Relații bolnave

8 mai 2015 at 12:26 145 comentarii

Analiștii neamului vorbesc de prăbușire cu suficiență de bigoți negativiști și răzbunători. Un fel de sodăței politico-apocaliptici. Satisfacție orgasmică de justițiari care pot triumfa cu „v-am spus eu”? Tot prevestind-o, apocalipsa devine reală. Pe fondul ăsta, dezacordul între segmentele sociale produce un zgomot strident de alunecare în gol. Sportul național de-a învinovățirea atinge cote absurde și total irelevante. Argumente beton de toate părțile se războiesc într-o mare de praf.„Argumente civice” contondente din care răzbat partipriurile politice. Acuzele curg întreținând o stare maladivă de războială fără  scop. De fapt, acest mod dezolant de manifestare pe scena publică asociat cu o bășcălie steril-gălăgioasă tradițională întreține iluzia de societate activă.
…Care societate? Cea prizonieră a promisiunilor mincinoase- pe de o parte și a indignărilor neputincioase  de cealaltă? Amintiți-vă că de câțiva ani sondajele arată că două treimi din populație regretă comunismul. Am avut cumva și n-am știut factori de influență care să ia în seamă pericolul uriaș al acestui potențial restaurator? Există, cumva, și forțe responsabile care să trateze acest simptom altfel decât cu sictir? Întrebări retorice. Oricum, justițiarismul personalizat, luptele „de sală”, atitudinile apocaliptice, au prevalat. Politicul nu poate câștiga războiul cu justiția fără să-și găsească aliați în sistem. Politicienii nu pot supune instituțiile dacă n-ar avea aliați în interiorul lor. Proces accelerat care tocmai a cuprins și piața liberă și e pe cale să îngroape investițiile libere. Liantul e corupția. Suportul e birocrația. Iar boborul e fezandat mediatic suficient pentru a fi temelie unor politici aberante de restaurație. Cei de la care așteptam să se implice într-un proiect societal unificator au eșuat în lupte personale, interese meschine sau pur și simplu au abandonat. În schimb, sub acoperișul prezidențial unificator de anomalii, se țese în tăcere un proiect anti-societal.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , .

Se mișcă lucrurile!… Lanțul nevolniciilor

145 comentarii Add your own

 • 1. theo  |  8 mai 2015 la 18:49

  bunä,
  au sustzinere si aliatzi securisti ascunsi in justitzie.
  este trist dar este adevärat.

  Apreciază

 • 2. theo  |  8 mai 2015 la 18:51

  uite ce usor a cedat J, se zbarleste putzin, dar pune punct,
  iar escrocul impostor isi face jocul.

  Apreciază

 • 3. noradamian  |  8 mai 2015 la 22:17

  Seara bună!

  theo, cel puțin acuma nu mai pot ascunde. Se află tot.

  KI pare depășit de situație. nu reuseste să intre în rol.

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  8 mai 2015 la 22:21

  După 6 luni, amorul pentru președinte s-a cam răcit. Previzibil. Lucian Mândruță înregistrează situația din acest moment:

  http://lucianmindruta.com/2015/05/08/razmerita-pe-pagina-de-facebook-a-lui-iohannis/

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  8 mai 2015 la 22:29

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 6. depemures  |  9 mai 2015 la 07:58

  Daca presedintele vrea sa-si duca mandatul pana la capat ,trebuie ca cel tarziu astazi sa-l demita pe Mihalache !!
  Ponta si slugile sale ,politice si mediatice ,deja scuipa si ameninta. In televiziunile de stiri ,( doua dintre ele sigur ) se sta cu degetul pe butonul de start/play, pentru atacuri puternice de denigrare prezidentiala.Cred ca daca nu este blat ,toata tarasenia asta cu „atacul” prezidential ,PG ar fi trebuit sa se autosesizeze in cazul mafiei lemnului ,si trebuia sa inceapa cu ministrul apararii ,stefan gheorghistul Dusa.
  http://www.neuerweg.ro/mafia-schweighofer-fabrica-de-la-recicovasna-caz-penal/

  Apreciază

 • 7. racoltapetru6  |  9 mai 2015 la 08:42

  Regrete pentru trecut vor fi mereu, chiar și după aceste vremuri. E o nostalgie inevitabilă pentru anii tinereții, care ni se par mai fericiți, indiferent de conjunctura în care au trecut. Dar foarte puțini ar vrea cu adevărat să retrăiască anii comunismului, fără să li se ia și din anii care-i apasă.

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  9 mai 2015 la 09:50

  Ziua bună! 🙂

  Depemureș, nu pot să nu mă gândesc ce ghioage constituționale i-ar fi tras TB viețuitoarei penale ținută în fruntea guvernului la toate ravagiile dărâmătoare pentru țară comise în juma de an de zburdat la umbra ficusului.

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  9 mai 2015 la 09:56

  Un articol remarcabil care fără postscriptum ar fi fost de apreciat la superlativ. http://www.contributors.ro/administratie/romania-nu-e-guvernata-pontapericolpublic-o-produc%C8%9Bie-sus%C8%9Binuta-de-casa-de-filme-iohannis-mihalache/

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  9 mai 2015 la 09:56

  Băse are greșeli si slăbiciuni că nu e nici Sf. Gheorghe nici Arhanghel dar, în materie de competență, articolul îl definește ca fiind exact la polul opus față de KI.Ghinion!

  Apreciază

 • 11. noradamian  |  9 mai 2015 la 09:57

  Petru, corect! asta mi-aduce aminte de gluma cuiva care considera cea mai fericită perioadă a vieții lui în anii răzbiului fiindcă atunci era tânăr și îndrăgostit 🙂

  Apreciază

 • 12. theo  |  9 mai 2015 la 10:38

  BUNÄ;
  cand Bäse a preluat Ro,dupä ilici si Nästase, uitä romanii prin
  cate presiuni ;escrocherii si mizerii a trecut. fiecare mic succes a fost o luptä, nu numai cu politicieni, dar si romanii care nu pricepeau nimic, erau obisnuitzi sä intndä mana si sä regrete ceausismul.dar se uitä f. repede.
  poteca fäcutä de el in jungla Ro. a fost un mare succes,dar
  cine ii multzumeste?
  POATE FIREA LUI BÄTÄIOASÄ;CÄLITÄ IN PERICOLELE MÄRII
  L-AU AJUTAT SÄ FACÄ CEVA:
  NICI UNUL DIN WEST, NU AR FI DUS LUPA ASTA CU SACALI ROSII

  Apreciază

 • 13. noradamian  |  9 mai 2015 la 10:51

  Salut, theo! Memoria, da, e o problemă. Plus ignorarea contextului politic, a dinamicii factorilor interni si externi, a relației cauze-efecte, etc. Analistii, de regulă,mărginindu-se la constatări și acuze.

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  9 mai 2015 la 10:55

  Apreciază

 • 15. depemures  |  9 mai 2015 la 10:55

  Ma mir ca nu se intampla nimic in Parlament pe tema Holzindustrie Schweighofer. Sa ne reamintim ce uragan s-a dezlantuit pe seama a 300 ha pamant cumparat onest,pana la proba contrarie.Proba contrarie care pare tot mai putin posibila,!! Comisii ,comitete si comitii ,ca mare frauda ,hotie ,ilegalitati ,spalare de bani si alte bla bla uri si sinteze 😀 antenisto-pontiste. Din nou un fas marca Ponta ,care loveste tot in PSD 😀 , riscand sa se deschida dosare unor foarte ,foarte , foarte apropiati 🙂 de-ai sai.
  Cu austriecii e la HS este un blat transpartinic si se va incerca temporizare si batiste pe tambal. Sper ca justitia austriaca sa-si demonstreze din nou superioritatea si sa oblige justitia din tara sa-si faca menirea. Cazanciuc incearca sa mimeze ca-i ceva minor ,neimportant.Nitu stie ca daca-si misca fundul si se uita-n dosarele existente ,ii va vedea freza lui Dusa ,va auzi vocea subtire a lui tata socru .Cica la DIICOT ,deja este facut patul si draperiile ( scuzati,perdelele) sunt trase ,pe cand ajunge Horodniceanu sa se „odihneasca” vre-o doi ani, dupa interviul extrem de slab de la CSM ,cre i-a „convins” pe multi ca merita sa vina de la Iasi ,unde nu sunt nici un fel de probleme ,la Bucuresti ,pentru a se „odihni” in continuare.
  Sa vedem expertii lemnului de la UDMR cum vor negocia daramarea lui Ponta,sau suspendarea lui Johannis ; contra libertate.

  http://www.neuerweg.ro/mafia-schweighofer-fabrica-de-la-recicovasna-caz-penal/

  http://www.dw.de/klaus-iohannis-%C8%99i-scandalul-defri%C8%99%C4%83rilor-abuzive/a-18427030

  Apreciază

 • 16. depemures  |  9 mai 2015 la 11:01

  ponta s-a ingrasat porcul ,si nu-i mai vine fracul si papionul ,de s-a dus la Ziua Regalitatii ,ca un taranoi cu cravata si costum botit. Daca era si Zgonea era un careu de duzi cu duda mot. Asa s-a dus doar cu valetul sau : Tariceanu !

  Apreciază

 • 17. theo  |  9 mai 2015 la 11:16

  CTP, -„Ponta este o näparcä; DACÄ NU O STRIVESTI, itzi
  sare la gat”
  aici are dreptate, dar eu cred cä J, este retardat, cand o sä
  facä primii pasi, o sä fie afarä din politicä.dar nu stie sä
  vorbeascä, cu ganguritul dupä Mihalche, ajunge la grädinitzä
  in 5 ani.cat de repede a observat Bäse, cä J, este „autist:”
  ARE LUMEA LUI.

  Apreciază

 • 18. theo  |  9 mai 2015 la 11:20

  NU VREAU SÄ AUD DE ZIUA REGALITÄTZII
  niste gunoaie ce vor numai avantaje.
  in west , Frantza si Germania,Austria , au avut regi,dar
  ajunge ,lumea evoluiazä, nu träim cu povesti, poporul
  are nevoie sä fie cultivat,hränit , dar nu cu himere:

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  9 mai 2015 la 11:23

  În blatul oneros legat de afacerea HS, mihalache e cheia. individul fiind legat ombilical de KI&mafia transpartinică. e indispensabil, de-aia e ținut la sefia cancelariei prezidentului.

  Apreciază

 • 20. depemures  |  9 mai 2015 la 12:01

  nora 🙂 , nu doar ca sustin aceasta varianta cu Mihalache,chiar plusez ,fiind convins de un deal pontaco-mihalachesc 😀 ,Ponta are un „spion” cu o foarte mare probabilitate de influentare a presedintelui.
  – probe :
  „Jurnalistul Cornel Ivanciuc a lansat acuzatii grave, marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate la postul B1 TV, declarand ca seful Administratiei Prezidentiale, Dan Mihalache, ar fi omul cheie al firmei austriace Schweighofer-Holzindustrie, cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania
  „Il investighez pe Dan Mihalache de peste 10 ani. 10 ani pe seama acestui subiect. Ce pot sa va spun este ca domnul Dan Mihalache isi petrece in mod frecvent vacantele la cabanele acestei firme mari, a fost inclusiv de Craciun la Viseu. Practic omul de lobby al austriecilor e Dan Mihalache. Eu nu stiu daca Iohannis stie.
  Iohannis este sub imperiul malefic al lui Dan Mihalache. Politica lui Iohannis a esuat, e un esec lamentabil. Dan Mihalache e un cancer pentru Administratia Prezidentiala.”

  http://www.aktual24.ro/mihalache-e-un-cancer-pentru-iohannis-il-investighez-de-peste-10-ani-acuzatiile-unui-jurnalist/

  ps recunoasteti personajele din fotografie ?? 🙂 ; se poate specula ideea ca serviciile sunt parte a deal ului Ponta Mihalache ?

  Apreciază

 • 21. depemures  |  9 mai 2015 la 12:08

  breching 😀 😀 Presedintele se intalneste cu premierul la Cotroceni cam intr-o ora.. pam ,pam.
  Vom gasi pe FB un selfie cu cei 3 ?

  Sunt rautacios ,dar pe Dean Thompson de ce nu l-au invitat ? 😀 😀

  Apreciază

 • 22. theo  |  9 mai 2015 la 12:17

  desigur a fost special fäcutä treaba cu austriacul,sä-i
  inchidä gura lui J. dece nu s-au deranjat de defrisatul panä acum, austriacul , ungurul ,socrul, dacä nu ii scuturä pe totzi,
  atunci este tendentzios.

  Apreciază

 • 23. theo  |  9 mai 2015 la 12:21

  mumia dela cotroceni nu rezolvä nimic,plagiatorul o sä
  facä spume, iar mumia se multzumeste cu asta, vai si amar:
  TONTA ,tot nu a fost linistit,tot numele Bäsescu il urmäreste.

  Apreciază

 • 24. depemures  |  9 mai 2015 la 12:34

  Victor Ponta:

  Peste o ora ma voi intalni cu presedintele la Cotroceni. Daca sperati sa ne intoarcem la vremurile lui Basescu, cu cearta in public, nu se va intampla „…

  Sa vezi ca pe la 18.00 fix , se va arunca de la Cotroceni un palton !!!

  Apreciază

 • 25. depemures  |  9 mai 2015 la 12:52

  Inca una si ma duc :

  Traian Băsescu
  42 mins · Edited ·

  Omagiu de Ziua Europei
  Pe 27 aprilie, plagiatorul mincinos celebra trei ani de la căderea guvernului Ungureanu. Pe 7 mai, s-au împlinit trei ani de la instalarea guvernului Ponta, aşa că îmi permit, dragă plagiatorule, să-ţi pun în faţă o oglindă, în care, dacă ai fi responsabil, ar trebui să recunoşti guvernarea unui premier care n-ar fi trebuit să fie în funcţie, astăzi, 9 mai, de Ziua Europei.
  1.Suntem singura ţară din UE care are în fruntea guvernului un plagiator ;
  2.Pentru a pune sub control puterea judecătorească organizează alături de cel mai bun prieten, Crin Antonescu, lovitura de stat din vara lui 2012, readucînd România la stadiul de ţară lipsită de credibilitate şi spulberînd şansele de intrare în Schengen ;
  3.Primeşte de la preşedintele Comisiei Europene, Barosso, lista cu cele 12 sarcini pe care le are de îndeplinit la Bucureşti şi,slugarnic, o acceptă, caz unic de umilire în istoria UE ;
  4.Ratează descentralizarea şi reorganizarea administrativ-teritorială prin declararea ca neconstituţională a “legii lui Dragnea” ;
  5.Marţea Neagră, cînd s-a încercat amnistierea corupţilor ;
  6.Cu 8 luni înainte de închiderea exerciţiului financiar al UE, din cele 19 miliarde euro alocaţi s-au cheltuit doar 9,5 miliarde, cu perspectiva de a pierde la sfîrşitul anului peste 7 miliarde euro destinaţi dezvoltării. În trei ani, Ponta nu a reuşit să înceapă şi să finalizeze niciun proiect semnificativ pe bani europeni ;
  7.Plăţile pe fonduri europene sunt suspendate datorită suspiciunilor de corupţie ce planează asupra celui mai cinstit guvern ;
  8.Autostrada Comarnic – Braşov, ratare deplină ;
  9.Master plan transporturi – neaprobat de Comisia Europeană ;
  10.Niciun metru de autostradă început şi dat în folosinţă în cei trei ani. Activitate, taiat panglici la proiectele incepute de Boc;
  11.Managementul privat al companiilor de stat înlocuit cu managementul de partid avînd ca rezultat creşterea pierderilor în companii ;
  12.Ratarea privatizării OLTCHIM la contrapartidă cu organizarea unui spectacol avînd ca personaje principale doi clowni ;
  13.Ratarea privatizării CFR – marfă, cu încercarea premierului de a atrage CSAT în aprobarea privatizării ilegale a companiei ;
  14.Politică fiscală abulică, lipsită de consistenţă (pe o parte creşteri de taxe locale, taxa pe stîlp sau supraacciza pe combustibil, iar pe de altă parte reducere TVA la alimente) ;
  15.În septembrie 2014, noul an şcolar debutează fără manuale pentru clasele I-a şi a II-a ;
  16.La alegerile prezidenţiale, mare parte din românii aflaţi la muncă în străinătate au fost împiedicaţi să voteze urmare a deciziilor guvernului, într-o tentativă vizibilă de fraudare ;
  17.Memorandumul dintre guvern şi ROMPETROL prin care se acceptă încasarea a 200 mil. USD în loc de 580 mil USD şi se stabileşte înfiinţarea unui fond de dezvoltare de un miliard USD. După doi ani, nici cele 200 mil.USD nu s-au încasat şi nici fondul de investiţii nu s-a înfiinţat ;
  18.Cultura pe culmile restauraţiei prin preluarea sub controlul USL a Institutului Cultural Român şi instalarea în fruntea acestuia a unor exemplare precum Marga-calorifer, Boroianu – Artmark şi Breban – omul anilor 1960-1970 ;
  19.Cel mai scăzut nivel al investiţiilor finanţate din bugetul de stat din ultimii ani, avînd ca efect lipsa de creştere a numărului locurilor de muncă dar şi încetinirea avansului în dezvoltarea durabilă a ţării ;
  20.Accentuarea deficitului fondului de pensii ;
  21.Risc de eşuare a angajamentului de revizuire a Constituţiei ;
  22.Cel mai cinstit guvern, cu nu mai puţin de 13 miniştri condamnaţi, puşi sub urmărire penală sau incompatibili ;
  23. Suntem singura ţară din UE in care premierul da ordonanţe de urgenţă ca sa-şi regleze problema doctoratului;
  24.ETC.
  Dragă domnule Ponta, dacă după citirea acestor rînduri, care doar vor să te ajute a pricepe definiţia completă a unui incompetent, nu îţi depui mandatul, înseamnă că deliberat sacrifici România pentru interesele tale şi ale clicii tale.

  Apreciază

 • 26. theo  |  9 mai 2015 la 13:11

  mä uit la TV,
  väd ce intzelegere deplinä,Mihalache langä Ponta si Ilici
  asta este un tablou ce spune tot.

  Apreciază

 • 27. depemures  |  10 mai 2015 la 10:39

  UNITI SALVAM …..pe PONTA si PSD !!!

  Mircea Marian
  13 hrs ·

  Protestele anti-defrișare declanșate azi au în spate PSD-ul și au drept scop frăgezirea lui Iohannis, care a respins un cod silvic catastrofal. Aici sunt mai multe planuri. Unu, cine poate spune că nu este de acord cu principiile enunțate azi de manifestanți, imensa lor majoritate oameni onorabili și implicați? Probabil că nimeni. Doi, codul silvic respins de Iohannis era o mizerie care ar fi făcut doar rău mediului înconjurător, dar PSD l-a prins pe președinte cu combinația cu austriecii de la Schweighofer și l-a pocnit. Pe scurt, rezultatul mitingurilor de azi va fi că nu va mai exista opoziție la modificarea codului silvic, iar defrișările vor lua amploare. Iohannis ar fi trebuit să se bată și să explice efectul pervers al mitingurilor de azi, dar el, dimpotrivă, s-a speriat și s-a predat. Ponta va ține minte că omul e fricos și-i va exploata slăbiciunea.

  – pentru cei interesati de adevar :

  http://www.mediafax.ro/social/amcham-modificarile-la-codul-silvic-ar-putea-avea-efecte-dezastruoase-pe-termen-mediu-si-lung-13319872

  Apreciază

 • 28. depemures  |  10 mai 2015 la 11:40

  Mircea Marian
  40 mins ·

  Ca să vedeți ce tare e propaganda PSD: nimeni, nici din presă, nici din mitingiștii manevrați de Crăciun, nu pare să își amintească de faptul că șeful Romsilva, Adam Crăciunescu, e trimis în judecată, fiind prins în dosarul restituirilor ilegale de păduri, dar Ponta nu îl schimbă din funcție. Dacă va uitati pe raportul curții de conturi, aceste retrocedari ilegale sunt sursa principală a defrisarilor abuzive. E și tata socru Ilie Sârbu prins in aceste retrocedari ilegale, dar dosarul sau a fost „disjuns” bine, până a fost uitat. In schimb, propaganda PSD a strigat la mitingul de ieri „Iohannis, nu te mai juca cu drujba/…”, nu „Ponta…”. Să mori de râs.

  Apreciază

 • 29. depemures  |  10 mai 2015 la 12:36

  Ondine Ghergut
  11 hrs · Edited ·

  Miting Bucuresti ptr apărarea pădurilor. MANIPULARE ptr PONTA în fața Palatului Victoria, făcută de un grup de circa 1000 din cele circa 5000 de persoane . Cu toate acestea, mitingul si-a atins scopul. Mesajul a fost transmis: „NU distrugerii pădurilor!”

  Circa 5000 de manifestanți, dintre care vreo două- trei mii au inceput să strige „Ponta /Nu uita/Că pădurea nu-i a ta/Nici a lui mă-ta!” A doua oară sloganul a fost strigat foarte puternic. A treia oară, peste sloganul început de mulțime, gruparea „neamunit.ro”, in tricouri negre, cu un dac imprimat, au pus inregistrarea cu Imnul României ( erau PREGĂTIȚI ptr astfel de situații, dovadă că manipulează!), deturnând sloganurile antiPonta. Toți au inceput să cânte inmul , timp în care s-au grăbit să plece din fața Guvernului, iar mulțimea i-a urmat.
  L-am intrebat pe liderul ” dacilor” de ce nu au vrut să se strige impotriva lui Ponta. Mi-a spus că ei nu fac politică. Am vrut să-l fotografiez; el m-a imbrâncit. Eu am insistat cu fotografia, el s-a ferit. Apoi, ptr că tot insistam să-l fotografiez, m-a fotografiat si el. Eu i-am zâmbit, NU l-am îmbrâncit, cum o făcuse el.
  La Palatul Cotroceni, însă, „dacul” șef a uitat că nu face politică si grupul său de câteva sute ( cu tricouri negre) strigau sloganuri in care îl ” spânzurau” pe Iohannis de copaci….

  Apreciază

 • 30. noradamian  |  10 mai 2015 la 15:00

  Ziua bună! 🙂
  depemureș, diversiunea pesedeilor la manifestațiile de ieri (previzibile, doar asta fac de 25 de ani) nu diminuează rolul lor criminal la raderea pădurilor (solidari cu aliații udemeriști) și nici intervenția protectoare a lui iohannis, lobist pentru holzinger industrie. psd și pnl sunt două jumătăți otrăvite ale aceluiași mod de a face politică: prin prădarea resurselor și distrugere de valori. singurul aspect care ar trebui să ne intereseze e ca acțiunile respective să stopeze, în al treișpelea ceas, defrișările abuzive. iar vinovații, de la primul la ultimul, să plătească. corupți și corupători, deopotrivă.

  Apreciază

 • 31. Cristian  |  10 mai 2015 la 15:45

  GENIALA aceasta doamna. Tot ce i-mi statea pe limba despre Binom, neoUSL, KLAUSL, Makkkovei spune ea!
  https://alexaionescu.wordpress.com/2015/04/21/klausl-iohannis-un-punct-si-atat/
  „Dar cum aduci basistii in PNL fara sa negociezi cu Basescu, omul pe care il vrei iesit definitiv din politica? Ei bine, cred ca deja incepeti sa va prindeti: prin partidul Monicai Macovei.
  Dar cum ii convingi sa se lepede de marinar? Ei bine…sunt sigur ca ati inteles deja: ii distrugi statuia. Ii demolezi mandatele, il linsezi mediatic, ii arestezi colaboratorii, il provoci si il scoti la bataie, il obligi sa reactioneze. In acelasi timp pui binomul sa forteze limitele legii si il obligi sa protesteze. Daca o face…il condamni ca ataca justitia si o fragilizeaza, ca isi distruge mandatele, iar daca tace…consimte la excese, deci poti sa il acuzi ca a incurajat o justitie abuziva. E de-a dreptul win-win, nu?
  Apoi, in paralel ataci la greu PMP – firavul vehicul al lui Basescu, dar oferi basistilor dezamagiti o noua constructie in care sa se refugieze si sa isi linga ranile…partidul sfintilor lui Macovei.
  Observati ca Monica Macovei nu intra in polemica cu Iohannis ori cu PNL si nici nu isi doreste o stransa colaborare cu PMP? Cat despre colaborarea ei cu Basescu…iata ce declara:
  Monica Macovei a declarat că fostul șef al statului s-a descalificat, în urma ultimei apariţii televizate.”
  Acesta e portretul necosmetizat al Romaniei neo-useliste!
  Basisti! Treziti-va! Iesiti in strada!

  Apreciază

 • 32. noradamian  |  10 mai 2015 la 16:25

  Cristian, cu toată genialitatea d-nei citate, politiciana Udrea e cea dintâi care a adus daune micului PMP; de altfel, treisferturi din PMP au virat în ultimele luni la UNPR! Spun asta cu toată compasiunea pentru d-na Udrea, țintă a unui evident abuz procedural! Cât despre săgețile la adresa d-nei Macovei, îmi pare rău dar par un exercițiu facil și inutil de imagine. E drept, MM si-a jucat nu prea bine în ultima vreme mai ales, rolul în politică și nu cred că poate să facă mai mult. Greseala ei fundamentală în politică fiind într-adevăr, ruptura de Băsescu. Rămâne însă, o personalitate demnă de apreciat pentru acțiunile ei excelente ca europarlamentar care continuă să producă efecte remarcabile. Dincolo de politică, n-ar trebui uitat nici rolul hotărâtor al MM la reformarea justiției autohtone. Cât timp nu reușim să recunoaștem binele făcut societății de doar câțiva concetățeni ai acestei țării, tot mai puțini, lucrurile vor merge tot mai rău.

  Apreciază

 • 33. depemures  |  10 mai 2015 la 17:21

  30 , nora 🙂 ,ma deranjeaza si atitudinea oamenilor. Stiu ce-i poate pielea lui Craciun. Stiu ca atunci cand declara ritos ca nu este miting politic ,se va ataca tabara adversa PSD ului ,si totusi. Este drept ca tema este generoasa in gravitatea ei. La fel cum foarte grava este si „salba” de balastiere ” si microhidrocentrale ,care distrug in proportii mari flora si fauna apelor curgatoare.Dar acesta inca nu este inca subiect electoral pentru plagy ; care ,vedeti ca este deja in campanie electorala. Sper sa pateasca ca anul trecut.
  Vor mai fi surprize in legatura cu acest miting ; cei care stiu mai multe si au tacut pana acum , nu o sa mai taca. Corpul de control al mincinosului a verificat 5 judete ? Cum au fost selectate? Vrancea ,Timis ,Covasna nu au zone defrisate?Sau nu se poate pe motiv de socru si aliati. Cred ca Verestoly a facut crampe abdominale de atata ras….sau i s-a aratat lui ,si UDMR ului pisica. Daca sustineti opozitia ,va dam pe mana DNA !
  Saptamana viitoare ,cred ca mai primim o bucatica din tara inapoi… 🙂

  Apreciază

 • 34. depemures  |  10 mai 2015 la 17:35

  Nota bene Rares Bogdan ! A luat deja atitudine fata de prosteala pe fata facuta de Ponta. Nu uitati ca tata socru ,are dosar disjuns din dosarul retrocedarilor .Retrocedari care au dus la acest holocaust ecologic.
  Celelalte televiziuni fac matanii de recunostinta…. aratand cu degetul spre Johannis.
  Saptamana viitoare…

  Apreciază

 • 35. noradamian  |  10 mai 2015 la 17:59

  depemureș, tema nu e doar „generoasă”, ci, în primul rând, dureroasă, umilitoare și mutilantă pentru țara noastră. Pe crăciun o să-l ia în seamă probabil aceeași gașcă de poluatori de mitinguri consacrați din București. Or fi de-ai lui și prin provincie. Sunt însă si mulți alții care nu văd altă cale de a rezolva ceva. Și, că veni vorba, dacă până azi, cel puțin, afacerea mafiotă de la RM a fost stopată, ne place ori nu, e reușita celor care au ieșit în stradă mai an.

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  10 mai 2015 la 18:11

  34, cum era de așteptat! fiecare cântă după partitura intereselor patronului. atât televiziile cât si diversi lideri de opinie. ba chiar si madam bran, devenită purtător de vorbe dulci pro-iohannis abia după ce a fost pusă pe liber de la cotroceni. soluția pentru care ar trebui continuate acțiunile în stradă e tragerea la răspundere a tuturor factorilor care au avut un rol mai mare sau mai mic la prăpădenia asta. nu doar a stopa tăierile ilegale cum binevoi să declare KI post-factum, ci de a reduce la minim și institui un control drastic al oricăror tăieri. iar „lemnul să nu plece de aici sub formă de bușteni ci exclusiv prelucrat”.( Manase cel bun, comentariu pe FB)

  Apreciază

 • 37. theo  |  10 mai 2015 la 20:59

  bunä,
  asta este, sä fie exportatä mobilä,hartie,etc. ar castiga mai mult
  si ar fi locuri de muncä.

  Apreciază

 • 38. noradamian  |  10 mai 2015 la 21:54

  Da, theo, câte nu s-ar putea face spre binele oamenilor dacă ar fi alungată haita asta….

  Apreciază

 • 39. noradamian  |  10 mai 2015 la 21:55

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 40. depemures  |  11 mai 2015 la 09:01

  Paul Dragos Aligica
  Ieri la 13:21 · editat ·
  Deschis facebook, verificat stiri weekend. Constatat: dus dracu doctrina constitutionala, neutralitate prezidentiala, mediere neutrala, morga prezidentiala. Prestanta publica?! Se termina si cu asta intr-o saptamana, daca mai continua asa. Chiar si demnitatea politica minimala a omului e in pericol. A fost prieteni, poate cea mai interesanta saptamana politica.
  Intr-o singura saptamana, s-a rasturnat calimera cu 180 de grade. La inceputul ei eram, pe aici, considerati o mana de cartitori. Azi toata tara se uita la el cu stupoare si amuzament. Fragezit politic pe de o parte, ridiculizat pe de alta, sabotat de din interiorul PNL pe de alta (de cine altul decat de domnul Bijboaca insusi!!!). Da din cand in cand declaratii si comentarii reactive si defazate.
  La inceptul saptamanii se jura prin interpusi ca el se tine de doctrina aia mirobolanta (aia cu constitutia si literatura) care nu ii permite sa comenteze toate nimicurile. La sfarsitul ei da comunicate de presa si declaratii reactive la foc continuu. Problema nu e ca le da. Problema e ca rade o tara de continutul lor si figura jalnica pe care o face. Zambetul public se tranforma trepat in ras, rasul in hohot. Ne vom lua insa cu mainile de cap curand. Caci radem noi acum dar toata acesta incompetenta tafnoasa, toata aceasta caposenie fudula si autista, tot impotriva noastra si a intereslor publice se indreapta.
  Caci castigatorul acestor evolutii spectaculoase din ultima saptamana este PSD. Repet,daca o sa continuam in ritmul asta, intr-o saptamana il lasa PSD in indispensabili si la bustul gol, politic vorbind. In doua …dar nu mai continui, ca s-a inteles ideea. Nici indispensabilii nu par sa fie parte din tinuta politica obligatorie a omului politic Iohannis, in viziunea PSD. Si din pacate, chiar si in viziunea d-lui Iohannis si a sfatuitorilor sai.
  Deci: Faceti, fratilor, ceva. Daca exista oameni adulti si responsabili in anturaj. Faceti ceva ca daca nu, dupa saptamana asta, cred ca nu se mai indoieste nimeni incotro merg lucrurile.

  Apreciază

 • 41. depemures  |  11 mai 2015 la 09:17

  UNITI SALVAM ….PONTISMUL 🙂

  „Trebuie înțeles că planul #unitisalvam nu e de pe o zi pe alta. E o strategie inteligentă, gândită în ultimii doi ani de la Moscova, și cel mai probabil planul va fi pe următorii zece-douăzeci de ani. În douăzeci de ani, populația adultă dominantă va urî absolut tot ce înseamnă aliați curenți ai României, asta dacă nu expunem Rogo-ernii din timp. Nu e foarte important că mișcările de acum nu reușesc, importantă e demonizarea vestului și protejarea intereselor rusești.

  Și mai sunt câteva lucruri care mai merită amintite. În primul rând, faptul că structurile cele mai hulite în ultima vreme (DNA și ANAF) sunt un pic în coasta rusească cu niște anchete interesante la Lukoil. Mai vrem niște anchete la toate exploatările de resurse făcute cu investiții-capital străin. S-ar putea să avem niște сюрпризы. Poate așa o să începem să ne explicăm și de unde această ură față de instituțiile statului fix când ele au început să lucreze ceva mai bine.”

  http://dorinlazar.ro/organizat-unitisalvam-proteste-2015/

  Apreciază

 • 42. noradamian  |  11 mai 2015 la 10:46

  Ziua bună! 🙂
  depemureș, excelent DPA 🙂 …de făcut însă, nu stiu cine ar putea face ceva pentru cele doo auguste jumătăți, mai mult decât se străduiește mihalache și o samă de curteni. poate să li se pună la dispoziție și un aeroport privat, un heliodrom cu solar și piscină etc??

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  11 mai 2015 la 10:57

  43 scuze, reacțiile astea-s tipice pentru enoriașii dreptei extreme. de 25 de ani toate manifestațiile sunt parazitate de putere pentru a le slăbi forța, absolut nimic senzațional și neasteptat! În logica asta și protestul din Piața Universității 1990 o fi fost o cacealma pusă la cale de aceeiași ruși pentru ca iliescu să aibă motiv să aducă minerii.

  Apreciază

 • 44. noradamian  |  11 mai 2015 la 12:09

  două observații și o întrebare:
  1. preluarea argumentelor Holz Industrie de KI pentru motivarea întoarcerii codului penal e o realitate urâtă care-l implică.
  2. ca si în cazul microsoft, reculul scandalului, pe zona de diversiune pontistă, loveste serios în ginerică&socrul și toate rozătoarele de păduri care n-au fost deranjate vreme de 25 de ani. chestiune care ar trebui preluată de DNA.

  Nimic de mirare, jegul e cu fiecare prilej mereu în acțiune dar, dacă nu se răscoleau toate astea ar fi fost mai bine? ar fi mai util ca pentru a evita politizarea unor isprăvi, de regulă transpartinice, care fac rău țării, să ne aliniem la atitudinea convenabilă unora sau altora? sau pur si simplu să regresăm la stadiul „mucles”?

  http://prisacariu.ro/…/jeg-marca-ponta-tata-socru-fura-pad…/

  Apreciază

 • 45. depemures  |  11 mai 2015 la 13:45

  Sunt multe persoane oneste si profesioniste in silvicultura ,care acum cu siguranta vor trimite „anonime” la DNA. Este o sifdare a bunului simt ( tipic Ponta ) sa-ti trimiti corpul de control , in 5 judete,cand exista raportul Curtii de Conturi pe subiectul defrisarilor. DNA trebui sa solicite acest raport de la Curtea de Conturi si sa-i dea bice dosarului cu seful ROMSILVA ,care este bine mersi !!!Doar ca analizand acest raport , speram ca DNA il va lua la rost si pe Dusa si ceilalti acoliti care au acceptat constructia unei fabrici de cherestea ilegale ! Nu m-ar mira ca tocmai aceasta aprobare si probabil alte ilegalitati lemnoase sa fi contribuit la accesiunea nulitatii numite Dusa. Probabil pila sarbului pe filiera lemnoasa.. Oricum ,asa cum bine ziceai ,s-ar putea ca Microsoft sa fie depasit de acest scandal.
  PS a aparut motivarea CCR in decizia privind Hotararea Senatului in cazul Sova!

  Apreciază

 • 46. depemures  |  11 mai 2015 la 13:58

  Presedintele amana numirea sefului DIICOT !

  Apreciază

 • 47. depemures  |  11 mai 2015 la 14:19

  Vijeliile din ultima vreme ,i-au cam miscat „tiglele de pe casa „pontistului 😀 😀

  Cum Ponta si-a UMFLAT numarul de „like”-uri pe Facebook. Are peste 10.000 de fani din Bangladesh

  http://www.aktual24.ro/cum-ponta-si-a-umflat-numarul-de-like-uri-pe-facebook-are-peste-10-000-de-fani-din-bangladesh/

  Apreciază

 • 48. noradamian  |  11 mai 2015 la 14:38

  În fine ( de-aia e necesar și protestul ăsta ca si altele)

  Iulian Urban

  DNA : o singura firma austriaca care macelareste padurile Romaniei, a ajuns sa aiba o cifra de afaceri de 2 ori mai mare decat ROMSILVA, in conditiile in care in Austria este INTERZISA taierea padurilor, pedeapsa mergand pana la 25 de ani inchisoare!

  Apreciază

 • 49. noradamian  |  11 mai 2015 la 14:59

  depemures, 46, dacă nu-l faulta vvp, nu se deranja. e bine că se faultează reciproc, nițel, dar cred că pisicu o să-l împace aprobându-i alte răsfățuri. ca de pildă cele 2 avioane 🙂

  Apreciază

 • 50. noradamian  |  11 mai 2015 la 15:00

  concursul de laikuri ai mai marilor statului e de comedie 🙂

  Apreciază

 • 51. depemures  |  11 mai 2015 la 16:20

  Recidiva la faza cu Halep 😀 😀 ;totusi trebuie sa recunoastem ca omul pontac nu este prost. deloc. Dar este extraordinar de tupeist.

  Apreciază

 • 52. depemures  |  11 mai 2015 la 16:32

  Sunt curios cum va gestiona presedintele reluarea votului in cazul Sova. Stii ce este intr-un fel amuzant ; daca se schimba doar hotararea ,care a fost declarata neconstitutionala ,ar insemna ca acuzele de abuz la adresa tradiceanului s-ar materializa cu un dosar banban. Ponta va oferi la schimb un avion giugiuc pentru herr president si vor fi noi consultari ,pupici si zambete protocolare la Cotroceni, un comunicat sec pe FB.,in care se va reitera necesitatea ridicarii MCV , si ca presedintele nu agreeaza faptul ca din nou parlamentarii s-au opus justitiei. Daca mai fac o data ,se va arunca paltonul peste gardul de la Cotroceni , ca ultim avertisment ,inaintea noilor consultari !! 😀 😀

  Apreciază

 • 53. noradamian  |  11 mai 2015 la 17:11

  Da, soarta lui ponta ar putea fi decisă de cursul dosarului Sova. Evident, nemernicul încearcă o formă de captatio benevolentiae, adică de mituire. Asta n-ar trebui să țină dacă IK ar fi nesantajabil, mai ales că vicleanul se joacă cu el ca-n Tom și Jery. Îl laudă si totodată îl face de râs de câte ori poate… 🙂

  Apreciază

 • 54. depemures  |  11 mai 2015 la 18:07

  Gata ! S-a rezolvat herr president !!! Un avion nou nout pentru Dvs. si Prima Doamna ! Done !
  Horodniceanu si Sova jubileaza….de ce oare ?
  Normal ,avionul nu a fost cumparat pana in prezent din cauza lui Basescu ! 😀
  Cat despre modifcarile la CP ,s-a rezolvat la senat ,mai urmeaza camera deputatilor.
  Alo Bruxellul ? va rugam ridicati MCV ul si urgent in Schengen , ca nu suntem colonie !!

  Apreciază

 • 55. depemures  |  11 mai 2015 la 18:29

  ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT !!
  ANI

  Deputații au decis miercuri ( 06.05. n.dpm) eliminarea incompatibilității dintre calitatea de primar sau președinte de consiliu județean și cea de membru în adunările generale ale asociațiilor comunitare care au ca obiect de activitate serviciile de utilitate publică, reducând astfel atribuțiile Agenției Naționale de Integritate care nu va mai putea constata cazuri de conflict de interese pentru aleșii locali.

  DNA

  Parlamentarii au votat luni modificarea Codului Penal, privind înlocuirea „suspiciuni rezonabile” cu „indicii temeinice”, în ceea ce privește impunerea arestului preventiv, cu 88 de voturi pentru și 26 împotrivă.

  Se revine astfel la forma veche revenindu-se astfel la forma veche a Codului Penal.

  Camera Deputaților este forul decizional.

  Parlamentarii au raspuns astazi ambasadei Marii Britanii

  „Ambasada Marii Britanii a precizat, miercuri, că urmăreşte îndeaproape propunerile de modificare a Codului Penal şi Codului de Procedură Penală, subliniind că Parlamentul trebuie să sprijine instituţiile sistemului judiciar şi statul de drept.
  „Aşa cum recomandă raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare, Parlamentul trebuie să sprijine instituţiile sistemului judiciar şi statul de drept”, a mai precizat misiunea diplomatică.”

  si ambasadei SUA

  „Urmărim îngrijorările generate de amendamentele propuse de Parlament la Codul Penal şi Codul de Procedură Penală în această săptămână. Orice modificări aduse acestor coduri trebuie analizate cu atenţie şi în mod transparent de toate părţile interesate, pentru a se asigura că aceste modificări nu subminează progresele recente obţinute de România în consolidarea statului de drept şi în lupta anticorupţie”, a transmis Ambasada SUA.

  „Aşa cum am mai declarat, astfel de rezultate ar fi un semnal descurajator, mai ales pentru investitori. Transparenţa, predictibilitatea şi stabilitatea sunt factori esenţiali pentru atragerea în România a investitorilor locali şi internaţionali”, a precizat misiunea diplomatică, la solicitarea MEDIAFAX.

  Pe cand

  UNITI SALVAM ROMANIA , DOMNULE PRESEDINTE JOHANNIS ?

  Apreciază

 • 56. noradamian  |  11 mai 2015 la 20:44

  Tapalagă crede că prezidentul a renunțat la strategia tăcerii și o să-l demoleze pe Ponta 🙂

  Apreciază

 • 57. noradamian  |  11 mai 2015 la 21:00

  Sebastian Lazaroiu

  Ponta, astazi, cea mai grosolana miciuna din ultimii trei ani. Faptele sunt exact pe dos. Un search pe google si gasiti adevarul.

  „După cum ştiţi foarte bine, şi în 2013, şi în 2014, am considerat că este, în primul rând, de demnitatea unei ţări, şi este şi mai economic din punct de vedere financiar, ca pentru cei prevăzuţi în lege, adică preşedintele ţării, primul-ministru, preşedintele Senatului şi al Camerei, să avem o aeronavă oficială. Dar cel care s-a opus a fost Traian Băsescu. Cred că din populism…”

  Apreciază

 • 58. noradamian  |  11 mai 2015 la 21:34

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 59. depemures  |  12 mai 2015 la 06:46

  Ponta crede ca a dat lovitura de imagine in ceea ce priveste apararea mediului .Mai exact a padurilor. Desi exista un raport dramatic al Curtii de Conturi ,Ponta l-a ignorat cu buna stiinta , vrand sa indeparteze atentia de la directorul ROMSILVA ,bun amic cu socrul sau ,de la socrul sau si de la alt ministru PSD , Dusa ,bagat pana-n gat alaturi de amicii de la UDMR si CEO de la HS .Desi a luat-o in bot cu Microsoft ,cand a vrut sa-l demaste pe cel ce il banuieste ca a colaborat cu revista NATURE despre plagiatul sau. Revin la defrisari Deci a luat 5 judete unde nu defrisarile au fost cea mai mare ilegalitate ,ci licitatiile. Deja realizeaza ca s-a jucat din nou cu focul. I-a aratat pisica presedintelui ,desi acesta a declarat clar ,ca nu are nimic cu afacerile austriecilor de la HS, confundandu-l cu Mihalache, agentul sau de influenta de la Cotroceni. Vin vremuri grele pentru Adrian Nastase ,Sarbu ,Pana , Dusa si multi ,multialti politicieni de varf. Deja presa occidentala se ocupa de subiectul defrisarile din tara noastra.
  Pentru reimprospatarea memoriei :

  Multumim domnule Ponta !

  PS alerg sa nu scap „RATA” 😀

  Apreciază

 • 60. noradamian  |  12 mai 2015 la 07:47

  Ziua bună! 🙂 Depemureș, să-i mulțumim lui ponta deci, si pentru că și-a pus agent de influență la cotroceni, numai că, dacă țin bine minte, de ales l-a ales președintele. Ba chiar și-a călcat de dragul lui promisiunea făcută public că va ține seamă de cererea personalităților care l-au atenționat asupra personajului 🙂

  Iar discutarea ilegalităților în CSAT e doar o operație ipocrită de imagine ca efect al protestelor dacă legea cu dedicație făcută pe pofta rozătoarelor va continua să dea dreptul preferaților puterii la defrișări masive. E nevoie de o lege corectivă care să prevadă, odată cu stoparea defrișărilor, interzicerea vânzării fără licitație a lemnului brut iar exportul să fie doar sub formă de produse finite.

  Apreciază

 • 61. depemures  |  12 mai 2015 la 09:08

  Trebuie sa-i multumim lui Ponta pentru ca a pornit un bulgare : defrisarile .

  Despre microhidrocentrale nu se prea vorbeste . Aveti un link :

  http://adevarul.ro/news/societate/statul-roman-complice-distrugerea-trei-rauri-fagaras-1_50aed9ac7c42d5a663a13e7a/index.html

  Apreciază

 • 62. noradamian  |  12 mai 2015 la 09:15

  „În cererea de re-examinare formulată de președintele Klaus Iohannis se spune că pragul maxim de 30% la achiziţia sau procesarea de masă lemnoasă din fondul forestier naţional şi dreptul de preempţiune pentru producătorii din industria mobilei la cumpărarea de masă lemnoasă – sunt de natură să aducă atingere principiilor libertăţii economice şi contractuale, ca fundamente esenţiale ale economiei de piaţă.

  În fapt, plafonarea ar afecta marii procesatori de material lemnos, dar ar încuraja micii producători din industriile care aduc plus valoare lemnului exploatat. Mai grav este că reacția președintelui vine la insistențele și amenințările reprezentanților Schweighofer Holzindustrie care denunță exact acestă prevedere.

  Poziția președintelui este criticată atât de organizațiile profesionale din industria de mobilier, dar și de ONG-uri, care avertizează că pădurea nu este doar o marfă pentru piața economică, că nu doar prețul trebuie sa conteze în valorificarea masei lemnoase, ci și aportul la dezvoltarea durabilă a comunităților locale. Prin utilizarea și prelucrarea lemnului și a altor produse oferite de pădure ar trebui susținută, în fapt, viața comunităților din preajma pădurilor și dezvoltarea economică locală.”

  de urmărit parcursul legislativ

  Apreciază

 • 63. depemures  |  12 mai 2015 la 09:25

  Excelent Alex Mihaileanu :

  Uniţi salvăm nimic

  „Dacă încă nu s-a prins nimeni până acum, politica românească din ultimele luni tocmai ce ne întoarce vreo 15 ani în urmă, în perioada de glorie a lui Adrian Năstase. E suficient să dau două link-uri pentru a înţelege gravitatea situaţiei.

  În primul rînd, se aduc modificări Codului Penal. Pe scurt, e ca şi cum ai desfiinţa DNA-ul. Nu se vor mai putea face arestări pe suspiciuni, se vor putea distruge probe, se vor putea prescrie fapte, vor fi penalizaţi procurorii şi sunt ameninţaţi cu închisoarea şi tot aşa.

  În al doilea rând, s-a votat desfiinţarea incompatibilităţii şi, deci, politicienii de la nivel local sunt suficient de liberi să fure liniştiţi.

  În niciunul dintre cazuri, n-am văzut nici o reacţie venită dinspre molcomul Klaus Iohannis. De bine, de rău, Băsescu măcar era vocal, făcea scandal, îi enerva pe toţi, retrimitea legile în parlament, le punea beţe-n roate. Iohannis n-a scos nici un cuvânt.

  De fapt, Iohannis tace.”

  http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/alex-mihaileanu-uniti-salvam-nimic/?

  Apreciază

 • 64. noradamian  |  12 mai 2015 la 09:29

  depemureș, sunt o mulțime de ong-uri de mediu, poate le trece prin cap să facă un inventar al barbariilor de felul ăsta de pe tot întinsul țării, cu cifre și grafice, privind pagube- de o parte și câștiguri de cealaltă, efectele asupra climei, beneficiari, hărțile pe județe ca la datele post-alegeri +fotografii +responsabili locali și politici etc, să-l actualizeze periodic și să-l facă cunoscut la tot cetățeanul.

  Apreciază

 • 65. theo  |  12 mai 2015 la 09:58

  bunä,
  Dragä Nora,
  din päcate inafarä de ong-uri- cinstite, au profitat si haita lui Cräciun si altzii plätitzi de rusi, asta nu este glumä
  sunt in Ro. multzi si se implicä f. mult, acoperitzi de altzii.
  cu sustzinerea lui Corlätzeanu, Nästase,Dogaru,……………..

  Apreciază

 • 66. theo  |  12 mai 2015 la 10:02

  mafiotzii romaniei Tender si altzii, au sustzinätori f. sus,
  de aia o sä expire termenele si mafiotzii vor rämane
  nepedepsitzi. ce rusinos. pt. DNA, -s-au ocupat de cäcätzele:

  Apreciază

 • 67. depemures  |  12 mai 2015 la 10:32

  ONG urile acestea sunt mai „subtiri” si sunt compuse de tineri entuziasti si „curati”; pentru care natura reprezinta totul. „Salvatorul” Craciun stie despre existenta lor , dar nu se simte bine in preajma unor oameni curati,si nu intra in fisa postului sau sa sprijine aceste ong uri ( reciprocitate,never ), el fiind ” APOLITIC ” adica pro Ponta 😀
  Marea batalie dusa de tata socru in cardasie cu Adam Crăciunescu, directorul general al Regiei Naţionale a Pădurilor (cuplul Sarbu Adam a mai „lucrat”impreuna ” in 2003 ,cand Sarbu era ministru agriculturii ,iar secretar la paduri era…..Adam !!! ) deci miza cu noul cod este in special articolul ( cred 20 ) in care se modifica ,adica SE DIMINUEAZA FONDUL FORESTIER DE LA 32 – 33 % LA 20 % !!! LIBER LA TAIAT 10 % DIN FONDUL SILVIC ,LEGAL !!!
  Johannis s-a prins de golanie ,informat probabil de SRI si tocmai de aceea vrea sa introduca in CSAT Codul Silvic.
  Sunt curios ce „muta ” pontacul si ce ordine primeste Mihalache.
  Deja vad ca si Horatiu Pepine ( nu inteleg cum se permite unui propagandist leftist sa compromita „marca” DW ??) soparleste cum ca Johannis bla,bla,bla. Oare in cazul domnului Pepine ,deontologia ,la ce suma este evaluata?
  PS oare DNA si SRI ce parere au despre declaratiile si amenintarile voalate la adresa presedintelui facute de doamna ” fa Doino ” PANA ?
  PPS comisiile de agricultura si justitie reiau analiza Codului Silvic ,astazi ….pam,pam

  Apreciază

 • 68. noradamian  |  12 mai 2015 la 12:20

  Dragilor, dacă toți cetățenii ar socoti că e mai bine să stea locului si să tacă în lipsa garanției că protestele sunt pure și sterilizate prin filtre cu semnătură, nu s-ar mai misca nimic în țara asta! Așa cum sunt- cel puțin unii de-acolo, niste oameni s-au urnit și efortul lor a produs un efect. Fără ei nu s-ar pune nici măcar problema să se ia niște măsuri, chiar dacă absolut toți munții ar fi rămas fără păduri.

  Apreciază

 • 69. noradamian  |  12 mai 2015 la 12:31

  ca și altă dată, filtrul doctrinar- mă refer la cel autohton- reduce probleme grave, de interes național la previzibilele opinii purtătoare de interese și animozități personale și de grup care n-au nimic cu cele ale cetățenilor. opiniile-s volatile, faptele și documentele- cum e și cererea (62!)de re-examinare a codului silvic, rămân.

  Apreciază

 • 70. depemures  |  12 mai 2015 la 12:41

  Abatoarele Holzindustrie Schweighofer din România

  1. Sebeș

  2. Reci

  3. Rădăuți

  4. Comănești

  5. Siret

  Să nu mai vorbim că modificările la controversatul Cod Silvic au fost trimise de Guvern în Parlament de-abia după ce, în Ajunul Crăciunului, în decembrie 2013, austriecii au obținut și ultimul aviz. Iar persoane avizate arată cu degetul spre același Mircea Dușa, în prezent ministrul Apărării Naționale. Halal!
  Bulgarele este pornit ( multumim plagiatorule ! )

  http://www.comisarul.ro/politic/video/cum-arata-abatorul-de-paduri-de-la-reci/ridi_450799.html

  Apreciază

 • 71. noradamian  |  12 mai 2015 la 13:16

  Realistă analiza lui Moise Guran:

  http://www.biziday.ro/2015/05/12/biziday-lumber-presedintele-sub-asediu/

  Apreciază

 • 72. theo  |  12 mai 2015 la 15:35

  F: CURAJOS DL: Guran, scrie f. bine.

  Apreciază

 • 73. depemures  |  12 mai 2015 la 16:58

  Ponta , Mihalache si UDMR i-au tras clapa presedintelui pe codul silvic. Domnule presedinte , Mihalache este in stare sa va inoade sireturile daca i-o cere Ponta .Grija mare ! Va rog sa-l felicitati pe presedintele comisiei de politica externa din Parlamentul Romaniei.

  Voila :

  Monica Macovei: DNA, pârâtă la Bruxelles de Borbely
  Publicat pe 12 mai 2015
  MACOVEIEuroparlamentarul Monica Macovei spune că deputatul UDMR Laszlo Borbely s-a plâns la Parlamentul European că DNA face dosare pe criterii etnice.
  „Domnul Borbely nu poate fi anchetat, pentru că nu i s-a ridicat imunitatea. Săptămâna trecută a fost la Bruxelles, în calitate de preşedinte al Comisiei de politică externă, la o întâlnire cu parlamentari din alte state. (…) Acolo le-a spus că anchetele din România făcute de DNA au caracter etnic. A spus că el a fost anchetat de DNA pentru că este maghiar. A povestit cum a fost la Szolt Nagy în închisoare şi au plâns împreună”, a spus Macovei, pentru adevarul.ro, potrivit realitatea.net

  Apreciază

 • 74. theo  |  12 mai 2015 la 17:21

  udmr; O CURVÄ PREFÄCUTÄ:

  Apreciază

 • 75. theo  |  12 mai 2015 la 21:27

  de afarä se vede f. urat jocul uslinos,
  nimeni nu crede altfel, dar J. este f. vinovat pt. ce face:

  Apreciază

 • 76. noradamian  |  12 mai 2015 la 23:46

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 77. ion adrian  |  13 mai 2015 la 10:16

  Cred ca sunt in topic cu aceste doua intrebari pentru dl judecator Danilet:

  ” Dle Danilet.

  1) Revin cu problema arestarii preventive a carei necesitate nu o neg si fara a mai argumenta prea mult caci cred ca stiti de ce pierdem la CEDO pe subiectul asta. Asadar intreb daca cineva in arest preventiv poate pe banii lui sa manance icre negre si orice si-ar permite sa plateasca tinand cont ca acestea nu au legatura cu desfasurarea in bune conditiuni a anchetei?Daca Nu care ar fi motivele si daca Da, spre ce concluzii putem ajunge discutand si extrapoland principiul la toate conditiile arestului preventiv?;
  2) De ce este normal la noi ca un infractor dovedit si condamnat dar cu suspendare (ceea ce nu anuleaza evident calitatea de infractor a respectivului inculpat) poate sa detina si sa exercite in continuare activitati nu in meseria de baza ci in alt serviciu social cum ar fi in diverse demnitati publice, politie, magistratura, parlament.? Sau poate ma insel eu si asa ceva nu se poate si deci nu se intampla?”

  Apreciază

 • 79. ion adrian  |  13 mai 2015 la 11:46

  Bravo parinte:

  ” Preotul Constantin Necula a vorbit în cadrul unei conferinţe pe care a susţinut-o la Bucureşti despre situaţia Institutului Cantacuzino, unul dintre cei mai apreciaţi producători de imunologice din lume în perioada comunismului, vreme în care pe poarta institutului ieşeau lunar până la 3 milioane de doze de vaccin.

  „Când medicina mi-a propus falşi idoli ai vaccinurilor şi s-a pus în slujba lui Big Pharma, pot să mai am încredere în ea? Eu în medicul meu de familie am. Pentru că nu mi-a impus niciodată un vaccin care nu era clasic. O medicină pusă în slujba omului e cu totul şi cu totul alta decât o medicină pusă în slujba Big Pharma. Eu sunt în favoarea vaccinurilor făcute de medicina românească. Eu aş desfiinţa Guvernul. Serios, ăsta e un atac la siguranţa naţională. Să desfiinţezi Institutul Cantacuzino ca să aduci pe piaţă vaccinuri expirate ăsta nu înseamnă să-ţi supui poporul la un holocaust? Dar aşa e dintotdeauna când primează lozul. Nişte nemernici! Gândiţi-vă cât câştigă unii la aducerea unui vaccin din Franţa. Nu? Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre”, a spus părintele Constantin Necula.

  La aproape un secol de la înfiinţare, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie „Cantacuzino” este o umbră a ceea ce a fost chiar şi în perioada comunismului.”

  PS. Este cazul ca biserica sa inceapa sa se miste

  Apreciază

 • 80. ion adrian  |  13 mai 2015 la 11:51

  Cristoiu la Nasul:

  Jurnalistul a spus că a fost deranjat de atacul lui Rareș Bogdan după interviul pe care l-a realizat duminică seară cu Elena Udrea pe B1 TV împreună cu Cătălin Striblea.

  „Așa cum reiese din Jurnalul Elenei Udrea, Rareș Bogdan era informatorul ei, apare în multe pagini din jurnal”, a mărturisit jurnalistul.

  „S-a schimbat, s-a schimbat după ce a fost chemat la DNA”, a dezvăluit Cristoiu.

  Rareș Bogdan a fost audiat la DNA după ce numele său a fost invocat în dosarul lui Marian Vanghelie.

  Nota mea: Interesant foarte interesant si din pacate mereu si mereu sunt confirmat in califcarea jegurilor drept ce sunt, adica jeguri.

  Apreciază

 • 81. ion adrian  |  13 mai 2015 la 12:09

  Si asta de la mine: Modificarea conditiei de arest preventiv cu putand sa e faca doar pe baza de indicii temeinice si nu pe suspiciuni rezonabile este o eroare daca se elimina similar si arestul la domiciliu , intrucat este evident ca distrugerea probelor incercata de Sova sau un flagrant corect realizat este un indiciu temeinic dar de exemplu daca vrei sa protejezi ancheta de influente nedorite sau sa ai in vedere si alte temeri ale procurorilor nu poti avea la baza decat suspiciuni rezonabile . Accept ca in cazul suspiciunii rezonabile sa se decida arest la domiciliu si nu arest preventiv.
  Nu stiu exact ce spune propunerea de la Senat.

  Apreciază

 • 82. depemures  |  13 mai 2015 la 16:00

  Zambiti va rog..

  Nu e presa? Am luat o amendă în America de radar, că dacă n-o plăteam rapid, mă şi arestau la aeroport! Da, mă arestau la aeroport, a declarat miercuri premierul Victor Ponta.

  În replică, părintele greco-catolic Chris Terheș din Statele Unite, președintele Coaliției Românilor și Asociației Greco-catolicilor din America, a comentat pe facebook:

  Sunt de 13 ani in SUA si inca nu am auzit ca cineva sa fie arestat la iesirea din SUA daca nu isi plateste „rapid” amenda de viteza, cum a spus Premierul Victor Ponta. In primul rand aici daca esti prins cu peste 30-35 de mile la ora fata de viteza legala (depinde de stat), esti retinut pe loc (adica incatusat cu mainile la spate, bagat in masina de politie si dus la sediu) pentru „reckless driving”, indiferent cine ai fi. In al doilea rand, daca primesti o amenda si esti lasat, amenda iti ajunge acasa dupa cateva saptamani, dupa ce e prelucrata de tribunalul de pe raza jurisdictiei unde ai primit amenda. Pana nu iti vine citatia acasa, care iti da termen de plata, nu ai ce plati. Daca nu platesti amenda la timp ti se dau noi termene dar ti se acumuleaza penalizari, si abia in ultima instanta te aresteaza pentru neplata lor. Trei, cand iesi din Statele Unite nu iti cauta nimeni pasaportul si nu exista „vames”, cu atat mai mult nu te cauta nimeni de amenzi cand iesi. Deci nu inteleg cum spune Victor Ponta ca putea fi arestat la iesirea din SUA daca nu si-ar fi platit „rapid” amenda pentru viteza.

  😀 😀 😀

  Apreciază

 • 83. depemures  |  13 mai 2015 la 16:24

  HN :”Ambasadorii SUA, Marii Britanii, Olandei si Germaniei se intalnesc miercuri cu sefii Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu si Valeriu Zgonea, la solicitarea insarcinatului cu Afaceri ad Interim al Americii la Bucuresti.
  pam ! pam!

  Apreciază

 • 84. depemures  |  13 mai 2015 la 16:33

  Un comentariu haios

  D-le Thompson (Miercuri, 13 mai 2015, 16:19)
  omezu [utilizator]
  Sa va lasati portofelul si ceasul acasa. Borfasii astia ar fura de la dvs cum fura si de la noi.

  😀 😀

  Apreciază

 • 85. noradamian  |  13 mai 2015 la 17:19

  Ziua bună! 🙂 Ion Adrian, bune comentariii! e îngrijorător că o serie de personaje influente par a gândi ca pe vremea împușcatului: dacă d-lor spun că lucrurile merg perfect trebuie să ne intre-n cap că merg perfect. Oricine are observații pertinente sau pune întrebări poate fi catalogat ca un „element dusmănos”. De aici până la instituirea cenzurii mai e un pas, doi… Noroc că lucrurile astea nu mai țin doar de ei.

  Apreciază

 • 86. noradamian  |  13 mai 2015 la 17:21

  Depemureș, mitomania la individul ăsta a ajuns într-o fază terminală 🙂

  Apreciază

 • 87. noradamian  |  13 mai 2015 la 17:26

  Cred că-l stiu pe preotul Necula, dacă nu mă-nșel e sibian (cu ani în urmă l-am auzit vorbind la un eveniment cultural local) e un preot cultivat, cu mintea deschisă, diferit de majoritatea confraților săi.

  Apreciază

 • 88. noradamian  |  13 mai 2015 la 17:27

  depemureș, 84, la cât sunt de furăcioși nici n-ar fi de mirare 🙂

  Apreciază

 • 89. theo  |  13 mai 2015 la 22:03

  bunä,
  pe cine sä mai crezi, chiar nu sunt de minciuna pe limbä

  Apreciază

 • 90. theo  |  13 mai 2015 la 22:31

  MRU, iar si-a dat ochii peste cap, arätand ce grozav este J, cä nu face gälägie, cä o sä vedetzi perlele la sfarsit. ce
  om märunt si mizerabil acest MRU; cu fiecare compliment
  pt J, arunca ceva negativ la adresa lui B; mare jigodie.
  pt. astia nu meritä sä votezi:

  Apreciază

 • 91. ion adrian  |  13 mai 2015 la 23:34

  Multumesc 🙂 Nora si NB(noapte buna)

  Apreciază

 • 92. noradamian  |  13 mai 2015 la 23:34

  noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 93. depemures  |  14 mai 2015 la 10:16

  Johannis l-a taxat dur,dur de tot ,dar in limitele legii si ale politetii pe Ponta.
  Daca pesedistii vor sa ramana la guvernare , trebuie urgent sa-l inlocuiasca pe prim ministru ,pe presedintele senatului si pe avocatul poporului ( sanchi !) Altfel , PSD risca sa intre intr-o opozitie ce va fi distrugatoare si va trebui la propriu sa se ascunda de DNA in paduri 😀 😀

  BINE ATI VENIT INTRE NOI ,DOMNULE PRESEDINTE JOHANNIS !!!

  Apreciază

 • 94. ion adrian  |  14 mai 2015 la 10:29

  Mai bine mai tarziu decat niciodata 🙂 :

  „Consiliul Superior al Magistraturii a decis miercuri sesizarea CSAT in vederea verificarii tuturor magistratilor pentru a depista daca sunt sau nu ofiteri sub acoperire ai vreunui serviciu de informatii, au comunicat pentru Agerpres reprezentantii CSM.”

  Apreciază

 • 95. theo  |  14 mai 2015 la 12:42

  bunä,

  ieri MRU, il infera pe Bäsescu, azi Bäsescu a luat
  apärarea lui J,. unde naiba este PNL?????????

  Apreciază

 • 96. depemures  |  14 mai 2015 la 13:12

  Traian Băsescu
  46 de minute · editat ·

  Plagiatorul mincinos este şi ticălos

  Tata socru, fostul ministru al Agriculturii Ilie Sîrbu, a patronat semnarea, în 2003, a unui contract pe zece ani cu austriecii de la Schweighofer.
  La semnarea contractului, şeful corpului de control era actualul premier, VV Ponta.
  Actualul director general de la ROMSILVA, domnul Adam Crăciunescu, protejat al lui tata socru, era secretar de stat, responsabil cu pădurile în Ministerul Agriculturii atunci cînd s-a semnat contractul cu austriecii.
  În 2013, cînd contractul pe zece ani al austriecilor a expirat, VV Ponta era prim ministru, Adrian Crăciunescu era director la ROMSILVA, iar tata socru devenise celebru samsar al codrilor şi terenurilor agricole ale României. Niciunul nu a făcut nimic pentru a pune frînă lăcomiei austriecilor.
  Mai mult, ticălosul plagiator şi mincinos face aluzie la faptul că, în susţinerile lui, are argumente primite de la servicii de informaţii, lucru absolut imposibil fără informarea simultană a preşedintelui, avînd în vedere magnitudinea subiectului .
  Şi pentru că urmare a reacţiei societăţii, se strînge laţul în jurul politicienilor care au patronat jaful pădurilor, ca orice ticălos, Ponta încearcă să arunce mortul peste gardul Cotrocenilor, profitînd de faptul că preşedintele a fost suficient de inabil să nu explice public motivul întoarcerii la Parlament a Codului Silvic.
  Este drept că, dincolo de gardul Cotroceniului, se află şi sforarul Dan Mihalache, dar totuşi… Ponta, vezi că mortul este în familia ta, în administraţia ta şi în clientela ta politica, vezi Hrebenciuc, Adam, Ilie Sîrbu etc.

  Apreciază

 • 97. noradamian  |  14 mai 2015 la 13:40

  Ziua bună! 🙂 Depemureș, dac-a venit momentul taxării, ne întrebăm, totuși: cum „a ajuns între noi”, înălțimea sa, tras de picioare?…de teamă c-a pierdut deja mai bine de 20% procente?…forțat de obrăzniciile lui ponta și împins de furia oamenilor să semene nițel cu Băsescu? Spre deosebire de multe alte voci, eu cred că miscarea asta, indiferent de eterogenitatea ei, e importantă tocmai fiindcă a evidențiat boleșnița patronată de clanul ponta mâncătorul de păduri și fiindcă l-a făcut și pe înaltul prieten al austriecilor să iasă din dolce farniente 🙂

  Apreciază

 • 98. noradamian  |  14 mai 2015 la 13:42

  Ion Adrian, nu se mai poate ascunde plaga asta, devenea periculos pentru credibilitatea justiție ca putere autonomă a statulu. Ca si pentru celelalte instituții menționate. să vedem ce-o să iasă de aici 🙂

  Apreciază

 • 99. noradamian  |  14 mai 2015 la 13:45

  Theo, eu nu mai pot s-ascult o iotă din ce spune MRU! Un lingău cu steif, care n-a avut nici un scrupul moral în ambiția lui bolnavă de a fi mereu în zona puterii.

  Apreciază

 • 100. theo  |  14 mai 2015 la 16:38

  Nora, este impresionant ce aere de elevat si ce perie la J,
  este atat de scarbos, nu am crezut cä poate s-ajungä asa jos.

  Apreciază

 • 101. theo  |  14 mai 2015 la 16:41

  voi nu vretzi sä mä credetzi, dar J, este retardat, recuperarea
  lui a fost partzialä, se sträduieste, dar ce face ca sä impunä
  nu are de-a face cu originea germanä, ci ascunde mari defecte, dacä nu-l aruncä pe M, este prizonierul lor, atunci ii
  convine.eu voi sfätuii pe totzi sä nu voteze.

  Apreciază

 • 102. depemures  |  14 mai 2015 la 20:09

  Daca la Cotroceni ,se mai motaie,doar asa de forma…bravul presedinte a senatului cu si mai bravul presedinte al CSM au discutat vrute si nevrute. Si stiti ce-au mai discutat: STATUTUL PROCURORILOR !!! Asta-i durerea lui Ponta ,sa scoata pe procurori din corpul; magistratilor !! La cat suntem de inerti ,noi ca popor ,nu m-ar mira sa nu le reuseasca. DAR …dar sper ca pana atunci Dragnea ,Sova si ultimul pe lista ,Ponta ,vor fi eliberat scena politica.
  Poate de maine incepe sfarsitul epocii pontesti.

  Apreciază

 • 103. theo  |  14 mai 2015 la 21:31

  depemures, imi este fricä, maine cade procesul manipulatorului Dragnea la un judecätor rosu si primeste NUP
  chiar s-ar face de ras, ar fi prea de tot. desii ei nu au bun
  simtz.

  Apreciază

 • 104. theo  |  14 mai 2015 la 21:34

  cum vrea ponta sä scoatä procurorii dintre magistratzi,
  el inpertinentul ;spunea „eu ca magistrat” el de altfel nu
  este nimic, decat un securist indoctrinat.

  Apreciază

 • 105. noradamian  |  14 mai 2015 la 22:27

  Prezidentul l-a lăsat pe ponta să facă o grămadă de porcării, n-a sărit în nicio problemă gravă în cele 6 luni! A reacționat acum fiindcă s-a simțit lezat personal. Altfel avea curajul să tacă.

  Apreciază

 • 106. noradamian  |  14 mai 2015 la 22:42

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 107. depemures  |  15 mai 2015 la 09:12

  DRAGNEA CONDAMNAT LA UN AN CU SUSPENDARE !! ( la instanta de 3 )
  Interesant de urmarit ce pedepse au primit restul de inculpati.S-ar putea ca pentru recurs , dintre ceilalti inculpati sa mai considere ca mai au de „facut complectari” la declaratii .

  Apreciază

 • 108. depemures  |  15 mai 2015 la 10:11

  IN MEMORIAM BB KING

  Legendarul artist american B.B.King a murit. In varstă de 89 de ani, B.B. King a fost numit „Regele muzicii blues”, fiind considerat unul dintre cei mai mari chitaristi ai lumii…….

  Apreciază

 • 109. theo  |  15 mai 2015 la 11:35

  bunä,
  o rusine pt. Justitzie, chiar ne cred prosti?

  Apreciază

 • 110. ion adrian  |  15 mai 2015 la 16:43

  Dl Ponta comentand pedeap[sa „simbolica” (asa o considera dlui) primita de dl Dragnea pentru elemente de fraudare la referendumul din 2012. Atentie cuvantul fraudare il pronunt eu si nendoelnic si judecatorii care fara respectivul cuvant adica doar cu glosarul folosiot de dl Ponta nu condamnau nici simbolic si nici altfel.
  Spune azi dl Ponta, PM si lider PSD si parlamentar :

  “Toate scrutinele de vot de orice tip din România trebuie să aibă un alt specific dacă şi în viitor se va considera că este comisă o faptă penală prin îndemnarea oamenilor să vină la vot, iar această problemă trebuie rezolvată, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta.”

  Asadar se reia aceiasi diversiune ca la noi ref referendumul din 2012 se ancheteaza indemnul in perioada legala cand se face acest ndemn de a se veni la vot caci dl Ponta mai spune si:: “nu regret nicio secundă că am făcut campanie” de ca si cum ar fi existat vreun repros privitor la exercitarea in mod legal in timpul legal destinat a acelei campanii.
  Daca dl Ponta spunea : nu regret nicio secundă că am făcut campanie in mod legal pentru a fi demis dl Basescu ” era desigur altceva dar asa este sugestia ca ICCJ ar fi dat o sentinta politica nesanctionand o culpa reala ci doar dorinta de a vota acetateanului caci deasemeni spune:”Decizia Curţii Supreme este una simbolică, de condamnare din punct de vedere juridic a unei acţiuni politice – suspendarea preşedintelui Băsescu şi referendumul – practic a celor 7,4 milioane de români care au votat şi a liderilor”
  Ce spune acest Ponta eu o receptionez ca o insulta personala a mea cat si a tuturor celor care nu am dorit saparticipam la referendum din motivele noastre politice la fel de permise ca si cele ale participantilor.
  Insulta cu aceiasi ocazie si CCR reiterand ca ei, adica alde Dragnea si de cel solidar cu el, adica numitul Ponta doar ar fi indemnat corect oamenii sa vina la vot si pentru asta a fi sanctionati de justitie si de CCR: ” Important este că, de acum încolo, cu siguranţă, dacă se aplică regula din acest dosar, şi anume că îndemnând oamenii să vină la vot comiţi o faptă penală, cu siguranţă toate scrutinele de orice tip din România trebuie să aibă un alt specific”
  si odata cu toti acestia, insulta in mod implicit si Romania inclusiv pe presedintele Johannis care trebue sa fereasca tara de astfel de derapaje la nivelul pe care din nenorocire il detine un individ de teapa lui Ponta sau Dragnea..

  Dle Danilet, iata un motiv consistent pentru care ar trebui sa se sezizeze CSM . Nu credeti? 🙂

  Apreciază

 • 111. theo  |  15 mai 2015 la 17:50

  nu este de ajuns, impostorul Ro. ii tzine parte
  manipulatorului. asta este un mare nerusinat.

  Apreciază

 • 112. noradamian  |  15 mai 2015 la 23:07

  Depemureș, 108, a intrat si BB King în legendă… a concertat până de curând, la 89 de ani!

  Apreciază

 • 113. noradamian  |  15 mai 2015 la 23:10

  Ion Adrian, probabil CSM o să iasă cu o declarație. premierului cocălar însă, nu pare să-i pese de nimeni și de nimic. N-are cine să-i stea împotrivă.

  Apreciază

 • 114. noradamian  |  15 mai 2015 la 23:12

  theo, e greu de făcut predicții, totuși cred că nu mai trece mult și impostorul va ajunge și el la pușcărie.

  Apreciază

 • 115. noradamian  |  15 mai 2015 la 23:12

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 116. depemures  |  16 mai 2015 la 08:44

  Buna dimineata ….:)

  PS pe 5 iunie „debuteaza” in Bucuresti cu o salba de concerte , 11 in 11 seri acest minunat violonist impreuna cu orchestra . Cea mai mare orchestra privata din lume !!!
  …muzica este o partea frumoasa o omenirii …

  Apreciază

 • 117. ion adrian  |  16 mai 2015 la 09:05

  Nu stie decat de frica strazii si aia se misca greu si la intervale mai mari daca nu-i adunata cu bani.

  Apreciază

 • 118. depemures  |  16 mai 2015 la 09:50

  „Preşedintele Iohannis e încă pe val. Şi n-aş vrea ca valul să treacă degeaba. Spun asta pentru că după vizita de la Milano am rămas cu un gust amărui şi cu o întrebare: „cu ce ocazie pe la noi?”. Nu suntem oameni hâtri, preşedintele e tot timpul bine-venit, dar de data asta mi-a scăpat sensul întâlnirii cu românii.

  Cu ce ocazie pe la noi, domnule Iohannis?

  Domnule Iohannis, vă fac o scurtă listă cu ce se discuta pe margine în timp ce dumneavoastră strângeaţi mâini şi vă pozaţi.În primul rând nu ştim cine este referentul pentru Diaspora la Cotroceni. Nimeni cu scaun la cap nu are pretenţia să vorbească toată ziua-bună ziua cu dumneavoastră personal, ci cu specialistul în Diaspora. Pe site-ul preşedinţiei la Departamentul pentru Problemele Diasporei (apropos, negativă abordare în denumire) nu apare nimic. Şi apropos din nou, site-ul arată ca făcut de un student la agronomie în sesiune. Apoi există un interes deosebit pentru când începe „un alt fel de a face politică”. Partidul de guvernământ tocmai v-a turnat în cap câteva remorci de rumeguş amestecat cu lături pe marginea scandalului defrişărilor. Noi, până la proba contrară, vă considerăm străin de vânzarea de păduri şi vă amintim că sunteţi garantul climei politice din România. Dispreţul faţă de instituţiile statului a ajuns la un punct insuportabil. Ce măsuri aţi luat? Când aţi preluat mandatul aţi promis că „ambasadorii ruşinii” vor plăti preţul kilometrilor de cozi de la secţiile de votare. Poate ar trebui să admiteţi că v-a luat gura pe dinainte şi că haosul nu a fost creat de ambasadori. Ori că nu puteţi face nimic pentru reformarea diplomaţiei româneşti. Pentru că noi nu am văzut nimic concret în acest sens. Votul prin corespondenţă nu va spăla această ruşine.”

  integral : http://gazetaromaneasca.com/comentarii/9491-cu-ce-ocazie-pe-la-noi-domnule-iohannis.html

  Apreciază

 • 119. noradamian  |  16 mai 2015 la 10:50

  Bună să vă fie inima, prieteni! 🙂

  depemureș, 116, o sărbătoare a muzicii, cea mai plăcută cale de comunicare între oameni, în cel mai luminos sezon 🙂

  Apreciază

 • 120. noradamian  |  16 mai 2015 la 10:58

  Ion Adrian, posibil însă, ca lipsa de investiții, prădăciunile, șomajul și sărăcia să motiveze iesirea oamenilor în stradă mai mult decât ideile politice ori manevrele unor animatori plătiți. Mai ales că și capacitatea de absorbție de mână ieftină de lucru din occident a scăzut…

  Apreciază

 • 121. noradamian  |  16 mai 2015 la 11:14

  În cele 6 luni sub noua președinție s-au putut observa destule lucruri:
  – ce și cum comunică, cu cine și când (inclusiv cum se exprimă, ce idei și ale cui răzbat din mesajele citite greoi de pe promper ori fițuici)
  – cât de preocupat e de binele oamenilor și al societății si cât binele lui și al nevesti-si.
  – ce preferințe are în privința calității politice și morale ale consilierilor (implicit, de înțeles motivația unor asemenea alegeri)
  – cât e de dispus să-și respecte cuvântul și angajamentele față de electoratul din țară și de afară.
  – ce înțelege prin „politica altfel”.

  Apreciază

 • 122. theo  |  16 mai 2015 la 11:45

  bunä,
  depemures, CSM trebuia de mult sä sezizeze de activitatea
  si politica impostorului Ponta.a aruncat miliarde pe särbätorii
  coreene, pe cälätorii cu cate 10-12 ministrii, in rusia,china,
  arabia,america, a plätit milioane consilierilor din diferite tzäri,
  a acoperit si tergiversat procesele din olt,prahova,iasi,etc.
  a insultat si amenintzat cu moartea si inchisoarea pe fostul presedinte si fam. lui. a dat ordonantze de urgentze ne –
  constitutzionale , care le-a sfidat.cautä sä creeze presiune asupra Justitziei ; cand mafiotzii lui sunt prins cu hotzia…………………………………………se pot insira sute de mizerii ; fäcute de acest golan parvenit, ce distruge Ro. si situatzia
  ei in UE.

  Apreciază

 • 123. theo  |  16 mai 2015 la 11:47

  j este un mameluc, interesat de el si imaginea lui, atat.

  Apreciază

 • 124. depemures  |  16 mai 2015 la 13:15

  In timpul acesta :
  Traian Băsescu întreprinde în perioada 15 – 17 mai o vizită la Varşovia.
  Fostul preşedinte al României a dat astfel curs invitaţiei think-tank-ului polonez Sobieski Institute şi partidului de centru-dreapta Lege şi Dreptate, condus de fostul prim-ministru Jarosław Kaczyński, de a vorbi ca main speaker(invitat principal)la conferinţa intitulată „Situaţia politică şi economică în Europa Centrală şi de Est”,
  Sobieski Institute, înfiinţat în 2004, este unul dintre cele mai cunoscute think-tank-uri din Polonia, având ca principale arii de expertiză şi analiză politicile de securitate şi apărare, politicile energetice, relaţiile internaţionale, finanţele publice şi problemele pe justiţie. De asemenea, sub sigla institutului, este publicată Revista de politică internaţională (The International Political Review), care se concentrează asupra evoluţiilor doctrinare şi de discurs ale tuturor formaţiunilor politice de centru-dreapta din Europa şi Statele Unite

  http://www.evz.ro/traian-basescu-va-sustine-un-discurs-la-o-conferinta-internationala-desfasurata-la-varsovia.html

  PS alti basisti…:D

  Apreciază

 • 125. noradamian  |  16 mai 2015 la 13:31

  123, depemureș, faină veste! O dovadă că aprecierea calităților de lider ale lui TB nu s-a datorat poziției politice trecătoare de președinte, ci conținutului politicii sale care a fost și rămâne viabil și aici și în exterior.

  Apreciază

 • 126. noradamian  |  16 mai 2015 la 13:40

  demența antibăsistă a lui gâdea are nevoie urgentă de un tratament psihiatric. de fapt, toți obsedații de-acolo ar trebui băgați în cămașă de forță!

  „In urma emisiunii “Sinteza zilei” (Antena 3) din 14 mai 2015, in care prezentatorul Mihai Gadea, in ultimele secunde ale emisiunii, l-a intrebat “inocent” pe Julio Iglesias Junior “Pot sa te invat ceva in limba romana?”, dupa care l-a pus sa repete in romaneste, fara sa ii spuna ce inseamna acele cuvinte: “Antena 3 e aici. Jos Basescu!”, managementul artistului precizeaza clar urmatoarele:

  1) Julio Iglesias Junior nu cunoaste limba romana, nu este familiarizat deloc cu numele romanesti si, cand a repetat dupa Mihai Gadea, cu buna credinta, “Jos Basescu!”, nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut ca este vorba de cateva cuvinte de ramas bun, in limba romana, pe care prezentatorul il ruga sa le repete dupa el, pentru telespectatori.

  2) Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din Romania, nu cunoaste politicienii romani si, nestiind deloc limba romana, nici macar nu si-a dat seama ca propozitia “Jos Basescu!” includea numele unei persoane.

  3) Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar premite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, “Jos politicianul X!” sau “Jos politicianul Y!”.

  Julio Iglesias Junior a venit in Romania si a acceptat invitatia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi in Romania alaturi de tatal sau, Julio Iglesias.
  Artistii nu doresc sa fie implicati in nicio chestiune de natura politica.

  Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimitam total pe aceasta cale”, scrie Julio Iglesias, pe pagina personală de Facebook”

  http://www.nasul.tv/dovada-ca-gadea-este-un-sobolan-de-presa-julio-iglesias-senior-il-nimiceste-dupa-ce-i-a-pus-fiul-intr-o-situatie-jenanta-la-antena-3/#sthash.mIYypTrE.dpuf

  Apreciază

 • 127. noradamian  |  16 mai 2015 la 13:56

  interesant test! la mine e stânga 1+ dreapta 2 🙂

  http://ampress.ro/fapt-divers/testul-de-personalitate-stanga-dreapta-un-test-senzational-pe-care-oricine-trebuie-sa-l-faca/

  Apreciază

 • 128. depemures  |  16 mai 2015 la 17:13

  nora 126 🙂 Am aflat despre proba de jigodism data de Gadea ,in care l-a implicat si pe fiul marelui cantaret spaniol Julio Iglesias . Probabil ca pentru Ponta este un motiv in plus de mandrie . Pentru foarte multi romani ,este un moment jenant ,si foarte multi au prezentat scuze artistului.
  Probabil ca la anul antenistii isi vor cumpara mai multe premii. Iar CNA le va face statui in fata sediului.

  Julio Iglesias
  Yesterday at 2:32pm ·

  Julio Iglesias Junior nu a spus “Jos Basescu!” in cunostinta de cauza

  Cand Mihai Gadea i-a cerut sa spuna “Jos Basescu”!, in ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut ca e vorba de o formula de ramas bun, in limba romana, pentru telespectatori.

  In urma emisiunii “Sinteza zilei” (Antena 3) din 14 mai 2015, in care prezentatorul Mihai Gadea, in ultimele secunde ale emisiunii, l-a intrebat “inocent” pe Julio Iglesias Junior “Pot sa te invat ceva in limba romana?”, dupa care l-a pus sa repete in romaneste, fara sa ii spuna ce inseamna acele cuvinte: “Antena 3 e aici. Jos Basescu!”, managementul artistului precizeaza clar urmatoarele:

  1) Julio Iglesias Junior nu cunoaste limba romana, nu este familiarizat deloc cu numele romanesti si, cand a repetat dupa Mihai Gadea, cu buna credinta, “Jos Basescu!”, nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut ca este vorba de cateva cuvinte de ramas bun, in limba romana, pe care prezentatorul il ruga sa le repete dupa el, pentru telespectatori.

  2) Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din Romania, nu cunoaste politicienii romani si, nestiind deloc limba romana, nici macar nu si-a dat seama ca propozitia “Jos Basescu!” includea numele unei persoane.

  3) Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar premite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, “Jos politicianul X!” sau “Jos politicianul Y!”.

  Julio Iglesias Junior a venit in Romania si a acceptat invitatia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi in Romania alaturi de tatal sau, Julio Iglesias.
  Artistii nu doresc sa fie implicati in nicio chestiune de natura politica.

  Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimitam total pe aceasta cale.”

  Apreciază

 • 129. theo  |  16 mai 2015 la 17:25

  nora, multzumesc, f. interesant.

  Apreciază

 • 130. depemures  |  16 mai 2015 la 17:59

  Ramona Ursu

  Domnule preşedinte Iohannis, nu vă mai chinuiţi cu noi, luaţi-vă Sibiul înapoi! Cu tot cu gravura oferită Papei

  Domnule Preşedinte, constat cu amărăciune, dar şi cu dezamăgire că vă e greu să ne fiţi preşedinte. De parcă nici n-aţi vrea. Spun să ne fiţi, pentru că, în noiembrie, atunci când mulţi dintre noi v-am votat, am crezut că vă şi doriţi asta. Că vreţi cu toată inima să ne reprezentaţi pe toţi, că suntem sau nu din Sibiu. De acelasi autor Adevărata scrisoare a primarului Nichita către ieşenii „cretini şi ist… Binomul Ponta – Băsescu şi jurnaliştii de tip slugă. Cazul Nichita şi … Onorată instanţă, nu poţi aresta un primar ca Nichita doar pentru că-i… Ştiţi, domnule preşedinte, am fost mulţi, atunci, alături de dumneavoastră. Probabil că încă vă amintiţi de milioanele de români din toată ţara, care s-au luptat pentru un preşedinte altfel. Sau de cei mulţi pierduţi deja printre străini, umiliţi la urne pentru a-şi lua ţara înapoi. Citesc despre întâlnirea de la Vatican, pe care aţi avut-o cu Papa Francisc. Una dintre cele mai importante vizite externe pe care le-aţi făcut în numele nostru, al tuturor românilor. Şi mi-a atras atenţia un detaliu, poate neînsemnat pentru dumneavoastră (deşi nu cred), dar care spune multe despre cât de tare vă înţelegeţi şi, mai ales, vă doriţi trecerea de la primar al Sibiului la preşedinte al României. Eu cred că nu prea v-o înţelegeţi. Şi asta pentru că vizita la Vatican nu ar fi trebuit să fie nici pe departe din categoria refugierii în weekend acasă, la Sibiu, nici din categoria vizitei la Cotroceni a soţiei Carmen şi a elevilor dumneaei din Sibiu, nici din categoria Revelionului cu prietenii vechi, tot acasă, la Sibiu (asta la extrem de puţină vreme după ce mii de oameni vă îmbrăţişau cu speranţă în Piaţa Universităţii). Ar fi trebuit, cred, să fie o vizită în care, de data asta, să lăsaţi acasă tot Sibiul şi să duceţi întreaga Românie la Vatican.

  integral :http://adevarul.ro/news/politica/domnule-presedinte-iohannis-nu-mai-chinuiti-noi-luati-va-sibiul-inapoi-gravura-oferita-papei-1_555720a9cfbe376e3541b2eb/index.html

  Apreciază

 • 131. depemures  |  16 mai 2015 la 18:06

  Este sambata ,nu ? 😀 😀

  Apreciază

 • 132. theo  |  16 mai 2015 la 20:51

  prima este p. dreapta, si a doua pozitzie stanga,
  interesante caracteristici.

  Apreciază

 • 133. noradamian  |  16 mai 2015 la 21:22

  Seara bună! 🙂 theo, și eu l-am găsit interesant 🙂

  Apreciază

 • 134. noradamian  |  16 mai 2015 la 21:25

  depemures, anularea concertului îl va costa tare pe „invincibilul” gâdea.
  ps. tot Băsescu e de vină 🙂

  Apreciază

 • 135. noradamian  |  16 mai 2015 la 22:32

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 136. theo  |  17 mai 2015 la 11:30

  bunä,
  desigur este de vinä tot Bäsescu. aceastä URÄ DEMENTÄ
  este tipicä comunismului si securistilor vechi dementzi.

  Apreciază

 • 137. theo  |  17 mai 2015 la 11:34

  J, petrece 3 zile la Roma, dece?
  asa ceva nu se face, nu are treabä? ce rusine cheltuie
  bani ,cu o suitä (de rege ) insotzit, este oribil ce face.
  ESTE STRIGÄTOR LA CER;CUM CHELTUIE EL SI PONTA
  BANII:

  Apreciază

 • 138. depemures  |  17 mai 2015 la 18:16

  Ecuadorul a doborat recordul mondial pentru impadurire dupa ce a plantat sambata 650.000 de copaci intr-o zi

  Ecuador a doborat recordul mondial pentru impadurire sambata, cand mii de persoane au participat la plantarea a 647.250 de copaci intr-o singura zi, a declarat presedintele Rafael Correa, citat de agentia AFP.

  „Tocmai am fost informat ca am doborat recordul Guiness pentru reimpadurire”, a spus presedintele in discursul sau saptamanal.

  Acesta a adaugat ca au fost plantate specii diferite, iar eforturile de impadurire au avut loc in tot Ecuadorul.

  Ministrul mediului, Lorena Tapia a scris pe Twitter ca 44.883 de persoane au plantat copacii pe o suprafata de peste 2000 de hectare de teren.

  Guiness a anuntat ca recordul anterior apartinea unui grup din Filipine.

  Ecuadorul mai detine cateva recorduri mondiale, inclusiv pentru cele mai multe sticle de plastic reciclate intr-o saptamana si pentru cei mai multi oameni ingropati simultan in nisip.

  nota dpm : poate ceva ong uri se vor inspira

  Apreciază

 • 139. depemures  |  17 mai 2015 la 18:21

  olddies but … 😉

  Apreciază

 • 140. depemures  |  17 mai 2015 la 18:47

  Franța respinge „cotele de imigranți”

  Parisul s-a declarat sâmbătă împotriva sistemului de cote obligatorii de repartizare a imigranților ilegali între statele membre ale UE, propus recent de Comisia Europeană, relatează AFP.

  „Noi dorim să fim clari în această privință: eusunt împotriva instaurării de cote de imigranți. Aceasta nu a corespuns niciodată propunerilor franceze”, a declarat premierul Manuel Valls.

  În urma tragediilor din Marea Mediterană, Comisia Europeană a propus un plan de acțiune ce prevede repartizarea imigranților pe cote obligatorii între statele membre ale Uniunii Europene. Conform Comsiei, într-o primă etapă ar urma să fie elaborat până la sfârșitul lunii mai un mecanism provizoriu prin care țările blocului comunitar să fie obligate să preia 20.000 de refugiați, iar până la sfârșitul anului să fie creat un mecanism permanent.

  Aplicarea propunerii Comisiei, propunere inclusă într-o Agendă Europeană pentru Imigrație, este condiționată de aprobarea ei la Consiliul European din luna iunie.

  În timp ce statele afectate cel mai sever de valul de refugiați proveniți din Africa și Orientul Mijlociu, precum Italia și Germania, s-au declarat mulțumite de planul prezentat, altele se opun acestuia, cum este cazul Cehiei, Poloniei, Ungariei și al Marii Britanii.

  nota dpm in aceasta chestiune istetul de Ponta s-a exprimat deja ,fara sa se consulte cu nimeni
  „Trebuie să găsim politici prin care să-i integrăm pe cei mai mulţi dintre ei. Acesta este răspunsul ţării mele. Este singurul răspuns democratic”, a explicat el.

  Apreciază

 • 141. noradamian  |  17 mai 2015 la 19:07

  Salut, prieteni! 🙂 Cearta între palate e din categoria lose-lose pentru ambii, fiindcă scoate la iveală niste dedesubturi urâte. asta indiferent ce declară cei doi. pentru noi e bine, într-un fel, fiindcă ne trezește la realitate (mă rog, pe unii din noi) Iar faptul că Iohannis a cerut ajutorul lui Hellvig nu spune nimic: sunt prieteni.

  Apreciază

 • 142. noradamian  |  17 mai 2015 la 21:10

  Traian Basescu la B1 : „Și Ponta și Iohannis vor să facă scor politic și îi doare în partea de dinapoi de realitatea pădurilor românești. Se vede că amândoi au ceva de ascuns
  Şi Ponta, şi Iohannis se feresc ca dracu’ de tămâie să vorbească de reducerea tăierilor. Noul Cod Silvic pentru care se bat Ponta şi gruparea din PSD nu mai pune nici o restricţie să se taie o pădure de 10 hectare. Discutăm de două tabere, ambele ticăloase, şi nici una nu vrea să pună punctul pe „i”: oprirea tăierilor sau raţionalizarea tăierilor. Nu văd de ce trebuie să tăiem ca să exportăm în Japonia.”

  Apreciază

 • 143. Andrei  |  17 mai 2015 la 21:18

  Vezi gradina de hartie de pe facebook

  Apreciază

 • 144. noradamian  |  17 mai 2015 la 22:35

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 145. ion adrian  |  18 mai 2015 la 14:45

  @nora 120 merita citit macar si pentru frumusetea textului articolul lui Liiceanu de la :

  http://www.contributors.ro/editorial/dans-din-buric-pe-lehamitea-noastra/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.628 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.454 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.628 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: