Ce şi cum

30 ianuarie 2023 at 19:22 149 comentarii

Peste fracturile între ce se gândeşte, ce se spune şi ce se face, singura punte pe care se circulă public pare a fi confuzia. Un substantiv extins pe orizontală devenit atributul relaţional al unei societăţi care se iroseşte în van într-un cerc al necontenitelor frustrări. Cu justificări anemice, adesea infirmate de realitate, induse politic şi internalizate psihic fără rezistenţă, confuzia, mama haosului şi nefăcutului, ţine societatea în derivă. Sub imperiul ei, scopurile tind să se transforme în mijloace şi invers. Un perpetuum al neputinţei în care constructivismul nu prea are cum să-şi facă loc. Spectatori ai propriei noastre vieţi jucate pe un maidan de câţiva derbedei pentru care-nsemnăm mai puţin decât recuzita, rămânem ca hipnotizaţi în tribune huiduindu-i şi huiduindu-ne în loc de altceva. Trăim cu iluzia că ştim CE trebuie făcut fără s-ajungem la realitatea a CUM trebuie făcut. Partea din creier dedicată lui CUM, din cauze istorice, poate, e mai modestă decât cea aplatizată a lui CE. De aici neînţelegerea şi sentimentul ratării. Povestim ce e rău şi ce e bine, cine e vinovat şi cine nu, ce ar trebui făcut, de către cine, şi gata. Rămânem cu mintea prinsă-n lanţul unui CE care în absenţa lui CUM nu ajută la nimic. Strigăm pe toate vocile că trebuie făcut şi ne mirăm că asta nu duce automat la rezolvare. Şi dacă lehamitea învârtitului pe loc îl scoate uneori pe CUM din umbră, e vorba doar de o impresie. Sub obrocul argumentaţiei facile, mărginirea lui CE se întinde nemărginită. Orice evaluare a CE-e-de-făcut ar părea că ascunde în sine şi pe CUM. Iluzie! Oricât de bună ar fi gândirea blocată în CE nu poate opera în lipsa lui CUM-se-face. Dialogul se sparge, cioburile se învârt într-un carusel al dezamăgirilor. În ăst timp confuzatorii de servici îşi marchează victoria, pun etichete, ştampile, fac socoteli. Ei ştiu exact CE vor şi perfect CUM să obţină.

 

Entry filed under: 7301634, Politico-culturale. Tags: , , , , .

Emanciparea, gloriosul drum înfundat? România ocultată

149 comentarii Add your own

 • 1. tiberiuorasanu  |  9 martie 2011 la 11:56

  Servus nora & ALL!

  Un articol excelent, EXACT pe sufletul meu.
  Nu mai am pic de încredere în politicienii care nu produc decît politicianisme de doi bani pentru uzul nostru şi învîrteli de miliarde pentru uzul lor.

  De patru luni de zile nu am mai pus nici măcar o literă pe blogul meu despre politică şi nici nu mai am de gînd să pun prea curînd.

  Neruşinarea cu care un pedelist a acuzat-o recent în stil felixo-penelo-pesedean pe Monica Macovei că a lucrat cu securitatea, pe cînd EL!!! sireacu’ era să fie exclus din PCR, mi-a arătat cam care este diferenţa dintre încrederea învestită în acest partid şi ce se petrece de fapt în minţile „greilor” pedelişti.

  Apreciază

 • 2. noradamian  |  9 martie 2011 la 12:11

  Tibi, servus, multumesc 🙂 Sper ca de la nerusinarea asta li se va trage! Chiar dacă în PDL grupul Macovei pare în momentul de faţă insignifiant, trebuie ajutat să devină bârna mică pentru răsturnat carul cu gunoaie.

  Apreciază

 • 3. tiberiuorasanu  |  9 martie 2011 la 12:36

  Nora, am uitat ieri să spun ceea ce se cuvenea. 😦

  La Multi Ani ! îţi urez ţie şi tuturor doamnelor care frecventază acest blog! 🙂

  Apreciază

 • 4. tiberiuorasanu  |  9 martie 2011 la 12:39

  La temă : pe mine nu mă mai duce nimeni cu zăhărelul.
  Dacă nu văd curăţenie în partidul pe care l-am votat, voi face ceea ce nu am făcut toată viaţa : absentez de la vot; eu vot pe ochi frumoşi sau pe vorbe mieroase, nu mai acord.

  ps. La ora 13, conferinţă de presă Blaga.
  Taaare sînt curios ce are de spus!

  Apreciază

 • 5. noradamian  |  9 martie 2011 la 12:41

  Tibi, TKS! 🙂
  Azi e si baba mea 😆

  Şi, zice-se, că de mâine-ncepe cu adevărat, primăvara

  Apreciază

 • 7. tiberiuorasanu  |  9 martie 2011 la 12:44

  Nora!

  Şi a mea tot astăzi e! 😆

  Apreciază

 • 8. noradamian  |  9 martie 2011 la 12:46

  Tibi, păcat, nu pot asculta mârâiturile buldogului, trebuie să plec. Dar le aflu eu mai încolo.

  Acelasi lucru: dacă PDL inseamnă bevebei, adio fără regrete.

  La jumătatea lui Mai se vor decide lucrurile. Dar până atunci cred că trebuie făcute două lucruri:
  1- susţinută prin toate mijloacele pozitia grupării Macovei
  2- luat în calcul si pregătită o alternativă în caz că bevebeii îşi vor păstra pozitia actuală.

  Apreciază

 • 9. noradamian  |  9 martie 2011 la 12:46

  Tibi, 7 😆

  Apreciază

 • 10. noradamian  |  9 martie 2011 la 12:47

  Acum tre’ să fug!

  O zi faină şi-nsorită 🙂

  Apreciază

 • 11. tiberiuorasanu  |  9 martie 2011 la 12:51

  O zi minunată, nora! 🙂

  Apreciază

 • 12. skorpion  |  9 martie 2011 la 13:18

  buna postare,
  v-o spune unu’ racit cum n-a fost in viata lui…..

  in mai MMacovei & co nu vor avea sanse mai multe ca acum, asa ca probabil ––> alt partid?

  Apreciază

 • 13. Băşcăliosul  |  9 martie 2011 la 13:49

  Saluttare! Excelent, Nora!
  Majoritatea frământărilor mele se regăsesc în această postare, aş zice, despre „punctele nevralgice ale unui CUMul de imposibilităţi, bine aranjate în cercuri vicioase”. Cum-necum, CE şi CUM implică spargerea acestor cercuri, dar o asemenea eventuală soluţionare se loveşte sistematic de CINE.

  1. „Rămânem cu mintea prinsă-n lanţul unui CE care-n absenţa lui CUM, nu ajută la nimic.”
  2. „Orice evaluare a CE-e-de-făcut ar părea c-ascunde-n sine şi pe CUM. Iluzie!”
  Exact asta-i ! De ce-i aşa?

  CE şi CUM se poate? De regulă, taman prin CINE veghează la intangibilitatea cercurilor vicioase, în centru cărora a fost înfipt prin concepţie şi plantare.
  Pe scurt, cercul vicios înseamnă: CE se spune ca şi CUM se poate, ar fi posibil taman prin CINE are de fapt şi de drept toate motivele să se opună.

  Avem o mulţime de exemple. Reamintesc unul arhicunoscut: revizuirea constituţiei.
  CE mai… necesară ca aerul. CUM-oricum ajunge în parlament. Cu CINE vrea exerciţiul democratic de-a v-aţi ascunselea, trageri de timp şi alte tertipuri de gargară până la momentul adevărului: Kaputt!

  De ce? Cercul vicios şi aranjat cere acordul celor direct intersesaţi, iar interesul a 1/3 +1 din numărul parlamentarilor are deplina libertate să se opună revizuirii şi să o blocheze. „Sfânta Treime” poate deveni chiar „Sfertul Academic” în cazul textelor supuse medierii între camere, când majoritatea necesară este de 3/4, în loc de 2/3.

  Concluzii:
  Puterea de decizie a credulilor suverani este ZERO absolut, în acelaşi iluzionism democratic: perpetuum circular vicios.

  „CE” (ar fi de făcut) este teoria chibritului care aprinde spiritele şi ne ajută să ardem gazul în terapie de grup… cu gargara timpului pierdut.

  Apreciază

 • 14. Creanga  |  9 martie 2011 la 14:35

  Bună zîua,

  M-am intrebat ce iar apoi cum
  Eu am aflat si-am sa va spun
  Raspunsul dnei Turcan lui Ponta mi s-a parut nepotrivit. Prima parte era ok, a doua batea campii, Nastase, Banicioiu, sau asa ceva. Eu unul nu sunt de acord, asa ca CE si CUM am facut? Am scris email presedentiei, am spus ca sunt satul de balci, la o declaratie idioata nu trebuie raspuns in aCElasi fel, as dori mai mult profesionalism.
  CE spune B, imi trecuse prin cap acu o ora. Ma gandeam eu ca se infiinteaza un nou partid, gasesc ce si cum, dar trebuie sa aiba si niste oameni care sa participe la niste viitoare alegeri, aici apare CINE. CINE se baga pe teren?? Nu prea multi, parerea mea.

  Apreciază

 • 15. Băşcăliosul  |  9 martie 2011 la 14:37

  Up-date la pup-date:

  * „Comisia se intruneste pe 27 februarie, accepta propunerile aproape integral si, a doua zi, BPN (greii!)voteaza cu doua maini in favoarea lor” În 7 martie, aceiaşi grei răstălmăcesc, trişează şi răstoarnă totul. În ăst timp confuzatorii de servici îşi marchează victoria.*
  Buldogăreală serioasă în doi timpi şi trei mişcări.

  1. Primul timp. Buldogul s-a întors cu coada sus, într-o mişcare de rotaţie la fel de serioasă precum cotitura de după ce a anunţat că nu va vandida la şefia partidului împotriva lui Emil Boc.
  a) Prima mişcare de trupe… în coada buldogului: mai mulţi colegi pedelişti au luat poziţia maimuţelor puse pe imitaţii şi au dat-o la fel de cotită, în sensul că s-au făcut frate cu buldogul şi de-acuma ar fi de acord cu popunerile de modificare a statutului.

  2. Al doilea timp: Buldogul se întoarce din nou!
  b) A doua mişcare. Începe înghesuiala colegială la ordinul coitului: pup-buldog la coadă. La aşa trupă, aşa viziune luminoasă la capătul tunelului pupat!

  c. A treia mişcare de trupă: pedeliştii s-au trezit aromaţi şi mânjiţi pe limba de lemn cu mirosul unanimităţii şi gustul politicii din oferta de sub coadă.

  Morala pentru pedelişti:
  Nu te-ntoarce după coada buldogului, decât dacă te-ai asigurat… cu stocul de hârtie igienică!

  Apreciază

 • 16. Băşcăliosul  |  9 martie 2011 la 14:52

  1. CE este colecta piramidală şi CUM se schimbă ea?

  Colecta piramidală este o şopârlă cu coada în sus. CUM o tai, coada se regenerează natural, adică se schimbă într-o nuanţă cromatică… la fel de strălucitoare.

  2. Înainte ascultam „Şopârlica liberă” în fierbere.
  La maturitatea de acum, o înghiţim în stare crudă, în timp ce ea ne iluzionează cu gustul diferit, după nuanţa cozii.

  Apreciază

 • 17. Băşcăliosul  |  9 martie 2011 la 15:45

  Apărarea buldogului Vasilică are argumente în coadă de peşte prins cu şopârla în traistă.
  1. Cică sunt publice toate sumele colectate pentru campanii electorale, iar PDL a ieşit OK din controalele Curţii de Conturi.
  Păi, ce legătură au sumele declarate cu cele colectate, însuşite sau cheltuite în încrengături infracţionale?
  Ca să vezi! Buldogul -ca şef de campanie strânsă la pungă- a declarat toate sumele negre folosite contra voturi cumpărate.
  2. Buldogul nu şi-a pierdut încrederea declarată în numitul Mărgineanu la şefia vamilor, şi-a pierdut doar memoria.
  3. N-are nici în clin, nici în mânecă, aşi decidenţi în angajări la frontieră, conta-cost. Eugen Petrescu era doar un contributor accidental la fondul electoral, cunoscut din întâmplare în coasta Mărgineanului?
  4. În schimb, are tinichele de rezervă în coada javrelor lăsate pe maidanul capitalei, tocmai când prioritatea lui zero s-a găsit de cuviinţă cu prezenţa într-un colţ de ţară, mai pe lângă casă.
  Ţara ardea şi el o zdrelea… pe limba lui, ca să nu-şi deranjeze „colegii” din poliţie, inclusiv cea de frontieră.

  Apreciază

 • 18. Un tanar de stanga  |  9 martie 2011 la 16:02

  Bine le zici Bsk, ptiu sa nu te deochi.

  Stii, aveam un magistrat foarte priceput la literatura. Ii zicea Cincinat Pavelescu. Cu ala aduci matale.

  (a nu se confunda cu avocatul ala pntcd contemporan noua , mic si cu capul mare)
  🙂

  Apreciază

 • 19. luminita  |  9 martie 2011 la 16:03

  Salut !
  Va recomand sa-l cititi pe tanarul acesta, scrie chiar azi in aceeasi cheie cu Nora, e ploiestean de-al meu , deci merita: 😆 😳
  http://politeanu.blogspot.com/

  ne vedem mai pe seara , astept noutati despre Regina vamilor.

  Apreciază

 • 20. Un tanar de stanga  |  9 martie 2011 la 16:04

  buna Nora,
  Nu ma pricep la articole,dar daca Tibi spune ca e excelent, pe sufletul lui eu il cred, deoarece el se pricepe si in plus are suflet mare 🙂

  Apreciază

 • 21. skorpion  |  9 martie 2011 la 16:07

  lumi,
  creanga

  TV on line de azi:

  http://www.dolcetv.ro/#/tv

  Apreciază

 • 22. skorpion  |  9 martie 2011 la 16:14

  http://www.hotnews.ro/stiri-8374313-video-ozn-domnului-lazaroiu.htm

  Apreciază

 • 23. tiberiuorasanu  |  9 martie 2011 la 16:40

  Salut tinere!

  Deci la articole nu te pricepi dar la suflete, da!

  He he heeee. eşti mai ceva decît Gogol! 😀

  Apreciază

 • 25. Un tanar de stanga  |  9 martie 2011 la 19:22

  Aiurea vrea alt partid. Asta o zice pontosu si cei ce vor sa scape de el de la Senat. Geoana vrea doar o platforma in PSD ca sa joace mai bine cartile la o suspendare a lui Basescu.

  Apreciază

 • 26. noradamian  |  9 martie 2011 la 19:43

  Seara bună şi voioasă! Bsk, multzam, m-am amuzat strasnic citind comentariul tău despre mânărelile, uitucelile şi mai ales rotaţiile atât de sprintenului buldog. În „Drumul spre Mirhinia”, carte de aventuri pentru copii publicată în 2007, există un personaj care-i seamănă( he,he premoniţie, nu alta) Luminita poate să confirme, cred că-şi mai aminteste de „domnul Brutcanis, buldogul sef si pasiunea lui pentru sărituri la trapez…” 😆

  Apreciază

 • 27. noradamian  |  9 martie 2011 la 19:51

  Creangă, bravo :)! Foarte bine că ai scris asta: „la o declaratie idioata nu trebuie raspuns in aCElasi fel”, chestia asta, intuită de tine, stă la baza teoriei proactivităţii, un fundament al scolii managementului american . Există şi la noi cărti, cele mai cunoscute fiind ale lui Stephen Covey, prima din serie fiind ” Cele sapte trepte ale eficientei”. Contrară reactivităţii autohtone care ne tot împinge pe treptele ineficientei- adică ce ai remarcat tu: a răspunde la o imbecilitate cu una si mai mare, în loc să-ţi pui mintea la contribuţie ca să vii cu altceva, mai destept şi mai de folos

  Apreciază

 • 28. luminita  |  9 martie 2011 la 19:51

  skorpion, @21,
  cica
  „Ne pare rau, continutul accesat nu este disponibil pentru teritoriul in care va aflati.”
  Sunt curioasa ce ii zice lu’ Creanga.
  Si paranteza)) eu as putea sa-mi pun programe romanesti la tv dar nu vreau.
  Sunt sastisita de ele.
  Imi plac mai mult cele austriece si nemtesti.

  Apreciază

 • 29. noradamian  |  9 martie 2011 la 19:58

  TDS, vai, maică, ce ne-om face cu voi tinerii de azi 😆

  Apreciază

 • 30. luminita  |  9 martie 2011 la 19:59

  Nora,
  imi amintesc de Pati si Pongo dar nu si de domnul Brutcanis, buldogul sef.
  Unde mai gasesc minunata lume Mirhinia???pe blog nu-i.

  Apreciază

 • 31. noradamian  |  9 martie 2011 la 20:01

  Lumi, da, da, 🙂 suntem prieteni cu ploiesteanul tău pe FB, „up-date” din postare face referire la ceva postat de el, azi noapte, cred.

  Apreciază

 • 32. noradamian  |  9 martie 2011 la 20:03

  Lumi, e si pe blog, hă, hă, pe la-nceputuri când nici nu stiam ce-i ăla blogroll ( 2008) o ai si tu dar probabil ai lăsat-o în ţară. E vorba de episodul cu „eliberarea veveriţelor” 🙂

  Apreciază

 • 33. noradamian  |  9 martie 2011 la 20:05

  Skoooorpion, cum te mai simţi?? 🙄

  Apreciază

 • 34. Creanga  |  9 martie 2011 la 20:10

  Seara buna Nora,
  Ti-am trimis pe email ce am scris. Nu stiu eu de americanii aia, eu cant ca tiganii, dupa ureche. 🙂
  Lumi,
  Termenul este de 45 de zile, o sa anunt daca primesc raspuns.
  Skorpi,
  Iti curg ochii pe aici? 🙂

  Apreciază

 • 35. noradamian  |  9 martie 2011 la 20:16

  Crengulin, tocmai ţi-am răspuns 🙂

  Apreciază

 • 36. noradamian  |  9 martie 2011 la 20:31

  Lumi, uite aici:
  https://noradamian.wordpress.com/2008/05/08/cartea-a-treia-eliberarea-veveritelor/

  Ehe, pe vremea aia mă relaxam scriind 🙂

  Apreciază

 • 37. Creanga  |  9 martie 2011 la 20:31

  Am citit Nora, multumesc. 🙂
  Lumi, 28
  Nu-mi spune nimic, ultima data cand am vazut teveul era inchis.

  Apreciază

 • 38. Creanga  |  9 martie 2011 la 20:56

  Am citit de veverite, am mai cotrobait inainte de numa prin tot blogul, nu am dat de ele. Interesante povestioare, le-au citit copiii?
  Eu imi aduc aminte de Aventurile lui Habarnam, un baietel cu o palarie mare, parca fugise de injectie pe un bostan. Cartea albastra si cartonata, cred ca abia invatasem sa citesc.

  Apreciază

 • 39. luminita  |  9 martie 2011 la 21:18

  Nora, @36
  eheeee, ce de minunatii in Mirhinia ta !
  Si culmea e ca si buldogul sef avea in subordine niste jandarmi.
  Mai stim noi unul .

  Apreciază

 • 40. luminita  |  9 martie 2011 la 21:19

  Creanga ,
  nu m-am prins la faza cu 45 de zile. Ma duc sa beau un iaurt.

  Apreciază

 • 41. Creanga  |  9 martie 2011 la 21:24

  Lumi,
  Pe site-ul presedentiei scrie ca se raspunde in maxim 45 de zile conform legii x din paispe a 2 a, urmeaza dupa Pasti.

  Apreciază

 • 42. noradamian  |  9 martie 2011 la 21:29

  Creangă, păi sunt pe acolo, prin „Mintocania” prin „Chmenitera”, numai locuri unul şi unul 🙂 De fapt suita de povestiri e (după ce am scris-o mi-am dat seama) un fel de alegorie a ce se petrecea prin lumea noastră. Şi semăna teribil de bine cu ce se-ntâmplă si acum, doar că starea lucrurilor e si mai stranie. Şi nici eu nu mai sunt ca atunci, adică din 2007)

  Apreciază

 • 43. noradamian  |  9 martie 2011 la 21:31

  Da, Lumi, ar fi trebuit să primesc o medalie de la ongeurile de protecţia animalelor 😆 Fiindcă pe cei buni i-am salvat iar pe buldogi i-am făcut zburători. Doar cu domnul PittBull, ticălos din cale afară, nu mai era nimic de făcut, asa că l-am lăsat pradă albinelor cu subalternii lui, tot pitbuli si ei… 🙂

  Apreciază

 • 44. Băşcăliosul  |  9 martie 2011 la 21:33

  Nora 26,
  Actul eroic pedelisto-unanim cel mai tragi-comic este spiritul de haită. 🙂 Tragică s-a dovedit a fi înverşunarea apărării apucăturilor infracţionale, iar comică e rânduirea fără scrupule… la coada buldogului.
  Acum văd că s-a extins boala în blogosferă, cu un Sebastian Lăzăroiu în exerciţiu liber impus de susţinere, ca nuca-n perete, a prezumţiei de băşcălie.

  Apreciază

 • 45. Creanga  |  9 martie 2011 la 21:34

  Linkul cu cartea a 3 a a fost bun, am intrat si am citit, pot da stanga, dreapta spre alte postari, dar direct din blog nu dau de ele. Si eu stiu ca am rascolit bine cu ceva timp in urma, poate le mai schimbi raftul.

  Apreciază

 • 46. Creanga  |  9 martie 2011 la 21:37

  Nora,
  Da cascat mai sunt, am intrat de la etichete, am de citit maine.
  Noapte buna!

  Apreciază

 • 47. luminita  |  9 martie 2011 la 21:37

  Nora,
  o lume feerica ai creat.

  Apreciază

 • 48. noradamian  |  9 martie 2011 la 21:46

  Bsk, am citit ce scrie Dan Tapalagă si răspunsul lui Lăzăroiu. O dispută interesantă, e de rumegat ce spun cei doi, amândoi sunt inteligenţi si bine intenţionaţi, după mine. Lăzăroiu s-a hazardat,însă, vorbind de ” pilotul aflat printre grasi”, asta deja e un parti-pris care-i scade tare din credibilitate, îl propulsează aproape de dorinţele buldogilor. În plus, prea le complică. Pe de altă parte DT, luptătorul (il admir, constant, de altfel) are unele accente usor subiective ( trece peste niste lucruri care ar avea nevoie de o privire mai critică, critică în sensul de sprijin, nu altfel).

  Apreciază

 • 49. noradamian  |  9 martie 2011 la 21:48

  Lumi, sunt unele momente în care se poate face o lume ca asta. Am mai avut momente, dar le-am neglijat şi le-am ratat. Când simţi că ai câte o „fereastră” e bine să n-o lasi să se-nchidă. 🙂

  Apreciază

 • 50. noradamian  |  9 martie 2011 la 21:52

  Creangă, cred că prin zona aia e mai greu de scotocit. O să mai dau si eu pe acolo 🙂

  Noapte bună.

  Apreciază

 • 51. Băşcăliosul  |  9 martie 2011 la 22:08

  Sunt două puncte diamtral opuse de vedere, imposibil să le ofere concordanţe; pe scurt, unul-DT- zice că n-are ce căuta prezumţia de nevinovăţie în toată poveste asta, fiindcă ţine exclusiv de urmărirea şi procesul penale (ceea ce cred şi eu), iar SL susţine contrariul, cu valoare de drept fundamental.
  După SL, nici procurorul n-ar mai avea voie să întocmească actul de acuzare (învinovăţire, incriminare) prin rechizitoriu, nici să reţină persoane, şi nici instanţa să dispună arestarea preventivă sau alte măsuri care ar încălca gogoriţa fundamentală înţeleasă aiurea ca prezumţie de inexistenţă a niciunei vinovăţii.
  Confuzia vine mai ales din faptul că prezumţia asta se referă la sarcina probei, nu la nevinovăţia ca o condiţie sau garantaţie, adică procurorul este obligat (idem judecătorul) să administreze probe de susţinere a vinovăţiei… învinuitului (sau inculpatului), şi nu inculpatul trebuie să prezinte probe de nevinovăţie.

  Apreciază

 • 52. noradamian  |  9 martie 2011 la 22:14

  Bsk, o să recitesc( am parcurs în goana mare si am admirat mai mult „duelul jurnalistic”, de calitate dintre ei, ceva mai puţin obisnuit prin presa noastră) Recunosc că nu l-am citit în substanţa lui, las pe mâine 🙂

  Apreciază

 • 53. noradamian  |  9 martie 2011 la 22:53

  Noapte bună, amici
  🙂

  Somn usor, tuturor

  Apreciază

 • 54. clemycali  |  9 martie 2011 la 22:58

  Buna seara, buna seara sau noapte buna dupa caz. Printre picaturi intre clase.
  @nora, excelent articol si extrem de succint.
  Ieri am ramas datoare cu un raspuns referitor la trandafirul dat de Florez unei spectatoare. Face din cand in cand astfel de chestii, in special la bisuri. Asa a facut si destul de recent in Fresno unde, dupa ce a cantat Una furtiva lacrima cu un trandafir rosu in maini, l-a oferit unei doamne din primul rand. 🙂

  Apreciază

 • 55. Băşcăliosul  |  9 martie 2011 la 22:59

  Somn uşor, amici, fără scormonici, gând rău sau purici! 🙂

  Apreciază

 • 56. noradamian  |  9 martie 2011 la 23:06

  Wow, bine-mi pare c-am dat de voi. Am zis să nu plec la culcare fără un clip de miezonoptica în stilul consacrati de Fini si uneori, de TDS. Nu stiu dac-am nimerit-o, însă:

  Apreciază

 • 57. noradamian  |  9 martie 2011 la 23:09

  Clemy, multzam! 🙂 Nu pot ascunde că as fi fost grozav de fericită în locul doamnei respective 🙂

  Un gest romantic de mare efect.

  O zi plăcută, să ai.

  Bsk, vise frumoase

  Apreciază

 • 58. Băşcăliosul  |  9 martie 2011 la 23:42

  Ai nimerit-o la 56. Sursă de inspiraţie în prezentarea buldogului drept cocoş, începând cu gudureli de satisfacţie bombonistică, până la deconspirarea modului de acţiune şi judecată a spiritului de haită.

  Apreciază

 • 59. Fini  |  10 martie 2011 la 08:56

  NEAŢA! 🙂

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/csm-reactiile-politicienilor-in-cazul-arestarii-lui-nicolescu-afecteaza-prestigiul-si-independ.html

  Citind articolul din Evenimentul Zilei nu poţi decât să speri că ceva se mişcă în justiţie.

  Ce să mai aştept după discursurile lui Blaga, Berceanu, Boureanu, după afirmaţiile lui TRU, după tăcerile altora care anterior fâlfăiau lozinca reformei partidului, culminând totul cu introducerea criteriilor de integritate?!
  Mesajul clasei noastre politice este că procurorii care deschid dosare penale parlamentarilor execută comenzi politice.
  Ponta a afirmat că procurorii sunt „comisarii anilor ’53” iar la CNC s-a afirmat „Macovei, procuror comunist”. Iată că au fost aduşi la numitor comun apărând „integritatea” hoţiei.

  Apreciază

 • 60. Fini  |  10 martie 2011 la 09:03

  Şterpelesc ouălei de sub cloşcă şi aşteaptă să iasă pui:

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/victor-ponta-si-crin-antonescu-i-au-copiat-codul-lui-boc-923609.html

  Apreciază

 • 61. clemycali  |  10 martie 2011 la 09:08

  Buna dimineata fini. Cei doi frati siamezi ponta-Crin sunt doi idioti sinistri. Doar in Romania astfel de ipochime fac cariera politica. In orice alta tara civilizata oamenii ar fi fost doar subiect de bancuri.

  Apreciază

 • 63. Fini  |  10 martie 2011 la 12:01

  Clemy, somn uşor în continuare. 🙂
  @ 61

  Crin Antonescu intrat în jocul revoluţionar al proletcultismului reşapat e un fel de anus contra naturii.

  Apreciază

 • 64. ela  |  10 martie 2011 la 12:02

  Neata
  Ar fi o greseala promulgarea parteneriatului.
  Ce a facut pana biserica in Romania ? Daca nu a fost capabila in trecut sa organizeze servicii sociale,ce o recomanda sa o faca in viitor?
  Se va apuca cate un popa imbuibat sa recruteze lucratori sociali? Cu ce competenta?A vizitat vreodata un popa vreo catacomba cu copiii strazii sau a ajutat familii agresate?
  Ati vazut pe vre-un popa bantuind prin gari ,piete,gari si intersectii, sa-i ajute pe copiii napastuiti ?
  Cum va aborda tata-popa biata prostituata sa o aduca p drumul cel bun? A incercat vreodata?

  Apreciază

 • 65. Creanga  |  10 martie 2011 la 12:25

  Neatza,
  Ela, nu stiu pentru ca sa zic daca popa o fi incercat prostituata, eu cred ca n-ar trebui, e rusine de al de sus.

  Apreciază

 • 66. Fini  |  10 martie 2011 la 12:40

  „Omul sfinţeşte locul”.

  Sunt preoţi de diferite confesiuni care au organizat şi organizează servicii sociale. Sunt mulţi care nu o fac. Biserica patronează organizaţii care au ca ţel sprijinirea celor î nevoie.

  http://www.asociatiavasiliada.ro/

  Multe din spitatele româneşti sunt sprijinite şi de aportul asistentelor medicale sau infirmierelor, călugăriţe aparţinând diferitelor confesiuni. Există azile de bătrâni pe lângă mânăstiri.
  Trebuie bine gândit acest parteneriat. Este un parteneriat social? Este un parteneriat economic? E şi una şi alta?

  Apreciază

 • 67. Fini  |  10 martie 2011 la 12:43

  B.

  explica-mi te rog şi mie ce să înţeleg prin acest parteneriat. Da’…….fă-mă să înţeleg, mai pe limba mea. 😆

  Apreciază

 • 68. Fini  |  10 martie 2011 la 12:52

  Creangă, 🙂

  preotul este şi el om, încercat de aceleşi tentaţii ca şi mirenii, e drept că a fost învăţat să lupte împotriva lor.
  Marea literatură ne oferă exemple de preoţi care au luptat cu tentaţia, unii au reuşit alţii ba. Impresionantă este nuvela „Părintele Sergiu” de Lev Tolstoi .

  Apreciază

 • 69. Fini  |  10 martie 2011 la 12:53

  Sper să ne revedem mai spre seară.

  Apreciază

 • 70. Creanga  |  10 martie 2011 la 13:01

  Fini,
  Ne aucitim mai pe seara.
  Da, mai sunt si exceptii, unii preoti chiar ajuta.

  A fost un serial pe evz cu bisericile si banii cheltuiti de stat. Pe adevarul parca alt serial cu afacerile preapofticiosilor.

  Apreciază

 • 71. Creanga  |  10 martie 2011 la 13:14

  Nimic nou, doar ca e oficial:

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8377623-curtea-suprema-dan-voiculescu-colaborat-securitatea.htm

  Apreciază

 • 72. luminita  |  10 martie 2011 la 13:57

  Cotoiul a luat-o peste bot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Nu mai credeam ca apuc ziua asta.
  Inca doua faze de-astea tari si ma-ntorc acasa.

  Apreciază

 • 73. Creanga  |  10 martie 2011 la 14:04

  Lumi, Lumi
  E abia inceputul, poate vii acasa curand.

  Despre biserica, ortodocsii… sunt majoritari la burdihan:

  Revista „Forbes Romania” a realizat in 2010 Topul Filantropilor din Romania. Potrivit acesteia, Biserica Catolica, prin Fundatia Caritas, a alocat in 2009 cele mai multe fonduri din Romania pentru programe de binefacere, in tara noastra. Mai exact, Caritas ocupa locul intai in functie de bugetul alocat programelor sociale derulate in anul 2009, cu un buget de 12,97 milioane de euro, transmite Adevarul.

  Toate organizatiile Caritas din Romania deruleaza parteneriate cu autoritatile locale. Ele furnizeaza servicii copiilor din mediile defavorizate, persoanelor cu nevoi speciale, batranilor, familiilor numeroase si cu venituri mici. Potrivit sursei citate, in Bucuresti, 90% din beneficiarii Caritas sunt ortodocsi.

  Biserica Ortodoxa, prin intermediul Patriarhiei Romane, ocupa locul al doilea in Topul Filantropilor din Romania. In 2009, Patriarhia Romana a derulat proiecte in valoare totala de 10,6 milioane de euro. In cadrul acestor proiecte au fost infiintate centre pentru copii, pentru batrani, cantine si brutarii sociale, centre medico-sociale si policlinici

  Apreciază

 • 74. skorpion  |  10 martie 2011 la 14:09

  creanga,

  beneficiarii sprijinului catolic in proportie majoritara au fost tot ortodocsii.

  Apreciază

 • 75. luminita  |  10 martie 2011 la 14:09

  http://img7.imageshack.us/i/varanul.jpg/

  Apreciază

 • 76. skorpion  |  10 martie 2011 la 14:12

  este bestiala captura cu gorila felix

  Apreciază

 • 77. Creanga  |  10 martie 2011 la 14:15

  Skorpi,
  Am vazut, am dat si citatul din articol.
  Mai spune dna Turcan sa se implice biserica si in altceva decat in biserici si coplotnite. O parte din bani se duc pe acareturi, restul…, la parintele cu burta mare(aproape tooti). Stiai ca bisericile sut impartite pe categorii, precum restaurantele? sub 500 de enoriasi, cat a 3, intre 500 si 1000 cat a 2a, peste 1000 cat 1. Ca sa ajungi la cat 1 tb sa cotizezi.
  Te simti mai bine?

  Apreciază

 • 78. Creanga  |  10 martie 2011 la 14:16

  Skorpi,
  Gorila borâtâ, vezi coltul din stanga.

  Apreciază

 • 79. Băşcăliosul  |  10 martie 2011 la 14:23

  Saluttare !
  Fini 67,
  Nu-i mare lucru de spus despre parteneriatul stat-biserică. Mi se pare o idee bună, din moment ce statul îşi mai degrevează ceva din sarcinile bugetare, iar cei aflaţi în nevoie se transferă în interesul lor sub tutela bisericii.

  Ar fi o reuşită mai mare dacă statul ar face în aşa fel încât să atragă şi fonduri europene cu acestă ocazie. Clădirile şi terenurile aferente, transferate în administrarea bisericii, ar putea fi reamenajate cu astfel de fonduri, mai ales că biserica ar contribui cu 20% ca parte de cofinanţare.

  Apreciază

 • 80. Băşcăliosul  |  10 martie 2011 la 14:24

  Membrii Uniunii Socialiştilor Limbişti nu simt nimic cu motanu-n gât. Şi-ar mai turna gâl-gâl vreo câteva mâţe rupte, de dragul telegeniei patologice.

  Se agaţă cu disperare tembelă de ideea că Felix îşi va continua demersul la CEDO, de parcă n-au habar de caracterul irevocabil al deciziei ICCJ, iar din postura legiuitorilor neamului nu-şi recunosc nici măcar legile aplicate în sistemul juridic românesc. Până acum, mentalitatea curvelor socialiste s-a ascunde în spatele prezumţiei de nevinovăţie până la o decizie irevocabilă, extinsă fără discearnământ şi la cauze civile. Acum le-a fătat mintea caracterul relativ al unei astfel de decizii, din cauza ameninţării de doi bani cu CEDO, fără noimă sau motive rezonabile, ca la autoservirea de justiţie interminabilă, cea mai mare binefăcătoare de minuni în eternitatea leprelor.

  Nişte săriţi reali în bancul cu CEDO :
  CE DOBITOCI !

  Apreciază

 • 81. Băşcăliosul  |  10 martie 2011 la 14:25

  mentalitatea curvelor socialiste s-a „ascuns”

  Apreciază

 • 82. skorpion  |  10 martie 2011 la 14:28

  creanga,

  nu am stiut ca bisericile sint pe categorii.
  si cine trebuie sa cotizeze: popa ca sa ajunga acolo?

  la mine in bloc sint apartamente lasate de batrini in favoarea a doi popi care locuiesc prin zona si le promit raiul dupa moarte.

  iar hidosenia unuia dintre popi este faptul ca desi le-a promis ca va avea grija de ei pina mor, ce a facut popa??? i-a plasat pe cei doi batrini intr-un azil de batrini, iar el = popa – renoveaza din temelii apartamentul batrinilor….asta insemnind ca le-a dat si mobila afara din apartament, nici urma de praf de batrini….si inca nu au murit bietii oameni dar revenire in casa lor nu va mai exista, asta este clar…..

  Apreciază

 • 83. skorpion  |  10 martie 2011 la 14:28

  creanga,
  azi the first better day
  🙂

  Apreciază

 • 84. Creanga  |  10 martie 2011 la 14:29

  Salutare B
  Te-am ‘parat’ pe Politeia.

  Citisem prin ziare de afacerile bisericii, o fosta ferma din judetul Cta care acum e paraginita. Ei ar fi trebuit sa faca azil sau asa ceva, s-a ales praful. Poate era doar o exceptie, eu doar intreb, pe ei cine ii controleaza?? al de sus?

  Apreciază

 • 85. Creanga  |  10 martie 2011 la 14:35

  Skorpi,
  Un preot mai saracut mi-a spus, el era la cat a 3 a, nu a avut bani de cotizat. Unde ajung??? Colo sus, nu la cer, la preapofticiosul.
  Nu pot baga toti popii intr-o oala, cred ca mai bine de jumate (daca nu mai mult) isi slujesc doar buzunarul.
  Ma bucur ca te simti mai bine, decizia de azi a scurtat boala cu 2 zile. 🙂

  Apreciază

 • 86. Băşcăliosul  |  10 martie 2011 la 14:44

  Creangă,
  În acestă nouă strategie, mă îndoiesc că amploarea furturilor scăpate de sub control ar fi mai mare decât în prezent, cânt toate ţaţele- de la femeia de serviciu, până la spălătoarele de vase din bucătărie- cară zilnic sacoşe spre domiciliu, de zici că vin de la piaţă în ziua de leafă. Nici cu altfel de controalei, medicale sau finaciare, nu văd pericole mai mari. Cu ceva reduceri de personal şi atragerea voluntariatului, grijile de diminuează. Personalul de decizie cu sutane poate avea un grad de conştientizare mai ridicat decât în viaţa laică.

  Apreciază

 • 87. Creanga  |  10 martie 2011 la 14:52

  B

  Se poate sa ai dreptate, cunosc si eu pe cineva fff apropiat care face voluntariat. Incet, incet ne-om da pe brazda. 🙂

  Apreciază

 • 88. Băşcăliosul  |  10 martie 2011 la 15:03

  Creangă,
  UTS a amintit recent cazul unei femei în vârstă, singură şi bolnavă. Întâmplarea face să mai fi auzit de situaţii similare, locuri prea puţine şi costuri exorbitante în aziluri de bătrâni sau în secţii specializate de pe lângă unele spitale (pentru boli ale bătrâneţii).
  E posibil să se schimbe ceva în bine.
  Repet:
  Ai grijă cum te porţi cu copiii tăi! Ei îţi vor alege azilul sau custodia parohială.

  Apreciază

 • 89. Creanga  |  10 martie 2011 la 19:24

  Da ce liniste s-a lasat. Petreceti castrarea motanului?

  Apreciază

 • 90. Un tanar de stanga  |  10 martie 2011 la 19:32

  Nu Crengulin ,
  Eu tocmai i-am virit un pix cu pasta in fund, iar acum ma chinuiesc sa ii vir si un stilou Parker gros.

  Apreciază

 • 91. Băşcăliosul  |  10 martie 2011 la 19:32

  Petrecem motanul la castron. 🙂
  Vrea la CEDO, unde crede că sunt câini cu colaci în coadă. Da’ de unde? Ăia au aceleaşi probleme co(to)ioase de sterilizare la castron.

  Apreciază

 • 92. Un tanar de stanga  |  10 martie 2011 la 19:34

  Salut conashule B,
  Au instalat-o la caminul spital Afumati, 1600 ron cu plata avans 2 luni, si … or mai vedea.

  Apreciază

 • 93. Băşcăliosul  |  10 martie 2011 la 19:43

  Salut UTS.
  Înţeleg că şi-a mai revenit.
  E posibil să se refacă, dacă respectă tratamentul. Am în familie un caz cu problemele neurologice rezolvate miraculos în 10 zile de spitalizare, dintr-o fază gravă de invadare a creierului.

  Apreciază

 • 94. Creanga  |  10 martie 2011 la 19:48

  UTS,
  Pacat de stilou, oricum motanul e pe duca.

  Apreciază

 • 95. Un tanar de stanga  |  10 martie 2011 la 19:54

  Bey dar nici o muzica. Unde esti Fini draga ? 🙂

  Apreciază

 • 96. Arizonianul  |  10 martie 2011 la 20:00

  UTS, numai de bine!
  Ascultă-l tălică pe Creangă: păcat de stilou!
  Mircea Felix Voiculescu, nu merită atenţie nici cât pentru o furnică moartă!
  Veselia-i generală pe bloguri generată , în fine, de justiţia care s-a pus (sper) pe treabă…
  Totuşi, încercarea ei cea mare se cheamă judecarea corupţiilor.
  Ăla da examen de maturitate!

  Apreciază

 • 97. tiberiuorasanu  |  10 martie 2011 la 20:30

  Seara bună, tuturor!

  Mă abţin să mai comentez la politică, pe cît pot. 🙂

  Dar, acum nu mă pot abţine : Arizonianul (96), are MARE dreptate !

  Felix, nu este decît plevuşcă nefericită.
  Rechinii, jubilează fericiţi.

  Apreciază

 • 98. skorpion  |  10 martie 2011 la 20:36

  consider ca felix este deja un rechin.
  si ar fi fost bine, daca s-ar fi putut, sa fie judecat si pentru banii pe care i-a sterpelit din vistieria statului roman

  Apreciază

 • 99. Creanga  |  10 martie 2011 la 20:41

  Hai cu suta!

  Apreciază

 • 100. skorpion  |  10 martie 2011 la 20:44

  100?

  Apreciază

 • 101. Creanga  |  10 martie 2011 la 20:46

  Skorpi,
  Ihi! Eu am stat deoparte, ai bani de pastile acum.

  Apreciază

 • 102. Băşcăliosul  |  10 martie 2011 la 20:48

  Hai c-am luat o sută… şi ceva pe deasupra. 🙂

  Apreciază

 • 103. skorpion  |  10 martie 2011 la 20:57

  fug la spitzerie
  🙂

  Apreciază

 • 104. Creanga  |  10 martie 2011 la 20:58

  Io mai am mult pana la suta, de kilograme, voi ce credeati?

  Apreciază

 • 105. Nea  |  10 martie 2011 la 21:27

  Salutari de la Felix, ălălalt:

  Apreciază

 • 106. noradamian  |  10 martie 2011 la 21:28

  Prieteni, seara bună 🙂
  Ajunsei şi eu de pe drumuri,
  mă bucur că nobilul skorpion s-a făcut mai bine
  văd că aţi mai adunat ceva parale, măcar de o croazieră, pe undeva (că în hawai a fost cutremur, crengulin, poate ai auzit)

  Apreciază

 • 107. noradamian  |  10 martie 2011 la 21:31

  Nea, normal, trebuie reabilitat si numele ăsta după ce a fost maculat de varan 😀

  Apreciază

 • 108. noradamian  |  10 martie 2011 la 21:36

  Decizia cnsas de azi se-nscrie în seria evenimentelor din ultimul timp care anunţă că statul de drept pare a intra în normalitate 🙂

  Apreciază

 • 109. Fini  |  10 martie 2011 la 22:00

  BUNA DIMINEATA , PRIMAVARA
  de Tudor Arghezi

  Buna dimineata, Primavara !
  Iar proaspata te-ntorci în tara,
  Tu fragedă, si ea întinerită.
  In tara din raspîntii verzi, fii binevenită.
  Te asteptă cu cofa plină
  De roua noua si lumină.
  Te-ntîmpina-n cămasa de in si borangic.
  Tivita cu chenare de iederă si spic,
  Pe poale cu garoafe si cu văpăi de mac,
  De boance si crăite si-albastre flori de ac,
  Impodobită toată, de marea sărbătoare,
  In asteptarea-n luncă a scumpei surioare.

  Purtata-n umar, cofa ti-o pleacă pîn’ la gură,
  Să iei, ca-n sărutare, din ea, o sorbitură.

  Băusi destule lacrimi într-alta primăvară,
  Din ciutura cu sînge si-aghiazma lor amara,
  Ti-au semanat în cale. aminte sa-ti aduci,
  Pamîntul cu morminte si cu paduri de cruci.

  Da-i mîna, copilandra de-a pururea fecioara,
  Ca va-ntîlniti depline, acum intaia oara,
  La început de vremuri, nadejdi si învieri,
  Doua-nfloriri de muguri si doua primaveri;

  Apreciază

 • 110. Fini  |  10 martie 2011 la 22:01

  B.

  mulţumesc pentru răspuns.

  Apreciază

 • 111. noradamian  |  10 martie 2011 la 22:05

  Fini, servus! Arghezi iubea primăvara, altfel n-ar fi scris niste versuri atâr de frumoase 🙂

  Apreciază

 • 112. Fini  |  10 martie 2011 la 22:05

  UTS,

  Iată-mă! Tot eu cea veche!

  .

  Apreciază

 • 113. Fini  |  10 martie 2011 la 22:06

  Bun aşa? 🙂

  Apreciază

 • 114. Fini  |  10 martie 2011 la 22:07

  Apreciază

 • 115. Fini  |  10 martie 2011 la 22:08

  Apreciază

 • 116. noradamian  |  10 martie 2011 la 22:11

  Fini, faaaaine 😀

  Apreciază

 • 117. Fini  |  10 martie 2011 la 22:11

  Nora, 🙂

  toţi poeţii au scris versuri frumoase despre primăvară.
  Dar cine nu aşteaptă primăvara? Toţi o aşteptăm.

  Apreciază

 • 118. Băşcăliosul  |  10 martie 2011 la 22:12

  Fini 110,
  N-ai pentru ce! 🙂

  Apreciază

 • 119. Fini  |  10 martie 2011 la 22:13

  Nora,
  @

  UTS-ul este cu ideea.

  Apreciază

 • 120. noradamian  |  10 martie 2011 la 22:14

  Fini, adevărat 🙂

  Apreciază

 • 121. Băşcăliosul  |  10 martie 2011 la 22:16

  :cry

  Apreciază

 • 122. ela  |  10 martie 2011 la 22:16

  Eu am gasit candva un catren al lui Arghezi:
  „Obrajii tai mi-s dragi
  Cu ochii tai ca lacul
  In care se-oglindesc
  Azurul si copacul”

  Apreciază

 • 123. noradamian  |  10 martie 2011 la 22:16

  TDS e incorigibil 🙂

  Apreciază

 • 124. noradamian  |  10 martie 2011 la 22:17

  Ela, tot a primăvară sunt … 🙂

  Apreciază

 • 125. Un tanar de stanga  |  10 martie 2011 la 22:20

  Ai vazut filmul ? E vorba de Cadillac records

  Apreciază

 • 126. Fini  |  10 martie 2011 la 22:22

  UTS,

  ba! 😥

  Apreciază

 • 127. Băşcăliosul  |  10 martie 2011 la 22:27

  Apreciază

 • 128. Un tanar de stanga  |  10 martie 2011 la 22:29

  Trebuie sa il vezi neaparat. E complicat de explicat dar acolo vezi tot ce inseamna stilul Chicago si inceputurile rockului care apartine negrilor Nu pierde vremea. 🙂 Vezi filmul

  Apreciază

 • 129. Un tanar de stanga  |  10 martie 2011 la 22:32

  tipul din poza din dreapta este Muddy Waters.
  Aici cu GOT MY MOJO WORKING
  Got my mojo working but it just won’t work on you
  Mojo e termen voodoo din Louisiana si inseamna farmec personal masculin.

  Apreciază

 • 130. Fini  |  10 martie 2011 la 22:37

  UTS,

  cred că eşti un bun ghid în ale cinematografiei. Poate reuşeşti să-mi deschizi apetitul.
  Văd că şi Arizona îmi trimite filme. Până la urmă o să mă dau pe brazdă.

  Apreciază

 • 131. ela  |  10 martie 2011 la 22:41

  Bascaliosule,daca ai vedea in ce pozitii stie sa doarma si ce tampenii e in stare sa faca Figaro,motanul meu birmanez….

  Apreciază

 • 132. Un tanar de stanga  |  10 martie 2011 la 22:42

  Pai asta chiar trebuie vazut , Sunt acolo cca 20 piese tari de tot

  Uite aici tot un Muddy Waters

  Apreciază

 • 133. Fini  |  10 martie 2011 la 22:51

  Faine piese! 🙂

  Apreciază

 • 134. Băşcăliosul  |  10 martie 2011 la 22:51

  Ela,
  Sper să nu fie parlamentar. 🙂
  Am şi eu un căţeluş tare pe poziţii de tot felul.

  Apreciază

 • 135. Băşcăliosul  |  10 martie 2011 la 22:53

  Faine? Îmi place că sunteţi aproape sinceri. 🙂

  Apreciază

 • 136. Un tanar de stanga  |  10 martie 2011 la 22:55

  am gasit un set cu piese chicago tzitza de mitza. Ai timp cam 2 ore jumate sa le asculti ?

  Apreciază

 • 137. Fini  |  10 martie 2011 la 23:00

  Îmi fac timp pentru a asculta muzică. 😉 Se pare că-i bună.

  Apreciază

 • 138. Un tanar de stanga  |  10 martie 2011 la 23:04

  Mister B
  Booker White 🙂

  Apreciază

 • 139. Un tanar de stanga  |  10 martie 2011 la 23:05

  Apreciază

 • 140. noradamian  |  10 martie 2011 la 23:07

  bsk, nostime de tot, mâtzele 🙂

  wow, pic de somn dar cu piesele chicago nu mă dau dusă de aici 🙂 Dacă nu mai apar înseamnă că am adormit ascultând

  Apreciază

 • 141. Un tanar de stanga  |  10 martie 2011 la 23:11

  Cineva pe you tube a facut un cadou foarte frumos , o colectie de cca 40 bluesuri alese ca de mina lui Dumnezeu – care era negru bineinteles
  Ele incep de aici. pastrati-le , ascultati-le

  Apreciază

 • 142. Fini  |  10 martie 2011 la 23:21

  UTS,

  mulţumesc. Le voi asculta mâine când p să fiu odihnită.
  Noapte bună! 🙂

  Apreciază

 • 143. Fini  |  10 martie 2011 la 23:21

  Noapte bună, tuturor. 🙂

  Apreciază

 • 144. Arizonianul  |  11 martie 2011 la 04:17

  Lăsaţi, dragii mei, muzicile şi frumuseţea lor pentru mai târziu…
  O întrebare: vă mai amintiţi?

  Apreciază

 • 145. Fini  |  11 martie 2011 la 10:56

  Arizona, 🙂

  asta e mai aproape de consonanţă cu starea ta decât muzicile?

  Iata ce declara tovarasul „Felix” in august 2006:

  „Sunt primul care spun că în PC nu au ce căuta oameni imorali, turnători, oameni care au fost într-un fel sau altul în slujba Securităţii. Concret, la noi, cine se va dovedi că a avut angajament cu Securitatea, că a luat bani sau alte avantaje de la Securitate, va fi dat afară din structurile de partid, în frunte cu mine.”

  Apreciază

 • 146. Creanga  |  11 martie 2011 la 11:58

  Neatza,
  Arizona, la muzica asa de fine, aduci motanul c-o besi..?
  Fini,
  Asteptam sa isi dea demisia, daca nu o fi uitat intre timp ce e a spus.

  Apreciază

 • 147. Creanga  |  11 martie 2011 la 12:00

  Nu vrem lei, nu vrem valuta, vrem motanu’ sa ne-mputa. 🙂

  Apreciază

 • 148. noradamian  |  11 martie 2011 la 12:40

  Ziua bună şi-nsorită!
  fini, arizona, creangă
  🙂
  atâtea gropi a săpat motanul ăsta altora, că acum are în care să cadă. Pe alese. Îl ajută chiar musteţile dumisale 😆

  Apreciază

 • 149. noradamian  |  11 martie 2011 la 12:41

  Postare nouă

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


noradamian

noradamian

Nora Damian, scriitor Sibiu, Romania

Vezi profil complet →

Arhive

Categorii

Protected by Copyscape Originality Checker

Blog Stats

 • 936.328 hits

Introdu adresa ta de email pentru a urmări acest blog și vei primi notificări despre noile articole pe email.

Alătură-te celorlalți 1.456 de abonați.
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Add to Google

all blogs

Urmărește-mă pe Twitter Follow @noradamian1

Statistici blog

 • 936.328 hits
Follow Aventuri în grădina de hârtie on WordPress.com

Fluxuri


%d blogeri au apreciat: