Oameni de ieri, oameni de azi

19 mai 2015 at 08:40 99 comentarii

Imaginați-vă, dacă nu cumva ați și avut o experiență asemănătoare, nefiind ceva ieșit din comun pe vremea respectivă, o zi de vară, de concediu, așteptând, cu familia, cu prietenii din grup, la Sinaia, o ascensiune cu telefericul. Asta se petrecea cu puțină vreme înainte de revoluție. N-apucasem să ne bucurăm c-am ajuns la bilete după o coadă de mai bine de două ore, când am fost informați că telefericul nu plecase de sus și nici nu se știa când o să plece. Nimic mai mult. Fără explicații. După alte două ore de așteptat cu biletele-n mână, din om în om, pe șoptite, s-a aflat și motivul: fusese oprit sus pentru că însuși Ceaușescu împreună cu Tovarășa și curtenii lui, urmau să coboare cu telefericul. Nimeni nu știa când. Din motive de protecție asemenea chestii nu se comunicau. Trecuse o dimineață întreagă, altfel spus, o zi de concediu stricată, nemulțumirea creștea cu fiecare oră de așteptare, ținuți pe loc, copiii deveniseră agitați și flămânzi, nervoși, oamenii îl făceau troacă de porci pe marele conducător. bineînțeles, nu în gura mare. Sila era generală. Alte două ore tensionate și, pe neașteptate, se petrecu și evenimentul cosmic: Marele Conducător și Tovarășa își făcură zâmbitori apariția, salutând lumea adunată acolo cu ambele mâini, peste capetele securiștilor. Și atunci am văzut într-o clipă, o metamorfoză pe care n-o s-o uit niciodată: oameni normali, care-l înjuraseră furioși c-o clipă-n urmă, înghesuindu-se entuziasmați s-ajungă cât mai aproape de Zeități. Aplaudând. Strigând cu convingere lozinci fără să-i pună nimeni. Mulți cu copiii pe umeri. Exultând și ei, de fericire.

O dictatură nu apare oriunde și-n orice condiții. Sigur, e nevoie de factori favorizanți, de anume împrejurări și contexte geo- politice dar și de un anumit mediu.Fără un substrat uman cu un anumit specific caracterial- comportamental nu merge. Nu ține fără un mental colectiv ușor de topit și de modelat care, prelucrat prin tehnici speciale de experți în materie, să poată turna destinul și istoria unui popor în forme specifice.

Entry filed under: 7301634. Tags: , , , , .

Lanțul nevolniciilor Nevroze

99 comentarii Add your own

 • 1. vasilegogea  |  19 mai 2015 la 08:46

  …are demonul, fascinaţia lui!

  Apreciază

 • 2. Zorin Diaconescu  |  19 mai 2015 la 09:02

  Modul de viaţă „la umbra dictatorului”, adică în căutarea unui protector (sau protectorat, dacă e vorba de stat), cu consecinţa unui permanent comportament duplicitar ne-a caracterizat şi ne caracterizează. Boierii progresişti de la1848 căutau nu doar modelul, ci şi protecţia Parisului, alţii pe cea a Ţarului (T. Vladimirescu) sau a Sultanului. Modelul se potriveşte şi individual: slugarnic în faţa şefului, însă oricând gata să-i înfigi cuţitul în spate. Poate că e secretul supravieţuirii noastre la întretăierea imperiilor.

  Apreciază

 • 3. depemures  |  19 mai 2015 la 09:15

  Interviul doamnei judecator Alina Ghica din ziare.com , este o palma data peste ceafa groasa a unui plagiator , a valetului sau de casa ,uns cu a doua functie in stat si pentru un gunoi uman ,care murdareste inclusiv memoria fratelui sau ,pentru a-si ascunde ticalosenia :

  „Nicio hotarare judecatoreasca nu este simbolica. A cataloga public, in acest fel, o hotarare judecatoreasca nedefinitiva poate fi interpretat ca o presiune asupra judecatorilor investiti sa solutioneze calea de atac, afirma judecatoarea Alina Ghica, membra a Consilului Superior al Magistraturii.

  Alina Ghica a comentat astfel intr-un interviu acordat Ziare.com afirmatiile facute de premierul Victor Ponta dupa condamnarea, in prima instanta, a lui Liviu Dragnea in dosarul referendumului din 2012.

  Alina Ghica s-a referit si la posibilitatea rediscutarii legii raspunderii magistratilor, lansata de Calin Popescu Tariceanu in cadrul intalnirii avuta cu membrii CSM la Senat: „un magistrat care judeca 40-50 de dosare intr-o saptamana, sub spectrul unui asemenea tip de raspundere, fara a savarsi vreo infractiune in legatura cu cauza, nu este un magistrat independent”.

  Judecatorul Alina Ghica a vorbit si despre delicata chestiune a eventualilor ofiteri acoperiti din Justitie: „Personal, nu cred ca vreun coleg de-al meu (…) ar savarsi infractiunea de fals in declaratii. (…) Demersul asociatiilor profesionale poate fi vazut ca o formalitate sau ca un exercitiu de imagine”.

  Apreciază

 • 4. noradamian  |  19 mai 2015 la 09:22

  Ziua bună, prieteni! 🙂

  Vasile, fascinația asta total incompatibilă cu gândirea critică autentică (nu și cu bășcălia și bravura de crâșmă) pare că ne trasează destinul.

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  19 mai 2015 la 09:24

  Zorin, dacă pentru cetățeanul autohton ar prima respectul față de sine și față de lege, neîndoielnic am fi avut un stat de drept puternic și funcțional. Supraviețuirea prin duplicitate nu poate duce însă, decât cel mult la un surogat. Asta în cazul fericit în care conjunctura nu permite dictatura.

  Apreciază

 • 6. noradamian  |  19 mai 2015 la 09:29

  Depemureș, bună intervenția d-nei Ghica, sper ca în felul ăsta să le mai taie cărarea infracționalilor din guvern, mai ales. În schimb, î, privința ofițerilor acoperiți se observă o reținere stranie.

  Apreciază

 • 7. depemures  |  19 mai 2015 la 10:00

  Iata „hainele noi” ale lui Dragnea :

  Dragnea si-a dezgropat si fratele in interes POLITIC.

  De ce a murit, in realitate, Viorel Dragnea , fratele lui Liviu Dragnea, a murit de cancer la plamani, o boala care nu are legatura cu stresul, cu o luna si jumatate inainte ca liderul PSD sa fie invinuit in „Dosarul Referendumul”.

  Potrivit unei anchete realizate de Adevarul, nu exista nicio legatura intre moartea lui Viorel Dragnea si procesul lui Liviu Dragnea. Liderul PSD a declarat recent ca „fratele meu a murit din cauza acestui dosar, familia mea este aproape distrusa”.

  Viorel Dragnea, colonel in rezerva al Politiei Romane, a decedat in 24 august 2013, la varsta de 58 de ani, presa relatand atunci ca acesta suferea de cancer pulmonar si ca a avut o lunga perioada de suferinta. El s-a stins din viata la o clinica din Istanbul, Turcia, unde statuse internat aproximativ doua luni. In acel moment, Liviu Dragnea inca avea calitatea de invinuit si fusese audiat de cateva ori la DNA. O asemenea audiere fusese programata si pe 19 august 2013, insa Liviu Dragnea a solicitat amanarea acesteia, pe motiv ca trebuie sa mearga la fratele sau, la Istanbul. Procurorii i-au admis cererea si au reprogramat audierea pentru 29 august.
  Abia pe 7 octombrie 2013, deci la o luna si jumatate dupa decesul fratelui sau, procurorii i-au atribuit lui Liviu Dragnea calitatea de inculpat, au finalizat rechizitoriul si l-au trimis in judecata. Primul termen al procesului a avut loc pe 15 noiembrie 2013, la aproape doua luni de cand Viorel Dragnea trecuse in nefiinta.

  ”Era baiat de sprit si fumator inrait”

  Inainte de a trece in rezerva, Viorel Dragnea a fost sef al Serviciului de Informatii si Protectie Interna din Teleorman. Fostii sa colegi au confirmat ca boala nu i s-a tras de la problemele cu justitia ale fratelui sau mai mic, ci de la fumat.

  La fel sustin si cunostintele din satul natal, Saelele (Teleorman). Potrivit acestora, Viorel Dragnea era fumator inrait si ”baiat de sprit”, caruia ii placea sa se bucure de viata.

  ”Era bolnav mai demult, dar mai venea prin sat, la Saelele, unde are casa batraneasca. De cand a murit Viorel, pe aici mai vin fata si ginerele lui. Ultima oara cred ca l-am vazut in 2012, venise la o nunta la niste neamuri. Atunci am auzit si eu ca era bolnav de mai multa vreme. El nu prea vorbea despre problemele pe care le avea. Era fumator inrait, fuma pipa. Era baiat de viata, baiat de sprit, de petrecere, o prezenta foarte placuta. Liviu e altfel. Tatal lor a fost militian si copilaria si-au petrecut-o pe unde era detasat tatal cu serviciul. Nea Florian era sef de post. Liviu e nascut la Gratia, iar Viorel la Saelele. Mare avere n-au avut, dar casa batraneasca i-a ramas lui Viorel, probabil i-a cedat Liviu partea lui”, a declarat pentru ”Adevarul” primarul Marin Buzala, un apropiat al familiei lui Viorel Dragnea.

  Cancerul la plamani, fara legatura cu stresul

  Potrivit medicilor specialisti, cancerul de plamani se instaleaza in timp, stresul nefiind unul dintre factorii declansatori ai bolii.

  Cancerul de plaman este o boala lenta, precizeaza doctorii. „Sunt mai multi factori care determina aparitia cancerului bronhopulmonar, dar fumatul a doua pachete pe zi, timp de 20 de ani, clar ca pune in pericol sanatatea pacientului si favorizeaza aparitia cancerului. De asemenea, mai sunt factori poluanti, de tip profesional, dar stresul este abia pe locul sapte sau opt, ca riscuri”, a explicat profesorul Constantin Marica, pneumolog la Institutul ”Marius Nasta” din Capitala.

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  19 mai 2015 la 10:44

  Depemureș, ce să mai zicem? bietul politruc a coborât până la ultima treaptă de tembelism și dezumanizare. Ceva care-mi amintește în mod curios, de o scenă tragicomică reală petrecută demult:

  Bunica lu’ Mili, elevă la profesională în prag de exmatriculare pentru absențe, pledând ca apărător: „… da’cum să vie la scoală biata Mili? păi tat-su s-o urcat în pod și s-o aruncat pe fereastră noroc cu Mili că l-o prins de picioare. s-o spânzurat și o murit de infarct, săracu…”

  Apreciază

 • 9. theo  |  19 mai 2015 la 13:08

  bunä,
  mä inspäimantä aceastä murdärie, dar cand mä uit ce au invätzat poate dela tatäl militzian, se explicä, metodele vechi
  le au din fase. cum sä-l condamne cineva pe D, cand fratele si el il acoperea. doamne ce cloacä de mafiotzi.

  Apreciază

 • 10. racoltapetru6  |  19 mai 2015 la 15:10

  Normal că dictatura are două fețe. Una foarte bună pentru cei care-s la putere, și alta mai rea pentru cei manipulați. Nici „democrația” noastră sau chiar a altora nu-i perfectă.

  Apreciază

 • 11. ion adrian  |  19 mai 2015 la 15:49

  Nora,
  Este vorba de mentalitatea subumana, asa o definesc eu a microbistului de fotbal , ala pentru care orice este bun pentru echipa lui este corect si orice este rau este furaciune de arbitru. Acestia ajung pana la asasinat dedublandu-se caci in timpul meciului si in discutiile despre se simt de parca ei ar fi cei care vor juca in teren . Ocupatia looserilor si ratatilor absolut.Si din pacate poporul nostru in mare parte in asa ceva s-a transformat in 50 de ani de minciuna, dedublare cult al personalitatii intr-un cuvant spalare de creier.
  Trist dar cu astia defilam noi azi astia sunt cei 6,5 mlioane care in 2012 l-au vrut jos pe Basescu ca sa vina nulitatea antoneciana in loc iar azi ar vota cu naparca pontista.

  Apreciază

 • 12. ion adrian  |  19 mai 2015 la 15:51

  Bravo Alina, parca m-ai fi citit. 🙂

  Apreciază

 • 13. theo  |  19 mai 2015 la 20:09

  acum fostul presedinte este härtzuit, i se deschid zilnic dosare la ordinul lui TONTA; DESIGUR PRIETENUL „REVOLUTZIONARUL”impostor NITZU se executä.
  vechea securitate este in formä, se face executzii politice.

  Apreciază

 • 14. noradamian  |  19 mai 2015 la 20:19

  Seara bună! 🙂 Petru, vorbeam de specificul mediilor în care prinde dictatura! Și nu întâmplător, ci pentru că situații umilitoare și atitudini slugarnice, asemănătoare celor de pe vremea lui ceausescu, n-au dispărut deloc din societatea românească, ba dimpotrivă, par să se înmulțească.

  Apreciază

 • 15. noradamian  |  19 mai 2015 la 20:21

  Theo, lupta politică se duce între grupurile infracționale organizate numite partide. mă-ntreb dac-or mai fi indivizi neatinsi de pecinginea corupției în clasa politică.

  Apreciază

 • 16. noradamian  |  19 mai 2015 la 20:24

  Ion Adrian, golul din educație umplut cu gunoaiele televiziilor și modelele mizerabile de succes în societate a făcut din societate maidan și din politică, un rai al găștilor de cocălari și interlopi care,la rândul lor, au grămadă de susținători si admiratori de aceeasi calitate morală și intelectuală.

  Apreciază

 • 17. theo  |  19 mai 2015 la 20:58

  väd cä tot guvernul Ponta ,este format din veri,nasi,socrii,fini,prieteni, CUMETRIE MAFIOTÄ

  Apreciază

 • 18. theo  |  19 mai 2015 la 21:49

  noul procuror H, uns de J, a fost colaboratorul lui Nichita
  si a clanurilor. a dat numai nup, nici un dosar nu a mers mai departe.

  Apreciază

 • 19. noradamian  |  19 mai 2015 la 22:02

  theo, cu numirea procurorului respectiv Iohannis a dovedit, dacă mai era vreo îndoială, cum zicea cineva, că-l doare în diicot de justiție!

  Apreciază

 • 20. noradamian  |  19 mai 2015 la 22:03

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 21. theo  |  19 mai 2015 la 22:29

  multzumesc,noapte bunä!

  Apreciază

 • 22. ion adrian  |  20 mai 2015 la 07:43

  Desi din ce spune I.. nu rezulta si o evaluare privind gradul de ticalosie merita totusi prezentata cacci deja este o tragedie ca o tara sa fie guvernata de un specimen de soiul celui evaluat de dl profesor Iohannis:

  „Presedintele Klaus Iohannis dezvaluie in noua sa carte, „Primul pas”, ca atunci cand l-a intalnit pe Victor Ponta la prima dezbatere televizata din timpul campaniei prezidentiale a avut impresia ca avea in fata ochilor „imaginea clasica a micului tocilar care nu stie sa scrie nici daca-l lasi cu toate materialele pe masa”. „

  Apreciază

 • 23. noradamian  |  20 mai 2015 la 09:51

  Ziua bună! 🙂

  Ion Adrian, noua carte a profului- prezident, scrisă de cineva din preajma lui- pare să dezvăluie ce am văzut și noi. Propoziția respectivă am si auzit-o în una din cele două dezbateri. Campania s-a terminat demult, și dlui. lucrează la imagine în continuare deși, cu numiri ca aceea a lui Horodniceanu la DIICOT ( ca să nu mai pomenim și de altele) și-o știrbeste ireversibil.

  Apreciază

 • 24. depemures  |  20 mai 2015 la 13:08

  Este sau nu este Ponta seful guvernului? Este ! Trebuie sa respecte legile tarii??……. Ar cam….da` …as !!
  Liviu Dragnea ,proaspat demisionar din guvern a participat la sedinta guvernului de astazi . In ce calitate ? ….Cred ca Ponta il tine langa el ,ca nu cumva sa se duca la DNA….sau in Dubai??? 😀 😀

  Apreciază

 • 25. theo  |  20 mai 2015 la 13:23

  bunä,
  cu primii pasi J, s-a inselat, are de-A FACE CU UN VAGABOND PARVENIT, plin de specializäri in securism si terorism, pe care le aplicä bine.
  Ponta este un mizerabil ce face mult räu romanilor, se pare cä l-a vräjit pe J, si ii serveste totzi oamenii lui iar J. ii numeste. „asta colaborare.” se pote urma escrocheriile lui DRAGNEA SI CONSTANTINESCU: MAFIOTZII LA PUTERE.

  Apreciază

 • 26. depemures  |  20 mai 2015 la 14:12

  V-am atentionat ca acest individ ,temporar ,prim ministru are lipsa cateva tigle…. Ii face prosti pe ziaristi si aduce in discutie ca viitorul ministru al dezvoltarii este musulmana. Eu nu am citit nici o referire a vre unui ziarist la acest fapt.Este musumanca ?. Foarte bine ! Sa traiasca ! Numai un idiot plagiator poate sa introduca acest aspect in discutie.{Ponta :”Am aflat azi că doamna ministru Shhaideh este fina lui Liviu Dragnea, deşi în religia musulmană nu există naşi. Nici nu ştiu dacă să râd sau să plâng când aud atâţia proşti care publică ştiri”, a declarat Ponta, în debutul ședinței de guvern.} Pentru mine nu este nimic nou, doar numai EL se batea cu caramida in piept ca-i ortodox.( as vrea sa-l aud Tatal nostru ; deoarece nu sunt convins ca-l stie ). Dar maine,ehei maine…maine este o alta zi ,,vorba unui personaj dintr-un neuitat roman ) deci maine ,Ponta merge sa se intalneasca cu premierul Moldovei,Chiril Gaburici . Sa traiasca si acesta !! Cred ca se inteleg de minune: unul a plagiat si celalalt nu are bacalaureatul. Probabil ca noua lege a invatamantului mosita de madam Andronescu , va fi aprobata si in rep.Moldova , deoarece in aceasta lege se poate deveni student fara bacalaureat.
  Ce vizionara madam Andronescu 😀 😀

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  20 mai 2015 la 15:32

  Depemureș, de când e moț în capul guvernului o ține numai în minciuni. n-a avut și n-are nici cel mai mic respect față de lege, oameni, cuvânt, Dumnezeu. Chiar Văcăroiu, fostul lor politician a previzionat zilele trecute, că megafurturile vor avea ca urmare zece ani grei de tot pentru România. Și cred că știe bine ce spune.

  Apreciază

 • 28. theo  |  20 mai 2015 la 16:05

  Dragnea are depozitele in Brazilia; cu mafiotul Mazäre:

  Apreciază

 • 29. depemures  |  20 mai 2015 la 16:06

  Un act de dreptate:

  Antena 3 cucerește Parlamentul European
  de Nestor , 20 mai 2015

  Încă un succes mediatic de mare clasă al Antenei 3: la cererea europarlamentarilor PSD, postul a fost introdus în grila de programe a Parlamentului European. Mișcarea a stârnit interesul general în instituție, europarlamentarii de pe tot cuprinsul continentului declarându-și nerăbdarea de a-i urmări pe celebrii Gâdea și Badea în acțiune. Colectivul redacțional, după ce a primit sincerele felicitări ale patronului (preluate de Gâdea la vorbitor), a trecut la pregătirea schemei de programe dedicate PE și care va arăta astfel:

  06:00 ȘTIRILE DIMINEȚII: Ce a făcut Băsescu până la 06:00 dimineața și de ce nici ca pensionar nu a ajuns acasă la nevastă. Unde pierde nopțile de când a fost eliberată Elena Udrea. Dovezi uluitoare: lumina nu s-a stins la domiciliul arestatei Udrea până la ora începerii emisiunii!

  09:40 DAILY INCOME: Come on, Băse, cum now! Reportaj cu camera ascunsă.

  10:00 PREVIZIUNILE ZILEI: Băsescu se va duce azi la Nana, unde va avea o întâlnire secretă cu mafia italiană; Elena Udrea va primi încă o tranșă din mita pentru Gala Bute, existând încă restanțieri pe listă.

  11:00 SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA: Deși a masacrat pensiile speciale pe timpul dictaturii sale, Traian Băsescu primește pensie integrală și uriașă de la Statul Român. Ce face Guvernul Ponta, unde sunt angajamentele electorale?

  12:00 Știri: Elena Udrea a încălcat arestul la domiciliu, ieșind la fereastră într-un neglijeu scandalos. Mașina pensionarului Băsescu a fost surprinsă trecând tocmai atunci pe acolo. Coincidență sau neglijență?

  13:00 SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA: Exact ca la ora 11:00, nu s-a schimbat nimic între timp.

  14:00 Știri: Elena Udrea s-a purtat și în celulă cu nasul pe sus, tratându-le cu dispreț din priviri pe colegele lesbiene și refuzând integrarea în viața închisorii. Mai mult, le-a terorizat constant pe acestea afișând un poster cu Băsescu, fapt care le anula deținutelor dispoziția pentru o viață sexuală normală.

  15:00 ESENȚIAL: În ce stadiu este renovarea vilei atribuite lui Băsescu și ce mișcări se mai întrevăd la Scroviștea. De ce nu protestează Casa Regală?

  16:55 DEZILUZIA OPTICĂ: Cum a deziluzionat kiorul Băsescu populația României și de ce ochelaristul Ponta nu a corectat încă toate efectele ceacâre asupra societății noastre. Invitat: clarvăzătorul Mugur Ciuvică.

  17:00 100 DE MINUTE cu Alessandra Stoicescu. Invitați: Titus Steel, plus doi colegi. Subiect: Au fost corecte pozițiile demonstrate de Băsescu și Udrea în relația lor interinstituțională?

  18:40 Meteo: Băsescu dispare, soarele răsare! Dovezi audio-video că nu este doar o lozincă populară lipsită de acoperire reală.

  18:42 DEZILUZIA OPTICĂ: Pe scurt, refracția neobișnuită a luminii pe chelia lui Băsescu, într-un clip video relevant.

  18:45 LA ORDINEA ZILEI cu Dana Grecu. Emisiune cu Dana Grecu țipând în zadar la nesimțitul Băsescu.

  20:30 SUBIECTIV cu Răzvan Dumitrescu: Traian Băsescu a fost total lipsit de obiectivitate pe timpul mandatelor sale, implicându-se fățiș și solidar cu o anumită parte a spectrului politic. Fapte, cazuri ilustrative, dovezi irefutabile.

  21:30 SINTEZA ZILEI cu Mihai Gâdea: Cum a restituit primarul Băsescu o casă naționalizată proprietarului de drept, nesocotind blocarea restituirilor adoptată pe timpul lui Ion Iliescu. Invitați: chiriașii nedreptățiți și siliți să se mute la bloc, în timp ce infractorul Băsescu își atribuia casa din Mihăileanu.

  23:13 DEZILUZIA OPTICĂ: Reluarea DEZILUZIEI de la 18:42, în eventualitatea ca nu toți europarlamentarii să o fi surprins la timp și cu claritate.

  23:15 ÎN GURA PRESEI cu Mircea Badea: Un tur de forță prin presa băsistă și unde pupătorii în băs încearcă să acrediteze ideea falsă că pensionarul Băsescu nu mai întocmește dosare penale politice. În final, 69 de flotări cu Mircea Badea – visul oricărei admiratoare a atletului Antenei 3 și al doamnei Brumă-Badea. Țineți aproape, de la 00:00 o luăm de la capăt!

  Apreciază

 • 30. theo  |  20 mai 2015 la 17:38

  doamne ce arätare a pus ministru, oare nu se uitä cumva ,cineva, dece s-au gräbit cu numirea, ce planuri false si bani a furat Dragnea ?.

  Apreciază

 • 31. theo  |  20 mai 2015 la 18:12

  cat de mizerabil este Johannis, el se pupä in bot cu Tonta,
  si tipic propagandä uslinoasä Bäsescu este la mijloc.
  mare nerusinat, ce pervers este.

  Apreciază

 • 32. depemures  |  20 mai 2015 la 21:44

  Noul ministru , careia i-a fost „martor” Dragnea ,este in situatie oarecum similara cu el. ,Sevil Shhaiadeh este MARTOR ( alaturi de Dragnea 😀 ) IN DOSARUL DE CORUPTIE ( 435/P?2012 unde sunt implicate pana in acest moment 9 persoane ) DOSAR CARE SE OCUPA DE SCOATEREA DE DOCUMENTE CATALOGATE SECRETE DE STAT DIN SEDIUL DNA ,DOCUMENTE REFERITOARE LA TEL DRUM, dosar ,67/P/2012 . Aceste documente ,copii si fotografii ale pieselor din dosarul 67/P/2012 il are ca principal vinovat ( si-a recunoscut faptele !!),pe ofiterul de judiciar, Emil Manolachi ,care a fotografiat documentele incriminatoare pentru Tel Drum din dosarul ( 67/P/2012),inmanandu-le omului de casa a lui Dragnea , Valentin Preda ,ce trebuia sa se intalneasca cu Dragnea si sa-i inmaneze „marfa”. Flagrantul a esuat. Deci nominalizarea doamnei reprezinta „rasplata martorei din partea martorului ” 😀
  Intelegeti disperarea lui Dragnea?? Care oricat se va stradui , va ramane la dispozitia justitiei. Ponta ,nu va reusi sa=l scape de o condamnare ,pe masura gravitatii faptelor in dosarul „Fraudarii referendumului”. Dragnea spera sa-l tina in sah pe Ponta ,care sa nu lase justitia sa lucreze ,bagand permanent „strambe”. Ponta stie foarte bine ca in scurt timp Dragnea va deveni o voce tot mai indepartata ,iar DNA ul abia asteapta sa ” impinga” si dosarul cu Tel Drum in instanta !!
  Cam asta este „noul ministru” din prea cinstitul guvern ,sau cel mai mai cinstiti ,cum cantau pe doua voci ,plagiatorul si kkrau !!!
  Intrebarea legitima este ,cat stia din aceste fapte presedintele ???

  Si daca nu a reusit Dragnea sa-si „traga ” autostrada pana la viloaia din Alexandria , australienii de la AC DC ,ii ofera un traseu alternativ….

  Apreciază

 • 33. depemures  |  20 mai 2015 la 21:53

  ..si pentru ca mai este putin pana la ora 22

  Apreciază

 • 34. noradamian  |  20 mai 2015 la 22:03

  Theo, da, se-nțeleg ca doi borfași. numirile lui ponta nu pot fi decât personaje care au legătură cu rețeaua lui mafiotă. 🙂

  Apreciază

 • 35. noradamian  |  20 mai 2015 la 22:05

  Depemureș, ponta&comp știu cel mai bine că, dacă ajunge la beciul domnesc, dragnea are ce povesti. Și uite-asa, unul după altul se duc unde le e locul 🙂

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  20 mai 2015 la 22:05

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 37. depemures  |  21 mai 2015 la 08:43

  HRISTOS S-A INALTAT !!!

  Apreciază

 • 38. depemures  |  21 mai 2015 la 08:47

  21 Mai Sfintii imparati Constantin si Elena

  tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor , cu bucurie ,un calduros :

  LA MULTI ANI !

  Apreciază

 • 39. noradamian  |  21 mai 2015 la 09:41

  Hristos s-a înălțat!

  La mulți ani fericiți sărbătoriților zilei!
  O zi minunată prieteni!
  🙂

  Apreciază

 • 40. depemures  |  21 mai 2015 la 11:37

  O cireasa pe tortul ..era sa scriu tartor,,ceea ce nu era exagerat , 🙂 , deci cireasa de pe tortul Dragnea :

  Apreciază

 • 41. depemures  |  21 mai 2015 la 14:18

  DRAGOS PAUL ALIGICA

  Pe mine nu mai contati cu menajatul. Plecam de la zero.

  Odata cu aceasta numire, cred ca toti cei care in spirit constructiv isi auto-impusesera sa se abtina de la a mai comenta ce tace si face d-l Iohannis se pot considera dezlegati. Din acest moment nu cred ca mai are rost sa discutam despre a menaja pe cineva.
  Atat timp cat el insusi nu menajeaza interesul public, nu menajeaza milioanele de oameni de buna credinta care l-au votat sperand sincer si crezand in el, atat timp cat nu face nici cel mai mic efort sa mimeze macar o minimala deschidere si intelegere, atat timp cat nu face un efort in a inceta sa ne mai insulte inteligenta si bunul simt, la ce bun ca noi sa menajam personajul?
  In plus, daca tot e vorba de autism politic, iresponsabilitate si nesimtire ingamfata, de ce nu am comenta ce vedem?! Asta vedem, asta comentam. Cu ce ajuta sa ne uitam strategic in alta parte? Te uiti strategic cand ai cu cine. Omul dovedeste nu numai ca nu stie ce sa faca. Aia ar fi normal la inceput. Problema e ca nu invata. Si asta e chiar o mare problema.
  Omul asta a adus acum doua saptamani tara in pragul unei crize politic-constitutionale. Cand dezechilibrele intre fortele si institutiile politice din tara ta ajung de asa natura ca pentru a fi restaurate e nevoie de interventia ambasadelor tarilor aliate, sa stii ca ai o problema. NU ti-ai indeplint rolul constitutional-politic.
  Ca s-a ajuns pana acolo e doar vina ta si a iresponsabililor si ineptilor consilieri care ti-au servit o justificare facila dar iresponsabila pentru impotentele, complicitatile si comoditatile tale, prin doctrina electorala a constitutionalismului lui „tace si face”. Atunci s-a vazut in clar, la lumina zilei in toata emisfera nordica, falimentul absolut al acestei gogomanii. Atunci s-a vazut ce poate doctrina respectiva si unde duce atunci cand e aplicata cu mecanica determinare si cu tafnoasa autosuficienta de cel ce ar trebui sa fie garantul echilibrului institutional si al reformei sistemului politic.
  Acum, la acesta numire, a dovedit cat de bine intelege sa-si achite functia de aparator al etalonului de calitate in privinta bonitatii politice si profesionale in sistemul politic-administrativ al tarii. Macar de forma sa fi dat un semnal. Uneori presedintele nu are puteri. Dar poate da semnale, intretine standarde si criterii, prin simpla luare de pozitie publica. Nimic. Zero.
  In fine. Ma opresc aici. Pe mine nu mai contati in chestia cu menajatul. Cel putin stim ca ne distram. Plecam de la zero.

  Apreciază

 • 42. noradamian  |  21 mai 2015 la 14:48

  Ondine Ghergut:

  „IOHANNIS si noi, proștii

  Inițial, am crezut că e mai puțin pregătit ptr că venea din administrația locală și nu avea experiență.

  Apoi, am vrut să cred că trebuie să se rodeze ca să țină piept măgăriilor lui PONTA si ale PSD, care au un singur scop: conservarea puterii politice si financiare a BARONETULUI si anihilarea DNA si a ANI (aceeași dorință o au si TOATE celelalte partide parlamentare). De la instalare si până acum mereu i-am găsit scuze ptr greseli. Am vrut să fie un presedinte bun. M-am agățat de speranța asta.

  Acum, după numirea slugoiul PSD HORODNICEANU la conducerea DIICOT, m-a apucat SILA.
  A sfidat regulile transparenței pe care IOHANNIS le-a clamat in campania electorală. După un balet de prost gust ( GROTESC) prin care a amânat numirea lui HORO, chipurile ptr a se lămuri, l-a numit ptr că „asa-i legea” , arătându-ne adevărata sa față si devoalându-ne programul său de președinte de țară.

  Ce vrea Klaus Iohannis? Vrea o coabitare linistită cu PONTA ca să se poată plimba prin lume in liniste, fără ca PSD să-l deranjeze cu vreo suspendare. Iar PSD l-a si răsplătit: îi mărește salariul de la circa 6.000 de lei ( cât a avut Băsescu) la circa 20.000 de lei, cât are presedintele Inaltei Curti .

  Evident, si premierul si presedintii celor două camere trebuie să fie egalii președintelui țării și își măresc și ei salariul tot la circa 20.000 de lei.
  Parlamentarii își fac pensii speciale. Au mărit si veniturile structurilor represive ale statului. Ei o vor duce bine, vor coabita.

  Rămânem noi, mulți și proști să plătim taxe si impozite, să plătim asigurări de tot felul ca banii să ajungă tot la ei, în salariile si pensiile lor, in ingrijirile lor medicale total gratuite.
  Noi ce facem?”

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  21 mai 2015 la 14:51

  Depemureș, tot traseul lui de pân-acum e presărat cu semne useliste „de recunoaștere” pentru cine ar fi vrut să aprecieze omul și nu poza! poate o să ne explice domnul președinte, în următoarea carte de ce are nevoie de Horo în postul respectiv și cine e de fapt autorul real al numirii lui -că oricum nu mai e o taină 🙂

  Apreciază

 • 44. theo  |  21 mai 2015 la 15:58

  BUNÄ
  USL-este intact:
  nu se tzine cont de nimic, cretinul plagiator ii abureste,
  iar cele inportante………………punct si dela capät.
  adicä 300 de parlamentari
  votul diasporei, ca si multe altele, sunt ignorate.
  meritä sä-i mai votezi????? NU.

  Apreciază

 • 45. depemures  |  21 mai 2015 la 16:53

  Din pacate in „meciul” acesta nu sunt rezerve. sa-l putem inlocui pe presedinte. De aceea eu am zis ca inca mai strang din dinti si sper. Pur si simplu este ( suntem ) la mana lui Ponta. Nu stiu cine asteapta mai tare , eu (noi) sau presedintele momentul in care DNA il va darama pe Ponta. De arestat nu-l aresteaza daca este acoperit. , de daramat da…..
  Sa o spunem pe muzica : I ( we) have a dream 🙂

  Apreciază

 • 46. noradamian  |  21 mai 2015 la 20:49

  Depemureș, nu-i vorba de înlocuit. Doar Ponta&comp pot pune la cale de-astea cum au făcut cu Băsescu. Suntem datori,însă, să spunem ce vedem, cum zice și dl Aligică. Democrația moare dacă oamenii acceptă să fie mințiți, furați și umiliți.

  Apreciază

 • 47. noradamian  |  21 mai 2015 la 22:49

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 48. theo  |  21 mai 2015 la 22:53

  vä doresc sä avetzi noroc, eu nu am sperantzä.
  pe Johannis il intereseazä numai reprezentarea, tzinutele, fasoanele, vai si amar de Ro.
  noapte bunä.

  Apreciază

 • 49. depemures  |  21 mai 2015 la 22:56

  nora 🙂 incerc sa nu ma las cuprins de deznadejde , desi ,lucrurile nu se prezinta bine.Puterea functiei si teama de a pierde TOTUL , il va face pe Ponta, intr-un viitor foarte apropiat sa comita greseli peste greseli si la un moment dat chiar „ai lui” ii vor pune piedica devastatoare. Johannis NU ESTE BASESCU ! Basescu ar fi iesit la bataie si nu s-ar fi lasat , riscand suspendarea . Johannis nu se lasa , pozand intr-un personaj neconflictual , lasandu-l pe liderul adversarilor sa-si consume munitia ,in vazul oamenilor ,fara a-i putea afecta puterea data de vot si sustinerea pe care o are.Meritata sau nu ,ramane de vazut.Johannis nu poate si nu va fi tarat intr–o procedura de suspendare ,deoarece nu va da nici un capat de ata ,drept motiv de suspendare. Priveste te rog la Victor Ponta .In doua zile a eliminat doi contra candidati. Unul mai periculos decat altul.Catalin Ivan si proprietarul celui mai modern si mare domeniu locuibil din judetul Teleorman, Liviu Dragnea.Catalin Ivan este foarte bine perceput afara. Activeaza in Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților. Pesedistii onesti,si-l doresc foarte tare ca lider , dar nu puteau misca deocamdata in front datorita binomului Dragnea Ponta.Liviu Dragnea , a fost un Octav Cozmanca mai tanar si cu o mustata de tractorist smecher.. Acesta a pierdut si el , datorita tot hotomaniei lui Ponta .Practic Ponta l-a manipulat ,facandu-l sa fie convins ca dupa 16 noiembrie , primul lucru pe care-l va putea face ,va fi autostrada Bucuresti Alexandria ; si adaug eu ,helioport 😀 Catalin Ivan,care fata de Ponta este mai breaz cu ceva mai mult decat nimic , vine din pepiniera ieseana !!! A avut noroc de faptul ca reteaua ieseana condusa de Fenechiu s-a stiut face utila lui Ponta .Fost sef al tineretului psd , Ivan a fost impins ca europarlamentar.Mai mult , in 2009 a fost desemnat lider al delegației PSD din Parlamentul European. Mandatele de europarlamentar l-au obligat sa invete sa manance cu furculita si cutitul. Sa invete sa se poarte cat de cat normal si sa inteleaga ce inseamna cu adevarat politica. Plus relatiile pe care si le-a facut , cel putin in familia socialistilor.A sustinut-o foarte puternic pe randunica socialistilor europeni ,Corina Cretu… 😀 😀 C. Ivan nu poate oferi nimic parlamentarilor si baronilor pesedisti,in afara de promisiuni. .Mai mult ,la un moment dat Ivan va fi sustinut pe fata inclusiv de europarlamentarii stangii romanesti ,si de reprezentanti ai PSE ,satui si ei de foarte proasta imagine a lui Ponta la Bruxelles si Strasbourg, .Cum suna in PSE „cel mai cinstit guvern” condus de Ponta , cu mai mult de jumatate din ministrii cu grave probleme de integritate??? Catalin Ivan ,,comparativ cu Geoana nu va rupe PSD ul ,garantand pentru cei ce i se vor declara sustinatori , locuri eligibile incepand cu 2016. Ponta si-a mai tras un glont in picior si cu legea alegerilor .A sapat o groapa mare si sunt sanse foarte mari sa cada in ea. Baronii stiu deja ca Ponta nu-i mai poate scapa de „brutarie”. De aceea este disperat sa puna procurorii sub control politic.Nu va putea;neinsemnand ca nu-l va pune pe va;etul sau ,Tariceanu ,sa incerce. Presedintele a dat de inteles ca legile care stirbesc statul de drept vor fi atacate la CCR. Institutie care s-ar putea sa apeleze si la Comisia de la Venetia ,pentru a demonstra ca Johannis are dreptate. Ponta mai are cateva hopuri ,care-i vor mai stirbi din imaginea oricum praf : FMI , comisia MCV si Sova …..

  si pentru ca ati avut rabdare sa cititi tot (multumesc ) … un mic cadou ..

  Apreciază

 • 50. neax  |  22 mai 2015 la 07:28

  Bună dimineața!
  Formidabilă reacția descrisă. Pe de altă parte, țin minte că am revenit în Buc. în 89 și am prins niște ieșiri să-l ovaționăm pe Ceașcă la turnarea unui cancioc de mortar, poate ultimul. Noi stăteam grupați pe întreprinderi și alaiul lui Ceașcă se apropia. În față cu vreo 20 de metri treceau niște activiști care ne dădeau tonul la urări în versuri. Cum noi nu ziceam nimic, a comutat din mers pe ceva mai simplu, pe mintea noastră (era cercetători): Ceaușescu PCR! Tot fără succes, dar a trebuit să treacă mai departe, că se apropia Ceașcă. Din spate, directorul nostru ne îndemna, pufnind a râs: Strigați și voi ceva, bă, reacționarilor!
  Mai am o amintire, eram la 2 Mai și așteptam niște prieteni în weekend. În loc să ajungă pe la 11, au avuns dupăamiaza. Trenul lor a trebuit să stea câteva ore la barieră, să aștepte coloana de mașini a lui Ceașcă, care încă nu plecase din Buc.

  Apreciază

 • 51. noradamian  |  22 mai 2015 la 07:45

  Neața bună! 🙂
  Neax, reflexele astea obedient- duplicitare nu pier. Au devenit parte din gena unei masive părți a societății și revin, oarecum ciclic, și-n libertate, prefigurând perioadele de declin democratic. Se pot observa mai bine ca oricând, atât în stilul „zeităților” cât și al fericiților închinători (chiar dacă-s înjurători de neamul lor) 🙂

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  22 mai 2015 la 07:55

  Depemureș, opoziția la ponta din interiorul partidului e tot asa de slabă ca și opoziția față de putere după ce uselistii au ocupat scena politică. Cei care încearcă să-l răstoarne pe ponta sunt automat puși pe liber! Asa că nu-l văd pe musiu Ivan schimbând niste raporturi de forțe acolo deși nu e imposibil.Iar KI nu pare în stare să-i scape pe români de Micki Mouse, asa cum a promis. 🙂

  Apreciază

 • 53. depemures  |  22 mai 2015 la 10:04

  nora , iti pot spune ca la nivelul 2 si mai ales 3 din PSD ,revolta este cu greu mascata . Oamenii asteapta un nou lider sa se alinieze .Acolo sunt si valori. Am o „cartita ” care imi da ca sigur ca Ivan este preferatul lor. In rest ,Dumnezeu cu mila . Despre ce se va intampla cu finantele si economia tarii ,vad ca nu prea intereseaza pe nimeni. Din pacate ,datele de pe trimestrul 3 ,s-ar putea sa nu-l mai prinda pe Ponta in functie si va fi greu sa fi tras la raspundere. Pana atunci , se promit si se dau bani la toata lumea. Deja se vinde la greu pielea ursului din padure ( atat cat mai este ).

  remember …

  Apreciază

 • 54. theo  |  22 mai 2015 la 10:12

  bunä,
  catä prefäcätorie pe Käkäräu, face pe enigmaticul, despre afacerile fam, care au rädäcini dela nasul Patriciu, si nu sunt putzine, dar nerusinatul nu vorbeste decat de lenevealä. ii este fricä? cineva are dovezi clare, el a primit milioane de la Becali, sunt date,foto si suma exactä cu care a dat fuga Becali direct de la bancä.

  Apreciază

 • 55. depemures  |  22 mai 2015 la 11:38

  Pomenisem de bani . Iata :

  „Mărimea relativă a datoriei a crescut de la 40,4% din PIB în 2012 la 44,1% în 2014, cu peste 4% mai mult decât pragul considerat sigur şi recomandat de către Banca Naţională a României. Datoria publică internă a mers către finanţarea deficitului bugetar şi refinanţarea datoriei publice (împrumutarea de noi bani destinaţi acoperirii vechilor credite) şi nu pentru proiecte. Finanţarea acestora a avut o pondere nesemnificativă de 0,1% din PIB.
  Mai simplu zis ,datoria pe locuitor a crescut de la 2.705 euro la 3.313 euro, statul împrumutand in ultimii doi ani aproximativ 600 de euro pentru fiecare roman. Datoria publică a crescut mult mai repede decât PIB ceea ce pune în pericol solvabilitatea finanţelor publice, cu toate că ponderea datoriei publice în PIB a fost mai mică decât nivelul de 60%, considerat prag de alertă de către Tratatul de la Maastricht.
  Deci,deocamdata nu „arde” ,dar surprizele pot aparea deja in iarna…

  Apreciază

 • 56. depemures  |  22 mai 2015 la 11:56

  Leszek Balcerowicz, fost Guvernator al Bancii Centrale poloneze: Fondurile europene nu pot inlocui reformele. Daca Romania vrea sa isi imbunatateasca perspectivele, privatizarea este cheia..
  Si inca o dovada de judecata sanatoasa : „România ar trebui mai degrabă să reducă taxele pe muncă decât TVA-ul”
  Politicienii nostri iau tot felul de masuri ,care numai munca nu o incurajeaza.

  Interviul cu Leszek Balcerowicz va fi in ZF de luni.

  Apreciază

 • 57. noradamian  |  22 mai 2015 la 12:11

  Depemureș, 53, „valorile opozante” mute dintr-un partid n-au valoare. Că-i unul sau celălalt, psd ori pnl, tot la uselism ajungem. Un personaj malefic ca ponta supraviețuiește si se reface politic tocmai datorită tăcuților, de sus- de la președinte, până la ultimul membru de partid. inclusiv de la marele penele care mârâie dând din coadă. plus segmentul de votanți cu creierii spălați. Toți au gene comune și contribuie la perpetuarea răului de care stim și noi, știu si cei de afară.

  Apreciază

 • 58. noradamian  |  22 mai 2015 la 12:12

  Aș vrea s-auzim o opinie și din partea persoanelor publice care cereau imperios absolutizarea instituțiilor statului și reprezentanților lor. Cele câteva abuzuri grosiere din ultima vreme demonstrează că o astfel de atitudine e o formă de justițiarism de esență totalitară care face rău statului de drept și democrației.

  „I se dă o reținere de 24 de ore, apoi o lună de arest preventiv. După 20 de zile e trimisă în judecată. După ce avocata sa renunță la apărarea clientei, femeia se apără singură. Tribunalul îi dă 3 ani cu suspendare. Femeia face recurs. Joi, 21 mai 2015, după un proces la care s-a apărat singură, Mariana Rarinca e achitată de Curtea de Apel București. Nu din lipsă de probe, nu din dubii privind vinovăția, ci pentru că fapta nu există”.

  Apreciază

 • 59. depemures  |  22 mai 2015 la 15:52

  Peste cazul acesta nu se va putea pune batista. Scandalul de abia incepe. Nu stiu daca vor fi miriieli ‘afara”.Pe aceia ii intereseaza DOAR respectarea procedurilor.Va fi foarte greu sa se explice eroarea. Oricum sunt de dat ceva explicatii. Asteptăm.

  Apreciază

 • 60. theo  |  22 mai 2015 la 17:09

  cat tupeu pe mafiotul Mazäre, a fost säracul härtzuit de DNA;
  probabil de aia fugea in Brazilia, s-au se scälämbäia cum avea poftä sä fie, au un tupeu mafiotzii astia.

  Apreciază

 • 61. depemures  |  22 mai 2015 la 19:46

  Din pacate inca o victima care pune lupa pe incompetenta ce isi gaseste loc la ISU,in general si ISU Bucuresti in acest caz. Cat de imbacsit este sistemul de urgente ,datorita pilelor angajate,exclusiv pe relatii politice.
  Domnul Arafat nu raspunde la telefon ! Seful ISU pe tara ,tace. Cati oameni mai trebuie sa moara ca cineva sa faca curatenie in sistemul de urgenta ? Fereasca-ne Domnul de un cataclism natural!

  Poate PG sa se miste mai cu talent? Alo domnul Nitu , este vorba de inca o viata …sau ce mai conteaza dupa alte multe vieti pierdute neimportante din punctul Dvs. de vedere. ….

  Apreciază

 • 62. depemures  |  22 mai 2015 la 20:19

  Excelent DPA !!!

  Dragoș Paul Aligică: Aveți răbdare, nu disperați
  22 mai 2015 • Monitorul

  Am postat mai rar in ultima vreme pentru ca sunt intr-o deplasare – fac o cercetare de arhiva- dealtfel cred ca voi avea niste materiale interesante de discutat aici despre Romania, Germania, Rusia si zona Est Europeana in politica marilor puteri. Pana a vedea insa cine si cum ne va manca din afara, sa spunem urmatoarele despre situatia din interior:

  dragos paul aligicaAveti rabdare. Nu disperati. Nu uitati esentialul cand e vorba de politrucii si jivinele astea umane: Avem aici de a face cu niste sacali umani: ingusti la minte, instinctivi in rapacitate, oportunisti in actiune, vanitosi in ambitie, fara onoare si loialitati altele decat cele tribale si de complicitate. Ahtiati patologic dupa bani si status. Nu va dura mult si vor incepe sa se manance intre ei, nu va dura mult si vor face iar greseli majore, ca si in trecut.

  Instinctele lor de parveniti tribali balcanci sau balcanizati – de hiene sociale si paraziti sociali pe spinarea aparatului de stat si bugetului public – ii vor trada si de data asta. I-au tradat in trecut, cand se credeau cu sacii in caruta, ii vor trada si acum. Sistemul nu poate ajunge la echilibru atat timp cat ei sunt predominanti in patura de la varf. Este imposibil. Sistemul poate fi stabilizat doar cand oamenii normali sunt reprezentati in el in numar suficent de mare, chiar daca minoritar. Sistemul nu poate fi stabilizat de o specie care se canibalizeza reciproc.

  Aveti putina rabdare. In 25 de ani nu au dezamagit niciodata.

  Apreciază

 • 63. depemures  |  22 mai 2015 la 20:19

  Apreciază

 • 64. theo  |  22 mai 2015 la 21:04

  dece ii tzine pe totzi cretinii?
  Arafat, ar trebui demisionat, prea multe nenorociri si
  el este spectator.

  Apreciază

 • 65. ion adrian  |  22 mai 2015 la 22:42

  Am vazut emisiunea lui Striblea de miercuri cand Oreste un neica nimeni apreciez eu l-a jignit grav pe dl Basescu si a obtinut ce a urmarit.
  Nu cred si nu accept ca dl Presedinte se poate cobora la nivelul unora de teapa lui Oreste.

  Apreciază

 • 66. noradamian  |  22 mai 2015 la 23:32

  Theo, sub paravanul smurdului, arafat a făcut f. mult rău acestei țări. politic, a provocat căderea proiectului de reformă a sănătății și făcătura din ianuarie 2012 care a pregătit puciul. plus un management de individ corupt, cinic și lipsit de considerație față de oameni în câteva situații absolut scandaloase: accidentul din Apuseni, cel de pe lacul Siutghiol. În fine, cu declarațiile incalificabile de azi legate de cazul femeii care s-a sinucis, a pus bomboana pe colivă! 😦

  Apreciază

 • 67. noradamian  |  22 mai 2015 la 23:35

  Ion Adrian, n-am văzut emisiunea dar impresia mea din cât l-am văzut (puțin, că nu-l suport!) acest oreste e un produs mediatic SF. ar trebui imortalizat ca personaj iresponsabil și logoreic într-un film de desene animate.

  Apreciază

 • 68. noradamian  |  22 mai 2015 la 23:37

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 69. theo  |  23 mai 2015 la 10:00

  bunä dimineatza,
  azi voi lipsi poate toatä ziua, fiul meu inplineste 40 de ani,
  vom särbätorii, sper sä iasä frumos. vremea este uratä si
  mohäratä, acum 40 de ani era un soare minunat.

  Apreciază

 • 70. theo  |  23 mai 2015 la 10:26

  J, a primit cadou un birou pt. palat, dela editurä.

  Apreciază

 • 71. noradamian  |  23 mai 2015 la 13:09

  Ziu bună!

  Theo, la mulți ani fericiți fiului tău și întregii voastre familii! Să vă bucurați de sănătate și multă dragoste! 🙂

  Apreciază

 • 72. depemures  |  23 mai 2015 la 13:39

  Recunosc ,m-am solidarizat cu Arafat la un moment dat. Nu mi-am imaginat ca pe langa eforturile uriase de a transpune in viata un proiect de,un serviciu modern de urgenta medicala pe care a reusit sa-l creeze si sa-l „creasca mare” , vor inmuguri in el si alte „porniri”. Arafat a distrus ideea competentei si a concurentei in sistemul medical romanesc. Faptul ca si acest proiect de distrugere a oricarui germene concurential i-a reusit este insasi imaginea sistemului medical romanesc de astazi.. Sistem medical puternic politizat ,ultra centralizat si birocratizat,impanzit de tot felul de incompetenti, unde pilosii si coruptii aflati in cele mai multe dintre cazuri ,in posturi strategice, de decizie.Care habar nu au si nici nu-i intereseaza de ceea ce inseamna un proiect de viitor,dar care au in semnatura lor ,bani. Foarte multi bani ,pe care se straduie sa-i dijmuiasca alaturi de alte capuse ,Nu stiu cat si-a dorit Arafat sa fie implicat in lupta politica,dar stiu ca imaginea i-a fost puternic afectata tocmai de aceasta lupta. Despre fundatia pentru SMURD evita sa vorbeasca. De ce nu a facut o fundatie care sa se numeasca ARAFAT ??? Ceea ce s-a intamplat cu biata femeie ce s-a sinucis ,si explicatiile pline de un cinism pontist ( 😀 ) ne arata un Arafat depasit de evenimente,care ,poate ca mai are idei de modernizare ……dar mai mult ca sigur nu pentru urgenta medicala romaneasca. Pentru ca dupa vieti pierdute in Apuseni ,datorita slabei organizari ,a lipsei de profesionalism a decidentilor platiti cu bani grei si nemeritati , complectate cu pierderea vietilor altor martiri intr-un lac marginit cu tot felul de posibilitati de salvare . Domnul Arafat isi doreste un soclu cat mai inalt pe care sa se catere ,si pe care ii face loc unuia sau altui politician contemporan ,din servilism si probabil dintr-un sentiment de incompetenta prost mascata.Incompetenta ce se vede tot mai bine, si din pacate sustinuta de pierderi de vieti. Vieti care poate cu un alt conducator si un alt fel de management ar fi avut o sansa in plus.
  Domnul Arafat nu le-a oferit aceasta sansa la viata..

  RUSINICA DOMNULE ARAFAT ,RUSINICA !!!

  Apreciază

 • 73. noradamian  |  23 mai 2015 la 14:38

  Depemureș, acoperit de sirenele smurdului, sirianul e susținut și acum de pnl&psd, în ciuda fraudării statului prin ambulanțe și avioane achiziționate cu încălcarea legilor ca și a managementului presărat cu catastrofe cauzate de incompetență, trufie și iresponsabilitate flagrantă în unele cazuri. marele salvator descins direct din rețeaua studenților arabi susținută de securitatea lui ceausescu, folosită pentru „misiuni” și după 89, e încă ținut pe soclu, conform intereselor useliste.

  Apreciază

 • 74. noradamian  |  23 mai 2015 la 14:42

  Zic c-ar trebui să se facă o reconstituire cu calafat în rolul femeii, aruncat după 36 de ore în timp ce ai lui caută pompa de umflat salteaua. salvare inutilă- dacă e să ne luăm după acest dr. mengele și adepții lui care-l vor ținut pe post de salvator național.

  Apreciază

 • 75. noradamian  |  23 mai 2015 la 22:03

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 76. depemures  |  23 mai 2015 la 22:48

  Pentru cei ce ati ratacit mai mult pe drumuri…….

  Apreciază

 • 77. depemures  |  24 mai 2015 la 09:00

  Buna dimineata 🙂

  Eurovizionul a fost castigat de suedezul Måns Zelmerlöw ,cu

  melodia Heroes

  Apreciază

 • 78. theo  |  24 mai 2015 la 11:13

  bunä dimineatza,
  regret enorm, Ro. ajunge de rasul lumii cu iesirile de mahala si ranjita de sotzie, a mormolacului parvenit.cine naiba il sfätuieste pe asta? dar si niste lingäi jurnalisti si sociologi.
  este f. grav cand o tzarä devine ridicolä prin fanfaronadä.

  Apreciază

 • 79. depemures  |  24 mai 2015 la 12:11

  Secţia de Pediatrie a Spitalului Victor Babeş din Timişoara a fost renovată de 200 de voluntari, care Zugrăvesc, schimbă pardoseala, geamurile şi mobilierul, pentru ca micii pacienţi să fie îngrijiţi în condiţii decente.

  Timișorenii au contribuit chiar și cu sume de bani pentru modernizarea saloanelor, a sălilor de tratament şi a cantinei, iar suma totală strânsă a a juns la 80.000 de euro, relatează Digi 24.

  Proiectul a început în toamna anului trecut, iar acum renovarea este aproape gata. Voluntarii nu au primit niciun ajutor din partea Spitalului sau a Primăriei Timişoara, în subordinea căreia se află unitatea sanitară.

  dpm : daca primar ar fi un ” impiedicat” mintal……ca multi alti primari ,ai zice ca nu prea ai ce sa faci ,cu un primar cu unu ,cel mult doi neuroni.Dar aici vorbim despre primarul Roibu ,„prof. univ. dr. ing. Nicolae Robu ,fost rector al UPT !!!
  Oare nu s-a plesnit peste fata cand s-a uitat in oglinda ,dupa ce a aflat despre munca voluntarilor ? Daca nu,mai are timp.

  http://www.pressalert.ro/2015/05/mobilizare-incredibila-de-forte-pentru-renovarea-sectiei-de-pediatrie-spitalului-de-boli-infectioase-din-timisoara-vino-sa-dai-si-tu-o-mana-de-ajutor-foto/

  Apreciază

 • 80. depemures  |  24 mai 2015 la 12:12

  Avem un bunic sfatos , sa-i fie gura aurita 😀

  Traian Băsescu
  2 hrs · Edited ·

  Obsedatul,
  Evident Victor Viorel are o obsesie care se numeşte Traian Băsescu. De cîţiva ani, obsesia lui Viorel s-a “rafinat” devenind “Băsescu la puşcărie “. O strigă în mari adunări cu „poporul pesedist” pe stadioane, în săli de sport, în pieţe publice şi la televiziuni, ori de cîte ori are ocazia. Mai nou, bazîndu-se pe revoluţionarul vînător de “terorişti” Niţu şi alţi cîţiva procurori, pe televiziunile turnătorilor de rit vechi şi nou Felix şi Ghiţă, care au rolul presiunii publice pe procurori, obsedatul crede că-şi poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar şi a familiei mele. În mintea lui înceţoşată de ură dar şi de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker şi Brucan .
  Victor Viorel, îţi garantez că n-ai să reuşeşti cu toţi servanţii publici şi privaţi care îţi rînjesc slugarnic de prin parchete sau din televiziuni. N-ai să reuşeşti pentru că nici eu, nici Ioana şi nici Radu n-am încălcat legea. Şi mai sunt convins că cei mai mulţi oameni din justiţie nu mai vor înapoi sub control politic.
  În schimb, atenţie Victor Viorel, mai ştii povestea cu săpatul gropii şi cine cade în ea?

  Apreciază

 • 81. noradamian  |  24 mai 2015 la 12:34

  Ziua bună, prieteni! 🙂

  Theo, asa e! Numai fanfaronada asta îi lipsea țării ăsteia, că-n rest a avut parte de toate.

  Apreciază

 • 82. noradamian  |  24 mai 2015 la 12:37

  Depemureș, 79,„cei ce dăruiesc, dobândesc” -un adevăr pe care „cei ce fură, deși păgubesc”, majoritari, nu-l pot pricepe.

  Apreciază

 • 83. noradamian  |  24 mai 2015 la 12:40

  80, obsesia asta pare-se, i s-a transferat și noului ales care suferă de o cruntă și meschină idiosincrazie în raport cu fostul. Cât despre VVP, pare un animal încolțit care urlă în jurul gropii pe care și-o pregăteste, tot el, clipă de clipă

  Apreciază

 • 84. theo  |  24 mai 2015 la 14:59

  J, nu are nici un pic de delicatetze, repetä ca un papagal
  ce au spus altzii, bunul simtz nu-i permitea sä vorbeascä de Bäsescu, deocamdatä el este un fanfaron, nu a fost ales pt.
  calitätzile lui si nici nu a fäcut nimic pt. Ro.
  a fäcut numai pt. persoana lui.-neam prost parvenit

  Apreciază

 • 85. noradamian  |  24 mai 2015 la 18:37

  Seara bună! 🙂 Theo, de la un timp Deutsche Welle îl ia pe făraș și pe iohannis și pe ponta. Cred că deja s-au lămurit…

  „Ponta ar fi trebuit să fie pînă acum anchetat și eventual condamnat pentru furt intelectual (“celebrul” plagiat), pentru afacerile avocățești cu Dan Șova, pentru furtul voturilor românilor din diaspora la alegerile prezidențiale. Ponta ar fi trebuit să plătească: o dată în justiție iar a doua oară în fața partidului. Este, cum am scris înainte, un mister că fantoșa baronilor, acum mulți dintre ei cercetați penal, arestați, trimiși în judecată sau condamnați, conduce încă executivul.

  Președintele Iohannis, ale cărui un milion de voturi în fața lui Ponta nu s-au datorat numărului de români din diaspora care l-au votat, ci tonului, indignării, revoltei acestora transmise acasă, tace într-un mod suspect. A promis în campanie și a cuprins în programul său electoral dezbateri serioase, de amploare, pe teme importante precum educația, sănătatea, justiția, o nouă așezare politică, dezvoltarea rurală. Și multe altele asemenea. Nu am trăit nici debutul, nici efervescența unor asemenea dezbateri”.

  http://www.flux24.ro/deutsche-welle-comentariu-exploziv-cine-il-protejeaza-pe-victor-ponta-cine-e-priceputul-papusar-care-trage-sforile-in-lumea-politica-si-in-aceea-a-oamenilor-de-afaceri/

  Apreciază

 • 86. noradamian  |  24 mai 2015 la 21:34

  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 87. theo  |  24 mai 2015 la 21:42

  asa este ,totzi isi dau seama de jocul acesta uslinos,
  vor sä mai mintä pe niste creduli.

  noapte bunä.

  Apreciază

 • 88. depemures  |  25 mai 2015 la 09:04

  O dovada in plus ca lasarea invatamantului romanesc pe mana unor persoane ca Ecaterina Andronescu sau Liviu Pop ,doi dintre cei mai distrugatori ministrii ce i-a avut scoala romaneasca nu afecteaza clasa politica autohtona , in sensul ca-si trimit progeniturile la studiu pe bani ,in occident.. Ce mai conteaza ca pe meleagurile noastre, se admite inceperea facultatii fara bacalaureat ; ca se intentioneaza a se modela prin lege ascunderea plagiatului ,care sa apara ca si cum plagiatul unui doctorat este un fapt aproape banal.
  Ca-si trimit copii la studii ,sau ca-si cumpara masinoaie de lux sau isi construiesc case si le mobileaza cu mobila unicat,plus electrocasnice de ultima ora ,nu ar fi o problema ,DAR cum se fac toate acestea din salarii de bugetar/politician??? CUM MAI TOVARASI ? DE UNDE AVETI BANII ,CAND VOI SI TOATE NEAMURILE VOASTRE V-ATI IMBOGATIT IN 4 5 ANI CAT GENERATII DE INDUSTRIASI CELEBRII IN OCCIDENT ?? CUM SE POATE CA LEGEA INVATAMANTULUI ESTE BUNA PENTRU NOI,PLATITORII DE BIRURI SI TAXE ,IAR PENTRU ODRASLELE VOASTRE NU ?
  Iar pentru cei ce nu inteleg sau se fac ca nu inteleg ,iata :

  „Alex Rus. Este fiul ministrului Transporturilor, Ioan Rus. Când a împlinit 24 de ani a primit cadou de la tatăl său un hotel în Cluj Napoca. Hotelul Meridian, preluat de seniorul Rus de la Ioan Morar, fostul șef al Romsilva, printr-o schemă complicată relatată de presă. Juniorul a mai deținut până în martie și o cafenea în Cluj, Arts Caffe, vândută în martie unui lanț de cafenele. Pe pagina de Facebook postează fotografii de la piscina familiei și din călătoriile dese la Monaco și pe coasta amalfitană, împreună cu prietena sa, Denisa Pascu, fotomodel.

  Alexandru Vanghelie. A fost trimis de tatăl său să studieze la o universitate din Boston, unde taxa de școlarizare depășește 50 000 de dolari pe an. Locuiește într-un apartament a cărui chirie depășește și ea aceeași sumă, însă juniorul primarului aflat în arest nu pare să aprecieze eforturile financoiare făcute de tatăl său. Judecând după activitatea de pe Facebook, Vanghelie junior a făcut o pasiune pentru culturism și substanțele chimice folosite pentru umflarea mușchilor.

  Ilinca Nichita. Fiica primarului Gheorghe Nichita, care a organizat pentru ea, în toamna lui 2014, o nuntă fastuoasă la care au participat toți șefii PSD, în frunte cu Victor Ponta. Ilinca Nichita este notar și, după nuntă, presa din Iași a scris că primăria tatălui său i-a acordat autorizație de construcție pentru un birou notarial în centrul orașului.

  Alexandra Dragnea. Fiica fostului vicepremier Liviu Dragnea a devenit celebră atunci când l-a lăsat pe iubitul său cântăreț (Alex Mațaev) să filmeze un videoclip exact acasă la Liviu Dragnea, permițînd publicului să vadă cum arată proprietatea uriașă a familiei liderului PSD, numai suprafața construită a casei depășind 1300 de metri pătrați. Alexandra a devenit o vedetă în tabloide, paparazzi permițînd electoratului să vadă că la vîrsta sa frageda are deja un automobil de lux.

  Mihnea și Andrei Năstase. Fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase studiază economia la Londra, un oraș deloc ieftin, după cum se știe. Fratele său, Andrei, a învățat tot economie, dar în Italia, după care s-a întors în țară pentru a se ocupa de restaurantul Bonton din Herăstrău. Și-a deschis în 2013 un club și la Neptun.

  Agathe Blaga. Fiica lui Vasile Blaga este un nume la modă pentru că exact în urmă cu 3 zile soțul său a fost arestat într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 600 de mii de euro. Agathe Blaga avea stofă de vedetă de multă vreme, presa scriind în ultimii ani despre contractele pe care le-a primit firma soțului său de la stat

  Diana Videanu. Fata lui Adriean Videanu, o obișnuită a cafenelelor de fițe de pe Dorobanți și a magazinelor scumpe, este pregătită de tatăl său pentru a prelua afacerea Titan Mar. A studiat și ea tot la Londra dar ceea ce a făcut-o remarcată de presă au fost ceasul Hublot de 15 000 de euro și poșeta Hermes de 7000 de euro

  Ana și Alexandru Geoană. Fiica cea mică a lui Mircea Geoană învață în America, la Universitatea Pennsylvania, unde taxele și cazarea costă în jur de 50 000 de euro pe an. Și fratele ei, Alexandru, studiază tot în America, la Stern Business School, unde costurile se ridică tot la nivelul celor pentru sora sa. Ana este însă deja celebră în România, datorită pictorialelor pentru diverse reviste.

  O listă aproximativă

  1. Andrei Hrebenciuc

  2. Vlad Cosma

  3. Răducu Mazăre

  4. Victor și Andrei Berceanu

  5. Elena și Ioana Băsescu

  6. Daciana Sârbu

  7. Alin Petrache. Un caz aparte. A ajuns, cu forceps-ul PSD, șeful Comitetului Olimpic Român.

  Alin Petrache. Fiul lui Adrian Ionel Petrache, celebrul om de afaceri din grupul Petrache-Bittner-Cocoş care a gravitat când în jurul lui Adrian Năstase, când al PDL.

  „Am intrat în politică pentru că îmi doresc să schimb lucrurile în sportul românesc. N-am înţeles niciodată legătura pe care oamenii o fac între mine şi tatăl meu. Îl iubesc, îl respect, dar eu sunt eu. Pregătirea mea e pe sport. Nu mai sunt de mult timp băiatul lui tata şi nu ştiu dacă am fost vreodată. Absolut deloc nu mizez pe nume în politică”, spune Petrache. Alin Petrache, rugbyst de performanţă şi absolvent de master la Colegiul Naţional de Apărare, a lucrat numai în administraţia de stat, de la Comitetul Olimpic Român, la Federaţia de Rugby, până la ANST. Este însă un înstărit moştenitor. Numai ceasurile pe care le poartă valorează, potrivit propriei estimări din declaraţia de avere, 67.000 de euro.

  „Sunt un om normal. Am o casă, un apartament, o maşină personală şi cam atât”, face Petrache o socoteală sumară când este întrebat. Declaraţia sa de avere aduce însă câteva completări: la 36 de ani, are 8 terenuri agricole sau forestiere, trei apartamente şi o casă în Bucureşti, toate moştenite sau primite prin donaţie.

  http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/next-generation-odraslele-bogate-ale-boga_462994.html

  O zi buna prieteni 🙂

  Apreciază

 • 89. depemures  |  25 mai 2015 la 09:09

  🙂

  Apreciază

 • 90. depemures  |  25 mai 2015 la 09:27

  Cat de mici si mizerabile pot deveni unele persoane …

  Ion Cristoiu

  Gîndul de luni, 25 mai 2015
  Adriana Săftoiu – menajera care-și urmărește Stăpînul prin gaura cheii
  Scrie Arghezi într-o tabletă din Adevărul, 16 noiembrie 1946:
  „O vorbă franceză spune că nimeni nu e om mare pentru sluga lui. Valetul, aducîndu-i stăpînului papucii, apa caldă, numărîndu-i ciorapii şi cum le zice izmenele pentru spălătoreasă şi uitîndu-se în fundul lor, are motive să fie decepţionat. Prestigiul se chirceşte şi se face meschin”.

  Acest citat ar putea fi singura reacție la dezvăluirile prin care Adriana Săftoiu a devenit vedeta mediatică a momentului.
  Tudor Arghezi invocă în stil propriu vechea învățătură potrivit căreia Nu există erou pentru lacheul său, deoarece lacheul e lacheu.

  Ce vrea să spună învățătura exploatată magistral de marele nostru publicist?
  Că o personalitate e văzută de un lacheu, de o cameristă, de o menajeră, de un vizitiu de la nivelul slugii mărunte.
  Pentru lacheu, Napoleon nu e învingătorul de la Austerlitz, ci insul care lăsa urme în izmene.

  Așadar, pentru a vedea o personalitate în esența și nu aparența ei omenească trebuie să te ridici la înălțimea ei.
  Adriana Săftoiu n-a fost nici menajera, nici camerista, nici măcar secretara lui Traian Băsescu.
  A fost consiliera pe probleme de Comunicare a președintelui Traian Băsescu.
  Mai mult s-a numărat printre apropiații lui Traian Băsescu, odată ce acesta l-a impus pe Cladiu Săftoiu, la vremea respectivă soțul Consilierei Adriana Săftoiu, în funcția de director al SIE.

  În prezent, Adriana Săftoiu nu e o fostă menajeră muritoare de foame și care, pentru a-și asigura existența, și-a călcat pe inimă și dînd curs ofertei generoase financiar făcute de dușmanii lui Traian Băsescu, s-a decis să scrie ce-a văzut ea prin gaura cheii.
  Traian Băsescu n-a zis niciodată vreo vorbă rea despre Adriana Săftoiu.
  Traian Băsescu n-a persecutat-o pe Adriana Săftoiu după plecarea de la Cotroceni.
  Adriana Săftoiu a avut o carieră politică deosebită după plecarea de la Cotroceni, carieră datorată tocmai înaltei funcții care i-a fost dată de Traian Băsescu.

  Adriana Săftoiu a fost recent propulsată în funcția de vicepreședinte al PNL cu Probleme de Comunicare.
  Cartea ei mizerabilă o coboară pe ea și nu pe Traian Băsescu.
  Într-o României în care s-ar face altfel de politică, liderii PNL ar trebui s-o ocolească și s-o înlăture din preajma lor.

  Cine-i garantează lui Vasile Blaga că Adriana Săftoiu nu-i consemnează pe ascuns pîrțurile pentru a putea scrie în următorul volum de memorii că e un bășinos?
  Cine-i garantează Alinei Gorghiu că Adriana Săftoiu n-o pîndește cînd se apleacă pentru a consemna în caiet că purta chiloți care nu se asortau cu ochelarii?

  O cunosc cît de cît pe Adriana Săftoiu.
  Nu mi-am imaginat niciodată că o ziaristă (a lucrat la Mediafax) cu o carieră deosebită ca funcționar public (a fost purtător de cuvînt al Guvernului Radu Vasile, consilier la Cotroceni) și ulterior de om politic (parlamentar, lider PDL) se poate coborî peste noapte la postura de menajeră care se uită prin gaura cheii ca să vadă cum se scarpină Stăpînul prin părțile păroase.

  De ce a comis Adriana Săftoiu acest gest care o descalifică total ca minim Doamnă?
  Sunt mai multe posibile răspunsuri:

  A fost și este geloasă pe Elena Udrea.
  A vrut să se dea drept cea care-l influența pe Traian Băsescu. Sub puterea acestei supralicitări a propriei persoane, Adriana Săftoiu scrie negru pe alb că ea l-a făcut pe Traian Băsescu să întoarcă din drum decretele prin care Florian Coldea și Silviu Predoiu erau numiți de președinte în funcția de director al SRI, respectiv director al SIE. Numai că nu numai Adriana Săftoiu, dar nici măcar Sfînta Paraschiva nu putea să-l facă pe președinte să întoarcă decretele din simplu motiv că potrivit legii, directorul SRI și directorul SIE sunt numiți de Parlament și nu de președinte.
  A vrut să cîștige ceva parale?
  A vrut să fie de folos dușmanilor lui Traian Băsescu, mai precis acelor care regizează din umbră campania de compromitere a celor 10 ani de mandat prezidențial?
  Eu înclin să cred în ultima ipoteză.
  Dvs ce credeți? Aveți și alte ipoteze?

  Apreciază

 • 91. noradamian  |  25 mai 2015 la 10:34

  Ziua bună! 🙂
  Depemures, la fel e si în sănătate! știind c-au nenorocit-o, permițându-i arafatului s-o îngroape sub fanfaronada smurdului pentru interesele oculte, ale lui și ale USL, își rezolvă problemele medicale, ale lor și ale familiilor lor, exclusiv în străinătățuri.

  Apreciază

 • 92. noradamian  |  25 mai 2015 la 10:38

  91, cât se poate de pertinent, articolul lui Cristoiu! într-adevăr, oricât de sus ar ajunge o slugă, tot slugă rămâne. După Cotroceni, Adriana Bârfoiu a coborât pas cu pas până unde-i e locul. Pufulețul jegos a intrat perfect în tiparul slugii bârfitoare pentru că asta e natura ei. n-o mai poate nimeni scoate de acolo. Probabil a fost plătită de grotașii din PNL care stiau că multora o să le placă: în mod sigur celor cu suflete de slugi de care e plină politica si media.

  Apreciază

 • 93. theo  |  25 mai 2015 la 11:13

  bunä dimineatza,
  ce scarbosenie de femeie aceastä pitulice, o pereche de oameni uratzi, la propiu si la figurat acesti säftoiu..

  Apreciază

 • 94. theo  |  25 mai 2015 la 11:14

  din pufuletz a ajuns o otreapä de podele.

  Apreciază

 • 95. depemures  |  25 mai 2015 la 11:48

  PNL ” joaca” doar la imagine.
  1 Votul prin corespondenta
  nu si-l doresc si nu va trece,oricate paltoane se vor arunca in curtea Cotrocenilor. Mai mult exista o posibilitate mica ,dar exista ,ca acest curent nefavorabil sa-si aiba sursa chiar de la Cotroceni. Deoarece dezamagirea diasporei este evidenta fata de Johannis,iar cel putin doua partide M10 si PMP ( da! da! ) le pot incurca urat in 2016 calculele..Pentru ca PNL nu este interesat sa „supere’ nici UDMR ul ,care stie ca o prezenta puternica la vot ,le va reduce din numarul parlamentarilor si astfel nu mai exista motiv de cerere de posturi si alte mici si „nevinovate” santaje.( atentie la UMF Tg.Mures !!)
  2. Sova
  Indiferent de consecinte,,liberalii stiu ca Ponta poate dezlantui armaghedonul tv asupra lor.Iar ei au fost tovarasi de nadejde in 2012 ,si la toate potlogariile de atunci. Sunt multe de ascuns oamenilor ,iar Mihalache vegheaza …

  Apreciază

 • 96. theo  |  25 mai 2015 la 13:49

  propaganda liberalilor, cu spume de märire pt. mormolocul
  dela c, si atacurile permanente la fostul presedinte, o sä-i
  coste.
  tot il pudreazä si inbälsämeazä „pe palton” + carmencita
  f. bine, abia atrag atentzia ce artificial si arogant este.
  nu ,asa ceva este o scenaritä de prost gust , pt. tampitzi:

  Apreciază

 • 97. depemures  |  25 mai 2015 la 14:00

  FB …..te-a ridicat …FB te va cobori ….

  de pe pagina de FB a domnului Klaus Johannis

  Ana Otilia Nutu
  Abia astept sa citesc viitoarea dvs carte, cea in care ne veti explica de ce ati promulgat legea votului intr-un singur tur la locale, de ce l-ati numit pe Horodniceanu la DIICOT, de ce l-ati pus pe Hellvig la SRI, de ce ati strans partidele ca sa scrieti pe sest o lege Big Brother la fel de proasta ca cele anterioare, de ce v-ati inconjurat de oameni de nimic precum Mihalache si Dudu Ionescu, de ce a fost nevoie sa asteptati sa iasa ambasadele inainte sa spuneti ceva (cu jumatate de gura) despre modificarile la Codul Penal. Cam multe gafe pentru nici 6 luni de mandat.
  134 · 16 ore
  10 răspunsuri · 1 min

  HonDaniel Schneider Să vedem faptele! Primul pas a fost a fost făcut de noi pe 16 noiembrie! Acolo am semnat grantul! Dar primele reacții nu par a fi cele mai potrivite așa că, ar fi cazul să arătați cârcotașilor oarecare fapte! Sunt de acord și îmi place tăcerea și lipsa scandalurilor și a teatrului ieftin, dar când faptele lipsesc, tăcerea devine nepotrivită! Încă nu ne-am pierdut încrederea ….

  Trist domnule Johannis

  Apreciază

 • 98. noradamian  |  25 mai 2015 la 16:50

  Theo, zic și eu: asta au vrut, asta au: să se spele cu el pe cap!

  Apreciază

 • 99. noradamian  |  25 mai 2015 la 16:52

  Depemureș, corect! e un val urias acolo de oameni care stiu bine ce i-a dezamăgit și nu se feresc s-o spună. Iar excesul de scriitoriceală&fanfaronadă nu i-a făcut în niciun caz, bine.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.319 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.456 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.319 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: