Se mișcă lucrurile!…

2 mai 2015 at 11:41 52 comentarii

up-date 29 iulie
sincer vă spun, că nu m-așteptam ca un text cu caracter ficțional scris cu vreo 3 luni în urmă
să se potrivească, pas cu pas, de realitate. ba chiar să fie întrecut…  🙂

pamflet

–  Mihalache, cum stăm cu purtătorul de cuvânt? Ai luat o decizie?
–  Domnu` președinte, eu tot pe Palada îl am cap de listă la propuneri, l-ați văzut: nimeni din presă nu-i face față. La nevoie îi înjură de-i face puf. Ar mai fi și Tapalagă, da` ăsta vrea să fie și în ham și pe cal. M-am gândit și la Pușcalău, da` nu știu dacă vă dă acceptul Doamna.
–  Interesant!…  O să mă gândesc zilele astea. Spune-mi ce face Doamna? A terminat aranjamentele?
–  Păi, pe unele da, pe altele abia acum le începe. O ajută Crina.
–  Crina? Sună prietenesc, îmi aduce aminte de…
–  Da, înțeleg, v-amintește de amicul care v-a adus în vârful politicii. Hmm, semnificativă potriveală! O știți pe Crina, duduia aia inimoasă care se ține scai de d-tră. De câteva zile se zdrobește să pună pe rol instituția primei doamne. Aveți poze de la Roma cu ea și cu diaspora de acolo, pe feisbuc, mă rog, cu cei selectați de noi acasă.
–  Ziceai c-ai vorbit cu Sibiul?
–  Da, domnu` președinte, era vorba de Drumul d-tră, s-a umplut de turiști. Au năvălit la Sibiu zilele astea, n-ai loc de ei în centru.
–  Foarte bine! Am senzația că și acolo oamenii-și fac treaba. Suntem pe drumul cel bun. …Și, ce aranjamente a mai început Doamna?
–  Păi, uitați-vă la astea, că de-aia v-am deranjat: sunt câteva planuri, variante de SPA pentru Cotroceni. Iar aici, în fotografie, e Doamna cu șeful de echipă. Și aici e cu toată echipa. Zice că trebuie să se lucreze în regim de urgență și să nu se uite la bani.
–  Bun! Se mișcă lucrurile, Mihalache.
–  Iar dincoace, domnu`președinte, e cu noul hair-stilist, premiat de curând la Paris! Urmează întâlniri cu un designer de haut-couture de la Milano și cu altul din Shanghai. Și cu câțiva de-ai noștri. Mai multe în iunie, după London Fashion Week. Între timp se antrenează intens pentru open tenis 2016. Avem și presă specializată la dispoziție…
–  Am realizat o mulțime de lucruri în mai puțin de jumătate de an, Mihalache! Chiar sunt mulțumit.
–  Da, domnu` președinte, aveți toate motivele. Și țara vă mulțumește. Acum ne așteaptă Vaticanul, lansarea de carte și, în perspectivă, niște întâlniri importante. O să vă spun despre ce-i vorba la momentul potrivit. După concediu. C-ar fi cazul să vă odihniți și dumneavoastră.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , .

Evoluăm Relații bolnave

52 comentarii Add your own

 • 1. theo  |  2 mai 2015 la 15:47

  mi-a dispärut postarea

  Apreciază

 • 2. theo  |  2 mai 2015 la 15:49

  trist dar adevärat, f. frumos pamfletul.

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  2 mai 2015 la 20:37

  Seara bună! Aflai adineaori noutățile zilei. Din ce în ce mai multe ciudățenii în justiția noastră! Oare sistemul a pornit să se reformeze în sens invers?…Despre cazul primarului Nichita o opinie a unui iesean îndrăgit:

  Florin Stamina Divertis :

  „Despre CONTROL JUDICIAR. HA, HA, HA -a revenit divertismentul
  Si aflati in puscarie marii corupti ai neamului si-au condus chiar mai bine matrapazlacurile, feriti de ochii presei. nu li s-a clintit nici un fir din averi si din puteri. Iar cand au iesit au fost primiti in picioare cu aplauze la congrese si mult intariti in putere si in razbunare. Ba chiar inchisi si condamnati definitiv, au candidat si au fost alesi primari. devin si eroi ai prostimii celei multe.
  control judiciar? o notiune juridica fara valoare intr-un cod de nimeni respectat, un paravan de favorizare a infractorului, menit sa bage praf in ochii celor care privesc spre dreptate.
  nu va amagiti dragilor. nikitaiteiul a revenit turbat impreuna cu slugile lui si va incepe o lunga noapte a cutitelor lungi.
  singurul lucru pe care il puteti face e sa aveti grija la amante si la telefoane”

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  2 mai 2015 la 21:30

  … „Observi, justițio, cum îți dai singură poalele peste cap? Cum adică, dragi colegi procurori? Păi de unde până unde avocatul statului se pupă pe gingii cu magistrații? De unde până unde judecătorul este pe aceeași baricadă cu procurorul? Păi, dacă ce spune d-na Stanciu e adevărat, ce rost mai are procesul? Și dacă îl cităm și pe generalul SRI Dumbravă constatăm că între dumneata, DNA, SRI, coană justițio se petrece o orgie neconstituțională cu perversiuni multiple (…)
  Exemplul, ca să nu avem vorbe, este chiar declarația Liviei Stanciu, președintele cele mai înalte instanțe judecătorești. Citez: “Procurori şi judecători, în lupta împotriva corupției, ne aflăm pe aceleași baricade… Avem cu toții datoria să nu ne permitem să facem vreo greșeală. Orice greșeală va fi speculată de cei care încă mai cred că se pot situa deasupra legii. Am toată încrederea că împreună vom reuși, am încredere în voi, dragi colegi procurori, care lucrați zi şi noapte, cu eforturi supraomenești pentru a sluji dreptatea şi adevărul (declarație făcută la data de 24 februarie 2015)“.

  http://www.academiacatavencu.info/…/bun-venit–coana-justit…

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  2 mai 2015 la 21:33

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 6. theo  |  2 mai 2015 la 21:54

  panä la urmä, Presedintele Bäsescu are dreptate.

  noapte bunä:

  Apreciază

 • 7. racoltapetru6  |  3 mai 2015 la 07:21

  Un adevărat izvor de inspirații umoristice e președintele ăsta. Și din ăla ales, după cum îi caracterizează pe ardeleni.

  Apreciază

 • 8. neax  |  3 mai 2015 la 09:51

  Bună dimineața. Așa făcea și la primărie?

  Apreciază

 • 9. depemures  |  3 mai 2015 la 10:15

  `neata 🙂 ,
  deci vevepeul mustruluieste Italia si in general nucleul constituitiv al UE ,deoarece tarile acestea considera ca imigratia „pe mare ” trebuie descurajata ,daca se poate chiar din punctele de imbarcare..
  La cate prostii a spus in interviul dat pentru Al Jazeera , te intrebi daca omul acesta intelege ceva din fenomenul imigratiei sau vrea sa candideze in vreuna din tarile de origine ale imigrantilor ?
  Credeti ca Italia/UE va aprecia afirmatia pontista : ” UE trebuie să aloce fonduri suplimentare și să adopte politici pentru integrarea imigranților.”
  Bai habaucule ,sti ce somaj are Italia in randul tinerilor ?? …. In jur de 30 % bouleanule ! Cu aceia ce sa faca guvernul prietenului tau ? Sa-i trimita..unde ? Dar de asta ce zici Ponta ? :

  „Douazeci si unu de cetateni romani de etnie rroma au fost arestati preventiv in Roma, dupa ce au fost surprinsi in flagrant, in cursul operatiunilor de ordine publica efectuate de 1 mai, comitand furturi din buzunare..”
  Pe acestia cine sa-i integreze democratic?

  Afirmatia lui Ponta, trebuie ca este foarte apreciata de domnul Mihalache, sau chiar de domnul Johannis :
  „Trebuie să găsim politici prin care să-i integrăm pe cei mai mulți dintre ei. Acesta este răspunsul țării mele. Este singurul răspuns democratic”,
  Ce ziceti domnule Mihalache ? Raspuns de presedinte get beget,nu?

  Nota 8 pentru guvernare? Cata modestie! Imi dau lacrimile !! Nici pentru plagiat nu merita 8 !!

  Am citit ca se pregateste un miting impotriva despaduririlor ! Asta da manipulare ,deci nu impotriva unui prim ministru impostor ,ci impotriva despaduririlor ! Incredibil !
  Chiar ne meritam „omul” 😀

  Sa tinem pumnii justitiei pe data de 6 !!!

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  3 mai 2015 la 11:14

  Ziua bună! 🙂 Petru, ar fi preferabil un izvor de civism, ardelenesc&național dar, pân-atunci, facem haz de necaz ca de obicei. E mai mult totuși, decât a asista impasibil la spectacol.

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  3 mai 2015 la 11:15

  Neax, păi asta a o fi crezut și el. Că-și mută primariatul (unde a domnit fără să-l întrebe nimeni, nimic) la presedinție. Sub înțeleapta pavăză a lui mihalache si a altor băieți destepți.

  Apreciază

 • 12. noradamian  |  3 mai 2015 la 11:23

  Depemureș, nu le pasă de țară și oameni. Iar justiția are și ea socotelile ei. Mitinguri, după cât am înțeles, vor fi atât împotriva guvernului cât și a despăduririlor. Deci „se mișcă lucrurile”.

  http://www.evz.ro/mitinguri-anti-ponta-in-bucuresti-si-timisoara.html

  Apreciază

 • 13. theo  |  3 mai 2015 la 11:34

  bunä,
  nu-l mai amestecatzi pe „MORMOLOC” cu bunul simtz ardelenesc sau nemtzesc. in cäputzul lui sunt niste „bucätzele” ce nu functzioneazä. omul si-a dat seama cä inafarä de fatzadä nu poate oferi nimic, de aia nu a plecat in G.in plus sotzia este un motor tupeist cu legäturi. interesant ar fi si „legäturile de prietenie” ale lui si ale socrului, cu cine „dädeau mana”. ceva nu se leagä aici. el era periat, ridicat in slävi, iar altzii trägeau sforile. se vor descoperi multe candva. fam Turcan il infiera de zor candva, acum tac si zambesc.

  Apreciază

 • 14. theo  |  3 mai 2015 la 11:57

  azi Turcescu inplineste 40 de ani,am si eu un fiu , care face 40
  peste cateva zile,
  ce sä le dorim tinerilor, sänätate si sä aibä noroc de iubire,
  adeväratä.

  Apreciază

 • 15. theo  |  3 mai 2015 la 12:15

  incep sä mä indoiesc de loialitatea Justitziei, dacä Dragnea
  primeste nup sau cu suspendare, JUSTITZIA potzi spune,
  face politica „ciumei rosii”

  Apreciază

 • 16. depemures  |  3 mai 2015 la 14:41

  La multi ani …mostenitorilor ! 😀

  Traian Băsescu FB
  32 mins ·

  Plagiatorul mincinos
  Din barurile de prin Emirate, plagiatorul mincinos spune, citez: „Absorbția de fonduri europene a crescut de la 7% la peste 53%, iar toate programele europene au fost deblocate. Acum avem și noul exercițiu financiar”.
  Ce nu spune plagiatorul mincinos :
  1.Cei 53% au fost absorbiţi în baza contractelor semnate în timpul lui Emil Boc.
  2.În cei peste trei ani de mandat ai plagiatorului mincinos, nu s-a semnat nici un contract semnificativ pe banii europeni din cauza incompetenţei şi corupţiei “celui mai cinstit guvern”.
  3.Din cele 19 miliarde de euro alocate de UE pentru fondurile de coeziune (autostrăzi, căi ferate, regularizări de rîuri, calificare şi recalificare personal, modernizare spitale şi şcoli, anvelopare blocuri, creare locuri de muncă etc) sub conducerea plagiatorului mincinos, ţara va pierde aproximativ 7 miliarde de euro, pentru că “cel mai cinstit guvern” se teme de DNA.
  4.După ce ascunde că incompetenţa şi corupţia actualului guvern vor face ca România să piardă cel puţin 7 miliarde euro la sfîrşitul acestui an, plagiatorul mincinos ne povesteşte cît de bine va folosi banii din noul exerciţiu financiar al UE. Păi, măi mincinosule, dacă acum DNA-ul te împiedică să cheltuieşti banii pe care îi ai la dispoziţie pînă la sfîrşitul anului, cum crezi că nu te va încurca de anul viitor încolo? Chiar speri să desfiinţezi DNA-ul pentru a da dezlegare la bani europeni clientelei corupte?
  De trei ani, plagiatorul şef al ţării mizează totul pe propaganda mincinoasă, bine susţinută de învăţăceii turnătorului Felix de la A3 şi de ai mai tînărului urmaş ai turnătorului, Sebastian Ghiţă de la RoTV.
  Vai de tine şi de clica ta, cînd românii vor înţelege cît i-ai minţit.

  Apreciază

 • 17. theo  |  3 mai 2015 la 17:46

  cand vor intzelege romanii adevärul.?

  Apreciază

 • 18. theo  |  3 mai 2015 la 17:47

  NICI SOCETATEA CUVILÄ, NU VREA SÄ CONTRIBUIE LA
  DEMASMASCAREA IMPOSTORILOR:

  Apreciază

 • 19. depemures  |  3 mai 2015 la 19:03

  DOMNULUI PRESEDINTE JOHANNIS

  Ce sa mai facem noi, cetatenii domnule presedinte pentru votul on line ?

  Roman din diaspora ,pentru ROMANIA

  SISTEM DE VOT ON LINE !!

  Sistem de vot online si in Romania?

  Sistemul de vot online implementat de Dragos Sterpu functioneaza perfect deja in mai multe tari, iar informaticianul spune ca Romania este obligata sa implementeze, la randul sau, un asemenea sistem.

  „Noi am implementat un sistem bazat pe 24 de legi ale UE. Exista o lege de functionare a sistemelor de vot, dar toate au la baza un suport legislativ si informatic. Pentru a putea vota online este nevoie de o structura legislativa si informatica, nu poti vorbi de vot online sau prin corespondenta atata timp cat tu nu ai reglementata o lege a accesului electronic al cetateanului la sisteme nationale, aceasta lege reglementeaza toata structura sistemului. Nu poti trasa marcaje pe o sosea in constructie, una care inca nu s-a asfaltat.

  Sistemul functioneaza perfect, cateva prezentari pe care eu le-am facut au fost tocmai pentru a convinge actuala clasa politica de necesitatea acestuia. Romania este obligata sa implementeze o structura informatica pe baza legii accesului electronic al cetateanului, identic cum Romania si-a asumat ca pana in 2018 sa aiba canalizare si apa curenta in toata tara”, subliniaza romanul.

  http://www.ziare.com/diaspora/romani-strainatate/romanul-din-spania-care-conduce-o-divizie-microsoft-romania-are-nevoie-de-un-reset-din-decembrie-1360353

  Apreciază

 • 20. theo  |  3 mai 2015 la 19:32

  plagiatorul a declarat, propunerile de ambasadori, au fost
  discutate cu J, noi ne facem iluzii, dar acesti tontzi, sunt inconsens si sunt intzelesi.ne-au inselat.

  Apreciază

 • 21. neax  |  3 mai 2015 la 22:13

  Nora 11, și ca paznic la primărie cred că ar fi avut mai multe responsabilități decât crede că are acum la Cotroceni.

  Apreciază

 • 22. noradamian  |  3 mai 2015 la 22:37

  Theo, toată considerația pentru toți cei care ați participat la miting! Chiar dacă, din 89 încoace, toate manifestațiile oamenilor normali sunt boicotate de humanoizi cumpărați și de turme de creiere spălate. Asta s-a întâmplat si astăzi la mitingul din București. E greu de construit o societate democratică în condițiile astea. Totuși, asta arată că le e frică. Și de ce le e frică, n-o să scape.

  Apreciază

 • 23. noradamian  |  3 mai 2015 la 22:39

  Depemureș, excelent sistem, ce bine ar fi să intre și în țara asta, deși nu cred că va accepta „cooperativa”. Nu prea i se potrivește…

  Apreciază

 • 24. noradamian  |  3 mai 2015 la 22:40

  Neax, în schimb, are profilul ideal pentru a fi „instrument”. În 2009 au dat greș, acum însă, cu un „adversar” ca ponta, le-a ieșit.

  Apreciază

 • 25. noradamian  |  3 mai 2015 la 22:53

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 26. depemures  |  4 mai 2015 la 11:25

  Corsarul la „Adevarul „,live !
  http://adevarul.ro/

  Apreciază

 • 27. depemures  |  4 mai 2015 la 11:29

  nora 23 . de retinut si de dat pe „goarna” , sistemul DEJA este implementat ,conceput de un ROMAN , si functioneaza !!! Asa ca DACA se doreste avem si soft ,avem si proiect manager ,avem tot,tot. Mai putin vointa politica . Trebuie „sunat” permanent la Cotroceni ( si ) pe aceasta tema !
  Poate ,poate tot nimerim pe cineva „acasa” 😀

  Apreciază

 • 28. noradamian  |  4 mai 2015 la 12:23

  Ziua bună! 🙂 depemureș,acceptarea sistemului la noi ar arăta și în țara asta funcționează o brumă de democrație funcțională. E un test democratic, înainte de toate…

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  4 mai 2015 la 12:25

  .Anticipând reacțiile tembel-păguboase privind „sursele” menționez că, punctual, privind unele afaceri oneroase cunoscute de ceva vreme- via Austria (mai puțin despre relația ANAF-Kaufland unde datele din articol nu-s concludente) aspectele sunt de luat în seamă.

  Comentariu „la ţintă” din partea lui Alain Jva, apropos de „caracatiţa austriacă” ce sugrumă şi monopolizează parcă absolut TOTUL: „Apai si io ma-ntreb care-o fi spilul cu „filiera austriaca” ? Astfel, peste 50% din piata asigurarilor de la noi e-n mainile austriecilor, fosta societate nationala a petrolului ce detinea 50% din piata e-n mainile unor coate-goale in ale titeiul, tot austrieci. Pe partea de alimentatie publica pe piata noastra cel putin 3 mari operatori austrieci iar in sistemul bancar local este dominat tot de capitalul austriac! Ca sa nu mai vorbim de exclusivitatea exploatarii unui monopol natural precum lemnul din padurile noastre! Ce-mi pare ciudat e ca austriecii astia au preluat prin privatizari mai mult decat dubioase adica pe nimic active aflate pe profit sau s-au „bagat” in domenii banoase unde profitul este mare si se obtine usor. Un alt aspect interesant este ca toate privatizarile marilor active romanesti cu firme austriece s-a facut pe vremea a doua guvernari aka pesede de pana-n 2004 si peneleul minoritar pana-n 2008. Adica filiera Moscova-Viena-Bucuresti filiera arhicunoscuta in perioada postbelica sau a razboiului rece! Asa ca despre ce vorbim domnilor de la PRU? Oare e cineva in stare sa estimeze cam de cate miloarde de euro a fost jupuita natia asta de „capitalul” austriac din 90 si pana azi? Estimarile mele se-nvart undeva la peste 30 mld. $. Da de filiera maghiara ce ziceti? Gojdu, paduri, retrocedari ca la balamuc!”

  http://www.stiripesurse.ro/scandal-monstru-anaf-acuzata-ca-face-jocurile-kaufland_954637.html

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  4 mai 2015 la 12:26

  Un demers pe care-l consider necesar și important. spun asta fiindcă m-astept la obisnuitele dispute politizate din spațiul public, cele care eludează fondul problemei și interesele reale ale societății:

  fiehttp://www.pressalert.ro/2015/02/padurile-virgine-din-banat-rase-chiar-de-statul-care-ar-trebui-sa-le-protejeze-cum-sunt-puse-pericol-parcurile-nationale-galerie-foto/

  https://www.facebook.com/opriti.desertificarea?pnref=story

  Apreciază

 • 31. noradamian  |  4 mai 2015 la 12:28

  Neuer Weg, ziarul care a preluat articolul din Der Spiegel, e principalul cotidian de limbă germană din România.

  http://www.neuerweg.ro/der-spiegel-despre-mafia-schweighofer-si-defrisarea-padurilor-virgine/

  Apreciază

 • 32. theo  |  4 mai 2015 la 16:23

  imi place ,cum ii umileste tonta pe liberali
  cu arogantzä anuntzä-nu existä opozitzie,din päcate
  asa este. eu cred au o intzelegere cu Tonta, altfel
  nu se explicä.

  Apreciază

 • 33. noradamian  |  4 mai 2015 la 21:51

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 34. theo  |  5 mai 2015 la 12:05

  bunä ziua,
  se pare mumia dela cotroceni face un pic de zgomot, pardon
  consultäri, sä arate cä existä. vai si amar de Ro.
  curand mai face o vizitä sau douä, asta a maritat votul ????

  Apreciază

 • 35. depemures  |  5 mai 2015 la 15:18

  Chiar asa : se misca lucrurile 🙂

  COMUNICAT DNA

  Cu referire la propunerea legislativă de modificare a Codului penal și a Codului de procedură penală inițiată de mai mulți deputați, Direcția Națională Anticorupție consideră că adoptarea propunerii ar diminua semnificativ eficiența D.N.A, ar îngreuna identificarea și pedepsirea infractorilor și ar afecta în mod sever statutul procurorilor în cadrul sistemului judiciar.

  http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=6249

  PS cred ca si ambasadele a caror „colonie ” suntem 😀 pregatesc deja declaratii…
  Rusine parlamentarilor !!! Rusine !!
  Alegeri anticipate !!!

  Apreciază

 • 36. theo  |  6 mai 2015 la 12:26

  bunä,
  nici amanarea manipulatorului Dragnea, nu-mi place,
  se incearcä amanäri, o rusine dacä ar fi nup s-au
  suspendare.este f, grav actziunea fäcutä-
  ne-a terorizat cu 7 milioane, care nu au fost nici 4.

  Apreciază

 • 37. theo  |  6 mai 2015 la 12:28

  mare vinä o are opozitzia, este amortzitä si autosuficientä.
  alegeri anticipate, ar fi corect dupä atatea mizerii:

  Apreciază

 • 39. depemures  |  6 mai 2015 la 15:28

  QED ! 😀

  Mircea Cartarescu:” In acest moment mi se pare inutil sa militez pentru trecerea ICR din nou sub presedintie: tot sub USL ar fi”

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20078241-mircea-cartarescu-acest-moment-pare-inutil-militez-pentru-trecerea-icr-din-nou-sub-presedintie-tot-sub-usl.htm

  Apreciază

 • 40. theo  |  6 mai 2015 la 17:03

  tonta este un gunoi obraznic, cicä….
  „putem sä ne retragem in glorie………”

  Apreciază

 • 41. theo  |  6 mai 2015 la 18:15

  usl-ului i-a lipsit presedintele, acum il are, este complet.

  Apreciază

 • 42. noradamian  |  6 mai 2015 la 22:17

  Dragii mei, ca si în marțea neagră, reacția ambasadelor străine n-a întârziat! Întârzie sau mai degrabă lipsesc, însă, ca si altă dată, reacțiile de opoziție din interior. A instituțiilor și a societății civile.

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  6 mai 2015 la 22:19

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 44. dorian65  |  6 mai 2015 la 22:29

  Vad ca se misca lucrurile.
  Mie imi miroase a ceva urat si va pot spune ca la fel ca si mine au primit multi somatii de plata cum ca ,vezi Doamne,au primit din investitii 24 de lei la care trebuie sa platesti 468lei.
  Pai,sa stam drepti si sa gandim stramb in cazul meu nu am cont in lei din 2010 si postarul nu a prididit sa imi bata in poarta sa imi aduca cei 24 de lei atunci de unde stie ANAF-ul,anafura mamei lor, ca eu am incasat 24 de lei in 2012?
  Pai ,daca am fost folosit, eu si altii, pe post de maimute ca-sa spele bani pe carca noastra pentru a sponsoriza festivalul USL din 2012?
  Banuiesc si eu,de,ca asfel nu ar umbla astia sa modifice Codul Penal asa doar de florile marului. Sic! 😀
  Ori tampitii aia de la ANAF au primit ordin de la primmistret ,zicand ca la cat de prosti si uituci sunt romanii de le faci o placinta din aceasta o sa se inghesuie ca prostii sa platesca.Nici varianta aceasta nu-i exclusa-cel putin de mine.
  Va urez o sera buna in continuare!

  Apreciază

 • 45. noradamian  |  7 mai 2015 la 10:24

  dorian, salut!

  pas cu pas spre domnia bunului plac. altfel spus, încă o samavolnicie! cu fiecare zi drumul se vede tot mai clar…

  Apreciază

 • 46. theo  |  7 mai 2015 la 12:33

  bunä,
  ce scalämbäialä mai este si bonul pe bacsis, au innebunit,
  ocupä zilnic tot terenul politic cu tembelisme si numiri de
  fosti turnätori.
  Täriceanu nu este asaltat cum trebuie, afarä cu odiosul,
  a fäcut destul räu. E f. räu ce face J, a parafat USL-ul mare
  care ne-a mintzit pe totzi, ce dezamägire

  Apreciază

 • 47. noradamian  |  7 mai 2015 la 23:27

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 48. theo  |  10 mai 2015 la 11:22

  bunä,
  in sfarsit mizerabilii liberali isi aratä fatza, mare nerusinare,
  atitudinea liberalilor o sä-i coste. Bleaga o meritä, a continuat
  sä-l atace pe Bäsescu la fel ca uslinosii, sä le fie rusine.
  PNL- este o hazna mare ,care a inceput sä putä.
  d-l dracu o sä-i mai voteze:

  Apreciază

 • 49. theo  |  10 mai 2015 la 11:24

  este Bascä bolnav? ii doresc sänätate:

  Apreciază

 • 50. theo  |  17 mai 2015 la 15:32

  mormolocul presedinte, a uitat cä nu este primarul Sibiului,
  ii duce papei o foto cu Sibiul? f. frumos, dar pt. asta stai
  3 zile? il doare in cot de Ro.

  Apreciază

 • 51. theo  |  17 mai 2015 la 20:54

  ce escrocherie ,ce mojicie de saträ din partea lui Dragnea,
  cicä fratele a murit din cauza acestui dosar, un ordinar,
  fratele lui a murit de cancer säracul.

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  29 iulie 2015 la 11:05

  Reblogged this on Gradina de hartie and commented:

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.628 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.628 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: