Hate story

18 februarie 2015 at 14:45 69 comentarii

În „Love story, tragica poveste cinematografică a unui cuplu de îndrăgostiți, pentru Oliver nu exista ceva mai gustos decât pastele făinoase pe care le prepara, în toate modurile posibile, iubita sa Jenny.

Pentru atacul necurmat la președintele Băsescu atât în timpul cât și după încheierea mandatului său, există de ani buni presă angajată& televizii comandate. Din decembrie, cu accent pe debăsificare. Motiv pentru care nu e de mirare ca încătușarea controversatei Elena Udrea, apropiată a ex- președintelui, să stârnească o furtună de emoții și patimi fără precedent. Mai mult decât visase blonda în căutare de public și de publicitate. Cultivată excesiv mediatic, udrofobia a atins cote atât de ridicate în aceste zile încât e pe cale să producă, spre stupefacția jurnaliștilor specializați și a sorboniștilor implicați, un curent neutralizator.

O cotă de simpatie pe care încă n-o avusese. Mai ales că protagonista, căreia prea puțini i-au recunoscut în cei zece ani o prestație politică benefică băsismului, deși i s-a asociat permanent, demonstrează, în situația critică în care se află, calități remarcabile comparativ cu alți politicieni în situație similară. Indiferent de gravitatea problemelor ei cu legea, avalanșa de acuze care pune în umbră ce se anunțase nu de mult legat de megadosarele Microsoft și EADS pare forțată de ceva ori cineva pentru a temporiza anchetele sau ajuta niște personaje la ananghie. Ca și-n alte situații de acest fel, mobilizarea excesivă anti produce anticorpi sociali capabili să atenueze sentimentul distrugător.

Ceva de care, în mod normal, d-na Udrea n-ar fi avut parte. Întreținută public, obscen, ura monotonă, repetitivă n-are nimic a face cu justiția imparțială. Ba mai mult: când depășește sentimentele de indignare, normale până la un punct, își devorează protagoniștii. Urât spectacol să-i vezi pe udrofobiștii nației căznindu-se să prepare, în aceleași oale, mereu ceva savuros. Nici măcar consumatorii obișnuiți de politically bizare foods, o bună parte din ei, nu se mai înghesuie la meniul fix.

În hate-story, serialul politic tenebros al acestor zile, pentru oamenii sănătoși psihic nu există ceva mai dezgustător decât ura preparată în fel și chip de niște gospodari media acreditați în băsesco/udrofobie.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , .

Madeira Lucrătura

69 comentarii Add your own

 • 1. noradamian  |  18 februarie 2015 la 16:50

  „Ocaua mica!
  Tineti minte cand in cazul Vosganian s-a cerut retrimiterea din Plen a cererii DNA la Comisia Juridica pentru ca Vosganian nu fusese audiat la Comisie si i se ” incalcasera drepturile” ?
  Ei bine in cazul Elenei Udrea nu mai functioneaza treaba asa, pentru ca azi Comisia Juridica va face raport chiar daca Udrea nu va ajunge la audieri” ( Iulian Urban)

  Apreciază

 • 2. Erwin Lucian Bureriu  |  18 februarie 2015 la 17:24

  „Love? Sorry…”

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  18 februarie 2015 la 17:40

  Nu-i „love”, câtuși de puțin! ultima frază e în antiteză cu prima. E vorba de „hate” și de efectele ei, sorry…

  Apreciază

 • 4. Bască ilie  |  18 februarie 2015 la 17:57

  Saluttare!
  Din cenușa “Hate Story” s-a renăscut surescitata superligă a expertereștrilor, martorii lui Supernova – adevărul absolut.

  Experterestru = paratrăsnetul adevărului absolut în slujba statului de drept la ros rostul într-o măcelărie spațială. 🙂

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  18 februarie 2015 la 18:13

  Seara bună! Bsk, Hate-story continuă să scoată la iveală pe lângă teneboasele îmbârligături ale centrelor de forță și puterilor statului și o serie de personaje intermediare, cu sau fără rol definit în liga martorilor 🙂

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  18 februarie 2015 la 18:14

  Apreciază

 • 7. Bască ilie  |  18 februarie 2015 la 18:33

  Teorema experterestrului:
  „Adevărul nostru absolut este necondiționat, are întotdeauna traiectorie liniară și ascendentă în coordonate spațiale, pe sens unic până la Supernova”.

  De ex.
  „DNA-ul nu se abate niciodată de la traiectoria noastră unică. Când se scapă în șanțuri, iese cu aceeași nonșalanță și intră în lanul de secerat, ca batoza multifuncțională de fabricat pâinea noastră cea de toate zilele. Numai experterestrul știe ce caută în șanțuri: se alimentează, mititica de ea!”. 🙂

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  18 februarie 2015 la 19:02

  dt&ied se străduiesc să convingă boborul că TB a facut blat cu ponta la prezidentiale. adică ponta trebuia să fie pres, maior premier, oprea sef SRI, bica sefa diicot…
  Fie și numai pentru faptul că o mulțime de băsiști au ieșit în 16 noiembrie să-l voteze în al doilea tur îndemnați de Băse și celor doi cățărători ar trebui să le fie rușine… Plus solicitarea de demisie din partea ex-președintelui, tot atunci, pentru corlățan, meleșcanu, dragnea și cei care au împiedicat votul diasporei…
  Mă-ntreb dacă de atâta insolație politică, cei doi pupini nu văd comentariile acide ale unora mai steți decât ei la asemenea articole cu sens unic spre noul soare… 🙂

  Apreciază

 • 9. Creanga  |  18 februarie 2015 la 19:17

  Ziua bună!
  Urăsc deci exist.
  Tapalagă spunea ieri că de Udrea nu s-au luat cât a fot Băse președinte pentru că nu ar fi putut să atace pe toate fronturile. Pe frate l-au băgat la mititica dar pe Udrea au lăsat-o în pace. Noroc cu Johannis, altfel nu ajungea Udrea la răcoare.
  Acum înțeleg de ce au preferat arestul la domiciliu. Dacă îi aproba cererea de renovarei a celulei, se mai trezeau și alții, de exemplu Mitrea care abia a intrat în pușcărie.

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  18 februarie 2015 la 19:17

  A doua sau a treia zi după ce s-a dezlănțuit ca un torționar de presă anti-băsistă, în calitate de udrofob calificat, ca și pora, a venit și articolul de love jurnalistică de un ridicol sublim în încercarea lui timidă de a o cuceri pe „prima doamnă”. un angel radios, cu picioare în loc de aripi, în viziunea lui de soldat dornic s-ajungă caporal… 🙂

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  18 februarie 2015 la 19:20

  Crengulin, salut! 🙂
  observi c-am avut amândoi verde pe aceeași lungime de undă 🙂

  Apreciază

 • 12. Creanga  |  18 februarie 2015 la 19:21

  Da, da, citisem articolul cu prima doamnă. Păi se poate? Până și Moldova are prima doamnă, noi nu.

  Apreciază

 • 13. Bască ilie  |  18 februarie 2015 la 19:22

  Un experterestru cu perje: Sebastian Lăzăroiu.
  (Contributors: „Noi împotriva noastră. Trei pericole”)

  „Odată cu începerea urmăririi penale împotriva Elenei Udrea, omul politic considerat cel mai apropiat de fostul președinte, apar complicații suplimentare. Avem câteva revelații nu tocmai plăcute, care ne indică riscuri majore nu doar pentru democrația din România, dar chiar și pentru lupta împotriva corupției. Declarațiile pe care Udrea le face în faza urmăririi penale nu sunt diferite de ale tuturor celor care, aflați în situații similare, au purces la discreditarea instituțiilor statului, în speță: serviciile și parchetul. […]
  Ceea ce am observat, recunosc, cu tristețe, la o bună parte din susținătorii lui Traian Băsescu, a fost o ”răsucire” a discursului față de vremurile când Năstase, Voiculescu, Patriciu, Fenechiu și alții dădeau piept cu justiția. Pe atunci acordau tot creditul instituțiilor, SRI sau DNA, acum încep să se îndoiască. Pe atunci Kovesi sau Coldea (e drept, un personaj mai puțin mediatizat de suspecți) erau buni, acum, când Elena Udrea trebuie să dea socoteală, sunt abuzivi.”
  *
  Experterestrul SL a comparat merele cu para mălăiață “Hate Story” și a descoperit că au același gust de perje. Acesta-i adevărului lui absolut în căcatul lui cu perje: nu există niciun abuz față de Elena Udrea și ne îndoapă cu tupeu încrederea lui imperturbabilă în DNA.

  „Așa se face că informații din dosare ”scapă” către presă, chiar înainte ca dosarul să devină public și să meargă în instanță. Dar dacă procurorii ar fi respectat cuminți ”legea tăcerii”, în vreme ce suspecții puteau să zburde în voie pe posturile de televiziune, atunci justiția ar fi fost decredibilizată înainte să se producă orice condamnare. […] Iar justiția are nevoie, poate la fel de mult ca și sistemul bancar, de ÎNCREDERE. Linșajul mediatic, fie că vorbim de ”apărare” sau de ”acuzare”, este nociv pentru democrație și pentru statul de drept.”.

  *
  Da, linșajul mediatic este nociv , dar același experterestru confundă DNA-ul cu justiția de creditat automat cu încrederea oarbă și necondiționată, impusă de el din Supernova lui unică, de parcă ”apărarea” – în fața linșajului de ”acuzare” – nu are drept de reacție, trebuie să fie musai o tăcere de complicitate cu linșajul.

  Unde experterestrul nu vede abuzul, așa ceva nici nu există.
  Ssst, numai experterestrul se exprimă și lucrează! 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 14. Creanga  |  18 februarie 2015 la 19:27

  Da Nora, pe aceiasi lungime. Articolul scris de TapalagăȘ Unde a greșit Udrea spuneai că a fost ok. Eu am citit doar titlul și mi-am spus că a greși că i-a acordat lui interviul, mai departe nu am citit.
  Problema este că nu mai bagă nimeni de seamă abuzurile sau greșelile, este vinovatp ce să mai disctăm proceduri?

  Apreciază

 • 15. noradamian  |  18 februarie 2015 la 19:30

  Bsk, ce simplu e pentru sociologul altădată atât de atent la detalii: face un pas mare și trece exact peste zona care naște întrebări legitime. Pe urmă o acoperă cu bla-bla-uri menite să convingă cât de normală e complicitatea cu linșajul.

  Apreciază

 • 17. noradamian  |  18 februarie 2015 la 19:35

  Crengulin, am apreciat că au fost corecți DT si un coleg de al lui, acu 2 săptămâni când i-au luat un interviu. Atunci a fost, ca jurnalist, OK. La câteva zile, după ce a studiat chestiunea, a pornit o ofensivă de postac, incredibil de înfocată, reluată în ultimul articol, cel cu blatul, în care ajunge, of course la țintă: Băsescu.

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  18 februarie 2015 la 19:38

  Crengulin, o rezolvă pe Udrea, și va fi liniste. Și la DNA și în servicii. Exact cum vrea presedintele soare (supernova :)) la care fac sluj niste „jurnalisti deontologi” cu respect față de meserie 🙂

  Apreciază

 • 19. theo  |  18 februarie 2015 la 19:38

  Läzäroiu, se dä mare si vorbeste multe, ar trebuii sä-si cunoascä lungul nasului, a fäcut destule prostii.

  Apreciază

 • 20. noradamian  |  18 februarie 2015 la 19:40

  Eu l-am apreciat pân-acum. Probabil socotește că a venit vremea să intre și el în rândul experterestrilor 🙂

  Apreciază

 • 21. theo  |  18 februarie 2015 la 19:40

  lucreazä si noaptea pt. BORBELY?

  Apreciază

 • 22. noradamian  |  18 februarie 2015 la 19:53

  pas cu pas: Simona-MayaTeodoroiu (PSD), fosta colaboratoare a Rodicăi Stănoiu, decorată de Ion Iliescu, în 2002, cu Ordinul Național “Pentru Merit” în grad de cavalerfost director/secretar de stat în 2000-2004, când justiția era subordonată PSD, a fost numită la Curtea Constituțională în locul lui greblă.

  Apreciază

 • 23. Bască ilie  |  18 februarie 2015 la 20:22

  O groază de expertereștri dovedesc cu prisosință și nesimțire solemnă că n-au proprietatea termenului „stat de drept”.
  Folosesc sistematic acest leitmotiv ca pe un șablon de credit pentru orice gargară nedefinită, după ce îl golesc de conținut:
  drepturile și libertățile fundamentale individuale.

  I-a orbit încrederea absolută în DNA și SRI, ca să se mândrească prostește cu abuzurile nevăzute, simultan cu nerecunoașterea drepturilor și libertăților individei Elena Udrea.

  Apreciază

 • 24. depemures  |  18 februarie 2015 la 20:26

  Sa ne mai …..descretim

  „După ultimele evenimente, Ponta dă o ordonanţă de urgenţă prin care poţi renunţa la titlul de cumnat” 😀 😀

  “Ar putea fi doar o coincidenţă, dar la scurt timp după tentativa eşuată a lui Ponta de a-şi spăla imaginea, Guvernul a emis o ordonanţă de urgenţă prin care deţinătorii titlului de cumnat pot renunţa la acesta, unilateral şi fără justificare”, spune Decebal Popescu, la rândul său cumnat al unui cunoscut analist politic.

  Astfel, începând de mâine, legătura de rudenie a lui Victor Ponta cu afaceristul acuzat de deturnare de fonduri europene este nulă. “Doar am simplificat procedura! Ar fi durat luni de zile să divorţeze soră-mea de acest om pe care nu-l cunosc, ca să nu mai am absolut nicio legătură cu el. Sigur, e un om cinstit şi toate acuzaţiile care i se aduc sunt mârşăvii băsiste, dar nu e cumnatul meu!”, a povestit premierul pentru RTV.

  Din nefericire pentru locuitorii din Comarnic, canalizarea încă nu e gata, transmit surse oficiale.

  http://www.timesnewroman.ro/politic/dupa-ultimele-evenimente-ponta-da-o-ordonanta-de-urgenta-prin-care-poti-renunta-la-titlu-de-cumnat

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  18 februarie 2015 la 20:45

  Io zic să dea o ordonanță și pentru renunțarea la titlul de „ghiță” 🙂

  Apreciază

 • 26. Bască ilie  |  18 februarie 2015 la 20:50

  Pe expertereștri îi gâdilă prea plăcut, în satisfacția deplină, imediata destinație „Hate Story”. Nu se mai satură și nu se pot opri.
  Nici n-au altă treabă. Au doar o vorbă și o bortă-n cer. 🙂

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  18 februarie 2015 la 20:51

  PSD i-a suflat marelui PNL postul vacantat din CCR. În felul ăsta, PNL va ceda ( că vrea ori nu, greu de apreciat) în continuare spațiu politic fraților pesediști. La urma urmei, unu e useleul, numa unu…

  Apreciază

 • 28. Bască ilie  |  18 februarie 2015 la 21:04

  @27
  Simulacrul USL-ist va lucra pe bune de nevoie, la pachet cu normalitatea președintelui vizitator de biserici, grădinițe, cămine de bătrâni și alte lăcașuri reorânduite de siguranță națională.

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  18 februarie 2015 la 21:04

  păi sunt câțiva, îi ține dară, până găsesc altceva, mai oportun… de unu am vorbit chiar adineaori, pe aici 🙂

  http://www.b1.ro/stiri/eveniment/euforia-de-dupa-16-noiembrie-s-a-epuizat-cati-vor-fi-dispusi-sa-mearga-cu-klaus-johannis-pana-in-panzele-albe-asa-cum-au-mers-cu-basescu-pana-in-cele-negre-103781.html

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  18 februarie 2015 la 21:08

  Bsk, mai are o lună și va fi bun de evaluare (după cum spun unii c-ar fi corect) prin urmare, la echinocțiu, e bun de cântărit 🙂

  Apreciază

 • 31. Bască ilie  |  18 februarie 2015 la 21:16

  Nora-30
  Eu mă aștept la răbdare până după al doilea echinocțiu de primăvară, dinaintea bilanțului din 1 aprilie 2016, doar n-au intrat în sac zilele răbdărilor. 🙂

  Apreciază

 • 32. noradamian  |  18 februarie 2015 la 21:22

  Bsk, pân-atunci vor înverzi țarinile sub zăpadă de atâta asteptare 🙂

  Apreciază

 • 33. Bască ilie  |  18 februarie 2015 la 21:24

  Somn ușor!
  Urlu de răbdare. 🙂
  *

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  18 februarie 2015 la 21:38

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 35. Bască ilie  |  18 februarie 2015 la 21:43

  Bonus de dormit pe îndelete în brațe cu superliga expertereștrilor.
  (aseară la Ultimul cuvânt, B1TV),
  Doar 3 minute, între 1:12.00 și 1:15:00.

  Ce spune cu decență avocatul Marius Striblea și ce înțelege experterestrul Sorin Ioniță; cât pe ce să-l plesnească pe avocat pentru exprimarea lui nepermisă în superligă. Pentru Ioniță, linșajul e totuna cu dreptul lui de a vorbi liber despre drepturile neînțelese în casa experterestrului habarnist . 🙂

  *
  http://inregistrari.b1.ro/view-ultimul_cuv%C3%A2nt-89.html

  Apreciază

 • 36. Bască ilie  |  19 februarie 2015 la 09:57

  Pentru emisiunea B1TV – „Ultimul cuvânt”- de marți, 17 feb, recomandată mai sus, linkul nu mai este actual (era pt ultima emisiune, între timp înlocuită cu următoarea).
  Acesta este linkul corect al înregistrării:
  *
  http://inregistrari.b1.ro/view-17_Feb-2015-ultimul_cuv%C3%A2nt-89.html

  Apreciază

 • 37. Bască ilie  |  19 februarie 2015 la 10:00

  Moderatorul: “Domnule avocat, am o curiozitate. (…) Ce crede dna Udrea despre dosarul ei, că eu am tot citit denunțul ăla pe care l-a formulat, mă rg, am ascultat un interviu, ce nai spune dl Cristoiu din jurnal. Ce credeți, că-i un dosar politic, că-i o făcătură, că-i răzbunare?”

  Avocatul: “O să mă feresc să răspund în numele dnei Udrea, fiindcă s-ar putea să cădem în păcatul de a încălca obligațiile pe care tocmai i le-a instaurat instanța. Și-atunci îmi spun părerea mea, ca avocat. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile și de-atunci în ultimele săptămâni, arată un mod în care … și-aici nu-i vorba de Udrea, haideți să mutăm numele, să-l înlocuim cu Popescu, cetățeanul care trece pe-aici pe la postul dv de televiziune.
  Eu am militat pentru respectarea drepturilor și libertăților omului în dosarul penal. Asta este problema. Ceea ce nu înțelege lumea, poate, să fie orbită de antipatia asta pe care, nu știu, media, istoria aruncată asupra dnei Udrea (…) orbită spuneam de această chestiune, nu vede, esența este problema, nu vede faptul că unui om, chiar EU, i se încalcă drepturile, nu i se respectă drepturile, și asta este foarte grav. Ne batem cu pumnul în piept, măi fraílor, că suntem un stat de drept, dar până nu vom reuși să reechilibrăm balanța în justiție, să înțelegem că procurorii sunt egali cu avocații, numai că ei se ocupă cu acuzarea, iar avocatul se ocupă cu apărarea. Sunt pe același palier. Noi aici greșim, pentru că justiția se face prin instanțele judecătorești, iar procurorii într-o zi, sper, vor fi ceea ce sunt definiți în cazuistica și jurisprudența CEDO, agenți guvernamentali, deci parte a executivului”.

  Ioniță: “Vorbim de mine, cum pot să cred despre ei? Că nu eu i-am băgat în arest; un judecător a decis asta la un moment dat și-acum s-a decis altceva, deci acolo să fie problema. De ce vorbim de cum e privită în societate și de…? Nu prea contează dacă e la arest sau nu. Eeee, asta-i grav, dacă dv spuneți că ce cred eu îl influențează pe judecător, asta chiar e grav”.

  Apreciază

 • 38. Bască ilie  |  19 februarie 2015 la 10:19

  Eeee, da’ cât suflet depun nervii experterestrului scăpat de sub control! Depozitarul societății civile se dezlănțuie, ca Pîrvulescu, cu peronul pe partea dreaptă.

  Ce caută mai întâi la B1 Sorin Ioniță? Să sară cât mai rapid peste acele drepturi încălcate; nu întreabă de ele, nu-l interesează deloc, nici nu vrea să se audă la B1 ce drepturi i-au fost încălcate Elenei Udrea și cine le-a încălcat sau cine nu le-a respectat. Treaba lui prioritară este să le țină sub preșul tăcerii, ca să rămână în prim-plan numai zgomotul care acoperă gunoiul de la DNA.
  Se agață numai de imposibila influență mediatică, minimalizată isteric la biata dimensiune punctiformă, personalizată la nivelul nasului lui singular: [“spuneți că ce cred eu îl influențează pe judecător, asta chiar e grav”].

  Ultimul cuvânt la domiciliul expertului Pământului, Sorin Ioniță:
  „Senatul se poate ține tare deși ales (în apărarea lui Vosganian n.m.), dar judecătorii care nu-s aleși sunt impresionați de ce cred eu la mine acasă”.
  Vocea societății civile într-o doagă reduce presiunea publică și posturile TV în beciul de sub casa lui Ioniță. Punct lui de vedere se crede singur și deasupra tuturor.

  -Silvuple musiu Coldea et madame Koveși! Fie-vă milă de experții Pâmântului, dați-le încă o serie proaspătă de cereri de încuviințare a arestării Elenei UIdrea, ca să-și îndeplinească toți grămadă planul de luptă anticorupție și gargară în statul de drept! Tocmai senatorii (lăudați că se țin tare. 🙂 ) i-au lăsat indignați și cu buzele umflate fără pedeapsa capitală a pierderii mandatele pe primarii și consilierii migratori după OUG 55/2014!

  Apreciază

 • 39. Bască ilie  |  19 februarie 2015 la 10:36

  Cum să-i permită el – atoateștiutorul experterestru, ca nimeni altul – unui pârlit de avocat din provincie să ajungă cu opinia la nasul șmecherașului de SAR București, expertul Pământului? A sărit subit la primul judecător care își aduce singur de păr inculpații, în camera de consiliu din ICCJ, ca un braț de macara, dar și-a dat seama că intră în același gunoi de sub preș al drepturilor încălcate de DNA și nesocotite de primul judecător. Încheierea acestuia, desființată de următorii doi judecători pe calea contestației, tocmai scoate la iveală drepturi nerespectate odată cu admiterea cererii de arestare.

  Apreciază

 • 40. Bască ilie  |  19 februarie 2015 la 10:50

  Experterestrul Ioniță a văzut și admis presiunea extraordinară numai asupra senatorilor, de la care el se aștepta să cedeze psihic și să-l aranjeze pe Vosganian, acolo unde a înțărcat iapa efectul campaniei mediatice, mobilizată cu poze colorate de experții Pământului. 🙂

  Apreciază

 • 41. oryon  |  19 februarie 2015 la 10:53

  @Nora,
  excelent surprins, tabloul udrofobiei. Deja de-atata mancare gustoasa, indesata pe gat, zilnic, simt ca mi se face greata. Dar voma nu se indreapta catre mancarea propriu zisa, ci catre cei care o gatesc. Cand e asezonata si cu un pic de calcat pe de laturi & prietenii de la servicii, nu pot decat sa-mi doresc sa se faca gaura-n cer, sa vedem si noi mai clar ce si cum, ca sa imi treaca scarba ca n-am votat in turul unu, dar am votat in turul doi. Horribile dictu.

  Apreciază

 • 42. oryon  |  19 februarie 2015 la 11:00

  @Basca ilie, putine ancore mai am zilele astea, una dintre ele, analizele tale, care ma conving ca nu-s chiar tampit, asa cum vor sa ma convinga unii. Cine nu respecta legea un pic, n-a s-o respecte nici mai mult. Asa cred eu, dar altii imi spun ca e gresit ce cred eu.

  Apreciază

 • 43. Bască ilie  |  19 februarie 2015 la 11:14

  Expertereștrii ascendenți ne lecuiesc statul de drept. 🙂
  *

  Apreciază

 • 44. racoltapetru6  |  19 februarie 2015 la 11:30

  Măcar Udrea nu va apela niciodată la arma cea mai utilizată pentru a cere clemență: starea de sănătate precară. Nu vrea să-și afecteze imaginea de Divă.

  Apreciază

 • 45. victor L  |  19 februarie 2015 la 11:31

  sal`tare gradinari,
  observ ca nimeni nu il ia in seama pe „amicul” @ profun, 38,
  asa ca ma sacrific io.
  Amice, esti suferind de o singura boala: nu poti intelege un text citindu-l. Iti mai amintesti cum l-ai acuzat pe Liiceanu ca a dat vin otravit ghedesistilor? si ma indoiesc a-l intelege pe Aligica.
  Dece nu iti folosesti neuronul si imprumuti doar parerile altora?

  Apreciază

 • 46. noradamian  |  19 februarie 2015 la 11:36

  Ziua bună, prieteni 🙂

  Multzam Oryon! Le mai descâlcim și noi, mai bine ori mai puțin bine, pornind de la ce credem că e esențial pentru o societate sănătoasă. E dificil dar nu imposibil de observat ce forțe sunt prinse în încâlceala asta, ce interese, cum și prin cine acționează.

  Apreciază

 • 47. noradamian  |  19 februarie 2015 la 11:37

  Bsk, corect prins aspectul definitoriu pentru expertereștrii aparținători de oricare „cult politic” ori oengist. Ori sereist: 🙂

  „Şeful SRI, Florian Coldea, ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, şi comandantul Secţiei Judeţene de Informaţii Dâmboviţa, Marin Constantin, au aprobat detaşarea lui Florian Teodor Andronache, ofiţer activ în cadrul SRI Prahova, la ministerul lui Cazanciuc pe un post de consilier, încălcând astfel Legea securităţii naţionale, reiese din denunţul depus miercuri, la Parchetul General, de fostul ofiţer SRI Adrian Radu” ( Epoch Times Romania)

  Apreciază

 • 48. noradamian  |  19 februarie 2015 la 11:45

  Petru, e un punct de vedere! Posibil 🙂

  Oricum, Udrea e doar pretext în postarea asta în care subiectul e cum se prepară și se-ntreține mediatic, ura.

  Ura n-are niciodată justificare, indiferent de cine vorbim, e cea mai periculoasă otravă socială.

  O spun ca o persoană care apreciază tot ce ține de umor:
  de la cel delicat (pe care îl prefer) la ironie, satiră și pamflet- în limitele lui rezonabile. Iar aici spun stop. Ce trece de asta intră în maidanul de batjocorire ieftină și agresivă.

  Apreciază

 • 49. noradamian  |  19 februarie 2015 la 11:47

  Dacă privim lucrurile prin interesul cetățeanului obișnuit, ar trebui să ne considerăm fiecare din noi, „un popescu”(Bsk, 37)
  În toată îmbârligătura asta, pe noi, ca cetățeni ne interesează respectarea drepturilor omului conform Constituției- exact cum spune avocatul respectiv. Nici o chestiune politică nu poate fi mai importantă decât asta. .

  Apreciază

 • 50. Bască ilie  |  19 februarie 2015 la 16:21

  @Bill
  Același subiect ne poate induce perspective diferite, însă asta nu-i cea mai nefericită ipostază.
  Ferice de cei trecători pe lângă subiect și persistența lor înduioșătoare. 🙂

  Apreciază

 • 51. Bască ilie  |  19 februarie 2015 la 17:09

  Eu conviețuiesc în înțelegere cu gândurile mele, fără mă închin la DNA și/sau SRI. Îi privește direct și personal pe cei dependenți de închinăciune. Nu ne modelăm modelăm reciproc nici cu forța, nici cu tratament psihiatric. Bănuiesc că și altora le-ar displace, nu doar mie, asemenea tentative. Nici tratamentul profilactic nu-și mai găsește rostul… de la o vârstă. 🙂

  PS. Din considerente asemănătoare nu m-a preocupat nicicum să schimb opțiunile de vot ale altora, înaintea unui scrutin. Menirea asta-i pentru cei care nu-și găsesc alt rost în lumea virtuală. Mă îndoiesc profund și de performanța celor care au convingerea c-au reușit să schimbe lumea pre-electorală. 🙂

  Apreciază

 • 52. neax  |  19 februarie 2015 la 20:19

  Bună seara, iar ai pus punctul pe i. Exact asta mă întrebam și eu, de ce, deși nu am fost părtaș la câștigurile ei și nici fascinat de ea, nu pot simți ura aceea viscerală (pe care, recunosc, o simt față de alți bandiți politici duși cu cătușe).

  Apreciază

 • 53. noradamian  |  19 februarie 2015 la 20:49

  Seara bună, prieteni! 🙂 Din rău în mai rău! tocmai am aflat cu un pucist de marcă a fost nominalizat de KI la șefia SRI.

  „Cum sa numesti la varful SRI, un serviciu de importanta majora in sistemul de siguranta nationala, o institutie-pilon in actualul context geopolitic – cu rol in prevenirea amenintarilor neconventionale care ne pandesc dinspre Est – un om de baza in echipa care a calcat in picioare statul de drept, in vara lui 2012? Ura fata de un om, indiferent de numele lui, nu este o scuza pentru batjocorirea legilor si punerea unor institutii ale statului la cheremul unui cerc politic de interese. Cu profil de grup infractional organizat” (Melania Cincea)

  Apreciază

 • 54. noradamian  |  19 februarie 2015 la 20:53

  Neax, multzam! 🙂 tocmai de-aia m-am simțit bine citind comentariile acide ale unor useri pe HN, la un articol al lui DT! În atmosfera asta încăractă de ură, e reconfortant să vezi că există oameni care refuză să se lase contaminați care nu se lasă nici cumpărați, nici vânduți…

  Apreciază

 • 55. noradamian  |  19 februarie 2015 la 21:00

  51, domnu, în grădina asta cresc binișor flori, ierburi aromatice, pomi roditori. Și de regulă, le merge bine. Am mai avut pe aici fel de fel: si arici și cactuși, scaieți, și buruieniș- de toate. Avem și cercetași 🙂 Statui, nu. Și nici pitici mortuari! Așa că, păpușă, fii amabil și ia-i acasă că acolo le e locul. În cazuri de astea devin chiar eu arici 🙂

  Apreciază

 • 56. theo  |  19 februarie 2015 la 21:14

  BUNÄ;
  SE ASTERNE LINISTEA DORITÄ:

  Apreciază

 • 57. noradamian  |  19 februarie 2015 la 21:18

  Bsk, 53, Întrutotul de acord: cei care au pretenția ca lumea să se adapteze la șchioapa lor, n-o vor face niciodată mai bună.

  Apreciază

 • 58. noradamian  |  19 februarie 2015 la 21:19

  Theo, da. Ca si iliescu, și din aceleasi motive, preșul vrea liniste.

  Apreciază

 • 59. theo  |  19 februarie 2015 la 21:51

  cititzi ce scrie presedintele B, pe blogul lui:

  Apreciază

 • 60. noradamian  |  19 februarie 2015 la 22:14

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 61. Creanga  |  19 februarie 2015 la 22:15

  Noapte bună!

  Apreciază

 • 62. theo  |  20 februarie 2015 la 09:37

  bunä,
  se pare J, nu a priceput nimic,face ce-l mai mizerabil lucru
  adunä in jurul lui, manipulantzi politici si recompenseazä
  totzi jucätorii subterani, stiutzi s-au nestiutzi.

  Diaspora poate astepta, rinocerul inpäiat o sä aibä surprize.

  Apreciază

 • 63. theo  |  20 februarie 2015 la 11:23

  azi Ponta mitomanul plagiator, recunoaste,

  „Hedwig a fost ca si altzii langä mine , la lovitura de stat

  din 2012” DECI A FOST LOVITURÄ DE STAT:pt. asa ceva
  se primeste cel putzin 10 ani de inchisoare:

  Apreciază

 • 64. fini  |  20 februarie 2015 la 12:07

  Buna ziua!

  Rade ciob de oala sparta, dar rade a paguba.
  Ponta reprezinta „puterea”, Helvig oficial reprezinta „opozitia”.

  Nasul in biserica: „Eu botez, el bese, nu stiu ce-i baiat sau fata!”
  Nu stiu ce-i Helvig, e putere sau opozitie?! 😛 Johannis zice ca este opozitie, dar Ponta „nu si nu” zice ca Helvig e „puterea”.
  Ca la noi, la nimeni!

  Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, „ca persoana”, „o propunere buna” pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare.

  Apreciază

 • 65. noradamian  |  20 februarie 2015 la 13:17

  Ziua bună!
  de două luni, pas cu pas, puciștii sunt distribuiți în poziții înalte în structurile puterii. Ca să apere statul de drept si interesele țării, desigur.

  Apreciază

 • 66. theo  |  20 februarie 2015 la 13:38

  SE MINTE FRUMOS SI IN LINISTE-ESTE F: GRAV

  Apreciază

 • 67. noradamian  |  20 februarie 2015 la 14:01

  postare nouă

  Apreciază

 • 68. Zorin Diaconescu  |  22 februarie 2015 la 03:18

  Politica e, în cel mai fericit caz, cinică. A noastră e ridicolă, deoarece se rezumă la vorbe. (Am auzit la un moment dat un diplomat spunând: „Romanians are a nation who promise anything and any time, but never deliver.” Nu ne-am schimbat din anii 80, când Mircea Iorgulescu publica eseul despre „lumea lui Caragiale”, o lume care există doar verbal. E de mirare atunci că, la o adică, Mița Baston are mai mult curaj decât Iancu Pampon sau Telemac Razachescu, ce-i mai zice si Mache?

  Apreciază

 • 69. noradamian  |  22 februarie 2015 la 13:44

  Ai dreptate, dar politica vorbelor de-atunci a ajuns acum la un nivel atât de pestilențial-agresiv încât nu stiu dacă l-ar mai inspira pe Caragiale. Poate nici pe Eugen Ionescu…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.640 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.640 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: