Exerciții de surpare

21 martie 2015 at 15:12 106 comentarii

Campania prezidențială din 2009. Reporterul Vlad Ursuleanu intră incognito în echipa de hăitași politici activi pe internet a candidatului Crin Antonescu. Rezultatul e un „autodenunț” spectaculos, cu valoare de document, care n-a avut nici un efect. Nici moral, nici juridic. Departamentele de reacție rapidă ale partidelor și-au văzut mai departe de „treabă”, plătindu-și „militanții”. Managerii de la pompe fiind și ei răsplătiți pentru devotament și efort cu funcții înalte în stat care presupun o responsabilitate pe măsură. Cel mai sus poziționat politic acum, consilierul Mihalache a ajuns șeful cancelariei prezidențiale. Și tot acum, la aproape șapte ani de atunci, procurorii DNA au găsit că îndeletnicirea ar putea fi un cap de acuzare viabil în 2015 pentru Udrea care în 2012 tutela o echipă de postaci. Că până la urmă, din strădania de a justifica cumva, prezumția de multiple învinovățiri în variante combinate compuse a anchetatei care concentrează acum forțele DNA în jurul ei, poate tot le va ieși lozul câștigător.

Manipulare, denigrare, delaţiune, diversiune. puci. În continuă ofensivă și adaptare. În decembrie`89, la mineriade, în campanii electorale. Tactici conservate, ca şi dosarele, spre a fi reintroduse în meniul noului regim. Reformat prin metode moderne de marketing, comerţul cu conştiinţe merge șnur și în libertate. Regenerat rapid, putregaiul se-ntinde voios şi tembel în toate părțile. Cumpărarea de funcţii politice şi de voturi multiple de către potentații politici a devenit motorul democrației postdecembriste-  odată cu formele de anihilare a adversarilor care proliferează cel puțin de un deceniu proiectate, organizate și finanțate de personaje politice sus-puse.

Generate de corupţia partinică cu tehnică securistică modernizată, intervențiile hărțuitorilor pe net par rupte din  practicile informatorilor poliției politice ceaușiste combinate cu stilul bandelor de interlopi actuali. Achiziţia, cu bucata sau la kilogram, a conştiinţelor de duzină care acceptă, unele cu plăcere, să facă munci înjositoare, fiind “militantism de partid”. Dacă nu s-ar știi că fac obiectul unor joburi de rețea plătite la negru și controlate de granguri politici, ar părea opera unor psihopați. Asociată unor canale TV de aceeași factură dedicate deranjamentului mental de masă, această iresponsabilă formă de parazitare a mediului politico-social degradează grav relaţiile interumane, împiedică solidarizarea socială şi blochează constant formarea conştiinţei civice. Chiar dacă găștile rivale în bună parte se neutralizează reciproc pe unde nimeresc, imprimă o stare psiho-socială negativă care tinde să devină cronică. Generează fie spirit defensiv și lehamite, fie extremizarea atitudinilor. Ură sau idolatrie. În extremis, dispariţia gândirii critice și a proactivismului. Orice forță politică ar ajunge la putere, dacă societatea nu iese din starea asta, nu se va schimba mare lucru.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , , , .

Soarta țării în patru timpi prezidențiali DNA contra DNA

106 comentarii Add your own

 • 1. theo  |  22 martie 2015 la 12:34

  bunä,
  curios mi se pare cat de repede s-a prins sotzia lui Johannis,
  sä manipuleze, a cacarisit-o cu dusul la Bruxelles, acum se
  victimizeazä.stupid.

  Apreciază

 • 2. theo  |  22 martie 2015 la 12:35

  eu nu intzelg ce rol joacä Johannis?

  EU VÄD NUMAI O MUMIE MARE-AMBULATÄ

  Apreciază

 • 3. theo  |  22 martie 2015 la 13:15

  dece se invartesc dupä coadä si Justritzia nu-l condamnä
  pe mafiotul DRAG-nea ?
  omul a fäcut mult räu , dece il tolereazä?

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  22 martie 2015 la 13:36

  Ziua bună! 🙂

  Theo, e bine că mai sunt si oameni încăpățânați, care gândesc cu capul lor, leagă informațiile și nu se lasă duși de aparențe ori de vorbăria oficială servită de diversi jupâni din media ori din ogrăzi politice rivale. 🙂

  Apreciază

 • 5. racoltapetru6  |  22 martie 2015 la 13:51

  Toată aprecierea față de memoria-ți de „elefant”. E bine să nu uiți, dar uneori e fenomenal să ierți. Doar din punct de vedere moral, că altfel…

  Apreciază

 • 6. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 14:12

  Saluttare!
  Țiganiada DNA-ului.
  Ușa cortului postacilor (plătiți din bani negri) și țigăneala semnăturilor (euro-candidatei Elena Băsescu) au ceva comun: bulibășeala diversionistă – de sorginte securistă – a procurorilor DNA (deturnarea acuzațiilor și sincopelor de instrumentare a dosarul penal, prin focalizarea atenției publice în zona mahalagismelor, convenabile procurorilor și scoase în prim-plan cu obstinație profesionistă 🙂 )

  Alba-neagra diversionistă a DNA-ului vă invită să ghiciți unde-i bulina albă.
  De ce?
  Pentru ca cittorii/ascultătorii – cât timp se uită după momeala îmbulinată și se lasă astfel albiți la creier – să scape din vedere că dosarului penal al DNA are alt obiect sau faptele penale au fost teleportate la derută în alt timp, în ani electorali, propice activității postacilor.
  “Gala Bute” a avut loc în iulie 2011, anchetatorii dosarului cu același renume se reped la contracte, sponsorizări și șpăgi de retur, dar faptele urmărite sunt din toamna anului 2011- ulterioare evenimentului sportiv – și nu au nicio legătură cu activitatea postacilor din 2011, an în criză de evenimente electorale sau de alt interes mobilizator de postaci pentru PDL.

  Fiecare receptor s-a lăsat dus de procurori – cu ochii după bulină – după orientare în spațiu, 🙂 dar nu uitați următoarele inadvertențe ale diversiunii securiste!

  a) Elena Udrea nu mai era ministru din 09 februarie 2012;
  b) primele evenimente electorale pentru postaci sau desfășurat ulterior: alegerile locale din 10 iunie 2012 și referendumul de demitere a președintelui suspendat, 29 iulie 2012;
  c) sfânta maica Matei se laudă cu prezența ei ca jurnalist acoperit la Convenția PDL, când a fost ales președinte Blaga, tot ulterior anului 2011, în martie 2013;
  d) alții au înțeles legătura dintre postacii menționați de procurori (în referatul DNA de prelungire a arestării Elenei Udrea) și activitatea lor postăcească de la alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2014.

  1. Cu ce fel de ochelari se vede legătura banilor căutați de procurori în mâna Elenei Udrea – în 2011 – cu postacii de la literele b, c sau d?

  2 Bulina albă arătată diversionisto-securist de procurori în tabăra postacilor (simultan cu evitarea menționării în referat a lunii/anului de postăceală plătită, tocmai fiindcă nu se potrivește cu perioada cercetată în dosarul Bute – avea toate condițiile să fie finanțată din alte surse, ulterioare perioadei cercetate și ulterioare ministeriatului Elenei Udrea, cînd nu mai deținea nicio pârghie de acțiune din minister. (EU a precizat momentul plății postacilor cu 10.000 o singură dată, în campania de la alegerile locale din 2012, dar procurorul – Batman,Batman! – ține să-și compromită referatul cu persistența epocală în ale epoci, ca să-i vedem pe postaci îmbulinați în gala Bute)

  3. Într-un eventual alt dosar, legat de alte surse de finanțare pentru PDL, cu alte propuneri de arestare, motivul pucșuliței din cutia neagră a PDL, plină de bani negri, inclusiv pentru plăta postacilor (în cazulrile de la literele b, c și d) în folosul PDL procurprii DNA n-au decît să ceară și să obțină reținerea și arestarea tuturor membrilor PDL simultan, beneficiarii banilor negri prin toate campaniile din 2012 încoace. Hai s-o vedem pe asta cu alba-negra, tot o țiganiadă!

  Apreciază

 • 7. noradamian  |  22 martie 2015 la 14:21

  Petru, multzam! 🙂 Uitarea e un fel de a muri. Pentru oameni și pentru popoarele care-și uită istoria. Poporul evreu, cel mai longeviv și mai educat din lume (i se mai spune poporul cărții) și-a păstrat cu sfințenie fiecare bob din istoria lui fabuloasă. Iertarea e ceva personal și doar față de persoane care ți-au greșit. Nu poți ierta pe cineva în numele altcuiva. Iar iertarea personală nu ține locul justiției. Ar fi bine însă, de inclus în educația personală ceva formativ în sensul iertării creștine.

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  22 martie 2015 la 14:26

  Bsk, binevenite precizările! Cu toată memoria mea elefantină, chestiile astea mi-au scăpat 🙂

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  22 martie 2015 la 14:31

  Și ca să nu fie nici un dubiu privitor la sensul postării si comentariilor, repet ce am spus și la precedenta postare: n-o agreez pe Udrea ca politician- dar nici n-o detest. Cred însă, că fără ea, Băsescu, PMP ar fi stat mai bine. Și că situația în care e pusă acum scoate la iveală ceva putred din sistemul juridic&sereistic pe care-l idealizam (ceva extrem de important fiind vorba de drepturile și libertățile fiecărui om din societate) Iar în raport cu asta, atitudinea ei merită apreciată.

  Apreciază

 • 10. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 14:38

  Reiau fragmentul din motivarea încheierii ICCJ de aprobare arestărilor propuse de DNA în dosarul lui Vanghelie.

  „Dumitru Marin a relatat că în anul 2012, când fiul inculpatului şi-a serbat majoratul, i-a dat aproximativ 95.000 euro cash, iar în primăvara anului 2014, inculpatul i-a cerut să strângă 10.000 de semnături pentru candidatura la alegerile europarlamentare a Elenei Băsescu, banii necesari acestei activităţi fiind scăzuţi din comisionul ce-i era cerut, (…) suma plătită pentru cele 9.000 semnături strânse fiind de câte 15 lei/ semnătură”

  Bulina albă diversionistă a procurorilor DNA a fost reținută de judecătorul ICCJ în formă de tablou al familiei Băsescu. Ca să vedem cât mai în relief tabloul îmbulinat, au scos detaliile din (…), adică nu cumva să ne fure ochii „comisionul ce-i era cerut” și să să uităm de imaginea focalizată cu dedicație de la DNA pentru fam Băsescu, în dosarul altora.

  Ce-ați zice dacă un denunțător X – inculpat sau nu într-un dosar al DNA- are declara că o parte din șpaga dată inculpatului Y a fost dată de acesta soției senatorului Z pentru prestațiile ei sexuale repetate într-o cabană, unde se întâlneau când soțul ei era dus cu sorcova în teritoriu, să țină audiențe în cabinetul demnitarului încornorat? 🙂

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  22 martie 2015 la 14:42

  Bsk, curat telenovelă juridico-politică cu conotații sexuale, interzisă minorilor 🙂

  …dincolo de glumă, e straniu ce se-ntâmplă! Ai putea crede că cineva din interior face tot ce poate ca să discrediteze instituția DNA și nu-l oprește nimeni! 🙄

  Apreciază

 • 12. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 14:49

  @11
  Da, fără martori, adică nici soția senatorului încornorat nu-i chemată la DNA în calitate de martor, pentru confirmarea beneficiului din șpagă.
  Așa, de curiozitatea procurorilor: măcar s-o vadă cum arată. 🙂

  Apreciază

 • 13. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 15:01

  După ce senatorul Z află din mediul virtual cum arată propriul tablou de familie, dă cu demnitatea și consoarta de pământ, cât ai zice „Mulțumesc, DNA! Profesionalismul vostru securisto-mobilizator a fost decisiv pentru întregirea familiei dezintegrate!” 🙂
  Poate se împacă; mai știi ce are un senator în cap? 🙂

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  22 martie 2015 la 15:06

  M-a mirat să văd reacții de satisfacție miștocărească privitor la ce i se-ntâmplă EU, în mediul atât de competent juridic al noului partid M10! Cu așa o bucurie care a dat peste ei, pare c-au uitat să-și mențină statutul informal, de apărători ai drepturilor și libertăților civile, acum fiind vorba de dușmani politici… 🙄

  Apreciază

 • 15. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 15:11

  @14
  Fiecare pasăre pe limba ei de om politic obișnuit piere. 🙂

  Apreciază

 • 16. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 15:13

  Fiecare pasăre măiastră… 🙂

  Apreciază

 • 17. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 15:20

  Nora,
  Dacă n-aș ști (câte mai aveam de spus în susținerea Monicăi Macovei), n-aș mai povesti acum despre satisfacția și tăcerile ei complice-deplorabile. 🙂

  Apreciază

 • 18. noradamian  |  22 martie 2015 la 15:28

  Bsk, unele semne anunță din timp ce se va întâmpla. Am probat lucrul ăsta de nenumărate ori în cei aproape 7 ani de când postez în „infraverde” critic sau laudativ, dar niciodată partizanal, de pe poziția celui care trece peste greșeli- sau le găsește justificare. Nu e vorba de previziuni ci de predicții logice. Un început marcat de virusul politicianismului spune mai mult despre viitorul parcurs al formațiunii decât orice angajamente și promisiuni. Și suficient ca să stii cum va evolua și unde poate ajunge. Semnalele s-au adeverit la toate (PDL, NR și FC, PMP). Iar acum nu pot spune decât că M10 a plecat cam tot pe traseul ăsta. Ca să fie altceva, ar fi trebuit să-și apere exact atu-ul care-i diferențiază de alte formațiuni: balanța dreptății si garantul apărării drepturilor și libertăților civile.

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  22 martie 2015 la 15:31

  Ca să nu mai spun că, cu bunăvoință și răbdare am salutat și chiar susținut, fiecare nou început (NR, FC, etc) pe fiecare atât cât se ține de cuvânt 🙂

  Apreciază

 • 20. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 15:48

  @Nora
  Le vor mai apăra, cu gargara în locul faptelor ratate sau cu tupeul contrazicerii propriilor fapte. 🙂
  Toți începem tare… grăbindu-ne. 🙂

  Apreciază

 • 21. theo  |  22 martie 2015 la 15:48

  am mai väzut-o pe MM, artzägoasä, plinä de urä si deloc
  corectä, chiar a avut zvacniri de urä, contra celor ce nu o
  aprobä si sustzin. pt. mine nu existä.nu este, ce vrea sä parä.

  Apreciază

 • 22. noradamian  |  22 martie 2015 la 15:52

  Păcat!… n-o să trec niciodată însă, peste ce-a făcut MM în folosul statului de drept și a combaterii corupției. Ar fi fost mai bine, cred, pentru ea și pentru noi însă, să nu intre în terenul mlăștinos al politicii. Ce-or face mai departe, om vedea…

  Apreciază

 • 23. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 16:10

  Or fi la mijloc energii femeiești nebănuite de mintea mea (sau încă nepipăite în profunzime 🙂 ).
  Numai alea ar fi în stare s-o bată și pe mama statului de drept și a combaterii corupției. Altfel nu-mi explic. 🙂

  Apreciază

 • 24. noradamian  |  22 martie 2015 la 16:16

  Energia arivismului politicianist alimentat de ură, dacă nu e stăvilită de rațiune la momentul potrivit, bate tot! Mai ales pe cel energizat 🙂

  Apreciază

 • 25. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 16:24

  Ești îngăduitoare, ca de obicei. Mă mai gândesc, înainte să te suspectez de complicitate cu breasla genului slab.
  Numai n-am zis mai pe șleau, la @23, vai de concurența neloială! 🙂

  Apreciază

 • 26. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 16:40

  După „obicei” am vrut să fie un compliment. Nu prea mi-a ieșit. 🙂

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  22 martie 2015 la 16:43

  Ca fostul samurai singuratec și imparțial, brațul tare al statului de drept, s-ajungă s-o păruiască pe Udrea, chiar și indirect, prin consilieri și alte personaje cu periuță, de bine ce s-a văzut în breasla politică, tot de spirit postăcesc ține 🙂

  Apreciază

 • 28. theo  |  22 martie 2015 la 16:46

  nora,
  sigur ,era bine sä rämanä MM pe linia consacratä, a deviat
  mult si incearcä ceva ce nu i se potriveste.apoi a fäcut o mare gresalä l-a atacat pe Bäsescu urat.

  Apreciază

 • 29. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 16:53

  @27
  Da, „concurența neloială” de la @25 are o mulțime de sensuri. Unul mai explicativ ca altul. Nu mai zic de zelul încătușării mâinilor pentru înseninarea sufletelor energice.

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  22 martie 2015 la 16:57

  Theo, eu am încercat tot timpul să-i susțin și pe unul si pe celălalt făcând abstracție de conflictul între ei si între taberele lor de susținători. Să arăt că asta va produce dizolvarea nucleului de dreapta de la care asteptam o oarecare normalizare politică ( nucleu căruia, previzibil, i-a luat locul peneleul uselist) Poate vor mai colabora în viitor deși, după atacurile reciproce, slabă speranță.

  Apreciază

 • 31. noradamian  |  22 martie 2015 la 16:59

  Da, Bsk, energia valurilor. nu-i exclus să vedem un partid de surfiști politici 🙂

  Apreciază

 • 32. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 16:59

  Nora,
  Analog, pe relația cu Bica și avocata ei, îmi stă pe limbă o propunere de postare cu titlul:
  „Coko Chan(t)ele din Notre D.N.A.” 🙂

  Apreciază

 • 33. noradamian  |  22 martie 2015 la 17:01

  Bsk, bună! 😀 da mă tem c-o faci să viseze pitici tromboniști pe nostradama 🙂

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  22 martie 2015 la 17:18

  Uite si cum vrea această duamnă să acrediteze ideea că cine nu laudă e de partea corupților (nu-i prima dată și nu-i singura care vine cu teoria ciocului mic)

  http://www.ziare.com/stiri/justitie/atentie-vine-martea-neagra-2-0-1354219

  Apreciază

 • 35. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 17:20

  După cum înțeleg, execuțiile cu alba-neagra din Micul Paris bat marele film color și lățimea ecranului. 🙂

  Apreciază

 • 36. theo  |  22 martie 2015 la 17:25

  ciuma rosie are actziune pe multe terenuri si directzii,
  au instigat la cluj intr-o salä si adus „maidanezi”
  sä-l huiduie pe BOC, am aflat acum o orä. dela un clujan.
  VAI CUM COMUNISMUL INFLORESTE

  Apreciază

 • 37. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 17:48

  @34
  Mi-era teamă să nu fie una din preferatele lui Ion Cristoiu. 🙂
  De ce să scap?
  Încă n-am citit articolul, dar sunt sigur că ocolește, ca oricare acoperit în misiune, comparațiile edificatoare dintre DNA-ul condus de Daniel Morar și cel subordonat SRI-ului de Coko, de exemplu, prin prisma arestărilor preventive (ca instrument confortabil de lucru pentru procurorii incapabili să administreze probele altfel decât riscant de galopant)

  1. De ce Varanul, uns cu toate alifiile tentațiilor de obstrucționare a anchetei penale și cu prejudiciul cât Casa Poporului (60 mil. euro) a beneficiat de dreptul la apărare, nu doar fără tratament în arest sau altă măsură preventivă, ci fără măcar o încercare a DNA-ului de a obține de la Senat încuviințarea arestării preventive?

  2. De ce același DNA condus de Coko nu i-a atras un pic în arest sau măcar în control judiciar pe Varan și directorul Antena Grup, Sorin Alexandrescu, în dosarul de șantaj telegenic?

  3. Din practica judiciară îmi amintesc acum arestarea preventivă a șantajistului senzațional, Dan Diaconescu – în 2010 – și, după cum ne-am convins, instanțele de judecată l-au condamnat și au confirmat inclusiv necesitatea măsurii preventive inițiale.

  Apreciază

 • 38. theo  |  22 martie 2015 la 17:50

  Caramitru dä un interviu la bon-ton…………cu ghete murdare
  ORIBIL

  Apreciază

 • 39. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 18:10

  Nu mai zic cum a reușit DNA-ul condus de Daniel Morar să obțină condamnările lui Bombo fără încercarea de arestare preventivă și fără să beneficieze multă vreme de procedurile accelerate în timpul desfășurării procesului penal, intrate în vigoare abia în 2010 (Legea 202/2010 privind unele masuri pentru accelerarea soluționării proceselor, denumită și Legea micii reforme; de accelerarea procesuală ar putea să se bucure din plin Coko, de când a fost numită – mai 2013 – la DNA, nu neapărat cu repezeala galopantă la arest pentru orice).

  Unități de măsură anormal de diferite și pe contrasens între DNA-Morar și DNA-Koveși.

  Propunerile jurnaliștilor cu pofta-n cui, isterizați să ne impună vedenii ale continuității până la identitate de comportament și profesionalism de la Morar la Koveși sunt dovezi jurnalistice de superficialitate și glume proaste.

  Apreciază

 • 40. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 18:23

  Instrumentarea deficitară a dosarelor DNA-ului prin reducere la avantajul arestării inculpatului, măsură justificată preponderent pe denunțuri, se ascunde ca diavolul în detalii (vizibil în analize mai minuțioase) și va deveni mai transparentă 🙂 când mai noilor procurori ai DNA și pupinguinilor lor de pe margine le va fi lumea mai dragă. Puțintică răbdare!

  Apreciază

 • 41. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 18:43

  Exercițiile de surpare se înghesuie deja la lucru, iar finalitatea lor nu depinde de opiniile noastre de pe margine.
  Mai răruț, cu încrederea absolută, că-i mai finuț!
  Încrederea nu se întreține fără transparență sau cu secretul absolut al recidiviștilor de serviciu. 🙂

  Apreciază

 • 42. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 21:25

  Un postac, invitat la B1TV de la 21:30. 🙂

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  22 martie 2015 la 21:30

  Bsk, mă tot întreb cum de servilismul presei (a unei bune părți a presei) prinde din nou avânt (de data asta în on-line) ieșind fără pic de jenă cu articole laudative cu sens unic ca pe vremea lui ceașcă?

  ăstia vor încredere oarbă, la comandă, „că prea vorbesc mulți neîntrebați în țara asta” cum zicea varanul când era pe acoperișul patriei…

  Apreciază

 • 44. noradamian  |  22 martie 2015 la 21:37

  ioi, ioi, ce pledoarie sinceră de râmător pesedist 🙂

  Apreciază

 • 45. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 21:42

  Reclama la B1 a lăsat să se înțeleagă un dialog cu un postat, dar se pare că-i vorba cel mult de o înregistrare, nu invitat.

  @Nora-43
  Victorii pe toate gusturile! Servilismul de presă e continua orientare în spațiu a mercenarilor. Probabil ne consideră tare naivi, dacă se cred credibili și convingători cu devotamentul lor greu de folosit ca argument. 🙂

  Apreciază

 • 46. noradamian  |  22 martie 2015 la 21:50

  Am înțeles bine? că pentru domnul ivanciuc și alți domni din tocșoul b1 traficul de influență și obținerea de foloase necuvenite e totuna cu lobby-ul?

  În schimb, Ivanciuc pune degetul pe rană când afirmă că dna a devenit actor politic.

  Apreciază

 • 47. noradamian  |  22 martie 2015 la 21:57

  Bsk, 45, speculează lipsa de transparență si răstălmăcesc realitatea asa cum li se comandă. Au optat pentru sacrificarea integrității pe altarul politicianist. Pe moment se văd pe cai mari. Mai târziu, nu se știe 🙂

  Apreciază

 • 48. noradamian  |  22 martie 2015 la 22:04

  „Reporter virtual” (care a luat-o la vale, prin plecarea lui Lovin, intrarea în rândul servilor lui IK fiind izbitoare) are un articol despre postaci în care selectează doi tartori în materie: udrea, bineînțeles și varanul! asta ca s-abată atenția de la mahalachele prezidentului 🙂 )

  Apreciază

 • 49. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 22:11

  Nora,
  Până la urmă ne-om găsi resurse să fim mai detașați decât cei direct dependenți de notele și alte recompense primite de la stăpânii lor.
  N-am niciun motiv să-mi vând independența sau să mă las ademenit de vreun rost de ros ceva osos. 🙂

  Apreciază

 • 50. noradamian  |  22 martie 2015 la 22:20

  Bsk, 48, dar n-am fost nici o clipă, altfel 🙂

  Apreciază

 • 51. noradamian  |  22 martie 2015 la 22:21

  E chiar interesant să vezi cu câtă precizie selectează mercenarii de presă aspectele din care își fabrică articolele comandate. Și ce eforturi fac, bieții, în materie de răstălmăciri.

  Apreciază

 • 52. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 22:27

  Nu de puține ori îi înțeleg pe dependenți (mai puțin pe mercenari și cameleoni, cu porniri de escroci printre victime)
  Au trăirile, greutățile, spaimele lor de mâine pe răspoimâine. Îi compătimesc sincer, fără resentimente, pentru curajul de a-și umili verticalitatea profesională și de caracter. 🙂 Au și ei credința lor. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 53. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 22:35

  Mercenarii și cameleonii reușesc să fie comici, de câte ori se forțează să lase impresia c-ar fi în stare să iasă din ce s-au băgat. 🙂

  Apreciază

 • 54. noradamian  |  22 martie 2015 la 22:43

  Bsk, îi ascult pe ăstia de la B1 vorbind de postaci si parcă asist la exercițiile de surpare cântate pe câteva voci. Mă asteptam totuși, să-l menționeze și pe mihalache, marele strateg, căruia militantismul postăcesc i-a deschis drum în cariera de vârf 🙂

  Apreciază

 • 55. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 22:43

  Somn ușor!
  Karma! 🙂
  *

  Apreciază

 • 56. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 22:47

  @Nora-54
  Și numai prezența acelorași fețe e obositoare, dar când le vezi și cameleonismul mi se prea greu de suportat. 🙂

  Apreciază

 • 57. noradamian  |  22 martie 2015 la 22:50

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 58. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 22:52

  Fantastic a revenit Simona Halep, în extremis! De la 0-1 primul set și 3-5 în set doi, a egalat, apoi a câștigat în setul decisiv cu 6-4.
  N-am crezut ce văd. 🙂

  Apreciază

 • 59. noradamian  |  22 martie 2015 la 22:56

  Da, e vestea bună a acestei zile 🙂

  Somn usor!

  Apreciază

 • 60. Bască ilie  |  22 martie 2015 la 23:25

  Am văzut prima veste bună pe la mijlocul meciului.
  Simona a dat cu racheta de pământ ca bărbații. 🙂

  Apreciază

 • 61. noradamian  |  22 martie 2015 la 23:48

  pentru insomniaci 🙂

  Apreciază

 • 62. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 08:13

  Theo
  Mesajul de la Copac al lui @Cristi (22 martie ora 21:00- începe cu
  “La multi ani,doamna Maria!”) este preluat (cu ghilimele) și a fost scris de Ruxandra Dragomir pe pagina ei de FB.
  *
  Primul cadou primit deja in avans,a venit din partea DNA. Prelungirea arestului preventiv,pe numele Elenei cu inca 30 de zile in dosarul ,,Gala Bute”.Observ ca a mai aparut o acuza…,,postacii”. Aceasta stire nu are nicio relevanta si nu exista vreo legatura intre ,,postaci” si ,,Gala Bute”
  *
  La comentariul meu @6 am susținut la fel și consider corectă afirmația Ruxandrei Dragomir : Aceasta găselniță a procurorilor nu are nicio relevanta si nu exista vreo legatura intre ,,postaci” si ,,Gala Bute” .

  Nu văd de ce mesajul adus de @Cristi este tratat de alți comentatori de la copac ca unul greșit, c-ar îngropa-o mai tare pe Elena Udrea.

  Procurorii sunt cei care încearcă s-o îngroape mai adânc, dar prin lucrături fără legătură cu obiectul dosarului.
  Atunci să-i aplaudăm și să-i premiem pe cioclii de la DNA
  cu Magna Cum Laude! 🙂

  Apreciază

 • 63. depemures  |  23 martie 2015 la 09:03

  Buna dimineata 🙂 ,

  mustata de tractorist smecher a lui Dragnea ,s-a …”suparat” :

  „In ceea ce priveste dorinta lui Iohannis de a schimba guvernul, cred ca greseste pentru ca iese din Constitutie. Daca spui in Romania ca vreau sa dau guvernul jos si sa pun guvernul meu, spui in strainatate si la presa straina, nu cred ca este in regula. Mai ales in conjunctura actuala cand Romania are nevoie de stabilitate si sa arate ca este stabilitate in Romania”, a spus Dragnea, intr-o emisiune la Antena 3.”

  Totusi nu prea cred ca se vor lansa intr-o noua suspendare , iar mesajul de mai sus a unui mare promotor de tinere sperante feminine in Parlament 😉 a fost o periuta adresata unei „INIMI ZBURDALNICE ” care pupa-n fund coruptii, se stramba la justitie ,scoate limba la Europa , doar doar va ajunge si el in patul in care a dormit si KKrau..

  Apreciază

 • 64. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 09:13

  Coko Chan(t)ele de la Notre D.N.A. 🙂
  *
  Avocata Voicu Laura Cătălina a spus pe 19.03.2015, la ieșirea din DNA (încătușată, după reținere ):
  „In continuare ma lupt cu statul de drept, să țină minte doamna Kovesi treaba asta”.

  La sfârșitul lunii februarie, Voicu Laura Cătălina declarase că a fost amenințată:
  “Nu neg ca Bica mi-a propus sa ies din dosar pentru ca dansa considera ca sunt expusa. Pentru ca am fost amenintata, mi s-a spus ca apar o cauza pierduta si poate ar fi mai bine sa ma retrag pentru avand in vedere ca eu cresc un copil singura. Stiti cum sunt facute aceste amenintari? Exact cum au fost facute si catre doamna Bica, de nume pe care nu mai vreau sa le pomenesc si la televizor. Sunt facute intr-o asa maniera incat daca te duci si vrei sa faci ceva, nu pari credibil. Si, atunci, ce sa fac? In momentul in care vrei sa te duci sau eu, cel putin, asa vad justitia, si ii indemni pe oamenii care sunt in asemenea situatii, sa se duca in momentul in care au cum sa demonstreze. Pentru ca daca nu ai, oricum nu te crede nimeni. (…) Nu mai merg singura pe strada, mi-am avertizat copilul meu cel mare, care este la scoala, sa nu mai paraseasca incinta scolii, sa nu mai mearga singur”.

  Apreciază

 • 65. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 10:11

  Trei dovezi de profesionalism în glume proaste din dosarul penal prelucrat de DNA împotriva avocatei Voicu Laura:

  1. Avocatul stagiar în Baroul constituțional, Learciu Nicolae (fiul judecătorului de la Curtea de Apel București Learciu Stere) – făptuitorul, adică autorul presupusei infracțiuni de exercitarea a profesiei fără drept – avea doar calitatea de suspect, în momentul în care Voicu Laura era reținută și dobândise calitatea de inculpat, acuzată de „favorizarea făptuitorului și instigare la infracțiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau activități”, toate legate de aceleași fapte penale comise de suspectul

  2. Instigatoarea Voicu Laura s-a trezit în fața judecătorului ICCJ cu propunerea procurorilor de arestare preventivă, în timp ce făptuitorul a rămas pe margine suspect în așteptarea veștilor de la ICCJ, să afle dacă faptele lui au fost suficient de grave încât s-o priponească pe instigatoare în celula arestului de la Poliția capitalei. N-a fost să fie! Instigatoare s-a ales numai beneficiul măsurii de arestare le domiciliu pentru instigarea făptuitorului suspect în stare de libertate deplină.

  3. Nu discutăm acum drepturile stagiarului Learciu Nicolae de profesa în avocatură, de a intra în curtea DNA-ului sau oriunde ar fo fost trimis să reprezinte apărarea unui alt inculpat. Să admitem că nu avea niciun din aceste drepturi, dar din comunicatul DNA din ziua reținerii avocatei Voicul Laura – 19.03.2015 – rezultă probele inestimabile de profesionalism, vigilență și operativitate ale procurorilor DNA… ce n-a văzut Micul Paris:
  Voicu Laura nu l-a trimis prima dată pe Larciu „pe mâna procurorilor DNA, ci mai trecuse pe-acolo – „în repetate rânduri” – problema a fost doar ca Coko Chan(t)ele de la Notre D.N.A. să se decidă când anume să-l înhațe, că doar nu vor procurorii DNA-ului să se laude cât de greu le-a picat fisa trecerii pe la nasului lor a unui intrus în DNA și oriunde, fără niciun drept. Nu de alta, dar taman procurorii DNA rămân cocoșați de riscurile trecerii unui interzis prin dosarele și probele lor din dosare.

  Din comunicat:
  „l-a desemnat pe acesta să participe la activități de urmărire penală ce urmau a se desfășura la sediul DNA în dosarul nr. 189/P/2012, precum și, în repetate rânduri, în alte cauze aflate pe rolul DNA”.
  http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=6099

  Apreciază

 • 66. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 10:19

  Paza nebună din Notre DNA trece primejdia în tabăra rea – Bica și avocata ei – după pofte și starea vremii în Micul Paris.

  Apreciază

 • 67. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 11:05

  Ghici ce au comun Alina Bica, Elena Udrea și Laura Voicu!
  Toate le sunt la fel de dragi cocoșatelor. 🙂
  Printre pete și ordine, în loc de lege și ordine.
  Când și se pune pata, n-o mai văd bine nici pe mama statului de drept și a luptei anticorupție.

  Apreciază

 • 68. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 11:14

  Fără doar și poate, nu ducem lipsă nici de Cocomentatori. 🙂

  Apreciază

 • 69. depemures  |  23 martie 2015 la 11:30

  Nepretuitul Plesu :

  Sunt, desigur, mîndru, să ştiu că am, în CV, o titulatură pe care, cîndva, a binemeritat-o Mihail Kogălniceanu. Mîndru şi, sincer, intimidat. Pentru că eu îmi cunosc limitele mai bine decît cei care mă înjură pe bază de parapon conjunctural sau de antipatie privată. Nu cred că merit să fiu „listat” alături de Kogălniceanu… Sau de Auguste Rodin. Dar cînd văd că sunt „coleg” de Legiune de Onoare cu Şerban Mihăilescu (zis Miky Şpagă), am unele perplexităţi. Mai nou, lista perplexităţilor se amplifică. Călin Popescu Tăriceanu – hai să zicem… E un monument de mediocritate, de proastă inspiraţie politică, dar e, de bine de rău, preşedintele Senatului, fost prim-ministru, băiat arătos, bine-crescut, placid şi vag ridicol. Dar Miky Şpagă? Iar, acum, Sorin Oprescu? Un primar care dispreţuieşte (sau ignoră) patrimoniul oraşului pe care îl conduce, un politician care vorbeşte ca un cocalar din Ferentari, un medic fără nici o performanţă notabilă (în afara unor mici „abilităţi” administrative). Nu pot să nu mă întreb, în numele vechii mele francofilii, cît preţ pun prietenii noştri din ţara „soră” pe propriile lor criterii, pe propria lor consecvenţă, pe propriile lor valori.

  http://adevarul.ro/news/societate/onoarea-legiunii-onoare-1_550ed22a448e03c0fdcbdb65/index.html

  Apreciază

 • 70. noradamian  |  23 martie 2015 la 11:42

  Ziua bună, prieteni! 🙂

  cam răutăcios, Cristi Sima: 🙂

  „Gestul cu paltonul a fost preludiul. Acum urmeaza restul.Johannis a fost cu sotia la CE. Cind am fost la Mexico City la reuniunea presedintilor de burse din intreaga lume, singurul presedinte cu sotia a fost… Stere Farmache. Klaus, bine ca nu ai copii, ar fi fost primii copii de la Consiliul Europei. Ah, data viitoare ia si o telemea de sibiu, poate o faci brand european :)))) Plesu i-a spus lui Basescu sa-si lase tiitoarea acasa si a fost dat afara. Pai cum sa-i spui presedintelui sa-si lase nevasta acasa.Tara asta a mai avut un oltean care nu a reusit sa-si lase nevasta acasa si stim ce am patit.”

  Apreciază

 • 71. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 11:43

  Nu confundați jegul indiscutabil al postacilor – din toate partidele, fără discriminare – și jegul procurorilor din DNA, împroșcat cu nerușinare în piața publică, prin folosirea postacilor care n-au nicio legătură cu obiectul dosarului Bute!
  Activitatea lor este legată de altă perioadă, ulterioară celei care privesc cercetarea faptele din anul 2011, or mult mai jegos este profesionalismul procurorilor DNA, dovedit prin includerea postacilor într-un motiv de prelungire a arestării preventive!

  Banii negri pentru postaci au provenit din orice alte surse ulterioare vă convin, dar câtă vreme nu există și n-ar cum să existe dovada legăturii cu faptele și șpăgile vehiculate, n-are ce să caute povestea asta în dosarul Bute.
  Așa cum am zis la pct 3 din comentariul @6, n-am nicio obiecție să se cerceteze în orice alt dosar penal proveniența oricăror bani negri și să fie arestați/condamnați toți membrii PDL beneficiari, fără discriminare. Șeful de campanii electorale – Buldogul Blaga – poate vrea să latre ceva, dar nu-l bagă în seamă niciun procuror DNA. Hai, Mediașul! Curaj la Notre D.N.A, nu mai stați cocoșate! Se vede.

  Apreciază

 • 73. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 11:48

  @71
  Țiitoare din toate țările, faceți-vă partid și circulați! 🙂

  Apreciază

 • 74. depemures  |  23 martie 2015 la 11:50

  nora 71 🙂 , la bilantul politiei , este o actiune de imbarlgare mafiota lui johannis .Incredibil ,jenant.Nu va mai duceti domnule presedinte cu Ponta si membrii guvernului ca va fac de tot mirul !!

  Apreciază

 • 75. noradamian  |  23 martie 2015 la 11:53

  depemures, cred că îmbârligarea face parte din contract! Altfel nu-mi explic… 🙄

  Apreciază

 • 76. depemures  |  23 martie 2015 la 12:20

  76 este groaznic ce se intampla: asteptam sa-l vad pe Dusa cu un caiet cu coperti rosii luand notite. O singura voce n-a luat-o ‘razna” : LCK . O adunatura demna de cel mai pur stil ceausist !!! Nu arunc cu vorbe !! Este o bataie de joc !! Nu au probleme,toate sunt bune si frumoase ! Incredibil!! Adunare tipic comunista ,girata de „marele alb”! 😀
  Domnule Presedinte sa vedeti „binele” pontist la votul in cazul Sova !!
  Sper ca tot plimbandu-va cu Ponta alaturi ,sa incepeti sa jucati si carti impreuna septic ,sau popa prostul.

  Apreciază

 • 77. ion adrian  |  23 martie 2015 la 12:37

  @72
  Absolut corect dle Basca . Nici nu mai este ceva de adaugat la subiect.

  Apreciază

 • 78. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 13:24

  Domnule Adrian, te rog să nu-mi mai zici „dle”.
  Mi-e suficientă basca. 🙂

  Linkul cu amenințarea avocatei Laura Voicu.
  http://www.telegrafonline.ro/1426802400/articol/295340/avocata_alinei_bica_laura_voicu_adusa_la_dna_cu_roba_in_mana.html

  Apreciază

 • 79. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 13:38

  Amenințarea și șantajul de sus, libertate ne-au adus, nu se pun la socoteală în statul de drept după capul Laurei Codruța Koveși, ideală în subordonare și execuție la comandă.
  Coko Chan(t)ele din Notre D.N.A, stâlpi de Cokostârc în statul de drepți. Execuțiile merg mai departe în Micul Paris. Le aruncăm pe toate la coș, c-așa-i în baschet.

  Apreciază

 • 80. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 14:07

  Din comunicatul de la @66 mai rezultă un tupeu inimaginabil al reprezentanților DNA-ului. Se plâng mișelește că „lipsa apărării inculpatei arestate [Deaconu Ioana] ar fi atras nelegalitatea obținerii lor” (probelor).
  În timp ce pofta ce-au poftit-o a triumfat: lipsa apărării inculpatei Alina Bică, după extragerea, ca pe-o măsea stricată, (la cabinetul stomatologic al DNA) a avocatei Laura Voicu (cunoscătoarea cauzei și detaliilor din dosarul Alinei Bica) nu le-a produs nicio problemă legată de drepturile inculpatei.
  Cariera dentiștilor din DNA respectă drepturile și libertățile fundamentale ale cariilor.

  Apreciază

 • 81. Mitzu` Beciuklistu`  |  23 martie 2015 la 14:26

  Mai, oameni buni, ma viziteaza pe mine Tanti Roza prea timpuriu sau Primpontalaul tarii l-a ridicat in slavi pe Opris, seful STS, care nu mai departe de acum doi anisori si ceva era dusmanul de moarte al uslamului, basist nenorocit si incompetent si se cerea urgent demiterea lui? Doar am auzit omagiul, cu juma de ureche si mi-am adus aminte de hororul telefonului STS si al abuzurilor STS in favoarea Tiranului, soldate toate cu confiscarea, prin ordin direct al cartoforului interimar, al obiectului inculpat. Se verifica omagiul sau… 🙂
  S-a lipit Opris sau noul rege, nemaifiind un pericol s-a acceptat raminerea si promovarea multhulitului in numele „colaborarii institutionale”? Dom`le ce uita oamenii astia politici cum se spurcau intre ei in arena luptelor pt. puterea absoluta, de groaza si vise rele cu ochii si urechile deschise larg!

  Apreciază

 • 82. ion adrian  |  23 martie 2015 la 14:54

  @
  Atunci iti voi spune Bsk(nu sunt original 🙂 ) fara domn , doamne si domnisoare si la fel astept sa-mi spui Adrian dar si Ion cum doresti ca ambele merg ca nume mic.OK?

  PS.Apropo care este calea contribuabilului de a se apara contra abuzurilor procurorilor si cum poate ea folosita cat mai eficient?

  PPS Am dorit sa fac cand eram mai tanar o asociatie pentru protectia contribuabilului si un amic mai potent a inmormantat-o . Caci daca am unele idei nu am forta de a le realiza singur si desi mereu am oferit prioritatea celui care s-ar inhama la realizarea in fapt nu am prea avut amatori.It da seanma ce activitate fantastica ar putea sa aibe asa ceva? Cum ar putea deschide sau interveni in atatea spete importante?
  Mais passons

  Apreciază

 • 83. depemures  |  23 martie 2015 la 15:24

  Felicitari Gandul !
  „Contactează-ţi senatorul şi întreabă-l cum votează la cererea DNA de arestare a lui Şova”
  http://www.gandul.info/stiri/contacteaza-ti-senatorul-si-intreaba-l-cum-voteaza-la-cererea-dna-de-arestare-a-lui-sova-14018178

  Apreciază

 • 84. theo  |  23 martie 2015 la 15:25

  se rätäcesc unii in grädinä?
  sau sunt ei putzin „rätäcitzi” ?

  Apreciază

 • 85. noradamian  |  23 martie 2015 la 16:47

  Mitzu, după cum se vede, ponta face „pas cu pas”, tot ce poftește. Numai lucruri bine făcute.

  Apreciază

 • 86. noradamian  |  23 martie 2015 la 16:50

  dpemureș, nu prea se obișnuieste la noi să ții legătura cu senatorul si, eventual, să-l iei la rost. sper măcar s-aflăm cum au votat.

  Apreciază

 • 87. noradamian  |  23 martie 2015 la 16:53

  Bsk, greu de înțeles și de acceptat, de ce DNA- speranța statului de drept, a ajuns să se joace iresponsabil cu credibilitatea atât de greu câstigată.

  Apreciază

 • 88. noradamian  |  23 martie 2015 la 16:58

  theo, orice ins pus pe rele e un nefericit căruia îi rămâne doar satisfacția asta. ca să nu mai vorbim de zilierii plătiți ca să tragă la pompe

  Apreciază

 • 89. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 18:24

  @Nora-88
  Credibilitatea e frumusețea trecătoare din aproape în depărtare. 🙂
  Numărul 3 din DNA, procurorul adus de afinul Cazanciuc de la Gorj, tace și pace. (ca Coko 🙂 )
  *
  Sabin Orcan, FB, 3 ore
  „Mda…
  Soţia procurorului şef adjunct de la Secţia de Combatere a Corupţiei – practic, nr. 3 din DNA – primeşte comisioane grase de la o companie de stat condusă de un urmărit penal. E prea mult dacă-i cerem nişte explicaţii doamnei Kovesi?!”
  http://www.gorjnews.ro/slider/scandalos-asa-arata-o-asigurare-de-libertate-factura-de-5-708-400-000-lei-vechi-emisa-de-sotia-procurorului-dna-volintiru-si-platita-din-bani-publici-de-urmaritul-penal-ciurel.html

  Apreciază

 • 90. noradamian  |  23 martie 2015 la 18:35

  O spune și Augustin Ofiteru:

  „Îmi este din ce în ce mai evident că DNA a scăpat boii în arătură. Dacă privești atent detaliile, scenariul de care îmi era cel mai teamă, acela în care sistemul imun al societății pe segmentul politicii (în cazul de față DNA), trece de la justiție la justițiarism (diferența dintre judecata dreaptă și dreptate făcută prin lapidare publică), se petrece chiar acum sub ochii extaziați ai unei nații avide de sânge pe pereți.

  Nu îmi pot imagina nimic mai toxic decât situația în care cei care sunt puși să aplice legea încep să o încalce, sau să săvârșească în numele ei abuzuri.

  Cazul ridicării de pe stradă al avocatei Alinei Bica (Laura Voicu) mi se pare elocvent. Motivul este de-a dreptul halucinant și pică la orice analiză a spiritului legii. Fapta pare a fi trimiterea la DNA, pentru reprezentarea unui client, a unui stagiar la un alt barou decât Baroul București.

  Să ne aducem aminte că Baroul București este în fapt un monopol odios instituit pe vremea lui Iliescu, o instituție unde, fără a generaliza și fără a acuza avocații care își practică meseria cu onestitate și bună credință, se dau șpăgi grele pentru a deveni avocat recunoscut și nu funcționează decât ca mecanism de blocare a pieței libere în domeniu. Este de fapt un soi de castă privilegiată, la fel ca altele, precum corpul notarilor ori corpul executorilor judecătorești. O castă privilegiată moșită pe vremea lui Iliescu și controlată într-o oarecare măsură de Stat, prin pârghiile care spun ceva de genul „eu te-am făcut, eu te omor”.

  Instanțele de judecată acceptă oricum pledoariile avocaților care fac parte din alte barouri „neautorizate”. Faptul că Baroul București este singurul organism care poate autoriza un avocat sau un alt barou din țară este o situație aberantă. Acel avocat, chiar nerecunoscut de „băieții deștepți” de la BB, este totuși un avocat în adevăratul sens al spiritului legii, un om care a absolvit Dreptul, dar care poate nu a dorit să cotizeze la Baroul București și a ales un alt barou. Din acest motiv, reținerea avocatei Alinei Bica, cea care detonează din arest atomice îndreptate asupra justițiarilor la modă, (din nou televizată, făcută pe stradă, cătușe, tot tacâmul), intră deja într-un tipar care a început să devină demn de Orwell.

  PS Aceste observații vin din partea cuiva care nu a scăpat nicio ocazie să apere DNA, ANI, CC și orice altă instituție a Statului de Drept, inclusiv în stradă atunci când am simțit că aceste instituții sunt sub asediul politicului. Continui să o fac, dar nu necondiționat! Cei care sunt acolo, la vârful deciziei, trebuie să identifice rapid o modalitate prin care să se asigure că nu instalăm cu mândrie de clasă, în piața mare a cetății, ghilotina lui Robespierre!”

  Apreciază

 • 91. noradamian  |  23 martie 2015 la 18:39

  Iar despre păduchii netului, și aici: 🙂

  http://www.incentru.ro/calm-despre-postaci/

  Apreciază

 • 92. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 18:44

  PS-ul de mai sus nu mi se potrivește deloc. În toți anii petrecuți în Grădină am servit inculpați pe pâine, am fost de partea hoților, parveniților și criminalilor. 🙂
  *
  Dosarul Microsoft, trimis în judecată cu 4 inculpați:
  „fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, primarul suspendat din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, şi oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Dumitru Nicolae”.

  Restul la sfântul așteaptă maica credibilității. 🙂
  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/DOSARUL+MICROSOFT+TRIMIS+JUDECATA+COCOS+SANDU

  Apreciază

 • 93. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 18:56

  „Pe Iohannis fac practică stagiarii din servicii”. 🙂
  *
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100008230712692&fref=ufi&pnref=story

  Apreciază

 • 94. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 19:08

  Și eu am făcut practică… pe Monica Macovei. 🙂
  Urma să-i dedic un episod întreg în serialul „Cazul Panait, standard de lucru în cooperativa Avântul” despre inițiativele ei concrete pentru prevenirea unor cazuri asemănătoare și cum ar putea ea să contribuie consistent la elucidarea oficială a cauzei morții lui Cristian Panait.
  Deocamdată toate au rămas în aer.

  Apreciază

 • 95. theo  |  23 martie 2015 la 20:13

  unde este Pescariu? Truicä?,Bejenariu………………..pe ce criterii ii judecä? dupä varstä,avere,relatzii, talente……………..?

  Apreciază

 • 96. noradamian  |  23 martie 2015 la 20:17

  Bsk, 95, esti cam idealist 🙂

  Comunicat de la B1 TV:

  „În urma acuzațiilor făcute în spațiul public care vizează o presupusă legătură între jurnalista Sorina Matei și activitatea ”postacilor” din campania PDL, facem următoarele precizări.

  În perioada evocată în aceste declarații, și anume luna martie 2013 în care s-a desfășurat Convenția națională PDL, Sorina Matei era angajata unui alt post de televiziune. În momentul în care a venit la B1 TV (februarie 2014), Sorina Matei a semnat, la fel ca restul jurnaliștilor cu decizie editorială care își desfășoară activitatea la postul nostru de televiziune, o declarație de interese prin care a confirmat că nu acordă servicii de consultanță politicienilor sau partidelor politice, acțiune care ar intra în contradicție cu prevederile codului deontologic al jurnaliștilor.

  Dacă se confirmă că această declarație a fost neconformă cu realitatea, B1 TV își rezervă dreptul de a lua măsuri în consecință.

  B1 TV
  Bucureşti,
  23 martie 2015

  …că veni vorba de postaci, parcă trecu iar pe-aci nefericitu cu muzică ascultată noaptea trecută 😀
  Politeia o fi stiind la ce le folosește firma? 🙂

  Apreciază

 • 97. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 20:24

  În afacerea Microsoft, prada de 80 milioane euro (scăpată de porumbelul lui Ghiță împotriva curentului acoperit) se împarte două în tranșe:
  -prima cu 4 inculpați în valoare de 20 milioane euro;
  – a doua cu inculpați protejați și acoperiți – în așteptarea maicii credibilității – în valoare de 60 milioane euro.

  Apreciază

 • 98. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 20:32

  @Nora- 97
  Coincide cu perioada semnalată aici, martie 2013; nu se mai potrivește gogoașa-sperietoare cu dacă și parcă păcătoasa „declarație a fost neconformă cu realitatea”.

  Da, firmă falimentară de cartier. 🙂

  Apreciază

 • 99. noradamian  |  23 martie 2015 la 20:36

  Bsk, e bine că i-au dat drumul, dar sper să nu scape prea usor cei din a doua tranșă că asta ar răsturna rău balanța justiției.

  Apreciază

 • 100. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 20:45

  Balanța credibilității continuă dezechilibrarea cu țeapa EADS. 🙂

  Apreciază

 • 101. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 20:48

  Adică tot în două tranșe. 🙂

  Apreciază

 • 102. noradamian  |  23 martie 2015 la 22:11

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 103. Bască ilie  |  23 martie 2015 la 22:56

  Somn ușor!
  Sălbăticia omenească vs instinctul evolutiv primar de conservare a primitivismului. 🙂
  *

  Apreciază

 • 104. Bască ilie  |  24 martie 2015 la 11:20

  Saluttare!
  Caragialismele realității:

  „Avem și noi postacii noștri”. 🙂

  http://politeia.org.ro/editoriale/postaci-de-partid-si-bani-negri-un-exemplu-graitor-de-postac-udrist/36381/

  PS. Ghilimele mele au legătură, însă n-au și semnificația identică cu cele de la comentariul @63. Deosebirea: eu am indicat aici sursa (de încredere) 🙂

  Apreciază

 • 105. noradamian  |  24 martie 2015 la 12:02

  Ziua bună! 🙂 Bsk, acolo unde orice subiect e tratat nu de pe poziții civice ci de pe ale propagandei de partid- chiar înghițit de marea „libidoșenie penelistă”, cum zicea cineva, e firesc să se vadă lucrurile- doar dintr-un unghi conform cu linia 🙂

  Apreciază

 • 106. noradamian  |  24 martie 2015 la 12:04

  postare nouă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.319 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.456 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.319 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: