita  |  2 februarie 2015 la 19:02

  Basca,
  ca sa-ti pun si eu o intrebare,
  a mai spus Udrea ceva tare azi, apropo de frica/temeri/nesigurantza,
  cum ca dupa dezvaluirile ei
  „marii barbati politici s-au ascuns sub masa”.
  La cine crezi ca s-a referit?

  Apreciază

 • 162. luminita  |  2 februarie 2015 la 19:13

  Ciutacu, declansatorul dezvaluirilor in afacereza Bute, inca de acum mai bine de 4 ani,
  conchide:
  http://www.stiripesurse.ro/victor-ciutacu-dna-i-sri-sa-muri-i-voi-ca-abia-acum-v-a-i-lamurit-ce-golanii-a-facut-udrea_946081.html

  Apreciază

 • 163. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 20:09

  @Lumi-161
  Mira-m-aș să fie vorba de TB, da’ mai știi?
  Cam nasol! Nu-mi vine în minte alt nume.
  Și-a imaginat sprijin de unde n-a mai apărut. Mi-e rușine să-l trec pe Ponta în lista marilor bărbați politici (amenințător la beregata lui Coldea numai pe la petreceri). Mai știi?

  Apreciază

 • 164. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 20:19

  Lumi
  EU pare rămasă în hopțai și nu-i exclus aici să se ascundă întreaga ei strategie. Păi, nu-i OK să mizeze pe un război greu de dus singură cu SRI-ul, dacă știa că chiar ea are scheletul în poșetă, din gala Bute.

  Apreciază

 • 165. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 20:37

  Tot un fel de hopțai ar fi să ne sfătuim să sprintăm amândoi la 100 de metri garduri, dar mă opresc când ajungi la primul obstacol: te las să-ți frângi gâtul singură.

  Apreciază

 • 166. luminita  |  2 februarie 2015 la 20:38

  Din transcriptul conferintei de presa de astazi:

  „Cred ca societatea civila ar trebui sa se intrebe daca e normal ca o putere oculta sa influenteze activitatea institutiilor democratice ale statului roman, daca un om care stie bubele din capul parlamentarilor sa influenteze activitatea parlamentului.

  Societatea civila ar trebui sa apere democratia si statul de drept si nu sa ingenuncheze in fata unuia care conduce temporar SRI.

  Rog oamenii curajosi care nu vor sa se intoarca la vremurile cand stateam ascunsi de frica securitatii sa aiba curaj.”

  (Elena Udrea.)
  ––––––––––––––

  Facand apel chiar si la societatea civila, ca la un ultim fir de pai de care sa se agatze,
  dupa reprosul cu privire la lasitatea „marilor barbati politici ascunsi pe sub mese”,
  deduc ca Udrea nu prea are pe cine sa se sprijine, dezvaluirile ei au fost determinate de iminentza arestarii, nu si-a ales momentul si nu are aliati in demersurile ei contra lui Coldea.

  Apreciază

 • 167. fini  |  2 februarie 2015 la 20:49

  Sara buna! 😛

  Tia Serbanescu:

  „Există deja în politică, afaceri și presă, un grup transpartinic pe care Gușă (la Realitatea tv) îl numea cu insistență în ultimii ani „generația Coldea” (atunci chiar te întrebai cine naiba o fi Coldea? Vreun filozof, vreun cântăreț?) care o includea și pe dna Udrea. După ce dna Udrea încolțită de DNA (acum și cu gala Bute) „a defectat”, generația Coldea s-a supărat pe ea deși inițial, până să-l denunțe pe Coldea, alde Ghiță tv o apărase de „lichelele și gunoaiele” din presă care atacau „o femeie aflată în belea” transmițându-le „s-o sugă din picioare” – sugestie preluată rapid de Ponta: „total de acord”. După care premierul a sugerat taxarea românilor din diaspora cu zece euro pe lună. Omul ăsta o fi normal? După ce i-a umilit ținându-i ore în șir la cozi, acum vrea să-i și taxeze? Își pune victimele să-l plătească pentru că le-a batjocorit? E ca și cum gâdea ăla de la ISIS ar cere prizonierilor aflați în genunchi să-i achite zece euro taxă de decapitare. Taxatorul s-a dus apoi în parlament să-și țină „ora primului ministru”. Oare cât ia pe oră?”

  http://www.curentul.info/bref-tia-serbanescu/9120-orele

  Apreciază

 • 168. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 20:50

  Da. Eu gândesc identic cu ce-ai reluat din spusele ei și constat poziționare mai inconștientă a vitejilor societății civilie, decât a bărbaților politici de sub mese: au zbughit-o, ca potârnichile speriate, cu tot cu mese. Lașitatea asta ne va costa enorm.

  Apreciază

 • 169. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 21:00

  @Fini
  Se învârte în jurul aceleași dileme de care vorbeam acum cu Lumi.

  Apreciază

 • 170. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 21:23

  Eu am considerat demersurile Elenei Udrea o oportunitate excepțională să batem la ușile ferecate a serviciilor, constituite într-o supraputere în extensie, alături de acoperiții lor de pretutindeni.
  Știți c-am încercat nebunia asta și singur, am scris despre pericolele perindate prin vârfurile serviciilor – Maior, Mele și MRU – pe seama campaniilor lor de îndobitocire în masă: prin interpretarea aiuristică, manipulatoare, periculoasă, a legilor și Constituției, cu secretul absolut în proțap ca prioritate națională.
  Am găsit și propus ca primă cale de tranșare a supremației propovăduitorilor secretului intangibil posibilitatea lui TB de a se adresa CCR pentru obținerea unor interpretări și îndrumări de aplicare ale normelor cheie. Fostul președinte nu a avut în vedere să profite de ocazia pierdută. Nu-i port pică pentru asta, îmi dau seama c-ar fi necesitat asumarea unor riscuri și nu-i convenea nici să formuleze curiozități de natură constituțională care nu-l menajau pe toleratul Maior.

  Apreciază

 • 171. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 21:36

  Finalul motto-ului din ep. 23, „Cazul Panait, standard…”
  Are și structura de rezistență vulnerabilitățile ei, când mai scapă (din ochi) la înaintare câte un arbitraj independent sau când se încrede excesiv în propria siguranță infailibilă… până cade cu neglijențele în capcanele timpului. În rest, ne face din ochi: ochii care nu se văd se uită pe unde nici nu te aștepți. Eu, unul, nu mă aștept ca tupeul și siguranța (națională) ale lui Victor Ponta să-i parvină din altă parte. Atât timp cât – în fața necunoscutului „invizibil”- reținerea cu ochii închiși și pudoarea cu plecăciune par mai confortabile, fiecare va fi liber să-și gândească așternutul cum crede de cuviință în Eterna și Fascinanta Românie.

  Apreciază

 • 172. noradamian  |  2 februarie 2015 la 21:42

  Seara bună! 🙂

  Oricâtă încredere ar fi avut piratul în madam cocoș, cred că de ceva timp s-a spulberat total. Nu stiu dacă nu la scurt timp după celebrul voiaj cu madam Bica la Paris. Se vedea clar atunci, c-o crede de bună credință. Abia după ce a cerut un raport de la SRI- pe care nu l-a mai comentat public- s-o fi lămurit. Posibil să fi înțeles c-a fost trădat și de udrea si de servicii. Dacă va ieși „de sub masă” s-o susțină, în ciuda dezvăluirilor ei jignitoare și pentru el, îl întrece pe milică.

  totuși, vă dați seama că suntem în bătaia a grămadă de opinii de tot soiul și că multe din ele vin de la „acoperiți”? că ăștia într-adevăr, ar trage și-n ea, și în alte ținte dictate din subterane? haos bine dirijat am avut și în ’89!…

  Apreciază

 • 173. noradamian  |  2 februarie 2015 la 21:54

  Bsk, 170, cred că la momentul respectiv TB își pierduse deja energia ofensivă cu care ne-a obișnuit. Că nu mai avea forța de a se angaja în vreo luptă de acest fel. Poate-și dăduse seama c-a făcut greseala vieții lui bazându-se pe loialitatea EU.

  Apreciază

 • 174. noradamian  |  2 februarie 2015 la 21:59

  Nu uitați că, scriind despre „prezumția de neghiobie” nu-nseamnă că pe mine mă exclud 🙂

  Apreciază

 • 175. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 22:01

  Da, Nora, au fost suficiente cauze și motive de abandon prezidențial; pe lângă completarea ta, n-aș ignora testul în sine și momentul nepropice de la spartul târgului, dar te asigur că n-am gândit să mizez exclusiv pe mâna lui TB. Există și alte căi de a ajunge la CCR și chiar aș zice că se mișcă ceva în același sens, de la ultima formă Big Brother încoace. 🙂

  Apreciază

 • 176. noradamian  |  2 februarie 2015 la 22:04

  Bsk, mă gândisem și eu la asta… pare să fi avut ecou 🙂

  Apreciază

 • 177. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 22:06

  @174
  Nu te îngrijora! Nu se exclude nimeni. 🙂

  Apreciază

 • 178. noradamian  |  2 februarie 2015 la 22:09

  Am lipsit două ore si hop, l-au încătușat și pe Adrian Sârbu! Au o viteză de arestare care depășește viteza noastră de informare. Mai ales că „informatorii”, cum ziceam, au indicații clare dar confuzatoare 🙂

  Apreciază

 • 179. noradamian  |  2 februarie 2015 la 22:10

  174, și dacă încearcă n-are șanse 🙂

  Apreciază

 • 180. fini  |  2 februarie 2015 la 22:12

  EU incepe sa-mi placa: e bătăioasa, a ramas bărbată. Are curajul fiarei incoltite.
  Da, Basca ilie are dreptate cand spune ca „demersurile Elenei Udrea [ar fi] o oportunitate excepțională să batem la ușile ferecate a serviciilor, constituite într-o supraputere în extensie, alături de acoperiții lor de pretutindeni.”

  Apreciază

 • 181. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 22:15

  Nora,
  Mă consolez cu înțelegere ta, cel puțin după ce mi-a sărit muștarul pe percepția „societății civile”. 🙂

  Apreciază

 • 182. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 22:22

  @Fini
  Ar fi multe de spus pe tema asta.
  Acum ne oprim la sentimentul inutilității, lângă un mic corolar: cu un fir roșu, rezonabil, de urmărit, ne obișnuim să nu ne lăsăm orbiți de roșu. 🙂

  Apreciază

 • 183. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 22:30

  Elena Udrea:
  „Aş vrea să întrebaţi dacă domnul Ghiţă a fost să-l viziteze în arest pe Dorin Cocoş. Ştiu de la fostul soţ. Eu ştiu de ce s-a dus acolo (…) Am vorbit şi cu domnul Maior, i-am spus şi lui Coldea, indirect. Întâlnirea a avut loc pe 15 decembrie”.

  http://www.paginadepolitica.ro/udrea-face-declaratia-care-l-implica-pe-traian-basescu-si-pe-sebastian-ghita/

  Apreciază

 • 184. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 22:40

  „I-am spus preşedintelui Băsescu faptul că lui Dorin Cocoş i s-au cerut bani de către Coldea pentru televiziunea lui Ghiţă”

  Apreciază

 • 185. noradamian  |  2 februarie 2015 la 22:42

  „Ghita are instrumentate dosare, l-au chemat pe fratele dansului si s-a dus la Maior si Coldea si le-a spus ca daca ii fac lui ce i-au facut dl Basescu cu fratele, ii va ‘impusca'”.

  Oiooi, ce grozăvie rezultă de aici, dacă-i adevărat!!

  Apreciază

 • 186. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 22:43

  Elena Udrea a precizat în același interviu de azi, Gândul-live, cine sunt bărbații politici ascunși sub mese: nu s-a referit la TB.

  Apreciază

 • 187. noradamian  |  2 februarie 2015 la 22:44

  interesant e si cât de previzibil se poziționează diversele voci politice față de caz… 🙂

  Apreciază

 • 188. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 22:46

  Apar piste de colectat probe: SMS-uri, telefoane, vizite pe la arestați….

  Apreciază

 • 189. luminita  |  2 februarie 2015 la 22:49

  Basca,@ 181,
  din perceptia societatii civile ar trebui sa ma identific si eu ca destinatar al apelului Udrei.
  Si ce sa fac ca sa o sprijin, sa ii dau like pe fb?
  sa fac un banner si sa ies pe strada?
  Nu, pe ea nu o mai poate ajuta nimeni, decat propriile dovezi, daca le are,
  inregistrari audio, documente, poze, filme, martori…tot ce a strans in anii din urma, ca doar nu s-a gandit abia saptamana trecuta ca va ajunge la DNA.
  Stia asta dinainte de a candida la presedentie,
  stia ca nu are nici o sansa sa castige,
  dar a vrut sa se infatiseze ca o persoana puternica, gen

  „ia uitati-va la mine, sunt tare”

  in subsidiar zicea
  „sunt singura care il poate bate pe Ponta”,

  ..iar Cocos era deja arestat, i se apropia si ei funia de gat.
  Campania ei a fost o mascarada frivola.
  Din pacate a avut concursul lui Base.

  Apreciază

 • 190. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 22:51

  @Nora-187
  Ne-ar fi utilă o mini-societate civilă pentru înregistrarea personajelor exteriorizate în „Cartea figurilor triste ale democrației”.

  Apreciază

 • 191. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 22:59

  @Lumi-189
  Pe lângă observația corectă în planul administrării probelor cu ajutorul Elenei Udrea (procurorului îi revine sarcina probei, inclusiv în favoarea inculpatului), ce-ai zice de mesaje ample de încurajare pentru aflarea adevărului, oricare ar fi, fără scormonirea inutilă a erorilor ei strategice sau de comportament?

  Apreciază

 • 192. theo  |  2 februarie 2015 la 23:05

  asa este , dacä acum noi aruncäm cu noroi si tot Bäsescu
  este de vinä, nu se face.

  Apreciază

 • 193. noradamian  |  2 februarie 2015 la 23:09

  Bsk, ne-o fi, dar pân-acum n-am prea văzut decât persoane care au certitudini și niciodată îndoieli. Ăștia ar înregistra ce au ei deja în cap și nu ce se vede 🙂

  Apreciază

 • 194. Bască ilie  |  2 februarie 2015 la 23:10

  Am un răspuns, Nora.
  Somn ușor!
  Urlă, prietene! 🙂
  *

  Apreciază

 • 195. noradamian  |  2 februarie 2015 la 23:12

  Am văzut totuși și ziariști decenți care socotesc excepțional potențialul de detonare a mizerabilei clase politice creat în acest moment, dar nu se grăbesc să tragă concluzii definitive și nici să emită sentințe.

  Apreciază

 • 196. luminita  |  2 februarie 2015 la 23:20

  Basca, 191,
  as zice de bine.

  Apreciază

 • 197. noradamian  |  2 februarie 2015 la 23:23

  Dacă udrea se scufundă (și se scufundă, cu fiecare declarație) măcar să tragă si o liotă de gangsteri după ea.E și asta de apreciat. Spre deosebire de cei care toarnă să scape mai ieftin după ce ajung la bulău, ea pune cărțile pe masă în public. 🙂

  Apreciază

 • 198. noradamian  |  2 februarie 2015 la 23:24

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 199. luminita  |  3 februarie 2015 la 08:13

  ‘neatza! 😆
  apropo de arestarea lui Adrian Sarbu:
  http://www.reportervirtual.ro/2015/02/parca-prea-ies-toate-pe-placul-lui-pontaghita.html

  Apreciază

 • 200. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 08:28

  Saluttare!
  Aseară Adrian Sârbu era așezat periculos la o masă cu Vangheie.
  L-a servit DNA-ul cu prezumția de săltat cu mascați.
  Justiția cu mască și fără mască.
  Ieri a fost zi cu soț.

  Apreciază

 • 201. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 09:02

  Spectacolul continuă.
  Elena Udrea: „Aş vrea să întrebaţi dacă dl Ghiţă a fost să-l viziteze în arest pe Dorin Cocoş. Ştiu de la fostul soţ. Eu ştiu de ce s-a dus acolo. Să-l întrebaţi pe dl Ghiţă cine l-a trimis şi de ce s-a dus. Dacă nu-şi aminteşte, o să-mi amintesc eu”

  Ca la PRO-TV: „Cine riscă câștigă”
  1. Elena Udrea a descris în denunț indicii și fapte încă neanunțate public. Deh, să aibă și DNA-ul momente de intimitate. Inculpata riscă să nu le mai aflăm și noi, adică ea ar câștiga numai câteva zeci de zile de intimitate cu DNA-ul. Sper să NU spere c-ar ajuta-o mai mult intimitatea.

  2. „Să-l întrebaţi pe dl Ghiţă cine l-a trimis şi de ce s-a dus”
  Cine să-l întrebe pe Ghiță? Ah, Gândul-live.
  Nicio iluzie nu-i prea mare, când lași gândul să zboare. Îmi imaginez cum a sărit deja Ghiță cu răspunsul și n-am aflat nici minunea asta.

  3. „Dacă nu-şi aminteşte, o să-mi amintesc eu”
  Când, înainte sau după piesa Justiția cu mască și fără mască?
  După spectacol se trage cortina. Nu va mai ajuta la nimic.

  Apreciază

 • 202. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 09:16

  Tele-neghiobia abia așteaptă să aplaude frenetic, după ce se trage cortina.

  Apreciază

 • 203. luminita  |  3 februarie 2015 la 09:20

  Un comentariu comic de la articolul din hotnews, cu arestarea lui Sarbu pt evaziune fiscala:

  „hehe (Luni, 2 februarie 2015, 19:28)
  Mazeta [utilizator]
  Dacă Evaziunea era fiica lui Adrian Sârbu, astăzi ea ar fi împlinit 25 de ani. La mulți ani!”

  Apreciază

 • 204. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 09:23

  În rest, plătim „prețul corect”, ca la PRO-TV.
  Măcar atât de-am reuși și noi: să nu aplaudăm ca neghiobii.

  Apreciază

 • 205. luminita  |  3 februarie 2015 la 09:24

  Tot din categoria „comentatorii nostri au haz”,
  iata cum relateaza cineva adevarata scena a arestarii lui Sarbu:
  http://www.stiripesurse.ro/nu-trebuie-ratat-marian-vanghelie-poveste-te-cum-a-fost-saltat-adrian-sarbu-de-la-masa-lui_946099.html

  Gogulemataiacasa • 12 hours ago
  „Eram la o masa cu Sarbu.Cand au venit băieții ne-am ridicat amândoi.Ca nu știam pe care…Dar mi-au spus ca pentru mine vin alții altădată ca acum n-au loc in mașina!”

  Apreciază

 • 206. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 09:33

  @205
  Da, se poate traduce și altfel:
  Mitomanul bărbat politic a sărit peste masă de partea lui Codlea.

  Apreciază

 • 207. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 09:36

  Codlea = Coldea + ancheta cu mască și fără mască.

  Apreciază

 • 208. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 09:52

  Să-l întrebe gândul-live pe Vanghelie câtă vreme stătuse la masă cu Sârbu, până când au apărut peste ei mascații!
  Bănuiesc că cel puțin unul dintre meseni era filat permanent. Au stat suficient timp la masă încât să se dea semnalul de la Coldea până la Koveși, să se declanșeze starea de alertă, să fie emis mandatul de aducere la DNA, să mobilizeze mascații și să se identifice locul exact unde se află Sârbu… prin GPS? 🙂

  Apreciază

 • 209. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 10:11

  1. Ce are comun filatul permanent Vanghelie cu Ponta și Ghiță?
  Pontaghiță.

  2. Ce serviciu se ține de serviciu în slujba lui Ponta?
  DIPI

  3. Cum se transmite starea de alertă în DNA?
  Ăăă, direct sau prin Coldea? Depinde de răspunsul corect la pct. 2. Adică ce, SRI n-are loc de DIPI ?
  Comanda o dă cine are influență mare și mai mai rapidă în DNA. Roiesc mascații până la loc comanda.

  Apreciază

 • 210. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 10:18

  În concluzie, poliția politică stă la masă cu SRI-ul. Servește DNA-ul. 🙂

  Apreciază

 • 211. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 10:28

  Când DNA-ul se autoservește, normal – jos, pălăria, ca-ntr-o lume civilizată! – îi trimite o citație lui Sârbu și-l așteaptă la rând, la o oră normală, nu una în care țara arde și DNA-ul se piaptănă în oglindă cu mascații în stare de alertă.

  Apreciază

 • 212. nostrastella  |  3 februarie 2015 la 10:39

  Apreciază

 • 213. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 10:46

  Ce-a sărit la rând, duduie, evazionistul Sârbu? A sărit gardul PRO-TV-ului ca judecătorul Moldoveanu de la CAB și s-a sustras de la urmărirea penală? Nu s-a prezentat la întâlnire?
  A, s-a prezentat la întâlnire, dar era neprevăzută, cu Vanghelie, și nu se cade să-l lăsăm pradă influenței interlopilor cu instinct primar de sector.

  Apreciază

 • 214. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 11:06

  Ce-am scris azi despre goana Pontaghiță cu viteza SRI-ului nu exclude ascultarea prealabilă cel puțin a unuia dintre telefoanele celor doi comeseni periculoși și cunoașterea orei de întâlnire cu mult înainte de chemarea la ancheta cu mască și fără mască.

  Apreciază

 • 215. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 12:02

  -Ura, ura! În loc de localizarea și extirparea virului pandemic, ura ne orbește în satisfacție deplină și ne face fericiți numai cu soluția exterminării contaminaților, adică ne aduce schimbarea mult visată.

  – Ura, ura, vom fi liberi să schimbăm chiloții între noi! 🙂

  Apreciază

 • 216. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 12:40

  Să nu-mi ziceți c-am tăcut și m-am prefăcut:
  -Chiloțești, nu chiloțești, vremea schimbării trece. 🙂

  Apreciază

 • 217. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 12:54

  Altfel zis, clasa politică este doar instrumentul de propagare în masă a virusului pandemic, nu originea sau cauza producerii virusului.

  Apreciază

 • 218. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 13:02

  Se subînțelege, unde se produce virusul, acolo se și reproduce: în structura de rezistență, supradotată cu arhiva mereu reproducătoare.

  Apreciază

 • 219. Bască ilie  |  3 februarie 2015 la 13:09

  Bineînțeles, arhiva secretă și intangibilă, apărată cu toate forțele diversioniste și manipulatoare, că doar nu vorbim de resturile necomestibile aruncate la CNSAS în ochii neghiobilor.

  Apreciază

 • 220. noradamian  |  3 februarie 2015 la 13:27

  Ziua bună! Bsk, 217, exact în aceste zile, clasa politică se regrupează dând un nou impuls virusului, după cum o demonstrează tusea și junghiurile televizate.

  Apreciază

 • 221. noradamian  |  3 februarie 2015 la 13:28

  postare nouă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 935.990 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.455 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 935.990 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: