Meștere, pe când o nouă academiciană?…

1 aprilie 2015 at 14:10 57 comentarii

satiră trist misogină

Preiau o idee dintr-o postare mai veche în noul context al încercărilor nereușite ale feminismului autohton de a se afirma în politică. Dacă despre modele gen grevista anghel, angrosista birchal, gestanta firea, vanghelista kati, lingvista grapini, etc, în politica post-pingelică nu merită discutat, de observat că nici cele de pe o platformă mai cool n-au șanse să impună prestigiul politico-matriarhal în țara Meșterului.

Așadar, ce se-ntâmplă cu filonul feminin din politica țării Meșterului Manole ? Ce putem spera să ne mai ofere doamnele? Că pân-acum a proliferat nestingherită doar specia aceea toxic-buruienoasă al cărei parvenitism de grotă maimuțărește eleganța țopârlănismului domnilor. Există spirit acolo câtă autenticitate e în teza de doctorat a premierului. În top, profesionistele care mărșăluiesc sub steaguri useliste.

Observăm, fără mirare, că și ascendența politică a Elenei Udrea pare a unei trecute vedete de variete de succes care speră ca noul șampon blond-cenușiu marca -„Călugăru” să-i redea un pic din fosta strălucire. Și că desantul de la prezidențiale al Monicăi Macovei nu se vede a fi urmat de ceva de mare viitor. (Când la „un samurai” se simte o undă de politicianism, e semn că iese din legendă). În fine, carmenismul, acest val politic izvorât din inima Cotroceniului a atras deja balerinii de la klausopera, frizeri și maseuri, plutași de presă dâmbovițeană și nu numai, boboreni sărmani de la curtea miracolelor, mușchetari profesioniști și curtezane de ambele sexe, slujitori ai cultelor politico-religioase unite într-unul singur. destul ca să înțelegem ce va urma…

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , .

Trapez Contraste

57 comentarii Add your own

 • 1. theo  |  1 aprilie 2015 la 14:58

  bunä,
  azi am fost in nord Bayern, o vreme zäpäcitä, cu vant si schimbäri bruste de temp. de 5-6°

  Apreciază

 • 2. theo  |  1 aprilie 2015 la 15:02

  o cunostintzä imi scrie, Carmencita are cap de cal, a väzut-o
  de aproape si nemachiatä.
  am crezut cä este o glumä proastä, nu este puraul adevär,
  mi-a räspuns persoana respectivä.

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  1 aprilie 2015 la 15:18

  Carmen-ghinion, cea mai recentă lovitură:

  http://www.comisarul.ro/politic/prostie-crasa/a-lor-imbracata-ca-de-doliu/-a-noast_412603.html

  Apreciază

 • 4. vasilegogea  |  1 aprilie 2015 la 15:21

  S-ar putea „rezolva” această „lacună” mai repede decît am fi tentaţi să credem! Poate nu din zona politicii, dar a literaturii, unde există „resurse” impresionante, mai ales în ultimii doi-trei ani!

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  1 aprilie 2015 la 15:32

  Vasile Gogea, din zona literară a ultimilor ani și, în general artistică, cu siguranță! 🙂

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  1 aprilie 2015 la 15:47

  Theo, poate să aibă și cap de oaie dacă se comportă adecvat e OK. 🙂

  Apreciază

 • 7. theo  |  1 aprilie 2015 la 16:09

  se cunoaste cä J, are numai nätäräi consilieri, cand te intanlesti cu cineva, te interesezi de obiceiuri.meniu,pasi,
  cand se asteatä la use,cand in interior, etc.

  Apreciază

 • 8. Bască ilie  |  1 aprilie 2015 la 17:02

  De unde tristă?
  Poate s-o facă de oaie și fără cap.
  Uite-așa, după ce intervine în forță jurnalismul de vitejie pupacademică, tot turcu’ plătește:
  „Să n-aibă sultănel în tot haremul o nevastă de drumeție îmbrăcată mai pentru oastea lui Ștefan cel Mare? Ce sărăci au ajuns oțomanii! N-ai de unde să le mai ceri birurile înapoi. Amu am biruit noi. 🙂 ”
  Nu mi-e rușine nici cu bărbații ascunși pe sub mese, deconspirați mai recent ca la banca acuzaților: în rate și rateuri. Așa a fost să fie creditul: neperformant.

  Cum ce va urma?
  A doua sută de zile. 🙂

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  1 aprilie 2015 la 17:20

  Și următoarea cădere a Constantinopolelui 🙂

  Apreciază

 • 10. Bască ilie  |  1 aprilie 2015 la 17:27

  Perechea celui mai mult ca suficientul.
  Dovada vie a snobismului într-un cincinal, în versiune modernă, de roman: „Viața la țară” 🙂

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  1 aprilie 2015 la 18:00

  Asta speram și noi, dar ne-a cam trecut.

  Paul Dragos Aligica

  „Brusc mi-a revenit in minte cu o puternica nuanta de neplacut, discursul si prestatia lui Iohannis de ieri. Ciudat: initial am luat totul cu amuzament. Chiar nu am nimic cu omul. Sper sincer in continuare ca sa vina un moment in care sa ne convinga pe cei care i-am dat votul doar pentru ca nu era Ponta ca are si alte calitati respectabile si admirabile decat aceea universal-logica de a fi X, nu Y.

  Am incercat sa identific de unde asocierea asta neplacuta, ce naiba, omul are o combinatie de trasaturi letale oricarei incercari de a sta sobru cand il vezi incercand sa performeze rolul sau public iar eforturile consilierilor sai de a transcende obiectul in sine, au o magnitudine comica epica. Deci: de unde senzatia neplacuta? Nu pot pune degetul pe ce este, dar ceva este fundamental problematic cu sunetul secund al acestui om. Distonanta intre ce vrea sa para, ce spune, ce face, ce tace este din ce in ce mai vizibila. Crevase mari se deschid la fiecare iesire publica ce ne da sansa sa il cunoastem mai bine. Omul suna a fals.

  Stangaciile si incongruentele dintre om si rol (comice sau pur si simplu stanjenitoare) sunt ceva pana la urma minor. Cand o intreaga doctrina politic-constitutionala se scrie si ni se baga pe gat cu o insistenta autista pentru a acoperi carentele de anvergura, discurs, gandire, personalitate ale celui care ocupa un rol public central (cand procedura normala este ca omul sa se ajusteze la haina constitutionala, nu invers) avem deja material pentru o piesa de teatru.

  Cand seful statului roman se plange public in conferinta de presa sarbatorind 100 de zile de realizari ca statul roman nu-i aloca locuinta, nu mai e deja o simpla hermeneutica politica involuntara, suntem in plina comedie. E clar ca piesa nu e in traditia lui Shakespeare, ci in cea a lui Ionesco. Deja o sceneta, o schita, o piesa de teatru se scrie singura.

  Dar NU asta conteaza pana la urma. Politica democratica e un spatiu al compromisului, posibilului si tolerantei. Daca omul politic e esentialmente sincer cu el insusi si cu cei din jur, restul se aseaza de la sine. Iar exact aici am impresia ca avem o problema. Sper sa ma insel. Daca nu e falsitate, totusi ceva este. Ceva nu se lega, e problematic in caracterul acestui om. Nu pot spune precis ce dar ceva e acolo….

  Oricum iesirea de ieri a fost din punctul acesta de vedere creatoare de multe semne de intrebare. A adus mult mai multe nelamuriri decat raspunsuri si clarificari.

  Repet: Sper sa ma insel. Dupa atatia ani cu o profesie in care trebuie sa citesti si evaluezi rapid intelectul si caracterul celor cu care lucrezi pentru a putea lucra apoi cu materialul clientului, am ajuns sa am oarece pricepere la oameni. Sper ca de data asta sa ma insel.”

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  1 aprilie 2015 la 18:24

  Constituția bună de paravan pentru o președinție comodă, „ca o vacanță la țară” 🙂

  Paul Dragos Aligica

  „Sper ca intelegeti ca nu va puteti limita de a repeta mecanic de fiecare data „litera si spiritul constitutiei”, „litera si spiritul constitutiei”, „litera si spiritul constitutiei”…. Deja dupa doar 100 de zile ati facut ca asta sa para deplasat, extrem, abuziv. Momentan ceea ce ati creat sunt urmatoarele:
  […]
  c) O senzatie de manevra acoperitoare. Scamatorie. Ascunsul in spatele apelului la o constrangere constitutionala ori de cate ori ocupantul functiei are comoditati, complicitati, lasitati sau pur si simplu incompetente. Pe scurt impresia pe care o lasati este de constructie arbitrara in jurul inapententelor, incompetentelor, comoditatilor, complicitatilor actualului ocupant de rol.”

  Apreciază

 • 13. Bască ilie  |  1 aprilie 2015 la 19:53

  V-am mai povestit pe-aici cum obișnuiesc, de când mă știu 🙂 , să asociez cuvintele cu o imagine (inclusiv numerele) sau persoanele cu o întâmplare (o caracteristică desprinsă dintr-un eveniment).
  De fiecare dată când îmi amintesc de aceste persoane sau le întâlnesc, îmi revine în memorie aceeași „ștampilă” aplicată prima dată. 🙂
  Nu-mi amintesc să se fi repetat vreodată o ștampilă, până la carmenism. 🙂

  De data asta asocierea vine de la o similitudine cu o întâmplare dintr-un vagon de dormit. (cu mulți ani în urmă).
  O pereche soț-soție, pe la 40-45 de ani, n-a găsit bilete în aceeași cabină cu două paturi. Vreo două ore de la plecarea trenului, soția grijulie și neastâmpărată năvălea în vagonul meu (la interval de 15-20 de minute) să vadă cum se simte omologul, ce-i lipsește din confort, ce-ar mai dori să-i aducă din bagaje, dar cel mai tare mi s-a aprins flama de la schimbatul pernei. 🙂

  Prima încercare fusese cam mică și nepotrivită, să-i aducă altă pernă mai mare. Aveau perne multidimensionale după ei, măi frate. Omul avea un handicap fizic și însoțitoare lui nu-i găsea încă forma ideală de așezământ în patul zdruncinat de glasul roților de tren.
  Îl mai văzusem pe tip de mai multe ori, nu vorbisem niciodată cu el, ne-am lămurit după primul schimb de cuvinte: ocupa o funcție de conducere într-o întreprindere socialistă de oareșce interes pentru produsele fabricate. Caracteristica lui săritoare în ochi: docilitatea. Îl întorcea tipa pe toate fețele și-l toca la cap cu un vulcan de indicații – “hai mai întâi să ne pișăm!”, „dă-te mai încolo”, „ridică-te din… una-alta în partea cealaltă!, „nu lăsa piciorul prea la marginea patului! – însă îngrijitul răsmutat și răsturnat n-avea nicio obiecție, nu scotea un sunet, miel-tănase, ditamai organul de conducere!

  Și-un debit verbal exploziv pe capul japiței și-un tupeu de intrare-ieșire în/din cabina de dormit, ca la mă-sa acasă, și-un rânjet tâmp de drăgălășenie obsedantă pe capul omului docil. Mi-a distrus somnul și mi-a lăsat clipe de coșmar în amintirea episodului
  „Ochii și butelia” din filmul horror: „Însoțitul de tupeu” 🙂

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  1 aprilie 2015 la 19:58

  Bsk, aproape ca o parabolă 😀

  Apreciază

 • 15. theo  |  1 aprilie 2015 la 20:20

  Bascä asa o väd si eu pe Carmencita, l-a dresat pe rinocer
  acum nu prea este in apele lui, ea conduce, este grav.
  panä acum s-a fäcut de ras.ea o sä fie insotzitoarea handicapatului, deja si-a aranjat cu o casä de mode din Arad
  pt. vestimentatzia ei. are ganduri mari cap de cal.

  Apreciază

 • 16. Bască ilie  |  1 aprilie 2015 la 20:32

  @Nora-14
  A fost cât pe ce să capete altă ștampilă: „substanța de constrast”, revelatoare la unele investigații medicale. Ce sare în ochi în locul organului însoțit.
  Se subînțelege cumva: tupeista însoțitoare nu avea nicio treabă la capăt de linie. 🙂

  Apreciază

 • 17. theo  |  1 aprilie 2015 la 20:40

  se pare si admiratorul picioarelor a priceput, cä insotzitoarea se vrea piua intai. si altzi admiratori de cai si rinoceri:

  Apreciază

 • 18. Bască ilie  |  1 aprilie 2015 la 20:41

  În loc să-și facă rost de indemnizație de însoțitor, consuma din banii întreprinderii alocați pentru deplasări. 🙂

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  1 aprilie 2015 la 20:45

  Eu cred că Tapalagă, în ciuda unor scăderi, e un jurnalist care nu-și riscă statutul și credibilitatea.

  Apreciază

 • 20. noradamian  |  1 aprilie 2015 la 20:46

  Bsk, carmencismul înseamnă o permanentă aflare în treabă 🙂

  Apreciază

 • 21. Bască ilie  |  1 aprilie 2015 la 20:50

  Relațiile trainice încep cu trecutul comun și nu se termină fără rezultate notabile pe terenul docilului omolog. . 🙂
  *
  „In jurul presedintelui Klaus Iohannis s-a strans o echipa de consilieri cu legaturi nebanuite intre ei si in lumea afacerilor. Ultimul intrat in echipa consilierilor de stat este Dudu Ionescu, fost ministru de interne in guvernarea CDR. Multa lume s-a intrebat cum a ajuns la Cotroceni, dar putini isi amintesc ca actualul sef al SRI, Eduard Helvig, a fost consilierul fostului ministru de interne in 1999. Dudu Ionescu este nasul de cununie al sefului SRI. Pana sa fie numit consilier la Cotroceni, fostul ministru a figurat ca asociat intr-o firma cu Ovidiu Tender, condamnat in prima instanta la inchisoare”
  *
  http://www.paginadepolitica.ro/oamenii-lui-klaus-iohannis-cu-legaturi-controversate-hotnews/

  Apreciază

 • 22. Bască ilie  |  1 aprilie 2015 la 20:51

  iar și din ce în ce mai mofturos, soro.

  Apreciază

 • 23. Bască ilie  |  1 aprilie 2015 la 21:02

  Se potrivește carmencinismul 🙂
  Cunosc și eu vreo patru doamne Carmen. Niciuna nu-i ca prima. 🙂
  Toate sunt la locul lor, nu se țin ca râia de omul călător.
  Până la urmă, ne-om învăța minte să ne recunoaștem alesul pe șleau: omologul bilateral al doamnei cu cățelul. 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 • 24. Bască ilie  |  1 aprilie 2015 la 21:12

  Iaca și Țapul Spășit cu modelul de contrast pe cale să fie net depășit! 🙂
  *
  „Cum arata Emil Constatinescu si misterioasa sa sotie, la 14 ani de cand au plecat de la Cotroceni!”

  http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/b-la-14-ani-de-cand-a-parasit-scaunul-prezidential-emil-constantiescu-are-parte-de-acelasi-tratament-avem-dovada-b.html

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  1 aprilie 2015 la 21:12

  până te recunoaste 🙂

  Apreciază

 • 26. noradamian  |  1 aprilie 2015 la 21:18

  din lumea vesel-tristă a feisbucului:
  Când, indiferent de strădanie, n-ai nimic de apreciat la faptele Înaltului ales, dai în fostul (că pe seama „păcatelor” lui a dus-o bine o legiune de securiști vreme de un deceniu) Dacă nici asta nu-l saltă pe Prim, te iei de criticii lui (inclusiv de cei „din pământul de mijloc” care nu-s în niciun fanclub politic).

  Apreciază

 • 27. Bască ilie  |  1 aprilie 2015 la 21:37

  Nora, probabil eram mai inspirat la @21 dacă scriam numai „iar”. 🙂

  Apreciază

 • 28. Bască ilie  |  1 aprilie 2015 la 21:47

  Somn ușor!
  Concurs internațional: doamna cu cățelul. 🙂
  *

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  1 aprilie 2015 la 21:51

  Cred că mai îngrijorătoare sunt personajele achiziționate de prezident. Nu văd pe nimeni acolo interesat de binele țării. 🙄

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  1 aprilie 2015 la 21:52

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 31. Bască ilie  |  1 aprilie 2015 la 22:00

  „Elbit, reprezentata de Dudu Ionescu, devine furnizorul de baza al Armatei”
  http://incomemagazine.ro/articles/elbit-reprezentata-de-dudu-ionescu-devine-furnizorul-de-baza-al-armatei

  Apreciază

 • 32. noradamian  |  1 aprilie 2015 la 22:13

  E clar! …

  Apreciază

 • 33. Bască ilie  |  1 aprilie 2015 la 22:19

  @31
  Am mai aflat ce așteptam de la primele 100 de zile. 🙂
  La B1 alte interese la vârful statutului. Afaceri de un miliard.
  1 aprilie 2015. Cel mai suficient dintre președinți vă urează
  – Să sărbătoriți bine și-n viteză! 🙂

  Apreciază

 • 34. Bască ilie  |  2 aprilie 2015 la 07:22

  A doua doamnă cu cățelul. 🙂
  *

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  2 aprilie 2015 la 09:37

  O sinteză fără cusur din care se-nțelege si ce greu le vine celor care se căznesc să sociologească pentru a ascunde golul: 🙂

  http://www.blogary.ro/actualitate/comentariu-politic/o-suta-de-zile-intr-o-suta-de-ziceri/

  Apreciază

 • 37. Bască ilie  |  2 aprilie 2015 la 10:49

  Saluttare!
  Nora-35
  Asta-i motivare inconștientă.
  Denotă criza de motive normale pentru prelungirea arestării (se admite când persistă motivele inițiale).

  Tufa boschetarilor acoperă cerșetoria de arestări galopante.
  Cunoaște importanța unor norme constituționale cheie precum și obiecțiile judecătorilor CCR, or, fiindcă îi încurcă poftele de abuzuri, se ferește de interpretarea și aplicarea lor corectă și preferă denaturarea lor prin presiune publică sau amenințări preventive cu prăjina înainte spre CCR (la fel cum s-a înhămat la susținerea legilor Big Brother)
  *
  Renumitul secretizat – art 23 din Constituție – mai conține o prevedere la fel de nedigerabilă de DNA:
  „Punerea în libertate a celui reţinut sau arestat este obligatorie, dacă motivele acestor măsuri au dispărut, precum şi în alte situaţii prevăzute de lege”.

  Raportarea faptelor și acuzațiilor la perioada de austeritate, într-un dosar penal, reprezintă o imbecilitate de același rang cu înălțimea tocului de la pantofi (ambele unități de măsură – austeritatea și înălțimea tocului – sunt la fel prevăzute în Codul de procedură penală… în locul motivelor specifice de instituire a măsurilor preventive)

  „Inculpata nu conștientizează activitatea ilicită” ?

  Doamne-ferește! Asta-i bulibășeală acoperită DNA în complicitate cu judecătorul de drepturi și libertăți din ICCJ. (un judecător independent și cu scaunul la cap n-ar reține o asemenea bazaconie cerșită de DNA)

  Conștientizarea pretinsă în motivare înseamnă recunoaștere, or arestarea preventivă are alte deziderate – trâmbițate și în teoriile lui Cristi Danileț de adormit populimea – că d-aia se numesc preventive: reglementate cu caracterul lor excepțional (de constrângere), măsurile preventive au rolul să împiedice inculpatul să întreprindă sau să desfășoare anumite acțiuni cu efect negativ asupra desfășurării anchetei sau a procesului penal (pe scurt, să nu distrugă și să ticluiască probe ca Șova, să nu ia legătura și să regizeze declarații/probe cu alți inculpați și martori ca Stavarache șa.)
  Anomalia condiției originale, inventată de DNA – conștientizarea activității infracționale – se observă nu doar din lipsa acesteia din conținutul primului mandat de arestare ( alea se verifică în primul rând, altfel n-ai cum să vezi care din ele se mențin), ci mai ales din dreptul de tăcere al inculpatului. (dreptul de a refuza să declare sau să producă probe împotriva sieși, simultan cu garanția procedurală că nu va fi sancționat când își exercită acest drept).

  Altfel zis, inculpatul arestat preventiv are libertatea de a nu contribui la propria incriminare, or, condiționarea lui de conștientizare însemnă să-l constrângi să vorbească și neapărat împotriva sa.
  Recunoașterea procurorilor și a judecătorului ICCR e mult mai gravă pentru administrarea actului de justiție: păstrează inculpatul în arest pentru a-l constrânge să vorbească ce vor ei să audă și să soluționeze pe fond cauza înainte de trimiterea în judecată.

  Apreciază

 • 38. Bască ilie  |  2 aprilie 2015 la 10:59

  Bulibășeala galopantă din DNA inversează sarcina probei și prezumția de nevinovăției cu complicitatea judecătorului de drepturi canci și libertăți ciuciu din ICCJ.

  Apreciază

 • 39. noradamian  |  2 aprilie 2015 la 11:09

  Nu e în regulă! 🙄 Întrebarea e ce poate urma?

  Apreciază

 • 40. Bască ilie  |  2 aprilie 2015 la 11:13

  În stilul ăsta smuls poate să urmeze orice abuz.

  Apreciază

 • 41. noradamian  |  2 aprilie 2015 la 11:17

  abuzurile sunt favorizate și de totală lipsă de solidarizare civică.

  Apreciază

 • 42. noradamian  |  2 aprilie 2015 la 11:20

  „SRI SE TRANSFORMA IN POLITIE POLITICA??
  De ce ai nevoie de ofiteri SRI ca sa inchizi cofetarii, shaormerii, covrigarii si batrine care vand urzici??
  Nu cumva sunt vizate doar anumite persoane incomode, care detin aceste IMM-uri??”

  http://www.evz.ro/victor-ponta-confirma-140-de-ofiteri-sri-sunt-detasati-la-anaf-pentru-combaterea-evaziunii-fiscale.html

  Apreciază

 • 43. theo  |  2 aprilie 2015 la 11:26

  bunä,
  desigur , securistii in activitate, se intorc in timp.

  Apreciază

 • 44. Bască ilie  |  2 aprilie 2015 la 11:28

  În funcție de rezultatul soluționării celor trei sesizări la CCR, dacă se pronunță miercuri, mi-ar plăcea o incursiune în bucătăria urmăririi penele – independentă de faptele cercetate în dosare și de probele administrate de anchetatorii glumeți – cu următoarea întrebare încuietoare:

  -E posibil ca procurorii din DNA și SRI să respecte normele constituționale și procedurale, atunci când solicită unei camere a Parlamentului, în același dosar, două avize – de urmărire penală și respectiv de arestare (reținere) – simultan? 🙂

  PS. Rugați-vă să pic testul cu CCR!
  Altfel, pe mulți îi voi răspopi fără menajamente.

  Apreciază

 • 45. theo  |  2 aprilie 2015 la 11:29

  dece nu recupereazä milioanele dela Voiculescu puscäriasul?
  invocä tot felul de motive pt. prosti.
  PONTA a dat ordin ,sä nu se atingä de averea puscäriasului

  Apreciază

 • 46. Bască ilie  |  2 aprilie 2015 la 12:25

  @Nora-41
  Ne solidarizăm individual, până ne lecuim. 🙂

  Apreciază

 • 47. noradamian  |  2 aprilie 2015 la 12:31

  Marius Delaepicentru :

  „Elena Udrea trebuie să stea în arest preventiv deoarece a făcut parte dintr-un guvern care a tăiat pensiile și salariile. Am citat din referatul DNA.
  Procurorii se uită prea adesea și prea atent la antena 3. Altfel ar fi invocat argumente juridice, nu clișee pseudopolitice inculcate propagandistic.

  Doar un jude cu coaie mari o mai poate achita. Publicul și javreții au condamnat-o deja”.

  Apreciază

 • 48. Bască ilie  |  2 aprilie 2015 la 12:37

  @47
  Deci n-are scăpare de la judecătoare. 🙂

  Apreciază

 • 49. theo  |  2 aprilie 2015 la 12:59

  asta spune , toatä inscenarea este politicä.

  Apreciază

 • 50. theo  |  2 aprilie 2015 la 14:25

  este f. grav, dacä se adreseazä CEDO; CÄ I S-A INSCENAT SI ESTE CONDAMNATÄ POLITIC??????
  si dacä nu acum, dar faptul cä se referä la o actziune guvernamentalä pt. care e pästratä in puscärie, este f. grav:

  cum ar trebuii totzi din fostul USL condamnatz???
  PT: PUCI, pt. distrugerea si acapararea institutziilor statului?

  Apreciază

 • 51. theo  |  2 aprilie 2015 la 14:41

  deci, adevärat DOSAR POLITIC

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  2 aprilie 2015 la 16:56

  Asa e, Theo! Elena Udrea poate e coruptă, poate nu, dar un asemenea abuz juridic în faza de arestare preventivă ar trebui să intereseze societatea civilă. Mă tem că pe fondul ăsta social dominat de învrăjbire, ignoranță și/sau indiferență, acest precedent nesancționat public ne va costa. O societate care nu-și apără drepturile (ale fiecărui membru și ale tuturor) nu-și asigură un viitor democratic.

  Apreciază

 • 53. noradamian  |  2 aprilie 2015 la 17:07

  postare nouă

  Apreciază

 • 54. racoltapetru6  |  2 aprilie 2015 la 18:05

  Hai să nu facem discriminare! Femeile trebuie să se afirme singure și nu trebuie împinse din spate. Și nici din față! 😉

  Apreciază

 • 55. noradamian  |  2 aprilie 2015 la 19:13

  Nu facem discriminare, dimpotrivă, le apărăm de meșterii manole 🙂

  Apreciază

 • 56. ion adrian  |  2 aprilie 2015 la 23:04

  Repet ca vad ca se intelege foarte greu: Arestul preventiv nu este condamnarea punitiva la inchisoare ci doar o restrangere partiala a unor libertati dar pattiala si nu la latitudinea procurorului sau a instantei si nu presupune in nici-un caz o cazare la beci si conduitii nedemne de cazare. Nu aveti ce va trebuie. Alocati un hotel si gata. Altfel ce de mai procese o sa pierdem la Cedo si nu cretinii care ne conduc sau fac justitie in Romania vor plati.

  Apreciază

 • 57. noradamian  |  2 aprilie 2015 la 23:07

  Da, Ion Adrian, asa stau lucrurile.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.656 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.656 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: